Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΝΤΡΟΠΗ: Ο «πατήρ» Ποιμένας πρωταγωνιστεί στο ροζ βίντεο με τα ράσα!

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζονται οι αηδιαστικές αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο του «πατήρ» Ποιμένα!


Αυτό που εξοργίζει το... κοινό είναι ότι προχωράει στην πράξη φορώντας ράσα και έχοντας δίπλα του το πετραχήλι.

Στο βίντεο φαίνεται αρχικά ο Ποιμένας ξαπλωμένος από την αριστερή πλευρά. Πίσω του διακρίνεται το πετραχήλι του, το οποίο έχει αφήσει πρόχειρα σε ένα ψηλό, λευκό έπιπλο (μοιάζει με ντουλάπα) στο πάνω μέρος του οποίου υπάρχουν εικόνες, σύμφωνα με δημοσίευμα σαββατιάτικης εφημερίδας.

Ο «Ρασπούτιν της Παιανίας» φοράει καλογερικό σκουφί και έχει σηκώσει το ράσο στο ύψος της κοιλιάς. Ο αρχιμανδρίτης είναι γυμνός από τη μέση και κάτω και με το αριστερό του χέρι αυτοχαϊδεύεται.

Ξαφνικά εμφανίζεται στο πλάνο ένας άντρας ολόγυμνος, νεαρός σε ηλικία με περιποιημένο μουστάκι. Κρατάει στο χέρι του τα γεννητικά του όργανα. Πλησιάζει τον παπά και τότε εκείνος αρχίζει να του κάνει στοματικό έρωτα, ενώ δεν σταματά να αυτοχαϊδεύεται.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, αλλάζουν στάση. Ο νεαρός άντρας ήταν όρθιος και ο Ποιμένας ανασηκώνεται στο κρεβάτι, προκειμένου να φτάσει στο «επίμαχο σημείο» του.

Read more: http://www.newsbomb.gr/



Ποια ζώδια κάνουν καλύτερο σeξ;


Υπάρχουν κάποια που το απολαμβάνουν περισσότερο.

1. Υδροχόος
Πειραματίζεται, θέλει να γνωρίζει νέες απολαύσεις. Συζητάει, ελίσσεται, είναι σε διαρκή κίνηση και ενδιαφέρεται πολύ για τη σεξουαλική του ζωή.

2. Ταύρος
Χρησιμοποιεί ερωτικά παιχνίδια, βάζει ρομαντισμό στο σεξ, σκέφτεται πολύ αλλά είναι φουλ αισθησιακός και σέξι.

3. Καρκίνος
Συναισθηματισμός στο έπακρο, τρυφερότητα, ψυχική επαφή και στη συνέχεια σεξ. Αν συνδυαστούν και τα δύο γίνεται χαμός.

4. Λέων
Βασιλιάς και στο κρεβάτι. Φετιχισμός, πολύ σεξ σε όλες τις στάσεις και με όλους τους τρόπους.

5. Σκορπιός
Ευαισθησία και έντονο σεξουαλικό ένστικτο. Ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

6. Κριός
Το σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Φαντασία, παιχνίδια, κυνήγι και φαντασιώσεις σε όλες τις μορφές.

7. Ιχθείς
Φαντασία και πολύ συναίσθημα. Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και απολαμβάνουν το σεξ με τον κατάλληλο σύντροφο.

8. Ζυγός
Ερωτική ατμόσφαιρα και αισθησιασμός, πρωτοτυπία και συχνά επιθετικότητα στο σεξ. Αν τους επιβεβαιώνεις γίνονται φωτιά.

9. Δίδυμος
Διαρκής αναζήτηση, πολλά παιχνίδια και σεξ που ικανοποιεί φαντασιώσεις.

10. Αιγόκερως
Επίμονος, πιστός και καλός σύντροφος. Αγαπάει το σεξ αλλά ίσως να μην είναι πάντα η προτεραιότητά του.

11. Τοξότης
Ζώο στο κρεβάτι μιας και είναι ζώδιο της φωτιάς. Θέλει σεξ συνέχεια, παντού και με όλους τους τρόπους.

12. Παρθένος
Σεξουαλικοί αλλά χρειάζονται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του παρτενέρ τους.


faysbook.gr





4 παράδοξα σημάδια που…φωνάζουν ότι οι αρτηρίες σας είναι φραγμένες!!!



Η πρόληψη της καρδιακής νόσου είναι ο κύριος στόχος των καρδιολόγων, αν και επιμένουν ότι η έγκαιρη διάγνωση είναι η καλύτερη μέθοδος.

Έρευνες αναφέρουν ότι σχεδόν το 80% των καρδιακών παθήσεων μπορούν να προβλεφθούν με μικρές καθημερινές αλλαγές. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σιωπηλά σημάδια που πρέπει να μας προϊδεάσουν ότι οι αρτηρίες μας ενδεχομένως να είναι φραγμένες.

Στυτική δυσλειτουργία
Οι άνδρες έχουν ένα ενσωματωμένο σύστημα προειδοποίησης για τη σιωπηλή στεφανιαία νόσο. Η αδυναμία ή η δυσκολία στυτικής λειτουργίας ενδεχομένως να είναι ένα σημάδι φραγμένων αρτηριών στην πύελο, ενδείξεις μίας επικείμενης καρδιακής προσβολής.

Υπάρχουν, κατά μέσον όρο, τρία έως πέντε έτη μεταξύ της έναρξης των στυτικών δυσλειτουργιών και της διαπίστωσης της στεφανιαίας νόσου. Χρόνος ικανός, για να εντοπίσει ο γιατρός σας το πρόβλημα και να εργαστείτε από κοινού για την πρόληψη των καρδιακών ζητημάτων.

Φαλάκρα
Σε μια νέα εμπεριστατωμένη μελέτη, που διεξήχθη σε σχεδόν 37.000 άνδρες, η έντονη φαλάκρα στην κορυφή του κεφαλιού προέβλεψε την παρουσία σιωπηλών ενδείξεων για φραγμένες αρτηρίες σε οποιαδήποτε ηλικία.

Σε μια ξεχωριστή μελέτη, που έγινε σε περισσότερα από 7.000 άτομα (συμπεριλαμβανομένων και 4.000 γυναικών), η μέτρια έως σοβαρή φαλάκρα διπλασίαζε τον κίνδυνο θανάτου από καρδιακή νόσο και στα δύο φύλα.


Πτυχή του αυτιού
Μια πτυχή στο λοβό του αυτιού (συγκεκριμένα, μία γωνιακή πτυχή στο αυτί που υπάρχει διαγώνια από το κανάλι μέχρι το κατώτερο άκρο του λοβού) έχει αναφερθεί σε ιατρικές εκθέσεις ως ένδειξη σιωπηλής στεφανιαία νόσου. Η πτυχή του αυτιού μπορεί να προκύψει από κακή κυκλοφορία του αίματος, συμπεριλαμβανομένων των αρτηριών της καρδιάς.

Αν και μερικοί ειδικοί έχουν υποστηρίξει ότι μια πτυχή είναι μόνο μια γενική ένδειξη της γήρανσης του πληθυσμού, οι ερευνητές πρόσφατα χρησιμοποίησαν την πιο εξελιγμένη μέθοδο αξονικής τομογραφίας για τη μέτρηση της σιωπηλής στεφανιαία νόσου και διαπίστωσαν ότι σε μία προβλεπόμενη καρδιοπάθεια το αυτί τσαλακώνεται. Φυσικά συνυπολόγιζαν και άλλους παράγοντες, όπως η ηλικία, το κάπνισμα κ.λπ.

Πόνος στην κνήμη
Ο πόνος στην κνήμη μπορεί να σημαίνει ότι έχουν μπλοκάρει οι αρτηρίες των σκελών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση των καπνιστών, πριν ακόμα διαγνωστεί η στεφανιαία νόσος. Ένα τέτοιο σύμπτωμα απαιτεί αξιολόγηση χωρίς καθυστέρηση όμως, ώστε ο γιατρός σας να εξετάσει τους παλμούς στα πόδια σας, να εκτελέσει απλές μετρήσεις της πίεσης του αίματος (στα πόδια) και τη ροή του αίματος για να επιβεβαιωθεί η διάγνωση της κακής κυκλοφορίας .

Είναι ζωτικής σημασίας οι καρδιακές παθήσεις να διαγιγνώσκονται όσο το δυνατόν νωρίτερα, διότι υπάρχουν πολλές διατροφικές και ιατρικές θεραπείες που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιστροφή του προβλήματος.

clickatlife.gr


Καλλονές πιάστηκαν μαλλί με μαλλί! Απίστευτο ξεμάλλιασμα σε TV Show στη Ρωσία! [video]


Στην Ρωσία εκτός από τους καταπληκτικούς οδηγούς που υπάρχουν και τα ευτράπελα που γίνονται συνεχώς υπάρχουν και τα τηλεοπτικά Show όπου και εκεί γίνεται χαμός…



ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ: Που θα έχουμε ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ καταιγίδες τις επόμενες ώρες;;;


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία που κάνει αναφορά για ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Συμφώνα με την ΕΜΥ από σήμερα, Σάββατο 23/11/13, στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα θα ενταθούν στη Δυτική Πελοπόννησο και από αργά το βράδυ και στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Αύριο, Κυριακή 24/11/2013, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές και σταδιακά θα επεκταθούν στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και μετά το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και από το απόγευμα στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (πάνω από τα 1000 μέτρα). Στην Αττική βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες που πιθανόν να είναι ισχυρές αλλά τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Τη Δεύτερα, 25/11/2013, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο, στη Θράκη (μέχρι το πρωί), στο Ανατολικό Αιγαίο (μέχρι το απόγευμα) και στα Δωδεκάνησα (μέχρι αργά το βράδυ). Ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Μακεδονίας και από το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας (περίπου 600 με 700 μέτρα).
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη, 26/11/13, σε όλη τη χώρα από Βορά προς Νότο. Παροδικές χιονοπτώσεις σχεδόν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Βόρειας χώρας.

http://gr.omg.yahoo.com



Ναταλία Λιονάκη: Δείτε που ζει σήμερα...


Η όμορφη ηθοποιός έκανε τα τελευταία της γυρίσματα στη ταινία ..."Deep End" το 2008. Από τότε και μετά η Ναταλία αποφάσισε να μπει σε μοναστήρι στην Κρήτη, αφήνοντας πίσω της την οικογένειά της και την καριέρα της. Όμως...
που βρίσκεται σήμερα;

Η Ναταλία Λιονάκη σήμερα μένει σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι μαζί με την μητέρα της και σπάνια οι γείτονες την βλέπουν να βγαίνει έξω από το σπίτι. Το μοναστήρι είναι γι' αυτήν παρελθόν και δεν κρατάει πια επαφή με τον άλλοτε πνευματικό της γέροντα στην Κρήτη.

Η ηθοποιός φαίνεται πως εξακολουθεί να ζει σαν μοναχή, ντύνεται με ράσα, βγαίνει από το σπίτι μόνο για να πάει στην εκκλησία, περνάει τον καιρό της διαβάζοντας παρακλήσεις και προσευχές και βλέπει μόνο μια φίλη της που μένει στη γειτονιά, παίζοντας με το μωρό της.


- See more at: http://www.gkourou.com


O Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς!



Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε πριν από λίγες μέρες πατέρας. Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Γιώργο Φωτίου Σεργουλόπουλο τον νεώτερο και πλέει στο πιο όμορφο, γαληνεμένο πέλαγος…. αυτό της ευτυχίας!!!

Ήρθε συγκινημένος και χαρούμενος στο...γραφείο σήμερα και μοιράστηκε το τρυφερό του μυστικό με όλους μας. Επικράτησε πανδαιμόνιο! Γλυκά, αγκαλιές, φιλιά και ευχές! Δεν σταμάταγε να μας μιλά συγκινημένος για την απρόσμενη ευτυχία που έφερε η γέννηση του μικρού.

Στη φωτογραφία που σαν περήφανος μπαμπάς έχει στο κινητό του, το νεογέννητο είναι … φτυστό! Έχει μάλιστα το ίδιο μόνιμα σχηματισμένο γλυκό χαμόγελο του Φώτη, κι ας είναι λίγων ημερών!

Ο ερχομός του Γιώργου είχε μείνει μυστικός. Ο Φώτης κρατούσε τη λαχτάρα, τη χαρά και την αγωνία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο γιος του θα έρθει καλά και υγιής στον κόσμο. Άλλωστε πάντα χειρίζεται τις προσωπικές του στιγμές με διακριτικότητα.

Το μωράκι γεννήθηκε λίγο πρόωρα. Ζύγιζε 2.600, αλλά είναι υγιέστατο και βρίσκεται ήδη στο ζεστό σπίτι του μπαμπά του.

Ο Φώτης δεν έκρυψε ποτέ τη μεγάλη, εδώ και χρόνια επιθυμία του να γίνει πατέρας. ‘Ήθελε πολύ να διοχετεύσει την αγάπη του σε ένα παιδί, να του προσφέρει τον ουρανό με τ΄άστρα. Είναι άλλωστε από τους πιο αληθινούς, ειλικρινείς και τρυφερούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς για το Γιώργο του.

Εύχομαι να του ζήσει!
- See more at: http://www.paraskinia.com


4 σημαντικά μυστικά για να μην αρρωστήσεις φέτος το χειμώνα


Χειμώνας και ιώσεις πάνε μαζί. Κάθε λίγο και λιγάκι, με τα πρώτα κρύα ή με το που δεν ντυθούμε κατάλληλα, αρρωσταίνουμε...Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί ο οργανισμός σας είναι τόσο αδύναμος και επιρρεπής στις ιώσεις;

Κάτι πρέπει να κάνετε λάθος. Δεν είναι τυχαίο που μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν σπάνια. Η ποιότητα ζωής και ο τρόπος που διατρέφεστε είναι το Α και το Ω.
Εξασφαλίσαμε για εσάς 4 τα σημαντικότερα tips που ακολουθούν οι άνθρωποι που ξέρουν να κρατάνε τις αρρώστιες μακριά.
1. Χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα: Ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι προσέχουν τη διατροφή τους και δεν τρώνε πολλά λιπαρά και τροφές πλούσιες σε θερμίδες, τείνουν να μην αρρωσταίνουν σε σύγκριση με αυτούς που τρώνε ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Ο οργανισμός μας έχει ανάγκη από βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Οι άνθρωποι που φροντίζουν να του τα προσφέρουν δεν αρρωσταίνουν και εύκολα
2. Μαγιά μπύρας: Ναι καλά διαβάσατε. Η 83χρονη Barbara Stone πίνει μαγιά μπύρας διαλυμένη σε νερό, κάθε πρωί. Η Stone τονίζει ότι είναι το απόλυτο συμπλήρωμα διατροφής, μιας και είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Αν σας είναι δύσκολο να την πιείτε με νερό, η 83χρονη προτείνει να ρίχνετε τη μαγιά μπύρας πάνω σε pop-corn, δημητριακά ή στο γιαούρτι σας. Τέλος, μπορείτε να την προσθέτετε σε σούπες ή sauce.
3. Κρύο ντουζ: Έρευνες έχουν αποδείξει ότι το κρύο ντούζ κάθε πρωί είναι ευεργετικό για την υγεία μας. Αν το αντέχετε δοκιμάστε το. Πολλές ευρωπαϊκές έρευνες είναι υπέρ του κρύου ντουζ. Εμείς θα φέρουμε αντίρρηση;
4. Εξισορροπημένο pH: Το σώμα μας προτιμά το pH μας να είναι γύρω στο 7,4. Τροφές οι οποίες είναι πολύ όξινες είναι απαγορευμένες. Οι άνθρωποι που ακολουθούν το tip του εξισορροπημένου pH τρώνε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, οι οποίες είναι χαμηλές σε οξύτητα. Ποιες είναι αυτές; Μα φυσικά τα φρούτα και τα λαχανικά. Αποφεύγουν τη ζάχαρη, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και το κόκκινο κρέας.
Αυτά ήταν μερικά από τα tips των υγιών ανθρώπων. Δοκιμάστε τα!

http://axioperierga.blogspot.gr/


Mην πετάς τις πλαστικές σακούλες. Δες πώς να τις ξαναχρησιμοποιήσεις


Τρεις έξυπνοι τρόποι για να ξαναχρησιμοποιήσειςτε τις πλαστικές σακούλες χωρίς φόβο αλλά με ευρηματικότητα!..

Σανίδα… σωτηρίας

Ξεφλουδίζετε – καθαρίζετε, κόβετε – καθαρίζετε, τρίβετε – ξανακαθαρίζετε. Το μαγείρεμα μπορεί να είναι ιεροτελεστία, αλλά πόσες φορές τη μέρα θα καθαρίζετε τον πάγκο της κουζίνας ή τη σανίδα κοπής, και μάλιστα ενδελεχώς, καθώς εκεί αναπτύσσονται τα περισσότερα μικρόβια και βακτήρια της κουζίνας; Αν όμως κόβετε ό,τι μπορείτε πάνω σε μια σακούλα και μετά τα πετάτε όλα μαζί, τότε η σακούλα μετατρέπεται σε πραγματική σανίδα… σωτηρίας.

Wrap it up

Δώρο έχετε, όχι όμως χαρτί περιτυλίγματος. Διαλέξτε τρεις από τις πιο πολύχρωμες σακούλες που έχετε, περάστε και τις τρεις στο δώρο και δέστε κόμπο τα χερούλια από τις σακούλες, στην κορυφή του δέματος. Αν μάλιστα κόψετε και τις θηλιές από τα χερούλια, τότε θα δημιουργηθεί ένας υπέροχος πολύχρωμος φιόγκος. Έτσι, βέβαια, υπάρχει η περίπτωση το περιτύλιγμα να εντυπωσιάσει περισσότερο από το δώρο.

Η σωτηρία του βιβλίου μαγειρικής

Αποφασίσατε να φτιάξετε το κέικ με τις πέντε επιστρώσεις και τις τρεις διαφορετικές κρέμες. Απλά πράγματα. Επειδή όμως το εγχείρημα απαιτεί την απόλυτη προσήλωσή σας στο βιβλίο μαγειρικής, καλύψτε όλο το βιβλίο με μια σακούλα εκτός από τη σελίδα που σας ενδιαφέρει. Θυμάστε στο δημοτικό που ντύναμε τα βιβλία;

http://www.axioperierga.blogspot.gr/


Πέντε απαγορευμένες τροφές για το βράδυ - Τι δεν πρέπει να φάει κανείς πριν πέσει για ύπνο


Υπάρχουν κάποιες τροφές που η κατανάλωσή τους το βράδυ, πριν πέσει κανείς για ύπνο, θεωρείται απαγορευτική...
Οι λόγοι πολλοί. Πέραν του ότι ότιδήποτε καταναλώνεται τέτοια ώρα αποθηκεύεται στον οργανισμό ως λίπος, οι συγκεκριμένες τροφές προκαλούν καούρες, πόνους στο στομάχι αλλά και αϋπνίες.
Οι πέντε τροφές που θεωρούνται ακατάλληλες για κατανάλωση λίγο πριν πέσει κανείς για ύπνο είναι οι εξής πέντε:
Παγωτό
Κόκκινο κρέας - Η κατανάλωσή του μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και κράμπες
Ζυμαρικά.
Πίτσα - Λόγω των αλλαντικών και της οξύτητας της σάλτσας μπορεί να προκληθούν καούρες.
Αλκοόλ - Διαταράσσει τον ύπνο καθώς προκαλέι αφυδάτωση του οργανισμού.
http://axioperierga.blogspot.gr/


Ακολουθήστε 15 πράγματα όταν είστε στις μαύρες σας!


Μην πέφτετε με τα μούτρα στις σοκολάτες. Μην ξεσπάτε στους γύρω σας. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Μην κλείνεστε μέσα (στο σπίτι ή στον εαυτό σας), πέφτοντας ακόμη βαθύτερα στην παγίδα της μιζέριας.

Όταν είστε στις μαύρες σας, όταν δεν έχετε διάθεση, όταν για κάποιον λόγο όλα σας πάνε στραβά, μην κάνετε τα παραπάνω.

Κάντε τα εξής:

1. Τρέξτε


Όταν το μυαλό σας «τρέχει» με χίλια και κάνετε άσχημες σκέψεις και θεωρίες για το πώς όλα θα πάνε στραβά στη ζωή σας, η σωματική άσκηση είναι μια καλή ιδέα «εξισορρόπησης». Όταν το σώμα αρχίσει να κινείται, να ασκείται, να «τρέχει» επίσης με χίλια, ο εγκέφαλος μπορεί να κάνει ένα break. Αν πάλι ασχολείστε με κάποιο σπορ, ακόμα καλύτερα: Βάλτε τα αθλητικά σας και εκτονωθείτε.

2. Επικοινωνήστε με πρόσωπα που ξέρετε πως σας ανεβάζουν την διάθεση



Ο κολλητός σας. Η μαμά σας. Ο σύντροφός σας. Η φίλη που ξέρει να δίνει καλές συμβουλές. Ο γείτονας που έχει πάντα ώρα για χαλαρή (και χαλαρωτική) κουβεντούλα. Ή όποιος σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα όταν βρίσκεστε κοντά του.

3. Πιείτε ένα τονωτικό ρόφημα


Ένα απλό τσάι μπορεί, ανάλογα με το είδος του, να είναι αναζωογονητικό, μπορεί να είναι τονωτικό, μπορεί να είναι η γλυκιά δόση που χρειάζεστε, μπορεί να σας χαλαρώσει και τελικά να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

4. Πάρτε μία δυναμική απόφαση



Θυμηθείτε τα πρωτοχρονιάτικα resolutions σας, εκείνα που καταχωνιάσατε σε ένα συρτάρι ή στο πίσω μέρος του μυαλού σας και ξεχάσατε… επιμελώς. Ανανεώστε τις υποσχέσεις στον εαυτό σας, θυμηθείτε τους στόχους σας και πάρτε απόφαση να ξαναδοκιμάσετε να «μπείτε στον σωστό δρόμο». Η αποφασιστικότητα αποτελεί σίγουρο δρόμο για την έξοδο από το τέλμα και το πρόσκαιρο αδιέξοδο.

5. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα



Καθίστε και σκεφτείτε το πρόβλημα που σας απασχολεί από απόσταση. Είναι όντως τόσο φοβερό; Μήπως τελικά είναι απλώς ένα τυχαίο συμβάν που μπορεί να συμβεί στον καθένα και σε δύο ημέρες δεν θα το θυμάστε καν; Αν ναι, προφανώς και δεν αξίζει να χαλάσετε την ημέρα σας για αυτό. Σκεφτείτε πόσο χειρότερα προβλήματα έχουν άνθρωποι που ζουν δίπλα μας και θα συνειδητοποιήσετε πως το ότι είχατε απλώς μία κακή ημέρα αποτελεί… «A’ World problem».

6. Φάτε καλά



Αντισταθείτε στην παρόρμηση να παραγγείλετε το burger και τις πίτσες. Όταν λέμε καλά, εννοούμε να το ρίξετε στην φρουτοφαγία, καθώς οι βιταμίνες και τα στοιχεία που σας προσφέρουν τα φρούτα και τα λαχανικά μπορούν να τονώσουν τον οργανισμό και να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα με τον πιο φυσικό τρόπο.

7. Σχεδιάστε ένα ταξίδι



Όποιος κι αν είναι ο λόγος που έχετε τα νεύρα σας, αυτά θα κατευναστούν την στιγμή που πατάτε το τελευταίο κλικ για να κλείσετε τα αεροπορικά εισιτήρια για ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. Ή την στιγμή που ολοκληρώνετε την κράτηση δωματίου σε ένα ορεινό χωριό του Πηλίου. Ή, αν δεν υπάρχει καθόλου budget, την στιγμή που καλείτε τον φίλο σας στην Θεσσαλονίκη και κανονίζετε να σας φιλοξενήσει για ένα σαββατοκύριακο μακριά από όλα σας τα προβλήματα.

8. Ακούστε δυνατά μουσική



Βάλτε το αγαπημένο σας κομμάτι και… τραγουδήστε μαζί του. Ή βάλτε τζαζ μουσική για να σας ηρεμήσει. Βάλτε τα ακουστικά σας και βγείτε να περπατήσετε ακούγοντας το άλμπουμ του αγαπημένου σας συγκροτήματος.

9. Αποσυνδεθείτε



Κλείστε το κινητό σας και τον υπολογιστή σας για να «αποσυνδεθείτε» από την ρουτίνα και τα πράγματα που κάνετε καθημερινά. Αυτό που χρειάζεστε όταν είστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δεν είναι να γράψετε ένα θυμωμένο status στο Facebook, ούτε να απαντήσετε στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας που σας καλεί για μία ανεπανάληπτη προσφορά. Χρειάζεστε ηρεμία και αποφόρτιση.

10. Βγείτε έξω



Κάντε μια βόλτα σε μια ωραία περιοχή της πόλης. Πάρε τους φίλους σας και σπεύστε για καφέ. Πηγαίνετε σε έναν κινηματογράφο και διαλέξτε στην τύχη μία ταινία. Αποφύγετε να κλειστείτε στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σας και να… κλαίτε τη μοίρα σας. Η μέρα σας δεν έχει τελειώσει ακόμα – προλαβαίνετε να αλλάξετε το πρόσημό της από αρνητικό σε θετικό.

11. Δείτε μια κωμωδία



Ποια κωμική σειρά σας κάνει να ξεκαρδίζεστε; Ποια ταινία σας αφήνει πάντα με ένα χαμόγελο στους τίτλους τέλους της; Βάλτε την γρήγορα στο DVD player και αφήστε τη να κάνει τη δουλειά της.

12. Επενδύστε σε μια… αγκαλιά



Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Αρκάνσας η αγκαλιά δημιουργεί ευεξία και μας βοηθά να ξεπερνάμε τους φόβους μας. Επίσης, μας χαλαρώνει, απομακρύνει την ένταση και μας βοηθά να κοιμηθούμε καλύτερα. Μέσω της αγκαλιάς αντιλαμβανόμαστε και αισθανόμαστε τα συναισθήματά μας, και έχουμε την παρήγορη αίσθηση πως ανήκουμε κάπου. Και, κυρίως, είναι μία… πανεύκολη γιατρειά. Απλώς χρειάζεστε άλλο ένα πρόσωπο για να την μοιραστείτε.

13. Πάρτε έναν υπνάκο


Μπορεί τα νεύρα που έχετε ή η κακή διάθεση σας να είναι αποτέλεσμα κακού ύπνου. Κοιμηθείτε έστω και για λίγη ώρα και ίσως όταν ξυπνήσετε να δείτε την ημέρα σας και τα προβλήματά σας με άλλο μάτι.

14. Θυμηθείτε ότι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητά σας πρέπει να είναι ο εαυτός σας



Πολλά από τα προβλήματα που μας απασχολούν αφορούν συνήθως άλλα άτομα. Το αφεντικό σας δεν ξέρει πώς να φερθεί. Ένας συνάδελφος είναι ενοχλητικός. Ένας άγνωστος σας έβρισε στον δρόμο. Και γιατί για λάθη άλλων να επιβάλλετε στον εαυτό σας το ψυχολογικό βάρος των προβλημάτων αυτών; Σκεφτείτε πως όλα λύνονται, αλλά το σημαντικό είναι μέχρι τότε να μην έχετε φθείρει εσείς την ψυχολογική σας υγεία.

15. Εστιάστε στα θετικά της ημέρας σας



Και πείτε στον εαυτό σας ένα «μπράβο» για αυτά και πως… όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, η συνειδητοποίηση των θετικών στοιχείων της καθημερινότητάς μας είναι αυτή που μας ωθεί να σηκωθούμε το πρωί από το κρεβάτι.

http://www.dinfo.gr



Ο γιος του Γιάννη Βούρου μιλάει για όλα και μας συγκινεί: Όταν η δύναμη της ψυχής ξεπερνάει την ατυχία της ζωής


Όταν η δύναμη της ψυχής ξεπερνάει την ατυχία της ζωής τότε συναντάμε παιδιά σαν τον Στέφανο Βούρο.

Το πρόβλημα του, το ότι γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα δηλαδή, δεν του στάθηκε σε τίποτα εμπόδιο αφού κατάφερε να τελειώσει τις πανεπιστημιακές του σπουδές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να κάνει και το μεταπτυχιακό του στο Εδιμβούργο. Πλέον εργάζεται σε μία διαφημιστική εταιρεία αλλά και στον Σ.Κ.Ε.Π. Ο ίδιος μας μιλάει για τη ζωή του, αλλά και τις δραστηριότητές του.

Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Κανονικά, όπως κάθε άλλου παιδιού. Με το σχολείο μου, τα διαβάσματά μου, τα παιχνίδια μου, τις φιλίες μου και ό,τι άλλο περιλαμβάνει η καθημερινότητα ενός παιδιού. Προφανώς και είχα καταλάβει από μικρός τη διαφορετικότητά μου, αφού οι γονείς μου μου είχαν εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε στο να έχω φυσιολογικά παιδικά χρόνια.

Ήταν δύσκολο εξαιτίας του προβλήματος σου να δημιουργήσεις φιλίες και σχέσεις;

Όχι, καθόλου. Γενικά είμαι πολύ κοινωνικό άτομο. Αυτό που μου είχαν πει οι γονείς μου όταν ήμουν ακόμα μικρός, ήταν ότι «οκ, γεννήθηκες έτσι, αλλά από εδώ και πέρα είναι δικό σου θέμα το αν θα το κουβαλήσεις ως βάρος στη ζωή σου και θα κάτσεις σε μια γωνιά και ο κόσμος θα σε λυπάται ή αν το βγάλεις προς τα έξω ως κάτι θετικό και θα γίνεις παράδειγμα προς μίμηση». Οπότε, σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να γίνει στόχος λύπησης. Είναι αυτό που λέμε, ότι όπως συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου, έτσι θα σου συμπεριφέρονται και οι άλλοι. Από τη στιγμή που αισθάνομαι ως ίσος προς ίσο, ο άλλος το εκλαμβάνει και μου φέρεται αντίστοιχα. Πάντα είχα φίλους και πάντα με τις κοπέλες τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά. Δεν έχω κανένα παράπονο!

Οι γονείς σου ήταν πιο επιεικείς μαζί σου;

Σε καμία περίπτωση. Μου φέρονταν κανονικά. Με επιβράβευαν εκεί που έπρεπε και με επέπληταν αν έκαμα καμιά χαζομάρα. Είναι αυτό που σου έιπα και πριν. Ίσος προς ίσο. Αν τύγχανα ιδιαίτερης αντιμετωπίσης, θα ήταν σαν οι ίδιοι μου οι γονείς να θεωρούσαν ότι είμαι διαφορετικός.

Πως και δεν ακολούθησες το επάγγελμα των γονιών σου;

Ποτέ δεν με τράβαγε το επάγγελμα του ηθοποιού. Ίσως επειδή έβλεπα τι τραβούσαν κι αυτοί με απανωτά γυρίσματα, πρόβες σε θέατρο και παραστάσεις. Κάποιες περιόδους ο χρόνος που περνούσαμε μαζί ήταν ελάχιστος και δεν θα ήθελα να μπλέξω κι εγώ με κάτι τέτοιο στο μέλλον. Επίσης δεν ήθελα να μπω στον ίδιο χώρο που ήταν οι γονείς μου γιατί οι «κακές γλώσσες» θα έστηναν πάρτυ, όπως γίνεται συνήθως. Ξέρεις, ο τάδε έβαλε το γιο του εκεί. Ήθελα να κάνω κάτι μόνος μου.

Ποια είναι η γνώμη σου για την οικονομική κρίση;

Τι να σου πω τώρα εγώ για την οικονομική κρίση; Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε όλοι γύρω μας. Είναι μία δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα και οι πολίτες της χωρίς εξαιρέσεις, αλλά μιας και είμαι αισιόδοξος από τη φύση μου, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε. Αυτό που δεν μπορώ να βλέπω κυρίως γύρω μου είναι η μιζέρια που αποτυπώνεται παντού πλέον. Έχει χαθεί το χαμόγελο, η όρεξη, η αγάπη. Πράγματα και αξίες που μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτήν την τρκυμία.

Θα έφευγες στο εξωτερικό για καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση;

Έχω φύγει ήδη μία φορά για να κάνω μεταπτυχιακό στο Εδιμβούργο, αλλά δεν ξέρω και αν θα έμενα στο εξωτερικό για δουλειά. Είναι μεγάλο βήμα. Προφανώς και αν δεν έβρισκα εδώ κάτι, θα έψαχνα την τύχη μου έξω, αλλά προς το παρόν είμαι μια χαρά εδώ. Είναι και τέτοια η φύση του επαγγέλματός μου που δύσκολα θα βρω κάτι εκτός Ελλάδας. Το να είσαι Κειμενογράφος απαιτεί τέλειο χειρισμό της γλώσσας, και όσο καλά Αγγλικά και να ξέρω, κάποια διαφημιστική στο εξωτερικό θα προτιμήσει κάποιον, ντόπιο να το πω, που γνωρίζει όλη την κουλτούρα και τα expressions, παρά κάποιον ξένο που απλά έχει ένα μάστερ πάνω στη διαφήμιση.

Τι σημαίνει Σ.Κ.Ε.Π.;

Ο Σ.Κ.Ε.Π. (Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους), είναι ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 2008, στην Αθήνα, για να δώσει φωνή και βήμα στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες νέων και ταυτόχρονα να ευαισθητοποιήσει όσους δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κάποιος στην ιστοσελίδα μας www.skep.gr , αλλά και στη σελίδα που έχουμε στο Facebook (ΣΚΕΠ-SKEP).

Ποια είναι η αποστολή του;

Ως κεντρικό άξονα έχουμε την καταπολέμηση του στίγματος και του κοινωνικού αποκλεισμού των νέων με αναπηρίες μέσω της ευαισθητοποίησης, συνύπαρξης και κοινωνικοποίησης με τον γενικό πληθυσμό. Οι στόχοι μας είναι η εξοικείωση με την εικόνα της αναπηρίας, μέσω της ευαισθητοποίησης και συνειδητοποίησης των μαθητών γενικής εκπαίδευσης, η αλλαγή νοοτροπίας του γενικού πληθυσμού, ταυτόχρονα με τη δημιουργία αντανακλαστικών και αντιλήψεων κοινωνικής ευθύνης, αλλά και η κοινωνικοποίηση των νέων με αναπηρίες.

Υπάρχουν αποτελέσματα από τη προσπάθεια σας;

Σαφώς και υπάρχουν αποτελέσματα. Καταρχάς και μόνο που βλέπεις το πως αλλάζουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια της ομιλίας, είναι μαγευτικό. Από εκεί που στην αρχή νιώθουν αμήχανα, στο τέλος δεν μας αφήνουν να φύγουμε, κάνοντας μας συνεχώς ερωτήσεις. Είναι εκπληκτική η αλλαγή που υπάρχει μέσα σε αυτήν τη μία ώρα.

Μπορούμε να μιλήσουμε και με αριθμούς αν θέλεις για να καταλάβεις την εξέλιξη και τα βήματα προόδου που που έχει κάνει ο Σ.Κ.Ε.Π. Για παράδειγμα, από το 2008 μέχρι και σήμερα οι αριθμοί των δραστηριοτήτων μας αυξήθηκαν από 1 σε 10, ενώ υπάρχει και μία αύξηση 19.900% του αριθμού των συμμετεχόντων από 100 σε 20.000, όπως και αύξηση 6.150% του αριθμού των φορέων από 4 σε 250 σχολεία, μαζί με ειδικά σχολεία και κοινωνικούς φορείς. Οπότε, όπως βλέπεις τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ακόμα πολύ μέλλον μπροστά μας και συνεχίζοντας με την ίδια όρεξη και διάθεση θα φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με τον Σ.Κ.Ε.Π.;

Για να είμαι ειλικρινής, η συνεργασία μου με τον Σ.Κ.Ε.Π., ξεκίνησε για τελείως διαφορετικό λόγο. Είχε επικοινωνήσει μαζί μου η πρόεδρος του Σ.Κ.Ε.Π., την Κα. Αθηνά Κρητικού και μου είχε ζητήσει να βοηθήσω στο διαφημιστικό κομμάτι, καθώς όπως σου είπα η διαφήμιση είναι ο τομέας μου. Συζητώντας όμως και βλέποντας παράλληλα τη δουλειά που γίνεται και τους στόχους που έχει ο Σ.Κ.Ε.Π., αποφασίσαμε από κοινού να συμμετέχω στις ομιλίες ως motivational speaker. Οι πρώτες φορές ήταν περίεργες, αφού προσπαθούσα να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, μ’άρεσε όλο και περισσότερο. Πλέον θεωρώ τον Σ.Κ.Ε.Π. ένα κομμάτι του εαυτού μου και μακάρι να συνεχίσω να είμαι μέλος του για πολλά χρόνια ακόμα.

http://ellada.in



Όλη η αλήθεια για την υγεία του Πασχάλη Τερζή – Δείτε τι αποκαλύπτει στενός συνεργάτης του τραγουδιστή...


Τον θεωρεί αδερφό του και καλύτερο τραγουδιστή από όλο τον κόσμο! Γνωστός τραγουδοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τον Πασχάλη Τερζή και το πρόβλημα υγείας που...
αντιμετώπισε! «Είναι αίμα μου πια, αδερφός μου. Τον αγαπώ πολύ, είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής που γνώρισα. 

Ο Τερζής είναι το καλύτερο παιδί, ο πιο αξιοπρεπής άνθρωπος που γνώρισα ποτέ», λέει ο Χρήστος Νικολόπουλος στο περιοδικό Εγώ ενώ μιλά και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

« Πέρασε ένα μικρό έμφραγμα κι έκανε μπαλονάκι. Υπάρχει μια φήμη ότι δεν είναι καλά, ότι είναι άρρωστος. Μια χαρά είναι. Μιλάμε συνέχεια, ήμουν διαρκώς στο πλευρό του», λέει και καταλήγει: «Είναι στενάχωρο να λέγονται ψέματα για έναν άνθρωπο .

Ο ίδιος βέβαια αντιμετωπίζει τα πάντα με ένα φοβερό χιούμορ. Κάνει πλάκα, διασκεδάζει με όσα λέγονται», καταλήγει...

tsantiri.gr


Ξηροί καρποί :προστατεύουν από καρκίνο και…αδυνατίζουν!


Οι άνθρωποι που τρώνε κάθε μέρα τουλάχιστον μια χούχτα ξηρούς καρπούς (περίπου 30 γραμμάρια), έχουν 20% μικρότερη πιθανότητα να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία κατά τα επόμενα 30 χρόνια. Παράλληλα, έχουν μικρότερο βάρος, σε σχέση με όσους δεν τρώνε καθόλου καρπούς, κάτι που ανατρέπει την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη πως οι ξηροί καρποί παχαίνουν.

Αυτά είναι τα βασικά συμπεράσματα της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα έρευνας πάνω στο ζήτημα από επιστήμονες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τους οποίους οι άνθρωποι που τρώνε ξηρούς καρπούς, ζουν περισσότερο, κυρίως επειδή κινδυνεύουν λιγότερο να πεθάνουν από καρκίνο ή καρδιά.

Οι ερευνητές από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ και το Ινστιτούτο Καρκίνου Dana-Farber, με επικεφαλής τον Τσαρλς Φουξ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο έγκριτο ιατρικό περιοδικό «New England Journal of Medicine», μελέτησαν στοιχεία για σχεδόν 119.000 άνδρες και γυναίκες μεταξύ των ετών 1980 – 2010, όσον αφορά τις διατροφικές συνήθειές τους.

Η έρευνα έδειξε ότι η συχνή κατανάλωση ξηρών καρπών σχετίζεται με μια μείωση 29% κατά μέσο όρο των θανάτων από καρδιοπάθεια και 11% των θανάτων από καρκίνο.

Δεν κατέστη δυνατό να διευκρινιστεί αν συγκεκριμένα είδη ξηρών καρπών έχουν συγκριτικά πιο ωφέλιμη δράση από τους άλλους, καθώς η μείωση της θνησιμότητας φαίνεται να σχετίζεται με την κατανάλωση πολλών διαφορετικών τύπων καρπών. Επίσης η έρευνα δεν έκανε διαχωρισμό μεταξύ αλατισμένων και ανάλατων καρπών, ψημένων ή ωμών.


Αρκετές παλαιότερες μελέτες έχουν συσχετίσει τους ξηρούς καρπούς με χαμηλότερο κίνδυνο διαφόρων ασθενειών, όπως καρδιοπαθειών, διαβήτη τύπου 2, καρκίνου του εντέρου, λίθων στη χολή κ.α. Επίσης η κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με μείωση του επιπέδου χοληστερόλης, του οξειδωτικού στρες, των φλεγμονών, της ινσουλινοαντοχής κ.λπ.

«Η έρευνα έδειξε πως όσο περισσότερους ξηρούς καρπούς έτρωγαν οι άνθρωποι, τόσο μικρότερη ήταν η πιθανότητα να πεθάνουν μέσα σε μια περίοδο 30 ετών», δήλωσε η ερευνήτρια Γινγκ Μπάο. Έτσι, όσοι έτρωγαν ξηρούς καρπούς μια φορά την εβδομάδα, εμφάνισαν μείωση 11% στη θνησιμότητα, όσοι έτρωγαν δύο έως τέσσερις φορές, είχαν μείωση 13%, ενώ για πέντε έως έξι φορές η μείωση αυξανόταν στο 15% και για πάνω από επτά φορές την εβδομάδα στο 20%.

Η ίδια ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου Χάρβαρντ είχε, νωρίτερα φέτος, κάνει μια άλλη έρευνα, που είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Μεσογειακή διατροφή, σε συνδυασμό με τους ξηρούς καρπούς, μειώνει τον κίνδυνο καρδιολογικών προβλημάτων στους ηλικιωμένους, ιδίως όσοι βρίσκονται στην ομάδα υψηλού κινδύνου.

Οι ξηροί καρποί είναι πλούσιοι σε βιταμίνες, μέταλλα, ακόρεστα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικές ουσίες, ενώ αποτελούν πηγή πρωτεϊνών. Επειδή όμως περιέχουν πολλές θερμίδες, η κατανάλωσή τους δεν πρέπει να οδηγεί σε υπερβολές. Η Αμερικανική Καρδιολογική Ένωση συστήνει τέσσερις φούχτες ανάλατων ξηρών καρπών την εβδομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ethnos.gr

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! Δείτε πόσο κάνει ο φρέντο στον πύργο του ΟΤΕ!


Η θέα από τον Πύργο του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη, η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετική... Αν θελήσετε όμως να πιείτε και ένα καφεδάκι για να την απολαύσετε, θα το πληρώσετε...χρυσό!

Δείτε παρακάτω, τον τιμοκατάλογο που δημοσιεύει το ThessToday.




Ανέκδοτο: Τρεις γυναίκες στην έρημο


Τρεις κοπέλες, μια Μελαχρινή, μια κοκκινομάλλα και μια ξανθιά, έδιναν συνέντευξη για τη θέση της τουριστικού συνοδού σε σαφάρι. Και οι τρεις ρωτήθηκαν την ίδια ερώτηση. «Ποιο είναι το αντικείμενο που θα παίρνατε μαζί σας αν έπρεπε να διασχίσετε μίαν έρημο»;

Η μελαχρινή απάντησε. «Ένα μεγάλο μπουκάλι με νερό». Όταν την ρώτησαν γιατί, φυσικά απάντησε «Για να πίνω νερό όποτε διψάω»!

Στην ίδια ερώτηση η κοκκινομάλλα απάντησε. «Μία ομπρέλα» και το δικαιολόγησε πως «όταν καίει πολύ ο ήλιος θα την ανοίγω για σκιά»!

Τελευταία ρώτησαν την ξανθιά. «Εγώ θα πάρω μαζί μου μια πόρτα αυτοκινήτου»! Όταν οι κριτές συνήλθαν από το σοκ και τη ρώτησαν γιατί, αυτή απάντησε: «Μα είναι πολύ απλό. Όταν αρχίσω να ζεσταίνομαι, το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να κατεβάσω το παράθυρο και να δροσιστώ»!


Θα δει χιόνι και η Αθήνα ;; - Τι δείχνουν τα στοιχεία μας ;;


Δεν φαίνεται να δέχεται χιονοπτώσεις το λεκανοπέδιο της Αττικής και γενικότερα ο νομός Αττικής, τόσο την Τρίτη 26 όσο και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, σύμφωνα με όλα τα προγνωστικά στοιχεία που έχουμε δει. Λίγες νιφάδες θα πέσουν σε ψηλά σημεία της Πάρνηθας και της Πεντέλης, από αργά το απόγευμα της Τρίτης ως και τις βραδινές ώρες της Τρίτης.

Ωστόσο η θερμοκρασία θα πέσει ως και 10 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερα, αγγίζοντας τις βραδινές ώρες της Τρίτης προς τα ξημερώματα της Τετάρτης τους 9-10oC και τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης τους 11οC.

Στα βόρεια προάστια η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη, ενώ σε περιοχές εκτός της Αθήνας, όπως ο Άγιος Στέφανος και η Οινόη, η θερμοκρασία θα είναι ως και 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Μεγαλύτερη θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη όπου το μεσημέρι η θερμοκρασία θα αγγίζει τους 9-10oC και τις βραδινές και πρωινές ώρες τους 7-8οC.

http://greek-weather.org/index.php?


Τα ζώδια σήμερα 23 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε στα πάνω σας γιατί χειρίζεστε άνετα διάφορες καταστάσεις που άλλες φορές θα σας δυσκόλευαν. Το σημαντικό είναι ότι χωρίς να κάνετε πολλά γίνεστε το επίκεντρο πολλών.
Ερωτικά: Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και σήμερα μπορεί να έχετε μια πολύ έντονη ερωτική ημέρα όπου δεν θα περάσετε από πουθενά απαρατήρητοι. Οι όρκοι αιώνιας αγάπης που μπορεί να ανταλλάξετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι φορτισμένοι και πολύ ρομαντικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκτιμάτε κάποια πράγματα από την αρχή για αυτό ο δικός σας λόγος θα είναι συμβόλαιο. Πιθανόν να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε μια κίνηση πολύ ξαφνικά που θα αφορά σε μια καινούργια και πρωτοποριακή ιδέα την οποία θα υλοποιήσετε εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βλέπετε ότι εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί να ανοίξετε πολύ σαν άτομο και να προσφέρετε ζεστασιά αλλά και καλοσύνη. Το σπίτι σας θέλει την προσωπική σας πινελιά για αυτό μην διστάσετε να την βάλετε.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι σας έχει απορροφήσει μεγάλη ενέργεια και θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί του τουλάχιστον αυτές τις ημέρες. Πάντως να ξέρετε ότι δεν υπάρχει εγωισμός στις σχέσεις γιατί το εγώ γίνεται εμείς. Η σχέση επίσης με Σκορπιό μπορεί να είναι κάπως δύσκολη στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να δώσετε μια αίγλη σε όλη την υπόθεση. Η προσωπική σας γνώμη ίσως να μετρήσει περισσότερο από όλες γιατί έχετε βάλει μια δημιουργική σφραγίδα που δεν χάνεται εύκολα όμως όσο μπορείτε μην παραμένετε απόλυτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αφιερώνεστε σε ένα στόχο και ένα σκοπό και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί υπάρχει αναγκαιότητα για σταθερότητα χωρίς πολύ γρήγορες εναλλαγές.
Ερωτικά: Τουλάχιστον για σήμερα θα εκφράσετε πολύ εύκολα τα συναισθήματά σας και μάλιστα θα γίνετε ιδιαίτερα ερωτικοί και εκδηλωτικοί. Αυτό βοηθάει προς όλες τις κατευθύνσεις και στην ήδη υπάρχουσα σχέση και σε νέα γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αντίληψή σας είναι πολύ έντονη ώστε να παρουσιάσετε δείγματα ότι μπορείτε να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα. Η πιθανή επιτυχία σίγουρα θα σας αυξήσει την αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα θέλετε να φανείτε πάση θυσία για αυτό πιθανόν να κάνετε λεονταρισμούς για να τραβήξετε την προσοχή. Μερικές φορές από εκεί που είστε πολύ σεμνοί. Ξαφνικά αλλάζει το σκηνικό και γίνεστε πολύ διαφορετικοί
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει να εκδηλώσετε πιο έντονα τα συναισθήματά σας για να έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε. Η ζωή σας ανήκει και πρέπει να την πιάσετε από τα μαλλιά και κυρίως στον προσωπικό τομέα. Η επαφή με Υδροχόο θα είναι πολύ δυνατή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει αρκετές κρούσεις και για αυτό πιθανόν σήμερα πιθανόν να φοβάστε να πείτε κάτι παραπάνω μήπως εκτεθείτε. Οι επιθυμίες σας ίσως είναι πολύ μεγάλες και να χαλάσετε χρήματα άσκοπα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας αφού θα δείτε να αναπτερώνεται το ηθικό σας σε μεγάλη έκταση και θα οργανώσετε πράγματα που θα σας φέρουν θετικά αποτελέσματα.
Ερωτικά: Μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί μπορεί από λάθος χειρισμό ή από έντονο εκνευρισμό να πάρετε λάθος αποφάσεις. Είναι καλύτερα να δείξετε το πιο φιλικό σας πρόσωπο. Η επαφή με Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα καλή.
Καριέρα & Οικονομικά: Συγκεντρώνεστε στον εαυτό σας και όταν το κάνετε αυτό συνήθως έχετε επιτυχία γιατί δεν φοβάστε και βλέπετε ότι έχετε αξία αρκεί να μην περιμένετε να έρθουν όλοι προς τα εσάς. Κάντε και εσείς βήματα για αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως συγκρατημένοι γιατί πιθανόν να θέλετε να μείνετε μόνοι ή να κάνετε κάτι αυστηρά ατομικό το οποίο δεν δένει με τα υπόλοιπα που κάνατε μέχρι στιγμής.
Ερωτικά: Ενώ νιώθετε έντονα συναισθήματα δεν θέλετε με τίποτε να φανούν ακόμα στο άτομο για το οποίο αισθάνεστε έτσι. Και ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε επ' ουδενί να το πάρει πάνω του. Πιθανόν να είστε σε απόσταση οπότε προτιμάτε να το σκέφτεστε παρά να εκδηλωθείτε. Ο Καρκίνος και ο Υδροχόος είναι το πρόσωπο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες οι οποίες μπορεί να μην σας αρέσουν γιατί πιθανόν να χρειαστεί να αποδείξετε ότι έχετε αξία σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε την υποστήριξη και τον θαυμασμό των γύρω σας. Για αυτό θα ντυθείτε πολύ όμορφα για να κερδίσετε τα βλέμματα ή θα είστε υπερβολικά δοτικοί και ανοικτοί. Χρειάζεται κι αυτό για να αλλάζετε το αρνητικό ρεύμα ενέργειας που μερικές φορές σας διακατέχει.
Ερωτικά: Μην αρνείστε τον έρωτα και τον ρομαντισμό εξαιτίας του ότι δεν νιώθετε δυνατοί και αρκετά έτοιμοι να δώσετε. Η επαφή με τον Κριό ή Υδροχόο θα είναι πολύ πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως να κάνετε μια κίνηση που θα επιβεβαιώνει τις αποφάσεις σας. Ιδιαίτερα σήμερα νιώθετε ότι μπορείτε να έχετε την βοήθεια φίλων, ομάδας ή ακόμα και ατόμων που έχουν ένα κύρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Όσο αρνείστε να δείτε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας εικόνα τόσο θα δυσκολεύεστε να βγάλετε τον δημιουργικό σας εαυτό αλλά και να γίνετε κατανοητοί και προσεγγίσιμοι στους γύρω σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας ζωή μερικές φορές στερείται του ρομαντικού στοιχείου και ίσως σήμερα να σας υπενθυμίσει το μέσα σας ή ότι χρειάζεται να μείνετε μόνοι με τον σύντροφό σας ή να του δείξετε ένα άλλο κομμάτι από τον εαυτό σας. Προσέξτε όμως μην δείτε κάποια πράγματα εγωιστικά και από την δική σας μόνο πλευρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε προβληματισμό γιατί μπορεί να βλέπετε ότι δεν προχωράνε και πολλά πράγματα κι αυτό σας ενοχλεί αφάνταστα. Ίσως θα χρειαστεί να είστε περισσότερο ευέλικτοι και συνεργάσιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας αφού θα κάνετε μια πολύ όμορφη επικοινωνία και θα βρεθείτε με πρόσωπα που σας αρέσουν και περνάτε καλά.
Ερωτικά: Είστε στα πάνω σας και είστε έτοιμοι να συγχωρήσετε ή να ξεχάσετε κάτι που έχει γίνει και σας έχει ενοχλήσει στο παρελθόν. Η προσωπική σας ταυτότητα πάντως δεν θα χαθεί και θα μπορέσετε να δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ευκαιρία που μπορεί ξαφνικά να βγει και εσείς να είστε πχ για καφέ και να συναντήσετε ένα πρόσωπο που κάτι καλό θα σας φέρει. Αφεθείτε στην καλή σας τύχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και ο λόγος είναι ότι μερικές φορές νιώθετε ότι είστε απέξω από τα τρέχοντα γεγονότα.
Ερωτικά: Επειδή μπορεί ένα Λιοντάρι να σας έχει πιέσει με τον τρόπο του να το πείσετε ότι νιώθετε τελικά συναισθήματα για αυτό ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές για να τραβήξετε το ενδιαφέρον. Μερικές φορές σας λείπει η ζεστασιά και ίσως σήμερα να νιώσετε την ανάγκη να θέλετε να δώσετε και να πάρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει υπερβολική τάση από την πλευρά σας να δοκιμάσετε, να πειραματιστείτε και να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Κατά κάποιο τρόπο αναγκάζεστε εκ των πραγμάτων να είστε πιο κοντινοί με τους γύρω σας και σίγουρα θα πρέπει να δείξετε το προσωπικό σας στίγμα.
Ερωτικά: Η αναγκαιότητα να γίνετε ζεστοί και εκδηλωτικοί ίσως να οφείλεται και στην πίεση ενός Λιονταριού το οποίο σας πιέζει να έρθετε πιο κοντά του. Από την άλλη η δυσκολία με τον Σκορπιό μπορεί να σχετίζεται και με ένα εγωιστικό θέμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες για να τις δείτε θα χρειαστεί να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και πιο συνεργάσιμοι. Κρατήστε πάντως γερά το πορτοφόλι σας γιατί μπορεί να κάνετε διάφορες σπατάλες.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Υπάρχει αναγκαιότητα από την πλευρά σας να αποδείξετε πολύ περισσότερα από αυτά που μπορεί να κάνετε. Κρατήστε γερά και μην επηρεάζεστε από τους τρίτους.
Έρωτας: Έχετε έντονη ανάγκη να είστε ρομαντικοί και δοτικοί ακόμα και με ένα πρόσωπο που είστε κάπως μακριά. Μπορεί να μην υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση γιατί ίσως οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Ο Κριός και ο Τοξότης είναι πρόσωπα που σας αρέσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικοί θέλετε να κάνετε κάτι που μπορεί να μην είναι και της δικής σας αρμοδιότητας αλλά έχετε ανάγκη το πείραμα και πιθανόν να δυσκολευτείτε να δείτε την δική σας πραγματικότητα.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger