Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μετά τη γυμνή φωτογραφία: Με λαχανί μπουρνούζι και ολόσωμο μαγιό η Μέρκελ

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013


Μπορεί από εχθές να κυκλοφορεί φωτογραφία με την Ανγκελα Μέρκελ σε νεαρή ηλικία που κάνει γυμνισμό, όμως σήμερα ένα ακόμα ενσταντανέ της απασχολεί τον διεθνή Τύπο.

Ευπρεπώς ενδεδυμένη, αυτή τη φορά, και φορώντας ένα λαχανί μπουρνούζι, αλλά και ολόσωμο μαγιό, εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο στο ιταλικό νησί Ισκια η Γερμανίδα Καγκελάριος, όπου ταξιδεύει κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα.

Αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχός της, η Μέρκελ δεν είπε «όχι» στα θερμά λουτρά για τα οποία φημίζεται το νησί. Αφού λοιπόν έκανε την καθιερωμένη βόλτα της στα δρομάκια της περιοχής Σαντ’Αντζελο μαζί με τον σύζυγό της Χοακίμ Σάουερ, η Μέρκελ επισκέφθηκε τα ιαματικά λουτρά της Αφροδίτης για να απολαύσει τα ευεργετικά νερά της πηγής.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, «κατά την επιστροφή της, πάντα με τα πόδια, η Μέρκελ συνάντησε πολλούς ντόπιους που την χαιρέτησαν με μεγάλα χαμόγελα, ενώ κάποιος την χειροκρότησε».

Η Καγκελάριος αναμένεται να παραμείνει στο νησί μέχρι αύριο, όπου θα συναντήσει φίλους που διατηρεί στην Ισκια, μια και την επισκέπτεται συχνά.






ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Προσπάθησε να σώσει την αδελφή του - Σκοτώθηκαν και οι δύο



Τα δύο αδέλφια καταπλακώθηκαν μαζί με ένα ακόμη φίλο τους από τούβλινο τοίχο που έπεσε στο κέντρο της Μελβούρνης.

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Μελβούρνης. Τρία άτομα που περπατούσαν αμέριμνα δίπλα σε εμπορικό κέντρο καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε ξαφνικά.

Οι δύο σκοτώθηκαν ακαριαία ενώ μία δεκαοκτάχρονη τραυματίστηκε σοβαρά και υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο. 

Πρόκειται για την αδελφή ενός εκ των δύο θυμάτων την οποία προσπάθησε να σώσει με αυτοθυσία ο 19χρονος αδελφός της, Αλεξάντερ Ζάντερ, ο οποίος και σκοτώθηκε επί τόπου στην προσπάθειά του να την προστατεύσει από την «βροχή» των τούβλων που έπεφτε πάνω τους. 

Μάταια όμως. Η 18χρονη Μπρίτζετ Τζόουνς, τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε αργότερα.

Σύμφωνα με το news.ninemsn.com.au, ο τοίχος που κατέρρευσε ανήκε στο παλιό εργοστάσιο ζυθοποιίας και είχε ανακηρυχτεί διατηρητέος ,λόγω της αρχιτεκτονικής του. Για να σταθεί όρθιος είχε τοποθετηθεί ειδική στήριξη, με ξύλινες κολώνες, οι οποίες ,ενδεχομένως από τον δυνατό αέρα που επικρατούσε, να υποχώρησαν κάτω από το βάρος του με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. 

Οι γονείς των άτυχων παιδιών δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν αυτό που συνέβη ενώ το όνομα του τρίτου θύματος δεν ανακοινώθηκε.



Το νέο τατουάζ, λίγο πιο πάνω από τα οπίσθιά της, που «χτύπησε» Ελληνίδα τραγουδίστρια [εικόνες]


Το νέο της τατουάζ -μήνυμα για το τι πιστεύει για τον εαυτό της- αποκάλυψε η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια, πιο σεξι γυναίκα του πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό FHM, Τουλίσα Κοντόσταλβος κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Λας Βέγκας.

Οι παπαράτσι που «συνέλαβαν» την Τουλίσα Κοντόσταλβος να ρίχνει τις βουτιές της στην πισίνα του Λας Βέγκας εστίασαν, όπως κάθε φορά, στα καυτά σημεία της τραγουδίστριας.

Καθώς κοίταγαν μέσα από το φακό τους, εντόπισαν εκεί λίγο πάνω από τα οπίσθιά της το νέο τατού που «χτύπησε» η Τουλίσα Κοντόσταλβος:«Είναι δυνατή όταν είναι αδύναμη. Είναι γενναία όταν φοβάται. Είναι ταπεινή όταν θριαμβεύει». Αυτό γράφει το νέο τατουάζ που μοιάζει περισσότερο με μήνυμα για το τι πιστεύει για τον εαυτό της...



http://www.iefimerida.gr

Τα νυχτοπερπατήματα της μεταμφιεσμένης σε άνδρα Νταϊάνα σε γκέι μπαρ του Λονδίνου


Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι ένα πρόσωπο που πουλάει. Ετσι εξηγείται το γεγονός ότι δεκάδες βιβλία που εκδίδονται αναφέρονται σε αληθινές ή ψευδείς ιστορίες, με πρωταγωνίστρια την αδικοχαμένη πριγκίπισσα. Σε ένα από τα τελευταία που βρέθηκαν στα ράφια των βιβλιοπωλείων περιγράφεται μια ιστορία που αφορά στα νυχτοπερπατήματα της Νταϊάνα προκαλώντας σάλο.
Η Daily Mail, επικαλούμενη τους Sunday Times, αναφέρει πως η Κλέο Ρόκο, στο βιβλίο της «Η δύναμη της θετικής κατανάλωσης» γράφει πως ο Φρέντι Μέρκιουρι βοήθησε ένα βράδυ του 1988 την αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών να μεταμφιεστεί σε άνδρα για να μπορέσει να... μπει σε ένα γκέι μπαρ!
Ο Φρέντ Μέρκιουρι, παρέα με τον σταρ της τηλεόρασης Κένι Εβερετ και την Κλεό Ρόκο φόρεσαν στην Νταϊάνα ένα στρατιωτικό τζάκετ, ένα μαύρο καπέλο και γυαλιά ηλίου και την έβαλαν σε γνωστό γκέι κλαμπ του Λονδίνου.
Μάλιστα η συγγραφέας αναφέρει πως μόλις η παρέα των Μέρκιουρι, Νταϊάνα, Εβερετ, μπήκαν στο μπαρ φοβήθηκαν ότι η πριγκίπισσα θα γίνει αντιληπτή. Ωστόσο, όπως σημειώνει στη συνέχεια στο βιβλίο της οι θαμώνες δεν έδωσαν καμία σημασία στην Νταϊάνα πράγμα που η ίδια έδειχνε να απολαμβάνει.
Ο Φρεντ Μέρκιουρι, ο Εβερετ και η Ρόκο τράβηξαν όλα τα βλέμματα των θαμώνων πάνω τους, αποσπώντας τα από τη μεταμφιεσμένη Νταϊάνα στην οποία δόθηκε η ευκαιρία να παραγγείλει ανενόχλητη ακόμη και ποτό από το μπαρ προτού η παρέα αποχωρήσει 20 λεπτά αργότερα.
«Η μεταμφιεσμένη Νταϊάνα έμοιαζε με έναν όμορφο νεαρό άνδρα. Ηταν μια γυναίκα σε εξαιρετική φόρμα, οπότε το μόνο που θα μπορούσαν να σκεφθούν οι θαμώνες ήταν να ένας όμορφος νεαρός άνδρας με όμορφους γλουτούς» αναφέρει η Ρόκο στο βιβλίο της.

http://www.iefimerida.gr


Ο Αθηναίος… με τα μαγικά χέρια και τα «τρίγωνα»!


ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ


Κάνει θραύση το... ερωτικό μασάζ του Αθηναίου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόσμου», έχει εγκατασταθεί στην Πάτρα εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες ζώντας αποκλειστικά και μόνο από τα χρήματα που βγάζει από τα ραντεβού που κλείνει με... κυρίες της πόλης! Οι οποίες λέγεται ότι βρίσκονται σε... αναμονή πολλών ημερών για ένα μασάζ στο σπίτι τους και μάλιστα, παρουσία του... συζύγου τους! Ουσιαστικά πρόκειται για έναν συνδυασμό επαγγελματικού χαλαρωτικού μασάζ και ερωτικών υπηρεσιών που προσφέρονται από τον νεαρό Αθηναίο.
Ο οποίος μέσω του facebook, αρχικά, και στη συνέχεια από στόμα σε στόμα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει «όνομα» στην Πατραϊκή κοινωνία και να μην έχει ελεύθερο χρόνο ούτε για δείγμα! Ο ίδιος παρουσιάζει μια σειρά πιστοποιητικών που αποδεικνύουν την πλούσια εμπειρία του σε πασίγνωστα ινστιτούτα ομορφιάς της Αθήνας και του εξωτερικού. Έτσι πείθει τις ενδιαφερόμενες για τις ικανότητές του στο μασάζ, αφενός. Από την άλλη όμως, υπάρχει το άκρως αισθησιακό κομμάτι που καταλήγει ακόμα και σε ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Αθηναίο μασέρ, την γυναίκα και τον σύζυγό της! Και πώς γίνεται αυτό; Ο μασέρ επισκέπτεται την πελάτισσα στον δικό της χώρο και ενώ παρίσταται ο σύζυγος.
Η διαδικασία το χαλαρωτικού μασάζ ξεκινά και αυτό εξελίσσεται σε μασάζ κανονικά ερωτικό και καταλήγει σε... ικανοποίηση των ερωτικών επιθυμιών της γυναίκας από τον μασέρ - ζιγκολό! Όσο για τον σύζυγο, εκείνος παραμένει σε ρόλο απλού θεατή, εκτός κι αν η γυναίκα επιθυμήσει και τη δική του συμμετοχή στο «παιγνίδι»...


Και... «καθώς πρέπει» κυρίες!
Μπορεί όλο το σκηνικό να μοιάζει εξωπραγματικό ή πέρα από τα τοπικά δεδομένα, όμως η πραγματικότητα είναι πως τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια από την Πάτρα είναι... πολλά! Κι αυτό αποδεικνύεται από την πολλή δουλειά που έχει ο συγκεκριμένος μασέρ ο οποίος δίνει αγώνα για να πραγματοποιήσει από δύο έως και τρεις επισκέψεις την ημέρα. Και κάποιες από τις πελάτισσες, όπως μαθαίνουμε, είναι και «επώνυμες» κυρίες της πόλης οι οποίες δεν κινούν την παραμικρή υποψία για τα... παραμέσα ενδιαφέροντά τους. Και εκτός αυτού, ραντεβού κλείνουν ζευγάρια όχι μόνο από την Πάτρα, αλλά και άλλες περιοχές της Αχαΐας, από τα Καλάβρυτα, αλλά ακόμα και από τον νομό Ηλείας.

http://www.dete.gr


Τεστ: Είσαι με Πριγκίπισσα ή με… ελευθέρας βοσκής (καν’ το μόνος σου και κλάψε!)



Όλες οι γυναίκες είναι «πριγκίπισσες» ή αυτό λένε στους γκόμενους τους. Δεν είναι κακό, φτάνει να μπορούν να υποστηρίξουν, έστω και λίγο, το ρόλο αυτό. Η αλήθεια είναι πως από το «πριγκίπισσα» έως το… «ελευθέρας βοσκής» είναι ένα τσιγάρο δρόμο… στην παραλιακή!
Από τον Ινστρούκτορα
Τι είναι τελικά η γκόμενα που έχεις δίπλα σου; Κάνε το τεστ για να ξέρεις…
1. Σου αγοράζει περίπου κάθε δύο μήνες, ένα δώρο;
Α.Ναι (5 βαθμοί) Β. Όχι (10 βαθμοί)
2. Όταν βγαίνει μόνη της, ντύνεται προκλητικά;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)
3. Κάθε μήνα σου γνωρίζει και έναν νέο κολλητό της;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)
4. Όταν βγαίνετε χαιρετάει… πλήθος ανδρών;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)
5. Μιλάει ακόμη με τους… 3 πρώην της;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)
6. Ψάχνει το κινητό σου και έχει τα password σου από όλους τους λογαριασμούς;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)
7. Οι φίλες της είναι γνωστές party – starters («ανάφτρες») σε 5-6 μπαρ και κλαμπ;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)
8. Ακόμη και όταν πηγαίνετε για να ψωνίσεις εσύ, εκείνη επιστρέφει με περισσότερες σακούλες;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)
9. Σου παραπονιέται πως οι γκόμενοι των κολλητών της, τις πηγαίνουν διακοπές με σκάφη, διήμερες αποδράσεις, σε ακριβά εστιατόρια και πρώτο τραπέζι μπουζούκια;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)
10. Ψάχνεις να βρεις δουλειά στον πατέρα της, η μαμά της σου τηλεφωνεί για θελήματα και κλείνεις free τραπέζια για να το παίζει μάγκας ο αδερφός της;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)
11. Φοράει συνεχώς ρούχα και κοσμήματα που βλέπεις για πρώτη φορά;
Α.Ναι (10 βαθμοί) Β. Όχι (5 βαθμοί)

http://www.koolnews.gr

Οι πιο... τεμπέλικοι τρόποι να χάσετε βάρος



Κανείς δεν μπορεί να σας απαλλάξει από τα περιττά κιλά αυτόματα (εκτός αν μιλάμε για την πλαστική χειρουργική), εκτός από εσάς τους ίδιους και μερικές τεμπέλικες συμβουλές που θα κάνουν τη σωστή διατροφή και την άσκηση πιο εύκολη από ποτέ.

Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ο χρόνος και ο κόπος που θα αφιερώσετε για σωστή διατροφή και άσκηση, δε χρειάζεται να μοιάζει σαν μια δεύτερη δουλειά. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο, χρήμα ή κίνητρο για να πάτε γυμναστήριο ή να προετοιμάσετε ένα σπιτικό γεύμα κάθε βράδυ, υπάρχουν και για εσάς μερικοί τρόποι που απαιτούν μικρή προσπάθεια (αλλά είναι πολύ αποτελεσματικοί) προκειμένου να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά περιττά κιλά.



Μερικές από τις αγαπημένες σας χαλαρωτικές ή «τεμπέλικες» συνήθειες, όπως το να παίζετε βιντεοπαιχνίδια, να βλέπετε τηλεόραση ή να αγοράζετε φαγητό από έξω, μπορούν να γίνουν «σύμμαχοι» για να πετύχετε το σκοπό σας. Δείτε πως…



Παίξτε βιντεοπαιχνίδια



Δεν πρόκειται για αστείο! Αν έχετε συνδυάσει τα βιντεοπαιχνίδια με ατέλειωτες ώρες στον καναπέ, καιρός να αλλάξετε άποψη. Υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια για άντρες και γυναίκες, που βοηθούν να ενεργοποιούμε τους μυς μας και να καίμε θερμίδες.



Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Brigham Young, διαπίστωσαν ότι μαθητές που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια δράσης που απαιτούν κίνηση, έκαναν αρκετή άσκηση για να καλύψουν τις απαιτήσεις της ημέρας (60 λεπτά την ημέρα για τα παιδιά και 150 λεπτά την εβδομάδα για τους ενήλικες). Η μελέτη τους, που δημοσιεύθηκε στο Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine, εξέτασε την ενεργειακή δαπάνη σε 39 παιδιά με διάφορους τύπους σώματος και διαπίστωσε ότι τα παιδιά «έκαιγαν» 4 με 6,7 θερμίδες ανά λεπτό παίζοντας δραστήρια βιντεοπαιχνίδια, σε σύγκριση με τις 4,4 θερμίδες ανά λεπτό που θα «έκαιγαν» αν περπατούσαν σε διάδρομο.



Γυμναστική μπροστά στην τηλεόραση



Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, χάνοντας κιλά χωρίς να πηγαίνετε γυμναστήριο. Κάντε μερικές ασκήσεις με βάρη καθώς βλέπετε τηλεόραση ή μερικούς κοιλιακούς. Αν πάλι διαθέτετε διάδρομο ή κάποιο άλλο όργανο γυμναστικής, βάλτε το κοντά στην τηλεόρασή σας και συνδυάστε χαλάρωση με γυμναστική.



Προετοιμάστε και φάτε το «χθεσινό» φαγητό



Αν δεν έχετε χρόνο ή διάθεση για μαγείρεμα κάθε μέρα, μαγειρέψτε μερικά φαγητά το Σαββατοκύριακο και βάλτε τα στο ψυγείο ή και στην κατάψυξη προκειμένου να έχετε για όλη την εβδομάδα. Έτσι δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε κάθε μέρα για το τι θα φάτε και πότε θα μαγειρέψετε.



Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Buffalo έδειξαν ότι ο περιορισμός της ποικιλίας των τροφίμων στη διατροφή και σε σταθερές περιόδους, όπως μία φορά την ημέρα ή μία φορά την εβδομάδα, μπορεί να μας βοηθήσει να τρώμε λιγότερο.



Προτιμήστε τα «σωστά» έτοιμα σνακς



Εάν δεν είστε ο τύπος που κουβαλάει μαζί του το ταπεράκι ή σακούλα με ξηρούς καρπούς και φρούτα, μπορείτε κι εσείς να φροντίσετε τη σιλουέτα σας, προτιμώντας τα κατάλληλα σνακ από καταστήματα. Δε σημαίνει ότι οτιδήποτε αγοράζετε απ’ έξω είναι και κακό. Προτιμήστε λοιπόν μπολ με κομμένα φρούτα και λαχανικά, αυγά ή μπολάκια με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς. Αν πάλι έχετε λίγο χρόνο και διάθεση, ετοιμάστε τα ίδια σνακ αποβραδίς και πάρτε τα μαζί σας το πρωί.



Μην «απαρνηθείτε» τα αγαπημένα σας ποπ κορν



Το αγαπημένο συνοδευτικό όταν βλέπετε ταινίες, τα ποπ κορν, έχουν μερικά σημαντικά οφέλη, όπως φυτικές ίνες, οι οποίες –όπως και τα δημητριακά ολικής άλεσης- μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο πλήρεις, σε σχέση με τα πατατάκια ή τα μπισκότα. Σας προτείνουμε πάντως να μη χρησιμοποιείτε βούτυρο ή λάδι για την παρασκευή τους.



Φορέστε τα κατάλληλα ρούχα



Τα ρούχα για γυμναστική που θα βρείτε σήμερα στα καταστήματα, είναι πολύ πιο άνετα και κολακευτικά από εκείνα που ίσως ξέρατε παλιά. Αν λοιπόν ο λόγος που σας απομακρύνει από το γυμναστήριο είναι ψυχολογικός, κατευθυνθείτε προς ένα κατάστημα με ρούχα γυμναστικής, αγοράστε μερικά ωραία κομμάτια, «φορέστε» το πιο πλατύ σας χαμόγελο και ξεκινήστε το τρέξιμο.



Κλείστε το θερμοστάτη



Χάστε βάρος και εξοικονομήστε χρήματα, κρατώντας το σπίτι σας λίγο… δροσερό. Βρετανοί ερευνητές ανακάλυψαν μια άμεση σχέση μεταξύ της αυξημένης θερμοκρασίας εσωτερικών χώρων και των υψηλών ποσοστών παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο: οι χαμηλές θερμοκρασίες αναγκάζουν το σώμα να δαπανά περισσότερη ενέργεια για να διατηρήσει την κεντρική του θερμοκρασία. Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Obesity Reviews, εξηγεί ότι όταν το σώμα είναι κρύο, παράγει καφέ λίπος, που καίει ενέργεια για να δημιουργήσει θερμότητα και διαφέρει από το λευκό λίπος, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα απόθεμα θερμίδων.


clickatlife.gr

Η διαφήμιση που καθήλωσε εκατομμύρια χρήστες στο youtube


Μπορεί η συγκεκριμένη διαφήμιση να αποτελεί προώθηση για την ασφαλιστική εταιρία «Thai Life Insurance» της Ταιλάνδης, ωστόσο το μήνυμα που περνάει είναι τόσο δυνατό ξεπερνώντας τον αρχικό της σκοπό.

Eίναι απλό: «Remember to care for those who care for you»

Ένα VIDEO αφιερωμένο στον ελληνικό λαό


Ένα video, αφιερωμένο στην κατάσταση της χώρας μας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 
"1,29 εκατ. άνεργοι
31% του πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχειας
20.000 άστεγοι
-40% οι περικοπές στο σύστημα Υγείας
Δεν είναι video game, συμβαίνει τώρα. Σταματήστε το!", αναφέρει.
Δείτε το:


Η αποκάλυψη της Γκολεμά για τον Λάκη Λαζόπουλο



Η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά κάνει μια σούπερ αποκάλυψη στη στήλη της στη Real life, όσο αφορά σε έναν υπέροχο καλεσμένο που θα έχει ο Λάκης σε πολύ λίγο καιρό. 
“Σούπερ πράγματα. ΈΡχεται στην Ελλάδα ο Τομ Χανκς να πάρει μέρος σε τηλεοπτική εκπομπή, καλεσμένος του Λάκη Λαζόπουλου, που γνωρίζονται από Πάρο-Αντίπαρο. Λεπτομέρειες προσεχώς, αν υπάρξουν…”

troktiko.eu

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ "ΚΑΜΑΡΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!! Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ...ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ



Η πρώτη φορά που εμφάνισε φουστανέλα σε πασαρέλα ήταν το 1991 στο σόου με τη Λίντα Εβαγκελίστα, την Κρίστι Τέρλινγκτον και τη Ναόμι Κάμπελ, οι οποίες τη φόρεσαν σε πλισέ παραλλαγή.

«Τότε είχε πέσει όλος ο Τύπος να με φάει. Θεωρούσαν κάτι τέτοιο τελείως γραφικό. Ήταν σε άλλη φάση η Ελλάδα, με τις φίρμες, την ξενομανία και τον νεοπλουτισμό να σαρώνουν τα πάντα. Αδυνατούσαν να καταλάβουν τη θέση των ελληνικών συμβόλων στη μόδα» δηλώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος, οποίος τόλμησε να μπει ανήμερα της εθνικής μας εορτής με φουστανέλα στην Αγια-Σοφιά.

Ο σχεδιαστής λανσάρει μάλιστα στη λαίλαπα της κρίσης συλλογή υπό τον τίτλο «I love tsolias» επαναφέροντας τη φουστανέλα ως εμβληματικό fashion statement της εποχής.

Όπως δηλώνει μάλιστα στο Πρώτο Θέμα ο λόγος που τον έκανε να λανσάρει τη σειρά αυτή ήταν η θλίψη για το πού κατάντησαν κάποιοι τον τόπο μας και ο θυμός σε σημείο που του ξύπνησε τα σοβινιστικά του ένστικτα.«Η φουστανέλα είναι η παραδοσιακή φορεσιά του Έλληνα την οποία προσπάθησα μέσα από τη μόδα να επαναλανσάρω ως τάση» δηλώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος δηλώνει ότι οι Έλληνες έχασαν την ταυτότητά τους προσκυνώντας οτιδήποτε ξενόφερτο.

Όσο για την απόφαση του να μπει με φουστανέλα στην Αγια-Σοφιά τονίζει: «Είναι κάτι που το έχω ξανακάνει. 

Πριν από χρόνια είχα εμφανιστεί με περικεφαλαία στο Ταζ Μαχάλ. Στην Κωνσταντινούπολη ήθελα να πάω γιατί είναι εκεί οι ρίζες μου, αφού ο παππούς μου ήταν από τους χορηγούς του Φαναριού. Ήθελα λοιπόν να εμφανιστώ στον τόπο καταγωγής μου φέροντας ένα ελληνικό στοιχείο και η φουστανέλα είναι ένα από αυτά».

Τα τέσσερα μήλα που άλλαξαν τον κόσμο!



Τέσσερα μήλα σε διαφορετικές χρονικές πριόδους και καταστάσεις αλλάξανε τον κόσμο...

Καθένα από αυτά έπαιξε το δικό του σημαντικό ρόλο στον ρου της ιστορίας, παραλάσσοντας κατά πολύ τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τότε, δημιουργώντας μεγάλες τομές στην κοινωνία, τον πολιτισμό, την επιστήμη, την τεχνολογία. Κάθε μήλο κατάφερε να βάλει το δικό του λιθαράκι στην εξέλιξη αυτού του κόσμου ή αλλιώς να δημιουργήσει στην εποχή του επανάσταση!

Το Μήλο της Εύας

Ο Αδάμ και η Εύα ήταν απόλυτα ελεύθεροι στον Παράδεισο με τον όρο να υπακούν στην εντολή του Θεού και να μη δοκιμάσουν το μήλο από το «δένδρο της γνώσης». Εντούτοις, παρακινούμενοι από τον «όφι τον αρχαίο», τον Σατανά, δεν υπάκουσαν, η Εύα πρωτίστως, με αποτέλεσμα να διωχθούν από τον παράδεισο λόγω της αμαρτωλής τους πράξης. Έτσι όταν η Εύα έφαγε το μήλο άλλαξε ο κόσμος…

Το Μήλο του Νεύτωνα

Ο νεαρός Ισαάκ Νεύτων καθόταν στον κήπο του όταν ένα μήλο έπεσε στο κεφάλι του! Ω του θαύματος, ο επιστήμονας κατανόησε αμέσως τη δύναμη της βαρύτητας που τον οδήγησε με αργά αλλά σταθερά βήματα στο Νόμο της Βαρύτητας. Αστεϊσμός ή αστικός μύθος, πάντως το μήλο του έπεσε στο κεφάλι του Ισαάκ άλλαξε τον κόσμο…

Το μήλο των Μπιτλς

Το διασημότερο βρετανικό συγκρότητα στην ιστορία της ροκ μουσικής που έκανε τον κόσμο να παραμιλά τη δεκαετία του 1960 και δημιούργησε μια από τις μεγασλύτερες τομές στη διεθνή μουσική σκηνή σχετίζεται με ένα μήλο, και δη πράσινο! Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία που βρισκόταν πίσω από τους Μπιτλς ονομαζόταν Apple Corps και είχε στο λογότυπό της ένα πράσινο μήλο κομμένο στα δύο, το οποίο εμφανίζεται στα βινύλια του διάσημου συγκροτήματος, η μουσική του οποίου άλλαξε τον κόσμο…

Το μήλο της Apple

Ο Steve Jobs οραματίστηκε και η Apple πραγματοποίησε. Η πρωτοπόρα σκέψη του, οι καινοτομίες του, η δημιουργικότητά του, η εξυπνάδα και η αεικίνητη προσωπικότητά ενσωματώθηκαν σε ένα μήλο, αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο. Συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, υπολογιστές και μια αυτοκρατορία ολόκληρη. Κι όλα αυτά γύρω από ένα μήλο που έμελλε να αλλάξει τον κόσμο.

madata.gr

Τα Ματια δειχνουν αν εισαι Gay η Straight



Ανεξάρτητα αν είσαι gay, straight ή οτιδήποτε άλλο στο φάσμα της σεξουαλικότητας, το τι σε έλκει σεξουαλικά φαίνεται στα μάτια σου.Μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι η διαστολή της κόρης του οφθαλμού, δείχνει τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν ερωτικές εικόνες και ερεθίζονται, οι κόρες του οφθαλμού ανοίγουν σε μια ασυνείδητη αντίδραση και αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη μελέτη του σεξουαλικού προσανατολισμού χωρίς επεμβατικές μετρήσεις δια της διέγερσης των γεννητικών οργάνων.

«Η μελέτη αυτή είναι το πρώτο μεγάλο πείραμα, το οποίο αποδεικνύει ότι η διαστολή της κόρης του οφθαλμού ταιριάζει απόλυτα με αυτό που δηλώνουν οι άνθρωποι ότι τους ερέθισε», λέει στη Huffington Post ο Ritch Savin-Williams, εξελικτικός ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Cornell.



«Αν ένας άνδρας είναι straight, οι κόρες του διαστέλλονται στην εικόνα των γυναικών. Το αντίθετο, αν δηλαδή είναι Gay, οι κόρες του θα διασταλούν στην εικόνα των ανδρών», συνεχίζει ο Savin-Williams.

Η σχέση μεταξύ του μεγέθους της κόρης και του σεξουαλικού ερεθίσματος, κρατάει πολλά χρόνια. Τον 16ο αιώνα στην Ιταλία, οι γυναίκες έριχναν στα μάτια τους σταγόνες οι οποίες είχαν φτιαχτεί από το τοξικό φυτό Belladona, οι οποίες εμπόδιζαν τις κόρες των ματιών τους να συστέλλονται και έτσι πίστευαν ότι αποκτούσαν ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

«Στην πραγματικότητα», λέει ο Savin-Williams «οι κόρες διαστέλλονται ελαφρώς ως αντίδραση σε οτιδήποτε συναρπαστικό ή ενδιαφέρον ερέθισμα, συμπεριλαμβανομένου ενός αγαπημένου προσώπου, ή ενός όμορφου κομματιού τέχνης. Η διαστολή αποτελεί σημάδι ότι το αυτόνομο νευρικό σύστημα (το σύστημα που ελέγχει τις ακούσιες ενέργειες, όπως τον παλμό και την αναπνοή) αντιδρά».

Παραδοσιακά, μέχρι τώρα, οι ερευνητές μελετούσαν τον ερεθισμό σε σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ζητώντας από τους συμμετέχοντες να βλέπουν ερωτικές ταινίες και παράλληλα με μηχανήματα μετρούσαν τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Στους άνδρες, μετρούσαν την αύξηση στην περίμετρο του πέους, ενώ στις γυναίκες χρησιμοποιούν έναν αισθητήρα που μετρά την μεταβολή της πίεσης στα αιμοφόρα αγγεία των κολπικών τοιχωμάτων.

«Οι μετρήσεις αυτές έχουν μειονεκτήματα», λέει ο Savin-Williams. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να καταστείλουν τη διέγερση των γεννητικών οργάνων τους, ή απλώς δεν μπορούν να διεγερθούν στα γεννητικά τους όργανα σε ένα εργαστηριακό περιβάλλον. Και έπειτα υπάρχει και το θέμα ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αισθάνονται καλά όταν συμμετέχουν σε έρευνες για τα γεννητικά τους όργανα».

Ετσι ο Savin-Williams και ο συνάδελφός του Gerulf Rieger, επίσης από το Πανεπιστήμιο του Cornell, στράφηκαν στις κόρες των ματιών. Μελέτησαν 165 άνδρες και 160 γυναίκες, gay, straight και bisexual. Οι συμμετέχοντες έβλεπαν ξεχωριστά βίντεο του ενός λεπτού, με θέμα έναν άνδρα να αυνανίζεται, μία γυναίκα να αυνανίζεται και εικόνες από τοπία. Τα βίντεο είχαν επεξεργαστεί τεχνικά στον τομέα της φωτεινότητας, για να μην αλλοιωθούν τα αποτελέσματα.

Μία κάμερα κατέγραφε τις αλλαγές στις κόρες των ματιών, ενώ οι συμμετέχοντες κατέγραφαν αν το βίντεο που έβλεπαν τους ερέθιζε.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η διαστολή της κόρης ταιριάζει με τις παρατηρήσεις των ερευνών που έγιναν δια της μεθόδου μέτρησης της διέγερσης των γεννητικών οργάνων.

Στους άνδρες, η τάση αυτή είναι γενικά απλή: οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες ανταποκρίνονται στις σεξουαλικές εικόνες των γυναικών, οι ομοφυλόφιλοι άνδρες στις σεξουαλικές εικόνες των ανδρών. Οι bisexual άνδρες ανταποκρίνονται τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Στις γυναίκες τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Οπως λέει ο Savin-Williams, «οι Gay γυναίκες παρουσίασαν διαστολή της κόρης τους όταν έβλεπαν γυναίκες. Αλλά στις straight γυναίκες η διαστολή ήταν περίπου ίδια όταν έβλεπαν άνδρες και γυναίκες και παρά το γεγονός ότι έλεγαν πως ερεθίζονταν βλέποντας τους άνδρες».

Σύμφωνα με τον Savin-Williams, αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι straight γυναίκες είναι κρυφά bisexual. Οι σεξολόγοι δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί πραγματικά συμβαίνει αυτό. Μία θεωρία λέει, ότι επειδή στο πέρασμα των αιώνων, οι γυναίκες είχαν τον κίνδυνο να βιαστούν, ανέπτυξαν έναν μηχανισμό ώστε να εκκρίνουν υγρά και να λιπαίνεται ο κόλπος, ανεξάρτητα από το αν ερεθίζονται ή όχι. Και αυτό για να μπορέσει η γυναίκα να αποφύγει ανεπανόρθωτους τραυματισμούς ή μολύνσεις, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει και να διαιωνίσει τα γονίδιά της.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στις αρχές Αυγούστου (2012) στην επιθεώρηση PLoS ONE και όπως λέει ο Savin-Williams, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει ανθρώπους οι οποίοι είναι μπερδεμένοι με τη σεξουαλικότητά τους.


5 λάθη που κάνεις στο γυμναστήριο (και χάνεις το κορμί)



Εντάξει, μεταξύ μας τώρα, υπάρχει άνδρας που πριν περάσει την πόρτα του γυμναστηρίου, δεν είχε άγχος για το αν θα είναι εκείνη η ξανθιά, με το μαύρο, ημιδιάφανο κολάν; Ok, αφού συμφωνούμε, προχωράμε. Ο κίνδυνος να ξεφτιλιστείς στα μάτια της ξανθιάς, πάντα ελλοχεύει, και δεν φταίει που δεν μπορείς να βγάλεις το πρόγραμμα με τα βάρη. Τα λάθη που κάνεις την απωθούν, κι ας σε θέλει κατά βάθος!

Δες ποια μπορεί να είναι αυτά:
5. Δεν είσαι ο διάδοχος του Μπόρατ (και δεν θέλεις να γίνεις).
Θυμάσαι εκείνα τα σορτσάκια που φορούσε «ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και τα άλλα παιδιά» στα 80’s και κάλυπταν τα πόδια μέχρι τους προσαγωγούς; Όχι, ποτέ δεν θα γίνουν vintage, μην είσαι περήφανος που τα φοράς. Η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο ακόμη και στο γυμναστήριο. Ξέχνα τις φωτογραφήσεις που βλέπεις με t shirt σαν ελβετικό τυρί από τις τρύπες και λερωμένα! Εδώ δεν είναι φωτογράφηση, είναι αληθινή ζωή. Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες που βλέπουν τέτοιους τύπους στα γυμναστήρια πιστεύουν πως «αυτοί οι άνδρες δεν περιποιούνται τον εαυτό τους».
4. Μην θαυμάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη
Εντάξει, για κάποιες ασκήσεις απαιτείται να κοιτάς τον καθρέφτη του γυμναστηρίου, για τη δική σου ασφάλεια, αλλά και των άλλων. Αλλά μέχρι εκεί. Όταν κάποιος πηγαίνει στο γυμναστήριο και για τη μία ώρα που διαρκεί το πρόγραμμά του, βλέπει τον καθρέφτη επί 65 λεπτά, ε τότε καλύτερο θα ήταν να μην πλησιάσει καμία γυναίκα. Το να κοιτάς τον εαυτό σου συνεχώς δείχνει δύο πράγματα, που κανένα από τα δύο δεν είναι αρετές… Ή είσαι πολύ εγωιστής ή είσαι πολύ ανασφαλής! Και στην τελική, αν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου, πώς θα έχεις μια οπτική επαφή με την ξανθιά με το κολάν, για να καλλιεργήσεις το έδαφος; Ε;
3. Το νου σου στη μπουρνουζοπετσέτα
Γυμνάζεσαι άρα ιδρώνεις! Λογικό, λογικότατο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να μυρίζεις σαν τον ασβό, τον Πέπε Λε Πιού. Η πετσέτα αυτή τη χρησιμότητα έχει. Θυμήσου να σκουπίζεσαι τακτικά και προς Θεού, για κανένα λόγο, μην επιχειρήσεις να ψεκαστείς με κάποιο άρωμα! Αν η ξανθιά με το κολάν θέλει να σε βλέπει ιδρωμένο, υπάρχει και το κρεβάτι του σπιτιού σου. Ή του σπιτιού της!
2. Ο ξεδιάντροπα πεφτάκιας…
Μπορεί να είσαι ένας συνδυασμός Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και Άρνολντ Σβαρτσενέιγκερ. Αυτό, όμως, δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις παρατηρήσεις στην ξανθιά με το κολάν, για το πώς εκτελεί μια άσκηση. Στην τελική κανείς δεν θέλει να του επισημαίνεις τα λάθη του και μάλιστα άγνωστος. Επίσης, το να προσπαθήσεις να την προσεγγίσεις όταν εκείνη φοράει ακουστικά ή παρακολουθεί τηλεόραση είναι τόσο μα τόσο λάθος!
1.Μην την βλέπεις σαν ένα κομμάτι… μυών!
Το να την προσεγγίσεις λέγοντας την ατάκα «έχεις πολύ ωραίο κορμί», είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα ρωσικό μπαρ και να ρωτάς «αν έχουν καλή βότκα». Σίγουρα, δεν είναι αυτή η ατάκα που θα την εντυπωσιάσει και θα σε κάνει να σκέφτεται νύχτα μέρα. Το αντίθετο, μάλλον. Αν στην πρώτη επαφή επιχειρήσεις να ανοίξεις συζήτηση για το σώμα της, τότε η ξανθιά με το μαύρο κολάν θα πιστεύει πως την ενδιαφέρεις μόνο για αυτό. Πράγμα που δεν σου δίνει κανένα πλεονέκτημα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον χτύπησε με τριαντάφυλλα και ... δείτε τι έπαθε!



Η 38χρονη σύντροφός του τον έστειλε στο νοσοκομείο χτυπώντας τον με τα... τριαντάφυλλα που του έστειλε η ερωμένη! Ο λόγος για 44χρονο Πατρινό ελαιοχρωματιστή ο οποίος διατηρούσε παράλληλη σχέση προσέχοντας πολύ τις κινήσεις του ώστε να μην γίνει αντιληπτός. Όπως αποδείχθηκε όμως δεν είχε υπολογίσει τις απρόβλεπτες κινήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν εν αγνοία του οι ίδιες οι ερωμένες, εκθέτοντάς τον ανεπανόρθωτα και αποκαλύπτοντας το πονηρό παρασκήνιο.

Και το περιστατικό επίθεσης εναντίον του και τραυματισμού του ήταν τελικά... ζήτημα χρόνου να συμβεί. Έλαβε χώρα νωρίς το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου, στο σπίτι του, στην περιοχή της Αρόης. Ο ίδιος είδε κι έπαθε το προηγούμενο βράδυ να πείσει την μία από τις δύο γυναίκες με τις οποίες διατηρεί σχέση - και συγκεκριμένα ιδιοκτήτρια καταστήματος στο κέντρο της Πάτρας - ότι είχε δουλειά και δεν μπορούσε να μείνουν μαζί το βράδυ. Και όλα αυτά, φυσικά, επειδή σκόπευε να συναντηθεί κρυφά με την δεύτερη ερωμένη. Την πήγε στο σπίτι του και έμειναν όλη τη νύχτα.

Όμως φεύγοντας το πρωί για να πάει για δουλειά, η σύντροφος είδε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του μία... ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα! Και μάλιστα πάνω της υπήρχε και σημείωμα που αποδείκνυε ότι τα λουλούδια τα είχε αφήσει τη νύχτα η... έμπορος! Και στο σημείωμα του έγραφε ότι δεν άντεχε μακριά του και ότι τον κατανοούσε εκείνο το βράδυ είχε... «πολλή σοβαρή δουλειά» και αδυνατούσε να συναντηθεί μαζί της...

Τον χτυπούσε στο πρόσωπο, με τα... αγκαθωτά τριαντάφυλλα!

Η 38χρονη πήρε τα τριαντάφυλλα στο χέρι και ανέβηκε ξανά στο σπίτι του για να ζητήσει εξηγήσεις. Η πρώτη αντίδραση του 44χρονου στο ερώτημα «τι λουλούδια είναι αυτά;» ήταν ότι δεν είχε ιδέα.

Όταν η γυναίκα του είπε πού ακριβώς τα βρήκε, εκείνος απάντησε ότι θα τα άφησε κάποιος... «τρελός». Όλα αυτά βέβαια προτού του δείξει και το... αποκαλυπτικό σημείωμα, με το οποίο ο άνδρας αναγκάστηκε να τα παραδεχθεί όλα. Και τότε ήταν που... δέχθηκε απανωτά χτυπήματα με τα αγκαθωτά τριαντάφυλλα, με αποτέλεσμα να του προκληθούν τραύματα στη δεξιά πλευρά του προσώπου και στο λαιμό!

Ο 44χρονος μετέβη στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και όπως του είπαν τη... γλίτωσε φθηνά αφού τα αγκάθια θα μπορούσαν να εισχωρήσουν ακόμα περισσότερο στο δέρμα του προκαλώντας του ανεπανόρθωτη ζημιά!

newsbomb.gr

Άλμπουμ των Beatles με τις υπογραφές τους πουλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ!



Ένα σπάνιο, υπογεγραμμένο αντίτυπο του άλμπουμ των Beatles, «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band», πουλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή – ρεκόρ των 226.648 ευρώ, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Hollywood Reporter.
Σύμφωνα με το περιοδικό με ειδήσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο, το άλμπουμ, το οποίο είχαν υπογράψει και τα τέσσερα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, αγόρασε χθες Σάββατο άνδρας που ζήτησε να παραμένει ανώνυμος σε δημοπρασία του οίκου Heritage Auctions που εδρεύει στο Ντάλας.
Οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι το άλμπουμ θα πουληθεί έναντι περίπου 30.000 δολαρίων, αναφέρει το περιοδικό. Οι Beatles θεωρείται ότι υπέγραψαν το εξώφυλλο του δίσκου γύρω στον Ιούνιο του 1967 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ.
Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το προηγούμενο ρεκόρ πώλησης για υπογεγραμμένο δίσκο του συγκροτήματος ήταν 120.000 ευρώ για ένα αντίτυπο του Meet the Beatles.

http://www.koolnews.gr

Συγκλονιστικό γράμμα της Μέριλιν Μονρό: «Νιώθω ότι θα τρελαθώ...δεν θέλω να ζω» [εικόνα]


Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας σκεφτόταν η Μέριλιν Μονρό, όπως αποκαλύπτεται σε γράμμα που έστειλε στον μέντορά της και στο οποίο παραδέχεται ότι «παλεύει» για να αντέξει μπροστά στις κάμερες.

«Νιώθω ότι θα τρελαθώ... Δεν θέλω να ζω», αναφέρει μεταξύ άλλων η θρυλική ξανθιά του σινεμά, στο γράμμα που δημοπρατείται στις 30 Μαΐου και αναμένεται να «πιάσει» περίπου 40.000 ευρώ.

Σε μία εξομολόγηση ψυχής -που γράφτηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως φαίνεται από το επιστολόχαρτο και λίγο πριν βρεθεί νεκρή, στις 5 Αυγούστου του 1962- η Marilyn γράφει στον Lee Strasberg: «η θέλησή μου είναι αδύναμη, αλλά δεν μπορώ να αντέξω τα πάντα! Ακούγομαι σαν τρελή, αλλά νομίζω ότι θα τρελαθώ! Αυτό νιώθω μπροστά στην κάμερα και η συγκέντρωσή μου, αλλά και όσα προσπαθώ να μάθω, με εγκαταλείπουν. Νιώθω σαν να μην ανήκω στο ανθρώπινο είδος».

Εκτός από την επιστολή – σοκ, στο «σφυρί» θα βγουν άλλα 250 γράμματα διάσημων προσώπων, όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι και ο Dwight Eisenhower, που προέρχονται από ανώνυμο συλλέκτη.

Μεταξύ άλλων, προς πώληση είναι και δισέλιδο γράμμα του John Lennon προς τoν Paul και την Linda McCartney που αποκαλύπτει την έχθρα μεταξύ των δύο «Σκαθαριών» την περίοδο της διάλυσης του συγκροτήματος και αναμένεται να «χτυπήσει» τις 47.000 ευρώ.


http://www.iefimerida.gr


Britney Spears: Φωτογραφίες που ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!



Δείτε την γνωστή τραγουδίστρια όπως δεν την έχετε δει ποτέ....

Άντε τώρα να βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο, και στα καλά καθούμενα,  να δεις μπροστά σου την Britney Spears έτσι. To βάζεις, ή δεν το βάζεις στα πόδια από την τρομάρα σου; Αυτό συνέβη σε όσους αντίκρισαν από κοντά την 31χρονη τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο του Los Angeles. Η Britney, που πολύ κοκέτα, ΔΕΝ τη λες, έκανε εμφάνιση a la «Scary Movie», ξεμαλλιασμένη, με το make up να έχει φύγει και να της έχει δημιουργήσει μαύρους κύκλους, και το πρόσωπο πρησμένο από τον ύπνο. Μάλλον το κορίτσι πήρε έναν υπνάκο στο αεροπλάνο, και αποβιβάστηκε όπως όπως, με εμφάνιση που έκοψε την ανάσα. Κυριολεκτικά όμως, και όχι για καλό. «Έστειλε» κόσμο από την τρομάρα του σας λέμε.








http://www.soknews.gr

Η Andessa Urach ξεσήκωσε το αεροδρόμιο με τις καμπύλες της - Εικόνες



Είναι μια γυναίκα που το τελευταίο διάστημα μπήκε για τα καλά στο μάτι μας εξαιτίας των εντυπωσιακών αναλογιών της. 

Είναι αυτό που λέμε ιδανικό κορίτσι καθώς διαθέτει τεράστιο στήθος-παίζεις μαζί του, του μιλάς και αν κουραστείς κοιμάσαι πάνω του- αλλά και γλουτούς που αναμένεται να ξεχωρίσουν στο βιβλίο γκίνες για την ανατομία και την αρμονία τους.
Η Andessa Urach βρέθηκε σε αεροδρόμιο και η αναμονή την κούρασε.

Σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο επέλεξε λευκό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν αλλά κάποια στιγμή είπε να παρκάρει τα μπροστινά βάρη της στο desk.

Άραγε ο υπάλληλος που έκανε το check in πόσο ψύχραιμος ήταν;



tragiko

Κι όταν το ίντερνετ πέφτει…


Δέκα πράγματα που κάνεις όταν πέφτει το Ίντερνετ.







Ήθελε να κλέψει τον χαυλιόδοντα από τον ελέφαντα του Λουδοβίκου του 14ου



Με ένα αλυσοπρίονο χειρός ένας διαρρήκτης επιχείρησε να κλέψει τον χαυλιόδοντα ελέφαντα μέσα σε ένα ασφαλισμένο μουσείο στο Παρίσι, αλλά συνελήφθη καθώς έφευγε με το πολύτιμο ελεφαντόδοντο, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο θόρυβος από το αλυσοπρίονο ενεργοποίησε το σύστημα συναγερμού ειδοποιώντας την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 20χρονο ύποπτο, κοντά στο μουσείο. Ο χαυλιόδοντας «ανακτήθηκε», και αξιωματούχοι του μουσείου ανέφεραν ότι θα καταστεί δυνατόν να επανατοποθετηθεί στον σκελετό του ελέφαντα, καθώς δεν υπάρχει άλλη ζημιά. 

Ο ελέφαντας που βρίσκεται στο γαλλικό μουσείο ανήκε στον βασιλιά Λουβοδίκο τον 14ο, ο οποίος πέθανε το 1715.

Οι αρχές υποψιάζονται ότι ο διαρρήκτης επιχείρησε να αποσπάσει τον χαυλιόδοντα για να τον πωλήσει στην μαύρη αγορά για τους ελεφαντόδοντες.

http://www.newsit.gr

Τα πιο προχωρημένα προφυλακτικά στον κόσμο




Όταν ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωνε, προ ημερών, ότι μέσω του Ιδρύματος που διατηρούν ο ίδιος και η σύζυγός του Μελίντα, θα πριμοδοτήσει με 100.000 δολάρια όποιον κατασκευάσει την «επόμενη γενιά» προφυλακτικών, προφανώς δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του...

Η εταιρεία J&D's Foods, η ίδια εταιρεία από το Σιάτλ των ΗΠΑ που σχετικά πρόσφατα λάνσαρε στην αγορά μαγιονέζα με γεύση μπέικον, παρουσίασε τώρα τα... Bacon Condoms, προφυλακτικά με γεύση μπέικον, αλλά και με ... μορφή και σχήμα (;) μπέικον και με το πρωτοποριακό σλόγκαν: «Για να μοιάζει το ... κρέας σας με κρέας»!!!

Στα συν του νέου προϊόντος, όπως ισχυρίζεται η J&D, κάθε προφυλακτικό είναι «ενισχυμένο» με πραγματικό λίπος από μπέικον για πιο «ομαλή» χρήση...

Όσον αφορά τώρα στο πως έφτασαν οι ιθύνοντες της εταιρείας στην απόφαση να βάλουν στην παραγωγή ένα τέτοιο προϊόν, οι ίδιοι απαντούν πως με βάση τις δικές τους έρευνες 10 στους 10 πελάτες τους δήλωσαν πως προτιμούν να μυρίζουν μπέικον από τη συνήθη μυρωδικά καρύδας, ή ακόμα χειρότερα τη φυσική οσμή του λάτεξ, που συνήθως μυρίζουν τα περισσότερα προφυλακτικά στο εμπόριο.



protothema.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger