Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Hazel Jones: Η γυναικα με τα δυο αιδοια!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012



Double vagina!

H Hazel Jones, η γυναίκα με το διπλό αιδοίο τα λέει όλα στο Bizarre: Πως όταν τα έχεις δύο διπλασιάζονται τα προβλήματα αλλά διπλασιάζεται και η απόλαυση! 

“Uterus didelphys” μοιάζει με όνομα μυθικού τέρατος που ζει σε μαγεμένα δάση αλλά στην πραγματικότητα είναι ο ιατρικός όρος για τον «διπλό κόλπο» ή όπως πολύ υπερήφανα τον χαρακτηρίζει η Hazel Jones «στον έναν άλλος ένας δώρο»!

Δύο αιδοία απίστευτο έ; Η κατάσταση “uterus didelphys” συναντάται σε 3.000 γυναίκες και μία από αυτές είναι η Hazel. Τι ακριβώς συμβαίνει; Οι σάλπιγγες σε αυτές τις γυναίκες οδηγούν σε ξεχωριστή μήτρα, χωρισμένη στη μέση από ένα κομμάτι σάρκας. Και ενώ οι περισσότερες γυναίκες που έχουν δύο μήτρες δεν το ξέρουν καν, αφού δεν φαίνεται εξωτερικά, στην περίπτωση της Hazel αυτό φαίνεται σχεδόν ολοκάθαρα καθώς έχει δύο «εισόδους». Είναι κάτι που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο! 

«Εχω δύο τρύπες», λέει η Hazel «μία στα αριστερά και μία στα δεξιά. Μοιάζουν σαν το σύμβολο του γιν-γιάνγκ. Το κόμματι της σάρκας που τις χωρίζει φαίνεται περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με τη στάση του κορμιού μου. Μερικές φορές κρύβεται από τα χείλη του αιδοίου μου και άλλες φορές φαίνεται ολοκάθαρα!»

Η Huzel δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα μέχρι τα 14 της όταν της δημιουργήθηκαν προβλήματα με την περίοδό της. 

«Προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω ταμπόν αλλά δεν λειτουργούσαν πάντα σωστά. Το συζήτησα με μία συμμαθήτριά μου και την ρώτησα αν είχε πότε πρόβλημα με το σε ποιά τρύπα θα βάλει το ταμπόν. Εμεινε κόκκαλο αφού νόμιζε ότι μπορεί να βάζω τα ταμπόν στον κώλο μου».

Σήμερα η Huzel έχει βρει λύση στο πρόβλημα αλλά τότε η αντίδραση της φιλενάδας της, την έκανε να μην ξαναμιλήσει για το θέμα για χρόνια. 

Στα 18 της, το θέμα του διπλού αιδοίου ξαναήρθε στην επιφάνεια, αυτή τη φορά από το γκόμενό της. Βρισκόντουσαν στα προκαταρκτικά όταν εκείνος άγγιξε το δερματάκι που χώριζε τα αιδοία και τι ρώτησε «τι στο καλό είναι αυτο;»

«Δεν ήξερα για τι πράγμα μιλούσε. Δεν είχα τη συνήθεια να εξετάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τις φορές που είχα κοιτάξει το αιδοίο μου δεν είχα με κάτι να το συγκρίνω.Δεν έδινα σημασία στο μουνί της γυναίκας όταν έβλεπα πορνό, ούτε η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο σχολείο ήταν της προκοπής. Ετσι δεν ήξερα πως έπρεπε να δείχνει το όργανό μου.» Ο γκόμενος της, της έδειξε το αιδοίο της και είπε: «Εχεις ένα κομμάτι στη μέση που τα άλλα κορίτσια δεν έχουν.» 

Το ζευγάρι έκανε σεξ για δύο χρόνια και της είπε ότι είχε παρατηρήσει και παλιότερα πως το αιδοίο της ήταν παράξενο αλλά δεν ήξερε πως να της το φέρει. Φυσικά η Hazelφρίκαρε.

«Ετρεξα στο μπάνιο, κλαίγοντας και άρπαξα έναν καθρέφτη. Κοίταξα καλά το αιδοίο μου και πρόσεξα το κομματάκι που το χώριζε. Πανικόβλητη φώναξα τη μητέρα μου και ύστερα τη θεία μου που δούλευε σε νοσοκομείο, η οποία μου έκλεισε ένα ραντεβού στο γυναικολόγο. Ο γιατρός την εξέτασε και της εξήγησε την κατάσταση. 

«Νόμιζα ότι ήταν ένα κακογουστο αστείο και είχα πάθει σοκ.» Οταν καταλάγιασε το πράγμα η Hazel άρχισε να σκέφτεται μπας και ήταν παρθένα από το ένα της αιδοίο."Ειχα ματώσει αρκετά τις πρώτες φορές που έκανα σεξ έτσι μάλλον ο πρώτος μου θα πρέπει να είχε σπάσει και τους δύο παρθενικούς υμένες." 

Η Hazel μετά άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο της επέμβασης αλλά και αυτή είχε τα ρίσκα της. Πάραλληλα η θεραπεία απαιτούσε να χώνει κάθε μέρα μέσα της ένα ιατρικό ομοιωμα πέους.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά τα θέματα που είχε η Hazel, έπρεπε να αντιμετωπίσει και το γκόμενό της που μόνο υποστηρικτικός δεν ήταν. Εφτασε στο σημείο να της φορτώσει κάθε σεξουαλικό πρόβλημα που είχαν και να της πει ότι το σώμα της ήταν ελαττωματικό. «Εκατσα μαζί του πολύ καιρό γιατί ντρεπόμουν για τον εαυτό μου. Αλλά ύστερα από δύο χρόνια κατάλαβα πως δεν έπρεπε να καθόμαι σε μία χάλια σχέση μόνο και μόνο επειδή είχα δύο αιδοία.»

Οσο για το θέμα της επέμβασης η Hazel το ξεπέρασε. «Είμαι διαφορετική, αλλά δεν είμαι ελαττωματική, δεν πιστεύω ότι κάτι πρέπει να διορθώσω, ούτε να βάλω νυστέρι μέσα μου αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο. 

Το μόνο που απασχολούσε την Hazel ήταν αν μπορούσε να κάνει παιδιά. Δεν είχε πάρει οριστική απάντηση από το γιατρό της έτσι όταν είδε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση με θέμα τα διάφορα προβλήματα του σώματος αποφάσισε να συμμετέχει. 

Οι παραγωγοί του προγράμματος της κανόνισαν ραντεβού με τους εξπέρ γιατρούς για το θέμα και εκείνοι της απάντησαν πως θα μπορούσε να κάνει παιδί απλά στη γέννα θα κάνει καισαρική. Επίσης θα προσέχει πολύ όταν κάνει σεξ την περίοδο της εγκυμοσύνης γιατί μπορεί να μείνει εγκυος σε δεύτερο παιδί ταυτόχρονα. Αν κάνει κόρη δεν είναι σίγουρο ότι θα κληρονομήσει και εκείνη αυτήν την κατάσταση. 

Πάντως η Hazel έκατσε και το έψαξε το θέμα: «Η αδελφή της προγιαγιάς μου είχε δύο αιδοία και ο παππούς μου είχε τρία αρχίδια, έτσι μάλλον ήταν γραφτο να βγω και εγώ με ένα όμορφο διπλό αιδοίο.»

Τώρα η Hazel είναι πολύ ερωτευμένη και μάλιστα ο νέος της σύντροφος, ο Riki λατρεύει το διπλό της αιδοίο. «Ο Riki πάντα μπαίνει μέσα μου από την αριστερή πλευρά του, κάτι που εμένα με βολεύει μια χαρά αφού αυτό ειναι και το πιό ευαίσθητο από τα δύο. Το κομματάκι που τα χωρίζει παλιά μου προξενούσε πολύ πόνο. Αλλα τώρα πιά δεν έχω αυτό το πρόβλημα καθώς έμαθα τεχνικές για να το κουμαντάρω. Ετσι είμαι πιό άνετη και πιό καυλωμένη όταν κανω σεξ.»

Οσον αφορά την αίσθηση που έχει ο άντρας κάνοντας σεξ μαζί της ο Riki υποστηρίζει πως το αιδοίο της Hazel είναι πολύ πιο σφιχτό σε σχέση με άλλων γυναικών λόγο της ιδιομορφίας του. 

Πάντως ο κόσμος που έχει μάθει το μυστικό της Hazel ενδιαφέρεται για πιό kinky πράγματα καθώς πολλοί τη ρωτάνε αν μπορεί να βάλει μέσα της δύο πέη ταυτόχρονα,πράγμα όμως που δεν γίνεται...

Δουκισσα Νομικοο: Η πιο σεξι στιγμη στο «ΟΛΑ»




Ο Φωκάς Ευαγγελινός βρέθηκε καλεσμένος στο «Όλα» και η Δούκισσα Νομικού δεν αρνήθηκε να προσπαθήσει να χορέψει μαζί του.
Η νεαρή παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια του γνωστού χορογράφου, και το αποτέλεσμα ήταν μια από τις πιο σέξι στιγμές της φετινής σεζόν του ΟΛΑ.
Δες το βίντεο: 

http://www.tuned.gr


Οπαδος ξεγυμνωνει τη φιλη του, σε αγωνα ραγκμπι! (βιντεο)



Πιο αποκαλυπτικός από κάθε άλλη φορά ήταν ο αγώνας ράγκμπι Army – Navy για το παραδοσιακό πρωτάθλημα των ενόπλων δυνάμεων στη Βρετανία, αφού περιλάμβανε και «αποκαλυπτήρια» στην εξέδρα, χάρη σε μια σέξι υποστηρίκτρια της ομάδας του Ναυτικού και κυρίως χάρη στον τολμηρό συνοδό της…

Σε μια διακοπή του αγώνα, όταν το ζευγάρι αντιλήφθηκε ότι η τηλεοπτική κάμερα έχει στραφεί πάνω τους, η σέξι ξανθιά με το ναυτικό καπέλο αηκώθηκε όρθια και άρχισε να χορεύει προκλητικά. Τότε ακριβώς, ο φίλος της βρήκε την ευκαιρία να της κατεβάσει την μπλούζα, αποκαλύπτοντας το στήθος της! Παρόλα αυτά, όμως, εκείνη δεν έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα και έβαλε τα γέλια…

Δείτε το βίντεο με το «στριπτίζ» της Βρετανίδας φιλάθλου στην εξέδρα:


10 συμβουλες για να γινετε η ιδανικη συντροφος


Αν νομίζετε ότι η ιδανική σύντροφος κρύβεται στις ιδανικές αναλογίες κάνετε λάθος. Μπορεί το πληθωρικό μπούστο ή τα καλλίγραμμα πόδια σας να τραβήξουν το βλέμμα του πάνω σας, σίγουρα όμως δεν είναι αυτό που θα τον κρατήσει κοντά σας.
Το παιχνίδι της σχέσης θα κριθεί στις πράξεις, στις συμπεριφορές και στη μεταξύ σας συνύπαρξη. Η ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα σου δίνει δέκα συμβουλές που αν τις ακολουθήσεις ο σύντροφός σου θα είναι ευτυχισμένος. Θα νιώθει πως είσαι η ιδανική και συνεπώς δεν θα θέλει να σε χάσει...
1. Να στηρίζεις τις επιλογές του... Μία από αυτές εξάλλου είσαι κι εσύ. Και να είσαι επιεικής με τις “αποτυχίες” του.
2. Να είσαι στοργική και να εκδηλώνεις την αγάπη σου.
3. Να συζητάτε, να επικοινωνείς στον άλλο αυτό ακριβώς που θέλεις χωρίς υπεκφυγές... Μην περιμένεις ο άλλος να μαντέψει.
4. Να ζητάς τη γνώμη του για πράγματα που σε αφορούν ή τη βοήθειά του σε κάτι. Αυτό παραπέμπει στο αρχέτυπο του αρσενικού που είναι ισχυρός και φροντίζει για την επιβίωσή σου. Με αυτόν τον τρόπο, του δείχνεις ότι τον χρειάζεσαι κι εκείνος αισθάνεται σημαντικός για σένα.
5.Η καλή σύντροφος δεν ξεχνάει ΠΟΤΕ τον εαυτό της. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη με σένα, πώς θα δώσεις αγάπη;
6. Να τον σέβεσαι. Μην τον κοροϊδεύεις, μην τον ειρωνεύεσαι, μην πυροδοτείς την αναφάλειά του φλερτάροντας με άλλους. Εξάλλου, εσύ σεβασμό προς τον εαυτό σου δεν έχεις; Έχεις επιλέξει έναν άντρα που είναι άξιος κοροϊδίας;
7. Μην είσαι υπερβολικά σέξι. Να ντύνεσαι και να φέρεσαι έτσι ώστε να τον προσελκύσεις ή να του συντηρείς το ενδιαφέρον και όχι σαν να θέλεις να τραβήξεις όλον τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό.
8. Βάλτον στη ζωή σου, δώσε του χώρο και χρόνο, δείξε του ότι τον έχεις προτεραιότητα (αν το αξίζει).
9. Αναγνώρισε την ανάγκη του για ελευθερία και άφησέ του αέρα να αναπνεύσει. Η αυτονομία του καθενός μέσα στο ζευγάρι είναι σημαντική. Όπως κι εσύ, ήταν κι αυτός ένας άνθρωπος με τη δική του ζωή, φίλους, χόμπι, δραστηριότητες κτλ.
10. Μην είσαι ανασφαλής, αν περνάει καλά και χωρίς εσένα. Προσπάθησε να γνωρίσεις αυτά που τον κάνουν ευτυχισμένο... Αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να μην απειλείσαι από αυτά.

61χρονη επαθε αμνησια μετα απο αγριο… Sex!

Τη μνήμη της έχασε μία γυναίκα 61 ετών από τη Βρετανία όχι λόγω αλτσχάιμερ αλλά λόγω… sex! 


H ηλικιωμένη γυναίκα έκανε άγριο sex με τον άντρα της μόνο που την επόμενη μέρα δε το θυμόταν. Η 61χρονη θυμόταν μόνο το όνομά της και τον τόπο που βρισκόταν. Τα υπόλοιπα η μνήμη της φαίνεται να τα είχε διαγράψει. Ο σύζυγός της σοκαρίστηκε και την πήγε αμέσως στο γιατρό ο οποίος διέγνωσε πως η 61χρονη είχε πάθει παροδική αμνησία.Όπως υποστήριξε τα αίτια εμφάνισής της είναι είτε από την πίεση αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου, είτε από έντονες δραστηριότητες όπως είναι το sex!

http://ierosagonnews.blogspot.gr

Η Ελεονωρα Μελετη ντυθηκε μεχρι το λαιμο στο δελτιο. Τι ξεχασε ομως να φορεσει απο κατω; (φωτο)





Κανείς δεν είχε να πει έναν καλό λόγο στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου. Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων ανέβαζε φωτογραφίες της στο twitter ενώ παράλληλα απολογούνταν στους followers της για την άτυχη εμφάνισή της.
Η Ελεονώρα φόρεσε ένα μουσταρδί πουκάμισο με φρού φρού μέχρι το λαιμό και ένα μπέζ σακάκι. Απο κοντά της έκανε πολύ σίκ όπως εξήγησε γι αυτό και το φόρεσε αλλά ομολόγησε ότι παρολίγο να βγάλει ψείρες απο τη ζέστη.
Θέλοντας να κερδίσει την επιείκια των διαδυκτιακών της φίλων ανέβασε μια φωτογραφία της απο τα καμαρίνια με παρόμοιο σύνολο και απο κάτω τζίν σορτσάκι, το οποίο βέβαια ήταν εξίσου χάλια.

Τελικά όπως αποκάλυψε δεν είπε το δελτίο με το σόρτς αλλά... με τη φόρμα. Ιδού και τα πειστήρια.

http://www.tuned.gr

Οδηγος κολλημενος στην κινηση βαρεθηκε και αρχισε να παιζει το οργανο του!

Το βίντεο τραβήχτηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια… μεγάλου μποτιλιαρίσματος στο Όκλαντ της Ν. Ζηλανδίας. Ο οδηγός στο μπλε αυτοκίνητο έχει βαρεθεί κολλημένος «πρώτη-νεκρά» μέσα στην κίνηση και έτσι άρχισε να παίζει το όργανό του…

http://ierosagonnews.blogspot.gr

Πως η μαριχουανα κραταει στη ζωη τη μικρη Μικαελα


Πριν από δύο εβδομάδες διαπιστώθηκε ότι η Μικαέλα Κόμστοκ δεν ήταν μία συνηθισμένη 7χρονη. Διάβασε τη συγκλονιστική της ιστορία.
Η 7χρονη Μικαέλα Κόμστοκ καταναλώνει ένα γραμμάριο κάνναβης κάθε μέρα. Η μικρήμάχεται με τη λευχαιμία και οι γονείς της μίλησαν στον Γουίνστον Ρος για το πόσο «εκπληκτικό» είναι το γεγονός ότι η μαριχουάνα βοήθησε την κόρη τους.
Στο Μιλγουόκι του Όρεγκον πριν από δύο εβδομάδες, ανακαλύφθηκε ότι η Μικαέλα Κόμστοκ δεν ήταν απλά ένα συνηθισμένο 7χρονο κοριτσάκι. Αντίθετα περνά καθημερινά μια εξαιρετική δοκιμασία καθώς δίνει μάχη με τη λευχαιμία από τον Ιούνιο, όταν και εμφανίστηκε ξαφνικά ένας όγκος σε μέγεθος μπάλας μπάσκετ στο στήθος της.
Τώρα η μικρούλα βρίσκεται στη μέση μιας κοινωνικής αντιπαράθεσης για το αν τα παιδιά θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν μαριχουάνα για να αμβλύνουν τις επιζήμιες επιπτώσεις της χημειοθεραπείας. Πρόσφατα, λίγο μετά τη διάγνωσή της, ένα εγγεγραμμένο μέλος του Ιατρικού Προγράμματος μαριχουάνας του κράτους της χορήγησε ένα γραμμάριο την ημέρα κάνναβη, έγκλειστο σε ένα χάπι. Η λευχαιμία γρήγορα ήρθε σε ύφεση, δήλωσαν οι γονείς της και κατά τους μήνες που ακολούθησαν,ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τα εξουθενωτικά συμπτώματα που σχετίζονται με τις παραδοσιακές θεραπείες για τον καρκίνο της.
Στην ίδια αρέσει πολύ ο τρόπος  που την κάνει να γελά η κάνναβη. «Είναι σαν τα πάντα να είναι αστείο ένα για μένα», λέει στο The Daily Beast.
Αμφιλεγόμενη αλλά απολύτως νόμιμη η χρήση κάνναβης από την Μικαέλα, έγινε πρώτο θέμα στα αμερικανικά media όταν στα τέλη του περασμένου μήνα δημοσιογράφος της Oregonian έγραψε ρεπορτάζ για το θέμα, το οποίο ανακάλυψε στη σελίδα της στο Facebook!
Η μητέρα της Μικαέλα, Πάρτσεϊς και ο φίλος της, Μπράντον Κρένζλερ, τον οποίο η μικρή αποκαλεί «μπαμπά», πάντα πίστευαν ότι το παιδί τους δικαιούται μια ιατρική κάρτα μαριχουάνας… Έτσι οδήγησαν το περασμένο καλοκαίρι την μικρούλα σε ειδική κλινική στο Νοτιοανατολικό Πόρτλαντ για να εγγραφεί στο κρατικό πρόγραμμα.
Πλέον η δημοτικότητά της οικογένειας έχει χτυπήσει κόκκινο και η μητέρα δηλώνει –για όσους την κατηγορούν- ότι ελπίζει να μην  αισθανθεί ποτέ ότι χρησιμοποιεί το παιδί της για να γίνει γνωστή. Το μόνο που θέλει είναι η Μικαέλα να ζει υγιής και ευτυχισμένη και δεν πρόκειται ποτέ να κάνει κάτι που θα της κάνει κακό. Δεν την ναρκώνει, αντίθετα της χαρίζει ζωή…

http://www.pkool.gr

ΔΕΙΤΕ: Βιντεο με “Φαντασμα” απο καμερα μαγαζιου με τηλεφωνικα προϊοντα!

Ένα αμφιλεγόμενο βίντεο που δείχνει μια μορφή υποτιθέμενου φαντάσματος σε ένα κατάστημα με τηλεφωνικά προϊόντα έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές. Ο Andrew Dasilva ισχυρίζεται είδε το απόσπασμα καθώς τσέκαρε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος. “Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το είδα, με φρίκαρε”, είπε. Σύμφωνα με το βίντεο του καταστήματος το μαγαζί είναι… χτισμένο στη θέση ενός βικτοριανού ορφανοτροφείου. Οι αντιδράσεις μέχρι τώρα ποικίλουν και κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει κατά πόσο το βίντεο είναι αυθεντικό μέχρι στιγμής. Το βίντεο CCTV δημοσιεύτηκε στο YouTube και φαίνεται να δείχνει το «φάντασμα» μιας νεαρής κοπέλας να στοιχειώνει ένα πολύ γνωστό κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Μια τρομακτική γυναικεία μορφή φαίνεται να περνάει από μια πόρτα στο πίσω μέρος του καταστήματος, να στέκεται και να γυρνάει το κεφάλι της για να ρίξει μια ματιά απ’ ευθείας στην κάμερα παρακολούθησης.


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και τα συμπεράσματα δικά σας..

http://ierosagonnews.blogspot.gr

Λιονταρι προσπαθει να φαει μωρο (βιντεο)



Ένα ζευγάρι ηλίθιων γονιών από το Πόρτλαντ πήγαν τον 2χρονο γιο τους στο ζωολογικό κήπο, ντυμένο ως ζέβρα και τον ακούμπησαν μπροστά στο κλουβί μια λιονταρίνας. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε.
Πέρα από την ταλαιπωρία που περνάει το ζώο, η λιονταρίνα ονόματι Κία, υπάρχει και το ψυχολογικό τραύμα που πολύ εύκολα θα μπορούσε να υποστεί το παιδί.
Και όλο αυτό για να ανεβάσει ένα βιντεάκι ο πατέρας του.
Ο οποίος, κάτω από το βίντεο, σχολιάζει «Κοίτα τον. Είναι τόσο γενναίος που την λέει 'ψιτ ψιτ γατούλα'. Αυτό είναι το αγόρι μου. Παλικάρι».
Γίνεται κάποιος να ανοίξει το κλουβί και να πετάξει μέσα τον πατέρα;



http://www.pinnokio.gr/

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ Μιλησε για τα "ροζ" DVD - Ειναι ολα θεμα... DNA, ειπε!


Σε μία... κατάθεση ψυχής προχώρησε  η Τζούλια Αλεξανδράτου μέσα από συνέντευξή της. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις πολυσυζητημένες ροζ ταινίες που έχει γυρίσει στο παρελθόν.
Τα έκανε όλα για τα λεφτά και δεν μετανιώνει για τίποτα είναι η ουσία των απαντήσεών της.  Αυτά τα ξέραμε, μας τα έχει ξαναπεί! Η εθνική μας πορνοστάρ λοιπόν, αυτή τη φορά προσπάθησε να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στους λόγους που την ώθησαν  να πρωταγωνιστήσει στα DVD. Τόλμησε λοιπόν λόγω... DNA είναι η νέα απάντησή της. Τόσο απλό! Δεν το λέμε εμείς η ίδια το... αποκάλυψε:
«Τα έκανα όλα στην ζωή μου. Τραγούδι, μόδα, υποκριτική, εξώφυλλα. Και δε τα τονίζω αυτά για να πούνε κοίτα η Τζούλια τι έκανε. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση για αυτά τα DVD που ανέφερες. Ήταν πάρα πολύ καλά τα χρήματα. Απλά ήταν τολμηρό για την Ελλάδα και η κοινωνία για να στο πω απλά δε το αποδέχτηκε έτσι όπως κάνουν στο εξωτερικό. […]
Δε με έχω δει ποτέ. Απλά ήταν μια επιλογή της εποχής. Τόλμησα και αυτό επειδή έχω το Αγγλικό DNA λόγω καταγωγής της μαμάς. Δεν είμαι άνθρωπος που θα σου πω μετάνιωσα. Ποτέ δε το έχω πει στη ζωή μου. Δεν έχω τα ταμπού και τα κόμπλεξ των Ελληνίδων και έτσι αν μου έκαναν την πρόταση σήμερα να το ξαναέκανα θα έλεγα ναι αλλά όχι τόσο σκληρό. Πιο soft», δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην εφημερίδα "Νews".

http://www.radar.gr

Η Θερμοκρασια του Παραδεισου και της Κολασης..!!!


Μια απολαυστική ιστορία κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο Internet. Αφορά στην φανταστική απάντηση σε μια ερώτηση εξέτασης τριμήνου στη Χημεία σε ένα πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. Η απάντηση των μαθητών – η μόνη στην τάξη που πήρε “Α” – είναι τόσο ευφυής που θέλουμε να τη μοιραστούμε μαζί σας. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βρούμε τα ίχνη του συγγραφέα, έτσι μπορούμε απλά να παραφράσουμε την ιστορία. Έχει την αίσθηση μιας λαϊκής παράδοσης και ίσως να μην έχει πραγματικά συμβεί.

Η ερώτηση των εξετάσεων του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον:

“Είναι η Κόλαση εξώθερμη ή ενδόθερμη; Στηρίξτε την απάντησή σας με απόδειξη.”

“Εξώθερμη” σημαίνει ότι το σύστημα εκπέμπει θερμότητα· “ενδόθερμη” σημαίνει ότι απορροφά θερμότητα.

Για το Νόμο του Μπόιλ

Οι περισσότερες απ’ τις απαντήσεις των μαθητών έκαναν αναφορά στο Νόμο του Μπόιλ. Είναι ένας θεμελιώδης νόμος της χημείας, που περιγράφει πώς μεταβάλλεται η θερμοκρασία ενός αερίου με την πίεσή του. Όταν ένα αέριο διαστέλλεται, ψύχεται. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί όταν ανοίγετε τη βαλβίδα ενός σωλήνα πεπιεσμένου αέρα· ο αέρας που απελευθερώνεται θα χαμηλώσει τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Όταν ένα αέριο συμπιέζεται, θερμαίνεται. Αυτό εξηγεί, γιατί όταν φουσκώνετε ένα λάστιχο με μια τρόμπα, το αέριο συμπιέζεται και ζεσταίνει το στέλεχος της τρόμπας.
Τα air condition λειτουργούν συμπιέζοντας αρχικά ένα αέριο, κάνοντάς το να ζεσταθεί. Μετά το αέριο αφήνεται να ψυχθεί. Τελικά, αφήνεται να διασταλεί, ψύχοντας έτσι το περιβάλλον.

Η απάντηση:

Ο φοιτητής που πήρε “Α” άρχισε τους υπολογισμούς του εξετάζοντας αν η συνολική μάζα της Κόλασης αυξάνονταν ή μειώνονταν με το χρόνο. Γι’ αυτό έπρεπε πρώτα να υπολογίσει, αν υπήρχε τελική αύξηση ή μείωση του αριθμού των ψυχών στην Κόλαση, με το χρόνο.

Από βασικές θεολογικές υποθέσεις, οι ψυχές δεν εγκαταλείπουν ποτέ την Κόλαση. Η Κόλαση γίνεται αντιληπτή σαν μέρος τιμωρίας, όπου οι τρόφιμοί της βασανίζονται στην αιωνιότητα. Απ’ την άλλη μεριά, συνέχεια εισέρχονται ψυχές στην Κόλαση. Ο φοιτητής παρατήρησε ότι, πολλές θρησκείες διδάσκουν ότι οποιοσδήποτε που δεν είναι μέλος τους, θα πάει στην Κόλαση. Ιστορικά, οι Χριστιανοί έχουν διδάξει ότι, όλοι οι μη-Χριστιανοί θα πάνε στην Κόλαση. Και πολλοί μη-Χριστιανοί έχουν πειστεί ότι όλοι οι Χριστιανοί θα πάνε επίσης εκεί. Γι’ αυτό κάποιος ίσως να υποθέσει ότι όλες οι ψυχές θα καταλήξουν στην Κόλαση. Έτσι, με το να εισέρχονται συνεχώς ψυχές στην Κόλαση και να μην εξέρχονται, η συνολική μάζα της Κόλασης αυξάνεται.

Υπάρχουν δύο πιθανότητες:

1. Αν ο όγκος της Κόλασης αυξάνεται με χαμηλότερο ρυθμό απ’ αυτόν των ψυχών που εισέρχονται, τότε η θερμοκρασία και η πίεση στην Κόλαση θα “αυξηθεί ξεκάθαρα, έως ότου η Κόλαση διαλυθεί.”

2. Αντίθετα, αν η Κόλαση αυξάνεται πιο γρήγορα απ’ αυτόν τον ρυθμό, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα “πέσει, έως ότου η Κόλαση παγώσει”.

Ο σπουδαστής θυμήθηκε ένα αξίωμα που του δόθηκε από κάποια φοιτήτρια, στο πρώτο έτος της φοίτησής του. Του είπε ότι, “θα υπάρξει μια κρύα νύχτα στην Κόλαση, πριν κοιμηθώ μαζί σου”. Ο φοιτητής παρατήρησε, ότι ακόμα δεν είχε καταφέρει να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί της. Συμπέρανε ότι η Κόλαση δεν κινδυνεύει να παγώσει. Έτσι η δεύτερη πιθανότητα είναι άκυρη, η θερμοκρασία της Κόλασης αυξάνεται και γι’ αυτό η Κόλαση είναι εξώθερμη.

Είναι ο Παράδεισος θερμότερος απ’ την Κόλαση;

Οι θερμοκρασίες του Παράδεισου και της Κόλασης δεν ορίζονται συγκεκριμένα στη Βίβλο. Αυτό γίνεται ίσως, επειδή οι διάφορες θερμοκρασιακές κλίμακες (Φαρενάιτ, Κελσίου, Ράνκιν και Κέλβιν) δεν είχαν δημιουργηθεί τον 1ο αιώνα μ.Χ.!!!

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν διαθέσιμα επαρκή δεδομένα για να υπολογίσουμε την θερμοκρασία του Παράδεισου. Μπορεί επίσης να καθοριστεί η μέγιστη θερμοκρασία της Κόλασης.

Θερμοκρασία του Παράδεισου:

Το “Ησαΐας 30:26″ αναφέρει: “Επιπλέον, το φως της Σελήνης θα είναι όπως το φως του Ήλιου και το φως του Ήλιου θα είναι επταπλό, όπως το φως επτά ημερών.” Κάποιος ερμήνευσε αυτό το απόσπασμα, με την έννοια ότι, η ακτινοβολία που θα δέχεται ο Παράδεισος απ’ τον ήλιο είναι 7 φορές 7 ή 49 φορές απ’ αυτήν που δέχεται σήμερα η γη. Η συνεισφορά της σελήνης θα είναι επιπρόσθετη, η οποία ισούται με την παρούσα ποσότητα που η γη λαμβάνει απ’ τον ήλιο. Έτσι, ο Παράδεισος θα δέχεται (49+1) ή 50 φορές την ακτινοβολία που δέχεται σήμερα η γη. Ο νόμος Stefan-Boltzmann για την ακτινοβολία συνδέει τη θερμοκρασία ενός αντικειμένου με τη ποσό της ακτινοβολίας που λαμβάνει. Θα πρόβλεπε ότι η θερμοκρασία του παράδεισου θα ήταν 498 βαθμοί Κελσίου πιο υψηλή από την παρούσα θερμοκρασία της γης. Έτσι ο Παράδεισος θα είχε γύρω στους 525 °C ή 977 °F.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή η θερμοκρασία θα ήταν μόνο η θερμοκρασία “σταθερής κατάστασης”. Πιθανά, ο Παράδεισος να δημιουργήθηκε αμέσως μετά τη Γη ώστε να είναι έτοιμος για τους πρώτους κατοίκους του: τον Άβελ, τον Αδάμ και την Εύα. Η “Αποκάλυψη 21:17″ λέει ότι οι τοίχοι της Νέας Ιερουσαλήμ είναι 144 κυβικά στο πάχος. Αυτό είναι περίπου 66 μέτρα ή 216 πόδια. Αυτό το πάχος του τοίχου θα ήταν ένα αποτελεσματικό μονωτικό υλικό. Έτσι ο Παράδεισος θα έκανε πολλούς μήνες για να φτάσει στη θερμική του ισορροπία. Αλλά πιθανά αυτή να έχει φτάσει σήμερα τους 525 °C.

Η θερμοκρασία της Κόλασης:

Η “Αποκάλυψη 21:8″ αναφέρει : “Αλλά ο δειλός και ο άπιστος … θα έχουν το μερίδιό τους στη λίμνη που καίει με φωτιά και θειάφι.” Το θειάφι είναι το θείο. Για να λιώσει το θείο, η θερμοκρασία του πρέπει να είναι 444.6 °C ή 832 °F, ή χαμηλότερη.

Έτσι ο Παράδεισος είναι τουλάχιστον 80 °C ή 145 °F θερμότερος απ’ την Κόλαση. Αν υποθέσουμε, ότι τα λαμπρά σώματα που θα έχουν οι κάτοικοι του Παράδεισου, είναι τόσο ευαίσθητα στη θερμότητα όσο και τα γήινά μας σώματα, τότε θα υπέφεραν πολύ. Ο Παράδεισος θα γίνονταν χειρότερος απ’ την Κόλαση. Αφού αυτό δεν γίνεται να συμβεί, λόγω θεολογικών θεωρήσεων, ο Παράδεισος θα πρέπει να έχει κάποιες πολύ αποτελεσματικές μεθόδους κλιματισμού για να ελέγξει την υπερβολική εισερχόμενη ακτινοβολία!!!


Ποινικη διωξη για φοροδιαφυγη και ξεπλυμα χρηματος στον Θ. Αναστασιαδη


Ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη... δραστηριότητα και φοροδιαφυγή, σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη.


Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης κατηγορείται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υπόθεση που αφορά μέρος κατάθεσης 5,5 εκατ. ευρώ, που είχε ο εκδότης.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά από παραγγελία του Οικονομικού Εισαγγελέα, Σπύρου Μουζακίτη.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας για τον Χρήστο Ζαχόπουλο και περνάει πια στον ανακριτή.



news247.gr

Aπιστευτο:Ο μυστικος χαρτης του ανθρωπινου εγκεφαλου

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα μυστήριο από μόνο του. Οι επιστήμονες έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να καταλάβουν, και να κατανοήσουν τον τρόπο που λειτουργεί.

 Οι επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να χαρτογραφήσουν αυτόν τον μαγικό τόπο και να... τον μελετήσουν. Την τεράστια βιοχημική πολυπλοκότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου επιβεβαιώνει ένας νέος «χάρτης», που καταγράφει αναλυτικά για πρώτη φορά τη δραστηριότητα των γονιδίων σε όλο τον εγκέφαλο, κάτι που ελπίζεται ότι θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση των νευρολογικών και ψυχιατρικών παθήσεων...

 Η μελέτη, μεταξύ άλλων, δείχνει ότι ανεξάρτητα από τις μυριάδες προσωπικότητες που υπάρχουν στον ανθρώπινο πληθυσμό, οι εγκέφαλοι μας φαίνεται πως έχουν την ίδια βασική μοριακή-γενετική δομή και αρχιτεκτονική. Οι ερευνητές του Ινστιτούτου 'Αλεν για την Επιστήμη του Εγκεφάλου στο Σιάτλ, με επικεφαλής τον Μάικλ Χαβρίλιτς, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", δημιούργησαν έναν έγχρωμο υψηλής ανάλυσης τρισδιάστατο «χάρτη» γονιδιακής έκφρασης του ενήλικου εγκεφάλου. Οι επιστήμονες, που ξεκίνησαν το ερευνητικό πρόγραμμα το 2008, ανέλυσαν γονιδιακά τους εγκεφάλους τριών ανδρών-δωρητών, τους οποίους έκοψαν σε πολύ μικρά κομμάτια για να αναλύσουν το επίπεδο δραστηριότητας των περίπου 20.000 γονιδίων του ανθρώπινου γονιδιώματος.

 «Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι η πιο πολύπλοκη δομή που είναι γνωστή στην ανθρωπότητα και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στη σύγχρονη βιολογία είναι η κατανόηση του τρόπου κατασκευής και οργάνωσής του. Για πρώτη φορά καταφέραμε μια επικάλυψη του ανθρώπινου γονιδιώματος με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Αυτό μας δίνει ουσιαστικά ένα είδος "στήλης της Ροζέτας" για την κατανόηση των συνδέσμων ανάμεσα στο γονιδίωμα και τον εγκέφαλο και, έτσι, μας ανοίγει ένα δρόμο για την αποκωδικοποίηση των τρόπων που οι γενετικές διαταραχές επιδρούν και δημιουργούν τις εγκεφαλικές νόσους», δήλωσε ο καθηγητής μοριακής νευροεπιστήμης Σιθ Γκραντ του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, ο οποίος συμμετείχε στη δημιουργία του νέου «χάρτη».

 Η επεξεργαστική ισχύς και η πολυπλοκότητα του εγκεφάλου σχετίζεται με τις πολύπλοκες συναπτικές συνδέσεις ανάμεσα στους νευρώνες, με την ποικιλία των εγκεφαλικών κυττάρων και, τελικά, με τους μυστηριώδεις μηχανισμούς με τους οποίους τα γονίδια του εγκεφάλου ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το 84% όλων των γονιδίων του ανθρώπου ενεργοποιούνται κάποια στιγμή σε κάποιο σημείο του εγκεφάλου του. Επιπλέον, η γονιδιακή δραστηριότητα διαφέρει ανάμεσα στο πιο επιφανειακό και εξελιγμένο μέρος του εγκεφάλου που είναι ο φλοιός και στο πιο αρχαίο και βαθύ που είναι το εγκεφαλικό στέλεχος. Ακόμα, ανάλογα με τις διαφορετικές λειτουργικές περιοχές του εγκεφάλου (για την κίνηση, τις αισθήσεις κλπ), μεταβάλλεται βκαι η γονιδιακή δραστηριότητα.

 Ο «Άτλας» όμως δεν βρήκε κάποια διαφορά στη δραστηριότητα των γονιδίων μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ημισφαιρίου. Επίσης, και στους τρεις εγκεφάλους που μελετήθηκαν, τα «μοτίβα» γονιδιακής έκφρασης ήσαν τόσο παρόμοια, που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι υπάρχει ένα κοινό πρότυπο για την ενεργοποίηση των γονιδίων σε όλους τους ανθρώπινους εγκεφάλους. Στο παρελθόν, οι επιστήμονες είχαν δημιουργήσει ανάλογους «χάρτες» για εγκεφάλους τρωκτικών, που όμως είναι περίπου 1.000 φορές πιο μικροί και σαφώς λιγότερο πολύπλοκοι.

 Ο νέος ανθρώπινος «χάρτης» είναι ελεύθερα προσβάσιμος από τον κάθε ερευνητή μέσω του Allen Institute for Brain Science.

πηγή:trelokouneli.gr 

Πως να ζεσταθεις το χειμωνα, χωρις να αναψεις το καλοριφερ του σπιτιου σου





Κλείσε για λίγο το κλιματιστικό σου (κάτι που ούτως ή άλλως επιτάσσουν οι μέρες) και δες μερικούς εναλλακτικούς και έξυπνους τρόπους για να ζεσταθείς τις χειμωνιάτικες κρύες νύχτες. Οικονομικά και υγιεινά.
Φάε, κοινωνικοποιήσου και κάνε γυμναστική: κοινώς, συνέχισε την καθημερινότητά σου, μόνο πού αυτόν το χειμώνα, κάν'το διαφορετικά.
Βγες (από το καβούκι σου)
Μπορεί τις κρύες νύχτες του χειμώνα να προτιμάς τη ζεστασιά της κουβέρτας σου από το να τρέχεις στα μπαρ και τα εστιατόρια, όμως οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τορόντο, μέσα από μια παλαιότερη μελέτη διαπίστωσαν ότι όσο παραμένεις κοινωνικά αποκλεισμένος, τόσο αισθάνεσαι κρύο στον οργανισμό σου, κυριολεκτικά. Αντίθετα, όταν περνάς ώρα με την παρέα σου η θερμοκρασία σου αυξάνεται, συγκριτικά τουλάχιστον με ένα βράδυ μοναξιάς στο σπίτι σου.
Οι ξηροί (θερμοί) καρποί
Οι ξηροί καρποί περιέχουν τα περίφημα (στον κόσμο της διαιτολογίας) "καλά" λιπαρά, τα οποία βοηθούν το σώμα να διατηρήσει την θερμοκρασία του. Οι άνθρωποι που δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα καθημερινά λιπαρά από τη διατροφή τους έχουν την τάση να νιώθουν εντονότερα το κρύο. Πρόσθεσέ τα στο γλυκό, τη σαλάτα ή το φαγητό σου μερικά καρύδια, φιστίκια ή αμύγδαλα και ζέστανε τον οργανισμό σου με τον πιο υγιεινό τρόπο.
Γυμνάσου
Δε θα το κάνεις μόνο για να παραμείνεις στα κιλά σου: Θα δεις (μακροπρόθεσμα) οφέλη και στην υγεία σου. Η γυμναστική αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να ιδρώνεις και να ζεσταίνεσαι, ενώ σε βοηθά να χειρίζεσαι καλύτερα το άγχος και το στρες.
Άνοιξε την αγκαλιά σου
Ένας ακόμη λόγος για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, αλλά και με τα άτομα που εκτιμάς. Εκτός από τη ζέστη που παράγεις στο σώμα σου, η αγκαλιά απελευθερώνει την οξυτοσίνη, μια ορμόνη που σε βοηθά να μειώσεις το στρες και αλλά και την πίεση του αίματος.
Πιες κάτι ζεστό
Από πράσινο τσάι και σοκολάτα βιενουά, μέχρι γαλλικό καφέ: όταν πιάσεις την τσουρουφλιστή κούπα με τα κρύα χέρια σου αισθάνεσαι ήδη την πρώτη μικρή ηδονή. Ένα ζεστό ρόφημα θα "ανεβάσει" τη θερμοκρασία σου, ενώ ταυτόχρονα, (αν δεν έχει ζάχαρη ή κρέμα γάλακτος) θα κάνει καλό και στον οργανισμό σου.
Ξεκίνα με σούπα
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί όταν αρρωσταίνει τρως κρύα σουπίτσα; Το κατ'εξοχήν αυτό χειμωνιάτικο πιάτο τρώγεται καυτό με σκοπό να ζεστάνει τον οργανισμό σου και να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το κρυολόγημα. Η σούπα βοηθάει και στην δίαιτα. Μια έρευνα του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια έχει δείξει πώς όταν τρώμε για ορεκτικό σούπα καταναλώνουμε 20% λιγότερες θερμίδες.
Kαν΄το πικάντικο
Προσθέτοντας λίγα παραπάνω καυτερά μπαχαρικά στο φαγητό σου δε θα καταφέρεις μόνο να κάψεις τη γλώσσα σου, αλλά και να ζεσταθεί εσωτερικά. Πάρε για παράδειγμα το τζίντζερ το οποίο βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται πιο εύκολα ο οργανισμός σου.
Κράτα τα πόδια σου ζεστά
Αν κρυώνεις την ώρα που κοιμάσαι, όσο κι αν έχεις σκεπαστεί, βάλε κάλτσες. Όταν έχει κρύο, τα πόδια ανταποκρίνονται στη θερμοκρασία περισσότερο, συνεπώς κρυώνουν πιο εύκολα. Αν φροντίσεις να τα προστατέψεις, θα δεις πού όλο το σώμα σου θα κρυώνει λιγότερο. Με διαφορά.
Huffingtonpost.com self.com, cosmo..gr

10 πραγματα που ενοχλουν τους φιλους σας στο Facebook (και δεν σας τα λενε)


Αν είστε χρήστης του Facebook θα συμφωνήσετε ότι δύσκολα θα περάσει μία μέρα που οι δραστηριότητες κάποιου φίλου σας δεν θα σας εκνευρίσουν. Μπορεί, βέβαια, να είστε και εσείς μία από αυτούς που κάνουν συνεχώς ενοχλητικά posts και που γεμίζουν τους τοίχους των φίλων τους με άχρηστες πληροφορίες.

Ποιος είπε ότι οι καλοί τρόποι και η διακριτικότητα περιττεύουν στην εποχή των social networks; Δείτε δέκα -τουλάχιστον- ατοπήματα που μπορεί να κάνετε στο Facebook και να διστάζουν να σας επισημάνουν οι φίλοι σας.

Η βασίλισσα της πληροφορίας

Μπαίνετε στο Facebook γιατί χαίρεστε να μαθαίνετε τα νέα των φίλων σας. Όταν όμως στα νέα αυτά περιλαμβάνεται το γεύμα κάθε ώρας της ημέρας σας, μαζί με φωτογραφία, το ότι πρέπει να κλείσετε ραντεβού για κομμωτήριο ή το ότι πήρατε επιστροφή 3 ευρώ από την πιστωτική σας… οι πληροφορίες περιττεύουν. Μία γυναίκα, πρόσφατα, πόσταρε τις διαστολές της μήτρας της, ανά πεντάλεπτο, λίγο πριν γεννήσει. Το μόνο που καταφέρνουν τέτοιες πληροφορίες είναι να φέρνουν τους φίλους σας σε δύσκολη θέση –καλύτερα, λοιπόν, να τις αποφεύγετε.

Η βασίλισσα του δράματος

Αποφύγετε τα ασαφή, παθητικά-επιθετικά σχόλια όπως: «Γιατί οι άνθρωποι μιλούν πίσω από τις πλάτες των άλλων; Τώρα ξέρω ποιοι είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φίλοι». Είναι σαφές ότι τέτοια ποσταρίσματα απευθύνονται σε κάποιους από τους φίλους σας στο Facebook, τους οποίους δεν θέλετε να ονοματίσετε. Καλά θα κάνετε να μην ξεκινάτε ή διαιωνίζετε καβγάδες μέσω Facebook, γιατί δείχνετε ότι «το παίζετε» θύμα. Αν θέλετε να λύσετε τα προβλήματά σας με τους φίλους σας, κάντε το εκτός δικτύου, κι αν δεν σας νοιάζει να διαλύσετε κάποια φιλία, αυτό δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το μάθουν όλοι σας οι γνωστοί.

Προσβλητικά posts

Αν η μικρή φωνούλα στο πίσω μέρος του μυαλού σας φωνάζει «μην το ποστάρεις»… ε, μην το κάνετε. Μπορεί αυτό που θα γράψετε πραγματικά να ενοχλήσει κάποιον, ακόμα κι αν το εννοείτε χιουμοριστικά. Μην ξεχνάτε ότι οι φίλοι σας δε μπορούν να ακούσουν τον τόνο της φωνής σας όταν γράφετε κάτι στο Facebook και έτσι κάποιο σχόλιό σας μπορεί να εκληφθεί με εντελώς διαφορετικό νόημα. Αν, λοιπόν, δεν είστε βέβαιη για κάποιο σχόλιο, αποφύγετε να το κάνετε και προτιμήστε, αν θέλετε να αστειευτείτε για κάτι, να το κάνετε μέσω προσωπικού μηνύματος.

Μην ποστάρετε φωτογραφίες των παιδιών τους

Και επίσης, μην κάνετε tag τα παιδιά των άλλων σε φωτογραφίες. Ακόμα κι αν πρόκειται για φωτογραφίες από το πάρτι του γιου σας, που θέλετε να δουν οι συγγενείς σας στην Αμερική, δεν θέλουν όλοι οι γονείς να δημοσιοποιούν φωτογραφίες των παιδιών τους στο Διαδίκτυο –και έχουν κάθε δικαίωμα. Για τους ίδιους λόγους που τα κοινωνικά δίκτυα δεν επιτρέπουν σε άτομα κάτω των 13 ετών να έχουν προσωπικά προφίλ, θα πρέπει και εσείς να είστε πολύ προσεκτική όταν βάζετε tags σε παιδιά άλλων. Πάντα να ζητάτε την άδειά τους πριν το κάνετε και να προσέχετε το περιεχόμενο της φωτογραφίας. Μπορεί, άθελά σας, να μοιράζεστε παραπάνω πληροφορίες από αυτές που θέλετε (ή θέλουν οι φίλοι σας), όπως το σχολείο του παιδιού, η παιδική χαρά που συχνάζει ή η διεύθυνσή του.

Μην γεμίζετε την σελίδα

Αν ποστάρετε κάθε λίγο αυτό φάγατε, πώς είναι ο καιρός, το περίεργο που έκανε ο σκύλος σας -και είναι ακόμα πρωί- σταματήσετε το! Είναι πολύ ενοχλητικό για τον καθένα να σκρολάρει στην σελίδα του και να πέφτει συνεχώς πάνω σε τέτοιες ενοχλητικές δημοσιεύσεις. Ένας άτυπος κανόνας στο Facebook είναι να μην ξεπερνάτε τα τέσσερα posts ημερησίως, εκτός κι αν σας συμβαίνει κάτι κοσμοϊστορικό ή έχετε κάτι πολύ σημαντικό να πείτε. Όσο για αυτά που ποστάρετε στους τοίχους φίλων σας, μην ξεχνάτε ότι τελικά τα βλέπουν όλοι στα Feed τους. Σκεφτείτε, λοιπόν, μήπως θα ήταν προτιμότερο κάποια πράγματα να τα στέλνετε μέσω e-mail.

Κανενός η ζωή δεν είναι τόσο τέλεια

Δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίσκουν τον εικονικό ναρκισισμό υπερβολικά ενοχλητικό. Όταν για παράδειγμα ποστάρετε πόσα χιλιόμετρα καλύψατε με το ποδήλατο, φωτογραφία με την καινούργια σας Louis Vuitton, ότι πήγατε να φάτε σε εκείνο το σούπερ-κυριλλέ εστιατόριο, ότι ο πανέξυπνος γιος σας πήρε το Lower, ότι ο άνδρας σας μαγείρεψε ένα εκπληκτικό κατσικάκι… πολλοί φίλοι σας σκέφτονται σοβαρά να σας κάνουν block.

Γελοίες φωτογραφίες

Το πώς δείχνετε σε μία φωτογραφία δημιουργεί μία συγκεκριμένη εντύπωση για εσάς ως φίλη, σύντροφο, συνάδελφο και πιθανή συνεργάτη. Με άλλα λόγια, κανείς δεν θέλει να δει τους κοιλιακούς σας και δεν δίνετε την καλύτερη εικόνα όταν σε όλες τις φωτογραφίες σας έχετε ένα ποτό στο χέρι. Δεν χάνετε κάτι, μάλιστα, να ελέγξετε φωτογραφίες σας που έχουν ποστάρει διάφοροι φίλοι σας και να αφαιρέσετε τα tags.

Προσοχή στις δημόσιες προσκλήσεις

Όταν καλείτε δημοσίως τις φίλες σας στο σπίτι για καφέ, πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα αναρωτηθούν «πού είναι η δική μου πρόσκληση;» -κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, μπορεί και να ενοχληθούν. Το ίδιο ισχύει και όταν ποστάρετε φωτογραφίες από τα γενέθλια του παιδιού σας –κάποιες μαμάδες μπορεί να απορήσουν που δεν καλέσατε και τα δικά τους παιδιά, ακόμα κι αν δεν είναι στενές σας φίλες. Ακόμα κι αν δεν έχετε την πρόθεση να παραβλέψετε κάποιον, για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις, κρατήστε τις προσκλήσεις σας ιδιωτικές και προσέχετε τα Check-in που ποστάρετε, την λειτουργία αυτή που επιτρέπει στους φίλους σας να βλέπουν κάθε ώρα πού βρίσκεστε.

Όχι στα spams

Όταν ακατάπαυστα ζητάτε λεμόνια από το Farmville και την συμμετοχή των φίλων σας σε φιλανθρωπικά posts, είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε μπλοκαρισμένη ή ακόμα και διαγραμμένη από κάποιους φίλους σας. Ο λόγος είναι ότι πολλοί από αυτούς μπορεί να νιώσουν ότι τους «χρησιμοποιείτε» με αυτόν τον τρόπο. Προσέξτε, λοιπόν, τι ζητάτε και από ποιους –αλλά και με ποιον τρόπο.

Υπερβολικά συζητήσιμη(;)

Μπορεί να έχετε μία συγκεκριμένη άποψη για ένα θέμα, την οποία να υποστηρίζετε σθεναρά και να θέλετε να εκφράσετε δημοσίως (π.χ. για τις εκλογές) –και, εφόσον αντιλαμβάνεστε ότι με αυτόν τον τρόπο εκτίθεστε σε ένα ευρύ κοινό και όχι απλά στον στενό σας κύκλο, είστε ελεύθερη να τοπ κάνετε. Μία τέτοια δήλωση, όμως, μπορεί να πυροδοτήσει μία ολόκληρη συζήτηση, την οποία δεν είχατε προβλέψει και η οποία μπορεί να πάρει κατευθύνσεις που δεν σας αρέσουν. Είναι προτιμότερο να δημιουργήσετε «ομάδες» ανάμεσα στους φίλους σας στο Facebook και να επιλέγετε ποιες από αυτές θα έχουν πρόσβαση σε ποιες δημοσιεύσεις σας.

mama365.gr

Η πιο απιστευτη δικαιολογια απιστιας EVER!!! (βιντεο)



Θα μπορούσε εύκολα να περάσει για trailer ταινίας δράσης. Θα μπορούσε…! Αν δεν είχε αυτό το τέλος…
«Τι κάνεις εκεί, παλιοπουτ… ;»

«Μωρό μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις! Να σου εξηγήσει!» (σωστό είναι το «εξηγήσει»)




To Συνδρομο του Πινοκιο: Οταν λες ψεματα φαινεται στη μυτη σου!


Η ιστορία με τον Πινόκιο, το ξύλινο αγοράκι του οποίου η μύτη μεγάλωνε κάθε φορά που έλεγε ένα ψέμα, φαίνεται πως τελικά περιέχει μια μικρή δόση αλήθειας.
Επιστήμονες του πανεπιστημίου της Γρανάδα στην Ισπανία ανακάλυψαν, με τη βοήθεια μιας τεχνικής που ονομάζεται θερμογράφημα, πως κάθε φορά που ένας άνθρωπος λέει ένα ψέμα η θερμοκρασία της μύτης του και της περιοχής γύρω από την εσωτερική πλευρά των ματιών του ανεβαίνει! Ανακάλυψαν επίσης πως όποτε καταβάλουμε μεγάλη πνευματική προσπάθεια η θερμοκρασία του προσώπου μας πέφτει, ενώ όταν περνάμε κάποια «κρίση» άγχους η θερμοκρασία ανεβαίνει.
Η επιστημονική αυτή ομάδα δήλωσε μάλιστα πως το «σύνδρομο Πινόκιο» είναι μονάχα μία από τις πολλές επιπτώσεις που έχει η εναλλαγή συναισθημάτων στη θερμοκρασία του σώματός μας!
Πιο συγκεκριμένα, διαπίστωσαν ότι κάθε φορά που κάποιος αποκρύπτει τα πραγματικά του συναισθήματα, ψεύδεται δηλαδή, ενεργοποιείται ένα στοιχείο του εγκεφάλου που λέγεται insula. Η insula είναι μέρος του εγκεφαλικού «συστήματος επιβράβευσης», το οποίο ενεργοποιείται μόνο όποτε ο άνθρωπος βιώνει αληθινά αισθήματα, και το οποίο σχετίζεται με τον εντοπισμό και τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. Επομένως, υπάρχει μια ισχυρή αντιπαράθεση μεταξύ της δράσης της insula και της αύξησης της θερμοκρασίας του σώματος. «Όσο πιο έντονο είναι το συναίσθημα, τόσο μικρότερη είναι και η μεταβολή της θερμοκρασίας, και το αντίθετο»δηλώνουν οι επιστήμονες.
Η έρευνα ωστόσο δεν σταματάει εκεί. Διάφορα είδη χορού διαπιστώθηκε ότι μπορούν να επηρεάσουν την σωματική μας θερμοκρασία. Ένα παράδειγμα γι” αυτό είναι το γεγονός πως όταν ένας άνθρωπος χορεύει φλαμένγκο, η θερμοκρασία των οπισθίων του σημειώνει πτώση. Κοινώς κρυώνει… Επομένως, το θερμογράφημα είναι ένας τρόπος για να προσδιορίσουμε με ακρίβεια την σωματική και ψυχική κατάσταση ενός ανθρώπου, δηλώνει ο καθηγητής Σαλαζάρ.
Ακόμα, οι ερευνητές τονίζουν πως το θερμογράφημα είναι χρήσιμο στο να αξιολογήσουμε συναισθήματα και να εντοπίσουμε τη μεταδοτικότητα συναισθημάτων. Για παράδειγμα,όταν ένας συναισθηματικά φορτισμένος άνθρωπος δει κάποιον να βιώνει έναν έντονο πόνο στο χέρι του, αρχίζει ο ίδιος να νιώθει τον πόνο αυτό και η θερμοκρασία του χεριού του αυξάνεται.
Οι έρευνες δείχνουν πως η τεχνική αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο «κρεββάτι», αφού μέσω της σωματικής θερμοκρασίας φαίνεται η σεξουαλική ορμή ανδρών και γυναικών, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως και τα δυο φύλλα διεγείρονται την ίδια περίπου στιγμή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, παρόλο που οι γυναίκες ισχυρίζονται πως δεν ενθουσιάζονται το ίδιο εύκολα ή δυνατά με τους άντρες.

http://www.pkool.gr

Η Ελλαδα πεμπτη πιο διεφθαρμενη ποδοσφαιρικα χωρα στην Ευρωπη [λιστα]


Στην πέμπτη θέση των 10 πιο διεφθαρμένων της Ευρώπης κατατάσσεται το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το «Sports-Radar».
Το «Sports-Radar» συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και προκειμένου να κάνει την έρευνά του, παρακολουθεί τους αγώνες που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της UEFA, τα εθνικά πρωταθλήματα πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, καθώς και τις αναμετρήσεις για τα εθνικά κύπελλα.
Επιπλέον επεξεργάζεται τα δεδομένα περισσότερων από 300 χειριστών στοιχημάτων στην Ευρώπη και την Ασία.
Για την εν λόγω έρευνα για τη διαφθορά ελέγχθηκαν τα τελευταία δυόμισι χρόνια 143.472 αγώνες σε 596 πρωταθλήματα, τουρνουά και άλλες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες, και έχουν αναλυθεί τα δεδομένα από 400 στοιχηματικές εταιρείες.
Πρώτη στη λίστα της ποδοσφαιρικής διαφθοράς φιγουράρει η Αλβανία. Ακουλουθεί η Ιταλία, η Μολδαβία, η Εσθονία και στην πέμπτη θέση η Ελλάδα.
Αναλυτικά η λίστα έχει ως εξής:
  • Αλβανία (97 ματς)
  • Ιταλία (70 ματς)
  • Μολδαβία (66 ματς)
  • Εσθονία (66 ματς)
  • Ελλάδα (45 ματς)
  • Ρωσία (42 ματς)
  • Σκόπια (37 ματς)
  • Βουλγαρία (35 ματς)
  • Λετονία (31 ματς)
  • Λιθουανία (31 ματς)

http://www.iefimerida.gr

Ο φιλος της την βιαζε ενω εκεινη κοιμοταν


Μία 27χρονη Βρετανίδα ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο συζούσε και θεωρούσε «άνθρωπό της», την βίαζε επί δύο χρόνια, ενώ εκείνη κοιμόταν...


Ο Ρόμπερτ Φράιερς έδινε υπνωτικά χάπια στην Ναόμι Χάμπσον και αφού εκείνη έπεφτε αναίσθητη, την βίαζε. Και δεν σταματούσε εκεί. Πολλές φορές, της έβαφε τα νύχια των ποδιών, της φορούσε σέξι ρούχα και την κινηματογραφούσε. 

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο Φράιερς εκμεταλλεύθηκε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η φίλη του, λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Η Χάμπσον παραδέχθηκε ότι έπινε αρκετά εκείνο το διάστημα. Ο «φίλος» της έριχνε υπνωτικά στο ποτό της και την έκανε ό,τι ήθελε. 

Ο Φράιερς δεν γλίτωσε τη φυλάκιση, παρόλο που, σύμφωνα με ψυχολόγο, η συμπεριφορά του οφείλεται σε μία διαταραχή που ονομάζεται «σύνδρομο της Ωραίας Κοιμωμένης». Θέλει δηλαδή να κάνει έρωτα σε γυναίκες που... κοιμούνται.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger