Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα 14 λάθη που κάνουμε με τα προφυλακτικά

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013


Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα.


Μερικά από τα πιο συχνά είναι η χρήση του προφυλακτικού μετά την έναρξη της συνουσίας ή η αφαίρεσή του πριν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά και το ξετύλιγμά του πριν από την τοποθέτηση.

Πολλοί άντρες εξάλλου το τοποθετούν με τρόπο που δεν αφήνει χώρο στην άκρη του για να χωρέσει το σπέρμα, ενώ άλλοι δεν το ελέγχουν πριν το βάλουν για να δουν εάν είναι γερό.

Αυτού του είδους τα λάθη αυξάνουν τον κίνδυνο διαρροής ή ρήξης του προφυλακτικού, σύμφωνα με την ανασκόπηση, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Sexual Health».

«Η χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι νομίζουμε και τα λάθη μόνο σπάνια δεν είναι», λέει ο ερευνητής δρ Ρίτσαρντ Κρόσμπι, καθηγητής και διευθυντής στο Τμήμα Συμπεριφορών Υγείας του Κολεγίου Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι.

Εάν το προφυλακτικό χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι κατά 98% αποτελεσματικό στην αποφυγή μιας ανεπιθύμητης κύησης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τυπικά, όμως, τα ποσοστά ανεπιθύμητων κυήσεων με χρήση προφυλακτικού κυμαίνονται γύρω στο 15%.

Οι ερευνητές με επικεφαλής την δρα Στέφανι Σάντερς από το Ίδρυμα Μελέτη του Σεξ, του Φύλου & της Αναπαραγωγής Kinsey του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ανέλυσαν όλες τις μελέτες για τα λάθη με τα προφυλακτικά που έχουν διεξαχθεί από το 1995 έως σήμερα.

Συνολικά ήταν 50 μελέτες που είχαν διεξαχθεί σε 14 χώρες, με την πλειονότητα να έχουν πραγματοποιηθεί σε ΗΠΑ και Βρετανία.

Στις μελέτες συμμετείχαν διάφορες ομάδες εθελοντών, από παντρεμένους και εκδιδόμενες γυναίκες έως φοιτητές, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν πολλά και διαφορετικά λάθη.

Πριν την εκσπερμάτωση

Ένα από τα σημαντικότερα, όσον αφορά την προστατευτική δύναμη των προφυλακτικών, ήταν η χρήση τους μετά την έναρξη της συνουσίας και λίγο πριν από την εκσπερμάτωση – μία τακτική την οποία είπε πως ακολουθεί ποσοστό από 17% έως 51,1% των εθελοντών, αναλόγως με τη μελέτη.

Η τακτική αυτή ακυρώνει τη δύναμη του προφυλακτικού να προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, διότι ανταλλαγή σωματικών υγρών συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο στη διάρκεια της εκσπερμάτωσης.

Πολυάριθμα ήταν τα λάθη και όσον αφορά την τοποθέτηση των προφυλακτικών. Ποσοστό έως 25,3% των ερωτηθέντων είπαν πως ξετυλίγουν το προφυλακτικό πριν το τοποθετήσουν στο πέος, αντί να το ξετυλίξουν πάνω του.

Σχεδόν οι μισοί εξάλλου είπαν πως το εφαρμόζουν δίχως να αφήνουν χώρο στην άκρη του για το σπέρμα. Επιπλέον, το 75% των ανδρών και το 82% των γυναικών είπαν πως ποτέ δεν ελέγχουν εάν το προφυλακτικό είναι γερό, πριν το χρησιμοποιήσουν.


Άλλα λάθη

Η μελέτη έδειξε ακόμα τα εξής:

* Το βγάζουν πρόωρα. Ποσοστό έως 44,7% των ερωτηθέντων στις μελέτες είπαν πως βγάζουν το προφυλακτικό πριν τελειώσει η συνουσία.

* Αφήνουν τον αέρα. Σχεδόν οι μισές γυναίκες (το 48,1%) και το 41,6% των ανδρών ανέφεραν πως δεν βγάζουν τον αέρα από την άκρη του προφυλακτικού.

* Γυρνάνε το μέσα έξω. Ποσοστό έως 30,4% των ερωτηθέντων είπαν ότι στη διάρκεια του σεξ βγάζουν το προφυλακτικό και γυρνάνε το μέσα-έξω πριν το ξανατοποθετήσουν.

* Δεν κρατάνε το προφυλακτικό. Η έξοδος του πέους έπειτα από την εκσπερμάτωση πρέπει να γίνεται με τον άντρα να κρατάει την βάση του προφυλακτικού, ώστε να μην του γλιστρήσει και υπάρξει διαρροή σπέρματος. Όπως, όμως, διαπιστώθηκε, αυτό δεν γίνεται σε ποσοστό έως 57% των περιπτώσεων.

* Δεν το ξετυλίγουν εντελώς. Το 11,2% των ανδρών αρχίζουν την ερωτική πράξη με μισοξετυλιγμένο το προφυλακτικό στο πέος τους.

* Το ανοίγουν με αιχμηρά αντικείμενα. Το 11,2% των ερωτηθέντων είπαν ότι ανοίγουν την συσκευασία του προφυλακτικού με ψαλιδάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, κινδυνεύοντας έτσι να το τρυπήσουν και να μην το δουν.

* Δεν χρησιμοποιούν λυπαντικό. Το 16% έως 25,8% ανδρών και γυναικών χρησιμοποιούν προφυλακτικό χωρίς λιπαντικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο ρήξης.

* Χρησιμοποιούν λάθος λιπαντικό. Το 4,7% των ανδρών χρησιμοποιούν λιπαντικό με βάση το λάδι, το οποίο μπορεί να διαβρώσει το προφυλακτικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο διαρροής.

* Ξαναχρησιμοποιούν το προφυλακτικό. Ποσοστό έως 3,3% των ερωτηθέντων είπαν ότι χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο φορές το προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση.

* Λάθος συνθήκες φύλαξης. Ποσοστό έως 19,1% των ερωτηθέντων αποθηκεύουν τα προφυλακτικά σε συνθήκες εκτός των συστάσεων που αναγράφονται στις συσκευασίες τους.


Συνέπειες

Με όλ’ αυτά τα λάθη στη χρήση, μοιραία η νέα μελέτη αποκάλυψε πως είναι πολύ συνηθισμένα προβλήματα η ρήξη, η διαρροή και το γλίστρημα του προφυλακτικού:

* Ποσοστό έως 40,7% των ερωτηθέντων είπαν πως τους έχει συμβεί να σπάσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ.

* Ποσοστό έως 19,3% των ερωτηθέντων είπαν πως έχει γλιστρήσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ και έχει βγει από τη θέση του.

* Ποσοστό έως 7,6% των ανδρών και 12,5% των γυναικών είπαν πως τους έχει συμβεί να υπάρξει διαρροή σπέρματος από το προφυλακτικό.

ΠΗΓΗ: pineza.gr

Θαύμα στο Άγιο όρος ανήμερα των Θεοφανείων; (βίντεο)


Οι προσκυνητές που γιόρτασαν με τους Μοναχούς του Αγίου Όρους και ιδιαίτερα της Ιεράς Μονής Ιβήρων, τα Άγια Θεοφάνεια, λένε πως βίωσαν ένα από τα πολλά θαύματα της Παναγίας, στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων.


Στον κυρίως Ναό της Μονής των Ιβήρων κατά την διάρκεια της λειτουργίας, το αργυρό καντήλι που βρίσκεται στη Μονή και ζυγίζει στα 3,5 κιλά περίπου, φέρεται να κινήθηκε και αυτό σύμφωνα με την παράδοση, αποτελεί χαρμόσυνο γεγονός.

Το καντήλι αυτό σύμφωνα με τον Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους Γέροντα Μάξιμο Ιβηρίτη αναστέλλει τον νόμο της βαρύτητας και κινείται σε τριών ειδών κινήσεις. Η παράδοση αναφέρει, αλλά και όπως έχει αποδειχθεί με τα γεγονότα, όταν το καντήλι κινείται στις εορτές προμηνύει ευχάριστα γεγονότα, αφού πιστεύεται πως η Παναγιά είναι στο ναό και συμπανηγυρίζει με τους προσκυνητές, ενώ αντιθέτως όταν κινείται στις καθημερινές ημέρες πιστεύεται ότι αυτό το γεγονός είναι ένα προμήνυμα για δυσμενή γεγονότα.

“Η Παναγία με τον τρόπο αυτό φανερώνει την παρουσία της και ενισχύει την πίστη του ανθρώπου, όταν μάλιστα η πίστη του κλονίζεται είτε από την αβεβαιότητα και την απιστία την οποία εισαγάγει πολλές φορές ο πειρασμός” αναφέρει ο Γέρων Μάξιμος. Δεν είναι δε λίγοι αυτοί, πέραν από τους μοναχούς και τον Γέροντα Μάξιμο Ιβηρίτη που έχουν δει με τα μάτια τους τα μηνύματα που στέλνει η Παναγία.

Το θαύμα και το αργυρό καντήλι απασχόλησαν έντονα τον Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους ο οποίος ερεύνησε μάλιστα τα αρχεία της Μονής για να μπορέσει να μάθει την ιστορία αυτή του θαυματουργού καντηλιού. Ο Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους Μάξιμος Ιβηρίτης μίλησε στο ΑΧΕΛΩΟΣ TV για την ιστορία του καντηλιού αλλά και το μήνυμα που έστειλε η Παναγία:




http://www.newsit.gr

Καθηγήτρια λυκείου ανέβαζε στο twitter της γυμνές φωτογραφίες της!



Το δρόμο προς το λογιστήριο πήρε μια καθηγήτρια λυκείου, η οποία ανέβαζε στο twitter της ημίγυμνές φωτογραφίες της, αλλά και επειδή δήλωνε, εμμέσως πλην σαφώς- μέσα από διάφορα σχόλια της, πως ήταν χρήστης παράνομων ναρκωτικών ουσιών.
Η 23χρονη Κάρλι ΜακΚίνι, ήταν η καθηγήτρια των μαθηματικών σε σχολείο της Ορόρα, στο Κολοράντο. Η απομάκρυνσή της, ήρθε, έπειτα από την αποκάλυψή της σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, πως της ανήκει ο συγκεκριμένος λογαριασμός, στον οποίο και έχουν ανέβει, πολλές προκλητικές φωτογραφίες της.
Μάλιστα, σε πολλά τιτιβίσματά της, έκανε λόγο για χρήση ναρκωτικών ουσιών ακόμα και στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Η προσωπική της σελίδα, η οποία έχει «κατέβει» εδώ και λίγες μέρες, εκτός από τις ημίγυμνες φωτογραφίες της, υπήρχαν εικόνες που την έδειχναν να καπνίζει μαριχουάνα (και στο προαύλιο του Λυκείου). Σε σχόλια, μάλιστα, κάτω από αυτές, έκανε αστειάκια με τους μαθητές της, σχετικά με το να είσαι «φτιαγμένος» στο σχολείο.
Χαρακτηριστικές δηλώσεις της στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι: «Γυμνή, υγρή και φτιαγμένη» αλλά και «Το πορτμπαγκάζ μου είναι γεμάτο με… -περίεργα πράγματα!».
Η ίδια, για να υποστηρίξει τον εαυτό της, δήλωσε πως δεν ήξερε τίποτα για αυτή τη σελίδα και πως είναι θύμα προβοκάτσιας. Βέβαια, δεν κατάφερε να πείσει τους διοικούντες του σχολείου για την αθωότητά της και απολύθηκε.

http://www.koolnews.gr

Δείτε την πανέμορφη κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Είναι η δεύτερη φορά που τις βλέπουμε μαζί σε κάποια κοσμική εκδήλωση μετά από πέντε χρόνια...

Μητέρα και κόρη παρακολούθησαν μαζί μουσικοχορευτική παράσταση στου Παπάγου. 

Τις είχαμε δει τελευταία φορά μαζί το 2007 σε θεατρική πρεμιέρα.

Πώς περνάνε τα χρόνια και πώς μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά!


Εντόπισαν άστεγο που ζούσε τρώγοντας σκυλοτροφές


Στο γηροκομείο της Λεμονιάς στα Θυμιανά βρήκε τη στέγη και την θαλπωρή που του έλειπαν ο 35χρονος Έλληνας άστεγος νεόπτωχος που τρεφόταν με σκυλοτροφές και φωτιζόταν με κερί στο άθλιο υπόγειο εγκαταλειμμένης νεοκλασσικής οικίας στην οδό Θεοπόμπου αρ. 5 στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, που είχε βρεί καταφύγιο από τότε που εγκατάλειψε τον Οίκο Αγάπης στο Νεχώρι. 


Σανίδα σωτηρίας για το νεαρό αποδείχθηκε η παρατηρητικότητα του προέδρου του τοπικού συμβουλίου της δημοτικής ενότητας Χίου Πέτρου Περρίκου, που παραξενεύτηκε από το φώς που τρεμόπαιζε στο υπόγειο του εγκαταλειμμένου σπιτιού. 

Στην αρχή δεν υποψιάστηκε τίποτα, αλλά όταν είδε ότι το φαινόμενο συνεχιζόταν αποφάσισε να επέμβει. Με τη συνοδεία της αστυνομίας μπήκαν στο σπίτι και αυτό που αντίκρισαν τους άφησε άφωνους. Ο νεαρός ήταν σε οικτρή κατάσταση, δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον και αφού τον περιποιήθηκαν αποφάσισαν να τον μεταφέρουν όσο το δυνατόν συντομότερα σε ένα χώρο φιλοξενίας και στη συνέχεια να ενημερώσουν τους οικείους του στην Αθήνα. 

Δύο μέρες αργότερα με τη συνοδεία της Ασφάλειας και κοινωνικής λειτουργού του δήμου τον μετέφεραν στο γηροκομείο της Λεμονιάς, όπου ζει πλέον με ανθρώπινες συνθήκες. 

Η οικογένεια του προσπάθησε να τον πείσει να επιστρέψει στο σπίτι τους, αλλά αυτός προτίμησε να παραμείνει στη Χίο λέγοντας ότι τώρα περνάει καλά και δεν θέλει να επιστρέψει στον χώρο που τον πληγώνει.

politischios.gr

Έκανε συνέντευξη τον πρωθυπουργό χωρίς εσώρουχο! [βίντεο]



Η έμπνευση της παρουσιάστριας να πάρει συνέντευξη από τον πρωθυπουργό της Σερβίας χωρίς να φοράει εσώρουχο, έχει προκαλέσει αναστάτωση στη χώρα. Η εκπομπή είναι αναλόγου περιεχομένου με το γνωστό Candid Camera, αλλά ο πρωθυπουργός της χώρας, Ίβιτσα Ντάντσιτς, ποτέ δεν θα περίμενε αυτήν την εξέλιξη.
Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Σέρβο πρωθυπουργό να προσέρχεται στο στούντιο, ενώ παράλληλα, η παρουσιάστρια βγάζει το εσώρουχό της. Στη συνέντευξη που ακολουθεί, η Μπράνκα Κνέζεβιτς, οικοδέσποινα της εκπομπής «δανείζεται» κάποιες κινήσεις που έγραψαν ιστορία, από την ηθοποιό Σάρον Στόουν, στην ερμηνεία της στο «Βασικό ένστικτο»!
Η εκπομπή θα προβληθεί στις 31 Ιανουαρίου, αλλά ήδη από τη μετάδοση του τρέιλερ έχει αναστατώσει την κυβέρνηση!
Δείτε το τρέιλερ…



servia από CDemo83

http://www.koolnews.gr/

Διαδίκτυο και ερωτικές απάτες

Οι «ερωτικές» ή «ρομαντικές» απάτες μέσω διαδικτύου μόνο σπάνιες δεν είναι τελικά και το κόστος τους για τα θύματα αγγίζει »κόκκινο».

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύεται σήμερα στα αμερικάνικά μέσα μόνο μέσα στο 2011 το κόστος για τα θύματα ξεπερνά συνολικά τα 50 εκ. δολάρια, ενώ αύξηση παρουσιάζεται στις ηλεκτρονικές απάτες σε ποσοστό 3,4%.

Όπως σημείωσε το FBI τα θύματα έρχονται σε επαφή με κάποιον/α στο διαδίκτυο, αποκτούν στενή σχέση και τελικά πέφτουν θύματα εξαπάτησης, χάνοντας υψηλά χρηματικά ποσά, ενώ κοινές είναι και οι απάτες με »μη παράδοση εμπορευμάτων»…

Και το φαινόμενο δεν είναι μόνο αμερικανικό. Στην Αγγλία μια πανεπιστημιακή έρευνα ανακάλυψε ότι 200,000 άτομα έχουν πέσει θύματα των online ραντεβού.

Την εποχή του διαδικτύου και του ΄εύκολου ψηφιακού φλέρτ οι κίνδυνοι είναι τελικά πολλοί…

http://www.briefingnews.gr


Η Αννα Βίσση δίχως ίχνος μακιγιάζ [εικόνα]



Την αγαπημένη της τραγουδίστρια Αννα Βίσση συνάντησε η Miss Young 2012 Ελένη Κοκκίνου και δεν έχασε την ευκαιρεία να φωτογραφηθεί μαζί της.
Η νεαρή καλλονή κατά τη διάρκεια εξόδου της «έπεσε πάνω» στην Αννα Βίσση και της ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί. Η διάσημη τραγουδίστρια, αν και αμακιγιάριστη, καθώς είχε βγει για μια χαλαρή βόλτα, ακομπλεξάριστη όπως πάντα δέχθηκε και έτσι οι δύο «καλλονές» φωτογραφήθηκαν μαζί.

Φωτογραφία: T-life.gr




Βρέθηκε μυστική πύλη στο Μάτσου Πίτσου!



Μια μυστική πύλη στην καρδιά της πόλης των Ίνκας στο Μάτσου Πίτσου ανακάλυψε μια ομάδα αρχαιολόγων, με επικεφαλής τον Γάλλο ερευνητή Τιερί Ζαμίν.


Το 2010, ο Γάλλος μηχανικός Νταβίντ Κρεσπί επισκεπτόταν τον αρχαιολογικό χώρο του Μάτσου Πίτσου, όταν πρόσεξε έναν περίεργο χώρο στο κέντρο της πόλης, στο υπόγειο ενός εκ των κύριων κτηρίων. Ο Κρεσπί ήταν σίγουρος ότι βρισκόταν μπροστά σε μια είσοδο, που είχαν σφραγίσει για άγνωστο λόγο οι Ίνκας.

Ένα χρόνο μετά αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον αρχαιολόγο Τιερί Ζαμίν. Οι έρευνες του Ζαμίν και της ομάδας του, που αποτελείται από Γάλλους, Περουβιανούς και Ισπανούς, επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται όντως για πόρτα, που οδηγεί σε πολλαπλά υπόγεια δωμάτια.

Η σχετική ηλεκτρομαγνητική έρευνα έδειξε ότι δύο δίοδοι οδηγούν σε ένα κεντρικό δωμάτιο, ενώ υπάρχει σημαντικό αρχαιολογικό υλικό μαζί με κοιτάσματα μετάλλου και μεγάλη ποσότητα χρυσού και ασημιού.

Τα αποκαλυπτήρια της πύλης θα γίνουν σύντομα, καθώς ο Γάλλος αρχαιολόγος αναμένει την έγκριση του σχετικού αιτήματός του από τις αρχές του Περού.

«Δευτεροφοβία»: Οι άνθρωποι μισούν τις Δευτέρες!


Παρασκευή, η αγαπημένη ίσως μέρα της εβδομάδας για τον περισσότερο κόσμο, όμως όσο ανυπομονεί ο κόσμος για τις Παρασκευές, άλλο τόσο μισεί τις Δευτέρες. Η «Δευτεροφοβία» είναι μία μορφή υποσυνείδητου άγχους που ξεκινάει από την Κυριακή ακόμα και σχετίζεται με τον φόβο για την εβδομάδα που αρχίζει. Σύμφωνα με έρευνα της Le Monde, «Το 52% των Γάλλων δεν κοιμούνται καλά το βράδυ της Κυριακής, ενώ το ίδιο ισχύει για το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού». Η «ασθένεια» αυτή μπορεί να μην αναφέρεται συχνά, όμως υπάρχει και επηρεάζει κατά πολύ τον ύπνο των εργαζομένων το βράδυ της Κυριακής έως τη μοιραία Δευτέρα.
Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, αυτή η φοβία έχει τις ρίζες της στην παιδική ηλικία, όταν ο μαθητής που δεν έχει ολοκληρώσει την εργασία του το Σαββατοκύριακο πρέπει να γυρίσει πάλι πίσω στο σχολείο και στις υποχρεώσεις, την πειθαρχία και το άγχος». Στην ενήλικη ζωή, το άγχος της Δευτέρας που σχετίζεται με το σχολείο, αντικαθίσταται στο μυαλό του εργαζόμενου από την κυκλοφοριακή συμφόρηση, το φόβο της αργοπορίας ή το φόβος της στοίβας των αρχείων που τον περιμένουν στο γραφείο μετά το Σαββατοκύριακο.»

Πηγή:perierga.gr

Εσείς έχετε έναν φύλακα άγγελο;


Από την εποχή του 1950 το προσωπικό του σταθμού Aldgate Tube στο Λονδίνο έχει καταχωρίσει πολλά μυστηριώδη περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου και ενός υπάλληλου συντήρησης που επέζησε μετά από ένα χτύπημα 22.000 volt από τις ράγες του τραίνου. Αμέσως νωρίτερα ένας συνάδελφός του είχε παρατηρήσει, όπως ο ίδιος το περιέγραψε, μία γκριζομαλλούσα φιγούρα, που χαμογελούσε και χάιδευε τα μαλλιά του άντρα που υπέστη το χτύπημα. Ορειβάτες και εξερευνητές όπως εκείνοι της Ανταρκτικής, Sir Ernest Shackleton και Ann Bancroft, όπως και οι Peter Hillary (ο γιος του κατακτητή του Έβερεστ) έχουν επίσης αναφέρει μία καλοκάγαθη αλλά αθέατη παρουσία σε στιγμές κινδύνου, αποκαλώντας την ο Τρίτος Άνθρωπος. Ο Ron DiFrancesco, το τελευταίο άτομο που απόδρασε από τον Νότιο Πύργο την 11η Σεπτεμβρίου, επίσης θυμάται πως κάτι τον άρπαξε και τον οδήγησε μέσα από τον καπνό σε ασφαλές μέρος. 

http://www.newsbomb.gr/

Νόμοι της δίαιτας...


1. Αν κανένας δεν σας βλέπει να τρώτε, τότε αυτό που τρώτε δεν έχει
θερμίδες.

2. Αν πίνετε μια διαιτητική σόδα τρώγοντας μια σοκολάτα, τότε αυτά τα δύο
αλληλοακυρώνονται.

3. Οταν τρώτε με κάποιον άλλον, οι θερμίδες δεν λογαριάζονται αν και οι δύο
τρώτε την ίδια ποσότητα.

4. Τροφές που τρώγονται για ιατρικούς λόγους δεν έχουν θερμίδες. Αυτές
περιλαμβάνουν σοκολάτες που δίνουν ενέργεια, brandy, κέικς και παγωτά.

5. Οι πάστες σε κομάτια δεν περιέχουν θερμίδες επειδή το κομάτιασμα αφήνει
τις θερμίδες να διαρρεύσουν.

6. Εαν τρώτε φαγητό από το πιάτο ενός άλλου, οι θερμίδες δεν λογαριάζονται.

7. Τα μεζεδάκια που σχετίζονται με τις ταινίες στην τηλεόραση ή το βίντεο
έχουν πολύ χαμηλότερη θερμιδική αξία επειδή είναι τμήμα της διασκέδασης και
όχι τμήμα της προσωπικής πλήρωσης σε τροφή.

8. Και βέβαια ΥΠΑΡΧΟΥΝ διαιτητικές σοκολάτες και γκοφρέτες εκεί έξω, παρ'
ότι οι εταιρίες επιμένουν να μην τις αναφέρουν στις συσκευασίες.
Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και διαλέξτε τις σωστές.


«Ιησους απο τη Ναζαρετ»: Πως ειναι σημερα ο ηθοποιος που υποδυθηκε τον Χριστο



Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Robert Powell (1)

Αρκετοί ήταν οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον Ιησού Χριστό στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όμως αυτός που ξεχώρισε και συνδέθηκε όσο κανένας άλλος με τον συγκεκριμένο ρόλο, είναι ο Βρετανός ηθοποιός Robert Powell που πρωταγωνίστησε στη μίνι τηλεοπτική σειρά του Franco Zefirelli, «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ», η οποία κυκλοφόρησε το 1977 και παίζεται κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα.
  • Ο Robert Powell σήμερα:

Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Robert Powell (3)

 Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Robert Powell (5)

Ιησούς από τη Ναζαρέτ - Robert Powell (6)




  • Λίγα λόγια για τον Robert Powell:
Ο Ρόμπερτ Πάουελ γεννήθηκε στο Σάλφορντ της Βόρειας Αγγλίας κοντά στο Μάντσεστερ την 1η Ιουνίου 1944. Το 1964 μετακόμισε στο Λονδίνο όπου και αφοσιώθηκε στην υποκριτική τέχνη.
Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ήταν το 1974, όταν τον κάλεσαν στο κάστινγκ για την υπερπαραγωγή «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι. Αρχικά ο Πάουελ δεν είχε πολλές ελπίδες, μιας και ο σκηνοθέτης είχε, όπως λέγεται, στο μυαλό του σαν πιθανούς «Μεσσίες», επώνυμους ηθοποιούς της εποχής όπως τον Αλ Πατσίνο και τον Ντάστιν Χόφμαν.
Τελικά, χάρη στα μάτια του και στην καταπληκτική ομοιότητα με την εικόνα που είχε ο κόσμος για τον Ιησού Χριστό, πήρε τον ρόλο και έγινε ο πασίγνωστος και αγαπημένος «Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Από εκεί κι έπειτα, έκανε μια προσπάθεια να χρησιμοποιήσει την επωνυμία του στο Χόλιγουντ. Εκεί όμως οι περισσότεροι σκηνοθέτες δίστασαν να δώσουν στον «άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού» ρόλους «γήινους», ρόλους «ανθρώπινης αδυναμίας» κι έτσι η καριέρα του δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.
Σήμερα ο Robert Powell είναι 68 ετών, ζει στην Αγγλία με την σύζυγό του Barbara Lord και έχει ένα γιο και μια κόρη, 35 και 33 ετών αντίστοιχα, ενώ εμφανίζεται σε τηλεοπτικές σειρές και στο θέατρο.





  • Ο ίδιος έχει δηλώσει για τον ρόλο του ως Ιησούς:
- Όταν κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία.

- Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο «ρεαλιστικός» μπορούσα.

- Κάποια στιγμή κοιτάζοντας στον καθρέφτη, αναγνώρισα στο είδωλό μου τον Ιησού. Μου φάνηκε ότι είδα την εικόνα που έχει ο καθένας από εμάς γι΄ Αυτόν, όταν προσπαθούμε να τον φανταστούμε. Την εικόνα που έχω συγκρατήσει από παιδί.

- Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως «τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού».


otherside.gr

Χάκερ εξανάγκαζε εκατοντάδες γυναίκες να γδύνoνται online! Δείτε το κόλπο του 27χρονου


Στη σύλληψη ενός 27χρονου χάκερ, που έσπαγε τους κωδικούς σε email και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και εξανάγκαζε γυναίκες να του στέλνουν γυμvές φωτογραφίες τους, προχώρησε η αστυνομία του Λος Άντζελες. Τα θύματα του 27χρονου Karen «Gary» Kazaryan ξεπερνούν τα 350. Αντιμετωπίζοντας τώρα 30 κατηγορίες για παράνομη εισβολή σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, μπορεί η ποινή του να ξεπεράσει τα 100 χρόνια κάθειρξης συνολικά.

Ο 27χρονος, αφού είχε ψάξει το Facebook και τα email των γυναικών για γυμvές φωτογραφίες, παρουσιαζόταν σαν φίλος και τις έπειθε να γδυθούν ενώ παρακολουθούσε μέσω Skype, τραβώντας ακόμα περισσότερες γυμvές φωτογραφίες. Τις περισσότερες φορές τις εκβίαζε με τις φωτογραφίες που είχε ήδη υποκλέψει από τους λογαριασμούς τους.

Περίπου 3.000 γυμvές και ημίγυμvες φωτογραφίες βρέθηκαν στον υπολογιστή του 27χρονου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία όλων των θυμάτων.

Πηγή: newsbomb.gr

Η Ελληνίδα πίσω από την Γαλατασαράι!



Το άγνωστο love story του ζάμπλουτου ιδιοκτήτη της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα δημοσιογράφο, Φανή Γραμματικογιάννη που κατέληξε σε γάμο. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που τρέλανε τους Τούρκους φέρνοντας Σνάιντερ και Ντρογκμπά στην Κωνσταντινούπολη...


Με περιουσία 800.000.000 δολαρίων ο Ουνάλ Αϊσάλ, δραστηριοποίηθηκε επιχειρηματικά μέσω της εταιρείας κολοσσού UNIT την οποία ίδρυσε στις Βρυξέλλες.

Ο συγκεκριμένος όμιλος περιλαμβάνει ουκ ολίγους κλάδους δραστηριοτήτων που αφορούν στο εμπόριο πετρελαίου, τη βιοτεχνολογία, τις αναλώσιμες πηγές ενέργειας, τον τουρισμό και την αγορά ακινήτων.


Κύρια πηγή εσόδων για την UNIT του βαθύπλουτου Αϊσάλ αποτελούν τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο 71χρονος "ισχυρός άνδρας" της Γαλατασαράι, είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων εργοστασίων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Τουρκία, ενώ έχει επενδύσει και με την κατασκευή εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ιταλία. 

Εκτός των άλλων η εταιρεία του κατασκεύασε πέντε ενεργειακές μονάδες στον Ιράν, ενώ το μεγαλύτερο σε έκταση πάρκο ανεμογεννητριών στη Βουλγαρία είναι δικό του!


Ηδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για μονάδες καύσης βιομάζας σε Κροατία, Τουρκία, ένα εργοστάσιο γεωθερμίας στη Ρουμανία, ενώ στη συλλογή του συμπεριλαμβάνεται και ένα αχανές πάρκο φωτοβολταϊκών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του Αϊσάλ βρίσκονται στην περιοχή Ατασεχίρ της Κωνσταντινούπολης σε μία έκταση που ξεπερνά τα 14.000 τμ.!

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας, ανέλαβε την Γαλατασαράι τον Μάιο του 2011. Μία από τις πρώτες ενέργειες του ήταν να επαναφέρει τον "Ιmparator" (σ.σ.:αυτοκράτορας) του τουρκικού ποδοσφαίρου, Φατίχ Τερίμ.

Η κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος άνοιξε την όρεξη στον ιδιοκτήτη της "Τσιμ Μπομ" που υποσχέθηκε μετεγγραφές παγκόσμιας εμβέλειας.

Πίσω από τον Ουνάλ Αϊσάλ, κρύβεται μία Ελληνίδα. Πρόκειται για την δημοσιογράφο, Φανή Γραμματικογιάννη την οποία ο 34ος πρόεδρος στην ιστορία των "λιονταριών"παντρεύτηκε το 2009. 

Ο Αϊσάλ γνώρισε την σύζυγο του πριν από πέντε χρόνια σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Ο έρωτας του ήταν κεραυνοβόλος και έκανε το παν για να κλέψει την καρδιά της.

Μετά από έναν χρόνο το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Μανχάταν. 

Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι και η σύζυγος του βρίσκονται μεταξύ Γενεύης, Αθήνας και Κωνσταντινούπουλης ενώ πριν από έναν χρόνο προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους.

Πρόκειται για την Αλίν, η οποία αποτέλεσε τον καρπό του έρωτα τους.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ουνάλ Αϊσάλ και η Φανή Γραμματικογιάννη παραθέρισαν στη Μύκονο και τις Σποράδες με το μήκους 50 μέτρων σκάφος τους ονόματι "Barbie".

Ο τουρκικός Τύπος έδωσε μεγάλη έκταση στο love story του γαλαντόμου προέδρου της Γαλατασαράι, χαρακτηρίζοντας το ως ένα σύγχρονο παραμύθι αγάπης πέρα από το Αιγαίο.

Πηγή: sport24.gr

ΤΕΣΤ ΕΥΦΥΙΑΣ: Δοκιμαστε το!


Το ακόλουθο κουίζ αποτελείται από 4 ερωτήσεις...Οι ερωτήσεις είναι απλές και μην κατεβείτε πιο κάτω που είναι απάντηση πριν απαντήσετε στην ερώτηση...

 1. Πως βάζουμε μια καμηλοπάρδαλη μέσα σε ένα ψυγείο;
Σωστή απάντηση: ανοίγουμε το ψυγείο, βάζουμε μέσα την καμηλοπάρδαλη, και κλείνουμε το ψυγείο.
Η ερώτηση έχει σκοπό να διαπιστώσει εάν μπορείτε να απλοποιείτε τα πράγματα σε μια προφανώς περίπλοκη κατάσταση.
2. Πως βάζουμε έναν ελέφαντα μέσα σε ένα ψυγείο;
Απαντήσατε ανοίγουμε το ψυγείο, βάζουμε μέσα τον ελέφαντα, και κλείνουμε το ψυγείο; Λάθος απάντηση.
Σωστή απάντηση: Ανοίγουμε το ψυγείο, βγάζουμε έξω τη καμηλοπάρδαλη, βάζουμε μέσα τον ελέφαντα και μετά κλείνουμε το ψυγείο.
Η ερώτηση έχει σκοπό να διαπιστώσει την ικανότητα να σκέφτεστε λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις των προηγουμένων σας πράξεων.
3. Το λιοντάρι, ο βασιλιάς της ζούγκλας, καλεί σε συνέλευση όλα τα ζώα. Παρίστανται όλα εκτός από ένα, ποιό είναι αυτό;
Σωστή απάντηση: Ο ελέφαντας. Δεν θυμάστε; Τον έχετε βάλει στο ψυγείο.
Η ερώτηση αυτή έχει σκοπό να διαπιστώσει την μνήμη σας.
4. Εντάξει, ακόμα και αν δεν έχετε απαντήσει σωστά στις 3 προηγούμενες, σας μένει ακόμα μία για να δείξετε τις πραγματικές σας ικανότητες.
Πρέπει να διασχίσετε ένα ποτάμι όπου ζουν πολλοί κροκόδειλοι και δεν έχετε πλωτό μέσο να χρησιμοποιήσετε. Πως θα περάσετε απέναντι;
Σωστή απάντηση: Πηδάτε στο ποτάμι και κολυμπάτε μέχρι απέναντι. Δεν είπαμε ότι όλα τα ζώα είναι στη συνέλευση;
Αυτή η ερώτηση ελέγχει εάν διδάσκεστε από τα προηγούμενα λάθη σας.

Σύμφωνα με την Anderson Consulting Worldwide περίπου το 90% των επαγγελματιών απαντούν λάθος σε αντίθεση με τα παιδιά προσχολικής ηλικίας που πολλά απαντούν σωστά.
Η Anderson Consulting θεωρεί ότι αυτό καταρρίπτει την θεωρία μερικών ότι τα περισσότερα στελέχη έχουν μυαλό ενός 4χρονου!

http://www.newsbomb.gr

Ο Αυτιάς μούντζωσε την Τσέγκου επειδή εμφάνισε την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (video)



Δημοσιογραφία της μούντζας από τον Γιώργο Αυτιά

Μια μεγαλοπρεπέστατη μούντζα έφαγε κατάμουτρα, αλλά και on air η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέγκου, επειδή τόλμησε να ξεστομίσει στον αέρα της εκπομπής του την λέξη ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα και που ανέδειξαν και με σχετικό βίντεο οι «Ράδιο Αρβύλα» κάνει πάταγο στο διαδίκτυο καθώς καταγράφει την υψηλή αισθητική του δημοσιογράφου, αναδεικνύει την συμπεριφορά του απέναντι στην συμπαρουσιάστριά του, αλλά και την εμμονή του με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Μαθήματα δημοσιογραφίας της μούντζας μας κάνει ο κ. Αυτιάς καθώς μετά την ένταση που επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής του με τον καβγά Γεωργιάδη-Χαϊκάλη, ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (για δεύτερη φορά) την οποία ο κ. Αυτιάς ήθελε να καταχωνιάσει.
Η συμπαρουσιάστριά του, Μάγδα Τσέγκου μάλλον δεν αντιλήφθηκε τον μεγάλο «καημό» του παρουσιαστή κι έτσι εμφάνισε την εφημερίδα. Η αντίδραση του παρουσιαστή ήταν αποστομωτική. Της έριξε μια μεγαλοπρεπέστατη μούντζα.
ΑΞΙΖΕΙ: Ο Αυτιάς αποκάλυψε τον πραγματικό του, εαυτό. Το Σάββατο η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ θα έχει ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον γνωστό δημοσιογράφο. Θα ρίξουμε φως, στην διαδρομή του, και κυρίως στις δουλειές που έκανε στην Κύπρο. Παράλληλα, θα αναδείξουμε την σχέση του, με τους επιχειρηματίες Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και Πέτρο Κυριακίδη.




«Έδωσα 10 εκ. δραχμές για να πάρω το Versace φόρεμα της Μαντόνα», δηλώνει Ελληνίδα τραγουδίστρια


Περί σωστής οικονομικής διαχείρισης που έχει κάνει -με την εξαίρεση της συγκεκριμένης αγοράς- μίλησε η Λένα Παπαδοπούλου σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή.
«Έχω κάνει και ακρότητες. Όταν μου «έσκασε» το 'Θέλω Τρέλα' είπα ότι θα πάω να πάρω το πιο ωραίο ρούχο που υπάρχει. Επειδή λατρεύω τον Versace, πήγα και πήρα το λευκό φόρεμα με το οποίο η Madonna είχε κλείσει τότε την επίδειξή του». Αυτό δήλωσε στην Μεσημεριανή Μελέτη η Λένα Παπαδοπούλου.
Επισημαίνοντας στην συνέχεια την απροθυμία της πωλήτριας στο Κολωνάκι να την εξυπηρετήσει «Είπα 'Εγώ αυτό το ρούχο θα το πάρω, που να μην έχω μετά να φάω'. Η πωλήτρια δεν μου μίλησε πολύ ευγενικά, ενημερώνοντάς με πως είναι ακριβό και πως κάνει 10.000.000 δραχμές. Οπότε της είπα 'Πολύ ωραία, αυτό θέλω'. Το φόρεσα δύο – τρεις φορές στην πίστα. Δεν το ευχαριστήθηκα! Πλέον, είναι στην ντουλάπα μου».
Αν και, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι καθόλου ενδεικτικό του πως διαχειρίστηκε η γνωστή τραγουδίστρια -που πλέον έχει ένα γιο τριων ετών- τα χρήματα που έβγαλε από την δουλειά της «Ήμουν πάντα μαζεμένη, αλλά τα χρήματα από τη δουλειά μου είχα το μυαλό και τα κράτησα. Δεν τα έκανα αμάξια και ταξίδια, οπότε μετά είχα την πολυτέλεια να καθίσω, να κάνω αυτά που επιθυμώ».


http://www.iefimerida.gr


Αρνούνται να δουλέψουν επειδή παίρνουν 30.000 επίδομα ανεργίας



Η ανεργία είναι ο πιο ανεπιθύμητος «τρίτος» για την ζωή του οποιουδήποτε νέου ζευγαριού. Ποιος θα προτιμούσε στην εποχή της οικονομικής κρίσης να παίξει το ρόλο του χλιδάνεργου και μάλιστα να το υπερασπίζεται και ως τρόπο ζωής σε δημόσιο βήμα; Και όμως, για το θέμα αυτό έχουν άλλη άποψη ο Ντάνι Κράμερ, 21 ετών και η Τζίνα Άλεν, 18 ετών που ζουν στο Πορτσμουθ της Αγγλίας κάνοντας μια άνετη ζωή χάρη στα χρήματα που λαμβάνουν κάθε μήνα από το βρετανικό Δημόσιο.
Το νεαρό ζευγάρι δικαιούται σε μορφή επιδόματος 17.680 λίρες τον χρόνο, καθώς αυτά τα χρήματα είναι επιστροφή φόρου από τις χρόνιες ασφαλιστικές εισφορές των γονιών τους.
Μάλιστα, σε συνέντευξη τους σε βρετανικό κανάλι (ΙΤV) θέλησαν να απαντήσουν σε όσους τους κατηγορούν ότι ζουν με λεφτά του Βρετανού φορολογουμένου, ότι δεν είναι δίκη τους επιλογή να μην δουλεύουν αλλά είναι ευθύνη της Πολιτείας. Ακόμη και οι παρουσιαστές φάνηκαν απορημένοι με την τοποθέτηση τους και σε εκείνο το σημείο, το άνεργο ζευγάρι ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να βρει μια δουλειά που θα τους προσφέρει τον κατώτατο βασικό μισθό.
Συγκεκριμένα, ο Ντάνι επικαλέστηκε μέχρι και… τον πληθωρισμό και την πτώση της αγοραστικής του δύναμης για να υπερασπιστεί το δικαίωμα του στην παχυλά επιδοτούμενη ανεργία. Το μονό ενδεχόμενο για να συζητούσαν την περίπτωση της έμμισθης απασχόλησης θα ήταν μια δουλειά που θα τους εξασφάλιζε ένα εισόδημα με πάνω από 18.000 λίρες ετησίως. Στην συγκεκριμένη συνέντευξη κιόλας δήλωσαν πως με το ίδιο σκεπτικό λειτουργούν και για το μέλλον της κόρης τους που είναι μόλις τεσσάρων μηνών.
Δυστυχώς, όμως, πολύ σύντομα θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις εύκολες μεγαλοστομίες τους καθώς η Βρετανική Κυβέρνηση ετοιμάζει νομοσχέδιο για την περικοπή τέτοιων προνομιακών προγραμμάτων επιστροφής φόρου. Σε μια εποχή, που η ανεργία είναι κοινωνική μάστιγα, θεωρείται τουλάχιστον πρόκληση το μοντέλο ζωής των δυο Βρετανών καλοπερασάκηδων, ιδίως για  όσους  συμπατριώτες τους θα ήταν ευλογία αν είχαν μια δουλειά έστω και με τον κατώτατο μισθό. Ειλικρινά, κάτι τέτοιες περιπτώσεις, βλέπουν οι σκληροί φιλελεύθεροι της Βρετανίας και δικαιολογούνται να είναι κατά της οποιαδήποτε κρατικής επιδότησης που λειτουργεί αποθαρρυντικά στην εκδίπλωση των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας. Έτσι, τώρα μπορεί να καταλάβει κάποιος γιατί και οι Βρετανοί χρειάζονταν την Θάτσερ τους κάποια εποχή.

http://www.koolnews.gr

Έρευνα: Άνδρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι, δεν κάνουν σεξ!



Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνει ένας παντρεμένος στις δουλειές του σπιτιού, όπως το μαγείρεμα ή τα ψώνια, τόσο λιγότερο έχει σεξουαλικές σχέσεις, υποστηρίζεται σε μια μελέτη που δημοσιεύεται στο τεύχος Φεβρουαρίου της Αμερικανικής Επιθεώρησης Κοινωνιολογίας.
Το αντίθετο ισχύει επίσης, αν αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο αυτοκίνητο ή τον κήπο, διαβεβαιώνει η μελέτη με τίτλο «Ισότητα, οικιακές δουλειές και συχνότητα των σεξουαλικών επαφών στο γάμο», τα συμπεράσματα της οποίας «φανερώνουν τη σημασία που έχουν οι ρόλοι οι οποίοι είναι παραδοσιακά κατανεμημένοι σε κάθε φύλο, για τη συχνότητα των σεξουαλικών σχέσεων σ’ έναν ετεροφυλοφιλικό γάμο».
Σύμφωνα με τον Σαμπίνο Κόρνριτς, ερευνητή του Ινστιτούτου Χουάν Μαρτς της Μαδρίτης, ο οποίος είναι ο διευθυντής της έρευνας, «τα ζευγάρια στα οποία ο άνδρας συμμετέχει περισσότερο στις δουλειές που είναι παραδοσιακά αφιερωμένες στις γυναίκες, κάνουν λόγο για μικρότερο αριθμό σεξουαλικών επαφών».
«Κατά τον ίδιο τρόπο, τα ζευγάρια στα οποία ο άνδρας συμμετέχει περισσότερο σε δουλειές που θεωρούνται παραδοσιακά ανδρικές –η κηπουρική, το πλήρωμα των λογαριασμών, η ενασχόληση με το αυτοκίνητο– αναφέρουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές», από ένα μέσο όρο 5 φορών στη διάρκεια του μήνα που προηγήθηκε της μελέτης.
«Υπάρχει ένα είδος σεξουαλικού σεναρίου καλά προσδιορισμένου από το φύλο, στο οποίο η συμπεριφορά αναλόγως του φύλου είναι σημαντική για τη δημιουργία της σεξουαλικής επιθυμίας και την ολοκλήρωση της πράξης»προσθέτει ο Κόρνριτς, ο οποίος συνυπογράφει τη μελέτη με τις κοινωνιολόγους του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον Τζούλι Μπράινς και Κατρίνα Λεπ.
Όμως τα συμπεράσματα της μελέτης, η οποία βασίζεται σ’ ένα ερωτηματολόγιο που συμπληρώθηκε από 7.002 πρόσωπα, δεν πρέπει να παρακινήσουν τους άνδρες να παρατήσουν την ηλεκτρική σκούπα: «Η άρνηση της συμμετοχής στις δουλειές του σπιτιού προκαλεί συγκρούσεις στο ζευγάρι και την αίσθηση του ανικανοποίητου στις συζύγους», η οποία συνδέεται επίσης με τη σεξουαλική δραστηριότητα, προειδοποιεί ο ερευνητής.

http://www.koolnews.gr

«Βρωμοέλληνα μετανάστη, γύρνα πίσω στη βρωμοχώρα σου» [αφίσα]


Πρόκειται για ανακοίνωση του ακροδεξιού κινήματος CREW88 της Αυστραλίας.

Από τη σελίδα Περήφανοι Ανθέλληνες / Proud Anti-Greeks στο facebook η οποία γράφει:

Νομίζει ο νεοέλληνας ότι επειδή περνάνε οι ψευτομαγκιές και οι παραμύθες του στα ανίδεα και αμόρφωτα μπουλούκια του ελλαδικού χώρου, ότι θα πάει και παραέξω και θα τον προσκυνάνε κιόλας ως αυτόν που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού. Ο λαός των νεοελλήνων ανεβάζει πάντα τα στάνταρ της βλακείας στα υψηλότερα επίπεδα.



Ανέκδοτο: Το μυρμίγκι


Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι

τρέχοντας! “Για που το βάλες έτσι βιαστικός;” ρωτά το λιοντάρι. “Δεν τα
έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!”. “Ε, και εσύ τι τρέχεις;”.
“Πάω να δώσω αίμα!”

“Τα πέταξε έξω” η Σκορδά! (video)


H Φαίη Σκορδά σήμερα έκανε μία σούπερ $esy εμφάνιση!


Την εν λόγω εμφάνιση σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας! Η Φαίη φόρεσε ένα μαύρο see through μπλουζάκι και φαίνονταν το σοuτιέν της! «Πολύ το κατεβάσαμε μπράβο», της είπε σε έντονο ύφος. Η Φαίη που δεν κατάλαβα τι εννοούσε τον ρώτησε: «Ποιο κατεβάσαμε;». Και αμέσως της απάντησε: «Το ντεκολτέ Φαίη μου, το ντεκολτέ».

Τα μάτια του από το στήθos της Φαίης δεν πήρε ούτε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος το παραδέχθηκε μετά από ερώτηση του Λιάγκα!




http://kouzoulo.blogspot.gr

Απίστευτο! Διοικητής ξυλοφόρτωσε αστυνομικό!


Ακόμη και τηλέφωνο έσπασε στο κεφάλι του αστυνομικού ο -εκτός εαυτού- διοικητής του. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας την ημέρα της βομβιστικής επίθεσης στο Mall.


Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Αναφορές στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο διοικητής απειλούσε τον αστυνομικό πως θα καλούσε το... 100 αν δεν συμμορφωνόταν, αναφέρει το Βήμα. 

Το θύμα καταγγέλλει ότι ο διοικητής μπήκε στο γραφείο του ξαφνικά και τον ρώτησε με τι ασχολούνταν εκείνη την ώρα. Ο 25χρονος είπε στον ανώτερό του ότι συμπληρώνει ένα υπηρεσιακό έγγραφο μετά από συνεννόηση με αξιωματικό. Τότε, ο διοικητής άρχισε την επίθεση γιατί θεώρησε πως ο αστυνομικός προσπαθούσε να «λουφάρει».

Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του αστυνομικού, ο διοικητής του τμήματος συνέχιζε να τον βρίζει. Ο 25χρονος αποφάσισε «να σηκώσει το τηλέφωνο προκειμένου να καλέσει τους υπευθύνους αστυνομικής υπηρεσίας που επόπτευε το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα και να καταγγείλει τη συμπεριφορά του διοικητή του». Η κίνησή του αυτή φέρεται να εξόργισε τον διοικητή, που άρχισε να τον χτυπά με τα χέρια αλλά και στο κεφάλι με τη συσκευή του τηλεφώνου, απειλώντας να καλέσει το... 100!

Τελικά, ο αστυνομικός πήγε σε τοπικό νοσοκομείο για να του περιποιηθούν τα τραύματα και έκανε έγγραφη καταγγελία για τη συμπεριφορά του διοικητή του. Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, ο ίδιος αξιωματικός είχε κατηγορηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν για βίαιη συμπεριφορά, χωρίς όμως καμιά υπηρεσιακή επίπτωση.

http://www.newsit.gr

ΠΑΡΑΞΕΝΟ Η καταραμένη πολυκατοικία του Βερολίνου - Οι ένοικοί της πεθαίνουν... μυστηριωδώς



παράξενο

Τρομακτικός είναι ο αστικός μύθος που υπάρχει γύρω από μια πολυκατοικία σε προάστιο του Βερολίνου. Εννέα ένοικοί της, κάτω από περίεργες συνθήκες, μέσα στα τελευταία 15 χρόνια έχουν χάσει τη ζωή τους. Δικαιολογημένα, κάποιοι την αποκαλούν «Η καταραμένη πολυκατοικία».
Σύμφωνα με το newsbomb.gr, η εφημερίδα Bild σε δημοσίευμά της αναφέρει πως το πιο πρόσφατο θύμα της... πολυκατοικίας είναι ένα επιστήμονας που το προηγούμενο καλοκαίρι τράκαρε με τον μπροστινό του όσο περίμεναν να ανάψει το φανάρι. Οταν ο άλλος οδηγός πήγε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία, ο ένοικος προσπάθησε να ξεφύγει και μετά από καταδίωξη έπεσε πάνω σε ένα τοίχο με ταχύτητα 200 χλμ. την ώρα.
Το ίδιο διάστημα μέσα σε μεζονέτα της πολυκατοικίας βρέθηκαν νεκρά τα μέλη μιας ολόκληρης οικογένειας: Ενός 69χρονου οικονομικού αναλυτή που αυτοκτόνησε δένοντας μια πλαστική σακούλα γύρω από το κεφάλι του, αφού πρώτα είχε σκοτώσει την 28χρονη γυναίκας του και τους δυο γιους του - ηλικίας τριών και έξι ετών αντίστοιχα.
Θύματα της... περίεργης ενέργειας της πολυκατοικίας και ένας ιδιοκτήτης οίκου ανοχής, ο οποίος αποκεφαλίστηκε σε ένα ατύχημα με την μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο το 2003, αλλά και ένας δημοσιογράφος με τη σύντροφό του - φορείς του AIDS οι οποίοι αυτοκτόνησαν και τα πτώματά τους βρέθηκαν μέσα στην πολυκατοικία σε προχωρημένη, μάλιστα, αποσύνθεση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Bild, η «κακή» αρχή έγινε το 2000, όταν ένας Ολλανδός ένοικος έβαλε μονωτική ταινία στην πόρτα και τα παράθυρα του διαμερίσματός του και στην συνέχεια άνοιξε την παροχή γκαζιού στην κουζίνα του.


http://www.iefimerida.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger