Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε την πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών για το περιοδικό Maxim!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Το αμερικανικό περιοδικό Maxim ανέδειξε την πιο σέξι γυναίκα όλων των εποχών και έσπευσε να της χαρίσει ένα εξώφυλλο. Η νεαρή ηθοποιός πληρεί όπως θα δείτε όλες τις απαιτούμενες προυποθέσεις!
Η Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ διαθέτει, λοιπόν, όλα τα προσόντα και δικαίως ανακηρύχθηκε η πιο sexy γυναίκα και συγκεκριμένα cover girl όλων των εποχών, για το περιοδικό Maxim!
«Χριστέ μου, είμαι τόσο ενθουσιασμένη, είναι μεγάλη μου τιμή! Στα 34 μου… να θεωρούμε σέξι είναι ένα μεγάλο θέμα. Υπόσχομαι να παραμείνω σέξι και θέλω και άλλο εξώφυλλο», δήλωσε η Τζένιφερ.
Δείτε δύο μοναδικά εξώφυλλα με τη σέξι ηθοποιό…



http://www.koolnews.gr

Το επόμενο πρωί: Τι πρέπει να κάνετε έπειτα από μία νύχτα καυτού sex!



Για να εξασφαλίσετε και την... επανάληψη!
Μπορεί παλαιότερα η γυναίκα να επιτρεπόταν, λόγω ταμπού και προκαταλήψεων να κάνει sex, μόνο αν είχε σχέση, εν αντιθέσει φυσικά με τον άντρα, ωστόσο πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και μπορούμε να απολαμβάνουμε εξίσου με το αντίθετο φύλο μία βραδιά καυτού sex χωρίς να έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Εκτός βέβαια από την άνεση της γυναίκας στο συγκεκριμένο θέμα, έχει αλλάξει και η συμπεριφορά του άντρα, κυρίως ως προς τοπού θα γίνει το... μοιραίο! Ενώ λοιπόν πάντα επικρατούσε η άποψη ότι ποτέ μη φέρνεις σπίτι σου μία γυναίκα με την οποία δεν κάνεις κάτι παραπάνω εκτός φυσικά από την αρχαιοτέρα των πράξεων, πλέον όλο και περισσότεροι δέχονται κορίτσια στο σπίτι τους, και μάλιστα, τις... κοιμίζουν και εκεί! Ωστόσο, μπορεί όλο αυτό να φαντάζει ιδανικό, αλλά το σημαντικότερο για τη γυναίκα δεν είναι τι θα κάνει τη βραδιά εκείνη, αλλά το αμέσως επόμενο πρωί, που το πάθος έχει φύγει και τη θέση του έχει πάρει ο ήλιος και ο... πονοκέφαλος από τα ποτά της προηγούμενης βραδιάς! Ρίξτε μια ματιά εδώ...
1. Μην κάνετε αρμένικη βίζιτα: Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξυπνήσετε πριν από εκείνον, όχι για να πουδράρετε την μύτη σας, αλλά γιατί πολύ απλά κατά κανόνα κοιμόμαστε λιγότερο και όχι τόσο καλά, όταν κοιμόμαστε σε κάποιο άλλο σπίτι. Αυτό που έχετε να κάνετε φυσικά, είναι να περιμένετε στωικά να ξυπνήσει, εκτός φυσικά κι αν έχετε δουλειά, οπότε εκεί δικαιολογείστε. Όταν δώσει ο θεός και ξυπνήσει, σίγουρα, από ευγένεια και μόνο, θα σας προσφέρει καφέ και ίσως και πρωινό. Αυτό που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να πιείτε ένα καφέ μαζί του, δεν θα σας φάει κιόλας ο άνθρωπος και στη συνέχεια να βρείτε μία δικαιολογία και να κάνετε ηρωική έξοδο. Αν θέλει, σύντομα θα επικοινωνήσει. Αν από την άλλη, με το που ξυπνήσει, αρχίσει τα τηλέφωνα και τα σχέδια για την επόμενη... μισή ώρα, μπορείτε να εξαφανιστείτε με ελαφρά πηδηματάκια!
2. Μην κάνετε την... παρθένα: Το να σηκωθείτε και να έχετε το βλέμμα της ενοχής και να αναρωτιέστε πω πω τι έκανα, δεν βοηθάει ούτε εσάς, ούτε φυσικά και εκείνον! Μην κάνετε το λάθος και τα ρίξετε όλα στο ποτό και φυσικά μην τολμήσετε να πείτε ότι δεν κάνετε τέτοια γιατί εκτός του ότι γίνεστε γελοίες, αν ήσασταν τόσο πουριτανή και συντηρητική δεν θα βρισκόσασταν εκεί! Το θέλατε και το κάνατε και δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε όλο αυτό. Προτιμήστε να είστε κουλ και χαλαρές, χαμογελάστε και κάντε και λίγο χιούμορ για να σπάσει ο πάγος που σίγουρα θα υπάρχει. Δε χρειάζεται ούτε αμυντικές να είστε, ούτε να τον κοιτάτε σαν να σας βίασε! Στο κάτω κάτω, λίγες ώρες πριν κάνατε sex, δεν σας μισεί κιόλας!
3. Μην συμμαζέψετε: Υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες έχουν μανία με την τάξη και την καθαριότητα, και όχι μόνο οι παρθένοι. Αν λοιπόν είστε από αυτές, προσπαθήστε έστω σε ξένο σπίτι να συγκρατηθείτε! Αν λοιπόν σηκωθεί, ο ανυποψίαστος να πάει τουαλέτα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μαζέψετε το κρεβάτι του και τα πεταμένα του μποξεράκια! Στην καλύτερη θα φρικάρει γιατί πολύ απλά μπροστά του δεν θα δει την κοπέλα με την οποία έκανε sex αλλά την υστερική μελλοντική γυναίκα του. Αφήστε δε, που μπορεί πολύ απλά να πήγε προς νερού του και να θέλει να συνεχίσει τον ύπνο του. Αυτό που έχετε να κάνετε, όσο αυτός είναι τουαλέτα, είναι να ντυθείτε και να πάτε στο σαλόνι και να περιμένετε. Μη φτιάξετε μόνες σας καφέ γιατί αυτό προυποθέτει να ψάξετε τα ντουλάπια του, κάτι που και ωραίο δεν το λες...
4. Μη φύγετε ενώ αυτός κοιμάται: Αυτός είναι απαραβάτος κανόνας γιατί όλα είναι θέμα εντυπώσεων. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να ξέρεις ότι κοιμήθηκες με κάποιον και να ξυπνάς μόνος σου! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να ξυπνήσει βλέποντας τηλεόραση η παίζοντας με το κινητό σας τελοσπάντων. Να ξέρετε, ότι αν φύγετε σαν τον κλέφτη, θα του κάνετε τόσο κακή εντύπωση που ακόμα και φλέβα να έκοβε για εσάς, θα ξενερώσει τόσο πολύ που πιθανόν να μην επικοινωνήσει ξανά. Αν από την άλλη πρέπει να φύγετε λόγω δουλειάς, μπορείτε να του ψιθυρίσετε κάτι στο αυτί ή να του δώσετε ένα φιλί! Απλά τα πράγματα...

ΠΗΓΗ: queen.gr

Παραλήρημα τηςΤζούλιαςΑλεξανδράτου! Βρίζει την Ελλάδα με αφορμή τον Κατίδη!


Την ναζιστική χειρονομία του παίκτη της ΑΕΚ, Γιώργου Κατίδη σχολίασε η Τζούλια Αλεξανδράτου μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο facebook. Βέβαια δεν παρέλειψε να στάξει... χολή και για ολόκληρη τη χώρα χαρακτηρίζοντάς την "ξεφτίλα".

"Τα γερμανικά κανάλια για ακόμα μια φορά..αναφέρθηκαν στην ξεφτίλα της χώρας αυτής, για τη ναζιστική αυτή χειρονομία! ΝΤΡΟΠΗ" έγραψε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια πόσταρε ένα γερμανικό δημοσίευμα που αναφερόταν στην συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

Ε όχι...Ο Bradley Cooper με ρόλεϊ στο κεφάλι... Φωτογραφίες




Είναι τόσο sexy που ακόμη και να τον βλέπαμε με ρόλεϊ στο κεφάλι θα εξακολουθούσε να μας αρέσει πολύ! Ή μήπως όχι; Ο Bradley Cooper φωτογραφήθηκε από τους paparazzi την στιγμή που προσπαθούσε να δώσει όγκο και φόρμα στα μαλλιά του. Και γι' αυτό φόρεσε ρόλεϊ! 

Ο πρωταγωνιστής του Hangover βρίσκεται τώρα στα γυρίσματα για μια νέα ταινία (δεν έχει βρεθεί όνομα ακόμα) και είχε αυτή την άτυχη στιγμή...  Μάλλον έκανε ...περμανάντ!


Πώς σου φαίνεται ο Bradley Cooper; Εξακολουθείς να τον βρεις sexy; Ίσως η επόμενη λήψη που δείχνει και περισσότερους κοιλιακούς να σου ξαναθυμίσει ποιος πραγματικά είναι ο Bradley Cooper!


Λοιπόν; 


http://www.tlife.gr

Ε...αυτό και αν είναι ΣΟΚ!! Δείτε ανορεξική γριά στην παραλία με σιλικόνη!



Έχει μείνει ένας σκελετός και το μόνο που ξεπροβάλλει μέσα από το ζαρωμένο δέρμα της είναι δύo μπαλάκια σιλικόνης!

Μακράν το πιο περίεργο θέαμα! Αφού μαζεύτηκε όλη η παραλία για να τραβήξει φωτογραφίες το έκθεμα!

Δείτε…


ΝΙΚΙ ΜΙΝΑΖ Εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση



Στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού πόζαρε η Νίκι Μινάζ (Niki Minaj) και για ακόμη μια φορά ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια φόρεσε δερμάτινο τζάκετ και μαύρο κολάν και εντυπωσίασε!

Σε συνέντευξή της μίλησε για το όνειρό της να αγοράσει σπίτι στη μητέρα της αλλά και τα προβλήματα που είχε ως κορίτσι στο σχολείο της λόγω ρατσισμού: "Έχω δεχτεί πολλά πειράγματα στο σχολείο. Τα κορίτσια έκαναν στην κυριολεξία τη ζωή μου κόλαση. Είχα έρθει από διαφορετική χώρα και αυτό ήταν πρόβλημα. Και εγώ και ο αδερφός μου είχαμε διαφορετική προφορά από τα άλλα παιδιά. Ήταν πολύ σκληρό.

Για αυτό τις περισσότερες φορές έβαζα έναν τοίχο ανάμεσα σε εμένα και τους άλλους γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα με πειράξουν. Και δυστυχώς τον έχω ακόμα. Είναι λυπηρό" είπε στο περιοδικό "ELLE".





Δείτε πως ήταν η Μακρυπούλια και η Μουτσάτσου πριν 16 χρόνια! (βίντεο)



Στα χρόνια της... αθωότητας πιο ωραίες από ποτέ!

Ας ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο και ας γεμίσουμε τη μνήμη μας με εικόνες που... ξεσηκώνουν!!! Αξίζει ο "κόπος" χωρίς καμιά αμφιβολία!

Δύο σούπερ Ελληνίδες πρωταγωνιστούσαν από κοινού σε τηλεοπτική σειρά και το κοινό έμενε με το στόμα ανοιχτό. Άβγαλτες τότε, έκαναν τα πρώτα τους βήματα προς τέρψη των τηλεθεατών.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και η Κατερίνα Μουτσάτσου σε ένα βίντεο που δεν θα αντέξεις να δεις μόνο μία φόρα!

Το 1996 τα δύο κορίτσια συμμετείχαν στο σίριαλ του Νίκου Μαστοράκη με τίτλο "Χωρισμένοι με παιδιά". Η Κατερίνα Μουτσάτσου παρουσιάζει το τραγούδι της στη φίλη της, Ζέτα. Τα εγκεφαλικά απανωτά!!!

Απολαύστε ένα συλλεκτικό βίντεο..




Συγκλονιστική φωτογραφία από νεογέννητο μωρό



Ο Δρ Άρης Τσιγκρής, Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook μια συγκλονιστική φωτογραφία.
Το νεογέννητο έχει γεννηθεί υγιέστατο με καισαρική τομή και βρίσκεται ακόμα μέσα στη μήτρα της μητέρας του. Ο αμνιακός σάκος παραμένει άθικτος και το μωρό είναιι πλήρως έγκλειστο μέσα στο σάκο του. Πρόκειται, όπως επισημαίνει ο κ. Τσιγκρής, για ένα εξαιρετικά σπάνιο γεγονός.
Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και εύλογα έχει συγκεντρώσει πάνω από 10.000 "likes" μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.
Το σχόλιο που έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του:
"Μια σπάνια εικόνα... εξαιρετικά σπάνια θα έλεγα.... γέννηση μετά από καισαρική, με άθικτο τον σάκο, το μωράκι ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι γεννήθηκε.....είναι σαν να βρίσκεται ακόμα μέσα στη μήτρα, είναι γνωστή σαν ''πέπλο γέννησης'' και είναι συνηθέστερη αλλά εξίσου σπάνια στους πρόωρους τοκετούς, η πλήρης έγκλειση του νεογέννητου στον σάκο,δεν αφήνει το μωράκι να πνιγεί στο αμνιακό υγρό, γιατί αρχίζει να αναπνέει αμέσως μετά την αφαίρεση του ''πέπλου'',καθώς ο πλακούντας συνεχίζει να τροφοδοτεί το μωράκι με αίμα, η φύση ξεπερνά τον εαυτό της, αφήνοντας άφωνους ακόμα και τους μαιευτήρες...".



Γυναίκα – Άντρας: 25 γονιδιακές διαφορές !



1. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του συνδυασμού των χρωμάτων. Ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο...


Οι άντρες ...σκέπτονται ότι αφού το κόκκινο είναι ωραίο και το πράσινο επίσης, γιατί να μη βάλουμε δυο ωραία χρώματα μαζί.



2. Οι άντρες μιλάνε με προτάσεις και οι γυναίκες με παραγράφους. Οι άντρες αρχίζουν μια πρόταση… και οι γυναίκες την τελειώνουν.



3. Οι γυναίκες μπορούν να θυμούνται κάθε λέξη του διαλόγου που έγινε πριν από ένα μήνα ανάμεσα σε αυτές και τον σύντροφό τους. Οι άντρες μπορούν να θυμούνται την τελική ταχύτητα αυτοκινήτων που δεν πρόκειται να αποκτήσουν.



4. Οι γυναίκες μπορούν να καταλάβουν τις άλλες γυναίκες. Οι άντρες ποτέ.



5. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο που τις εμποδίζει να παρκάρουν ένα αυτοκίνητο ανάμεσα σε δυο λευκές ίσιες γραμμές σε ένα άδειο παρκινγκ.



6. Οι γυναίκες έχουν ενσωματωμένο ημερολόγιο στον εγκέφαλο που τους επιτρέπει να θυμούνται όλες τις επετείους.Αυτό απουσιάζει από τον εγκέφαλο των αντρών.



7. Στους γάμους οι γυναίκες πρώτα κλαίνε και μετά μεθάνε. Οι άντρες πρώτα μεθάνε και μετά… κλαίνε.



8. Οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους επιτρέπει να ακούνε το άνοιγμα μιας μπύρας από τρία δωμάτια μακριά.



9. Οι γυναίκες μπορούν να μυρίσουν βρόμικα αθλητικά παπούτσια από 300 μέτρα.Οι άντρες μόνο αν τους τα βάλεις κάτω από την μύτη τους και αν δεν είναι τα δικά τους.



10. Όταν κάποιος αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο οι άντρες τον ρωτάνε τι μάρκα είναι και οι γυναίκες τι χρώμα.



11. Οι άντρες πληρώνουν για κάτι που τους χρειάζεται 300 euro ενώ αξίζει 100.Οι γυναίκες πληρώνουν 100 euro για κάτι που αξίζει 300 και δεν το χρειάζονται.



12. Οι γυναίκες τρώνε τσίλι όταν τους αρέσει, οι άντρες πάντα, για να αποδείξουν ότι μπορούν.



13. Οι γυναίκες δεν θα σκότωναν, θα μπορούσαν όμως να σε κάνουν να αυτοκτονήσεις.



14. Οι γυναίκες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το σεξ για να καταφέρουν αυτό που θέλουν.Οι άντρες δεν θα μπορούσαν, επειδή αυτό που θέλουν είναι το σεξ.



15. Οι γυναίκες δεν βρίσκουν διεγερτικό το να παρακολουθούν δυο άντρες να κάνουν σεξ…



16. Οι άντρες θεωρούν ότι 2 η ώρα το πρωί είναι καλή ώρα για να κοιμάται κανείς.Οι γυναίκες θεωρούν την ίδια ώρα κατάλληλη για να μιλήσουν για τη σχέση τους.



17. Οι γυναίκες έχουν το «να πάρει, τελειώνει το χαρτί υγείας στο μπάνιο και πρέπει να το αντικαταστήσω» γονίδιο.Οι άντρες έχουν το «να πάρει, μου φέρνεις χαρτί υγείας;» γονίδιο.



18. Οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους επιτρέπει να κοιμούνται όταν ένα μωρό κλαίει.



19. Οι γυναίκες παραγγέλλουν μπρόκολο για γαρνίρισμα στην μπριζόλα τους και τρώνε τις πατάτες των αντρών.



20. Οι γυναίκες θυμούνται όλα τα ρούχα που έχουν φορέσει την τελευταία δεκαετία.Οι άντρες δεν θυμούνται τι φορούσαν την προηγούμενη μέρα αν δεν κοιτάξουν στο πάτωμα.



21. Οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους εμποδίζει να παρακολουθούν ποδόσφαιρο και να μιλάνε συγχρόνως.Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του να παρακολουθούν τηλεόραση, να βαφούν τα νύχια τους, να μιλάνε στο τηλέφωνο και να πίνουν και καφέ.



22. Οι άντρες βλέπουν το γυμναστήριο σαν φυσική δραστηριότητα. Οι γυναίκες το βλέπουν σαν κοινωνική.



23. Αν ρωτήσεις μια γυναίκα για το πως να πας κάπου, θα σε οδηγήσει μέσω καταστημάτων.



24. Οι γυναίκες έχουν το «τα παίρνω όλα προσωπικά» γονίδιο.



25. Οι άντρες έχουν το γονίδιο να απαντάνε σε δύσκολες ερωτήσεις με ένα μμμμμ..


2 δραχμές το σουβλάκι! – Η νοσταλγική φωτογραφία της Αθήνας που σαρώνει



Μια φωτογραφία από περασμένες δεκαετίες κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Η φωτογραφία απεικονίζει το Snack Bar »Αρχοντικό» ενώ οι τιμές στον κατάλογο στην πρόσοψη του καταστήματος μας γεμίζουν… νοσταλγία, αν και σήμερα είναι Καθαρά Δευτέρα και τα νηστίσιμα έχουν την τιμητική τους.

Δείτε την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Facebook.


«Ολόκληρη η Αλβανία είναι περήφανη για σένα» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του Αλκέτ Ριζάι στον τηλεοπτικό σταθμό «News24»



Προκλητικές δηλώσεις έκανε η μητέρα του γνωστού κακοποιού Αλκέτ Ριζάι μετά το διήμερο θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου ο Αλβανός κακοποιός κρατούσε ομήρους πέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Η μητέρα του μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι ο γιος της «κρατείται παράνομα 13 χρόνια» από το ελληνικό κράτος, τονίζοντας παράλληλα ότι «είναι αθώος» και ζητώντας την παρέμβαση της αλβανικής κυβέρνησης. Παράλληλα τον παρότρυνε να «φτάσει μέχρι το τέλος».

Παράξενα ρεκόρ στην Αρχαιότητα


Μπορεί  το βιβλίο καταγραφής των ρεκόρ Γκίνες να είναι παγκοσμίως γνωστό, όμως είχαν και οι Αρχαίοι Έλληνες τα ρεκόρ τους.

Η πιο υψηλή τιμή για βιβλία. Ο Αριστοτέλης αγόρασε τα έργα του Σπευσίππου αντί τριών ταλάντων που αντιστοιχούσαν σε 77 κιλά ασήμι.

Το πιο ακριβό σαπούνι. Ο Δημήτριος ο Πολιορκητής,βασιλιάς της Μακεδονίας,ξόδεψε περί τα 6.500 κιλά ασήμι προκειμένου να αγοράσει σαπούνι για τις ερωμένες του.

Το πιο άσεμνο έργο τέχνης. Ηταν του μεγάλου ζωγράφου Παράσιου με μια ασυνήθιστα ρεαλιστική σκηνή από τη μυθολογία στην οποία απεικονιζόταν η κυνηγός Αταλάντη καθώς έκανε στοματικό έρωτα στον πρίγκιπα Μελέαγρο.

Το καλύτερο άλμα εις μήκος. Το έκανε ο Σπαρτιάτης Κίωνης που πήδηξε 17 μέτρα (στα μέσα του 5ου π.Χ.αιώνα).

Το πιο ακριβό ύφασμα. Λαμπερό λινάρι ονόμαζαν ένα εξαιρετικά σπάνιο ύφασμα από μικρές κλωστές, το οποίο κόστιζε όσο και τα μαργαριτάρια.Ο λόγος,ότι ήταν πυρίμαχο,γι΄ αυτό και λεγόταν «άσβεστον λινόν».Υποτίθεται ότι προερχόταν από ένα φυτό που φύτρωνε στις ερήμους της Ινδίας.

Τα πιο πολυτελή επιδόρπια. Ηταν αυτά που προσέφερε ο Μέγας Αλέξανδρος στους φίλους του:

Μπουκίτσες από καρύδια,σύκα και άλλες λιχουδιές τυλιγμένες σε φύλλα χρυσού.Τις ξεφύλλιζαν και έτρωγαν το περιεχόμενο πετώντας το χρυσάφι στο έδαφος. Ο Καλιγούλας πάντως τον ξεπέρασε σε εκκεντρικότητα αφού,σύμφωνα με τον Σουητώνιο,σέρβιρε στους καλεσμένους του χρυσό ψωμί και χρυσό κρέας ενώ εκείνος έπινε μαργαριτάρια διαλυμένα σε ξίδι.

Τα καλύτερα εδέσματα. Μεγάλης εκτίμησης έχαιραν τα μυαλά στρουθοκαμήλου και οι γλώσσες κορυδαλλών.

Η καλύτερη βαφή βλεφαρίδων. Ηταν το κατράμι, δηλαδή το κατακάθι της πίσσας (μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως βαφή μαλλιών),το οποίο ο Πλίνιος αναφέρει ως αμπελίτη

http://www.pontos-news.gr

Επιχείρησαν να λιντσάρουν τη Βίκυ Σταμάτη!



Συνέβη πριν μερικές μέρες στον προαύλιο χώρο των φυλακών κατά την διάρκεια μεταφοράς των κρατουμένων.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ετοίμασαν από το πρωί μια μικρή κλούβα προκειμένου να μεταφέρουν τις γυναίκες κρατούμενες στο αντρικό τμήμα προκειμένου να επισκεφτούν τους συζύγους ή για κάποιες τους συντρόφους τους. Για περισσότερα από δεκαπέντε λεπτά η Βίκυ Σταμάτη αρνιόταν να μπει στην ίδια κλούβα με τις υπόλοιπες κρατούμενες παρά τις παραινέσεις των υπαλλήλων. «Ξέρετε ποια είμαι εγώ; Δε μπαίνω με αυτές. Να με βάλετε μπροστά».
Όσα λεπτά συνέβαινε το σκηνικό οι κρατούμενες περίμεναν στην κλούβα και έχασαν χρόνο. Μέχρι τη στιγμή που μια αθίγγανη όχι απλά έκραξε άσχημα την Σταμάτη αλλά κινήθηκε απειλητικά εναντίον της μαζί με άλλες δύο κρατούμενες, όπως αποκαλύπτει το gossip-tv.

Ευτυχώς που οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι-έμπειροι γαρ απέτρεψαν τα χειρότερα. Τελικώς όλες μαζί οι κρατούμενες μπήκαν στην κλούβα και μεταφέρθηκαν απέναντι…Τώρα αν με ρωτάτε τι έγινε μέσα στην κλούβα…ένα έχω να πω. Το ξέρει καλύτερα απ όλους η ίδια η Σταμάτη!

«Με εμένα κεράτωνε για χρόνια τον Χιου Γκραντ η Λιζ Χάρλεϊ», αποκαλύπτει 51χρονος χολιγουντιανός σταρ


Για το ειδύλλιό του με τη Λιζ Χάρλεϊ μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Τομ Σάιζμορ, γνωστός από τους ρόλους του στα Saving Private Ryan, Natural Born Killers, στην πρόσφατη αυτοβιογραφία του.

«Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του Passenger 57 το 1992. Και ευτυχώς πρόλαβα να κάνω την κίνησή μου πριν τον Γουέσλεϊ Σνάιπς, που επίσης τη λιγουρευόταν. Την πρώτη νύχτα που κοιμηθήκαμε μαζί, ήμουν τόσο τρομοκρατημένος από την ομορφιά της, που το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να την πάρω αγκαλιά. Ευτυχώς πήρε εκείνη την κατάσταση στα χέρια της. Την επόμενη νύχτα πήγε στην τουαλέτα, φόρεσε εσώρουχα, γύρισε, ανέβηκε στο τραπέζι και άρχισε να μου κάνει στριπτίζ. Μιλάμε για σόου που θα έκανε πολλές επαγγελματίες να ζηλέψουν. Και έτσι ξεκίνησε ο δεσμός μας. Απλά με ενοχλούσε το ότι, κάθε φορά που ερχόταν ο -άγνωστος τότε- Χιου να την επισκεφθεί, μου ζητούσε να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω από το σπίτι της. Την ερωτεύτηκα. Και επειδή δεν ανεχόμουν να είμαι sex toy, της ζήτησα να χωρίσουμε. Και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια».

Έτσι περιγράφει στην New York Daily News ο -διαβόητος για τις περιπέτειές του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά- ηθοποιός τη σχέση του με την Αγγλίδα σουπερμόντελ, στα πλαίσια της αυτοβιογραφίας του με τίτλο By Some Miracle I Made It Out of Here.

Μάλιστα στα πλαίσια του ίδιου δημοσιεύματος ο Τομ μιλάει για τον δεσμό του με την 19χρονη Τζούλιετ Λούις στα γυρίσματα του Natural Born Killers. Για τον οποίο πρώτα πήρε την άδεια του πρώην της, Μπραντ Πιτ. «Καταλήξαμε να μένουμε σε μια άδεια έπαυλη στο Χόλιγουντ. Με την τηλεόραση να παίζει ερωτικές ταινίες όλη μέρα. Οταν της ζητούσα να αλλάξουμε κανάλι, μου έλεγε ότι της αρέσει η μουσική. Βασικά ήμασταν πολύ χάι και πολύ πλούσιοι».

Ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποσπάσματα που μιλούν για το πως ξεκίνησε να κάνει κόκα μετά από μια νύχτα με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, το πώς τον ξελόγιασε «η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ» μια νύχτα στο σπίτι του και το «Σε αγαπώ σαν γιο μου. Ξέρεις πόσο καλός ηθοποιός είσαι;» που του είπε ο Ρόμπερτ ντε Νίρο όταν προσπάθησε -μάταια- να τον πείσει να σταματήσει τα ναρκωτικά.


http://www.iefimerida.gr

Απαγορευτική εικόνα για όλους τους θαυμαστές του Τσακ Νόρις! Δείτε πως είναι σήμερα! [φώτο]



Μπορεί ο Chuck Norris να έχει καταφέρει να μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές, να νικάει στο "Σκορ 4" σε μόνο 3 κινήσεις να μπορεί να διαιρέσει με το 0, όμως δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον χρόνο...

Ο ηθοποιός που είναι πλέον 73 χρονών δεν θυμίζει σε τίποτα τον αθλητικό και γυμνασμένο άντρα που είχαμε μάθει στις πολεμικές ταινίες και σειρές που πρωταγωνιστούσε...


thestival.gr

Προβλήματα υγείας; Δείτε ποιες τροφές- γιατρικά θα σας "σώσουν"!


Έρευνες απέδειξαν ότι υπάρχουν τροφές, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν βοηθητικά...
και να βελτιώσουν σε ένα βαθμό αρκετά προβλήματα υγείας που παρουσιάζουμε οι περισσότεροι από εμάς. Είναι αλήθεια, οι διατροφικές μας συνήθειες είναι πάρα πολύ σημαντικές. Ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά χρειάζεται βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα κτλ.

Οι τροφές που λειτουργούν ως ... γιατρικό σύμφωνα με το queen.gr είναι οι εξής:

Ω3 λιπαρά για την αρθρίτιδα. Φάτε τόνο, σαρδέλες, σολομό και προλάβετε την αρθρίτιδα
Γιαούρτι και μέλι για τις αλλεργίες και το συνάχι
Πράσινο τσάι για σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Ελαιόλαδο, ο σύμμαχος κατά της αρτηριακής πίεσης
Μέλι για την υπερένταση και την αϋπνία. Σας ηρεμεί
Λάχανο για την αντιμετώπιση του έλκους

Κρεμμύδια για το άσθμα.
Σκόρδο για το κρυολόγημα και το ενοχλητικό μπούκωμα.
Μπρόκολο για ρύθμιση της ινσουλίνης και της γλυκόζης στο αίμα
Ψάρι και τζίντζερ για τον πονοκέφαλο: Μειώνουν τους πόνους
Τζίντζερ για την αντιμετώπιση της πρωινής ναυτίας

Ανανάς για την πρόληψη της οστεοπόρωσης. Το μαγγάνιο σας βοηθάει πολύ
Στρείδια για καλύτερη μνήμη. Περιέχουν υψηλή ποσότητα ψευδαργύρου
Αβοκάντο για αυτούς που έχουν υψηλή χοληστερίνη και θέλουν να τη μειώσουν
Κόκκινο πιπέρι και καυτερές πιπεριές για το βήχα

http://www.mychannel.gr/

Απίστευτη δήλωση Γονίδη, στηρίζει Κατίδη! - Δείτε τι είπε!



Έναν απρόσμενο υποστηρικτή στο πρόσωπο του Σταμάτη Γονίδη βρήκε ο άσος της ΑΕΚ για την ενέργειά του να χαιρετήσει φασιστικά μετά το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Βέροια.Μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής υπεραμύνθηκε των εξηγήσεων που έδωσε ο Γιώργος Κατίδης και υποστήριξε πως το όλο θέμα χρησιμοποιήθηκε από τον Τύπο για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα που πρέπει να την απασχολούν.«Δυστυχως μετα λυπης μου διαπιστωνω ακομα μια φορα οτι ζουμε την εποχη που κυβερνουν τα μεσα μαζικης παραπληροφορησης..Μιλαω για τον ποδοσφαιριστη της Αεκ Γιωργο Κατιδη που ενω το παιδι τους λεει οτι ηταν μια αυθορμητη κινηση αυτοι επιμενουν στην»πυρα»,καθε φορα καποιον πρεπει να καψουν για να αποδεικνυουν οτι ειναι δημοκρατες..Να λοιπον γιατι ο λαος που δεν μασαει κουτοχορτο ψηφιζει Χρυση Αυγη…Εχω να πω στον Κατιδη την επομενη φορα αγορι μου να πιανεις τ΄@@@@@ σου,φτανει πια αυτος ο πολεμος κατα της ΑΕΚ,απο σημερα ειμαι ΑΕΚ…και δεν τους πειραξε που μας»πηδανε»οι Γερμανοι τους πειραξε μια κινηση αυθορμητισμου!Ε,λοιπον απο εδω και στο εξης θα χαιρεταω ετσι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Όπως ήταν φυσικό, το σχόλιό του προκάλεσε αντιδράσεις και ο γνωστός τραγουδιστής επανήλθε με νέο σχόλιο στο οποίο ανέφερε: «Πραγματικοι φασιστες ειναι αυτοι που χρησιμοποιουν τη δημοκρατια για να περασουν μετρα που καταδυναστευουν το λαο…»

Τέλος, ο Σταμάτης Γονίδης σχολίασε ότι: «Εγω προσωπικα θα ειμαι παντα με το δικιο.Δεν θα μου σερβιρει κανεις αυτο που θελει,εχω ματια και βλεπω,εχω διαισθηση και πιανω ολες τις βρωμιες…Μετρα θελουν να περασουν»δημοκρατικα»!Ημουν ειμαι και θα ειμαι Ελληνας πατριωτης και χριστιανος μεχρι το τελος της ζωης μου,ουτε αριστερος,ουτε δεξιος ουτε κεντρωος…Εγω εχω ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ Ελλαδα! Το θεμα δεν ειναι ο ποδοσφαιριστης το θεμα ειμαστε ολοι εμεις…Καλο βραδυ».

onsports.gr

Ρένα Βλαχοπούλου: Μάθε τι απέγινε η αμύθητη περιουσία της


Εννιά χρόνια μετά το θάνατο της ο αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την διαθήκη της....
Ο Σπύρος Βλαχόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του έβγαλε στο φως της δημοσιότητας όλη την αλήθεια για την περιουσία της.

"Η Ρένα δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για κληρονομιές. Τρελαινόταν. Η διαθήκη έγινε πριν πεθάνει η αδερφή μου ... Εμείς δεν πήραμε τίποτα από τη Ρένα. Ούτε μια καρφίτσα. Όταν άνοιξε η διαθήκη, μείναμε όλοι έκπληκτοι.

Κι ας ήμασταν αδέρφια της. Όλα πήγαν στον σύζυγό της και στη συνέχεια στην αδερφή του. Και πίνακες ζωγραφικής τεράστιας αξίας, πανάκριβα κοσμήματα αλλά και ακίνητα"δήλωσε στην "NEWS".

Και συμπλήρωσε: "Ήταν άδικο για εμάς που ήμασταν οι δικοί της άνθρωποι, το αίμα της. Δεν ήμουν πλούσιος. Με πείραξε για τα παιδιά μου και τα ανίψια μου που την υπεραγαπούσαν. Δεν πειράζει όμως. Κανένας δεν παίρνει τίποτα μαζί του.

Όλα στο σπίτι του θυμίζουν εκείνη. Η αγάπη του ήταν τεράστια. Μαζί της στις καλές και στις κακές στιγμές της. Το στήριγμά της στη χαρά και στη λύπη της».«Δεν άφησε απολύτως τίποτα σε εμάς, μόνο ένα μαγαζί κι ένα διαμέρισμα στα παιδιά του άλλου μας αδελφού. Όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά στην Κέρκυρα, πίνακες, κοσμήματα αμύθητης περιουσίας, σπίτι στη Βούλα πήγαν στον Γιώργο και κατ' επέκταση στην αδερφή του.

Τον Γιώργο τον αγάπησε η Ρένα, τον αγάπησε πολύ. Για αυτό άλλωστε έκανε και τόσες θυσίες. Η Ρένα λοιπόν εν ζωή άφησε τη μισή της περιουσία στον Γιώργο και μετά το θάνατό της πήρε και τα υπόλοιπα".


radar.gr

Πόσο αξιόπιστη είναι η Wikipedia;


Ερωτήματα για την αξιοπιστία των νέων μεθόδων ηλεκτρονικής πληροφόρησης εγείρει πρόσφατη έρευνα του Pew Center of Research, στην οποία αποκαλύπτεται πως το 87% των Αμερικανών καθηγητών αλλά και ένας αρκετά σημαντικός αριθμός φοιτητών συμβουλεύονται για πληροφορίες την διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia...

Το πιο ανησυχητικό, είναι πως οι δύο προαναφερθείσες κατηγορίες, που έχουν ειδικό-εκπαιδευτικό ενδιαφέρον, βασίζονται στην Wikipedia πολύ περισσότερο από τον μέσο Αμερικανό, ενώ παράλληλα οι ερευνητές ερίζουν για το κατά πόσο μπορεί μια τέτοια ηλεκτρονική λύση, να συγκριθεί σε αξιοπιστία με τις παραδοσιακές εγκυκλοπαίδειες.

Το Δεκέμβριο του 2005 ένα άρθρο του Τζίμ Ζιλ στο περιοδικό Nature, πυροδότησε τη συζήτηση γύρω από την αξιοπιστία της Wikipedia, όταν, αποδεικνύοντας πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια δεν ξεπερνάει κατά πολύ σε λάθη τις τυπωμένες εγκυκλοπαίδειες, προκάλεσε την διαμαρτυρία της Britannica.

Στην έρευνά του «Τι γνωρίζετε για την Wikipedia;», ο Νικολά Ζουλιέν παραθέτει μια άλλη οπτική του ζητήματος για την αξιοπιστία ή μη της Wikipedia, εστιάζοντας σε δύο διακριτές εκτιμήσεις.

Αφενός, αξιολογώντας κανείς το περιεχόμενο της Wikipedia σε σχέση με τις έντυπες εγκυκλοπαίδειες αλλά και τις άλλες διαδικτυακές πηγές πληροφόρησης, μπορεί να διαπιστώσει πως τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια σημαντική πρόοδος, που οφείλεται κυρίως στην αύξηση των ακαδημαϊκών αναφορών.

Βέβαια, δεν λείπουν οι αντιφάσεις μεταξύ των στοιχείων και των ακαδημαϊκών μαρτυριών. Για παράδειγμα, κατά την περίοδο 2006-2009 μια σύγκριση της Wikipedia με την εγκυκλοπαίδεια Universalis δίνει στην πρώτη 80% ποσοστό αξιοπιστίας και στη δεύτερη 95%. Την ίδια ώρα, ο ιστορικός Ρόυ Ρόζενβαϊγκ αποδεικνύει πως στο θέμα της ιστορίας των ΗΠΑ η Wikipedia είναι πιο αξιόπιστη από την έντυπη Encarta, αλλά λιγότερο αξιόπιστη με εξειδικευμένες ιστοσελίδες όπως η American National Biography Online.

Ωστόσο από το 2009, η Wikipedia αποκτά περισσότερους υποστηρικτές, όπως το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που πραγματοποίησε σχετική μελέτη δείχνοντας ότι αυτή η εγκυκλοπαίδεια είναι γενικά πιο επαληθεύσιμη από τις παραδοσιακές τυπωμένες εγκυκλοπαίδειες.

Αλλά και το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης αναφέρει σε έκθεσή του πως: «Η ποιότητα των πληροφοριών για την κατάθλιψη ή τη σχιζοφρένεια, είναι σε γενικές γραμμές το ίδιο καλή ή και καλύτερη με αυτή της Britannica ή ενός εγχειριδίου ψυχιατρικής».

Αφετέρου, οι πρακτικές επαλήθευσης και ελέγχου των παρεχόμενων πληροφοριών θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό αυτές που χρησιμοποιούνται στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας, όπως η διαρκής αξιολόγηση από ομόλογους συναδέλφους, ο επιστημονικός διάλογος κλπ.

Ο αντίλογος είναι βέβαια και εδώ υπαρκτός, καθώς αρκετοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι ειδήμονες όλοι όσοι αποφασίζουν να ‘’εμπλουτίσουν’’ την εγκυκλοπαίδεια με τις ‘’γνώσεις’’ τους, αλλά ο μέσος γραφιάς στην εγκυκλοπαίδεια είναι απλά ένας παθιασμένος ερασιτέχνης που προωθεί περισσότερο τη γνώμη και λιγότερο τη γνώση.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως υπηρεσίες όπως η Wikipedia, εντάσσονται σε ένα ευρέως διαδεδομένο αίτημα των τελευταίων ετών, αυτό για μια ανοιχτή επιστημονικότητα (open science) στην οποία εκτός από τους επαΐοντες σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και απλοί άνθρωποι υποκινούμενοι από το προσωπικό τους ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα, τα ευρήματα των τηλεσκοπίων Κέπλερ έχουν εμβριθώς σχοινοτενώς αναλυθεί από ερασιτέχνες, διευκολύνοντας τους επιστήμονες στην ανακάλυψη νέων εξω-πλανητών.

Η εγκυκλοπαιδική κοινότητα θα έχει ,έστω και έμμεσα, οφέλη από την τάση της ανοιχτής πρόσβασης και όσο αναπτύσσονται οι τεχνικές ελέγχου του περιεχομένου διαφόρων πηγών τόσο το φαινόμενο της «οργανωμένης φάρσας» θα περιορίζεται στους εγκυκλοπαιδικούς κόλπους.

Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε και η νέα υπηρεσία της Wikipedia, ‘’Wikidata’’ που θα συμβάλλει στην επαλήθευση πολλών πληροφοριών όπως ημερομηνίες γέννησης, δημογραφικά στοιχεία κλπ ώστε να διασφαλίζεται η συνοχή της εγκυκλοπαίδειας σε όλο το εύρος των καταχωρίσεων.

http://www.loutrakiblog.gr/

Το σοφό τέστ του Σωκράτη


Το σοφό τεστ του Σωκράτη που πρέπει να το εφαρμόζουμε κι' εμείς... Μια μέρα, εκεί που ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.

Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της "τριπλής διύλισης".
"- Τριπλή διύλιση;" ρώτησε με απορία ο γνωστός του.
- Ναι, πριν μου πεις τι άκουσες για το μαθητή μου θα ήθελα να κάτσουμε για ένα λεπτό να φιλτράρουμε αυτό που θέλεις να μου πεις.
- Το πρώτο φίλτρο είναι αυτό της αλήθειας.
Είσαι λοιπόν εντελώς σίγουρος ότι αυτό που πρόκειται να μου πεις είναι αλήθεια;
- Ε... όχι ακριβώς, απλά το άκουσα όμως και...
-Μάλιστα, άρα δεν έχεις ιδέα αν αυτό που θέλεις να μου πεις είναι αλήθεια ή ψέματα.
- Ας δοκιμάσουμε τώρα το δεύτερο φίλτρο, αυτό της καλοσύνης.
Αυτό που πρόκειται να μου πεις για τον μαθητή μου είναι κάτι καλό;
- Καλό; Όχι το αντίθετο μάλλον...
- Άρα, συνέχισε ο Σωκράτης, θέλεις να πεις κάτι κακό για τον μαθητή μου αν και δεν είσαι καθόλου σίγουρος ότι είναι αλήθεια.
Ο γνωστός του έσκυψε το κεφάλι από ντροπή και αμηχανία.
- Παρόλα αυτά, συνέχισε ο Σωκράτης, μπορείς ακόμα να περάσεις το τεστ γιατί υπάρχει και το τρίτο φίλτρο.
Το τρίτο φίλτρο της χρησιμότητας.
Είναι αυτό που θέλεις να μου πεις για τον μαθητή μου κάτι που μπορεί να μου φανεί xρήσιμο σε κάτι;
- Όχι δεν νομίζω...
- Άρα λοιπόν αφού αυτό που θα μου πεις δεν είναι ούτε αλήθεια, ούτε καλό, ούτε χρήσιμο, γιατί θα πρέπει να το ακούσω;
Ο γνωστός του έφυγε ντροπιασμένος,έχοντας πάρει ένα καλό μάθημα...
Μήπως είναι καιρός να βάλουμε κι εμείς αυτό το σοφό τεστ στη ζωή μας;


http://www.briefingnews.gr/

Δείτε τον Τρύφωνα Σαμαρά ντυμένο Αστυνομικίνα!


Για ακόμα μια φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς σκόρπισε τα χαμόγελα με το ταπεραμέντο του!

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Ρεθυμνιώτικο καρναβάλι με τους Μαχμουρλήδες!

Στο party που έγινε το προηγούμενο βράδυ ο ανατρεπτικός Τρύφωνας ντύθηκε seχy αστυνομικίνα σε μία μεταμφίεση που είχε απ' όλα!!!

Φόρεσε περούκα με μαύρα μακριά μαλλιά, καπέλο, κραγιόν και σκιά στα μάτια και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό!

Η λεπτομέρεια που έκανε όμως την διαφορά ήταν το σακάκι με το ανοιχτό μπούστο!

Την ημέρα της παρέλασης, ο Τρύφωνας ντύθηκε αστυνομικός όπως και το υπόλοιπο group που συμμετείχε!

Μαζί του είχε πάρει και την καλύτερή του φίλη και Ολυμπιονίκη, Πηγή Δεβετζή όπου πέρασαν ένα υπέροχο τριήμερο!

Δείτε φωτογραφίες…


Έρευνα που προειδοποιεί: το εξωσυζυγικό σεξ σκοτώνει (κυριολεκτικά)


Το κέρατο βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Μπορεί να νομίζαμε πως το σεξ είναι ασφαλές, μας κάνει πιο έξυπνους και πιο αποδοτικούς στη δουλειά, μία νέα έρευνα όμως δείχνει και την άλλη πλευρά του νομίαματος ειδικά για τους άντρες.
Σε μια πρόσφατη εργασία επισκόπησης της βιβλιογραφίας που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, οι ερευνητές παρουσιάζουν ενδείξεις ότι το εξωσυζυγικό σεξ μπορεί να σκοτώσει. Τα καρδιακά αίτια είναι ο νούμερο ένα παράγοντας επικινδυνότητας καθώς το εξωσυζυγικό σεξ συμβαίνει συνήθως με μικρότερες γυναίκες που απαιτούν συχνό και δυναμικό σεξ, ενώ οι άντρες όχι μόνο δε μπορούν να ανταποκριθούν αλλά παίρνουν και  βοηθητικά φάρμακα όπως το βιάγκρα.
Τέλος, υπάρχει ένα είδος ψυχολογικής διαταραχής που σχετίζεται με τις τύψεις και αυξάνει τις καρδιαγγειακές ασθένειες, με αποτέλεσμα το κέρατο να είναι κυριολεκτικά θανατηφόρο.
Σκεφτείτε το διπλά πριν κερατώσετε κύριοι το λέει και κοτζάμ επιστήμη.

http://www.queen.gr


10 «αιώνια» ερωτήματα για το ανθρώπινο σώμα, βρίσκουν απαντήσεις



Όλοι έχουμε ακούσει ατάκες του τύπου «τα άκρα μεγαλώνουν όσο γερνάει ο άνθρωπος», «κράτα την αναπνοή σου για να σταματήσει ο λόξυγκας» ακόμα και «με πονάει το πόδι μου, άρα θα βρέξει». 
Έχει έρθει η ώρα, να απαντηθούν όλα, όσα μέχρι σήμερα μας απασχολούσαν.
Μεγαλώνουν τα πόδια όσο γερνάμε;

Σύμφωνα με το Reader’s Digest, αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβαίνει. Εξάλλου, με τα χρόνια, οι τένοντες φθείρονται και οι σύνδεσμοι στα πόδια μπορεί να εξασθενήσουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να προκαλούνται καμάρες στα πόδια και έτσι να αυξάνεται το πλάτος και το μήκος τους (των πελμάτων κυρίως).

Αυτό ωστόσο δε συμβαίνει σε όλους, αν και πιο επιρρεπείς είναι οι υπέρβαροι άνθρωποι, που έχουν πρησμένα πόδια ή αστραγάλους ή όσοι πάσχουν από συγκεκριμένες παθήσεις, όπως ο διαβήτης. Αν βέβαια αυτό δε συμβεί, η μέση αύξηση είναι περίπου ένα νούμερο παπουτσιού μέχρι την ηλικία των 70 ή των 80 ετών.

Μυρίζουν πραγματικά οι ηλικιωμένοι;

Ναι, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη κάθε ηλικία έχει τη μυρωδιά της. Έτσι υπάρχει επίσης μία χαρακτηριστική μυρωδιά για τα μεσήλικα άτομα και μία άλλη για τα νεαρά.

Η συγκεκριμένη έρευνα μάλιστα διαπίστωσε, ότι οι ηλικιωμένοι έχουν λιγότερο έντονη και περισσότερη ευχάριστη μυρωδιά από τους μεσήλικες και τους νέους. Περίεργο κι όμως αληθινό.

Μπορούν οι αρθρώσεις να …προβλέψουν τον καιρό;

Το γνωστό «με πονάει το πόδι μου άρα…θα βρέξει» ενδέχεται να είναι κάτι παραπάνω από λαϊκός μύθος και ο λόγος ίσως βρίσκεται στην ατμοσφαιρική πίεση, η οποία συχνά «πέφτει» πριν από κακές καιρικές συνθήκες. Αυτή η πτώση θα μπορούσε να προκαλέσει μία «επέκταση» στους ιστούς του σώματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε οίδημα ή πόνο. Η επίδραση είναι μικρή, αλλά οι άνθρωποι που έχουν αρθρίτιδα ή φλεγμονή των αρθρώσεων μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποκαλύπτει η έρευνα του Πανεπιστημίου του Tufts το 2007, η οποία διαπίστωσε, ότι κάθε πτώση της θερμοκρασίας (10 βαθμούς κελσίου) αντιστοιχεί με μια μικρή αύξηση στον πόνο, που έχει προκληθεί από οστεοαρθρίτιδα του γόνατος.

Γιατί οι γυναίκες κρυώνουν περισσότερο από τους άντρες;

Η αλήθεια είναι, ότι οι γυναίκες έχουν υψηλότερο ποσοστό λίπους του σώματος και διατηρούν περισσότερη θερμότητα γύρω από τον πυρήνα τους. Ωστόσο αυτό, αν και βοηθά στη διατήρηση μιας κάποιας θαλπωρής στα ζωτικά όργανα, δε συμβαίνει το ίδιο και με τα άκρα, άρα και το υπόλοιπο κορμί.

Έρευνα μάλιστα δείχνει, όταν μια γυναίκα εκτεθεί στην ίδια ψυχρή θερμοκρασία με έναν άνδρα, τα αιμοφόρα αγγεία στα δάχτυλά της σφίγγουν περισσότερο από ό, τι του άνδρα και αυτός είναι και ο λόγος που ασπρίζουν πιο γρήγορα.

Γιατί όταν κρατάμε την αναπνοή μας σταματά ο λόξυγκας;

Η θεωρία λέει, ότι όταν κάποιος «συγκρατήσει» το διοξείδιο του άνθρακα στο σώμα του (με το να μην το εκπνέει δηλαδή), αυτό θα βοηθήσει να σταματήσει το διάφραγμα από τους μικρούς σπασμούς που κάνει, δηλαδή από το λόξυγκα. Όταν το διάφραγμα συσπαστεί χωρίς τη θέλησή τους, αναγκάζεται να εισπνεύσει μια γρήγορη και απότομη ανάσα, η οποία διακόπτεται από την επιγλωττίδα, ένα πτερύγιο του χόνδρου που βρίσκεται στο λαιμό πίσω από τη γλώσσα. Αυτό το απότομο κλείσιμο είναι εκείνο που προκαλεί τον ήχο του λόξυγκα.

Γιατί γουργουρίζει το στομάχι;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το στομάχι γουργουρίζει καθώς το πεπτικό σύστημα αναδεύει τους πεπτικούς χυμούς και προετοιμάζει τους μυς του για τα τρόφιμα. Η λύση σε ένα στομάχι που γουργουρίζει είναι τα μικρά και συχνά γεύματα.

Γιατί η μυρωδιά από τις μασχάλες είναι χειρότερη από τα άλλα μέρη του σώματος;

Το σώμα έχει δύο είδη ιδρωτοποιών αδένων. Οι περισσότεροι από αυτούς, οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια και τα πόδια, εκκρίνουν ένα μείγμα από νερό και αλάτι. Ωστόσο, οι αδένες στις μασχάλες (καθώς και στη βουβωνική χώρα) απελευθερώνουν μια λιπαρή ουσία, που αγαπά τα βακτήρια. Στην ουσία, δηλαδή, τα βακτήρια «τρώνε» τη λιπαρή αυτή ουσία, που απελευθερώνει αυτή τη δυσωδία.

Γιατί ξυπνάμε για να ουρήσουμε (και μόνο) το βράδυ;

Η απάντηση βρίσκεται στους «έξυπνους» και «εκλεπτυσμένους» νευρώνες του εντέρου, που ελέγχουν τις συσπάσεις του παχέος εντέρου και οι οποίοι επηρεάζονται ιδιαίτερα από τον κιρκαδικό ρυθμό του σώματός (δηλαδή το εσωτερικό ρολόι, που μας ξυπνάει όταν βγαίνει ο ήλιος και μας προκαλεί υπνηλία όταν υπάρχει σκοτάδι).

Επιπλέον, η ουροδόχος κύστη, η οποία δρα ως μία δεξαμενή για τη συνεχή ροή των ούρων, που παράγονται στα νεφρά, μπορεί να τεντώσει μόνο έως ένα ορισμένο σημείο. Κανονικά, ο μέσος άνθρωπος μπορεί να κοιμηθεί 6 με 8 ώρες χωρίς να χρειάζεται να ουρήσει, αλλά σε ορισμένες ιατρικές παθήσεις ή όταν κάποιος έχει καταναλώσει αρκετά υγρά, η κίνηση του να ξυπνήσει μέσα στη νύχτα είναι απολύτως φυσιολογική.

Γιατί η θερμοκρασία δωματίου χειροτερεύει τη γεύση του καφέ;

Γενικότερα, η θερμοκρασία επηρεάζει τη γεύση. Ερευνητές στο Βέλγιο διαπίστωσαν, ότι ορισμένοι γευστικοί κάλυκες είναι πιο ευαίσθητοι στα μόρια ορισμένων τροφών, οι οποίες έχουν ακριβώς ή λίγο πιο αυξημένη θερμοκρασία από εκείνη του δωματίου.

Έτσι, ο ζεστός καφές ενδεχομένως να φαίνεται λιγότερο πικρός (και στη συνέχεια να γίνεται μάλιστα καλύτερος) καθώς οι συγκεκριμένοι γευστικοί κάλυκες δεν είναι ευαίσθητοι, όταν η τροφή είναι ζεστή. Ωστόσο και οι οσμές επηρεάζουν τη γεύση, άρα είναι πολύ πιθανό ένας αρωματικός ζεστός καφές να αισθάνεστε, ότι έχει εκπληκτική γεύση.

Γιατί στραβώνουν τα δόντια;

Ακόμα και εάν είχατε φορέσει σιδεράκια ως έφηβος, μπορεί να παρατηρήσετε κάποια στιγμή, ότι το χαμόγελό σας δεν ήταν αυτό, που ήταν. Ένας βασικός λόγος είναι, ότι με την ηλικία, ο άνθρωπος χάνει μέρος του οστού, που βρίσκεται πίσω από τα ούλα. Αν κάποιος χάσει αρκετό, κάτι που επιδεινώνεται από παράγοντες όπως είναι το κάπνισμα, η ουλίτιδα κλπ, τότε είναι πολύ πιθανό το σχήμα του χαμόγελου να αλλάξει.

Aποκάλυψη: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εις βάρος της Μελέτη! (πήγε να κάνει το καλό…αλλά)



Ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για άτομα με Ειδικές Ανάγκες, προκάλεσε την οργή και τα πυρά εις βάρος της με μια ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ!
Σίγουρα η Ελεονόρα Μελέτη δεν είχε καμία κακή πρόθεση για όλο αυτό που συνέβη. Η προβολή ενός video  που αφορούσε το ντοκιμαντέρ που έφτιαξε μια ομάδα ανθρώπων ευαισθητοποιημένων για τα άτομα με Ειδικές Ανάγκες, της βγήκε σε ξινό.
Τώρα οι δημιουργοί ενός ελληνικού ντοκιμαντέρ με θέμα μια τυφλή γυναίκα, το οποίο η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» πρόβαλε την Ημέρα της Γυναίκας, την εγκαλούν λέγοντας πως, ούτε λίγο ούτε πολύ, πετσόκοψε την ταινία τους προβάλλοντας μια κλισέ και μίζερη εικόνα των Ατόμων με ειδικές Ανάγκες, μια εικόνα που καμία τέτοια διάθεση δεν είχε το ντοκιμαντέρ να παρουσιάσει.
Κι όχι μόνο αυτό, αλλα γιατί έδωσε και λανθασμένες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή. Διαβάστε την επιστολή των συντελεστών του ντοκιμαντέρ Γιάννη Βάκρινου, Μαριάννας Καραλιόλιου, Νατάσσας Κεφαλληνού και Κωσταντή Παπακωνσταντίνου προς το κανάλι και θα καταλάβετε.
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Πληροφορηθήκαμε ότι στις 08/03/2013, στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" του τηλεοπτικού σταθμού Star, προβλήθηκε ρεπορτάζ με θέμα το τελευταίο μίνι ντοκιμαντέρ μας "Αγγελική, τυφλή εργαζόμενη στην Ελλάδα". Ο λόγος που γράφουμε αυτή την επιστολή δεν είναι επειδή μας ενόχλησε η προβολή του σε τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο, είναι χρέος μας να προστατεύσουμε την ιστορία της Αγγελικής, αλλά και το ντοκιμαντέρ μας, από την άθλια διαστρέβλωση που υπέστη κατά την προβολή του από την εκπομπή σας.

Μας βρίσκει ριζικά αντίθετους η προσπάθεια θυματοποίησης της Αγγελικής και συνολικά των ατόμων με αναπηρία, η αποσιώπηση των αγώνων τους και της καταστολής που έχουν δεχτεί όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα, η απόκρυψη της κυβερνητικής πολιτικής που οδηγεί τα ΑμεΑ στο κοινωνικό περιθώριο.

Θεωρούμε ενδεικτικό του τρόπου που λειτουργούν τα μεγάλα ελληνικά media συλλήβδην το γεγονός πως στο ρεπορτάζ σας δεν παρατηρήσατε τις αναφορές του ντοκιμαντέρ στις περικοπές των μισθών και των συντάξεων των ΑμεΑ, την άγρια κυβερνητική πολιτική που στέλνει τα ματ σε ανάπηρους, ούτε τα ζητήματα που αναδεικνύει η Αγγελική ως τυφλή, εργαζόμενη μητέρα αντίθετα είδατε μόνο την "καλή νοικοκυρά, που μπορεί να περπατάει μόνη της και μπορεί και γράφει στο πληκτρολόγιο".

Στην ουσία, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση ο τρόπος που αντιμετωπίσατε και αντιμετωπίζουν τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα τα σούργελα της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, αλλά οφείλουμε να απαιτήσουμε τη δημόσια επανόρθωση, από την εκπομπή σας, διαβάζοντας ολόκληρη την επιστολή μας.

Υ.Γ. Το ντοκιμαντέρ δεν είναι βρετανική παραγωγή αλλά ελληνική, ανεξάρτητη παραγωγή και, δυστυχώς, δεν έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης. Η ιστορία της Αγγελικής αποτελεί κομμάτι του project Portraits of Greece in Crisis (www.portraitsofgreeceincrisis.com).

Καλό θα ήταν να διασταυρώνετε τα ρεπορτάζ σας.

Με εκτίμηση

Οι δημιουργοί του»

ΠΗΓΗ: findgr.net

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger