Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καθίστε καλά: Η Cheryl Cole έγινε ΜΟΝΤΕΛΟ και ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ!

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013


Η 29χρονη τραγουδίστρια πόζαρε με σέξι διάθεση στο φακό και αναστάτωσε για άλλη μια φορά τον αντρικό πληθυσμό.

Τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο, η Cheryl Cole σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα. Ωστόσο, οι πιο σέξι πόζες που μας έχει χαρίσει, κατά τη διάρκεια της καριέρας της, είναι αυτές με την ιδιότητα του μοντέλου.

Ειδικά όταν φωτογραφίζεται για εταιρείες εσωρούχων, η Cheryl Cole αναστατώνει με το σέξι κορμί της και τα τατουάζ της. Μάλιστα, η 29χρονη, πρόσφατα «χτύπησε» ακόμα ένα μεγάλο τατουάζ στη μέση της.









Απορίες γύρω από το sex


Σας τις λύνουμε όλες για να μην προβληματίζεστε πια!


To sex όπως έχουμε πει πολλές φορές είναι ωραίο αλλά είναι και αστείο! Τώρα θα μας πείτε υπερβολικούς αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις να κάνεις με δύο γυμνά κορμιά, υγρά και σίγουρα αλλόκοτες στάσεις οι οποίες μπορεί να καταλήξουν σε... σπασμένα πλευρά, αν εξαιρέσεις τον πόνο, έρχεται το γέλιο! Ας μην αναφερθούμε στα παραμορφωμένα πρόσωπα των συμπαθών και λατρεμένων αρσενικών που είναι κάτι μεταξύ δυσκοίλιου και ανθρώπου που έχει πιει τουλάχιστον 20 ποτά και άλλα τόσα σφηνάκια! Εκτός φυσικά από αστείο, το sex καμιά φορά μπορεί να γίνει και ντροπιαστικό, ειδικά για τη γυναίκα! Μεταξύ μας, πόσες φορές δεν έγινε κάτι, που ο καλός σας αγνόησε αλλά εσείς θέλατε να χωθείτε 10 μέτρα κάτω από το έδαφος; Η αλήθεια είναι ότι τα απρόοπτα είναι για να γίνονται, αλλά είναι και μερικές φορές που ακόμα και στις φίλες μας ντρεπόμαστε να περιγράψουμε το πάθημά μας! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιες απορίες γύρω από το sex, που αν όχι όλες, οι περισσότερες έχουμε και απλά ντρεπόμαστε να εκφράσουμε! Διαβάστε παρακάτω και πάρτε τις απαντήσεις σας...

1. Εκείνη η... στάμπα στο σεντόνι: Μόλις έχετε τελειώσει μία άκρως ικανοποιητική συνέυρεση και έτσι όπως γυρίζετε το βλέμμα σας παρατηρείτε με τρόμο έναν τεράστιο λεκέ πάνω στο σεντόνι! Η πρώτη σας σκέψη, γιατί πάντα ο νους μας πάει στο κακό, είναι ότι είναι ούρα! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι διακριτικά και χωρίς να σας βλέπει εκείνος, να μυρίσετε και θα πάρετε την απάντησή σας! Αν όντως επιβεβαιωθούν οι μεγαλύτεροί σας φόβοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος φρίκης και πανικού. Σύμφωνα με ειδικούς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ειδικά κατά την ιεραποστολική στάση, να υπάρξει... διαρροή λόγω της πίεσης της ουρήθρας. Αν αυτό συμβαίνει σπάνια, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αν όμως το παρατηρείτε πιο συχνά, καλά θα κάνετε να επισκεφθείτε το γυναικολόγος σας. Όσον αφορά στον καλό σας, μάλλον πέρασε και δεν ακούμπησε! Μπορεί να σας κάνει εντύπωση, αλλά οι άντρες έχουν πολλή περισσότερη κατανόηση από όση νομίζουμε.

2. Γέλιο και δάκρυα χωρίς λόγο: Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε πιθανόν, διότι αν όχι σε εσάς σίγουρα θα έχει συμβεί σε κάποια φίλη ή γνωστή. Το sex σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ένα καθαρά συναισθηματικό και νευρολογικό γεγονός. Με λίγα λόγια, και με την έκκριση όλων αυτών των ορμονών είναι απολύτως λογικό να επηρεάζονται τόσο τα νεύρα μας όσο φυσικά και οι συναισθηματικές μας αντιδράσεις. Ανάλογα φυσικά με το χαρακτήρα του καθενός και κυρίως με τη συναισθηματική του κατάσταση το διάστημα εκείνο, οι αντιδράσεις ποικίλουν. Από τρανταχτά γέλια, μέχρι κλάμα δίχως αύριο. Και τα δύο είναι ικανά να φέρουν τον άλλο σε τρομερά δύσκολη θέση ωστόσο είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Ένα ακόμα γεγονός που προκαλεί συναισθηματική φόρτιση, είναι και το ότι μένουμε εντελώς γυμνοί μπροστά σε έναν άλλον άνθρωπο, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε εκτεθειμένοι και φυσικά μας επηρεάζει ψυχολογικά.

3. Υγρασία... μηδέν: Συνήθως οι γυναίκες που υποφέρουν από... ξηρασία εκεί κάτω, είναι αυτές που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση ή έστω την πλησιάζουν! Ωστόσο, πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες, παρά το γεγονός ότι ακόμα και στις μέρες μας το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ταμπού ακόμα και σαν αναφορά στο γυναικολόγο, αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο φυσικά δεν τους επιτρέπει να χαρούν το sex. Η σύνδεση που έχει γίνει με το στοματικό από τον άντρα, αμφισβητείται όλο και περισσότερο και πλέον οι περισσότεροι ερευνητές έχουν καταλήξει ότι πολλά μπορούν να επηρεάζουν την υγρασία του κόλπου, ακόμα και μία φαρμακευτική αγωγή. Αυτό που συστήνουν είναι λιπαντικό και... υπομονή!

4. Αίμα μετά το sex: Ας υποθέσουμε φυσικά ότι δεν είστε παρθένα ή ότι δεν είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που κάνετε sex, οπότε και είναι άκρως φυσιολογικό να συμβεί. Αν λοιπόν παρατηρήσετε κάτι τέτοιο, αρχικά δεν θα πρέπει να πανικοβληθείτε και να θεωρήσετε ότι σας συμβαίνει κάτι σοβαρό. Αν λοιπόν η ποσότητα του αίματος είναι μικρή και το χρώμα του αίματος σχετικά ανοιχτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το περιστατικό να είναι τυχαίο ή να προκλήθηκε από κάποια απότομη κίνηση ή τραυματισμό. Αν από την άλλη, το φαινόμενο είναι συχνό και η ποσότητα του αίματος είναι σχετικά μεγάλη, τότε καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Όχι ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος άμεσος, αλλά μπορεί ας πούμε να έχετε τραχηλίτιδα και να χρειαστείτε θεραπεία.

Πηγή: http://www.queen.gr


Βρες ο δικό σου Ultrabook στο you.gr

Γιατί τα πουλιά δεν παθαίνουν ηλεκτροπληξία στα καλώδια της ΔΕΗ;



Έρχεται το καλοκαιράκι και έχουμε ανοιχτά τα παράθυρα στο σπίτι μας. Ξαφνικά από έξω ακούμε τιτιβίσματα!

Βγαίνουμε έξω στο μπαλκόνι μας να χαρούμε τη μελωδία της φύσης μέσα στην τσιμεντούπολη του πολιτισμού, και ο... τραγουδιστής κάθεται επάνω στα καλώδια της ΔΕΗ, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου!!

Γιατί συμβαίνει αυτό; Τα πουλιά έχουν κάποια... διαφορετική σωματική κατασκευή; Σχήμα; Μέγεθος; Αντοχές;; Ας δούμε!

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε καλά, από τα καλώδια της ΔΕΗ που διακλαδώνονται φιδογυριστά στις πόλεις και τις εξοχές, περνάει υψηλή τάση, ικανή όχι μόνο να μας προκαλέσει ηλεκτροπληξία, αλλά και να μας πάει στον... Άγιο Πέτρο με εισιτήριο express!!!

Γιατί όμως δεν παθαίνουν τα πουλιά ηλεκτροπληξία όταν κάθονται επάνω στα καλώδια της ΔΕΗ;
Το μυστικό δεν είναι κάτι στην κατασκευή ή το σώμα τους, είναι απλή φυσική!!

Όπως όλοι μας μαθαίνουμε στη φυσική στο λύκειο, για να υπάρξει ροή ηλεκτρονίων σε ένα κλειστό κύκλωμα, πρέπει να υπάρχει διαφορά τάσης, διαφορετικό δυναμικό (υψηλό – χαμηλό) ανάμεσα σε δύο σημεία.

Ας πάρουμε για παράδειγμα δύο σημεία με διαφορετικό δυναμικό, ένα με θετικό (+, πηγή) και ένα με αρνητικό (-, γείωση). Δεν έχει σημασία το νούμερο, το σημαντικό είναι να έχουν διαφορετικό δυναμικό, και αναγκαστικά το ένα είναι υψηλότερο από το άλλο.

Τώρα αν αυτά τα δύο σημεία τα ενώσουμε με έναν αγωγό, ένα καλώδιο ας πούμε (μια λάμπα, μια αντίσταση κτλ), τότε αρχίζουν τα ηλεκτρόνια να πηγαίνουν από το υψηλό δυναμικό στο χαμηλό, και να υπάρχει ένα ρεύμα στο κύκλωμα.

Αν όμως με το ίδιο καλωδιάκι συνδέσουμε το ίδιο σημείο, ας πούμε από το (+) με το (+), δεν θα υπάρχει διαφορά δυναμικού, άρα και δεν θα υπάρξει ροή ηλεκτρονίων και ρεύμα!

Ας ξαναπάμε τώρα στα καλώδια της ΔΕΗ.

Κάθε καλώδιο της ΔΕΗ έχει και το δικό του δυναμικό, περνάει από μέσα του ένα συγκεκριμένο ρεύμα, άρα στα άκρα του έχει συγκεκριμένη διαφορά δυναμικού. Τώρα προσέξτε μια σημαντική λεπτομέρεια:

Μεταξύ τους τα καλώδια έχουν διαφορετική τάση.

Όπως όλοι γνωρίζουμε τα σώματα μας, καθώς και των ζώων, των πουλιών κτλ, είναι καλοί αγωγοί του ηλεκτρισμού. Δηλαδή αφήνει να περάσει από μέσα του το ρεύμα. Είναι αυτό που λέμε «μας χτύπησε το ρεύμα»!

Λειτουργεί ακριβώς σαν το καλωδιάκι (λάμπα, αντίσταση) στο παράδειγμα μας.

Ως γνωστόν, τα πουλιά κάθονται σε ένα καλώδιο. Έχετε δει ποτέ κανένα πουλί, όσο μικρή ή μεγάλο και να είναι, να έχει το ένα πόδι του στο ένα καλώδιο και το άλλο σε κάποιο άλλο;; Όχι φυσικά!!

Άρα ναι μεν λειτουργούν σαν καλοί αγωγοί όταν τα πουλιά κάθονται σε καλώδιο, αφήνουν το ρεύμα να περάσει από μέσα τους, οπότε και μπορεί πάντα να τα χτυπήσει το ρεύμα, αλλά από την άλλη, δεν ενώνουν με την στάση τους, διαφορετικά δυναμικά, δηλαδή διαφορετικά καλώδια!!

Άρα και δεν θα περάσει από μέσα τους το ρεύμα και άρα δεν θα πάθουν ηλεκτροπληξία!!

Αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο στα πουλιά, αλλά και στους ανθρώπους. Καλύτερα όμως να μην δοκιμάσετε να κρεμαστείτε από τα καλώδια της ΔΕΗ για να το δείτε και μόνοι σας!!

Κρατήστε αυτή τη γνώση για την περίπτωση που από αυτό εξαρτάται... η ζωή σας!! Γι' αυτό και στις ταινίες βλέπετε αποδράσεις από βαρυποινίτες κρεμασμένους από τα ηλεκτρικά καλώδια!

Άντρες – γυναίκες: Μήπως δε διαφέρουμε όσο νομίζουμε;


Μπορούν να ρίξουν τη μπάλα μακρύτερα, έχουν πιο δυνατή σωματική κατασκευή, μεγαλύτερες σεξουαλικές ορέξεις και βλέπουν με καλύτερο μάτι το αδέσμευτο σεξ. Αυτοί είναι οι άντρες και αυτές είναι οι βασικές τους διαφορές από τις γυναίκες. Γιατί σε ό,τι αφορά στην ψυχολογία, την ιδιοσυγκρασία και τις ικανότητές τους, δε διαφέρουν σχεδόν καθόλου από τις γυναίκες.Αυτό ισχυρίζεται η βραβευμένη ψυχολόγος Janet Shibley Hyde, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin, μια από τις καλύτερες παγκοσμίως στον τομέα της, σύμφωνα με δημοσίευμα της American Psychological Association. Μάλιστα, όπως τονίζει, οι πολυσυζητημένες διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι απλώς ένα κατασκεύασμα των μέσων ενημέρωσης, τα οποία επιμένουν στη θεωρία ότι άντρες και γυναίκες δεν τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους, επειδή επικοινωνούν με διαφορετικό τρόπο.
Μύθος το χάσμα των δύο φύλων
Η μαθηματική σκέψη, η ικανότητα του λόγου και της επικοινωνίας, η αντίληψη του χώρου, η αυτοεκτίμηση, οι ηγετικές ικανότητες, η επιθετικότητα, η ηθική, η λογική και τα ψυχολογικά κίνητρα είναι χαρακτηριστικά που δεν καθορίζονται από το φύλο στο οποίο ανήκουμε αλλά από την προσωπικότητά μας. Για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα η ψυχολόγος ανέλυσε και ενοποίησε τα συμπεράσματα δεκάδων ερευνών που διενεργήθηκαν μέσα στις δύο τελευταίες δεκαετίες του 20ου αιώνα διαπιστώνοντας παράλληλα ότι το τεχνητό χάσμα αρσενικών – θηλυκών έχει επιπτώσεις στους τομείς των σχέσεων, της εργασίας και της διαπαιδαγώγησης.
Απροσδόκητη ομοιότητα
Όπως παρατήρησε η ερευνήτρια, η διαφορά φύλου έπαιξε πολύ μικρό ρόλο στα αποτελέσματα των μελετών που έβαλε κάτω από το μικροσκόπιό της. Η ανακάλυψη αυτή την οδήγησε στην «Υπόθεση της ομοιότητας των δύο φύλων» (Gender Similarities Hypothesis). Διαπίστωσε επίσης πως, όταν ζητήθηκε από τους άντρες και τις γυναίκες που λάμβαναν μέρος σε μια έρευνα να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο να συμπεριφερθεί ανεξάρτητα από το φύλο στο οποίο ανήκουν, οι γυναίκες ήταν πιο επιθετικές και οι άντρες πιο παθητικοί από όσο έχουμε συνηθίσει.
Διαφορές από λάθος σκοπιά
Η ψυχολόγος καλεί τους εκπροσώπους τόσο του θηλυκού όσο και του αρσενικού γένους να κατανοήσουν ότι έχουν οδηγηθεί (λανθασμένα) να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τα – δήθεν – έμφυτα χαρακτηριστικά του φύλου τους. Υπενθυμίζει δε ότι τα βιβλία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και τα πιο δημοφιλή περιοδικά είναι εκείνα που ασχολούνται με τις προσωπικές σχέσεις, τις οποίες ερμηνεύουν από τη λανθασμένη σκοπιά της διαφοράς ιδιοσυγκρασίας αντρών – γυναικών.
Οδηγίες για γονείς
Η ίδια εσφαλμένη αντίληψη επιβάλλεται και στα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις συνέπειες των υπερβολικών ισχυρισμών για τις διαφορές των δύο φύλων, επισημαίνει η ψυχολόγος. Παράδειγμα, η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι τα αγόρια είναι καλύτερα από τα κορίτσια στα μαθηματικά. Η ανάλυση των ερευνών έδειξε ότι αγόρια και κορίτσια αποδίδουν εξίσου καλά στα μαθηματικά μέχρι το γυμνάσιο, οπότε τα αγόρια παίρνουν το προβάδισμα. Όπως πιστεύουν οι ψυχολόγοι, τα φαινόμενο αυτό αντανακλά τις προσδοκίες των γονέων, οι οποίες επηρεάζουν ανάλογα την αυτοπεποίθηση και την απόδοση των παιδιών. Στο ίδιο κλίμα κινούνται και γνωστά παιδικά παιχνίδια (π.χ οι δημοφιλείς κούκλες Barbie), που προωθούν τη διαιώνιση του μύθου της διαφορετικότητας των δύο φύλων, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Στριπτιζέζ προκαλεί – Βγάζω περισσότερα σε ένα βράδυ από ότι εσείς σε ένα μήνα




Μία στριπτιζέζ δημοσίευσε φωτογραφία από τα λεφτά που βγάζει σε μία μόλις νύχτα, απαντώντας με τον τρόπο αυτό σε όσους την κατακρίνουν για την επιλογή δουλειάς που έχει κάνει.
Η εικόνα δείχνει περίπου 3.345 δολάρια, σε ποικίλα χαρτονομίσματα, κάτι που σημαίνει πως με μόλις τρεις βάρδιες τον μήνα, η στριπτιζέζ μπορεί να εισπράξει μέχρι και 120.000 δολάρια τον χρόνο, μοναχά από φιλοδωρήματα.
Η φωτογραφία, που ανέβηκε στο Reddit, γράφει: «Από εδώ και στο εξής, όταν οι άνθρωποι θα με ρωτάνε γιατί είμαι στριπτιζέζ, θα τους δείχνω αυτή τη φωτογραφία (μία βραδιά δουλειάς)».
Η χρήστης του Reddit, με όνομα Menagerii, τονίζει ότι το στριπτίζ τη βοηθάει να πληρώνει τη σχολή μηχανολογίας της, «σε ένα από τα πιο έγκυρα πανεπιστήμια των ΗΠΑ», όπως η ίδια αναφέρει.
Πάντως, η ίδια προσέθεσε ότι τα κέρδη της φωτογραφίας προέρχονται από διπλή βάρδια, και πως μια κανονική βραδιά της αποφέρει από 500 έως 1.500 δολάρια. «Εκείνη τη νύχτα χρειάστηκε να χορέψω σε περίπου 30 τραπέζια και πέντε διαφορετικές σκηνές. Αλλά δεν με νοιάζει. Βγάζω περισσότερα σε ένα βράδυ από ότι περισσότεροι από εσάς σε έναν μήνα».

http://www.koolnews.gr/

Η πλουσιότερη Βρετανίδα είναι μόλις 21 ετών. Δείτε πως απέκτησε την περιουσία της...



Περισσότερα λεφτά και από την βασίλισσα της Αγγλίας έχει η 21χρονη Ίντια Ρόουζ Τζέιμς και η 27χρονη αδερφή της!

Οι δύο αδερφές έχουν περιουσία που αγγίζει τα 500 εκατ. ευρώ και με αυτά τα μηδενικά στον λογαριασμό τους δίκαια το Sunday Times, τους κατατάσσει στην 265η θέση της λίστας με τους πιο πλούσιους Βρετανούς!!!

Η Ίντια ή αλλιώς… «πριγκίπισσα του Σόχο» (μια που το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής της ανήκει) είναι το νεότερο σε ηλικία άτομο που βρέθηκε εντός της Rich List.

Τώρα αν αναρωτιέστε…  πόθεν έσχες η απάντηση είναι από τον παππού τους, τον… βαρόνο Πολ Ρέιμοντ!

Ο Ρέιμοντ έχτισε την περιουσία του μέσα από μια αλυσίδα stριπ clubs και αντρικών περιοδικών και με τα χρήματα που έβγαλε από εκεί αγόρασε σχεδόν τα 2/3 του Σόχο!

Το 2008, που αυτός έφυγε από την ζωή άφησε κληρονομιά σε αυτή και την αδερφή της το αστρονομικό ποσό, το οποίο αντιστοιχεί στο 80% της περιουσίας του.

Το υπόλοιπο 20%, μερικά εκατομμύρια ακόμα δηλαδή, το άφησε στον 53χρονο Χάουαρντ, γιο του Ρέιμοντ, με τον οποίο δεν είχε καλές σχέσεις.

Η Ίντια Ρόουζ είναι fashion editor και επίδοξη ηθοποιός. Ωστόσο, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς συνηθίζει να προκαλεί με τις κατά καιρούς συμπεριφορές της, όπως για παράδειγμα να βγαίνει έξω με λαγουδάκια του Playboy ή να καίει χαρτονομίσματα των 10 λιρών για πλάκα ή να ποστάρει φωτογραφίες της από πάρτι στο Λος Άντζελες, το Ντουμπάι και το Παρίσι.

Αντίθετα, η μεγαλύτερή της αδελφή, Φον, είναι στέλεχος στην οικογενειακή κτηματομεσιτική επιχείρηση και γνωστή φιλάνθρωπος.

Ο θάνατος ανάλογα με τη ζωή που επιλέγετε (VIDEO)



Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε προβάλλεται στην τηλεόραση του Καναδά και δείχνει πως θα είναι τα τελευταία 10 χρόνια ζωής ενός ανθρώπου ανάλογα με τη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει. Αν κάποιος έχει επιλέξει να προσέχει τη διατροφή του, ασκείται, περπατάει, δεν καπνίζει, τότε θα ζήσει τα τελευταία 10 χρόνια του, δίχως να έχει καμία διαφορά από την υπόλοιπη ζωή του. Εάν κάποιος καπνίζει, τρέφεται με τηγανιτά και λιπαρά, δεν περπατάει δεν αθλείται, καπνίζει, πίνει και δεν προσέχει τη ζάχαρη, τότε μάλλον θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια σε κάποιο νοσοκομείο...

Το βίντεο είναι χωρισμένο στα δύο. Στην αριστερή πλευρά βλέπετε τον ηλικιωμένο που προσέχει τη ζωή του και στη δεξιά τον ίδιο ηλικιωμένο, αλλά αυτή τη φορά να μην προσέχει τη ζωή του. Ο αριστερός μοιάζει σαν έφηβος, φοράει τα παπούτσια του και πάει για τρέξιμο, ενώ ο δεξής με δυσκολία φοράει τις παντόφλες του μέσα στο νοσοκομείο. Ο ένας χαίρεται τη ζωή με την οικογένεια του και απολαμβάνει το παιχνίδι με τα εγγόνια του και ο άλλος ξεψυχάει αργά στο κρεββάτι του νοσοκομείου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο που μας δείχνει ότι η υγεία μας είναι ζήτημα επιλογών.

Δείτε το βίντεο  



http://iatropedia.com/

Χαμός στη Μύκονο – Οι αδερφές Καρντάσιαν φτάνουν σήμερα στο νησί των Ανέμων



H διάσημη οικογένεια των Καρντάσιαν, που πρωταγωνιστούν στο reality show «Κeeping up with the Kardashians» και προβάλλεται από το αμερικάνικο κανάλι «Ε» φθάνει σήμερα το βράδυ στο νησί των ανέμων και όχι αύριο Πέμπτη όπως όλοι περιμένουν…
Ο σκοπός του ταξιδιού τους είναι να γίνουν ορισμένα γυρίσματα για το reality κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την εικόνα της Μύκονου και της Ελλάδας στο εξωτερικό αφού η διαφήμιση θα είναι τεραστία αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο στην Αμερική το παρακολουθούν 85 εκατομμύρια τηλεθεατές, και 600 χιλιάδες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το τηλεοπτικό συνεργείο που θα είναι μαζί τους αποτελείται από 45 άτομα, τα οποία έφθασαν χθες στη Μύκονο.
Η οικογένεια αναμένεται να φθάσει στην Μύκονο σε λίγες ώρες με Learjet ενώ τα άτομα που θα τους συνοδεύσουν, με μισθωμένο αεροπλάνo. Στο νησί τελικά θα ταξιδέψει και η Κιμ Καρντάσιαν, παρά τις αμφιβολίες που υπήρχαν μέχρι στιγμής λόγω της εγκυμοσύνης της.
Θα κυκλοφορήσουν παντού!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το protothema.gr η οικογένεια θα μείνει σε βίλα στην περιοχή της Aλεομάνδρας, η οποία έχει θεά το νησί της Δήλου. Παράλληλα θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου «Belevedere», που βρίσκεται στη χώρα της Μυκόνου. Θα κάνουν χρήση της πισίνας, του spa, αλλά ακόμα θα γευματίσουν και στο εστιατόριο του.
Όσον αφορά τις εξόδους τους και το φαγητό τους, έχουν γίνει κρατήσεις σε πολλά γνωστά εστιατόρια και bar του νησιού αλλά το σίγουρο είναι πως θα επισκεφτούν το πασίγνωστο «Μatsuhisa», μιας και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στη Γιαπωνέζικη κουζίνα, θα γευματίσουν στο ιταλικό, «Marechiaro», αλλά και στο «Belvedere Club», το εστιατόριο του ξενοδοχείου που τους φιλοξενεί.
Ακόμη η οικογένεια θα κάνει βόλτα στις παράλιες του νησιού με ταχύπλοο σκάφος και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να επισκεφθούν την Δήλο και την Σαντορίνη. Αυτό ακόμα όμως δεν είναι επιβεβαιωμένο μιας και όλα εξαρτώνται από τις καλές καιρικές συνθήκες που θα επιτρέπουν κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα και από την εγκυμονούσα Κιμ, η οποία είναι πολύ προσεκτική στις μετακινήσεις της λόγω της κατάστασης της. Χαρακτηριστικό είναι πως θέλουν σε όλες τις εξορμήσεις τους να είναι όλοι μαζί ως οικογένεια…
Μεγάλη διαφήμιση για την Μύκονο και την Ελλάδα
Το protothema.gr μίλησε με το Δήμαρχο του νησιού τον κύριο Αθανάσιο Κουσαθανά, ο οποίος μας δήλωσε πως η επίσκεψη των Kardashians στο νησί αποτελεί πρωτοβουλία δική του και γενικότερα του Δήμου Μύκονου σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό τουριστικό επιμελητήριο (HACT) και του ΜΤC group. «Μετά από πολύμηνες προσπάθειες πετύχαμε το στόχο μας».
Ακόμη ο δήμαρχος Μυκόνου θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους κάτοικους του νησιού για την φιλοξενία και την προθυμία που δείχνουν. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους επαγγελματίες του νησιού. Όλη η Μύκονος είναι χορηγός και εδώ είναι που φαίνεται η τουριστική συνείδηση που διακρίνει τους κάτοικους του νησιού. Υπάρχει τεραστία κινητοποίηση απ όλους ώστε τα σημεία που θα επιλέξει η οικογένεια Kardashian να είναι στην εντέλεια».
Ο δήμαρχος σκοπεύει με την άφιξη τους στο νησί να τους καλωσορίσει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί κάποια συγκεκριμένη εκδήλωση.
Πηγή: protothema.gr

Με τη βοήθεια του…Ψωμιάδη η ΑΕΚ θα παίζει στη Football League;



Από την Κυριακή το βράδυ ξεκίνησαν διάφορα σενάρια για το που θα αγωνιστεί του χρόνου η ΑΕΚ, αλλά και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα σε ενδεχόμενο που θα αποφασιστεί η πτώχευση της εταιρίας. Ήδη τα πρώτα έχουν κάνει την εμφάνισή τους, με τον Νάσο Θανόπουλο (σύμφωνα με δημοσίευμα του Sport24.gr) να ετοιμάζει πλάνο, όπου η ΠΑΕ θα μπορέσει να αντλήσει δάνειο 4 εκατ. ευρώ και του χρόνου θα αγωνιστεί στη Football League. 

Το συγκεκριμένο σενάριο και όπως έχει παρουσιαστεί από τον Τύπο, έχει πολλά… κενά και θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μπορέσει να προχωρήσει, παρά το γεγονός ότι θα… βόλευε κάποιους (έτσι όπως παρουσιάζεται βολεύει τον Νίκο Θανόπουλο και για αυτό εμπλέεται ο αδερφός του). Και αυτό διότι μπορεί τα 4 εκατ. ευρώ να βοηθήσουν στο να πληρωθούν οι υποχρεώσεις προς παίκτες και πιστωτές, αλλά δεν υπάρχει κανένα πλάνο για τις οφειλές προς το Δημόσιο, που είναι άλλωστε και το πιο δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης (αλλιώς δεν θα εξεταζόταν καν το σενάριο της Γ’).

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του aekvoice.gr, την ίδια στιγμή «τρέχει» ένα άλλο σενάριο όπου θα μπορούσε, υπό προϋποθέσεις, να κρατήσει την ΑΕΚ στη Football League και παράλληλα να κάνει την εταιρία βιώσιμη και φυσικά την ομάδα ανταγωνιστική. Σύμφωνα λοιπόν με κάποιες πηγές, ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με κρατικούς φορείς και να ζητήσει να γίνει εκχώρηση των χρημάτων από την υπόθεση Ψωμιάδη, προκειμένου να γίνει η αποπληρωμή του ποσού που οφείλει η εταιρία προς το Κράτος. Το ίδιο μάλιστα θα επιδιώξουν να κάνουν με τα χρήματα που… περισσεύουν και με τους ποδοσφαιριστές-πιστωτές, ώστε η ΠΑΕ να μην αναγκάζεται κάθε μήνα να πληρώνει υπέρογκα ποσά στο Δημόσιο.

Αν λοιπόν μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τότε η ΑΕΚ θα αγωνιζόταν του χρόνου στη Football League, μη έχοντας τον μηνιαίο «βραχνά» των δόσεων προς το δημόσιο και το μόνο χρέος της όποιας διοίκησης, θα ήταν να είναι εντάξει απέναντι σε ποδοσφαιριστές και υπαλλήλους. Όσο για το πόσο πιθανό είναι ένα τέτοιο σενάριο, σύμφωνα με τους ανθρώπους που το τρέχουν, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Ενδεχόμενη πτώχευση μιας εταιρίας, όπως η ΠΑΕ ΑΕΚ, μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Το Κράτος θα χάσει ένα πολύ μεγάλο ποσό, από τα χρήματα που ήδη οφείλει η Ένωση, ενώ παράλληλα κάθε χρόνο για τον οποίο δεν θα είναι ΠΑΕ, θα χάνονται εκ νέου τεράστια ποσά (ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ από μεταγραφές, χρήματα από εισιτήρια). Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ήδη υπάρχει τελεσίδικη απόφαση από το 2008, όπου τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί στην ΑΕΚ, υπερκαλύπτουν το συνολικό χρέος της αυτή τη στιγμή.

athlitikotetradio

Η πρόκληση της κανέλας: Το παιχνίδι θανάτου που σαρώνει στους νέους. ΒΙΝΤΕΟ


Πρόκειται για κάτι το εντελώς άσκοπο, ανώφελο, που δεν προσφέρει διασκέδαση ή ψυχαγωγία, παρά μόνο γέλια σε όσους το βλέπουν. Όμως μαζί με το γέλιο το παιχνίδι αυτό είναι επικίνδυνο και για τη ζωή. Εκατοντάδες νέοι μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία στις ΗΠΑ, από ένα ανόητο παιχνίδι το οποίο κάνει θραύση στο διαδίκτυο και θα το δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ονομάζεται η “πρόκληση της κανέλας” και είναι απλό. Ο συμμετέχων πρέπει να καταπιεί ένα κουταλάκι της σούπας γεμάτο με κανέλα, δίχως να πιει νερό. Και όσο απλό και εάν ακούγεται πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι αφού μπορεί να δημιουργήσει δηλητηριάσεις, και σε πολλές περιπτώσεις η σκόνη καταλήγει στους πνεύμονες όπου μετά χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη αφού τα συγκεκριμένα όργανα διαλύονται και καταρρέουν.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο το να καταπιεί κάποιος ένα κουταλάκι στης σούπας κανέλα, είναι σχεδόν αδύνατον. Να μην πούμε ακατόρθωτο. Ο νέος που το κάνει νιώθει να πνίγεται, καίγεται ο λαιμός και οι πνεύμονες του, βήχει δίχως να μπορεί να σταματήσει και στο τέλος το πιθανότερο είναι να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως έχει εξαπλωθεί και διαδοθεί ραγδαία από το ίντερνετ, ενώ επιστήμονες της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου του Μαϊάμι με δημοσίευση τους στο περιοδικό Pediatrics, προειδοποιούν του γονείς αλλά και τους δασκάλους στα σχολεία.

Το μπαχαρικό κανέλα (σε σκόνη) που δίνει μια εξαίσια και ιδιαίτερη γεύση στο φαγητό, εάν κάποιος το καταπιεί επειδή είναι ουσιαστικά καυστικό και αποτελείται από ίνες κυτταρίνης που δεν διαλύονται,προκαλεί φλεγμονή των αεραγωγών και βλάβες στους πνεύμονες. Ιδιαίτερο κίνδυνο διατρέχουν τα άτομα που δοκιμάζουν την “πρόκληση της κανέλας” και έχουν άσθμα, ή κάποια χρόνια νόσο στους πνεύμονες.

Το βίντεο που θα δείτε είναι ένα από τα εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και δείχνει νέους να ρισκάρουν ουσιαστικά την ίδια τους τη ζωή. Δύο στους 10 που το δοκίμασαν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο 



http://iatropedia.com/

Ανέκδοτο: Μπαμπά τι είναι αυτό που έχει η μαμά κάτω από τη φούστα της;


- Μπαμπά τι είναι αυτό που έχει η μαμά κάτω από τη φούστα της;
- Είναι ο Παράδεισος, γιε μου!
- Ωραία και τι είναι αυτό που έχεις μέσα από το παντελόνι σου;
- Το Κλειδί Του Παραδείσου!
- Αααααα…ε τότε να προσέχεις γιατί ο γείτονας έχει αντικλείδι…!!

Του έκοψαν τα χέρια από τον αγκώνα γιατί ήθελε να τους ληστέψει



Πακιστανοί χωρικοί πήραν το νόμο στα χέρια τους όταν διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας είχε μπει στο σπίτι τους και αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν ακρωτηριάζοντάς τον, έγινε γνωστό σήμερα από την τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με τους χωρικούς ο 34χρονος άνδρας επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι τους στο χωριό Σακ Νανγκάρ, που απέχει 400 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.

"Οι τέσσερις άνδρες της οικογένειας, που βρίσκονταν στο σπίτι, εξοργίστηκαν και του έκοψαν τα χέρια από τον αγκώνα", είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Μουχάμαντ Αγιούμπ. Οι γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές και δύο από τους δράστες συνελήφθησαν ενώ οι άλλοι δύο διέφυγαν και καταζητούνται.

Ο ένας από τους συλληφθέντες ομολόγησε την πράξη του, εξηγώντας ότι έδρασε "εν βρασμώ" επειδή πίστευε ότι ο εισβολέας σκόπευε να τους ληστέψει.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή αλλά σταθερή.

http://www.newsit.gr/

Πάολα: Κυκλοφόρησε η νέα δισκογραφική δουλειά της!


Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πολυσυζητημένες τραγουδίστριες της φετινής χρονιάς και προκαλεί πανικό σε κάθε live εμφάνισή της. Ο λόγος για την Πάολα που έχει εντυπωσιάσει το κοινό με την ενέργεια της, το πάθος και τη μοναδική σκηνική της παρουσία.

H Ηeaven ‘κατέγραψε’ ηχητικά και παρουσιάζει σε ένα νέο cd, με τίτλο “Πάολα –Μετά τα μεσάνυχτα Live”, τις μοναδικές live στιγμές της τραγουδίστριας, μεταφέροντας τη μαγεία των live εμφανίσεών της σε όλη την Ελλάδα.
Το νέο cd κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και περίπτερα πανελλαδικά και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Το cd περιέχει 47 μεγάλες επιτυχίες + 1 ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία, πρόσφατες αλλά και παλαιότερες: “Γίνε μαζί μου ένα”, “Φταις”, “Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω”, “Ψεύτικα”, “Κουβέντα στη κουβέντα”, “Το αμαρτωλό”, “Είσαι τρελός”, “Τι σε πιάνει”, “Κατέβα θεέ μου χαμηλά”, αλλά και το “Πηδάω τα κύματα” που παρουσίασε για πρώτη φορά η Πάολα μαζί με τους Stavento στα Mad Awards 2012.

Στο cd επίσης θα ακούσετε την Πάολα να ερμηνεύει και άλλα αγαπημένα τραγούδια, τα οποία έχουν ταυτιστεί με τα προγράμματά της.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη δισκογραφική της συνεργασία με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου στο προσωπικό της cd, “Γίνε μαζί μου ένα”, που κυκλοφόρησε από τη Heaven, η Πάολα συνάντησε ξανά στο studio τους δύο δημιουργούς όπου ηχογράφησαν τη νέα τους μεγάλη επιτυχία, ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, με τον τίτλο “Κράτα με”, που έχει ήδη αγαπηθεί.

Το “Κράτα με” θα συμπεριλαμβάνεται ως bonus track στο νέο cd.

http://www.tlife.gr/

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου απαντάει στην αγωγή του Σπύρου Χαριτάτου!


Την απάντηση της δίνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της ο Σπύρος Χαριτάτος και ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η  τηλεοπτική μαγείρισσα απαντά μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού, στις κατηγορίες του δημοσιογράφου και στην αγωγή που κατέθεσε χθες... 

«Με το Σπύρο συνεργάσθηκα στο παρελθόν και πιστεύω πως είχα και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω όσα αναφέρει στην αγωγή του, θα τα κρίνει το Δικαστήριο. Ουδέποτε τον προσέβαλα ούτε ζήτησα κάτι από αυτόν. Όσα αναφέρει όμως εκείνος, δυστυχώς, με θίγουν σοβαρά. Εγώ είμαι πολύ καλά και αισιόδοξη, μου αρέσει, ξέρετε, να κρατώ μόνον τις καλές αναμνήσεις».

http://www.zappit.gr/


Αυξάνονται τα λιποθυμικά επεισόδια μαθητών στη Λάρισα λόγω ασιτίας

Ολοένα και αυξάνονται τα λιποθυμικά επεισόδια σε σχολεία της Λάρισας με θύματα τους μαθητές. Για το λόγο αυτό και προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο υποσιτισμού των μαθητών εκπρόσωποι των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Λάρισας ζητούν τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του δήμου Λαρισαίων.

Οι εκπρόσωποι των γονέων καλούν τόσο την Περιφέρεια όσο και τον δήμο να μεριμνήσουν ώστε να παρέχεται ένα γεύμα δωρεάν σε κάθε μαθητή στα σχολεία της πόλης.

Όπως ανέφεραν οι διδάσκοντες υπάρχουν παιδιά που παραδέχονται ότι έχουν πρόβλημα λόγω των δυσκολιών στο σπίτι τους και αλλά που προτιμάνε να… καταπίνουν την πείνα τους και να υποφέρουν σιωπηλά.

Στο πλαίσιο της δράσης που αναλαμβάνουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων για την στήριξη των μαθητών, θα δημιουργηθεί και μία συντονιστική επιτροπή προκειμένου να υπάρχει διαρκής παρακολούθηση του ζητήματος, «ώστε να μην μείνει κανένα παιδί νηστικό, να μην μείνει κανένας μόνος του στην κρίση» όπως τόνισαν εκπρόσωποι τους.

Η νύφη το ‘σκασε με 75.000 δολάρια!


Η νύφη το ‘σκασε, και εκτός από το να ραγίσει την καρδιά του συντρόφου της, σύμφωνα με τις πληροφορίες τον έκλεψε κιόλας, αφού του πήρε 75.000 δολάρια!
Την παράξενη αυτή είδηση μεταδίδει η New York Post, που αναφέρει ότι ένας άντρας από το Μπρούκλιν μήνυσε την αρραβωνιαστικιά του, όταν εκείνη τον άφησε στην εκκλησία, την ημέρα που είχαν κανονίσει τον γάμο τους, κλέβοντας μάλιστα τα γαμήλια δώρα που ήδη τους είχαν δοθεί, συνολικής αξίας 75.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του δαχτυλιδιού αρραβώνων που της είχε προσφέρει, αξίας 24.000 δολαρίων.
Ο εξαγριωμένος «σχεδόν σύζυγος» κινήθηκε δικαστικά κατά της αρραβωνιαστικιάς του, μηνύοντάς την, με την αποζημίωση που του καταβλήθηκε να είναι ίση της αξίας των γαμήλιων δώρων, δηλαδή 75.000 δολάρια.


Γέρασε σε μια μέρα η Ντενίζ Ρίτσαρντς-Η ίδια αρνείται ότι έχει πρόβλημα [εικόνες]


Ανησυχία έχει προκαλέσει η πρόσφατη εμφάνιση της 42χρονης Ντενίζ Ρίτσαρντς που δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ, με σκελετωμένα χέρια και πρόσωπο με βαθιές ρυτίδες.

«Η Ντενίζ ήταν πάντοτε αδύνατη. Όλη της η οικογένεια είναι αδύνατη. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην διατροφή ή στην γυμναστική της. Συνεχίζει να κάνει πιλάτες. Απλά είναι συνέχεια σε κίνηση. Κάτι που είναι λογικό από την στιγμή που μεγαλώνει μόνη της τρία υπερ-κινητικά κοριτσάκια».

Αυτό δήλωσε στην Huffington Post συνεργάτης της 42χρονης σταρ που δεν θυμίζει σε τίποτα την γεμάτη καμπύλες γυναίκες που γνωρίσαμε ως Bond Girl δίπλα στον Πίρς Μπρόνσον.

Κάτι που δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι η πρώην σύζυγος του Τσάρλι Σιν μοιάζει κυριολεκτικά να έχει γεράσει δέκα χρόνια μέσα σε μια μέρα.

Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι η Ρίτσαρντς έχει ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του θανάτου του σκύλου της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η 9χρονη κόρη της στο σχολείο λόγω των πειραγμάτων από τους συμμαθητές της.

Πάντως η ίδια, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα, αισθάνεται καλύτερα από ποτέ «Αισθάνομαι πολύ πιο άνετα με το σώμα μου (και νοιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για αυτό) από τότε που ήμουν 20 ετών».




http://www.iefimerida.gr/

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα κρέατα που μπορεί να φάει κανείς

Το κοτόπουλο και ο μοσχαρίσιος κιμάς είναι από τα κυριότερα προϊόντα καθημερινής σίτισης στο δυτικό κόσμο, αλλά αποτελούν επιπλέον και τις κυριότερες πηγές ασθενειών για τους καταναλωτές, αναφέρει νέα έκθεση, η οποία διεξήχθη στις ΗΠΑ και στην οποία αφιερώνει σχετικό δημοσίευμα ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Business Insider.

Η έκθεση, την οποία κατάρτισε ο οργανισμός προστασίας καταναλωτών CSPI (Center for Science in the Public Interest) κατατάσσει τα προϊόντα κρέατος βάσει των πιθανοτήτων να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες.

Στην κορυφή της λίστας άρχει το κοτόπουλο και ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο μοσχαρίσιος κιμάς. Υψηλού κινδύνου, ωστόσο, θεωρείται επίσης η γαλοπούλα και η μοσχαρίσια μπριζόλα, ενώ μέσου κινδύνου θεωρείται το χοιρινό και το ροσμπίφ, με το χοιρομέρι, τα λουκάνικα και τα νάγκετς τηγανητού κοτόπουλου να κατατάσσονται στην τελευταία θέση ως προς την επικινδυνότητά τους.

Ειδικοί επισημαίνουν την ανάγκη υιοθέτησης από την πλευρά των καταναλωτών αυτού που οι ίδιοι αποκαλούν «προληπτική διατροφή», θεωρώντας πως όλα τα κρέατα ενέχουν κινδύνους, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δίνεται στο στάδιο της προετοιμασίας και του μαγειρέματος των κρεάτων, καθώς όλα τα προϊόντα διατροφής πρέπει να αντιμετωπίζονται ως δυνάμει πηγές επικίνδυνων βακτηρίων και μικρο-οργανισμών.

http://www.iefimerida.gr/

Απίστευτο: Έκανε 33 διαφορετικές δουλειές σε 33 χώρες!



Ένας νεαρός μηχανολόγος, αποφάσισε πριν από 18 μήνες, να ταξιδέψει σε όλες τις χώρες της.

Ευρώπης και, στην καθεμία από αυτές, να κάνει ένα διαφορετικό επάγγελμα!

Όπως είναι λογικό, ο Ζαν Λάνσερ, έχει κάνει... σχεδόν τα πάντα!

Από Dj μέχρι και καθαριστής πισίνας για καρχαρίες! Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει και το πέρασμά του από την Ελλάδα, όπου και εργάστηκε ως αρχαιολόγος.






Για οργασμούς διάρκειας 9 ωρών μίλησε μεθυσμένη νικήτρια Οσκαρ στον αέρα [βίντεο]


Στα πλαίσια του promotion της νέας της ταινίας με τίτλο The Big Wedding η Ντάιαν Κίτον βρέθηκε στο πλατό του The Ellen Show. Εκεί που, επηρεασμένη από το κόκκινο κρασί που έπινε, μίλησε για την εμπειρία της με το ταντρικό σεξ.

«Θέλεις να σου εξηγήσω τι είναι το ταντρικό σεξ; Είναι αυτό που κάνεις έρωτα για πάρα πολύ ώρα και μετά σου έρχεται ένας οργασμός που διαρκεί 9 ώρες. Είναι γελοίο. Και τρελαίνομαι και μόνο που το σκέφτομαι. Είμαι απλά χαρούμενη που τελείωσαν τα γυρίσματα». Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ μούσα του Γούντι Αλεν στην Ελεν ντε Τζένερις. Εξηγώντας το ενδιαφέρον του χαρακτήρα της στην ταινία στη συγκεκριμένη αρχαία πρακτική.

Προσθέτοντας: «Αισθάνομαι τόσο περίεργα. Πρέπει να ηρεμήσω. Και το κρασί που μου δίνεις δεν με βοηθάει. Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσω γιατί δεν ξέρω τι λέω. Εχω καταστρέψει τη ζωή μου αυτή τη στιγμή».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Κίτον μίλησε για το πόσο της αρέσει να φιλάει τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τους άντρες γενικότερα. Ενώ επίσης παραδέχθηκε πως φυσικά και την ενδιαφέρει να παντρευτεί, αλλά κανείς δεν της έχει κάνει πρόταση μέχρι τώρα.


http://www.iefimerida.gr/

Οι άντρες ερωτεύονται με την πρώτη ματιά!


Μπορεί να ξεχνάνε τις επετείους και να αγοράζουν τελευταία στιγμή δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά οι άντρες φαίνεται πως είναι πιο ρομαντικοί από τις γυναίκες.

Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει μία νέα, παγκόσμια έρευνα, η οποία εξέτασε 70.000 εθελοντές απ’ όλο τον κόσμο όσον αφορά τη στάση τους απέναντι στην αγάπη και τις σχέσεις.

Όπως αποκαλύπτει, το 48% των ανδρών έχουν ερωτευτεί με την πρώτη ματιά – κάτι που έχει συμβεί στο μόλις 28% των γυναικών.

Η έρευνα αποτελεί αντικείμενο ενός νέου βιβλίου, που τιτλοφορείται «The Normal Bar» και συνυπογράφεται από την δρα Πέπερ Σβαρτς, καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, και τον δρα Τζέιμς Σβαρτς, καθηγητή και διευθυντή του Κέντρου Έρευνας Κοινωνικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο GeorgeMason της Βιρτζίνια.

Η έρευνα βασίζεται σε ερωτηματολόγιο που αποτελείται από 1.300 ερωτήματα, τα οποία απάντησαν οι εθελοντές online. Τα ερωτήματα αφορούν τα πάντα – από το σεξ και τα πιο ελκυστικά σωματικά χαρακτηριστικά έως τα στοιχεία της προσωπικότητας που βρίσκουμε ελκυστικά σε έναν δυνητικό σύντροφο.

Ένα άλλο από τα ευρήματά της είναι πως το 74% των εθελοντών είναι ευτυχισμένοι στη σχέση τους, ενώ το 66% πιστεύουν πως έχουν βρει την «αδελφή ψυχή» τους.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον – αν και ανησυχητικό – εύρημα όμως είναι πως μολονότι μόλις το 15% των ερωτηθέντων απάντησαν καταφατικά στο ερώτημα «έχετε απατήσει τον/την σύντροφό σας;», το ποσοστό αυτό αυξάνεται δραματικά όταν βγαίνει από τη μέση η λέξη «απιστία».

Στην πραγματικότητα, στο ερώτημα «έχετε κάνει σεξ εκτός της νυν σχέσης σας;» οι καταφατικές απαντήσεις εκτοξεύτηκαν στο 33% για τους άνδρες και στο 19% για τις γυναίκες.

Το βιβλίο εξηγεί πως η απόκλιση αυτή πιθανώς οφείλεται στο ότι η «απιστία» θεωρείται ως κάτι που εμπεριέχει και συναισθήματα – κάτι σαν «είμαι άπιστος εάν ερωτευτώ κάποιον άλλο». Το «ξερό» σεξ, όμως, δίχως συναισθηματική εμπλοκή, πιθανώς φαίνεται πως δεν θεωρείται απιστία.

Η έρευνα δείχνει επίσης ότι μια ευτυχισμένη σχέση έχει πολλά μυστικά, όπως συχνές νυχτερινές εξόδους του ζευγαριού, τρυφερότητα που εκδηλώνεται με χάδια, φιλιά και κράτημα από το χέρι, συχνή σωματική μη ερωτική επαφή (λ.χ. να τρίβει ο ένας τον άλλο) και πολλά «σ’ αγαπώ».

Ο πιο σημαντικός παράγοντας όλων, όμως, τον οποίο επικαλέστηκαν όλα τα ζευγάρια που δήλωσαν ευτυχισμένα στη σχέση τους, είναι η επικοινωνία. Αντίστοιχα, στα ζευγάρια που δήλωσαν ανικανοποίητα από τη σχέση τους, η έλλειψή της είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυσή της.


Ασύλληπτη είδηση-βόμβα: Δεν σου πάει ο νους ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ 120.000.000 μύρια ευρώ που πούλησε τον Σκορπιό η Αθηνά Ωνάση!


Πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν τι έπιασε ξαφνικά την Αθηνά Ωνάση και πούλησε τον Σκορπιό. Εξήγηση υπάρχει αφού χρειαζόταν άμεσα σε μετρητά 120.000.000... Ο λόγος; Καθίστε αναπαυτικά πριν διαβάσετε το κείμενο!

Απίστευτο! Η Αθηνά Ωνάση πούλησε τον θρυλικό νησί της οικογένειας της, τον Σκορπιό, έναντι του ποσού των 120.000.000 γιατί είχε ανάγκη από χρήματα για να τα επενδύσει στην μεγάλη της αγάπη τα άλογα. Κι αυτό γιατί η διάσημη κληρονομίες, σύμφωνα με τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες μέρες από άτομα του στενού της περιβάλλοντος, χρειαζόταν αυτό το ποσό για να διασφαλίσει το συμβόλαιο της μεταφοράς των αλόγων της με την αεροπορική εταιρία «Lufthansa» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας αλλά και για όπου αλλού χρειαστεί να πάνε (τα άλογα) της για τα επόμενα 5 χρόνια.

Μια παροιμία για κάθε ζώδιο. Ποια ταιριάζει στo δικό σου;




Αν μπορούσες να χαρακτηρίσεις κάθε ζώδιο με μια παροιμία, ποια θα ήταν αυτή; Αν του χάριζες μια κούπα ή ένα τι-σερτ με μια φράση που να το εκπροσωπεί, τι θα έβαζες να γράψουν επάνω; Σου παρουσιάζουμε εδώ μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά γνωμικά της λαϊκής σοφίας, για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού.
ΚΡΙΟΣ: Το γοργόν και χάριν έχει
Το σύμπαν του Κριού κινείται σε διαφορετικό ρυθμό από των υπολοίπων ανθρώπων και για εκείνον μόνο τα γρήγορα πράγματα έχουν ενδιαφέρον. Σκέφτεται και ενεργεί σε fast forward και όποιος δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει, ας μείνει πίσω να… τρώει τη σκόνη του. Αυτό έλειπε, να κάτσει ο Κριός να περιμένει τον κάθε αργοκίνητο. Δηλώνει με περηφάνια πως θέλει να ζει τη ζωή στο έπακρο, να μη χάνει τίποτα απ’ όσα μπορεί να απολαύσει. Μόνο που μερικές φορές, μέσα στη βιασύνη του, μπερδεύει τις κατευθύνσεις και τους στόχους του, καταλήγοντας να θυμίζει μάλλον ένα σκυλάκι που γυρίζει μανιωδώς γύρω από τον εαυτό του, κυνηγώντας την ουρά του.
ΤΑΥΡΟΣ: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
Σε μερικά πράγματα ο Ταύρος θυμίζει εκείνο τον τύπο στη διαφήμιση του ουίσκι που κάθεται πλάι στα βαρέλια και περιμένει… περιμένει… μέχρι να ωριμάσει το ποτό. Οι αντοχές του στην αναμονή είναι τεράστιες, μέχρι να προκύψει εκείνο που επιθυμεί. Η σκέψη της τελικής ανταμοιβής τον οπλίζει με απεριόριστη υπομονή, ανεξάρτητα από το είδος του στόχου. Μπορεί να πρόκειται για το να κερδίσει μια «δύσκολη» αγάπη ή μια επαγγελματική προαγωγή. Μπορεί εξίσου να είναι και το υπέροχο φαγητό, που εκείνος θα το περιμένει αδιαμαρτύρητα να ψηθεί πέντε ώρες στη γάστρα (γιατί έτσι θα γίνει νόστιμο), έστω κι αν πεθαίνει της πείνας. Και όχι, στο μεταξύ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι
Δεν υπάρχει ζώδιο που να κινείται με τόση ευκολία στους λαβυρίνθους της καθημερινής ζωής όπως ο Δίδυμος. Είναι λες και έχει στα γονίδιά του… ενσωματωμένο GPS, που τον βοηθά να βρίσκει τις άκρες ακόμα και στις πιο μπερδεμένες καταστάσεις. Δεν διστάζει να αλλάξει εντελώς κατεύθυνση, αν κρίνει ότι ο δρόμος δεν τον βγάζει εκεί που θέλει, χωρίς να τον απασχολεί αν θα αφήσει ξεκρέμαστα πρόσωπα και καταστάσεις. Μεταξύ μας, την κατεύθυνση μπορεί να την αλλάξει ακόμα και χωρίς λόγο, καθώς την ανάγκη για αλλαγή την έχει στο πετσί του. Ένα είναι βέβαιο: σπάνια θα βρεθεί σε αδιέξοδο, κι αν συμβεί αυτό, θα είναι απολύτως προσωρινό.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όποιος καεί στον χυλό, φυσά και το γιαούρτι
Ο Καρκίνος έχει την τάση να βλέπει και να παρουσιάζει τον εαυτό του σαν μια βασανισμένη ψυχή, που γνώρισε την ανθρώπινη αναισθησία και την προδοσία από παιδάκι (αχ, εκείνη η Καιτούλα στο νηπιαγωγείο). Μπορεί τα τραύματά του να προέρχονται κι από προηγούμενες ζωές, πού ξέρεις; Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τον έχουν κάνει επιφυλακτικό και έτοιμο να δει στο παραμικρό την επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων του: ότι πάλι θα τον πληγώσουν. Έτσι, έχοντας κατά τη γνώμη του «καεί», φυσάει οτιδήποτε του προσφέρεις, ακόμα κι αν είναι… παγωτό. Αλλά το χειρότερο είναι όταν σε βάζει εσένα να φυσάς κάθε μπουκιά της αγάπης σου που του δίνεις, λες και ταΐζεις κανένα νήπιο.
ΛΕΩΝ: Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει
Ο Λέων έχει ως βασικό σκοπό της ύπαρξής του να σκορπά τριγύρω την εκθαμβωτική του λάμψη. Παρόλο που και άλλοι έχουν φιλοδοξίες να αναδειχθούν και να προβληθούν, εκείνος τα καταφέρνει καλύτερα απ’ όλους. Και ο λόγος είναι πολύ απλός: δεν χρειάζεται να προσποιηθεί την ανωτερότητα, απλώς την έχει μέσα του. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έρχονται στον κόσμο «πορφυρογέννητοι» σαν τα βυζαντινά πριγκιπόπουλα, ακόμα κι αν οι αντικειμενικές συνθήκες της ζωής τους δεν συμφωνούν με κάτι τέτοιο. Θα συμφωνήσουν, αργά ή γρήγορα. Ο Λέων σπάνια θα εκμεταλλευτεί τους άλλους για να λάμψει. Θα το κάνει με τις δικές του δυνάμεις, με το τουπέ και με την αυτοπεποίθησή του.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι
Ο Παρθένος σπάνια παρασύρεται από τα μεγάλα λόγια, και στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή. Αντίθετα, όσο πιο «κελεπούρι» φαίνεται κάτι, τόσο μεγαλύτερη καχυποψία του δημιουργεί. Α-πο-κλεί-ε-ται να μην έχει κάποιο λάκκο η φάβα. Είναι πεπεισμένος ότι κανείς δεν χαρίζει λεφτά ή διευκολύνσεις χωρίς κάποιο ύπουλο αντάλλαγμα, που πιθανόν θα αφήσει τον ίδιο «ριγμένο». Έτσι, θα κινηθεί διατηρώντας χαμηλές προσδοκίες, και περιμένοντας πότε όλοι οι υπόλοιποι που μαζεύονται γύρω από… τις κερασιές θα την πατήσουν. Το θέμα όμως είναι ότι, ουκ ολίγες φορές, το μικρό του καλαθάκι αποδεικνύεται ανεπαρκές ενώ άλλοι, με λιγότερους δισταγμούς και επιφυλάξεις, γεμίζουν κοφίνια ολόκληρα με λαχταριστά, ζουμερά κεράσια.
ΖΥΓΟΣ: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
Ο Ζυγός είναι… η Ελβετία του ζωδιακού. Αυστηρή ουδετερότητα. Αν μπορεί να παίξει τον διαμεσολαβητή ανάμεσα σε δυο άτομα που βρίσκονται σε σύγκρουση, να φέρει κόσμο σε επαφή, να συμφιλιώσει κάποιους που τσακώθηκαν, την καταβρίσκει. Δικαιώνει την ύπαρξή του. Πραγματοποιεί τη φαντασίωσή του να είχε γίνει διπλωμάτης. Αλίμονο όμως αν χρειαστεί να πάρει θέση σε μια διένεξη και να διαλέξει πλευρά, ή να του θέσουν διλήμματα του είδους «ή εμένα ή αυτόν». Δεν έχει χειρότερο. Γιατί εκείνος να διαταράξει τη σχέση του με ένα από τα δύο μέρη; Γι’ αυτό θα προτιμήσει πολύ διακριτικά να βγάλει την ουρίτσα του απ’ έξω και να την κάνει από την εμπόλεμη ζώνη με ελαφρά πηδηματάκια…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά
Για τον Σκορπιό φωτιά υπάρχει πάντα, με ή χωρίς καπνό. Το να υπάρχει και καπνός είναι μια επιβεβαίωση, αλλά μάλλον περιττή. Γιατί απλώς ο Σκορπιός δεν χρειάζεται καμιά έξωθεν μαρτυρία για να σιγουρευτεί. Αν του μπει στο μυαλό μια υποψία, τίποτα δεν θα τη βγάλει από εκεί, ακόμα κι αν κατέβει… ο Θεός ο ίδιος να τον μεταπείσει. Αν τα γεγονότα τον διαψεύσουν αμείλικτα, αν δεν έχει άλλη επιλογή παρά να παραιτηθεί δημοσίως από κάποια ιδέα που του έχει καρφωθεί, θα το κάνει αλλά με τρόπο που θα αφήσει τις αμέτρητες υπόνοιες να αιωρούνται. Ξέρεις, στο στιλ «Έχε χάρη που δεν θέλω να επιμείνω, γιατί θα κλείσουν σπίτια…».
ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλομελέτα κι έρχεται
Ο Τοξότης έχει φυσικό ταλέντο στη θετική σκέψη. Του έρχεται πιο φυσιολογικό να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να του επισημάνει τις δυσάρεστες πιθανότητες, αλλά και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι θα τον πείσει. Επίσης ο Τοξότης βρίσκει παράλογο το να ανησυχήσει για υποθετικές μελλοντικές καταστροφές. Εφόσον κάτι αρνητικό συμβεί, θα κοιτάξει τότε πώς θα το αντιμετωπίσει. Έτσι βρίσκεται διπλά κερδισμένος. Αν επιβεβαιωθούν οι θετικές προσδοκίες του, δεν έχει ξοδευτεί σε περιττές ανησυχίες. Αν πάλι δεν επιβεβαιωθούν, τουλάχιστον θα έχει γλιτώσει το άγχος του «πριν» και θα στενοχωρηθεί (αν στενοχωρηθεί…) μια και καλή μετά. Και αυτό όχι για πολύ.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει
Αν ακούσεις κάποιον να παραπονιέται ότι περιστοιχίζεται από ανίκανους και πρέπει να τα κάνει όλα μόνος του, αυτός είναι Αιγόκερως, κατά πάσα πιθανότητα. Κανείς δεν τα καταφέρει καλύτερα από εκείνον, στα πάντα. Από μια σοβαρή επαγγελματική διαπραγμάτευση μέχρι… το πλύσιμο των πιάτων. Κρίμα που δεν μπορεί να κλωνοποιήσει τον τόσο ικανό και αποτελεσματικό εαυτό του. Ελλείψει αυτής της δυνατότητας λοιπόν, προτιμάει να διεκπεραιώνει ολομόναχος τα πάντα, προκειμένου να μην έχει να αντιμετωπίζει κάθε φορά την ανεπάρκεια, την ηλιθιότητα και την ανικανότητα των άλλων. Ο όρος «ομαδική δουλειά» δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό το ζώδιο, που είναι η προσωποποίηση του συγκεντρωτισμού. Ακόμα κι αν αυτό αποβαίνει σε βάρος του.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό
Ο Υδροχόος είναι ο υπέρμαχος της συλλογικότητας, του «όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο». Πιστεύει στη συνεργασία, στην αλληλοβοήθεια, στην αλληλοϋποστήριξη, στις οποίες βασίστηκε όλος ο ανθρώπινος πολιτισμός. Ανταλλάσσει χάρες και εξυπηρετήσεις όχι με συμφεροντολογικό σκοπό (ως επί το πλείστον), αλλά επειδή θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό και επιβεβλημένο να δίνουν οι άνθρωποι ένα χεράκι ο ένας στον άλλον. Έτσι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει να μετακομίσεις ή να σου κάνει μπέιμπι-σίτινγκ. Φτάνει όμως να μη διαπιστώσει ότι τον εκμεταλλεύεσαι και ότι εσύ δεν προσφέρεις τίποτα, όχι κατ’ ανάγκη στον ίδιο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι άνθρωποι που είναι εαυτούληδες και μοναχοφαγάδες του προξενούν μεγάλη απέχθεια.
ΙΧΘΕΙΣ: Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φα’ το
Κάποιοι λένε ότι η αγάπη εκδηλώνεται με πράξεις, και όχι με λόγια, αλλά ο Ιχθύς δεν είναι αυτής της άποψης. Τύλιξέ τον στα γλυκόλογα, στις υποσχέσεις, στα κομπλιμέντα και τον έχεις … του χεριού σου. Μπορεί να πάει να ζητήσει χρωστούμενα από τη δουλειά του, να τον παινέψουν για το πόσο καλά την κάνει, και να φύγει χωρίς καν να έχει αναφέρει το αίτημά του. Να καταπιεί τα πιο εξωφρενικά ψέματα από το ταίρι του, αν συνοδεύονται από μερικές παθιασμένες εκδηλώσεις έρωτα. Και δεν είναι θέμα ανοησίας. Συχνά βαθιά μέσα του ξέρει ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη του, αλλά του αρέσει τόσο αυτό το αγαπησιάρικο σκηνικό, που δεν θέλει να το χαλάσει προβάλλοντας πεζές απαιτήσεις.

http://www.myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger