Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΔΙΑΣΗΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ: Σοκάρει με την σκελετωμένη της εμφάνιση!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012


Χωρίς σουτιέν και με αποστεωμένο μπούστο «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την μελαχρινή ηθοποιό και μητέρα μαζί με το μονάκριβο γιο της.

Η ανορεξική της εικόνα σοκάρει, μιας και διαγράφονται κανονικά τα κόκαλά της!
Φαίνεται πως ο χωρισμός της από το σύζυγό της τής κόστισε ακριβά! Ποια είναι;
Η Σέλμα Μπλερ (Selma Blair).
Η άλλοτε καλλίγραμμη χολιγουντιανή ηθοποιός είναι τώρα πια η σκιά του παλιού καλού της εαυτού.
Έχει χάσει πολλά κιλά και φήμες λένε πως η ανορεξική της εμφάνιση οφείλεται στους δύσκολους μήνες που πέρασε λόγω του διαζυγίου της με τον σχεδιαστή μόδας και πατέρα του γιου της, Τζέισον Μπλέικ (Jason Bleick).





http://www.aniwthoi.net

Έσπασε το πέος του κάνοντας σεξ!

Ο Ρέι Ελμπε ήταν ένας καλός αθλητής των πολεμικών τεχνών. Γνωστός όμως από το άθλημά του δεν έγινε ποτέ. Γνωστός έγινε όταν τραυματίσθηκε την ώρα του σεξ. Εσπασε το πέος του!


Αλλωστε έχει σταματήσει τις μικτές πολεμικές τέχνες από το 2010. Όμως....

Ο Ελμπε βρέθηκε σε ξενοδοχείο στην Μαλαισία. Εκεί, την ώρα που έκανε έρωτα με την αγαπημένη του εκείνη, λέει, τα έδωσε όλα με αποτέλεσμα να σπάσει το πέος του αγαπημένου της.

Ο Έλμπε μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου του έγιναν δέκα ράμματα στο πέος του.

Τώρα, αναγκάζεται να παίρνει για 2 εβδομάδες χάπια ειδικά για να μην... σπάσουν τα ράμματα.

Πως έζησε όλη αυτή την τραυματική εμπειρία; Ακούστε τον.
http://www.newsit.gr

Η αστυνομία…το πέσιμο σε σπίτι παρουσιαστή και η συλλογή με δονητές!!!

Η πληροφορία είχε περάσει σε στελέχη της Υπηρεσίας Δίωξης ναρκωτικών εδώ και καιρό. Αυτό που τους έλειπε ήταν το «κούμπωμα». Κοινώς την μαρτυρία κάποιου ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής της Ελληνικής τηλεόρασης αρέσκεται να «πίνει» γραμμές. Και μιλάμε τώρα για γραμμές όχι αστεία. Ο καθένας μπορεί για πάρτη του να κάνει ότι θέλει. νόμιμο παράνομο είναι θέμα επιλογής. Το «αγόρι» όμως αυτό το τελευταίο διάστημα είχε εκτεθεί. Δεν έμενε μόνο στις δικές του αδυναμίες αλλά φρόντιζε και τα φιλαράκια του. Αποτέλεσμα; Ν΄αγοράζει και να διατηρεί στο σπίτι του «κοκό» αρκετό. Τόσο που θα μπορούσε να περάσει στην κατηγορία της εμπορίας και ουχί της κατοχής. Η πληροφορία κουμπώθηκε και πριν μερικές μέρες κλιμάκιο του τμήματος έκανε πέσιμο στο σπίτι του. Για καλή του τύχη βρήκαν μόνο κάποια γραμμάρια. Το κακό είναι ότι στην έρευνα βρήκαν μια συλλογή made in Holland από δονητές όλων των ειδών. Σε ερώτηση των αστυνομικών ο πρωταγωνιστής αποφάνθηκε. «Είναι δικά μου και αποκλειστικά και μόνο για προσωπική μου χρήση» . Βεντούζα…λέμε. Τώρα θα μου πείτε γιατί ρώτησε ο αστυνομικός; Μα γιατί σκόπευε να κόψει τις ψεύτικες…για να δει αν κρύβει κάτι μέσα σε αυτές! Η υπόθεση οδηγήθηκε με πλήρη μυστικότητα στον εισαγγελέα και εκκρεμεί το δικαστήριο για κατοχή μέσα στους επόμενους μήνες. Για προσωπική χρήση ε; Και σου φαινόταν λίγο…για να λέμε την αλήθεια τώρα!!!


http://blogs.gossip-tv.gr

Sex: Τί είναι ψέμα και τί αλήθεια;


Τι ισχύει τελικά και τι όχι γύρω από την αρχαιότερη των πράξεων;
To sex είναι αγαπημένο θέμα συζήτησης αντρών και γυναικών. Μέγεθος, διάρκεια, οργασμός τίθενται επί τάπητος και αναλύονται, μπορούμε να πούμε με σχεδόν επιστημονική ευλάβεια. Και επειδή όπως όλα τα σημαντικά θέματα, περιβάλλονται από μύθους και αλήθειες, έτσι και γύρω από το sex γράφονται και λέγονται πράγματα τα οποία ήρθε ο καιρός να αναλύσουμε και επιτέλους να εξηγήσουμε. Παρακάτω σας έχουμε κάποιους από τους βασικότερους σεξουαλικούς μύθους οι οποίοι είτε επαληθεύονται είτε καταρρίπτονται πανηγυρικά!
1. Το μέσο μήκος ενός πέους σε στύση είναι 12-12,5: Σας αρέσει δεν σας αρέσει, πρόκειται για μία πολύ μεγάλη αλήθεια. Ξεχάστε ότι έχετε δει σε ταινίες πορνό, τα παιδιά είναι προικισμένα και γι' αυτό επέλεξαν και το συγκεκριμένο επάγγελμα, κατά πολλούς λειτούργημα! Ο μέσος όρος λοιπόν είναι τα 12,5 εκατοστά και αν ο αρσενικός σας περίγυρος χρησιμοποιεί νούμερα της τάξεως των 18 και 19 εκατοστών τότε πολύ απλά ψεύδεται ασυστόλως!
2. Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί 4 φορές περισσότερο από τον αντρικό: Ολόσωστο! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, ο αντρικός οργασμός έχει διάρκεια περίπου 6 δευτερόλεπτα ενώ ο γυναικείος μπορεί να φτάσει και τα 20! Εκτός λοιπόν από ομορφιά και μυαλό μας δόθηκε και η πολυτέλεια του χρόνου!
3. Τα 2/3 των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό: Δυστυχώς είναι κάτι που είναι πέρα ως πέρα αλήθεια! Αν λοιπόν είστε μία από αυτές, καλά θα κάνετε να μην συνεχίσετε το.. άθλημα, όχι για τα γνωστά κλισέ περί σεβασμού στον εαυτό σας, αλλά κυρίως επειδή είναι ψυχοφθόρο. Αν τελοσπάντων ο παρτενέρ σας δεν σας ικανοποιεί, αλλάξτε τον ή δείξτε του ακριβώς τι να κάνει. Δεν είναι κρίμα αυτός πάντα να τελειώνει κι εσείς να μένετε με την χαρά;
4. Τα προφυλακτικά προστατεύουν κατά 97% από εγκυμοσύνη: Μπορεί να είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αντισύλληψης αλλά δεν είναι και η πιο αξιόπιστη. Από την άλλη, οι υπόλοιπες μέθοδοι μπορεί να προστατεύουν ακόμα και κατά 99% από πιθανή εγκυμοσύνη, αλλά σας αφήνουν εντελώς ακάλυπτες σε σχέση με τα σεξουαλικώς μεταδοδόμενα νοσήματα. Εν ολίγοις, χρησιμοποιείστε προφυλακτικό και αν τελικά μείνετε έγκυος, παίρνετε Oscar ατυχίας!
5. Οι γυναίκες δηλώνουν 4 ερωτικούς συντρόφους και οι άντρες 7: Αυτό είναι και αλήθεια και ψέμα. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες έχουν την τάση να μειώνουν τον αριθμό των παρτενέρ και οι άντρες να τον αυξάνουν. Με απλά μαθηματικά, το 50% σχεδόν του πληθυσμού συνηθίζει να λέει ψέματα σχετικά με τις σεξουαλικές του εμπειρίες! Μα σε τι ζούγκλα ζούμε τελοσπάντων;
6. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες ορμές το καλοκαίρι: Μεγάλη αλήθεια την οποία πιθανότατα να έχετε παρατηρήσει κι εσείς. Σύμφωνα με ειδικούς, η γυναικεία όσφρηση είναι πιο ευαίσθητη κατά τους θερινούς μήνες, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται αμέσως την έκκριση ουσιών από τους ιδρωτοποιούς αδένες ενός άντρα που ενδιαφέρεται σεξουαλικά. Οπότε το χειμώνα δεν είναι ότι δεν είστε ποθητές απλά δεν το αντιλαμβάνεστε!


http://www.queen.gr


Δείτε το μεγαλύτερο «φτιαγμένο» στήθος στον κόσμο!


Παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες - Δείτε φωτογραφίες
Το μεγαλύτερο ψεύτικο στήθος ανήκει στην Maxi Mounds. H Αμερικανίδα στρίπερ και ηθοποιός σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου διαθέτει τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα στον κόσμο. 

Το ρεκόρ καταγράφηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 2005 και η μέτρηση έδειξε ότι το στήθος της από πάνω έχει μήκος 91, 44 εκατοστά και γύρω από τη θηλή της το μήκος φτάνει τα 153, 67 εκατοστά.






ΠΗΓΗ: newsbeast

Δείτε τι κάνουν σε μια Τουρκάλα που φοράει κοντή φούστα στην τηλεόραση... (video)


Η κοπέλα ήταν καλεσμένη σε μια εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης. Έκανε το λάθος όμως να πάει φορώντας μία φούστα πάνω από το γόνατο, η οποία μόλις έκατσε στην καρέκλα σηκώθηκε κι άλλο. Η παρουσιάστρια τα πήρε στο κρανίο και αναγκάστηκε να επέμβει δυναμικά….



Δείτε πως είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς μακιγιάζ!!!!

Χωρίς μακιγιάζ και όχι «φορτωμένη» στιλιστικά η Νατάσα Θεοδωρίδου μια μέρα πριν τη μεγάλη συναυλία της στο  Ισραήλ μιλάει σε ραδιοφωνικό σταθμό.



ΝΑΝΑ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ Πόζαρε ως μοντέλο 19 χρόνια πριν (φώτο)

Η Νανά Παλαιτσάκη όπως δεν την έχετε ξανά δει. Σε ρόλο μοντέλου, πριν από 19 ολόκληρα χρόνια, για λογαριασμό του Οίκου μόδας Vassilios Kostestos.

Σέξι πόζες με φινέτσα από την κυρία της δημοσιογραφίας. Δείτε όλες τις φωτογραφίες της εποχής.
Την εποχή εκείνη η Νανά παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, ως Νανά Δούκα.
Η συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε στο Παρίσι, στα Ηλύσια Πεδία.




radar.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η πρώτη... γκέι φάτνη στον κόσμο!


Ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι αποφάσισε να διακοσμήσει την αυλή του σπιτιού του στη Μπογκοτά με μια φάτνη που έχει προκαλέσει σκάνδαλο! 


Αντί για την παραδοσιακή όπου ο Ιησούς βρίσκεται υπό τα βλέμματα και τη στοργή της Παναγίας και του Ιωσήφ, οι γκέι ακτιβιστές έφτιαξαν τη πρώτη φάτνη όπου ο Χριστός έχει για γονείς δυο... άνδρες! Δυο Ιωσήφ... 

Όπως ήταν φυσικό οι γείτονές τους αντέδρασαν έντονα στην βλασφημία όπως λένε που διεπράχθη ενώ και η εκκλησία καταδίκασε την... γκέι φάτνη. 

Η καθολική εκκλησία της Κολομβίας, εξέδωσε μάλιστα και καταδικαστική ανακοίνωση όπου κάνει λόγο για ιεροσυλία. 

Οι πρωταγωνιστές της απίστευτης αυτής ιστορίας είναι ο Αντρές Βελάσκες (Andrès Vàsquez) πολιτικός αναλυτής και ο Φελίπε Κάρντενας (Felipe Càrdenas) επιχειρηματίας.

radar.gr

ΔΕΙΤΕ: Θα φορέσει τα παγοπέδιλα η καυτή ναυγοσώστρια Πάμελα 'Αντερσον!

Η εμφάνιση της Πάμελα Άντερσον) στο σόου χορού Dancing with the stars δεν άφησε και τις καλύτερες των εντυπώσεων αφού αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι.

Όμως η χυμώδης ξανθιά δε τα παρατάει και ετοιμάζεται να φορέσει αυτή τη φορά τα πέδιλα του πάγου!

Συγκεκριμένα η πρώην τηλεοπτική ναυαγοσώστρια θα πάρει μέρος στο "Dancing on ice". Η πρεμιέρα του σόου θα γίνει το νέο έτος στις 6 Ιανουαρίου από τη συχνότητα του ITV.

Η 45χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα καυτό μαύρο κορμάκι και φωτογραφήθηκε για το παιχνίδι κερδίζοντας για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις!




http://www.to-kounavi.blogspot.gr

Μαθετε με ποσες γυναικες εχει παει ο μεσος Ελληνας



Ο “Greek lover” δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από μεγάλη έρευνα εταιρίας προφυλακτικών, σχετικά με τις σεξουαλικές επιδόσεις που έχει ο κάθε Ευρωπαίος και τις επιτυχίες του στο αντίθετο φύλο.... 



Ο μέσος Έλληνας λοιπόν σύμφωνα με την έρευνα, έχει κάνει σεξ στη ζωή του, τουλάχιστον με 30 διαφορετικές γυναίκες. Δηλαδή οι ερωτικές σύντροφοι του, ασχέτως της διάρκειας και της συχνότητας της σχέσης, είναι τριάντα. 


Αυτά είναι τα καλά νέα, που “εξυψώνουν” τη φυλή και διατηρούν τον μύθο του Έλληνα εραστή. Τα κακά νέα είναι ότι ο Έλληνας εραστής προτιμάει να μην χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο, και τις αρνητικές συνέπειες... Και για να καταλάβετε τι εννοούμε σας λέμε ότι ένας στους 5 (ποσοστό 22%), που βρίσκεται σε μόνιμη σχέση, όταν “τσιλιμπουρδίζει” με άλλες γυναίκες, και καταφέρει να τις ρίξει στο κρεββάτι, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Επαναλαμβάνουμε ότι ο 1 στους 5 που βρίσκεται σε μόνιμη σχέση. 

Αλλά και οι Ελληνίδες φαίνεται ότι απολαμβάνουν πλέον το σεξ και έχουν χειραφετηθεί. Έτσι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας (μαζί με τις Γαλλίδες και τις Πολωνές) που κατά μέσο όρο έχουν στη ζωή τους 10 εραστές. Οι υπόλοιπες Ευρωπαίες που ακολουθούν, είναι οι Ιταλίδες (με 8 ερωτικούς συντρόφους) και οι Ολλανδές (με 6 ερωτικούς συντρόφους). 

Τώρα εάν αναρωτιέστε πόσες γυναίκες ενώ έχουν μόνιμη σχέση, κάνουν σεξ με άλλον άνδρα και χρησιμοποιούν προφυλακτικό, σας λέμε ότι μόνο μια στις 10, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Οι υπόλοιπες αν μη τι άλλο, ζητούν από τους εραστές τους να φορέσουν προφυλακτικό.


Ποια επαγγέλματα έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς


Διαβάστε τον κατάλογο με τα επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς:

Mε τον όρο "ψυχοπαθής" δεν είναι απαραίτητο να εννοείται ότι κάποιος χάνει το μυαλό του, κάποιον που του αρέσει να βασανίζει και να τυραννά. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η ψυχοπάθεια είναι μια διαταραχή της προσωπικότητας η οποία χαρακτηρίζεται από ρηχά συναισθήματα, ανοχή του στρες, ψυχρή αντιμετώπιση των πάντων χωρίς αίσθηση ενοχής, εγωκεντρισμό, ανευθυνότητα, παρορμητικότητα και αντικοινωνικές συμπεριφορές. Διαβάστε τα επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς.

Ο ψυχολόγος Κέβιν Ντάντον ο οποίος ειδικεύεται στην μελέτη της κοινωνικής επιρροής, στο βιβλίο του «The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies, and Serial Killers Can Teach Us About Success» ( Η σοφία των ψυχοπαθών.

Τι μπορούν να μας διδάξουν για την επιτυχία), μας δίνει τον κατάλογο με τα 10 επαγγέλματα των ψυχοπαθών , αλλά και τον κατάλογο με άλλα 10 επαγγέλματα όπου η ψυχοπάθεια δεν αποτελεί πλειοψηφία.

Επαγγέλματα με ψυχοπαθείς:

- Γενικοί Διευθυντές

- Δικηγόροι

- Εργαζόμενοι στα ΜΜΕ

- Πωλητές

- Χειρουργοί

- Δημοσιογράφοι

- Αστυνομικοί

- Ιερείς

- Σεφ

- Δημόσιοι υπάλληλοι

Όμως όπως είπαμε υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα στα οποία οι εργαζόμενοι είναι σε καλύτερη ψυχική υγεία. Αυτά είναι:

- Φροντιστές

- Νοσοκόμοι

- Θεραπευτές

- Τεχνίτες

- Αισθητικοί

- Εργαζόμενοι σε αγαθοεργίες

- Δάσκαλοι

- Καλλιτέχνες

- Ιατροί

- Λογιστές

Σύμφωνα με τον ψυχολόγο και συγγραφέα τα επαγγέλματα όπου συνδέονται με το άγχος αλλά και την εξουσία είναι μια πρόκληση για τους ψυχοπαθείς ενώ εκείνα όπου η ανθρώπινη επαφή είναι άμεση και μεγαλύτερη, αποθαρρύνουν τους ψυχοπαθείς να τα επιλέξουν.

http://www.newsbomb.gr





Ποιοι άντρες κάνουν περισσότερο σεξ;

Εσύ μπορεί να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τον κολλητό σου, το διευθυντή σου, τον αδελφό ή τον ξάδελφο.. που είναι sex machines όμως σταμάτα να αγχώνεσαι!


Οι ειδικοί όμως τονίζουν ότι δεν υπάρχει ο σωστός αριθμός σεξουαλικών επαφών για κάποιον. Μια μεγάλη μελέτη , μάλιστα, έδειξε ότι η συχνότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας των ανδρών ποικίλλει πολύ ανάλογα με την ηλικία και το εάν βρίσκονται σε κάποια σταθερή σχέση.

Στην ηλικιακή ομάδα των 25-29, για παράδειγμα, το 33% των Αμερικανών που είχαν σχέση βρέθηκε ότι κάνει σεξ δύο φορές την εβδομάδα. Το ποσοστό έπεφτε στο 4% στους ελεύθερους και ανέβαινε στο 43% στους παντρεμένους.

Τα παραπάνω ευρήματα, βέβαια, δεν σημαίνουν ότι οι παντρεμένοι κάνουν το περισσότερο σεξ, γιατί και σε αυτήν την ομάδα παρατηρούνται σημαντικές διαφορές ανάλογα με την ηλικία. Στην ηλικία των 30-39, για παράδειγμα, το ποσοστό των παντρεμένων ζευγαριών που κάνουν σεξ δύο φορές την εβδομάδα πέφτει στο 33%, στην ηλικιακή ομάδα 40-49 στο 24%, στην ομάδα 50-59 στο 16% και τέλος στην ομάδα 60-69 στο 10%.

Παρατηρείται, λοιπόν, πως μετά την ηλικία των 30 οι άνδρες τείνουν να κάνουν λιγότερο σεξ, χωρίς να σημαίνει όμως αυτό ότι η σεξουαλική τους ζωή χειροτερεύει καθώς τα χρόνια περνούν. Οι ειδικοί λένε ότι η συχνότητα της σεξουαλικής επαφής δεν έχει μεγάλη σχέση με τη σεξουαλική ικανοποίηση του ατόμου. Το τι θεωρεί άλλωστε κανείς πολύ ή λίγο μπορεί να αλλάξει με τον καιρό.

Οι δύο φορές την εβδομάδα μπορεί να φαντάζουν πολλές αν κανείς είναι ελεύθερος και λίγες εάν είναι νεόνυμφος. Έπειτα από 10 χρόνια γάμου, μπορεί να φαίνονται και πάλι πολλές, ιδιαίτερα εάν το ζευγάρι έχει αποκτήσει παιδιά. Δηλαδή παρ' τ'αυγό και κούρευτο!

Πηγή: kamarinia.gr

Σοκαριστικές εικόνες: Αυτή είναι η νέα ασθένεια που θερίζει την Αφρική




Εκτός από υποσιτισμό, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες προδιαθέτουν την εμφάνιση αυτής της ασθένειας....

Κύριοι παράγοντες είναι: η ανεπαρκής στοματική υγιεινή, κακό σύστημα αποχέτευσης, μη πόσιμο νερό, καθώς και ήδη υπάρχουσες ανοσολογικές διαταραχές όπως το aids.

H «Cancrum Oris» ή απλά NOMA, συναντάται σχεδόν αποκλειστικά σε υποσιτισμένα παιδιά στις φτωχότερες χώρες του κόσμου.

Πρόκειται για ένα φαύλο και θανατηφόρο μικρόβιο γάγγραινας που κατατρώει τη σάρκα γύρω από το στόμα και εξαπλώνεται σε ολόκληρο το πρόσωπο, και επηρεάζει κυρίως παιδιά κάτω των 6 ετών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Katara.gr.


Εκτιμάται ότι το 70% έως το 90% των παιδιών που πλήττονται από αυτή την ασθένεια πεθαίνουν, αλλά και εκείνοι οι λίγοι που επιβιώνουν, εξακολουθούν να υποφέρουν αφού πρέπει να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής του με παραμορφώσεις τόσο τρομακτικές ώστε να απορριφθούν από τον κοινωνικό ιστό.



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτιμά ότι περισσότερα από 500.000 παιδιά είναι θύματα του NOMA στην Αφρική. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η NOMA αρχίζει με έλκη στα ούλα και από εκεί ξεκινά η νόσος να εξαπλώνεται. 

Το στόμα είναι πληγιασμένο, τα χείλη και τα μάγουλα πρησμένα, με αποτέλεσμα το παιδί να έχει αφόρητους πόνους μέσα σε λίγες ημέρες και στο πρόσωπό του να σχηματίζεται μία μεγάλη γάγγραινα.


Δείτε ένα πλωτό νησί για παραδεισένιες διακοπές!


Το Оrsоs είναι ένα πλωτό νησί που έχει 20 μέτρα πλάτος και 37 μέτρα μήκος, με 1.000 τ.μ. διαθέσιμα για τους "κατοίκους" του. Το καλό είναι ότι μπορείς να το τοποθετήσεις σε όποια θάλασσα θέλεις!

Δείτε φώτο:









"καναπεδάτος"

Κονέκτικατ: Το συγκινητικό γράμμα 6χρονου στον αδικοχαμένο φίλο του

«Τζακ, είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Περνούσαμε καλά μαζί. Θα μου λείψεις. Θα μιλάω για εσένα στις προσευχές μου. Σε αγαπώ Τζακ. Με αγάπη, Τζονο».


Με αυτό το σπαρακτικό γράμμα ο 6χρονος John αποχαιρετά τον καλύτερο φίλο του, Τζακ Πίντο, που έπεσε θύμα της δολοφονικής μανίας του 20χρονου μακελάρη Άνταμ Λάνζα στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook στο Νιούταουν του Κονέκτικατ.

Ο 6χρονος Τζακ Πιντο κηδεύτηκε τη Δευτέρα, φορώντας μία φανέλα του αγαπημένου του αθλητή, του Βίκτορ Κρουζ.

Η αγαπημένη του ομάδα ήταν οι «New York Giants».

Στην κηδεία του, φίλοι και συναθλητές του, αλλά και πολλοί από τους κατοίκους της πόλης εμφανίστηκαν με αθλητικές φανέλες και μετάλλια περασμένα στο λαιμό, τιμώντας έτσι τον μικρό που έφυγε άδικα από τη ζωή.

http://www.newsbomb.gr

Στο Διαδίκτυο οι Δέκα Εντολές και τα Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας


Iσως η πιο σημαντική αλλά και αμφιλεγόμενη ανακάλυψη του 20ου αιώνα είναι οι περίφημοι πάπυροι που βρέθηκαν κρυμμένοι σε μια σπηλιά στη Νεκρά Θάλασσα και θεωρείται ότι περιλαμβάνουν γραπτά εξαιρετικής σημασίας όπως οι «Δέκα Εντολές» ή το αρχαιότερο γνωστό βιβλίο της «Γένεσης».
Πριν από περίπου ένα χρόνο είχαν δημοσιευθεί στο Διαδίκτυο πέντε χειρόγραφα από τα ευρήματα της Νεκράς Θάλασσας ή του Κιρμπέτ Κουμράν που περιλάμβαναν τα πιο αρχαία γνωστά γραπτά της Βίβλου.
Πλέον, η Αρχαιολογική Αρχή του Ισραήλ ανέβασε στο Διαδίκτυο την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη των Χειρογράφων της Νεκράς Θάλασσας που περιλαμβάνει μαι συλλογή από πάνω από 5.000 κομμάτια παπύρων σε εξαιρετική ποιότητα και πολύ υψηλή ανάλυση.
Αυτά τα γραπτά περιλαμβάνουν ένα από τα πιο σημαντικά και γνωστά κείμενα που έχουν γραφτεί ποτέ, το «Δευτερονόμιο» όπου εμφανίζεται το πιο αρχαίο γραπτό κείμενο των «Δέκα Εντολών» που αποτέλεσαν κεντρικό δόγμα στον Ιουδαϊσμό και Χριστιανισμό.
Ανάμεσα σε άλλα διάσημα ευρήματα είναι και το βιβλίο της «Γένεσης», αλλά και οι πάπυροι από το Ναό του Σολομώντα, όπου υποτίθεται ότι φυλασσόταν η «Κιβωτός της Διαθήκης» και αναφέρονται οι οδηγίες που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή.
Στις σελίδες περιλαμβάνονται πολλές πληροφορίες και αναλύσεις για περίπου 900 χειρόγραφα τα οποία μπορούν να μελετήσουν ερευνητές και όσοι πολίτες ενδιαφέρονται για την ιστορία.
Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η Google η οποία έχει βοηθήσει στην ψηφιοποίηση πολλών άλλων ιστορικών κειμένων, ενώ εκτιμά ότι σύντομα θα μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο και να είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο όλα τα Χειρόγραφα.



http://www.iefimerida.gr


8 φράσεις που καταργούνται λόγω... ανεργίας! (χιούμορ)



Διαβάστε τον οκτάλογο των απαγορευμένων φράσεων που λόγω οικονομικής κρίσης θα περάσουν στην ιστορία:



1. Καταργείται η φράση του αγανακτισμένου γείτονα: «Θα κάνετε ησυχία να κοιμηθούμε, δουλεύουμε αύριο» (σιγά να μην δουλεύετε από αύριο).

2. Κατά συνέπεια καταργείται και η συνώνυμη έκφραση «Τελειώνετε κυρία μου, έχουμε και δουλειές» (δεν έχετε είπαμε)... 

3. Μη ορθή θεωρείται επίσης και η έκφραση «Μια δουλειά σε βάλαμε να κάνεις» (Μία; αχαχα!) 

4. Καταργείται πλέον το σύνθημα «Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» (Βρες εσύ πελάτη και μετά δώσε του και δίκιο). 

5. Καταργείται από τα σχολεία το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού (εκτός και αν το διατηρήσουμε, έτσι ρε παιδί μου, για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις). 

6. Πλέον από το Δημοτικό, η δημιουργία προτάσεων θα αξιολογείται μόνο ως προς την ορθογραφία και τη γραμματική. (Η σύνταξη είναι πλέον ανύπαρκτος όρος). 

7. Η φράση «εθελοντική εργασία» θεωρείται πλέον πλεονασμός. Ο όρος «εργασία» από μόνος του, αρκεί για να αποδώσει το ίδιο νόημα.

8. Τέλος, έπειτα και από σύμφωνη γνώμη της Εταιρίας Προστασίας του Παιδιού και του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στην κατηγορία της Κακοποίησης Ανηλίκου συμπεριλαμβάνεται και η ερώτηση προς μικρά παιδιά «Εσύ, τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;»


Χαμένος στον κόσμο των ναρκωτικών ο μικρούλης του "Μόνος στο σπίτι"- Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει [φωτο]


Τελειωμό δεν έχουν οι φήμες που θέλουν τον Μακόλεϊ Κάλκιν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Το πρώην παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ, τα τελευταία χρόνια απασχολεί τον διεθνή Τύπο μόνο με αρνητικές ειδήσεις. Μάλιστα στις αρχές του Δεκεμβρίου οργίαζαν οι φήμες για τον θάνατό του. Τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί μυστικό πως ο Μακόλεϊ έχει μπλέξει στον κόσμο των ναρκωτικών και της ηρωίνης.


Η πηγή της είδησης για την απόπειρα αυτοκτονίας είναι το περιοδικό "National Enquirer".


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Μία φωτογραφία στο Facebook έσωσε τη ζωή ενός βρέφους!


H μητέρα του μικρού Φιν  έγινε ο σωτήρας του χωρίς να το γνωρίζει...

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στα πιο τρελά της όνειρα τί θα συνέβαινε στο μέλλον... Το τυχερό μωράκι σήμερα είναι ζωντανό εξαιτίας ενός τυχαίου περιστατικού... Δείτε τί συνέβη... 

Η Κέλι Γκλάζμπρουκ (Kelly Glazbrook) από την Αυστραλία ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 

Εντελώς τυχαία, μία φίλη της γιατρός παρατήρησε κάτι ύποπτο... 

Η γιατρός πρόσεξε μια αντανάκλαση στην κόρη του ματιού του βρέφους. 

"Δεν ήξερα τι να πω για να μην την ανησυχήσω σε περίπτωση που τη σκιά είχε δημιουργήσει η κάμερα", δήλωσε η Αναλίσα Γουντ (Annalisa Wood). 

Όμως, οι υποψίες της ότι ο μικρός Φιν πάσχει από έναν τύπο καρκίνου του αμφιβληστροειδούς, επιβεβαιώθηκαν. 

Η μητέρα άκουσε τη συμβουλή της και πήγε το 6 μηνών βρέφος σε γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε την ασθένεια. 

Επειδή ο καρκίνος εντοπίστηκε σε αρχικό στάδιο, ο Φιν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και έχει πολλές πιθανότητες να σώσει και το μάτι του! 

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι ο μικρός δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο για τη ζωή του... 



radar.gr

Περίεργες συμπτώσεις με την σφαγή στο Κονέκτικατ


Μια περίεργη υπόθεση για πολλούς εκτυλίσσεται γύρω από το τραγικό περιστατικό της μαζικής δολοφονίας 27 ατόμων στο Connecticut των ΗΠΑ εκ των οποίων τα 20 παιδιά του δημοτικού σχολείου.

Η υπόθεση αυτή δεν σχετίζεται άμεσα με την μαζική αυτή δολοφονία τα ευρήματα όμως γεννούν το ερώτημα: Πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση τύπου Knowing ή της ταινίας Matrix του 1999 όπου το διαβατήριο του ήρωα της ταινίας λήγει στις 11/9/2001 ή όχι;

Στις 20 Ιουλίου του 2012 στον κινηματογράφο Century στην πόλη Aurora του Colorando ένας οπλοφόρος σκορπά το θάνατο κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας The Dark Knight Rises της γνωστής κινηματογραφικής σειράς Batman. Από την επίθεση θα σκοτωθούν 12 άτομα και θα τραυματιστούν 58.

Στην ταινία υπάρχει μια σκηνή όπου κάποια άτομα βλέπουν ένα χάρτη. Στην κάτω γωνία και αριστερά του χάρτη αν και δυσδιάκριτα εμφανίζονται δύο λέξεις: Sandy Hook, το όνομα δηλαδή του σχολείου όπου έγινε η σφαγή από τον 20χρονο Adam Lanza στο Connecticut.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό: Στην αμέσως επόμενη σκηνή ένας από τους άνδρες που εμφανίζονται φέρνει τα δυο δάκτυλά του ακριβώς επάνω στην περιοχή όπου εμφανίζονται οι λέξεις Sandy Hook λέγοντας: Παρακολούθησε το φορτηγάκι Βάλε ένα GPS επάνω του έτσι ώστε να το πιάσουμε». Βέβαια η έκφραση “bring it down” όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει πολλά νοήματα στα αγγλικά, ένα όμως εξ αυτών είναι και σκοτώνω.

Και πολλοί αναρωτιούνται: Πως είναι δυνατό σε μια ταινία όπου στην πρεμιέρα της στο Colorando έγινε η αιτία να χάσουν τη ζωή τους 12 άτομα από ένα τρελό οπλοφόρο, μέσα στην ταινία αυτή να εμφανίζεται το όνομα μιας περιοχής που συμπίπτει με αυτό του σχολείου μιας άλλης σφαγής από ένα οπλοφόρο αυτής της Παρασκευής 14ης Δεκεμβρίου;

Υπάρχει όμως και ο αντίλογος. Αυτός έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πόλη του Batman ή αλλιώς Gotham City τοποθετείται στο New Jersey το μέρος δηλαδή όπου υπάρχει η τοποθεσία αυτή στην πραγματικότητα και πάντα αναφερόταν στην ταινία και στους σχετικούς χάρτες της υποθετικής μεν αυτής πόλης η οποία όμως δεν είναι άλλη από το New Jersey. .

Έτσι το Sandy Hook είναι μια τοποθεσία του Gotham City όπου ούτος ή άλλως υπήρχε στην πλοκή της ταινίας και φυσικά δεν συντρέχει λόγος για συνωμοσιολογίες οι οποίες ως κύριο στόχο δεν έχουν να διαφωτίσουν τα πράγματα, αλλά αντίθετα να τα συσκοτίσουν. .

Κάποιοι άλλοι πάλι ισχυρίζονται πως η συγκεκριμένη περιοχή εμφανιζόταν ως South Hinkley ή απλά Lower Gotham στους χάρτες της πόλης και το όνομά της άλλαξε σε sandy Hook μόνο για την τελευταία ταινία.

Και από εκεί και πέρα ξεκινά μια διελκυστίνδα αφενός για το πότε μπήκε το όνομα Sandy Hook στους χάρτες του Gotham City: Πριν ή μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας όπου έγινε και αφορμή για τη σφαγή στο Colorando και αφετέρου για το αν ο συγγραφέας της σειράς των κόμικς του Batman είχε στο μυαλό του το New Jersey ή τη Νέα Υόρκη όταν αναφερόταν στο Gotham City.

Όλες οι πιθανότητες είναι ανοικτές: Μπορεί να είναι απλά μια σύμπτωση, μια κακή και τραγική σύμπτωση, αλλά μια σύμπτωση μπορεί και όχι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι με όλες αυτές τις τρελές υποθέσεις περί προβλέψεων των ταινιών του Hollywood για μελλοντικά συμβάντα χάνουμε την ουσία. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτή έχει να κάνει με 26 ανθρώπους νεκρούς απο τους οποίους τα 20 παιδιά.
apocalypsejohn.com

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger