Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σεξοuαλικό σκάνδαλο με την «Χατιτζέ Σουλτάν»!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013


Στη σειρά, Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής υποδύεται τη σεμνή, ρομαντική και συνεσταλμένη αδελφή του σουλτάνου, την Χατιτζέ. Ωστόσο, στην πραγματική της ζωή, ...η όμορφη ηθοποιός φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την τηλεοπτική ηρωίδα.

Η Σελμά Εργκέτς αποδεικνύεται ιδιαίτερα άτακτη και ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά της τους συντηρητικούς Τούρκους. Όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, οι σέξι - και κάποιες προκλητικές - φωτογραφήσεις της 35χρονης ηθοποιού και πρωην μοντέλου έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού, με την ίδια να εξηγεί ότι αυτές έγιναν κυρίως στο παρελθόν για τις ανάγκες του μόντελινγκ.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η «Χατιτζέ» είναι και πάλι στο προσκήνιο αυτή τη φορά πρωταγωνιστώντας σε περίεργα κουτσομπολιά για την ερωτική της ζωή. Κι αυτό, διότι πλήθος δημοσιευμάτων στην Τουρκία, θέλουν την Εργκέτς να είναι ομοφυλόφιλη! Αυτό το στηρίζουν στο γεγονός ότι ουδέποτε την έχουν δει με κάποιον άντρα στο πλευρό της, ενώ δεν έχει ακουστεί ότι είναι ερωτευμένη με κάποιον.

Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά τις φήμες και όπως λέει, δεν ξέρουν κάτι για εκείνη, επειδή απλά προστατεύει την προσωπική της ζωή και τον εκάστοτε σύντροφο της. Κάποιους τους έπεισε, κάποιοι όμως, επιμένουν στο σενάριο ότι η σεμνή Χατιτζέ σουλτάν είναι ομοφυλόφιλη!


Σώθηκε από θαύμα η Πιερίδη


Τροχαίο ατύχημα είχε πριν τρεις ώρες η Μαριάντα Πιερίδη σε... κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, μια οδηγός παραβίασε το stop και έπεσε πάνω στο smart που οδηγούσε η τραγουδίστρια. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην συμβολή των οδών Καραγιώργη και Αγίου Νικολάου. Οι αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας «πήρε» δύο τούμπες και «έσκασε» στον δρόμο αναποδογυρισμένο δίπλα σε κολώνα της ΔΕΗ και έχει καταστραφεί. 

Οι περαστικοί φοβήθηκαν μήπως γίνει έκρηξη και έτρεξαν να την βγάλουν από το αυτοκίνητό της, το οποίο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Στην συνέχεια στο σημείο πήγε ασθενοφόρο και πήρε την τραγουδίστρια, η οποία έχει χτυπήσει στο κεφάλι και την μέση. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Μαριάντα Πιερίδη έτρεμε από το σοκ που είχε υποστεί και οι άνθρωποι του ασθενοφόρου προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν. Η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτή την ώρα στα επείγοντα περιστατικά του Ευαγγελισμού, όπου οι γιατροί την υποβάλουν σε εξετάσεις. Συγκεκριμένα τώρα της κάνουν υπέρηχο στην κοιλιακή χώρα.

gossip-tv.gr

Τα είδη του έρωτα! (χιούμορ)


Μπορεί να αναλυθεί ο έρωτας σε κατηγορίες ανάλογα την Χώρα; Κάποιοι φίλοι το έκαναν και σας το παρουσιάζουμε...

Γαλλικός έρωτας: αυτή τον αγαπά, αυτός αγαπάει αυτήν κι άλλη μία...

Αγγλικός έρωτας: αυτή τον αγαπά, αυτός αγαπάει και κάποιον άλλο.

Εβραϊκός έρωτας: Αυτή τον αγαπά, αυτός αγαπάει τα λεφτά πρώτα κι αυτήν μετά.

Αμερικανικός έρωτας: Αυτή τον αγαπά, αυτός αγαπάει και την πατρίδα του

Κινεζικός έρωτας: Αυτή τον αγαπά, αυτός δεν έχει χρόνο. Δουλεύει στο εργοστάσιο όλη μέρα.

Υπάρχει και ο ελληνικός έρωτας: αυτή τον αγαπά, αυτός αγαπά την μαμά του!

totsakmaki

Η συγκινητική ιστορία του ζευγαριού που μετά από 72 χρόνια αγάπης, δείτε πως πέθαναν...



Η ιστορία που μας καθήλωσε....

είναι αυτή του Gordon και της Norma Yeager.Το παντρεμένο ζευγάρι βίωνε την απόλυτη αγάπη επί 72 ολόκληρα χρόνια. Γνωρίζονταν από παιδιά και όταν αποφοίτησαν από το σχολείο αποφάσισαν να παντρευτούν.

Την ημέρα της αποφοίτησής τους, λοιπόν, αρραβωνιάστηκαν και μόλις... 12 ώρες μετά παντρεύτηκαν. Το πάθος τους ήταν τόσο έντονο που δεν άντεχαν ο ένας μακριά από τον άλλον. Τα πάντα τα έκαναν μαζί. Τα παιδιά τους σε συνέντευξη τους είχαν δηλώσει ότι δεν έχουν ξαναδεί τέτοια αγάπη.

Ώσπου σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τραυματίστηκαν και οι δύο πολύ σοβαρά. Τα σπασμένα κόκαλά τους και οι άσχημοι τραυματισμοί τους, τους οδήγησαν στην εντατική. Όσες μέρες νοσηλεύονταν σε διαφορετικά δωμάτια δε σταματούσαν να ρωτάνε έκαστος τους γιατρούς για την κατάσταση του άλλου.

Όταν η κατάστασή τους χειροτέρεψε τα παιδιά τους, ζήτησαν από τους γιατρούς να νοσηλευτούν στο ίδιo δωμάτιο για να βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον. Έτσι κι έγινε.

Το αγαπημένο ζευγάρι πέθανε με διαφορά μιας ώρας κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο. Το ζευγάρι αυτό νίκησε τα πάντα. Ακόμη και στο θάνατο ήταν ενωμένοι σαν ένα. Τα παιδιά του ζευγαριού απαίτησαν να τοποθετηθούν στο ίδιο φέρετρο. «Κανείς δε θα τους χωρίσει ποτέ», δήλωσαν.

Κάτι τέτοιες ιστορίες μας συγκινούν και μας βοηθάνε να πιστεύουμε στην αληθινή αγάπη, χωρίς όρια.

to-mati.gr


Πεντάδημες ζούσαν για 9 χρόνια ως πειραματόζωα κι έπειτα σαν αξιοθέατα !



Ήταν πανομοιότυπες χωρίς καμία απολύτως διαφορά μεταξύ τους

Συνήθως στα δίδυμα, μεγαλώνοντας υπάρχει ένα σημείο κατά το οποίο μπορεί η μητέρα ή οικογένεια μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορετικότητα από το άλλο. Στην περίπτωση όμως αυτών των πεντάδυμων κοριτσιών από τον Καναδά δεν υπάρχει κανένα απολύτως σημείο! 
Η Annette, η Cecile, η Emilie, η Marie και η Yvonne όταν έγιναν εννέα μηνών, η πολιτεία του Καναδά τις πήρε από τους γονείς τους και τις έθεσε υπό την προστασία του κράτους, παρέχοντάς τους κατάλυμα, το λεγόμενο Quintland, στο οποίο παρακολουθούνταν διαρκώς με ιατρικές εξετάσεις και μεγάλωναν ουσιαστικά σαν πειραματόζωα, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και χωρίς να έρχονται σε επαφή με τον έξω κόσμο ή με τους γονείς τους, παρά μόνο με το νοσηλευτικό προσωπικό.
Όταν τα κορίτσια έφτασαν σε ηλικία εννέα ετών κατάφεραν να επιστρέψουν στο σπίτι τους όπως οι γονείς τις χρησιμοποίησαν μόνο ως «αξιοθέατα» προκειμένου να κερδίσουν χτήματα. Οι ίδιες σήμερα υποστηρίζουν πως δεν έχουν κερδίσει από όλο αυτό ούτε ένα δολάριο ενώ όμως αναφέρουν τα ξένα Μέσα οι τρεις από αυτές ζουν απομονωμένες στο Μόντρεαλ.


100 κουκουλοφόροι κυνήγησαν τον Μπέο στη Νέα Σμύρνη!



Τρομερές σκηνές εκτυλίχθηκαν μετά την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιώνιου, στην οποία έδωσε το παρόν ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρώην παράγοντας του Πανιώνιο λογομαχούσε με τον άλλοτε στενό του φίλο και συνεργάτη, Νίκο Ζαμάνη, όταν περίπου 100 κουκουλοφόροι έκαναν την εμφάνιση τους με άγριες διαθέσεις.

Ο Αχιλλέας Μπέος, όπως και οι 30 «φουσκωτοί» που είχε μαζί του, φυγαδεύτηκαν κακήν κακώς μέσα στα τα στενά της Νέας Σμύρνης, όπου συνεχίστηκε για αρκετή ώρα το κυνηγητό! 

Νέο σκάνδαλο για Μπερλουσκόνι - Εκανε σεξ με ανήλικη


Στην αποκάλυψη ότι η Νοέμι Λετίτσια, 21 ετών σήμερα, είχε σεξουαλική επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όταν ήταν ακόμη ανήλικη προχώρησε ο πρώην ατζέντης της, Φραντσέσκο Κιέζα Σοπράνι.

Μιλώντας σε εκπομπή του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου La 7, ο Κιέζα Σοπράνι είπε πως «η Νοέμι μου εξήγησε πως γνώρισε τον μεγιστάνα (. . .) όταν ήταν ακόμη ανήλικη στην Ρώμη (και) με την θέλησή της είχε σεξουαλική επαφή με τον Μπερλουσκόνι. Αυτό το μυστικό δεν κάνει κακό στην Νοέμι, κάνει κακό στους Ιταλούς».

«Οι Ιταλοί πρέπει να καταλάβουν ποιος είναι πραγματικά ο κύριος αυτός», πρόσθεσε ο ατζέντης μοντέλων και ηθοποιών, σύμφωνα με τον όποιο «ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν ήταν φίλος του πατέρα της Νοέμι Λετίτσια», όπως είχε υποστηριχθεί αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών του Μπερλουσκόνι στα γενέθλια της Λετίτσια, τον Μάιο του 2009, η Βερόνικα Λάριο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον «Καβαλιέρε». 

Ο μεγιστάνας του Τύπου ορκίστηκε «στα παιδιά του» ότι «δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές με ανήλικες». 

Η νεαρή Ναπολιτάνα είχε γίνει γνωστή και για την οικειότητα με την οποία απευθυνόταν στον πρώην πρωθυπουργό. Στα γενέθλιά της φέρεται ότι αποκαλούσε τον Μπερλουσκόνι «πάπι» («μπαμπάκα»). 

«Πρέπει να πω την αλήθεια, δεν με ενδιαφέρει αν με σκοτώσουν ή αν με εξαφανίσουν», είπε ο Κιέζα Σοπράνι.

Ο πρώην ατζέντης της Λετίτσια πρόσθεσε ότι «και η Ρούμπι Καρίμα», η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης των (πάρτι που έγιναν γνωστά με τον όρο) Μπούνγκα-Μπούνγκα, του εκμυστηρεύθηκε πως όταν ήταν ανήλικη «συμμετείχε σε διάφορα πάρτι διότι την πλήρωναν, της εγγυούνταν μόνιμη παραμονή και την βοηθούσαν να χαρεί την ζωή της».

«Το να κάθεται να μετράει κανείς τις ερωτικές πράξεις δεν θα είχε νόημα», φέρεται να είπε η Ρούμπι στον μάνατζερ.

http://www.newsit.gr/

«Μου πήραν το αυτοκίνητο και νοικιάζω το σκάφος που ζω σε παρέες», δηλώνει ο Σωτήρης Καλυβάτσης


Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Νοικιάζω το σκάφος μου σε παρέες και εγώ εκτελώ χρέη skipper. Δεν έχω πλέον αυτοκίνητο. Δεν μπορούσα να το πληρώνω και μου το πήραν πίσω». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής κωμικός σε ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha 98,9 μιλώντας για το πόσο δύσκολα ανταπεξέρχεται πλέον στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι ο Καλυβάτσης χρησιμοποιεί το σκάφος του ως πρώτη κατοικία. Έχοντας δηλώσει σχετικά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Πρώτα απέκτησα το σκάφος και μετά το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη και με χαρά τώρα θα δωρίσω το σπίτι μου στο κράτος. Μένω στο σκάφος από την ώρα που ήρθα στην Αθήνα δια θαλάσσης, για να μπορώ να φύγω όταν χρειαστεί».

Γιατί οι απατημένοι άντρες ονομάζονται κερατάδες;




Ξέρετε γιατί οι απατημένοι σύζυγοι και για την ακρίβεια οι άντρες, ονομάζονται κερατάδες...
Τι είναι ο κερατάς και γιατί του αποδόθηκε αυτός ο τίτλος; Το ψευδώνυμο κερατάς, συνήθως αποδίδεται σε κάποιον, ο οποίος έχει απατηθεί από την γυναίκα του.

Το αναφέρουμε συχνά, ακόμα και για πλάκα, χωρίς όμως να γνωρίζουμε την ουσία της συγκεκριμένης λέξης.

Ας κάνουμε λοιπόν μια απλή ανάλυση!

Αρχικά, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε πως η λέξη κερατάς.. δεν χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο(παγκοσμίως) για να περιγράψει το άτομο στο οποίο, η γυναίκα του δεν είναι πιστή. Μόνο η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη λέξη. Για την ακρίβεια, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία, όταν θέλουν να μιλήσουν για έναν απατημένο σύζυγο, τον αποκαλούν με την λέξη cabron (τράγος). Κρατήστε το αυτό γιατί έχει μεγάλη σημασία για την συνέχεια! 

Ο ανθρωπολόγος Pitt-Rivers, αναφέρει πως τα κέρατα έχουν αρνητική σημασία: όπως ο διάβολος έχει κερατάκια, έτσι και ο απατημένος σύζυγος φέρει το αρνητικό αυτό χαρακτηριστικό επάνω του. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, ας πούμε πως ο άντρας αποτυγχάνει να φέρει εις πέρας τα συζυγικά καθήκοντα ή να ικανοποιήσει τη γυναίκα του στον σεξουαλικό τομέα με αποτέλεσμα εκείνη να στρέφεται αλλού! 

Ο ανδρισμός του λοιπόν κηλιδώνεται και ο ίδιος οφείλει να φοράει το σύμβολο του διαβόλου (κέρατα) ως στίγμα για την ”προδοσία” απέναντι στην οικογένεια του! Πιο ενδιαφέρουσα όμως είναι η άποψη του ανθρωπολόγου Blok, που πάει την ανάλυση ένα βήμα πιο πέρα. Ο ίδιος αναφέρει πως ο μεσογειακός κώδικας δεν ασχολείται απαραιτήτως με τα ίδια τα κέρατα, αλλά με τα κέρατα ενός συγκεκριμένου ζώου, του τράγου (είδατε που σας είπα να το προσέξετε;). 

Ο τράγος λοιπόν, ανέχεται τη σεξουαλική πρόσβαση άλλων θηλυκών στο ταίρι του! Σε αντίθεση με τον κριό, ο οποίος δεν ανέχεται τον ανταγωνισμό και διακρίνεται για τον δυναμισμό και την βιαιότητα του, ο τράγος πάντα εμφανίζεται σαν ο πιο αδύναμος και ταπεινωμένος! Ακόμα και από την ιστορία-μυθολογία φαίνεται αυτό. 

Ο κριός για παράδειγμα ήταν το σύμβολο των θεών: Άμμων, Δίας, Απόλλων κ.α. ενώ ο τράγος λόγω της λαγνείας και της ασυγκράτητης φύσης του, συνδεόταν με την Αφροδίτη, τον Βάκχο ή τον Πάνα. Ακόμα και στην Παλαιά Διαθήκη ή την Αρχαία Ελλάδα, ο κριός θυσιαζόταν πάντοτε στους θεούς ως έκφραση ευγνωμοσύνης και μεγαλοψυχίας του θεού, ενώ ο τράγος θυσιαζόταν από τους αμαρτωλούς, για να κατευνάσουν την οργή του Θεού. 

Να λοιπόν για ποιο λόγο ονομάζουμε κάποιον απατημένο, κερατά! Πολύ απλή η εξήγηση, έτσι; Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ακούσετε τη συγκεκριμένη λέξη, σίγουρα θα ξέρετε 10 φορές περισσότερα από το άτομο που την είπε.

Σοκ: Σκότωσε τα τρία νεογέννητα μωρά της και τα έκρυψε στον καταψύκτη



Το δικαστήριο της Ιλάβα, στην βόρεια Πολωνία, ανακοίνωσε σήμερα ότι απήγγειλε κατηγορίες και έθεσε υπό κράτηση μια 42χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τρία νεογέννητα μωρά της και ότι έκρυψε στη συνέχεια τα πτώματά τους σε έναν καταψύκτη.
Στην γυναίκα, που κατονομάζεται μόνον ως Λουκίνα Ντ. (η πολωνική δικαιοσύνη απαγορεύει την δημοσιοποίηση του πλήρους ονόματος πριν από το τέλος της δίκης) αναμένεται να επιβληθείποινή ισόβιας κάθειρξης.
“Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τριπλή ανθρωποκτονία και όχι παιδοκτονία. Ωστόσο είναι δυνατό να αλλάξει στη συνέχεια ο χαρακτηρισμός του εγκλήματος, αν έχουμε εκθέσεις ειδικών που να πιστοποιούν ότι η γυναίκα έδρασε ενώ βρισκόταν σε κατάσταση σοκ μετά τον τοκετό“, δήλωσε ο εισαγγελέας που έχει επιφορτιστεί με την έρευνα της υπόθεσης, Γιαν Βιερζμπίκι.
Η γυναίκα, η οποία είναι ήδη μητέρα τεσσάρων παιδιών ηλικίας 22, 19, 15 και 6 ετών,ομολόγησε την αποτρόπαια αυτή πράξη της την Τρίτη κατά την έρευνα που πραγματοποίησε στο σπίτι της η αστυνομία, όπου βρήκε στον καταψύκτη τα πτώματα των τριών βρεφών, τα οποία ήταν όλα αγόρια. Η νεκροψία που θα γίνει θα αποσαφηνίσει τις συνθήκες θανάτου τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

http://www.koolnews.gr

Συγκίνηση για τον 15χρονο μαθητή που κατάφερε να περπατήσει στο Αννόβερο



Οι γονείς του μαθητή ξέσπασαν σε λυγμούς όταν είδαν το παιδί τους να κάνει τα πρώτα του βήματα, μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην κλινική του Αννόβερο...

Ευχάριστα είναι τα νέα που φθάνουν από την κλινική του Αννόβερο Γερμανίας για τον 15χρονο Πατρινό μαθητή, η ιστορία του οποίου έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. 

Ο μαθητής υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και αργά χθες το βράδυ (10-04-2013) κατάφερε να περπατήσει, με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού ,αλλά και του λέκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών Βασίλη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος τον συνόδευσε στη Γερμανία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της υγείας του, αφού λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε είχε κάποια κινητικά προβλήματα στο δεξί χέρι και πόδι του.

Επόμενο στάδιο είναι η αποκατάσταση με φυσικοθεραπεία. O 15χρονος θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα σε 3 με 4 εβδομάδες.

Angela Jonsson: Η πιο όμορφη γυναίκα του Bollywood.




Η 22χρονη καλλονή Angela Jonsson, θεωρείται και όχι άδικα η πιο όμορφη γυναίκα του Bollywood.  Έγινε γνωστή το 2011 όταν φωτογραφήθηκε για το Kingfisher Calendar, ένα ημερολόγιο που μοιάζει με το δημοφιλές Pirelli Calendar.  Εκτός από μοντέλο είναι και ηθοποιός. Η φωτογράφηση είναι από το γυναικείο περιοδικό «Harper’s Bazaar» της Ινδίας.

























http://athensbars.gr

TEST: Τα περιεργα των αριθμων



Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βρεις την ηλικία κάποιου,το μήνα που γεννήθηκε καθώς και την ημέρα που γεννήθηκε...

1) Γράψε κάπου τον αριθμό του μήνα που γεννήθηκες.



2) Πολλαπλασίασέ το με το 100.

3) Πρόσθεσε τη μέρα του μήνα που γεννήθηκες.

4) Πολλαπλασίασέ το με το 2.

5) Πρόσθεσε 9

6) Πολλαπλασίασέ το με το 5

7) Πρόσθεσε 8

8) Πολλαπλασίασε με το 10

9) Αφαίρεσε 419

10) Πρόσθεσε την ηλικία σου

11) Αφαίρεσε 111




Οι 2 αριθμοί δεξιά φανερώνουν την ηλικία σου,οι μεσαίοι αριθμοί φανερώνουν την ημέρα του μήνα που γεννήθηκες και οι πρώτοι 2 αριθμοί αριστερά φανερώνουν το μήνα που γεννήθηκες.




Mισο... γρανάζι αναστατώνει την ιστορία και την επιστήμη!



-Πριν από λίγο καιρό όταν ολοκληρώθηκε ένας νέος κύκλος μελετών για τοπερίφημο Υπολογιστή των Αντικυθήρων ,η επιστημονική κοινότητα ανακοίνωσε ότι αισθάνεται έκπληκτη με την ακρίβεια της κατασκευής και τις λειτουργίες του εν λόγω μηχανισμού.Ωστόσο φαίνεται ότι ξεκινά ένας νέος κύκλος εκπλήξεων σχετικά με το πραγματικό επίπεδο της προχριστιανικής τεχνολογίας...

Η αφορμή που τον πυροδότησε ήταν η ανακάλυψη ενός τεμαχίου γραναζιού του 3ου π.Χ. αιώνα,πριν τρία χρόνια στην πόλη Ολβία,της Σικελίας.

Λεπτομερής εξέταση και ακριβής αποκατάσταση σε υπολογιστή του εν λόγο γραναζιού αποκάλυψε ότι οι ...οδόντες του δεν είναι τριγωνικοί,όπως αυτοί του μηχανισμού των Αντικυθήρων και άλλων νεώτερων μηχανισμών που έχουν βρεθεί,άλλα καμπύλοι και μάλιστα με ακρίβεια καμπυλότητας εφάμιλλη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής γραναζιών!

Η συγκεκριμένη καμπύλη μορφή των οδόντων παρουσιάζει μέγιστη ποιότητα εμπλοκής και ακριβέστερη σχέση μετάδοσης της κίνησης.Να σημειώσουμε δε ότι το εν λόγω γρανάζι,είναι το αρχαιότερο γρανάζι γρανάζι που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα και είναι τουλάχιστον δύο αιώνων παλαιότερο του Υπολογιστή των Αντικυθήρων,πράγμα που σημαίνει ότι η ανώτερη τεχνολογία του ήταν ήδη γνωστή πολύ νωρίτερα στον Αρχαίο Κόσμο.
Είναι κατασκευασμένο από κράμα χαλκού,έχει διάμετρο 43 χιλιοστά και διέθετε 55 δόντια σε όλη του την περιφέρεια.

Η χρήση του μηχανισμού,μέρος του οποίου αποτελούσε το γρανάζι,μας είναι άγνωστη.Ωστόσο τον Δεκέμβριο του 2008 ,στο διεθνές Συνέδριο Μελετών "Roman Africa" που διεξήχθη στην Ολβία,ο μηχανολόγος- μηχανικός  δρ Τζιοβάνι Παστόρε,που έχει μελετήσει επισταμένα το εύρημα υποστήριξε πως
,δεδομένου ότι ο αριθμός 55 είναι γινόμενο των δύο πρώτων αριθμών 5 και 11,είναι πολύ πιθανόν να αποτελούσε μέρος μηχανισμού αναπαράστασης  κάποιου αστρονομικού κύκλου.Αν συμβαίνει αυτό,επιβεβαιώνεται η μεγάλη ακρίβεια των αστρονομικών μετρήσεων εκείνης της εποχής με την χρήση οδοντωτών μηχανισμών προσομοίωσης της Ουράνιας Μηχανικής.(Πληροφορίες από περιοδικό Τρίτο Μάτι-Τ.188)

σ.Β: ...την ίδια ώρα που ο (κατά 1400 χρόνια παλαιότερος) πρόσφατα ανακαλυφθέν Υπολογιστής των Μινωιτών, παρουσιάζει αστρονομικές γνώσεις 1000 ετών παλαιότερες(!!) από αυτές που υποτίθεται ότι είναι "δάνεια" από Βαβυλωνιους και Χαλδαίους.
Κάπως έτσι καταρρίπτεται για μια ακόμη φορά η "ιστορική αλήθεια" με τα "δάνεια εξ ανατολών",που αποτελούν απλά θεωρίες σκοταδιστικών και περίεργων κέντρων, που έχουν σαν μοναδικό στόχο να μειώσουν και υποτιμήσουν το μεγαλείο και την μοναδικότητα του Ελληνικού Πολιτισμού.

Δείτε οπωσδήποτε και το μικρό αυτό βίντεο του C.Sagan,για να κατανοήσουμε ακόμη περισσότερο σε τι σημείο θα πλησίαζε ο ανεπανάληπτος αυτός πολιτισμός, με 3-4 ακόμη αιώνες τεχνολογικής εξέλιξης,πουαπειλούσε να εξαφανίσει δια παντός ,κοσμοθεωρίες,θρησκείες,"φώτα" και παραμύθια "εξ ανατολών",και έπρεπε με κάθε τρόπο να σταματήσει...






Πραγματικά ηλίθιος...



Η ακόλουθη είναι μια πραγματική ιστορία από την υπηρεσία
εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Word Perfect. Είναι αυτονόητο ότι ο
υπάλληλος απολύθηκε, παρ' όλα αυτά ο ίδιος έχει κάνει αγωγή για
αναίτια απόλυση.
Ο διάλογος προέρχεται από τη μαγνητοφώνιση που οδήγησε στην
απόλυση:
"Τεχνική εξυπηρέτηση Word Perfect, πως μπορώ να σας
βοηθήσω;"
"Ναι, ξέρετε, έχω πρόβλημα με το Word Perfect."
"Tι είδους πρόβλημα;"
"Να, καθώς δακτυλογραφούσα, ξαφνικά όλες οι λέξεις
xάθηκαν."
"Χάθηκαν;"
"Εξαφανίστηκαν."
"Μμμ. Τι σας δείχνει η οθόνη τώρα;"
"Τίποτα."
"Τίποτα;"
"Είναι κενή. Δεν δέχεται ό,τιδήποτε και να γράψω."
"Είστε ακόμα μέσα στο Word Perfect ή έχετε βγεί;"
"Πως μπορώ να το καταλάβω;"
"Βλέπετε το σήμα C: στην οθόνη;" (Ελεύθερη μετάφραση του
"Can you see the C: prompt on the screen?")
" Τι σημασία έχει η οθόνη;" (Ελεύθερη μετάφραση του
"What's a sea-prompt?")
"Ξεχάστε το. Μπορείτε να κινήσετε τον δρομέα (cursor) στην
οθόνη;"
"Δεν υπάρχει δρομέας. Σας είπα, δεν δέχετε ο,τιδήποτε και
να γράψω!"
"Έχει ένδειξη λειτουργίας το μόνιτορ σας;"
"Τι είναι μόνιτορ;"
"Είναι το πράγμα με την οθόνη που μοιάζει με τηλεόραση.
Μήπως έχει ένα μικρό λαμπάκι που σας λέει πότε είναι αναμένο;"
"Δεν ξέρω."
"Τότε κοιτάξτε πίσω από το μόνιτορ και βρήτε από που
βγαίνει το καλώδιο. Μπορείτε να το δείτε;"
"Ναι, νομίζω."
"Ωραία. Ακολουθήστε το καλώδιο μέχρι το φις και πέστε μου
αν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα."
"...Ναι, είναι."
"Όταν κοιτούσατε πίσω από το μόνιτορ, προσέξατε ότι
έβγαιναν δύο καλώδια και όχι μόνο ένα;"
"Όχι."
"Τέλος πάντων, βγαίνουν. Θα ήθελα να κοιτάξετε και να
βρείτε το άλλο καλώδιο."
"Εντάξει, το βρήκα."
"Ακολουθήστε το και πέστε μου αν είναι καλά συνδεδεμένο
στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας."
"Δεν μπορώ να φτάσω εκεί."
"Καλά. Τουλάχιστον μπορείτε απλώς να δείτε αν είναι;"
"Όχι."
"Ακόμα κι αν πατήσετε πάνω σε κάτι και τεντωθείτε λίγο;"
"Δεν μπορώ να δω, όχι γιατί δεν φτάνω, αλλά γιατί είναι
σκοτάδι."
"Σκοτάδι;"
"Ναι. Το φως του γραφείου είναι σβηστό και το μόνο φως που
έχω έρχεται από το παράθυρο."
"Τότε ανάψτε το φως."
"Δεν μπορώ."
"Γιατί όχι;"
"Γιατί υπάρχει διακοπή ρεύματος."
"Διακοπή... Διακοπή ρεύματος; Αχά! Λοιπόν, το βρήκαμε.
Έχετε ακόμα τα κουτιά, τα βιβλία, και τα υπόλοιπα υλικά συσκευασίας του
υπολογιστή σας;"
"Βέβαια, τα κρατάω στην ντουλάπα."
"Ωραία. Φέρτε τα, αποσυνδέστε το σύστημα σας και
συσκευάστε το όπως ήταν όταν το πήρατε. Μετά επιστρέψτε το στο κατάστημα απ' όπου
το πήρατε."
-Αλήθεια; Είναι τόσο σοβαρό;"
"Δυστυχώς ναι."
"Καλά, αφού είναι έτσι. Και τι θα τους πω;"
"Πέστε τους ότι με την ηλιθιότητα που σας δέρνει, δεν
μπορείτε να έχετε υπολογιστή."

Ναστάζια Μητροπούλου: Αγνώριστο το κορίτσι του Θέμου, έγινε αγρότισσα! (βίντεο)


Η Ναστάζια Μητροπούλου, που έγινε γνωστή ως "το κορίτσι του Θέμου" έχει αλλάξει αρκετά, όπως σας έχουμε ενημερώσει!

Από ξανθιά, έγινε μελαχρινή και έχει αφήσει το μόντελινγκ! Μάλιστα, η Ναστάζια έχει πάρει και κάμποσα κιλάκια! Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε πως έχει φύγει από την Αθήνα και μένει στο πατρικό της με την μητέρα της και τον αδερφό της! Τι κάνει εκεί; Κλαδεύει ελιές, φροντίζει τα ζώα τους έχει γίνει μία κανονική αγρότισσα!


gossip-tv

Έξαλλοι ξανά οι φορτηγατζήδες με τη νέα διαφήμιση που τους παρουσιάζει δράκουλες!



Οργισμένος είναι για δεύτερη φορά ο κλάδος των οδηγών φορτηγών με τη διαφήμιση «Πού πάει το αγόρι;»!

Οι φορτηγατζήδες ζητούν με εξώδικο προς την εταιρεία «Fastgroup AE» να αποσύρει και τη νέα διαφήμιση με ήρωα των οδηγό-δράκουλα, ενώ προσφεύγει στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας.

Η ΟΦΑΕ σημειώνει ότι το περιεχόμενο του νέου τηλεοπτικού σποτ είναι παραπλήσιο του προηγούμενου για το οποίο απέστειλε πριν από λίγες μέρες εξώδικο και αναφέρει:

«ο φορτηγατζής, στον οποίο έχει την ατυχία να επιβιβάζεται πάλι μετά από auto stop ο ίδιος άτυχος νεαρός, είναι νεκρόφιλος, αποκαλύπτει μακάβριες εικόνες στο φόντο της καμπίνας, που αυτή τη φορά είναι μαύρο, και με νόημα απειλητικό ανακοινώνει στον έντρομο συνεπιβάτη του ότι θα κάνουν στάση αυτή τη φορά στα Καρπάθια (προφανής συσχετισμός με τον Δράκουλα των Καρπαθίων. Εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός η εταιρεία σας και η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων μέσω αυτής για να σώσει το νεαρό από τις ανώμαλες ορέξεις του φορτηγατζή, που αυτή τη φορά δεν είναι απλά έκφυλος και ανώμαλος, αλλά υποψήφιος δολοφόνος.

Για άλλη μία φορά κατακλυζόμαστε από την δίκαιη αγανάκτηση και οργή των Ελλήνων αυτοκινητιστών και οδηγών, οι οποίοι διαπομπεύονται ποικιλότροπα από τη διαφημιστική σας καμπάνια για την οποία εύλογα πλέον οι πάντες διερωτώνται εάν αποσκοπεί περισσότερο στην προβολή των υπηρεσιών της εταιρίας σας η στη δυσφήμιση του κλάδου μας.

Οι διαρροές στον Σαββατιάτικο (6/4/2013) τύπο με τις οποίες η εταιρία δήθεν εκφράζει την λύπη της για ότι συνέβη δεν πείθουν πλέον κανέναν».

Η Ομοσπονδία ζητεί την άμεση και οριστική διακοπή κάθε προβολής, επανάληψης, αναπαραγωγής, ανάρτησης και δημοσιοποίησης της εν λόγω διαφήμισης και κάθε άλλης

star

Σάλος με την αφίσα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ



Σάλος προκλήθηκε από την αφίσα που κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των φοιτητικών εκλογών. Η αφίσα δείχνει έναν κουκουλοφόρο που κρατά καλάσνικοφ με αποτέλεσμα να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προκαλεί με την συγκεκριμένη «έμπνευση».

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ. 
"Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπλισε τα χέρια όσων επιχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους στη Χαλκιδική, τώρα, ενόψει φοιτητικών εκλογών, διαφημίζει με αφίσα ενός κουκουλοφόρου που κρατά καλάσνικοφ, τη νεολαία του ως φυτώριο εγκληματιών", τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή την αφίσα που όπως αναφέρει κυκλοφόρησε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει φοιτητικών εκλογών.

"Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ;", σημειώνει χαρακτηριστικά η ΝΔ επισυνάπτοντας στην ανακοίνωσή της την επίμαχη αφίσα.

«Εσείς οι Έλληνες έχετε συνηθίσει να περιμένετε κάποιον Μεσσία…»



Στις Βρυξέλλες μπορεί κανείς να συναντήσει αυτό τον καιρό μερικές από τις πιο ενδιαφέροντες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής. Αν είσαι μάλιστα και Έλληνας, ο… θρυλικός Ντάνι Κον-Μπεντίτ είναι σίγουρα μια από αυτές. Όταν ήρθε στην αίθουσα που τον περίμεναν οι Έλληνες δημοσιογράφοι, οι συστάσεις έγιναν ως εξής: κ.Κον Μπεντιτ, γνωρίζετε ότι στην Ελλάδα είστε κάτι σαν popstar. O (συμ)πρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο δεν έμοιαζε να εκπλήσσεται από το σχόλιο και αρκετά γρήγορα άρχισε να επιχειρηματολογεί για την ευρωπαϊκή κρίση, με τη γνωστή φλόγα που τον χαρακτηρίζει.
Προσωπικά, αυτό που κράτησα ήταν μια διαπίστωση του για εκείνους τους Έλληνες που συχνά περιμένουν κάποιον Μεσσία να τους σώσει και να τους βγάλει με έναν μαγικό τρόπο από τη δύσκολη θέση. Η απάντηση του αυτή δόθηκε όταν ρωτήθηκε αν μετά τις γερμανικές εκλογές η Άγκελα Μέρκελ θα ήταν πιθανό να αλλάξει στάση. Ο Κον-Μπεντίτ στάθηκε κυρίως στο ότι η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει να αλλάζει πρόσωπο από μόνη της, καθώς ό,τι κι αν συμβεί, κανείς δεν πρόκειται να σώσει μια χώρα που δεν νοικοκυρεύεται.
Δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και τον ρώτησα αν πιστεύει ότι ο νέος ανερχόμενος Μεσσίας της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να κάνει αυτό που υπόσχεται, το να εξασφαλίσει δηλαδή την επομένη της εκλογής του τη σύνθεση ενός ευρέος ευρωπαϊκού μετώπου -ενδεχομένως του Νότου- απέναντι στην Άγκελα Μέρκελ.
Ο Κον-Μπεντίτ ήταν κάτι παραπάνω από κατηγορηματικός: όχι, δεν μπορεί. Όπως εξήγησε, ο στόχος δεν μπορεί να είναι μια σύγκρουση Βορρά-Νότου αλλά η επίτευξη μιας αρμονικής συμβίωσης μεταξύ όλων των χωρών. Συμπλήρωσε ότι ούτε ο Τσίπρας αλλά ούτε και κανένας άνθρωπος μόνος του δεν μπορεί να αλλάξει τα πράγματα γιατί πάντα θα παραμένει απλώς ένας άνθρωπος. Για να είμαι πάντως ακριβής στη μετάδοση της συνομιλίας, ο Κον-Μπεντίτ ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί αναγκαία όλα τα σημεία της κριτικής του ΣΥΡΙΖΑ λανθασμένα.
Από ότι μας ενημέρωσε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων κ. Νίκος Χρυσόγελος, θα απολαύσουμε περισσότερο Ντάνι κάπου στα μέσα Ιουνίου, όταν και θα έρθει στην Αθήνα, νομίζω στο πλαίσιο κάποιου συνεδρίου.
parapolitiki.com


Η Μαριάντα Πιερίδη κάνει pole dancing και αναστατώνει το Twitter..!



Διαθέτει το κορμί και είναι αναμφισβήτητα από τις πιο σέχι Ελληνίδες τραγουδίστριες!...Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη που παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, δεν ξεχνά να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και να κάνει γυμναστική.

Αυτήν τη φορά όμως δοκίμασε να κάνει... pole dancing και όπως μπορείτε να δείτε «το έχει»!

Η ίδια πόσταρε μια φωτογραφία της στο twitter γράφοντας: "Pole dancing with Paris!!!!!" και όπως ήταν λογικό «αναστάτωσε» τους διαδικτυακούς της φίλους!

gossip-tv.gr

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ανοιξιάτικο μοντέλο 30 χρόνια πριν!



Η εθνική Αλίκη διαλέγει την μόδα του 1983

Την άνοιξη του 1983 το περιοδικό ΄΄Ταχυδρόμος '' καλεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη όχι μόνο να ποζάρει σαν μοντέλο αλλά και να διαλέξει μονή της τα ρούχα της εποχής που της ταιριάζουν. Μάλιστα σε σημείωση του περιοδικού αναφέρεται ότι και ο συνδυασμός των ρούχων είναι δικός της από μια μεγάλη γκαρνταρόμπα που της είχαν φέρει για την φωτογράφιση.

Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι εντυπωσιακό και η εθνική Αλίκη για άλλη μια φορά λάμπει.

Από μεταξωτό κρεπ ένα απλό και σέξι φόρεμα της Σόνια Ρυκιέλ .

Βραδινό φόρεμα του Βαλεντίνο με εφαρμοστό βελούδινο κορσάζ ,χωρίς τιράντες και μεταξωτή μακριά φούστα

Μεταξωτό πουκάμισο του Βαλεντίνο στο χρώμα της σκουριάς που δένει στο λαιμό με πλισέ γραβάτα. η Αλίκη το φοράει με δερμάτινη φούστα του Τζιανφράνκο Φερρέ που είναι σκιστή στο πλάι και στολίζεται με δέρματα σε διάφορα χρώματα.

Με κοντά μαλλιά και αλλιώτικο ύφος η Αλίκη φοράει μαύρο κρεπ φόρεμα της Σόνια Ρυκιέλ, με μακριά μεταξωτά γάντια

Κάτι εντελώς διαφορετικό .Βαμβακερό πλεχτό πουλόβερ ,στολισμένο με κοχύλια του Κριστιάν τζούλιαρντ και μαύρο δερμάτινο παντελόνι από το Κρόκετ

Λευκή μάλλινη μπλούζα από την Σόνια Ρυκιέλ στολισμένη με λευκά πλεχτά λουλούδια

Τα κοσμήματα είναι από την χρυσοθήκη Ζολώτα.









http://www.queen.gr/


10 αστείες λύσεις για τη φαλάκρα (φώτο)

Χρησιμοποιήστε ένα προσωρινό αυτοκόλλητο


Πάρτε ένα καπέλο του γκολφ με μαλλιά

Κάντε ένα μόνιμο τατουάζ με ψεύτικα μαλλιά

Νοικιάστε τη φαλάκρα ως διαφημιστικό χώρο

Καμουφλάρετε τη φαλάκρα

Χτενίστητε έξυπνα

Καλύψτε τη με τέχνη

Κάντε τατουάζ με χιούμορ

Καλύψτε το με καπέλο

Δείξε όλα τα άλλα μαλλιά που έχεις


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger