Από το Blogger.
E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε την απίστευτα σέξυ φωτογράφιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου...!

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013


Προκαλεί εγκεφαλικά η ηθοποιός...!
Ότι είναι πολύ σέξυ το ξέρουμε και όποιος δεν το ξέρει, το καταλαβαίνει αμέσως, μόλις την δει. Η θηλυκότητα ξεχειλίζει από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία ανέβασε στο προφίλ της στο facebook τις φωτογραφίες που έβγαλε για γνωστή μάρκα ρούχων ειδικά για το poledancing...!

Η ηθοποιός είχε δοκιμάσει τις ικανότητές της στο pole dancing στην εκπομπή "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο!


Δείτε τις φωτογραφίες από τη διαφήμισή της...!
50 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Οι λέξεις και οι εκφράσεις που με τα χρόνια υιοθετήσαμε ως αποτέλεσμα της ενασχόλησης με το ιντερνετ είναι εκατοντάδες.
Οι πενήντα πιο γνωστές ή τέλος πάντων αυτές που χρησιμοποιούνται περισσότερο, όπως προέκυψε από σχετική έρευνα, είναι οι ακόλουθες:
Blog
blogger
search-engine
email
tweet
google
facebook
troll
hashtag
selfie
trending
seo
skype
twitter
infographic
plug-in
dotcom
simples
stream
rss
youtube
hits
wi-fi
podcast
social media
cloud
website
voucher code
e-reader
kindle
eBay
online
offline
modem
broadband
dial-up
ethernet
spam
viral
anti-virus
dongle
malware
spyware
3G/4G
smartphone
app
linkedin
flashmob
cyberspace
hyperlink
metro.co.uk

Πηγή: tromaktiko.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : Αποφυγή 11 σταθμών διοδίων απο Αθήνα ως Θεσσαλονίκη..


Ακολουθούμε κανονικά την εθνική οδό αποφεύγοντας τα διόδια. Δεν χάνουμε σε χρόνο παρά ελάχιστα λεπτά σε σχέση με την κανονική διαδρομή και τα επιπλέον χιλιόμετρα από παράπλευρους είναι λίγα.

Στους χάρτες με πράσινο η ανάβαση και με κόκκινο η κατάβαση.

484 - ΜΑΛΓΑΡΑ

Παράκαμψη 8,3 χλμ

Από Θεσσαλονίκη για Αθήνα

-Βγαίνουμε από την εθνική στην έξοδο για Χαλάστρα.

-Στο 1 χμ έχει διασταύρωση και πάμε αριστερά. Στα επόμενα 20 μέτρα...
έχει και άλλη διασταύρωση, εμείς συνεχίζουμε ευθεία περιφερειακά της Χαλάστρας και ο δρόμος μας βάζει μόνος του μέσα στο χωριό.

-Στο 2 χμ διασταύρωση και εμείς έχουμε STOP και πάμε αριστερά στον κεντρικό δρόμο του χωριού.

-Στα 2.1 χμ έχουμε πάλι STOP και πάμε πάλι αριστερά.

-Στα 2.7χμ διασταύρωση και ακολουθούμε την πινακίδα αριστερά για Ν. Μάλγαρα

-Στα 5.4 χμ μπαίνουμε στο χωριό Κύμινα και συνεχίζουμε την πορεία μας ευθεία στον κεντρικό δρόμο

-Στα 6.4 χμ διασταύρωση, πάμε δεξιά και στα 10μ αριστερά, έχει πινακίδα αριστερά για ΕΟ και Μάλγαρα.

-Στα 6.5 χμ διασταύρωση και ο δρόμος πάει μόνο αριστερά ή δεξιά. Εμείς πάμε αριστερά.

-Στα 7.2 χμ διασταύρωση στην οποία υπάρχει φανάρι. Εμείς συνεχίζουμε την πορεία μας ευθεία.

-Στα 8.1 χμ είναι η έξοδος για να βγούμε στην εθνική για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη.

Από Αθήνα για Θεσσαλονίκη

Ερχόμενοι από Κατερίνη βγάνουμε στην έξοδο για Μάλγαρα (482χλμ). Προσοχή γιατί η έξοδος είναι αμφίδρομη. Από το αριστερό ρεύμα έρχονται αντίθετα. Έχει και ένα σαμαράκι - θέλει προσοχή!

-Ακολουθούμε το δρόμο και πάμε όλο ευθεία. Μπαίνουμε μέσα στο χωριό Κύμινα και στο κέντρο του χωριού βρίσκουμε φανάρι. Συνεχίζουμε ευθεία

-Στα 2.2 χλμ βρίσκουμε διασταύρωση, στην οποία πάμε ευθεία.

-Βρίσκουμε διασταύρωση (τρίγωνο). Κάνουμε δεξιά ακολουθώντας τις πινακίδες για Θεσσαλονίκη.

-Στα 7 χλμ βρίσκουμε διασταύρωση στην οποία έχουμε STOP. Στρίβουμε δεξιά στην πράσινη πινακίδα για να βγούμε στην εθνική προς Θεσσαλονίκη (προς Αθήνα δεν βγαίνει). Ακολουθώντας τις πράσινες πινακίδες θα βρούμε την έξοδο για την εθνική. Προσοχή και πάλι στην έξοδο γιατί είναι και αυτή αμφίδρομη.469 - ΚΛΕΙΔΙ -

Παράκαμψη 28,9 χλμ Πολύ μεγάλος κύκλος και δεν συμφέρει


411 - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

Πλευρικά προς Αθήνα ελεύθερα

Πλευρικά προς Θες/νίκη

Προς Αθήνα (Παράκαμψη 4,7 χλμ)

-Στο 413 χλμ βγαίνουμε από την Εθν. Οδό στην έξοδο για Λεπτοκαρυά (υπάρχουν διόδια μη λειτουργικά).

-Στα 200 μ. στην διασταύρωση, στρίβουμε δεξιά για Λεπτοκαρυά και περνάμε πάνω από τη γέφυρα, στην διασταύρωση πηγαίνουμε ευθεία και στα 600μ στρίβουμε δεξιά για Σκοτίνα - παραλία Ν. Παντελεήμονα.

-Στο 1.4 χμ, ακολουθούμε την πινακίδα για Σκοτίνα και στρίβουμε αριστερά και μετά από 20 μ δεξιά.

-Στη συνέχεια θα συναντήσουμε δύο διασταυρώσεις με STOP (στα 2.5 χμ και στα 3.4 χμ). Εμείς προχωράμε ευθεία, πάντα παράλληλα με τη σιδηροδρομική γραμμή.

-Στο 4.1 χμ στρίβουμε Δεξιά στην πινακίδα για Λάρισα, Αθήνα και φτάνουμε μπροστά στην Ε.Ο.

-Στο 4.5 χμ στρίβουμε αριστερά (ακολουθούμε πινακίδα για Λάρισα), περνάμε την υπόγεια διάβαση κάτω από ΕΟ, ξανά αριστερά και στα 4.7 χλμ βγαίνουμε κανονικά στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Αθήνα.

Προς Θεσσαλονίκη (Παράκαμψη 12 χλμ)

Στρίβεις για Παραλία Σκοτίνας, στην δεύτερη πινακίδα για παραλία Σκοτίνας (όχι στην πρώτη ταμπέλα που είναι και για Παραλία Αγ. Παντελεήμονα). Μπαίνουμε στην Λεπτοκαρυά και έξοδος στην Εθνική από Πλάκα Λιτοχώρου (περίπου 12 χλμ).

393 – ΠΥΡΓΕΤΟΣ -

Παράκαμψη 6,1 χλμ

Προς Αθήνα

Μόλις τελειώσουν οι παρακάμψεις των έργων στους Νέους Πόρους και βγούμε στο δρόμο που από μονής κυκλοφορίας μετατρέπεται σε διπλής, σε 50 μέτρα στρίβουμε δεξιά (υπάρχει πινακίδα για Αιγάνη και Πυργετό), συνεχίζουμε αριστερά και κινούμαστε στην πάροδο παράλληλα και δεξιά από την εθνική. Μετά από 3-4 χιλιόμετρα και αφού περάσουμε κάτω από μία γέφυρα, αμέσως μετά έχει διασταύρωση, όπου στρίβουμε δεξιά (ίσια πηγαίνει για Λάρισα και ξαναβγαίνει στη εθνική πριν τα διόδια). Συνεχίζουμε και ακολουθούμε το δρόμο που είναι φιδωτός στενός αλλά φρεσκοστρωμένος με καλή σήμανση, μπαριέρες και διαγράμμιση ο οποίος καταλήγει κάθετα σε ένα σταυροδρόμι με Στοπ. Στο Στοπ πηγαίνουμε αριστερά (δεξιά πάει στον Πυργετό). Συνεχίζουμε στο δρόμο με τα πλατάνια δεξιά και αριστερά και μετά από λίγο βγαίνουμε στη εθνική όπου στρίβουμε δεξιά.

Προς Θεσσαλονίκη

393χλμ Αφού περάσουμε και το σταθμό Ραψάνης και αφού δούμε πινακίδες για τα επερχόμενα διόδια, στρίβουμε δεξιά στη μπλε πινακίδα για Πυργετό. Στην πρώτη διασταύρωση μετά από 50 μέτρα στρίβουμε αριστερά, περνάμε κάτω από την εθνική, μετά από λίγο συναντάμε έναν κάθετο δρόμο και συνεχίζουμε δεξιά. Μετά από 1-2 χιλιόμετρα φτάνουμε σε διασταύρωση όπου στρίβουμε δεξιά. Ευθεία πηγαίνει για Πυργετό, εμείς στρίβουμε δεξιά, όπου μία μεγάλη πινακίδα απαγορεύει τα φορτηγά άνω των 10 τόνων, αλλά σίγουρα θα δείτε 40-τονες νταλίκες. Συνεχίζουμε σε ένα φιδωτό στενό αλλά φρεσκοστρωμένο δρόμο με καλή σήμανση, μπαριέρες και διαγράμμιση ο οποίος καταλήγει κάθετα σε ένα σταυροδρόμι με νησίδα και σήμανση. Εκεί στρίβουμε αριστερά (δεξιά πηγαίνει προς τη Λάρισα και ξαναβγαίνει στην εθνική οδό στα διόδια). Ακολουθούμε το δρόμο ευθεία και η εθνική είναι δίπλα δεξιά μας. Μετά έχει πινακίδες για Κατερίνη, τις οποίες και ακολουθούμε (περνάμε κάτω από την εθνική, μετά αριστερά για Κατερίνη και μετά από 2-3 χιλιόμετρα ξαναβγαίνουμε στην εθνική στο 399 χλμ). Πολλή προσοχή στην έξοδο γιατί βγαίνουμε στο σημείο που στενεύει η εθνική για να μπει στα έργα και το παλιό κομμάτι των Πόρων, πάνω σε στροφή.372 - ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ μετωπικά 
Πλευρικά 


ΓΥΡΤΩΝΗ - 
Πλευρικά και στις δύο κατευθύνσεις 


Δεν αξίζει τον κόπο, εκτός αν πάμε μέσα από Λάρισα, Νίκαια παρακάμπτοντας μαζί και τα επόμενα διόδια Μοσχοχωρίου. Πηγαίνοντας προς Αθήνα, μετά από τα Τέμπη στρίβουμε για Μακρυχώρι, παίρνουμε τον παράδρομο δίπλα από την ΕΟ, δεν ξανάβγαίνουμε στην ΕΟ από την διασταύρωση Γυρτώνης (1η έξοδο για Λάρισα-Κοζάνη) γιατί έχουν βάλει παράπλευρα διόδια και στις δύο κατευθύνσεις.
336 - ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ - 
Παράκαμψη 19,4 χιλ
Προς Αθήνα


-Βγαίνετε για Λάρισα από την 4η ΕΞΟΔΟ (Τρίκαλα - Καρδίτσα) 


-Στα 100 μέτρα περνάτε μια αερογέφυρα και ακριβώς μετά την αερογέφυρα στρίβετε δεξιά για Νίκαια.


-Περνάτε πάνω από την αερογέφυρα στην απέναντι πλευρά, και στο τέλος της αερογέφυρας στρίβετε αριστερά και μπαίνετε στον παράδρομο της εθνικής.


-Ακολουθείτε τον παράδρομο μέχρι το τέλος του στην διασταύρωση για Κιλελέρ έξω από το χωρίο Νέο Περιβόλι. (σε κάποια σημεία έχει απότομες στροφές).


-Στο τέλος του παράδρομου στρίβετε αριστερά και στην διασταύρωση που βρίσκετε μετά από 20 μέτρα στρίβετε πάλι αριστερά και βγαίνετε στην εθνική οδό ξανά με κατεύθυνση για Αθήνα. 


Συνολικά η καθυστέρηση είναι το μέγιστο 10 λεπτά, και οι ταχύτητες κανονικές για το είδος του δρόμου.


Προς Θεσσαλονίκη


-Πριν την Λάρισα στην έξοδο για Κιλελέρ (329 χλμ), κάνετε δεξιά και βγαίνετε από την εθνική.


-Βρίσκετε μια διασταύρωση που αριστερά πηγαίνει για Νέο Περιβόλι. Την περνάτε ευθεία απέναντι.


-Βρίσκεστε στον παράδρομο της εθνικής που πηγαίνει παράλληλα με αυτή. Μετά τα διόδια περνάτε κάτω από την εθνική (υπάρχουν πολλές υπόγειες διαβάσεις) στον παράδρομο της απέναντι πλευράς. 


-Ο αριστερός παράδρομος της εθνικής οδού (όπως έρχεστε από Αθήνα) τελειώνει σε μια αερογέφυρα.


-Συνεχίζετε ευθεία στην διασταύρωση με την αερογέφυρα και βγαίνετε στην παλιά εθνική με κατεύθυνση για Αθήνα. Μετά από 500 μέτρα περίπου θα βρείτε την διασταύρωση με την Νέα Εθνική Οδό. Πάτε αριστερά και συνεχίζετε στην Εθνική Οδό στο 347 χλμ με κατεύθυνση για Θεσσαλονίκη.


Εναλλακτικά πάμε από Λάρισα – Νίκαια – Φάρσαλα και από εκεί Λαμία. Είναι.35 χλμ λιγότερα με ωραία φύση. Μετά μπορούμε να πιάσουμε Μπράλο και να βγούμε πολύ πιο κάτω.


250 - ΠΕΛΑΣΓΙΑ - 


Παράκαμψη 13 χιλ (από την ΕΟ είναι 12 χιλ)


1.Αν έχετε όρεξη για βόλτα στο χωριό, ερχόμενοι από Θες/νίκη βγαίνετε από την έξοδο για Πελασγία-Γλύφα και ερχόμενοι από Αθήνα έξοδος για Αχλάδι. Δεν συνίσταται γιατί έχει πολλές στροφές. 


2.Απο τον κόμβο Πελασγίας-Γλυφας στρίβουμε προς Γλύφα και μετά δεξιά στη 2η διασταύρωση (η 1η βγαίνει εθνική για πίσω) στην πάροδο της εθνικής που καταλήγει στην παραλία Πελασγίας. Έχουμε δεξιά μας την εθνική και μόλις περάσουμε τα διόδια περνάμε απέναντι από υπόγεια διάβαση. Μετά από λίγο μόλις δούμε σπίτια δεξιά μας και αριστερά υπόγεια διάβαση, στρίβουμε σε χωματόδρομο δεξιά που μας βγάζει στον δρόμο που κατεβαίνει από Πελασγία. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.


- ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ (Θερμοπυλών) - 


Προς Αθήνα (Μεγάλη παράκαμψη)


Αν βαριέστε το πληρώνετε. Αν όχι…


Βγαίνουμε στην έξοδο για Θερμοπυλών-Γοργοποτάμου και συνεχίζουμε ευθεία περνώντας μέσα από τις Θερμοπύλες. Συνεχίζουμε ευθεία και αφήνουμε αριστερά την αερογέφυρα της Εθνικής Οδού. Στην διασταύρωση συνεχίζουμε ευθεία και αρκετά αργότερα λίγο πριν φθάσουμε στο ύψος των διοδίων περνάμε από την ανισόπεδο κάτω από την Ε.Ο. και συνεχίζουμε δεξιά προσπερνώντας τα διόδια από την αντίθετη πλευρά του δρόμου (εδώ ο δρόμος γίνεται καλός χαλικόδρομος για 800 μ και ξαναγίνεται άσφαλτος). Συνεχίζοντας φθάνουμε στον Μώλο όπου ακολουθώντας την σήμανση περνάμε από την ανισόπεδο πάλι μέσα στην Ε.Ο.


Προς Θεσσαλονίκη (Πολύ εύκολη)


Στρίβουμε στην έξοδο για Μώλο. Έχει διόδια αλλά δεν λειτουργούν. Στην πρώτη διασταύρωση στρίβουμε αριστερά και προχωρούμε παράλληλα στην Ε.Ο. για Θερμοπύλες. Ο δρόμος λίγο πριν τα διόδια μετατρέπεται για 800 μ σε καλό χαλικόδρομο και συνεχίζοντας ευθεία στην ταμπέλα που λέει αριστερά για Λαμία (δεν στρίβουμε) μετά από λίγο βγαίνουμε σε ένα mini-parking της Ε.Ο. δίπλα σε μια καντίνα.


135 - ΤΡΑΓΑΝΑ - μετωπικά 


-Τραγάνα - πλευρικά 
Παράκαμψη 17,7 χλμ


Προς Αθήνα


Μετά την έξοδο για Αταλάντη, έχετε το νου σας στα δεξιά για ένα βενζινάδικο ellin (στο 139 χλμ). Έχει έξοδο για το βενζινάδικο αυτό. Προσοχή γιατί έχει θάμνους και δε φαίνεται καλά, είναι στο τέλος ευθείας όμως και θα το δείτε. Εναλλακτικά, βγαίνουμε στην έξοδο για Αταλάντη και στρίβουμε αριστερά για να πάρουμε τον παράδρομο. Βγαίνουμε στον παράδρομο της εθνικής με αυτόν τον τρόπο και κατευθυνόμαστε προς Τραγάνα. Στη διασταύρωση στρίβουμε δεξιά για το χωριό Προσκυνάς. Συνεχίζουμε ευθεία, περνάμε το χωριό, βλέπουμε και τα διόδια αριστερά και φτάνουμε στο χωριό Προσκυνάς. Συνεχίζουμε (παίρνουμε για λίγο τα βουνά) μέχρι να δούμε πινακίδα για Αθήνα. Ο δρόμος είναι ίδιος με της αντίθετης κατεύθυνσης αλλά πιο εύκολος από σήμανση, έχει πινακίδες για Ε.Ο.Η παράκαμψη είναι αρκετά εύκολη και πιστεύω πως συμφέρει αρκετά γιατί δε χάνεις πάνω από 10 λεπτά.


Προς Θεσσαλονίκη


Βγαίνουμε στην έξοδο για Μαλεσίνα στο 122 χλμ. Στη διασταύρωση κάνουμε δεξιά έτσι ώστε να περάσουμε κάτω από την εθνική και να βγούμε στην άλλη πλευρά. Συνεχίζουμε προς το χωριό Προσκυνάς. Σε περίπου 3 χλμ δε συνεχίζουμε ευθεία αλλά στρίβουμε αριστερά προς Προσκυνά. Περνάμε το χωριό, συνεχίζουμε όπως πάει ο δρόμος και κάποια στιγμή ξανασυναντάμε την εθνική στα δεξιά μας. Μπαίνουμε στην Τραγάνα. Δεν μπαίνουμε στην εθνική στις πινακίδες που έχει στο κέντρο του χωριού, γιατί θα συναντήσουμε τα πλευρικά διόδια. Συνεχίζουμε παράλληλα προς την εθνική και βγαίνουμε στην άλλη πλευρά από γέφυρα, στρίβουμε αριστερά και σε λίγο έχει είσοδο για την εθνική από ένα ΕΚΟ βενζινάδικο. Αν περάσουμε την γέφυρα θα βγούμε πιο εύκολα από τον κόμβο της Αταλάντης.
- ΘΗΒΑ - Μετωπικά - 
- Θήβα - Πλευρικά - 
Παράκαμψη 21,1 χλμ


Προς Αθήνα


1. Μόλις δούμε τα διόδια από μακριά, μπαίνουμε στον σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινήτων «90» που είναι δεξιά μας συνεχίζοντας στον πλαϊνό δρόμο και ακολουθώντας τις πινακίδες βγαίνουμε στα πλαϊνά διόδια.


2. Συνεχίζουμε από τον παράδρομο στην αριστερή πλευρά της ΕΟ και βγαίνουμε από την επόμενη έξοδο της Θήβας (Ριτσώνα). 


Προς Θεσσαλονίκη


1.Μετά το Σχηματάρι στην 1η ταμπέλα για Θήβα (Ριτσώνα) βγαίνουμε από την Εθνική και πέφτουμε αμέσως κάθετα στον παράλληλο της εθνικής όπου έχουμε στοπ. Περνάμε κάθετα και στρίβουμε αριστερά όπου ο δρόμος μας βγάζει παράλληλα της εθνικής. Εδώ κινούμαστε άνετα σε μεγάλες ταχύτητες λόγω ευθειών και ελάχιστης κίνησης. Θα συναντήσουμε διασταύρωση την οποία περνάμε κάθετα και μετά από κάποια χλμ περνάμε δίπλα από τα πλευρικά διόδια των Θηβών και πέφτουμε πάλι σε διασταύρωση την οποία περνάμε κάθετα. Σχεδόν αμέσως θα κινούμαστε παράλληλα με την εθνική και θα περάσουμε ακριβώς στο πλάι των μετωπικών διοδίων που θέλαμε να αποφύγουμε και αμέσως φτάνουμε στο «90» μέσω του οποίου ξαναμπαίνουμε εθνική. Η καθυστέρηση είναι περί τα 7 λεπτά και τα επιπλέον χλμ 1-2 το πολύ.2. Βγαίνουμε από την 2η έξοδο για Θήβα, πληρώνουμε τα πλευρικά και βγαίνουμε μετά στο 90. Αξίζει γιατί δεν χάνεις πολύ χρόνο.


27 - ΑΦΙΔΝΩΝ- Μετωπικά

- Καπανδρίτι - Πλευρικά
- Μαλακάσας - Πλευρικά
- Οινοφύτων - Πλευρικά

Προς Αθήνα

Στρίβουμε δεξιά, μέσα από τον Σείριο (43χιλ). Έπειτα παίρνουμε τον παράδρομο για Αθήνα και βγαίνουμε στον Άγιο Στέφανο.

Προς Λαμία

Τα των Αφιδνών τα πληρώνω κανονικά γιατί αλλιώς θα πρέπει να βγεις στον παράδρομο από Άγιο Στέφανο και να μπεις ξανά στην εθνική από Σείριο και πιστεύω ότι δεν αξίζει γιατί έχει πολύ κίνηση.

http://www.greek-national-pride.com/


Ποια είναι η πιο μορφωμένη χώρα του κόσμου;Σε παγκόσμιο επίπεδο η εκπαίδευση βρίσκεται υπό πίεση...

Οι περικοπές κονδυλίων για τη δημόσια παιδεία έχουν οδηγήσει σε επιβολή διδάκτρων ή αύξηση τους ακόμη και σε δημόσια ιδρύματα. Υπολογίζεται επίσης ότι το 53% των αποφοίτων ....δεν θα βρουν δουλειά στον κλάδο τους.

Ωστόσο, η εκπαίδευση φαίνεται ότι παραμένει πολύ ψηλά ως αξία για τους ανθρώπους. Ποια είναι όμως η πιο... μορφωμένη χώρα του κόσμου; Σύμφωνα με μια έρευνα του ΟΟΣΑ και του 24/7 Wall St. (διαβάστε τη μελέτη εδώ), πρώτη χώρα παγκοσμίως είναι ο Καναδάς με το 51% των πολιτών του να έχει τίτλο ανώτατης εκπαίδευσης.


Μάλιστα, εντυπωσιακή είναι η αύξηση όσων αποκτούν πτυχίο: + 10% μέσα σε μόλις μια δεκαετία.


Το top 10 των πιο μορφωμένων χωρών είναι:Καναδάς
Ισραήλ
Ιαπωνία
ΗΠΑ
Νέα Ζηλανδία
Νότια Κορέα
Ηνωμένο Βασίλειο
Φινλανδία
Αυστραλία
Ιρλανδία

- See more at: http://www.paraskinia.com


ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ - ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΟΝΙΑ !!


Δείτε παρακάτω την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα από την Πέμπτη 5/12 ως και την Κυριακή 8/12. Έντονο κρύο χωρίς χιόνια όμως, αναμένεται ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Να γνωρίζετε ότι η πρόγνωση αυτή μπορεί να ανανεωθεί αρκετές φορές.

ΠΕΜΠΤΗ 5/12/2013
Καλός ο καιρός την Πέμπτη σε όλη την Ελλάδα. Λίγες νεφώσεις θα είναι πιο αυξημένες στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από -2-11, στην κεντρική Ελλάδα από 2-13, στην δυτική Ελλάδα από 10-14, στην ανατολική Ελλάδα από 9-13 και στην νότια Ελλάδα από 10-15.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/12/2013
Ήλιος και αραιές νεφώσεις θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για την Παρασκευή στην χώρα μας. Λίγο πιο αυξημένες νεφώσεις προβλέπονται για την δυτική, βορειοδυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από -2-11, στην κεντρική Ελλάδα από 2-14, στην δυτική Ελλάδα από 12-15, στην ανατολική Ελλάδα από 10-13 και στην νότια Ελλάδα από 12-16.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/12/2013 
Ηλιοφάνεια και κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις, προβλέπονται για το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα. Πιο αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις στην βόρεια, ανατολική και νότια Ελλάδα, ενώ λίγες τοπικές βροχές ίσως σημειωθούν στο ανατολικό, νοτιοανατολικό Αιγαίο και πιθανότατα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες.

Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από -4-7, στην κεντρική Ελλάδα από 2-11, στην δυτική Ελλάδα από 13-16, στην ανατολική Ελλάδα από 11-12 και στην νότια Ελλάδα από 13-16.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 6-7 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12/2013 
Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός και την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα.

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση σε όλη την Ελλάδα, θα κυμαίνεται : στην βόρεια Ελλάδα από -5-7, στην κεντρική Ελλάδα από -1-10, στην δυτική Ελλάδα από 9-12, στην ανατολική Ελλάδα από 5-10 και στην νότια Ελλάδα από 10-12.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.

http://greek-weather.org/Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/12


Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Είναι δύσκολο να φτιάξει κάποιος ένα έργο χωρίς να κάνει κανένα λάθος! Αλλά ακόμα κι αν φτιάξει ένα αλάθητο, είναι δύσκολο να μην πέσει σε άδικο κριτή.ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Καταλαβαίνετε ότι μια κατάσταση μερικές φορές για να κρατήσει ίσως χρειάζεται μια μεγαλύτερη υποδομή και οργάνωση από την πλευρά σας και τώρα θα πρέπει να πάρετε και αυτό το μάθημα το οποίο σίγουρα έρχεται σε αντίφαση με τον ψυχισμό σας.
Ερωτικά: Μπαίνετε σε μια κατάσταση περισυλλογής που σημαίνει ότι θα βρεθείτε να σκέφτεστε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια που ίσως πριν να μην είχατε δώσει και μεγάλη σημασία. Πιθανόν να κολλήσετε σε κάποια διαδικαστικά. Ο Αιγόκερως πιθανόν να είναι αρκετά αυστηρός μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Παρατηρείτε ότι για να έχετε αποτέλεσμα σε κάποια θέματα που σας απασχολούν χρειάζεται να πάτε με την πεπατημένη και όχι με τις δικές σας μεθόδους. Η σημαντικότητα ενός προσώπου που σας δίνει ένα χέρι βοηθείας θα σας σπρώξει στο να βρεθούν λύσεις, ακόμα και με έναν πολύ δύσκολο τρόπο.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχετε κατά νου το σωστό και για αυτό προσπαθείτε να βάλετε τον εαυτό σας μέσα σε μια πραγματικότητα. Η επέκταση που πρέπει να γίνει σε κοινωνικό επίπεδο πιθανόν να είναι απαραίτητη πάνω σε πολλά θέματα που τώρα κάνετε τις επαναπροσεγγίσεις σας.
Ερωτικά: Είστε κάπως επιφυλακτικοί και προσπαθείτε να πάτε με την πεπατημένη για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και προβλήματα. Ο Τοξότης σας ενδιαφέρει αλλά δεν σας δίνει την ευκαιρία να τον πλησιάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε στον νου σας ότι όλα θα πρέπει να γίνουν με έναν τυπικό τρόπο και αυτό προσπαθείτε. Ενώ έχετε πρόταση μερικοί από εσάς να ξανοιχτείτε και να κάνετε καλύτερη εντύπωση στον χώρο που είστε, εσείς φοβάστε και προτιμάτε την πεπατημένη.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Χρειάζεστε αναγκαστικά ανώμαλη προσγείωση, αφού θα δείτε ότι αυτά που πήρατε τις προηγούμενες ημέρες θα πρέπει να τα βάλετε σε εφαρμογή για να δείτε τι πρέπει να κρατήσετε και τι όχι.
Ερωτικά: Είστε κάπως συγκρατημένοι γιατί βλέπετε και την πολύ ώριμη πλευρά της σχέσης. Ή μπορεί να μην την βλέπετε εσείς αλλά ο σύντροφός σας να σας βάζει να την δείτε για να συνειδητοποιήσετε και κάποια πράγματα που πιθανόν να χρειαστεί να λάβετε υπόψη σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινήστε με μεγάλη τυπικότητα για να μην χαλάσετε ισορροπίες ή ακόμα και διάφορες συνεργασίες που ήδη έχετε εξασφαλίσει. Σας είναι δύσκολο γιατί δεν είστε ο εαυτός σας αλλά όπως βλέπετε όλα χρειάζονται. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες έχετε μια συγκεκριμένη δραστηριοποίηση και οργανώνεστε κάτω από πίεση.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ εξαρτημένοι κατά κάποιον τρόπο από την γνώμη και τις κινήσεις των ατόμων που σχετίζονται στενά μαζί σας και προσπαθείτε να μην δώσετε δικαιώματα γιατί δεν θέλετε να μπαίνουν στα πόδια σας. Όμως χρειάζεται να είστε προσεκτικοί γιατί αν παραπιεστείτε, πιθανόν να εκραγείτε κι αυτό θα δημιουργήσει ένα χάος σε όλες τις υποθέσεις σας.
Ερωτικά: Χρειάζεται να έχετε μια πιο ανοικτή και ελεύθερη συμπεριφορά σε σχέση με ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Κριός γιατί μπορεί να χαλάσετε μια σχέση από αυτή την αιτία. Όσο μπορείτε αποφύγετε τις ξαφνικές αποφάσεις που ίσως μετά να το μετανιώσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει η πεπατημένη που σας καλούν σας βαδίσετε και υπάρχει και ένας άλλο δρόμος που σας βάζει σε πειρασμό και σας λέει ότι εκεί είναι το μέλλον. Ίσως να είναι επίφοβο για τα δικά σας τα μέτρα και τα σταθμά αλλά πιθανόν το ρίσκο να σας ευνοήσει. Ελέγξτε και τα υπόλοιπα στοιχεία πριν κάνετε ένα βήμα προς την αλλαγή.ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι γιατί δεν θέλετε να κάνετε λάθη τα οποία θα τα πληρώσετε μετά. Για αυτό έχετε πάρει απόφαση να ακούσετε και τους άλλους και μάλιστα να τους ασπαστείτε σε πολλά από αυτά που σας λένε και είναι σωστά.
Ερωτικά: Είστε αρκετά προβληματισμένοι αν τελικά νιώθετε καλά με το άτομο που είστε μαζί ή φοβάστε να πείτε την αλήθεια γιατί δεν θέλετε να σας παρεξηγήσει. Τα συναισθήματά σας πάντως είναι συγκεχυμένα και κυρίως με Καρκίνο, Αιγόκερω. Κατά συνέπεια θα χρειαστεί να ακούσετε την καρδιά σας για να μην κάνετε εκπτώσεις και συμβιβασμούς.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να οργανωθείτε για αυτό πιθανόν να ζητάτε την γνώμη ενός πιο ηλικιωμένου ή ενός ατόμου που έχει εμπειρία πάνω στον τομέα που θέλετε εσείς να δουλέψετε. Πάντως μην αποκλείετε κάτι που είναι πολύ ασυνήθιστο και πρωτοποριακό.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο παλεύετε μεταξύ της ελευθερίας σας ή του να ακολουθήσετε την πεπατημένη και την λογική. Η χρυσή τομή βρίσκεται κάπου στην μέση αρκεί να την συνειδητοποιήσετε.
Ερωτικά: Θέλετε οπωσδήποτε να γνωρίσετε έναν Τοξότη ο οποίος σας προκαλεί και σας βάζει σε πειρασμό ή ακόμα και σε περιέργεια. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα την κάνετε την επαφή αλλά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στους μεταξύ σας διαλόγους. Γενικά όμως έχετε δει μια σημαντική καλυτέρευση και κυρίως εσείς που έχετε αποφασίσει ή να διορθώσετε μια κατάσταση ή να κάνετε κάτι που θα σχετίζεται με μελλοντική οικογένεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Επενδύστε πάνω στην προσωπική σας δουλειά και μην φοβάστε ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρετε. Όμως αποφύγετε κάποιες κινήσεις που βασίζονται σε λόγια άλλων και όχι στις δικές σας αποδείξεις.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε κάπως ανήσυχοι γιατί πιέζεστε να κάνετε το σωστό και το πρέπον και πιθανόν να αντιτίθεστε σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την δική σας πραγματικότητα. Για αυτό πάρτε τα μέτρα σας αλλά συγχρόνως ως Ζυγοί κρατήστε τις ισορροπίες.
Ερωτικά: Μερικές φορές η ελευθερία σας είναι αδιαπραγμάτευτη και όταν νιώσετε ένα χέρι να σας περιορίζει, μπορεί ξαφνικά να εκραγείτε και να κάνετε την επανάστασή σας με ένα τρόπο που δεν τον περιμένει κανένας. Πάντως οι κόντρες με έναν Αιγόκερω πιθανόν να μην αποφευχθούν και να δείτε ότι και εσείς δεν υποχωρείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να σας ενοχλεί το περιβάλλον που δουλεύετε γιατί υπάρχει το κατεστημένο που σας βάζει να κάνετε πράγματα τα οποία σας αφαιρούν την έμπνευση και την δημιουργικότητα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε τις μεγάλες κόντρες γιατί θα υπάρχουν εντάσεις και πιθανόν αποχωρήσεις.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Εσείς όταν νιώθετε ότι το περιβάλλον είναι οργανωμένο και συγκροτημένο τότε νιώθετε πολύ καλά και κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα από ό, τι είναι.
Ερωτικά: Η ζωή σας κάπως έχει μπει σε μια πορεία που δεν χαλάει εύκολα. Απλά εσείς έχετε τα πάνω και τα κάτω σας από τα οποία δεν εξαρτάται η σχέση που έχετε. Μέσω μιας κοινωνικής παρουσίασης μπορεί να γνωρίσετε έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να αναπτύξετε τεχνικές που θα σας οργανώσουν περισσότερο και δε θα σας κάνουν να νιώσετε ότι έχετε εκτεθεί. Γενικά είναι μια καλή ημέρα να εισπράξετε κάποια δεδουλευμένα ή να κάνετε μια καλή συμφωνία που αφορά σε ένα ακίνητο.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αφού πήρατε την γεύση της ελευθερίας και της θετικής ενέργειας, τώρα καλείστε να οργανωθείτε και να γίνετε περισσότερο πραγματιστές. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει καλό και δεν θα σας αφήσει να στοχαστείτε πάνω σε λάθος μονοπάτια.
Ερωτικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι αλλά συγχρόνως θέλετε να ζήσετε και κάτι σε πρακτικό επίπεδο για αυτό μπορεί να προσκαλέσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε ένα ωραίο γεύμα ή να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση από ό, τι τις άλλες φορές, μιλώντας για το μέλλον και το πως βλέπετε τα πράγματα. Η επαφή με Καρκίνο σας προδιαθέτει να ωριμάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να εκτιμήστε κάποιες καταστάσεις σωστά για να μην υπάρχουν λάθη, τουλάχιστον από την πλευρά σας. Πιθανόν να έχετε βοήθεια από ένα πρόσωπο που το βλέπετε σαν πολύ δικό σας ή ανήκει στην οικογένεια.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Υπάρχει μια καθολική ανάπτυξη στην οποία και να θέλετε να αντισταθείτε δεν μπορείτε γιατί τα πράγματα έρχονται από μόνα τους. Η δική σας στάση να είναι πολύ μετρημένη και σωστή και μετά όλα θα γίνουν.
Ερωτικά: Έχετε πάρει τα ηνία μιας κατάστασης στα χέρια σας και επειδή δεν μπορείτε άλλο, πιθανόν κάτι να αλλάξει. Μπορεί να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις που ίσως να αφορούν και διακοπή της σχέσης, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι ξαφνικές ενδείξεις προς τα πού ή με ποιό τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε για να είστε μέσα στο κλίμα της εποχής θα έρθουν απροσδόκητα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα λάβετε ξανά μια καθοδήγηση εσωτερική ή θα έχετε μια έντονη παρόρμηση η οποία όμως θα έχει μια διαλυτική λύση. Αν δεν είστε σίγουροι ελέγξτε ξανά την απόφαση.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνετε την ευθύνη για κάτι που πιθανόν να φαίνεστε υπεύθυνοι. Ψυχολογικοί λόγοι μπορεί να σας κρατούν μακριά από τους άλλους. Πιθανό να πρέπει να σκεφτείτε πάλι τι θα πρέπει να κάνετε για ένα οικογενειακό θέμα.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες απαιτήσεις οι οποίες όμως δεν είναι και πολύ εύκολο από την πλευρά σας να ειπωθούν γιατί μέχρι τώρα ίσως να έχετε δείξει ένα πρόσωπο περισσότερο εξελιγμένο ή ακόμα και αδιάφορο ως προς αυτές τις ανάγκες οι οποίες είναι πιο πολύ συναισθηματικές, κυρίως αν σχετίζονται με Καρκίνο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει λίγο πίσω για να βολιδοσκοπήσετε όλες τις καταστάσεις και για να βρεθείτε προ των πυλών μιας νέας κατάστασης η οποία τώρα πάει να αρχίσει και τα βήματά σας είναι δειλά και φοβισμένα αλλά τουλάχιστον δεν σας πιέζει τόσο. Οι κινήσεις πάντως που θα κάνετε θα είναι πολύ προσεκτικές και σχεδόν καθόλου ανακοινώσιμες.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο σας κάνει καλό και νιώθετε ότι σας προοδεύει. Και έτσι να μείνετε γιατί οτιδήποτε κτίζετε καλό είναι να το κρατάτε.
Ερωτικά: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις και πιθανόν να μιλήσετε με το πρόσωπο που είστε μαζί για τα δικά σας θέλω. Η κοινωνικότητά σας στην προκειμένη φάση θα βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες κατά κάποιο τρόπο είναι ελεγμένες από το περιβάλλον σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε όλο το χρόνο να βαδίσετε σωστά και να οργανωθείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Πιθανόν να έχετε κόντρες με κάποια άτομα του πολύ στενού σας περιβάλλοντος αλλά μην αποδοκιμάζετε τις προσπάθειες τους. Ίσως κάτι να έχουν να σας πουν.Πηγή: http://www.astrology.grΦιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger