Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διάσημος μουσικός έχει ασφαλίσει το πέος του!

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013



Πριν από λίγο καιρό είχαμε γράψει για τη μανία των celebrities να ασφαλίζουν μερικά (και αρκετές φορές περίεργα) μέρη του σώματός τους. Αλλά αυτό δεν το περιμέναμε να το ακούσουμε. Γνωστός καλλιτέχνης παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι κάποτε είχε ασφαλίσει το πέος του, το οποίο είχε ονομάσει «μικρό Έλβις»! Μόνο που δεν μας είπε για πόσα λεφτά…
Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Λι Ροθ του συγκροτήματος Van Hallen. Όπως είπε «αυτό έγινε πριν από αρκετά χρόνια, πριν από μια περιοδεία μας. Τότε ο κιθαρίστας μας Έντουαρτ ασφάλισε τα δάκτυλά του, ενώ ο ντράμερ μας Άλεξ τους αγκώνες του. Έτσι πετάχτηκα και είπε: “Τον μικρό Έλβις δεν θα τον ασφαλίσουμε; Θα τον χρησιμοποιώ συχνά στην περιοδεία”».
Όπως εξήγησε στη συνέντευξή του «εγώ το είπα για πλάκα. Αλλά μάλλον οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής εταιρίας το πήραν στα σοβαρά, έτσι ασφάλισαν τον μικρό Έλβις».

http://www.koolnews.gr

Γιατί οι γυναίκες κάνουν σχέση με μικρότερους;


Ποια είναι τα πραγματικά «αίτια» που οδηγούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες στη δημιουργία σχέσης με νεότερο σύντροφο;
1. Για να ξαναβρούν ένα κομμάτι του νεότερου εαυτού τους

Συμβαίνει συχνά μια γυναίκα να προβάλει στο νεαρότερο άνδρα τα δικά της παιδικά χαρακτηριστικά, τα οποία δεν έλαβαν αρκετή φροντίδα, δεν αγαπήθηκαν αρκετά από τους δικούς της γονείς. Εκδηλώνει προς εκείνον αισθήματα φροντίδας και αγάπης που η ίδια στερήθηκε. Βλέποντας το σύντροφό της, μπορεί να βλέπει και τον εαυτό της σε μια άλλη ηλικία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτά τα συναισθήματα μπορεί να συνυπάρχουν με ασυνείδητη ζήλια και πόθο για επιστροφή σε νεαρότερη ηλικία.

Καθώς η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί πια να μεταφερθεί η ίδια σε αυτήν, το κάνει μέσα από σχέση με μικρότερο άνδρα, «δανείζεται» από τη νεότητά του και ταυτόχρονα φροντίζει τα χαμένα πια νεανικά κομμάτια του δικού της εαυτού μέσα από το σύντροφό της.

2. Για να κερδίσουν το χρόνο, να παραμείνουν νέες, να ζήσουν μια πιο ανέμελη ζωή

Αναφέρθηκε ήδη η ζήλια για τη νεότητα του άλλου. Μερικές φορές, αυτή αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα στην «επιλογή» της γυναίκας.

Εάν δεν είναι συμφιλιωμένη με την εικόνα της, με το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει -και συνήθως αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή δεν έχει μεγαλώσει με έναν τρόπο που να πληροί την ίδια-, θα ψάξει σε ένα νεότερο άνδρα το «ελιξήριο» για να παραμείνει νέα, να βρει την αφέλεια, την ελαφρότητα, την παιδικότητα, την ξεγνοιασιά.

Το ίδιο ισχύει και για το ερωτικό κομμάτι της σχέσης: ένας άνδρας μικρότερης ηλικίας ενδέχεται να μπορεί να προσφέρει στη γυναίκα μια ερωτική ζωή «νεότερου χαρακτήρα».

3. Γιατί βλέπουν το μικρότερο άνδρα σαν «τρόπαιο» και απόδειξη της επιτυχίας και κοινωνικής τους καταξίωσης

Πρόκειται για μια σχέση «ναρκισσιστικού» χαρακτήρα, όταν η γυναίκα αντιμετωπίζει το νεαρό άνδρα σαν «τρόπαιο» μέσα από το οποίο επιδεικνύει την εξουσία της. Πρόκειται μάλιστα για ένα «τρόπαιο» στη συλλογή που συνήθως περιλαμβάνει και καριέρα, περιουσία, λίφτινγκ προσώπου και πολλά άλλα. Και σε αυτή την περίπτωση, η ανάγκη της γυναίκας για επιβεβαίωση μέσω μιας σχέσης με νεότερο άνδρα έχει πιθανότατα ξεκινήσει από την αίσθηση εσωτερικού κενού, το οποίο για να καλύψει χρειάζεται «τρόπαια».

Στην ουσία, αυτό που προσπαθεί να δείξει προς τα έξω το αποδίδει η φράση: «Κοιτάξτε τι έχω, τι εξουσιάζω... Άρα, αξίζω». Πιθανά μια τέτοια γυναίκα να έχει η ίδια στα πρώιμα χρόνια της αντιμετωπιστεί από κάποιο γονιό της σαν «ναρκισσιστικό» αντικείμενο, προέκτασή του, που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει τις δικές του ανάγκες και όχι να βιώσει τον εαυτό του σαν ξεχωριστό άτομο.

Έχοντας υπάρξει, λοιπόν, «τρόπαιο» για τον ψυχισμό ενός γονιού, μια τέτοια γυναίκα, ταυτιζόμενη με το γονιό της και μη γνωρίζοντας άλλον τρόπο για να σχετιστεί, θα επιλέξει ένα αντίστοιχο «τρόπαιο» για να εξουσιάζει και μέσα από το οποίο να αντλεί μια αίσθηση προσωπικής ολοκλήρωσης.

Βέβαια σε μια τέτοια σχέση, όταν η γυναίκα δε βλέπει στον άνδρα παρά μόνο ένα «μέσο» για να εκτονώσει κάποια συναισθήματά της, δεν μπορεί να υπάρχει μια πραγματική σύνδεση: από την αρχή είναι καταδικασμένη να μην έχει διάρκεια και να μην οδηγήσει πουθενά ή στη διάρκειά της να εντείνει αντί να επουλώσει τα τραύματα της υφέρπουσας παθολογίας.

Όταν η γυναίκα «λειτουργεί» με παρόμοιο τρόπο, με μαθηματική ακρίβεια θα «πέσει» σε έναν άνδρα που θα αντιμετωπίζει κι αυτός τη σχέση κάπως αντίστοιχα, απουσία του σεβασμού και της σοβαρότητας. Σε αυτές τις σχέσεις οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους ως αντικείμενα, προεκτάσεις εαυτού του ενός για τον άλλο, με αποτέλεσμα να χάνεται κάθε πιθανότητα ψυχικά υγιούς σύνδεσης.

4. Για να επιβληθούν και να εκφράσουν το δεσποτικό τους χαρακτήρα

Πόσο δύσκολο είναι να «κουμαντάρει» μια γυναίκα έναν άνδρα συνομήλικο ή μεγαλύτερό της; Μπορεί πιο εύκολα να επιβληθεί σε έναν νεότερό της άνδρα;

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο «σενάριο» σχέσης μπορεί να εξελιχτεί ανάμεσα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και εξαρτάται από το χαρακτήρα του καθενός. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου μια μικρότερη γυναίκα έχει το «πάνω» χέρι όντας σε μια σχέση ή και γάμο με μεγαλύτερο άνδρα.

Μια γυναίκα που θέλει να επιβάλλεται σε μια σχέση θα μπορούσε να αναζητά έναν άνδρα μικρότερο πιστεύοντας ότι σε αυτόν θα επιβληθεί πιο εύκολα, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητο.

Ταυτόχρονα, όμως, ισχύει και ο γενικός κανόνας που λέει ότι η έκφραση εξουσίας ή και δεσποτικότητας δε σχετίζεται με τις ηλικίες, αλλά με τους χαρακτήρες των ανθρώπων.

5. Επειδή αντιμετώπισαν στο παρελθόν μια ερωτικά λανθάνουσα ή ανεκπλήρωτη σχέση με ένα μικρότερο αδελφό ή φίλο

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο μέσα από μια τέτοια σχέση η γυναίκα να εκδηλώνει ένα λανθάνων ερωτισμό που ένιωθε στο παρελθόν για ένα μικρότερο αδελφό της. Έναν αδελφό που αγαπήθηκε πολύ, που εξιδανικεύτηκε στο μυαλό της γυναίκας όταν ήταν παιδί και η ίδια, αλλά που είτε δεν της έδωσε αρκετή σημασία και αγάπη είτε χάθηκε άκαιρα.

Μια τέτοια εμπειρία, που μπορεί να αφορά και ένα φιλικό πρόσωπο της παιδικής ηλικίας, πράγματι μπορεί να «στιγματίσει» τις μετέπειτα επιλογές στις ενήλικες σχέσεις της.

6. Επειδή ως κορίτσι ή και ως ενήλικη είχαν τέτοια «δείγματα» από τη δική τους μητέρα

Η μαμά αποτελεί ισχυρό πρότυπο για ένα κορίτσι που μεγαλώνει. Εάν, δε, πρόκειται για μητέρα που προσπαθεί να δημιουργήσει στην κόρη μια συγκεκριμένη εικόνα για τον άνδρα με τον οποίο θα έχει σχέση ή τον οποίο θα παντρευτεί, αυτό μπορεί να επηρεάζει σε καθοριστικό βαθμό τις επιλογές της όταν θα μεγαλώσει.

Εάν, λοιπόν, η μητέρα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση και την ηλικία του άνδρα, αναφερόμενη στις προσωπικές της εμπειρίες, αρνητικές ή θετικές -«πρέπει να είναι κούκλος, πρέπει να είναι μικρός», «κοίτα εγώ που παντρεύτηκα μεγαλύτερο πόσο δυστυχισμένη είμαι», «εγώ ευτύχησα δίπλα σε μικρότερο άνδρα, φρόντισε να κάνεις το ίδιο» κ.ά.–, μπορεί, με όλα αυτά, να επηρεάσει την επιλογή της κόρης.

Μεγαλώνοντας η γυναίκα θα μιμηθεί μια κατάσταση, αν η μητέρα της είχε δεσμό ή γάμο με μικρότερο άνδρα, ή θα προσπαθήσει να αποφύγει το «λάθος» της μητέρας της που παντρεύτηκε ή διατηρούσε σχέση με μεγαλύτερο άνδρα.

7. Επειδή δε θέλουν να γίνουν μητέρες

Μια τόσο σοβαρή υπαρξιακή επιλογή, δηλαδή η απόφαση της γυναίκας να μη βιώσει τη μητρότητα, σχεδόν πάντα σχετίζεται και με τη γενικότερη αντίληψή της για την ηλικία, το γεγονός πως γερνάει και ότι κάποτε αναπόφευκτα θα πεθάνει.

Όταν μια γυναίκα προσπαθεί να απαρνηθεί τα χρόνια και δε θέλει να μεγαλώσει, συχνά οδηγείται και στην «child free» στάση ζωής. Σε μια τέτοια περίπτωση, πράγματι, είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσει μια σχέση με άνδρα συνομήλικο ή μεγαλύτερό της, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να αποκτήσει απογόνους.

Αντίθετα, επιλέγοντας ένα νεότερο σύντροφο, που δεν έχει φτάσει ακόμη στην ηλικία όπου σκέφτεται την πατρότητα, ενόσω εκείνη βρίσκεται στο κατώφλι της υπογονιμότητας ή της κλιμακτηρίου, μπορεί πιο εύκολα να απαρνηθεί την ηλικία, το πέρασμα του χρόνου και εν τέλει και τη μητρότητα.

Read more: http://www.newsbomb.gr/

Φονιάς σπερματοζωαρίων η σάουνα!



Το μάθαμε κι αυτό. Η σάουνα «τρώει» τα περιττά κιλά, αλλά «τρώει» και σπερματοζωάρια! Έτσι, τουλάχιστον ισχυρίζονται Ιταλοί ερευνητές του Πανεπιστημίου της Πάδοβα στην ανακοίνωσή τους στην επιθεώρηση «Human Reproduction» 

Οι επιστήμονες πήγαν στην Φινλανδία και μελέτησαν επί τρεις άνδρες ηλικίας 30-40 ετών που έκαναν σάουνα τουλάχιστον δύο φορές τη βδομάδα και από 15’ τη φορά. Διαπιστώθηκε λοιπόν πρόβλημα στην παραγωγή σπέρματος, τόσο στην ποσότητα, όσο και στην ποιότητα του σπέρματός τους. Το χειρότερο είναι ότι χρειάστηκε ένα 6μηνο για να αποκατασταθεί στα φυσιολογικά επίπεδα η παραγωγή σπέρματος, μετά την εγκατάλειψη της σάουνας.

Αιτία του προβλήματος στη σάουνα είναι η υψηλή θερμοκρασία. Αντίστοιχο πρόβλημα έχει καταγραφεί και στους άνδρες που εναποθέτουν το laptop στα πόδια τους για να εργαστούν. Με δυο λόγια η υψηλή θερμοκρασία στα γεννητικά όργανα δημιουργεί προβλήματα γονιμότητας. Πού σημαίνει, ότι πρώτον, αυτό το βάζουμε καλά στο μυαλό μας εάν ενδιαφερόμαστε να έχουμε καλούς απογόνους. Δεύτερον, όταν μπαίνουμε στη σάουνα δεν κάνουμε αγώνες αντοχής. Και τα δέκα λεπτά μια χαρά είναι. Τρίτον, όταν πηγαίνουμε –ειδικά εμείς οι Έλληνες- σε κάποιο κέντρο spa που έχει πισίνα, σάουνα, χαμάμ κλπ δεν μπαινοβγαίνουμε για να χορτάσουμε τον επαρχιωτισμό μας, αλλά ακολουθούμε μια πιο cool προσέγγιση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Χριστίνα Κoλέτσα: Δείτε το προκλητικό video που έσβησε από το αρχείο της πριν γίνει τραγουδίστρια


Κι όμως! Η πιο σέξι εμφάνιση της Χριστίνας Κoλέτσα δεν έγινε στη πίστα! Έγινε πολύ νωρίτερα, όταν συμμετείχε στο Fame Story. Η Χριστίνα είχε δείξει από νωρίς τα προσόντα της-όχι μόνο τα φωνητικά- όμως η εμφάνιση που έκανε ερμηνεύοντας το Jambi της Βανδή, έμεινε στην ιστορία. Η ίδια δεν την επέλεξε αλλά ούτε και ήταν σύμφωνη με αυτό. Όταν μάλιστα είδε τα ρούχα που της έφερε η Άννα Καψάλη, αντέδρασε! Όμως ο λόγος της δεν περνούσε. Έτσι έβαλε το καυτό σορτσάκι και από πάνω κάτι σαν μαγιό με κρόσσια και τραγούδησε. Στις πρόβες μάλιστα ήταν χάλια ψυχολογικά γιατί δεν ήθελε να παρεξηγηθεί με ένα τόσο σέξι ντύσιμο. Όταν ήρθε η ώρα να κριθεί, η στιγμή ήταν δύσκολη.

Όχι τόσο για εκείνη όσο για τον Σταρόβα που την έκρινε «Είσαι αφοπλιστική… τι να πω… ντρέπομαι» είπε ο τραγουδιστής με γουρλωμένα μάτια. Φυσικά της έβαλε ένα 9! Η Χριστίνα χάρηκε αλλά κάθε φορά που έβλεπε το βίντεο δε χαιρόταν. Θεωρούσε πολύ προκλητικό το ντύσιμο γι αυτό και αποφάσισε να σβήσει το βίντεο από το αρχείο της.

Πατήστε like για να δείτε το βίντεο




Θέμα που καίει: Γιατί οι άντρες κερατώνουν με αντικειμενικά πιο άσχημες γυναίκες;

Βάζουμε στο μικροσκόπιο την αιώνια απορία όλων των γυναικών!

Το κέρατο, για να μιλήσουμε και πιο απλά, είναι τόσο παλιό όσο και οι ανθρώπινες σχέσεις και φυσικά το sex! Και μπορεί αυτός που απατάει το σύντροφό του να είναι τιποτένιος και ελεεινός, αλλά μεταξύ μας είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν κάνει την κουτσουκέλα τους ειδικά στην εποχή που ζούμε που όλα είναι πιο εύκολα και απλά. Και μπορεί για μία γυναίκα, το να σκεφτεί να κάνει μία εξωσυζυγική σχέση ή απλά μία περιπετειούλα, να μην είναι και στις άμεσες προτεραιότητητές της, αλλά για τους άντρες καλώς ή κακώς το κέρατο κυλάει στις φλέβες τους και είναι συνώνυμο του DNA τους! Δεν προσπαθούμε να τους δικαιολογήσουμε, ούτε να πούμε αυτό που έλεγαν οι γιαγιάδες μας, ελά μωρέ άντρας είναι και το κέφι του θα κάνει, αλλά δεν μπορούμε να πάμε και κόντρα σε έρευνες και στατιστικά τόσων ετών που απλά αποδεικνύουν το προφανές: Ο άντρας κατά 99% θα απατήσει έστω και μία φορά στη ζωή του! Ωστόσο, το θέμα που θα εξετάσουμε σήμερα φίλες μας, δεν είναι γιατί ο άντρας κερατώνει, αλλά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία κερατώνει με αντικειμενικά πιο άσχημες γυναίκες από τις επίσημες αγαπημένες τους! Πολύ θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον Arnold Schwarzenegger, που είναι και ειδικός, αλλά επειδή μας πέφτει κομματάκι μακριά, λέμε να βασιστούμε σε εμπειρίες και αριθμούς. Ιδού λοιπόν...
1. Ανασφάλεια: Εσείς είστε μία υπέροχη απαστράπτουσα γυναίκα με δουλειά, μόρφωση και φυσικά έναν τεράστιο και πολύ ενδιαφέροντα κοινωνικό κύκλο. Όχι ότι ο καλός σας είναι κατώτερος από εσάς, αλλά εμείς οι γυναίκες γενικά έχουμε την τάση να ερωτευόμαστε αντικειμενικά πιο άσχημους άντρες μιας και είμαστε όντα εγκεφαλικά. Είναι μαζί σας γιατί σας θέλει και σας αγαπάει, αλλά τον έχετε ποτέ ρωτήσει όταν ετοιμάζεστε να βγείτε με τη παρέα σας και δη τις φίλες σας που τον περνάνε από σκάνερ, πόσο άγχος μπορεί να νιώθει; Επιπλέον, μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά επειδή η φύση προστάζει ο άντρας να είναι αρχηγός, και επειδή πλέον οι γυναίκες είναι πολύ πιο δυναμικές και πετυχημένες, πολύ πιθανό να νιώθουν ανασφάλεια και ίσως ζήλεια. Πώς την ξεπερνούν; Με μία πολύ πιο απλή γυναίκα, προφανώς κατώτερη εμφανισιακά η οποία του κάνει όλα τα χατίρια και τον έχει θεό! Μην μας κατηγορήσετε για εμπάθεια γιατί όλες αυτό σκέφτεστε κατά βάθος!
2. Του κάνετε τη ζωή δύσκολη: Πόσες φορές έχουμε πει για κάποια ζευγάρια, ότι αφού πλέον δεν είναι ερωτευμένα και δεν νιώθουν τίποτα παραπάνω ο ένας για τον άλλον από οργή και βαρεμάρα, γιατί απλά δεν χωρίζουν; Κι όμως, όπως καλά γνωρίζετε, το να πάρεις την απόφαση ενός χωρισμού, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, πόσο μάλλον όταν είσαι χρόνια με κάποιον. Ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες εκεί έξω, είτε γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας τους, είτε γιατί έτσι έχουν μάθει από το σπίτι τους, που είναι πραγματικοί κέρβεροι απέναντι στους συντρόφους τους, με αποτέλεσμα να τους πνίγουν! Αν μας ρωτάτε, το σωστό είναι αυτοί από την πλευρά τους να πατήσουν πόδι, αλλά επειδή αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, βρίσκουν κάποια άλλη, οποιαδήποτε, όχι τόσο για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές, αλλά-μη γελάσετε-για να βρουν παρηγοριά και έναν ώμο να κλάψουν! Μπορεί η άλλη να είναι χοντρούλα, μπορεί να μην παρακολουθεί την μόδα και μπορεί να μην κάνει και μπορεί να μην έχει τις δικές σας επαγγελματικές περγαμηνές, αλλά μπορεί να είναι γλυκιά και πραγματικά να τον νοιάζεται! Είπατε κάτι;
3. Έλλειψη sex: Οι άντρες είναι ζώα! Με την καλή πάντα έννοια αλλά είναι. Το sex ήταν, είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Μπορεί εσείς λοιπόν να τον έχετε σκυλοβαρεθεί και όταν τον βλέπετε να τον φέρνετε στο μυαλό σας να σκαλίζει την μύτη του και να αερίζεται, αλλά εκείνος, όσο σιχαμένη και αηδιαστική κι αν γίνετε και όσα χρόνια κι αν είστε μαζί, sex θα θέλει να σας κάνει γιατί απλά δεν μπορεί αλλιώς! Αν λοιπόν εσείς δεν του κάθεστε του χριστιανού, τότε από την απελπισία του και μόνο, θα πάει με όποια βρει μπροστά του, σας το εγγυόμαστε αυτό! Αν η άλλη, η ασχημούλα ας πούμε, του κάνει και κανά-δυο κόλπα, τότε να ξέρετε ότι το κέρατο δεν θα το φάτε μόνο μία φορά! Πώς θα το καταλάβετε; Όταν απλά σταματήσει να κάνει κινήσεις για να κάνετε sex! Όχι δεν το πήρε απόφαση, απλά το βρήκε αλλού! Sorry...
4. Είστε... ξενέρωτη: Σύμφωνα με έρευνες, όσο περισσότερο μία γυναίκα στερείται εντυπωσιακής εμφάνισης, τόσο πιο θερμή είναι στο κρεβάτι. Φυσικά τώρα θα πείτε ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και επειδή είμαστε άσχημες τα βάζουμε με τις απανταχού καλλονές εκεί έξω, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Είμαστε φυσικολογικές κοπέλες σαν εσάς και αυτά που σας λέμε τα λέμε με βάση έρευνες και στατιστικά. Η πολύ ωραία γυναίκα, επειδή κακά τα ψέματα της έχουν φουσκωθεί και τα μυαλά, μα από την μαμά της που τη φτύνει να μην την ματιάσει, μα από τους άντρες και τα συχνά βλέμματα θαυμασμού, θεωρεί ότι και μόνο η εμφάνισή της είναι αρκετή οπότε και δεν μπαίνει στον κόπο να προσπαθήσει λίγο παραπάνω! Δυστυχώς, όσο ωραία οπίσθια κι αν έχετε, αν κάθεστε σαν αγελάδα που κοιτάει το τρένο κατά τη διάρκεια του sex, και αρπάζεστε κάθε φορά που πάει να σας τραβήξει λίγο τα μαλλιά σας γιατί θα σας χαλάσει το χτένισμα, τότε λυπούθεμα αλλά σύντομα θα στραφεί σε κάποια άλλη που βάζει στην άκρη το ναρκισσισμό της και κοιτάει πάνω απ' όλα να ευχαριστηθεί το sex! Αυτά...


http://www.queen.gr


Κατερίνα Καινούργιου:σούπερ εμφάνιση στην Γλυφάδα!


Την Κατερίνα Καινούργιου συναντήσαμε πριν λίγες μέρες στην Γλυφάδα.

Η παρουσιάστρια με σούπερ  εμφάνιση, φορώντας μαύρο καλσόν, καυτό τζιν σορτάκι και μαύρο γιλέκο, όπως ήταν φυσικό κατάφερε να συγκεντρώσει για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της. Λίγο το λαμπερό ξανθό της μαλλί, λίγο η κορμοστασιά και το ντύσιμο δεν ήθελε πολύ να κάνει όλους όσοι την συνάντησαν από κοντά να... παραληρούν! Και αφού κάναμε τα πρώτα κλικς μας «έσκασε» και το χαμογελάκι της! Αμέσως μετά απήλαυσε τον όμορφο καιρό πίνοντας καφεδάκι με την παρέα της σε γνωστό café της περιοχής.


Πέθανε γνωστός ηθοποιός των ταινιών "Harry Potter"



Σε ηλικία 65 ετών έφυγε από τη ζωή ο βραβευμένος Βρετανός ηθοποιός που έπαιζε το ρόλο του μοχθηρού θείου του Harry Potter.

Μπορεί να έγινε γνωστός στις νεότερες γενιές από τη σειρά Harry Potter, όπου υποδύετο τον κακό θείο του Harry Potter, Vernon Dursley, αλλά ο ηθοποιός Richard Griffiths, που πέθανε στα 65 του χρόνια, άφησε πίσω του μια λαμπρή και πολυβραβευμένη καριέρα.

Μεταξύ άλλων έχει τιμηθεί με τα βραβεία Laurence Olivier, Drama Desk, Outer Critics Circle και Tony για την συμμετοχή του στο "The History Boys".

Είχε παίξει σε πολλές γνωστές ταινίες, όπως ο "Ασπροδόντης" και "Οι Πειρατές της Καραϊβικής", αλλά η κορυφαία παραγωγή στην οποία συμμετείχε ήταν το "Γκάντι", το 1982, όπου είχε το ρόλο του Βρετανού δημοσιογράφου.



Δικαστήριο απαγόρευσε το Facebook για έναν χρόνο σε 12χρονη επειδή...

Ο δικαστής στον Καναδά πήρε αυτή την απόφαση επειδή η νεαρή μαθήτρια απειλούσε στο κοινωνικό δίκτυο ότι θα ''στραγγάλιζε'' δυο συμμαθήτριές της.

Η υπόθεση οδηγήθηκε τελικά στα δικαστήρια, αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien, και ο δικαστής τιμώρησε την μικρή η οποία μάλιστα δεν είχε κλείσει την νόμιμη ηλικία για να διατηρεί προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο.

http://www.newsbomb.gr

Η Geri Halliwell είχε τον πρώτο αξιόλογο οργασμό στην ηλικία των 30. Το 'πε και στο Twitter



"Μην το πεις σε κανέναν, είχα τον πρώτο μου αξιόλογο οργασμό στα 30". Η Geri Halliwell δίνει το κάτι παραπάνω σε πληροφορίες στο Twitter περί της σεξουαλικής της ζωής.

Ήταν μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι που η Ginger Spice άνοιξε λογαριασμό στο Twitter και φέτος, ούτε ένα χρόνο μετά έχει βαλθεί να κάνει όσους την ακολουθούν να κοκκινίσουν.
Ένας από τους 199.000 followers της ζήτησε να του ευχηθεί για τα 30α γενέθλιά του με ένα tweet και η Geri αποκάλυψε κάτι από το σεξουαλικό παρελθόν της.

"Χρόνια πολλά. Μην το πεις σε κανέναν, είχα τον πρώτο μου αξιόλογο οργασμό στα 30".
Φαίνεται πως ολόκληρη η προηγούμενη εβδομάδα ήταν για την Geri η εβδομάδα που τουίταρε για οργασμούς και σεξ.

Και για του λόγου του αληθές δες το και μόνο σου.

Φαίνεται πως κάποιο κορίτσι έχει πάρει φωτιά.


http://www.cosmo.gr

Ανακάτευαν τις σάλτσες με ... δονητή μπετόν!



Την ανακάλυψη έκαναν επιθεωρητές υγειονομικής υπηρεσίας που έφτασαν στο φαστ φουντ μετά από καταγγελία πελάτη ο οποίος μαζί με το κεμπάπ δάγκωσε κι ένα μπουλόνι!
Σοκ έπαθαν οι ελεγκτές της υγειονομικής υπηρεσίας της Σουηδίας όταν σε επιθεώρηση που έκαναν σε φαστ φουντ διαπίστωσαν ότι οι υπάλληλοι ανακάτευαν τις σάλτσες με δονητή μπετόν.

"Αν δεν σκοπεύουν να αγοράσουν μίξερ, μπορούν να κάνουν οικονομία και να αγοράσουν κάποιο άλλο μηχάνημα" αφού οι δονητές μπετόν "καθαρίζονται δύσκολα", εξήγησε ένας από τους Σουηδούς επιθεωρητές, ο Σβεν-Ίνγκε Σβένσον, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Σβένσκα Νταγκμπλάντετ.

Σύμφωνα με τον Σβένσον, οι υπάλληλοι του καταστήματος, στην πόλη Χάσλεχολμ, δεν ανησυχούσαν καθόλου παρόλο που έβλεπαν ότι η μπογιά με την οποία ήταν βαμμένο το οικοδομικό μηχάνημα ξεφλούδιζε.

Οι επιθεωρητές επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο φαστ-φουντ μετά από καταγγελία ενός πελάτη ο οποίος μαζί με το κεμπάπ του δάγκωσε και ένα... μπουλόνι. 

"Το μπουλόνι προερχόταν από ένα τσιγκέλι που χρησιμοποιούσαμε καθημερινά (...) Τελικά έπεσε και βρέθηκε μέσα στο δοχείο του κεμπάπ. Το μπουλόνι είναι μαύρο, όπως και το κεμπάτ: ήταν δύσκολο να το δούμε", εξήγησε ο ιδιοκτήτης του φαστ-φουντ. Διευκρίνισε επίσης ότι έχει πλέον αγοράσει ένα καινούριο μηχάνημα για τις σάλτσες και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είναι ακόμη "νέος" στον τομέα της εστίασης.

Οι υγειονομικές αρχές πάντως του επέτρεψαν να συνεχίσει τη λειτουργία του καταστήματός του, για να του δώσουν μια ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη του.

http://www.newsit.gr

Oσκαρική απόπειρα για να βγει καθαρός σε τεστ ναρκωτικών - Φόρεσε ψεύτικο μόριο!


Με έναν ευφάνταστο, η αλήθεια είναι, τρόπο, προσπάθησε να ξεγελάσει τις αρχές ένας κρατούμενος των φυλακών του Μισούρι: Χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο... μόριο προκειμένου να βγει καθαρός στο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών. Η προσπάθειά του, παρόλα αυτά, παρότι εντυπωσιακή, στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία.

Ο λόγος για τον Σίντνεϊ Λεβίν, ο οποίος σύμφωνα με τη Huffington Post, χρησιμοποίησε μια συσκευή η οποία με δυο λόγια θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα ψεύτικο ουροποιητικό σύστημα.

Τι περιλαμβάνει: Ενα πλαστικό μόριο, το οποίο προσαρμόζεται με ειδική ζώνη πάνω στο σώμα του ενδιαφερομένου, φιαλίδια με ούρα ιατρικής καθαρότητας και μια σύριγγα.

Το σύστημα αυτό, το οποίο πωλείται στο διαδίκτυο, έχει κατασκευαστεί με αποκλειστικό σκοπό αυτό που το χρησιμοποίησε και ο κρατούμενος: Να ξεγελούν οι χρήστες ναρκωτικών όσους τους υποβάλουν σε τεστ ανίχνευσης μέσω των ούρων τους.

Βέβαια, εν προκειμένω, η προσπάθεια του Σίντνεϊ Λεβίν στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, καθώς έγινε αντιληπτός από έναν αστυνομικό με αποτέλεσμα τώρα να αντιμετωπίζει ακόμη βαρύτερες ποινές από ότι στο παρελθόν.

http://www.iefimerida.gr

Οι πιο καυτοι χαρακτηρες των videogames



Η ψηφιακή ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο


Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ένας από τους λόγους που απολαμβάνουμε τα διάφορα παιχνίδια είναι και οι ψηφιακές κουκλίτσες...

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα διάφορα studio αφιερώνουν αμέτρητες εργατοώρες για να τις κάνουν όσο πιο προκλητικές γίνεται.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά στις 10 πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στην ιστορία των videogames!
1. Joanna Dark - Perfect Dark 
2. Jill Valentine - Resident Evil 
3. Kaileena - Prince of Persia 
4. Tifa Lockhart - Final Fantasy VII 
5. Morrigan Aensland - Darkstalkers 
6. Όλα (μα όλα) τα κορίτσια! - Dead or Alive 
7. Lara Croft - Tomb Raider 
8. Mileena - Mortal Kombat 
9. Jade - Mortal Kombat 
10. Anna Williams - Tekken 











http://www.newsbeast.gr

Όταν το παιδί σώζει τη μάνα...




Ένας πεινασμένος κροκόδειλος επιτέθηκε σε μια μητέρα - ελεφαντίνα αρπάζοντάς τη με τα κοφτερά του δόντια από την προβοσκίδα καθώς... αυτή και το παιδί της έπιναν αμέριμνα νερό από τον ποταμό Luangwa στο Εθνικό Πάρκο της Ζάμπια.

Μάταια προσπαθούσε να του ξεφύγει. Ο κροκόδειλος ήταν τόσο πεινασμένος που δεν της άφηνε την προβοσκίδα.

Τότε το μικρό πλην γενναίο ελεφαντάκι έπεσε πάνω του και ανάγκασε τον κροκόδειλο επιτέλους να την ελευθερώσει.

Ο κροκόδειλος επέστρεψε στα νερά του και μητέρα και γιος τράπηκαν σε φυγή.

Δείτε τις φωτογραφίες...



Ιάπωνες επιστήμονες ανοίγουν το δρόμο για την αιώνια ζωή



Η Ιαπωνία, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας παγκοσμίως όσον αφορά το προσδόκιμο ζωής, έχει τώρα ένα άλλο εργαλείο για να εδραιώσει την ηγετική της θέση. Επιστήμονες της χώρας λένε ότι ανακάλυψαν μια πρωτεΐνη υπεύθυνη για τη γήρανση και έμαθαν πώς να την ελέγχουν.

Μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Οσάκα έχουν διαπιστώσει ότι ένα από τα συστατικά του ανθρώπινου συστήματος του συμπληρώματος, είναι άμεσα υπεύθυνο για τη γήρανση.

Η πρωτεΐνη C1q, λένε οι ερευνητές, είναι υπεύθυνη για τη γήρανση των ανθρώπινων κυττάρων. Μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος, το σύστημα του συμπληρώματος, βοηθά το σώμα να απομακρύνει τα μικρόβια. Η πρωτεΐνη C1q μέχρι σήμερα θεωρούσαν ότι είναι απλά ένα δομικό στοιχείο του συστήματος.

Αφού διαπιστώθηκε ο πραγματικός ρόλος της πρωτεΐνης, οι επιστήμονες έμαθαν και πώς να την ελέγχουν, να κλειδώνουν, δηλαδή, σχεδόν εντελώς τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων». Η ανακάλυψη, λένε, θα μπορούσε εύκολα να γίνει το κλειδί για την αιώνια ζωή.

Αλλά υπάρχει και μια διαφορετική πλευρά της ιστορίας. Ρίχνοντας την πρωτεΐνη “σε ύπνο” ώστε να επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης, οι επιστήμονες μπλοκάρουν επίσης ολόκληρο το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

Μέχρι στιγμής, τρόπος για να σταματήσει η γήρανση και ταυτόχρονα να δουλεύει κανονικά το ανοσοποιητικό σύστημα, δεν έχει βρεθεί. Όμως οι ερευνητές λένε ότι εργάζονται σκληρά για να το πετύχουν. Έτσι ποιος ξέρει; Ίσως πολύ σύντομα να είμαστε σε θέση να παραμένουμε νέοι – και υγιείς ταυτόχρονα.

http://www.apocalypsejohn.com

Ινδία: Τους απαγόρευσαν να… γελούν



Να σταματήσουν… πάραυτα τους γέλωτες διέταξαν οι ινδικές αρχές μια ομάδα «γιόγκα γέλιου» στην Βομβάη, καθώς τα δυνατά χαχανητά κατά τη διάρκεια συνεδρίας νωρίς το πρωί δεν ήταν καθόλου αστεία υπόθεση για έναν αγουροξυπνημένο γείτονα.
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βομβάης, διέταξε την αστυνομία να… σταματήσουν τα γέλια των μελών της ομάδας, όταν ο 78χρονος παραπονέθηκε ότι προκαλούν «ψυχική αγωνία, πόνο και δημόσια όχληση» σύμφωνα με δημοσίευμα της ινδικής εφημερίδας DNA.
«Δεν είναι σωστό να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι κάποιου και να γελάνε» αποφάνθηκαν από την πλευρά τους οι δικαστές κατά την ακροαματική διαδικασία της μήνυσης που υπέβαλε ο Βιναγιάκ Σιρσάτ από το προάστιο Κούρλα της Βομβάης.
Σύμφωνα με αναφορά του Σιρσάτ, 10 έως 15 μέλη της ομάδας συγκεντρώνονται κάθε ημέρα στις 7 το πρωί για να τραγουδήσουν, να χειροκροτήσουν και να γελάσουν.
«Γελάνε δυνατά! Κάθε μέλος ενθαρρύνει τους άλλους να γελούν με την καρδιά τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.
Το «γιόγκα γέλιου» έγινε δημοφιλής άσκηση από τον ινδό γιατρό Μαντάν Κατάρια στη Βομβάη το 1995, με βάση την αρχή ότι το γέλιο έχει οφέλη για την υγεία.
Έκτοτε τα λεγόμενα «Κλαμπ Γέλιου», έχουν γίνει μόδα σε πολλές πόλεις στην Ινδία και στο εξωτερικό (περιλαμβανομένης της Αθήνας). Αλλά χωρίς απαγορεύσεις.

πηγη: skai.gr

Δείτε πως πάνε οι Βουλγάρες μαθήτριες ντυμένες στο σχολικό χορό…!!




Και όμως συμβαίνουν και αυτά


http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/06/image255.jpeg


http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_47.jpeg


http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/06/image256.jpeg


http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_66.jpeg


http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/06/image257.jpeg


http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/06/image258.jpeg


http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/06/image259.jpeg


http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/06/image260.jpeg



O δεκάλογος της αδύνατης γυναίκας




Βλέπετε τις αδύνατες και καλογυμνασμένες γυναίκες και τις ζηλεύετε; Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε την καλλίγραμμη σιλουέτα τους, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους και να εφαρμόσετε 10 tipsτα οποία σύμφωνα με έρευνες εφαρμόζουν οι αδύνατες γυναίκες όλου του κόσμου.
1. Οι αδύνατες γυναίκες δεν κάνουν δίαιτα: Δηλαδή δεν καταφεύγουν σε δίαιτες πείνας. Απλώς κάνουν μία προσεγμένη διατροφή και όταν πάρουν ένα-δύο κιλάκια απλά προσέχουν λίγο παραπάνω τις διατροφικές τους συνήθειες.
2. Οι αδύνατες γυναίκες ελέγχουν το βάρος τους: Παρατηρημένα, όλα τα αδύνατα κορίτσια ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσο ζυγίζουν. Παρατηρήστε το βάρος και αναλάβετε δράση αν οι μεταπτώσεις του ξεπεράσουν τα τρία κιλά.
3. Οι αδύνατες γυναίκες γυμνάζονται συστηματικά: Σύμφωνα με έρευνες άνθρωποι που έχασαν αρκετά κιλά και παράλληλα έκαναν τη γυμναστική αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, διατήρησαν τα κιλά τους και το σώμα τους παρέμεινε σε άριστη κατάσταση.
4. Οι αδύνατες γυναίκες δεν λύνουν τα προβλήματά τους με το φαγητό: Όλοι μας έχουμε πέσει με τα μούτρα στις τηγανητές πατάτες ή σε ένα μπολ παγωτό μετά από μία μεγάλη απογοήτευση. Οι αδύνατες γυναίκες όμως το κάνουν πολύς σπάνια. Πριν παραγγείλετε όλο τον κατάλογο του σουβλατζίδικου της γειτονιάς, αναρωτηθείτε αν αυτή η λαιμαργία θα λύσει τα προβλήματά σας ή απλώς θα σας... παχύνει!
5. Οι αδύνατες γυναίκες δεν τρώνε μέχρι να σκάσουν: Συνήθως δεν είναι οπαδοί του δεν αφήνουμε στο πιάτο ούτε ψιχουλάκι. Δοκιμάστε να φάτε αργά έτσι ώστε να αντιληφθείτε αμέσως ότι έχετε χορτάσει. Επιπλέον αφήνετε πάντα το ¼ του φαγητού στο πιάτο σας.
6. Οι αδύνατες γυναίκες απομακρύνουν τους πειρασμούς από κοντά τους: Δε χρειάζεται να γεμίζετε τα ντουλάπια σας με πατατάκια και σοκολάτες αφού με μαθηματική ακρίβεια θα καταφύγετε σε αυτά με την πρώτη ευκαιρία. Τα ντουλάπια των αδύνατων γυναικών είναι μεν γεμάτα, αλλά κυρίως με φρούτα και λαχανικά.
7. Οι αδύνατες γυναίκες δεν κόβουν μαχαίρι τις μικρές διατροφικές απολαύσεις: Όταν νιώθουν την ανάγκη λένε ναι σε κάποιο γλυκό. Ωστόσο προσέχουν πολύ την επιλογή που θα κάνουν και παίρνουν το χρόνο τους μέχρι να το απολαύσουν.
8. Οι αδύνατες γυναίκες δεν ξεχνούν ποτέ το πρωινό τους: Σύμφωνα με έρευνες το 80% των ατόμων που έχασαν βάρος και το διατήρησαν, δεν παρέλειπαν ποτέ το πρωινό τους γεύμα.
9. Οι αδύνατες γυναίκες δεν είναι του καθισιού: Σπάνια μία αδύνατη γυναίκα θα κάτσει σε ένα σημείο με τις ώρες. Ακόμα και στη δουλειά φροντίζουν πάντα να σηκώνονται για να ξεπιαστούν.
10. Οι αδύνατες γυναίκες δεν παραλείπουν γεύματα: Αν πιστεύετε ότι τρώγοντας μία μόνο φορά μέσα στην μέρα θα χάσετε κιλά, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! Όταν ο οργανισμός μένει χωρίς τροφή για πάνω από 6 ώρες τότε ο μεταβολισμός επιβραδύνεται ενώ το αίσθημα της πείνας οδηγεί σε πανικό και αυτός με τη σειρά του σε κατανάλωση οποιασδήποτε τροφής βρεθεί μπροστά μας εκείνη τη στιγμή! Το μυστικό είναι να καταναλώνετε ένα σνακ κάθε τρεις με τέσσερις ώρες.
http://www.queen.gr

Αμίμητες « ατάκες» δικηγόρων!




Το βιβλίο «Disorder in the American Courts» περιλαμβάνει μερικές από τις πιο απίθανες ατάκες που έχουν ειπωθεί στα δικαστήρια και έχουν καταγραφεί κατά λέξη από δικαστικούς ρεπόρτερ στην Αμερική, οι οποίοι μετά βίας παρέμεναν σοβαροί την ώρα που γίνονταν οι ερωταποκρίσεις….

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Αυτή η μυασθένεια κ. μάρτυρα επηρεάζει τη μνήμη σας;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι..
ΔΙΚ: Και με ποιους τρόπους σάς επηρεάζει τη μνήμη;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ξεχνάω…
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ: Ξεχνάτε; Μπορείτε να μας δώσετε ένα παράδειγμα για κάτι που έχετε ξεχάσει;

___________________________________

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, δεν αληθεύει ότι όταν ένας άνθρωπος πεθάνει στον ύπνο του δεν το γνωρίζει ως το άλλο πρωί;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Τώρα στ’ αλήθεια περάσατε τις εξετάσεις για άσκηση νομικού επαγγέλματος;
___________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ο μικρότερος γιος, ο εικοσάχρονος, τι ηλικίας είναι;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Είναι 20, όσο περίπου και το IQ σας.
___________________________________
ΔΙΚ: Ήσουν παρών όταν πάρθηκε η φωτογραφία σου;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Τώρα με δουλεύετε;
___________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και είχε τρία παιδιά, έτσι δεν είναι;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πόσα ήταν αγόρια;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Κανένα.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Υπήρχε κανένα κορίτσι;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Κύριε Δικαστά, νομίζω χρειάζομαι άλλον δικηγόρο. Μπορώ να πάρω άλλον;
____________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πώς τερματίστηκε ο πρώτος σας γάμος;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Λόγω θανάτου.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και με τίνος τον θάνατο τερματίστηκε;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Για μαντέψτε;
_____________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μπορείτε να περιγράψετε το άτομο;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ήταν μεσαίου αναστήματος και είχε γένια.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. Ήταν άντρας ή γυναίκα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Αν δεν είχε έρθει κάποιο τσίρκο στην πόλη, μάλλον άντρας θα έλεγα…
_____________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, πόσες από τις αυτοψίες σας τις έχετε διενεργήσει σε νεκρούς ανθρώπους;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ : Όλες. Οι ζωντανοί, ξέρετε, αντιστέκονται πάρα πολύ.
_____________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Θυμάστε την ώρα που εξετάσατε το σώμα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Η αυτοψία άρχισε γύρω στις 8:30 π.μ.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Και ο κύριος Νέντον ήταν νεκρός εκείνη την ώρα;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Αν όχι, σίγουρα ήταν μέχρι να τελειώσω!
______________________________________
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Γιατρέ, πριν διενεργήσετε τη νεκροψία ελέγξατε αν υπήρχε σφυγμός;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Όχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ελέγξατε την πίεση του αίματος;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: ‘Οχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ελέγξατε την αναπνοή;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Όχι..
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ώστε λοιπόν, είναι πιθανόν ο ασθενής να ήταν ζωντανός όταν αρχίσατε τη νεκροψία;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: ‘Οχι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πώς μπορείτε να είστε σίγουρος, γιατρέ;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Γιατί ο εγκέφαλός του βρισκόταν πάνω στο γραφείο μου σε μια γυάλα.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Α, μάλιστα. Όμως θα μπορούσε ο ασθενής, παρ’ όλα αυτά, να είναι ακόμη ζωντανός;
ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Ναι, είναι πιθανόν! Θα μπορούσε να είναι ζωντανός και να ασκεί τη δικηγορία.

Γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ!


Βρήκε το άλλο του μισό! Μάθε ποια είναι η κοπέλα που του έκλεψε την καρδιά; Και πως έγινε η πρόταση γάμου!

Πρόκειται για έναν γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος φοράει βέρα στο δεξί. Μπορεί να μην έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει.

Με την αγαπημένη του είναι μαζί τέσσερις μήνες και ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος. «Λίγες μέρες πριν από τις 12-12-12 ακούγαμε ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα γινόντουσαν πάρα πολλοί γάμοι. Είχαμε πει να το κάνουμε για πλάκα. Όταν έφτασε εκείνη η μέρα ήμασταν στο σπίτι. Κάποια στιγμή είπα στην Κόρτνεϊ ότι πάω στο περίπτερο. Μπήκα, λοιπόν, σε ένα κοσμηματοπωλείο και αγόρασα ένα δαχτυλίδι και μια βέρα. Τύπωσα και τις άδειες γάμου και την ώρα που την πήγαινα για πρόβα την ρώτησα: «Θα με παντρευτείς;» και απάντησε θετικά. Ο μπασίστας μας , που είχε και μούσι, έπαιξε το ρόλο του παππά», αποκάλυψε στο Εγώ ο Χρήστος Μάστορας και συνέχισε: «Είμαι πολύ παρορμητικός. Τα συναισθήματα κάποιες φορές δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Γνωριζόμασταν από παλιά, αλλά ήρθαμε πιο κοντά όταν δουλεύαμε μαζί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο», είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες» και τόνισε ότι κάποια στιγμή θέλει να κάνει την δική του οικογένεια.



http://www.soknews.gr

Μεγάλη Παρασκευή – Τί είναι η Λευκή Συνοδεία και γιατί ντύνονται με μανδύες της ΚΚΚ



Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μία από τις πιο άγιες ημέρες για τον απανταχού Χριστιανισμό. Είναι η ημέρα που, σύμφωνα με την Εκκλησία, ο Χριστός σταυρώθηκε από τους Ρωμαίους, και σήμερα, αποτελεί ημέρα αναπαραστάσεων της σταύρωσης και των παθών του Υιού του Θεού.
Στη Νάπολη, η παράδοση καλεί τους πιστούς να ντύνονται με λευκούς μανδύες, κουβαλώντας τον ιερό σταυρό στους δρόμους. Η τελετουργία αυτή χρονολογείται εκατονταετίες πίσω, με την τρομοκρατική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν να υιοθετεί αργότερα τον τρόπο ένδυσης, προκειμένου να καταπιέσει τους ανθρώπους που δεν ανήκαν στη «λευκή φυλή» των ΗΠΑ.
Οργανωμένη από τους ιερείς, η Λευκή Συνοδεία περιλαμβάνει μία σειρά από τελετουργίες, όπως το κουβάλημα του σταυρού και οι προσευχές στον Χριστό. Η παράδοση αυτή προέρχεται από τον Μεσαίωνα, όταν οι θρησκευτικές οργανώσεις ντύνονταν στα λευκά και περιφέρονταν στις πόλεις τους, κρατώντας αναμμένους πυρσούς, προσπαθώντας να διαδώσουν τον Χριστιανισμό.
Η Λευκή Συνοδεία λαμβάνει χώρα στο Σορέντο της Νάπολης, με τους πιστούς να ντύνονται το πρωί με λευκές ενδυμασίες, συμβολίζοντας τη ζωή και το έργο του Ιησού Χριστού, ενώ το βράδυ, οι μαύροι μανδύες κάνουν την εμφάνισή τους, συμβολίζοντας τη σταύρωσή Του.

http://www.koolnews.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger