Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η καυτη Σοφια Λαττα φοραει κοντο μπλουζακι και μας ξεσηκωνει..!!!!

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012


Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις πιο sexy και καυτές 
παρουσίες που έχουμε δει.
Αυτήν την φορά η Σοφία Λάττα φόρεσε το μπλουζάκι 
του ''Μήλου'' και φωτογραφήθηκε για τα μάτια σας και μόνο....

Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες της sexy Σοφίας Λάττα...







Το μοντελο Νανα Αρβανιτακη διαθετει υπεροχα ατελειωτα ποδια




Είναι το μεγάλο της ατού και ξέρει καλά να παίζει μ’ αυτά. Πόζαρε στο φωτογραφικό μας φακό κι άρχισε τα δικά της σέξι σλάλομ. Δες τι κάνει με τα πόδια κι ακολούθησε τους κανόνες της.
Κάθεται αναπαυτικά στο σκαμπό και δίνει πόζες γεμάτες θυσία. Για σένα βρε που θέλεις να πάρεις μια στιγμή χαλάρωσης. Ξέρουμε, σου προκαλεί το θέαμα αρρυθμία. Επικοινώνησε με τον παθολόγο σου  κι αν σε ρωτήσει τι νιώθεις, τότε δώσε του τη δική σου πρώτη γνωμάτευση: “Νιώθω ζάλη Νανάς!”.




Θηλυκο διδυμο που δροσιζει!


Οταν η συγχρονισμενη κολυμβηση αποκτα αλλο ενδιαφερον

Οι Gabriela και Daniela Figueiredo είναι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης και πολλοί βλέπουν στο πρόσωπό τους το λαμπρό μέλλον του αθλήματος.

Οι «καυτές» βραζιλιάνες μπορεί να μην κατέβηκαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου φέτος, αλλά έχουν βάλει «πλώρη» για τους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ρίχνουν τόνους ιδρώτα για να το πετύχουν.




















Δειτε την Δεσποινα Βανδη με αρετουσαριστο θεϊκο κορμι!


















Κι επειδή πολύ της μόδας έχει γίνει το ρετούς σας παρουσιάζουμε το θεϊκό κορμί της Δέσποινας Βανδή χωρίς ίχνος ρετούς!


Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει μιλήσει και για τις διατροφικές της συνήθειες, αλλά και για το πρόγραμμα γυμναστικής, που ακολουθεί, έχοντας αποκαλύψει μάλιστα ότι έχει... κυτταρίτιδα. Αναμφισβήτητα, η Δέσποινα Βανδή έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της Ελληνικής showbiz και ιδού οι αποδείξεις. Χωρίς ίχνος επεξεργασίας από το μαγικό μηχανηματάκι όσο κι αν ζουμάρει ο φακός το κορμί της είναι αψεγάδιαστο και γυμνασμένο με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την απαθανάτισε σε πισίνα να απολαμβάνει το μπάνιο της!















http://www.gossip-tv.gr



Η βουτια του ερωτα τους οδηγησε στο τμημα



O Erich Wiedmann και η Merrie Killian είναι ένα ζευγάρι που ζει την περιπέτεια. Μπορεί για κάποιους να είναι ανάρμοστο αυτό που κάνουν ωστόσο μόνο με αυτόν το τρόπο καταφέρνουν να ανεβάσουν την λίμπιντο τους και την ερωτική τους διάθεση.

Το ζευγάρι που κατοικεί στο Green Valley Circle του East Naples  της πολιτείας της Φλόριντα αποφάσισε να κάνει μια βουτιά στην δημοτική πισίνα για να δροσιστεί.

Ήταν έξι ακόμα το απόγευμα όταν τα δύο τους αποφάσισαν να πέσουν γυμνοί μέσα στη πισίνα. Η ώρα περνούσε και η ερωτική διάθεση ανέβαινε, έτσι αποφάσισαν να κάνουν σεξ μπροστά στα μάτια άλλων πολιτών που τους έβλεπαν.

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες που δεν τους άρεσε το θέαμα κάλεσαν την αστυνομία η οποία και τους συνέλαβε επί τω έργω.

Όπως έγινε γνωστό ήταν και οι δύο τους υπό την επήρεια μαριχουάνας. Σύμφωνα μάλιστα με το Naples News η κυρία είναι γνωστή στο τμήμα της περιοχής καθώς πέρσι είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η ερωτική τους περιπέτεια αναμένεται να τους κοστίσει περίπου δυο χιλιάδες δολάρια, λόγω του προστίμου που θα τους επιβληθεί.

Γιατι οι παντρεμενες γυρνουν την πλατη στο σεξ;

Έρευνα που μας αγχώνει: γιατί οι παντρεμένες γυρνούν την πλάτη στο σεξ;

Τελικά μήπως ο γάμος σκοτώνει το σεξ;

Τον γνωρίσατε, τον κυνηγήσατε, σας κυνήγησε και αυτός και με τα πολλά καταλήξατε παντρεμένη, με το μονόπετρό σας και τον άντρα σας κορόνα στο κεφάλι σας. Η λογική επιβάλλει πως οι παντρεμένες γυναίκες θα έπρεπε να αποζητούν το σεξ με το σύντροφό τους, να το απολαμβάνουν και να το χαίρονται όπως πριν το γάμο και ακόμα περισσότερο.

Μια νέα μελέτη όμως αποκαλύπτει ότι πολλές γυναίκες θα προτιμούσαν να κάνουν κάτι άλλο από το να συνευρεθούν με το σύζυγό τους. Ναι, μάλιστα, μετά το γάμο κομμένο το σεξ γιατί τα παντρεμένα κορίτσια φαίνεται πως δεν υποτιμούν το σεξ, απλώς θέλουν πιο χαλαρωτικές δραστηριότητες, όπως ένα μασάζ, μία ταινία ή ακόμα και να διαβάσουν ένα βιβλίο.

Αγόρια, κάτι κάνετε λάθος γι΄αυτό πάρτε τα μέτρα σας πριν να είναι πολύ αργά!
 
 

Οι φτερωτοι «δρακοι» της Ασιας




Φωτογραφίες από τις σαύρες του γένους... «Draco»


Κι όμως, υπάρχουν δράκοι στις ζούγκλες της νοτιοανατολικής Ασίας. Έτσι τουλάχιστον μπορούν να χαρακτηριστούν οι σαύρες του γένους «Draco» που ζουν στα δέντρα. 



Μπορεί να μοιάζουν με όλες τις υπόλοιπες σαύρες όταν όμως επεκτείνουν τα πλευρά τους σε πραγματικά… φτερά, τότε μεταμορφώνονται σε κανονικούς δράκους. Αυτές οι σαύρες έχουν ένα είδος φτερών που ανοίγουν από τα πλευρά τους και τους επιτρέπουν να πραγματοποιήσουν πτήσεις έως και 9 μέτρων. 





Ουσιαστικά, τα μικρά τους φτερά δεν τους δίνουν κάποια ώθηση στην πτήση, απλώς τις βοηθούν να ελέγξουν την κατεύθυνσή τους.


Στη συγκεκριμένη οικογένεια ανήκουν πάνω από 40 είδη σαυρών και κάθε ένα από αυτά έχει ξεχωριστή δομή, καθώς και διαφορετικό χρώμα στα φτερά του. 

Για παράδειγμα η σαύρα black-bearded έχει μεγαλύτερα φτερά από τα υπόλοιπα είδη. Αυτό το είδος συναντάται στα χαμηλά σημεία των δέντρων, αντίθετα με το είδος orange-bearded που έχει μικρά φτερά και φτάνει στα ψηλότερα σημεία των κορμών. 

Όλα τα είδη του γένους δεν πατάνε συχνά στο έδαφος, αφού πάνω στα δέντρα προστατεύονται καλύτερα από τα μεγαλύτερα ζώα. 
















http://topeiraxtiri.blogspot.gr

H προκλητικη απαντηση της Χρυσπας για τις φωτογραφες της χωρις ρετους!








Πριν από λίγες μέρες το περιοδικό CIAO έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες της Χρύσπας που όπως έγραφε το κείμενο ήταν χωρις ρετους και καμια επεξεργασία. Αν παρατηρήσετε κι εσείς τις φωτογραφίες από το περιοδικό θα δείτε πως υπάρχουν αρκετές ατέλειες στο σώμα της!






Το γεγονός αυτό εξόργισε την αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία στην παραμονή της στη θεσσαλονίκη επισκφθηκε την αγαπημένη της πισίνα και με το κινητό της τηλέφωνο έβγαλε το "αληθινό" της σώμα και το ανέβασε στο Twitter με ένα προκλητικό και καυστικό σχόλιο για όσους την εξέθεσαν!












Το πιο παραξενο επαγγελμα του κοσμου [video]

parakseno epaggelma tokyo


Με απίστευτο τρόπο προσπαθούν να βγάζουν χρήματα ιάπωνες εργαζόμενοι. Δείτε το βίντεο με το τι συμβαίνει στο μετρό του Τόκυο σε ώρα αιχμής και ποια τα καθήκοντα των εργαζομένων.

Επάγγελμα με ωράριο και ένσημα ασκούν οι εργαζόμενοι του μετρό που βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί. 

Οι αρμοδιότητες τους θεωρούνται πολύ σημαντικές στην Ιαπωνία αφού, όπως διαπιστώνετε, αν δεν υπήρχαν αυτοί οι εργαζόμενοι του μετρό, τα τρένα στην Ιαπωνία θα ήταν μονίμως φρακαρισμένα. 
Δείτε τους ιάπωνες εργαζομένους του μετρό να πασχίζουν να χωρέσουν τους επιβάτες μέσα στους συρμούς: 




fimes.gr
 

"Εξαφανιστηκε" ο ισοβιτης Μιχαλης Μακρυγιαννης


Μπροστά σε ένα ακόμα φιάσκο βρίσκονται οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, καθώς ο 50χρονος ισοβίτης Μιχάλης Μακρυγιάννης, παραβίασε την πενθήμερή του άδεια από τις φυλακές της Λάρισας και δεν εμφανίστηκε! Είχε κάνει το ίδιο και το 2006.

Ο Μακρυγιάννης πήρε πενθήμερη άδεια μετά από αρκετές αιτήσεις. Η άδειά του εξέπνευσε πριν δύο μέρες και ήδη τον αναζητά η αστυνομία.

Ο 50χρονος ισοβίτης κρατείτο το τελευταίο χρονικό διάστημα στις φυλακές της Λάρισας, όπου είχε υποβάλει συνολικά έξι αιτήματα χορήγησης πενθήμερης άδειας, τα οποία το ένα μετά το άλλο απορρίπτονταν.

Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης εξέτιε ποινή τετράκις ισόβια για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, ένοπλες ληστείες και συμπλοκές, καθώς και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων.

Το καλοκαίρι του 2006 είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και εξαφανίστηκε, με τους εκπροσώπους των φυλακών να κάνουν λόγο "για άψογη συμπεριφορά του κρατούμενου", ο οποίος τους είχε δώσει το λόγο της τιμής του ότι θα επέστρεφε.

Ο Μακρυγιάννης συνελήφθη εκ νέου τον Οκτώβριο του 2007 στο Χαϊδάρι. Ακινητοποιήθηκε μέσα σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας BMW, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσαν σκόπιμα οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

http://news247.gr
 

10 πραγματα που ισως δεν γνωριζατε για τα κουνουπια

Τα μισούμε θανάσιμα –και έχουμε κάθε δίκιο. Δεν φτάνει που μας ρουφούν ανελέητα το αίμα κάθε καλοκαίρι, προκαλώντας μας τρομερή φαγούρα (ακόμα και αναφυλαξία), αλλά μεταφέρουν και έναν σωρό ιούς, οι οποίοι μπορούν να αποβούν ακόμα και θανατηφόροι. 

 

10 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τα κουνούπια

 

Το χειρότερο; Όσο κι αν προστατευτούμε, με ειδικές αλοιφές, αντικουνουπικά φιδάκια και σήτες σε πόρτες και παράθυρα, αυτά πάντα θα βρίσκουν έναν τρόπο να παίρνουν το αίμα τους -πιο σωστά, το αίμα ΜΑΣ- πίσω.

Για να πολεμήσεις, όμως, τον εχθρό αποτελεσματικότερα, πρέπει πρώτα να τον γνωρίσεις, λέει ο σοφός λαός, και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε με τα παρακάτω στοιχεία που αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές από την ζωή και το έργο των μισητών σε όλους κουνουπιών!


1. Υπάρχουν περίπου 3.500 είδη κουνουπιών ανά τον κόσμο, όμως όλα ανήκουν στην οικογένεια Culicidae. Από αυτά μόνο τα 80 δαγκώνουν τους ανθρώπους.

2. Είναι τα θηλυκά κουνούπια που χρειάζονται το αίμα προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν αυγά –τα αρσενικά κουνούπια μπορούν κάλλιστα να τραφούν με νέκταρ ή γύρη που βρίσκουν στη φύση. Και παρ'όλο που το μέσο κουνούπι ζυγίζει περίπου 2,5 mg, έχει τη δυνατότητα να καταναλώσει έως και 5 mg αίματος σε ένα μόνο γεύμα.

3. Τα κουνούπια γεννούν αυγά, τα οποία τοποθετούν στην επιφάνεια του νερού και έτσι εκκολάπτονται οι προνύμφες που τρέφονται με οργανικά κατάλοιπα. Οι προνύμφες είναι υδρόβιες και μπορούν να αναπνέουν τόσο κάτω όσο και πάνω από το νερό. Η προνύμφη, όμως, λειτουργεί σαν «οικοτροφείο» για το πραγματικό κουνούπι, το οποίο -όταν ενηλικιωθεί- βγαίνει από την ράχη της και χρησιμοποιεί το κουφάρι της σαν βάρκα, για να επιπλεύσει στο νερό, μέχρι να καταφέρει να πετάξει. Από το στάδιο του αυγού μέχρι την πρώτη «κουνουπική» πτήση μεσολαβούν μόλις 5 ημέρες.

4. Τα κουνούπια ερεθίζονται και προσελκύονται από την κίνηση, από τη σωματική θερμότητα, την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεται με την αναπνοή (το οποίο μπορούν να αναγνωρίσουν από απόσταση 17,5 μέτρων). Ωστόσο, το πόσο συχνά τσιμπούν ένα άτομο τα κουνούπια έχει να κάνει και με τα γονίδιά του. Κάποιοι άνθρωποι εκλύουν από το σώμα τους μυρωδιές που μπορεί να είναι ελκυστικές για τα κουνούπια, ενώ άλλων ανθρώπων οι μυρωδιές μπορεί να είναι απωθητικές.

5. Ο μόνος τρόπος να προστατευθείτε αποτελεσματικά από τα κουνούπια είναι χρησιμοποιώντας αντικουνουπικά τζελ προστασίας σε όλο το δέρμα. Η πιο δραστική χημική ουσία κατά των κουνουπιών είναι η DEET (N, N-διαιθυλο-m-τολουαμίδη), όμως αν προτιμάτε μία πιο φυσική λύση, πρόσφατα εγκρίθηκε το έλαιο από το δέντρο Corymbia citriodora, γνωστό και ως Lemon Eucalyptus. Επίσης, καθώς τα κουνούπια δεν είναι πολύ δυνατά στο πέταγμα, στην απώθησή τους βοηθούν και οι ανεμιστήρες –ειδικά οι μεγάλοι που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους.

6. Τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για περισσότερους από έναν εκατομμύριο θανάτους παγκοσμίως κάθε χρόνο. Αυτό αυτομάτως τα χρίζει τα πιο θανατηφόρα «ζώα» στον πλανήτη. Στις ασθένειες που μπορούν να μεταφέρουν περιλαμβάνονται η μαλάρια, η εγκεφαλίτιδα και ο κίτρινος πυρετός, ενώ πιο πρόσφατα προστέθηκε και ο ιός του Δυτικού Νείλου, από τον οποίον έχασαν την ζωή τους δύο άνθρωποι, φέτος το καλοκαίρι στην χώρα μας.

7. Τα κουνούπια φτερουγίζουν από 300 έως 600 φορές το δευτερόλεπτο. Το σφύριγμα που ακούμε όταν πλησιάζουν προέρχεται από τον ήχο των φτερών τους. Όταν, μάλιστα, ερωτεύονται, δύο κουνούπια συγχρονίζουν τα φτερά τους για να φτερουγίζουν με τον ίδιο ρυθμό και να πετούν δίπλα-δίπλα.

8. Ένα κουνούπι μπορεί να ζήσει, σε ιδανικές συνθήκες, 5 με 6 μήνες.

9. Όσο κι αν τα μισούμε, πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουν και αυτά λόγο ύπαρξης στην διατροφική αλυσίδα των ζώων. Τα κουνούπια που συγκεντρώνονται στην Αρκτική Ρωσία και στον Καναδά τρέφουν εκεί τα αποδημητικά πουλιά. Νοτιότερα στον πλανήτη, τα κουνούπια τρέφουν τα πουλιά, άλλα έντομα, τις αράχνες, τις σαλαμάνδρες, τις σαύρες, τους βατράχους και τα ψάρια. Επιπλέον, κάποια συγκεκριμένα είδη ορχιδέας χρειάζονται τα κουνούπια ως βασικό επικονιαστή.
Άλλωστε, κάποια κουνούπια τρώγονται και μεταξύ τους. Ένα συγκεκριμένο είδος τρέφεται με προνύμφες και κουνούπια σε πρώιμο στάδιο, ενώ κάποια κανιβαλίζουν ακόμα και μέλη της «οικογένειάς τους».

10. Η μέση σταγόνα βροχής είναι κατά 50 φορές πιο βαριά από το μέσο κουνούπι. Παρ'όλα αυτά τα κουνούπια καταφέρνουν να εμφανίζονται ακόμα και όταν βρέχει καταρρακτωδώς, κι αυτό συμβαίνει γιατί πετούν τόσο αργά που μπορούν εύκολα να γλιτώνουν την σύγκρουση.

newsbomb.gr

 

The Expendables 2


Ο Barney Ross (Sylvester Stallone), ο Lee Christmas (Jason Statham), ο Yin Yang (Jet Li), ο Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), ο Toll Road (Randy Couture) και ο Hale Caesar (Terry Crews) επανενώνονται, καθώς ο Mr. Church (Bruce Willis) προετοιμάζει τους Αναλώσιμους για μία φαινομενικά απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως πάνε στράφι όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Jean Vilain (Jean-Claude Van Damme). Έχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Billy the Kid (Liam Hemsworth) και Maggie (Yu Nan), οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδερφό τους.

Η πρώτη μεγάλη σύναξη όλων σχεδόν των χολιγουντιανών action heroes - παλιών και νέων - συνέβη πριν από δύο χρόνια με το πρώτο «The Expendables», ένα ευχάριστο "αναλώσιμο" προϊόν που από την αρχή ως το τέλος έμοιαζε με παρατεταμένο inside joke της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Η υποδοχή του κοινού υπήρξε θετική αλλά όχι και πρωτοφανής, τουλάχιστον συγκριτικά με τα φιλόδοξα δεδομένα της παραγωγής. Ήρθε λοιπόν η ώρα που ένα sequel θα δυναμομετρήσει ασφαλέστερα το νέο εγχείρημα. 

Μπορεί από το «The Expendables 2» να λείπει ο Mickey Rourke, οι νεοεισερχόμενοι όμως είναι περισσότεροι και το άκουσμά τους ξεσηκώνει τους οπαδούς των ταινιών δράσης. Οι cult φιγούρες Chuck Norris και Jean-Claude Van Damme δίνουν επιτέλους το παρών, ενώ ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger, συμμετέχει επισήμως πλέον και όχι uncredited, όπως συνέβη στο πρώτο φιλμ. 

Ο Simon West («Con Air», «Lara Croft: Tomb Raider») αντικαθιστά στη σκηνοθετική καρέκλα τον Stallone, ο οποίος εκτός από τον πρωταγωνιστικό, συμμετέχει σταθερά στη σεναριακή ομάδα, παρέα με τους Dave Callaham (δημιουργός των χαρακτήρων), Ken Kaufman («Space Cowboys») και Richard Wenk («16 Blocks»). 





 

Η απωλεια υπνου μειωνει την τεστοστερονη συμφωνα με νεα ερευνα



Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες απο το Πανεπιστήμιο του Σικάγο, αποδείχθηκε ότι η μειωμένες ώρες ξεκούρασης και γενικά η απώλεια ύπνου επηρρεάζουν την ανδρική λίμπιντο και μειώνουν την παραγωγή τεστοστερόνης στον οργανισμό.

Στη μελέτη συμμετείχε ένα πολύ μικρό δείγμα νεαρών ανδρών, αρκετό όμως για να δείξει πως η κακή ποιότητα ύπνου μπορεί να διαταράξει το ενδοκρινολογικό και το ορμονικό σύστημα, τα οποία εμπλέκονται στο μεταβολισμό, στην ανάπτυξη, στη λειτουργία των ιστών και στη διάθεση.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές, διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που κοιμόντουσαν λιγότερο από πέντε ώρες κάθε βράδυ για μία εβδομάδα είχαν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης απ' ότι όταν είχαν κοιμηθεί ένα πλήρες βράδυ.

Η χαμηλή τεστοστερόνη έχει με τη σειρά της αρκετές αρνητικές συνέπειες για τους νέους άνδρες, όχι μόνο στη σεξουαλική συμπεριφορά, αλλά και την αναπαραγωγή, ενώ είναι παράγοντας κρίσιμης σημασίας για την ανάπτυξη δύναμης, μυϊκής μάζας, και πυκνότητας των οστών.

«Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης σχετίζονται με την μειωμένη ευημερία και το σθένος, το οποίο μπορεί να είναι συνέπεια της απώλειας ύπνου», δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας καθηγήτρια Εύα Βαν Κάουτερ, Ph.D.

Οι νεαροί εθελοντές άνδρες που συμμετείχαν στην μελέτη πέρασαν μια αυστηρή σειρά δοκιμασιών που περιελάμβανε ενδοκρινικές και ψυχιατρικές εξετάσεις, σε συνδυασμό με διαταραχές ύπνου. Η ηλικία τους ήταν κατά μέσο όρο 24 ετών, αδύνατοι και απόλυτα υγιείς. Η μελέτη διήρκησε τρεις νύχτες και οι επιπτώσεις της απώλειας ύπνου σε σχέση με τα επίπεδα τεστοστερόνης ήταν εμφανής μετά από περίπου μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την μελέτη, όσοι κοιμόντουσαν πέντε ώρες ή και λιγότερες, παρουσίασαν μειωμένα επίπεδα τεστοστερόνης κατά 10% έως 15% (που συνεπάγεται με γήρανση 10 ως 15 χρόνια).

Επίσης σε σχετικό ερωτηματολόγιο των ειδικών μετά την έρευνα, οι άνδρες ανέφεραν πως είχαν μειωμένη αίσθηση της διάθεσης, ενώ τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα τους μειώθηκαν.

Η ανεπάρκεια της τεστοστερόνης συνεπάγεται με χαμηλή ενέργεια, μειωμένη λίμπιντο, δυσκολία συγκέντρωσης, μειωμένη πυκνότητα οστών και κόπωση. Κανονικά, τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες μειώνονται κατά 1% έως 2% το χρόνο, καθώς γερνούν, όμως η πρατεταμένη απώλεια ύπνου μπορεί να αυξήσει αυτά τα ποσοστά και να επιταχύνει τη μείωση παραγωγής της ορμόνης.



ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ (ΦΩΤΟ)



 Το πλάσμα είχε εντοπιστεί προφανώς σε αναζήτηση τροφής. 
Οι ντόπιοι σε μια κοντινή φωλιά βρήκαν τρία πλάσματα παρόμοιου μεγέθους.
Το πληγωμένο ζώο τους επιτέθηκε, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. 
Η αστυνομία αφαίρεσε αργότερα το πτώμα του 
και θα γίνει πλήρης έρευνα ιατροδικαστών που είναι σε εξέλιξη.



http://atheatignosi.blogspot.gr

Αυτοκτονησε ο γνωστος σκηνοθετης Tony Scott, πηδωντας απο γεφυρα



Ο σκηνοθέτης φέρεται να πήδηξε από την Vincent Thomas Bridge του San Pedro, ενώ οι αρχές βρήκαν σημείωμα στο παρκαρισμένο του αυτοκίνητο.


Σοκ στον κόσμο του Χόλιγουντ και του κινηματογράφου εν γένει προκαλεί η είδηση της αυτοκτονίας του 68χρονου Tony Scott, του οποίου το πτώμα βρέθηκε μετά από αναζήτηση ωρών στα νερά κάτω από τη γέφυρα Vincent Thomas.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε κι ο εκπρόσωπος Τύπου του σκηνοθέτη, Simon Halls, που ζήτησε από τα Μέσα να σεβαστούν την οικογένεια του εκλιπόντος.


Ο Tony Scott ήταν ο κατά 7 χρόνια νεότερος αδερφός του επίσης γνωστού σκηνοθέτη, Ridley Scott, ενώ βρέθηκαν μαζί στην παραγωγή του "Προμηθέα" που έχει μέχρι στιγμής κέρδη πάνω από 300 εκ. δολάρια.

Το 1985, οι Don Simpson και Jerry Bruckheimer εμπιστεύτηκαν στον Scott τη σκηνοθεσία του Top Gun, αφού εντυπωσιάστηκαν από διαφημιστικό που είχε γυρίσει για την Saab, στο οποίο ένα αυτοκίνητο συναγωνιζόταν στην ταχύτητα ένα πολεμικό αεροπλάνο.

Ο Scott σκηνοθέτησε πέντε ταινίες με τον Denzel Washington με πιο πρόσφατη το "Unstoppable" του 2010, ενώ είναι από τους πρώτους που έκαναν μια τόσο επιτυχημένη μετάβαση από τον χώρο της διαφήμισης σε αυτόν του κινηματογράφου.

Στις πιο αξιοσημείωτες ταινίες που σκηνοθέτησε, συγκαταλέγονται και τα True Romance, The Fan, O Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς, Crimson Tide και Man on Fire.



Αχαια: O gay καλεσμενος ''τιναξε στον αερα'' το γαμηλιο γλεντι!


Τα χαμόγελα πάγωσαν, η μουσική σταμάτησε, η νύφη κοιτούσε με απορία και οι συγγενείς του ζευγαριού είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό...


Το γαμήλιο γλέντι τινάχτηκε στον «αέρα» ενώ παραμένει προς το παρόν άγνωστο αν ο ίδιος ο γάμος θα διαλυθεί οριστικά. Όλα αυτά, λόγω... αντιζηλίας με έναν gay! Πρόκειται σαφώς για την πιο πρωτοφανή ιστορία που συζητιέται σε πολλά πηγαδάκια της πόλης, μιας και ο γαμπρός αλλά και ο gay καλεσμένος είναι αρκετά γνωστοί λόγω της επαγγελματικής τους ενασχόλησης. 


Για το τι συμβαίνει μεταξύ τους λέγονται πολλά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ανάμεσά τους υπάρχει εδώ και καιρό μια κρυφή ερωτική σχέση την οποία φρόντιζαν να κρατούν επτασφράγιστο μυστικό. Μόνο που οι συμπεριφορές και οι ματιές, όταν βρίσκονταν σε κοινές εμφανίσεις τους έξω, πρόδιδαν και τους δύο. Βέβαια, από την πλευρά τους έλεγαν πως ήταν καλοί φίλοι και ότι μάλιστα συνεργάζονταν επαγγελματικά. 

Παράλληλα ο πρώτος διατηρούσε κανονική σχέση - και μάλιστα επί δύο χρόνια - με μία γυναίκα με την οποία πήραν την απόφαση να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η γαμήλια τελετή τελέστηκε σε ναό λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα και φυσικά καλεσμένος ήταν και ο ομοφυλόφιλος φίλος του γαμπρού. Το μυστήριο έγινε κανονικά στην εκκλησία και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα επακολουθούσαν στο τραπέζι. Όπου ο φίλος και καλεσμένος άρχισε να πίνει και να δείχνει το πόσο ενοχλημένος ήταν από αυτό που συνέβαινε. Δεν έμεινε όμως εκεί.

Σύμφωνα με καλεσμένους προσέγγισε το νυφικό τραπέζι και δεν δίστασε να «πετάξει» σαφή υπονοούμενα απευθυνόμενος τόσο στο γαμπρό όσο και στη νύφη! Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του ήταν να εκνευριστεί ο αδελφός του γαμπρού ο οποίος σηκώθηκε οργισμένος για να απομακρύνει τον gay καλεσμένο.

Ο τελευταίος όμως, σύμφωνα με το dete.gr, επέμεινε και ύψωσε τον τόνο της φωνής του τραβώντας την προσοχή όλων. Aυτά που ειπώθηκαν έκαναν τον γαμπρό να ανασκουμπωθεί και τη νύφη να κοιτάζει με απορία, ενώ οι συγγενείς είχαν μείνει κι αυτοί άφωνοι! Τελικά το γλέντι κόπηκε στο μέση, ενώ το ζεύγος ακύρωσε το ταξίδι του μέλητος και ο γαμπρός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. 

Παραμένει άγνωστο αν έχει καταφέρει να αποδείξει πως τίποτε από όσα ακούστηκαν περί ομοφυλοφιλικής του σχέση δεν ίσχυε και όλοι περιμένουν να δουν τις εξελίξεις... 


Τεχνητη μεδουσα με καρδια αρουραιου!


Τεχνητή μέδουσα με καρδιά αρουραίου ανοίγει δρόμο για νέες θεραπείες.

Οι αρουραίοι και οι μέδουσες δεν έχουν τίποτα κοινό στην άγρια φύση, ωστόσο οι επιστήμονες κατάφεραν να φέρουν τα δυο αυτά είδη πιο κοντά στα εργαστήριά τους.

Πιο συγκεκριμένα, βιοχημικοί κατάφεραν να δημιουργήσουν μια τεχνητή μέδουσα από τα μυϊκά κύτταρα της καρδιάς αρουραίων, η οποία κολυμπά σαν αληθινή.

«Μορφολογικά φτιάξαμε μια μέδουσα, Λειτουργικά φτιάξαμε μια μέδουσα. Γενετικά αυτό το πράγμα είναι αρουραίος», τόνισε σε δηλώσεις του ο Δρ. Kit Parker, βιοφυσικός στο πανεπιστήμιο Harvard και επικεφαλής της έρευνας.

Ο Δρ. Parker άρχισε να ψάχνει τρόπους για να μιμηθεί τεχνητά το σχήμα και την κίνηση της μέδουσας το 2007, μετά την επίσκεψή του σε ενυδρείο της Βοστώνης.«Όταν είπα ότι θέλω να φτιάξω μια μέδουσα, οι συνεργάτες μου άρχισαν να με κοιτούν σαν να είχα τρελλαθεί», ανέφερε ο Δρ. Parker.

Ξεπερνώντας γρήγορα τις επιφυλάξεις τους, οι επιστήμονες του Χάρβαρντ και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνια έβαλαν μπρος για την τεχνητή μέδουσα.

Για να φτιάξουν το μεδουσοειδές οι επιστήμονες τοποθέτησαν σε μια βάση από σιλικόνη ζωντανά κύτταρα καρδιάς αρουραίου.Έπειτα έβαλαν την τεχνητή μέδουσα στο νερό και τη διαπέρασαν με ηλεκτρικό ρεύμα, κάνοντας τα κύτταρα να διαστέλλονται και να συστέλλονται.Στην ουσία κατάφεραν να αναπαράγουν τους μεθοδικούς παλμούς που βλέπουμε στις μέδουσες.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι αφού το μεδουσοειδές τους μιμείται τους παλμούς μιας μέδουσας θα μπορέσει να μιμηθεί και τους παλμούς της καρδιάς, γεγονός που ανοίγει νέους δρόμους στην ιατρική.

Επόμενος στόχος των ερευνητών είναι να αναπτύξουν μια μέδουσα από ανθρώπινους καρδιακούς μύες, που θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα για τη δοκιμή νέων φαρμάκων για την καρδιά.



Πηγή: econews

Τι να φατε οταν… παραφαγατε


Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει ένας (νόστιμος) τρόπος για να διορθώσουμε τη ζημία που προκαλεί ένα πλούσιο γεύμα στον οργανισμό μας και να μειώσουμε τις ελεύθερες ρίζες…
Στο θέμα του φαγητού, όλοι το παρακάνουμε κάποιες φορές. Όμως με τα να «φορτώνουμε» τον οργανισμό μας με θερμίδες, τον αναγκάζουμε σε υπερπροσπάθεια για να διορθώσει τη ζημιά που προκαλείται από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που παράγονται για να αφομοιώσουμε τα τρόφιμα (οι ελεύθερες ρίζες επιτίθενται στα κύτταρα και ευνοούν την ανάπτυξη χρόνιων παθήσεων, όπως οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης και ο καρκίνος).
Και φυσικά, όσο πιο πολύ τρώμε, τόσο περισσότερες ελεύθερες ρίζες παράγουμε. Υπάρχουν όμως και καλά νέα: πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι υπάρχει ένας (νόστιμος) τρόπος για να διορθώσουμε τη ζημία ενός πλούσιου γεύματος και να μειώσουμε τις ελεύθερες ρίζες… να με το να προσθέσουμε τις παρακάτω 5 τροφές στο τραπέζι μας!
  • 1. Φυσικός χυμός πορτοκαλιού
Τα φλαβονοειδή, οι ενώσεις που βρίσκονται στο φυσικό χυμό πορτοκαλιού, μπορεί να αντισταθμίσουν τις βλαβερές για την καρδιά συνέπειες ενός πλούσιου σε θερμίδες και λίπη γεύματος, σύμφωνα με μια μελέτη του 2010 στο American Journal of Clinical Nutrition. Στη μελέτη, τα άτομα που έπιναν χυμό πορτοκαλιού, με ένα πρωινό πλούσιο σε λιπαρά και θερμίδες (51 γραμμάρια λίπους, 900 θερμίδες), είχαν χαμηλότερα επίπεδα επιβλαβών ελεύθερων ριζών και άλλων δεικτών φλεγμονής που σχετίζονται με την καρδιακή νόσο, σε σχέση με τους συμμετέχοντες που έπιναν νερό και έτρωγαν το ίδιο πρωινό.
  • 2. Φρούτα
Τι να φάτε όταν... παραφάγατε (2)
Αν δε μπορέσατε να αντισταθείτε σε ένα βαρύ γεύμα, ολοκληρώστε το τρώγοντας φρούτα. Προτιμήστε τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά φρούτα, όπως τα μούρα, τα σταφύλια, τα ακτινίδια και τα κεράσια που συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των βλαβερών ελεύθερων ριζών που εμφανίζονται μετά από ένα γεύμα. Η κατανάλωση θερμίδων χωρίς τη συνοδεία αντιοξειδωτικών τροφών όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, μπορεί να έχουν επιβλαβείς επιπτώσεις για τον οργανισμό μας με την πάροδο του χρόνου.
  • 3. Ξύδι
Μια κουταλιά της σούπας ξίδι με το γεύμα –π.χ. στη σαλάτα σας- μπορεί να μετριάσει τη βλάβη στο σάκχαρο του αίματος που προκαλείται μετά από ένα γεύμα πλούσιο σε υδατάνθρακες. Για τους περισσότερους από εμάς, μια απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα, προκαλεί μια εξίσου ραγδαία πτώση, η οποία αυξάνει την όρεξη. Αυτή η απότομη αύξηση του σακχάρου, αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για τους ανθρώπους με διαβήτη (με την πάροδο του χρόνου, η περίσσεια γλυκόζης στο αίμα, προκαλεί βλάβη στους ιστούς).
  • 4. Κρασί
Τι να φάτε όταν... παραφάγατε (3)
Τα αντιοξειδωτικά στο κόκκινο κρασί, μπορεί να μειώσουν τον αρνητικό αντίκτυπο των τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, μειώνοντας τα επίπεδα μιας ένωσης που παράγεται στον οργανισμό μετά την κατανάλωση λίπους και που έχει συνδεθεί με τις καρδιακές παθήσεις. Μαγειρέψτε με κόκκινο κρασί ή απολαύστε ένα ποτήρι με το δείπνο σας. Αλλά θυμηθείτε: το «κλειδί» είναι το μέτρο!
  • 5. Μπαχαρικά
Τα μπαχαρικά μπορεί να συμβάλουν στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων της υπερφαγίας. Σε μια μικρή μελέτη του 2011, στο The Journal of Nutrition, οι συμμετέχοντες που κατανάλωναν φαγητό που περιελάμβανε περίπου 2 κουταλιές της σούπας μπαχαρικά (ένα μίγμα από δεντρολίβανο, ρίγανη, κανέλα, κουρκούμη, μαύρο πιπέρι, γαρίφαλο, σκόνη σκόρδου και πάπρικα), είχαν χαμηλότερα επίπεδα σε τριγλυκερίδια και ινσουλίνη και υψηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών, μετά από ένα γεύμα υψηλό σε λιπαρά και πλούσιο σε θερμίδες, σε σύγκριση με όταν έτρωγαν ένα παρόμοιο γεύμα χωρίς μπαχαρικά. Οι ερευνητές πιστεύουν το μείγμα μπαχαρικών μπορεί να βοηθήσει στην επιβράδυνση της απορρόφησης του λίπους και τα αντιοξειδωτικά απομακρύνουν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που παράγονται από την υπερφαγία.
Πηγή: clickatlife.gr

Γνωστος τραγουδιστης αφηνει το τραγουδι και πουλαει γιαουρτια!


Κανέναν δεν αφήνει αλώβητο η κρίση και ακόμη περισσότερο όσους εργάζονταν στη νυχτερινή Αθήνα που πάει από το κακό στο χειρότερο.



Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, λοιπόν, αποφάσισε να αλλάξει ρότα στη ζωή του και να αφήσει έστω και προσωρινά το μικρόφωνο προκειμένου να μπορέσει να επιβιώσει.



Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφηλίδη ο οποίος ετοιμάζεται να ανοίξει τη δική του επιχείρηση με γιαούρτια και χυμούς.

Στο μαγαζί του, το οποίο θα λέγεται “Μου.. μου..” με σήμα μια αγελάδα όπως είπε, θα εξυπηρετεί και θα σερβίρει ο ίδιος τους πελάτες του!




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger