Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων εξομολογείται: «Τον σύζυγό μου τον γνώρισα όταν με πάτησε με το αυτοκίνητό του» [φώτο]

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013



Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της πώς γνώρισε τον σύζυγό της. Όλα ξεκίνησαν από ένα ατύχημα!

«Περπατούσα στην Τσιμισκή κάτω από το κτίριο του ΑΝΤ1 και υπήρχαν παντού σκουπίδια επειδή είχε απεργία. Δεν μπορούσες να δεις καλά, εγώ πήγα να περάσω απέναντι, αυτός πήγε να στρίψει, εγώ περπατούσα χαλαρά... και έτσι έγινε το ατύχημα.

Με πάτησε κανονικά! Έπεσα κάτω, χτύπησα, με πήραν τα αίματα, αυτός αμέσως βγήκε και προσφέρθηκε να με πάει στο νοσοκομείο, εγώ όμως δεν τον άφησα. Ήμουν λίγο αυθόρμητη τότε, έπεσαν και δύο τρία "γαλλικά", οπότε εξαφανίστηκε!

Και μετά από λίγο καιρό με ξαναείδε τυχαία σε μια καφετέρια και έτρεξε αμέσως να με περιποιηθεί, ξέρεις ως το "παραλίγο θύμα"», δήλωσε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", η Αντριάννα Παρασκευοπούλου. Ο σύζυγός της είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Μπουντούρης! Ένα ατύχημα της άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο!



Τα πιο συχνά ψέματα των αντρών για να ρίξουν μια γυναίκα!


Ότι οι άντρες θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να τους βρει η νύχτα να κάνουν sex, είναι λίγο πολύ γνωστό. Και αν όχι όλοι, η συντριπτική τους πλειοψηφία! 

Ας δούμε λοιπόν τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες προκειμένου να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι...

Έλα να δούμε ταινία: Αν το αντικείμενο του πόθου σου ξεστομίσει αυτή την κουβέντα, τότε προτίμησε να κάνεις αποτρίχωση παρά να βάλεις τα γυαλιά μυωπίας σου στην τσάντα σου. Διότι από την ταινία, θα δείτε τους τίτλους έναρξης άντε και την πρώτη σκηνή! Από τη στιγμή που τα φώτα θα χαμηλώσουν και οι δυο σας θα έρθετε πιο κοντά, το αγόρι μας είναι ακατόρθωτο να συγκρατήσει την... έξαψή του!

Δεν κάνω ποτέ σεξ στο πρώτο ραντεβού: Με αυτή την ατάκα πραγματικά θα μπορούσε να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Είναι προφανές, εκτός αν είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας, ότι το λέει πολύ απλά για να χαλαρώσετε και να είστε πιο ανοιχτή στο φλερτ και τα καλοπιάσματά του. Ένα βλέμμα, ένα χάδι στα μαλλιά, ένα κοπλιμέντο για τα εκφραστικά σας μάτια και κυρίως η εξομολόγηση για το πόσο πολύ του αρέσετε και ότι θεωρεί το σεξ σχετικά ασήμαντο μπροστά στην επικοινωνία των ανθρώπων, και τσουπ, το φρούριο σιγά σιγά πέφτει!

Έλα από το σπίτι να σου δείξω το σκυλάκι μου: Συναγερμός! Όταν ακούσετε κάτι τέτοιο, ένα είναι το σίγουρο, έχει ήδη προμηθευτεί προφυλακτικά! Οι άντρες, έχουν την πεποίθηση ότι αν δείξουν φιλόζωοι αυτομάτως γίνονται ακαταμάχητοι στις γυναίκες. Και γιατί να μην το πιστεύουν, αφού ισχύει! Μόλις κάποια ακούσει για τον Rex ή τη Λούσυ, μελώνει στη στιγμή, αφήνει στην άκρη ενδοιασμούς και καχυποψίες και δίνεται ολοκληρωτικά στην ευαίσθητη αυτή ύπαρξη! Μην εντυπωσιαστείτε αν σκυλί δεν υπάρχει πουθενά. Θα το πήγε η μαμά του στον κτηνίατρο! Παρόλα αυτά αφού φτάσατε μέχρι εκεί, είναι ντροπή να μην σας κεράσει ένα ποτό την ώρα που σας δείχνει το φωτογραφικό άλμπουμ του συμπαθούς τετράποδου! Η συνέχεια είναι γνωστή...
Eίμαι σχεσάκιας: Το παραμύθι θα σας το σκάσει από την αρχή, εσείς θα τον κοιτάξετε με το πιο γλυκό και ερωτευμένο βλέμμα και εν συνεχεία θα έρθει και το αποτελείωμα: «Μπορεί να είμαι των σχέσεων, αλλά είσαι τόσο συγκλονιστικά όμορφη και σέξι που δεν μπορώ να κρατηθώ». 


Τι είναι οι προθέσεις στο πέος και πότε χρειάζονται



Η στυτική δυσλειτουργία και η αδυναμία στύσης έχουν οδηγήσει τους επιστήμονες στο να βρουν νέους τρόπους προκειμένου να μπορεί ο άνδρας να ανταπεξέρχεται σεξουαλικά. Οι πεικές προθέσεις είναι ένα τέτοιος τρόπος. Τι είναι όμως οι πεικές προθέσεις και πότε χρειάζονται; Βοηθάνε τον άνδρα και αν ναι πως; Στο επιστημονικό κείμενο που θα διαβάσετε θα ενημερωθείτε πλήρως για τους τύπους των πεικών προθέσεων που υπάρχουν και πως τοποθετούνται καθώς επίσης σε ποιες περιπτώσεις τοποθετούνται.
Του Δημήτριου Μπορούσα
χειρουργού ουρολόγου ανδρολόγου
Οι πεικές προθέσεις, είναι κυλινδρικά εμφυτεύματα από ειδικό υλικό (σιλικόνη, τιτάνιο και ειδικά πλαστικά), που τοποθετούνται εντός του αυλού των σηραγγωδών σωμάτων του πέους (των κυλινδρικών σχηματισμών που γεμίζουν με αίμα και προκαλούν τη στύση), ανδρών με στυτική δυσλειτουργία, όταν οι άλλες επιλογές θεραπείας (φάρμακα, ενδοπεικές ενέσεις, συσκευές κενού), έχουν αποτύχει ή δεν μπορούν να εφαρμοστούν στον ασθενή.

Τύποι προθέσεων
Υπάρχουν βασικά 2 τύποι
- Απλές ημιάκαμπτες
- «Φουσκωτές» 2 ή 3 στοιχείων
Οι απλές, αποτελούνται από 2 ημιάκαμπτους κυλίνδρους, που μπορούν να κάμπτονται και να ευθειάζονται από τον ασθενή, χωρίς να αυξομειώνεται ο όγκος τους. Αποτελούν φθηνότερη λύση, αλλά υπολείπονται λειτουργικά και αισθητικά των φουσκωτών.
Οι φουσκωτές είναι αρτιότερες τεχνολογικά, με πολύ καλό λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Είναι αυτές που χρησιμοποιούνται συνήθως και προσφέρουν πολύ υψηλά ποσοστά ευχαρίστησης τόσο στον άνδρα όσο και στη σύντροφό του. Αυτές αποτελούνται από κυλίνδρους που μπορούν να φουσκώνουν και να ξεφουσκώνουν προσομοιώνοντας έτσι με μεγάλη ακρίβεια τη λειτουργία της στύσης. Πέρα από τους δυο κυλίνδρους αποτελούνται από την ειδική βαλβίδα ενεργοποίησης και αναλόγως του τύπου από ένα συμπληρωματικό ρεζερβουάρ που περιέχει το ειδικό υγρό πλήρωσης. Επίσης οι νεότεροι τύποι έχουν πλέον ειδική επικάλυψη από αντιβιοτικά για να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος ανάπτυξης μικροβίων
Ενδείξεις για την εισαγωγή πεικών προθέσεων
οργανική ή ψυχογενής ανικανότητα ,όταν λιγότερο επεμβατικές θεραπείες είναι αναποτελεσματικές ή δεν είναι ανεκτές
νόσος Peyronie ,όταν συνδέεται με στυτική δυσλειτουργία
ίνωση πέους μετά από πριαπισμό ή θεραπεία με ενδοσηραγγώδεις ενέσεις
κακώσεις,τραύμα πέους
φαλλοπλαστική για αλλαγή φύλου ή δημιουργία νέου φαλλού μετά εκτομή του πέους λόγω καρκίνου ή ατυχήματος
Προ-εγχειρητικές συμβουλές πριν από την εισαγωγή πεϊκών προθέσεων
Αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη, όταν όλες οι άλλες μέθοδοι έχουν αποτύχει 
τύποι προθέσεων:
- ημιάκαμπτες και φουσκωτές 
- δεν πρόκειται για φυσική στύση
- ενίοτε έχουμε μείωση του μήκους και ασυνήθιστη αίσθηση των σηραγγωδών και της βαλάνου ή απόκρυψή της, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με τις ημιάκαμπτες συσκευές 
- απαιτείται μια ελάχιστη επιδεξιοτητα στα χέρια για τον χειρισμό των φουσκωτών προθέσεων.
Κάποια άτομα με κινητικά προβλήματα δεν μπορούν να τις χειριστούν κανονική σεξουαλική επαφή πραγματοποιείται 6-8 εβδομάδες από την τοποθέτηση ενίοτε συμβαίνουν μηχανική βλάβη και επιπλοκές
Πως τοποθετείται
Η πρόθεση τοποθετείται από μια μικρή τομή στη βάση του πέους από την κάτω μεριά. Η διάρκεια νοσηλείας είναι 1 ημέρα. Μετά την πάροδο περίπου ενός μήνα ο ασθενής μπορεί να αρχίσει να την χρησιμοποιεί. Με την πίεση της βαλβίδας (η οποία τοποθετείται ανάμεσα στους όρχεις), το υγρό γεμίζει την πρόθεση η οποία αρχίζει να σκληραίνει και να ανορθώνεται και η εξωτερική εικόνα είναι αυτή ενός πέους που πραγματοποιεί στύση.
Επιπλοκές της τοποθέτησης πεϊκής πρόθεσης
- μηχανική βλάβη περίπου 5% σε 5 έτη
- λοίμωξη ποσοστό 1% , εφόσον δεν υπάρχουν επιπλέον παράγοντες κινδύνου, όπως διαβήτης ή επανατοποθέτηση
- δυσμορφία ή διάβρωση προθέσεων, που οφείλεται σε κακό υπολογισμό του μήκους ή σε μετανάστευση των κυλίνδρων

Δημήτρης Μπορούσας
χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος
www.borousas.gr

Από εστεμμένες γίνονται πoρνες! Ελληνίδες σε ροζ ραντεβού σε Βουλγαρία και Κύπρο!


Στα δίχτυα κυκλωμάτων πoρνείας πέφτουν Ελληνίδες καλλονές, ανάμεσά τους πολλά μοντέλα, που από συνοδοί ανδρών σε βραδινά επαγγελματικά ραντεβού καταλήγουν σε πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων με κροίσους που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ακόμα και 5000 ευρώ για μία βραδιά.

Ενας κόσμος όχι αγγελικά πλασμένος, καθώς δεκάδες καλλίγραμμα -ακόμη και 18χρονα- κορίτσια, μαγεμένα από τα φλας της δημοσιότητας, αφήνονται στα χέρια και τις ορέξεις "μάνατζερ", όπως συστήνονται, που τους υπόσχονται δόξα και χρήμα.

Οι κοπέλες καλούνται να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις των ανδρών ταξιδεύοντας στα νέα στέκια της VIP πoρνείας. Σε "Μέκκα των ροζ κυκλωμάτων" έχουν εξελιχθεί το Μπάνσκο της Βουλγαρίας και η Λάρνακα της Κύπρου και αυτό γιατί πελάτες και καλλονές βρίσκονται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα!

Ο τιμοκατάλογος!
Ο κανόνας λέει πως όσο πιο πολλούς τίτλους ομορφιάς και φωτογραφήσεις σε εξώφυλλά περιοδικών έχει μια κοπέλα, τόσο πιο πολλά λεφτά παίρνει!  Η αμοιβή μιας εστεμμένης μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 4.000-5000 ευρώ τη βραδιά!

Τώρα αν απλώς πρόκειται για μια ωραία πλην κοινή θνητή κοπέλα, το «νυχτοκάματο» κυμαίνεται από 200 μέχρι 500 ευρώ , ανάλογα με τα γούστα και την όρεξη του πελάτη!!!

Όλα για το χρήμα
Σύμφωνα με  πληροφορίες, τα εντυπωσιακά κορίτσια μπλέκονται σε κυκλώματα χωρίς να το καταλάβουν, ενώ στην ανάπτυξη του «δικτύου» τα χεράκια τους βάζουν και Έλληνες μάνατζερ! Το ένα ραντεβού φέρνει το άλλο, η μια αμοιβή φέρνει και την επόμενη και έτσι κάπως οι κοπέλες γλυκαίνονται από τα εύκολα λεφτά, με αποτέλεσμα να ρίχνουν τα μούτρα και τα στάνταρ τους! Έτσι προκειμένου να βγάλουν περισσότερα χρήματα δέχονται να πάνε ακόμη και με άντρες μικρότερου οικονομικού βεληνεκούς! 

star.gr

Απολογία Κατίδη: Ζητά συγγνώμη...


Με μακροσκελή επιστολή του ο Γιώργος Κατίδης ζητάει συγνώμη από τους πάντες για την ενέργειά του, τονίζοντας πως είναι εντελώς απαράδεκτος.

Αναλυτικά:
«Οφείλω να ομολογήσω πως είμαι απόλυτα απαράδεκτος και νιώθω άθλια για όσα προκάλεσα με την άστοχη όσο και βλακώδη ενέργειά μου. Αναφέρομαι στον πανηγυρισμό μου στο νικητήριο γκολ που σημείωσα στο ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Βέροια με αποτέλεσμα αντί για χαρά να μοιράσω πίκρα και πόνο στον κόσμο της ομάδας αλλά και στα αποδυτήρια και τους συμπαίκτες μου που τιμώ, σέβομαι και αγαπώ όπως και οι ίδιοι μπορούν να επιβεβαιώσουν
Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνω για δικαιολογίες. Είμαι λάθος. Είμαι αδικαιολόγητος και αυτό που έγινε θα το πληρώσω με πολύ πόνο αφού δεν υπάρχει κάποιος να μην έχει διαπιστώσει ότι παρά τα μόλις 20 χρόνια ζωής μου είμαι πολύ κοντά στο να βάλω τέλος στην όποια ποδοσφαιρική καριέρα έχω μπροστά μου.
Θέλω κατ’ αρχήν να ζητήσω ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη προς την ομάδα μου την ΑΕΚ και τον κόσμο της που προσέβαλλα μη γνωρίζοντας τι ακριβώς έκανα στον πανηγυρισμό μου. Το ότι δεν γνώριζα δεν αποτελεί δικαιολογία. Ούτε το νεαρό της ηλικίας μου. Επαναλαμβάνω ότι είμαι απόλυτα απαράδεκτος και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει απόλυτο δίκιο να αντιδράει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Εκανα ένα μεγάλο λάθος και θα το πληρώνω για πάντα. Όμως η ευθύνη του λάθους μου δεν μπορεί να βαραίνει άλλον εκτός από εμένα και μ’ αυτό εννοώ πως η ομάδα μου, η ΑΕΚ, την ιστορία της οποία προσέβαλλα με την απαράδεκτη και ηλίθια ενέργειά μου δεν έχει καμία ευθύνη. Εγώ έκανα το λάθος, εγώ θα το πληρώσω. Η ΑΕΚ δεν έχει καμία ευθύνη!
Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου εκτός ομάδας διότι κατάλαβα πως προσέβαλλα την ιστορία του συλλόγου και τον κόσμο με τον χειρότερο τρόπο και το γεγονός ότι έκανα βλακεία δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ενέργειά μου. Όπως μου έχουν πει: η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας και αυτό ισχύει στην περίπτωσή μου και στον τρόπο που πανηγύρισα. Δυστυχώς δεν μπορώ να φέρω πίσω τον χρόνο και να διορθώσω τα αδιόρθωτα. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι ούτε φασίστας, ούτε νεοναζιστής και ούτε ρατσιστής αφού έχω ετεροθαλή αδερφό από το Πουέρτο Ρίκο, ενώ η οικογένειά μου είναι όλοι από τον Πόντο και έχει βιώσει με τον χειρότερο τρόπο τον ρατσισμό!
Θέλω επίσης να επισημάνω ότι αντιλαμβάνομαι απόλυτα το σκεπτικό της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην οποία και οφείλω μία τεράστια συγνώμη για τη θέση στην οποία την έφερα…
Ολοκληρώνοντας θέλω να ζητήσω (και) δημόσια συγνώμη στη μητέρα μου και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς μου για όσα βιώνει λόγω της βλακώδης, λανθασμένης ενέργειάς μου…»!

Γεννήθηκε χωρίς πέος αλλά θα το αποκτήσει μέσω επαναστατικής επέμβασης



Γεννήθηκε χωρίς πέος, αλλά αυτό -όπως φαίνεται- δεν τον έχει πτοήσει μέχρι τώρα. Ο Άντριου Γουαλντ, θα είναι ο πρώτος άντρας που θα υποβληθεί σε μια νέα και πρωτοποριακή επέμβαση, κατά την οποία, οι γιατροί θα του δημιουργήσουν το πέος που του λείπει, με τη χρήση κομματιών από το χέρι του.
Ο 39χρονος, από το Μάντσεστερ, γεννήθηκε με έκτοπη ουροδόχο κύστη, κάτι που σημαίνει πως εκείνη σχηματίζεται στο εξωτερικό του σώματός του. Οι όρχεις του, υπάρχουν, ενώ το κομμάτι του φαλλού είναι το μοναδικό που λείπει. Μάλιστα, έχει υποστεί ήδη μια χειρουργική επέμβαση, σε μικρή ηλικία, όταν και οι γιατροί του τοποθέτησαν την κύστη στο σωστό σημείο.
Όμως, όλα αυτά αναμένονται να αποτελούν παρελθόν σε λίγο καιρό, αφού το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λονδίνου, συμφώνησε να του κάνει μια τριμερή επέμβαση, μέσω της οποία ο 39χρονος, θα αποκτήσει τον ανδρισμό του.
Οι γιατροί, πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν ένα μεγάλο μέρος του δέρματος από το σημείο του χεριού του άντρα, το οποίο θα περιλαμβάνει αιμοφόρα αγγεία και νεύρα. Στη συνέχεια, θα μπορέσουν να το διπλώσουν, ώστε να πάρει μορφή σωλήνα, και να το «φυτέψουν» στην ηβική περιοχή.
Μετά τη θεραπεία, ο Γουαλντ θα εφοδιαστεί με μια εσωτερική αντλία, η οποία θα επιτρέπει τη μεταφορά αίματος, στο τεχνητό πέος, η οποία και θα τον βοηθά να ουρεί κανονικά, αλλά να κάνει και σεξ!

http://www.koolnews.gr


Η ξανθιά καλλονή έγινε «καπνός» με 1 εκατ. ευρώ



Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να εξαπατήσει τον σύζυγο της μια 38χρονη καλλονή, η οποία αφού πρώτα τον έπεισε με τα ψεύτικα συναισθήματα της, στην πορεία ξεκίνησε να τον εκμεταλλεύεται και να του αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά. 
  
 Ως αποτέλεσμα της δεκαοχτάχρονης σχέσης τους ήταν εκείνη να εγκαταλείψει μέσα σε μια νύχτα την συζυγική τους εστία και φεύγοντας να βάλει στην τσέπη της και έναν τραπεζικό λογαριασμό με ένα εκατομμύριο ευρώ.
Όπως αναφέρει το dete.gr, ο ίδιος σε μήνυση που κατέθεσε εναντίον της στην Ασφάλεια Πατρών για κακουργηματική απάτη και κλοπή, η 38χρονη την μοιραία νύχτα και μέσα στο ποτήρι με το κρασί που τον κέρασε, υποψιάζεται ότι του έριξε υπνωτικό με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να αποκοιμηθεί την ώρα που εκείνη έκανε φύλλο και φτερό κάθε σημείο του σπιτιού.
Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να επιβεβαιωθεί η υποψία του αλλά και να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα της ουσίας που χωρίς να το γνωρίζει ήπιε, ο 48χρονος έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ σε λίγες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα τους, τα οποία και θα αποτελέσουν στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εναντίον της.
Από την ημέρα εκείνη η όμορφη 38χρονη έχει εξαφανιστεί, ενώ ο σύζυγος μετά από τα όσα έγιναν είναι αποφασισμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά να διεκδικήσει τα χρήματα που του ανήκουν και να την κλείσει στην φυλακή.
«Θέλω να την δω στη φυλακή εκείνη αλλά και όποιους την βοήθησαν να βάλει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο που λίγο έλειψε να με στείλει στον τάφο», δήλωσε o 48χρονος, ο οποίος το πρώτο που ζήτησε από τους δικηγόρους του ήταν να κάνουν τα πάντα ώστε να παγώσουν έστω και προσωρινά τον τραπεζικό λογαριασμό που έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει ανάμεσα στο ζευγάρι μια ανελέητη κόντρα.
Έτσι το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας, απαγορεύει στην τράπεζα να αποδώσει στην 38χρονη το χρηματικό ποσό του λογαριασμού με 904.000 ευρώ, που ναι μεν έχει ανοιχτεί στο όνομα της, αλλά λόγω της κρισιμότητας της υπόθεσης επιβάλλει τη δέσμευσή του.
«Τα λεφτά είναι δικά μου, μου ανήκουν ήταν από αποζημίωση απαλλοτρίωσης ακινήτου από κληρονομιά. Έχω όλα τα αποδεικτικά έγγραφα που μαρτυρούν πως εγώ είμαι ο δικαιούχος» εξηγεί ο 48χρονος.
Τις έρευνες στην υπόθεση έχει αναλάβει από την πρώτη κιόλας στιγμή κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών, καθώς και της Αθήνας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί πολλά κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε η 38χρονη, χωρίς ο σύζυγος της να γνωρίζει κανέναν από τους αριθμούς τους. Επίσης για την υπόθεση ερευνάται ο ρόλος του θείου και της μητέρας της 38χρονης, ενός νεαρού αστυνομικού και ενός συνταξιούχου, μιας 60χρονης γειτόνισσας, ενός τραπεζικού υπαλλήλου, καθώς και ακόμη ενός άλλου άνδρα που βρισκόταν πολύ κοντά στην 38χρονη. Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο ο 48χρονος να έπεσε θύμα απάτης που είχε στήσει η όμορφη σύζυγός του, με συνεργούς της.

Σας θυμίζει κάτι;;; Λίστα διάσημων απέσυρε χρήματα λίγο πριν από το «κούρεμα»!



Τη δημοσίευση ενός καταλόγου επωνύμων καταθετών, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες απέσυραν καταθέσεις από την Κύπρο, εισηγήθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου προκειμένου να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα του λαού.

Μεταξύ των μέτρων που εισηγήθηκε ο κ. Νεοφύτου περιλαμβάνεται η απόδοση ευθυνών «σε όσους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, όποιοι κι αν είναι, σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν βρίσκονται. Τραπεζίτες, επόπτες και πολιτικοί».

Παράλληλα ο ίδιος προτείνει να ληφθούν άμεσα μέτρα προκειμένου να αμβλυνθούν τα προβλήματα των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επιμήκυνση των δανείων και μείωση των δανειστικών επιτοκίων.

Επιπρόσθετα, ο κ. Νεοφύτου προτείνει να υπάρξουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις για μεγαλύτερη διασφάλιση όλων των καταθετών, εάν ψηφισθεί ο νόμος περί υποχρεωτικής μετατροπής μέρους των καταθέσεών τους σε μετοχές.

Μία από τις ρυθμίσεις που προτείνει ο ίδιος αφορά και την επαναγορά από το κράτος -μέσω των μελλοντικών εσόδων από το φυσικό αέριο- των μετοχών αυτών στην τιμή απόκτησης τους, με μια επί πλέον λογική απόδοση για όσα χρόνια θα τις έχουν οι καταθέτες στην κατοχή τους.

Μήπως έχετε Aτελοφοβία;; Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται;



Πρόκειται για τη φοβία που πάσχουν όσοι πιστεύουν πως δεν είναι τέλειοι, πως έχουν φυσικές ατέλειες στην εμφάνισή τους και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο...

Είναι απόρροια της σύγχρονης κοινωνίας και πλήττει ειδικά τις γυναίκες, που φτάνουν στο σημείο να βλέπουν μια λειψή αντανάκλαση στο είδωλο του καθρέφτη τους.

Η ατελοφοβία είναι μια σοβαρή παθολογική κατάσταση που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εργασία αλλά και στην προσωπική ζωή του ασθενή.

Τα άτομα που πάσχουν έχουν ανάγκη από ψυχιατρική βοήθεια και θα πρέπει να δέχονται θετικές κριτικές από τον περίγυρό τους σε ότι αφορά τα χαρίσματά τους.

Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι η συνεχής δυσαρέσκεια σε ότι έχει να κάνει με το άτομο που πάσχει καθώς επίσης δεν αισθάνονται ιδιαίτερα όμορφα, ενώ αισθάνονται ανεπαρκή στην κοινωνία και στους φίλους και γνωστούς.

Οι γυναίκες απευθύνονται στον πλαστικό τους χειρούργο για να διορθώνουν τα "λάθη" που πιστεύουν πως έχει το σώμα τους και εκεί θα πρέπει ο χειρούργος να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές και να αποτρέψει την επέμβαση.

radar.gr

Παραδόθηκε ο Ριζάι – Ελεύθεροι οι πέντε όμηροί του


Αίσιο και αναίμακτο τέλος, είχε το θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Αλκέρ Ριζάι, ο οποίος και κρατούσε ομήρους, έξι σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κακοποιός όταν είδε ότι οι άνδρες της ΕΚΑΜ είναι αποφασισμένοι είπε ότι δεν αντέχει άλλο και ότι είναι αποφασισμένος να παραδοθεί.
O ισοβίτης αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ.

Κλινικά νεκρός ο Αλέξης από τους «Βασιλιάδες» !


Σε πολύ βαριά κατάσταση, διασωληνομένος στην εντατική του ΚΑΤ βρίσκεται ο αγαπητός νεαρός ηθοποιός Θωμάς (Τόμας) 
Πρωτόπαππας ηθοποιός (που έγινε πανελληνίως γνωστός ως ο νεαρός Αλέξης από τη σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες»).
Ο νεαρός ηθοποιός είχε τροχαίο ατύχημα σήμερα το πρωί με το αυτοκίνητό του τύπου smart στην Αττική οδό.
Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και πληροφορίες αναφέρουν πώς είναι κλινικά νεκρός!

Δίπλα του βρίσκεται όλη η ομάδα του Dr. Cook του Γιάννη Λουκάκου.

http://www.to-gamato.com

Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει 3 φορές και η χειρότερη θα είναι η τρίτη...


Του Π. Λεωτσάκου

Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει 3 φορές.

Ναι καλά διαβάσατε 3 φορές..............
Θα αποτελέσει η χώρα παγκόσμια πρωτοτυπία, προφανώς δεν θα είμαστε περήφανοι ως κοινωνία και λαός γι’ αυτή μας... την πρωτιά αλλά το σίγουρο είναι ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει 3 φορές.

Η πρώτη χρεοκοπία σημειώθηκε επίσημα με όρους ISDA της Διεθνούς Ένωσης Swaps και Παραγώγων στις 9 Μαρτίου ενώ 19 πληρώθηκαν τα CDS.

H δεύτερη χρεοκοπία θα έρθει πιθανότατα 18 Απριλίου (ή 15 Μαίου) καθώς τότε λήγει η προθεσμία για τα XS ελληνικά ομόλογα αλλοδαπού δικαίου.

Οι κάτοχοι των 8,3 δις ευρώ δεν συναινούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στο PSI, το ελληνικό κράτος δηλώνει ότι δεν θα πληρώσει τα ομόλογα γιατί απλά δεν έχει αλλά και αν το κάνει θα προκαλέσει την αντίδραση όσων συμμετείχαν εθελοντικά.

Στις 15 Μαίου λήγουν 450 εκατ. ευρώ (FRN). Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει περίοδος χάριτος ορισμένων ημερών, υπάρχουν φόβοι ότι η Ελλάδα μπορεί να κηρύξει στάση πληρωμών, με την υπόθεση προφανώς να παραπέμπεται στη δικαιοσύνη.

Η ISDA απειλεί ότι θα πιστοποιήσει νέο credit event και προφανώς θα πληρωθούν τα CDS γι’ αυτά τα ομόλογα XS που περιλαμβάνονται στην διαδικασία του PSI+.

Πιθανότατα η νέα χρεοκοπία της Ελλάδος θα σημειωθεί στις 18 Απριλίου –αν δεν υπάρξει νέα παράταση από το ελληνικό δημόσιο-.

Ο αντίκτυπος από την νέα χρεοκοπία θα είναι πολύ μικρός καθώς θα αφορά ομόλογα 8,3 δις ευρώ.

Μια φορά χρεοκόπησε η Ελλάδα να χρεοκοπήσει και δεύτερη δεν θα είναι και καταστροφή. Όμως αυτό που η επίσημη πολιτεία αποφεύγει να αναφέρει είναι ότι η 3η χρεοκοπία που σχεδιάζεται μεθοδικά θα είναι καταστροφική.

Η 3η χρεοκοπία που χρονικά προσδιορίζεται αρχές του 2013 θα περιλαμβάνει νέο haircut 50% με 70% στα νέα ελληνικά ομόλογα αγγλικού δικαίου, στα ομόλογα του επίσημου τομέα των κεντρικών τραπεζών αλλά και τα δάνεια που χορηγήθηκαν από την Τρόικα στην Ελλάδα.

Με την πρώτη χρεοκοπία η Ελλάδα γλίτωσε 100 δις.

Με την δεύτερη χρεοκοπία η Ελλάδα θα γλιτώσει περίπου 7 δις από τα 8,3 δις Στην 3η χρεοκοπία το ελληνικό κράτος θα γλιτώσει από το haircut τουλάχιστον άλλα 100 δις αλλά στην 3η χρεοκοπία η Ευρώπη θα θέσει θέμα παραμονής της Ελλάδος στο ευρώ και βεβαίως οι τράπεζες θα ανακεφαλαιοποιηθούν εκ νέου. Το ζητούμενο είναι ποιος θα βάλει τα κεφάλαια τότε;

Η 3η χρεοκοπία ίσως είναι και η φαρμακερή όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.

Η 3η χρεοκοπία θα είναι και η καταστροφή της Ελλάδος.

Ειλικρινά ελπίζουμε να μην είσαστε παρόντες στο credit event στις αρχές του 2013.

Υποσημείωση: Μην αψηφήσετε αυτό το κείμενο.

Έρευνα: Το 1/3 των διαζυγίων οφείλονται στο βραδινό κλάμα των μωρών


Είναι μια κατάσταση που όλοι οι γονείς βιώνουν. Το μεταμεσονύχτιο ξύπνημα λόγω του κλάματος του μωρού, φέρνει στη σχέση του ζευγαριού μεγάλες εντάσεις. Σύμφωνα με νέα έρευνα, πολλά είναι εκείνα τα ζευγάρια που καταλήγουν στον χωρισμό, λόγω των εντάσεων που προκαλούνται από τα το κλάμα του νεογέννητου μωρού τους.
Συγκεκριμένα, υπολογίζεται πως το 1/3 των διαζυγίων έχουν ως βασική αιτία, τους τσακωμούς που προκαλούνται, από το ποιανού είναι η σειρά να σηκωθεί και να αλλάξει, η να ταΐσει το μωρό.
Πάνω από 2.000 γονείς πήραν μέρος στη δημοσκόπηση, και βρέθηκε πως, κατά μέσο όρο, κοιμούνται, μόλις έξι ώρες κάθε βράδυ, ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες, θα πρέπει να οι ώρες αυτές να είναι τουλάχιστον εφτά.
Το 30% των χωρισμένων, δήλωσε, πως οι τσακωμοί και τα νεύρα λόγω της έλλειψης ύπνου ήταν αυξημένα, μετά από τη γέννηση του παιδιού τους. Επίσης, πάνω από το 11%, παραδέχθηκε πως την ώρα που το μωρό ξυπνούσε, εκείνοι παρίσταναν τους κοιμισμένους, ώστε να μην υποχρεωθούν να σηκωθούν από το κρεβάτι.

http://www.koolnews.gr

Βόμβα Πούτιν σε Αναστασιάδη: Βάλε καλύτερα μια γερμανική σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο!


Ένα οργισμένο τηλεφώνημα από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε, νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Νίκος Αναστασιάδης....
Ο Πούτιν-σύμφωνα με πληροφορίες-είπε αυτολεξί στον Κύπριο πρόεδρο
-Καλύτερα να βάλεις την γερμανική σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν έχεις καταλάβει πως με αυτή την απόφαση καταστρέφεις τη χώρα σου;
Πως θα υπάρξουν τράπεζες την Τρίτη; Ποιος θα τις εμπιστεύεται; Εάν προχωρήσετε σ΄αυτή την ενέργεια ξεχάστε μας…
Το τηλεφώνημα του Πούτιν αλλά και οι απειλές της Ρώσικης Μαφίας πάγωσαν τους Κυπρίους οι οποίοι ανέβαλαν τις αποφάσεις για αύριο Δευτέρα…
Κόλαση, μείνετε συντονισμένοι. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται….

troktiko.eu


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !!


Mιλάμε για εθνικό διασυρμό στα όρια της εθνικής προδοσίας. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου ο οποίος συνυπέγραψε την ληστεία των καταθέσων των Κυπρίων είχε συλληφθεί στα Κατεχόμενα σε gay όργια και μάλιστα με ανήλικους-συμμετείχε και 15χρονος...

Πως είναι δυνατόν αυτός ο υπουργός που έχει διαπομπευθεί από την...
τουρκική αστυνομία και την τουρκική ΜΙΤ –οι οποίες είναι πολύ πιθανό να έχουν στην κατοχή τους ακόμη και video από τις σεξουαλικό όργιο-να υπογράφει ένα από τα πιο φασιστικά μέτρα που έχουν υπάρξει σε καιρό ειρήνης σε δημοκρατική χώρα;
Με τι πρόσωπο να διαπραγματευθεί ο Σαρρής με τους Ευρωπαίους ομολόγους του; Πως θα σταθεί απέναντι στους Ρώσους; Στους Γερμανούς; Στους Τούρκους; Διαθέτει αυτός ο άνθρωπος την προσωπικότητα να αγωνισθεί για την διάσωση της κυπριακής Οικονομίας η οποία είναι αλυσσοδεμένη με την ελληνική;
Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κ. Σαρρής είναι να παραιτηθεί εδώ και τώρα.
Υπάρχουν πολλοί gay υπουργοί σε ολόκληρο τον πλανήτη και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Το να έχεις όμως συμμετάσχει σε όργια με τουρκοκύπριους στα Κατεχόμενα, να σε έχει διαπομπεύσει η τουρκική αστυνομία και να σε «κρατάνε» οι μυστικές υπηρεσίες των συνομιλητών σου, εξαιτίας ενός τέτοιου σκανδάλου, ξεπερνάει κάθε λογική και αγγίζει τα όρια των θεωριών συνομωσίας που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται και θέλουν ισχυρούς Ευρωπαίους τραπεζίτες με τα ίδια πάθη να έχουν επιβάλλει την τοποθέτηση του Σαρρή στο υπ. Οικονομικών.
Το σκάνδαλο του Σαρρή συναγωνίζονται αυτό του άσχετου περί τα οικονομικά Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μας έβαλε στο Μνημόνιο και εμφανίζεται να κατάπιε κοτζάμ λίστα Λαγκάρντ για να προφυλάξει τις εξαδέλφες του.
Η Ιστορία καταγράφει το παρασκήνιο της εξαθλίωσης των λαών και της επιβολής των Μνημονίων με τα προσωπικά πάθη των πρωταγωνιστών της βίαιης φτωχοποίησης να έχουν καθοριστικό ρόλο.
Ιδού τα σχετικά ρεπορτάζ-ντοκουμέντα από την διαπόμπευση του Σαρρή από τις τουρκικές αρχές.
MIXΑΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ>ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ GAY ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ!


Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε στα κατεχόμενα ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Τάσσου Παπαδόπουλου και σύμβουλος του προέδρου Χριστόφια στις συνομιλίες για το Κυπριακό, Μιχάλης Σαρρής.
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η εγγύηση ορίστηκε στις 120.000 τουρκικές λίρες, περίπου 46.000 ευρώ.
Ο κ. Σαρρής θα πρέπει να παρουσιαστεί και πάλι ενώπιον του λεγόμενου επαρχιακού δικαστηρίου στις 16 Νοεμβρίου.
Η "αστυνομία" είχε ζητήσει την 8ήμερη "κράτηση" του κ. Σαρρή και των συγκατηγορουμένων του, ώστε να λάβει επιπρόσθετες καταθέσεις, το "δικαστήριο" όμως αποφάσισε την Τρίτη τη διήμερη παράταση της παράνομης κράτησης, η οποία έληξε σήμερα.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής διατύπωσε καταγγελία για αλλότρια κίνητρα πίσω από τη σύλληψη του από τις κατοχικές αρχές και τις προσπάθειες ενοχοποίησης του.
Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Σαρρής, που αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 46.000 ευρώ, αναφέρεται επίσης σε προβολή "κακόβουλων κατηγοριών".
Προσθέτει ότι η σύλληψη και κράτησή του ύστερα από μια ατεκμηρίωτη καταγγελία, ήταν μια σκληρή δοκιμασία για τον ίδιο, την οικογένεια του, τους φίλους και τους συνεργάτες του.
"Η πλήρης έλλειψη στοιχείων, οι ιατρικές εξετάσεις, αλλά και όλο το μαρτυρικό υλικό καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε απολύτως κανένα έγκλημα ή παρανομία" ανέφερε ο κ. Σαρρής.
Επίσης, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους του συμπαραστάθηκαν και διατήρησαν την εμπιστοσύνη τους στο άτομο του, αλλά και θλίψη "για τις περίεργες συνθήκες σύλληψης του, για τις επίμονες προσπάθειες ενοχοποίησης του και την προβολή κακόβουλων κατηγοριών αβασάνιστα και με υπερβάλλοντα ζήλο".
Τέλος εκφράζει κατανόηση για ό,τι αυθόρμητα λέχθηκε ή γράφτηκε κάτω από το βάρος των πράγματι σοβαρών αλλά αβάσιμων κατηγοριών εναντίον του.

Απο το press-gr

\

Στο φως τα γνωστά ονόματα που απέσυραν τα λεφτά τους πριν το κούρεμα


Τη δημοσίευση ενός καταλόγου επωνύμων καταθετών, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες απέσυραν καταθέσεις από την Κύπρο, εισηγήθηκε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου προκειμένου να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα του λαού.

Μεταξύ των μέτρων που εισηγήθηκε ο κ. Νεοφύτου περιλαμβάνεται η απόδοση ευθυνών «σε όσους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, όποιοι κι αν είναι, σε οποιοδήποτε επίπεδο κι αν βρίσκονται.

Τραπεζίτες, επόπτες και πολιτικοί».Παράλληλα ο ίδιος προτείνει να ληφθούν άμεσα μέτρα προκειμένου να αμβλυνθούν τα προβλήματα των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επιμήκυνση των δανείων και μείωση των δανειστικών επιτοκίων.

Επιπρόσθετα, ο κ. Νεοφύτου προτείνει να υπάρξουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις για μεγαλύτερη διασφάλιση όλων των καταθετών, εάν ψηφισθεί ο νόμος περί υποχρεωτικής μετατροπής μέρους των καταθέσεών τους σε μετοχές.

Μία από τις ρυθμίσεις που προτείνει ο ίδιος αφορά και την επαναγορά από το κράτος -μέσω των μελλοντικών εσόδων από το φυσικό αέριο- των μετοχών αυτών στην τιμή απόκτησης τους, με μια επί πλέον λογική απόδοση για όσα χρόνια θα τις έχουν οι καταθέτες στην κατοχή τους.




Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν θα πιστεύεται που βάζει άρωμα η Halle Berry!


Είναι από τις πιο σέxι ηθοποιούς του Χόλυγουντ ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της αναστάτωσε για μία ακόμη φορά τον αντρικό πληθυσμό!

Ήταν να μην εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση η Halle Berry, η οποία κατάφερε να προκαλέσει, αλλά και να αφήσει -κυριολεκτικά- το άρωμά της σε αυτή της την τηλεοπτική εμφάνιση!

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός, καθισμένη απέναντι από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του σόου, Conan O'Brien, με το μαύρο και γεμάτο διαφάνειες φόρεμά της, προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις, από αυτές που υποστηρίζονταν από τις ενδυματολογικές της επιλογές...

«Είσαι εκθαμβωτική, απλά εκθαμβωτική» ήταν το σχόλιο του O'Brien, προσθέτοντας ότι η Berry δεν έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία δέκα χρόνια.

Και ενώ η κουβέντα προχωρούσε σε ήρεμους ρυθμούς, ήταν η δήλωση της ηθοποιού που άλλαξε το όλο κλίμα! Η Berry θέλησε να μάθει στον παρουσιαστή πώς πρέπει να φοράει το άρωμά του, προμοτάροντας παράλληλα το νέο της άρωμα, Closer.

Όταν ο O'Brien ψέκασε το άρωμα στο χέρι του, η Halle τον «σταμάτησε» λέγοντας: «Δεν βάζουμε εκεί άρωμα!». Σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι εννοεί το πρώην κορίτσι του Bond και ζητώντας μια περαιτέρω εξήγηση, η Berry τον άφησε με το στόμα ανοιχτό, λέγοντάς του «Οκ! Βγάλε το παντελόνι σου!».

Και κάπως έτσι ακούστηκε η αποκάλυψή της... «Το άρωμά σου πρέπει να το φοράς ανάμεσα στα πόδια σου. Στη συνέχεια, «ζεσταίνεται» στην περιοχή και έτσι διαρκεί όλη την ημέρα. Και έτσι, όταν αγκαλιάζεις κάποιον, δεν αφήνεις και το δικό σου άρωμα πάνω του!». Ο Conan O'Brien, όπως ήταν λογικό, έμεινε άφωνος από την όλη περιγραφή!


H θάλασσα "κατάπιε" τα σπίτια στο Επιτάλιο - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Εικόνες πλήρους καταστροφής στο Επιτάλιο Ηλείας. Η θάλασσα παρέσυρε δεκάδες σπίτια όπως αποτυπώνεται στις συγκλονιστικές εικόνες...
Ερμαιο της μανιασμένης θάλασσας έγιναν δεκάδες σπίτια στην παραθαλάσσια περιοχή του Επιταλίου Ηλείας, το Σάββατο.

Η θάλασσα από το βράδυ της Παρασκευής, σε πολλά σημεία «έχει βγει» έως και δέκα μέτρα στην ξηρά με αποτέλεσμα την καταστροφή πολλών σπιτιων.

Δείτε τις φοβερές εικόνες:








http://www.newsit.gr

Απίστευτο! Παπαγάλος κάνει… τον πεθαμένο!!!



Η «παπαγαλίνα» αυτή ανήκει στο είδος Poicephalus Senegalus και από πολύ μικρή έμαθε να πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή «παράσταση», πέφτοντας πεθαμένη στο έδαφος. Η Kili, παραμένει ακίνητη για πάνω από 10 δευτερόλεπτα χωρίς να αναπνέει, ενώ ρίχνει το κεφάλι της πίσω απότομα για μεγαλύτερη… πειστικότητα! Μόλις ο ιδιοκτήτης της κάνει ότι την πυροβολεί, η παπαγαλίνα ξεκινά να «παίζει» τον καλύτερο ρόλο της ζωής της. Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί…

http://perierga.gr

Απίστευτο: Έβαλε σταγόνες και λόγω αλλεργίας έγινε σαν... εξωγήινη!



H Linda Hoff αγόρασε σταγόνες για τα μάτια από φαρμακείο της γειτονιάς της στο Blyth της Βρετανίας και εξαιτίας μιας αλλεργικής αντίδρασης έγινε σαν  alien!

Η άτυχη γυναίκα μετά από ένα ραντεβού-ρουτίνας σε οφθαλμίατρο, αγόρασε τις σταγόνες και μόλις τις έβαλε τα μάτια της πρήστηκαν.

Όπως λέει δεν μπορούσε να δει τίποτα και κάλεσε ταξί το οποίο την μετέφερε σε νοσοκομείο...
Η γυναίκα αναρρώνει..




Δείτε την κωμικοτραγική ρομαντική φωτογραφία που έβαλαν στο Facebοοk


Τι ακριβώς είχαν στο νου τους; 

Δείτε την φωτογραφία


Η φωτογραφία του Αλκέτ Ριζάι με τους ομήρους στη φυλακή



Φωτογραφία που απεικονίζει τον Αλκέτ Ριζάι, μαζί με τους έξι σοφρωνιστικούς υπαλλήλους που βρίσκονται υπό την ομηρία του, έδωσαν στη δημοσιότητα, πριν από λίγο, τα αλβανικά ΜΜΕ.
Αυτή τη στιγμή, ο κακοποιός, βρίσκεται στο θυρωρείο των φυλακών Μαλανδρίνου –μετά και από την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων- κατά την οποία «έπεσαν» προειδοποιητικοί πυροβολισμοί και καπνογόνα, όταν εκείνος επιχείρησε να βγει στο προαύλιο των φυλακών.

Δείτε τι κάνει η Πάολα λίγο πριν βγει στην πίστα...


Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή ή οποία ωστόσο απαθανατίστηκε από τους θαυμαστές της. 
Χωρίς ενημέρωση....
Η καλύτερη εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον λαϊκή τραγουδίστρια στην Ελλάδα, το Νο1-κατά την ταπεινή μου άποψη- η Πάολα δείχνει μια πολύ διαφορετική πλευρά από εκείνη που την έχουμε συνηθίσει στην πίστα.

Στο σανίδι το κορίτσι είναι επαγγελματίας. Είναι sexy , είναι άγρια, είναι επιθετική. Μακριά από τα φώτα είναι μάνα, είναι άνθρωπος και κουβαλάει ανασφάλειες αλλά και βαθιά πίστη στο θεό.

Οι πληροφορίες λένε ότι πριν πολλά χρόνια ένα πολύ κοντινός της άνθρωπος-γνωρίζω καλά ποιος αλλά δε το γράφω καθώς ακουμπά πολύ προσωπικά δεδομένα της- αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του. Η Πάολα τον έταξε στην Παναγία και ως εκ θαύματος έγινε καλά. Από τότε μια μεγάλη εικόνα της θαυματουργού είναι στο καμαρίνι της και την φιλάει κάθε φορά, λίγο πριν βγει στην πίστα. Δείτε την συγκινητική στιγμή!


Δείτε πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Abba! [φώτο]



Το συγκρότημα Abba με το τραγούδι “Waterloo” συμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision το1974 και έγραψε ιστορία!...
Ποιος από εμάς δεν έχει τραγουδήσει τα «Mamma mia», «Fernando», «Dancing Queen».
Αν και σταμάτησαν ξαφνικά τις κοινές εμφανίσεις τους το 1982, οι θαυμαστές τους περίμεναν κάποια επανένωση!
Τώρα, η τραγουδίστριά τους συγκροτήματος, Agnetha Faeltskog ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της άλμπουμ! Όπως μπορείτε να δείτε και στην ακόλουθη φωτογραφία η 62χρονη πια τραγουδίστρια μπορεί να έχει μεγαλώσει, αλλά διατηρείται άψογα. 
Η Agnetha μπορεί να μεγάλωσε, αλλά είναι μία κομψή γυναίκα!


entertv.gr

Deutsche Bank: Μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να σώσει το ευρώ


Την άποψη ότι μόνο ο Ιησούς μπορεί να σώσει το… ευρώ θα περιμέναμε να την ακούσουμε από κάποια θρησκευτική ηγεσία ή ενδεχομένως από φανατικές οργανώσεις. Όταν όμως την δήλωση αυτή κάενι ο επικεφαλής του τμήματος συναλλαγματικών ισοτιμιών της Deutsche Bank τότε μάλλον τα πράγματα είναι ανησυχητικά!
«Μπορώ να σκεφτώ μόνο μία ‘φιγούρα’ που θα μπορούσε τώρα να εμπνεύσει τους περισσότερους Ευρωπαίους και που σίγουρα ποτέ δεν έχει αμαρτήσει. Κι αν κάποιος μπορεί να σώσει τώρα την Ευρωζώνη, αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός!» είπε ο  Μπιλάλ Χαφέεζ στην ετήσια συνέλευση της γερμανικής τράπεζας με τους πελάτες της σε επίπεδο μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στο Αμβούργο αφήνοντας άναυδους τους επενδυτές.
Το ενδιαφέρον είναι ότι αμέσως μετά οι ιθύνοντες της τράπεζας απομαγνητοφώνησαν την ομιλία και τη διένειμαν υπό μορφή ενημερωτικού σημειώματος σε όλη την πελατεία τους. Δείγμα κι αυτό του πόση σημασία αποδίδουν στις εκτιμήσεις του συμβούλου τους!
Ο κ. Χαφέεζ εστίασε την ομιλία του στα προβλήματα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Ευρωζώνη και το ευρώ και επεσήμανε την άμεση ανάγκη για περαιτέρω επιτάχυνση της πολιτικής, οικονομικής και κατ’ επέκταση νομισματικής ενοποίησης της Ευρώπης. Ο λόγος που έγινε η θρησκευτική παραβολή ήταν για να καταδέιξει την ανάγκη να αποκτήσει η Ένωση ένα ρόλο που θα πιστέψουν τόσο οι πολίτες όσο και οι επιχειρήσεις. Ένα ρόλο που όπως επεσήμανε δεν μπορούν να κάνουν ούτε οι πολιτικοί ούτε οι τραπεζίτες.
«Αν ο καθένας στην Ευρωζώνη σταματούσε να παίζει το ρόλο του αναμάρτητου και του κατήγορου των υπολοίπων, τότε θα γινόταν το πρώτο βήμα. Θυμηθείτε πως όλοι στην ΕΕ έχουμε κάνει συμφωνίες και συμβιβασμούς, ακόμα και οι πιο ισχυρές χώρες, η Γερμανία και η Γαλλία. Αναμάρτητοι ΔΕΝ υπάρχουν. Όλες οι χώρες καλούνται να τηρήσουν μια αυστηρή νομισματική πολιτική και να διατηρήσουν το έλλειμμά τους κάτω από το 3% που προβλέπει το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και η Γαλλία και η Γερμανία παραβίασαν αυτό το Σύμφωνο χωρίς να υποστούν κάποια συνέπεια. Συνεπώς δεν δικαιούνται τώρα να «πετροβολούν» τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες. Εκείνο που όλοι πρέπει να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε την διατήρηση και επιβίωση της ζώνης του ευρώ στην παρούσα, στη σημερινή της μορφή» σημείωσε ο κ. Χαφέεζ.

http://www.koolnews.gr

Φοβερή αίτηση απαλλαγής από το στρατό (πραγματική επιστολή)...



Κύριε Υπουργέ Άμυνας,
επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να
τακτοποιήσετε το θέμα μου...

Περιμένω να μου "έρθει το χαρτί" για να παρουσιαστώ στο στρατό.
Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια
κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας
μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου.
Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά

μου.Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά

συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος
του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς
μου.
Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.

Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι
ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου,
αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου.
Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας
κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της
κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της.
Επομένως είμαι ο παππούς μου.

Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει
πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger