Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μις Ελλας 2011 αποκαλυπτεται...

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012


Δείτε τη σέξι φωτογράφισή της σε περιοδικό

Η Μις Ελλάς 2011 Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιράζει, πλέον, το χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Παρισιού, όπου είναι η βάση του, ενώ ταξιδεύει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σχεδόν σε όλο τον κόσμο.


«Ο κόσμος νομίζει ότι η δουλειά μου είναι εύκολη, ότι κάθομαι και με χτενίζουν, με ντύνουν, με φωτογραφίζουν, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Εντάξει, δεν δουλεύω και χτίστης, δεν κουράζομαι όπως σε μια χειρωνακτική εργασία, αλλά όπως και να το κάνεις, τα μαλλιά δεν μου τα φτιάχνουν για να με εξυπηρετήσουν προσωπικά. Τα φτιάχνουν για να κάνουν τη δουλειά τους», δηλώνει η μελαχρινή καλλονή στο Status.

Η δουλειά της απαιτεί να ταξιδεύει συνεχώς, γεγονός που, όπως παραδέχεται, δεν είναι πάντα ευχάριστο. «Είναι και κουραστικό και δύσκολο. Πρέπει συνέχεια να πακετάρω και να ξεπακετάρω, δεν μπορώ να εγκατασταθώ κάπου. Επίσης, είμαι αρκετά μόνη μου, μου λείπουν οι δικοί μου…«, λέει.

Με το σύντροφό της, με τον οποίο είναι αρκετό καιρό μαζί, περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου χωριστά. Πως θα αντιδρούσε, ωστόσο, η ίδια αν ο σύντροφός της την απατούσε με άλλη γυναίκα; «Αν το μάθαινα- γιατί παίζει και το να μη μάθεις τίποτα- θα χωρίζαμε. Δεν θα συγχωρούσα ποτέ το κέρατο, γιατί απλά εγώ δεν θα κεράτωνα ποτέ». 

Η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα συναισθηματική και απορρίπτει την πιθανότητα να ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με κάποιον χωρίς να είναι ερωτευμένη μαζί του. «Αν δεν τον ξέρω τον άλλο, αν δεν τον νιώθω κοντά μου, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να αφεθώ, οπότε δεν παίζει να κάνω σεξ με κάποιον χωρίς να είμαι ερωτευμένη. Το σεξ το θεωρώ σημαντικό σε μία σχέση, αλλά έτσι ξεκομμένο δεν μου λέει κάτι. Να φανταστείς, δεν μπορώ καν να «παίξω» με κάποιον για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης και να τον αφήσω να με ακουμπήσει ή να κάνει ότι πάει να με φιλήσει», λέει η πανέμορφη Ηλιάνα.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα μπορούσε να γίνει ηθοποιός η Ηλιάνα είναι απόλυτη. «Με τίποτα! Απορώ πως μπορούν και γυρίζουν ερωτικές σκηνές! Παρόλο που μου έχουν πει να δοκιμάσω την υποκριτική, αυτό είναι ένα από τα βασικά μου κολλήματα. Μπορεί όταν είμαι πια γιαγιά, να το σκεφτώ. Φαντάζομαι τότε δεν θα με βάζουν να γυρνάω τολμηρές σκηνές!» δηλώνει με χιούμορ το όμορφο μοντέλο.




Πηγή: www.entertv.gr

Η Ολγα Φαρμακη στην ντουζιερα



Το βρήκαμε τελικά το κορμί πατριώτη. Συλλάβαμε, επιτέλους, την Όλγα Φαρμάκη τη στιγμή που έκανε το ντους της. Και σκανδαλιστήκαμε. Σειρά σου τώρα. Βάλε τα μάτια σου σε σλόου κίνηση και απόλαυσε μια μια τις φωτογραφίες.


Πρόσωπο αψεγάδιαστο, κορμί ιδανικό, ένα θηλυκό με αφοπλιστική ομορφιά, που δεν διστάζει να σε ανταμείψει με το πιο αινιγματικό της χαμόγελο.

Αντικρίζοντάς την, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε θηλυκό. Η Όλγα έχει τύπο και σκανδαλώδη ομορφιά, που παγιδεύουν αυτόματα την προσοχή σου.

Πληθωρικό μπούστο, σαρκώδη χείλη, γνήσιες καμπύλες που σε προκαλούν να γίνεις σκλάβος τους.

Στις ντουζιέρες , και συγκεκριμένα αυτών των οργανωμένων πλαζ, κλείνονται τα καλύτερα καλοκαιρινά ραντεβού όλων όσοι ξεμένουν στις πόλεις και δεν συμβιβάζονται εύκολα στις ημερήσιες και νυκτερινές τους “εξορμήσεις”.

Όλο και κάποιο κορίτσι της σόουμπιζ θ’ αποτινάζει στην ντουζιέρα την αλμύρα της.







Τι σκεφτονται τα ζωδια για τον γαμο;


Είσαι σε σχέση και θέλεις να μάθεις τι σκέφτεται το ταίρι σου για το γάμο; Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι σκέφτεται για το γάμο, αλλά και πώς μπορεί να πάρει την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα…

ΚΡΙΟΣ
krios Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Α πα πα πα πα…εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα»
Αν αρχίσεις και κάνεις κουβέντα στο Κριό για γάμο και επισημοποίηση, το σίγουρο είναι ότι θα ακούσεις μία απάντηση καταπέλτη, γιατί με απότομο και θυμωμένο ύφος θα σου δηλώσει …. «α πα πα πα εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα»!  Μπορεί να είναι ατρόμητος και παρορμητικός, στη σκέψη όμως του γάμου βγάζει σπυράκια, γιατί πολύ απλά δεν θέλει να χάσει την ελευθερία του!  Μπορεί να του αρέσει η οικογένεια, όμως επιθυμεί πρώτα να έχει χορτάσει όλες τις εμπειρίες της ζωής,  πριν κάνει το μεγάλο βήμα.  Το Κριάρι παίρνει την απόφαση του γάμου εντελώς απρόσμενα, χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί, αρκεί να μην νιώσει ότι πιέζεται από το ταίρι του!
ΤΑΥΡΟΣ
tavros Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!« Είναι μία δύσκολη απόφαση, όμως το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια»
Ο σοβαρός και υπεύθυνος Ταύρος, ξέρει καλά ότι η απόφαση του γάμου δεν πρέπει να είναι επιπόλαιη και παρορμητική αλλά να παρθεί κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Για τον Ταύρο ο γάμος και η οικογένεια είναι ένα μεγάλο όνειρο ζωής και κάνει το βήμα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όταν ο σύντροφος που έχει στο πλάι του, του έχει αποδείξει την τιμιότητα, την εμπιστοσύνη και την αγάπη του.  Ο γάμος είναι συνήθως για τον Ταύρο η κατάληξη μίας μακρόχρονης και δοκιμασμένης σχέσης.  Μπορεί να αργήσει να πάρει την απόφαση, αλλά είναι από τα ζώδια που γίνονται άξιοι οικογενειάρχες! Αν βρίσκεσαι στη φάση που περιμένεις μία πρόταση γάμου από έναν Ταύρο  και η στιγμή αυτή αργεί,  δείξε υπομονή και καρτερικότητα. Ο Ταύρος δεν έχει σκοπό να σου ροκανίσει το χρόνο σου άσκοπα, δείξε του τα συναισθήματά σου, άφησε το χρόνο να δέσει τη σχέση σας περισσότερο και όλα θα έρθουν από μόνα τους!
ΔΙΔΥΜΟΙ
didimoi Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Γάμος; Να το συζητήσουμε …το θέμα αυτό θέλει μεγάλη ανάλυση και κουβέντα»
Ο γάμος για τον Δίδυμο  είναι μία μεγάλη ευθύνη, για αυτό και δεν παίρνει εύκολα την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, γιατί δεν θέλει να χάσει τις χαρές της εργένικης ζωής του! Κάθε Δίδυμος βαριέται πολύ εύκολα,  του αρέσει πολύ το φλερτ και οι νέες εμπειρίες, ο γάμος λοιπόν είναι ένα στάδιο της ζωής του που τον κάνει να αισθάνεται ότι μπορεί να οδηγηθεί στη ρουτίνα και αυτό είναι κάτι που πραγματικά το απεχθάνεται. Όταν είναι σε μία σχέση που δεν τον περιορίζει και μοιράζεται με το σύντροφό του καλή επικοινωνία τότε  θα αποφασίσει να παντρευτεί, αρκεί πρώτα να έχει κουβεντιάσει με το ταίρι του και να έχουν καταλήξει και οι δύο σε μία συνειδητή απόφαση! Αν ο σύντροφός σου ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, τότε για να τον πείσεις να παντρευτείτε, αρκεί να του αιτιολογήσεις με επιχειρήματα τους λόγους που επιθυμείς το γάμο μαζί του και να τον βεβαιώσεις ότι μεταξύ σας τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
karkinos Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Εγώ πότε θα αποκτήσω την φωλίτσα μου; Το σπιτάκι μου και την οικογένειά μου»;
Ο Καρκίνος είναι κατεξοχήν το ζώδιο της οικογένειας, οπότε ο γάμος είναι για αυτόν ένα φυσικό επακόλουθο, ή αλλιώς θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε πώς είναι ο προορισμός του στη ζωή! Στατιστικά είναι αποδεδειγμένο ότι οι περισσότεροι Καρκίνοι, είναι θετικοί απέναντι στο γάμο, αλλά και αρκετοί από αυτούς «μικροπαντρεύονται»!  Η γυναίκα Καρκίνος, από όταν θυμάται τον εαυτό της, ονειρεύεται το γάμο της και φαντάζεται κάθε μικρή λεπτομέρεια της ημέρας της τελετής. Ο άνδρας Καρκίνος , δεν θέλει να αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, αλλά προτιμά να έχει μία σταθερή σχέση που θα έχει όμορφη κατάληξη τον γάμο.  Αν ο σύντροφός σου ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, θα καταλάβεις ότι θέλει να σε «τυλίξει», όταν θα αρχίσει να σου μαγειρεύει και να σε φροντίζει σαν να είσαι μικρό παιδί! Το Καρκινάκι, δύσκολα προχωρά σε γάμο αν η οικογένειά του δεν εγκρίνει τον υποψήφιο γαμπρό / νύφη!
ΛΕΩΝ
leon Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Στο γάμο μου θα λάμπω, θα κάνω μία εκπληκτική δεξίωση, θα καλέσω όλο τον κόσμο, θα..θα..θα..»!
Όταν ένα λιοντάρι είναι ερωτευμένο, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και να μην παρασυρθεί σε μεγάλα λόγια και βαρύγδουπες δηλώσεις περί γάμου! Στο μυαλό του θα τα έχει σχεδιάσει όλα και μπορεί ακόμα να έχει φανταστεί και πώς θα είναι το νυφικό (ή το κουστούμι) που θα φορέσει ή  το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η αρχοντική δεξίωση του γάμου! Πράγματι, πολλά από τα λόγια που λέει το Λιοντάρι πάνω στον ενθουσιασμό του, τα εννοεί, όμως αποφασίζει να τα κάνει πραγματικότητα μόνο όταν βεβαιωθεί ότι θα ζήσει μία ζωή που δεν θα του λείψει τίποτα! Ένα λιοντάρι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πιεστεί, να περιοριστεί ή να στερηθεί τις καθημερινές του απολαύσεις ή να κάνει «τσιγγουνιές» στο γάμο του. Όταν δεν υπάρχουν οι ιδανικές  συνθήκες  τότε ο γάμος γίνεται μόνο ένα μελλοντικό σχέδιο! Όταν έρχεται η στιγμή να παντρευτεί, γίνεται ένας καταπληκτικός οικογενειάρχης που φροντίζει πάντα το καλύτερο για την οικογένειά του!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
parthenos Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Γάμος; …. Μόνο αν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις»!
Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο, ότι το ζώδιο της Παρθένου, επιλέγει τον μοναχικό και εργένικο βίο ή παίρνει πολύ δύσκολα την απόφαση του γάμου. Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Μα φυσικά γιατί ο Παρθένος, είναι το ζώδιο που από την φύση του , τα «ψειρίζει» όλα και μία απλή,  μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σταθεί η αιτία που θα τον κάνει να διαγράψει από το μυαλό του το κεφάλαιο γάμος και οικογένεια.  Δεν τρομάζει στην ιδέα του γάμου, όμως θεωρεί ότι είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση, η οποία πρέπει να παρθεί βάση λογικής και όχι συναισθήματος. Έτσι λοιπόν ο Παρθένος πριν κάνει ή δεχτεί μία πρόταση γάμου, έχει σκεφτεί πρώτα:  1)Λεφτά υπάρχουν; 2) Το άτομο που έχω δίπλα μου είναι άξιο εμπιστοσύνης; 3) Θα έχω μία ήρεμη και τακτοποιημένη ζωή….! Για να καταφέρεις να πείσεις έναν άνδρα Παρθένο να ανέβετε παρέα τα σκαλιά της εκκλησίας,  θα χρειαστεί πάνω από όλα να τον έχεις γοητεύσει με τα «οικοκυρικά» σου δηλαδή να είσαι καλή νοικοκυρά και να τον φροντίζεις.  Η γυναίκα Παρθένος, παίρνει την απόφαση του γάμου όταν ο άνδρας που βρίσκεται στο πλάι της, της προσφέρει σιγουριά, σταθερότητα και μπορεί μαζί του να συγχρονίσει το πρόγραμμα και τους στόχους που έχει βάλει στη ζωή της.
ΖΥΓΟΣ
zygos Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Να παντρευτώ; Να μη παντρευτώ … βρε παιδιά εσάς ποια είναι η γνώμη σας»;
Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το γεγονός ότι ένας Ζυγός δεν μπορεί ούτε στιγμή να είναι μόνος του! Είναι το ζώδιο που έχει παραπάνω από κάθε άλλο, την ανάγκη για συντροφικότητα και ζεστασιά! Η ιδέα του γάμου δεν τον τρομάζει, όμως όπως σε κάθε τομέα της ζωής του έχει την ανασφάλεια και την αναποφασιστικότητα, έτσι και στο θέμα του γάμου, δύσκολα θα πάρει την πρωτοβουλία, αν δεν δεχτεί την γνώμη ή και την καθοδήγηση των δικών του ανθρώπων. Ο Ζυγός αρκετά συχνά παίρνει την απόφαση να παντρευτεί, επειδή δεν θέλει να χάσει από κοντά του το άτομο με το οποίο διατηρεί μία σχέση. Έτσι λοιπόν, ο γάμος μπορεί είναι αποτέλεσμα ενός μακρόχρονου και ταλαιπωρημένου δεσμού, από φόβο να μην μείνει στο «ράφι»!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpios Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Αν περάσεις με άριστα όλες τις δοκιμασίες … τότε ΝΑΙ σε παντρεύομαι»;
Ο Σκορπιός θα σε περάσει από πολλά «τεστάκια» για να πάρει την μεγάλη απόφαση να σε παντρευτεί! Μπορεί να σε δυσκολέψει ή και να σε κουράσει μέχρι να ακούσεις τα λόγια «Ναι, θέλω να παντρευτούμε», όταν όμως εκφράσει την επιθυμία του, τότε να ξέρεις ότι πραγματικά το εννοεί και ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ζήσετε μία ευτυχισμένη ζωή! Ερωτεύεται με πάθος, αγαπά δίχως όρια και προσμένει και από τον/την σύντροφο που έχει στο πλάι του, να του δίνεται δίχως όρια και να του αφιερώνει όλη του την καρδιά! Για να κάνει το επόμενο βήμα και η σχέση να γίνει γάμος, ο Σκορπιός πρέπει πρώτα να νιώσει τη σιγουριά ότι τίποτα δεν θα αλλάξει ανάμεσα σε αυτόν και στο ταίρι του, μετά το μεγάλο βήμα του γάμου. Η πίστη και η ολοκληρωτική αφοσίωση είναι σημαντικοί παράγοντες για την λήψη της σημαντικής απόφασης του γάμου. Για να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας ένας Σκορπιός, πρέπει να αισθάνεται ότι έχει γίνει «ένα» με το ταίρι του και ότι κανείς από τους δύο δεν μπορεί να ζήσει ούτε λεπτό μακριά !
ΤΟΞΟΤΗΣ
toxotis Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Να παντρευτώ; …Το ανέκδοτο της ημέρας»
Ο Τοξότης λατρεύει  την εργένικη ζωή του, την ελευθερία του και τον πιάνει δυσφορία στην σκέψη ότι  θα ζήσει  για πάντα με έναν άνθρωπο ….  Μπορεί να έχει έναν σοβαρό δεσμό, να συζεί, ή να αισθάνεται πραγματικά ότι το άτομο που έχει πλάι του, είναι το άλλο του μισό, όμως τον γάμο τον εκλαμβάνει ως υποχρέωση, ως μία αναγκαστική και μη αναστρέψιμη απόφαση! Καταπιέζεται και μόνο στη σκέψη ότι ο γάμος μπορεί να τον αναγκάσει να ακολουθεί τα πρέπει, παραμερίζοντας τις δικές του επιθυμίες.  Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα Τοξότης, θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα, μόνο όταν βρουν έναν σύντροφο που θα μοιράζονται τα ίδια χόμπι, τις ίδιες φιλοδοξίες και στη μεταξύ τους σχέση θα υπάρχει η κατανόηση και η επιθυμία για στιγμές ανεξαρτησίας!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
aigokeros Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Είμαι παιδί για σπίτι και οικογένεια»
Μπορεί να τον βλέπεις απορροφημένο στα επαγγελματικά του, να «λιώνει» απίστευτες ώρες στη δουλειά και να σκέφτεσαι ότι αυτός ο άνθρωπος ποτέ δεν θα πάρει την απόφαση να νοικοκυρευτεί… κι όμως κάνεις λάθος…! Ο Αιγόκερως θέλει να δημιουργήσει σπίτι και οικογένεια, επιθυμεί την σταθερότητα και δεν του αρέσει να αλλάζει τους ερωτικούς συντρόφους σαν τα πουκάμισα. Η απόφαση του γάμου έρχεται κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Πρώτα από όλα πρέπει να έχει εξασφαλίσει κάποιες καλές επαγγελματικές συνθήκες που θα του δώσουν την σιγουριά ότι μπορεί να αναθρέψει τα παιδιά του. Το ταίρι που θα διαλέξει να έχει στο πλευρό του, πρέπει οπωσδήποτε να έχει και αυτό από την πλευρά του μία οικονομική ευχέρεια, ή τουλάχιστον μία μόνιμη επαγγελματική θέση. Σημαντικότερο από όλα είναι ο σύντροφος ζωής που θα χορέψουν μαζί τον Ησαΐα, να είναι ένα άτομο που θα έχει περάσει από την έγκριση των φίλων και των συγγενών και θα αισθάνεται για αυτόν περηφάνια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣydrohoos Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί»
Μπορεί να ζεις έναν φλογερό έρωτα με έναν Υδροχόο και εκεί που νομίζεις πως  όλα είναι  ιδανικά, μόλις  αρχίσεις να κάνεις λόγο για αρραβώνα, γάμο, οικογένεια, παιδάκια, ξαφνικά όλο αυτό το πάθος να σκάσει σαν μπαλόνι και να το βάλει στα πόδια! Ο Υδροχόος διψά για περιπέτειες , εμπειρίες και έστω και αν ζει έναν μεγάλο έρωτα, δεν μπορεί να συμβιβαστεί στην ιδέα του γάμου αν πρώτα δεν έχει ζήσει και γλεντήσει στην ερωτική του ζωή! Είναι ένας μοντέρνος και φιλελεύθερος άνθρωπος που έχει την άποψη πως η ουσία μίας ανθρώπινης σχέσης δεν κρύβεται πίσω από την υπογραφή του έγγαμου βίου. Η αγάπη, η μονιμότητα και η σταθερότητα για τον Υδροχόο, δεν είναι αποτέλεσμα ενός γάμου! Ωστόσο επειδή από τη φύση του είναι ένα ζώδιο εκρηκτικό και απρόβλεπτο, εκεί που μπορεί να έχει απορρίψει την ιδέα του γάμου, ξαφνικά και εκεί που δεν το περιμένεις να λάβεις προσκλητήριο!
ΙΧΘΕΙΣ
ixtheis Ζώδια: Τι σκέφτονται τα ζώδια για το γάμο!!!«Τα έχω φανταστεί όλα …ο γάμος μου θα είναι παραμυθένιος»
Το Ψαράκι όταν είναι ερωτευμένο, κάνει όνειρα, αφήνει την φαντασία του να καλπάζει και ζει στο μέγιστο βαθμό τα συναισθήματά του …  Από μικρή ηλικία ο Ιχθύς ονειρεύεται την «μεγάλη» στιγμή του γάμου, που την έχει πλάσει στο μυαλό του σαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του!  Το πρώτο πράγμα που περνά από το «Ψαρίσιο» μυαλουδάκι όταν είναι ερωτευμένο, είναι « Αυτός είναι ο σύντροφος της ζωής μου, διαισθάνομαι ότι αυτό το άτομο θα το παντρευτώ»! Αρχίζει λοιπόν αμέσως να φαντάζεται τα πάντα για τον προγραμματισμό της γαμήλιας τελετής και ασκεί και άθελά του συναισθηματική πίεση στο ταίρι του! Ωστόσο το Ψαράκι, εκεί που το βλέπεις να είναι τρελά ερωτευμένο και να περιμένει τη στιγμή του γάμου του ή και να έχει αρχίσει ήδη να τον προγραμματίζει ,  ξαφνικά να το μετανιώνει επειδή ερωτεύτηκε κάποιο άλλο άτομο!


 

Κολαση η Jennifer Lopez

Τα οπίσθιά της άναψαν φωτιές


Ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της, και κατάφερε για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει κι όχι μόνο με το ταλέντο της στο τραγούδι καθώς η λατίνα σταρ διαθέτει κι άλλα χαρίσματα τα οποία δεν κρύβονται με τίποτα. 


Έτσι η Jennifer Lopez έδειξε στους θαυμαστές της και το ταλέντο της στο χορό, αναδεικνύοντας τα περίφημα οπίσθιά της τα οποία και αποτελούν σήμα κατατεθέν της.



Η 42χρονη τραγουδίστρια φόρεσε μια ολόσωμη στενή διαμαντένια φόρμα, η οποία είχε «κολλήσει» κυριολεκτικά πάνω της, με αποτέλεσμα να διαγράφει με μεγάλη ακρίβεια τις εκπληκτικές της αναλογίες και καμπύλες.






http://www.newsbeast.gr

Δραματικη ανατροπη στις κρυφες δημοσκοπησεις

Αλλαγή στα δεδομένα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη σημειώνεται το τελευταίο 24ωρο με αποτέλεσμα η αναμέτρηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέπεται σε απόλυτο ντέρμπι στήθος με στήθος.
Τα στοιχεία των ερευνών που παραδόθηκαν σήμερα σε κόμματα και άλλους ενδιαφερόμενους δείχνουν ότι η ψαλίδα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που κινείτο μεταξύ δύο και πέντε μονάδων έχει κλείσει δραματικά. Η άνοδος που σημείωσε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα του επέτρεψε να βρίσκεται ήδη σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση ενώ σε κάποιες έρευνες εμφανίζεται να έχει πάρει και την πρωτιά.
Η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ότι οφείλεται στην αίσθηση που δημιουργήθηκε σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης ότι η ΝΔ έχει εξασφαλίσει την νίκη με αποτέλεσμα να σταματήσει η συσπείρωση ψηφοφόρων που γινόταν τις προηγούμενες ημέρες.
Αντίθετα, κινητοποιήθηκαν δυνάμεις από τον χώρο της Αριστεράς που ενίσχυσαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μετατρέποντας την αναμέτρηση σε απολύτως αμφίρροπη.
Στη Νέα Δημοκρατία δίνουν πλέον μάχη ψήφο -ψήφο προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρωτιά μέσω των αναποφάσιστων που έχουν απομείνει ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ επανήλθαν τα χαμόγελα που είχαν παγώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

http://www.iefimerida.gr

Απιστευτο! Εμεινε εγκυος απο καλαμαρι!

Δεν είναι λογοπαίγνιο, είναι πραγματικότητα!
Μια γυναίκα από τη Νότια Κορέα, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έμβρυο μέσα στο στόμα της.
Σύμφωνα με τη Daily Mail μια γυναίκα απολάμβανε το φαγητό της μέχρι που ένιωσε έναν πόνο στο στόμα και αρκετές ενοχλήσεις.
Πήγε στους γιατρούς και εκείνοι διαπίστωσαν ότι έχει κάποιους μικροοργανισμούς μέσα στη στοματική της κοιλότητα.
Σύμφωνα με την επιστημονική εφημερίδα του Εθνικού Κέντρου Βιοτεχνολογικής Πληροφορίας του Μέριλαντ, η 63χρονη γυναίκα κυοφορούσε μέσα στη στοματική κοιλότητα!!!
Αυτά τα μικροσκοπικά κεφαλόποδα που διαθέτουν τα καλαμάρια, τα χταπόδια κι άλλα θαλασσινά εδέσματα είχαν βρει καταφύγιο στα ούλα, τη γλώσσα και τα μάγουλα της γυναίκας, ενώ οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι είναι σπέρμα καλαμαριού! '
Οπως δημοσίευσε η εφημερίδα "δεν κατάπιε, αλλά έφτυσε αμέσως.
Παραπονέθηκε για τσιμπήματα και αίσθηση ξένων σωματιδίων μέσα στο στόμα της.
Κατά την εξέταση βρέθηκαν 12 λευκοί μικροοργανισμοί σαν έντομα που αναμείχθηκαν με τη βλεννογόνα ουσία γύρω στη στοματική κοιλότητα.
Κατά τη μορφολογική τους ανάλυση, οι συγκεκριμένοι μικροοργανισμοί ταυτοποιήθηκαν ως "σπερματοφόρο καλαμαριού", κάτι που το Science 2.0, το θεωρεί ισοδύναμο μ’ ένα κυπελλάκι σπέρματος.
Ανάλογα περιστατικά είναι συνήθη στην Άπω Ανατολή, της κυοφορίας μικροοργανισμών στο στόμα καθώς οι άνθρωποι συνηθίζουν να τρώνε ωμά θαλασσινά.
Αντιθέτως, στη Δύση οι άνθρωποι πριν φάνε πάντα μαγειρεμένα τα θαλασσινά, τα καθαρίζουν καλά και χωρίς να το γνωρίζουν αφαιρούν και τα σπερματοφόρα, ενώ είναι αδύνατο αυτοί οι μικροοργανισμοί να κολλήσουν στα χέρια γιατί το δέρμα είναι αρκετά σκληρό και αφιλόξενο.

http://www.radar.gr

Πως ακριβως δουλευει το ΔΝΤ

Κι όμως ακόμη και οι πιο περίπλοκες συναλλαγές μπορούν να εκφρασθούν απλά μέσα από μία εικονογραφημένη ιστορία ώστε να καταλάβουμε όλοι τι εστί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


Δείτε παρακάτω και θα σας λυθούν οι απορίες που είχατε έως τώρα…






Κάπως έτσι λοιπόν, δουλεύει το ΔΝΤ!!!

Πηγή: katara.gr


Παγκοσμια τραπεζα σπορων, η συγχρονη κιβωτος


Η Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων Svalbard είναι ένα ιδαίτερα ασφαλές θησαυροφυλάκιο σπόρων. Βρίσκεται στο νησί Spitsbergen του νορβηγικού αρχιπελάγους Svalbard, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 1120 χλμ Βόρειο Πόλο.
Η λειτουργία της άρχισε στις αρχές του 2008 και στόχος της είναι να βοηθήσει στη συντήρηση της βιοποικιλότητας στον πλανήτη, φιλοδοξώντας να συγκεντρώσει σπόρους από κάθε γνωστό είδος φυτού του πλανήτη.


Η κατασκευή της κόστισε 8 εκ. δολάρια ΗΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από τη νορβηγική κυβέρνηση. Διοικείται μετά από τριμερή συμφωνία της Νορβηγικής κυβέρνησης, του διεθνούς οργανισμού Global Crop Diversity Trust και του Nordic Genetic Resource Center (Κέντρο Γενετικών Πόρων των Σκανδιναβικών χωρών).
Το θησαυροφυλάκιο σπόρων χτίστηκε σε ένα παλιό ορυχείο και στο εσωτερικό του υπάρχουν κρυμένα αποθέματα σπόρων από όλη τη διατροφική αλυσίδα. Βρίσκεται ψηλά στο βουνό για να αποφύγει στην αύξηση της στάθμης της θάλασσας, αλλά και πολύ βαθειά στη γη για να είναι προστατευμένο ακόμη και από μία πυρηνική έκρηξη ή σύγκρουση μεγάλου μετεωρίτη με τη Γη.

Perierga.gr - Παγκόσμια τράπεζα σπόρων
Άν και η κατασκευή του αναζωπύρωσε τις θεωρίες σχετικά με το τέλος του κόσμου και τις επερχόμενες καταστροφές, ο βασικός του σκοπός είναι η προστασία της βιοποικιλότητας προσφέροντας ένα οργανωμένο χώρο αποθήκευσης επιπρόσθετα στις κατά τόπους τράπεζες σπόρων. Η διαχείριση των τοπικών αποθηκών πολλές φορές οδηγεί σε απώλεια ειδών. Η πρόσβαση στους σπόρους ορίζεται από τη Διεθνή Συνθήκη Γενετικών Πόρων Φυτών.


Σκοτωσε ο Κενεντι τη Μεριλιν;

«Η Μέριλιν δολοφονήθηκε» δηλώνει ο ιταλός καθηγητής Φραντσέσκο Μάρι, συγγραφέας ενός νέου βιβλίου, στο οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι ο Ρόμπερτ Κένεντι ήταν ο βασικότερος ύποπτος


Λος Αντζελες, 4 Αυγούστου 1962. Από το πρωί το τηλέφωνο στο νούμερο 12305 της Fifth Helena Drive είναι συνεχώς απασχολημένο. Η Μέριλιν Μονρόε μιλάει με τη Λουίζ ΝτιΜάτζιο, αδελφή του αγαπημένου της Τζο, τον οποίο ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί. Συζητούν για τη γαμήλια τελετή, στις 8 Αυγούστου, αλλά και για πράγματα που η μέλλουσα κουνιάδα δεν γνωρίζει και που «σύντομα θα μάθει». Λίγο αργότερα, σε μια συζήτηση με τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, το ύφος της σεξοβόμβας είναι αρκετά διαφορετικό: τον προειδοποιεί ότι, αν δεν ξεκαθαρίσει την αλήθεια για τη σχέση τους, θα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Και σίγουρα δεν θα μείνουν αδιάφοροι απέναντι στα γαργαλιστικά μυστικά που έχει να τους διηγηθεί για την πιο σημαντική οικογένεια της Αμερικής.


Ο RFK δεν αργεί να καταφθάσει στο σπίτι της λατρεμένης ξανθιάς του Χόλιγουντ. Μαζί του είναι ο κουνιάδος του, ο ηθοποιός Πίτερ Λόφορντ. Η Μέριλιν συγχύζεται. Γύρω στις επτά το απόγευμα φθάνει και ο ψυχίατρός της δρ Ραλφ Γκρίνσον για να της καλμάρει τα νεύρα. Οταν στις 19.30 ο γιατρός έχει πια φύγει, η ντίβα κρατάει και πάλι το ακουστικό του τηλεφώνου. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο Τζο ΝτιΜάτζιο τζούνιορ. Πιο ήρεμη τώρα, μιλάει ξανά με ενθουσιασμό για τον γάμο της με τον θρύλο του μπέιζμπολ.

Επειτα από μια μέρα γεμάτη εντάσεις, γύρω στις 21.30, η σταρ αποφασίζει να χαλαρώσει. Παίρνει μερικά από τα ηρεμιστικά που της έχει συστήσει ο γιατρός. Η ώρα είναι 22.00 και ο Μπόμπι Κένεντι επιστρέφει στο διαμέρισμα. Τον συνοδεύουν δύο ακόμη άνδρες – ο ένας κρατάει ιατρική τσάντα. Η Μέριλιν βρίσκεται στον ξενώνα με την γκουβερνάντα Γιούνις Μάρεϊ, την οποία έχει απολύσει. Η οικονόμος που δεν έχει φύγει ακόμη από το σπίτι φέρνει ένα κλύσμα, μια μέθοδο στην οποία η σταρ καταφεύγει για να διατηρείται κομψή. Αυτό το κλύσμα όμως δεν είναι αθώο. Περιέχει δηλητήριο και δεν θα αργήσει να δράσει. Στις 22.45 ο ατζέντης της δέχεται ένα τηλεφώνημα: η Μέριλιν Μονρόε είναι νεκρή. Δεν αυτοκτόνησε, όπως εσπευσμένα έγραψε στο πιστοποιητικό θανάτου της ο προϊστάμενος ιατροδικαστής του Λος Αντζελες Θίοντορ Κάρφεϊ. Ούτε ο πλανήτης στερήθηκε ξαφνικά το ξανθό του είδωλο «κατά λάθος». Ολα αυτά δεν τα υποστηρίζει άλλος ένας καθ’ έξιν συνωμοσιολόγος, αλλά τρεις ιταλοί επιστήμονες και ακαδημαϊκοί με περγαμηνές.

Η Μονρόε και ο δούκας της Τοσκάνης

«Η Μέριλιν δολοφονήθηκε» δηλώνει ρητά ο καθηγητής Ιατροδικαστικής - Τοξικολογίας Φραντσέσκο Μάρι, ο οποίος μαζί και με τη σύζυγό του και επίσης καθηγήτρια στην ίδια ειδικότητα Ελιζαμπέτα Μπερτόλ θέλησαν να κάνουν τη δική τους αυτοψία. Κι ας έχουν περάσει πέντε δεκαετίες. Οι δύο επιστήμονες που έχουν εξιχνιάσει αμφιλεγόμενους θανάτους όπως του Φραγκίσκου Α΄ των Μεδίκων και της συζύγου του, μελετώντας μάλιστα υπολείμματα σε σορούς 400 ετών, θέλησαν να λύσουν και το μυστήριο που ταλανίζει τους θαυμαστές του αιώνιου συμβόλου του σεξ.

«Στην περίπτωση της Μέριλιν, βέβαια, δεν μπορέσαμε να εξετάσουμε τη σορό» επισημαίνει στο BHmagazino ο καθηγητής Μάρι. «Ωστόσο» διευκρινίζει «ανατρέξαμε στα ντοκουμέντα, στη βιβλιογραφία γύρω από τον θάνατό της και κυρίως στις τοξικολογικές αναφορές της εποχής, τις οποίες και μελετήσαμε με τα σύγχρονα δεδομένα της ιατροδικαστικής - τοξικολογίας, όπως θα έκανε κάποιος ειδικός πριν από 50 χρόνια».

Το ζεύγος Μάρι - Μπερτόλ δεν περιορίστηκε στις ιατροδικαστικές - τοξικολογικές διαπιστώσεις. Ενωσε τις δυνάμεις του με εκείνες της εγκληματολόγου Μπάρμπαρα Γκουάλκο και με την ευκαιρία των 50 χρόνων από τον πολύκροτο θάνατο οι τρεις τους τιμούν τη μνήμη της ακαταμάχητης Νόρμα Τζιν Μπέικερ με το βιβλίο «L’ enigma della morte di Marilyn Monroe» (εκδόσεις Le Lettere) που μόλις κυκλοφόρησε.


Τα 47 θανάσιμα Nembutal

Πώς, επομένως, δίνουν την απάντηση στο «Αίνιγμα του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε», όπως μεταφράζεται ο τίτλος στα ελληνικά; «Μελετώντας κατ’ αρχάς τις εκθέσεις των τοξικολογικών εξετάσεων και συγκρίνοντας τα στοιχεία με πληθώρα παρόμοιων περιπτώσεων διαπιστώνεται ότι η σταρ θα έπρεπε να είχε πάρει τουλάχιστον 45-47 κάψουλες Nembutal (σ.σ.: η εμπορική ονομασία των βαρβιτουρικών χαπιών)» δηλώνει ο Φραντσέσκο Μάρι. Ο ίδιος σπεύδει να εξηγήσει γιατί αποκλείεται η περίπτωση το πιο σέξι αστέρι του Χόλιγουντ να έλαβε το φάρμακο διά της στοματικής οδού. «Πρώτον, γιατί εκείνη την ημέρα είχε στη διάθεσή της μόνο 25 κάψουλες. Και, δεύτερον, γιατί θα έπρεπε να είχαν παραμείνει υπολείμματα από το φάρμακο στο γαστρικό υγρό, τα οποία ποτέ δεν βρέθηκαν». Οσο για την περίπτωση της ενέσιμης ναρκωτικής ουσίας, ο ιταλός καθηγητής επισημαίνει ότι, παρά την ενδελεχή εξέταση στο άψυχο σώμα, ο βοηθός ιατροδικαστής Τόμας Νογκούτσι δεν βρήκε κανένα σημάδι από βελόνα. Αντίθετα, παρατήρησε μια μεγάλη φλεγμονή στο έντερο. Αρα, όπως συμπεραίνουν ο Μάρι και οι συνεργάτες του, «το φάρμακο είχε περάσει μέσω κλύσματος».

Δεν είναι ωστόσο μόνο τα εργαστηριακά δεδομένα. Οι τρεις καθηγητές στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας δίνουν στο βιβλίο τους έμφαση και στην ψυχολογία της Μέριλιν τις ημέρες πριν από τον θάνατό της: ήταν πολύ ερωτευμένη με τον Τζο ΝτιΜάτζιο (σ.σ.: έχει βρεθεί μισοτελειωμένο γράμμα όπου του εξέφραζε τον έρωτά της) και γεμάτη χαρά για την προοπτική ανανέωσης των όρκων τους. «Ο ίδιος ο ψυχίατρός της είπε στον βοηθό του προϊσταμένου ιατροδικαστή: “Είμαι σίγουρος ότι η Μέριλιν δεν αυτοκτόνησε”» μας λέει και πάλι ο καθηγητής Μάρι, αναφέροντας ότι για του λόγου το αληθές ο δρ Γκρίνσον έδωσε ηχητικό ντοκουμέντο στον Νογκούτσι. Οταν ο ιατροδικαστής το άκουσε, πράγματι πείστηκε γράφοντας σχετική αναφορά στον προϊστάμενό του. Παρ’ όλα αυτά, δύο ημέρες μετά ο Θίοντορ Κάρφεϊ ανακοίνωσε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Οι αντιφάσεις στο τραγικό τέλος της λαμπερής αυτής ζωής δεν σταματούν εδώ. Αν και ο θάνατος είχε επέλθει πολλές ώρες νωρίτερα, η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 4.15 το πρωί. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο επιθεωρητής που αφίχθη πρώτος βρήκε την γκουβερνάντα να πλένει τα... σεντόνια, ενώ μόλις είχε επιδιορθωθεί το τζάμι στο παράθυρο της κρεβατοκάμαρας, το οποίο, όπως ισχυρίστηκαν, είχε σπάσει ο δρ Γκρίνσον για να μπει στο δωμάτιο που ήταν κλειδωμένο. Επίσης ο αστυνομικός πρόσεξε ότι δίπλα στο νεκρό σώμα δεν υπήρχε ποτήρι για νερό. Ωστόσο, στις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν αργότερα φαινόταν και το ποτήρι και το μπουκάλι με τα χάπια. «Και πάλι όμως» τονίζει ο καθηγητής Μάρι «στο μπάνιο της Μέριλιν δεν υπήρχε καν τρεχούμενο νερό» λόγω επισκευών...


Το καυτό κόκκινο σημειωματάριο

Επειτα, κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, εκτός από αίμα και συκώτι, ο Νογκούτσι είχε πάρει δείγματα και από άλλα όργανα, τα οποία είχε βάλει στο ψυγείο του γραφείου του προϊσταμένου ιατροδικαστή. Και αυτά εξαφανίστηκαν. Το κυριότερο, όμως, εξαφανίστηκε το περίφημο κόκκινο σημειωματάριο στο οποίο η σταρ έγραφε τα πάντα – τα περισσότερα από τα οποία, σύμφωνα με πληθώρα απόψεων, θα έκαναν πολλούς ισχυρούς να ιδρώνουν.

Ενα άλλο συμβάν που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη υποψία; Είκοσι πέντε χρόνια μετά τον θάνατό της αποκαλύφθηκε ότι η Μέριλιν δεν άφησε την τελευταία της πνοή στην κρεβατοκάμαρά της, αλλά στον ξενώνα. Και, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γιατρός της κάλεσε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή τη μετέφεραν στο δωμάτιό της. Τότε ήταν που την τοποθέτησαν μπρούμυτα στο κρεβάτι και με το ακουστικό στο χέρι.

Οι μαρτυρίες που επέμεναν ότι η απώλεια της λαμπερής κυρίας του Χόλιγουντ ήταν εγκληματική πράξη συνέχισαν να τροφοδοτούν το αστυνομικό αυτό θρίλερ ως και πρόσφατα. Πριν από περίπου έξι χρόνια και η κόρη της Λουίζ ΝτιΜάτζιο, Τζουν, εξέδωσε τη δική της ιστορία υποστηρίζοντας ότι η μητέρα της γνώριζε το όνομα του δολοφόνου της Μέριλιν. Αλλά δεν μαρτύρησε ποτέ το μυστικό, γιατί επέμενε ότι ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου της οικογένειάς της.

Ποιος θα μπορούσε να είναι όμως ο δολοφόνος βάσει του νέου βιβλίου των τριών επιστημόνων από την Ιταλία; «Ο Κένεντι και/ή οι μυστικές υπηρεσίες που ήθελαν να καλύψουν τα μυστικά του κράτους» υποθέτει ο Μάρι. «Πιθανόν να συνεργάστηκαν με την γκουβερνάντα καθώς ήταν εκείνη που έκανε τα κλύσματα στην αξέχαστη σταρ. Και πιθανόν η Μέριλιν να έκανε το κλύσμα με τη θέλησή της χωρίς να ξέρει τι έχει μέσα» τονίζει ο ιταλός καθηγητής.

«Η αλήθεια όμως ίσως δεν μαθευτεί ποτέ», όπως και ο ίδιος εκτιμά. Αλλά ούτε θα σταματήσει και η αναζήτησή της. Ισως γιατί είναι ακριβώς το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της πλατινέ σεξοβόμβας που θα διατηρεί για πάντα τον θρύλο της ζωντανό. Ισως γιατί τελικά είναι η μοίρα της Μέριλιν Μονρόε, η οποία κηδεύτηκε την ημέρα που σχεδίαζε να ξαναπαντρευτεί, που της το χρωστάει.


vimagazino

Η ευθραυστη Marilyn Monroe



Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες της



Η μορφή της έχει αποτυπωθεί σε χιλιάδες φωτογραφίες. Πενήντα χρόνια μετά το θάνατο της Marilyn Monroe, η εικόνα της ακόμα συγκινεί αποκαλύπτοντας τον εύθραυστο άνθρωπο πίσω από τη λαμπερή σταρ. Οι φωτογραφίες περιλαμβάνονται στο βιβλίο «Marilyn By Magnum» που κυκλοφόρησε για την 50η επέτειο από τον τραγικό της θάνατο το 1962. Τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Philippe Halsman και αποκαλύπτουν πόσο εύθραυστη ήταν η Marilyn Monroe.



Ποζάροντας στα ροζ, είναι επίσης εμφανείς οι γοητευτικές καμπύλες της και οι διάσημες ξανθές μπούκλες της. 

Η φωτογράφηση έγινε το 1952, την ίδια χρονιά που γύρισε το «Niagara» με τον Joseph Cotten και πρωταγωνίστησε στο «Gentlemen Prefer Blondes». Ήταν 26 χρονών.

Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται φωτογραφίες από τις οποίες πολλές ανήκουν στην κολεκτίβα Magnum, το πρακτορείο που ίδρυσαν οι Robert Capa, Henri Cartier-Bresson, George Rodger και David «Chim» Seymour το 1947.

«Γονατιζω, μονο για να βαλω δυναμη και να σηκωθω»

Mια φωτογραφία με ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα, γεμάτη νόημα κάνει το γύρο των social media τις τελευταίες μέρες.Κόντρα στους δύσκολους καιρούς, τα μνημόνια και τα νέα μέτρα, τονίζοντας ότι θα αντέξουμε και θα νικήσουμε...
Τη φωτογραφία με τον άνδρα γονατισμένο και φόντο την ελληνική σημαία δημοσιεύουν αρκετοί Έλληνες σε Facebook και Twitter, με ένα κοινό μήνυμα: «Γονατίζω, μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ».


ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ


ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
(υπογράφεται πριν τον αρραβώνα, για να δοθεί το χρονικό περιθώριο στα μέλη, να _μη_ φτάσουν στο γάμο, αν το άλλο μέλος δεν ενεργεί κατά τα καθοριζόμενα στο παρόν συμβόλαιο).

Σήμερον, την ....... και ώρα ..... οι ....... και ........... που στο εξής θα αποκαλούνται "Αφέντης" και "Γυναίκα", συμφωνούν και αποδέχονται τους κάτωθι όρους, προκειμένου να προχωρήσουν ομαλά, στην τελετή του αρραβώνα τους.

Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι σε όλες τις περιπτώσεις οι κάτωθι όροι θα τηρούνται απαρεγκλίτως, από τα συμβαλλόμενα μέρη, και οποιαδήποτε παρέκκλιση θα δίνει αυτομάτως το ηθικό και πρακτικό δικαίωμα στον "Αφέντη" να διαλύσει τον αρραβώνα του.

ʼρθρον 1ο Το σπίτι διοικείται από τον "Αφέντη" και η "Γυναίκα" οφείλει να εφαρμόζει και να υποστηρίζει άνευ οιασδήποτε αντιρρήσεως, τις αποφάσεις και θέσεις αυτού.
ʼρθρον 2ο Οποιουδήποτε αιτήματος της "Γυναίκας" θα προηγείται έγγραφο request (θα εφοδιαστεί με έντυπα request ανάλογα των περιπτώσεων). Ο "Αφέντης" οφείλει να απαντά εντός τριών (3) μηνών το πολύ.
ʼρθρον 3ο Η γκρίνια α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι. Η "Γυναίκα" οφείλει, τουλάχιστον όσες ώρες βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του "Αφέντη", να είναι γλυκιά, χαμογελαστή και πρόσχαρη, πειθαρχώντας σε κάθε του απόφαση.
ʼρθρον 4ο Η "Γυναίκα" οφείλει να κρατάει το νοικοκυριό σε άριστη κατάσταση χρησιμοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο της, ακόμα και σε βάρος της αναπαύσεώς της - και με τα μέσα που της παραχωρεί ο "Αφέντης" - προκειμένου να προσφέρει περιβάλλον καθαρό και όμορφο στον "Αφέντη".
ʼρθρον 5ο Οφείλει επίσης να προσφέρει φαγητό ημέρας στον "Αφέντη", σύμφωνα με τις οδηγίες και απαιτήσεις αυτού.
ʼρθρον 6ο Η "Γυναίκα" οφείλει να παραδίδει στον "Αφέντη" όλα τα χρήματα που βγάζει από τη δουλειά της, έχει δε το δικαίωμα να προτείνει άπαξ τρόπο επένδυσης. Ο "Αφέντης" αποφασίζει σε διάστημα τριών (3) μηνών από την κοινοποίηση του αιτήματος της "Γυναίκας". Α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι ρητά και κατηγορηματικά στη "Γυναίκα" να κρίνει και κυρίως να επικρίνει τις επιλογές του "Αφέντη".
ʼρθρον 7ο Χειροδικία προς συμμόρφωση της "Γυναίκας" επιτρέπεται μόνον σε ειδικές περιπτώσεις και αφού γίνει προσπάθεια, από τον "Αφέντη", για χειραγώγηση με λεκτικό τρόπο. Οι ειδικές περιπτώσεις θα κρίνονται και θα αξιολογούνται πάντα κατά την κρίση του "Αφέντη".
ʼρθρον 8ο Η "Γυναίκα" τεκνοποιεί μόνο άρρενες. Ο τόπος και ο χρόνος εγκυμοσύνης αποτελεί θέμα το οποίο έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του "Αφέντη". Τα ονόματα των τέκνων επιλέγονται από τον "Αφέντη" κατά την απόλυτο κρίση αυτού. Η διαπαιδαγώγηση των τέκνων θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του "Αφέντη".
ʼρθρον 9ο Κατά παράβαση του άνω άρθρου και προκειμένου να δοθεί και το όνομα ............... επιτρέπεται η τεκνοποίηση θήλεως άπαξ.
ʼρθρον 10ο Ο "Αφέντης" έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διατηρήσει ποικιλία στην ερωτική του ζωή συνευρισκόμενος κατά την απόλυτο κρίση αυτού, οποτεδήποτε, οπουδήποτε και με οποιανδήποτε ερωτική σύντροφο επιλέξει κατά προτίμηση.
ʼρθρον 11ο Η "Γυναίκα" οφείλει να είναι μ ο ν ο γ α μ ι κ ή εκπληρώνοντας όλες τις ερωτικές επιθυμίες του "Αφέντη" ακόμα και αν αυτές ξεπερνάνε τα όρια του βίτσιου, δείχνοντας προθυμία και ευχαρίστηση.
ʼρθρον 12ο Απαγορεύεται ρητά τόσο η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων όσο και η ακρόαση μουσικών ακουσμάτων μη εγκεκριμένων από τον "Αφέντη".
ʼρθρον 13ο Ο "Αφέντης" διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να συμπληρώσει μ ο ν ο μ ε ρ ώ ς το παρόν συμφωνητικό, οποιαδήποτε στιγμή θεωρηθεί απαραίτητο από αυτόν.
ʼρθρον 14ο Η απόλυτη παραδοχή όλων των ως άνω όρων και από τους δύο συμβαλλομένους, αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για την συνέχιση της διαδικασίας αρραβωνίσματος των.
Οι συμβαλλόμενοι

Η αναρτηση και η απαντηση-Πολυ γελιο

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
 
Γράφει ο «Μέσος Έλληνας»

Στα πεζοφάναρα της Γερμανίας



Πριν είκοσι περίπου χρόνια βρέθηκα κάποια στιγμή σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας. Ήτανε η πρώτη φορά που ταξίδευα εκτός Ελλάδας. Η νοοτροπία μου; Εντελώς φυσιολογική, κλασικός “Ελληνάρας”.Κάποια στιγμή βρέθηκα μόνος μου –χωρίς να συνοδεύομε από άλλους Έλληνες- στο εμπορικό κέντρο της μικρής αυτής πόλης. Αφού έκανα τα ψώνια μου, πήρα το δρόμο για το μέρος που έμενα. Σε λίγο έφτασα σε ένα δρόμο όπου υπήρχαν φανάρια για πεζούς. Στο σημείο αυτό έφτασα μαζί με περίπου δέκα-είκοσι Γερμανούς, που κι’ αυτοί θέλανε να διασχίσουνε κάθετα το οδόστρωμα. Το χρώμα του σηματοδότη για τους πεζούς ήτανε κόκκινο. Εγώ κοίταξα αριστερά, κοίταξα δεξιά και αφού είδα ότι από καμιά κατεύθυνση δεν ερχότανε οχήματα, ξεκίνησα και διέσχισα το δρόμο. Φτάνοντας στην άλλη πλευρά του δρόμου, διαπίστωσα, πως κανένας απ’ τους υπόλοιπους δεν με ακολούθησε και όλοι τους περίμεναν να ανάψει ο πράσινος σηματοδότης για να περάσουν απέναντι. Γύρισα και τους είδα να με κοιτάζουν με ένα υποτιμητικό βλέμμα και ένοιωσα ένα αίσθημα ντροπής να με κυριεύει.



Έμεινα άλλα δύο χρόνια στη Γερμανία· ποτέ δεν ξαναπέρασα με κόκκινο.



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

antisocial έγραψε:

Πριν είκοσι περίπου χρόνια βρέθηκα κάποια στιγμή σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας. Ήτανε η πρώτη φορά που ταξίδευα εκτός Ελλάδας. Η νοοτροπία μου; Εντελώς φυσιολογική, κλασικός “Ελληνάρας”.

Κάποια στιγμή βρέθηκα μόνος μου –χωρίς να συνοδεύομε από άλλους Έλληνες- στο εμπορικό κέντρο της μικρής αυτής πόλης. Αφού έκανα τα ψώνια μου, πήρα το δρόμο για το μέρος που έμενα. Σε λίγο έφτασα σε ένα δρόμο όπου υπήρχαν φανάρια για πεζούς. Στο σημείο αυτό έφτασα μαζί με περίπου δέκα-είκοσι Γερμανούς, που κι’ αυτοί θέλανε να διασχίσουνε κάθετα το οδόστρωμα. Το χρώμα του σηματοδότη για τους πεζούς ήτανε κόκκινο. Εγώ κοίταξα αριστερά, κοίταξα δεξιά και αφού είδα ότι από καμιά κατεύθυνση δεν ερχότανε οχήματα, ξεκίνησα και διέσχισα το δρόμο. Φτάνοντας στην άλλη πλευρά του δρόμου, διαπίστωσα, πως κανένας απ’ τους υπόλοιπους δεν με ακολούθησε και όλοι τους περίμεναν να ανάψει ο πράσινος σηματοδότης για να περάσουν απέναντι. Γύρισα και τους είδα να με κοιτάζουν με ένα υποτιμητικό βλέμμα και ένοιωσα ένα αίσθημα ντροπής να με κυριεύει.

Μετά από 3 μέρες περνάω από το ίδιο σημείο και βλέπω τους ίδιους Γερμανούς να περιμένουν υπομονετικά να ανάψει πράσινο ο χαλασμένος σηματοδότης και τους είδα να με κοιτάζουν πάλι με το ίδιο υποτιμητικό βλέμμα.Με τρεμάμενα χέρια σηκώνω τη μηχανή και τραβάω αυτή την φωτογραφία.Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.


Εικόνα

Αυξανεται η λιστα των φεγγαριων του Δια

      Εντοπίστηκαν άλλα δύο ανεβάζοντας τον αριθμό των δορυφόρων του πλανήτη στους 67

Τον Σεπτέμβριο του 2010 εντοπίστηκαν δύο σώματα να κινούνται κοντά στον Δια. Μετά από δύο χρόνια παρατηρήσεων οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για δύο ακόμη δορυφόρους του γίγαντα του ηλιακού μας συστήματος. Ετσι ο αριθμός των δορυφόρων του Δία ανέρχεται πλέον στους 67.
Τα «νέα» φεγγάρια
Ο εντοπισμός των δύο σωμάτων έγινε από ανεξάρτητες ομάδες με τη βοήθεια των τηλεσκοπίων Hale στις ΗΠΑ και CFHT στη Χαβάη. Τα δύο σώματα έλαβαν την ονομασία S/2010 J1 και  S/2010 J2 και οι επιστήμονες συνέχισαν να τα παρατηρούν και ανακάλυψαν ότι πρόκειται για δύο ακόμη δορυφόρους του Δία. Ο S/2010 J1 βρίσκεται σε απόσταση 23.5 χλμ από τον Δία, έχει διάμετρο τριών χιλιομέτρων και ολοκληρώνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον πλανήτη σε 24 μήνες. Ο S/2010 J2 βρίσκεται σε απόσταση 21 εκατομμυρίων χλμ από τον Δία, έχει διάμετρο δύο χλμ και ολοκληρώνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον πλανήτη σε 19 μήνες. Ο S/2010 J2 είναι ο μικρότερος δορυφόρος του Δία αλλά και του ηλιακού μας συστήματος.
«Είναι συναρπαστικό να ανακαλύπτεις τον μικρότερο δορυφόρο του ηλιακού μας συστήματος και μάλιστα η ανακάλυψη να έχει γίνει με επίγεια όργανα παρατήρησης»αναφέρει ο Μάικ Αλεξάντερσεν, ερευνητής του Πανεπιστημίου British Columbia στον Καναδά που ήταν μέλος της ερευνητικής ομάδας που ανακάλυψε τον S/2010 J1.
Υπάρχουν και άλλοι
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι υπάρχουν και άλλοι μεγάλοι βράχοι διαμέτρου 1-3 χλμ που κινούνται σε τροχιά γύρω από τον Δία. Θεωρούν ότι αυτά τα σώματα είναι προϊόν συγκρούσεων κομητών και αστεροειδών με μεγαλύτερους δορυφόρους του Δία οι οποίοι «διαμελίστηκαν» μετά από αυτές τις συγκρούσεις. Τα ευρήματα για τους δύο δορυφόρους δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Astronomical Journal.
Μέσα στον κύκλο εικονίζεται ο δορυφόρος S/2010 J1, ένας από τους δύο «νέους» δορυφόρους του Δία
http://www.tovima.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger