Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παγκόσμιο σοκ! "Ανέστησαν" την 8χρονη που υποτίθεται είχε πεθάνει την πρώτη νύχτα του γάμου της

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013


Οι αρχές της Υεμένης παρουσίασαν σήμερα στους δημοσιογράφους ένα κοριτσάκι το οποίο δήλωσε ότι ονομάζεται Ραουάν, σε μια προσπάθεια να διαψεύσουν τις πληροφορίες ότι η 8χρονη πέθανε την πρώτη νύχτα του γάμου της, μετά το βιασμό της από τον 40χρονο Σαουδάραβα σύζυγό της.

Oι πληροφορίες τοπικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης, αλλά και οι καταγγελίες των ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα για το θάνατο της μικρής, προκάλεσαν σάλο στη χώρα και στο εξωτερικό. 

Η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον κάλεσε μάλιστα την Σαναά να απαγορεύσει τους γάμους παιδιών, μια πρακτική πολύ συνηθισμένη στην Υεμένη.

"Ιδού η Ραουάν. Είναι ζωντανή και δεν έχει παντρευτεί", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε ο διευθυντής της υπηρεσίας εγκληματικών ερευνών της περιοχής Χάραντ, στην επαρχία Χάτζα, ο Μούσελχ Αλ Γάζι.

Το κορίτσι βεβαίωσε ότι ονομάζεται Ραουάν Μοχάμεντ Άμπντο Χατάνε και ότι δεν έχει παντρευτεί. "Όλα όσα λένε είναι λάθος. Η μεγαλύτερη αδελφή μου, που είναι 18 χρονών, παντρεύτηκε πρόσφατα", είπε η μικρή. Δίπλα της έστεκε ένας άνδρας που κατά τις αρχές είναι ο πατέρας της, ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση.

Την περασμένη Παρασκευή η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι συγκρότησε μια επιτροπή που θα ερευνούσε τις καταγγελίες για το θάνατο του παιδιού. 

Την επόμενη ημέρα η υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χούρια Μασούρ ανακοίνωσε ότι θέλει να προωθήσει ένα νομοσχέδιο που θα ορίζει τα 18 ως νόμιμη ηλικία γάμου για τις γυναίκες στην Υεμένη.

http://www.newsit.gr/

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK! Αυτή είναι η φωτογραφία του Ηλία Κασιδιάρη που προκάλεσε ΣΑΛΟ!


Δείτε στο Athens Magazine την φωτογραφία που πόσταρε στον λογαριασμό του στο facebook ο Ηλίας Κασιδιάρης και προκάλεσε σάλο με αρκετά σχόλια.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιδίδει τις γνώσεις του στο μποξ και ήθελε να το μοιραστεί δημόσια.

Τα συμπεράσματα δικά σας:



Είδηση σοκ: γυναίκα υποστηρίζει πως έμεινε έγκυος από ταινία 3D!


Τι άλλο θα ακούσουμε..

Όσο τρελό και αν σας φαίνεται, μία γυναίκα ισχυρίζεται πως έμεινε έγκυος και γέννησε τελικά ένα μελαμψό παιδάκι, εξαιτίας μίας ταινίας 3D. Η Τζένιφερ Στιούαρτ είναι παντρεμένη με τον Έρικ Τζόνσον, o oποίος και υπηρετούσε έναν χρόνο σε στρατιωτική βάση στο Ιράκ.

Μόλις επέστρεψε, ο λευκός Έρικ βρήκε την επίσης λευκή σύζυγό του αγκαλιά με το μαύρο τους παιδάκι το οποίο εκείνη του εξήγησε ότι συνέλαβε παρακολουθώντας ταινία σε 3D.

«Δεν βρίσκω τον λόγο να μην την πιστέψω, αφού τα 3D φιλμ είναι πολύ αληθοφανή. Σήμερα με την τεχνολογία όλα είναι δυνατά», δήλωσε, αναγνωρίζοντας το παιδί ως δικό του.

«Έναν μήνα αφότου είδα την ταινία, ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος. Θα κάνω μήνυση στον κινηματογράφο και στους παραγωγούς. Ευτυχώς ο σύζυγός μου με πιστεύει. Θα μπορούσε να έχει καταστρέψει τον γάμο μου, αλλά ξέρει ότι του είμαι πιστή», δήλωσε η πιστή σύζυγος και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο. 

Καμμένος: «Είστε αστεία και ψεύτρα»



Και τελικά έφυγε από μόνος του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά την τηλεοπτική του αντιπαράθεση με τη δημοσιογράφο-παρουσιάστρια του STAR, Πόπη Τσαπανίδου.


Αφορμή η προτροπή του κ. Καμμένου σε κατοίκους της Χαλκιδικής να λιντσάρουν το δήμαρχο Αριστοτέλη, Χρήστο Πάχτα. Ο κ. Καμμένος δήλωσε νωρίτερα ότι εννοούσε «πολιτικό λιντσάρισμα». Είπε συγκεκριμένα: «Δεν ήταν δήλωση στις κάμερες, ήταν μια συζήτηση που είχα με μανάδες που τα παιδιά τους έπιναν επί 22 ημέρες νερό με αρσενικό. Με ρώτησαν λοιπόν: Τι να κάνουμε με τον Πάχτα; Να τον λιντσάρουμε; Και τους είπα: Ναι, να τον λιντσάρετε πολιτικά. Δεν είπα να τον δείρουν, είπα να τον λιντσάρουν πολιτικά».

Λ.Χ.
http://www.athensvoice.gr/


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΡΑΞΥ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Έντονο και φορτισμένο ήταν σήμερα το κλίμα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, στο Star. Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και την αποχώρηση από το πλατό του αρχηγού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, που ήταν σήμερα καλεσμένος, τελείωσε βίαια η κουβέντα τους. Τι έγινε;

Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση της δημοσιογράφου για την περιβόητη δήλωση περί«λιντσαρίσματος», προκαλώντας τον εκνευρισμό του κ. Καμμένου που είπε χαρακτηριστικά: «Όσο και να εμμένετε, αντιλαμβάνομαι ότι σας λένε να κάνετε αυτή την ερώτηση. Δεν είστε ευγενική. Λέτε ψέματα. Είστε αστεία και ψεύτρα«!

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα άκουγε και απάντησε λέγοντας: "Μου επιτίθεστε… Αστειεύεστε; Θα μας τρελάνετε; προσπαθώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου! Κανονικά θα έπρεπε να σας έχω πετάξει έξω από το στούντιο!"

Μετά από αυτή τη φράση, ο Πάνος Καμμένος έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε.

Δείτε τον καυγά της Πόπης Τσαπανίδου και του Πάνου Καμμένου

 govastileto.gr 

Βρέθηκε γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού 200 εκατ. ετών! (Βίντεο)

ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ;
Αυτό το καταπληκτικό αποτύπωμα σε γρανίτη ανακαλύφθηκε το 1912 από έναν κυνηγό που ονομάζεται Stoffel Coetzee, ενώ κυνηγούσε στην απομακρυσμένη περιοχή. 

Βρίσκεται στη Νότια Αφρική, κοντά στην πόλη της Mpaluzi, κοντά στα σύνορα με τη Σουαζιλάνδη. Εκτιμάται ότι είναι μεταξύ 200 εκατ. και 3 δισεκατομμυρίων ετών, λόγω της τρέχουσας κατανόησης του σχηματισμού των γρανιτών στην ιστορία της Γης. 

Ο Michael Tellinger μας δείχνει αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπήρχαν γίγαντες στη γη πολύ καιρό πριν. 
Δείτε το βίντεο:

aneksigita-fainomena

Ανέβηκε στο Κιλιμάντζαρο με… τα χέρια του!



Ο Spencer West ξύπνησε στις 4:30 το πρωί προκειμένου να ξεκινήσει όσο νωρίτερα γινόταν το ταξίδι του προς την κορυφή του Κιλιμάντζαρου. Μετακινιόταν αργά αλλά σταθερά στο βραχώδες μονοπάτι. Παλάμη με παλάμη κατακτούσε σιγά σιγά κάθε εκατοστό του βουνού. Και τα κατάφερε. Εξουθενωμένος από την υπερπροσπάθεια κατάφερε να φθάσει στο στόχο του στις 11:15 το πρωί κι έπειτα… να καταρρεύσει. Σε αντίθεση με άλλα βουνά, όπως το Έβερεστ, το βουνό των 5895 μέτρων στην Τανζανία είναι πιο «φιλικό» προς τους ορειβάτες αφού έχει πιο βατές διαδρομές. Και σε αντίθεση με άλλους ορειβάτες, ο West έφθασε στην κορυφή του με τα χέρια του, αφού δεν έχει πόδια.

«…Ήταν απίστευτο που τελικά τα καταφέραμε μετά από όλες τις δυσκολίες που περάσαμε» είπε ο 31χρονος. «Θα έλεγα ότι νιώθω τόσο ταπεινός μπροστά σε αυτό και ταυτόχρονα τόσο συγκλονισμένος». Το ταξίδι συνολικά διήρκησε 7 ημέρες για τον ατρόμητο ορειβάτη από το Τορόντο και τους καλύτερους φίλους του που φυσικά δεν τον άφησαν μόνο στο σπουδαίο αυτό εγχείρημα. Η παρέα πέρασε μέσα από ζούγκλες, χιονισμένα τοπία αλλά και αχανείς εκτάσεις μέχρι να φθάσει στην τελική ευθεία. Ο West διένυσε το 80% περίπου της διαδρομής με τα χέρια του, τα οποία μάλιστα μάτωσαν από το σκληροτράχηλο έδαφος παρά το ότι φορούσε γάντια. Το υπόλοιπο –κι εφόσον το επέτρεπαν οι συνθήκες, το διένυσε με το αναπηρικό του καροτσάκι. Κι όταν η κούραση τον κατέβαλε απλά.. ανέβαινε στις πλάτες των συντρόφων του που τον μετέφεραν.

Ο Spencer West γεννήθηκε με αγενεσία του ιερού οστού, μια σπάνια ασθένεια η οποία δεν επιτρέπει στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης να αναπτυχθεί κανονικά ενώ και τα πόδια του αναπτύσσονται σα να κάθεται. Οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό σε ηλικία 3 ετών. «Οι γιατροί μας έλεγαν ότι ήταν μωρό ότι δεν θα κατάφερνε και πολλά στην ζωή του» λέει η μητέρα του Tonette. «Θα ακολουθούσε δραστηριότητες όπως η ανάγνωση ή η συγγραφή» Ο ίδιος βέβαια τους διέψευσε πανηγυρικά, αφού με σκληρή δουλειά κατάφερε να χρησιμοποιεί τα χέρια του ως πόδια και αεικίνητος να καταπιάνεται με οτιδήποτε θελήσει. Έχει μάλιστα αναπτύξει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο επιχειρώντας να αφυπνίσει όλον τον κόσμο.

Έπειτα ήρθε το ταξίδι στο Κιλιμάντζαρο, το οποίο οργάνωσε για δύο λόγους. Ο πρώτος να αποτελέσει τους άλλους προκειμένου να προσπαθήσουν να καταφέρουν το αδύνατο. Δεύτερον να μαζέψει χρήματα, 750.000 δολάρια για την ακρίβεια προκειμένου να προσφέρει ένα σύστημα καθαρισμού του νερού για 20.000 Κενυάτες. Ο Spencer τα κατάφερε. Ανέβηκε στην κορυφή του Κιλιμάντζαρου με τα χέρια του κι από εκεί ψηλά απέδειξε τη δύναμη της ψυχής. Ασχέτως των όποιων σωματικών δυσλειτουργιών.

πηγή: goodstory.gr

Φρίκη! Δείτε τι συμφώνησαν να κάνουν τα κτήνη στο παιδί τους πριν καν γεννηθεί!


Μια απίστευτης σκληρότητας ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ένοχους ένα πρώην ζευγάρι στη Φλόριντα των ΗΠΑ, που κατά συρροή κακοποιούσαν σ$ξουαλικά την κόρη τους!

Οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης προκάλεσαν σοκ, μιας και όπως φαίνεται το ζευγάρι είχε συμφωνήσει για τα όσα θα επακολουθούσαν πριν καν το παιδί γεννηθεί!

Ο Jonathan Adleta είχε μιλήσει στη μέλλουσα σύζυγό του για το διεστραμμένο πάθος του.

Όταν η Sarah Adleta έμεινε έγκυος, ο Jonathan είπε πως θα την παντρεύονταν μόνο εάν συμφωνούσε να του ικανοποιήσει τις φρικώδεις ορέξεις του!

Η γυναίκα συμφώνησε και τελικά παντρεύτηκαν, το 2010.

Το πρώτο παιδί ήταν ένα κορίτσι που ο 25χρονος βίαζε και κακοποιούσε, με τη συναίνεση της μητέρας. Μάλιστα, η 29χρονη Sarah προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη της, εξήγησε πως το έκανε γιατί φοβόταν ότι διαφορετικά θα έχανε το ενδιαφέρον του συζύγου της.

Δήλωσε ότι τον αγαπούσε, χρειάζονταν την οικονομική ασφάλεια που της προσέφερε και πως θα έκανε τα πάντα για να μην τον χάσει.

Λίγο καιρό μετά τη γέννηση της κόρης, το ζευγάρι απέκτησε και ένα γιο.

Ωστόσο, στα τέλη του 2011, ο Jonathan υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Ο Jonathan Adleta ήταν πεζοναύτης και την εποχή εκείνη υπηρετούσε στο Αφγανιστάν.

Την άνοιξη του 2012, ο Jonathan βρήκε μια νέα σύντροφο η οποία επίσης δέχτηκε να του επιτρέψει την κακοποίηση της δίκη της κόρη, με την ίδια να παρακολουθεί, όπως ομολόγησε στο δικαστήριο.

Η δράση του παιδόφιλου τερματίστηκε όταν η Sarah ξεκίνησε να επικοινωνεί με έναν άλλο άντρα από τη Βόρεια Καρολίνα.

Όπως ομολόγησε, παρακολουθούσε τη γυναίκα να κακοποιεί σεξουαλικά την κόρη της μέσω του Skype!

Το FBI ειδοποιήθηκε για τη δράση μιας γυναίκας που έστελνε γυμνές φωτογραφίες με την ίδια και ένα παιδί.

Έτσι βρέθηκε στα χνάρια της Sarah και η φρικτή ιστορία ξετυλίχθηκε.

Τόσο η Sarah, όσο και ο Jonathan κρίθηκαν ένοχοι και αναμένεται να τους ανακοινωθεί η ποινή τους. Η γυναίκα αντιμετωπίζει φυλάκιση 15 με 30 χρόνια για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, ενώ ο Jonathan ισόβια κάθειρξη.

ΖΑΜΑΝ: Η Τουρκία έχει την μοναδική ευκαιρία να “αγοράσει” την Ελλάδα!


ΖΑΜΑΝ Η Τουρκία βασικός εταίρος στο Grecovery, καθώς η Ελλάδα άνοιξε την οικονομία της.

“Η Ελλάδα έχει χαλαρώσει στο Αιγαίο από την ώρα που πτώχευσε”!
Ένα αποκαλυπτικό άρθρο δημοσίευσε η Τούρκικη ΖΑΜΑΝ την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 σχετικά με την οικονομική διείσδυση των Τούρκων επιχειρηματιών στις ελληνικές αγορές αλλά και κατ¨επέκταση, στις αγορές τις ευροζώνης

Ουτε στα πιο τρελλά τους ονειρα Τούρκοι δεν είχαν δει την οικονομική διείσδυση στην Ευρώπη, που τους προσφέρει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Βέβαια είναι στην φύση των καπιταλιστών να εξαπλώνονται. Εστω και με εθνική-κρατική συγκρότηση.

Αλλά εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά καθώς υπάρχουν και άλλα ζητήματα.

Στο άρθρο της ΖΑΜΑΝ, με τίτλο “Η Τουρκία θα είναι βασικός εταίρος στην οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας”. ο Μουσταφά Κουτλάι, ένας πολιτικός ερευνητής οικονομίας του Διεθνούς Στρατηγικού Οργανισμού Έρευνας της Άγκυρας (USAK), δηλώνει ότι “καθώς η Τουρκία είναι γεωγραφικά κοντά στην Ελλάδα και έχει μια αναπτυσσόμενη οικονομία σε ένα σημαντικό μέγεθος στην αγοράς διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας”,

δηλώνοντας λίγο παρακάτω ότι η οικονομική κρίση οδήγησε την Ελλάδα να ανοίξει την οικονομία της, και ότι τώρα είναι ευκολότερο για τους Τούρκους επιχειρηματίες να διεισδύσουν στις ελληνικές αγορές καθώς κανείς δεν εξετάζει ποιος κάνει την επένδυση:

”Η Ελλάδα ήρε τα ψυχολογικά εμπόδια. Δεν είναι πλέον σημαντικό ποιος είναι αυτός που κάνει τις επενδύσεις”.

Αίσθηση προκαλεί στο τέλος του άρθρου η τοποθέτηση του Sezai Εnis Tulça, καθηγητή διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Galatasaray.
“Αν και οι διαφωνίες για την Κύπρο και το Αιγαίο συνεχίζονται, η Ελλάδα έχει χαλαρώσει τη σταθερή θέση της κατά της Τουρκίας σε πολιτικά θέματα από τότε που η οικονομική κρίση έπληξε τη χώρα”.

Το άρθρο:
Η Τουρκία θα είναι βασικός εταίρος στην οικονομική ανάκαμψη της ΕλλάδαςΚαθώς η Ελλάδα προσπαθεί να ξεπεράσει τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης του 2009 με βραχίονα το εμπόριο και τον τουρισμό, η Τουρκία αναδεικνύεται ως ένας σημαντικός εταίρος στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας που πλήττεται από την κρίση, σχολιάζουν οι ειδικοί.

“Καθώς η Τουρκία είναι γεωγραφικά κοντά στην Ελλάδα και έχει μια αναπτυσσόμενη οικονομία σε ένα σημαντικό μέγεθος στην αγοράς, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας”, δήλωσε στην Κυριακάτικη Zaman ο Μουσταφά Κουτλάι, ένας πολιτικός ερευνητής οικονομίας του Διεθνούς Στρατηγικού Οργανισμού Έρευνας (USAK).

Υπογραμμίζοντας τη σημαντική αύξηση του όγκου των εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των δύο χωρών υπέρ της Ελλάδα το 2012, ο Kutlay δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει ως πλεονέκτημα την αύξηση του όγκου των εξαγωγών της στην Τουρκία μετά την οικονομική κρίση.

Η Τουρκία έχει καταστεί μία από τις πιο σημαντικές εξαγωγικές αγορές για την Ελλάδα, των οποίων οι εξαγωγείς αύξησαν το εμπόριο στην αυξανόμενη τουρκική αγορά κατά περισσότερο από τρεις φορές από την έναρξη των ελληνικών οικονομικών προβλημάτων το 2008. Σύμφωνα με το Τουρκικό Ινστιτούτο Στατιστικής (TurkStat), οι εισαγωγές της Τουρκίας από την Ελλάδα ανήλθαν σε 3500 εκατομμύρια δολάρια (2,9 δισ. ευρώ) το 2012.

“Η αύξηση [του όγκου συναλλαγών με την Τουρκία] σε μεγάλο βαθμό οφείλεται σε δύο παράγοντες που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την εγχώρια οικονομική κρίση: η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών προϊόντων, ως αποτέλεσμα της μείωσης των τιμών και του κόστους παραγωγής στην Ελλάδα και με τον ολοένα και πιο εξωστρεφή χαρακτήρα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από την εξερεύνηση νέων αγορών λόγω της ύφεσης στην εγχώρια αγορά μετά την κρίση “, δήλωσε ο Kutlay.

Μετά την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Τουρκία έχει καταστεί ο βασικός εταίρος των εξαγωγών στην Ελλάδα, το 11% των συνολικών εσόδων από τις εξαγωγές στην Ελλάδα το 2012. Οι κυριότερες ελληνικές εισαγωγές στην Τουρκία περιλαμβάνουν βαμβάκι, πλαστικό και πετρελαιοειδή petroleum, ενώ οι τουρκικές εξαγωγές προς την
Ελλάδα περιλαμβάνουν αναταλλακτικά μηχανών, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τρόφιμα και αλιευτικό εξοπλισμό.

Στα συνολικά στατιστικά στοιχεία του εμπορίου, παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα συνεχίσθηκε και φέτος, οι εξαγωγές παρουσίασαν σημαντική αύξηση σε όγκο, κατά 14%. Το 2012, η συνολική αξία των ελληνικών εξαγωγών ανήλθε σε € 27.619.000, αντιπροσωπεύοντας το 14,2% του ΑΕΠ στην Ελλάδα.

Τουρκικές εταιρείες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, των υποδομών και των μεταφορών επίσης ενδιαφέρονται για επενδύσεις στην Ελλάδα. Δηλώνοντας ότι η οικονομική κρίση οδήγησε την Ελλάδα να ανοίξει την οικονομία της, ο Kutlay δήλωσε ότι τώρα είναι ευκολότερο για τους Τούρκους επενδυτές να διεισδύσουν στις ελληνικό αγορές. “Η Ελλάδα ήρε τα ψυχολογικά εμπόδια. Δεν είναι πλέον σημαντικό ποιος είναι αυτός που κάνει τις επενδύσεις”.

Υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αυξήσει τις εξαγωγές της με τις άλλες χώρες της ΕΕ και να αναδιαρθρώσει την οικονομίας της εντός της ευρωζώνης για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση, ο Kutlay τόνισε ότι η Τουρκία έχει μια σημαντική ικανότητα για να παράσχει οικονομική ανακούφιση στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Η Τουρκία έχει κάνει σημαντικές συνεισφορές στον τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα, επίσης. Τα τελευταία χρόνια, τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου έχουν γίνει ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς διακοπών για τους Τούρκους τουρίστες. Λόγω της μείωσης των τιμών των αγαθών και υπηρεσιών στην Ελλάδα, πολλοί τούρκοι πολίτες προτιμούν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές, αντί των τουρκικών ακτών.

Υπολογίζεται ότι πάνω από 800.000 τουρίστες από την Τουρκία, οι οποίοι έχουν την τάση να ξοδεύουν πολύ περισσότερο από τους Ευρωπαίους ομολόγους τους, επισκέφθηκΑΝ την Ελλάδα φέτος. «Οι Έλληνες καταστηματάρχες θεωρούν έναν Τούρκο τουρίστα ίσο με 10 Γερμανούς [ή Ευρωπαίους] τουρίστες όσον αφορά το πόσα χρήματα ξοδεύουν. Ως εκ τούτου, η άρση των θεωρήσεις βίζας για τους Τούρκους πολίτες ώστε να επισκεφθούν τα ελληνικά νησιά, είναι μια σημαντική πτυχή του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών,” δήλωσε ο Sezai Εnis Tulça, καθηγητής διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Galatasaray.

Με την θερινή περίοδο απαλλαγής από τη θεώρηση βίζας για τους Τούρκους πολίτες το τρέχων έτος, η Ελλάδα έχει έθεσε σε εφαρμογή ένα σχέδιο σε δράση που επιτρέπει την ευκολότερη είσοδο σε κάποια ελληνικά νησιά για τουριστικούς σκοπούς. Ως εκ τούτου, Τούρκοι πολίτες οι οποίοι έχουν απλό διαβατήριο, μπορούν να επισκεφθούν τα νησιά της Ρόδου, ​​Καστελόριζου, Χίου, Σάμου και Λέσβου, εφόσον υποβάλουν αίτηση για θεώρηση σε ταξιδιωτικά γραφεία της Τουρκίας τρεις ή τέσσερις ημέρες πριν από το ταξίδι τους.

Τονίζοντας ότι από τις αρχές του 2001, έχει υπάρξει μια αύξηση της συνεργασίας ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού, του εμπορίου και της βιομηχανίας, ο Tulça είπε ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

“Αν και οι διαφωνίες για την Κύπρο και το Αιγαίο συνεχίζονται, η Ελλάδα έχει χαλαρώσει τη σταθερή θέση της κατά της Τουρκίας σε πολιτικά θέματα από τότε που η οικονομική κρίση έπληξε τη χώρα “, πρόσθεσε.

Turkey to be key partner in Greece’s economic recovery
15 September 2013 
NESİBE HİCRET SOY, ANKARA

As Greece tries to overcome the results of the 2009 economic crisis with a boom in trade and tourism, Turkey is emerging as an important partner in the economic recovery of the crisis-hit country, experts have commented.
“Being geographically close to Greece and having a growing economy with a significant market size, Turkey plays a significant role in the economic development of Greece,” said Mustafa Kutlay, a political economy researcher at the International Strategic Research Organization (USAK), to Sunday’s Zaman.

olympia

Ανησυχία προκαλεί το δίδυμο χτύπημα του Εγκέλαδου - Νέες ζημιές σε σπίτια στη Φθιώτιδα - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Mεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το διπλό χτύπημα του εγκέλαδου το μεσημέρι της Δευτέρας στη Φθιώτιδα. Οι δονήσεις εντάσεως 4,6 και 4,8 Ρίχτερ που έγιναν ιδιαίτερα αισθητές και στην Αττική αποτελείωσαν κτίρια που είχαν υποστεί ζημιές από τα προηγούμενα «χτυπήματα» του Εγκέλαδου στις 7 Αυγούστου, ενώ προκάλεσαν νέες ζημιές σε σπίτια στο Ρεγγίνι, τη Δρυμαία και τους Ξυλικούς.

Κτήρια με σοβαρές ζημιές από τους προηγούμενους σεισμούς είναι πλέον ετοιμόρροπα, κάποιες αποθήκες ισοπεδώθηκαν, ενώ εμφανείς είναι ρωγμές ακόμα και σε σπίτια που δεν πληγεί από τους πρώτους σεισμούς.

«Υπάρχουν και νέες ζημιές σε σπίτια όπως επίσης και στην εκκλησία στο Ρεγγίνι. Ο κόσμος είναι τρομοκρατημένος και δεν θέλει να μπει στα σπίτια του ακόμη και για να διαπιστώσει πιθανές εσωτερικές ζημιές» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Καμμένων Βούρλων Ταξιάρχη Φακίρη που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή.

«Ο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους και βλέπει σπίτια με πολλές ρωγμές. Ακόμη ρωγμές, πολύ μεγαλύτερες έχει και η εκκλησία» τόνισε ο ο πρόεδρος της Δρυμαίας Βασίλης Μανδώνης.

Στη Δρυμαία εξετάζονται λύσεις για τη διανυκτέρευση των κατοίκων που δεν θέλουν να μπουν στα σπίτια τους ενώ στο γειτονικό Ρεγγίνι ήδη έχει εκδοθεί ανακοίνωση από το Δήμο και συντάσσεται λίστα για αυτούς που θέλουν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο καθώς στην περιοχή βρέχει.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον κόσμο μέσα στη βροχή να ξενυχτά στο δρόμο» παρατήρησε ο κ. Φακίρης , την ώρα που «οι μετασεισμοί που γίνονται ιδιαίτερα αισθητοί στην περιοχή δεν αφήνουν στους κατοίκους να ηρεμήσουν».

Όπως έγινε γνωστό πάνω από 20 άνθρωποι από το Ρεγγίνι ζήτησαν να μετακινηθούν για να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα. Δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να ανέβει αισθητά, καθώς οι περισσότεροι από τους κατοίκους της περιοχής βρίσκονται για δουλειές στα χωράφια τους και τώρα αρχίζουν και επιστρέφουν.

Χουλιάρας: Ασυνήθιστη η συγκεκριμένη σεισμική ακολουθία

«Πρόκειται για μια ισχυρή σεισμική ακολουθία από την ίδια περιοχή που στις 7 Αυγούστου είχε δώσει σεισμό 5,1 Ρίχτερ» δήλωσε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας και χαρακτηρισε «ασυνήθιστη» αυτή την ισχυρή σεισμική ακολουθία καθώς όπως διαπιστώνει «το συγκεκριμένο ρήγμα όπως αρχικά είχαμε ως σεισμολόγοι εκτιμήσει έχει αρκετή ενέργεια».

«Μέχρι σήμερα εκτός από το αρχικό 5,1 στις 7 Αυγούστου έχει δώσει αρκετούς σεισμούς 4,9 Ρίχτερ, 4,8 Ρίχτερ και άλλους μικρότερους πάνω από 4 Ρίχτερ. Περίπου 40 μέρες μετά από 5,1 Ρίχτερ δεν μπορούμε να θεωρήσουμε φυσιολογικό ότι το συγκεκριμένο επίκεντρο στην περιοχή της Αμφίκλειας δίνει σεισμούς 4,8 αρχικά και 4,5... Έχει συσσωρευτεί πολλή ενέργεια στην περιοχή» σημείωσε ο κ. Χουλιάρας.

Παπαζάχος: Οι πολίτες δεν πρέπει να εφησυχάζουν

Με το σεισμό της 7ης Αυγούστου συνδέει το σημερινό «χτύπημα» του Εγκέλαδου ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ, Κώστα Παπαζάχο.

«Η δραστηριότητα είναι συνέχεια των προηγούμενων φαινομένων» δήλωσε, σύμφωνα με το Ethnos.gr και πρόσθεσε ότι οι επιστήμονες θα πρέπει να είναι λίγο επιφυλακτικοί.

Όπως επισήμανε, η σεισμική δραστηριότητα δεν έχει ολοκληρωθεί και τόσο η Πολιτεία, όσο και οι πολίτες δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν. Θα πρέπει να συνεχιστούν οι έλεγχοι στα σχολεία και στα δημόσια κτίρια, ενώ δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν το επόμενο διάστημα τα σπίτια που υπέστησαν βλάβες από τις σημερινές ή τις προηγούμενες σεισμικές δονήσεις, υπογράμμισε ο κ. Παπαζάχος.

http://www.iefimerida.gr/

'Κόλαση'': Έχει... τρελάνει τους άντρες με το πλούσιο στήθos της!


Οι φίλοι της αυξάνονται κατά χιλιάδες καθημερινά και η ίδια ποστάρει άκρως αποκαλuπτικές πόζες! 

Όπως βλέπετε και εσείς διαθέτει πλούσιο στήθos και το γνωρίζει καλά! Ποζάρει είτε στο γυμναστήριο, είτε στην πισίνα, είτε στο κρεβάτι της. Ο λόγος για την Rosa Acosta.

Η Acosta ήταν μέλος του Εθνικού Μπαλέτου του Αγίου Δομίνικου και από το 2004 εργάζεται ως μοντέλο. Κι αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κανείς για να απολαύσει στη μεγαλειότητά του το φωτογραφικό υλικό που μας χαρίζει η σεxoβόμβα μέσα από την online δραστηριότητά της...




Τα ζώδια σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις γιατί αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα και από μια άλλη σκοπιά.
Ερωτικά: Είστε αρκετά προσγειωμένοι ως προς τις προσδοκίες σας αλλά έχετε και αρκετές καχυποψίες τις οποίες άλλες φορές καταλαγιάζετε και άλλες όχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κινηθείτε με πνεύμα συνεργασίας για να μην έχετε προβλήματα. Οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε μια επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Υπάρχει γενικά μια ένταση με κάποιους φίλους ή ακόμα και με ένα κοινωνικό θέμα. Θα ξεπεραστεί όμως αν δεν σας πιάσει το πείσμα της απολυτότητας.
Ερωτικά: Είστε κάπως υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και αυτό σας δεσμεύει ή σας κάνει και νιώθετε άβολα. Η επαφή με Σκορπιό ή Υδροχόο μπορεί να είναι πιεστική.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενθαρρύνεστε με τα θετικά αποτελέσματα από μια συνεργασία αλλά τουλάχιστον για σήμερα θα έχετε δυσκολίες στο να δεχτείτε την ροή κάποιων πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε γενικά ανοικτοί σε πολλά θέματα τα οποία διαπραγματεύεστε με μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία αλλά φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στο θέμα σας για να μην χαθείτε από τις πολλές λεπτομέρειες.
Ερωτικά: Έχετε μια επιτυχία από ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σας εξομολογηθεί τα συναισθήματά του. Αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για σας γιατί θα σας ξεμπλοκάρει από πολλές αμφιβολίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα γιατί θα το πιστεύετε μέσα σας και θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία δημιουργούν αντιδράσεις και δεν μπορείτε εύκολα να τα κουμαντάρετε. Είναι καλύτερο για σας να εκτιμήσετε τις καταστάσεις χωρίς υπερβολικούς συναισθηματισμούς.
Ερωτικά: Λειτουργείτε πολύ περίεργα αφού προσπαθείτε να εξισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν πίεση, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με Ζυγό όπου εκεί θα γίνετε περισσότερο κτητικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Η τάση σας να κερδίσετε χρήματα και να πετύχετε μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον σας βάζει στην πρίζα να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που ήδη κάνετε.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε γενικά σε μεγάλη δημιουργικότητα και δράση και αυτό σας βοηθάει να αναπτύξετε δικές σας δυνάμεις και να γίνετε σε κάποια θέματα αρχηγοί.
Ερωτικά: Ο Υδροχόος είναι στον δρόμο σας αλλά μερικές φορές δυσανασχετείτε γιατί δεν έχει κατανόηση ο ένας στον άλλον. Ο Τοξότης έχει βέβαια κάτι να σας πει και μάλιστα πολύ έντονο.
Καριέρα & Οικονομικά: Από μια συγκεκριμένη δουλειά θα κερδίσετε χρήματα τα οποία μερικοί θα τα χρησιμοποιήσετε για συγκεκριμένη γνώση ή ακόμα και για ένα ταξίδι επαγγελματικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε γενικά πολύ αναβαθμισμένοι και ανανεωμένοι. Μέσα από αυτό έχετε βοήθεια από φίλους ή ακόμα και από μια ομάδα που σας υποστηρίζει.
Ερωτικά: Δημιουργείτε μερικές φορές χωρίς να το θέλετε αποκοπές ή απομακρύνσεις οι οποίες τελικά σας βολεύουν γιατί πάντα επανεξετάζετε ένα θέμα όταν είστε κάπως σε απόσταση. Η ιδιαιτερότητα της επαφής με έναν Υδροχόο σας δημιουργεί κρυφό πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ ανανεωμένοι και φρεσκαρισμένοι με ιδέες που σας φέρνουν οικονομική βοήθεια. Η ανανέωση συνεργατών μπορεί να σας φέρει καινούργια ανοίγματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά ανεβασμένοι γιατί οι ιδέες σας είναι πολύ έξυπνες και ιδιαίτερες για αυτό εκμεταλλευτείτε καλά αυτό το διάστημα. Η συνένωση δυνάμεων θα σας φέρει μεγάλη ανανέωση.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερη άνεση να βελτιώσετε την προσωπική σας σχέση γιατί κινείστε με φιλικότητα και με διάθεση να ανταλλάξετε όλα τα καλά σας στοιχεία. Ο Κριός επαναδιαπραγματεύεται και πάλι κάτι καλύτερο μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε καλύτερη αντιμετώπιση σε όλα τα θέματα στρατηγικής. Και από αυτό θα κερδίσετε κάποια πράγματα τα οποία θα είναι πολύ θετικά για την εξέλιξη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε κέφι και ιδέες οι οποίες όμως κολλάνε γιατί δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε εύκολα λόγω της ιδιαιτερότητας που έχουν.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη έτσι και αλλιώς θα σας δώσει το ιδιαίτερο στίγμα που θέλετε οπότε θα αναβαθμιστείτε και θα περάσετε σε άλλη φάση. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα έχετε την τάση να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια κατάσταση που προσπαθείτε να εξυγιάνετε μια κατάσταση η οποία έχει περιπλεχτεί και προσπαθείτε να λύσετε το κουβάρι. Σίγουρα θα τα καταφέρετε και θα έχετε και μια επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε σε μια ευνοϊκή θέση η οποία θα σας δώσει μεγάλη διεύρυνση σε πολλούς τομείς και πάνω από όλα θα κάνετε νέες γνωριμίες.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη εξέλιξη, κυρίως όταν κάνετε ξεκάθαρες συζητήσεις οι οποίες σας δίνουν διαφορετική έννοια στην σχέση. Πάντως τα πάτε καλά προς το παρόν και βρίσκεστε σε καλή φάση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσπάθειά σας θα ανταμειφθεί και θα κάνετε τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που τελικά προοριζόσασταν. Θα έχετε πάντως ανταπόκριση σε πολλές συνεργασίες τις οποίες ούτε καν τις περιμένατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και προσπαθείτε να αντιληφθείτε και τις ανάγκες των άλλων και ίσως αυτό σας φέρει πιο κοντά με κάποια θέματα που αντιμετωπίζετε άμεσα.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε πολύ ζεστά και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ανοιχθείτε και να κάνετε μια νέα γνωριμία, κυρίως με Κριό ή Ζυγό. Η ήδη υπάρχουσα σχέση σας μπορεί να αναβαθμιστεί με δική σας πρωτοβουλία.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε την ήδη υπάρχουσα κατάσταση και βλέπετε ότι υπάρχουν τρόποι διαφυγής, αρκεί να φροντίσετε κάποιες συνεργασίες σας που είναι μερικές φορές δύσκολο να τις κατευθύνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως μπερδεμένοι γιατί συναισθηματικά είστε ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Αυτό να σας κάνει να υπαναχωρείτε πάνω στις βασικές σας αρχές.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Παρθένο ή Ιχθύ σας δημιουργεί αναστολές και ίσως να μην μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Από την άλλη υπάρχει και ένας Καρκίνος που θέλει να σας δώσει πολλά. Ακολουθείστε την καρδιά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια νέα δυνατότητα η οποία διαφαίνεται έντονα και ίσως να είναι και πολύ πρωτοποριακή αλλά και ξαφνική. Χρήματα που περιμένετε από έναν συνεργάτη ή από μια προσωπική σας σχέση θα σας έρθουν πολύ γρήγορα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε πολύ σίγουροι για αυτό που θέλετε. Γενικά έχετε έμπνευση που θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τον εαυτό σας πιο εύκολα.
Ερωτικά: Έχετε άμεση επαφή με το συναίσθημά σας και αυτό σας βοηθάει να γίνετε πιο άμεσοι και σίγουροι για αυτά που νιώθετε. Η δυσκολία με ένα Λιοντάρι μπορεί να ξεπεραστεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ενασχόλησή σας με μια δουλειά η οποία χρειάζεται εξισορρόπηση αλλά και μεγάλη προσπάθεια θα είναι ίσως το πιο μεγάλο σας ατού.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger