Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Είστε ναυαγός: Για να επιβιώσετε, θα πιείτε θαλασσινό νερό ή τα ούρα σας;

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Είναι λογικό στο παραπάνω δίλημμα να σκεφτείτε: 

“Εύχομαι να μην είμαι ποτέ ναυαγός”. Ας υποθέσουμε όμως ότι είστε. Καλείστε να πάρετε μια απόφαση που θα κρίνει την ίδια σας τη ζωή: Θα πιείτε θαλασσινό νερό ή τα ούρα σας; 

Αν διαλέξατε το θαλασσινό νερό, λυπόμαστε αλλά εσείς χάσατε!

Οι περισσότεροι άνθρωποι απαντούν χωρίς δεύτερη σκέψη: “Θαλασσινό νερό”! Κι όμως επιστημονικά η επιλογή αυτή είναι λανθασμένη. Το θαλασσινό νερό έχει πυκνότητα σχεδόν τριπλάσια από το ανθρώπινο αίμα. Συνεπώς εάν είστε ναυαγός και πιείτε αλμυρό νερό, θα αναγκάσετε τον οργανισμό σας να επεξεργαστεί ένα διάλυμα που είναι πυκνότερο από τα υγρά του σώματός σας.

Στη συνέχεια η αποβολή του θαλασσινού νερού θα γίνει από τα νεφρά σας, μόνο που τα ανθρώπινα νεφρά είναι φτιαγμένα για να αποβάλλουν υγρά με μικρότερη ποσότητα αλατιού. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ουρείτε, αλλά να διώχνετε μόνο νερό και να μένει μεγάλη ποσότητα νατρίου στο αίμα σας.

Πολύ γρήγορα λοιπόν από… απλό ναυαγό, θα μεταβληθείτε σε αφυδατωμένο ναυαγό! Οι μύες σας θα αρχίσουν να εξασθενούν και να πονάνε, οι παλμοί σας θα γίνουν ακανόνιστοι, η ζάλη και η εξάντληση θα σας κάνουν να χάσετε τις αισθήσεις σας.

Τα ούρα θα σας κρατήσουν στη ζωή!

Αντίθετα, εάν είχατε επιλέξει να πιείτε τα ούρα σας, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Τα ανθρώπινα ούρα αποτελούνται κατά 95% από νερό, 2,5% από ουρία, διάφορα μέταλλα και ένζυμα και μόνο 2,5% αλάτι.

Στη θεωρία συνεπώς, η σωστή επιλογή να σώσετε τη ζωή σας εάν ναυαγήσετε σε ένα ερημονήσει είναι να πιείτε τα ούρα σας και όχι θαλασσινό νερό. Στην πράξη βέβαια υπάρχει κάποιο πρόβλημα – πέρα από την οσμή των ούρων σας -: αν δεν έχετε νερό να πιείτε, δεν θα έχετε και ούρα για να… πιείτε!!!

Πηγή: pyles.tv

ΔΕΙΤΕ την τολμηρή φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη που...έκοψε η Χούντα!


Στα τελειώματα του γάμου με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Το 1971 η Αλίκη Βουγιουκλάκη ετοίμαζε με τον σκηνοθέτη Ντίνο Δημόπουλο την ταινία «Η κόρη του ήλιου». Ταυτόχρονα ήταν στα τελειώματα του γάμου της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Όπως αναφέρει το joytv.gr, όταν ο παραγωγός Φίνος έστειλε φωτογραφίες για το promotion της ταινίας υπήρχε και αυτή η φωτογραφία με το στήθος της Αλίκης να φαίνεται ξεκάθαρα. Η επιτροπή λογοκρισίας της Χούντας την απαγόρευσε. Από την άλλη η Αλίκη ήθελε να δείξει ότι ήταν ακόμη ποθητή, νέα και έτοιμη για μια νέα αλλαγή στην ζωή της.

Τελικά τη σπάνια φωτογραφία την είδαμε πολύ αργότερα, το 1980. Όσο για την ταινία ; Η συγκεκριμένη σκηνή κόπηκε και έχει χαθεί.


Πήρε ελικόπτερο απ ’τον Κορυδαλλό και τώρα πετάει στα… σύννεφα με το γιο του στο εξωτερικό!


Ο «βασιλιάς των Ορέων», ο σύγχρονος Γιαγκούλας ή ο Έλληνας φαντομάς, όπως συχνά αποκαλείται ο Βασίλης Παλαιοκώστας φαίνεται πως «συνταξιοδοτήθηκε» και αφοσιώθηκε στην οικογένεια, μεγαλώνοντας τον γιο του!  

Μπορεί λιτοί και δεμένοι στην Ελλάδα να ψάχνουν ένα του σημάδι, ωστόσο τα ίχνη του νούμερο ένα καταζητούμενου στη χώρα έχουν χαθεί ολοσχερώς από τότε που το έσκασε με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον αλβανό βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι!!!

Σύμφωνα με την Espresso, ο «μετρ» των αποδράσεων φαίνεται πως έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την παρανομία, προκειμένου να απολαύσει μια ήρεμη και γαλήνια οικογενειακή ζωή! Άλλωστε έχουν περάσει και τα χρόνια και είναι μεγάλος ο κ.Παλαιοκώστας για χολιγουντιανές αποδράσεις, ληστείες και καταδιώξεις!

Μάλλον ο Βασίλης Παλαιοκώστας θέλει πλέον να ζει περιπέτειες μόνο με τον γιο του, τον οποίο και απέκτησε με μια αλλοδαπή από τη Βόρεια Ευρώπη! Η Ασφάλεια Αττικής πάντως εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την υπόθεση και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει σαφείς ενδείξεις πως ο 47χρονος έπειτα από την τελευταία συνάντηση που είχε με τους αστυνομικούς στο Αλεποχώρι, τον χειμώνα του 2009, φρόντισε να το σκάσει από τη χώρα, κλείνοντας όμως έναν τελευταίο λογαριασμό , που ουσιαστικά έριξε την Αντιτρομοκρατική στο κατόπι του.  Εκείνον τον χειμώνα, το αποτύπωμα του «Έλληνα φαντομά» είχε βρεθεί στον φάκελο βόμβα που είχε αποσταλεί τον Φεβρουάριο του 2009 στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης με αποδέκτη τον τότε υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Ο φάκελος για όσους δεν θυμούνται, εξερράγη στα χέρια του υπασπιστή του υπουργού με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του. Από τότε τα ίχνη του Βασίλη Παλαιοκώστα έχουν χαθεί, με τον φαντομά να ζει κάπου ελεύθερος και να απολαμβάνει τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που πήρε ως λύτρα από την απαγωγή του Βορειοελλαδίτη βιομήχανου  Γ.Μυλωνά το καλοκαίρι του 2008!

Το ερώτημα που προσπαθούν σήμερα να απαντήσουν οι άντρες της αντιτρομοκρατικής και της ασφάλειας είναι ένα:  Βουλγαρία ή Ολλανδία;; Σε μια από αυτές τις χώρες πιστεύει η αστυνομία πως ζει ο Βασίλης Παλαιοκώστας μαζί με την οικογένεια του!  Οι μεν πρώτοι θεωρούν ότι ο δάσκαλος των αποδράσεων βρίσκεται στην Ολλανδία , ενώ οι δεύτεροι πιστεύουν ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας κινείται κάπου στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στην Βουλγαρία!

star.gr

ΦΡΙΚΗ… Bίασαν 16χρονη, 90 φορές σε ένα Σαββατοκύριακο!

Τον γύρο του κόσμου κάνει μια σοκαριστική είδηση σύμφωνα με την οποία μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο 90 άντρες Bίασαν 90 φορές ένα ανήλικο κορίτσι στην Αγγλία...

Το περιστατικό θεωρείται ένα είδος «σύγχρονης σκλαβιάς» και σύμφωνα με την έρευνα του κέντρου κοινωνικής δικαιοσύνης, περισσότεροι από 1.000 έφηβοι, αλλά και παιδιά διακινήθηκαν από και προς την Αγγλία την περίοδο 2011-2012.

Πληροφορίες για τη σκλάβα του σεx, όπως την αποκαλούν και την επίθεση που δέχτηκε δεν έχουν κυκλοφορήσει. Είναι μονάχα γνωστό πως η νεαρή κοπέλα είναι 16 χρονών και προέρχεται από οικογένεια μεσαίας τάξης.

Το κορίτσι έχει σοκαριστεί από τους ασταμάτητους Bιασμούς που υπέστη και προς το παρόν δεν μπορεί να μιλήσει. Το κέντρο όπου κρατείται διαβεβαιώνει πως βρίσκεται σε καλά χέρια και θα συνέλθει.


Η Κατερίνα Καινούργιου στα παρασκήνια με…μπούστο που κολάζει (pic)

Έχει τρελαθεί στις φωτογραφήσεις το κορίτσι και  καλά κάνει…. Αφού -όπως λένε- φλερτάρει και με δική της εκπομπή! Άντε να της «γυρίσει» λίγο!

Καλά στα προσωπικά καλά και στα επαγγελματικά! Πριν από λίγο ανέβασέ μια φωτογραφία από τα παρασκήνια όπου φωτογραφίζεται για εβδομαδιαίο περιοδικό!

Κούκλα το Κατερινάκι όμως το μπούστο…σαν να μεγάλωσε λίγο…. Ποιος ξέρει! Πάντως ο έρωτας της πάει πολύ… Ανανεωμένη και λαμπερή. Έτσι τη θέλουμε!



Η πιο καuτή δημοτική σύμβουλος της Αττικής μας δείχνει τα τατουάζ της


Μετά απο τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι: «Χίλιες φορές μια γυναίκα άνετη και άμεση στην τοπική αυτοδιοίκηση από έναν μπούλη με τριπλοσάγονο και γραβάτες που ακολουθεί τα θέλω του μπαμπά του».

Η Σπυριδούλα Πατήλα είναι μια νέα γυναίκα πολύ εντυπωσιακή που ο κόσμος του Ζεφυρίου την έχει τιμήσει με την ψήφο του. Το κορίτσι είναι ακομπλεξάριστο και νέο. όπως είναι φυσικό θα πάει τις διακοπές της και όπως όλες οι κοπέλες στην ηλικία της θα ποστάρει και εικόνες διακοπών.

Η μαγκιά της είναι πώς δεν θεωρεί πολιτικό κόστος μια εικόνα με μαγιό. Φανταστείτε τι γέλιο θα κάναμε αν βλέπαμε κάποιον μπούλη ή παππού με μαγιό και να έχει δημοτικό χρίσμα ε; Κλάμα.

Αντιθέτως εδώ βλέπουμε ένα κορίτσι της εποχής με τα τατουάζ της και την τρέλα της. Όσο για την δουλειά της στον Δήμο; Ρωτήστε να μάθετε τα 48ωρα που αφιερώνει κάθε τρείς μέρες για τον κόσμο της.

Αλλά και τα τατουάζ της ε;




Πηγή: nassos.blog

Ποια είναι η πιο περίεργη γλώσσα του κόσμου;


Έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε 239 γλώσσες κατέδειξε ότι η πιο παράξενη γλώσσα του κόσμου χρησιμοποιείται από μια μεξικανική φυλή (Μιξτέκοι).

Η γλώσσα ονομάζεται Τσαλκατόνγκο Μιξτεκ (Chalcatongo Mixtec) και τη μιλούν μόνο 6.000 άνθρωποι στον κόσμο στην Οξάκα του Μεξικό.

Οι γλωσσολόγοι της εταιρείας Idibon, κωδικοποίησαν τις γλώσσες βάσει 21 χαρακτηριστικών π.χ. τη σύνταξη των προτάσεων, τις ερωτηματικές προτάσεις κ.α. Μετά την ανάλυση των κωδικοποιημένων γλωσσών, φάνηκε ότι τα Τσαλκατόνγκο Μιξτεκ είχαν ελάχιστες ομοιότητες με τις υπόλοιπες γλώσσες. Είναι μια αρκετά ασυνήθιστη γλώσσα. Πρόκειται για μια τονική γλώσσα με προτάσεις που, συντακτικά, ξεκινούν με ρήμα.

Δε διαθέτει μηχανισμούς διατύπωσης ερωτηματικών προτάσεων π.χ. το "είσαι καλά" ακούγεται το ίδιο με το "είσαι καλά;. Μάλλον δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το ότι κάποιες από τις πιο παράξενες γλώσσες είναι και κάποιες από τις πιο δυσνόητες.

Η δεύτερη πιο παράξενη γλώσσα είναι τα Νένετς (Nenets) που μιλιούνται στη Σιβηρία. Ακολουθούν τα Τσόκτα (Choctaw), μια γλώσσα των ιθαγενών της Αμερικής.

Ωστόσο, κάποιες από τις πιο παράξενες γλώσσες χρησιμοποιούνται ευρέως. Για παράδειγμα τα κονγκολέζικα (Kongo) μιλιούνται από μισό εκατομμύριο ανθρώπων στην Κεντρική Αφρική. Ακολουθούν τα αρμένικα και τα γερμανικά.

Οι γλώσσες αυτές δεν είναι συγκεντρωμένες σε μία συγκεκριμένη περιοχή. Βρίσκονται διασκορπισμένες παντού. Ούτε οι κοινές ρίζες εγγυώνται ότι οι γλώσσες θα μοιάζουν μεταξύ τους. Η έρευνα, για παράδειγμα, έδειξε ότι όλες οι γερμανικές γλώσσες είναι αρκετά παράξενες. Στις λατινογενείς γλώσσες δε συμβαίνει το ίδιο: τα ισπανικά βρίσκονται στο τοπ 25 των παράξενων γλωσσών ενώ τα πορτογαλικά θεωρούνται από τις πιο κοινότυπες γλώσσες παγκοσμίως.

Οι γλωσσολόγοι υποστήριξαν ότι κάθε γλώσσα διαθέτει παράξενα στοιχεία και ότι υπήρξαν ορισμένα χαρακτηριστικά που δε μπορούσαν να λάβουν υπόψη τους κατά την έρευνα π.χ. τους ιδιωματισμούς.

Αυτές είναι οι δέκα πιο παράξενες γλώσσες του κόσμου:
Τσαλκατόνγκο Μιξτεκ (Chalcatongo Mixtec)
Νένετς (Nenets)
Τσόκτα (Choctaw)
Ντιεγκουένιο (Diegueño)
Ορόμο (Oromo)
Κουτενάι (Kutenai)
Iraqw
Κονγκολέζικα
Αρμένικα
Γερμανικά

πηγή: www.newsbomb.gr

Οι φωτογραφίες της Αγγελικής Ηλιάδη που ξετρέλαναν τους φίλους της στο διαδίκτυο! (pics)


Διαθέτει κορμάρα και είναι μία από τις πιο σέξι μαμάδες της ελληνικής showbiz!

O λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη! Η τραγουδίστρια προσέχει πολύ την διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά!

Η Αγγελική «ανέβασε» μια σειρά φωτογραφιών τραβηγμένες από τον Γιώργο Καλφαμανώλη! Οι πόζες αναδεικνύουν τις τέλειες αναλογίες της και έτσι «αναστάτωσε» τους διαδικτυακούς της φίλους!




 Πηγή: gossip-tv.gr

Μ. Πιερίδη: Το "καυτό" μίνι που... άφησε άναυδο και τον Αργυρό! (Φωτο)


Το αποκαλυπτικό μίνι της τραγουδίστριας έκανε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να "καρφωθεί" πάνω της.

Από τότε που χώρισε η Μαριάντα Πιερίδη εμφανίζεται συνεχώς με τα απολύτως απαραίτητα! Αυτό έκανε και στο Posidonio...

Αν είχε φωνή να μιλήσει η φωτογραφία του Αργυρού ακριβώς πίσω της, τι θα έλεγε άραγε;

7

Έκαναν σ e ξ στην παραλία και τους την έπεσε βiαστής!


Tουρίστρια από την Τσεχία κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της Κω, ότι την ώρα που έκανε σ e ξ με τον φίλο της σε παραλία του νησιού, δέχθηκε απόπειρα βiασμou από τρίτο άτομο.

Η είδηση αυτής της περίεργης υπόθεσης κάνει το γύρο της Ευρώπης, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το πώς τελικά έφθασε η τουρίστρια να καταγγείλει το άγνωστο άτομο.

Όπως γράφει η Ροδιακή, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας της Κω, η 26χρονη αλλοδαπή, βρίσκονταν σε παραλία της πόλεως Κω τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από διασκέδαση και εκεί αποφάσισαν να σuνεuρεθouν εpωτικά με τον παρτενέp της.

Την ώρα που σuνεuρίσκoνταν, μέσα στο σκοτάδι η 26χρονη διαπίστωσε ότι στην… παρέα τους είχε εισέλθει και τρίτο άτομο και τότε έβαλε τις φωνές, αναγκάζοντάς τον έτσι να φύγει.

Άγνωστη παραμένει πάντως η αντίδραση του φίλου της. Το περιστατικό το κατήγγειλε η ίδια λέγοντας ότι το τρίτο άτομο επιχείρησε να την εξαναγκάσει σε σuνouσiα.

Έρευνα για τον εντοπισμό του εμπλεκόμενου ατόμου, ανέλαβαν και διενεργούν πάντως, οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές του νησιού.

Πηγή: kamarinia.gr

ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ GUINΝESS: Γέννησε στα 61 της, ζει ακόμα και δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι..


Αυτή η γυναίκα είναι φαινόμενο! Η κυρία Luo Meizhen γεννήθηκε το 1885, δηλαδή σήμερα είναι… 127 ετών!

Πρόκειται για την γηραιότερη γυναίκα του κόσμο, ίσως και τον γηραιότερο άνθρωπο, η οποία μάλιστα υποστηρίζει ότι γέννησε τον γιο της, όταν ήταν 61 ετών!

Ζει στην περιοχή Bama της Κίνας με τον μοναχογιό της και οι κάτοικοι της περιοχής όπου μένει είναι περήφανοι για αυτή.

Η ιστορία της γιαγιάς μένει να επιβεβαιωθεί, καθώς σύμφωνα με το ρεκόρ Γκίνες ο γηραιότερος κάτοικος του πλανήτη είναι 117 ετών και ζει στην Αμερική.

Ανέκδοτο: Του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα...

Πάει ένα ανδρόγυνο στο γιατρό. Παίρνει το λόγο η γυναίκα και λέει: 
Γυναίκα: Γιατρέ μου έχουμε ένα πρόβλημα. 
Γιατρός: Τι πρόβλημα; 
Γυναίκα: Ξέρετε γιατρέ μου, εγώ κι ο άνδρας μου είμαστε παντρεμένοι 20 
χρόνια. 
Γιατρός: Συγχαρητήρια, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα; 
Γυναίκα: Όταν ξυπνήσουμε το πρωί, ορμάω στον άνδρα μου, τον βάζω κάτω, τον 
φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. 
Γιατρός: Δε βλέπω πού είναι το πρόβλημα. Βέβαια, λίγα ζευγάρια μετά από τόσα 
χρόνια γάμου διατηρούν τόσο έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά σε καμία περίπτωση 
δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ανησυχητικό. 
Γυναίκα: Δεν τελείωσα γιατρέ μου. Όταν ο άνδρας μου επιστρέψει από τη 
δουλειά για μεσημεριανό, πριν φάμε του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον 
χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. 
Γιατρός: Με εκπλήσσει η έντονη σεξουαλική σας δραστηριότητα σε αυτή την 
ηλικία, αλλά σίγουρα δεν θα ανησυχούσα. Πολλά ζευγάρια θα ήθελαν να είναι 
σαν και σας. 
Γυναίκα: Μα δεν τελείωσα γιατρέ μου. Όταν ο άνδρας μου επιστρέψει το βράδυ 
από τη δουλειά, του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε 
έρωτα. Πριν πέσουμε να κοιμηθούμε του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον 
χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. Τη νύχτα ενώ κοιμάται, τον ξυπνάω του ορμάω, τον 
βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. 
Γιατρός: Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση, αλλά 
εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Αφού σας προίκισε η φύση με τέτοια αντοχή, 
χαρείτε το όσο είναι καιρός. 
Ανδρας: Δεν τελείωσε γιατρέ μου. Αφού φύγω για τη δουλειά, έρχεται ο γαλατάς 
του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. 
Έρχεται ο ταχυδρόμος του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει 
και κάνουν έρωτα. Φωνάζει τον θυρωρό, του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον 
φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο μπακάλης με τα ψώνια του 
ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο 
χασάπης του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν 
έρωτα. Αν πάλι έρθει ηλεκτρολόγος του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, 
τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Αν έρθει υδραυλικός του ορμάει, τον βάζει 
κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα και πάει λέγοντας: 
Γιατρός: Α, εσείς κυρία μου είσθε άρρωστη!!! 
Γυναίκα (κλαίγοντας): Βλέπεις, Γιώργο μου! Δεν είμαι πουτάνα! Αρρωστη είμαι 
η κακομοίρα. Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Η!!!!!!!

Ο οδηγός – δολοφόνος που αντί για τιμόνι οδηγούσε με μία... πένσα [εικόνα]

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της αστυνομίας στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας, όταν αντίκρισαν με ποιον τρόπο οδηγούσε ένας 38χρονος που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σίγουρα ένα τέτοιο όχημα ήταν επόμενο να προκαλέσει την προσοχή των αρχών καθώς ο οδηγός του, υπό την επήρεια ναρκωτικών, δεν ήταν και ιδιαίτερα σταθερός, ενώ, επιπλέον, είχε και δύο σκασμένα λάστιχα τα οποία δεν φαίνεται να τον ενοχλούσαν.

Οταν οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και ζήτησαν από τον οδηγό να κατέβει κυριολεκτικά «έφριξαν» αντικρίζοντας το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου.

Στη θέση που θα έπρεπε να υπάρχει ένα τιμόνι ο οδηγός είχε τοποθετήσει μια πένσα προφανώς νομίζοντας ότι οδηγούσε αεροπλάνο.

Επιπλέον, ο άνθρωπος δεν είχε άδεια οδηγού και καμία ασφάλεια, για το παλαιάς γενιάς λευκό Holden Commodore ενώ οι πινακίδες δεν ήταν έγκυρες. Ολα τα παραπάνω οδήγησαν στη σύλληψή του, αν και η ο πιο σοβαρή κατηγορία που αντιμετωπίζει ο οδηγός είναι η οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.


http://www.iefimerida.gr/

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια έγινε μοναχή στα Ιεροσόλυμα! (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα, θυμάστε την ηθοποιό από την σειρά του Κώστα Κουτσομύτη "Πρόβα Νυφικού", αλλά και από την "Παλίρροια" όπου έπαιξε δίπλα στον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Τι κι αν πολλοί την χαρακτήρισαν ως την νέα μεγάλη πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης;

Η Αλεξανδριανή Σικελιανού σύμφωνα με το "Tv Έθνος",αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια αλλά και την Ελλάδα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα υπηρέτησε ως διοικητική υπάλληλος στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στη συνέχεια έγινε μοναχή σε μοναστήρι του, αλλάζοντας όνομα, χρώμα μαλλιών και... κατεύθυνση ζωής, ενώ η απόφασή της αποδίδεται σε μία μεγάλη προσωπική απογοήτευση που βίωσε!



Το εγκαταλειμμένο μουσικό θέατρο Starlight

Σε αυτή την απίστευτη ασπρόμαυρη φωτογραφία του Sébastien Barré , βλέπουμε το εσωτερικό του εγκαταλειμμένου Μουσικού Θεάτρου Starlite της Νέας Υόρκη. Το θέατρο έκλεισε το 1997, τερματίζοντας 40 χρόνια λειτουργίας κατά την διάρκεια των οποίων παρέλασαν στη σκηνή του μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Bob Hope, Milton Berle, Wayne Newton, Tom Jones και ο Eddie Murphy.


TRAGIC – Ο Τζάστιν Μπίμπερ έφτυσε τους θαυμαστές του από το μπαλκόνι


Το θράσος του νεαρού σταρ δεν γνωρίζει όρια των τελευταίο καιρό. Ύστερα από το δίωρο στήσιμο στο κοινό του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους γείτονες του, ήρθε η ώρα για μια νέα μελανή σελίδα στην ιστορία του Τζάστιν Μπίμπερ. Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου Χάζελτον όπου και διέμενε, να φτύνει τους φανς που προσπαθούσαν να τον φωτογραφήσουν ή να τον τραβήξουν βίντεο.Στις φωτογραφίες φαίνεται να γελάει για την κίνηση του με τους υπόλοιπους φίλους στο μπαλκόνι, κάτι που οι φανς του στο Twitter δεν εκτίμησαν δεόντως.

Είναι η τέταρτη φορά που ο φακός πιάνει τον Μπίμπερ να φτύνει, ενώ μερικές βδομάδες νωρίτερα, ένας DJ στο Οχάιο είχε δηλώσει πως τον έφτυσε στο πρόσωπο.
Δείτε τις φωτογραφίες




Πηγή: KoolNews.gr

Λαζόπουλος και Κιμούλης οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις Δημοτικές;


Τον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα η συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο, ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, οργώνει από τώρα την περιφέρεια, με σκοπό την αναζήτηση υποψηφίων που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων τα οποία θα υποστηρίξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου έχει ξεκινήσει και η ονοματολογία για τους μεγάλους δήμους. Για την Αθήνα υπάρχουν πληροφορίες που επιμένουν οτι μπορεί να υποστηριχθεί καλλιτέχνης. Μάλιστα, ορισμένοι διακινούν και δύο ονόματα ηθοποιών, που έχουν καλές σχέσεις με τον Αλέξη Tσίπρα, απήχηση στην κοινωνική βάση άλλων κομμάτων, καθώς και επικοινωνιακό χάρισμα.

Πρόκειται για τους Λάκη Λαζόπουλο και Γιώργο Κιμούλη, οι οποίοι με βάση τους σχεδιασμούς της Κουμουνδούρου, μπορούν κάλλιστα να εξυπηρετήσουν τη στόχευση, για την προώθηση μιας υπερκομματικής υποψηφιότητας, που είχε τις προϋποθέσεις να προσελκύσει ψηφοφόρους ανεξαρτήτως κομματικής ή ιδεολογικής τοποθέτησης. Στο πλαίσιο αυτό, περνούν σε δεύτερο πλάνο οι σκέψεις για μια καθαρά πολιτική υποψηφιότητα (είχε ακουστεί μεταξύ άλλων το όνομα της Ρένιας Δούρου).

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Tεράστια απάτη σε χρήστες κινητών – Έχασαν έως και 400.000 ευρώ από sms – παγίδα [βίντεο]


Τεράστια απάτη φαίνεται πως έχουν στήσει επιτήδειοι εις βάρος χρηστών κινητών τηλεφώνων. Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκε από χιλιάδες συνδρομητές η λήψη ενός μηνύματος όπου τους ανακοινώνεται ότι έχουν κερδίσει 1,5 εκατ. ευρώ.

Το μήνυμα παγίδα είναι ιός όπου μπορεί να κλέψει στοιχεία των χρηστών αλλά και να αποσπάσει τεράστια χρηματικά ποσά.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης επικεφαλής της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος έκανε έκκληση στους πολίτες να προσέχουν ενώ αποκάλυψε ότι μια Eλληνίδα δικηγόρος που πίστεψε στην απάτη και πίστεψε ότι είχε κερδίσει 13 εκατ. ευρώ έχασε 400.000 ευρώ.





Το The Closet είναι ο απόλυτος οδηγός αγοράς για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Είχαν όμηρο κοπέλα για δύο χρόνια, τη βίαζαν και την έκαναν βαποράκι


Επί δυο ολόκληρα χρόνια η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνούσε την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας στην εφηβεία. Μόλις πριν λίγες μέρες όμως κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της κοπέλας. Το νεαρό κορίτσι φέρονται να κρατούσαν όμηρο για πάνω από δυο χρόνια δυο άνδρες, ο 30χρονος Ryan Balletto και ο 24χρονος Patrick Pearmain.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που τους βαρύνει κρατούσαν φυλακισμένο το κορίτσι σε ένα μεταλλικό κουτί σε μια χασισοφυτεία στην περιοχή Lake County. Μάλιστα φαίνεται πως το βίαζαν κατ” επανάληψη ενώ το υποχρέωναν να μεταφέρει ναρκωτικά.

Η έφηβη βρέθηκε σε μια επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και χωρίς να υπάρχουν υποψίες για το τι θα βρουν οι αστυνομικοί.

Στις 29 Απριλίου, οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν ένα κτήμα που ανήκει στο Balletto για καταγγελίες που είχαν να κάνουν με την καλλιέργεια χασίς. Την επόμενη μέρα όμως το κορίτσι τηλεφώνησε στο γραφείο του σερίφη κι έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα.

Η κοπέλα δήλωσε αρχικά πως είχε σεξουαλικές επαφές με τους δυο άνδρες συναινετικά.

Όμως η αστυνομία βρήκε ένα μεταλλικό κουτί, βαμμένο με σπρέυ που έφερε τα αρχικά του ονόματος του κοριτσιού. Το κουτί είχε τρύπες και στο εσωτερικό του μια ζωγραφιά από ένα ανθρώπινο κρανίο και ένα κρανίο ζώου. Το κουτί ήταν έτσι τοποθετημένο και είχε τρύπες ώστε το νερό να περνά μέσα και το κορίτσι να μπορεί να πίνει αλλά και να πλένονται τυχόν ακαθαρσίες που είχε μέσα. Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνες, οι φερόμενοι ως απαγωγείς την κρατούσαν αρκετές μέρες εκεί κλεισμένη. Μάλιστα στο κουτί το κορίτσι είχε γράψει ένα ποίημα που περιέγραφε τη ζωή της εκεί μέσα.
Στο κτήμα οι αστυνομικοί βρήκαν 1.200 δενδρύλλια μαριχουάνας, 17 όπλα και 4.000 δολάρια σε μετρητά.

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η έφηβη ίσως δεν ήταν το μόνο τους θύμα.

Η υπόθεση ξυπνά μνήμες από την πρόσφατη ανακάλυψη της τραγικής ιστορίας απαγωγής και ομηρείας τριών γυναικών στο Κλίβελαντ του Οχάιο.





Το μακροβιότερο δέντρο στον κόσμο!

Έχει την ικανότητα να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες συνθήκες, ενώ ορισμένα από αυτά είναι πάνω από 5.000 ετών!

Το Bristlecone Pine ή Pinus longaeva είναι ένα μακρόβιο είδος δέντρων που ευδοκιμούν στα βουνά των νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για είδος πεύκου που αναπτύσσεται σε άγονες ορεινές περιοχές, ενώ το αρχαιότερο έχει εντοπιστεί στο πευκοδάσος Bristlecone στα Λευκά Όρη της Καλιφόρνιας. Αυτά τα δέντρα έχουν μια αξιοσημείωτη ικανότητα να επιβιώνουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, σε υψόμετρο από 5.000-10.000 πόδια, ενώ μερικά έχουν διάρκεια ζωής πάνω από 5.000 έτη.

Σε αυτά τα μεγάλα ύψη, ο άνεμος φυσά σχεδόν συνεχώς και οι θερμοκρασίες πέφτουν πολύ κάτω από το μηδέν, ενώ οι βροχές είναι ελάχιστες και κατ’ επέκταση η υγρασία που δέχονται περιορισμένη. Λόγω αυτών των ακραίων συνθηκών, τα δέντρα αναπτύσσονται πολύ αργά. Το ξύλο στον κορμό και τα κλαδιά είναι πολύ πυκνό και ρητινώδης και έτσι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε εισβολή από έντομα, μύκητες και άλλα πιθανά παράσιτα, ενώ αυτή η εξαιρετική αντοχή του συμβάλλει στη μακροζωία του δέντρου.






"Οι γκέι πρέπει να αποκεφαλιστούν"

Λίγες ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές της 31ης Ιουλίου, ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, Ρόμπερτ Μουγκάμπε, που στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει τους ομοφυλόφιλους…

«ανώμαλους» και «βρώμικους» προχώρησε σε ακόμα πιο σοκαριστικές δηλώσεις.

Μιλώντας σε συγκέντρωση, χαρακτήρισε τους γκέι «χειρότερους από γουρούνια, κατσίκες και πουλιά» και απείλησε πως θα τους αποκεφαλίσει!

«Αν πάρεις ορισμένους άνδρες και τους κλειδώσεις σε ένα σπίτι για πέντε χρόνια και τους πεις να κάνουν δύο παιδιά και αποτύχουν, τότε θα πρέπει να τους αποκεφαλίσεις.

Αυτό το πράγμα (η ομοφυλοφιλία) προσπαθεί να καταστρέψει το γένος μας, υποστηρίζοντας πως ο Τζον και Τζον πρέπει να παντρεύονται και η Μαρία με τη Μαρία το ίδιο.

Ο Ομπάμα λέει ότι αν θέλουμε τη βοήθειά του πρέπει να δεχθούμε την ομοφυλοφιλική πρακτική. Εμείς δε θα το κάνουμε ποτέ αυτό», δήλωσε ο Μουγκάμπε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, κατηγόρησε άλλες αφρικανικές χώρες επειδή είναι πιο ανεκτικές απέναντι στους ομοφυλόφιλους καθώς επιθυμούν την ευρωπαϊκή βοήθεια και υποστήριξη.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Ζιμπάμπουε εκφράζεται με τέτοιο τρόπο, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως η γκέι θα πήγαιναν στην κόλαση αν κέρδιζε τις εκλογές, ενώ είχε υποσχεθεί ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα «σάπιζαν στη φυλακή» αν κέρδιζε την εκλογική μάχη.

Απίστευτο: 385 βδέλλες της «ξανακόλλησαν» δέρμα


Το περιστατικό συνέβη στη Σουηδία...

Μια γυναίκα δαγκώθηκε από τον σκύλο της στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να «φύγει» όλο το κομμάτι από το πάνω χείλος της μέχρι το δέρμα κάτω από το μάτι.

Οι συγγενείς της το διατήρησαν στο ψυγείο και οι χειρούργοι της το «ξανακόλλησαν» με τη βοήθεια 358 βδελλών.

Ο ειδικός σε πλαστικές επεμβάσεις χειρούργος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Μάλμε, Jens Larsson, μόλις είδε το περιστατικό, κάλεσε μια ακόμα πλαστική χειρούργο την Stina Klasson για να τον βοηθήσει με αυτό το πρωτοφανές εγχείρημα.

«Το πιο σημαντικό στην όλη διαδικασία ήταν να επαναφέρουμε την ομαλή κυκλοφορία του αίματος στο σημείο που η σάρκα είχε ξεριζωθεί και το καταφέραμε ήδη από την πρώτη ώρα της επέμβασης, χάρη στη γνωστή "λειτουργία" των βδελλών που ρουφάνε το αίμα και το λεπταίνουν με τα υγρά τους», σημείωσε ο Larsson.

Η επέμβαση κράτησε 15 ολόκληρες ώρες και κατά τη διάρκειά της, οι γιατροί κατάφεραν να «ξαναχτίσουν» το πάνω χείλος, τη μύτη και μεγάλο μέρος των μάγουλων της άτυχης γυναίκας.

Για τις ανάγκες του χειρουργείου, οι γιατροί παρήγγειλαν επιπλέον βδέλλες από την Αγγλία, καθώς αυτές που είχαν διαθέσιμες στο νοσοκομείο δεν έφταναν. Η επέμβαση κρίθηκε επιτυχημένη από τους ειδικούς, αν και στο μέλλον θα χρειαστούν και μερικά ακόμα διορθωτικές επεμβάσεις.

Αν και έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί βδέλλες σε επεμβάσεις παρόμοιων περιστατικών, οι 358 του συγκεκριμένου χειρουργείου αποτελούν προφανώς παγκόσμιο ρεκόρ.


Απίστευτο: Νεαρή γυναίκα, στην Κρήτη, βρέθηκε μέσα σε τάφο!

Συγκλονιστικές στιγμές σε νεκροταφείο του Ηρακλείου, με μια 35χρονη γυναίκα, που βρέθηκε μέσα σε τάφο...

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια κηδείας στο Ηράκλειο. Την περασμένη Πέμπτη σε χωριό του δήμου Μονοφατσίου μια γυναίκα 35 ετών περίπου, κήδεψε τον αγαπημένο της πατέρα.

Δεν φαντάζονταν όμως το μακάβριο παιχνίδι που της ετοίμαζε η μοίρα. Την ώρα που έβλεπε τη σορό του αγαπημένου της πατέρα να κατεβαίνει στον τάφο, μέσα σε βαθιά οδύνη και έντονο μοιρολόι, προσπάθησε να πλησιάσει για να τον αποχαιρετίσει και να του δώσει το στερνό αντίο.

Πάτησε όμως πάνω σε ένα διπλανό τάφο, ο οποίος ήταν εγκαταλελειμμένος για πάνω από 15 χρόνια με συνέπεια αυτός να υποχωρήσει και η άτυχη γυναίκα να βρεθεί μέσα, σε βάθος 1,5 μέτρου. Όσοι ήταν παρόντες αναστατώθηκαν από το ατύχημα της 35χρονης ενώ η ίδια υπέστη ισχυρό κλονισμό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο πόδι και θα καθηλωθεί για 40 ημέρες στο κρεβάτι...

flashnews.gr

Δημοσκόπηση-σοκ: Στο 18% η Χρυσή Αυγή, απειλεί ευθέως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο ως σοκ μπορεί να ληφθεί από τα επιτελεία της κυβέρνησης αλλά και των υπολοίπων κομμάτων η μέτρηση που έγινε και αποκαλύπτει πως αυτήν την περίοδο η Χρυσή Αυγή έχει αγγίξει δημοσκοπικά μέχρι και το 18%!

Όπως δημοσιεύουν τα Παραπολιτικά, η μυστική δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της κυβέρνησης δείχνει τα ποσοστά του εθνικιστικού κόμματος σε πολύ υψηλά επίπεδα σε σημείο να απειλεί και ένα από τα δύο πρώτα κόμματα που είναι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Χρυσή Αυγή δείχνει μία ιδιαίτερη δυναμική στα νεανικά κοινά ενώ σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης «παίρνει την ψήφο του λούμπεν κομματιού της ελληνικής κοινωνίας».

«Το θέμα πλέον είναι μείζονος εθνικής σημασίας», λένε οι άνθρωποι που αναλύουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και όπως είναι λογικά τα τελευταία αυτά στοιχεία σε συνδυασμό με την αποθράσυνση των στελεχών της Χρυσής Αυγής, έχουν θέσει σε επιφυλακή όλους τους αρχηγούς των κομμάτων της Βουλής.

http://www.koolnews.gr/

Aνδρας των Ειδικών Δυνάμεων δήλωνε τυφλός και έπαιρνε επίδομα -Η υπόθεση στον εισαγγελέα

Ενας άνδρας των Ειδικών Δυνάμεων που υπηρετεί κανονικά τη θητεία του ήταν καταγεγραμένος ως τυφλός σε ασφαλιστικό ταμείο της Καλύμνου και εισέπραττε εδώ και χρόνια κάθε μήνα επίδομα αναπηρίας.

Το επίδομα ήταν ύψους 200 ευρώ και ο άνδρας το εισέπραττε κανονικά. Αρμόδιοι των υπουργείων Εθνικής Αμυνας και Εργασίας υποπτεύθηκαν ότι κάτι παράτυπο συνέβαινε, γράφει ο Βηματοδότης και ζήτησαν να υπάρξει έλεγχος ώσπου ανακάλυψαν ότι ήταν μαϊμού τυφλός.

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έδωσε εντολή να κοπεί αμέσως το επίδομα και παρέπεμψε την υπόθεση στον εισαγγελέα.

http://www.iefimerida.gr/

Αυτό που όταν δεν πας στο βουνό...

Σε ποια χώρα, οι γυναίκες ζουν περισσότερο και σε ποια η άνδρες;


Αρχίστε να κάνετε υπολογισμούς: Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, σίγουρα δεν μπορεί να είναι, εξάλλου η κρίση μας έχει τσακίσει. Μήπως οι γυναίκες στη Νορβηγία; Που τα πράγματα πάνε καλά και έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής; Όχι δεν είναι ούτε οι Νορβηγές. Μήπως σε κανένα παρθένο δάσος στον Αμαζόνιο, όπου δεν έχει αλλοιωθεί από τον πολιτισμό; Όχι και πάλι. Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας; Ποιες γυναίκες στον κόσμο είναι οι μακροβιότερες με τον μεγαλύτερο μέσο όρο ζωής, και ποιοι άνδρες; Διαβάστε το κείμενο να ενημερωθείτε.

Οι γυναίκες με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο είναι οι Γιαπωνέζες! Το ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, το οποίο τόνισε μάλιστα ότι όποιο κοριτσάκι γεννηθεί σήμερα θα ζήσει τουλάχιστον μέχρι τα 86,41 του χρόνια (αν όλα πάνε καλά, αν δεν έχει κάποιο ατύχημα, αν... αν.... αν).

Οι Γιαπωνέζοι λόγω του τρόπου ζωής, διατροφής, αλλά και ενός απίστευτου ασφαλιστικού συστήματος που παρέχει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες υγείας, κατάφεραν επίσης μέσα στο 2012, να μειώσουν τους θανάτους που οφείλονται σε εγκεφαλικά.

Πάντως τον τίτλο των “γυναικών που ζουν περισσότερο στον κόσμο” οι Γιαπωνέζες τον κατέκτησαν μόλις εφέτος. Στη δεύτερη θέση έπεσαν οι γυναίκες από το Χονγκ Κονγκ, που βρίσκονταν στην κορυφή για μια 25ετία, με προσδόκιμο ζωής τα 86,30 χρόνια. Και εάν αναρωτιέστε τι γίνεται με τις Ευρωπαίες σας λέμε ότι την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Ισπανίδες, οι Γαλλίδες και οι γυναίκες από την Ελβετία.

Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένους τους άνδρες σας λέμε ότι οι άνδρες που ζουν τα περισσότερα χρόνια, βρίσκονται στην παγωμένη Ισλανδία, με μέσο όρο ζωής τα 80,8 χρόνια. Ακολουθούν εκείνοι που ζουν στο Χονγκ Κονγκ και μετά οι Ελβετοί και οι κάτοικοι του Ισραήλ.

Πηγή : iatropedia.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 28 Ιουλίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Είστε τελείως ξεκάθαροι αλλά και απαιτητικοί με τα θέλω σας. Αυτό από την μια σας οδηγεί εύκολα στον στόχο που θέλετε να κερδίσετε, αλλά ίσως σας εμποδίζει να αντιληφθείτε το περιβάλλον σας. Προσέξτε τον αυθορμητισμό σας γιατί μπορεί να είναι πολύ καλός για σας, αλλά ίσως πείτε ή κάνετε πράγματα που θα ενοχλήσουν τους γύρω σας. Η σχέση με τον Ζυγό θα μπει κάτω από νέο πρίσμα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε ανανεωτικές τάσεις και προσπαθείτε να δεχτείτε μια νέα κατάσταση η οποία επικρατεί τελευταία στην ζωή σας, με αποκορύφωμα τις δυο τελευταίες μέρες. Κάποια νέα που μπορεί να μάθετε ξαφνικά πιθανόν να σας αναστατώσουν. Εσείς όμως έχετε τη δύναμη να το αποσιωπήσετε και να το κρατήσετε για εσάς η για κάποιο που εμπιστεύεστε απόλυτα. Είναι πάντως καλή εποχή για να κερδίσετε χρήματα η κάποια ευνοϊκή μεταχείριση από την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε ανοιχτεί σε νέες παρέες που μπορεί να σας ξεσηκώσουν. Οι πρωτοποριακές ιδέες σας θα γίνουν πραγματικότητα, αν έχετε είτε την ευστροφία και την υπομονή να κατακτήσετε όλα όσα θέλετε. Επειδή έχετε ανάγκη την συμβουλή ή τη συμπαράσταση ενός Σκορπιού, καλό είναι να είστε πιο κοντά τους και να μην τους φέρεστε είτε απότομα, είτε αδιάφορα. Διαφορετικά, θα χάσετε ένα κομμάτι βιωματικής εμπειρίας που άθελά τους σας προσφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε ξεσηκωθεί για να κάνετε κάτι καινούργιο, το οποίο από την μια μεριά φέρνει μια νέα κατάσταση στην ζωή σας που ίσως σας απελευθερώνει από τα πολλά ταμπού. Από την άλλη, ίσως σας σπρώχνει και στη μοναχικότητα. Για αυτό καλό είναι να κάνετε προσπάθειες εξισορρόπησης και βελτίωσης όλων των σχέσεών σας. Επειδή ο Δίας είναι ήδη στο ζώδιο σας και σάς πυροδοτεί με την καλή του ενέργεια, εσείς θα πρέπει να κρατήσετε τα καλά κομμάτια στη ζωή σας και τα υπόλοιπα να τα απαρνηθείτε.

ΛΕΩΝ
Έχετε ξεκινήσει να παίρνετε πρωτοβουλίες οι οποίες κατά τη γνώμη σας δεν σας θίγουν, ούτε και σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε «από κάτω». Η ενορατική σας διαίσθηση θα βοηθήσει να κάνετε κάτι πολύ καλό για σας. Είναι σημαντική η στήριξη από έναν Κριό γιατί θα σας θυμίσει περισσότερο τον εαυτό σας. Αν σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, οι δυνατότητες επέκτασης είναι μεγαλύτερες. Η σχέση με Τοξότη θα σας ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Είναι σημαντικό να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα που σίγουρα θα σας δυσκολέψει, γιατί θα χρειαστεί να κάνετε τομές, οι οποίες μπορεί να σας φαίνονται παράδοξες ή πολύ δύσκολες στην εφαρμογή. Μπορεί να εκραγείτε χωρίς να το καταλάβετε και μάλιστα για πράγματα που τα μαζεύατε εδώ και καιρό. Αν σας ενδιαφέρει η σχέση με Καρκίνο ή Αιγόκερω, καλό είναι να είστε περισσότερο συναισθηματικοί και λιγότερο αυθόρμητοι σε θέματα που μπορούν να τους πληγώσουν.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε πάρει αποφάσεις οι οποίες καθορίζουν την σχέση σας με τους πολύ κολλητούς. Καλό είναι να μην αφήνετε περιθώρια να σας υποχρεώνουν οι άλλοι για να κάνετε «τα δικά τους». Ήρθε η ώρα να σηκώσετε το ανάστημά σας και να εκφράσετε τα δικά σας θέλω. Χρειάζεται βέβαια ειδικό χειρισμό η σχέση με Αιγόκερω. Ο Κριός μπορεί να σας αποκαλύψει κάτι που ίσως σας προβληματίσει. Μια σχέση που είχατε πριν καιρό με Παρθένο μπορεί να επανέλθει και να σας φέρει ισορροπία, αλλά προς το παρόν θέλετε να την κρατήσετε κρυμμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε αναλάβει ευθύνες πολύ σημαντικές και ίσως πιστεύετε ότι θα πρέπει «να βγάλετε το φίδι από την τρύπα». Και αυτό από την μια σας αναστατώνει γιατί σας δημιουργεί έναν περίεργο δυναμισμό και από την άλλη θα χρειαστεί να είστε πιο ειλικρινείς με τα βαθιά σας συναισθήματα. Το θάρρος που θα αποκτήσετε πάνω σε ένα θέμα που σας φοβίζει, ίσως να σας διώξει το στρες, κυρίως, αν το θέμα αυτό αφορά υγεία ή οικονομικά, τομείς όπου τον τελευταίο καιρό όλο και από κάτι πιέζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παίρνετε δυναμικές αποφάσεις γιατί βλέπετε ότι είναι αναγκαίο να μην υποχωρήσετε σε κάτι. Είναι σημαντικό να κερδίσετε την εμπιστοσύνη πάνω από όλα του εαυτού σας και μετά των υπολοίπων. Γιατί το παιχνίδι θα το κάνετε εσείς και κανένας άλλος. Η ιδιαιτερότητα που έχετε σαν άτομα και τα ταλέντα σας μπορεί αυτόν τον καιρό να φανούν περισσότερο. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν βελτίωση, αλλά μόνον αν τα διαχειριστείτε πιο συντηρητικά, θα γίνουν μικρά θαύματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναλογίζεστε μερικές φορές τι θα πρέπει να αλλάξετε ή σε πιο σημείο να γίνετε πιο ξεκάθαροι ή επιθετικοί. Ο λόγος είναι ότι έχετε νιώσει μεγαλύτερη ευθύνη από παλιά σε όλα τα θέματα, οπότε δεν σας παίρνει να κάνετε λάθη ή και σοβαρές παραλείψεις. Έχετε επίσης καταλάβει, τουλάχιστον αυτές τις ημέρες, ότι τα ξεκάθαρα παιχνίδια μπορεί να ενοχλούν την τυπική συμπεριφορά σας, αλλά τουλάχιστον σας δίνουν την ουσία των πραγμάτων. Γι' αυτό, καλό είναι να τα πείτε έξω από τα δόντια και να είστε ο εαυτός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εμπιστεύεστε περισσότερο από παλιά τις δυνάμεις σας και αυτό σας δείχνει μια μεγαλύτερη πόρτα εισόδου. Μερικές φορές, επειδή θέλετε να είστε τα παιδιά της διπλανής πόρτας, ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες. Τον τελευταίο καιρό, μάλλον έχετε επιφορτιστεί με ιδιαίτερες οικογενειακές υποχρεώσεις, οι οποίες όμως σας κουράζουν γιατί σας βαραίνουν συναισθηματικά. Καλό είναι να είστε στην φύση και στην θάλασσα, για να ξεδώσετε από το ψυχοσωματικό στρες. Ο Καρκίνος είναι πολύ κοντά σας, αλλά μερικές φορές τα μηνύματα του ενός προς τον άλλον είναι κάπως δυσνόητα.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε πάρει φόρα και μπορεί να λέτε αλήθειες που ίσως αποστομώνουν τους άλλους γύρω σας. Αυτό όμως σας κάνει περισσότερο δυναμικούς και πιο δραστήριους. Καλό είναι μερικές φορές να δείχνετε προς τα έξω και ένα άλλο πρόσωπο για να μην δείχνετε ότι δεν ενδιαφέρεστε και είστε διαρκώς σε νιρβάνα. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ ήρεμη και έχετε ήδη ξεκινήσει μερικοί διαδικασίες για γάμο ή για σοβαρή συμβίωση. Ένας Ζυγός σας συγκινεί και ίσως να είναι πιο σίγουρος για τα συναισθήματά του προς το πρόσωπό σας.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger