Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απo τον Αννα στον Καϊαφα και απο τη Σκυλα στη Χαρυβδη

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012


Γράφει ο Κώστας Γεωργίου


Και τώρα τι; Το Μάιο, μα στις αρχές, μα στη μέση, μα στο τέλος όλα δείχνουν ότι θα έχουμε εκλογές. Θα κληθούμε να παραστούμε στα διάφορα εκλογικά τμήματα, προκειμένου να εκλέξουμε αντιπροσώπους για την Βουλή και Κυβέρνηση για τον τόπο. Κάποιοι θα επιλέξουν να απέχουν από τη διαδικασία και συνειδητά θα απέχουν από την ψηφοφορία. Θα προτιμήσουν να εκδράμουν σε κοντινές παραλίες για να απολαύσουν το ουζάκι τους κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο. Για τους υπόλοιπους όμως –αν εξαιρεθούν τα κομματόσκυλα- θα υπάρξει το δίλλημα· και τώρα τι;


Ψηφίζω ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του μνημονίου, της ΤΡΟΙΚΑ, και του Διεθνούς νομισματικού ταμείου. Το κόμμα που κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο έκανε σύνθημα το «λεφτά υπάρχουν», κέρδισε τις εκλογές και μετά από λίγο ανακάλυψε ότι: «δεν υπάρχει σάλιο»(δηλώσεις Λοβέρδου). Το κόμμα που προσπάθησε να διαχύσει τις κυβερνητικές ευθύνες για την κατάσταση της χώρας, σε όλο τον Ελληνικό λαό με το περίφημο: «μαζί τα φάγαμε».



Ψηφίζω Ν.Δ, το κόμμα που έκανε αντιπολίτευση αντιδρώντας στο μνημόνιο σηκώνοντας το λάβαρο του αντιμνημονιακού αγώνα, αλλά μόλις ήρθαν τα δύσκολα έκανε στροφή 180 μοιρών και στήριξε την κυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου για να υπογράψει το μνημόνιο νούμερο δύο. Το κόμμα που το 2009 υποστήριζε ότι άφηνε έλλειμμα 5% ενώ η αλήθεια είναι πως το έλλειμμα έφτασε το 15%.

Ψηφίζω ΛΑΟΣ, το κόμμα που κάνοντας την κολοτούμπα επιστήμη, πρόδωσε το μνημονιακό του προφίλ και σήκωσε την παντιέρα της επανάστασης. Το κόμμα που θα σας πει, πάντα αυτό που θέλετε να ακούσετε.

Ψηφίζω ΚΚΕ, το κόμμα που περιμένει ακόμα την ανάσταση του Στάλιν και την κόκκινη στρατιά να καταλάβει τον κόσμο. Το κόμμα που όταν ακούει την λέξη «Ευρώπη», νομίζει ότι πρόκειται για τον δορυφόρο του πλανήτη Δία.

Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που έχει αναγάγει την αντίδραση σε επιστήμη και έχει ενσωματώσει στις τάξεις του κάθε καρυδιάς καρύδι. Το κόμμα που αν κάποια από τα στελέχη του τα αποκαλέσεις Έλληνες, θα σε μηνύσουν για εξύβριση.

Ψηφίζω Δημοκρατική Συμμαχία, το κόμμα που ίδρυσε η Μπακογιάννη για να αισθανθεί αρχηγός, αφού δεν τα κατάφερε στη ΝΔ.

Ψηφίζω Δημοκρατική Αριστερά, το κόμμα που στήθηκε με αποσχισθέντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και για να μεγαλώσει χρησιμοποιεί φθαρμένα υλικά του ΠΑΣΟΚ.

Ψηφίζω Ανεξάρτητους Έλληνες, το κόμμα που προσπαθεί να εκφράσει αυτό που δεν κατάφερε το ΛΑΟΣ, με στελέχη του προέρχονται από την «αθώα» διακυβέρνηση Καραμανλή.

Ψηφίζω Χρυσή Αυγή, το κόμμα που θα διώξει τους λαθρομετανάστες· δεν είναι ρατσιστές, οι άλλοι είναι μαύροι.

Ψηφίζω, ψηφίζω, ψηφίζω… με τόσες άριστες επιλογές μια δύσκολη απόφαση.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger