Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η σταρ του Twilight γδύνεται για το Esquire

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012


Η νέα φωτογράφηση της Άσλεϊ Γκριν στο Αμερικάνικο Esquire -και οι πέντε ταινίες της που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν- αποδεικνύουν ότι έχει ότι χρειάζεται για να γίνει και «ενήλικη» σταρ. Αρκεί να μην αρχίσει να βγαίνει και πάλι έξω.
Ο δημοφιλής αστικός μύθος θέλει την 25χρονη ηθοποιό, γνωστή ως Άλις από το Twilight, να παίρνει τον ρόλο με το που κατέβηκε στο Χόλιγουντ από το λεωφορείο από την Φλόριντα. Κάτι που, όπως δηλώνει στο Esquire, δεν είναι ακριβώς αλήθεια.
«Ήμουν 18 χρονών, στον δεύτερο χρόνο μου στο Λος Άντζελες και δεν μπορούσα να κλείσω οτιδήποτε. Οπότε αποφάσισα να σταματήσω να ξενυχτάω και να επικεντρωθώ στο πως να βρω δουλειά».
Δέκα χρόνια και 4 ταινίες Twilight μετά, η Άσλεϊ μοιάζει να χρειάζεται ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή διακοπές διαρκείας. Πέρα από το τελευταίο Twilight, μέσα στους επόμενους μήνες θα την δούμε στο Butter δίπλα στον Χιου Τζάκμαν, το A Warrior's Heart, το θρίλερ The Apparition. Ενώ αυτή την στιγμή γυρίζει ταυτόχρονα άλλες δυο ταινίες.

Η Salpa... σαλπαρει στη φαντασια των ανδρων


«Καυτή» και σέξι όσο ποτέ

Η Georgia Salpa κατέλαβε την πέμπτη στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου του περιοδικού FHM και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί. Εκείνη φροντίζει πάντα να δείχνει όσα πιο πολλά μπορεί για να δικαιολογεί και τον τίτλο της.


Η 27χρονη που «τρέλανε» τα μηχανάκια τηλεθέασης με την συμμετοχή της στο βρετανικό «Big Brother» φωτογραφίζεται σε ένα τροχόσπιτο με σέξι κίτρινο μπικίνι και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη. 



http://www.newsbeast.gr

H Ανιστον γινεται κορμαρα χρονο με το χρονο – Υπαρχουν και αποδειξεις


Όταν η Τζένιφερ Άνιστον έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της στη σειρά «Φιλαράκια» όλοι έκαναν λόγο για το όμορφο πρόσωπό της, ενώ έχουν χυθεί κιλά μελάνι για την κόμη της. Όσο όμως τα χρόνια περνούν, η ηθοποιός έχει βαλθεί να αποδείξει ότι είναι τέλεια από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Και μάλλον το έχει καταφέρει.
Την ίδια περίοδο που ξεκίνησε η σχέση της με τον Μπραντ Πιτ, η Τζένιφερ ξεκίνησε και την εντατική γυμναστική, με τα αποτελέσματα να αρχίσουν να φαίνονται σε μικρό χρονικό διάστημα. Από τότε το κορμί της, χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο καλλίγραμμο, αποδεικνύοντας ότι το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι παραδίδεσαι στο νόμο της βαρύτητας.

2004 – Ακόμα δεν έχει πάρει ζεστά την επίσκεψη στο γυμναστήριο



2005 – Ανακάλυψε τη γιόγκα και ενθουσιάστηκε με τα αποτελέσματα



2007 – Η όρεξή της για μπέργκερ την προδίδει, αλλά δεν το βάζει κάτω



2008 – Κοιλιακοί και ώμοι είναι πλέον ξεκάθαρα γυμνασμένοι



2009 – Κλείνει τα 40 και το σώμα της είναι καλύτερο από ποτέ


2010 – Παραμένει όσο πιο fit μπορεί



2011 – Πλέον η γυμναστική έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της



2012 – Μια εικόνα, χίλιες λέξεις



Αλλη μια που «ξεχασε» το σουτιεν της...




Φαίνεται πως υπέφερε από τη ζέστη η Nicole Minetti και είπε να τα βγάλει όλα φόρα παρτίδα. Τι εννοούμε... ότι εσείς μπορεί να την βλέπετε με φόρεμα, αλλά κάτω από αυτό δεν υπήρχε απολύτως τίποτα.


Πέρα λοιπόν από το σουτιέν, το οποίο είναι εμφανές ότι η περιφερειακή σύμβουλος του κόμματος του Καβαλιέρε, ξέχασε να φορέσει, αμέλησε να βάλει και το εσώρουχο της, έτσι ώστε να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερο αέρα. 



Εμφανίστηκε λοιπόν στους δρόμους του Μιλάνου με ένα μίνι στενό γκρι φόρεμα και έκανε τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί. Τουλάχιστον θυμήθηκε να πάρει τα ακουστικά για να ακούει μουσική... Κάτι είναι κι αυτό!







http://www.newsbeast.gr 












Το «τελειο» δεινοσαυρακι

Το απολίθωμα του μικρού δεινόσαυρου είναι το καλύτερα διατηρημένο στην Ευρώπη

Ενα καταπληκτικό εύρημα ανακάλυψαν ερευνητές στη Γερμανία. Εντόπισαν το απολίθωμα ενός δεινοσαύρου που όταν έχασε τη ζωή του ήταν ακόμη μωρό. Η ανακάλυψη είναι σημαντική αφού σύμφωνα με τους ερευνητές πρόκειται για το καλύτερα διατηρημένο απολίθωμα δεινοσαύρου που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα στην Ευρώπη. 


Η ανακάλυψη

Η ανακάλυψη έγινε στην περιοχή Κελχάιμ στη Βαυαρία και πρόκειται για έναν δεινόσαυρο που μοιάζει με μικροσκοπικό Τυραννόσαυρο-Ρεξ. Ο Sciurumimus, όπως τον ονόμασαν οι ερευνητές, είχε μήκος μόλις 30 εκατοστά και ζούσε πριν από 135 εκατομμύρια χρόνια. Οι ερευνητές πιστεύουν πώς όταν έχασε την ζωή του ήταν περίπου δώδεκα μηνών, όπως συνάγουν από τη σχέση μεγέθους του κεφαλιού με το σώμα, ότι το δέρμα του ήταν μαλακό και καλυμμένο με ένα λεπτό τρίχωμα. Αν και δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα την αιτία του θανάτου του μικρού δεινοσαύρου οι ειδικοί θεωρούν ως μια πιθανή εκδοχή ότι πνίγηκε. Το απολίθωμα είναι άθικτο σε ποσοστό 98%.


http://www.tovima.gr


Μαχαιριτσας: «Υπηρξα μεγαλη ψωναρα, με τα χρονια καταλαβαινεις ποσο μ...ς ησουν»


Με έντονα αυτοκριτική διάθεση ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε για το «σύστημα» και το ναρκισσισμό που ο ίδιος είχε.
«Με έχει ρουφήξει το σύστημα αλλά προσπαθώ να ανθίσταμαι όσο μπορώ και με κάποια αισθητική» ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης στην εφημερίδα Real.
«Μέσα στο σύστημα είμαι, σιγά που θα το παίξω ότι είμαι απ' έξω. Δεν είναι κακό να είσαι μες το σύστημα. Για να είσαι απ' έξω πρέπει αν είσαι ο Νταβέλης ή ο Γκάντι. Το αντέχεις αυτό;» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε.
«Βλέπω έναν ταλαίπωρο, μια αστεία φάτσα... Εντάξει αυτό πάει με τις στιγμές, αλλά γενικά μου έχουν περάσει τα ναρκισσιστικά. Μικρότερος είχα και τέτοια».
Καταλήγοντας τόνισε ότι «είχα την αίσθηση πως είμαι γεννημένος αρχηγός προσωπικότητα. "Ψωνάρα" κανονική. Τώρα όμως οι άνθρωποι που έχω κοντά μου με αγαπάνε πολύ. Κι εγώ τους αγαπώ. Με τα χρόνια γίνονται οι σχέσεις, με τα χρόνια καταλαβαίνεις πόσο μ...ς ήσουν , με τα χρόνια βλέπεις τα λάθη σου και τα διορθώνεις. Αν μπορείς...».

Δεκατετραχρονη δε θελει να κανει προσθετικη στηθους

Φωτογραφίες από την οικογένεια που έκανε την πλαστική... συνήθεια

Η μητέρα της 14χρονης Britney Marshall αναρωτιέται τι συμβαίνει με την κόρη της. Δεν φτάνει που μελετά σκληρά στο σχολείο και ονειρεύεται να πάει στο πανεπιστήμιο μια μέρα, το πιο φοβερό είναι πως δεν θέλει να κάνει προσθετική στήθους!

Γιατί στο σπίτι των Marshall στο Nottinghamshire, όπου η μητέρα και οι τέσσερις κόρες έχουν ξοδέψει πάνω από 60.000 ευρώ σε ενθέματα σιλικόνης, η πλαστική χειρουργική είναι σχεδόν… συνήθεια! 

Η Britney ωστόσο τραβά το δικό της δρόμο και όπως λέει θέλει να διατηρήσει το σώμα της ως έχει. 

«Η Britney περνάει μία φάση αυτή την εποχή και λέει πως δεν θέλει να κάνει πλαστική στήθους», λέει η 53χρονη Chantal, μητέρα εννέα (!) παιδιών! «Αλλά ξέρω τις κόρες μου και ξέρω πως η Britney δεν διαφέρει, έχουμε ήδη αρχίσει να συζητάμε για την επέμβαση που θα κάνει όταν γίνει 18. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καν αυτό που εγώ θεωρώ στήθος οπότε θα μου άρεσε να ακολουθήσει το παράδειγμα των αδελφών της. Μου αρέσει η εικόνα των κοριτσιών μου και ξέρω πως και η Britney θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο όταν μεγαλώσει λίγο. Μου αρέσει η ιδέα να δείχνουμε όλες ίδιες και λαμπερές». 

Η Marshall έκανε την πρώτη της επέμβαση στο στήθος το 1996, πληρώνοντας 4.000 ευρώ για να αποκτήσει μέγεθος 34DD από 34B. Έκτοτε έχει κάνει άλλες τρεις επεμβάσεις, φτάνοντας το 32GG και πληρώνοντας συνολικά πάνω από 22.000 ευρώ. 

Γιαγιά σήμερα, λέει πως το στήθος της την κάνει να νιώθει νέα και όταν βγαίνει έξω με τις κόρες της τής αρέσει να τη θεωρούν αδελφή τους. 

Οι κόρες της, η 30χρονη Εmma, η 27χρονη Terri, η 26χρονη Tara και η 21χρονη Ripley έχουν όλες κάνει προσθετική στήθους. Όλες έκαναν οικονομίες για να πληρώσουν τις επεμβάσεις εκτός από τη Ripley που πήρε δάνειο. 

Η Britney όμως ονειρεύεται να γίνει το πρώτο μέλος της οικογένειάς της που θα πάει στο πανεπιστήμιο, θα κάνει τη δική της δουλειά και τα γυρίσει τον κόσμο. «Είμαι πολύ μικρή για να σκέφτομαι πλαστική στήθους. Απλά θέλω να τα πηγαίνω καλά στο σχολείο. Έχω συζητήσει πολύ με τη μαμά και τις αδελφές μου, τους αρέσει πολύ το στήθος τους και απολαμβάνουν την προσοχή που προσελκύουν. Στο παρελθόν έχω σκεφτεί πως θα ήθελα προσθετική στήθους αλλά μερικές φορές τα κοιτάζω και μου φαίνονται γελοία. Αποφασίζω μόνη μου για τον εαυτό μου, ξέρω πως η μαμά μου νομίζει πως θα μου αλλάξει γνώμη αλλά τώρα δεν το θεωρώ σημαντικό», λέει. 

Εκτός από τα κορίτσια η Marshall, που χώρισε από τον πατέρα των παιδιών της πριν από12 χρόνια, έχει ακόμα τέσσερις γιους. 

Φαίνεται πως τα αγόρια είναι με την πλευρά της Britney, «πιστεύουν πως είμαστε τρελές», παραδέχεται η Marshall. «Λένε στην Britney να είναι διαφορετική, είναι η έξυπνη της οικογένειας και είμαι πολύ περήφανη για εκείνη».



Πυραμιδες βυθισμενες στο Τριγωνο των Βερμουδων

Αυτές οι παράξενες δομές,υποβρύχιες πυραμίδες,είναι σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων και εντοπίστηκαν με τη βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τους ωκεανογράφους Δρ Meyer,και Verlag. Μελέτες για άλλες δομές, όπως της Yonaguni στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι αυτές οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες, που είναι από κάτι σαν γυαλί,είναι πραγματικά εντυπωσιακές -. Η κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερη από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο.


Πρόσφατα αμερικάνοι και γάλλοι επιστήμονες καθώς και από άλλες χώρες διεξάγουν έρευνες σε περιοχές του βυθού του Τριγώνου των Βερμούδων,και ισχυρίζονται πως έχουν βρει μια πυραμίδα όρθια στο βυθό της θάλασσας που είναι η πρώτη υποθαλάσσια που έχει ποτέ ανακαλυφθεί. Το μήκος της βάσης της πυραμίδας φτάνει τα 300 μέτρα, 200 μέτρα σε ύψος και η απόσταση από τη βάση προς την κορυφή της πυραμίδας είναι περίπου 100 μέτρα πάνω από τον πυθμένα της θάλασσας. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η δομή αυτή πρέπει να είναι κατασκευασμένη από γυαλί ή (κρύσταλλο;) Υλικό, καθώς είναι εντελώς λείο και μερικώς διαφανή.




Όταν μιλάμε για το μέγεθος τους, αυτό που πρόσφατα ανακαλύφθηκε εκ νέου είναι ότι η πυραμίδα αυτή είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου. Στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχουν δύο πολύ μεγάλες τρύπες,που το θαλασσινό νερό μπαίνει με υψηλή ταχύτητα κίνησης και μέσω μιας δεύτερης τρύπας τα μανιασμένα κύματα κυλούν σχηματίζοντας μια γιγαντιαία δίνη που κάνει τα νερά γύρω από αυτήν την αιτία για ένα τεράστιο κύμα και ομίχλη στην επιφάνεια της θάλασσας. Αυτή η νέα ανακάλυψη καθιστά τους επιστήμονες να αναρωτιούνται αν αυτό έχει μια επιρροή στα διερχόμενα σκάφη και αεροπλάνα και θα μπορούσε να είναι η αιτία για όλο το μυστήριο που περιβάλλει την περιοχή.
Τελευταία χάνεται κατά τη διάρκεια μετακίνησης των πόλων. 


Υπάρχουν πολλοί δυτικοί μελετητές που υποστηρίζουν ότι η πυραμίδα στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είχε γίνει αρχικά στην ηπειρωτική χώρα,και μετά ένας καταστροφικός σεισμός χτύπησε και άλλαξε εντελώς το τοπίο. Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, τα νερά της περιοχής στο Τρίγωνο των Βερμούδων μπορεί να είχαν ως μία από τις δραστηριότητες ακρογωνιαίου λίθου του λαού της Ατλαντίδας, και οι πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είναι μια αποθήκη εφοδιασμού τους. Ίσως έχει σχέση με την υποβρύχια ανθρωποειδή φυλή που ανακαλύφθηκε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον το 2004 – οι λεγόμενοι “υδάτινοι πίθηκοι “όντα?


Μία πιο λεπτομερής μελέτη με την πάροδο του χρόνου θα δώσει αποτελέσματα που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς.Οι επιστήμονες έχουν εξετάσει όλα τα δεδομένα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιφάνεια είναι απόλυτα ομαλή γι ‘αυτό να μοιάζουν να είναι από γυαλί ή πάγο. Το μέγεθος των πυραμίδων είναι σχεδόν τρεις φορές στο μέγεθος από τις πυραμίδες του Χέοπα. Αυτή η είδηση ήταν εντυπωσιακή, και συζητήθηκε σε μια διάσκεψη στη Φλόριντα,και αναφέρθηκε σε τοπικές εφημερίδες.Οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες σε αυτό, έχουν πάρα πολλές φωτογραφίες και υψηλής ανάλυσης ηλεκτρονικά δεδομένα, τα οποία δείχνουν τις τρισδιάστατες πυραμίδες απολύτως ομαλές, χωρίς να καλύπτονται από καμία επιφάνεια και χωρίς υπολείμματα από φύκια ή ρωγμές.


Υπάρχει επίσης η υποψία ότι το τρίγωνο των Βερμούδων και η περιοχή όπου αυτή η πυραμίδα υποτίθεται ότι βρίσκεται να είναι κάποιο είδος «Αγίων Τόπων» που προστατεύεται από τους περίφημους Άτλαντες – και πως ότι περνάει πάνω από την τοποθεσία θεωρείται μια προσφορά…Άλλοι υποθέτουν ότι η πυραμίδα μπορεί να προσελκύσει και να συλλέξει τις κοσμικές ακτίνες , από το λεγόμενο “ενεργειακό πεδίο” ή “κβαντικό κενό” και ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιείται ως μονάδα παραγωγής ενέργειας από τους Άτλαντες.Με το μυστήριο ακόμα να εξακολουθεί να περιβάλλει τις πυραμίδες της Αιγύπτου,και το γεγονός ότι οι δομές της πυραμιδικής φαίνεται να βρίσκονται σε όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς,θα να είναι δύσκολο να ειπωθεί κάτι για την προέλευση αυτής της δομής (εάν υπάρχει πραγματικά)
Εμείς πάντως μέσα από την σελίδα της Αποκάλυψης θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε αυτό το είδος των ειδήσεων πριν το κάνει ο υπόλοιπος κόσμος. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ. Αυτή είναι η αποστολή μας.




Δεν είναι και πολύ πραγματικές για μένα, δήλωσε ο Calvin Jones του τμήματος των ιστορικών πόρων της Φλόριντα. Είμαι πάντα ανοιχτό μυαλό και πάντα θέλω να μαθαίνω νέα πράγματα. Αλλά η ιδέα μιας πυραμιδικής δομής, πόσο μάλλον να ένα από γυαλί, σε περισσότερα από 10 πόδια νερού -. οι πιθανότητες είναι περίπου μία στο εκατομμύριο.


Ο Jones είπε ότι αν είναι μια πραγματική αρχαιολογική ανακάλυψη, η πυραμίδα θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί μεταξύ 10,000 π.Χ. και 6,000 π.Χ., όταν η υφαλοκρηπίδα δεν καλύπτονταν από νερό.


Στην Φλόριντα αρχαιολόγοι συμφωνούν μαζί του για το χρονικό διάστημα, αλλά διαφωνούν με πολλούς άλλους της ομάδας για τους ισχυρισμούς τους.


Από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα ο ανθρωπολόγος και καθηγητής Glen Doran είπε ότι η πρώτη πυραμίδα χρονολογείται περίπου στο 4.000 π.Χ. και όλες οι νεότερες στον παγκόσμιο χώρο πυραμίδες μετά την 1 μ.Χ. Έτσι, μία τέτοια δομή ανοικτά των ακτών της Φλόριντα θα είναι τουλάχιστον 2,000 ετών νεότερη από όλες τις άλλες γνωστές πυραμίδες.
Άλλες Υποβρύχιες Πυραμίδες 


Το 1977, μία μυστηριώδης ανακάλυψη έγινε στο βυθό του Ατλαντικού ωκεανού, σχετικά με μια άγνωστη τεχνολογία. Μία 650-πόδια πυραμίδα μυστηριωδώς φωτίστηκε, με άσπρα νερά γύρω της και έγινε μια συγκλονιστική αντίθεση με τα μαύρα νερά σε αυτό το βάθος. Η ανακάλυψη έγινε και φωτογραφήθηκε από την αποστολή Αρλ Μάρσαλ από το Cay Sal.
Μια άλλη τεράστια πυραμίδα, στα 10,000 πόδια νερού του Ατλαντικού, έχει αναφερθεί και έχει βρεθεί ένας παλλόμενος κρύσταλλος πάνω της, από την αποστολή του Τόνι Benik. Η ομάδα βρήκε επίσης ένα αδιαφανές δισκίο κρύσταλλο εκεί, και ανέφερε ότι, όταν ένα φως μέσα σε δοκάρια και μυστηριώδεις επιγραφές έγιναν ορατές.




Περισσότερες υποβρύχιες πυραμίδες βρέθηκαν στην Κεντρική Αμερική, Γιουκατάν, και τη Λουιζιάνα,και θόλους που βρέθηκαν στα Στενά της Φλόριντα. Ένα μαρμάρινο κτίριο σε στιλ Ελληνικό βρέθηκε μεταξύ της Φλώριδας και της Κούβας.


Άλλες πυραμίδες έχουν εξερευνηθεί από τον Δρ Ray Brown στον βυθό θαλασσών στα ανοικτά των Νήσων Μπαχάμες το 1970.Ο Μπράουν συνοδεύεται 4 από δύτες, οι οποίοι βρέθηκαν επίσης σε δρόμους, θόλους, ορθογώνια κτίσματα, αγνώστων μεταλλικά εργαλεία, και ένα «μυστηριώδη» κρυστάλλινο άγαλμα που κατέχουν και περιέχει μικροσκοπικές πυραμίδες. Οι συσκευές μετάλλων και κρυστάλλων ελήφθησαν στη Φλόριντα για ανάλυση σε ένα πανεπιστήμιο εκεί. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν ότι η κρυσταλλική ενέργεια ενισχύεται περνόντας μέσα από αυτό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για το γυαλί στην πυραμίδα!

Βεβηλωσε τον ταφο του Στραους και του Μπραμς για να κλεψει... τα δοντια τους


Τους τάφους δύο κλασσικών μουσικοσυνθετών, του Γιόχαν Στράους και του Γιόχαν Μπραμς σύλησε ένας Αυστριακός με σκοπό να κλέψει... τις οδοντοστοιχίες τους.
Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε πως ήθελε να εκθέσει τις οδοντοστοιχίες σε μουσείο, έχει αναρτήσει και βίντεο στο YouTube στο οποίο περιγράφει τη μακάβρια βόλτα του στο κεντρικό νεκροταφείο της Βιέννης, όπου κείτονται οι δύο μεγάλοι μουσικοί. Σε ένα απ' αυτά λέει: «Πάνω φαίνονται τα δόντια του Γιόχαν Στράους και αριστερά της γυναίκας του Αντέλ. Δεξιά βλέπουμε τις λαστιχένιες θήκες του Γιόχαν Μπραμς».
Οι αστυνομικές αρχές της Αυστρίας ξεκίνησαν έρευνες τον Μάιο και διαπίστωσαν ότι οι ισχυρισμοί του βίντεο είναι αληθείς και ότι πράγματι έχουν αφαιρεθεί τα δόντια των διάσημων μουσικών.
Ο περίεργος αυτός κλέφτης θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης από έξι μήνες έως 10 χρόνια, σύμφωνα με υπάλληλο της εισαγγελίας.


Η κτηνοβασια με προβατο τον εστειλε στο νοσοκομειο!


Ας πρόσεχε ο εραστής των βουκολικών ορέξεων που ήθελε σεξουαλικά όργια με το κοπάδι του.
Ο λόγος για έναν κτηνοτρόφο από το Αγρίνιο ο οποίος βρέθηκε με φρικτούς πόνους στα γεννητικά όργανα σε νοσοκομείο της περιοχής.
Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο άνδρας υπεβλήθη σε εξατάσεις ούρων και αίματος οι οποίες έδειξαν την ύπαρξη ενός μύκητα ο οποίος κολλάει από…πρόβατο.
Οι γιατροί λένε ότι οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες των ζώων συνήθως είναι μη συμβατές με τους ανθρώπους, αλλά μολύνσεις μπορεί να υπάρξουν.
Όπως είναι φυσικό, έπεσε η σχετική θυμηδία στο νοσηλευτικό ίδρυμα, αλλά ο θεράπων γιατρός φέρεται να είχε εκνευριστεί πολύ και να είπε ότι "με κάτι τέτοια δεν παίζουν".

http://www.radar.gr

Ανεκδοτα: Ο μικρος προσευχεται

Ο πατέρας ακούει κρυφά το μικρό γιο να προσεύχεται: "Θεέ μου φύλαγε τον
μπαμπά μου, την μαμά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού
μου" Παραξενεύτηκε λίγο, αλλά δεν έδωσε σημασία.
Την άλλη μέρα ο παππούς πέθανε.
Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια ο μικρός: "Θεέ μου φύλαγε τον μπαμπά μου,
την μαμά μου, και δώσε χαιρετίσματα στην γιαγιά μου"
Την άλλη μέρα η γιαγιά πέθανε. Ο πατέρας παραξενεύτηκε για τα καλά.
Μετά από λίγο καιρό πάλι τα ίδια ο μικρός: "Θεέ μου φύλαγε την μαμά μου και
δώσε χαιρετίσματα τον μπαμπά μου"
Τρελλάθηκε ο πατέρας, ξύπνησε νωρίς, για να μην πέσει σε κυκλοφορία μεγάλη,
πήγε δουλειά και γύρισε στο σπίτι μετά τα μεσάνυκτα.
Ήταν ακόμα ζωντανός. "Συγνώμη αγάπη μου" είπε "αλλά ήταν μια δύσκολη μέρα
στο γραφείο σήμερα" .
"Εσύ είχες δύσκολη μέρα ;" ρωτάει η σύζυγος. "Εγώ τι να πω, που πέθανε ο
ταχυδρόμος μπροστά στην πόρτα του σπιτιού μας, το πρωί ;" -

O Μικ Τζαγκερ και οι 4.000 κατακτησεις του, ανεξαρτητως φυλου


«Some Girls», τραγουδούσε ο Μικ Τζάγκερ σε ένα άλμπουμ των Rolling Stones το 1978. Κορίτσια είχε πολλά ο σταρ του ροκ στα πενήντα χρόνια καριέρας του: Ανώνυμες φαν, θεές του τζετ σετ, μοντέλα, διάσημες καλλιτέχνες και σύζυγοι διασήμων υπέκυψαν στη γοητεία του ινδάλματος. Αλλά και διάσημοι άντρες (Νουρέγιεφ, Κλάπτον, Γουόρχολ) πέρασαν από το κρεβάτι του.
Σε μια βιογραφία που κυκλοφόρησε στην Αμερική με τίτλο «Mick, Sex and Rock and Roll, γραμμένη από τον δημοσιογράφο Κρίστοφερ Αντερσεν, γνωστό για τις έρευνές του για σταρ όπως η Λαίδη Di, η Μαντόνα, ο Μίκαελ Τζάκσον και οι Κλίντον, ανακαλύπτουμε ένα εντυπωσιακό πορτρέτο του σταρ από την πλευρά της κρεβατοκάμαράς του με διάδημες γυναίκες αλλά και άντρες.
Στα 68 χρόνια του, ο Μικ Τζάγγερ παρουσιάζεται σαν ένας Δον Ζουάν που συλλέγει αχόρταγα περιπέτειες. Ο ίδιος φέρεται να εκτιμά τις κατακτήσεις του σε 4.000.
Μικρός, ο Μικ είχε τις πρώτες ερωτικές του εμπειρίες με τους συμμαθητές του στο σχολείο, σύμφωνα με τον αμερικανό βιογράφο του. «Μια συνηθισμένη πρακτική στα αγγλικά σχολεία» δηλώνει ο ίδιος μέσα στο βιβλίο. Καλούσε κορίτσια στο πατρικό σπίτι για να δοκιμάσουν τα καλλυντικά που πουλούσε η μητέρα του. «Τρελαινόταν να του βάζω κραγιόν και μάσκαρα. Μου φαινόταν παράξενο αλλά διασκεδάζαμε σαν τρελοί» διηγείται ένα από τα κορίτσια.
Τα καλοκαίρια, στο Ντάρτφορντ, περιοχή του Κεντ όπου έμεναν οι γονείς του ο έφηβος Μικ κέρδιζε το χαρτζηλίκι του δουλεύοντας βοηθός στο νοσοκομείο της περιοχής. «Εκεί μια ιταλίδα νοσοκόμα που μόλις είχε έρθει στην Αγγλία στρίμωξε τον Μικ σε μια γωνιά και ανάμεσα σε σεντόνια, πετσέτες και λεκάνες τον έκανε να χάσει την παρθενιά του», αναφέρει ο βιογράφος του.
Ο ίδιος ο Μικ Τζάγκερ εξομολογείται στο βιβλίο ότι εμπνεύστηκε από την Μαίριλυν Μονρόε, από τον τρόπο που κινούσε τη λεκάνη της και σούφρωνε τα χείλη. «Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν είμαι στη σκηνή είμαι η Μαίριλυν» εξηγεί ο ίδιος.
Το βιβλίο αποδίδει στον Μικ Τζάγκερ πολλές αντρικές κατακτήσεις, ειδικά στη δεκαετία του '70, με γνωστότερη αυτή του Μπράιαν Τζόουνς , μέλους του γκρουπ Rolling Stones, που πέθανε από πνιγμό το 1968. «Μου άρεσε περισσότερο να τον βλέπω στο κρεβάτι με άντρα παρά με γυναίκα» δηλώσει στο βιβλίο η πρώην φιλενάδα και μούσα του Τζάγκερ, Μάριαν Φείθφουλ.
Φίλοι του τραγουδιστή υποστηρίζουν ότι ο σταρ είχε σύντομες σχέσεις με τους Ερικ Κλάπτον, τον ποιητή Αλλεν Γκίνσμπεργκ, τον χορευτή Ρούντολφ Νουρέγιεφ και τον Αντυ Γουόρχολ...
Η Κάρλα Μπρούνι ήταν διάσημο μανεκέν 23 ετών όταν ο Μικ Τζάγκερ την έκλεψε από τον Ερικ Κλάπτον. Η ερωτική τους σχέση έμεινε κρυφή και περιπετειώδης (συναντιόντουσαν σε ξενοδοχεία στα πέντε σημεία του πλανήτη) για οκτώ χρόνια. Η μόνη που γνώριζε τη σχέση ήταν η αμερικάνα Τζέρι Χολ, σύζυγος την ίδια εποχή του διάσημου τραγουδιστή. Μια μέρα και ενώ διασταυρώθηκαν σε ένα παρισινό παλάτι σε επίδειξη μόδας η Τζέρυ Χόλ έκανε επίθεση στην Κάρλα:
«Γιατί δεν αφήνεις τον άντρα μου ήσυχο;» και η Κάρλα απάντησε
«Πες καλύτερα στον άντρα σου να αφήσει εμένα ήσυχη».
Μετά τη δολοφονία του Kένεντι και τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της Αριστοτέλη Ωνάση, η Τζάκι άρχισε να βγαίνει με νεότερους άντρες. Ο Μικ Τζάγγερ, παντρεμένος εκείνη την εποχή με την Μπιάνκα, είχε μια εφήμερη σχέση με την πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής. Η Τζέρι Χολ, μητέρα των 4 από τα 7 παιδιά του, σύμφωνα με τη βιογραφία, ζήτησε από τον Τζάγκερ να κάνει θεραπεία σεξουαλικής αποτοξίνωσης πριν ζητήσει οριστικά διαζύγιο το 1999.
Το 1996 ο Τζάγκερ έκανε μια περιπετειώδη σχέση με την 27 χρόνια νεώτερή του ηθοποιό Ούμα Θέρμαν. Ενα βράδυ που έτρωγαν σε ένα μοδάτο εστιατόριο του Λος Αντζελες ένας παπαράτσι τους φωτογραφίζει να φιλιούνται. Οι σωματοφύλακες του Τζάγκερ τον ξαπλώνουνσ το πάτωμα και του αρπάζουν τις φωτογραφικές μηχανές. Ο φωτογράφος πληρώθηκε τελικά 350.000 δολάρια για να μην παρουσιαστεί στο δικαστήριο.
Η Αντελίνα Τζολί δέχτηκε το 1997 να συμμετέχει στο γύρισμα ενός κλιπ των Στόουνς και μπαίνει κατευθείαν στο μάτι του σταρ. Μετά από μήνες κυνήγι τελικά η Αντζελίνα ενδίδει στο φλερτ, σύμφωνα με τη βιογραφία.
Ακόμη και η πριγκήπισσα Μάργκαρετ, η αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ διατηρούσε κρυφή σχέση με τον διάσημο τραγουδιστή, πράγμα που δημιουργούσε φρίκη στη βασίλισσα της Αγγλίας.
Το βιβλίο παρουσιάζει ακόμη τις άγνωστες κατακτήσεις του Τζάγκερ, όπως για παράδειγμα με την Είμι Γουάινχάουζ που τον θαύμαζε. Επίσης, αναφέρει τη σχέση του με την Πίπα Μίντλετον, την αδελφή της συζύγου του πρίγκηπα Γουίλλιαμ.


«Ανυπoφορη» και… «σκυλα» η Marilyn Monroe



Oταν ακούμε το όνομα της Marilyn Monroe όλοι την έχουμε στο μυαλό μας σαν το απόλυτο σύμβολο του sex. Αισθησιακή, τσαχπίνα, ενίοτε αινιγματική, η Marilyn ακόμα και τώρα, 50 χρόνια μετά τον μυστηριώδη θάνατό της διατηρεί ζωντανό το μύθο της.


Ένα μύθο που έρχεται να καταρρίψει όμως η συνάδελφός της Τζιν Κεντ με την οποία συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Ο πρίγκιπας και η χορεύτρια».
Και ναι, σωστά καταλάβατε, το στόμα της δε στάζει μέλι για τη σεξοβόμβα Marilyn.



Όπως αποκαλύπτει λοιπόν η Κεντ η Monroe κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας με τον Λόρενς Ολίβιε ήταν ανυπόφορη και έδειχνε εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.


«Ποτέ δεν ήρθε στο πλατό στην ώρα της, ποτέ δεν είπε μια ατάκα με τον ίδιο τρόπο δυο φορές. Ήταν ανίκανη να μας δείξει τη Marilyn που όλοι γνωρίζαμε ως τότε και δεν μπορούσε, ούτε ήθελε να κάνει το παραμικρό χωρίς την καθοδήγηση της δασκάλας της, Πόλα Στράσμπεργκ», είπε η Κεντ.


Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας και συμπρωταγωνιστής της, Λόρενς Ολίβιε έχασε 15 χρόνια από τη ζωή του με αυτή τη συνεργασία.


«Ήταν φανερό ότι ο Λάρι δεν ήθελε με τίποτα να βλέπει μπροστά του τη Στράσμπεργκ. Όταν της ζήτησε να φύγει από το πλατό, η Marilyn αρνήθηκε να δουλέψει μέχρι να την ξαναφέρουν πίσω. Εγώ έκανα μόνο δυο σκηνές μαζί της, αλλά πιστεύω ότι ο Λάρι πρέπει να γέρασε 15 χρόνια μέχρι να τελειώσουν τα γυρίσματα», τόνισε.


Μάλιστα αποκάλυψε ότι πίσω από την πλάτη της ο Ολίβιε αποκαλούσε την Marilyn «σκύλα», ενώ δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την ερμηνεία της στην ταινία.
Πηγή: star.gr

Ελληνας ηθοποιος αποκαλυπτει: «Δεν ειμαι περηφανος που ειμαι ομοφυλοφιλος»



«Θα θεωρούσα τεράστιο ψυχικό βάρος κι αρρώστια να κάνω ότι είμαι κάποιος άλλος. Είναι μεγάλο κόστος» εξομολογείται γνωστός Έλληνας ηθοποιός και μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Από 16 ετών, δεν υπήρχε άνθρωπος γύρω μου που να μην ξέρει ποιος είμαι και τι θέλω. Δεν το έκανα από επαναστατικότητα, αλλά γιατί βαριόμουν να λέω άλλα και να εννοώ άλλα. Κανείς μας δεν ξέρει πότε θα πεθάνει και είναι βλακεία να χαρίζεις χρόνο από τη ζωή σου. Σήμερα, δεν θα έκανα ποτέ τη δήλωση αυτή στο περιοδικό, που έγινε λίγο εξ' ατυχήματος, γιατί αυτό είναι τροφή για μεσημεριανές εκπομπές. Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες «είμαι περήφανος που έχω αυτιά». Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα» συμπλήρωσε στο «Tv Έθνος» ο Χρήστος Σιμαρδάνης

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ μηνυσε βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ


Μπορεί η εθνικής μας πορνοστάρ τις τελευταίες εβδομάδες να απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο με το νέο της αμόρε, οι δικηγόροι της όμως στην Αθήνα… εργάζονται σκληρά.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, και σήμερα Τρίτη διαβιβάστηκε η δικογραφία στη Βουλή, από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Η Τζούλια μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί σε ομιλία του στη Βουλή τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου, ανέφερε την περίπτωσή της και το γνωστό καυτό DVD ως “κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής”.
Στα σχετικά διαβιβαστικά έγγραφα που “συνοδεύουν” την δικογραφία δεν διατυπώνεται καμία κρίση αλλά ζητείται από τη Βουλή να ασκήσει τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα καθήκοντά της.
Η δικογραφία είχε παραμένει σε εκκρεμότητα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου λόγω της διάλυσης της Βουλής και των εκλογών.


Η κοπελα που αιωρειται




Η Natsumi Hayashi από το Τόκυο είναι η κοπέλα που έχει γίνει γνωστή 
για τις υπέροχες φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται να αιωρείται. Όπως
έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα αφιερώματα,
η συγκεκριμένη κοπέλα πάει παντού με την φωτογραφική της μηχανή και 
όποτε βρει ευκαιρία φωτογραφίζεται να… αιωρείται. Πρόκειται για μια 
εντυπωσιακή μορφή τέχνης με συγκεκριμένη τεχνική. Απολαύστε μερικές νέες πόζες της!


Η κοπέλα που αιωρείται (1)


Η κοπέλα που αιωρείται (2)


Η κοπέλα που αιωρείται (3)


Η κοπέλα που αιωρείται (5)


Η κοπέλα που αιωρείται (6)



Λαχταριστα… διαφανα πατατακια!


Εκεί που η μοριακή γαστρονομία συναντά την κλασική μαγειρική… δημιουργήθηκαν τα μοναδικά «διάφανα» πατατάκια, που μοιάζουν στην όψη σαν ένα μικρό κομμάτι γυαλιού, ενώ στη γεύση θυμίζουν στο ακέραιο τα αλατισμένα γνωστά σε όλους μας τσιπς.
perierga.gr - Λαχταριστά... διάφανα πατατάκια!
Ένας σεφ από το Βανκούβερ τ0υ Καναδά παρασκευάζει καθημερινά και σερβίρει στους πελάτες του αυτά τα πρωτότυπα διάφανα πατατάκια που βλέπετε, κερδίζοντας τις γευστικές… εντυπώσεις.
perierga.gr - Λαχταριστά... διάφανα πατατάκια!
Ο Hamid Salimian, σεφ στο διάσημο καναδικό εστιατόριο «Diva at the Met», παρουσιάζει μία νέα εκδοχή τσιπς που σίγουρα δεν θα βρείτε στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς σας. Τραγανά, αλατισμένα επαρκώς και πρωτίστως διάφανα πατατάκια συνοδεύουν το ποτό των επισκεπτών, κλέβοντας τις εντυπώσεις.
perierga.gr - Λαχταριστά... διάφανα πατατάκια!
Η συνταγή περιλαμβάνει πατάτες, αλάτι και διάφορα αρωματικά βότανα, ενώ το μυστικό βρίσκεται σε ένα ειδικό τζελ που παρασκευάζει ο σεφ, το οποίο προσφέρει την τελική διαφάνεια στα πατατάκια. Όσο για το σχήμα; Αυτό αλλάζει ανάλογα με τις διαθέσεις του σεφ!
perierga.gr - Λαχταριστά... διάφανα πατατάκια!
«Η διαδικασία που ακολουθείται είναι πανομοιότυπη με τα κοινά τσιπς. Το τελείωμα της συνταγής αλλάζει, αφού μια επάλειψη με το ειδικό τζελ είναι που κάνει τη διαφορά. Η συνέχεια είναι λίγο ώς πολύ γνωστή… Γίνονται ανάρπαστα!», λέει ο σεφ.
perierga.gr - Λαχταριστά... διάφανα πατατάκια!
perierga.gr - Λαχταριστά... διάφανα πατατάκια!


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger