Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε κοκκινομάλλα! Δείτε την με το νέο της λουκ!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013



Νέο λουκ για την Κατερίνα Στικούδη η οποία αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της κόκκινα.

Η σ έ ξ ι τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με το νέο της λουκ και μάλιστα περιχαρής αφού ένιωθε πως της πηγαίνει πολύ, κάτι που επιβεβαιώνουμε και εμείς!

Η Κατερίνα η οποία δεν μας έχει συνηθίσει, η αλήθεια είναι, σε extreme μεταμορφώσεις, έχει επιλέξει να κάνει την νέα τεχνική όμπρε που είναι της μόδας στο hair styling και έτσι οι άκρες των μακριών και πλούσιων μαλλιών της είναι κόκκινες.


Κάτι που δείχνει να αρέσει στην ίδια πολύ. Και σε εμάς Κατερίνα...

kamikaze

Ξοδεύει μία περιουσία για να... κοιμάται!!


Στο κέντρο της πόλης του φωτός μένει ο David Beckham

Έχει αποχωριστεί την οικογένεια του στο Λονδίνο καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων διαμένει στο Παρίσι.

Ο λόγος για τον David Beckham που έχει συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν για έξι μήνες.

Μόνο που δεν νοίκιασε σπίτι, αλλά μένει σε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του φωτός. 

Και όπως φαντάζεστε το ποσό που πληρώνει δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, αφού η σουίτα του κοστίζει καθημερινά γύρω στις 18.000 ευρώ.

Πρόκειται στην ουσία για ένα μικρό παλάτι που του παρέχει όλες τις ανέσεις και αρμόζει στα γούστα της συζύγου του Victoria. Διαθέτει λοιπόν ένα τεράστιο μπάνιο, καθιστικό με αρχοντικά έπιπλα και μοντέρνα υπνοδωμάτια.






Η Εύα Χερτζίκοβα φοράει μόνο τα παπούτσια της-Μιμείται την Μονρόε [εικόνες]


Η νέα προκλητική φωτογράφηση της Εύας Χερτζίκοβα ήρθε να θυμήσει σε όλους τις δόξεις της εποχής του Wondebra.
Μπορεί να έχουν περάσει 19 χρόνια από τότε που οι αφίσες 'Hello Boys' της Χερτζίκοβα για την Wonderbra προκαλούσαν ατυχήματα στους δρόμους, αλλά η 39χρονη δεν φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει να προκαλεί.
Όπως αποδυκνύει η νέα της καμπάνια για τον σχεδιαστή παπουτσιών Brian Atwood που την δείχνει γυμνή σε μια πισίνα, όπως ακριβώς ήταν η Μέριλιν Μονρόε στην πιο γνωστή σκηνή από την τελευταία της ταινία ονόματι Something's got to give.


http://www.iefimerida.gr


Τα 5 πιο καυτά είδη sex που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσετε!



Για να έχετε μία αξέχαστη εμπειρία!
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: Το sex είναι ωραίο! Είτε είναι απλό πατροπαράδοτο, είτε είναι πιο kinky με μία μεγάλη ή και μικρότερη δόση ανωμαλίας, είναι ωραίο, αναζωογονητικό και υγιές! Επειδή λοιπόν τα θέματα γύρω από την αρχαιοτέρα των πράξεων, δεν τελειώνουν ποτέ, εμείς βάλαμε κάτω τα πράγματα και καταλήξαμε στα πιο.... καυτά είδη sex που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι ή και όχι! Γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί το ιεραποστολικό να πετυχαίνει το στόχο του, ο οργασμός είναι, αλλά ο εν λόγω στόχος μπορεί να επιτευχθεί και με άλλους τρόπους που εμπεριέχουν και μια κάποια τσαχπινιά και ποικιλία! Φίλες μου, εδώ σας έχουμε τα πιο αντιπροσωπευτικά είδη sex για... σίγουρη επιτυχία και μεγαλύτερη απόλαυση!
1. To sex της έντασης: Δεν είστε ζευγάρι και δεν έχετε κάνει ποτέ sex. Ωστόσο η σεξουαλική ένταση ανάμεσά σας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, σε σημείο μάλιστα που να σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Τα βλέμματα που ανταλλάσετε είναι φλογερά και κάθε φορά που αγγίζεστε νιώθετε έναν ηλεκτρισμό να διαπερνά όλο σας το κορμί. Το μοιραίο θα γίνει και όλοι πλέον είναι σίγουροι γι' αυτό. Ένα βράδυ που το αλκοόλ είναι λίγο περισσότερο ή που τελοσπάντων ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, θα βρεθείτε οι δυο σας και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Θα είναι σύντομο, χωρίς ιδιαιτερότητες και πολύ πιθανό στα όρθια. Θα είναι όμως και απολαυστικό και οπωσδήποτε καυτό! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε...
2. Το sex στο πάρτι: Οποιαδήποτε κι αν είναι η ηλικία σας, από τα 15 μέχρι τα 45, ίσως και παραπάνω, τα πάρτι σε σπίτι έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα: Όλα στην αρχή είναι χαλαρά, με συζήτηση και ποτό και προς το τέλος, που το αλκοόλ ρέει άφθονο στο αίμα, το μοναδικό θέμα συζήτησης είναι το sex! Όταν μάλιστα μπουν και στο προσκήνιο όλα αυτά τα χαζοπαιχνίδια ερωτήσεων, που παίζαμε έφηβοι και κανείς δεν παραδέχεται ότι τα απολαμβάνει ακόμα και τώρα, το sex πλανάται στην ατμόσφαιρα, ολα γίνονται πιο αισθησιακά κι εσείς, αν και εφόσον έχετε σταμπάρει κάποιον, μπορείτε ωραιότατα να παραδοθείτε στη στιγμή και να κάνετε υπέροχο sex, ασχέτως με το αν το επόμενο πρωί θα το θυμάστε!
3. Το sex με ένα άλλο ζευγάρι: Είναι τολμηρό και ξεφεύγει αρκετά από τα καθιερωμένα ωστόσο, αν τελικά γίνει είναι μία αξέχαστη εμπειρία. Συνήθως αυτά τα σκηνικά συμβαίνουν στα διήμερα που δύο ζευγαράκια κανονίζουν να περάσουν στο εξοχικό. Μα το ανεβασμένο κέφι, μα λίγο το κρασάκι, απαραίτητο πάντα το αλκοόλ, και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Αρχικά τα ζεύγη αρχίζουν να φιλιούνται και να χαιδολογούνται και πριν το καταλάβουν έχουν γίνει αχταρμάς, και όλοι γίνονται μια μεγάλη παρέα! Να ξέρετε πως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το απολαύσετε αρκεί φυσικά την επόμενη μέρα να μην αρχίσετε τα κομπλεξικά και τις ντροπές. Της νύχτας τα καμώματα άλλωστε τα βλέπει η μέρα και γελάει.
4. Το απαγορευμένο sex: Εντάξει αυτό ενέχει πολλούς κινδύνους και αρκετό ρίσκο, αλλά μεταξύ μας και ποιος δεν εχει σκεφτεί να κάνει sex με κάποιον με τον οποίο κανονικά απαγορεύεται να κάνει sex; Για παράδειγμα, πάντα αναρωτιόσασταν πως είναι γυμνός ο κολλητός σας, ή ένας φίλος τους αδερφού σας ή ο μακρινός σας ξάδερφος που βλέπετε σε γιορτές και γάμους. Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά δεν θα πρέπει να μπλέκουμε πράγματα και καταστάσεις, αλλά εφόσον δεν πρόκειται να χαλάσει κάτι ή να πληγωθεί κάποιος, δεν έχετε παρά να το κάνετε! Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πως θα εξελιχθεί, αλλά να είστε σίγουρες ότι μετά από λίγο καιρό θα το θυμάστε και θα έχετε μία γλυκιά νοσταλγία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο! Γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσετε!
5. Το μασάζ... sex: Το μασάζ είναι αισθησιακό και σέξι έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει όμως και ένα είδος που από μόνο του κυριολεκτικά καίει! Φυσικά εννοούμε το μασάζ όπου ο... πελάτης είναι ολόγυμνος και ο μασέρ σας αγγίζει παντού και με διάρκεια! Ειδικά αν ο μασέρ σας είναι και σέξι τότε το θεματάκι έχει δέσει! Συνήθως αυτό υπάρχει μόνο στη φαντασία μας, με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια. Αν λοιπόν σας τύχει κάτι τέτοιο, μην κάνετε το λάθος να πείτε όχι. Αν από την άλλη δεν είναι το τυχερό σας, μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες με τον παρτενέρ σας. Φαντασία και κέφι να υπάρχει...

http://www.queen.gr

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος κρατούμενος στον κόσμο (φώτος)



Γεννημένος το 1952 ο σημερινός πιο επικίνδυνος κρατούμενος αλλά και ο πιο βίαιος σύμφωνα με την αγγλική δικαιοσύνη ο Charles Bronson εκτίει ισόβια στην φυλακή υψίστης ασφαλείας HM Prison Wakefield.

Ο Charlie ήταν ένας ήσυχος έφηβος που δεν έμπλεκε σε φασαρίες. Δούλευε σε ένα τσίρκο σαν αρσιβαρίστας και από εκεί κέρδιζε ένα μικρό εισόδημα. Ήταν παντρεμένος με την Irene και έχει έναν γιο τον Michael.
Ο Charlieσε μια περίεργη φάση της ζωής του και στην ηλικία των 22 ετών αποφάσισε να κάνει μια ληστεία. Έτσι μπήκε σε ένα ταχυδρομείο και υπό την απειλή όπλου κατάφερε να κλέψει το ποσό των 26,16 λιρών. 
Μετά από λίγο φυσικά η αστυνομία τον συνέλαβε και τον οδήγησε στην φυλακή . Στο δικαστήριο που ακολούθησε η ποινή που του επεβλήθη ήταν 7 χρόνια. O Charles όμως μέσα από την φυλακή κατάφερε να μετατρέψει την ποινή του από 7 χρόνια σε ισόβια. Από το 1974 που πρωτομπήκε μέσα για την ληστεία του ταχυδρομείου μέχρι και σήμερα έχει ζήσει περίπου 4 μήνες και 9 μέρες σαν ελεύθερος πολίτης. Επίσης έχει περάσει το σύνολο της φυλάκισης του στην απομόνωση εκτός από 4 χρόνια. Αυτό πρακτικά σημαίνει 32 χρόνια σε ένα κελί απομόνωσης. 
Πως έφτασε όμως μέχρι εδώ; Ο Charles ανέκαθεν φαινόταν να είχε πρόβλημα με την εξουσία και δεν μπορούσε ποτέ να ανεχτεί όποιον καταπατούσε την αξιοπρέπεια του. Το περιβάλλον της φυλακής τον άλλαξε βγάζοντας από μέσα του έναν βίαιο άνθρωπο που δεν δίσταζε να τα βάλει με άλλους κρατούμενους ή με σωφρονιστικούς υπαλλήλους. 
Το 1983 πήρε ομήρους μέσα στην φυλακή όπου βρισκόταν τους οποίους και οδήγησε στην ταράτσα του κτιρίου. Εκεί τους κράτησε για 47 ώρες και μόνος του κατάφερε να καταστρέψει τμήμα της ταράτσας προκαλώντας ζημιές 750.000 λιρών. 
Το 1994 πάλι πήρε όμηρο έναν βιβλιοθηκάριο. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τους πει τα αιτήματα του αυτός τους ζήτησε μια φουσκωτή κούκλα του sex, ένα ελικόπτερο και ένα ποτήρι τσάϊ. 
Λίγο καιρό πριν Το 1998 κράτησε 3 ανθρώπους ομήρους. Από τους ομήρους του ζήτησε να τον αποκαλούν »Στρατηγό». Από τους αστυνομικούς ζήτησε ένα ελικόπτερο να τον πάει στην Κούβα , όπλα και ένα τσεκούρι. Αργότερα παραδέχτηκε πως ότι έκανε το έκανε από απελπισία καθώς ήθελε να βγει απο την φυλακή και να ζήσει ήρεμα με τον γιο του. Το δικαστήριο του έδωσε άλλα 7 χρόνια. Μην αντέχοντας άλλο τον εγκλεισμό του το 1999 πήρε έναν άλλο όμηρο. Οι κάμερες της φυλακής τον έδειχναν να περπατάει ανέμελος μέσα στο κτίριο σφυρίζοντας και κρατώντας ένα χειροποίητο δόρυ . 
Και εκείνη την ημέρα κατάφερε να προκαλέσει πανικό για πάνω από 40 ώρες. Το 2007 δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε μια λογομαχία έσπασαν τα γυαλιά που φορούσε (καθότι είχε φτάσει τα πενήντα). Αυτό τον εξόργισε και αναγκάστηκαν να φωνάξουν ειδική ομάδα για να τον περιορίσουν. Στην διάρκεια της καριέρας του σαν φυλακισμένος για μια μόνο φορά τραυμάτισε σοβαρά άνθρωπο.Ήταν ένας άλλος συγκρατούμενος του ο οποίος συνήθιζε με την βία και τον φόβο να εκμεταλλεύεται άλλους συγκρατούμενους του. Για κακή του τύχη μια μέρα αποφάσισε να πάρει μια σφουγγαρίστρα που είχε ο Charlie δίχως την άδεια του. 
Όταν ο Charlie του ζήτησε τον λόγο και ο συγκρατούμενος του προσπάθησε να του πουλήσει τσαμπουκά τότε ο πρώτος τον έσυρε μέσα στο κελί του όπου του έδειρε αλύπητα. 
Μέχρι να επέμβουν οι φρουροί ο Charles είχε βαφτεί στο αίμα του συγκρατούμενου του. 
Επίσης είναι γνωστή η έχθρα που έχει με έναν άλλο ψυχικά διαταραγμένο συγκρατούμενο του με αφορμή ένα ρολόϊ χειρός. 
Για λίγα χρόνια ήταν ήρεμος προσπαθώντας να δείξει πως είχε αλλάξει και πως ήθελε να αποφυλακιστεί. Τον Νοέμβριο του 2010 όμως αφού έμαθε πως θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του μέσα την φυλακή δεν μπόρεσε να μείνει ατάραχος. 
Έτσι έκανε κάτι πρωτότυπο. Ξεγυμνώθηκε και άλειψε τον εαυτό του με βούτυρο. 
Έπειτα άρχισε να φωνάζει μέσα στο γυμναστήριο της φυλακής για την απόφαση του δικαστηρίου. Στο σημείο έφτασαν 6 φρουροί από τους οποίους τραυμάτισε τους 4. Τελικά φώναζαν μια ειδική μονάδα η οποία ψέκασε από απόσταση τον Charlie με ένα σπρέϊ PAVA. Το σπρέϊ τον άφησε σχεδόν λιπόθυμο και έτσι μπόρεσαν να βάλουν πίσω στο κελί του. 
O Charles έχει κερδίσει και αρκετούς υποστηρικτές. 
Δήλωσε με επιστολή του στις εφημερίδες πως για κάθε περιστατικό που δημιούργησε έφταιξε η κακομεταχείριση του μέσα στις φυλακές. Αρκετοί από τους φίλους του και τους υποστηρικτές του έχουν μαζέψει υπογραφές ζητώντας την αποφυλάκιση του ή τουλάχιστον την μεταφορά του σε κάποια φυλακή χαμηλότερης ασφάλειας. 
Ο βίαιος αυτός κρατούμενος όμως έχει και άλλες πλευρές. Ζωγραφίζει και κάποια από τα έργα του έχουν πωληθεί για 1500 ευρώ. 
Έχει κερδίσει βραβεία ποίησης πολλές φορές αλλά το πιο επικερδές εγχείρημα του είναι ένα βιβλίο που έχει γράψει για γυμναστική σε κλειστούς χώρους. Το βιβλίο είναι το Solitary Fitness. 
Μέσα σε αυτό εξηγεί ασκήσεις σε μικρούς χώρους στις οποίες οφείλεται όμως ο ίδιος λέει η φοβερή σωματική του δύναμη (σαν πρώην αρσιβαρίστας και πυγμάχος έχει κατά την διάρκεια των επεισοδίων του στις φυλακές λυγίσει σίδερα). Η ιστορία του έγινε όμως ευρέως γνωστή μέχρι πριν απο λίγο καιρό όταν το Hollywood αποφάσισε να γυρίσει σε ταινία την ταραχώδη ζωή του. 

Πηγή: topeiraxtiri.blogspot.gr

Ποιο ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης;



Θα είναι… ψέμα, αν σας πει κάποιος ότι δεν λέει ποτέ ψέματα!

Το κίνητρο όμως του καθένα μπορεί να διαφέρει, όπως και η ευκολία με την οποία το κάνει. Για ορισμένους είναι τέχνη και χάρισμα, ενώ για άλλους το πιο δύσκολο πράγμα...Τι γνώμη έχουν τα άστρα; Ποια ζώδια μπορούμε να εμπιστευόμαστε και ποια θα μας ξεγελάσουν με την πρώτη ευκαιρία;

Κριός
Ο Κριός θα σας ξεφουρνίσει μερικά αθώα ψεματάκια για την προσωπική του ζωή. Θέλει να εντυπωσιάζει, οπότε θα βάλει σάλτσα και μια δόση υπερβολής σε κάτι που έζησε για να το κάνει πιο σημαντικό. Αν αντιληφθείτε ότι σας “παραμυθιάζει”, μη θυμώσετε μαζί του. Απλά θέλει να ανέβει στα μάτια σας! Δείξτε λοιπόν κι εσείς το θαυμασμό σας.

Ταύρος
Δύσκολα θα πει ψέματα ο Ταύρος, γιατί θεωρεί ότι θα τον καταλάβουν όλοι και το ψέμα του θα αποκαλυφθεί. Και όχι άδικα, αφού δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά. Όταν θα πει όμως ψέματα, θα το κάνει για να αποφύγει μια δυσάρεστη κατάσταση ή έναν πιθανό καυγά.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός κι ενώ αρχικά έχει όλη την καλή διάθεση να κρατήσει την υπόσχεση που σας έχει δώσει, στην πορεία ενδέχεται να αλλάξει γνώμη… Αν λοιπόν σας στήσει στο ραντεβού που είχατε κανονίσει, θα εξαντλήσει τη φαντασία του και θα βρει ένα ψέμα για να δικαιολογηθεί. Είναι τόσο απίθανα τα ψέματα που σκαρφίζεται όμως, που τελικά γίνονται πιστευτά!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα σας πει ψέματα, θα το κάνει όμως για να σας προστατέψει και να μην στεναχωρηθείτε για κάτι. Αν αποκαλυφθεί, λοιπόν, μην του κρατήσετε κακία, γιατί το έκανε για καλό! Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιήσει το ψέμα από ανασφάλεια ή για να καλύψει κάποιο λάθος που έκανε. Θα είναι όμως μικρό, αθώο και δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν.

Λέων
Όταν καταλάβει πως χάνει την επιρροή και την εξουσία που ασκεί στους άλλους ο Λέοντας, όταν δει πως από εκεί που ήταν ο αρχηγός αρχίζει να παίρνει την κάτω βόλτα, τότε θα πει ψέματα, για να ανέβει ξανά στα μάτια εκείνων που μέχρι πριν λίγο τον θαύμαζαν. Δεν θα είναι και ιδιαίτερα πειστικός, ούτε βέβαια θα βλάψει κάποιον με τα ψέματά του, οπότε μην τον φοβάστε, αφήστε τον να λέει!

Παρθένος
Είναι κατά του ψέματος ο Παρθένος. Σπάνια θα χρησιμοποιήσει ένα ψέμα κι όταν θα το κάνει θα είναι για να δώσει βαρύτητα στα λεγόμενά του ή για να κάνει πιο πειστικές κάποιες απόψεις του. Θα είναι όμως τόσο ασήμαντο και θα το ενσωματώσει τόσο καλά, που κανείς δεν θα το καταλάβει!

Ζυγός
Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που μπορούν άνετα να πούνε ψέματα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Και θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να αποφύγει μια επίπληξη ή έναν καυγά! Επίσης όταν κάνει κάποια απιστία στην ερωτική του σχέση, θα βρει άφθονα ψέματα να ξεφουρνίσει για να θολώσει τα νερά! Προσοχή λοιπόν!

Σκορπιός
Ο Σκορπιός θα πει μεγάλα ψέματα και θα το κάνει καθαρά για λόγους εκδίκησης. Δεν είναι καθόλου αθώα τα ψέματά του και θα έχουν σκοπό να βλάψουν κάποιον που του έκανε κακό. Είναι ένας τρόπος να πάρει το αίμα του πίσω και δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει. Επίσης, σε μια πιο αθώα εκδοχή, θα σας πει ορισμένα ψέματα για να σας τεστάρει και να διαπιστώσει με τι άνθρωπο έχει να κάνει.

Τοξότης
Ο Τοξότης δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που λένε εύκολα ψέματα. Σπάνια το κάνει και όταν θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία θα είναι για να απεμπλακεί από μια ιστορία στην οποία τρίτα άτομα τον έμπλεξαν. Θα θελήσει να βγάλει την ουρά του απ’ έξω, σε κάτι που ειπώθηκε από τον ίδιο, αναιρώντας το.

Αιγόκερως
Τα ψέματα του Αιγόκερου είναι σπάνια και αυτό επειδή δεν θέλει να εκτεθεί σε περίπτωση που αυτά αποκαλυφθούν. Θα το κάνει μόνο όταν υπάρχει κάποιος επαγγελματικός στόχος, άρα λοιπόν πρόκειται για εντελώς αθώα ψέματα που απλά θα “βελτιώσουν” λίγο το βιογραφικό και τις ικανότητές του.

Υδροχόος
Μπορεί να πει με απίστευτη ευκολία ένα ψέμα. Έχει την ικανότητα να το πλασάρει με τέτοιο τρόπο που θα φαίνεται ως η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ. Υποστηρίζει τόσο τα ψέματα που λέει, που φτάνει σε σημείο να τα πιστεύει και ο ίδιος! Το κάνει για να καλύψει μια κατάσταση που δεν τον συμφέρει, αλλά πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει το ψέμα, όταν θεωρήσει ότι ο συνομιλητής του δεν είναι έτοιμος να δεχτεί την αλήθεια.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς, στην προσπάθειά του να ζήσει σε ένα διαφορετικό και ονειρεμένο κόσμο, πλάθει στο μυαλό του μια κατάσταση, που αργότερα δεν ξέρει ούτε ο ίδιος αν είναι αληθινή ή όχι. Θα πει ψέματα προκειμένου να εξιδανικεύσει τα πράγματα ή να ωραιοποιήσει τη ζωή του. Ο μόνος λοιπόν που κινδυνεύει από αυτό, είναι ο ίδιος!

Μόνο με την αγορά κουπονιού θα επιτρέπεται το sex στη Βουλγαρία!



Ο ιδιόρρυθμος ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος της Δούμας Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι «ξαναχτύπησε». 

Όπως ανέφερε, το νομοσχέδιο για το κάπνισμα, για το οποίο η ρωσική κάτω βουλή θα προχωρήσει την προσεχή Τρίτη στην τρίτη και τελική ανάγνωση του, θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκληρό, προσθέτοντας ότι θα πρέπει επίσης να περιοριστούν η υπερβολική κατανάλωση τροφίμων και το υπερβολικό... σεξ(!)

Το νομοσχέδιο προτείνει την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσια κτίρια, σχολεία και πανεπιστήμια, νοσοκομεία, γήπεδα, εστιατόρια, τρένα και σιδηροδρομικούς σταθμούς αλλά και δίπλα σε σταθμούς του μετρό.

«Χρειαζόμαστε μια διαφορετική φόρμουλα: το κάπνισμα πρέπει να απαγορευθεί παντού, εκτός από το αυτοκίνητο σας αν κλείσετε όλα τα παράθυρα, καθώς και στο διαμέρισμά σας, αν δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί. Κλείστε όλα τα παράθυρα και αυτοδηλητηριαστείτε», δήλωσε ο Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μέχρις εδώ καλά θα πει κανείς. Αλλά μετά ο ρώσος πολιτικός πήρε... φόρα: «Χρειαζόμαστε περιορισμούς και στο φαγητό. Οι άνθρωποί μας είναι χορτασμένοι πολίτες με πάρα πολύ λίπος. Το σεξ θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε μία φορά ανά τρίμηνο(!) μέσω της έκδοσης αδειών, μέσω ποσοστώσεων, ή κουπονιών» πρόσθεσε ο Ζιρινόφσκι.

«Οι άνθρωποι (σσ. στη Ρωσία) κάνουν πάρα πολύ σεξ, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν πολύ και πεθαίνουν 20 χρόνια νωρίτερα. Παντού -στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία- ζουν περισσότερο. Γιατί θα πρέπει να χαθούμε;» διερωτήθηκε. Για ποσοστώσεις στην αυτοϊκανοποίηση ο ρώσος πολιτικός ηγέτης πάντως δεν είπε τίποτε...

Όχι πια (συχνό) σεξ λοιπόν, μόνο... κουπόνια!

Πηγή: skai.gr

H άσεμνη χειρονομία της Ρίας Αντωνίου για το χρήμα



Μετά τη συμμετοχή της στο ιταλικό «Dancing with the stars» η Ρία Αντωνίου συνεχίζει τη λαμπρή της καριέρα, καθώς οι προτάσεις για επιδείξεις μόδας αλλά και συμμετοχές στην τηλεόραση πέφτουν «βροχή».

Και μπορεί το πρόγραμμά της να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο όμως δεν είναι φιλοχρήματη. Αντιθέτως μισεί το χρήμα. Αυτό τουλάχιστον έγραψε στο twitter της δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία της, όπου φοράει ένα φόρεμα με χαρτονομίσματα.

Μάλιστα έκανε και μια απρεπή χειρονομία δείχνοντας μας ότι δεν θέλει να έχει και την καλύτερη σχέση με τα ευρώ!



radar.gr


Μια Porsche στα Εξάρχεια!



Μα πού το βρήκες; Όταν η Πάολα φωτογραφιζόταν γυμνή και έγκυος



Κι ενώ εμείς ψάχνουμε ποια το έκανε πρώτη στο εξωτερικό, η Πάολα μας βάζει τα γυαλιά. Φωτογραφήθηκε έγκυος και γυμνή στα 19 της.

Λίγους μήνες πριν γίνει μητέρα, η Πάολα Φωκά φωτογραφήθηκε γυμνή για το περιοδικό "Sunday" που κυκλοφορούσε με την εφημερίδα της Θεσσαλονίκης "Αγγελιοφόρος της Κυριακής". Το 2002 κι ενώ μετρά ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι η 19 ετών τότε Πάολα ετοιμαζόταν για την πρώτη δισκογραφική δουλειά της. Μένει στη Θεσσαλονίκη και σε κάθε βραδινή της εμφάνιση γίνεται χαμός...

Το 2002 κι ενώ μετρά ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι η 19 ετών τότε Πάολα ετοιμαζόταν για την πρώτη δισκογραφική δουλειά της



"Θέλαμε ένα χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο και σκεφτόμασταν να φωτογραφίσουμε κάποια επώνυμη σαν Μαdonna ( Παναγία). Η Πάολα Φωκά λοιπόν, όπως την ξέραμε στη Θεσσαλονίκη, ήταν η κοπέλα για την οποία παραμιλούσε όλη η πόλη και γινόταν απίστευτες καταστάσεις στο μαγαζί που τραγουδούσε. Της το προτείναμε και δέχτηκε και μάλιστα ήταν και απίστευτα συνεργάσιμη και γλυκιά" δηλώνει στο tvshow ο Γιώργος Τούλας, διευθυντής τότε του "Sunday".
Ο στιλίστας Άρης Γεωργιάδης και ο φωτογράφος Μάκης Παναγιώτου επιμελήθηκαν την φωτογράφηση που συζητήθηκε όσο λίγες εκείνη την εποχή.

Η Πάολα με την κόρη της σήμερα



Πηγή: tvshow

Ποια είναι αυτή που έφτυσε τον πρίγκιπα Χάρι;



Οι περισσότερες γυναίκες θα έκαναν… πάρτι αρκεί να γνώριζαν τον πρίγκιπα Χάρι έστω και μια φορά. Αλλά φαίνεται πως η Κρεσίντα Μπόνας δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Και σίγουρα δεν συγκινείται και εύκολα, από τις εκδηλώσεις αγάπης και έρωτα του νεαρού πρίγκιπα. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα γεγονότα και ο 28χρονος γαλαζοαίματος έχει πέσει στα πατώματα.
Ο Χάρι και η Κρεσίντα γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο σε ένα φεστιβάλ και αμέσως φάνηκε να υπάρχει μια σπίθα μεταξύ τους. Ωστόσο η ατίθαση ζωή του πρίγκιπα, αλλά και το σκάνδαλο με το πάρτι των οργίων στο Λας Βέγκας, πάγωσαν τη κατάσταση. Ωστόσο ο Χάρι δεν την ξέχασε και όταν έφευγε για το Αφγανιστάν της ζήτησε να τον περιμένει. Μάλιστα φίλοι του από το στρατόπεδο λένε ότι επικοινωνούσε με τη Κρεσίντα πιο συχνά από ότι με το παλάτι!
Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες που έχει επιστρέψει στην Αγγλία η 23χρονη καλλονή είναι εξαφανισμένη. Παρά τα τηλέφωνα και τα γράμματα του Χάρι να βρεθούν, η Κρεσίντα δεν του έχει κάνει το χατίρι. Ούτε στο μίνι-πάρτι για την επιστροφή του δεν πήγε. Οι φήμες λένε ότι είναι διχασμένη, καθώς ο πρώην της Χάρι Γουέντγουορθ-Στάνλεϊ την πιέζει να τα ξαναβρούν. Και αυτό έχει κάνει τον νεαρό πρίγκιπα να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους.

http://www.koolnews.gr

Φωτό Κλάους Αθανασιάδης: Δείτε τον να χτυπάει τατουάζ μετά απο κάθε γκόλ!!

Έχουμε γράψει και έχουμε ασχοληθεί αρκετά με το αγόρι αυτό το…προκλητικό. Και μπορεί ν΄αλλάζει τις συντρόφους ωσάν τα πουκάμισα κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τα τατουάζ του. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ που σήμερα δε θα δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ελέω τιμωρίας έχει ένα χουι. Κάθε φορά που πετυχαίνει γκολ  πηγαίνει και χτυπάει τατουάζ με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει σχεδόν και τα δυο του χέρια. Έχει αν δεν απατώμαι ήδη 11 μέχρι τώρα για φέτος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει ν΄απολαμβάνει τα τατουάζ στον φίλο του πλέον Γιώργο Μαυρίδη, που θεωρείται ο κορυφαίος στη Θεσσαλονίκη. Το στούντιο του στην Τσιμισκή δέχεται πολύ αναγνωρίσιμο κόσμο καθώς ο τυπάκος θεωρείται καλλιτέχνης! 



http://blogs.gossip-tv.gr

ΣΟΚ: Βοσκός βίασε…. βοσκό!


Τον βιασμό της από έναν 69χρονο κτηνοτρόφο, κατήγγειλε μια 43χρονη γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα Αταλάντης.

Πιο συγκεκριμένα, η 43χρονη κτηνοτρόφος από χωριό της Λοκρίδας Φθιώτιδας, εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα Αταλάντης και κατήγγειλε ότι την βίασε ένας 69χρονος επίσης κτηνοτρόφος, από την περιοχή του Ορχομενού.

Όπως ισχυρίστηκε η 43χρονη χθες, γύρω στις 11:00 το πρωί, συναντήθηκε με τον 69χρονο σε αγροτική περιοχή της Λοκρίδας (προφανώς για να μιλήσουν για τα ζα) και εκείνος τη βίασε!!!!
Από την αστυνομία παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί ο βιασμός, ενώαναζητείται και ο 69χρονος.

Η Φαίη Σκορδά σε σέξι πόζες! (φωτό)


Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz όμως σπάνια κάνει σέξι φωτογραφήσεις.

Αυτή τη φορά, όμως, είπε να επιδείξει όλο το σεξ απίλ που διαθέτει σε φωτογράφηση που έγινε για το περιοδικό close up της Θεσσαλονίκης όπου και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια άλλοτε ως άγρια καουμπόισα και άλλοτε ως σέξι θηλυκό κάνει παιχνίδια με τον φακό, δείχνοντας λαμπερή και σε μεγαλύτερη φόρμα από ποτέ. Δείτε τις φωτογραφίες της...





20χρονη έχει 150 οργασμούς και είναι... παρθένα!



Το κορίτσι της φωτογραφίας, που είναι μόλις 20 ετών υποστηρίζει ότι έχει μέχρι σήμερα 150 οργασμούς και είναι... παρθένα!!!

Η Εmma Richards υποστηρίζει πώς από τότε που άρχισε να δοκιμάζει ερωτικά παιχνίδια «βρήκε την υγειά της», αφού έρχεται σε οργασμό όποτε θέλει και δεν έχει ανάγκη από σύντροφο.

«Είχα πάει να πάρω σέξι εσώρουχα για του Αγ. Βαλεντίνου και γύρισα σπίτι με ερωτικό βοήθημα. Δεν ήξερα τι με περίμενε, όταν άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου»...

Μάλιστα, το έχει κάνει... επάγγελμα, αφού λέει την γνώμη της στις εταιρίες για το εκάστοτε προϊόν που παίρνει και εκείνοι της το κάνουν δώρο.

«Αφού κανείς δεν θα με αγαπήσει αληθινά για αυτό που είμαι, θα ικανοποιώ μόνη μου τον εαυτό μου», λέει.


H Πιπη Φακιδομυτη μεγάλωσε! Δείτε πως είναι σήμερα



Όλοι θυμόμαστε την ηθοποιό Inger Nilsson της Σουηδίας στην ταινία Πίπη Φακιδομύτη .Ας δούμε πόσο άλλαξε με την πάροδο των χρόνων...






Ήθελαν με 7.000 ευρώ να του «λύσουν» τα μάγια!



Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής 15/2, στη Λάμπεια Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρεις τσιγγάνοι, για απάτη σε βάρος 58χρονου.
Δυο άντρες ηλικίας 33 και 22 ετών καθώς και μία 32χρονη εξαπατούσαν με δόσεις  έναν 58χρονο άντρα στην Ηλεία, ζητώντας του χρήματα προκειμένου να του «λύσουν» τα… μάγια!
Ειδικότερα όπως γράφει το ilialive στα τέλη του περασμένου μήνα, αφού προσέγγισαν τον 58χρονο και εκμεταλλευόμενοι πρόβλημα υγείας συγγενικού του προσώπου, τον εξαπάτησαν,πείθοντας τον ότι έχει υποστεί «μάγια» τα οποία θα του «λύσουν», αποσπώντας του το χρηματικό ποσό των 6.700 ευρώ.
Στη συνέχεια, όλο αυτό το χρονικό διάστημα έως και χθες, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά μαζί του, απαιτώντας του διάφορα χρηματικά ποσά για τον ίδιο λόγο.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης τους συνέλαβαν την Παρασκευή, στη Λάμπεια Ηλείας, τη στιγμή που έπαιρναν προσημειωμένο χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ από τον 58χρονο.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσαν ως μέσο επικοινωνίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

http://www.koolnews.gr

Γιώργος Δασκαλάκης: Δείτε την απίστευτη αλλαγή στην εικόνα του τραγουδιστή μετά την επέμβαση!! (βίντεο)

Tο κεφάλαιο με την περιπέτεια της υγείας του έκλεισε και ο Γιώργος έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Δισκογραφικά κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες σε παραγωγή του Τόνι Μαυρίδη μια μοναδική ζεϊμπεκιά με υπογραφή Γιατρά-Χρυσοβέργη και τίτλο «Το τσιγάρο το στριφτό», ενώ η ψυχολογία του είναι στα ύψη.


Ήδη το τραγούδι μέσα σε τέσσερις μέρες έχει αποσπάσει περισσότερα από 13.000 views στο Youtube κάτι που δείχνει ότι η επιλογή του τραγουδιστή να βγει με βαρύ κομμάτι είναι άκρως πετυχημένη. Ήδη στελέχη μεγάλων ραδιοφώνων της Αθήνας όπως ο «Δρόμος» αλλά και ο «Ρυθμός» δίνουν «χώρο» στο κομμάτι, δείχνοντας πόσο πιστεύουν τον νεαρό.

Η ψυχολογία του; Ανεβασμένη όσο ποτέ. Και η αλλαγή στην εικόνα του…μοναδική. Δείτε τον από την χθεσινή φωτογράφηση που έκανε στον Νίκο Ζαχαρόπουλο για τις ανάγκες της αφίσας του και συγκρίνετε την εικόνα που είχε πριν ταξιδέψουμε στην Γερμανία με το σήμερα. Άλλος άνθρωπος…




http://blogs.gossip-tv.gr



Όσοι το... παίζουν δύσκολοι είναι πιο ποθητοί



Τελικά, δεν είναι μύθος ότι για να κατακτήσεις τον υποψήφιο σύντροφό σου πρέπει να τον περάσεις από σαράντα κύματα.

Σύμφωνα με έρευνα των πανεπιστημίων του Δυτικού Σίδνεϊ και της Σιγκαπούρης στην Αυστραλία, όσοι αντιστέκονται στο μελλοντικό αμόρε τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσουν απ' όσους εμφανίζονται άμεσα διαθέσιμοι. Και αυτό γιατί δοκιμάζουμε υποσυνείδητα την ενδεχόμενη πρόθεσή του να δεσμευτεί.

Οι ειδικοί κατέγραψαν 58 διαφορετικούς τύπους της συγκεκριμένης μεθόδου, ανάμεσά τους το λεγόμενο "σκοτσέζικο ντους", η πλασματική αδιαφορία και η απόρριψη μέσω μηνυμάτων.

Στη συνέχεια ζήτησαν από 1.500 ανθρώπους να το παίξουν το συγκεκριμένο σκληρό παιχνίδι με τις ερωτικές κατακτήσεις τους για να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά ο καθένας.

Τότε οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι όσο περισσότερο δηλώνει κάποιος μη διαθέσιμος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόθεση του άλλου να επενδύσει στη σχέση τους.

Γι’ αυτό λοιπόν όσο κι αν νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε στα πρώτα ραντεβού τον έρωτά σας, συγκρατηθείτε γιατί έτσι αυξάνεται ο πόθος του άλλου για εμάς, καθώς και η διάθεσή του να κάνει το οτιδήποτε για να μας κατακτήσει.

http://www.radar.gr

Ποιος κατηγορεί ως ρατσιστικό το νέο σέξι τεύχος του Sports Illustrated




Τα πυρά των ενάντιων του ρατσισμού δέχεται το περιοδικό Sports Illustrated για το τελευταίο του τεύχος για μαγιό, στο οποίο τα μοντέλα έχουν φωτογραφηθεί δίπλα σε ανθρώπους της αφρικανικής φυλής, αλλά και Κινέζων, οι οποίο φορούν παραδοσιακές στολές.
Το θέμα της τρέχουσας έκδοσης, ήταν οι «Επτά Ήπειροι» και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε πολλές χώρες και σε διαφορετικές ηπείρους, όπως στην Ισπανία, τη Χιλή και την Αυστραλία.
Ωστόσο, το περιοδικό δέχεται συνεχώς τα πυρά για την απόφασή του να φωτογραφίσει τα… ελαφρώς ενδεδυμένα κορίτσια με τα μαγιό δίπλα στους κατοίκους των περιοχών.
Η φωτογραφία, όμως, που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη οργή, είναι εκείνη, όπου το μοντέλο Αν Βι, η οποία είναι κατάξανθη και γαλανομάτα, κάθεται επάνω σε μια παραδοσιακή σχεδία, το οποίο οδηγείται από έναν Κινέζο ηλικιωμένο άντρα, που φοράει το παραδοσιακό καπέλα.
Οι κατηγορίες προς το περιοδικό συνοψίζονται στο ότι μέσο αυτής της φωτογράφισης, ουσιαστικά ανάγει την εποχή της αποικιοκρατίας, χρησιμοποιώντας του ντόπιους ως αξεσουάρ… μόδας και πως προβάλλονται ιδιαίτερα τα λευκά μοντέλα.
«Η Κίνα έχει πια τόσους ουρανοξύστες που θα μπορούσε να κάνει τη Νέα Υόρκη να μοιάζει με χωριό» είναι τα λόγια της Ντόνταϊ Στιούαρτ, η οποία είναι συγγραφέας και ενεργή φεμινίστρια, ασκώντας τεράστια κριτική στο θέμα της φωτογράφισης. «Όμως, αυτό που βλέπουμε εδώ είναι μια ρατσιστική και πανάρχαια αντίληψη των κοινωνιών που δεν μοιάζουν με τον Δυτικό μας κόσμο» συμπληρώνει».

http://www.koolnews.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger