Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«ΣΚΥΨΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ » Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αυτή περπατάει μπροστά. Από πίσω της ακολουθεί κατά πόδας ο φίλος ή η φίλη της. Εκείνη ξαφνικά σταματάει και σκύβει με όσο πιο φυσικό τρόπο γίνεται. Σαν να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει. Το κοντό πάντα φόρεμα ανεβαίνει επικίνδυνα μέχρις ότου αρχίσουν να αποκαλύπτονται αυτά που συνήθως παραμένουν κρυφά.

Σκύβει κι άλλο. Σκύβει πολύ. Και όλα αυτά σε δρόμους και λοιπούς δημόσιους χώρους. Όση ώρα συμβαίνει αυτό ο ακόλουθος από πίσω φωτογραφίζει ή τραβάει βίντεο, το οποίο λίγη ώρα μετά θα ανέβει στο διαδίκτυο για να διαγωνιστεί τις λοιπές γυναικείες πόζες «σκυψίματος».

Αυτή είναι η νέα μόδα που σαρώνει τις χώρες της Άπω Ανατολής και κυρίως την Ιαπωνία, οι κάτοικοι της οποίας παραδοσιακά διακρίνονται για τα… εκλεπτυσμένα και ενίοτε εξεζητημένα γούστα τους όσον αφορά στο γυναικείο φύλο.

Μάλιστα μία νέα ολόκληρη κατηγορία έχει εγκαινιαστεί τα τελευταία χρόνια στους δικτυακούς τόπους πορνογραφικού περιεχομένου υπό τον γενικό τίτλο: «Asian Bend Over» («Ασιατικό σκύψιμο»), παραποιώντας προς το πιο ακραίο την εν λόγω πρακτική.

Οι λάτρεις του είδους ας αναζητήσουν το ανάλογο οπτικοακουστικό υλικό στους αρμόζοντες δικτυακούς τόπους.
Δυστυχώς φωτογραφίες και βίντεο δεν θα βρουν εδώ.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράμμα του πεθερού στον μέλλοντα γαμπρό του που ΤΑ ΣΠΑΕΙ!


«Αγαπητέ Νώντα:
Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τότε που διέλυσα τον αρραβώνα σου με την κόρη μου. Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις; Η αλήθεια είναι ότι ήμουν υπερβολικά αρνητικός σχετικά με το πανκ κούρεμά σου, τα τατουάζ και το σκουλαρίκι στη μύτη σου.

Έχω συνειδητοποιήσει πια ότι οι μοτοσικλέτες δεν είναι και τόσο επικίνδυνες και δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι όταν έμαθα ότι δεν έχεις δουλέψει μία μέρα στη ζωή σου. Είμαι σίγουρος επίσης ότι όσοι κοιμούνται στα παγκάκια του πάρκου το βράδυ δεν είναι και τόσο κακοί.

Βέβαια η κόρη μου είναι μόνο 18 και θέλει να σε παντρευτεί αντί να πάει στο Χάρβαρντ με υποτροφία, αλλά δεν μαθαίνεις τα πάντα από τα βιβλία σε αυτή τη ζωή.

Καμιά φορά ξεχνάω πόσο συντηρητικός είμαι. Παραδέχομαι ότι έκανα λάθος. Τώρα έχω μετανιώσει και έχεις την ευλογία μου να παντρευτείς την κόρη μου.

Φιλικά

Ο μέλλων πεθερός σου!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για τα 20 εκατομμύρια ευρώ που κέρδισες στο λόττο» 

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Γιατί πάντα ερωτευόμαστε το λάθος άνθρωπο;


Θύματα του έρωτα πέφτουν πολλές γυναίκες και ερωτεύονται λάθος ανθρώπους. Και αν αυτό συμβεί μία ή δύο φορές, δεν πειράζει.. Όταν όμως οι λάθος σχέσεις είναι συχνό φαινόμενο στη ζωή μιας γυναίκας, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Σύμφωνα με το «Journal of Sex Research», οι λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, έχουν να κάνουν με την ίδια και το επίπεδο αυτοεκτίμησης της.

Δεν είναι η κακιά στιγμή που συνάντησε τον λάθος άνθρωπο μια γυναίκα, είναι ότι βλέπει τους άνδρες που θέλει εκείνη να δει με βάση τα δικά της βιώματα, χωρίς να βλέπει ότι υπάρχουν γύρω της και άλλοι άνδρες.Συνήθως οι γυναίκες πέφτουν στην παγίδα του πρότυπου έχουν στο μυαλό τους καρφωμένο από την παιδική τους ηλικία και το αν αλλάξουν τα πρότυπά τους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Επίσης, είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να επιλέγουν το νέο τους σύντροφο με βάση τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου, σαν να επιθυμούν να συνεχίσουν την ίδια σχέση.Το πιο σοβαρό λάθος όμως είναι ότι δεν αξιολογούν αντικειμενικά τις σχέσεις τους. Δηλαδή, θεωρούν ότι πάντα φταίει ο άλλος ή η κακιά στιγμή ή οι συγκυρίες. Η δική τους συμμετοχή στο χωρισμό δε λαμβάνεται ποτέ υπόψη.

Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, όταν αναζητούν το πρότυπο του πατέρα τους.Αν ο μπαμπάς ήταν οξύθυμος ή βίαιος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι κόρες θα δείχνουν ενδιαφέρον για πιο επιθετικούς χαρακτήρες, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον μιας σχέσης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μία γυναίκα θα πρέπει να μένει για ένα διάστημα μόνη της μετά από έναν χωρισμό, πριν μπει σε μία άλλη σχέση. Το διάστημα της ελευθερίας μπορεί να τη δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και την αυτοεκτίμηση.

onmed.gr

ΦΟΒΕΡΟ!!! – Δείτε τι βρήκε μέσα στην μοτοσυκλέτα του [εικόνες]


Ο ιδιοκτήτης μιας μοτοσυκλέτας είχε να την χρησιμοποιήσει για 2 μήνες... 

Φανταστείτε την έκπληξη του όταν ανακάλυψε το παράξενο θέαμα που ακολουθεί μέσα σε αυτή…




Γλυκός Τραχανάς: Πως φτιάχνουμε σπιτικό γλυκό τραχανά


traxanas glykos

 
Υλικά για την παρασκευή περίπου 7 κιλών (ενδεικτική ποσότητα) τραχανά: 
 
1. 8 κιλά γίδινο γάλα (μπορεί να γίνει και με πρόβειο ή με αγοραστό φρέσκο πλήρες)
 
2. 4 κιλά πλιγούρι (ψιλοκομμένο σιτάρι ή αλλιώς μπουλουγούρι από Σούπερ Μάρκετ)
 
3. 1 κιλό σιμιγδάλι χοντρό
 
4. 5 κουταλιές της σούπας αλάτι
 
5. Κόσκινο για τραχανά (Μπορείτε να το πάρετε δανεικό από ένα φίλο ή θα το βρείτε σίγουρα σε μια εμποροπανήγυρη ή σε ένα κατάστημα με είδη κουζίνας)
 
Εκτέλεση:
 
traxanas-glykosΒράζουμε το γάλα σε μιά μεγάλη κατσαρόλα (αν δεν έχετε τόσο μεγάλη βάλτε το σε δυο μικρές και ακολουθείτε τη συνταγή και στις 2 κατσαρόλες με τα μισά υλικά) ανακατεύοντας συνεχώς. Αναμιγνύουμε τα στερεά υλικά (πλιγούρι, σιμιγδάλι και αλάτι). Μόλις το γάλα αρχίζει να φουσκώνει, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό και ρίχνουμε σιγά σιγά το μείγμα (με μία κούπα ή ένα πιάτο) ανακατεύοντας συνεχώς. Εδώ θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου, αφού δεν μπορείτε να ανακατεύεται και να ρίχνετε το μείγμα ταυτόχρονα! Αφού ρίξετε  όλο το μείγμα ο τραχανάς θα αρχίσει να πήζει, οπότε κλείνουμε τη φωτιά, αποσύρουμε την κατσαρόλα από την κουζίνα και τη σκεπάζουμε με μία πετσέτα. Το αφήνουμε για 2 ώρες και μετά το αδειάζουμε σε ένα ταψί με μια κουτάλα. Κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και το αφήνουμε σκεπασμένο στο ταψί. Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει και να σφίξει κάποιες ώρες. Εγώ το άφησα 9 ώρες. Μπορείτε για παράδειγμα να το φτιάξετε αποβραδίς και να το αφήσετε όλο το βράδυ μέσα στο ταψί. Μετά τρίβουμε τον τραχανά στο ειδικό κόσκινο. Στρώνουμε αρχικά σε 2 κρεβάτια εφημερίδες από κάτω (ώστε να μη μυρίσει το στρώμα) και τραπεζομάντιλο από πάνω. Μετά απλώνουμε το τραχανά που έχουμε τρίψει ομοιόμορφα. Αν τα κρεβάτια που θα απλώσουμε είναι μέσα στο σπίτι βάζουμε ανεμιστήρα ή το κλιματιστικό σε λειτουργία ανεμιστήρα και με ανοικτά παράθυρα , κλειστά παντζούρια αφήνουμε 24 ώρες τον τραχανά να στεγνώσει. Ο τραχανάς μπορεί να στεγνώσει και στο μπαλκόνι ή στην αυλή, πρέπει όμως να τον προστατέψουμε από μύγες με ένα τούλι και να εξασφαλίσουμε ότι δε θα προσεγγίσουν γάτες. Στη συνέχεια κλείνουμε τον αέρα και μαζεύουμε τον τραχανά σε ένα κρεβάτι, αφήνοντας τον με ανοικτά παράθυρα  και κλειστά παντζούρια για 10 μέρες. Ο τραχανάς μας είναι έτοιμος, τον τοποθετούμε  σε δοχεία φαγητού (γυάλινα, πλαστικά ή τσίγκινα) και αναλώνεται στα επόμενα 2 χρόνια.
 
Καλή σας όρεξη! 
 

Η γεύση του ουίσκι αλλάζει ανάλογα με το πού το πίνει κανείς


Το ουίσκι δεν έχει πάντα την ίδια γεύση, ακόμα κι αν είναι η ίδια μάρκα. Η γεύση του αλλάζει ανάλογα με το πού το πίνει κανείς, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, η οποία έδειξε ότι το περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο για το πώς κάποιος αντιλαμβάνεται το ποτό του και πόσο του αρέσει.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή περιβαλλοντικής ψυχολογίας Τσαρλς Σπενς του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο εξειδικευμένο περιοδικό «Flavour» (Γεύση), σύμφωνα με το Science, πειραματίστηκαν με πάνω από 400 εθελοντές, εξετάζοντας αν και κατά πόσο οι τελευταίοι αισθάνονταν διαφορετική τη γεύση του ουίσκι τους, ανάλογα με τα διαφορετικά πράγματα που έβλεπαν, άκουγαν και μύριζαν γύρω τους.

Τα πειράματα σε τρεις διαφορετικά διαμορφωμένους χώρους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γεύση του ίδιου ουίσκι διαφοροποιείται σε ποσοστό 10% έως 20%, ανάλογα με το περιβάλλον που κάποιος το πίνει. Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή η διαπίστωση θα μπορούσε να ληφθεί υπόψη κατά τη διαμόρφωση των χώρων όπου καταναλώνονται αλκοολούχα ποτά (μπαρ, εστιατόρια κ.λπ.).

Οι εθελοντές έτειναν να προσδίδουν στο ουίσκι πού έπιναν μια γεύση σχετική με την αίσθηση του περιβάλλοντος χώρου. Για παράδειγμα, ένα «γλυκό» δωμάτιο έκανε το ουίσκι στον ουρανίσκο να φαίνεται πιο γλυκό και ένα δωμάτιο με ξύλινη επένδυση προσέδιδε μια γεύση ξύλου στο ποτό. Παρεμπιπτόντως, αυτή ακριβώς η «ξύλινη» γεύση (υπό τους ήχους των ξύλων που καίγονται στο τζάκι) ήταν που άρεσε περισσότερο από κάθε άλλη στους πότες.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σάλος στη Θεσσαλονίκη! 45χρονος έταζε καριέρα μοντέλου σε έφηβες για να τις φωτογραφίζει γυμνές!


Το όνειρο έφηβων κοριτσιών να κάνουν καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο 45χρονος, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς φέρεται ότι είχε μετατρέψει μισθωμένο χώρο σε στούντιο όπου φωτογράφιζε γυμνές και ημίγυμνες τις νεαρές κοπέλες, στις οποίες υπόσχονταν καριέρα στο μόντελινγκ, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει άριστες διασυνδέσεις στο συγκεκριμένο χώρο. 

Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, με κάποιες από αυτές κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές...

Σε έρευνα αστυνομικών στο υποτιθέμενο στούντιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, από τις οποίες μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκαν τρεις έφηβες. 

http://www.newsit.gr/

Ούτε που φαντάζεστε τι ζει μέσα στον αφαλό σας!


Ίσως φανεί περίεργο, όμως για τους βιολόγους, ο ανθρώπινος αφαλός παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η ιδέα για την σοβαρή ενασχόληση με την «ομφαλοσκόπηση», ξεκίνησε όταν επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, προσπάθησαν να ενημερώσουν τον κόσμο, σχετικά με άγνωστες πτυχές γύρω από το δέρμα. Το μεγαλύτερο και ένα από τα σημαντικότερα ανθρώπινα όργανα.
Η έρευνα που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, έδωσε την ευκαιρία στους επιστήμονες να μελετήσουν μεταξύ άλλων, τους μικροοργανισμούς που ευδοκιμούν πάνω στο ανθρώπινο δέρμα.
Ποιο λοιπόν είναι το καταλληλότερο σημείο του δέρματος για να βρούμε αυτούς τους μικροοργανισμούς;
Μα φυσικά ο αφαλός, απαντούν οι ειδικοί. Λόγο της φυσιολογίας του και της δυσκολίας που έχει να καθαριστεί, αποτελεί για τους ερευνητές ένα «παρθένο δάσος μικροβίων», κάτι παρόμοιο με τη ζούγκλα του Αμαζονίου, όπου διάφορα είδη ζώων και φυτών έχουν βρει καταφύγιο.
Έτσι λοιπόν ξεκίνησε το πρόγραμμα για τη βιοποικιλότητα του αφαλού (Belly Button Biodiversity), για να μας ξαφνιάσει με τα αποτελέσματα του.
Από τα δείγματα 60 αφαλών, ανιχνεύτηκαν περίπου 2.368 είδη βακτηρίων, εκ των οποίων τα 1.458 ενδεχομένως να εμφανίζονται για πρώτη φορά στην επιστήμη.
Ορισμένοι άνθρωποι που συμμετείχαν στην έρευνα, έδιναν «στέγη» μέσω του αφαλού τους σε μόλις 29 είδη, ενώ άλλοι είχαν αφαλό «ξενοδοχείο», φιλοξενώντας πάνω από 107...
Σε μερικές περιπτώσεις βέβαια οι ερευνητές σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Για παράδειγμα στον αφαλό ενός συγγραφέα βρέθηκε ένα βακτήριο, το οποίο οι επιστήμονες είχαν ξανασυναντήσει μόνο στο έδαφος της Ιαπωνίας. Ακόμη πιο περίεργο είναι πως ο άνδρας δεν είχε ποτέ επισκεφθεί την Ιαπωνία.
Σε μία άλλη περίπτωση, ενός άνδρα που πλενόταν πολύ σπάνια, βρέθηκαν «εξτρεμόφιλα» βακτήρια, δηλαδή βακτήρια που επιβιώνουν κάτω από ακραίες συνθήκες (για παράδειγμα βακτήρια που συναντώνται σε παγετώνες!).
Παρά τη μεγάλη βιοποικιλότητα των δειγμάτων που εξετάστηκαν, αποδείχτηκε πως περίπου οκτώ είδη υπήρχαν στο 70% των ανθρώπων.
Ο μεγάλος γρίφος αυτή τη στιγμή, για τους επιστήμονες είναι να ανακαλύψουν τους λόγους, που εμφανίζονται ξεχωριστά βακτήρια σε διαφορετικούς ανθρώπους.
Περίπου 600 επιπλέον δείγματα αφαλών, θα εξεταστούν από τους ερευνητές του προγράμματος, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν τις επιπτώσεις που έχουν τα βακτήρια στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και το πώς αυτά σχετίζονται με τον τόπο γέννησης του ανθρώπου, τις συνθήκες ζωής, τη διατροφή κλπ. 

Έκθεση – «βόμβα»: Η χώρα θα «πνίγεται» από το χρέος έως το 2020!

Από τα μέσα του 2014 δεν θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το δημόσιο χρέος -Πρόταση για μείωση επιτοκίων και νέο «κούρεμα».

«Καταπέλτης» για την βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους αποτελεί η έκθεση που συνέταξε το γραφείο προϋπολογισμού του κράτους με θέμα «το δημόσιο χρέος μετά το τέλος του μνημονίου (2014)», καθώς γίνεται λόγος για νέα μέτρα, ενώ χαρακτηρίζεται «ψευδαίσθηση» η επιστροφή της χώρας στις αγορές μετά το 2014.

Στην 21 σελίδων έκθεση που εκπόνησε ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον καθηγητή Π. Καζάκο, διαπιστώνεται ότι το χρέος δεν πρόκειται να τεθεί σε τροχιά μείωσης και να γίνει βιώσιμο ως το 2020 ή το 2022.

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση, «η τρέχουσα δανειακή σύμβαση με την τρόικα με όρους που περιλαμβάνονται στο "Μνημόνιο" λήγει το 2014. Τότε θα καταβληθεί η τελευταία δόση. Από το β΄ εξάμηνο 2014 οι πόροι που διαθέτει η χώρα δεν θα επαρκούν για να καλύψει τις υποχρεώσεις προς πληρωμή των τόκων για τα δάνεια που έχει λάβει.

Ειδικότερα, δεν θα επαρκεί το πρωτογενές πλεόνασμα (=περίσσευμα φόρων πάνω από τις δαπάνες) για την πληρωμή των τόκων. Κάπως απλά, η διαφορά μεταξύ τόκων και πρωτογενούς πλεονάσματος είναι το "δημοσιονομικό κενό".

Επίσημα το "δημοσιονομικό κενό" υπολογίζεται με βάση την τρέχουσα πολιτική προσαρμογής. Αν η τελευταία αλλάξει, πχ αν αυξηθούν οι κοινωνικές δαπάνες, τότε ceteris paribus το κενό γίνεται μεγαλύτερο και μαζί του οι δανειακές ανάγκες.

Το ίδιο ισχύει αν υπάρξει υστέρηση των φορολογικών εσόδων. Το ΔΝΤ προβλέπει ένα "δημοσιονομικό κενό" 4,4 δισ. ευρώ προς τα τέλη 2014 και επιπλέον 6,5 δισ. ευρώ το 2015, συνολικά 11 δισ. ευρώ».

Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, «η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί ότι το κενό είναι μικρότερο, ελπίζοντας ότι θα πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 2,83 δισ. ευρώ. Όπως και να διαμορφωθεί τελικά, το "κενό" θα πρέπει να καλυφθεί, πράγμα που μπορεί να γίνει με νέο δανεισμό, μείωση των επιτοκίων και νέα μέτρα ή με έναν συνδυασμό όλων αυτών. Η κυβέρνηση αποκλείει νέα μέτρα.

Ας προσθέσουμε ότι το "κενό" διευρύνεται αν προσθέσουμε τις δαπάνες πληρωμής ληξιπρόθεσμων χρεών. Τότε μετονομάζεται σε "χρηματοδοτικό κενό". Η Ελλάδα δεν θα είναι εύκολο να δανεισθεί με λογικούς όρους από τις αγορές για να καλύψει το "κενό" αυτό, δηλαδή να πληρώσει τους τόκους και να αποπληρώσει ληξιπρόθεσμα δάνεια».

Όπως επισημαίνεται στην ίδια έκθεση, «μια συμφωνία για νέα δάνεια στήριξης ή και άλλες διευκολύνσεις (μείωση επιτοκίων κλπ) είναι η πιθανότερη λύση με τα σημερινά δεδομένα. Προβλέπονται άλλωστε στη δήλωση της Ευρωομάδας. Επίσης και συναφώς, η ελληνική πλευρά εξετάζει το ενδεχόμενο να καλύψει μέρος του δημοσιονομικού κενού με διάφορους τρόπους εκτός δανεισμού από τους εταίρους, ένας από τους οποίους είναι η προσφυγή στις "αγορές". Η τρόικα για τους δικούς της λόγους την παρακινεί προς αυτή την κατεύθυνση». Ωστόσο, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής, εκτιμά ότι «μια νέα δανειακή σύμβαση για το κλείσιμο του δημοσιονομικού κενού δίνει μόνον προσωρινή λύση για ένα- δύο χρόνια και αναβάλλει την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος που είναι ο όγκος του δημοσίου χρέους της χώρας».

Για την επεξεργασία των προτάσεών του, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής λαμβάνει ως βασική παραδοχή ότι «το χρέος (και ο λόγος χρέους) δεν πρόκειται να τεθεί σε τροχιά μείωσης και να γίνει "βιώσιμο" ως το 2020 ή 2022 αποκλειστικά με εθνικές προσπάθειες αποταμίευσης (=δημιουργίας πρωτογενών πλεονασμάτων και ιδιωτικοποιήσεις), χωρίς οποιαδήποτε αναδιάρθρωση (=νέο "κούρεμα") ή και αναδιάταξη (=επιμήκυνση των περιόδων αποπληρωμής χρεών) και άλλες διευκολύνσεις».

Σύμφωνα με την έκθεση «η εξυπηρέτηση του χρέους ώστε να γίνει βιώσιμο μόνο με τις δικές μας δυνάμεις προϋποθέτει έναν συνδυασμό ρυθμών μεγέθυνσης και πρωτογενών πλεονασμάτων για πολλά χρόνια που όμως δεν είναι ρεαλιστικό να υποθέσουμε ότι θα επιτευχθούν. Θα προϋπέθετε επίσης δυνατότητα αναχρηματοδότησης από τις αγορές με ανεκτούς όρους».

Η έκθεση καταλήγει, παραθέτοντας εναλλακτικά σενάρια για τη μείωση του χρέους, συμπεριλαμβανομένων της μείωσης επιτοκίων και επέκτασης χρονικής διάρκειας, της αμοιβαιοποίησης μέρους του χρέους (ευρωομόλογα) και της διαγραφής μέρους αυτού.

newsbomb

Τι λένε τα ημερομήνια για τον καιρό


Παγωνιά και απότομες εναλλαγές του καιρού φέτος...

Σύμφωνα με τα μερομήνια, μέθοδο που χρησιμοποιούσαν πολλά χρόνια πριν και βασίζονταν στην γνώση κάποιων ανθρώπων να ερμηνεύουν κάποια σημάδια του ορίζοντα, ο καιρός για τους επόμενους μήνες σε όλη την Ελλάδα θα κυλήσει κάπως έτσι..

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ


Με ψύχρα και άστατο καιρό ξεκινάει ο μήνας και συνεχίζεται με μεγάλες εναλλαγές. Από τα μέσα του μήνα θα έχουμε πτώση εκ νέου της θερμοκρασίας με βροχές και ισχυρούς ανέμους.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ


Βροχές με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες θα έχουμε το πρώτο 15ημερο σε όλη σχεδον την χώρα.Απότομη πτώση της θερμοκρασίας στη συνέχεια με κακοκαιρία και χιόνια στα ορεινά μέχρι το τέλος του μήνα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ


Χαμηλες θερμοκρασίες θα επικρατούν σε ολη σχεδόν την χώρα με χιόνια κυρίως στην βόρεια και κεντρική,όλη την διάρκεια του μήνα με μικρές εναλλαγές του καιρού καθώς και δυνατούς ανέμους.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ


Αρχίζει ο μήνας με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αλλά γρήγορα έχουμε απότομη πτώση της θερμοκρασίας με δυνατούς ανέμους και χιόνια σε όλη σχεδόν την χώρα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ


Αρχίζει με χειμωνιάτικο καιρό σχετικά ήπιο για να συνεχιστεί με ισχυρούς βοριάδες κρύο και χιόνια κυρίως στην βόρεια ανατολική και κεντρική χώρα.

ΜΑΡΤΙΟΣ


Αρχίζει με σταδιακή βελτίωση του καιρού με μικρά διαστήματα βροχοπτώσεων και ηλιόλουστες μέρες προς το τέλος του μήνα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ


Βροχερός μήνας με συνεχής εναλλαγές του καιρού και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους προς το τέλος του μήνα.

ΜΑΙΟΣ


Συνεχίζεται ο άστατος καιρός με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες 

ΙΟΥΝΙΟΣ


Ζεστός καιρός στην αρχή του μήνα αλλά μετά τα μέσα του μήνα θα έχουμε αστάθεια και ισχυρούς ανέμους χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή της θερμοκρασίας.

ΙΟΥΛΙΟΣ


Πολύ ζεστός μήνας με μικρή αστάθεια.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ


Ζεστός μήνας με πολλές εναλλαγές και ανέμους.
Rainy Users Information 











Δημοσκόπηση – Σοκ στη Γαλλία: Πρώτο το Εθνικιστικό "Εθνικό Μέτωπο"


Σύμφωνα με την δημοσίευση του newpost.gr το Εθνικό Μέτωπο ενδέχεται να έλθει πρώτο στις προσεχείς ευρωεκλογές, ξεπερνώντας σε ποσοστά τα δύο μεγάλα κόμματα για πρώτη φορά σε εθνική βάση, προκύπτει από δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό Νουβέλ Ομπζερβατέρ. 

Περίπου το 24% των όσων ερωτήθηκαν στα πλαίσια της έρευνας απάντησαν πως θα το ψηφίσουν έναντι του 22% που δήλωσε ότι θα ψηφίσει το κεντροδεξιό κόμμα UMP κι ενός 19% που τάχθηκε υπέρ του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος. 

Τα ποσοστά του Εθνικού Μετώπου ήταν αυξημένα κατά τρεις μονάδες από την προηγούμενη αντίστοιχη έρευνα της εταιρείας Ifop, που διενεργήθηκε τον περασμένο Μάιο, την ώρα που οι Σοσιαλιστές χάνουν τρεις ποσοστιαίες μονάδες, ενώ το UMP κερδίζει μία. 

Η έρευνα αυτή έγινε από την 1η ως την 4η Οκτωβρίου σε δείγμα 1.893 Γάλλων εκλογέων. 

Το Εθνικό Μέτωπο πάντοτε ήταν μαγνήτης για τις ψήφους διαμαρτυρίας, όμως η νέα ηγέτιδα του Μαρίν Λεπέν έχει κατορθώσει να προσελκύσει τους απογοητευμένους υποστηρικτές των Σοσιαλιστών και του UMP με τους πύρινους λόγους της εναντίον της εγκληματικότητας και των παράνομων μεταναστών Ρομά, ενώ έχει καταφέρει να κεφαλαιοποιήσει τη μείωση της δημοτικότητας των Σοσιαλιστών και τις εσωτερικές έριδες στο UMP. 

Η ρητορική της μοιάζει να ελκύει και τον διάσημο ηθοποιό Αλέν Ντελόν, ο οποίος δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα Λε Ματέν πως «επιδοκιμάζει» τη «σημαντική θέση του Εθνικού Μετώπου», εκτιμώντας ταυτόχρονα πως «δεν θα βρισκόμασταν σε αυτό το σημείο εάν ο Νικολά Σαρκοζί ήταν ακόμη πρόεδρος». 

Ερωτηθείς για την άνοδο της ακροδεξιάς, τόσο στη Γαλλία με το Εθνικό Μέτωπο, όσο και στη Γενεύη με το Κίνημα των Πολιτών της Γενεύης (MCG), ο παγκοσμίου φήμης γαλλοελβετός ηθοποιός τη χαρακτήρισε «εποικοδομητική» 

«Εποικοδομητική διότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να του μιλάμε όπως κάνουμε τώρα. Θέλουν πράξεις, θέλουν άλλα πράγματα. Έχουν γνωρίσει μία άλλη Γαλλία υπό τον Ντε Γκολ, ή ακόμη και με τον Μιτεράν», είπε ο 77χρονος ηθοποιός. 

«Ιδού γιατί το Εθνικό Μέτωπο, όπως το MCG στη Γενεύη, καταλαμβάνουν μία τόσο σημαντική θέση και αυτό το επικροτώ, το προωθώ και το κατανοώ πολύ καλά», πρόσθεσε. 

Ερωτηθείς για τη δυνατότητα του Εθνικού Μετώπου να κάνει πράξη τη ρητορική του, ο Αλέν Ντελόν δήλωσε πεπεισμένος ότι «είναι ικανό εάν κατορθώσει να έχει πίσω του μία στέρεα εκλογική δύναμη. Επί χρόνια, ο Λεπέν κι η κόρη του αγωνίζονταν, αλλά μάχονταν λίγο πολύ μόνοι τους. Τώρα, για πρώτη φορά δεν είναι μόνοι τους. Έχουν τους Γάλλους στο πλευρό τους». 

«Εάν αυτό μεταφερθεί και στη Γενεύη, θα είναι πολύ σημαντικό. Και εκεί επίσης έχει ξεχειλίσει το ποτήρι», πρόσθεσε στην τηλεφωνική του συνέντευξη ο Ντελόν, προσδιορίζοντας πως «δεν παραληρώ, εγώ δεν παραληρώ ποτέ».

Η γυναικεία ομάδα της Βραζιλίας σε προπόνηση για πασαρέλα

Οι Βραζιλιάνες υποψήφιες Miss Bumbum 2013 παίζουν ποδόσφαιρο για την προώθηση του διαγωνισμού, τα κορίτσια χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έδειξαν το ταλέντο τους.. στην μπάλα, η περσινή νικήτρια Andressa Urach διαιτητεύει τον αγώνα!

Δείτε τις














Τα ζώδια σήμερα 10 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Παρόλο που θα ξεκινήσει η ημέρα σας με αισιοδοξία μπορεί ξαφνικά να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες και κυρίως από το οικογενειακό περιβάλλον και αυτό να σας ρίξει ή να σας βάλει σε πιο βαθιά σκέψη.
Ερωτικά: Έχετε κάποιες απαιτήσεις που άλλες φορές τις εκδηλώνετε και άλλες όχι. Ίσως καλό θα ήταν αν δεν είστε έτοιμοι να μη βάλετε τάξη και όρια. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις για να δείτε το σωστό και το λάθος κυρίως με Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας προβληματίζει η δουλειά σας γιατί δεν σας δίνει τα εχέγγυα που πιστεύατε. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν ξαφνικά και θα αλλάξετε οπτική γωνία. Αν σας προτείνουν κάτι που δεν σας αρέσει καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις αιφνίδιες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε το μυαλό σας προς μια κατεύθυνση και μερικές φορές χάνεστε μέσα σε σκέψεις. Ίσως να βγείτε από ένα αδιέξοδο με ένα πρακτικό και πολύ περιορισμένο τρόπο. Η τάση σας να οργανώσετε καλύτερα το περιβάλλον σας θα σας δημιουργήσει ηρεμία.
Ερωτικά: Σας έχουν μείνει κάποιες αντιστάσεις από εγωιστικά κατάλοιπα. Αυτά σίγουρα δεν βοηθάνε στο να έχετε μια άνετη και ελεύθερη σχέση αλλά το πείσμα σας μερικές φορές δεν κρατάει πολύ αν δείτε συμπεριφορά που θα έχει μια μεγαλύτερη κατανόηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Σίγουρα υπάρχουν κάποια θέματα που θα πρέπει να διευθετήσετε και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο γιατί θα βρείτε κάποια λύση που ίσως να προέρχεται και από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις τις οποίες όμως θα χρειαστεί να υλοποιήσετε μέσω τρίτων. Η επαφή με τον Τοξότη σας υποχρεώνει να τα λέτε μαζί του πιο ανοικτά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βάλετε κάποια όρια που θα σας εξασφαλίζουν τουλάχιστον τον σεβασμό στο πρόσωπό σας.
Ερωτικά: Είστε πολύ προβληματισμένοι γιατί μπορεί μεν να έχετε ανοιχτεί και να κάνετε ακόμα και εξομολογήσεις. Όταν θα βάλετε κάτω τα γεγονότα και τις καταστάσεις που έχετε αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσετε, πιθανόν να μετανιώσετε γιατί θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που θα σας κάνουν να υποχωρήσετε. Ο Αιγόκερως είναι το πρόσωπο που μόνιμα προσπαθεί να σας βάλει σε ένα καλούπι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αλλά σε μερικά σημεία καταφέρνετε να έχετε κάποια επιτυχία μετά από τεράστια υπομονή. Βάλτε τάξη και μην είστε χαοτικοί και επιπόλαιοι σε κάποιες κρίσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθετε μια τάση για ελευθερία αλλά επειδή αυτό μεταβάλλεται συνεχώς, θα χρειαστεί να είστε σταθεροί στους στόχους που βάζετε στην καθημερινότητά σας. Η εναλλακτική θεραπεία και γενικά ένας νέος τρόπος ζωής ίσως να σας κερδίσει για ένα διάστημα.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή προέχει για αυτό ίσως να πατήσετε πόδι σε μια κατάσταση καταπιεστική. Από την άλλη η σχέση με έναν Δίδυμο ή Τοξότη θα σας δώσει μια καινούργια διάσταση την οποία όμως δεν θα είναι εύκολο να την κρατήσετε λόγω εξωτερικών συνθηκών.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες ρίσκου και ίσως μπορέσετε να βγάλετε κάτι καλό από αυτό. Αλλά χρειάζεται παρόλα αυτά να τις κοστολογήσετε πολύ πιο οργανωμένα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε αρκετά θετικοί για αυτό μπορείτε να χαλαρώσετε και να γίνετε για λίγο παιδιά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο καλά θα κάνετε να αφήσετε το σοβαρό σας ύφος και να περάσετε καλά.
Ερωτικά: Η δυναμική σας συμπεριφορά θα εκφραστεί μέσω μιας έντονης ερωτικής ιστορίας στην οποία θα δώσετε αλλά και θα πάρετε πολλά. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα εξελιχθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να ξεκινήσετε σήμερα να δουλεύετε πάνω σε μια νέα πρόταση. Επειδή θα δώσετε ένα κομμάτι της ενέργειάς σας και θα ανταμειφθείτε ανάλογα να επιμείνετε πάνω στις επιδιώξεις σας γιατί σίγουρα θα έχετε επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Το πνεύμα της οικογενειακής αρμονίας ίσως να είναι πιο έντονο από ποτέ. Για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα θα πρέπει να σταματήσετε να γκρινιάζετε συνέχεια ή να έχετε αμφιβολίες για τα πρόσωπα που σας περιστοιχίζουν.
Ερωτικά: Παρόλο που παραμένετε μερικοί αρκετά κλεισμένοι στον εαυτό σας τώρα σιγά-σιγά αρχίζετε και ξεμυτίζετε και κάνετε κάποιες κινήσεις οι οποίες μπορεί να φοβάστε ότι θα σας εκθέσουν. Μάλλον θα είναι τολμηρές για αυτό ίσως να τις αποφεύγετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί ίσως να ξεκινήσετε να κάνετε μια δουλειά από το σπίτι σας για αυτό ίσως να μην είστε πολύ ξεκάθαροι για τα κέρδη ή τις ζημιές που θα έχετε. Προς το παρόν επικρατεί το κλίμα της αισιοδοξίας και ίσως να μην βλέπετε το μελλοντικό αποτέλεσμα. Πιθανά έξοδα για το σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μπορεί σήμερα να ασχοληθείτε με το θέμα μιας γνώσης η οποία θα σας δώσει ψυχική ανάταση. Ένα πιθανό ταξίδι σε συνδυασμό με έναν Τοξότη θα σας κάνει καλό γιατί θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες.
Ερωτικά: Επειδή σκέφτεστε περισσότερο θετικά και αισιόδοξα για μια σχέση που δεν έχει ξεκαθαριστεί, δηλαδή αν θα είστε φίλοι ή κάτι περισσότερο, θα δείτε ότι χωρίς να το καταλάβετε θα ξεκινήσει από την πλευρά του άλλου ατόμου ένα έντονο φλερτ. Οι υπόλοιποι και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα νιώσετε πολύ δυνατά με το πρόσωπο που είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που έρχονται ίσως από το παρελθόν σας ή από υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει από κοινού με ένα άτομο. Σήμερα τουλάχιστον θα δείτε κάποια θετικά αποτελέσματα και θα βγείτε από ένα αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε αισιοδοξία γιατί περιμένετε να γίνει κάτι που θα σας εξελίξει σε κάποιες καταστάσεις. Η επίδοση αγορών και ειδικά σε αντικείμενα που μπορεί να αφορούν και ηλεκτρονικά μπορεί να είναι κάπως υπερβολική λόγω της επιθυμίας να φανείτε περισσότερο.
Ερωτικά: Είστε κάπως ανοικτοί στην επικοινωνία ή τουλάχιστον αν δεν είστε σε συγκεκριμένες περιπτώσει σκέφτεστε να γίνετε περισσότερο ανεκτικοί σε συμπεριφορές που παλιά σας θύμωναν αρκετά. Ο Δίδυμος θα σας κάνει να ανοίξετε τα χαρτιά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε κάποιες κινήσεις για να εξασφαλίσετε ένα μικρό άνοιγμα που έχει φανεί στον ορίζοντα αλλά συνεχίζετε να νιώθετε συντηρητικοί και κατά κάποιον τρόπο πολύ σοβαροί και συγκρατημένοι, κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Επειδή έχετε καταλάβει ότι μερικές φορές η ψυχή σας είναι πολύ δυνατή ίσως να κάνετε κάτι που άλλες φορές φοβόσασταν γιατί αυτή την στιγμή έχετε δυναμικότητα και κάποια άτομα που σας έχουν συκοφαντήσει μπορεί να βρείτε το θάρρος να τα βάλετε στην θέση τους.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Ταύρο και κυρίως να έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου θα περάσει από τα σαράντα κύματα. Αλλά εσείς έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες με την φιλοσοφία σας και την στάση ζωή σας. Αντίθετα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δημιουργήσετε κάτι καλό με έναν Λέοντα ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Εξ ορισμού υπερέχετε και υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που τις είχατε δουλέψει εδώ και πολύ καιρό και τώρα θα δείτε ότι κάτι αρχίζουν και αποδίδουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η διάθεσή σας μερικές φορές αλλάζει εύκολα γιατί βλέπετε ότι κάποια σχέδια σας δεν είναι εύκολο να γίνουν. Καλό είναι μερικές φορές που μένετε με τον εαυτό σας γιατί με αυτόν τον τρόπο δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας.
Ερωτικά: Ίσως θα πρέπει να είστε σε θέση να ακούτε πιο πολύ τα θέλω του συντρόφου σας γιατί μερικές φορές ενώ προσπαθείτε ίσως να μην εμβαθύνετε στα αίτια και να μένετε επιφανειακά στα παράπονα. Η επαφή με Δίδυμο σίγουρα είναι δύσκολη αλλά κάτι θα μάθετε και από αυτόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια μυστική πιθανώς κίνηση να σας κάνει να δείτε και την άλλη πλευρά των πραγμάτων. Ίσως να σας χρειάζεται επειγόντως να αντιληφθείτε το διαφορετικό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δεχτείτε να κάνετε τις αλλαγές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η χαρούμενη διάθεσή σας θα επηρεάσει και τους γύρω σας. Επειδή μετράει για σας η αυθεντικότητα, ίσως να ψάχνετε να βρείτε άτομα που θα εκφράζουν τις αληθινές τους προθέσεις και όχι τις ψεύτικες.
Ερωτικά: Υπάρχουν ελπίδες για μια σχέση η οποία τόσο καιρό ίσως να ήταν στο περιθώριο ή παρεξηγημένη και από τις δυο πλευρές. Μπορεί ο ένας από τους δυο να κάνει ένα ταξίδι για να συναντηθείτε. Η φιλία εξακολουθεί να είναι για σας σημαντικός παράγοντας για την σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, νιώθετε ότι είστε κολλημένοι και τίποτε δεν μπορεί να σας αλλάξει την ροή. Όμως αν σταματήσετε να το πιστεύετε και κινητοποιηθείτε καταλλήλως θα δείτε μια τεράστια αλλαγή.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η προοπτική σας είναι αρκετά θετική. Η γνώση σας χρειάζεται για να ανοίξει το μυαλό σας και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Η κοινωνικότητα αυτή την εποχή θα σας βοηθήσει.
Ερωτικά: Η διαδικασία μιας νέας γνωριμίας μπορεί να σας κάνει καλό αλλά μερικές φορές φοβάστε και τα ανοίγματα. Ίσως μερικοί να προτιμήσετε να επικοινωνήσετε με ένα άτομο που είχατε ήδη επαφή στο παρελθόν.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες ακόμα και από την οικογένεια σας αλλά καλό θα ήταν αν μπορείτε να είστε πιο ανοικτοί σε συνεργάτες και να παραμείνετε σταθεροί.
Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger