Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Και όμως επέζησε! 8χρονος έπεσε από τον 7όροφο πολυκατοικίας...

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013


Από ένα παράθυρο του διαμερίσματος όπου κατοικεί στον έβδομο όροφο μιας πολυκατοικίας στην Μπαρναούλ, στη Δυτική Σιβηρία, έπεσε στο κενό και επέζησε ένα αγόρι οκτώ ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

«Το αγόρι νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Προς το παρόν, είναι δύσκολο να δώσουμε μια πρόγνωση για την μελλοντική εξέλιξη της κατάστασής του», διευκρίνισε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, το παιδί ζει στο διαμέρισμα αυτό με τους γονείς του, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Πως είναι σήμερα η σέξι Νταιζη από τους «Ντιουκς»


Η Κάθριν Μπαχ είχε τον τίτλο του sex symbol και όχι άδικα.
Η ηθοποιός από το 1979 έως το 1985 είχε τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με την συμμετοχή της στην σειρά «Ντιουκς». Η Μπαχ είχε καταφέρει να λανσάρει δική της μόδα, η οποία ήταν κοντά σορτς και όλα τα κορίτσια ήθελαν να ντύνονται όπως η γνωστή ηθοποιός. Μπορεί να ασχολήθηκε τυχαία με την υποκριτική, ωστόσο κατάφερε να καθιερωθεί και να έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της. Τα χρόνια όμως πέρασαν και η νεαρή κοπέλα μεγάλωσε και είναι πλέον 58χρόνων. Η Κάθριν Μπαχ , σήμερα κυκλοφορεί την δική της σειρά διαμαντιών και απολαμβάνει την ζωή μαζί με τις δυο κόρες της.

6 Θανάσιμοι Κίνδυνοι Που «Καραδοκούν» Στο Σπίτι Σας





Μπορεί να χρησιμοποιείτε όλα τα καθαριστικά που βρίσκετε στο σούπερ μάρκετ, να είστε υπόδειγμα καθαριότητας (σε σημείο μάλιστα, να σας αποκαλούν «υποχόνδριους») αλλά πόσο σίγουροι είστε ότι το σπίτι σας δεν παραμένει καταφύγιο θανάσιμων για την υγεία, κινδύνων;

Επικίνδυνοι σωλήνες

Η λεγιονέλλα είναι ένα βακτήριο, που αναπτύσσεται σε υδάτινα περιβάλλοντα, όπως είναι τα συστήματα ύδρευσης μεγάλων κτιριακών μονάδων και έχει περίπου 64 διαφορετικά είδη, από τα οποία το «λεγιονέλλα pneumofila» ευθύνεται για το 90% των λοιμώξεων στον άνθρωπο. Είναι αρκετά ανθεκτικό και μπορεί να επιζήσει σε ποικίλες συνθήκες περιβάλλοντος, ενώ ιδανική θερμοκρασία για την ανάπτυξή του είναι 28-40°C. Το μικρόβιο είναι αδρανές, ωστόσο, κάτω από 20 ° C και χάνει τη ζωή του σε θερμοκρασίες άνω των 60 ° C.
Η λύση: Επειδή ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι, για το τι αναπτύσσεται στους σωλήνες του σπιτιού σας, καλό είναι κάθε τρεις μήνες να αφήνετε να τρέχει νερό με θερμοκρασία άνω των 60 ° C, σκοτώνοντας τα όποια βακτήρια…καραδοκούν.

Φονικοί …γλόμποι

Πλέον όλοι αντικαθιστάτε τους παλιούς σας λαμπτήρες με τους νέους, ενεργειακά αποδοτικούς λαμπτήρες φθορίου, οι οποίοι είναι πιο φιλικοί προς το περιβάλλον και την …τσέπη σας. Ωστόσο, ορισμένοι από αυτούς εάν σπάσουν, απελευθερώνουν υδράργυρο φυσικού αερίου, μια νευροτοξίνη που προσβάλλει το νευρικό σύστημα και μπορεί να προκαλέσει χρόνια προβλήματα στα νεφρά.

Η λύση: Κρατήστε τους γλόμπους από την πλαστική βάση και όχι από το γυαλί, όταν αλλάζετε λάμπες. Έπειτα, τοποθετήστε τις καμένες λάμπες στα κουτιά τους και μετά τυλίξτε τες με σε μία πλαστική σακούλα, πριν τις πετάξετε στην ανακύκλωση.



Σφουγγάρια με βακτήρια

Ακόμα και όταν είναι «σαν καινούριο», το σφουγγάρι και τα πανιά που χρησιμοποιείτε για να καθαρίσετε επιφάνειες, πάντα κουβαλούν μαζί τους μικροοργανισμούς. Μάλιστα, οι έρευνες μιλούν για 10.000 βακτήρια ανά τετραγωνική ίντσα. Παλαιότερα ένας τρόπος αντιμετώπισης, θεωρούνταν να βάλετε το σφουγγάρι στον φούρνο μικροκυμάτων προκειμένου η υψηλή θερμοκρασία να «κάψει» τα βακτήρια, αλλά σύντομα αποδείχτηκε ότι μαζί με τα βακτήρια έπαιρνε φωτιά και το ίδιο το σφουγγάρι.

Η λύση: Ένας πολύ καλός τρόπος για να απολυμάνετε τα σφουγγάρια σας είναι να τα βράσετε σε υψηλή θερμοκρασία ή να τα πλύνετε στο πλυντήριο πιάτων μία φορά την εβδομάδα.


Τοξικά έπιπλα

Οι βιβλιοθήκες, που έχετε όλοι στα σπίτια σας μπορεί εκτός από τα βιβλία σας να κρατούν και …ασθένειες, καθώς οι μοριοσανίδες είναι κολλημένες μεταξύ τους με την τοξίνη φορμαλδεΰδη, οι ατμοί της οποίας μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς στα μάτια και το δέρμα κάποιων ανθρώπων.

Η λύση: Περάστε την επιφάνεια των ραφιών με ένα ειδικό βερνίκι, το οποίο γυαλίζει την επιφάνεια και στην ουσία παγιδεύει την φορμαλδεΰδη, εμποδίζοντάς την να «κινείται», εκθέτοντας κάποιους στον κίνδυνο των μολύνσεων.



Σαλμονέλα

Γνωρίζετε ήδη ότι τα πουλερικά μεταδίδουν τη σαλμονέλα, ένα γένος παθογόνων ραβδόμορφων κινητών βακτηριδίων, που προκαλεί ποικίλες ασθένειες στα έντερα και το στομάχι. Ακόμα όμως και εάν εσείς μεταχειρίζεστε το κοτόπουλο σας, σαν να είναι…τοξικό απόβλητο, καθαρίζοντας επιμελώς τις επιφάνειες της κουζίνας σας και τα μαχαιροπίρουνα, η σαλμονέλα μπορεί να αναπτυχθεί όταν για παράδειγμα, το κρέας που αποψύχετε στο ψυγείο σας στάξει σε πορώδη προϊόντα.

Η λύση: Όταν αποψύχετε πουλερικά, καλύψτε τα με μία πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο μακριά από άλλα τρόφημα, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μετάδοσης.

Θανάσιμο…έδαφος

Το σπίτι σας μπορεί να είναι όμορφο και πρακτικό από έξω, αλλά γνωρίζετε αν έχει χτιστεί σε έδαφος, το οποίο περιέχει επικίνδυνα επίπεδα σάπιου ουρανίου, που ονομάζεται ραδόνιο; Το ραδόνιο, είναι η δεύτερη αιτία εμφάνισης καρκίνου των πνευμόνων, μετά το κάπνισμα.

Η λύση: Το μόνο που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να ελέγξετε αν το σπίτι σας …πάσχει από ραδόνιο, είναι ένα τεστ κάθε 2 χρόνια. Αν το σπίτι σας αποτύχει, θα πρέπει να προσλάβετε έναν εργολάβο, ο οποίος θα εγκαταστήσει ειδικούς σωλήνες εξαέρωσης, μειώνοντας σταδιακά τα θανατηφόρα σωματίδια του ραδονίου.



clickatlife.gr


Η νύφη που δεν μπορεί να αποκαλύψει το πρόσωπό της


Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί, ένα από τα ζητήματα που το απασχολούν είναι πόσα άτομα θα καλέσει για να μοιραστεί τη χαρά τους.

Τα νούμερα ποικίλουν συνήθως ανάλογα με το κατά πόσο πιέζουν από πίσω οι γονείς του ζευγαριού, για να σταλούν προσκλήσεις ακόμη και σε συγγενείς που έχουν να τους δουν χρόνια!

Η περίπτωση όμως ενός πολύ νεαρού ζευγαριού υπερσυντηρητικών ορθόδοξων Εβραίων από την Ιερουσαλήμ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

Το γάμο του 18χρονου Shalom Rokeach και της 19χρονης Hannah Batya Penet παρακολούθησαν πάνω από 25.000 καλεσμένοι!

Μέλη της εβραϊκής κοινότητας απ’ όλον τον κόσμο παρευρέθηκαν στη γαμήλια τελετή.

Ο γαμπρός είναι σημαίνον πρόσωπο της κοινότητας, καθώς είναι ο εγγονός του ηγέτη της χασιδικής δυναστείας Belz Rebbe.

Ο Shalom Rokeach είναι ο μοναδικός εγγονός του Belz Rebbe, ο οποίος ηγείται της μεγαλύτερης χασιδικής κοινότητας σε ολόκληρο τον κόσμο. Και μιας και είναι το μοναδικό αγόρι της οικογένειας, θεωρείται και ο «διάδοχός» του.

Στις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail αποτυπώνεται η παραδοσιακή τελετή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η νύφη δεν μπορεί να αποκαλύψει ξανά το πρόσωπό της. Το πέπλο προστατεύει την ηθική της, δίνοντάς της τη δυνατότητα να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα προς εκείνη κατά τη διάρκεια της τελετής.

Αφού παντρευτούν οι γυναίκες, ακολουθώντας τους πολύ αυστηρούς κανόνες της θρησκείας τους, φορούν μακριές φούστες και μπλούζες με μακριά μανίκια και ψηλή λαιμόκοψη, ενώ καλύπτουν τα κεφάλια τους με μαντήλια, καπέλα ή περούκες.

Οι πιο πολυπληθείς χασιδικές κοινότητες στον κόσμο βρίσκονται στο Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Μικρότερες κοινότητες υπάρχουν ακόμη στον Καναδά, την Αγγλία, το Βέλγιο και την Αυστραλία.

Η ζωή των μελών τους είναι πολύ περιορισμένη και καθορισμένη από αυστηρούς κανόνες, με κύριο «συστατικό» την προσευχή, τη μελέτη της θρησκείας και τη δημιουργία οικογένειας, ενώ απαγορεύεται να παρακολουθούν τηλεόραση, ταινίες, να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και σε έντυπα με θέματα «κοσμικά», προσθέτει το δημοσίευμα.









newsbeast

Οι άγνωστοι Έλληνες του «Τιτανικού»




Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν την ιστορία των επιβατών του «Τιτανικού» Τζακ και Ρόουζ, όπως τη φαντάστηκε ο Τζέιμς Κάμερον, λίγοι, όμως, γνωρίζουν ότι στο πιο διάσημο ναυάγιο του κόσμου υπήρχαν και Έλληνες επιβάτες. Οι τέσσερις άντρες κατάγονται όλοι από το χωριό Άγιος Σώστης της Μεσσηνίας και κανένας τους δεν κατάφερε να επιζήσει. Όλοι οι νεαροί άνδρες ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς τις ΗΠΑ με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να χτίσουν μια καλύτερη ζωή για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ο 30χρονος Παναγιώτης Λυμπερόπουλος ήταν ο μεγαλύτερος από τους Έλληνες επιβάτες του «Τιτανικού» και ο μόνος που είχε σχέση με τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά , ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος ήταν ο ιδιοκτήτης ενός μικρού εργοστασίου στη Νέα Υόρκη και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για να δει από κοντά τη βάπτιση του γιου του. 



Η μοίρα…


Παρά τα παρακάλια της συζύγου, λίγες ημέρες μετά αποφάσισε να επιστρέψει και πάλι στη γη της επαγγελίας. Μαζί του αποφάσισαν να ταξιδέψουν και οι δύο άλλοι συντοπίτες του, οι αδελφοί Χρονόπουλοι. Ο μεγαλύτερος αδελφός, ο Απόστολος Χρονόπουλος, ήταν 26 ετών και ήταν εργάτης. Ο νεαρός άντρας επιβιβάστηκε στον «Τιτανικό» από το Χερβούργο μαζί με τον 19χρονο αδελφό του Δημήτρη. Καθότι και τα δύο αδέλφια ήταν επιβάτες της τρίτης θέσης, οι σοροί τους δεν βρέθηκαν ποτέ. Αντίθετα, το άψυχο σώμα του Παναγιώτη Λυμπεροπούλου εντοπίστηκε από τους ναύτες του πλοίου «Mackay Bennet» και αναγνωρίστηκε. Ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να επιβιβαστεί σε μία από τις σωστικές λέμβους, και αυτό επειδή μιλούσε αγγλικά και κατάφερε να φτάσει μέχρι το κατάστρωμα. Η σωστική αυτή λέμβος, όμως, βρέθηκε πολύ αργά και οι επιβάτες είχαν ήδη πεθάνει από ασιτία. 

Ο τελευταίος Έλληνας επιβάτης του «Τιτανικού» ήταν επίσης ο 19χρονος Βασίλειος Καταβέλης, ο οποίος ήλπιζε ότι θα καταφέρει να φτάσει στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Η σορός του εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία και πάνω της βρέθηκε ένα εισιτήριο τρένου από τη Νέα Υόρκη προς το Μιλγουόκι, ένας μικρός καθρέφτης, δύο σημειωματάρια, μια χτένα και ένα κλειδί. Μάλιστα, τα προσωπικά του αντικείμενα παραδόθηκαν στα αδέλφια του Πέτρο, Παναγιώτη και Λαμπρινή στο λιμάνι του Πειραιά λίγο καιρό αργότερα. 

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τόσο ο Λυμπερόπουλος όσο και ο Καταβέλης άλλαξαν τα εξιτήριά τους για να μπορέσουν να ταξιδέψουν μαζί με τους δύο αδελφούς. Στο ορεινό χωριό του Αγίου Σώστη στη Μεσσηνία υπάρχει ένα μικρό μνημείο για τους τέσσερις άντρες-θύματα του Τιτανικού. «Εις μνήμην των τεσσάρων Ελλήνων θυμάτων του Τιτανικού του έτους 1912 αναζητούντων καλυτέραν τύχην εις ΗΠΑ δι΄ευατούς και οικογενείας των. Βασιλείου Γ. Καταβέλου-Παναγιώτου Κ. Λυμπεροπούλου-Δημητρίου Μ. Χρονοπούλου» γράφει το μνημείο, που δημιουργήθηκε το 2001.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Χώρισε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή κι έκανε ροζ ταινία!


Ο λόγος για την Αιμιλία που όταν ανακοίνωσε, πριν από λίγους μήνες, 

στον σύντροφό της-πασίγνωστο ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λιγκ την απόφασή της να παίξει σε πoρνό, ο τελευταίος την... κρέμασε από το μπαλκόνι του σπιτιού που έμεναν!

"Του το είπα στο σπίτι όπου και μέναμε μαζί και με έπιασε από τα χέρια με έβγαλε στο μπαλκόνι και με κρέμασε. Με έπιανε από τα πόδια ανάποδα στο κενό. Έζησα έναν εφιάλτη. Όταν τελικά όλο αυτό σταμάτησε μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Ωραίο πράγμα ο έρωτας αλλά η αρρώστια είναι άλλο. Σε όποιον αρέσουμε στην τελική", δήλωσε λίγο καιρό μετά η Αιμιλία...

Για την ιστορία η ταινία έγινε κανονικά (ελληνική παραγωγή), ασχέτως αν η σχέση τους δεν προχώρησε...


Πήρε 45 κιλά για να του αρέσει κι εκείνος την απάτησε με 8 αδύνατες!!!! (PHOTOS)

Η Cassie Payne πήρε 45 κιλά σε διάστημα τεσσάρων ετών για να ευχαριστήσει τον σύντροφό της, ο οποίος της έλεγε πως «όσο παχύτερη τόσο καλύτερα». Έχασε όμως τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ανακάλυψε πως ενώ την ενθάρρυνε να «στρογγυλέψει» κι άλλο, την απατούσε με οκτώ πολύ αδύνατες γυναίκες!

Η 26χρονη πείστηκε πως οι καμπύλες θα την έκαναν πιο ελκυστική, όπως της έλεγε ο σύντροφός της. Όταν έμαθε πως την απατούσε το σοκ ήταν διπλό: όχι απλά την είχε κοροϊδέψει με τουλάχιστον οκτώ γυναίκες αλλά επίσης ήταν όλες πολύ αδύνατες! Όπως ήταν κι εκείνη πριν αρχίσει για χάρη του να τρώει.

«Όταν μού είπε πως εκείνες ήταν ο τύπος του και πως δεν του άρεσαν πια οι μεγαλόσωμες γυναίκες, κατέρρευσα. Εγώ είχα παχύνει τόσο γιατί νόμιζα πως με προτιμούσε έτσι ενώ εκείνος όλο αυτό το διάστημα με απατούσε με αδύνατες κοπέλες», αφηγήθηκε η 26χρονη στη Daily Mail.

Η Cassie ήταν περίπου 63 κιλά όταν συνάντησε τον πρώην σύντροφό της. Οι βραδιές με junk food άρχισαν να φαίνονται στη ζυγαριά της και όταν πρότεινε να στραφούν σε πιο υγιεινή διατροφή, ο σύντροφός της διαφώνησε και της είπε πως έδειχνε υπέροχη.

Όσο πάχαινε εκείνος επέμενε πως γίνεται πιο σέξι και όλο και καλύτερη. Τέσσερα χρόνια μετά είχε φτάσει τα 108 κιλά!

«Ήξερα πως ήμουν παχύσαρκη αλλά αφού έτσι άρεσα στον σύντροφό μου, έλεγα ‘τι πειράζει;'. Ήμασταν χαρούμενοι κι έτσι αδιαφορούσα για το τι έλεγαν οι άλλοι», λέει η Cassie.

Μέχρι που ο «παράδεισος» άρχισε να καταρρέει, όταν ένας φίλος της την ενημέρωσε πως ο σύντροφός της την απατούσε. Όταν η Cassie συνειδητοποίησε πως εκείνος δεχόταν μηνύματα μέσα στη νύχτα, αποφάσισε να το ψάξει. Μέσω του προφίλ του στο facebook ανακάλυψε πως ο σύντροφός της δεν ήταν μόνο δικός της. Και μάλιστα, όλες οι γυναίκες με τις οποίες συνδεόταν ήταν αδύνατες.

Όταν τον ρώτησε εκείνος είπε πως παλιά του άρεσαν οι μεγαλόσωμες γυναίκες αλλά πλέον προτιμούσε τις πολύ αδύνατες.

«Θύμωσα μαζί του αλλά και με τον εαυτό μου. Τον είχα εγκαταλείψει… Πήρα απόφαση να χάσω όλα τα κιλά», λέει η Cassie.

Άρχισε το γυμναστήριο και έφτιαξε τη διατροφή της, μένοντας σταθερή στην απόφασή της να ξαναβρεί τον εαυτό της. 

Με βάρος που πλέον φτάνει τα 57 κιλά, είναι ευγνώμων, όπως λέει, για το ότι ο πρώην σύντροφός της την απάτησε. «Ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανε για μένα γιατί από τότε είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», λέει. 



πηγή: newsbeast.gr

Η αλήθεια γύρω από τις «σούπερ» τροφές


Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια μεγάλη στροφή των επιστημόνων υγείας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στα «superfoods».

Χαρακτηριστικά ακούμε για τις ευεργετικές ιδιότητες του σαφράν, ιππποφαές, ελαιόλαδου, βατόμουρου και πολλών άλλων «σούπερ» τροφών. Διαβάστε τι ισχύει για τις τροφές αυτές…

Γλυκοπατάτα: Πρόκειται για μια τροφή πλούσια σε βιταμίνη Α, αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C, ασβέστιο και κάλιο. Συνδέεται με την πρόληψη της στεφανιαία νόσου, του καταρράκτη των εγκεφαλικών και αρκετών μορφών καρκίνου.
Σταυρανθή λαχανικά: Το μπρόκολο, το λάχανο, το κατσαρό λάχανο, το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών, τα λάχανα είναι στην οικογένεια των σταυρανθών. περιέχουν αλκαλοειδή που βοηθούν στην πρόληψη του καρκίνου.
Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, είναι ότι να συμβάλουν στην ενίσχυση της μνήμης, όπως και την ηλικία. Ερευνητές στο Harvard Medical School διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που τρέφονται με αυτές τις τροφές τείνουν να ξεχνούν λιγότερο.
Ρόδια: Έχουν πολύ υψηλή αντιοξειδωτική δράση, που προσφέρει προστασία του εγκεφάλου και της μνήμης. Η έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση από χυμό ροδιού μπορεί να βοηθήσει τη μείωση του   κινδύνου για σκλήρυνση των αρτηριών ή αθηροσκλήρωση.

Τσάι: Η περιεκτικότητα σε τεϊνη στο τσάι είναι χρήσιμη για την τόνωση και εγρήγορση. Αποτελείται από πλούσιες αντιοξειδωτικές ουσίες που ονομάζονται κατεχίνες. Μελέτες δείχνουν ότι οι κατεχίνες προστατεύουν τα τοιχώματα των αρτηριών από την ζημιά που προκαλούν οι καρδιακές παθήσεις και αποτρέπουν το σχηματισμό των θρόμβων στο αίμα.

Κόκκινο κρασί ή χυμός σταφυλιού: Παρέχουν βιταμίνη C, βιταμίνη Β1 και βιταμίνη Β6. Τα κόκκινα σταφύλια περιέχουν επίσης φυτοχημικά ισχυρά (κυρίως φαινολικά), ικανά να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Οι φαινολικές ενώσεις στεγάζονται ως επί το πλείστον στο δέρμα των κόκκινων σταφυλιών. Επίσης η ρεσβερατρόλη, μια ουσία που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί είναι αρκετά ωφέλιμη για την υγεία. Έχει αποδειχθεί ότι έχει αντι-οξειδωτική, αντικαρκινική και αντι-φλεγμονώδη δράση.
Ελαιόλαδο: Τροφή που λειτουργεί προστατευτικά για τις αρτηρίες και μειώνει την «κακή» LD χοληστερόλη χωρίς να επηρεάζει την «καλή» HDL. Με το τρόπο αυτό προφυλάσσει τις αρτηρίες από την εναπόθεση πλάκας. Μειώνει την αρτηριακή πίεση και συντελεί στη ρύθμιση του σακχάρου. Διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στην πρόληψη της χοληστερίνης.

Τι πραγματικά είναι αυτές οι υπέρ τροφές; Είναι όντως τόσο «θαυματουργές» όσο αναφέρουν;
Σύμφωνα με πληθώρα μελετών πρόκειται για τροφές ή βότανα που έχουν θεραπευτικό χαρακτήρα. Πιο αναλυτικά έχουν αντιοξειδωτικές, αντικαρκινικές ιδιότητες, ενισχύουν την λειτουργία του μεταβολισμού και προάγουν την υγεία. Το βασικό ερώτημα είναι αν τελικά μπορούν να ενταχθούν σε ένα πραγματικό διαιτολόγιο.
Η απάντηση είναι ότι μπορούν αρκεί να συνδυάζονται και με άλλες τροφές που αυξάνουν την ικανότητα του σώματος να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά.
Ένα παράδειγμα είναι η βήτα-καροτίνη στα καρότα και το σπανάκι, που είναι μια ουσία η οποία αφομοιώνεται καλύτερα όταν καταναλωθεί μαζί με μια πηγή λίπους, όπως το ελαιόλαδο. Αυτό υπαινίσσεται τα πλεονεκτήματα μιας δίαιτας που βασίζεται σε μια ποικιλία των θρεπτικών τροφών, σε αντίθεση με μια διατροφή βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε μια «σούπερ» τροφή.
Το συμπέρασμα είναι ότι μια διατροφή που βασίζεται σε εποχιακά τρόφιμα με ποικιλία θρεπτικών στοιχείων, προλαμβάνει αφθονία φρούτων, λαχανικών και βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί η πρόσληψη ουσιών για τη βελτίωση της υγείας. 

Απίστευτο video : Γάιδαρος ακούει βιολί και…τραγουδάει!!!

Δείτε το Video


Απίστευτο βίντεο από Υεμένη-Ξυλοφορτώνουν μαθητές επειδή άργησαν να πάνε στο μάθημα!

Απίστευτο αλλά αληθινό το βίντεο από την Υεμένη.

Τραβήχτηκε στην πόλη Ταίζ της Υεμένης και δείχνει 200 περίπου μαθητές λυκείου, που τους δέρνουν! Γιατί πέφτει τόσο ξύλο; Επειδή λέει άργησαν να πάνε στο μάθημα!

Μέλος οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων που μίλησε στο FRANCE 24, ανέφερε πως για το γεγονός αυτό υπέβαλλαν την σχετική καταγγελία στον νομάρχη της Ταίζ. 

Αλλά καθώς όπως είπε από αυτό δεν βγήκε τίποτε, τώρα ετοιμάζονται να υποβάλλουν μηνύσεις κατά του δασκάλου και του διευθυντή Αμπντελαζίζ Σαίφ που έδειραν τους μαθητές. 

Δειτε το βιντεο

Τα ζώδια σήμερα 26 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθώντας να βρείτε μια άκρη σε κάποιες οικογενειακές καταστάσεις θα διαπιστώσετε ότι με την συζήτηση θα βγουν πολλά θέματα στην επιφάνεια τα οποία τελικά με την καλή σας διάθεση και την συναισθηματική σας ευαισθησία θα λυθούν πιο εύκολα από ό, τι περιμένατε.
Ερωτικά: Κρατάτε κάποιες αποστάσεις από ένα πρόσωπο γιατί είστε αρκετά προβληματισμένοι, κυρίως με έναν Σκορπιό. Το πιο σημαντικό είναι να αντιληφθείτε τις και τις ανάγκες σας αλλά και της προσωπικής σας σχέσης. Ο Καρκίνος σας δείχνει έντονα το ενδιαφέρον, αντίθετα ο Τοξότης σας δείχνει την τρέλα της ζωής.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να νοικοκυρέψετε το σύστημα και να κάνετε κάποιες πιο προσεγμένες κινήσεις για τον εαυτό σας είστε συντηρητικοί και σκεφτικοί. Για αυτό κάποιοι που συνεργάζονται μαζί σας μπορεί να δεχτούν την κριτική σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αντιλαμβάνεστε ότι όλα μπορεί να γίνουν με ένα τρόπο πιο εύκολο γιατί έχετε ριχτεί με τα μούτρα σε ένα πρόσωπο ή ακόμα στον οικείο κύκλο σας και δίνετε μεγάλο αγώνα στο να καλύψετε τις ανάγκες του.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη ανάγκη να ακούσετε το «σε αγαπώ» από ένα πρόσωπο αλλά ενώ το θέλετε μπορεί κατά βάθος ίσως να αμφισβητείτε αν σας λέει αλήθεια ή όχι. Καλό είναι να αφεθείτε σε ό, τι παίρνετε και να μην βάζετε πάντα την λογική ή την κριτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες σας αναβαθμίζουν και σας δημιουργούν μια καλή εσωτερική κατάσταση αλλά μερικές φορές φοβάστε και είστε μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Δράστε και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να φύγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε πολλά θέματα να λύσετε γιατί τώρα είναι σαν να έχουν ανοιχτεί πολλά μέτωπα ξαφνικά τα οποία όμως μπορείτε να αντιμετωπίσετε, αρκεί να ωριμάσετε περισσότερο σε πιο βαθύ επίπεδο.
Ερωτικά: Συνεχίζετε να είστε αισιόδοξοι και να θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν Τοξότη ή με έναν Σκορπιό ο οποίος σας βάζει να βουτήξετε στα δύσκολα. Να το ξέρετε ότι όλα γύρω σας δεν είναι όπως παλιά. Αλλά αν το έχετε αποφασίσει ότι επιθυμείτε να ακολουθήσετε την αλλαγή θα δείτε να βελτιώνεται πολύ η σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ χρειάζεστε να κάνετε κάποιες κινήσεις που θα δομήσουν ολόκληρο το νέο σύστημά σας. Για αυτό μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει χωρίς να κάνετε κινήσεις κυρίως σε πρακτικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε την τιμητική σας σήμερα και κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου. Το σημαντικό με εσάς είναι ότι έχετε πολλές δυνατότητες να αντικαταστήσετε τις πεποιθήσεις που σας βασανίζουν με κάτι πολύ καλύτερο.
Ερωτικά: Έχετε την άνεση να αγαπάτε ακόμα και κάποιους που σας πλήγωσαν και ίσως να έχουν ξαναγυρίσει από το παρελθόν σας. Σκεφτείτε πλέον σοβαρά τι θέλετε να κάνετε για να μην έχετε αντιφάσεις και προβλήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες που μερικές φορές λόγω του στρες δεν μπορείτε να κοστολογήσετε σωστά. Ανοίξτε τα εσωτερικά σας μάτια για να δείτε τι αντιδράσεις θα υπάρξουν μέσα σας ώστε να τις διαμορφώσετε κατάλληλα. Οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου έχετε κάτι καλό να περιμένετε.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε σε φάση που θα εντοπίσετε την συναισθηματική σας φύση. Για αυτό μπορεί και να αποφεύγετε να σκεφτείτε με σκοπιμότητα, παρόλο που όλο το σύστημα αυτές τις ημέρες σας σπρώχνει προς τα εκεί.
Ερωτικά: Η φύση σας έχει κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή είστε πολύ δοτικοί αλλά μερικές φορές θέλετε τον απόλυτο σεβασμό για να ξεδιπλωθείτε. Ίσως είναι η περίοδος που έχετε απαιτήσεις από τον σύντροφό σας. Αν είναι Σκορπιός σίγουρα θα υπάρχει ένταση. Ο Κριός σας δίνει μεγάλη ενέργεια καθώς και ο Τοξότης.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες να ανεβείτε αυτή την περίοδο αλλά με σκληρή δουλειά και οργάνωση. Κυρίως θα βγάλετε χρήματα με πολύ έντονη όμως μεθοδολογία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε στα πάνω σας γιατί βλέπετε ότι κάτι έχει αρχίσει να γυρίζει και αυτό σας δημιουργεί ανακούφιση. Η σχέση με την οικογένεια θα είναι πολύ καλύτερη και θα έχετε και την συναισθηματική του υποστήριξη.
Ερωτικά: Σιγά-σιγά έχουν αρχίσει και μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους γιατί υπάρχει μια επιστροφή ενός Καρκίνου ή Αιγόκερω. Ο Τοξότης έχει ιδιαίτερη επίδραση πάνω σας αλλά τον φοβάστε γιατί δεν σας εκπέμπει εμπιστοσύνη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δουλειά σας θα ανοίξει πάρα πολύ εύκολα. Ίσως τώρα να κλείσετε μια δουλειά και να βοηθήσετε και ένα πρόσωπο που σας προστατεύει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η ευαισθησία σας θα δώσει χώρο για να απουσιάσετε από την έντονη καθημερινότητα. Μην αφήνετε την διάθεση σας για απομόνωση να σας χαλάει τελικά τα σχέδια.
Ερωτικά: Η κρυφή σχέση με έναν Ιχθύ που μπορεί να σχετίζεστε μέσω της δουλειά σας θα δώσει χώρο στον ρομαντικό σας εαυτό. Επίσης η ευαισθησία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια λάθος συμπεράσματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια τάση από το περιβάλλον σας να ασχοληθείτε με κάποια θέματα υγείας ή υπηρεσίας προς τρίτους, αλλά μπορεί αυτό να το κάνετε κάπως απομονωμένα. Η στήριξη από έναν Καρκίνο θα σας βοηθήσει να βγείτε από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε στα κέφια σας γιατί μπορεί να πετύχετε κάτι που το περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να στήσετε ακόμα και ένα οικογενειακό τραπέζι ή συνάντηση με άτομα που έχετε πολύ καιρό να δείτε.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη τρυφερότητα και την δείχνετε στον σύντροφό σας και αυτό θα βοηθήσει στο να στρώσετε μια κατάσταση η οποία μερικές φορές δεν σας αρέσει γιατί υπάρχουν αποστάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγεστε γιατί νιώθετε εμπιστοσύνη, παρόλο που υπάρχει ο Κρόνος και σας κάνει διστακτικούς και προσεκτικούς. Εκεί που βλέπετε ότι κάτι να πάει να χαλάσει, εκεί υπάρχει και η λύση, οπότε δεν χρειάζεται να απελπίζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η δράση σας συνεχίζεται για αυτό μην αφήσετε την αισιοδοξία σας να χάνεται. Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με την εμφάνισή σας ή με την βελτίωση της προσωπικότητά σας.
Ερωτικά: Όσο υπάρχει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας τόσο εσείς θα ανοίγεστε και θα κάνετε καλύτερες επαφές. Η καρδιά σας είναι ανοικτή και μπορείτε να χωρέσετε ακόμα και παλιές σχέσεις που σας έχουν πληγώσει. Ο Δίδυμος είναι το πρόσωπο που μπορεί να σας καλύψει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολύ δουλειά και γι' αυτό δουλέψτε μεθοδικά για να καταφέρετε τον στόχο σας. Θα κερδίσετε χρήματα, αρκεί να έχετε την υπομονή και την σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μην σταματάτε να απολαμβάνετε την εύνοια που έχετε μέσω τρίτων, καθώς επίσης μην αρνείστε νέες ευκαιρίες και γνωριμίες που σας έρχονται από το πουθενά. Η οικογένειά σας μπορεί να είναι καταφύγιο ηρεμίας και αγάπης.
Ερωτικά: Αναγνωρίζετε τις ανάγκες σας οι οποίες μπορεί να είναι πάρα πολύ συναισθηματικές και να σχετίζονται ακόμα και με την διάθεση να δημιουργήσετε οικογένεια, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Η σχέση με ένα νεώτερο πρόσωπο που πιθανόν να είναι Κριός ίσως να σας προβληματίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε κάποιες ευκαιρίες για να γίνουν όμως πραγματικότητα θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη σε κάποιους συνεργάτες ή άτομα που είναι γύρω σας γιατί μερικές φορές στο πίσω μέρος του μυαλού σας αντιστέκεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Το νοικοκύρεμα που κάνετε θα σας δώσει την ευκαιρία να αντιληφθείτε κάποιες μικρές λεπτομέρειες τις οποίες επειδή λειτουργείτε πολύ διανοητικά δεν τις αντιλαμβάνεστε και ίσως χάνετε την αληθινή ουσία.
Ερωτικά: Επειδή μερικές φορές φαίνεστε απόμακροι τώρα θα δώσετε κάτι από τον εσωτερικό σας εαυτό στον σύντροφό σας και αυτό θα σας δώσει καλύτερα κίνητρα. Ο Καρκίνος είναι το άτομο που σας κάνει να αισθάνεστε πολύ περίεργα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήνετε το παρελθόν να σας επηρεάζει. Κοιτάξετε μπροστά και αφήστε την κακή ενέργεια να φύγει από πάνω σας. Καλό είναι να ακολουθήσετε μια πιο ανοικτή πολιτική που θα έχει ενισχυθεί από νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Αναζητάτε την ομορφιά όλων των απλών πραγμάτων και αυτό τελικά είναι εύκολο να το κάνετε γιατί κι εσείς οι ίδιοι από αυτό γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Επειδή είστε βαθιά ρομαντικοί και ιδεαλιστές σας δίνεται η ευκαιρία να πιαστείτε από εκεί και να περάστε όμορφα.
Ερωτικά: Ίσως να έχετε παραδοθεί τελείως στον σύντροφο γιατί θέλετε να τον ακολουθήσετε για να του δείξετε την έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σας. Μπορεί να νιώθετε σε ένα επίπεδο καταπίεση αλλά τουλάχιστον κάνετε αυτά που σκέφτεστε πραγματικότητα. Ζυγός και Τοξότης είναι μια διαφορετική νότα στην ζωή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλες αυτές τις ημέρες σας δίνονται πολλές ευκαιρίες για να ερευνήσετε πιο βαθιά την δουλειά σας και να βρείτε ακόμα και κρυμμένα κάποια πράγματα τα οποία τελικά θα σας δώσουν κέρδος που ίσως να μην το είχατε αντιληφθεί.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger