Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Είναι μοντέλο και σέξυ dj και αποκαλύπτει πως κάποτε ήταν άντρας!

Σάββατο 6 Απριλίου 2013


Η Βανέσσα Πιτσικάλη, παίζει σε κλαμπ μουσική φορώντας μόνο τα εσώρουχα της... Το μοντέλο -DJ μιλάει στην εφημερίδα News και αποκαλύπτει πως έχει κάνει αλλαγή φύλου! Ποια είναι η σχέση της με τους γονείς της; Τι λέει ο σύντροφος της; Και τι είναι αυτό που πρέπει να προσέχει σε κάθε της βήμα;

Το γεγονός ότι είσαι κορίτσι που στο παρελθόν έκανες διόρθωση φύλου, θεωρείς ότι είναι ένας λόγος που σε επιλέγουν για να συμμετέχεις σε πασαρέλες η σε events; Πέρα από οπουδήποτε ταλέντο μπορεί να διαθέτεις...

Δεν με κυνηγάει κανείς γι΄αυτό. Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες με την ίδια πορεία με μένα.

Δεν αφήνει το παρελθόν σου ένα ροζ υπονοούμενο; Η να το θέσω διαφορετικά...Δεν πουλάει η κλειδαρότρυπα που είναι ταυτόσημη με άτομα σαν και εσένα;

Εγώ δεν το είδα ποτέ έτσι άρα και κάποιος να το σκέφτηκε σίγουρα δεν θα καταφέρναμε να συνεργαστούμε. Φροντίζω να κάνω πολύ προσεκτικές επιλογές. Δεν βιάστηκα πότε σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου.

Υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα το 2013;

Ηλίθιες προκαταλήψεις υπάρχουν και υπήρχαν πάντα. Δεν έδωσα ποτέ σημασία σε ψιθύρους. Έχω φάει πόρτες στο παρελθόν σε δουλειές και ξέρω πολύ καλά ότι ο λόγος ήταν ένας: Η ρατσιστική αντιμετώπιση κάποιων που με πλησίασαν για την ιδιαιτερότητα μου, μόνο και μόνο για να βγάλουν γούστα. Δεν τους έκατσε και με απέρριψαν.

Κατέβαλες μεγάλη προσπάθεια για να βγάλεις από το μυαλό των άλλων τη γνώμη που μπορεί να είχαν για εσένα πριν σε γνωρίσουν;

Σαφώς. Και μάλιστα την προσπάθεια θα τη χαρακτήριζα τεράστια και ασταμάτητη ακόμα και τώρα. Εγώ πρέπει στην προσωπική μου ζωή να είμαι παραπάνω από όσο πρέπει συντηρητική , γιατί εύκολα κάνουν την τρίχα...τριχιά σε ότι αφορά το όνομα μου. 

Με την οικογένεια σου ποια είναι η σχέση σας;

Άριστη!

Στα προσωπικά σου πως είσαι;

Είμαι πέντε χρόνια σε σχέση με πού γνωστό επιχειρηματία και για εμένα είναι ο σύζυγος μου.

Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για την ιδιαιτερότητα σου;

Μεταξύ μας ποτέ. Απλά η ομορφιά έχει πάντα τίμημα. Κακές γλώσσες υπάρχουν πολλές αλλά όπως είπα εγώ δεν μένω ποτέ στα αρνητικά.

Πως έγινε η επαφή με το χώρο της μόδας;

Τελειώνοντας το σχολείο παρακολούθησα μαθήματα αισθητικής και διαιτολογίας. Δίπλα στη σχολή ήταν το ατελιέ του σχεδιαστή Τίμη Παρίση ο οποίος μου έκανε αρχικά την πρόταση. Ήμουν πολύ διστακτική να το τολμήσω. Πήγα πολλές φορές στο ατελιέ του, παρακολούθησα τη διαδικασία της προετοιμασίας μιας επίδειξης και είπα εντέλει να το δοκιμάσω.

Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για τις εμφανίσεις σου σε γνωστά κλαμπ, στα οποία παίζεις μουσική φορώντας μόνο σέξι εσώρουχα. Είναι ένα είδος μάρκετινγκ του εαυτού σου;

Όχι. Όταν παίζω μουσική νιώθω ελεύθερη και τα ρούχα με επαναφέρουν στην πραγματικότητα, με προσγειώνουν. Επομένως χωρίς αυτά μπορώ και εκφράζομαι καλύτερα!

Περισσότερα στην εφημερίδα News

http://www.tlife.gr/

Αηδία!! Ρουφάν πρoφuλακτικά από την μύτη και τα...


οι γονείς τους θα είναι πολύ περήφανοι μετά από αυτό...




Η κρίση οδηγεί τις γυναίκες που είχαν σταματήσει χρόνια να επιστρέψουν στην πορνεία


Με μια πολύ ενδιαφέρουσα μαρτυρία η εφημερίδα  Ελευθεροτυπία δείχνει πως η κρίση στρέφει την πορνεία ακόμα και γυναίκες που είχαν αποφασίσει πριν χρόνια να αλλάξουν πορεία στη ζωή τους

Η Βίκυ είναι μια γυναίκα που αναγκάστηκε μετά από 15 χρονιά να γυρίσει στην πορνεία για να καταφέρει να επιβιώσει....Έχει περάσει τα 40, είναι μητέρα ενός αγοριού που κατάφερε να το μεγαλώσει και να το στείλει για σπουδές στο εξωτερικό μόνης της, ο γιος της δεν γνωρίζει για το παρελθόν της και τον παρόν της και τρέμει μήπως κάποια στιγμή το μάθει! Η γυναίκα  πριν από 8 μήνες  αναγκάστηκε να γυρίσει στην παλιά της δουλειά, μίλησε στην εφημερίδα Ελευθεροτύπια για τις γυναίκες που είπαν, “Τέρμα, ως εδώ” και αναγκάστηκαν να γυρίσουν στο παλιό τους μεροκάματο.

«Δεν μπορείς να πεις ότι επέστρεψα. Γιατί δεν φεύγεις ποτέ. Εγώ έφυγα για 15 χρόνια. Και ξαναγύρισα τώρα στα γεράματα. Τότε δεν με ένοιαζε. Τώρα κάθε άντρας που περνάει είναι μέσα μου σφραγίδα πυρωμένη». Κάτω από το παλιό τραπέζι της κουζίνας είχε αφήσει τις παντόφλες της. Κάτι σατέν παντόφλες με ξεφτισμένες φούντες. «Αχ, μανουλίτσα μου», αναφώνησε, σκύβοντας να τις πάρει. «Εχω θέμα με τη μέση μου», είπε βγάζοντας τις γόβες. «Η γριά δεν είχε δόντια κι ήθελε παξιμάδια. Την ξέρεις αυτή την παροιμία;». Η Βίκυ, η Πελοποννήσια, έχει αλλάξει 5 ονόματα - όσα και «σπίτια».

Ανεργία

Πέρσι διακόπηκε η σύμβαση με τα καταστήματα μιας μεγάλης τράπεζας. Μένεις με 250 ευρώ και πληρώνεις την ασφάλειά σου; με ρώτησαν. Αυτή για μένα είναι ξεφτίλα. Οχι αυτό που κάνω τώρα», μου είχε πει στο τηλέφωνο. Σάββατο πρωί δώσαμε ραντεβού: «Θα περάσεις το γατόσπιτο και θα μου κάνεις μια αναπάντητη. Να ξέρω ότι πλησιάζεις». Το γατόσπιτο είναι ένας από τους παλαιότερους οίκους ανοχής, στην οδό Πιπίνου. Η φήμη που το ακολουθεί λέει ότι εκεί έχουν μεγαλώσει γενεές γατών, πολλές από τις οποίες κάνουν πασαρέλα μέσα στο «σπίτι» μαζί με τις κοπέλες. Κοπέλες τιμής ένεκεν. Λέγεται ότι η νεότερη σήμερα είναι 50 ετών. 

Η Βίκυ άναψε τσιγάρο, Assos άφιλτρο. «Ρώτα με», είπε. «Με πόσους άντρες πήγες σήμερα;». «Με 9. Στα νιάτα μου πήγαινα με 30».

Οι απολαβές της τώρα ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ το μήνα. Θα μπορούσε, όπως λέει, «να δουλέψω ιδιωτικά, να βάλω μια αγγελία στην εφημερίδα. Γνωρίζω κάποιες που βγάζουν περισσότερα χρήματα έτσι. Γνωρίζω όμως 2-3 σπίτια. Αυτός είναι ο χώρος όπου μπορώ να λειτουργήσω. Νιώθω προστατευμένη εδώ, αν και μη νομίζεις ότι έχει γοητεία. Δράμα έχει! Περνάει από πάνω σου όλη η Αλβανία, η Ρουμανία και το Πακιστάν. Οι Πακιστανοί θέλουν και φιλιά. Φύγε, ρε. Εδώ δεν κάνουμε έρωτα. Σεξ κάνουμε και μόνο, τους λέω. Ας πάνε αλλού. Δεν είμαστε όλες για όλα».

Πριν από σχεδόν 3 δεκαετίες, μια εφηβική τρέλα την ανάγκασε να φύγει από την επαρχία στη θεία της στην Αθήνα. «Απόφαση της μάνας μου», λέει η ίδια. Η πρώτη της δουλειά ήταν στο πολυκατάστημα Μινιόν. «Δεν ήμουν ακόμα 18 κι έπιασα τον πρώτο μου μισθό. Καλά λεφτά. Είπα τότε καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου, Βικάκι. Νοίκιασα στην Κυψέλη. Μπήκα μέσα με 5 ρούχα κι ένα ξύλινο μαχαίρι, που μου είχε δώσει ο παππούς μου. Πολλές φορές το έστρεψα στον εαυτό μου, με ιδιαίτερη επιτυχία θα έλεγα. Και σήμερα είμαι εδώ που είμαι». Στα 20 της είχε ήδη μπει στη δουλειά. «Τι πώς; Στην αρχή για λίγο. Ηταν πολλά τα λεφτά τότε. 

Για λίγο...

Είπα για λίγο και βγαίνω. Λένε ότι είναι σαν τη ρουλέτα. Βλακείες. Αν έβρισκα δουλειά αλλού, θα έφευγα τώρα. Ετσι όπως έφυγα κάποτε, στον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είχα πει τότε Βικάκι, αρκετά κοπέλα μου!» εξομολογείται και συνεχίζει: «Εχεις το παιδί σου. Θες να μεγαλώσεις το παιδί σου με αξιοπρέπεια; Τώρα το ερώτημα είναι \'\'θες να μεγαλώσεις το παιδί σου;\'\'» λέει η ίδια. Συχνά φοβάται μήπως το μάθει ο γιος της. «Το σκέφτομαι κανένα βράδυ και τρελαίνομαι. Το παιδί βέβαια δεν έχει σχέση με αυτό το χώρο. Ούτε ξυστά δεν έχει περάσει από αυτές τις γειτονιές. Καλός μαθητής, ξέρει τι τράβηξα να τον μεγαλώσω και τώρα τον έστειλα στο εξωτερικό. Αυτός θα γλιτώσει, το ορκίστηκα στον Θεό και στον Διάβολο μαζί». 


http://www.tlife.gr/

Οι 30αρες κάνουν έρωτα στο πρώτο ραντεβού!



Οι 30αρες είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού σε σχέση με τις γυναίκες η ηλικία των οποίων κυμαίνεται ανάμεσα στα 24-27 έτη, λέει νέα μελέτη.

Tο ένα τρίτο των συμμετεχόντων (34%) παραδέχτηκε ότι δε θα είχε πρόβλημα να… προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω στο πρώτο ραντεβού ενώ το ποσοστό αυτό είναι μόλις 12% στο ηλικιακό γκρουπ 24-27 χρονών.

Σκοπός της έρευνας, που διεξήγαγε η ιστοσελίδα datewithamate.com, ήταν να γίνει κατανοητός ο τρόπος που οι ελεύθερες γυναίκες αντιδρούν όταν βγαίνουν ραντεβού.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.171 ελεύθερες γυναίκες απ’ όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

"Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για το πώς μπορεί να συμπεριφερθεί στο πρώτο ραντεβού. Εμείς το μόνο που μπορούμε να συμβουλέψουμε τον κόσμο είναι να παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις" είπε ο Luke Pomaro που έκανε την έρευνα.

Ποσοστό 46% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά στο αν είχε βγει ραντεβού με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο, ενώ το 53% των γυναικών ηλικίας 24-27 ετών απάντησε ότι περιμένει μέχρι το τρίτο ραντεβού για να κάνει σεξ με κάποιον.

Τα τρία τέταρτα όλων των γυναικών απάντησε πάντως ότι το σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση.

kamarinia.gr

Ε.Μενεγάκη : Ανέβασε τη φούστα και μαζί της τα νούμερα.... (video)


Ένα ακόμη πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα έβαλε στην εκπομπή της η Μενεγάκη, αναγκάζοντας το σκηνοθέτη να της πεί στο αυτί ότι φαίνονται τα μπουτάκια της!

Η Ελένη ήταν ξαπλωμένη σε κρεβάτι και αναγκάστηκε να καλύψει άρον άρον τα "εκτεθειμένα" σημεία 

Γιατί βρε κοπέλα μου; Άσε κι εμάς να σε "χαζέψουμε" λίγο, τόσο ζηλιάρης είναι πια ο Ματέο;


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΖΕΤΑ και ξεχάστε ότι ξέρατε!


Το νέο πρόσωπο και στυλ της Ζέτας Θεοδωροπούλου μας άφησε άφωνους και μας γέμισε συναισθήματα θαυμασμού... αφού είναι αγνώριστη προς το καλύτερο...

Ξεχάστε την Ζέτα που ξέρατε με το ξανθό πλατινέ μαλλί... Το όμορφο μοντέλο παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της που κυριολεκτικά της πάει πολύ. Ανακαλύψαμε φωτογραφία που ανέβασε στο διαδικτυακό λογαριασμό του ο φωτογράφος Νίκος Δρούγκας από πρόσφατη φωτογράφιση που κάνανε στο Πέραμα... και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό...με την νέα μελαχρινή Ζέτα μας. Με ένα μελαχρινό κλασσάτο και κυριλέ χρώμα στα μαλλιά της που της πάει πολύ.



http://www.soknews.gr/

ΜΟΝΑΔΙΚΟ VIDEO: Του έκαναν ευθανασία αλλά έζησε...



Είναι μικρό κουτάβι μόλις 3 μηνών που αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη ζωή και αναστήθηκε.

Η είδηση έκανε το γύρω του κόσμου και συγκίνησε κάθε ζωόφιλο. Ο Wall-E βρέθηκε μαζί με άλλα πέντε αδέρφια του πεταμένος έξω από ένα καταφύγιο ζώων στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ . Τα σκυλιά υπέστησαν ευθανασία και τα άψυχα σώματα τους πετάχτηκαν σε ένα κάδο. Μάλιστα ο θάνατος τους επιβεβαιώθηκε και από κτηνίατρο.

Οι υπεύθυνοι (ανεύθυνοι) του κέντρου θεώρησαν ότι έπρεπε να τα θανατώσουν όλα αφού ήταν πολύ άρρωστα. Έτσι ο κτηνίατρος του έκανε ευθανασία.

Την επόμενη μέρα όμως ο Wall-E βρέθηκε να κάθεται πάνω στα πεθαμένα αδελφάκια του μέσα στον κάδο, κουνώντας την ουρά του και ανυπομονώντας γι’ αυτόν που θα του έδινε την ελευθερία του.

Η είδηση της.. ανάστασης του έγινε ευρέως γνωστή και εκδηλώθηκε άμεσα ενδιαφέρον ώστε ο Wall-Ε να αποκτήσει το δικό του σπίτι!



dog_survivor από Newscaster

Έλληνας ομογενής έχασε 1 δισ. στο καζίνο… και τώρα το μηνύει



Ένας ζάμπλουτος Έλληνας ομογενής, εθισμένος στον τζόγο, ο οποίος έχασε το αστρονομικό ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ μέσα σε 14 μήνες, σε καζίνο της Μελβούρνης, οδηγεί το καζίνο στα δικαστήρια, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ανακτήσει ένα… μικροσκοπικό ποσό από τις τεράστιες απώλειές του.
Ο λόγος για τον Harry Kakavas, έναν Ελληνοαυστραλό κτηματομεσίτη, που έκανε την περιουσία του πουλώντας σπίτια στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι επικεφαλής του Crown Casino της Μελβούρνης, στο οποίο έπαιζε την περιουσία του, γνώριζαν για τον εθισμό του στον τζόγο, ωστόσο επέλεξαν να κάνουν τα στραβά μάτια, προκειμένου να κερδοσκοπήσουν από την αρρώστια του.
Ο Κακαβάς θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους τζογαδόρους της Αυστραλίας, και περνούσε την ελεύθερή του ώρα στο καζίνο της Μελβούρνης, παίζοντας κυρίως μπακαρά.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Canberra Times, ο Κακαβάς ήταν «τρελός» με τον τζόγο, αφού είχε φτάσει σε σημείο να ποντάρει 300.000 ευρώ την παρτίδα, ενώ δίνει έμφαση στο γεγονός ότι,τον Μάιο του 2006, είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, όταν είχε καταφέρει μέσα σε μιάμιση μόλις ώρα να χάσει 150 εκατομμύρια ευρώ!

http://www.koolnews.gr

Η Νανά Καραγιάννη στην Αννίτα: Είμαι πολύ σίγουρη ότι θα ξαναγίνω όπως ήμουν πριν τη νευρική ανορεξία


Η ίδια μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τη μάχη που δίνει για ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό.
Είπε ότι και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα και σε ένα βαθμό το είχε καταφέρει. Όμως ξανακύλησε...

Σήμερα παλεύει ξανά για να βρει την παλιά εικόνα της και πάνω απ' όλα την υγεία της. Η ίδια δηλώνει σίγουρη ότι θα τα καταφέρει.

Δείτε ένα αποσπάσματα από την εκπομπή ΑΝΝΙΤΑ SOS:


http://www.zappit.gr/

Γυναικες και αυτοκινητο



Οι γυναίκες και τα αυτοκίνητα συνήθως είναι hot θέματα στις αντρικές συζητήσεις, σε αντίθεση με τις γυναίκες, αφού όταν αναφέρονται σε γυναίκες συνήθως...είναι η ώρα του...ξεκατινιάσματος, ενώ η λέξη αυτοκίνητο χρησιμοποιείται ως βοηθητική (ήρθα με το αυτοκίνητο, έπαθα λάστιχο, έβαλα βενζίνη στο αυτοκίνητο και άλλα τέτοια!) 

Πολύ σπάνια να μας ακούσεις να μιλάμε για το “φτιαγμένο” αυτοκίνητο μας, την ιπποδύναμη της μηχανής και την τελική ταχύτητα που πιάσαμε στην εθνική οδό. Οι γυναίκες πάντως φαίνεται να προσελκύουν το ενδιαφέρων των αυτοκινητοβιομηχανιών καθώς αποτελούν ένα μεγάλο ποσοστό των αγοραστών στις πωλήσεις αυτοκινήτων, ενώ αρκετά συχνά βλέπουμε special edition μοντέλα γένους θηλυκού. 

Ποία είναι όμως τα κριτήρια με τα οποία μία γυναίκα αγοράζει ένα αυτοκίνητο; 

Συνήθως περιλαμβάνουν τα εξής: Θέλουμε ένα μικρό “σπορ” αυτοκίνητο (για εύκολο παρκάρισμα φυσικά), κομψό, ωραίο σαλόνι, ωραίο design και φυσικά ασφαλές! Στα ίδια κατέληξε και η Angie Voluti λέγοντας ότι οι γυναίκες αναζητούν πρακτικά στιλάτα αυτοκίνητα, αναφέροντας επίσης ότι το αυτοκίνητο ως status symbol είναι δευτερεύουσας σημασίας για αυτές. Το ερευνητικό κέντρο Center Αutomotive Research, αναφέρει ότι οι γυναίκες αξιολογούν την χρηστικότητα του αυτοκινήτου, την ρύθμιση των καθισμάτων, την μικρή κατανάλωση, τους άνετους χώρους και διάφορα άλλα τέτοια στοιχεία. 

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι σύμφωνα με έρευνα του γερμανικού πανεπιστημίου Krefeld, στο 70 – 80% των πωλήσεων των αυτοκινήτων, μια γυναίκα έχει επηρεάσει την αγορά αυτή, ενώ επίσης πολλές είναι οι περιπτώσεις που “οι γυναίκες του σπιτιού” δίνουν το τελικό ok για την αγορά του αυτοκινήτου. 

Για αυτο κύριοι μην υποτιμάτε τις γυναίκες !!!


Κατοικίδια στο πιάτο: Τρώνε ινδικά χοιρίδια με μανία



Όλοι ξέρετε τα ινδικά χοιρίδια και την αγάπη που τους τρέφουν πολλοί που τα υιοθετούν ως κατοικίδια. Αυτό που δεν ξέρετε είναι πως τα συμπαθέστατα τρωκτικά αποτελούν τη νέα γαστριμαργική τρέλα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Από κατοικίδια, στην ψησταριά και στη συνέχεια στο πιάτο σας. Τα εν λόγω ποντίκια αποτελούν μία πολύτιμη τροφή, με φίνα γεύση για πολλές περιοχές του Ισημερινού, του Περού και της Κολομβίας. Η φήμη τους εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, ώστε όλο και πιο πολλοί πελάτες επιθυμούν να τα δοκιμάσουν.

Συνήθως μαγειρεύονται ολόκληρα, συχνά ψητά και μερικές φορές τηγανητά ανάλογα με τα γούστα. Οι πελάτες ενθουσιάζονται, οι γευσιγνώστες επιβραβεύουν και οι ακτιβιστές συνηγορούν. Δεν έχει γίνει λάθος, σωστά διαβάσατε. Οι ακτιβιστές θεωρούν πως τρώγοντας τα ινδικά χοιρίδια κάνουμε καλό στο περιβάλλον.

Ο Matt Miller έγραψε βιβλία για τα οικολογικά οφέλη της κατανάλωσης, με αφορμή ένα ταξίδι του στην Κολομβία. Τότε, οι τοπικοί κτηνοτρόφοι είχαν καταστρέψει όλα τη βλάστηση της περιοχής προκειμένου να παρέχουν βοσκή στα ζώα τους.

Περιβαλλοντικές ομάδες είχαν ενθαρρύνει τους ανθρώπους να στραφούν από τα βοοειδή στα ινδικά χοιρίδια. ''Δεν απαιτούν γη, τα κρατάς στο σπίτι, είναι υπάκουα και εύκολα αναπαράγονται'' αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικά αναφέρουν πως 2 αρσενικά και 20 θηλυκά ινδικά χοιρίδια μπορούν να θρέψουν μία οικογένεια έξι ατόμων.

Στις ΗΠΑ τα περισσότερα χοιρίδια που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση προέρχονται από το Περού. Σε μία εταιρεία στο Κονέκτικατ, οι εισαγωγές έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από το 2008, όταν από 600 ινδικά χοιρίδια ανά έτος έφτασαν τα 1000 το 2013.

Ο Miller στο βιβλίο του ''The Nature Conservancy'' αναφέρει πως το ινδικό χοιρίδιο είναι "νόστιμο, πολύ τρυφερό και δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο, ούτε καν με το κοτόπουλο''.

Οι φιλοζωικές σίγουρα θα έχουν αντίθετη άποψη...

Ο γάμος… παχαίνει!



Τα ευτυχισμένα ζευγάρια συσσωρεύουν κιλά αφότου δεθούν με τα δεσμά του γάμου
Λιγότερο ανησυχούν για τη σιλουέτα τους τα ευτυχισμένα ανδρόγυνα, υποστηρίζουν οι αμερικανοί ερευνητές
Ουάσινγκτον 
Οσο πιο ευτυχισμένο είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι, τόσο μεγαλύτερη τάση έχει να «φορτωθεί» με παραπανίσια κιλά, υποστηρίζει νέα αμερικανική μελέτη από το Πανεπιστήμιο Southern Methodist, στο Ντάλας.
Οι ερευνητές παρακολούθησαν 169 νιόπαντρα ζευγάρια για μια τετραετία. Μέσα στο διάστημα αυτό τους ζητούσαν με τη βοήθεια αριθμητικής κλίμακας να αξιολογήσουν την ικανοποίηση που εισέπρατταν από τον γάμο τους ενώ ταυτόχρονα κατέγραφαν το βάρος και το ύψος τους.
Διαπίστωσαν λοιπόν, ότι για κάθε μονάδα που αυξανόταν η ικανοποίησή τους, ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) των ανδρών και των γυναικών αυξανόταν κατά 1/10 της μονάδας ανά εξάμηνο – γεγονός που αντιστοιχεί σε περίπου μισό κιλό στην περίπτωση μιας γυναίκας με ύψος 1,62μ. και βάρος 54 κιλά.

Ευτυχία… υψηλής θερμιδικής αξίας
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι σύζυγοι που δήλωναν πιο ευτυχισμένοι, ενδεχομένως να μην ανησυχούσαν και τόσο πολύ για τη σιλουέτα τους καθώς δεν έμπαιναν στη διαδικασία να φλερτάρουν με άλλα άτομα με αποτέλεσμα να μην αισθάνονται ότι έπρεπε να διατηρούν μια εικόνα αρεστή προς τους άλλους.
«Κατά μέσο όρο οι σύζυγοι που δήλωναν ευχαριστημένοι από τον γάμο τους, είχαν μικρότερες πιθανότητες να εγκαταλείψουν το έτερο τους ήμισυ με αποτέλεσμα να παίρνουν βάρος» εξηγεί ο δρ Αντρέα Μέλτσερ. «Αντίθετα, τα ζευγάρια που ήταν λιγότερο ευχαριστημένα από τι σχέση τους έτειναν να παίρνουν λιγότερο βάρος με την πάροδο του χρόνου».
Οι σύζυγοι που έμεναν μαζί έτειναν να παχαίνουν, ενώ όσοι έπαιρναν διαζύγιο έχαναν βάρος.«Βάσει τον ευρημάτων αυτών, φαίνεται ότι ο κόσμος συνήθως αντιλαμβάνεται το σωματικό του βάρος περισσότερο ως “εμφάνιση” και λιγότερο ως “υγεία”» καταλήγει ο ειδικός.
Τα ευρήματα των Αμερικανών παρουσιάζονται στο επιστημονικό έντυπο «HealthPsychology».

Ελεύθερος έπειτα από τρία χρόνια στη φυλακή ο Γουέσλεϊ Σνάιπς



Έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια στη φυλακή, ο Γουέσλεϊ Σνάιπς είναι και πάλι ένας ελεύθερος άνθρωπος.
Ο διάσημος ηθοποιός αποφυλακίστηκε χθες από φυλακή της Πενσυλβάνια και μεταφέρθηκε στο σπίτι του, με κατ’ οίκον περιορισμό, ύστερα από την φυλάκισή του το 2010, για κατηγορίες φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με το TMZ, ο 50χρονος Σνάιπς έφυγε από τη φυλακή McKean Federal Corrections την Παρασκευή, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της ποινής των 36 μηνών φυλάκισης, που του είχε επιβληθεί το 2010.
Ο Σνάιπς θα παραμείνει υπό επιτήρηση για τους επόμενους μήνες της ποινής του, τις οποίες θα περάσει σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Θυμίζουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε κατηγορηθεί το 2010 για φοροδιαφυγή, αφού ανακαλύφθηκε ότι είχε αποτύχει να πληρώσει το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων σε φόρους, από το 1999 έως το 2001. Στις 19 Ιουλίου 2010, ο Σνάιπς καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκισης.

http://www.koolnews.gr/

Ο θησαυρος του Αυτοκρατορα Montezuma


























Ο αποδεκατισμός των Ισπανών από τους Αζτέκους στο Μεξικό έγινε στις 1 Ιουλίου του 1520, όταν ο Hernando Cortés και οι άντρες του εγκλωβίστηκαν στην πρωτεύουσα Tenochtitlán από τους εξοργισμένους Αζτέκους πολεμιστές .

Μετά από ημέρες άγριας μάχης, ο Cortés διέταξε τους άντρες του να συσκευάσουν τους θησαυρούς του Montezuma για να προσπαθήσουν να το σκάσουν την νύχτα. Δεν κατάφεραν όμως να φύγουν, αφού οι Αζτέκοι πρόλαβαν και τους επιτέθηκαν. Η σφαγή που ακολούθησε γέμισε τη λίμνη Tezcuco με τα νεκρά σώματα των Ισπανών και τους αμύθητους θησαυρούς του Montezuma.

Οι τρομαγμένοι στρατιώτες, πετούσαν τα κιβώτια με τον θησαυρό, που τον αποτελούσαν αμέτρητα χρυσά και ασημένια κομψοτεχνήματα καθώς και τεράστιες ποσότητες με πολύτιμους λίθους και κοσμήματα, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους Αζτέκους .

Ο Cortés και μια χούφτα ανδρών του, κατάφεραν να γλυτώσουν, για να επιστρέψουν ένα χρόνο μετά για να πάρουν εκδίκηση. Όταν οι κάτοικοι του Tenochtitlán εντόπισαν τους εισβολείς, έθαψαν τον θησαυρό της πόλης γύρω από τη λίμνη Tezcuco.

Σήμερα, παρόλο που ήταν πολλοί αυτοί που τον έψαξαν, ένας αμύθητος θησαυρός παραμένει κρυμμένος για σχεδόν πέντε αιώνες κάτω από τις λάσπες στα περίχωρα της πόλης του Μεξικού.


Καρχαρίας σώζει... ναυαγό που περιπλανιόταν 15 εβδομάδες στη θάλασσα!


Όταν ο ψαράς Τοακάι Τεϊτόι από τα νησιά Μάρσαλ πήγε με τον γαμπρό του για ψάρεμα, δεν φανταζόταν ότι τον περίμενε η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του.

Οι δυο τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα goodstory.gr, ανοίχτηκαν με τη βάρκα τους στον ωκεανό, όμως τα ρεύματα τους παρέσυραν και αδυνατούσαν να επιστρέψουν στην ακτή. Μαζί τους είχαν αρκετά τρόφιμα, όχι όμως και νερό. Αποτέλεσμα πέντε εβδομάδες μετά, ο γαμπρός του Τεϊτόι δεν άντεξε και πέθανε από αφυδάτωση. Ο ψαράς άρχισε να πιστεύει ότι το τέλος ήταν κοντά και για εκείνον.

Στην ατυχία του την επόμενη μέρα, μετά τις πέντε εβδομάδες και το χαμό του γαμπρού του ξέσπασε μία ισχυρή καταιγίδα και κατάφερε να γεμίσει έξι δοχεία με νερό.

Όμως η περιπέτεια δεν τελείωσε εδώ. Οι εβδομάδες περνούσαν και ξαφνικά είδε έναν τεράστιο καρχαρία να κολυμπά γύρω από τη βάρκα του. Για καλή του τύχη ο καρχαρίας δεν επιτέθηκε στη βάρκα και έφυγε.

Ο Τεϊτόι, σαν καλός ψαράς, γνωρίζοντας ότι οι καρχαρίες πηγαίνουν πίσω από τα μεγάλα κοπάδια ψαριών, αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Η επιλογή του αυτή τον έσωσε.

Μετά από λίγη ώρα είδε στον ορίζοντα ένα αλιευτικό σκάφος που τον περισυνέλεξε σώζοντάς τον.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο Τεϊτόι είχε περιπλανηθεί στη θάλασσα για 15 εβδομάδες.


Κωπηλάτησε δίπλα σε κροκόδειλους για ένα στοίχημα



Τη ζωή του δέχτηκε να ρισκάρει ένας ψαράς από την Αυστραλία προκειμένου να κερδίσει ένα στοίχημα.

 Ο άντρας δέχτηκε να κωπηλατήσει πάνω σε ένα κούτσουρο σε ένα ποτάμι με κροκόδειλους! Τι είχε να κερδίσει; Δύο κασόνια ουίσκι!

Ο Αυστραλός ψάρευε στο ποτάμι Daly River όταν δέχτηκε το στοίχημα. Αγνοώντας την παρουσία ντόπιων, γδύθηκε ανέβηκε στο κούτσουρο και άρχισε να κωπηλατεί!

Ο άντρας έμεινε στο ξύλο για περίπου 3 λεπτά πριν αρχίσει να κωπηλατεί ξανά για να επιστρέψει στην ακτή.

«Θα ήθελα μερικές μπύρες και μου φάνηκε καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή» δήλωσε ο άντρας που διατήρησε την ανωνυμία του. «Δεν πιάναμε κανένα ψάρι γιατί η ροή του ποταμού ήταν πολύ γρήγορη έτσι σκέφτηκα “Γιατί όχι;”. Όταν όμως ξύπνησα το επόμενο πρωί, σκέφτηκα πως δεν ήταν τόσο έξυπνο».

Ο Billy Innes που βρίσκονταν στο σημείο εξήγησε πως ο φίλος του δεν σκέφτηκε καθόλου τον κίνδυνο να πνιγεί ή να γίνει το γεύμα ενός κροκόδειλου. «Ήταν ξεκαρδιστικό. Είχαμε κατασκηνώσει δίπλα στο ποτάμι, όταν ο φίλος μου δέχτηκε το στοίχημα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από 4 χρόνια, ο 20χρονος Keith Parry είχε σκοτωθεί από κροκόδειλο, όταν προσπάθησε να κολυμπήσει στον ίδιο ποταμό, προκειμένου να κερδίσει και αυτός μερικές μπύρες!


Αυτός είναι ο χάρτης των ελληνικών offshore – Από τις 107 το κράτος γνωρίζει μόνο τις 4!



- Το κέντρο της Αθήνας «παράδεισος» για τις offshore 
- 33 έχουν δηλώνει έδρα το κέντρο της Αθήνας και 10 το Κολωνάκι 
- Η Γλυφάδα τα πρωτεία από τις περιοχές των νοτίων προαστίων 
- 14 οι offshore στη Θεσσαλονίκη, οι περισσότερες στο Ωραιόκαστρο 
- Νέες αποκαλύψεις: Μετά τη Deutsche Bank και γαλλικές τράπεζες στο... κόλπο της φοροδιαφυγής
- Έλληνες πίσω από offshore που είχε «καλύψει» τη BNP Paribas
Εκατοντάδες offshore εταιρίες έχουν δημιουργηθεί σε φορολογικούς παραδείσους όπως οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι. Από αυτές, οι 107 συνδέονται με την Ελλάδα. Πως; Έχουν έδρα τη χώρα μας! Αλλά μόλις οι τέσσερις είναι γνωστές στο κράτος και είναι εγγεγραμμένες στη λίστα αλλοδαπών εταιρειών του υπουργείου Οικονομικών.
Τα Νέα, που μετέχουν στην έρευνα της από τη Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων, αποκαλύπτουν σήμερα το χάρτη των ελληνικών offshore. Οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι γνωστοί. Γνωστές είναι μόνο οι διευθύνσεις που έχουν δηλώσει οι εταιρίες.

Από τις 13 offshore εταιρίες με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους μόνο οι 18 συνδέονται με πρόσωπα τα οποία δήλωσαν διευθύνσεις εκτός Αττικής. Οι περισσότερες offshore εντοπίζονται στο κέντρο της Αθήνας: στην πλατεία του Κολωνακίου στις οδούς Πανεπιστημίου, Σοφιανού, Τροίας, Παπαδιαμαντοπούλου, Βασιλίσσης Σοφίας και στη Λεωφόρο Συγγρού.

Από τις 33 offshore, οι μέτοχοι ή διαχειριστές των οποίων βρίσκονται στον δήμο Αθηναίων, οι 10 είναι στο Κολωνάκι. Τα συνδεόμενα φυσικά πρόσωπα που δήλωσαν διεύθυνση στην Αθήνα κατά κύριο λόγο προέρχονται από δικηγορικά γραφεία, κατασκευαστικές εταιρείες, τον χώρο της εστίασης, της πληροφορικής, αλλά και από σχολή χορού, ναυτιλιακή εταιρεία, ακόμα και από επιτροπή της ΕΥΔΑΠ, γράφουν Τα Νέα.

Στον Πειραιά εντοπίζονται πρόσωπα που μετέχουν σε 11 offshore και όλα έχουν σχέση με εφοπλιστικά γραφεία και ναυτιλιακές εταιρείες.
Στα νότια προάστια, τα πρωτεία κατέχει η Γλυφάδα όπου βρίσκονται φυσικά πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται σε 9 άγνωστες στις φορολογικές Αρχές υπεράκτιες εταιρείες. Ανάμεσά τους, γνωστοί παράγοντες από τον εφοπλιστικό και τον κατασκευαστικό κλάδο, ενώ ξεχωρίζει επιχειρηματίας του οποίου η εταιρεία έχει χρεοκοπήσει και το όνομά του φιγουράρει στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου με ληξιπρόθεσμα χρέη που ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Μετέχοντες σε τρεις offshore έχουν δηλώσει διεύθυνση στη Βούλα - εκ των οποίων δύο είναι ιδιοκτήτες εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών -, ενώ άλλες δύο υπεράκτιες σχετίζονται με πρόσωπα στο Ελληνικό.

Από τα βόρεια προάστια, οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις συνδεόμενων φυσικών προσώπων με άγνωστες offshore εντοπίζονται σε Μαρούσι, Κηφισιά και Εκάλη, όπου έχουν δηλωθεί διευθύνσεις που σχετίζονται με 5, 3 και 2 υπεράκτιες αντιστοίχως. Τα πρόσωπα αυτά είναι γνωστοί επιχειρηματίες και κοσμικοί.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, έντονη παρουσία μετεχόντων σε offshore υπάρχει στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί εντοπίζονται 14 πρόσωπα και διευθύνσεις που σχετίζονται με υπεράκτιες εταιρίες. 
Μέτοχοι offshore εταιριών εντοπίζονται επίσης στο Φαληράκι της Ρόδου, στον Άνω Τοξότη Ξάνθης, στον Ελαιώνα Διακοφτού και στον Παπάδο του Δήμου Γέρας στη Μυτιλήνη.

Οι Έλληνες που άνοιξαν offshore με την κάλυψη της BNP Paribas

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και οι αποκαλύψεις για τις offshore εταιρίες στις βρετανικές Παρθένους Νήσους διαδέχονται η μια την άλλη. 

Εκτιμάται ότι σε offshore εταιρίες στους φορολογικούς παραδείσους έχουν «κρυφτεί» συνολικά 25 τρισεκατομμύρια ευρώ, γράφουν σήμερα Τα Νέα, που συμμετέχουν στη διεθνή έρευνα. Οι νέες αποκαλύψεις έρχονται από τη Monde, που γράφει πως εκτός από τη Deutsche Bank, που αναδεικνύεται... βασίλισσα της φοροδιαφυγής, μπλεγμένες είναι και δυο μεγάλες γαλλικές εταιρίες, η BNP Paribas και η Gredit Agricole. 

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, οι δυο γαλλικές εταιρίες επέβλεψαν στα τέλη του ’90 και στις αρχές του 2000 τη δημιουργία πολλών offshore εταιριών στις Παρθένους Νήσους, τις νήσους Σαμόα και στη Σιγκαπούρη. 
Η BNP Paribas ισχυρίστηκε πως οι λογαριασμοί που ανοίχτηκαν ανήκαν σε πελάτες της από την Ασία και ότι ανάμεσά τους δεν υπήρχαν Ευρωπαίοι. Αλλά η έρευνα έδειξε, σύμφωνα πάντα με τη Monde, πως οι μέτοχοι της offshore που είχε δημιουργηθεί ήταν Έλληνες, ένας εκ των οποίων εγγονός γνωστού εφοπλιστή. 

http://www.newsit.gr/

Αυτό θα πει στρίβει στη γωνία η μύτη και μετά από δέκα λεπτά το πρόσωπο!




Η Μεγαλύτερη μύτη σε ένα ζωντανό πρόσωπο είναι μήκους 8,8 εκατοστών (3,46 in) και να ανήκει στον Τούρκο Μεχμέτ Ozyurek. 

Οι μετρήσεις για την ανάδειξη του νικητή πραγματοποιήθηκαν στη Ρώμη της Ιταλίας στις 18 Μαρτίου του 2010.

Στην περίπτωση του βρίσκει εφαρμογή η ρήση "πρώτα φάνηκε στη γωνία η μύτη και μετά από δέκα λεπτά το πρόσωπο".

Ανέκδοτο: Είναι η δουλειά μου ξέρετε...



Μια μέρα μια παχιά κυρία, πήγε στο φαρμακείο να ζυγιστεί. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος κύριος, μπαίνοντας μέσα της λέει:
- "Σας κάνω 143 κιλά."
Εκείνη, χωρίς να απαντήσει, ανεβαίνει πάνω στη ζυγαριά και ως θαύματος, η ζυγαριά τη δείχνει 93 κιλά.
Η κυρία εντυπωσιασμένη του απαντάει:
- "Μα πως το βρήκατε; Είμαι ακριβώς 143 κιλά."
- "Είναι η δουλειά μου ξέρετε", της λέει αυτός.
- "Α, είστε γιατρός."
- "Όχι, αγελαδοτρόφος."

Δήλωση - ΣΟΚ: Η Αγια Σοφια είναι τούρκικο κτίσμα!


Φαίνεται πως η νεοοθωμανική μανία που έχει ενσκήψει τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία θα μας επιφυλάσσει συνεχώς και νέες εκπλήξεις.

Έτσι, αφού βαπτίσαν τουρκικό τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και έκαναν Τούρκους τους αρχαίους φιλοσόφους, τώρα προχώρησαν και στο Βυζάντιο και σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις τους, η αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης είναι τουρκικό κτίσμα.

Όπως αποκαλύπτει στην μηνιαία τουρκική επιθεώρηση Ιστορίας και Πολιτισμού, «Yedikta Dergisi», τεύχος Απριλίου 2013, ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Καλών Τεχνών της Κωνσταντινούπολης, Suphi Saatçi, το σημερινό κτίσμα της Αγίας Σοφίας δεν είναι βυζαντινό αλλά δημιούργημα του γνωστού Οθωμανού αρχιτέκτονα, Mimar Sinan, στον οποίο οφείλονται πολλά μουσουλμανικά κτίσματα σε όλη την Βαλκανική χερσόνησο.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Τούρκος καθηγητής, αν δεν υπήρχε ο φημισμένος Mimar Sinan σήμερα δεν θα υπήρχε η Αγία Σοφία που δεσπόζει σε όλη την παλιά Κωνσταντινούπολη. Οι πρωτοφανείς αυτοί ισχυρισμοί του Τούρκου καθηγητή, έχουν προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στην Τουρκία και πολλές εφημερίδες όπως η μεγάλης κυκλοφορίας, Sabah, αναδημοσίευσε την είδηση με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Ayasofya hakkında şok iddia», δηλαδή, «Ισχυρισμός σοκ σχετικά με την αγία Σοφία».

Ο Suphi Saatçi στηρίζει τις παραλογές απόψεις του στην υπόθεση ότι κατά την διάρκεια της οθωμανικής περιόδου ο τρούλος της αγίας Σοφίας είχε πάθει σοβαρές ζημίες και είχε καταρρεύσει από κάποιο σεισμό. Μετά την κατάρρευση, σύμφωνα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, ο Mimar Sinan με ένα μεγάλο γκρουπ από βοηθούς αρχιτέκτονες ξανάκτισε τον ναό και από τότε η Αγία Σοφία έχει την οθωμανική σφραγίδα του μεγάλου αυτού αρχιτέκτονα. Μόνο που ακόμα και σε αυτούς τους παραλόγους ισχυρισμούς που παρουσιάζουν την Αγία Σοφία σαν οθωμανικό κτίσμα, ξεχνούν να μας αναφέρουν ότι ο περίφημος Mimar Sinan είχε χριστιανική καταγωγή, κατά άλλους από ελληνορθόδοξη οικογένεια της Καππαδοκίας και κατά άλλους από Αρμένιους .

Οι τούρκικοι αυτοί ισχυρισμοί προσχωρούν και σε σύγκριση της Αγίας Σοφίας με το περίφημο τζαμί Σουλειμανιέ, που κτίστηκε απ τον Mimar Sinan την περίοδο του περίφημου Σουλειμαν του Μεγαλοπρεπή για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η ομοιότητα των τρούλων... αποδεικνύει την ορθότητα των απόψεων τους. Έτσι, σύμφωνα με την τουρκική επιθεώρηση, η Αγία Σοφία δεν είναι ένα αθάνατο ελληνορθόδοξο βυζαντινό αρχιτεκτονικό κληροδότημα, αλλά καθαρά ένα οθωμανικό αρχιτεκτονικό αριστούργημα

Επειδή κύριε Saatçi δεν μας αρέσει να αφήνουμε αναπάντητες τις ανυπόστατες δηλώσεις που κάνετε κατά καιρούς όλοι εσείς οι επιστήμονες, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε το νομοθετικό διάταγμα που κατοχύρωσε το Κογκρέσο.

Περπου 10 μήνες πριν, 6 Ιουνίου 2012, το Κογκρέσο με νομοθετικό διάταγμα υποχρέωνε τους Τούρκους να επιστρέψουν την Αγιά Σοφία και άλλες εκκλησίες στο Πατριαρχείο στη Πόλη και να γίνει πάλι Ορθόδοξη εκκλησία γιατί, όπως έλεγαν οι Αμερικάνοι όλα τα κτήρια που χτίστηκαν από Ορθοδόξους για να είναι εκκλησίες τους πρέπει να τους επιστραφούν και να απαγορευτεί να γίνουν τζαμιά η μουσεία η οτιδήποτε άλλο.

Ιδού και τα πειστήρια κύριε Saatçi...

Η ανακοίνωση του Κογκρέσο:
Committee Grants Christians Freedom in Turkey By Christine Thomasos , Christian Post Reporter July 22, 2011|2:26 pm After years of religious discrimination, the United States House Committee on Foreign Affairs voted to adopt a Berman-Cicilline Amendment which aims to end the oppression of Turkey s Christian minority. The 43-1 house vote that added a return of churches passage to H.R. 2583, a State Department-Foreign Relation Authorization Act, called for the protection of Christian citizens. Armenian, Greek and Assyrian-Chaldean appear to be the groups most affected by the amendment that recognizes the mistreatment of their people practicing Christianity in Turkey. The driving force behind the passage of the amendment was Republican California Representative Ed Royce, who said it is important to recognize the wrongs being committed against Christians in Turkey. Religious minorities are under grave threat in today s Turkey, said Royce, a Republican from California. Rather than enjoying protection, very vulnerable religious minority groups including the Ecumenical Patriarchate of the Greek Orthodox Church are denied full legal status. Ken Hachikian, chairman of the Armenian National Committee of America, said the congressional committee vote was a step in the right direction for Christians in Turkey. We won this landmark victory in the face of years of Turkey s lies about its supposed tolerance, and despite its token conversion of a few ancient churches, said Hachikian, according to CNN-Turkey. Archbishop Vicken Aykazian, Legate of the Eastern Diocese of the Armenian Church, was in attendance when the congressional committee voted in favor of the bipartisan amendment. He expressed the importance of the vote. This is a vote of justice against injustice, said Aykazian. I hope that this will be the first of many steps towards preserving Armenian Christian heritage in Turkey. The United States House Committee on Foreign Affairs is responsible for overseeing and creating legislation regarding foreign assistance. This type of assistance includes security and health issues taking place overseas, according to the U.S. House of Representatives website. The Berman-Cicilline Amendment recently passed by the committee encourages the Turkish government to honor international treaties and human rights laws. The amendment encourages the Turkish government to allow the rightful church and lay owners of Christian church properties, without hindrance or restriction, to organize and administer prayer services, religious education, clerical training, appointments, and succession, religious community gatherings, social services, including ministry to the needs of the poor and infirm, and other religious activities.


Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός κάνει καριέρα στην ΑΛΒΑΝΙΑ


Μάθε ποια ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε αλβανικό θρίλερ.

Της αρέσει να παίζει σε πολλά... ταμπλό στη δουλειά της και να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά πράγματα τόσο σε θέατρο, όσο σε τηλεόραση και κινηματογράφο.

Η Ιζαμπέλα Κογιεβίνα εκτός από την επιτυχημένη παρουσία της στη σειρά του Mega «Με τα παντελόνια κάτω», υποδύεται έναν ρόλο στο αλβανικό θρίλερ με τίτλο «Ξημέρωμα» που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους.


Ποιους τρέμει ο Παντελίδης και εμφανίζεται στην πίστα με σωματοφύλακα;


Οι φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη επί σκηνής και από πίσω του να τον προσέχει ένας άντρας προσωπικής του ασφαλείας, έχει προκαλέσει σάλο!

Ο νεαρός τραγουδιστής ο οποίος είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται στην κορυφή στις αρχές της σεζόν όταν έγινε γνωστός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της News, εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο με σωματοφύλακα και όλοι φυσικά αναρωτιούνται προς τι τέτοια μέτρα ασφαλείας. Ο λόγος έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον κόσμο που ασφυκτικά αγκαλιάζει τον τραγουδιστή σε κάθε του εμφάνιση και γι' αυτό υπάρχει άνθρωπος πίσω του για να απωθεί όσο μπορεί τους φανατικούς θαυμαστές και θαυμάστριές του. Μάλιστα, η επίσημη απάντηση του μαγαζιού στο συγκεκριμένο γεγονός ήταν πως , «Η λατρεία του κόσμου είναι ανεξέλεγκτη και πως κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί διάφορα περιστατικά που έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον καλλιτέχνη και τον επιχειρηματία. Έτσι αναγκαζόμαστε να έχουμε κάποιον άνθρωπο πάνω στην πίστα για να μην ξεφεύγει η κατάσταση».

http://www.gossip-tv.gr/

Πανωλεθρία Κοέλιο στην Πορτογαλία! Αντισυνταγματικό το μνημόνιο του 2012!



Γκρεμίζονται τα μέτρα του μνημονίου, ξεγυμνώνοντας τα προγράμματα των τοκογλύφων εταίρων – δανειστών που απαιτούν μέτρα που γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους το Σύνταγμα της κάθε χώρας.

Αντισυνταγματικά έκρινε ορισμένα από τα μέτρα λιτότητας που έλαβε το 2012 η κυβέρνηση του Pedro Passos Coelho το Συνταγματικό Δικαστήριο της Πορτογαλίας, όπως μεταδίδει το δίκτυο Dow Jones Newswires, λίγες μέρες μετά την επιβίωση της κυβέρνησης κατα την πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί για τον Coelho.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η απόφαση της κυβέρνησης να κόψει έναν από τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, τη μείωση κατά 6,4% των συντάξεων του δημοσίου και τη φορολόγηση των επιδομάτων ανεργίας δεν κινούνταν εντός των συνταγματικών διατάξεων της χώρας.

Πλέον, ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συνάντηση με υπουργούς μέσα στη μέρα για την εξεύρεση λύσεων καθώς η απόφαση δημιουργεί μαύρη τρύπα 860 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό. Προ ημερών ο Υπουργός Οικονομικών είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει σχέδιο Β αν κριθούν τα μέτρα αντισυνταγματικά.
http://olympia.gr/

Φτιάξτε μόνες σας εύκολα και γρήγορα, τον απόλυτο χυμό κατά της κυτταρίτιδας


Ήρθε η ώρα να την καταπολεμήσετε σε βάθος...

Κυτταρίτιδα. Καμιά μας δεν είναι συμφιλιωμένη μαζί της. Και γιατί να είμαστε άλλωστε; Η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι αντιαισθητική και πέρα για πέρα ενοχλητική.

Η μαγική συνταγή επιτυχίας είναι η εξής: Γυμναστική, υγιεινή διατροφή, πολύ ποσότητα νερού και μασάζ.

Φυσικά εντοπίσαμε για εσάς και έναν απλό και εύκολο χυμό, ο οποίος θα σας αποτοξινώσει και θα σας βοηθήσει στη μάχη σας με τον αιώνιο εχθρό

Υλικά

Ένα ποτήρι κρύο νερό
2 κ.σ φρεσκοστυμμένο χυμό λεμόνι
1 κ.σ πιπέρι καγιέν

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και απολαύστε το δροσιστικό χυμό. Πίνετε κάθε μέρα δύο ποτήρια επί μία εβδομάδα.

4news.gr

O Τζιμπρίλ Σισέ φόρεσε ξανά φούστα και φωτογραφήθηκε!


Το λανσάρισμα της νέας του προσωπικής κολεξιόν ρούχων ήταν η αφορμή για να επανέλθει στην ελληνική επικαιρότητα ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος φωτογραφήθηκε φορώντας δερμάτινη φούστα.

Στη συνέντευξή του στο περιοδικό "Hello" μίλησε για την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό, τα παιδιά του και τις γυναίκες.

"Τα παιδιά μου είναι τα πάντα για μένα. Είμαι ένας απόλυτα φυσιολογικός μπαμπάς. Και έχουμε μια πολύ φυσιολογική σχέση μεταξύ μας. Τα παιδιά μου ζουν μαζί με τη μητέρα τους στην Αγγλία. Γεγονός που δυσκολεύει τα πράγματα. Όμως φροντίζουμε να είμαστε συνέχεια σε επαφή, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω skype".

"Έχω μια υπέροχη σχέση με τη μητέρα μου, στην οποία έχω τεράστια αδυναμία και δεν το κρύβω! Η κόρη μου από την άλλη, που μπαίνει τώρα σιγά-σιγά στην εφηβεία είναι η "μικρή μου πριγκίπισσα". Τα έχω καλά με τον εαυτό μου γιατί κατάλαβα΄αρκετά μικρός ότι για να είμαι καλά, χρειάζομαι τις γυναίκες στη ζωή μου. Χωρίς εκείνες, είμαι μισός άνθρωπος".

"Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα έζησα με τον Παναθηναϊκό τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα και την αγάπη που πήρα από τους φιλάθλους του".

http://www.iefimerida.gr/

Χειρότερη πρόγνωση για τους καπνιστές με καρκίνο του παχέος εντέρου-ΥΓΕΙΑ


Οι καπνιστές είναι λιγότερο πιθανό να είναι εν ζωή και ελεύθεροι καρκίνου, τρία χρόνια μετά την υποβολή τους σε χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του παχέος εντέρου, συγκριτικά με ασθενείς που δεν έχουν καπνίσει ποτέ, σύμφωνα με νέα αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Clinical Oncology.

Εκ των περίπου 2.000 ατόμων που είχαν υποβληθεί σε χειρουργική αφαίρεση του καρκίνου του παχέος εντέρου, το 74% εκείνων που δεν είχαν καπνίσει ποτέ, ήταν ελεύθεροι καρκίνου τρία χρόνια αργότερα, εν αντιθέσει με το 70% των καπνιστών.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία, συγκεκριμένα συστατικά των τσιγάρων μπορούν να εισχωρήσουν στο σάλιο του ανθρώπου και να προκαλέσουν καρκίνο του παχέος εντέρου καθώς και άλλα είδη καρκίνου.

Η Δρ Αμάντα Φιπς και οι συνεργάτες της στο Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο «Fred Hutchinson», στο Σιατλ, είχαν και παλαιότερα διαπιστώσει ότι οι καπνιστές με καρκίνο του παχέος εντέρου έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν συγκριτικά με τους μη καπνιστές, από οποιαδήποτε αιτία και ειδικά από άλλους καρκίνους. Αλλά θέλησαν να μελετήσουν καλύτερα τι σημαίνει το τσιγάρο για την υποτροπή του καρκίνου του παχέος εντέρου.

Ανέλυσαν λοιπόν στοιχεία από ερωτηματολόγια που είχαν δοθεί σε περίπου 2.000 άτομα το διάστημα 2004-2005, μετά την υποβολή τους σε επέμβαση για τον καρκίνο του παχέος εντέρου και πριν υποβληθούν σε επιπρόσθετη θεραπεία.

Συνολικά, 931 άτομα δήλωσαν ότι δεν είχαν καπνίσει ποτέ, ενώ 1.028 είχαν καπνίσει τουλάχιστον 100 τσιγάρα κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι καπνιστές είχαν 23% περισσότερες πιθανότητες θανάτου ή υποτροπής του καρκίνου εντός τριετίας.

Η διαφορά ήταν ακόμη μεγαλύτερη για τα 140 άτομα που δήλωσαν ότι κάπνιζαν ακόμη και την περίοδο της διάγνωσης του καρκίνου του παχέος εντέρου. Είχαν 47% περισσότερες πιθανότητες υποτροπής του καρκίνου ή θανάτου, συγκριτικά με τα άτομα που δεν είχαν καπνίσει ποτέ.

Σύμφωνα με τους ερευνητές το κάπνισμα σχετίζεται με χειρότερα αποτελέσματα στα άτομα με όγκους με συγκεκριμένα γενετικά πρότυπα. Οι καρκινικοί όγκοι που είναι θετικοί στις μεταλλάξεις KRAS, για παράδειγμα, έχουν σημαντικά χειρότερη πρόγνωση μεταξύ των καπνιστών, συγκριτικά με τους μη καπνιστές.

pathfinder.gr

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια βάζει φωτιά στην πίστα με το γυμνασμένο της κορμί;



Φωτιά στην πίστα βάζει η Αμαρυλλίς με το γυμνασμένο της κορμί!

Η τραγουδίστρια που εμφανίζεται μαζί με το Γιώργο Γιαννιά στο Frangelico, κολάζει κάθε νύχτα τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου με την καυτή της εμφάνιση.

Με κοιλιακούς που βγάζουν μάτι και τετρακέφαλους στο πόδι που και να θέλουν να κρυφτούν… δεν μπορούν, η Αμαρυλλίς τα δίνει όλα στην πίστα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το τατουάζ που έχει λίγο πιο πάνω από τα οπίσθια.



star.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger