Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι μυστικοί συμβολισμοί του αριθμού 7...

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013


Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...
Και στην περίπτωση του αριθμού 7 είναι πολλές οι ιστορικές αναφορές.
- Από τα 7 θαύματα του κόσμου, 4 βρίσκονταν στην Αρχαία Ελλάδα και 3 εκτός. Οι αριθμοί 3 και 4 είχαν επίσης συμβολική σημασία για τους Έλληνες.
- Οι Αρχαίοι Έλληνες χώριζαν τους ωκεανούς του κόσμου σε 7 θάλασσες: Το Αιγαίο, τη Μεσόγειο, την Αδριατική, τη Μαύρη, την Ερυθρά, την Κασπία και τον Περσικό Κόλπο.
- Οι Πυθαγόρειοι θεωρούσαν το 7 τέλειο αριθμό γιατί είναι το άθροισμα του 3 και του 4 που αντιστοιχούν στα τέλεια σχήματα, τρίγωνο και τετράγωνο.
- Οι Αρχαίοι Έλληνες αναγνώριζαν το 7 ως μυστηριώδη αριθμό για τις γεωμετρικές του ιδιότητες, π.χ. 7 σημεία δεν μπορούν να δημιουργήσουν συμμετρία σε ένα κύκλο!
- Ο Φιλοκτήτης έπλευσε με 7 πάνοπλα καράβια στην Τροία με σκοπό να υπερασπιστεί τους Έλληνες κατά τον Τρωικό πόλεμο.
- Η τραγωδία του Αισχύλου Επτά επί Θήβας εξιστορεί την εκστρατεία των 7 Ελλήνων βασιλιάδων κατά τις Θήβας, της Πόλης των 7 Πηλών!
- Τα μέταλλα που γνώριζαν στην Αρχαιότητα ήταν 7: Χρυσός, χαλκός, μόλυβδος, κασσίτερος, υδράργυρος, ασήμι, σίδηρος. Σε αυτά βασίστηκε η εξέλιξη του Πολιτισμού!
- Το 7 στην Αρχαιότητα! Στην Αρχαία Σπάρτη η εκπαίδευση των αγοριών ξεκινούσε από την ηλικία των 7 ετών!
* Οι 7 πλανήτες που ήταν γνωστοί στην αρχαιότητα ήταν οι: Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ήλιος και Σελήνη.
* Σύμφωνα με τον Όμηρο, ο Απόλλωνας είχε 7 αγέλες βοδιών.
* Στην Αρχαία Αίγυπτο ένα από τα πρώτα μετεωρολογικά συστήματα περιέγραφε 7 διαφορετικά κλίματα, χωρίζοντας τον κόσμο σε μετεωρολογικές ζώνες.
- Οι Αρχαίοι Έλληνες χώριζαν την ανατομία του ανθρώπινου σώματος σε 7 μέρη: Κεφάλι, στήθος, στομάχι, 2 χέρια, 2 πόδια.
- Το 7 εμφανίζεται συχνά στην Μυθολογία: 7 είναι οι Πλειάδες, Κόρες του Άτλαντα και της Πλειώνης, που αντιστοιχούν στα 7 ορατά άστρα του αστερισμού των Πλειάδων!
- Ο αριθμός 7 εμφανίζεται πολύ συχνά στην Ελληνική Μυθολογία: Η λύρα του Αρχαίου Θεού Απόλλωνα, είχε 7 χορδές.
- Η 7η ημέρα της Δημιουργίας είναι αυτή της ανάπαυσης, της αργίας και συμβολίζει την ολοκλήρωση και την τελειότητα!
- Ο αριθμός 7 εμφανίζεται συχνά και στη θρησκεία. 7 είναι οι Χριστιανικές αρετές: ευσπλαχνία, ταπεινότητα, αγνότητα, φιλαλληλία, επιείκεια, καλοσύνη, εργατικότητα.
- Το 7 στη θρησκεία! Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Νώε πήρε στην Κιβωτό του, 7 ζεύγη από κάθε είδος πτηνών.
- Ο αριθμός 7 χρησιμοποιείται 70 φορές στην Παλαιά Διαθήκη!
- Οι Μουσουλμάνοι δικαιούνται να έχουν 7 γυναίκες σύμφωνα με το Κοράνι.
- Το αυτόνομο κράτος του Βατικανού ιδρύθηκε στις 7/7 του 1929!
- 7 μέρη του σώματος διακοσμούνται με κοσμήματα: Το κεφάλι, ο λαιμός, τα χέρια, τα πόδια, τα αυτιά, η μύτη και η μέση.
- Σύμφωνα με την επιστήμη υπάρχουν 7 ενεργειακά πεδία στο ανθρώπινο σώμα και βρίσκονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης!
- Κάθε φάση της Σελήνης, διαρκεί 7 ημέρες.
- Στην Κίνα πιστεύουν ότι η 7η μέρα του πρώτου φεγγαριού του έτους, είναι τα γενέθλια της ανθρωπότητας και όλοι γιορτάζουν γενέθλια αυτή τη μέρα.
- Η Κινέζικη Φιλοσοφία θεωρεί ως θεμελιώδη στοιχεία τα εξής 7: Αέρας, νερό, μέταλλο, αιθέρας, φωτιά, ξύλο, και γη.
- Ο αριθμός 7 εμφανίζεται συχνά και στη Μυθολογία. Ο Οδυσσέας προτού επιστρέψει στην πατρίδα του στην Ιθάκη, έμεινε στο νησί της Καλυψούς 7 ολόκληρα χρόνια.
- Το 7 στη Γεωγραφία! 7 είναι τα νησιά του Ιονίου πελάγους: Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθος, Ιθάκη, Λευκάδα, Κύθηρα και Παξοί.
- Ο αριθμός 7 εμφανίζεται συχνά με συμβολική σημασία στη γνωστή σειρά βιβλίων Χάρι Πότερ - που μάλιστα θα αποτελείται από 7 βιβλία.
- 7 είναι οι Βυζαντινές μουσικές νότες: ΠΑ, ΒΟΥ, ΓΑ, ΔΕ, ΚΕ, ΖΩ, ΝΗ.
- Τα 7 ονόματα που έχουν δοθεί στην Κωνσταντινούπολη είναι: Κωνσταντίνου Πόλη, Νέα Ρώμη, Αντωνία, Θησαυρός του Ισλάμ, Διαχωριστής του Κόσμου, Ινσταμπούλ, και Κωνσταντινούπολη.
- Το μυαλό μας μπορεί να μετρήσει στιγμιαία και με ακρίβεια μέχρι και 7 αντικείμενα ακόμη και αν τα δούμε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.
- Το ουράνιο τόξο αποτελείται από τα εξής 7 διαδοχικά χρώματα: Κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, μωβ και βιολετί.
Βλέπουμε τελικά; πως ο αριθμός αυτός κρύβει κάτι το ξεχωριστό αλλά... σίγουρα και μυστήριο αφού από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, σημαδεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την ζωή μας.
newsbomb.gr


Σήκωσαν την μπλούζα της Καλλιμούκου και τα έδειξαν όλα! Άναυδη η παρουσιάστρια!

Ακατάλληλες σκηνές και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Δείτε το βίντεο!
Το έχει η μέρα φαίνεται σήμερα...

Μετά τις πρωινές ...αποκαλύψεις της Σάσας Σταμάτη, ήρθε η ώρα για την Αντωνία Καλλιμούκου να προβεί σε αποκαλύψεις...

Η Αντωνία έκανε πασαρέλα με χάρη, όταν συνεργάτιδα της μόδας την πλησίασε για να της στρώσει το μπλουζάκι και να βάλει το μικρόφωνο. 

Το κοντό και sexy μπλουζάκι ανασηκώθηκε -χωρίς να υπάρχει σουτιέν από μέσα- και οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον ...εσωτερικό κόσμο της Αντωνίας Καλλιμούκου, ενώ η ίδια πάθαινε σοκ με την κίνηση της συναδέλφου.

Άλλη μια ακατάλληλη σκηνή είχε μόλις βγει στον αέρα...

Λικέρ με Κράνα!

Τα Κράνα είναι φρούτα του δάσους. Τα βρίσκουμε κυρίως σε ορεινές περιοχές και γίνονται υπέροχο λικέρ. Τα κράνα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά. Από τα παλιά χρόνια τα κράνα ήταν γνωστά για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποιούνται ακόμη και στις ημέρες μας κατά της διάρροιας και εντερικών παθήσεων λόγω της στυπτικότητάς τους που οφείλεται στις ταννίνες. Ο φλοιός, οι βλαστοί και οι ρίζες χρησιμοποιούνταν ως αντιπυρετικά. Στις ορεινές περιοχές της χώρας μας τα κράνα χρησιμοποιούνται κατά καρδιακών παθήσεων, κοιλιόπονου, κατά πόνων περιόδου, στομαχικές και εντερικές διαταραχές, ως χωνευτικό και ως τονωτικό κατά τη διάρκεια εργασίας.
To ξύλο της κρανιάς είναι σκληρότατο και αντοχής σε θραύση. Ανθίζει το χειμώνα ενώ οι καρποί ωριμάζουν στα τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου οπότε και παίρνουν έντονα κόκκινο, γυαλιστερό χρώμα.
 
Τι χρειαζόμαστε:
 
    2 κιλά κράνα
    1/2 κιλό ζάχαρη
    1 κιλό κονιάκ
 
Πως το κάνουμε:
 
    Βάζουμε σε μια γυάλα τα κράνα με τη ζάχαρη εναλλάξ. Το τελευταίο στρώμα να είναι ζάχαρη.
    Αφήνουμε τη γυάλα στον ήλιο για 2 μήνες περίπου, ώσπου να λιώσει πολύ καλά η ζάχαρη. Ενδιάμεσα κουνάμε τη γυάλα κατά διαστήματα.
    Προσθέτουμε το κονιάκ και το αφήνουμε άλλες 15-20 μέρες στον ήλιο.
    Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε ανάλογα τα γούστα μας ζάχαρη ή κονιάκ.
    Φιλτράρουμε και βάζουμε το λικέρ σε μπουκάλια.
 
Λίγα μυστικά ακόμα
 
Αν τα κράνα που έχετε δεν είναι αρκετά ώριμα ,θα πρέπει να περιμένετε να ωριμάσουν. Η μητέρα μου που το φτιάχνει χρόνια πια αυτό το λικέr, τα βάζει όλα μαζί απο την αρχή και τα αφήνει στον ήλιο. Αλλά και πάλι τα αφήνει 2-3 μήνες στον ήλιο. 


Μια πόλη της Ρουμανίας γεμάτη 20χρονους εκατομμυριούχους... εγκληματίες!

Η Râmnicu Vâlcea είναι μια ήσυχη, καταπράσινη πόλη της Ρουμανίας. Σύμφωνα με το Worldcrunch, το παρατσούκλι της συνοικίας είναι "Hackerville" και αυτό γιατί είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα για τις κλοπές που πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου. 

Καταναλωτές από όλο τον κόσμο έχουν πέσει θύματα αυτού του ρουμανικού δικτύου: κυρίως Γάλλοι, Βρετανοί, Γερμανοί, Ιταλοί και Αμερικανοί. Σύμφωνα με την αστυνομία της Ρουμανίας, περίπου το 80% των θυμάτων διαμένουν στις ΗΠΑ. «Πέρυσι 1 δις δολάρια εκλάπη στις ΗΠΑ από Ρουμάνους χάκερ», λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο Βουκουρέστι, Mark Gitenstein. 

H Ramnicu Valcea είναι το νευραλγικό κέντρο της διαδικτυακής εγκληματικότητας και η εμβέλειά του εκτείνεται σε διάφορες ηπείρους. Το φαινόμενο ξεκίνησε το 1996 και απέκτησε διαστάσεις χιονοστιβάδας. Ωστόσο η Ρουμανία πέρασε μόλις το 2003 ένα νομοσχέδιο κατά των εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο, κι αυτό μετά από πιέσεις των ΗΠΑ. 

Μια ομάδα ειδικών του FBI βρίσκεται μόνιμα στο Βουκουρέστι προκειμένου να εξαλειφθεί η νέα μάστιγα. Μια ειδική μονάδα που αποτελείται από 200 αστυνομικούς έχει διασκορπιστεί σε όλη τη Ρουμανία. «Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Ρουμανία συνεργάζεται με την Europol και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο», εξηγεί ο Virgil Spiridon, επικεφαλής της μονάδας κατά της κλοπής στο ίντερνετ.
Το 2011 η ρουμανική ομάδα ερεύνησε περίπου χίλιες περιπτώσεις, ενώ από τα 500 άτομα που συνελήφθησαν, τα 150 κατέληξαν στο δικαστήριο.

thestival.gr

Kim Kardashian: Μας δείχνει.. πόσο αδυνάτισε με μια σούπερ σέξι φωτογραφία στο instagram!

Tα κέφια της φαίνεται πως είχε χθες το απόγευμα η σέξι μαμά Kim Kardashian, η οποία έβαλε το λευκό ολόσωμο αποκαλυπικό μαγιό της, φωτογραφήθηκε και φυσικά... ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαρισμό στο instagram τονίζοντας ότι η φωτογραφία δεν έχει φίλτρα και δεν έχει υποστεί καμμια επεξεργασία!

Η αλήθεια είναι ότι η Κim που όπως δήλωσε κάνει τη δίαιτα Atkins, έχει καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της αλλά παρ΄όλα αυτά όπως βλέπεις δεν έχει χάσει τις...πλούσιες γνωστές καμπύλες της...


"Σημαντική" λεπτομέρεια... Ο σύντροφός της έκανε λίγα λεπτά μετά retweet την επίμαχη φωτογραφία...

Επιβάτης προσγείωσε αεροσκάφος όταν ο πιλότος κατέρρευσε.


Ένας επιβάτης προσγείωσε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Χαμπερσάιντ της Βρετανίας, όταν ο πιλότος αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Δύο εκπαιδευτές πτήσεων παρείχαν συμβουλές στον επιβάτη για το πώς να πραγματοποιήσει την προσγείωση του αεροσκάφους. 

Ένας από αυτούς, ο Ρόι Μάρεϊ, δήλωσε ότι ο επιβάτης δεν είχε καμία εμπειρία και πρόσθεσε ότι έκανε «εξαιρετική δουλειά».

«Νομίζω ότι έχει ταξιδέψει ξανά ως επιβάτης, αλλά δεν είχε πιλοτάρει ποτέ αεροπλάνο» πρόσθεσε.

Ο επιβάτης ήταν ο μοναδικός που βρισκόταν στο αεροσκάφος, τη στιγμή που κατέρρευσε ο πιλότος.

Αμέσως έφτασαν στο σημείο πυροσβέστες, αστυνομικοί και ασθενοφόρα.

Οι εργαζόμενοι στον πύργο ελέγχου άρχισαν να πανηγυρίζουν όταν ο επιβάτης κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο στην τέταρτη προσπάθεια.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το πεδίο προσγείωσης/απογείωσης Σαντόφτ, το οποίο βρίσκεται 40 χιλιόμετρα μακριά.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πιλότου.

Έρχεται το τέλος του πληκτρολογίου – Το γάντι που γράφει στον αέρα!



Μία καινοτόμα δημιουργία μπορεί να σημάνει δια παντός το τέλος του πληκτρολογίου, ακόμα και του στυλό. Γερμανοί ερευνητές αποκάλυψαν ένα hi-tech γάντι που επιτρέπει σε όποιον το φοράει να γράφει στον αέρα. Επονομαζόμενο και «airwriter», το γάντι είναι ικανό να αντιληφθεί τις κινήσεις του χεριού και να αποδώσει στην οθόνη το γράμμα που σχηματίζει ο χρήστης του στον αέρα!
Το γάντι έχει ενσωματωμένους αισθητήρες που καταγράφουν τις κινήσεις του χεριού. Έπειτα, ένα ηλεκτρονικό σύστημα εντοπίζει σχετικά σήματα και τα μεταφράζει σε γραπτό κείμενο. Οι αισθητήρες είναι, επιπλέον, σε θέση ακόμα και να αντιλαμβάνονται πότε ο χρήστης του γαντιού δεν γράφει, αλλά απλά κουνάει τα χέρια του.
Οι δημιουργοί του airwriter δηλώνουν πως το γάντι μπορεί να εξαλείψει μία για πάντα τα πληκτρολόγια, ακόμα και τα στυλό. «Το γάντι χρησιμοποιείται για να γράφετε γράμματα στον αέρα, σαν να χρησιμοποιείτε ένα αόρατο κινητό ή ipad» δηλώνει ο Κρίστοφ Άμμα, φοιτητής του Πανεπιστημίου της Καρλσρούης που ανέπτυξε το σύστημα τεχνολογίας του.

http://www.koolnews.gr

ΦΡΙΚΗ: Ομαδικός βιασμός Αμερικανίδας αθλήτριας στον Μαραθώνα!


Αηδία, φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί ο βιασμός μιας παίκτριας του τένις, από 5 άνδρες!!!

Κατά τη διάρκεια τουρνουά τένις, που είχε διεξαχθεί στον Μαραθώνα στις αρχές του Οκτωβρίου, η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία τον βιασμό της στις 4 του ίδιου μήνα!

Συγκεκριμένα, η τενίστρια που συμμετείχε στη διοργάνωση, κατήγγειλε βιάσθηκε στο δωμάτιό της από έναν Γερμανό και τρεις Γάλλους τενίστες, καθώς επίσης και από Ρουμάνο υπάλληλο του ξενοδοχείου, στον Μαραθώνα, όπου είχε καταλύσει η αποστολή των αθλητών.

Οι πέντε άνδρες προφυλακίσθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή. 

Τα ζώδια σήμερα 16 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αναπτύσσεστε πολύ δυναμικά για αυτό ίσως να γίνετε και κάπως εκρηκτικοί ή υπερβολικοί σε κάποια θέματα τα οποία ναι μεν σας βγάζουν από τα όριά σας αλλά χρειάζονται και εκεί ισορροπίες.
Ερωτικά: Έτσι όπως είστε αυτή την στιγμή, αν είστε ερωτευμένοι με κάποιο πρόσωπο θα δείτε ότι θα υπερβάλλετε και σίγουρα θα κάνετε και κάποιες τρέλες. Αν είστε απλά μέσα σε μια σχέση ίσως και πάλι να νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα που μπορεί να σας πιέσουν να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν έξω από τα όρια σας. Πιθανόν να τα χαλάσετε ακόμα και με ένα πρόσωπο που είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Αντίθετα η σχέση με Τοξότη θα δέσει πολύ εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο φροντίστε να πάρετε σοβαρά υπόψη σας οτιδήποτε αυτή την στιγμή κινείται γύρω σας και αφορά ακόμα και κάποια άλλα άτομα. Από εκεί μέσα εσείς μπορεί κάτι να βρείτε που σίγουρα θα είναι για το καλό σας. Επειδή περιμένετε χρήματα θα δείτε ότι με ευκολία θα σας έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε μια τάση να τα χαλάσετε όλα και να κάνετε αυτό που σας φαίνεται τρελό αλλά τουλάχιστον σας κάνει και νιώθετε ελεύθεροι. Βέβαια δεν θα το ανακοινώσετε σε κανένα. Θα το κρατήσετε για σας γιατί εσείς πιέζεστε και θέλετε να το ξεπεράσετε μόνοι σας.
Ερωτικά: Μπορεί να έχετε μια αναπάντεχη συνάντηση η οποία θα σας αναστατώσει γιατί σπάει οποιοδήποτε όριο έχετε μέσα σας και σας εξαναγκάζει να κάνετε τρέλες ή μια μεγάλη εξομολόγηση που μετά ίσως να το μετανιώσετε. Αν ψάχνετε πάντως να βρείτε την αλήθεια για Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό σίγουρα θα την ανακαλύψετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε προς το παρόν σταθεροί με τα πάνω σας και τα κάτω σας. Οι συνθήκες και το περιβάλλον της σημερινής ημέρας σας δημιουργούν ένταση γιατί θα χρειαστεί να φερθείτε τελείως διαφορετικά από την νοοτροπία σας για να πετύχετε στόχους. Μην αρνείστε καινούργια γνώση και καινοτόμες εφαρμογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθετε σαν να σας έχει φύγει ένα βάρος από πάνω σας και ο λόγος είναι ότι θα μπορέσετε να εκφραστείτε πιο ελεύθερα με φίλους και παρέες αλλά και να επικοινωνήσετε με άτομα που έχουν κάπως προχωρημένη άποψη στην οποία συμφωνείτε και εσείς.
Ερωτικά: Μια νέα γνωριμία από το πουθενά θα σας ενθουσιάσει γιατί θα δείτε ότι ταιριάζετε πάρα πολύ και ίσως να είναι νεώτερο πρόσωπο. Κατά τα άλλα θα περάσετε όμορφα σήμερα, αφήνοντας πίσω σας οτιδήποτε σας απασχολεί. Χρειάζεται να βλέπετε και τα θετικά της κατάστασης, όποια και αν είναι αυτή.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ πρόθυμοι να συνεργαστείτε πάνω σε νέα βάση. Παρόλο την διάθεση χρειάζεται να βάλετε την ενέργειά σας να δουλέψει πάνω σε αυτό γιατί μερικές φορές αρκείστε πιο πολύ στο ιδεολογικό κομμάτι και αποφεύγετε την πράξη χωρίς να το καταλάβετε. Η σημερινή ημέρα θα σας φέρει χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Λόγω της δυναμικής σας συμπεριφοράς μπορεί να ξεσηκώσετε κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Με κάποιο τρόπο θα δεχτείτε τις αλλαγές αλλά χρειάζεται εξ ανάγκης να κρατήσετε και τις ισορροπίες.
Ερωτικά: Ίσως να είστε με μια φιλική παρέα που θα σας επηρεάσει αρνητικά για το άτομο που είστε μαζί. Μπορεί να ακούσετε κάποιες αλήθειες οι οποίες ίσως να είναι και αρκετά διαστρεβλωμένες. Για αυτό να είστε προσεκτικοί κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Μέσα από μια δυναμική κατάσταση θα φανούν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες όμως πρέπει να αρπάξετε από τα μαλλιά για να έχετε αυτό που επιθυμείτε. Μην ταράζεστε αν μπαίνουν άλλοι στα δικά σας λημέρια και σας κάνουν έλεγχο. Χρειάζονται αποστάσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είναι μια πολύ δυναμική ημέρα για σας, αφού από μέσα σας θα κτυπήσει καμπανάκι να μην κάθεστε αλλά να οργανώνεστε για να κάνετε επίθεση σαν τους κατακτητές.
Ερωτικά: Είστε έτοιμοι να εξορμήσετε και να βγείτε από την βασιλική σας φωλιά. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές βαριέστε να κάνουν την κίνηση οι άλλοι και κάνετε εσείς την αντεπίθεση μαζί με πιθανή εξομολόγηση. Η επαφή με Κριό ή Ζυγό θα είναι έντονη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν μαζεμένες ευκαιρίες που θα πρέπει να δείτε αλλά και να ξεχωρίσετε ποιά τελικά είναι για σας. Ο λόγος είναι ότι θα χρειαστεί να κάνετε διάκριση γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε από πού θα ξεκινήσετε. Πιθανόν σήμερα να πάρετε χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε ουσιαστικά κατά της αλλαγής αλλά γίνονται κάτι ξαφνικές και γρήγορες κινήσεις είτε από εσάς είτε από τις εξωτερικές συνθήκες που αναγκαστικά, θέλετε δεν θέλετε, προσαρμόζεστε στο καινούργιο.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Κριό ή με ένα πρόσωπο που είναι αρκετά δραστικό στο να σας επηρεάζει και να σας απελευθερώνει θα σας φέρει ακόμα και σε έξαλλη κατάσταση. Αλλά τελικά επειδή θα σας πει αλήθειες ίσως να το εκτιμήσετε και να έχετε το σθένος να προχωρήσετε παρακάτω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ανταλλαγές υπηρεσιών και συνεργασιών όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να δράσετε τελείως διαφορετικά και ο στόχος είναι ότι θα πρέπει να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε εσείς νομίζετε ότι είναι αρρωστημένο και να προχωρήσετε.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες και ίσως να θέλετε εν μέσω άλλων να ηγείστε. Επιτέλους έχετε την ανάγκη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, παρόλο που κατά βάθος φοβάστε ότι θα φέρετε την ανατροπή.
Ερωτικά: Υπάρχουν κάποια εμπόδια που δεν φαίνονται αρχικά γιατί το πρόσωπο που είστε μαζί δεν σας λέει τι ακριβώς θέλει να κάνει και μάλλον σας μπερδεύει. Τελικά θα κάνετε μια κίνηση απελευθέρωσης αλλά και προσωπικής ενδυνάμωσης που μπορεί να κακοφανεί σε έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει κάποιες δικές σας δουλειές που ναι μεν χρειάζεστε συνέταιρο ή συνεργάτη αλλά τελικά αν τις πάρετε πάνω σας και πιστέψετε στις δυνάμεις σας θα δείτε ότι θα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μια εσωτερική δύναμη σας έχει κατακλύσει και πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας. Αν αυτή η δύναμη σας πιέζει να κάνετε πράγματα που είναι έξω από την προσωπικότητά σας και τον χαρακτήρα σας ή σας φαίνονται πολύ εκκεντρικές οι κινήσεις, μην αρνηθείτε να δώσετε στον εαυτό σας αυτή την διαφορετικότητα γιατί μέσα από εκεί θα κάνετε άλματα.
Ερωτικά: Η στάση σας απέναντι σε έναν Κριό είναι πολύ δυναμική και με τον δικό σας τρόπο θα βάλετε όρια τα οποία δεν θα τα κουνήσετε για κανέναν λόγο. Το ότι θέλετε να αποκαλύψετε περισσότερα πράγματα για σας αυτό δεν είναι και τόσο κακό.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε ανάγκη να κάνετε πράγματα μόνοι σας και συγκεκριμένα πάνω σε μια δουλειά πολύ ιδιαίτερη θα δείτε ότι θα σας ευνοήσει αυτή η κίνηση γιατί θα βγουν όλες οι καταχωνιασμένες δυνάμεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε σε καλή φάση αφού βλέπετε και μόνοι σας ότι τα καταφέρνετε μια χαρά και οι πρωτότυπες ιδέες ή τα σχήματα που σας εξασφαλίζουν το μονοπώλιο σας κάνουν γενικά καλό. Αυτό που χρειάζεται είναι η σταθερότητα του στόχου σας.
Ερωτικά: Η Αφροδίτη κάνει τα θαύματά της και νιώθετε ότι είστε αγαπητοί και πολύ μαγνητικοί. Γιατί λοιπόν να μην τραβήξετε πάνω σας ένα πρόσωπο το οποίο εδώ και καιρό σας καίει και ίσως να είναι Δίδυμος ή Λιοντάρι; Επειδή είστε ανοικτοί και θετικοί θα πάρετε την αγάπη και την προσοχή που θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αξιόλογες ευκαιρίες τις οποίες σήμερα θα πρέπει να βιαστείτε για να τις ακολουθήσετε. Οργανώστε όσο μπορείτε καλύτερα τον χρόνο σας και ριχτείτε στην μάχη. Πιθανόν να πάρετε χρήματα από μια προσφορά επαγγελματική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Επειδή μερικές φοβόσαστε να κτυπήσετε την γροθιά στο μαχαίρι σήμερα θα γίνετε πιο τολμηροί και θα πάρετε τις ανάλογες αποστάσεις. Το νιώθετε και εσείς ότι δεν θα κρατηθείτε και θα τα πείτε έξω από τα δόντια. Μπορεί να ενοχλήσετε μερικούς αλλά δεν μπορεί να τα έχετε με όλους καλά.
Ερωτικά: Μια νέα αρχή που θέλετε να κάνετε με το πρόσωπο που είστε μαζί θα χρειαστεί να είστε τολμηροί για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Αν όμως σας ενδιαφέρει να μείνετε μαζί, μην το παρατραβήξετε λέγοντας πράγματα που πονάνε. Η γνωριμία με έναν ιδιόρρυθμο Κριό θα σας απογειώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αλλαγές που θα χρειαστεί να τις δεχτείτε. Επειδή μερικοί νιώθετε μια ένταση και έναν εκνευρισμό σαν να μην σας κρατάει τίποτα, ηρεμήστε και δείτε και τα καλά της υπόθεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αναγκαστικά θα κάνετε πολύ γενναία ξεκαθαρίσματα με στόχο μια νέα αρχή. Η πρωτοτυπία από μια γνώση ή από μια κατάσταση που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας θα σας δώσει αυτό το κάτι που ψάχνετε αρκετές φορές. Πιθανόν ένα ξαφνικό ταξίδι που δεν περιμένατε.
Ερωτικά: Νιώθετε πολύ δυνατοί και ο λόγος είναι ότι οι συνθήκες με τον τρόπο που σας παρουσιάζονται προσωπικά σας ευνοούν γιατί υπάρχει η ελευθερία έκφρασης και από τις δυο μεριές και αν δεν υπάρχει, μπορείτε να το κάνετε να αλλάξει γιατί είστε αποφασισμένοι. Η αιφνιδιαστική γνωριμία με ένα Κριό ή Ζυγό θα σας δώσει ενέργεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες που αν τις δείτε από την καλή πλευρά και δεν τις μπλοκάρετε θα υπάρξει εξέλιξη πολύ γρήγορη. Πάντως τίποτε δεν γίνεται με χέρια σταυρωμένα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Νιώθετε τον αέρα της απελευθέρωσης και για αυτό θα είστε περισσότερο τολμηροί σε όλα τα επίπεδα. Καλό είναι αυτό γιατί θα πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.
Ερωτικά: Έχετε κατά νου ότι η σχέση με έναν Κριό ή Ζυγό μπορεί να χρειάζεται σήμερα έναν ιδιαίτερο χειρισμό. Καλό είναι να μην το παίζετε θύμα και ότι δεν καταλαβαίνετε και να υψώσετε το ανάστημά σας για να κάνετε αυτά που θέλετε. Είναι καλύτερο αυτό για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε μια φάση που θέλετε να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες αλλά χρειάζεται να είστε περισσότερο δυναμικοί και ανεξάρτητοι γιατί μερικές φορές υποχωρείτε από την πίεση που μπορεί να υποστείτε από το εξωτερικό περιβάλλον. Μπορεί σήμερα να κάνετε αγορές που αφορούν ηλεκτρονικά αντικείμενα ή ακόμα κινήσεις για το διαδίκτυο.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger