Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτή είναι η Κρητικιά με το ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ σώμα στην Ελλάδα

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η Κρητικιά Αποστολία Λυβιάκη όπου αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας στο bodybuilding, στην κατηγορία bikini μας δείχνει το σούπερ γυμνασμένο κορμί της σε sεxy φωτογράφηση στο γυμναστήριο..

Δείτε την








Ποια τραγουδίστρια ξέχασε να φορέσει... παντελόνι σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή;


Ο λόγος για την Christina Aguilera, που έχει καταφέρει να χάσει όλα τα περιττά της κιλά και να είναι κούκλα! Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jay Leno την ημέρα των Ευχαριστιών, με... στρατιωτική διάθεση. Φορούσε ένα σακάκι, ένα ναυτικό χρυσό καπέλο, τις peep toe γόβες της και... τίποτα άλλο!

O Jay αστειευόμενος είπε: «Κάνει τόσο καλά τη δουλειά της, που ήρθε κατευθείαν και δεν πρόλαβε ούτε να ντυθεί!». Ο πατέρας της ήταν στρατιωτικός και τόνισε πόσο σέβεται κι εκτιμά τις οικογένειες των στρατιωτικών.

Η Christina Aguilera μίλησε για το «The Voice», το γιο της, που τον επόμενο μήνα κλείνει τα 6 του χρόνια, αλλά και το πώς έχασε όλα αυτά τα κιλά που είχε μέχρι και πριν από λίγο καιρό.


“Το 95% των ασθενειών εξαφανίζονται με την Πυθαγόρεια Διατροφή”


Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής 

Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».


Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας! 


Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας – και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά. 

Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία. 

Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών. 

Το Σέλινο: μοιάζει με τα οστά. Το σέλινο στοχεύει ειδικά στην ενδυνάμωση και την αντοχή των οστών. Τα τρόφιμα με νάτριο, όπως το σέλινο τροφοδοτεί με τα απαραίτητα, τις σκελετικές ανάγκες του σώματος. 



Το Αβοκάντο: στοχεύει στην υγεία και στη καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας της γυναίκας. Τα Αβοκάντο βοηθούν τις γυναικείες ορμόνες να έλθουν σε ισορροπία, να ρίξει ανεπιθύμητο βάρος μετά τη γέννηση, και την αποτροπή του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. 

Τα σύκα: υποκαθιστούν τους όρχεις και είναι γεμάτα από σπόρους και κρέμονται ανά ζεύγη, όταν μεγαλώνουν. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα των αρσενικών(+) σπερματοζωαρίων, καθώς αυξάνουν και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, για βοηθήσουν, να ξεπεραστεί η ανδρική στειρότητα. 
Το μανιτάρι: Τα μανιτάρια μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση της ακοής, όπως ακόμη, τα μανιτάρια είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη D. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι σημαντική για υγιή οστά, η οποία ισχυροποιεί ακόμα και τα μικροσκοπικά οστάρια που βρίσκονται μέσα στο αυτί τα οποία μεταδίδουν τον ήχο προς τον εγκέφαλο. 


Τα σταφύλια: Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος. 

Ginger (η πιπερόριζα): Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες. 

Οι Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών. 


Τα κρεμμύδια: Βοηθούν τα κύτταρα να απαλλαγούν από τις τοξίνες. Επίσης, όταν τα κόβουμε, παράγουν δάκρυα, καθαρίζοντας επιθηλιακά κύτταρα του ματιού. 


Το σκόρδο: Βοηθάει στην απομάκρυνση άχρηστων υλικών και τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες από το σώμα. 


ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ 10000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΝ, ΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ. Ο χυμός του λεμονιού περιέχει βιταμίνη C, σάκχαρα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο και πυρίτιο) ενώ η φλούδα του αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσιο σε φλαβόνες, αντιοξειδωτικές ουσίες πολύτιμες στη θεραπευτική. Το λεμόνι είναι εξαιρετικό αντιβακτηριακό, απολυμαντικό, στυπτικό και αντισηπτικό, θεωρείται πως βοηθάει στον έλεγχο του ουρικού οξέος, εμποδίζει τη θρόμβωση των αρτηριών και των φλεβών και τη συσσώρευση αλάτων. Το λεμόνι, επειδή ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα (αυξάνοντας τα λευκά αιμοσφαίρια) θεωρείται και άριστο αιμοστατικό. 



Τα αμύγδαλα: Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης. Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα. 

Παρότι έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για σχεδόν όλες τις παραπάνω τροφές αναφορικά με την ευεργετική τους επίδραση και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, εντούτοις, διατηρούμε επιφυλάξεις για την τοποθέτηση του αρθρογράφου οτι θεραπεύουν το 95% των ασθενειών. Χωρίς να το αποκλείουμε, ωστόσο δεν έχουμε τα στοιχεία ή κάποιες συγκεκριμένες αποδείξεις που να αναφέρονται σε αυτό το τόσο υψηλό ποσοστό.

http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr/


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Από 8/12 έως 14/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Την Κυριακή ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης θα βρίσκεται ήδη στο διαμετρικά αντίθετό σας περιβάλλον του Ζυγού, όπου θα παραμείνει για 8 μήνες. Πρέπει να προσέχετε γιατί, από αυτή τη θέση, θα συντελέσει στο να βγουν στην επιφάνεια τα παράπονα, οι ζήλιες, οι ανασφάλειες αλλά, κυρίως, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές, η ανάγκη επικράτησης είτε από πλευράς σας είτε από πλευράς του συντρόφου σας. Αξιοποιείστε το τρίγωνο του Ερμή και του Ουρανού για να διατηρήσετε, τουλάχιστον γι αυτή την εβδομάδα, ένα πιο ευχάριστο κλίμα στη σχέση σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το θετικό της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για το ζώδιό σας είναι ότι διευρύνει τους ορίζοντές σας και υπόσχεται καλύτερες εξελίξεις στη δουλειά. Το τρίγωνο του Δία και του Κρόνου πιστοποιεί ότι όσοι προσπαθήσετε πολύ, θα κερδίσετε κάποιες καλύτερες απολαβές. Αν δεχθείτε κάποια πρόταση για καινούργια συνεργασία, φροντίστε να υπογράψετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα ταξίδι θα με ανανέωνε. Ας προσπαθήσω να το συνδυάσω και με δουλειά για να απολαύσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.


ΤΑΥΡΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο ουσιαστικά δεν είναι μια όψη ερωτικού χαρακτήρα αλλά επηρεάζει τομείς που σχετίζονται και με τους έρωτές σας, με τις γνωριμίες και τα φλερτ σας. Με τη συμβολή της Αφροδίτης θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να φλερτάρετε οι αδέσμευτοι, για να ανακτήσετε τις ισορροπίες όσα ζευγάρια τις είχατε χάσει από το Νοέμβριο και να διασκεδάσετε περισσότερο με το ταίρι σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης θα βρίσκεται για 8 μήνες στο περιβάλλον της καθημερινής σας εργασίας και θα προκαλεί τα γεγονότα που θα σας αναγκάζουν να αναλάβετε πολλές ευθύνες, ενδεχόμενα δυσβάσταχτες για τις αντοχές σας. Η περίοδος μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου ευνοεί όσους θέλετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο είναι καλό για να θέσετε θέματα επί τάπητος, να κλείσετε σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού, να προσεγγίσετε τα άτομα – κλειδιά που θα μπορούσαν να στηρίξουν τις προσπάθειές σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή περιπάτων θα με βοηθάει να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια που θα έχω την τάση να συσσωρεύω με τον Άρη στον Ζυγό.





ΔΙΔΥΜΟΙ


ΕΡΩΤΑΣ: Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή, από τον Τοξότη, με τον Ουρανό σας βάζει σε νέες περιπέτειες. Παράλληλα, ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό, όπου θα παραμείνει για 8 μήνες. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που στην ηλιακή σας οικοθεσία αντιπροσωπεύει τους έρωτές σας, τη δημιουργικότητα, κλπ. Όπως αντιλαμβάνεστε, θα ανεβάζει τη λίμπιντό σας και θα συντελεί στο να περνάτε καλά, να εκπέμπετε και να περιστοιχίζεστε από κατακτήσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Δία στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να παρασυρθείτε από τις βιτρίνες σε σπατάλες. Προσπαθήστε να επιβληθείτε στην τάση σας να ξοδεύετε γιατί μέσα στους επόμενους μήνες ο άξονας των οικονομικών της ηλιακής σας οικοθεσίας θα δεχθεί αρκετά χτυπήματα. Οι καινούργιες συνεργασίες αυτής της περιόδου θα στεφθούν από επιτυχία, αρκεί να σπεύσετε και να διεκπεραιώσετε όλες τις διαδικασίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φροντίσω να περάσω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και να επιδοθώ σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης από το Ζυγό βγάζει στην επιφάνεια τις πιο μύχιες αρνητικές, ανασφαλείς πλευρές του εαυτού σας. Η καταπιεσμένη οργή και η επιτακτική ανάγκη σας να πάρετε το συναίσθημα που θέλετε, όπως το θέλετε, την ώρα που το θέλετε, μπορεί να επιφέρει «πολεμικές» σκηνές στο σπιτικό σας. Από την άλλη η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σας εξωθεί στο να φλερτάρετε, να διασκεδάζετε, να ξεφαντώνετε και γενικά να κάνετε όλα αυτά που επιτάσσουν οι γιορτινές μέρες. Αναζητήστε την ισορροπία μέσα σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις τρίτων, αγγαρείες τη στιγμή που οι απαιτήσεις της δουλειάς σας θα είναι πολλές, γεγονός που σας κάνει νευρικούς και εντείνει την κυκλοθυμία σας, Προσπαθήστε να «καταπίνετε» την οργή σας γιατί μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη με τους συνεργάτες σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η ιδανική επιλογή θα ήταν να πάρω λίγες ημέρες άδειας, προκειμένου να επαναφορτίσω τις μπαταρίες σας. Ας φροντίσω από τώρα ώστε να έχω περιθώρια ανάπαυλας στην περίοδο των γιορτών.

ΛΕΩΝ




ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα των ερώτων σας, ο Ερμής βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, αυξάνοντας τις πιθανότητες και κεραυνοβόλες γνωριμίες που –αν μη τι άλλο- θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σας. Από την άλλη, ο Άρης από το Ζυγό σας βάζει στις διαδικασίες να γνωρίζετε κόσμο και να είστε πιο εξωστρεφείς του συνηθισμένου σας. Κοινώς, φίλοι λέοντες φλερτάρετε! Το βέβαιο είναι ότι θα το χαρείτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ημέρες κούρασης και μεγάλης προσπάθειας αλλά με αρκετά οφέλη καθώς θα γνωρίσετε τα άτομα που μπορούν να σας προωθήσουν, θα κάνετε καινούργιες συμμαχίες και δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδά σας. Αν θέλετε να κάνετε καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, οι συγκυρίες είναι με το μέρος σας αλλά καλό θα ήταν να τα δρομολογήσετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ένα ταξιδάκι θα ήταν το βάλσαμό μου αυτή την περίοδο. Ας οργανωθώ τώρα που οι γιορτές μου δίνουν το χρόνο και το κατάλληλο σκηνικό για να το απολαύσω.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σας στην ηλιακή σας οικοθεσία, θα είστε σαν την καλή χαρά, έτοιμοι για ηδονικές περιπέτειες, φλερτ, διασκεδάσεις. Προετοιμαστείτε κατάλληλα γιατί από τις 22 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της, δεν αποκλείεται επιστρέψουν οι σύντροφοι του παρελθόντος και να σας μπερδέψουν.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φαίνεται ότι Θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και πιθανώς περισσότερα κέρδη. Ωστόσο, ο Άρης από τον Ζυγό μπορεί να εγκυμονεί έκτακτα έξοδα ή αναστάτωση στον τομέα των οικονομικών σας γι αυτό πρέπει να κάνετε την καλύτερη δυνατόν διαχείριση. Το τρίγωνο του Δία και του Κρόνου είναι καλό για να δρομολογήσετε νέους στόχους και να κυνηγήσετε το όνειρό σας. Όσο πιο κοντά είναι οι στόχοι σας στους ηθικούς νόμους και στις αξίες, τόσο πιο εύκολα θα πραγματοποιηθεί.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας ασχοληθώ με το σπίτι μου. Ας το διακοσμήσω Χριστουγεννιάτικα, ας δημιουργήσω ατμόσφαιρα. Ας το κάνω πιο φωτεινό!

ΖΥΓΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Από το βράδυ του Σαββάτου, 7 Δεκεμβρίου και για 8 μήνες ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Προς το παρόν, αυτό που θα συμβεί άμεσα είναι ότι θα φουντώσει ο εγωισμός σας και δεν θα είστε σε θέση να καταλαβαίνετε τους άλλους καθώς θα είστε «καρφωμένοι» μόνο στο πώς θα επιβάλλετε το δικό σας. Πιθανώς θα έχετε την τάση να απαιτείτε από το ταίρι σας περισσότερα απ' όσα μπορεί να δώσει και να προκαλείτε προβλήματα. Προσέξτε τις κινήσεις σας αλλά και τα λόγια σας που μπορεί να «μαχαιρώνουν».

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δίας που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη που θα αξιοποιήσετε αν προσπαθήσετε να πάρετε τους ισχυρούς της δουλειάς σας με το μέρος σας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι βοηθητικό για να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στο ζώδιό μου χάνω πολλή ενέργεια λόγω άγχους, έντασης, νεύρων. Καλό θα ήταν να εκτονώνομαι όσο πιο συχνά μπορώ στις αίθουσες ενός γυμναστηρίου ή ασκώντας ένα σπορ της αρεσκείας μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Με το τρίγωνο του Δία και του Κρόνου, η περίοδος υπόσχεται τα καλύτερα σε όσους θέλετε να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες, να παντρευτείτε, να συγκατοικήσετε, να υποστηρίξετε μια πολύ σοβαρή σχέση. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω εξυπηρετεί όλους εσάς που θέλετε να φλερτάρετε, να πειραματιστείτε, να μπείτε σε καινούργιες περιπέτειες.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σας ενώ ο τελευταίος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, όψη που δεν αποκλείεται να δώσει μια λύση στα οικονομικά σας αδιέξοδα τύπου «από μηχανής Θεού». Με το τρίγωνο του Κρόνου και του Δία δεν αποκλείεται να υπάρξουν περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες, με την προϋπόθεση να έχετε δουλέψει σκληρά και να αξίζετε μιαν ανταμοιβή.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Ζυγό ας φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε βάρος μου. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχω περισσότερο την υγεία μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Μπείτε στη δράση είτε είστε αδέσμευτοι και ψάχνεστε είτε δεσμευμένοι και θέλετε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα εν όψει εορτών. Ο Άρης από τον Ζυγό επηρεάζει τα αισθηματικά σας και δυναμιτίζει την τάση σας να κάνετε γνωριμίες, να επιδιώκετε τη διεύρυνση του κύκλου σας και την εξωστρέφειά σας. Ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται στο ζώδιό σας, ενισχύουν τη γοητεία σας και σας δίνουν πεδίο ελεύθερο για ελιγμούς στο ερωτικό παιχνίδι.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που προκύπτουν αυτές τις μέρες είναι αρκετά αξιόλογες! Αξιοποιήστε τις για να εδραιώσετε μία καριέρα αλλά πρέπει να θυμάστε ότι θα τα καταφέρετε μόνο αν είστε εστιασμένοι στο σκοπό σας, συνετοί και υπομονετικοί. Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να εγκυμονεί μια πρόταση «από το πουθενά» που να είναι πολύ σημαντική για τις περαιτέρω εξελίξεις.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι σπατάλες μπορεί να μου κοστίσουν ακριβά. Ακόμη κι αν αυξηθούν τα έσοδά μου, ας κάνω λίγη οικονομία γιατί, αργότερα, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα και να μην είναι εύκολο να αντεπεξέλθω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό για 8 μήνες, γεγονός που χρήζει ψυχραιμίας από πλευράς σας. Προς το παρόν, επηρεάζει εσάς που γεννηθήκατε στο πρώτο δεκαήμερο καθώς σας εξωθεί περισσότερο στον πόλεμο και λιγότερο στην τρυφερότητα. Ευτυχώς, ηΑφροδίτη που περιοδεύει στο ζώδιό σας, θα βοηθήσει στο να μην διαταραχθούν εντελώς οι ισορροπίες χρονιάρες μέρες. Πάντως και πάλι πρέπει να θυμάστε ότι στο τέλος του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση με επιστροφές συντρόφων, κλπ. Προετοιμαστείτε καταλλήλως.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το τρίγωνο του Δία και του Κρόνου είναι ευεργετικό για τις συνεργασίες σας, την προβολή σας, το άνοιγμα του κύκλου σας. Με τον Άρη στον Ζυγό, θα αναγκαστείτε να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να συντηρήσετε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους. Αν υπάρξει κάποια παρεξήγηση, μην ενδώσετε στον ανταγωνισμό.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας μην παρασύρομαι σε αποφάσεις της στιγμής, ιδιαίτερα αν θελήσω να διαλύσω μια σχέση μου, επαγγελματική ή προσωπική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Ο συνδυασμός του Ήλιου από τον Τοξότη, του τριγώνου Ερμή – Ουρανού και του Άρη στον Ζυγό, προσδίδει ένα ευχάριστο σασπένς σε αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους που θα φλερτάρουν πολύ και για όσους, ανεξαρτήτως βαθμού δεσμεύσεως, λατρεύετε τις περιπέτειες. Οι δεσμευμένοι πρέπει να αναζωπυρώσετε το πάθος σας και, απ' ότι φαίνεται, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κάτι τέτοιο.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο είναι ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας εγχειρήματα αλλά θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες με κίνδυνο να μην ευχαριστηθείτε όσο θα θέλατε αυτές τις γιορτινές μέρα. Ωστόσο, οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε χαμένες καθώς οι στόχοι σας θα ευοδωθούν και το τέλος του χειμώνα θα σας βρει πιο καταξιωμένους κοινωνικά.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας μπω στη δράση για να διεκπεραιώσω τις εκκρεμότητές μου και να κάνω τα επαγγελματικά μου ξεκινήματα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.





ΙΧΘΥΕΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Δία στον Καρκίνο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να βλέπει με πολύ αρμονικές όψεις το ζώδιό σας, θα είστε ευνοημένοι στον αισθηματικό τομέα, τόσο για να περάσετε καλά όσο και για να πάρετε πιο σοβαρές αποφάσεις. Από εσάς και τη θέση σας στον ερωτικό τομέα εξαρτώνται οι εξελίξεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Άρης θα βρίσκεται για 8 μήνες στο τομέα που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, τα κληρονομικά σας, τις δοσοληψίες σας με τις τράπεζες και το δημόσιο. Προσοχή. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να τις αποφύγετε. Εννοείται ότι απαιτείται μια καλύτερη διαχείριση από πλευράς σας.

ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Επίσης υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα και πιθανώς να γίνουν η καινούργια δουλειά μου.


Πηγή: http://www.astrology.gr


Μαρτυρία επιστήμονα(βίντεο):οι ερπετοειδείς ζουν ανάμεσά μας! πώς θα τους αναγνωρίσουμε...


Οι ερπετοειδείς αναφέρονται σε μαρτυρίες βαθιά μέσα στους αιώνες, αλλά ποιοι είναι και από πού ήρθαν? Άλλοι θεωρούν ότι οι ερπετοειδείς ήταν όντα που εξελίχθηκαν στη γη και άλλοι ότι ήρθαν από τον αστερισμό του Δράκοντα (Draco). Μέσα από άπειρους αυτόπτες μάρτυρες, έχουμε συγκεντρώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική προέλευση των ερπετοειδών εξωγήινων, το ποιοι είναι και το ποιες είναι οι προθέσεις τους.

Οι ερπετοειδείς εξελίχθηκαν σε δύο πλανήτες παράλληλα, ο ένας ήταν η Γη και ο άλλος ήταν ο Δρακόνις (Draconis), ένας πλανήτης κοντά στο φωτεινότερο αστερισμό του Δράκοντα (Draco). Από αυτούς τους δύο μακρινούς πλανήτες, θα δημιουργούνταν τελικά 2 "κάστες" ερπετοειδών οι οποίοι με την εξέλιξή τους, θα διαμόρφωναν τον πλανήτη και τον πολιτισμό μας όπως τον ξέρουμε σήμερα. Στην αρχαιότητα, ήταν γνωστό ότι οι γήινοι ερπετοειδείς ήταν φιλειρηνικοί και "ήσυχοι", ενώ οι ερπετοειδείς του Δράκοντα είχαν πολεμικό και "κακό" πνεύμα..



Πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα μιας ομιλίας του Αϊκ, στην οποία αναλύει πώς μπήκε στη λογική να ερευνήσει για την ύπαρξη των ερπετοειδών. Μια προοπτική που και σ'εκείνον αρχικά φάνταζε εξωπραγματική. Οι αλλεπάλληλες συναντήσεις του με ανθρώπους που του αφηγούνταν λίγο ως πολύ το ίδιο πράγμα, και η συμβολή του πνευματικού και στενού του φίλου Κρέντο Μούτβε, ενός σοφού μαύρου δασκάλου με εκπληκτικό εύρος γνώσεων, ήταν καταλυτική στο να τον οδηγήσουν σ'αυτή την έρευνα που έβγαλε πολλά.
Δείτε την ερμηνεία που δίνει, η οποία εκλογικεύει αρκετά κάτι που εκ πρώτης όψεως μπορεί να φανεί φαιδρό/παράλογο. Αλλη μια σημαντική διαδρομή του ανθρώπου που ξεκλειδώνει μυαλά, συνυπολογίζει και την πιθανότητα αυτού που θεωρούμε απίθανο, και αν μη τι άλλο, μας βάζει τουλάχιστον στη λογική να μην βαστάμε με απόλυτες λογικές ένα άκαμπτο σύστημα πεποιθήσεων


O DAVID ICKE ΠΕΡΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ



Υποβρύχιο-φάντασμα εντοπίστηκε στην Χαβάη!!!ΒΙΝΤΕΟ


Η Εθνική Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Χαβάης, εντόπισαν σε βάθος περίπου 6 χιλιομέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας ανοικτά της Χαβάης, το κουφάρι ενός θρυλικού ιαπωνικού μέγα - υποβρυχίου, το οποίο είχε εξαφανιστεί "μυστηριωδώς'' το 1946.
Το 122 μέτρων πλοίο κατηγορίας « Sen - Toku » ήταν από τα μεγαλύτερα μη πυρηνικά υποβρύχια που είχε κατασκευαστεί και ανακαλύφθηκε τυχαία στα τέλη Αυγούστου στη νοτιοδυτική ακτή του Oahu.
Το υποβρύχιο, I-400, ήταν ίσως το πιο καινοτόμο της εποχής του, καθώς ήταν ικανό να πραγματοποιήσει μιάμιση φορά το γύρο του κόσμου χωρίς ανεφοδιασμό.
Επιπλέον,έφερε και τρία μικρά βομβαρδιστικά με τα οποία μπορούσε να καταρρίψει εχθρικά αεροσκάφη μέσα σε λίγα λεπτά από την ανάδυση του στην επιφάνεια, ενώ μέχρι τότε, τα υποβρύχια χρησιμοποιούνταν μόνο για να καταστρέφουν πλοία.
"Ήρθαμε εδώ ψάχνοντας για άλλα πράγματα και τελικά καταλήξαμε σε αυτήν την φοβερή ανακάλυψη. Είναι σαν να παρακολουθείτε ένα καρχαρία σε κατάσταση ηρεμίας'', δήλωσε ο ερευνητής Τζιμ Ντελγάδο.
"Το Ι-400 και τα «αδελφάκια» του (Ι-401 και Ι-402) είχαν σχεδιαστεί βάσει των επιχειρησιακών αναγκών και προδιαγραφών από τον Ισορόκου Γιαμαμότο, τον Ιάπωνα ναύαρχο, ο οποίος ήταν ο εγκέφαλος της επίθεσης στο Περλ Χάρμπορ.
Με τα συγκεκριμένα υποβρύχια μάλιστα, σκόπευε να επιτεθεί και σε μεγάλες παραθαλάσσιες πόλεις των ΗΠΑ αλλά και στην διώρυγα του Παναμά", συμπλήρωσε ο Ντελγάδο.
Στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι ΗΠΑ αιχμαλώτισαν το Ι-400 μαζί με άλλα τέσσερα ιαπωνικά υποβρύχια και τα έφεραν στο Περλ Χάρμπορ για επιθεώρηση.
Η Σοβιετική Ένωση ζήτησε πρόσβαση στα υποβρύχια, σύμφωνα με τους όρους της συνθήκης Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Το Ναυτικό των ΗΠΑ όμως δεν ήθελε να πέσει μια τέτοια τεχνολογία στα χέρια των Σοβιετικών, γι' αυτό αποφάσισε να τα βυθίσει, το 1946.
Από τότε, το Ι-400 αποτελούσε ένα "πλοίο-φάντασμα" και ένα από τα μεγαλύτερα μυστήριο της στρατιωτικής ιστορίας.

defencenet.gr


Πως να καθαρίσω τη μούχλα από το συρτάρι απορρυπαντικού του πλυντηρίου ρούχων;


Μια όντως δύσκολη αποστολή που μας έχει απασχολήσει και μας οικογενειακά στο σπίτι….

Δυστυχώς όμως η καθαριότητα του συρταριού είναι αρκετά δύσκολη λόγω των μικρών πτυχών που κάνει το συρτάρι, όπου δε φτάνει το ανθρώπινο χέρι. Πάμε όμως να δούμε τι συμβαίνει πραγματικά:

Γιατί μαζεύονται υπολείμματα απορρυπαντικού στο συρτάρι; 

Οι πλύσεις με κρύο νερό ή γενικά πλύση σε χαμηλές θερμοκρασίες είναι η βασική αιτία που συγκεντρώνονται τα υπολείμματα αδιάλυτου απορρυπαντικού.

Γιατί μαζεύεται μούχλα στο συρτάρι του πλυντηρίου; 

Το αδιάλυτο απορρυπαντικό κρατάει μέσα του υγρασία. Σε συνδιασμό με το ότι οι περισσότεροι αφήνουμε το συρτάρι κλειστό μετά την πλύση, προκαλεί τη συγκέντρωση μαζικής υγρασίας. Χώρος με υγρασία αποτελεί περιβάλλον ανάπτυξης μυκητών ή αλλιώς μούχλας. Ναι, οι μαύροι λεκέδες είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που αποτελούν τη γνωστήμούχλα. Αυτοί είναι και η αιτία για το ότι μυρίζει άσχημα το πλυντήριο.

Πως καθαρίζουμε το συρτάρι του πλυντηρίου ρούχων;

Το γιατρικό της καθαριότητας του πλυντηρίου είναι το ξύδι όπως έχουμε αναφέρουμε και άλλο άρθρο. Επομένως και εδώ θα καταφύγουμε στη βοήθειά του. Το ξύδι θα απολυμάνει το συρτάρι και τις θήκες του, όπως επίσης λόγω της οξύτητάς του, θα σκοτώσει τους μύκητες, άρα και τη μούχλα.

Διαδικασία :
Γεμίστε μια λεκάνη μέχρι τη μέση με ζεστό νερό, τόσο ώστε να αντέχει το χέρι σας.
Συμπληρώστε με μισό λίτρο λευκό ξύδι. Είναι αρκετά φθηνό και δε χρειάζεται κάποια ακριβή μάρκα.
Αφαιρέστε το συρταράκι και τοποθετήστε το στη λεκάνη για περίπου 15λεπτά για να μουλιάσουν και να μαλακώσουν οι λεκέδες.
Αφαιρέστε το συρτάρι από το νερό και τρίψτε τις δύσκολες σε πρόσβαση επιφάνειες με μια παλιά οδοντόβουρτα. Τις γωνίες με λεκέδες καθαρίστε τις με μια οδοντογλυφίδα.
Σκουπίζουμε μετά από κάθε πλύσιμο με στεγνή πετσέτα ή με χαρτί κουζίνας. Λιγότερη υγρασία – λιγότερη μούχλα.

Δυστυχώς υπάρχουν σημεία που δε μπορούν να καθαριστούν γιατί έχουν εσωτερικές πτυχές και κοιλότητες.

Πως θα αποφύγουμε ανάπτυξη μούχλας και υπολειμμάτων απορρυπαντικού στο μέλλον;

Πρόληψη το παν. Εάν το συρτάρι είναι βρώμικο, οι βρωμιές και η μούχλα θα πάνε στον κάδο του πλυντηρίου, επομένως και σε όλα τα ρούχα μας. Τι να κάνουμε γι’ αυτό;
Εάν έχουμε να βάλουμε δύο πλυντήρια, τότε πρώτα βάζουμε τα χρωματιστά που θέλουν χαμηλή θερμοκρασία. Δεύτερο πλυντήριο, αυτό με τα λευκά. Αυτό γίνεται ώστε το δεύτερο πλύσιμο που είναι σε υψηλή θερμοκρασία, θα καθαρίσει καλύτερα το συρτάρι, λιώνοντας αποτελεσματικά τυχόν υπολείμματα απορρυπαντικού.
Σκουπίζουμε μετά από κάθε πλύσιμο το συρτάρι απορρυπαντικού.
Αφήνουμε το συρτάρι αλλά και την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτά ώστε να στεγνώνει φυσικά τυχόν υγρασία στο εσωτερικό και των δύο.
Χρησιμοποιούμε κάψουλες απορρυπαντικού για χρήση απευθείας μέσα στον κάδο.

Πλεονέκτημα : Το απορρυπαντικό διαλύεται ολόκληρο μέσα στον κάδο και δεν αφήνει υπολείμματα στο συρτάρι

Μειονέκτημα : Είναι σαφώς πιο ακριβό από τα υπόλοιπα απορρυπαντικά.
Προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε τη χρήση του κλασσικού μαλακτικού με λευκό ξύδι.

Όπως και να έχει προσέχουμε για την καθαριότητα του πλυντηρίου ρούχων μας γιατί αφορά την υγεία μας !
http://www.axioperierga.blogspot.gr/

66χρονη ζει μέσα σε ένα πηγάδι με μόλις € 1,17 την ημέρα


Πώς η 66χρονη γυναίκα ζει μέσα σε πηγάδι; Δείτε τις φωτογραφίες από το πηγάδι που έχει μετατρέψει σε σπίτι της.

Σε σπίτι έχουν μετατρέψει διάφορα πηγάδια κάποιοι άνθρωποι στο Πεκίνο. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως οι αρχές απέκλεισαν σήμερα τουλάχιστον πέντε τέτοια πηγάδια που είχαν μετατραπεί σε σπίτια.

Ένας από τους ανθρώπους που ζουν εκεί, η 66χρονη γυναίκα Quan Youzhi, ζει στα πηγάδια, που συνδέονται με το σύστημα που κάποτε χρησιμοποιείτο για τη θέρμανση της πόλης, για περίπου μία 20ετία, καθώς δεν έχει χρήματα για να πληρώσει στέγη μετά την άφιξή της στο Πεκίνο.

Οι αρχές την έχουν κυνηγήσει και διώξει πολλές φορές αλλά εκείνη πάντα επιστρέφει.
Τα βγάζει πέρα με 10 γουάν την ημέρα, δηλαδή 1,64 δολάρια ή 1,17 ευρώ συλλέγοντας άδεια μπουκάλια.

Δείτε τις φωτογραφίες με τη γυναίκα που ζει μέσα στο πηγάδι:








fimes.gr


greekwills.blogspot.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger