Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο! Ο Γουέστ ήταν 40 και δήλωνε 28!

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013


Πλαστά πιστοποιητικά γέννησης, τα οποία τον εμφάνιζαν κατά 12 χρόνια μικρότερο, παρουσίαζε ο Ταρίμπο Γουέστ στους συλλόγους που έπαιρνε μεταγραφή, όπως ισχυρίζεται πρώην πρόεδρος της Παρτιζάν.

"Μας είπε ότι ήταν 28 όταν ήρθε σε εμάς. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν 40, αλλά έπαιζε καλά, οπότε δεν μετανιώνω που τον είχαμε στην ομάδα", δήλωσε ο Ζάρκο Ζέτσεβιτς, ο οποίος είχε υπογράψει τον διεθνή Νιγηριανό στόπερ το 2002.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν επιχείρησε να πείσει τους ανθρώπους της κροατικής Ριγέκα ότι ήταν 32 ετών και έτοιμος να προσφέρει στο σύλλογο, οι εξετάσεις τον διέψευσαν. Οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι συμβαίνει κάτι ύποπτο όταν εξέτασαν το γόνατό του, το οποίο πρόδιδε την πραγματική ηλικία του.

Αργότερα, βέβαια, υπέγραψε συμβόλαιο με την αγγλική Πλίμουθ και την ιρανική Παϊκάν, όπου ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2006.

Στην καριέρα του, που άρχισε επαγγελματικά το 1992 στην Τζούλιους Μπέργκερ, έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Ίντερ, Μίλαν, Ντέρμπι, Κάιζερσλαουτερν, Παρτιζάν, Αλ Αραμπί (Ντόχα), Πλίμουθ, Τζούλιους Μπέργκερ (2η θητεία) και Παϊκάν.

http://www.newsit.gr/

Inked: Η Χριστίνα Κολέτσα μιλά για το tattoo που άλλαξε, την ροκ πλευρά της και τα χρήματα που (δε) θέλει



Η Χριστίνα Κολέτσα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Ιnked και εξήγησε γιατί, παρά την ενασχόλησή της με το λαϊκό τραγούδι, στη ζωή της είναι (και θα παραμείνει) ροκ.

Η 32χρονη τραγουδίστρια πόζαρε με σκούρο καστανό μαλλί, καυτά σόρτς και δερμάτινα για το περιοδικό Inked, ενώ μίλησε για τις φήμες περί νευρικής ανορεξίας, την κρίση στα νυχτερινά κέντρα, αλλά και τη μεγάλη της αδυναμία, τα τατουάζ.

Μιλώντας για την κρίση, η 32χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δε ζει "σε άλλον πλανήτη", ενώ όπως είπε, έχει κάνει και από μόνη της υποχωρήσεις στη δουλειά της "Έχω πιάσει επιχειρηματία και του έχω πει 'Θέλω πιο λίγα'. Όταν βλέπεις ότι ο κόσμος δίπλα σου υποφέρει, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες "Θέλω τόσα". Είναι τραγικό", είπε, ενώ τόνισε πως "οι μέρες λειτουργίας των μαγαζιών έχουν περιοριστεί από πέντε σε δύο" και ότι "κάπου εκεί καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει".
  
Η Χριστίνα Κολέτσα πάντως, δεν κάνει εκπτώσεις στην διατροφή της."Όποιος λέει ότι είμαι ανορεξική, λέει βλακείες. Ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η διατροφή μου, τα κιλά μου, πως θα φαίνομαι. Κάνω υπερβολές, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Δηλαδή, μπορεί να ξυπνήσω και να φάω αβγά με μπέικον και να ξαναφάω μετά από λίγες ώρες", παραδέχτηκε.

Η σχέση της με τα tattoos πάντως είναι παθιασμένη, αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια. "Για μένα το κάθε κομμάτι που έχω πάνω μου θεωρώ ότι είναι κι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ουσιαστικά αποτυπώνω στο σώμα μου τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν έχω μετανιώσει, μέχρι στιγμής βέβαια, για κανένα από τα tattoos που έχω χτυπήσει". είπε, ενώ συνέχισε "Δε θεωρώ ότι τα τατουάζ είναι μόδα. Όταν αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου, πριν από οκτώ-εννέα χρόνια, σκεφτόμουν ότι το σώμα μας είναι ένα μέσο σε αυτή τη ζωή και αυτό το σώμα που μάς δόθηκε για να το κάνουμε ότι θέλουμε εμείς.   Οπότε, μου αρέσει σε αυτά τα λίγα -μπροστά στην αιωνιότητα- χρόνια που θα ζήσω να χαρώ το κορμί μου και να το διακοσμήσω όπως θέλω εγώ. Πάντα με σεβασμό".

Αναφερόμενη και στο τατουάζ που έχει χτυπήσει για τον Νίκο Γιγουρτάκη, η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά ότι ήταν και το πρώτο της. "'Ήταν πίσω στο σβέρκο, με τα αρχικά ενός ανθρώπου που έχει φύγει από τη ζωή, του Γιγουρτάκη. Τώρα έχω κάνει cover up και έχω γράψει το αρχικό μου, το "C".
 
http://www.cosmo.gr/

Aντιδήμαρχος έκλεψε τρόφιμα που προορίζονταν για απόρους!


Αντιδήμαρχος του Δ.Ηράκλειας Σερρών πήρε μακαρόνια, τυρί και λάδι που προορίζονταν για άπορους στις Σέρρες, για να τα διαθέσει εκεί όπου ο ίδιος ήθελε.

Όπως διαβάζουμε στο thestival όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση, ο αντιδήμαρχος επέστρεψε τα προϊόντα. 

Η κλοπή των προϊόντων έγινε το διάστημα από 7 μέχρι 22 Ιανουαρίου κι αφορά έξι κασόνια γραβιέρα, 23 κασόνια φέτα, έξι κασόνια μακαρόνια και 35 κιβώτια ελαιόλαδου συνολικής αξίας 1.000 ευρώ!

Τα προϊόντα προοριζόταν για την υλοποίηση σχετικού προγράμματος για τη διανομή προϊόντων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του δήμου. 

Σε βάρος του πρώην αντιδημάρχου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή...

Οταν ο Αντώνης Σαμαράς έτρεχε πίσω από τα... φουστάνια της Μπριζίτ Μπαρντό...


Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να συναντήσει τη σέxι σταρ της εποχής Μπριζίτ Μπαρντό που επισκεπτόταν την Ελλάδα ήταν ο μόλις 18 χρονών τότε Αντώνης Σαμαράς, όπως θυμάται η Σίβυλλα. Αν και τότε είχε δεσμό με καλλονή καλής αθηναϊκής οικογενείας, ο σημερινός πρωθυπουργός χρησιμοποίησε  κάθε δυνατό τρόπο για να γνωρίσει την Μπριζίτ Μπαρντό που διέμενε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, γράφει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος. Αναλυτικά η αφήγηση έχει ως εξής:

«Ήταν καλοκαίρι του 1969. Η super star Μπριζίτ Μπαρντό είχε φθάσει στον «Αστέρα» για ολιγοήμερες διακοπές. Μαζί της ένας νεαρός άνδρας ο οποίος άκουγε στο όνομα Πάτρικ Ζιν. Η Γαλλίδα σταρ ήταν η απόλυτη θεά. Νεότατη τότε με πλούσια μακριά ξανθά μαλλιά εκείνο το παιχνιδιάρικο καυτό βλέμμα, τα σαρκώδη χείλη και το σώμα με τις τέλειες αναλογίες. Οι εμφανίσεις της στην παραλία του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με ροζ μπικίνι με μικρά καρό, ψηλοτάκουνα ξύλινα τσόκαρα και τεράστιες καπελίνες, δημιουργούσαν πραγματικό σεισμό. Η sexy Μπε- Μπε είχε φέρει κάτι από το πολυαγαπημένο της Saint Tropez στην Ελλάδα. Οι φήμες οι οποίες κυκλοφορούσαν για τον Πάτρικ Ζιν πολλές και όχι πάντα κολακευτικές. Κάποιοι έλεγαν ότι ο Ζιν ήταν απλά ένας... κούκλος ζιγκολό. Είχε όμως ανάγκη η εκπάγλου τότε καλλονής Μπαρντό ένα ζιγκολό όταν εγκατέλειψε έναν πάμπλουτο σύζυγο όπως ο Γερμανός playboy Γκούντερ Ζακς λίγο καιρό πριν; Έναν άνδρα ο οποίος της είχε εξασφαλίσει μια μυθική ζωή; Μην ξεχνάμε ότι ο Ζακς για να κερδίσει την καρδιά της... κυκλοφορούσε κάθε πρωί με ένα ελικόπτερο πάνω από το κεφάλι της. Ο Ζακς πετούσε καθημερινά πάνω από την βίλλα της κόκκινα τριαντάφυλλα. (Οποία σύμπτωση. Πολλά χρόνια μετά, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο αδικοχαμένος εφοπλιστής Δημήτρης Μανιός φιλοξενούσε στον «Αστέρα» τη γοητευτική ανιψιά του, Καρολάιν Ζακς).

O 18χρονος Αντώνης Σαμαράς υπήρξε φανατικός θαυμαστής της Μπριζίτ. Εκείνο το καλοκαίρι του 1969 ο μετέπειτα Πρωθυπουργός έκανε τα αδύνατα δυνατά για να συναντήσει από κοντά τη διάσημη Γαλλίδα star. Ο κολεγιόπαις άτακτος Anthony διατηρούσε δεσμό με την όμορφη γόνο γνωστής Αθηναϊκής οικογένειας, την blue eyes Μυρτώ Παράσχη. Κολεγιοκόριτσο επίσης. Αυτό δεν τον εμπόδισε να «βάλει μέσο» για να συναντήσει την υπέροχη Μπριζίτ. Μαζί με λίγους ακόμα συμμαθητές, γόνους καλών οικογενειών. Η σκηνή έχει «εντυπωθεί» στο μυαλό του σημερινού Πρωθυπουργού. Ίσως κάποτε θελήσει να μιλήσει για αυτή τη μοναδική εμπειρία του».

Πηγή: iefimerida.gr

ΜΥΣΤΗΡΙΟ! Ποια η γυναίκα που εμφανίζεται με κινητό το 1938;



Πώς η γυναίκα είχε κινητό το 1938

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα νέο βίντεο το οποίο δείχνει μια γυναίκα το μακρινό 1938, χρονολογία την οποία φέρεται ότι έχει τραβηχτεί το βίντεο να κρατά ένα κινητό τηλέφωνο περπατώντας.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο αναφέρει ότι η γυναίκα της ταινίας χρησιμοποιεί ένα προπολεμικό πρωτότυπο το οποίο αναπτύχθηκε από ένα εργοστάσιο επικοινωνιών στο Leominster στην Μασαχουσέτη, ενώ το βίντεο έχει τραβηχτεί στο εργοστάσιο της Dupont.
Πριν λίγες μέρες ένας χρήστης, υποστήριξε ότι η γυναίκα που βλέπετε είναι η προ γιαγιά μου Γερτρούδη Τζόουνς η οποία ήταν 17 ετών τότε και εργαζόταν στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.
Ο χρήστης είπε: “Την ρώτησα σχετικά με αυτό το βίντεο και εκείνη το θυμάται ξεκάθαρα. Η Dupont εκείνη την εποχή είχε ένα τμήμα τηλεφωνικών επικοινωνιών στο εργοστάσιο», ενώ σύμφωνα με το ίδιο χρήστη η γιαγιά του φέρεται να είπε:
“Η εταιρεία πειραματιζόταν με ασύρματα κινητά τηλέφωνα. Σε εμένα και άλλες πέντε κοπέλες είχαν δώσει ορισμένα από αυτά για να τα ελέγχουμε για μια εβδομάδα».
Βέβαια δεν λείπουν και αυτοί που κάνουν λόγο για χρονοταξιδιώτη, ο οποίος είναι λογικό να είχε τότε στην διάθεση του μια τέτοια συσκευή.

newstown.gr

Γuμνή η Aβρίλ Λαβίν στο εξώφυλλο του νέου δίσκου της


Η 28χρονη Αβρίλ Λαβίν αποφάσισε να γδuθεί για το εξώφυλλο του νέου της δίσκου, Never Growing Up, κρατώντας στην αγκαλιά της ένα τεράστιο αρκούδο που έκρυβε τα επίμαχα σημεία. Στο αριστερό της χέρι εμφανίζεται και το δαχτυλίδι των αρραβώνων, που της έχει δώσει ο τραγουδιστής των Nickelback, Τσαντ Κρόεγκερ.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την φωτογραφία στο Twitter, ενώ ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που συνέχισαν να ασχολούνται με τα τραγούδια της, ακόμη και αν είχε να εμφανίσει νέο δίσκο από το 2011 με το "Goodbye Lullaby".


Γιατί εγκαταλείπουν το Facebook χιλιάδες χρήστες;


Εκατομμύρια νέοι χρήστες που διατηρούν προφίλ στο Facebook φαίνεται ότι το εγκαταλείπουν για άλλα site, με τις αποχωρήσεις να παρατηρούνται στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία. Οι νέοι χρήστες στρέφονται προς άλλα site όπως το «Tumblr», το «WhatApp» και το «Kik».  Γιατί αυτά τα δίκτυα, τους επιτρέπουν να δημοσιεύουν όσα θέλουν, να στέλνουν μηνύματα αλλά να μην δεσμεύονται από τους κανονισμούς του Facebook. 

Η κίνηση του Facebook να επιτρέψει την είσοδο σε άτομα άνω των 45 ετών, λένε οι έρευνες, έκανε τους νέους να θελήσουν να βρουν άλλα site που να μην μπορούν οι γονείς να παρακολουθούν την κίνηση των παιδιών τους.

Οι πιο συνηθισμένες δικαιολογίες των ζωδίων σε 5 καυτά ερωτήματα.


Τι λένε τα ζώδια συνήθως, όταν στριμώχνονται από το ταίρι τους και αναγκάζονται να βρουν μια πειστική δικαιολογία; Το Myastro σου παρουσιάζει τις απαντήσεις που μπορεί να πάρεις όταν παραπονιέσαι στον σύντροφό σου για τα ακόλουθα πέντε ζητήματα:
1. Σε έστησε στο ραντεβού
2. Αθέτησε κάτι που σου υποσχέθηκε
3. Δεν σε παντρεύεται
4. Τον έκανες τσακωτό να φλερτάρει
5. Δεν σου τηλεφώνησε
ΚΡΙΟΣ
Στήσιμο: «Ήρθα νωρίτερα αλλά έκανα μια βόλτα στο τετράγωνο». (Μην τον δουν να περιμένει, και πέσει η υπόληψή του).
Υπόσχεση: «Εγώ το είχα πει αυτό; ΕΓΩ;» (Προφανώς κάτι δεν κατάλαβες καλά).
Γάμος: «Αφού το παίξαμε στο τάβλι και έχασες…» (Φυσικά και σοβαρολογούσε, όταν σου το πρότεινε).
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Πλάκα ήταν. Είχα βάλει ένα στοίχημα με τα παιδιά». (Για το αν θα καταφέρει να σε απατήσει;)
Τηλεφώνημα: «Σου τηλεφώνησα. Μάλλον πρέπει να αλλάξεις συσκευή. Δεν σου δείχνει τις αναπάντητες κλήσεις». (Μόνο τις δικές του, όμως. Για δες τι σατανικό τηλέφωνο!)

ΤΑΥΡΟΣ
Στήσιμο: «Σίγουρα δεν πάει μπροστά το ρολόι σου;» (Μαζί με τα ρολόγια όλων των υπολοίπων).
Υπόσχεση: «Είχα σκοπό να το κάνω μετά το μεσημεριανό φαγητό». (Ναι, αλλά ποιανής μέρας; Δεν σου διευκρίνισε…)
Γάμος: «Ας μην βιαστούμε. Δεν είμαστε ούτε δέκα χρόνια μαζί». (Θα είναι πολύ συγκινητική μια γαμήλια τελετή στο γηροκομείο).
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Εγώ δεν κάνω τέτοια. Θα προσέβαλα πρώτο τον εαυτό μου». (Υπάρχει και φιλότιμο –μέχρις αποδείξεως του εναντίου).
Τηλεφώνημα: «Δούλευα. Συνέχεια». (Ορθά κοφτά, και τέλος συζήτησης. Τι άλλα; Στο σπίτι όλοι καλά;).

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στήσιμο: «Τι να σου πω…Έχασα την αίσθηση του χρόνου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι είχε περάσει μια ώρα!» (Και στις απαγωγές από εξωγήινους έτσι γίνεται).
Υπόσχεση: «Απλώς δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα που το κουβεντιάζουμε…» (Όσο υπάρχει ζωή, υπάρχει και ελπίδα ανυπερθέτως).
Γάμος: «Δεν θα έπνιγα ποτέ την υπέροχη αυτή αγάπη μέσα στη συμβατικότητα». (Συγνώμη που σε αγάπησε πολύ, δεν ξέρει να αγαπά όμως πιο λίγο).
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Σου φάνηκε». (Δεν φορούσες γυαλιά, ήταν και μισοσκόταδο…)
Τηλεφώνημα: «Είχαν κοπεί ΟΛΑ τα τηλέφωνα, κινητά, σταθερά, skype…» (Μόνο τα δικά του, όμως. Είδες οι εξωγήινοι;)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στήσιμο: «Ναι, αλλά την προ-προηγούμενη φορά με είχες στήσει εσύ». (Τα σημειώνει αυτός).
Υπόσχεση: «Είπα εγώ πως δεν θα το κάνω;» (Όχι, αλλά ούτε και το κάνει).
Γάμος: «Πριν δεσμευτούμε, θέλω να βεβαιωθώ πως θα είναι για πάντα». (Με γραπτή ισόβια εγγύηση, υπογραμμένη από τον Άη-Βαλεντάιν, ίσως; ).
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Δεν έκανα τίποτα. Αυτός/αυτή μου την έπεσε». (Από τον καιρό του προπατορικού αμαρτήματος, πάντα φταίει ο άλλος).
Τηλεφώνημα: «Ωραία, εγώ δεν πήρα. Εσύ όμως;» (Άλλο αν σε διαβεβαίωσε ότι θα σε καλούσε εκείνος, μόλις τελείωνε τις δουλειές και την επίσκεψη στη μανούλα του).

ΛΕΩΝ
Στήσιμο: «Έλα μωρέ… Έτυχε…» (Πώς κάνεις έτσι κι εσύ πια; Ούτε μισή ώρα δεν καθυστέρησε).
Υπόσχεση: «Μα όλοι περιμένουν τόσα πράγματα από μένα… Τι να πρωτο-προλάβω;» (Χαρτάκι προτεραιότητας και περιμένετε τη σειρά σας).
Γάμος: «Θα το δω σαν προσωπική ήττα, αν παντρευτώ και χωρίσω». (Με τους βασιλείς αυτά συνιστούν σκάνδαλο. Πόσους εστεμμένους είδες να παίρνουν διαζύγιο;)
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Απλώς μου ζήτησε αυτόγραφο. Με πέρασε για τον Αλέξη Γεωργούλη/ τη Σμαράγδα Καρύδη». (Μα δεν διακρίνεις την εμφανέστατη ομοιότητα;)
Τηλεφώνημα: «Αχ, παραπονιάρικό μου εσύ». (Πάρε και μια ρεμπέτικη προσφώνηση. Σκέτη, με ολίγη).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στήσιμο: «Μα είναι απαράδεκτο. Είχε μποτιλιάρισμα». (Θα κάνει διάβημα παραπόνων στο δήμαρχο, στο υπουργείο Συγκοινωνιών και στον ΟΗΕ).
Υπόσχεση: «Μην ανησυχείς. Ήδη το έχω δρομολογήσει». (Στο μυαλό του. Δεν έχει ολοκληρώσει την ανάλυση για το πώς θα το κάνει).
Γάμος: «Όπως τα έχω υπολογίσει, θέλουμε πέντε χρόνια για να στρώσουν οι δουλειές μας μετά την οικονομική κρίση, τέσσερα για να φτιάξουμε το σπίτι μας και δύο για να ετοιμάσουμε την τελετή του γάμου». (Πάντα το καλό πράγμα αργεί να γίνει).
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Κάτι του/της εξηγούσα για το φορολογικό νομοσχέδιο». (Δεν είναι φοροτεχνικός αλλά αφού τον ρώτησαν, να μην εξυπηρετήσει;).
Τηλεφώνημα: «Είχα ξεχάσει το κινητό μου». (Να δανειστεί αλλουνού; Να καλέσει από κοινόχρηστο τηλέφωνο; Με τόσα μικρόβια που έχουν επάνω τους;)

ΖΥΓΟΣ
Στήσιμο: «Άργησα; Σίγουρα δεν το είχαμε κλείσει για αργότερα το ραντεβού;» (Επικαλείται το ελαφρυντικό της αμφιβολίας).
Υπόσχεση: «Αύριο θα σου το κάνω. Οπωσδήποτε. Άκου που σου το λέω». (Κάθε μέρα φέρνει ένα καινούργιο αύριο, μια νέα ελπίδα…)
Γάμος: «Ας το σκεφτούμε λίγο ακόμα. Έχουμε καιρό μπροστά μας». (Εσείς και οι υπερ-αιωνόβιοι στον Καύκασο).
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Στις ομορφιές σου είσαι πάλι σήμερα». (Άλλα λόγια να αγαπιόσαστε).
Τηλεφώνημα: «Νόμιζα πως κοιμόσουν. Δεν ήθελα να σε ενοχλήσω». (Όλη μέρα πια θα κοιμόσουν; Ούτε ναρκοληψία να είχες πάθει).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στήσιμο: «Εγώ σου τα’λεγα, να το κάνουμε αργότερα, αλλά εσύ επέμενες για την ώρα». (Ο επιμένων ενίοτε την παθαίνει).
Υπόσχεση: «Ε, δεν πρόλαβα. Τι θες τώρα, να κάνω χαρακίρι;» (Ώρες ώρες δεν σου έρχεται να απαντήσεις «ναι»;).
Γάμος: «Πρέπει να αισθάνομαι βέβαιος για μια τόσο σοβαρή απόφαση». (Να ψάξει ληξιαρχεία, υποθηκοφυλακεία, ποινικά μητρώα…).
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Α, ώστε με παρακολουθείς τώρα;» (Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση).
Τηλεφώνημα: «Εντάξει μωρέ, δεν στήθηκες και στον δρόμο να περιμένεις». (Στήθηκες δίπλα στο τηλέφωνο. Έχει τεράστια διαφορά).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στήσιμο: «Ό,τι δικαιολογία και να πω θα είναι ψέματα, γι’ αυτό προτιμώ να μην πω τίποτα». (Μερικές φορές καταντά εκνευριστική η τόση ειλικρίνεια).
Υπόσχεση: «Νιώθω τόσο μα τόσο άσχημα που δεν ήμουν εντάξει…». (Καταλήγεις να τον παρηγορείς και να αποσύρεις την απαίτησή σου).
Γάμος: «Εγώ σου είπα, να κάνουμε μια αρχαιοελληνική τελετή στην εαρινή ισημερία και δεν ήθελες». (Σου είπε και να σας παντρέψει ένας σαμάνος στην Ινδονησία και πάλι δεν ήθελες… Ποιος φέρνει δυσκολίες, λοιπόν; )
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Έχει ταξιδιωτικό γραφείο και ρωτούσα για κάτι οργανωμένα ταξίδια». (Υπεράνω υποψίας για καμάκι το άτομο, Τι, δεν το πιστεύεις;).
Τηλεφώνημα: « Ήμουν έξω, δεν είχα σήμα;» (Έξω πού; Σε άλλη χώρα, σε άλλη ήπειρο, σε άλλο πλανήτη; Μην το ψάχνεις…).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στήσιμο: «Με καθυστέρησε ένα επαγγελματικό τηλεφώνημα» . (Δεν μπορούσε να περπατάει και να μιλάει ταυτόχρονα; ΄Ασε, μη ρωτήσεις…).
Υπόσχεση: «Μη με πιέζεις. Συμβόλαιο κάναμε;» (Έλα ντε…).
Γάμος: «Αυτή τη δεκαετία πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην καριέρα μου». (Έχει πάρει και όρκο αγαμίας;).
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Α, συνάδελφος ήταν. Κάτι για δουλειά κουβεντιάζαμε». (Ούτε καν ένα καμάκι της προκοπής).
Τηλεφώνημα: «Ξέρεις πόσες ώρες κράτησε η συνάντηση με τους ξένους αντιπροσώπους;» (Είκοσι, συνεχόμενες; Και μετά ήταν αργά να σου τηλεφωνήσει; )

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στήσιμο: «Κάτι χάζευα στο Ίντερνετ και ξεχάστηκα». (Έχεις τόσο βαρεθεί να το ακούς, που μερικές φορές εύχεσαι να έβρισκε μια καινούργια δικαιολογία, έστω και ψεύτικη).
Υπόσχεση: «Πάντως είναι εγωιστικό να κοιτάς μόνο τον εαυτό σου». (Η τακτική του αιφνιδιασμού με ένα άσχετο επιχείρημα).
Γάμος: «Μα πού ζούμε; Στο 1800;» (Όλοι οι παντρεμένοι γύρω σας έχουν έρθει με χρονομηχανή από το παρελθόν).
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Απλώς μιλούσαμε. Είχε ένα πρόβλημα με τη σχέση του/της». (Μια μικρή, αμελητέα λεπτομέρεια: Η σχέση του …απαρηγόρητου έχει τελειώσει εδώ και πέντε μήνες).
Τηλεφώνημα: «Δεν σε πήρα τηλέφωνο… Ε, σε παίρνω τώρα». (Κάλλιο αργά…).

ΙΧΘΕΙΣ
Στήσιμο: «Α, μπα; Πήγε κιόλας έξι;» (Πώς, πότε και γιατί πέρασε τόσο γρήγορα και ερήμην του η ώρα;)
Υπόσχεση: «Θα το είχα κάνει οπωσδήποτε, αν είχε γίνει, αλλά δεν έγινε». (Εσύ τώρα τι να απαντήσεις στην ψαρίσια παρα-λογική;)
Γάμος: «Σου αξίζει κάτι καλύτερο από μένα. Μαζί μου θα ταλαιπωρηθείς». (Πάντα συγκινητικά αλτρουιστής…)
Φλερτ με άλλο πρόσωπο: «Δεν κατάλαβα ότι μου κολλούσε και μετά δεν ήθελα να τον/την προσβάλω». (Τόση αφέλεια και αθωότητα, ούτε η Κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος να ήταν!)
Τηλεφώνημα: «Έτσι είχαμε πει, ε; Να σε πάρω τηλέφωνο…;». (Τα λόγια πετούν και χάνονται. Να του το δίνεις γραπτώς από δω και πέρα).

Έστησε παιχνίδι για να κάνει σεξ!


Ένας διαιτητής από τον Λίβανο έστησε παιχνίδι μαζί με τους βοηθούς του, με αντάλλαγμα μία βραδιά με ωραίες γυναίκες!

Ο βασικότερος λόγος που διαιτητές εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδι είναι το χρηματικό όφελος που είναι και μεγάλο για τους ίδιους. Παρόλα αυτά, από τον Λίβανο το διαιτητικό τρίο των Αλί Σαμπάχ, Αλί Έιντ και Αμπνταλά Ταλέμπ, έστησαν αναμέτρηση για να μπορέσουν να περάσουν μία βραδιά οργίων στη Σινγκαπούρη!

Ο 33χρονος διαιτητής που είχε διευθύνει και αρκετές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 θα βρεθεί στο δικαστήριο την επόμενη Παρασκευή.

http://www.onsports.gr/

Video Σοκ: Θύμα ξυλοδαρμού η Μαχιντεβράν Σουλτάν;


Εικόνες σοκ κάνουν τον γύρω της Τουρκίας με την Μαχιντεβράν να έχει υποστεί σωματική βία..

Το πρόσωπό της γεμάτο από μελανιές ενώ στο λαιμό της υπάρχει μια τεράστια ουλή από μαχαιριά!  Τι ακριβώς συνέβη στη πρωταγωνίστρια  του «Σουλεϊμάν;»

Η ηθοποίος Νουρ Φετάογλου δέχτηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό σποτ κατά της βίας των γυναικών που βγήκε στον αέρα πριν από λίγες μέρες.

Στο ίδιο σποτ συμμετέχουν 7 ακόμα γυναίκες από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο της Τουρκίας με σκοπό να στείλουν το δικό τους μήνυμα για το τέλος της κακοποίησης των γυναικών.

Σποτ δύσκολο να «περάσει» ειδικά στη γειτονική χώρα…όπου οι γυναίκες είναι ακόμη στην υπηρεσία των ανδρών τους!


Μάτζικ Τζόνσον: Ήξερα πως ο γιος μου είναι γκέι από τα 12 του


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του γιου του Μάτζικ Τζόνσον, με τον σύντροφό του, έγινε πρωτοσέλιδο στις ΗΠΑ και ο θρύλος του NBA έκανε δηλώσεις για τη συγκεκριμένη επιλογή του παιδιού του.
«Εγώ και η σύζυγός μου, Κούκι, γνωρίζαμε πως ο γιος μας, ο EJ, είναι γκέι από την ηλικία που εκείνος ήταν 12». Μάλιστα, ο πρώην παίκτης των Los Angeles Lakers, θυμήθηκε την κουβέντα που είχε με τον γιο του, για το θέμα αυτό: «Θα σε αγαπάμε όποιος και αν είσαι, ό,τι και αν κάνεις. Εμείς θέλουμε να αγαπάς τον εαυτό σου».
Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη νευρικότητα του γιου του, όταν έκαναν για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη κουβέντα: «Ήθελε να είναι σίγουρος πως νιώθω εντάξει. Δεν ανησυχούσε για τη μητέρα του, όσο για το πώς αισθανόμουν εγώ».
Ο Μάτζικ Τζόνσον, πέρασε δύσκολες ώρες το 1991, όταν και ανακοίνωσε πως είναι φορέας του ιού HIV. Από τότε συμμετέχει ενεργά σε καμπάνιες για να ευαισθητοποιήσει ανθρώπους εναντίον του AIDS.
«Με ενοχλούν οι διακρίσεις. Έχω συμπαρασταθεί στη γκέι κοινότητα και στους αγώνες τους, λόγω του AIDS. Έχουμε 2013 και θα πρέπει να σταματήσουμε τις διακρίσεις», τόνισε ο Μάτζικ.






http://www.koolnews.gr/

O ακριβέστερος ορισμός της Παγκοσμιοποίησης



Ερώτηση:
Ποιος είναι ο ακριβέστερος ορισμός της Παγκοσμιοποίησης;

Απάντηση:
Ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Ερώτηση:
Και γιατί;

Απάντηση:

Μια Αγγλίδα πριγκίπισσα, που με τον Αιγύπτιο φίλο της έχει ατύχημα σε μια γαλλική σήραγγα, μέσα σε ένα γερμανικό αυτοκίνητο με ολλανδική μηχανή, που το οδηγεί ένας Βέλγος μεθυσμένος από σκοτσέζικο ουίσκι, ενώ τους ακολουθούν
από κοντά Ιταλοί παπαράτσι με γιαπωνέζικες μοτοσικλέτες,τυγχάνει των πρώτων βοηθειών από έναν Αμερικανό γιατρό με βραζιλιάνικα φάρμακα! Και όλα αυτά σου τα γράφει ένας Έλληνας που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Μπιλ Γκέιτς, κι
εσύ πιθανώς τα διαβάζεις σε έναν από τους αμέτρητους υπολογιστές της IBM, που χρησιμοποιεί ταϊβανέζικα τσιπς, και κορεάτικη οθόνη, συναρμολογημένο από εργάτες της Μπαγκλαντές σε ένα εργοστάσιο της Σιγκαπούρης, που μεταφέρανε
σε φορτηγά Ινδοί, και έκλεψαν Ινδονήσιοι, και ξεφόρτωσαν Σικελοί λιμενεργάτες και μετέφεραν Μεξικανοί παράνομοι, και τελικά σου πούλησαν Εβραίοι.

Αυτό, αγαπητέ μου, είναι Παγκοσμιοποίηση!!!

ΠΗΓΗ: grteleiacom.blogspot.gr


Για ποιο λόγο μας αρέσουν τα χάδια;



Οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν τι είναι αυτό που κάνει το χάδι, οποιαδήποτε μορφή του, ερωτικό ή μητρικό, να προκαλεί την ευχαρίστηση καθώς και την γλυκιά ικανοποίηση που νιώθουμε. Σύμφωνα με έρευνα μέσα στο δέρμα υπάρχουν νευρικά κύτταρα, οι ονομαζόμενες C-αισθητικές νευρικές ίνες, που στέλνουν μηνύματα ικανοποίησης στον εγκέφαλο.

Οι C-αισθητικές νευρικές ίνες βρίσκονται εκεί που υπάρχουν τρίχες και όχι κάτω από γυμνό δέρμα.

Η ενεργοποίησή τους γίνεται με το χάδι ταχύτητας 5 εκατοστών του δευτερολέπτου, που συνήθως είναι το χάδι μιας μητέρας προς το παιδί της ή το ερωτικό άγγιγμα.

Η έρευνα αυτή έγινε από επιστήμονες του πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας σε συνεργασία με ειδικούς της σχολής του του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία και συμμετείχαν 20 εθελοντές, των οποίων οι βραχίονές χαϊδεύονταν σε διαφορετικές ταχύτητες.

Σκοπός της μελέτης αυτής, όπως δηλώνουν οι ειδικοί είναι η κατανόηση της σημασίας του χαδιού στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Πηγή: tromaktiko

Δάκρυ και ευρώ - Εταιρεία νοικιάζει «συγγενείς» για να κλαίνε στις κηδείες


Έναν απίστευτο τρόπο για να βγάλει χρήματα σκέφθηκε μια βρετανική εταιρεία: Νοικιάζει σε κηδείες έξτρα συγγενείς αντί 53 ευρώ προκειμένου να ξενυχτήσουν τον νεκρό και να τον κλάψουν.

Η εταιρεία υπόσχεται ότι οι προς ενοικίαση συγγενείς είναι επαγγελματίες, κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν κοροϊδεύουν και σε καμία περίπτωση δεν θα σας... εκθέσουν, δηλαδή δεν θα αποκαλύψουν τη μυστική σας συμφωνία.

http://www.iefimerida.gr/

Βίντεο: Έπιασαν δασκάλα να φιλιέται με μαθητή της!


Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που καθηγήτρια φιλά με πάθος μαθητή της σε δημόσιο χώρο.

Μοιάζουν να είναι το τέλειο ζευγάρι. Οι ερωτευμένοι νέοι κάθονται στο πάρκο και απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, ανταλλάσοντας φιλιά χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Όλα θα έμοιαζαν ιδανικά αν η κυρία του βίντεο δεν ήταν καθηγήτρια και ο νεαρός από κάτω της... μαθητής της.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η 26χρονη Julie Warning, καθηγήτρια στο Manhattan Theater Lab HS κοντα στο Lincoln Center, κάθεται στα πόδια του 18χρονου μαθητή Eric Arty σε ένα παγκάκι δίπλα στη Bleecker Street.
Φιλιούνται παθιασμένα για πάνω από 30 λεπτά, ζώντας στο δικό τους ερωτευμένο κόσμο, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν κάποιος περαστικός θα τους δει.
Μετά την αποκάλυψη της σχέσης οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τους συμμαθητές του νεαρού να δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός. Δεν ξέρουμε αν θα είχαν την ίδια άποψη σε περίπτωση που βρίσκονταν οι ίδιοι στη θέση του 18χρονου.
Το ζευγάρι συναντήθηκε μπροστά από ένα κατάστημα υποδημάτων στο Σόχο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν, πάντα πιασμένοι χεράκι-χεράκι, στο συγκεκριμένο σημείο, όπως ανέφερε μαθητής που ζήτησε να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του, για ευνόητους λόγους.
''Περπατούσαν πιασμένοι από το χέρι και δεν έχαναν την ευκαιρία να κάνουν συχνές στάσεις για να φιληθούν'' αναφέρει ο ίδιος στη New York Post.
Η συνέχεια της μαρτυρίας του μαθητή, μας κάνει να έχουμε δεύτερες σκέψεις για τον ''τυχαίο'' εντοπισμό του καυτού ζευγαριού καθώς αναφέρει πώς ''είναι σίγουρα η πιο ελκυστική καθηγήτρια στο σχολείο, πάντα φορούσε ωραίες φούστες και έχει ένα τατουάζ στο σώμα της''.
Και μετά από αυτή την περιγραφή εμείς, δικαίως, αναρωτιόμαστε αν ο αυτόπτης μάρτυρας ήξερε πολλές λεπτομέρειες για μία απλή καθηγήτρια. Και πάλι, δικαίως, θα αναρωτηθούμε μήπως η 26χρονη καθηγήτρια ήταν ο κρυφός πόθος του αυτόπτη μάρτυρα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ο Eric Arty δηλώνει πώς δεν είναι η καθηγήτρια στο βίντεο. Παραδέχεται ότι αυτός φιλά ένα κορίτσι, αλλά σε καμία περίπτωση τη Julie Warning.
Η καθηγήτρια από την πλευρά της αρνείται το περιστατικό και δηλώνει ότι εκείνη την ημέρα ήταν με φίλους της. ''Γνωρίζω τον Arty, είναι μαθητής μου, αλλά δεν υπάρχει ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ μας. Δεν είχα ποτέ σχέση μαζί του, όπως και με κανέναν από τους μαθητές μου. Αυτό είναι ανάρμοστο'' συμπληρώνει η ίδια.
Η 26χρονη καθηγήτρια δε θα αντιμετωπίσει καμία ποινική δίωξη γιατί ο Arty είναι ενήλικος, αλλά θα έχει πειθαρχικές κυρώσεις στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχει όντως ερωτική σχέση με τον 18χρονο.

Απίστευτος διάλογος: Κωνσταντοπούλου: «Γιατί κ. Βενιζέλο, κυοφορείτε;» - Βενιζέλος: «Βεβαίως και το εύχομαι και σε εσάς»


- Αδωνις: Είσαι ένα υποκείμενο χαμηλής στάθμης - Κωνσταντοπούλου: Είσαι η ντροπή του κοινοβουλίου
- Βενιζέλος βγαίνοντας: "Το βρήκα πολύ διασκεδαστικό"
- ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα ζητήσουν έκτακτη σύγκλιση διάσκεψης Προέδρων Βουλής για το ξέσπασμα Κασιδιάρη
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ:
- Τα ποτήρια που έσπασε ο Ηλίας Κασιδιάρης - Τον χαρακτηρισμό "σκάσε! είσαι γελοίος και χοντρός" στον Ευάγγελο Βενιζέλο"
- Γιατί δεν άφηνε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να καθήσει σταυροπόδι η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο τίτλος του άρθρου δεν έχει κανένα σημείο υπερβολής! Από το πρωί στην Προανακριτική Επιτροπή βρίζονται, τα σπάνε, διακόπτουν, ξαναρχίζουν. Μόνο ξύλο που δεν έχουν παίξει. Κανείς βέβαια δεν το αποκλείει! Πρωταγωνιστές της σημερινής ημέρας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οποίος καταθέτει και ως μάρτυρας στην Προανακριτική, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Αδωνις Γεωργιάδης και βεβαίως η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο διάλογος που ξεχωρίζει πέρα από τις ύβρεις που έχουν ακουστεί από το πρωί, είναι αυτός μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο οποίος ήταν γεμάτος ειρωνείες, απαξία και υπονοούμενα.

Βενιζέλος: «Ορίστε, περιμένω την ερώτησή σας, γιατί δεν μου την κάνετε; Χρησιμοποιείτε την μαιευτική μέθοδο;».
Κωνσταντοπούλου: «Γιατί κ. Βενιζέλο, κυοφορείτε;»
Βενιζέλος: «Βεβαίως και το εύχομαι και σε εσάς»
Κωνσταντοπούλου: «Τι εννοείτε;»
Βενιζέλος: «Εννοώ ότι κυοφορώ …πνευματικώς και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς», της αποκρίθηκε ο κ. Βενιζέλος. 

Η Προανακριτική ξεκίνησε στις 10.40 και διεκοψε στις 15.00 για τρεις ώρες.

Βγαίνοντας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε: "Το βρήκα πολύ διασκεδαστικό".

Διαβάστε όλο τον διάλογο με τους δημοσιογράφους

Δημοσιογράφος: Σας καταγγέλει (η κα Κωνσταντοπούλου) πως δεν απατούσατε στις ερωτήσεις και χρησιμοποιούσατε υβριστικούς χαρακτηρισμούς:
Βενιζέλος: Θα πάρετε τα πρακτικά… Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι ένα πρόβλημα.
Δημοσιογράφος: Ηρεμήστε…!
Βενιζέλος: Ήρεμος είμαι. Νομίζω ότι διασκεδάσαμε πάρα πολύ.

Λίγο πριν την διακοπή για μεσημέρι, υπήρξε νέο φραστικό επεισόδιο Γεωργιάδη Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη συμμετοχή του πρώην συζύγου της Ευγενίας Μανωλίδου στη λίστα Λαγκάρντ. 
Ο Αδωνις Γεωργιάδης βγαίνοντας από την αίθουσα ακούστηκε να λέει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσα που παρενέβη… «Σας έχει κάνει σαν τα μούτρα της».

Εκείνη την ώρα βγήκε από την αίθουσα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κ. Γεωργιάδης της είπε: 

"Εισαι ένα υποκείμενο χαμηλής στάθμης" και εκείνη του απάντησε: "Είσαι η ντροπή του κοινοβουλίου."

Υπήρξε όμως και άλλο ένα επεισόδιο μεταξύ του κ. Βενιζέλου και της κας Κωνσατντοπούλου με σκληρά υπονοούμενα.

Φέρεται να είπε ο κ. Βενιζέλος: "Είστε χυδαίο υποκείμενο! Η ντροπή του κοινοβουλιου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων"

Σχολιάζοντας η Ζωή Κωνσταντοπούλου την κατάθεση Βενιζέλου είπε:

"Κατ επανάληψη δεν απαντούσε. Δήλωνε πως δεν θα απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις της κυρίας και μιλούσε υποτιμητικά για μένα".

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.40 ΤΟ ΠΡΩΙ:

Η κατάθεση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε στις 10.40. Διακόπηκε όμως στις 11.00!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΩΤΟ:

Ήταν η αρχή της κατάθεσης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όταν υπήρξε έντονη αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Κασιδιάρη στην με αποτέλεσμα να διακοπή για λίγο η συνεδρίαση.
Αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη στην διάρκεια των ερωτήσεων του κ. Κασιδιάρη, όταν ο τελευταίος κατηγόρησε τον Βενιζέλο ότι λέει ανοησίες και ψέματα.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης διέκοψε για λίγο τη συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βγήκε από την αίθουσα και πήρε έναν καφέ.
Η Κωνσταντοπούλου τον πήρε από πίσω φωνάζοντας: «Δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπορεί να μπαίνει ναι να βγαίνει όποτε θέλει».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν της απάντησε αλλά σχολιάζοντας την προηγούμενη ένταση στους δημοσιογράφους δήλωσε: χαριτολογώντας:

«Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο.» 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Μόλις είχαν μπει στην αίθουσα μετά την διακοπή, και αφού ο Βασίλης Οικονόμου ολοκλήρωσε την εξέταση του, ο κ. Κασιδιάρης επέμενε να πάρει το λόγο. Φέρεται να είπε πως: «Θέλω να καταγγείλω ότι ο κ. Βενιζέλος μιλάει προσβλητικά για τα μέλη της Προανακριτικής…. «Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό και απ' το βήμα της Βουλής λες: έλα καλέ».

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ:

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω τέτοιες σεξιστικές συμπεριφορές κ. πρόεδρε προστατεύσετε με 
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Εγώ είμαι άνδρας δεν είμαι λαμόγιο δεν είμαι απατεώνας εγώ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Είσαι όμως φασίστας. Η Βουλή δεν μπορεί να έχει διάλογο με τέτοιες ναζιστικές συμπεριφορές.

Τότε ξεσπάει ο κ. Κασιδιάρης πετώντας κάτω τα ποτήρια με το νερό, σπάζοντας μικρόφωνα και χτυπώντας με ένταση το χέρι στο έδρανο…

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Σκάσε είσαι γελοίος χοντρός
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Κύριε Πρόεδρε προστατεύσετε με.
ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ προς ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ: Σας αφαιρώ το λόγο δεν έχετε το λόγο

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανακάλεσε στην τάξη τον κ. Κασιδιάρη κι όταν αυτό το μέτρο δεν έπιασε, του αφαίρεσε το λόγο μέχρι το τέλος της συνεδρίασης.

Ο βουλευτής της Χ.Α. έφυγε από την αίθουσα.

Σχολιάζοντας ο κ. Μαρκογιαννάκης όσα έγιναν, στους δημοσιογράφους, είπε:

«Αυτός ήταν φασισμός στην πράξη. Δεν τον απέβαλα από την συνεδρίαση. Του στέρησα το λόγο για τη συμπεριφορά του και αυτός αποχώρησε»

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε: 

«Δέχτηκα ανοίκεια επίθεση από ένα πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει όμως να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι αντιδρούν όταν τους προσβάλλουν. Με πρόσβαλλε και στη συνέχεια καλούσε την αστυνομία για να με βγάλουν από την αίθουσα και να μην υποβάλλω ερωτήσεις στον πιο κρίσιμο μάρτυρα. Αυτή η Προανακριτική έχει τάσεις συγκάλυψης. Είναι μία παρωδία και γελοία διαδικασία».




Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε παρατήρηση στον κ. Βενιζέλο επειδή καθόταν σταυροπόδι κι ότι αυτό είναι ασέβεια στην Επιτροπή.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Κωνσταντοπούλου : Πόσους υπολογιστές έχετε ;
Βενιζέλος: (καθήμενος αναπαυτικά και σταυροπόδι απαντά): άπειρους…
Κωνσταντοπούλου: Σας παρακαλώ όταν μου απαντάτε κατεβάστε το πόδι σας…
Βενιζέλος: Η επανάληψη της ερώτησης είναι βασανισμός, βάση απόφασης τους ευρωπαϊκού δικαστηρίου και εσείς είστε θηλυκός Ιαβέρης…. Εδώ δεν είμαστε group therapy….
  ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ….
Βενιζέλος: Αυτό στη μουσική λέγεται παύση ενός τετάρτου…. Η Βουλή κ. Κωνσταντοπούλου δεν είναι ιδιόρρυθμη μονή αλλά κοινοβιακή…

Ο Βενιζέλος καυτηριάζοντας το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου του επαναλάμβανε συνεχώς ίδιες ερωτήσεις εξανέστη και είπε: "Με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χαρακτηρίζεται βασανισμός όταν κάποιος επαναφέρει πολλάκις την ίδια ερώτηση… η επανάληψη είναι βασανισμός. Είστε ένας πραγματικά θηλυκός Ιαβέρης."

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην κατάθεσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος:

- Διαψεύδει τον Διώτη ότι του έδωσε το cd στις 8 Ιουλίου του 2011 και επιμένει πως αυτό έγινε στις αρχές Αυγούστου
- Τον αποκαλεί αναξιόπιστο που αλλάζει συνεχώς τις καταθέσεις του, αυτοαναιρούμενο. «Ο κ. Διώτης αλλάζει συνέχεια την κατάθεση του».
- Είπε: "Με βάση τα email δε μπορεί να γίνονται συνεννοήσεις στις 7 Ιουλίου και 8 να ισχύει πως μου ο παρέδωσε ο Διώτης τη λίστα. Πότε μίλησε με Μπίκα, πότε ενημερώθηκαν… "

Άφησε μάλιστα αιχμές κατά των κυρίων Παπακωνσταντίνου, Μπίκα και Διώτη λέγοντας: 

«Κάποιοι πίσω από την πλάτη μου με είχαν αγνοήσει και έκαναν συνεννοήσεις για τη διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ» και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν υπήρχε αντίγραφο και ότι ο κ. Διώτης δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Θεωρούσα ότι υπήρχε και άλλο αντίγραφο στο ΣΔΟΕ και ο κ. Διώτης προχωρούσε την έρευνα του θέματος.

Αναφερόμενος σε εκδότες είπε: 

"Με κατηγορούν ότι προσπάθησα να προστατεύσω συμφέροντα και για αυτό έκρυβα τη λίστα. Επειδή υπήρχαν ονόματα εκδοτών όπως του Μπόμπολα. Όμως αν ήταν έτσι δεν θα έδινα στη Βουλή ούτε την άλλη λίστα με τα 54.000 ονόματα. Ονόματα στα οποία βρίσκονται και κάποιοι εκδότες που δεν βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, όπως η κ. Τεγοπούλου που σήμερα στηρίζει άλλο πολιτικό χώρο. Όπως και ο κ. Μπόμπολας δεν είναι μόνο στη λίστα Λαγκάρντ αλλά και σε αυτή που έχω στείλει εγώ στη Βουλή".

Πρόταση μομφής κατέθεσε εναντίον του Προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο Ηλίας Κασιδιάρης. Σε αυτήν ο βουλευτής υποστηρίζει ότι ο κ. Βενιζέλος επετέθη με δηλώσεις εναντίον του με "με προσβλητικό τρόπο και χαρακτηρισμούς" κι ενώ διαμαρτυρήθηκε στον Πρόεδρο, εκείνος αντί να ζητήσει από τον κ. Βενιζέλο να ανακαλέσει, απαγόρευσε στον ίδιο να υποβάλλει ερωτήσεις.

Την έκτακτη σύγκληση της διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής ζητούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ προκειμένου να εξεταστεί η συμπεριφορά του κ. Κασιδιάρη.

http://www.newsit.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger