Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φοραει μονο αμμο η Gisele

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012


Φωτογραφίζεται γυμνή για την γαλλική έκδοση του περιοδικού Vogue τόσο σε ασπρόμαυρο φόντο όσο και σε έγχρωμο. Η βραζιλιάνα καλλονή, αποδεσμεύεται από περιττά υφάσματα και κυλιέται στην καυτή άμμο ανεβάζοντας το θερμόμετρο στο «κόκκινο». 


Το 31χρονο top model και μαμά δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να σαγηνέψει. Κάθε της δουλειά είναι καλύτερη από την προηγούμενη κι έχει αυτό το «κάτι» που κάνει τους άντρες να μην χορταίνουν να την βλέπουν. 









 



 

Miss Teen America:Μου αρεσουν πολυ οι Ελληνες αντρες


Η 17χρονη Ελεάννα Φρανγκέδη, που πρόσφατα στέφθηκε ως η πιο όμορφη έφηβη στην Αμερική, φωτογραφίζεται και μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό περιοδικό.
«Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες. Έχουν πολύ όμορφα μαλλιά και σκουρόχρωμα μάτια, κάτι που δε συναντάς πολύ εύκολα στη Φλόριντα. Θα μου άρεσε να είμαι πολύ με έναν Έλληνα, αλλά στα δεκαεπτά μου χρόνια δεν μπορώ να κάνω σχέδια γάμου».
Αυτό δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ η εστεμμένη Ελληνοαμερικανίδα που έρχεται κάθε χρόνο για διακοπές στο Πόρτο Χέλι : «Έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα για διακοπές, και πηγαίνουμε στο χωριό του πατέρα μου, που είναι κοντά στο Πόρτο Χέλι. Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Λατρεύω την ελληνική μουσική και στο iPod μου υπάρχουν τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Καλομοίρας. Με τους γονείς μου, μιλάμε πάντα ελληνικά, και παρόλο που δεν έχω πάει σε ελληνικό σχολείο, μπορώ να συνεννοούμαι. Μου αρέσουν πολύ οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα, και οι σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο και ο μουσακάς».
Πάντως, το τελευταίο πράγμα που έχει αυτό στο μυαλό της η Ελεάννα είναι το αντίθετο φύλο «Ναι, έχω έναν φίλο και ονομάζεται Φυσική, Χημεία, και Μαθηματικά. Θέλω πολύ να σπουδάσω βιοϊατρική τεχνολογία!»


Ξεσηκωσε την παραλια η Belen Rodriguez



Ωραίο πρόσωπο, σώμα να το πιεις στο ποτήρι και με βλέμμα όλο υποσχέσεις το μοντέλο με καταγωγή από την Αργεντινή, Belen Rodriguez είναι από τις πιο σέξι παρουσίες στην Ιταλία. 


Η Belen φόρεσε το μικροσκοπικό μπικίνι της και πήγε διακοπές αναστατώνοντας την παραλία. Οι παπαράτσι, που φυσικά δεν χάνουν τέτοιες ευκαιρίες, την φωτογράφισαν κι εκείνοι τους χάρισε «πολύτιμες» πόζες.











http://www.newsbeast.gr

H Μενεγακη, το μπλε μπικινι και ενα μπουκαλι αντηλιακο

Τι σημαίνει το ότι γίνεται είδηση -και μάλιστα με χιλιάδες views- ότι η Ελένη, που αυτή την στιγμή κάνει διακοπές στην Άνδρο, «δεν πάει πουθενά χωρίς το αντηλιακό της»; Μα φυσικά ότι ήρθε το καλοκαίρι και μας χτύπησε κατακέφαλα.
Το καλοκαίρι του 2012 είναι το πρώτο που η Μενεγάκη κατάλαβε πως να χρησιμοποιεί το twitter. Δηλαδή για να στέλνει φωτογραφίες στους followers της -ιδανικά με μαγιό. Όπως ακριβώς κάνει η Καρντάσιαν, η Ριάνα και οι λοιπές twitter celebrities.
Προσθέστε σε αυτές τις φωτό τις αντίστοιχες από τα περιοδικά που έχουν ακροβολίσει παπαράτσι στις παραλίες της Άνδρου, όπως π.χ. το ΟΚ, και το αποτέλεσμα είναι ένα ακόμη καλοκαίρι που οι καλοκαιρινές διακοπές της Μενεγάκη καταγράφονται καρέ καρέ.


Φανατικοι ισλαμιστες ζητουν να καταστραφουν οι πυραμιδες της Γκιζας!


Φανατικοί ισλαμιστές ζητούν επιμόνως από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αιγύπτου και μέλος των Αδελφών Μουσουλμάνων να καταστρέψει τις πυραμίδες της Γκίζας, το μοναδικό από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου, που σώζεται!

Σύμφωνα με το δίκτυο Russia Today, ο επικεφαλής της «Εθνικής Ενότητας», ισλαμιστικής οργάνωσης του Μπαχρέιν, Αμπντ αλ Λατίφ αλ Μαχμούντ, ζήτησε επανειλημμένως από τον Αιγύπτιο πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι να καταστρέψει «τα σύμβολα του παγανισμού» και να «ολοκληρώσει αυτό που δεν έκανε ο Αμρ Μπιν αλ Ας» (ο πιστός σύντροφος του Μωάμεθ που κατέκτησε την Αίγυπτο το 641 μ.Χ.).

Το αίτημα του ισλαμιστή ηγέτη ακολουθεί την καταστροφή τεμενών στο Τιμπουκτού, από μαχητές της Αλ Κάιντα στο Μάλι, η οποία καταδικάστηκε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τα λαθη που κανουν οι γυναικες στο σεξ!


“Κόβεται το σεξ;” αναρωτιόταν η Θεοπούλα στο σίριαλ “Παρά πέντε” και όλες χαμογελούσαμε, συμφωνώντας με τον υπονούμενο ισχυρισμό...
Μπορεί να μην κόβεται, χαλάει όμως. Κι όταν χαλάει... δημιουργείται πρόβλημα στη σχέση, στη διάθεση, στην αυτοπεποίθηση, σχεδόν παντού.
Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους μπορεί να χαλάσει το σεξ καθώς και τα λάθη που κάνουν συνήθως οι γυναίκες.
ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ “ΧΑΛΑΕΙ” ΤΟ ΣΕΞ
-Έλλειψη συναισθήματος
“Όταν δεν αγαπάμε, δεν νιώθουμε πράγματα για τον άλλον και απλά κάνουμε βιολογική επαφή” σημειώνει η ψυχολόγος.
-Άγχος και κούραση
“Πρέπει να ξεμπλοκάρεις. Ή δεν θα κάνεις σεξ γιατί νιώθεις άσχημα ή θα το ξεπεράσεις και θα σκεφτείς ότι η ζωή είναι ωραία, ότι έχεις έναν άνθρωπο που τον αγαπάς και βρίσκεσαι κοντά του και έτσι να μπορέσεις να ξεπεράσεις το άγχος και την κούραση”.
-Πλήξη και ανία λόγω μη ευρηματικότητας.
“Δηλαδή το να κάνετε το ίδιο συνέχεια. Πρέπει να γίνετε πιο ευρηματικοί και να ανακαλύπτετε καινούρια πράγματα που αρέσουν και στους δύο”.
-Λόγω υπερβολικής ανησυχίας για το σώμα μας και για το πως φαινόμαστε
“Πρέπει να ξέρουμε ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είμαστε μαζί σε μια τέτοια στιγμή, μας θέλει γι' αυτό που είμαστε και δεν θέλει κάτι άλλο. Γιατί αν θέλει κάτι άλλο, θα ήταν και με κάτι άλλο.
-Λόγω εξωγενών παραγόντων
“Κάποιος άλλος που μένει μαζί μας, τα παιδιά που μεγαλώνουν, η στενότητα του χώρου κλπ.”
ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞ
-Σκέφτονται πάρα πολύ και αναλύουν
“Την ώρα που κάνουν σεξ δεν πρέπει να σκέφτονται: άραγε με αγαπάει, αυτά που κάνει μαζί μου τα έχει κάνει και με άλλες, τελικά θα παντρευτούμε; ...Και άλλου είδους τέτοιες ερωτήσεις”.
-Έχουν πολλές αναστολές
“Οι γυναίκες λόγω του μεγαλώματός τους επί σειρά ετών έχουν πολλές αναστολές στην ερωτική πράξη και σκέφτονται: μήπως κάνουν κάτι κακό ή αν τους συμβεί μια ανεπιθύμητηεγκυμοσύνη πως θα την αντιμετωπίσουν, μήπως δεν είναι καλά κορίτσια που κάνουν έρωτα με κάποιον άντρα αυτή την στιγμή που δεν έχουν παντρευτεί κλπ.”
-Ντρέπονται να ζητήσουν και να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν
“Με θάρρος πρέπει να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν διότι η ερωτική πράξη γίνεται για να ικανοποιηθούν και οι δύο. Παλιότερα οι γυναίκες ντρεπόντουσαν να διεκδικήσουν τον οργασμό τους και κάνανε ψεύτικο ενώ σήμερα τα νέα κορίτσια είναι πιο απελευθερωμένα σε αυτά τα θέματα”.
-Ντρέπονται πάρα πολύ για τον εαυτό τους και για το σώμα τους.
-Δεν είναι ελεύθερες και χαλαρές
“Πρέπει να ξέρουν ότι αυτό που κάνουν, το κάνουν επειδή το θέλουν και γιατί το δικαιούνται. Πρέπει να γνωρίζουν ότι το σεξ είναι κάτι πολύ όμορφο αρκεί να γίνεται με αυτόν που πρέπει και επειδή το θέλουν και όχι για να του κάνουν το χατήρι. Η συνειδητοποίηση ότι είναι δικαίωμά σου και απόλαυση σε συνδυασμό με το συναίσθημα θα σε βοηθήσει να είσαι πιο χαλαρή και πιο ελεύθερη”.


Να χασουν τις Ρωγες τους κινδυνευουν οι Καπνιστριες!

Το κάπνισμα μπορεί να κάνει τις ρώγες να ξεραθούν και να πέσουν!

Την εκπληκτική αυτή αποκάλυψη κάνει ένας από τους κορυφαίους Αμερικάνους πλαστικούς χειρούργους, ο Dr Anthony Youn.
Μην τρομάζετε! Δεν αφορά όλες και όλους, καθώς ο διάσημος γιατρός έσπευσε να διευκρινίσει ότι αυτό αφορά ...όσες και όσους υποβάλλονται σε επέμβαση ανώρθωσης του μαστού.

Οπως είπε, η νικοτίνη και το μονοξείδιο του άνθρακα που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια του καπνίσματος μπορεί να διαταράξει τη ροή του αίματος σε διάφορα μέρη του σώματος και έτσι διαταράσσει τη διαδικασία επούλωσης μετά από χειρουργική επέμβαση.

Οι τοξίνες μπορεί να ενεργήσουν ως «εικονικό τουρνικέ» με αποτέλεσμα να νεκρώσουν ένα μέρος του σώματος διακόπτοντας του αίματος προς αυτό.

Μιλώντας στο CNN , ο Dr Youn είπε: «Τρελένομαι κάθε φορά που βλέπω έναν ασθενή για ανώρθωση του μαστού που είναι καπνιστής».

Ο Dr Youn είπε ότι παρακολουθούσε μία γυναίκα καπνίστρια που είχε κάνει επέμβασητης οποίας οι ρώγες είχαν γίνει μωβ, καθώς το κάπνισμα είχε νεκρώσει τις μικρές φλέβες που υπάρχουν στο στήθος. Αν την είχε αφήσει χωρίς θεραπεία, οι θηλές της θα είχαν πέσει!
Κατέφυγε στο να χρησιμοποιήσει βδέλλες οι οποίες για αρκετές ημέρες ρουφούσαν το σκοτωμένο αίμα μέχρι να αποκατασταθούν οι θηλές της γυναίκας σε ένα υγιές ροζ.

Οπως είπε, σε οποιαδήποτε πλαστική επέμβαση, είτε αυτή αφορά το στήθος, είτε το πρόσωπο, είτε την κοιλιά το κάπνισμα πρέπει να κόβεται.

Στη φυλακη ο Ηλιας Κασιδιαρης!


Το κατώφλι του Κορυδαλλού πέρασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Ηλίας Κασιδιάρης..  


Όχι, ο κ. Κασιδιάρης δεν πήγε στις φυλακές λόγω κάποιας ποινής που του επέβαλλε κάποιο δικαστήριο.

Αντιθέτως, βρέθηκε εκεί για να συνομιλήσει με εργαζόμενους, να ενημερωθεί για τα προβλήματα των φυλακών και να συζητήσει για τον υπερπληθυσμό των κρατουμένων και το ολιγάριθμο προσωπικό, δηλαδή τα προβλήματα που μαστίζουν το κατάστημα.


McLaren 12C Spider


Ονομάζεται McLaren 12C Spider και στην ουσία πρόκειται για την ανοιχτή έκδοση που όπως γνωρίζαμε βρισκόταν υπό εξέλιξη, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.


Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί το ανθρακονημάτινο αμάξωμα της κλειστής εκδοχής, το οποίο εδώ συνδυάζεται με μια μεταλλική ανοιγόμενη οροφή που η εταιρεία ονομάζει Unique Retractable Hard Top (RHT), και μπορεί να ανοίγει με το μοντέλο να κινείται έως και με 30 χ.α.ω., ενώ ο χρόνος που χρειάζεται για να ανοίξει είναι κάτι λιγότερο από 17 δλ.



Από πλευράς κινητήρα δεν αλλάζει τίποτα με το μοντέλο να χρησιμοποιεί τον «τουρμπάτο» V8 σύνολο των 3,8 λίτρων με την απόδοση στους 625 ίππους και τα 0-100 χ.α.ω. να έρχονται σε 3,1 δλ. 




Το αυτοκίνητο είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία από τους 38 συνολικά αντιπροσώπους στον κόσμο, με την τιμή στην Αγγλία να ξεκινά από τις 195.500 λίρες. 

Δείτε την ανοιχτή McLaren εν δράσει...





Πηγή: autotriti.gr

Νεκρος βρεθηκε ο γιος του Σιλβεστερ Σταλονε

Σοκ στο Χόλιγουντ και στην οικογένεια του γνωστού ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε


Νεκρός στο σπίτι του στο Χόλιγουντ βρέθηκε ο Σαγκ Σταλόνε γιος του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε ανακοίνωσαν οι αρχές και ο δικηγόρος της οικογένειας.


Η αστυνομία και ο δικηγόρος έδωσαν αντικρουόμενες πληροφορίες για το πώς βρέθηκε νεκρός ο νεαρός Σταλόνε, πάντως η αστυνομία σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο σημάδι εγκληματικής ενέργειας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας ο νεαρός Σταλόνε, ηλικίας 36 ετών,που ήταν επιδοξος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι από την οικονόμο

«Είναι μια τραγωδία. Ήταν ένας νεαρός ταλαντούχος πολύ καλός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πρόσωπο »είπε ο δικηγόρος.

«Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιο τραγικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή Δεν ήταν καταθλιπτικός».


Πως λεγεται;

Πώς λέγεται η πολυτεκνη μανα φονισσα : ....ΜουλτιΜήδεια 

Πώς λένε το λουλουδι που ριχνει σφαλιαρες : ......η φαπαρουνα 

Πώς λένε την κολλα που βηχει : ......γκούχου 

Πώς λέγεται αυτός που γαμαει στην ερημο : ......ο γαμηλιερης 

Πώς λέγεται το βιογραφικο πετεινου : .......κουκουρικουλουμ βιτε 

Πώς λένε το μπαροβιο ψαρακι,πολυ πολυ θηλυκο : ...το μπαρμουνάκι 

Πώς λένε τον αδερφό του Καραϊσκάκη; : ...... Καραϊτάβλη. 

Πώς λέγεται το βλήτο που είναι αγχωμένο; : .......Πανικόβλητο! 

Πώς λέγεται αυτός που είναι θαμμένος στο όρος Σινά; Συναχωμένος. 

Πώς λέγεται το όπλο του Μήτσου; : ...... Μίτσιγκαν 

Τι είναι άσπρο, ζει στον Βόρειο πόλο και την πηδάς όποτε θες; .......Η βολική αρκούδα. 

Τι είναι πρασινο και μετακινειται πηδωντας : .......το αγγουρώ 

Πώς λένε το πούρο σε τιμη ευκαιριας : .......κελεπούρο 

Πώς λέγεται η ψευτικη πορδη : ......πορδήθεν 

Πώς λέγεται ο μπαισεξουαλ λοχιας : .......αμφιλοχίας 

Πώς λέγεται αυτη που αρχικα ειχε μικροτερο στηθος :....φο-βυζού 

Πώς λέγεται το αρχιδι που τραγουδαει αριες: ....παπαρότι 

Τι είναι κοκκινο και καθαριζει το δασος: ......η Κοκκινοσκουπιτσα 

Πως λέγεται το χαλασμενο γιογιο : .......γιογιόκ 

Πως λέγεται ο ευζωνος gay : .......πουστανελάς 


Στρατιωτικη θητεια 14 μηνων για ανδρες και για γυναικες ζητα η Χρυση Αυγη


Την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στους 14 μήνες με στράτευση στα 18 για άνδρες και για γυναίκες ζητά από την κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή.
Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου τονίζει πως είναι άμεση ανάγκη η αύξηση της θητείας, διότι «πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού, ενώ το επίπεδο εκπαίδευσης των οπλιτών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις διαρκείς μειώσεις του χρόνου στράτευσης».
Με την πρότασή τηςς η Χρυσή Αυγή θεωρεί πως «οι μη μάχιμες θέσεις θα καλυφθούν από γυναικείο προσωπικό και οι άρρενες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις Μονάδες της παραμεθορίου».
Μάλιστα στον περαιτέρω σχεδιασμό προτείνεται ο στρατεύσιμος να περνά το στάδιο της βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων για δύο μήνες και στη Μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τον ετήσιο κύκλο όλων των ασκήσεων εντός του εναπομείναντος 12μήνου.
Μάλιστα σύμφωνα με το ακροδεξιό κόμμα ο οπλίτης δεν πρέπει να επιστρέφει στο αστικό κέντρο αλλά θα ολοκληρώνει την θητεία του στην παραμεθόριο.

http://www.iefimerida.gr

Εικονες του κοσμου: Χιλη, καταιγιδα και θαλασσα

Νεαρό κορίτσι κολυμπά στη θάλασσα της Χιλής ενώ οι ουρανοί έχουν ανοίξει και αδειάζουν κι' αυτοί το νερό τους.

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC



Τα Ζωδια Σημερα 14 Ιουλιου 2012

Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις το μέλλον σου. Ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη, φίλε Κριέ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη δεσμό, προσπάθησε να ανοιχτείς περισσότερο και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Μία λύση που έχεις, είναι να έρθεις σε επαφή με παλιούς γνωστούς και φίλους και μέσω αυτών να συναντήσεις και άλλους ανθρώπους, που μπορεί να σου φανούν ενδιαφέροντες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αν είσαι Κριός. Μπορείς να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να μην τεμπελιάζεις. Κάποια ανησυχία ή σύγχυση που θα νιώσεις, θα είναι προσωρινή. Στα οικονομικά απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.





Ταύρος
21/4-20/5

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι πολλές και καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε αρκετά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου δυναμικά και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια, για να διορθώσεις τα θέματα που σε αγχώνουν και καθυστερούν την εξέλιξη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, και να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους. Κάποια παράπονα και γκρίνιες εκ μέρους του συντρόφου σου είναι λογικά, μιας και η απουσία σου το τελευταίο διάστημα είναι έντονη. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, μην αφήνεις την τύχη σου στα χέρια άλλων, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι είναι αυτό που αναζητάς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που θα είναι αρκετός, λόγω κάποιων καθυστερήσεων και αναβολών. Διεκπεραίωσε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο νομικά θέματα, που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, θα φέρει γεγονότα που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις στη ζωή σου και θα σε ανησυχήσουν έντονα. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά. Εάν υπερισχύσει η λογική σου, θα βρεις σωτήριες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όλα τα προβλήματα επικοινωνίας που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου μπορούν να λυθούν, αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του, για όλα όσα σε απασχολούν. Αν παραμένεις επιφυλακτικός και δεν τον εμπιστεύεσαι, τότε οι εξελίξεις θα σε δυσκολέψουν περισσότερο. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι φροντίστε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι ή δραστηριότητα, που θα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, φρόντισε σήμερα να διατηρήσεις την καλή σου ψυχολογική κατάσταση, μέσα από δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες στον επαγγελματικό τομέα. Επίσης, προσπάθησε να είσαι πιο ευέλικτος στα προβληματικά θέματα που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, με τη βοήθεια που σου χαρίζει η Σελήνη από το ζώδιό σου, από το μεσημέρι και μετά.






Καρκίνος
22/6-22/7

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες, αγαπητέ Καρκίνε. Καλό θα είναι να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσες διαφωνίες και αν έχεις με το σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, μην ξεχνάς ότι σε συμβουλεύει για το καλό σου. Οι προθέσεις του, αν μη τι άλλο, πρέπει να είναι αναμφίβολες, γι’ αυτό σταμάτα να τον αντιμετωπίσεις αρνητικά. Εάν πάλι δεν έχεις κάποιο ταίρι αυτήν την περίοδο, η μέρα είναι κατάλληλη για να φροντίσεις το σπίτι σου και να χαλαρώσεις με τους φίλους σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα προσπάθησε να βάλεις σε τάξη σημαντικές εκκρεμότητες στη δουλειά σου, αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις και να μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να σε αποσυντονίσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.






Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, κάποια πράγματα που είχες υπολογίσει ότι μπορούσαν να σου αποδώσουν οικονομικά οφέλη, φαίνεται πως τελικά δεν αποδίδουν όπως θα ήθελες. Άλλαξε λοιπόν τακτική και φρόντισε να βρεις άλλους τρόπους, ώστε να κερδίσεις αυτά που έχεις ανάγκη. Η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι σε καλά επίπεδα και θα ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Λέων, θα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος, με αποτέλεσμα να γίνεις λίγο εριστικός απέναντι στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, αν δεν είσαι βέβαιος γι’ αυτά που θέλεις και αισθάνεσαι. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, η μέρα είναι καλή για να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα από έναν νέο κύκλο γνωριμιών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, οι συνεργασίες που θα κάνεις σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές, για την προώθηση των ιδεών σου. Εάν νιώθεις πιεσμένος από κάποιο ζήτημα που δεν έχεις ακόμη τελειώσει, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των ατόμων που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν τώρα.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό, αγαπητέ Παρθένε, και θα βλέπεις πολλά πράγματα με αρνητική διάθεση. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω από όλα, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διοχέτευσε την ενεργητικότητα που θα σε διακατέχει τη σημερινή ημέρα, φίλε Παρθένε, στον ερωτικό σου τομέα και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου, μακριά από ανταγωνισμούς. Εάν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η συμπαράσταση που θα έχεις από τους δικούς σου ανθρώπους θα σε διασκεδάσει και θα σε ηρεμήσει, με αποτέλεσμα να έχεις μία πιο ανάλαφρη διάθεση στο τέλος της ημέρας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα η ευελιξία και η διπλωματικότητα είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας αυτά που σε απασχολούν. Φρόντισε να επεκτείνεις τις γνώσεις σου στο αντικείμενό σου, γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς σου αυξάνονται αισθητά και θα σου χρειαστούν στην πορεία. Στα οικονομικά μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.





Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μίλα σήμερα με άτομα που τα εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν θα σου φανεί χρήσιμη, σε προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι με συναισθηματισμό, γιατί έτσι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα σου δοθούν ευκαιρίες να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου και έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν, χωρίς να κάνεις κάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να έχεις την άνοδο που θέλεις, αλλά πρώτα πρέπει να έχεις ελέγξει πολύ καλά την αποδοτικότητα τους και αν μπορείς να τις ακολουθήσεις. Στα οικονομικά δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται στρωτά και όπως θα τα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες καθυστερήσεις κι αναβολές, γιατί είναι τελείως προσωρινές. Κάτσε και σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε αποσυντονίσουν από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο φόρτος που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα σε κάνει να αναζητήσεις στιγμές ψυχικής ισορροπίας και αρμονίας, παρέα με το σύντροφό σου, ο οποίος με την σειρά του θα σε χαλαρώσει και θα σου φτιάξει την διάθεση. Οι ελεύθεροι, αναζητήστε την παρέα φιλικών σας προσώπων, για να ανανεωθείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, εσύ που είσαι Σκορπιός, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα με λιγότερο συναισθηματισμό και περισσότερη λογική, για να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αν κάνεις μια σχετική οικονομία.







Τοξότης
23/11-21/12

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αποσυντονίζουν και σε εκνευρίζουν αφάνταστα, αγαπητέ Τοξότη. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Έχεις πολλές δυνατότητες και το έχεις αποδείξει. Μην αφήσεις τις όποιες συγκυρίες προκύψουν, να σε καταβάλλουν ψυχικά, αλλά μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συμπαράσταση που θα έχεις σήμερα από το ταίρι σου θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να έρθεις κοντά του, φίλε Τοξότη. Η ρομαντική διάθεση θα είναι αυτή που θα φτιάξει τη διάθεση και των δύο και θα σας προσφέρει ένα πολύ όμορφο βράδυ. Εάν πάλι συντροφιά σου είναι η μοναξιά, κάνε εσύ κάτι για να την αποχωριστείς. Μην περιμένεις το άλλο σου μισό με σταυρωμένα τα χέρια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι Τοξότης, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μπορεί να πέσεις εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Στα οικονομικά, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να μην παρασύρεσαι από επιθυμίες της στιγμής.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Κάποιες συναντήσεις σήμερα θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, από το μεσημέρι και μετά, θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, εάν αισθάνεσαι ότι στη σχέση σου κάποια πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, φρόντισε να μιλήσεις ουσιαστικά με το σύντροφό σου και να βρείτε τις πιο σωστές λύσεις και για τους δύο. Με το να παραδίδεις τα όπλα, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάψτε να τρώγεστε με τα ρούχα σας και κάνετε κάτι δραστικό, για να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει στην αισθηματική σας ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου έχεις πολύ άγχος, αν είσαι Αιγόκερως. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Με το να τρελαίνεσαι, το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τη διάθεση σου και εν τέλει, να μην κάνεις τη δουλειά σου όπως θα έπρεπε. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε στο τέλος να δικαιωθούν οι προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το αλατοπίπερο της κάθε σχέσης είναι τα παράπονα, φίλε Υδροχόε, γι’ αυτό μην αντιδράς όταν ο σύντροφός σου λέει ότι του λείπεις και ότι δεν αφιερώνεις αρκετό χρόνο στη σχέση σας. Δώσε του να καταλάβει τις έννοιες σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τον ευχαριστήσεις. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, προσέξτε λίγο παραπάνω, γιατί το πλανητικό σκηνικό της σημερινής ημέρας σας παραπλανά και μπορεί να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, οι πολλές υποχρεώσεις αλλά και ο φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά στο τέλος της ημέρας θα σε δικαιώσουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.






Ιχθείς
20/2,20/3

Απόφυγε σήμερα υπερβολές στην εργασία σου και διατήρησε την ψυχραιμία σου στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν, αγαπητέ Ιχθύ. Η διαλεκτική σου ικανότητα μπορεί να δώσει τις λύσεις που ψάχνεις και να αποσυμπιέσει την φορτισμένη ατμόσφαιρα της ημέρας. Εμπιστεύσου την κρίση και την διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σκληρή συμπεριφορά καμιά φορά δεν βοηθάει ούτε εσένα να εκφραστείς σωστά, αλλά ούτε και το σύντροφό σου να σε κατανοήσει, όπως θα ήθελες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήξεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Φρόντισε λοιπόν αυτό το Σάββατο να είσαι ήρεμος και χαλαρός όταν εξωτερικεύεσαι, για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς ανοίξτε την ατζέντα σας και τηλεφωνήστε σε γνωστούς και φίλους, για να βγείτε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο και πλέον η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται. Τώρα μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου και να έχεις την συμπαράστασή τους. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger