Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θανασης Λαλας: Απιστευτη αλλαγη! Μετα τα 75 κιλα που εχασε συνεχιζει τη διαιτα

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ήταν να μην το πάρει απόφαση να αδυνατίσει ο Θανάσης Λάλας, τώρα δεν τον σταματάει κανείς.

Ο 52άχρονος δημοσιογράφος είχα χάσει μέχρι πέρυσι 75 ολόκληρα κιλά. Σε πρόσφατη έξοδό του ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ» τον απαθανάτισε ακόμα πιο αδύνατο. Μα πόσο αδύνατος θα γίνει πια; Δεν θα τον αναγνωρίζουμε. Πριν ενάμιση περίπου χρόνο ο Θανάσης Λάλας αποφάσισε να ξεκινήσει διατροφή για να χάσει τα περιττά του κιλά, τόσο για την υγεία του όσο και για να νιώσει ο ίδιος πιο όμορφα με την εμφάνισή του. Όπως βλέπετε τα κατάφερε και συνεχίζει να προσέχει την διατροφή του!

gossip-tv.gr

ΣΕΞ: Εσεις προσποιειστε; Το 46% των γυναικων ναι...


Η Meg Ryan το έκανε καλύτερα από όλες και, μάλιστα, on camera και με πλήρη περιβολή. Εσείς;

Για τον οργασμό μιλάμε, φυσικά. Που όλοι οι άνδρες πιστεύουν πως χαρίζεται απλόχερα και όλες οι γυναίκες τον διεκδικούν σθεναρά. Και όταν δεν συμβαίνει;
Το αμερικάνικο περιοδικό Playboy κάνει μια έρευνα γύρω από το σεξ από το 1983 και τα φετινά αποτελέσματα κατέφτασαν φρέσκα φρέσκα και ζεστά, από το web.
Σε ένα τυχαίο δείγμα 2.310 Αμερικανών που συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια online η στατιστική κατέληξε σε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Εντάξει, η έρευνα έγινε σε Αμερικάνους αλλά άνθρωποι είναι και αυτοί, με κοινούς παραλογισμούς με τα υπόλοιπα έθνη του σύγχρονου δυτικού κόσμου. Για δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά στατιστικά.
  • 27% των ανδρών και 23% των γυναικών έχουν φωτογραφηθεί ή κινηματογραφηθεί γυμνοί και το 15% των ανδρών και 9% των γυναικών έχουν φωτογραφηθεί ή κινηματογραφηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ.
  • 16% των ενηλίκων έχουν κάνει «sext» (sex + text) μέσω κινητού στέλνοντας προκλητικές φωτό ή μηνύματα στο αντικείμενο του πόθου τους.
  • 33% των ανδρών και 23% των γυναικών που έχουν χρησιμοποιήσει online dating site το έχουν κάνει ενώ είναι ήδη σε σχέση.
  • 31% των ανδρών και 26% των γυναικών έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με κάποιον πρώην τους online.
  • 44% των ανδρών και 36 % των γυναικών έχουν δει ακατάλληλες ταινίες μαζί με τον σύντροφό τους.
  • 41% των ανδρών και 47% των γυναικών έχουν υποψιαστεί έναν σύντροφο τους για απιστία.
  • 40% των ενηλίκων ανάμεσα στα 18 έως 24 δεν έχουν κάνει ακόμα σεξ.
  • 20% των ανδρών και 29% των γυναικών δεν έχουν λάβει στοματικό σεξ από τους παρτενέρ τους. 58% των ανδρών και 61% των γυναικών δηλώνουν πως θα εξακολουθούσαν να βγαίνουν με κάποιον ακόμα και αν δεν ήταν πρόθυμος να τους προσφέρει στοματικό σεξ.
  • 54% των γυναικών λένε πως έχουν G spot ενώ το 32% δεν είναι σίγουρες.
  • 11% των ανδρών και 1% των γυναικών αυνανίζονται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα ενώ 3% των ανδρών και 24% των γυναικών υποστηρίζει πως δεν έχει αυνανιστεί ποτέ.
  • 24% των ανδρών και 13% των γυναικών που είναι φορείς ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων) δεν ενημέρωσαν τους παρτενέρ τους για αυτό.
  • 24% των ανδρών και 20% των γυναικών δεν ανησυχούν για τα ΣΜΝ ή επιλέγουν τη μέθοδο αντισύλληψης «ελπίζω για το καλύτερο».
  • 46% των ανδρών και 37% των γυναικών έχουν κοιμηθεί με έναν πρώην τους.
  • 46% των ανδρών και 32% των γυναικών έχουν κοιμηθεί με συνάδελφο και 7% των ανδρών και 8% των γυναικών έχουν κοιμηθεί με το αφεντικό τους.
  • 73% των γυναικών αλλά μόλις 43% των ανδρών ξέρουν το ονοματεπώνυμο όλων των ερωτικών παρτενέρ της ζωής τους.
  • Μόνο 4% των ανδρών και 2% των γυναικών κάνουν σεξ κάθε μέρα.
  • 17% των ανδρών και 15% των γυναικών έχουν απαντήσει στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του σεξ.
  • 88% των ανδρών και 51% των γυναικών συνήθως φτάνουν σε οργασμό αλλά υπάρχει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό της τάξεως του 22% των γυναικών δεν έχουν ποτέ ή έχουν σπανίως οργασμό.
  • 16% των ανδρών και 46% των γυναικών έχουν προσποιηθεί οργασμό.

Της Κορεας... γινεται στο festival λασπης στην Boryeong



Στην πόλη Boryeong της Νότιας Κορέας η έκφραση "γίνεται της Κορέας" ταιριάζει γάντι γι' αυτό που γίνεται κάθε Ιούλιο. 

Η, κατά τον υπόλοιπο χρόνο ήσυχη, πόλη της Boryeong, τον Ιούλιο μεταμορφώνεται σε μία πόλη τρελής διασκέδασης που την πλημμυρίζουν κάθε χρόνο 2.000.000 επισκέπτες. 

Ο λόγος; Το φεστιβάλ λάσπης που λαμβάνει χώρα στην πόλη αυτή από το 1988. 

Σε κάθε γωνιά της πόλης υπάρχουν χώροι όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος λούζεται με θεραπευτική λάσπη... χορεύει, γδύνεται, αγκαλιάζεται, εκστασιάζεται μέσα σε μια κατάσταση απόλυτης τρέλας...

Πάρτε μια γεύση από τις παρακάτω coolαριστές φωτογραφίες...






























coolaristo.blogspot

Απατημενος συζυγος ξυλοκοπησε αντιδημαρχο, τον οποιο αποκαλουν και Στρος Καν της Ροδου


Θέμα της ημέρας αποτελεί για τη Ρόδο η... δυναμική παρέμβαση απατημένου συζύγου ο οποίος ξυλοκόπησε αντιδήμαρχο όταν τον συνέλαβε σε ερωτικές περιπτύξεις με τη σύζυγο του σε αυτοκίνητο.
Οπως αποκαλύπτει το rodosalarm.gr η σύζυγος είναι υφιστάμενη του αντιδημάρχου, στη δημοτική υπηρεσία ενώ αμέσως βρέθηκε και το παρατσούκλι του: Στρος Καν της Ρόδου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο σύζυγος που είχε υπόνοιες συνέλαβε επ' αυτοφόρω το ζευγάρι μέσα σε αυτοκίνητο, έπεσαν χαστούκια από τον γεροδεμένο σύζυγο και το ζευγάρι χώρισε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα:
Ο αντιδήμαρχος συνήψε ερωτική σχέση με υπάλληλο του δήμου που υπηρετεί σε Υπηρεσία της δικαιοδοσίας του! Η ερωτική σχέση έγινε γνωστή στο σύζυγο της υπαλλήλου, ο οποίος παρακολούθησε το ζευγάρι και τους έπιασε στα πράσα μέσα στο αυτοκίνητο του αντιδημάρχου.
Φυσικά ακολούθησε έντονο επεισόδιο, ο αντιδήμαρχος δέχθηκε μερικά χαστούκια και από εκείνη τη στιγμή το ζευγάρι, ύστερα από πέντε χρόνια γάμου, χώρισε και οδεύει προς διαζύγιο.
Ο δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς ενημερώθηκε ύστερα από δύο μέρες και αφού εξεπλάγη, απάντησε «τι μπορώ να κάνω, αυτά ανήκουν στην προσωπική ζωή του καθενός»!

http://www.iefimerida.gr


Βρεθηκε φαρμακο για το στραβο πεος




Επιστήμονες βρήκαν λύση για τα στραβά πέη. Στην ουσία μειώνεται την καμπυλότητα του στραβού πέους μετά από θεραπεία ενός έτους με το φάρμακο Xiaflex.....

Η θεραπεία μάλιστα γίνεται σε ενέσιμη μορφή και η αναλογία εντός του έτους είναι περίπου οχτώ ενέσεις.
Σύμφωνα με την εταιρεία που προωθεί το φάρμακο αυτό στις Ηνωμένες Πολιτείες περίπου το 5% των αντρών πάσχει από την νόσο του Περονί δηλαδή στραβό πέος. Αρκετά μεγάλο είναι το ποσοστό αυτών που υποφέρουν από κατάθλιψη κυρίως και αποφεύγουν τη σεξουαλική επαφή.

Πηγή: kamarinia.gr


Νεκρος διαιτητης που ξυλοκοπηθηκε απο ποδοσφαιριστες!



H απίστευτη είδηση προέρχεται από την Ολλανδία. Μετά από αγώνα ομάδων νέων! ο άτυχος βοηθός διαιτητή, Richard Nieuwenhuizen ξυλοκοπήθηκε στο γήπεδο και άφησε στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή.

Η ανακοίνωση του θανάτου του βοηθού διαιτητή σόκαρε. Ο άτυχος άντρας ξυλοκοπήθηκε από παίκτες της ομάδας νέων Nieuw Sloten και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Η αστυνομία έχει προχωρήσει στην σύλληψη τριών παικτών ηλικίας 15-16 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του Richard Nieuwenhuizen. 

«Είναι απολύτως εξωφρενικό ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβη σε ένα ολλανδικό γήπεδο», δήλωσε σοκαρισμένος ο Ολλανδός Υπουργός Αθλητισμού, Edith Schippers.

http://www.newsit.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΥΧΩΣΗ "Δε θα καταστραφει ο κοσμος" ανακοινωσε η κυβερνηση της Ρωσιας


Η προφητεία των Μάγια, για την καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου έχει προκαλέσει παγκόσμια ψύχωση...
Έτσι η ρωσική κυβέρνηση χρειάστηκε να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση διαψεύδοντας τις ανησυχίες!
Φαίνεται πως ειδικά ο πληθυσμός της αχανούς χώρας, φοβάται περισσότερο την μέρα της αποκάλυψης, αφού έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και "κιτ επιβίωσης" για την επόμενη μέρα.
Το Υπουργείο των Εκτάκτων Αναγκών καθησυχάζει τον κόσμο, με την κάτωθι ανακοίνωση:
"Σύμφωνα με τις έως τώρα καταγραφές των μετρήσεων που πραγματοποιεί η κυβέρνηση για την κατάσταση του πλανήτη, ο κόσμος δε θα καταστραφεί το Δεκέμβρη."

http://www.radar.gr

Οπαδος ξεγυμνωνει τη φιλη του, σε αγωνα ραγκμπι! (βιντεο)

Πιο αποκαλυπτικός από κάθε άλλη φορά ήταν ο αγώνας ράγκμπι Army – Navy για το παραδοσιακό πρωτάθλημα των ενόπλων δυνάμεων στη Βρετανία, αφού περιλάμβανε και «αποκαλυπτήρια» στην εξέδρα, χάρη σε μια σέξι υποστηρίκτρια της ομάδας του Ναυτικού και κυρίως χάρη στον τολμηρό συνοδό της…

Σε μια διακοπή του αγώνα, όταν το ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι η τηλεοπτική κάμερα έχει στραφεί πάνω τους, η σέξι ξανθιά με το ναυτικό καπέλο αηκώθηκε όρθια και άρχισε να χορεύει προκλητικά. Τότε ακριβώς, ο φίλος της βρήκε την ευκαιρία να της κατεβάσει την μπλούζα, αποκαλύπτοντας το στήθος της! Παρόλα αυτά, όμως, εκείνη δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα και έβαλε τα γέλια…

Δείτε το βίντεο με το «στριπτίζ» της Βρετανίδας φιλάθλου στην εξέδρα:



Απιστευτο: Παρουσιαστρια ειδησεων στην Ασφαλεια Αττικης για μανιακο θαυμαστη!



Ο επίμονος θαυμαστής της, τηλεφωνούσε ζητώντας να της μιλήσει και την απειλούσε λέγοντας πως αν δεν τον παντρευτεί, δεν θα έχουν καλά ξεμπερδέματα.Μάλιστα έστειλε προσκλητήρια του γάμου τους σε 60 περίπου ανθρώπους...



Νύφη με τη βία και με απειλές παραλίγο να ντυθεί η παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων της ΝΕΤ, Ευρυδίκη Χάντζιου. Σύμφωνα με τον Άρη Δρόσο και την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η δημοσιογράφος έζησε την κόλαση εξ' αιτίας ενός μανιακού θαυμαστή της. Η παρουσιάστρια ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία και ήδη οι Αρχές βρίσκονται στα ίχνη του μανιακού.

markos.tv 

"Βοηθεια με κτυπαει η γυναικα μου!"


Αν και υπάλληλος της... υπηρεσίας Ασφαλείας, ένας 40χρονος Νιγηριανός, ζήτησε την προστασία της πολιτείας για να γλιτώσει από την γυναίκα του!
Ο Τζίμο Μπαμπατούντε όπως ονομάζεται ο άνδρας, προσέφυγε στο δικαστήριο, γιατί όπως καταγγέλλει η σύζυγός του μονίμως ασκεί σωματική βία εις βάρος του...
Μάλιστα όπως ισχυρίζεται φοβάται πως θα υποστεί αυστηρή τιμωρία αν προσπαθήσει να την εγκαταλείψει.
Η γυναίκα έχει μετατρέψει τη ζωή του σε κόλαση και αυτό την ευχαριστεί, δήλωσε έντρομος ο Μπαμπατούντε!
Ο τρομοκρατημένος σύζυγος ικετεύει τους δικαστές να διαλύσουν το γάμο, και να του εγγυηθούν ότι θα τον προστατεύουν στο μέλλον από τη γυναίκα του, υποστηρίζοντας ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΠΗΓΗ: radar.gr

Λεωφορειο για τα Hangover στο Las Vegas






Το «Hangover Heaven» είναι ένα ειδικό λεωφορείο που ταξιδεύει συνεχώς στο Las Vegas Strip. Οι ειδικοί μπορούν να θεραπεύσουν κάθε είδους hangover, ακόμα και τα χειρότερα, χρησιμοποιώντας μια ειδική ενδοφλέβια ενυδατική λύση με βιταμίνες, αμινοξέα και συνταγογραφημένα φάρμακα.
Hangover Heaven (2)
Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά για τις απλές περιπτώσεις (βασικό πακέτο) και κοστίζει $90, ενώ για τις δύσκολες (premium πακέτο) διαρκεί 1 ώρα και κοστίζει $150. Τέλος, μπορείς ακόμα και να κλείσεις ραντεβού με το Hangover Heaven και να έρθει στο ξενοδοχείο σου.
Hangover Heaven (3)
Hangover Heaven (4)
Hangover Heaven (5)
Hangover Heaven (6)

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr

Gina Lisa Lohfink: Η Γερμανιδα Τζουλια Αλεξανδρατου!



H Gina Lisa Lohfink είναι μόλις 24 ετών και ο τρόπος ζωής της μοιάζει πάρα πολύ με τις επιλογές της Τζούλιας Αλεξανδράτου. 

Συμμετείχε στο γερμανικό Next Top Model και το μόνο που έκανε ήταν να τσακώνεται με τις άλλες διαγωνιζόμενες. Όταν αποχώρησε όλοι πίστευαν ότι την περίμενε μια σπουδαία καριέρα στις πασαρέλες αλλά πήρε την κάτω βόλτα. Μπήκε κατευθείαν στο εξώφυλλο του Playboy (όχι απαραιτήτως κακό) αλλά μετά ήρθε η ώρα να δει το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο περίπου 20 λεπτών στο οποίο έκανε σεξ με έναν χοντρό και τριχωτό άνδρα μέσα σε ένα τροχόσπιτο. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα προκλητικές. Συνέχεια φωτογραφίζεται με ένα ποτό στο χέρι, κάνει άσεμνες χειρονομίες και δίνει μονίμως αφορμές για υποτιμητικά σχόλια. Πρόσφατα είχε σχέση με τον Arthur Boka, ποδοσφαιριστή της Στουτγκάρδης, η σχέση έληξε σύντομα καθώς όπως είπε:”Κάναμε σεξ κάθε ημέρα αλλά με απάτησε”. Κατόπιν βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Sangerin Loona, μιας τραγουδίστριας με την οποία φιλιέται στο στόμα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και πριν από λίγο καιρό πήγαν στη Μαγιόρκα για τα γυρίσματα ενός video clip στο οποίο έμγανίζονται γυμνές ανάμεσα σε κόσμο, μπαίνουν στη θάλασσα και φιλιούνται. Τον τελευταίο καιρό κάνει την τραγουδίστρια και έχει εμφανιστεί σε ορισμένα ριάλιτι τρελαίνοντας τα αγόρια που συμμετείχαν.




http://ierosagonnews.blogspot.gr

Ναι στην ευθανασια λεει το 52% των Ελληνων


Αν και οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες λένε ναι στην νομιμοποίηση της υποβοηθούμενης αυτοκτονίας και πάλι έχουμε το χαμηλότερο θετικό ποσοστό έναντι των υπόλοιπων Ευρωπαίων.
Τα στοιχεία προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποίησε η Ένωση Ιατρικών Συνηγόρων Ελβετίας (SMLA) και διεξήχθη στην Αυστρία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Πορτογαλλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Σημειώνεται ότι σήμερα μόνο 4 χώρες επιτρέπουν την ευθανασία: το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία και η Ελβετία.
Σύμφωνα με το healthpress.gr, σχεδόν τα ¾ των ερωτώμενων απάντησαν ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν την επιλογή πώς και πότε θα πεθάνουν. Αντίστοιχο ποσοστό απάντησε ότι θα μπορούσε να σκεφτεί τον εαυτό του να επιλέγει αυτό τον τρόπο αν έπασχε από ανίατη νόσο, σοβαρή αναπηρία ή αφόρητους πόνους χωρίς θεραπεία.
Οι Γερμανοί είναι οι πιο θερμοί υποστηρικτές
Οι Γερμανοί είναι οι πιο θετικοί στο θέμα της ευθανασίας με το 87% όσων συμμετείχαν στην έρευνα να είναι υπέρ. Η Δανία βρίσκεται στην 11η θέση με το 71% των ερωτηθέντων να είναι υπέρ. Οι πιο αρνητικοί σε αυτή την ιδέα ήταν οι Έλληνες με ποσοστό 52%, το χαμηλότερο όλων των χωρών που συμμετείχαν.
Οι Ισπανοί δήλωσαν ότι θα ζητούσαν βοήθεια προκειμένου να προχωρήσουν σε ευθανασία σε ποσοστό 78%, οι Γάλλοι φτάνουν στο 75% και οι Βρετανοί στο 71%. Περισσότεροι  από τα ¾ των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι μόνο γιατροί θα έπρεπε να μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Στο συμπέρασμά τους οι ερευνητές καταλήγουν ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα έπρεπε να κάνουν τους πολιτικούς να επανεξετάσουν νομικά το ζήτημα.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Παραξενα εθιμα γυρω απο το σεξ!!!






Δείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες...

Έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ.
1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!
2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..
3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.
4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
5) Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.
6) Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο...
7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..
8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.
9) Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.

Οι εξωγηινοι εστειλαν μηνυμα: τι γραφει



Ένα εξωγήινο μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.

Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).

Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη.


Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία. 

Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος. Παράλληλα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης.

http://www.aniwthoi.net

Η Ελεονωρα Μελετη ντυθηκε μεχρι το λαιμο στο δελτιο. Τι ξεχασε ομως να φορεσει απο κατω; (φωτο)




Κανείς δεν είχε να πει έναν καλό λόγο στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου. Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων ανέβαζε φωτογραφίες της στο twitter ενώ παράλληλα απολογούνταν στους followers της για την άτυχη εμφάνισή της.
Η Ελεονώρα φόρεσε ένα μουσταρδί πουκάμισο με φρού φρού μέχρι το λαιμό και ένα μπέζ σακάκι. Απο κοντά της έκανε πολύ σίκ όπως εξήγησε γι αυτό και το φόρεσε αλλά ομολόγησε ότι παρολίγο να βγάλει ψείρες απο τη ζέστη.
Θέλοντας να κερδίσει την επιείκια των διαδυκτιακών της φίλων ανέβασε μια φωτογραφία της απο τα καμαρίνια με παρόμοιο σύνολο και απο κάτω τζίν σορτσάκι, το οποίο βέβαια ήταν εξίσου χάλια.

Τελικά όπως αποκάλυψε δεν είπε το δελτίο με το σόρτς αλλά... με τη φόρμα. Ιδού και τα πειστήρια.

http://www.tuned.gr

Παολα: Δειτε την.. πριν την πλαστικη στο στηθος!


Φέτος άλλαξε λουκ..


Η Πάολα δεν έδειξε καθόλου μπούτι.. Πριν από 10 χρόνια όμως, η Πάολα εμφανιζόταν με σούπερ σκίσιμο..



Δείτε ένα βίντεο φωτιά με τη σκισιματάρα και με στήθος πολύ διαφορετικό απ' ότι το χουμε συνηθίσει!



Η 30αρα, οι «φιλοι» της και η... 40αρα γειτονισσα


Το περιστατικό συνέβη σε πολυκατοικία της οδού Κορίνθου... κοντά στη Βορείου Ηπείρου! Σε ένα από τα διαμερίσματά της, διαμένει 30χρονη όμορφη γυναίκα, η οποία αρέσκεται στο να «φιλοξενεί» στο σπίτι της, όχι έναν (κάθε φορά) αλλά περισσότερους άνδρες! Αναμενόμενο να προκαλείται θόρυβος και επειδή ο έρως... ώρα δεν κοιτά, οι γείτονες - συγκάτοικοι στην πολυκατοικία, ξυπνούν... τα χαράματα (ή και στις 3 τα ξημερώματα κάποιες φορές)! Αγανάκτησε 40χρονη γυναίκα - μητέρα παιδιών και... της χτύπησε το κουδούνι θέλοντας να της κάνει παρατήρηση... για τήρηση του ωραρίου κοινής ησυχίας! Μόνο που η «τύπισσα» δεν ήταν από εκείνες που «χαρίζονται»! Με το που άκουσε το αντικείμενο της «παρατήρησης» αποδείχτηκε ετοιμόλογη σε σημείο που η 40άρα... το βούλωσε κι έφυγε! «Τα λες αυτά επειδή εσένα δεν σου κάθεται κανένας» της είπε!

http://www.dete.gr

Το… σεξι ατυχημα της Μαριαντας Πιεριδη! Δειτε το βιντεο


Η Μαριάντα Πιερίδη και ο παρτενέρ της χόρεψαν ρούμπα στο αποψινό Dancing with the Stars, με την όμορφη τραγουδίστρια να κάνει μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Πολύ σέξι με το αποκαλυπτικό φόρεμά της, το οποίο, όπως είπε και η ίδια μετά τον χορό της, είχε μπει σε… ένα συγκεκριμένο σημείο! Η τραγουδίστρια φάνηκε να νιώθει κάπως αμήχανα, αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου!
Δείτε το απόσπασμα:
http://www.tuned.gr

Ρινοκερος εγινε "κολλητος" με 12χρονο κοριτσι


Ο μικρός ορφανός ρινόκερος που τον ονόμασαν Μαξ, είχε βρεθεί να τριγυρνά στη περιοχή της Laikipidia της Κένυας. Μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στην Ol Pejeta Conservancy, πριν από τρία χρόνια όπου και γνωρίστηκαν με την μικρή Elizaveta Tishchenko, η οποία επισκεπτόταν τότε την χώρα. 

Αν και οι ρινόκεροι φημίζονται για την επιθετικότητα τους ο Μαξ φαίνεται να διαφέρει και έδειξε ιδιαίτερη συμπάθεια στη Elizaveta. Η τελευταία μαζί με τους γονείς της είχε επισκεφτεί το πάρκο που είχαν μεταφέρει τον ρινόκερο και οι υπεύθυνοι τους είχαν μιλήσει για την ύπαρξή του. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο πάρκο αντιλήφθηκαν ότι ένας λευκός ρινόκερος τους ακλουθούσε καθ' όλη τη διάρκεια. Στην αρχή δεν είχαν δώσει κάποια σημασία μιας και οι ρινόκεροι δεν φοβούνται τη παρουσία των τζιπ, οπότε το θεώρησαν λογικό. Όταν συνειδητοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος πρέπει να ήταν αυτός για τον οποίο τους είχαν μιλήσει, ρώτησαν τους συνοδούς τους αν γίνεται να κατέβουν από το τζιπ για να τον δουν από κοντά. 

Αφού τους επιτράπηκε κατέβηκαν και η μικρή πλησίασε τον τεράστιο σε μέγεθος νεαρό ρινόκερο. Αυτός φάνηκε να ευχαριστιέται την παρέα της μιας και την άφησε να τον χαϊδεύει ενώ αυτός έτρωγε. Όπως είναι φυσικό η μικρή ξετρελάθηκε από αυτή την εμπειρία και από τον καινούργιο φίλο που έκανε, αναφέρει ο πατέρας της.

Στικουδη: Τα «πεταξε» ολα στην πιστα μαζι και την κυτταριτιδα! (δειτε το σε φωτο)


Την δική της απάντηση στο σάλο με την κυτταρίτιδά της περίμενε πως και πώς να δώσει αλλά με αποδείξεις η Κατερίνα Στικούδη...
Πως και πως την περίμενε την πρεμιέρα της στο Fever η Κατερίνα Στικούδη. Αφενός για την συνεργασία της με τον Σταμάτη Γονίδη και το Νίκο Οικονομόπουλο και αφετέρου για να δείξει σε όλους αν τελικά έχει ή όχι κυτταρίτιδα, που έγινε το talk of the town των ημερών. Πιο σέξι από ποτέ, απογυμνώνοντας τα υπέροχα πόδια της, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε και έκοψε τις ανάσες. Και χωρίς κυτταρίτιδα.




http://www.soknews.gr

Ο Παπας θα... τουιταρει

Κάντε υπομονή μία εβδομάδα και θα δείτε στο twitter να εμφανίζεται ο λογαριασμός του @pontifex και μάλιστα θα απαντά σε πολλές γλώσσες.


Σε μια προσπάθεια να γίνει πιο αισθητή η παρουσία της καθολικής εκκλησίας στο ίντερνετ η πάπας Βενέδικτος θα ενεργοποιήσει το λογαριασμό του στο twitter, την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο ποντίφικας θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του @pontifex στο twitter από τις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα που γιορτάζει η Παναγία της Γουαδελούπης.

«Η επιλογή για το όνομα του λογαριασμού είναι καλή. Σημαίνει 'πάπας', αλλά και 'δημιουργός γεφυρών'», δήλωσε ο Γκρεγκ Μπερκ, ανώτερος σύμβουλος επικοινωνίας του Βατικανού.

«Ο πάπας θέλει να απευθυνθεί σε όλους», πρόσθεσε ο Μπερκ.

Τα πρώτα μηνύματα του πάπα μέσω twitter θα είναι απαντήσεις σε ερωτήσεις που έχουν στείλει πιστοί στον λογαριασμό #askpontifex.

Τα tweets του πάπα θα στέλνονται στα Αγγλικά, τα Ισπανικά, τα Ιταλικά, τα Πορτογαλικά, τα Γερμανικά, τα Πολωνικά, τα Αραβικά και τα Γαλλικά, ενώ στο μέλλον θα προστεθούν και άλλες γλώσσες.

Ο ποντίφικας θα στείλει το πρώτο του μήνυμα στις 12 Δεκεμβρίου, όμως στη συνέχεια τα περισσότερα μηνύματα θα γράφονται από βοηθούς του, όμως θα τα ελέγχει ο ίδιος προτού σταλούν.

Αν και αναμένεται να αποκτήσει πολλούς «φίλους» στο twitter, ο πάπας Βενέδικτος δεν θα «ακολουθεί» κανέναν.

Η σελίδα του twitter του πάπα είναι σχεδιασμένη κίτρινη και λευκή, τα χρώματα του Βατικανού, ενώ στο φόντο υπάρχει μια φωτογραφία του Βατικανού, αλλά και μία δική του. Το σχέδιο της σελίδας ενδέχεται να αλλάζει στη διάρκεια διαφορετικών θρησκευτικών εορτών ή όταν ο πάπας απουσιάζει από το Βατικανό σε ταξίδια.

Πάντως το Βατικανό έχει διαβεβαιώσει ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε ο λογαριασμός του ποντίφικα να μην γίνει στόχος κυβερνοεπίθεσης. Μόνο ένας υπολογιστής από το Βατικανό θα χρησιμοποιείται για να στέλνονται μηνύματα στο twitter.

«Η παρουσία του πάπα στο twitter είναι μια ξεκάθαρη έκφραση της πεποίθησής του ότι η εκκλησία θα πρέπει να είναι παρούσα στην ψηφιακή αρένα», σημείωσε ο Μπερκ.

Ο πάπας Βενέδικτος, που εξακολουθεί να γράφει στο χέρι τους λόγους και τα βιβλία του, έχει δώσει την ευλογία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε κείμενό του που δημοσιεύθηκε πέρυσι είχε πει ότι οι δυνατότητες των νέων μέσων και των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης προσφέρουν μια «σπουδαία ευκαιρία», αλλά προειδοποίησε για τους κινδύνους της αποξένωσης, της αποπροσωποποίησης και του να έχει κανείς περισσότερους εικονικούς φίλους απ' ό,τι πραγματικούς.

http://www.newsit.gr

Γιατι εκανε... φτερα το Viagra απο τα ραφια των φαρμακειων;


Δεκάδες φάρμακα ευρείας κυκλοφορίας απουσιάζουν το τελευταίο διάστημα από τα ράφια των φαρμακείων. Οι ασθενείς τρέχουν από το ένα φαρμακείο στο άλλο μήπως και τα βρούνε. Μεταξύ αυτών και το γνωστό γαλάζιο χάπι Viagra. Γιατί λείπει το πιο ...ερωτικό φάρμακο από τα ελληνικά φαρμακεία και γιατί Γερμανοί και Άγγλοι αξιοποιούν τα ελληνικά γαλάζια χάπια; 
Η φαρμακευτική πολιτική που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα με τις τιμές των σκευασμάτων να ανεβοκατεβαίνουν σαν να είναι μετοχές... Χρηματιστηρίου έχουν αδειάσει τα ράφια  των ελληνικών φαρμακείων. 
Τα λάθη στο Δελτίο Τιμών -το οποίο παρεμπιπτόντως έχει διορθωθεί κάπου κοντά στις ...5 φορές και ακόμη περιέχει σφάλματα- έχουν οδηγήσει πολλούς στο να θησαυρίζουν. Και αυτό επειδή πολλά σκευάσματα έχουν πια τόσο μειωμένες τιμές που είναι πιο συμφέρον να προωθηθούν στο εξωτερικό όπου το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο (σ.σ.: παράλληλες εξαγωγές).  
Θύμα...αυτής της ιστορίας έπεσε και το γνωστό Viagra η τιμή του οποίου είναι πλέον κατά  25-30% πιο χαμηλή από το μέσο όρο των τριών χαμηλότερων τιμών της Ευρώπης.
Που βρίσκονται τώρα τα Viagra που προορίζονταν για τους Έλληνες; Στα χέρια Άγγλων και Γερμανών καθώς οι παράλληλες εξαγωγές γίνονται συνήθως σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης. 
Και το ερώτημα είναι γιατί μειώθηκε η τιμή του στη χώρα μας όταν το συγκεκριμένο σκεύασμα βρίσκεται στην αρνητική λίστα, δηλαδή δεν αποζημιώνεται από τα ασφαλιστικά Ταμεία και συνεπώς δεν εξοικονομούνται χρήματα στη φαρμακευτική δαπάνη, ενώ είναι  και σε καθεστώς προστασίας πατέντας άρα δεν υπάρχουν γενόσημα. 
Δήμητρα Ευθυμιάδου

http://iatropedia.com

7 σημαδια στο πρωτο ραντεβου που δειχνουν αν ειναι καλη στο κρεβατι


Προτείνει ταϊλανδέζικο για δείπνο; Μήπως ζητά και παγωτό; Από χορό πως πάει; Διάβασε τα σημάδια αν θες να καταλάβεις πως συμπεριφέρεται στο σεξ.
Προτείνει ταϊλανδέζικο για δείπνο


Όχι δεν έχει σημασία το ταϊλανδέζικο. Σημασία έχει ότι ξέρει τι θέλει. Δεν μένει στο «Δεν ξέρω, ότι θες». Και μια γυναίκα όταν ξέρει τι θέλει και το εκφράζει, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι εκδηλωτική στο κρεβάτι. Να έχεις στο μυαλό σου ότι οι καλοί εραστές παίρνουν όλη την ευθύνη επάνω τους για την απόλαυσή τους, είτε είναι άντρες, είτε γυναίκες. Όποτε μην περιμένεις κανένα ντροπαλό κοριτσάκι, παθητικό, που δεν ξέρει τι θέλει. Αυτή ξέρει και ξέρει και πως θα το αποκτήσει. 
Ταϊλανδέζικο στο πιάτο

Το φαγητό έφτασε όποτε δώσε προσοχή στο τρόπο που τρώει. Λέει πολλά. Πως κρατάει το πιρούνι; Ξέρει ν’ απολαμβάνει; Είναι αισθησιακή; Τρώει αργά ή καταβροχθίζει; Τώρα θα μου πεις τι σημασία έχει. Έχει γιατί οι συνήθειες των γυναικών στο τραπέζι μοιάζουν πολύ με τις συνήθειές τους στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, αν τρώει αργά, της αρέσει το πολύωρο σεξ. Αν είναι λαίμαργη και ξέρει ν’ απολαμβάνει, πρόκειται για αχόρταγο θηλυκό. 
Ζητά και παγωτό
Επίσης δεν παίζει ρόλο το παγωτό. Και για άλλη μια φορά πρόκειται για γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Αλλά κρύβεται και κάτι άλλο από πίσω. Είναι καλά με τον εαυτό της και νιώθει καλά με το σώμα της. Δεν είναι από τις γυναίκες που τρώνε μόνο σαλάτες και στερούνται απλά επειδή νομίζουν ότι πρέπει να χάσουν κιλά. Και μια γυναίκα που τα έχει καλά με το σώμα της, δεν ντρέπεται να το δείξει και να το χρησιμοποιήσει σωστά την κατάλληλη στιγμή. Όποτε μην περιμένεις σεξ με σβηστό φως και μόνο στην ιεραποστολική στάση για να μην δεις την λίγη κυτταρίτιδα που έχει στα οπίσθιά της. Εδώ θα τα δεις όλα. 
Μιλάει σαν εσένα 

Αρχικά θα πρέπει να παρατηρήσεις αν χρησιμοποιεί ίδιες λέξεις ή εκφράσεις μ’ εσένα. Αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Σημασία έχει όμως και πως χρησιμοποιεί το σώμα της όταν μιλά. Αν κουνά τα χέρια της, αν κάνει εκφράσεις. Γιατί μην ξεχνάς ότι το σεξ είναι μια μορφή μη λεκτικής επικοινωνίας. Αν ταιριάζετε σ’ αυτό, σίγουρα θα ταιριάζετε και στο κρεβάτι. Όσων άφορα τη κουβέντα, αν εσύ λες κάτι κι εκείνη πάει σ’ άλλο θέμα, μάλλον δεν συντονίζεστε καλά και αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν θα μπορείτε να συντονιστείτε και στο κρεβάτι. 
Ξέρει ποιος είναι ο Sid Vicious 

Θα μου πεις τώρα τι σχέση έχει ο μπασίστας των Sex Pistols με τον θα είναι καλή στο κρεβάτι. Θα σου το αποδείξω ευθύς αμέσως. Αν τον ξέρει δύο τινά συμβαίνουν, και τα δύο εξίσου καλά. Το πρώτο ενδεχόμενο είναι ότι είναι ψαγμένη γκόμενα. Κι αν είναι ενημερωμένη για τα μουσικά, φαντάσου πόσο ενημερωμένη θα είναι για τα γυναικεία θέματα. Ετοιμάσου για ότι πιο καινούριο κυκλοφορεί λοιπόν από εσώρουχα, τάσεις και στάσεις, toys. Και ξέρεις πολύ καλά ότι μια γυναίκα που ψάχνει δεν είναι ποτέ ξενέρωτη. 
Τώρα το δεύτερο ενδεχόμενο(λίγο τραβηγμένο) είναι ότι έχεις βγει με μία πολύ μεγαλύτερή σου που οι Sex Pistols ήταν της εποχής της. Not bad at all αν σκεφτείς την εμπειρία της και πόσα μπορείς να μάθεις από εκείνη. Φαντάσου επίσης πόσο προχωρημένη πρέπει να είναι για βγαίνει με μικρότερους. 
Πάμε για χορό;
Καλό το φαγητό, το παγωτό και η κουβεντούλα, αλλά αν περνάτε καλά μαζί, πρότεινε να συνεχίσετε τη βραδιά σας κάπου αλλού με δυνατή μουσική και άφθονα ποτά. Σ’ ένα τέτοιο μαγαζί έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις τις χορευτικές της δυνατότητες. Συνήθως οι γυναίκες που χορεύουν καλά, ξέρουν να το κουνάνε καλά και στο κρεβάτι. Πρώτων γιατί είναι σε καλή φόρμα. Αν χορεύει ασταμάτητα όλη νύχτα, αποκλείεται να τα φτύσει από τον γύρο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μάλλον πρόκειται για κοινωνικό άτομο με μεγάλη αυτοεκτίμηση. Φαντάσου λοιπόν πως θα είναι στο κρεβάτι. 
Ώρα για καληνύχτα 

Και ότι αυτό συνεπάγεται. Ας πάρουμε την κοινή εκδοχή ότι το ραντεβού σας τελειώνει μ’ ένα φιλί. Ο τρόπος λοιπόν που φιλάει μια γυναίκα λέει πολλά για το πώς συμπεριφέρεται στο σεξ. Γιατί ένα φιλί δεν είναι μόνο παιχνίδι με τα χείλη και τη γλώσσα. Είναι μια διαδικασία που συμμετέχει όλο το σώμα. Αν λοιπόν χρησιμοποιεί και τα χέρια της, πιέζει το στήθος της πάνω σου, και γενικά ζει αυτό που κάνει, τότε αποκλείεται να είναι ξενέρωτη στο κρεβάτι.

69χρονος με 1.000 τατουαζ σε ολο του το σωμα


Το όνομά του είναι Tommy, είναι 69 ετών, ζει στη Βρετανία και έχει "χτυπήσει" σε όλο του το σώμα - από άκρη σ' άκρη - έγχρωμα τατουάζ!

Ο 69χρονος άρχισε να έχει αυτό το περίεργο χόμπι 52 χρόνια πριν. Ξεκίνησε να κάνει τατουάζ στα χέρια του, τα πόδια, την πλάτη, ακόμη και στις πατούσες του, στα οπίσθιά του, στο κεφάλι του, στα χείλη του και στα γεννητικά του όργανα!

Το τελευταίο του τατουάζ, το οποίο είναι η φράση "I love you always, love Tommy", το έκανε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, προς τιμήν της χαμένης συζύγου του εδώ και 7 χρόνια, της Sandra, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από 44 χρόνια συμβίωσης με τον Tommy.

Αυτή τη στιγμή ο Tommy είναι ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ στη Βρετανία.

Το σπηλαιο που ριχνει φως στο μυθο του Κατω Κoσμου







Ο αρχαιοελληνικός μύθος για τον Κάτω Κόσμο του Άδη προέρχεται πιθανότατα από ένα σπήλαιο που βρίσκεται στον κόλπο του Διρού, στη Μάνη.
Πρόκειται για το σπήλαιο «Αλεπότρυπα», το οποίο οι αρχαιολόγοι εξερευνούν τις τελευταίες δεκαετίες, φέρνοντας στο φως σημαντικά ευρήματα, ορισμένα από τα οποία χρονολογούνται μάλιστα 9.000 χρόνια πριν, δηλαδή λίγο μετά την παλαιολιθική εποχή.
Επιπλέον, όπως ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι, το σπήλαιο χρησιμοποιούνταν σαν νεκροταφείο όπου λάμβαναν χώρα νεκρικές τελετές. Η διαπίστωση αυτή, οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα ενέπνευσε τους μύθους για τον κόσμο του Άδη.

Στο σπήλαιο, που ανακαλύφθηκε κατά λάθος τη δεκαετία του ’50, ζούσαν εκατοντάδες άνθρωπο μέχρι αυτό να καταρρεύσει πριν από 5.000 χρόνια. Έτσι, καθίσταται ένας από τους αρχαιότερους προϊστορικούς οικισμούς της Ευρώπης.
Το μήκος του φτάνει τα 1.000 μέτρα και βρίσκεται περίπου 20 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας. Στο κέντρο του δεσπόζει μια τεράστια αίθουσα, η έρευνα της οποίας ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες και πολυδαίδαλους διαδρόμους. Στο βάθος της μεγαλύτερης αίθουσας, μάλιστα, βρίσκεται λίμνη με καθαρό πόσιμο νερό.
Ο Γιώργος Παπαθανασόπουλος, προκρίνει τη θεωρία ότι οι άνθρωποι της Νεολιθικής εποχής πίστευαν ότι εκεί ήταν η είσοδος για τον κάτω κόσμο. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κεραμικά δεν προέρχονται από την περιοχή της σπηλιάς αλλά ήρθαν από αλλού. Όπως υποστηρίζει, το σπήλαιο ήταν ένας χώρος προσκυνήματος όπου θάβονταν σημαντικοί άνθρωποι. Σε αυτό πραγματοποιούνταν τελετές που περιελάμβαναν την καύση μεγάλων ποσοτήτων κοπριάς.
«Οι ταφές και οι τελετουργίες έδιναν στο σπήλαιο μια αίσθηση του κάτω κόσμου. Είναι σαν τον Άδη, μαζί με το ποτάμι της Στυγός», σημειώνει ο Μάικλ Γκάλατι, συνεργάτης του Γιώργου Παπαθανασόπουλου. «Η “Αλεπότρυπα” υπήρχε πριν την Εποχή του Χαλκού, έτσι μπορούσαμε -κατά ένα τρόπο- να δούμε την αυγή της εποχής που οδήγησε στην εποχή των ηρώων της Ελλάδας», σημειώνει.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη, το γεγονός ότι οι ανασκαφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. «Θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε ανθρώπους του Νεάντερταλ εκεί κάτω. Απλά, δεν έχουμε σκάψει αρκετά βαθιά ώστε να μάθουμε» λέει ο Μάικλ Γκάλατι.
Μάλιστα, η παραπάνω θεωρία ενισχύεται από την ύπαρξη τεχνουργημάτων Νεάντερταλ που υπάρχουν σε σπηλιές στο διπλανό κόλπο. «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν θα υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις και στην Αλεπότρυπα», τονίζει.


Αναρτήθηκε από Λίθος Φωτός

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger