Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Victoria's Secret..

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012


Οι πιο σέξι γυναίκες αναμετρούνται με τα εσώρουχα της Victoria's Secret.. Εσείς πιά προτειμάτε;;;














http://himaira.blogspot.com/
 

Αυτη ειναι η σεξι Ελληνιδα μουσα του Γκοτιε [εικονες + βιντεο]


Μπορεί η 24χρονη Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου να μην έχει κερδίσει κανένα τίτλο σε καλλιστεία ή να μην έχει εμφανιστεί ποτέ σε ελληνική τηλεοπτική εκπομπή, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση της βιομηχανίας της μόδας γενικότερα και του Ζαν Πολ Γκοτιέ ειδικότερα.
Το χαμηλό προφίλ που συνειδητά έχει κρατήσει η Ελληνίδα καλλονή -καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει κάνει ποτέ σέξι φωτογράφηση ή κοσμική εμφάνιση- έχουν ως αποτέλεσμά της το όνομά της να μην είναι γνωστό στο ευρύ κοινό.
Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις στον χώρο της μόδας, οι οποίοι δηλώνουν γοητευμένη από την κομψή μεσογειακή της ομορφιά.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η 24χρονη να ζει τα τελευταία χρόνια με μια βαλίτσα στο χέρι. Έχοντας ως έδρα τα τελευταία χρόνια την Νέα Υόρκη έχει περπατήσεις στις πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για τα πιο σημαντικά περιοδικά όλου του πλανήτη, όπως διάφορες εκδόσεις της Vogue και του Elle.
Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Αυστραλιά, όπου και θα μείνει για ακόμη ένα μήνα, ενώ στην συνέχεια θα επιστρέψει Νέα Υόρκη για λίγες μέρες, πριν αναχωρήσει και πάλι για Γερμανία.

Η πιο σεξι γυμναστρια του πλανητη!


Θαυμάστε την, τόσο εκείνη όσο και το… θανατηφόρο κορμί της που είναι «φέτες»! Δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο βίντεό της στο you tube αγγίζει σχεδόν τα 9,500,000 χτυπήματα!Η κοπέλα είναι όλα τα λεφτά!
http://sportygossip.com

H ταινια "Batman: The Dark Knight Rises!" που θα κανει πρεμιερα στις ελληνικες αιθουσες το καλοκαιρι κριθηκε ακαταλληλη για... παιδια κατω των 13 ετων.

H ταινία "Batman: The Dark Knight Rises!" που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες το καλοκαίρι κρίθηκε ακατάλληλη για...
παιδιά κάτω των 13 ετών. Και όμως συνέβη! H νέα ταινία του Christopher Nolan, που θα δώσει και το οριστικό τέλος στον μύθο του Batman θεωρήθηκε αρκετά βίαιη για μικρά παιδιά. Πάντως στον πρωταγωνιστικό θα απολαύσουμε ξανά τον μοναδικό Christian Bale, ενώ στο πλευρό του θα δούμε και τους Anne Hathaway, Michael Caine, Marion Cotillard.

Αυτο το κοριτσι ποιος θα το προσλαβει;

H Katie Price θα μείνει άνεργη...

Μαύρα τα μαντάτα για την Catie Price. Το κορίτσι που τόσο αγαπά να μισεί η βρετανική showbiz, θα βγει σύντομα στην ανεργία, αφού το κανάλι Sky Living αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της.

Η Price, είχε υπογράψει συμβόλαιο 5 εκατομμυρίων λιρών το 2010. Είχε προηγηθεί ένας «πόλεμος» για τα μάτια της Katie, ανάμεσα στο Sky Living και το ITV, το οποίο όμως πρόσφερε τα μισά χρήματα και έτσι έχασε τη σιλικονάτη σταρ μέσα από τα χέρια του.


Στην αρχή όλα πήγαιναν πρίμα. Η Katie εμφανιζόταν στο δικό της ριάλιτι και παρουσίαζε και ένα σόου ταλέντων που θυμίζει κάτι από Αννίτα Πάνια.

Δυστυχώς, οι τηλεθεατές δεν συμμερίστηκαν τον ενθουσιασμό της Katie και, πολύ γρήγορα, την εγκατέλειψαν. Τώρα την εγκαταλείπει και το κανάλι, αλλά δεν την φοβόμαστε! Σίγουρα θα βρει έναν τρόπο να τραβήξει και πάλι το ενδιαφέρον πάνω της. Μια σειρά από καινούργιες πλαστικές επεμβάσεις ή ένα νέο αμόρε... ποιος ξέρει;


 



newsbeast.gr

Οι Μαγιας ειχαν επαφες με εξωγηινους;


Στενές επαφές με εξωγήινους είχαν οι Μάγιας, σύμφωνα με νέα στοιχεία τα οποία επικαλέστηκε ο υπουργός Τουρισμού της πολιτείας Καμπέτσε του Μεξικού, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο.
Πρόκειται για στοιχεία τα οποία προέκυψαν όταν μεταφράστηκαν ορισμένοι κώδικες, που η κυβέρνηση λέγεται ότι κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες εδώ και καιρό.
Η εν λόγω αποκάλυψη έγινε με την ευκαιρία του ντοκιμαντέρ «Revelations of the Mayans 2012 and Beyond», που θα ξεκινήσει να γυρίζεται τον Νοέμβρη και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες έως το τέλος της επόμενης χρονιάς.
«Το Μεξικό θα αποκαλύψει κώδικες και σημαντικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι Μάγιας είχαν επαφή με εξωγήινους. Η κυβέρνηση του Μεξικού δεν επινοεί τίποτα από αυτά που λέει. Οτιδήποτε αναφέρεται στο φιλμ θα το στηρίξουμε», είπε, μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα «TheWrap» ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Ραούλ Τζούλια Λεβί.
Το Μεξικό έδωσε άδεια στον Τζούλια Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη άγνωστα, όπως είναι τα «δωμάτια» της πυραμίδας στο Καλακμούλ, τα οποία δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ.
Παράλληλα, τους κινηματογραφιστές βοηθάει εκτός από το Μεξικό και η Γουατεμάλα, που, σύμφωνα με το Reuters, μπορεί να μην διαθέτει απόρρητα έγγραφα για UFO, αλλά είναι έτοιμη να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό.


Πηγή: www.tempo.gr

Ανεκδοτο: Οταν η κυβερνηση κοιμαται...



Ένα δωδεκάχρονο παιδάκι βλέποντας τις ειδήσεις ρωτάει τον μπαμπά του:
- Μπαμπά, τι είναι η πολιτική?
Ο πατέρας, που είναι φανερά ικανοποιημένος που ο γιος του δείχνει σημάδια
ωρίμανσης, του απαντάει με ένα παράδειγμα:
- Κοίταξε παιδί μου... Μια χώρα είναι σαν μια οικογένεια.
Πάρε για παράδειγμα τη δική μας.


Η μαμά, είναι σαν την κυβέρνηση, κανονίζει τα πάντα μέσα στο σπίτι. 

Εγώ, ο πατέρας, είμαι σαν το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζω την οικονομία του σπιτιού. 

Η υπηρέτρια, είναι σαν την εργατική τάξη, κάνει όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. 
Εσύ, είσαι η κοινή γνώμη που παρατηρεί τα όσα συμβαίνουν γύρω της. 
Τέλος, το μωρό που έχουμε σπίτι συμβολίζει το μέλλoν της χώρας. 
Σκέψου τα όλα αυτά το βράδυ, και αύριο θα συζητήσουμε για τα συμπεράσματα που έβγαλες, εντάξει? 
- Εντάξει μπαμπά, απαντάει ο μικρός, και σκεφτικός πηγαίνει στο κρεβάτι του.
Στη διάρκεια της νύχτας και ενώ σκεφτόταν τα σοφά λόγια του πατέρα, ακούει κλάματα από την κούνια του μωρού.
Σηκώνεται πάνω, πλησιάζει την κούνια και βλέπει ότι το μωρό έχει λερωθεί..
Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα να το πει στην μητέρα του, ανοίγει την πόρτα και βλέπει μόνο τη μητέρα του στο κρεβάτι να κοιμάται.
Ο πατέρας άφαντος!
Τον πιάνει πανικός!
Από την μισάνοιχτη πόρτα του δωματίου υπηρεσίας, ακούει ύποπτους θορύβους.. .πλησιάζει, κοιτάει
και βλέπει τον πατέρα του με την υπηρέτρια στα τέσσερα!
Κάγκελο ο πιτσιρίκος!!!
Τι να κάνω;", σκέφτεται, "να ξυπνήσω την μαμά; θα δει τον μπαμπά με την υπηρέτρια, να διακόψω τον μπαμπά; ντρέπομαι,
και ποιος θα αλλάξει το μωρό;;;, εγώ δεν ξέρω να το κάνω..."
Αποφασίζει, λοιπόν να κάνει την πάπια και πάει για ύπνο.
Το επόμενο μεσημέρι, μετά το φαγητό, λέει ο πατέρας στον γιο:
- Λοιπόν; Σκέφτηκες αυτά που σου είπα εχθές;
- Ναι πατέρα, τα σκέφτηκα.
- Και τι συμπέρασμα έβγαλες;
- Όταν η κυβέρνηση κοιμάται, το μεγάλο κεφάλαιο πηδάει την εργατική τάξη, η κοινή γνώμη αδιαφορεί, και το μέλλον της χώρας είναι βυθισμένο στα σκατά!!



Το δεντρο με τα παπουτσια


Το μοναδικό δέντρο με τα παπούτσια βρισκόταν στη Νεβάδα των ΗΠΑ, στον αυτοκινητόδρομο 50, τον αποκαλούμενο και «πιο μοναχικό δρόμο της Αμερικής». Έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο περίεργα αξιοθέατα της πολιτείας εξαιτίας των εκατοντάδων παλιών παπουτσιών που ήταν κρεμασμένα στα κλαδιά του.Δεν είναι ξεκάθαρο το πώς ξεκίνησε η συνήθεια αυτή, αλλά σύμφωνα με τους ντόπιους οι άνθρωποι άρχισαν να πετούν τα παπούτσια του στο δέντρο στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Σύμφωνα με το θρύλο οι πρώτοι άνθρωποι που άρχισαν να πετούν τα παπούτσια τους στο δέντρο, ήταν ένα ζευγάρι νεόνυμφων που διέχιζαν το δρόμο κατευιυνόμενοι στην Καλιφόρνια. Το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται και ο γαμπρός έκανε το αυτοκίνητο στην άκρη μέχρι να ηρεμήσουν. Για να είμαστε ακριβείς κατάβασε τη νύφη και πήγε να πάρει μια μπύρα (!!!). Όταν επέστρεψε η νύφη εξακολουθούσε να είναι οργισμένη οπότε αυτός πέταξε τα παπούτσια τους στο δέντρο και έφυγε ξανά. Τελικά τα βρήκαν αλλά τα παπούτσια έμειναν στο δέντρο και έγιναν η αρχή για αυτή την περίεργη συλλογή. Με το πέρασμα του χρόνου αρκετοί πετούσαν τα παπούτσια τους στο δέντρο μέχρι που μαζεύτηκαν εκατοντάδες

Δυστυχώς, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2011, κάποιο βάνδαλοι έκοψαν το δέντρο και το περίεργα αυτό αξιοθέατο απλά εξαφανίστηκε.
Perierga.gr - Το δέντρο με τα παπούτσιαphoto by: link
Perierga.gr - Το δέντρο με τα παπούτσιαphoto by: link
Perierga.gr - Το δέντρο με τα παπούτσιαphoto by: link
Perierga.gr - Το δέντρο με τα παπούτσιαphoto by: link
Perierga.gr - Το δέντρο με τα παπούτσιαphoto by: link
Perierga.gr - Το δέντρο με τα παπούτσια
http://perierga.gr

ΕΞΑΛΛΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ: Με Τον “Καλογερο” Εραστη Του Ανδρα Της!


Ερωτικός σύντροφος του συζύγου προσποιήθηκε τον… καλόγερο, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της συζύγου! Και το χειρότερο ήταν πως ο σύζυγος τον…εμφάνισε στη γυναίκα του ως καλόγερο, θέλοντας να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του για μερικές μέρες.

Ο εραστής – καλόγερος κυριολεκτικά κατασκήνωσε στη συζυγική στέγη για ενάμιση μήνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανακαλύψει όλη την αλήθεια και να γίνει έξω φρενών!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην Ανω Πόλη, σύμφωνα με το dete.gr. Ο σύζυγος είναι εισοδηματίας και η σύζυγος συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, ενώ από τον γάμο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών.

Πριν από τρεις μήνες περίπου ξεκίνησε αυτή η πρωτάκουστη ιστορία. Όταν ο σύζυγος άρχισε να λέει στη γυναίκα του πως έχει ακολουθήσει τον δρόμο του θεού, ότι επισκέπτεται τακτικά ένα μοναστήρι και ότι εκεί έχει γνωρίσει έναν καλόγερο με τον οποίο έχουν συνδεθεί φιλικά. Μετά από πολλές κουβέντες, ο σύζυγος εξέφρασε την επιθυμία να φιλοξενήσει τον καλόγερο φίλο του για μερικές ημέρες. Η γυναίκα αναγκάστηκε να δεχθεί, όμως οι μέρες περνούσαν και ο καλόγερος δεν έφευγε. Συνολικά έφθασε να παραμείνει στο σπίτι γύρω στον… ενάμιση μήνα, έχοντας γίνει πλέον κανονικό μέλος της οικογένειας. Αλλά πέρα από αυτό, η ίδια συνειδητοποιούσε ότι υπήρχε και κάτι παράξενο στη συμπεριφορά του αλλά και στη σχέση του με τον σύζυγό της. Έτσι άρχισε να το ψάχνει καλύτερα και τότε ανακάλυψε την αλήθεια η οποία αποδείχθηκε ο χειρότερός της εφιάλτης. Γιατί ο καλόγερος αποδείχθηκε “μαϊμού” και εκτός αυτού, αποδείχθηκε και ο κρυφός ερωτικός σύντροφος του συζύγου…!

Κατέθεσε ασφαλιστικά και αίτηση διαζυγίου

Η σύζυγος δεν έκανε φασαρία. Αντιθέτως προτίμησε να κινηθεί πολύ έξυπνα διαλέγοντας τον νομικό δρόμο. Το πρώτο που έκανε ήταν να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας να φύγει ο δήθεν καλόγερος απ’ το σπίτι της. Μάλιστα η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και δικαίωσε απόλυτα τη σύζυγο αφού ο φίλος του συζύγου υποχρεούται να εγκαταλείψει το σπίτι. Μετά από αυτό όμως η σύζυγος προχώρησε και σε αίτηση έκδοσης διαζυγίου. Ο σύζυγος έσπευσε να την μεταπείσει, όμως εκείνη είναι ανένδοτη και μάλιστα έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά της από το σπίτι. Και μαζί, και αυτά των παιδιών…!

πηγή:.radar.gr

H Μαντονα δειχνει το στηθος της σε 50.000 Τουρκους [εικονα]


Σοκ και δέος (κυρίως σοκ) υπέστησαν οι Τούρκοι φαν της Μαντόνα, όταν την είδαν να κατεβάζει το σουτιέν της και να τους δείχνει το στήθος στης στα πλαίσια της συναυλίας που έδωσε στην Κωνσταντινούπολη.

Μια μέρα πριν την συναυλία, η Μαντόνα -μαζί με την 200 ατόμων συνοδεία της- έκανε περιοδεία στην Αγιά Σοφιά και το Μπλε Τζαμί. Φορώντας μάλιστα για να μπει στο τελευταίο (παρότι δεν ήταν αναγκαίο) μια μαντήλα, ως ένδειξη σεβασμού στους μουσουλμάνους φαν της.

Ίσως η μαντήλα της έπεσε πολύ βαριά, καθώς η 54χρονη σταρ φρόντισε να θυμίσει σε όλους γιατί παραλίγο να την αφορίσει το Βατικανό. Και μάλιστα σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις.
Έτσι και αλλιώς αυτή δεν είναι πρώτη φορά που η Μαντόνα χρησιμοποιεί το στήθος της ως εργαλείο δημοσιότητας, μετά από τα περίφημα σουτιέν του Γκοτιέ στα 80s ή το σέξι βίντεο του Vogue.

Απλά, στα 54 της, κάποιος πρέπει να της πει να σταματήσει.

http://www.iefimerida.gr

Γεωργια: Ανοιξε μουσειο για τον «αληθινο» Σταλιν


                Δίνει έμφαση στην καταστολή που επικρατούσε την εποχή της παντοδυναμίας του


Τί κάνεις όταν το πιο διάσημο τέκνο της πόλης σου είναι ο Ιωσήφ Στάλιν; Στο μουσείο του, στην πόλη Γκόρι της Γεωργίας, επιχειρούν τώρα να παρουσιάσουν μια ρεαλιστική, μετα-σοβιετική εικόνα, με έμφαση στην καταστολή που επικράτησε την εποχή του σταλινισμού.

Ο Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, που πέρασε στην ιστορία ως Ιωσήφ Στάλιν, γεννήθηκε στο Γκόρι το 1878. Και παρά το γεγονός ότι το καθεστώς του οποίου ηγήθηκε έχει καταρρεύσει εδώ και χρόνια, η πόλη έχει ακόμη μια περίπλοκη σχέση μαζί του.

Μέχρι πριν από δύο χρόνια, ένα γιγαντιαίο άγαλμά του στόλιζε την κεντρική πλατεία στο Γκόρι, την ώρα που παρόμοια μνημεία είχαν κατεδαφιστεί σε άλλες πόλεις σε όλη την πρώην Σοβιετική Ενωση.
«Ακόμη και σήμερα, πολλοί από τους κατοίκους της πόλης νιώθουν συμπάθεια για έναν ηγέτη, τον οποίον το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου κόσμου θεωρεί αιμοσταγή δικτάτορα», γράφει το σχετικό ρεπορτάζ του Independent.

Το μουσείο, που στεγάζεται στο σπίτι όπου γεννήθηκε ο Στάλιν, πρόκειται να μετατραπεί τώρα σε μουσείο για την καταστολή επι σταλινισμού. Ανοιξε για πρώτη φορά στο Γκόρι το 1937, όταν ο Στάλιν ήταν ακόμη εν ζωή, με στόχο να παρουσιάσει την δόξα του ηγέτη της ΕΣΣΔ.

Η φιλοδυτική κυβέρνηση του Μιχαήλ Σαακασβίλι, η οποία ανήλθε στην εξουσία μετά την Επανάσταση των Ρόδων, του 2003, προσπαθεί να σβήσει κάθε σοβιετικό ίχνος από την μικρή χώρα, η οποία υπήρξε επί 70 χρόνια τμήμα της Σοβιετικής Ενωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, το μουσείο, που φιλοξενεί μια έκθεση αφιερωμένη στη ζωή του και στο οποίο παρουσιάζονται χιλιάδες εκθέματα, μεταξύ των οποίων και προσωπικά αντικείμενα του Στάλιν, θα μετατραπεί σε μουσείο προπαγάνδας του αντικομμουνισμού.

Ο υπουργός Πολιτισμού της Γεωργίας Νίκολοζ Ρούρουα είχε χαρακτηρίσει την παρουσία του μουσείου του Στάλιν ως «απαράδεκτη, ασυμβίβαστη με την επιθυμία της Γεωργίας να γίνει πολιτισμένη χώρα του κόσμου. Απλώς δεν συμβαδίζει με το παρόν και το μέλλον».

Οι κομμουνιστές της πόλης του Γκόρι καταγγέλλουν την «αναδιοργάνωση» του μουσείου, λέγοντας ότι πρόκειται για «νέα εκδήλωση της αντιδραστικής πολιτικής» της κυβέρνησης της Γεωργίας.


Βάσει νόμου στη Γεωργία απαγορεύεται στους πρώην κομμουνιστές και στα μέλη της πρώην KGB να κατέχουν θέσεις στον δημόσιο τομέα.

http://www.tovima.gr/

Συνεχιζεται η εξελιξη της νεας Porsche 918 Spyder


Η γερμανική εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της 918 Spyderσυνεχίζοντας την εξέλιξη του μοντέλου, το οποίο θα είναι υβριδικό και θα μπει στη γραμμή παραγωγής της μάρκας το φθινόπωρο του 2013.


Όπως έχουμε και στο παρελθόν αναφέρει μέσω παλαιότερων αναρτήσεών μας, η νέα 918 Spyder είναι ένα οικολογικού χαρακτήρα supercar, το οποίο ανοίγει μια νέα σελίδα στην κατηγορία των super cars και ασφαλώς ένα νέο κεφάλαιο για τους Γερμανούς της Porsche.  Σήμερα, η γερμανική εταιρεία έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τις πρώτες μη-καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του εντυπωσιακού της κουπέ, το οποίο είναι «ντυμένο» όπως και η θρυλικές Porsche 917 του παρελθόντος. Σε ότι αφορά τις τεχνικές της περγαμηνές, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η 918 Spyder υιοθετεί την τελευταία λέξη της plug-in υβριδικής τεχνολογίας κινούμενη από ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης και δύο «παράλληλους» ηλεκτροκινητήρες. Πιο συγκεκριμένα, πίσω ακριβώς από την πλάτη των δύο επιβατών βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V8 βενζινοκινητήρας, με χωρητικότητα 4,6 λίτρων και όριο περιστροφής του τις 9.000 σ.α.λ., ο οποίος θα αποδίδει στο πέρας του σταδίου εξέλιξής του πάνω από 570 ίππους, όπως ρητά μας διαβεβαιώνουν σήμερα οι δημιουργοί του. Φυσικά, το εν λόγω σύνολο, το οποίο κρατά στενούς δεσμούς με τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Porsche, μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω του γνωστού πλέον 7τάχυτου PDK κιβωτίου των Γερμανών. Από εκεί και πέρα, η νέα 918 Spyder θα είναι εφοδιασμένη με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν για τον εμπρός άξονα (με σταθερή σχέση μετάδοσης) και έναν για τον πίσω, ο οποίος θα αποτελεί ουσιαστικά τον αρωγό του θερμικού. Σε ότι αφορά στην απόδοση τους, σύμφωνα με την Porsche η αποδιδόμενη ισχύς για αυτόν που βρίσκεται στο εμπρός μέρος θα είναι 122 ίπποι και για εκείνον που βρίσκεται πίσω, 109 ίπποι. Συνδυαστικά, το όλο «πακέτο», θα αποδίδει 770 ίππους, τιμή που καθιστά τη νέα 918 Spyder ως την ισχυρότερη Porsche ευρείας παραγωγής στην ιστορία της μάρκας. Σε ότι αφορά τη ροπή, συνδυαστικά η μέγιστη τιμή της θα υπερβαίνει τα 750 Nm. 






Στην πράξη, σύμφωνα με τις προσομοιώσεις που έχουν γίνει, τα αμάξωμα των 1.700 περίπου κιλών θα είναι σε θέση να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μικρότερο των 3 δλ.(!), ενώ οι αντίστοιχες τιμές για τα «0-200» και «0-300» θα κυμαίνονται αντίστοιχα κάτω από τα 9 και 27 δλ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ιθύνοντες της εταιρείας στην επίσημη ανακοίνωση τους, η 918 Spyder θα μπορεί να γυρίζει στη διάσημη «Πράσινη Κόλαση» του Νίρμπουργκρινγκ σε χρόνο 7 λεπτών και 22 μόλις δλ. Όσον αφορά την τελική ταχύτητα, οι Γερμανοί υπόσχονται εξίσου εντυπωσιακές τιμές και συγκεκριμένα πάνω από 325 χλμ./ώρα (125 χλμ./ώρα όταν το αυτοκίνητο οδηγείται αποκλειστικά ως ηλεκτροκίνητο). Και όλα αυτά, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να μην υπερβαίνει κατά μέσο όρο τα 3 λίτρα για κάθε 100 χλμ. και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα τα 70 gr ανά χλμ. Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως κινούμενη αποκλειστικά με τη βοήθεια των δύο ηλεκτροκινητήρων της, η νέα 918 Spyder θα είναι σε θέση να κινηθεί, εκπέμποντας μηδενικούς ρύπους, για απόσταση 25 περίπου χιλιομέτρων. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στην… πρόβλεψη των μηχανικών της εταιρείας να εφοδιάσουν το… τριπλό σύστημα κίνησης του αυτοκινήτου με πέντε προεπιλεγμένα προγράμματα λειτουργίας των κινητήριων μονάδων τους, έκαστο με διαφορετικό προσανατολισμό και διαφορετικές απαιτήσεις κίνησης, τα οποία είναι τα εξής: E-Power, Hybrid, Sport Hybrid, Race Hybrid και Hot Lap.



Σε ότι αφορά το αμάξωμα, οι ιθύνοντες της Porsche ανακοινώνουν πως είναι κατασκευασμένο από εξωτικά υλικά, προκειμένου να διατηρηθεί το βάρος σε όσο το δυνατόν πιο χαμηλά επίπεδα. Παράλληλα, χάρη στην ευφυή τοποθέτηση των κινητήρων αλλά και των συσσωρευτών ενέργειας (μπαταριών), οι μηχανικοί κατάφεραν να πετύχουν τη βέλτιστη κατανομή βάρους ανάμεσα στους δύο άξονες (43/57 εμπρός/πίσω). Από εκεί και πέρα, το μήκος του αυτοκινήτου θα είναι 4,643 μ., το πλάτος του 1,94 μ., ενώ το ύψος του 1,167 μ. Στους υπόλοιπους τώρα τομείς, ξεχωρίζουμε στοιχεία όπως είναι οι γνωστές ενεργητικές αναρτήσεις της Porsche (PASM), οι οποίες αποτελούνται από διπλά ψαλίδια εμπρός και μια διάταξη πολλαπλών συνδέσμων πίσω, τα κεραμικά φρένα, το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης, καθώς και το σύστημα ανύψωσης του εμπρός μέρους για εύκολη πρόσβαση σε γκαράζ κοκ.


http://www.4troxoi.gr

Πολεμος για το «βρωμικο χρημα» της Ρωμαιοκαθολικης Εκκλησιας


Ανοιχτός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Έτορε Γκότι Τεντέσκι, πρώην πρόεδρο της τράπεζας συμφερόντων του Βατικανού «Ιor» και της Αγίας Έδρας, σχετικά με το «βρώμικο χρήμα» της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Επισήμως, ο Γκότι Τεντέσκι παύθηκε των καθηκόντων του πριν από δυο εβδομάδες λόγω «ανεπαρκούς επαγγελματικής δραστηριότητας» .
Με την πάροδο των ημερών, όμως, ο γνωστός Ιταλός τραπεζίτης, άρχισε να φέρνει στο φως μια διαφορετική, δική του εκδοχή της αλήθειας. Όπως αναφέρουν, σήμερα, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σε προσωπικό του ημερολόγιο, ο πρώην πρόεδρος της «Ior» αναφέρει ότι «ο πόλεμος εναντίον του ξεκίνησε όταν ζήτησε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τραπεζικούς λογαριασμούς που δεν ανήκαν σε καθολικούς ιερωμένους» .
Η εφημερίδα Κοριέρε Ντέλα Σέρα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, κάνει λόγο για«λογαριασμούς Ιταλών πολιτικών, ανώτερων αξιωματούχων της δημόσιας διοίκησης, αλλά και αχυρανθρώπων που συνδέονται με διάφορες μαφιόζικες οργανώσεις».
Ο Γκότι Τεντέσκι, τονίζουν οι Iταλοί αρθρογράφοι, είχε ζητήσει από την γραμματέα του, σε περίπτωση που του συνέβαινε κάτι, αν επιχειρούσαν να τον δολοφονήσουν, να αποστείλει το προσωπικό του ημερολόγιό σε δυο φίλους του και στον ιδιαίτερο γραμματέα του Πάπα Βενέδικτου.
Μέρος των «καυτών αυτών ντοκουμέντων», βρίσκεται τώρα στα χέρια της ιταλικής δικαιοσύνης, και ειδικότερα, του εισαγγελέα της Ρώμης, Τζουζέπε Πινιατόνε ο οποίος διέταξε την οικονομική αστυνομία να ερευνήσει σε βάθος την όλη υπόθεση.
Η εφημερίδα Ιλ Μεσατζέρο αναφέρεται ευθέως σε «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό, χωρίς τους ελέγχους στους οποίους υπόκεινται, συνήθως, οι διάφοροι τραπεζικοί οργανισμοί».
Σύμφωνα με μεγάλο μέρος του τύπου «οι Ιταλοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους την πλήρη λίστα των κατόχων μυστικών λογαριασμών της 'Ior' και η όλη υπόθεση, πρόκειται, πιθανότατα, να λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις».
Το Βατικανό, όμως, προσπαθεί να περιορίσει τις όποιες προεκτάσεις: «Η Αγία Έδρα εκφράζει την μέγιστη δυνατή βεβαιότητα ότι η ιταλική δικαιοσύνη θα λάβει υπόψη της και θα σεβαστεί, με τον πρέποντα τρόπο, τις κυρίαρχες προϋποθέσεις που η διεθνής νομοθεσία εξασφαλίζει στο Βατικανό», αναφέρεται σε ανακοινωθέν του παπικού κράτους.
Ένα μήνυμα που, έστω και αν χρησιμοποιεί την διπλωματική γλώσσα, κάνει απόλυτα σαφές ότι το Βατικανό δεν επιθυμεί, σε καμία περίπτωση, να δοθεί συνέχεια στο σκάνδαλο «Ior-Γκότι Τεντέσκι».


Εικονες του κοσμου: Κουβα, Buick


Στην Κούβα στην εθνική Οδό υπάρχουν πολλά τμήματα, όπου δεν θα συναντήσετε άλλο αυτοκίνητο για πολλά χιλιόμετρα. Όταν κάποια στιγμή τέλος συναντήσετε ένα, το πιο πιθανό είναι να είναι ένα παλιό μοντέλο, όπως το Buick του 1950 που απεικονίζεται στη φωτογραφία με φόντο την Κουβανέζικη ύπαιθρο.


Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC

Τα Ζωδια Σημερα 10 Ιουνιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Φρόντισε σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, αγαπητέ Κριέ. Μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί έχεις μια τάση να φτάνεις μερικές καταστάσεις στα άκρα τους. Καλύτερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να λύσεις αποδοτικά τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να προκαλέσεις το σύντροφό σου και το πάθος πολύ εύκολα θα κυριαρχήσει και θα περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Αν είσαι μόνος, μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα θα πάρει ευχάριστη τροπή και ίσως οδηγηθεί και σε σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και να ξέρεις ότι τα σχέδιά σου θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Ακατάλληλη είναι η ημέρα για να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώσεις καλύτερα.




Ταύρος
21/4-20/5

Αυτή η Κυριακή είναι ιδανική για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα, αγαπητέ Ταύρε. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και να τα λύσεις μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Ωστόσο, ίσως να ακούσεις κάποια άσχημη είδηση, που αφορά σε άτομο του συγγενικού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, φίλε Ταύρε, γιατί λόγω φόρτου εργασίας, παραμελείς κάποιες υποχρεώσεις σου και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Ταύροι θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι και να κάνετε μία ενδοσκόπηση ή μια αξιολόγηση των γεγονότων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ρύθμισε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ένα βήμα πιο πέρα. Στα οικονομικά σου, σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς επίσης να κλείσεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή, σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την δική σου τη ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Δίδυμε, και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, λόγω της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης από το ζώδιό σου, θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση. Εάν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση απέναντι σε ένα άτομο που σε έλκει από το χώρο της δουλειάς σου και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που σκοπεύεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό κρύβει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, που αφορούν σε άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και άσκοπες αγορές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Μην κάνεις σήμερα υπερβολικές κινήσεις, αγαπητέ Καρκίνε, εξαιτίας της ευχάριστης και αισιόδοξης διάθεσης που σε διακατέχει. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Αφιέρωσε μερικές στιγμές στον εαυτό σου, για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, αντί να λες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στο σύντροφό σου, προτιμάς να αντεπιτίθεσαι. Μήπως πρέπει επειγόντως να αλλάξεις τακτική; Με το να προκαλείς, μόνο καλά αποτελέσματα δεν πρόκειται να έχεις. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, η μέρα είναι καλή για να κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και να γνωρίσεις κόσμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, καλό θα είναι να σκέφτεσαι πολύ καλά προτού ενεργήσεις, σε ένα θέμα που αφορά στην πορεία της δουλειάς σου, γιατί μπορεί να πεις πράγματα που δεν ευσταθούν και να κατηγορηθείς για επιπολαιότητα. Στα οικονομικά σου, πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, η σημερινή Κυριακή είναι μία καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι, θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδιά σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση σου, φίλε Λέοντα, σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου, για να κάνει το ίδιο και ο σύντροφός σου με την σειρά του. Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει αρνητικά αποτελέσματα. Αν έχεις παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, την σημερινή ημέρα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, αν είσαι Λέων. Είναι ευκαιρία λοιπόν για να δεις πώς θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί, με τον καλύτερο τρόπο. Η άνοδος και η καταξίωση έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που να κάνεις.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να δείξεις επιμονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα, που θέλεις να ξεμπερδεύεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα άστρα και οι πλανήτες οξύνουν σήμερα τις καταστάσεις ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, φίλε Παρθένε, με αποτέλεσμα, αν δεν ηρεμήσεις, να προκληθούν εντάσεις και τσακωμοί. Σκέψου πρώτα αν αξίζει να χαλάσεις την διάθεσή σου και μετά πράξε αναλόγως. Εσύ που δεν έχεις κάποιο ταίρι να μοιραστείς τις έννοιες σου, αναλογίσου μήπως είναι καλύτερα τελικά έτσι… από το να έχεις δίπλα σου κάποιον, που δεν σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα βάλε σε πρόγραμμα τις προτεραιότητές σου και μην χάνεσαι, με το να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αν νιώθεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια των συναδέλφων σου, τώρα που η επικοινωνία μεταξύ σας έχει αποκατασταθεί. Στα οικονομικά, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.




Ζυγός
23/9-22/10

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σε εκνευρίσουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος, αγαπητέ Ζυγέ. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεσαι, αφού το τοπίο πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα και θα σε καθησυχάσει. Η ανάγκη σου για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να το πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τους δεσμευμένους Ζυγούς, η ημέρα κρύβει στιγμές χαράς, που θα σας κάνουν να νιώσετε γεμάτοι από αγάπη και έρωτα για το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε έναν έρωτα, αλλά με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας, αυτό θα είναι δύσκολο. Μην μελαγχολείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί σίγουρα υπάρχει κάποιος κάπου, που θα σας γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να μιλήσεις και να πεις τις απόψεις σου ξεκάθαρα, χωρίς να φοβάσαι αρνητικές επιπτώσεις. Καλύτερα τώρα να ξεκαθαρίσεις τις αντοχές σου και να βάλεις τα όριά σου, παρά να τρέχεις πάντα τελευταία στιγμή να τα προλαβαίνεις όλα. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις άσκοπα έξοδα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές. Οι κινήσεις που θα κάνεις πρέπει να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν μόνο και μόνο από την βιασύνη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην επιλέγεις το μοναχικό δρόμο, όσο κι αν ο σύντροφος σου σε πληγώσει. Πάρε το θάρρος να του μιλήσεις και, στην περίπτωση που δεν σε κατανοήσει, δες τι άλλο μπορείς να κάνεις. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, βρες τους τρόπους για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην το αναβάλλεις άλλο. Ξεκαθάρισε τα αισθήματα σου και ανάλογα με την αντίδραση του, θα πράξεις…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, δράσε προγραμματισμένα και μην αφήνεις τις καθυστερήσεις και τις αναβολές, που προκαλεί η ανάδρομη Αφροδίτη, να σου ρίχνουν το ηθικό και να φέρνουν εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σου, γιατί όλα αυτά είναι πρόσκαιρα και πολύ γρήγορα θα εξαφανιστούν. Συνεργασίες θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να στρέψεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Φρόντισε να δείξεις απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί μόνο έτσι μπορείς να βρεις την λύση του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι Τοξότες, θα περάσετε μία όμορφη μέρα με τον σύντροφό σας και θα μιλήσετε για τα όνειρα σας. Οι αδέσμευτοι, θα νιώσετε ότι μία γνωριμία δεν έχει μέλλον και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Το γοργόν και χάριν έχει… Καλύτερα τώρα που είναι αρχή, παρά αργότερα, όταν θα έχετε έρθει πιο κοντά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην εργασία σου, φίλε Τοξότη, να προσπαθήσεις να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος και να σκεφτείς νέους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σου. Αν ακόμη νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, μείνε λίγο μόνος σου και το μυαλό σου θα σου δείξει τον δρόμο. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μη σταματάς τις προσπάθειές σου και μην κάνεις πίσω, αγαπητέ Αιγόκερε, όσες αμφιβολίες κι αν σε διακατέχουν. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρα με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Το εύστροφο μυαλό σου είναι ικανό να προωθήσει τα σχέδιά σου και να σου ανοίξει ενδιαφέροντες δρόμους, τόσο στη δουλειά όσο και στην ερωτική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστεί σήμερα στη ζωή σου, αν είσαι Αιγόκερως, και ίσως μπεις στον πειρασμό να συναντηθείς μαζί της. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου και μην αποκρύψεις την αλήθεια, γιατί να ξέρεις ότι θα το βρεις μπροστά σου και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, πρέπει να κάνετε πιο δραστικές κινήσεις, αν θέλετε να δεσμευτείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, μπορείς στη δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που έχουν γίνει στο παρελθόν. Σήμερα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και να μην εμπιστεύεσαι άτομα, που δεν γνωρίζεις καλά. Κράτα κρυφές τις φιλοδοξίες σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα διαθέτεις τέτοια δυναμικότητα και ζωντάνια, αγαπητέ Υδροχόε, που έχεις όλα τα φόντα να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα τα δρομολογήσεις μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και απόφυγε τους εκνευρισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενά σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και αυτοί σε τι στάδιο βρίσκονται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, φίλε Υδροχόε, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Παραδέξου όποια λάθη έκανες στο παρελθόν και κάνε κινήσεις, για να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα κρύβει εκπλήξεις, που θα σου αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα, αγαπητέ Ιχθύ. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις τη γνώμη τους. Πρέπει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε τραβούν πίσω στο παρελθόν, το συντομότερο δυνατό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός και το πάθος θα κατακλύσουν σήμερα τόσο τους αδέσμευτους όσο και τους δεσμευμένους Ιχθείς. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, περάστε ουσιαστικό χρόνο με αυτούς που σας ενδιαφέρουν και μην διστάσετε να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας. Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από το ζώδιό σας με τον Ερμή από τον Καρκίνο, θα σας ανταμείψει!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το πρόγραμμα και η σκληρή δουλειά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Με το να σκέφτεσαι μόνο και να μην πράττεις, δεν θα πάς πουθενά. Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και απόδειξε σε όλους την εργατικότητά σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εκτιμηθεί η δουλειά σου, φίλε Ιχθύ. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger