Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα σύμβολα που βάζουν οι διαρρήκτες για να κλέβουν

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013


Φόβος και τρόμος των πολιτών αποτελούν οι διαρρήκτες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ρημάζουν σπίτια
Το CretePlus.gr παρουσιάζει τα σύμβολα των επιτήδειων, που βάζουν οι δράστες για να μαρκάρουν τις κατοικίες των πολιτών!
Ανεξέλεγκτη είναι και πάλι το τελευταίο χρονικό διάστημα η δράση των διαρρηκτών με τα περιστατικά να καταγράφονται, το ένα μετά το άλλο!

Μια δράση, η οποία συνοδεύεται από ένα ιδιότυπο λεξιλόγιο, μέσα από το οποίο οι επιτήδειοι γνωρίζουν τι έχει συμβεί σε κάθε σπίτι ή τι πρόκειται να συμβεί!

Ειδικά τώρα τον Αύγουστο, που είναι και ο κατεξοχήν μήνας των διακοπών, οι πολίτες καλούνται να ασφαλίσουν όσο γίνεται τις περιουσίες τους, ώστε να μη σοκαριστούν όταν επιστρέψουν από τις άδειες τους.

Αν δείτε κάποιο από τα παρακάτω σημάδια έξω από το σπίτι σας, πχ. πόρτα, γραμματοκιβώτιο κτλ σβήστε τα αμέσως , ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία. Είναι πιθανό καποιος να σας έχει βάλει στο "μάτι"

Δείτε κάποια από τα σύμβολα:




Οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ. φεύγοντας από το σπίτι

-Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.

-Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.

-Μην αφήνετε σηµειώµατα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.

-Μην αφήνετε μηνύματα έξω από την πόρτα ή γραμματοκιβώτια υπερπλήρη από έντυπα και περιοδικά στο κεφαλόσκαλο. Είναι "κράχτες" της απουσίας σας. Αποφύγετε επίσης να αφήνετε σκάλες, έπιπλα ή άλλα ογκώδη πράγματα στον κήπο σας, που θα βοηθήσουν τον επίδοξο δράστη στην αναρρίχησή του.

-Το σπίτι ή το διαµέρισµα σας να µην δείχνει "εντελώς κλειστό", υποδηλώνοντας έτσι την απουσία σας.

-Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, χρονοδιακόπτη αυτόµατου φωτισµού.

-Ενεργοποιείστε, αν υπάρχει, το σύστημα συναγερμού.

-Μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας.

-Σε περίπτωση που ενημερωθείτε από γείτονες, φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα ότι παρατηρούν κάτι ύποπτο στην οικία σας µη διστάσετε να ειδοποιήστε το "100" ή το Αστυνοµικό Τµήµα της περιοχής σας.

-Σε περίπτωση κλοπής ειδοποιήστε το "100" ή το Τµήµα Ασφαλείας της περιοχής σας.
creteplus.gr


Τέλεια φώτο: Πεφταστέρια πάνω από τα Μετέωρα !

Θαυμασμό προκαλεί η φωτογραφία που τράβηξε ο Ιρανός φωτογράφος, ο Babak Tafreshi.

O Barak κατόρθωσε να απαθανατίσει την αυγουστιάτικη «βροχή» των Περσιδών πάνω από τα πανέμορφα και επιβλητικά Μετέωρα.

Ένα όμορφο φαινόμενο που κάθε χρόνο μας κάνει να σηκώνουμε τα μάτια ψηλά στον ουρανό, στον τόπο της λάμψης του Ορθόδοξου Ελληνικού μοναχισμού.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της NASA.

Βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Σέρρες;


Ενώπιον μίας πολύ μεγάλης αρχαιολογικής ανακάλυψης, της μεγαλύτερης όλων των εποχών για την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο της αρχαιολογίας, βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη Σερρών. Η ανεύρεση ενός τάφου που όμοιο του δεν έχει συναντήσει η αρχαιολογική σκαπάνη έχει σημάνει συναγερμό και ταυτόχρονα έχει πυροδοτήσει σειρά συζητήσεων για το εάν αυτό που σταδιακά βλέπει το φως της ημέρας δεν είναι ένας τάφος κάποιου σημαίνοντος προσώπου, όπως ας πούμε της Ρωξάνης και του γιού της με το Μ.Αλέξανδρο, αλλά ο τάφος του ίδιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου (!).

Οι πληροφορίες είναι πραγματικά συγκλονιστικές: Ο τάφος έχει περίμετρο 498 μέτρα (!!), σχεδόν δέκα φορές μεγαλύτερος από τον τάφο του Βασιλιά Φιλίππου στη Βεργίνα, παραπέμποντας σε δημιούργημα που θα κατασκευαζόταν μόνο για έναν Βασιλιά. Εξωτερικά έχει επενδυθεί με μάρμαρο αρίστης ποιότητας, λαξευμένο με τέτοιο τρόπο που ακόμα και σήμερα προκαλεί δέος, τόσο η αρμονία όσο και η τελειότητα της εργασίας, με δεδομένα μάλιστα τα εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους εκείνη την εποχή.

Ο τάφος έχει θολωτό – πυραμιδωτό σχήμα, στη δε κορυφή του ήταν τοποθετημένο κατά μία προσέγγιση ο γνωστός σε όλους «Λέων της Αμφίπολης», ο οποίος είχε ανευρεθεί από Έλληνες στρατιώτες το 1912 και οι Άγγλοι (ποιοί άλλοι;) είχαν αποπειραθεί να το μεταφέρουν – κλέβοντάς το – στην Αγγλία το 1916. Άλλωστε το λιοντάρι είναι το χαρακτηριστικότερο σύμβολο του Μακεδονικού Βασιλείου.

Το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει από όλα αυτά είναι το εξής: Το υπουργείο Πολιτισμού, μπροστά σε μία τέτοια ανακάλυψη όχι μόνο σφυρίζει αδιάφορα, αλλά και χρηματοδοτεί την εξέλιξη των εργασιών με το σταγονόμετρο, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχει ανακαλυφθεί καν η είσοδος για το ταφικό αυτό συγκρότημα! Και να σκεφτεί κανείς ότι σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου εάν οι αρχαιολόγοι βρισκόταν μπροστά σε μία τέτοια σημαντική ανακάλυψη οι κυβερνητικοί αρμόδιοι θα έκαναν το παν για να φέρουν στο φως τα όποια ευρήματα, πόσο μάλλον εάν μιλάμε (ενδεχομένως) για το μέρος που έχει ταφεί ο ίδιος ο Μέγας Αλέξανδρος, και όχι (μόνο) η Ρωξάνη όπως πιστευόταν αρχικά…

aegeanhawk

Kendall Jenner: Γιατί η Kim Kardashian πρέπει να φοβάται τη μικρή της αδελφή;

Όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian είναι διάσημα! Aπό τη μαμά- manager- παρουσιάστρια- επιχειρηματία Kris Jenner μέχρι κάθε μία τις κόρες της Kourtney, Kim και Khloe Kardashian, Kendall και Kylie Jenner. Βεβαίως, πρώτη και καλύτερη σε δημοφιλία είναι η Kim Kardashian, η οποία μάλιστα έγινε πρόσφατα μανούλα (και ακόμα ετοιμάζει το μεγάλο της comeback!)

Από τα μέλη της οικογένειας, όμως, που έγινε διάσημη από το reality show, Keeping Up with the Kardashians, άλλο ένα μέλος φαίνεται να «παίρνει κεφάλι» σε δημοφιλία. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη 17χρονη Kendall Jenner, τη μικρότερη και ετεροθαλή αδελφή της Kim. Για την ακρίβεια, η Kendall είναι η 4η στη σειρά κόρη της οικογένειας (ακολουθεί η μικρότερη Kylie) και διαθέτει μάλλον όσο μπόι δεν έχουν όλες μαζί οι υπόλοιπες αδελφές. Είναι σχεδόν 1,80, αδύνατη, με καλοσχηματισμένο σώμα (εντελώς διαφορετικό από τις χαρακτηριστικές καμπύλες των άλλων Kardashian), και φυσικά ενδιαφέρεται να κυνηγήσει καριέρα μοντέλου, κάτι το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει. Μάλιστα, πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξή της ότι σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την τηλεόραση και το περίφημο reality για να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Η Kendall, λοιπόν, γίνεται πάντα θέμα στα περιοδικά, ιδίως όταν φοράει το μπικίνι της, ενώ ακουλουθώντας τη συνήθεια της μεγάλης της αδελφής, Kim, συχνά ποστάρει η ίδια φωτογραφίες της στα social media.

Αν, λοιπόν, κάποιον έχει να «φοβάται» η Kim αυτή μάλλον είναι η πανέμορφη Kendall!

Ας την δούμε με τα μπικίνι της…


















http://joytv.gr/

Τα ζώδια σήμερα 13 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Είσαστε ελαφρώς σκεπτικοί και συντηρητικοί. Ο λόγος είναι ότι μπορεί ορισμένα δύσκολα συναισθήματα είναι πιθανόν να σας φέρουν αντιμέτωπους με κάποιες εσωτερικές σας φοβίες. Μερικές φορές, παρόλο που κλείνετε εύκολα το παρελθόν σας, αυτό ξαναγυρνά με στόχο να το λύσετε. Μην αφήνετε λοιπόν τίποτε άλυτο. Καλύτερα να γίνετε πιο πρακτικοί με τα χρήματα και γενικά με τις υλικές σας ανάγκες. Η εξουσία και έλεγχος μπορεί να είναι κάπου κρυμμένα μέσα σας και να βγουν – κυρίως αν έχετε σχέση με Σκορπιό.


ΤΑΥΡΟΣ
Το παρελθόν ακόμα και σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια. Ένα είδος ανασφάλειας, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο θα βγει στην επιφάνεια. Ίσως να γίνεται κάτι που επαναλαμβάνεται συχνά και δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Ευτυχώς, υπάρχουν νέα στοιχεία που μπορεί να σας δώσουν λύση ή ακόμα και τη συναισθηματική δύναμη για να λύσετε άμεσα τα θέματα που θα προκύψουν. Η σχέση με Σκορπιό πιθανόν να περάσει μια δυσκολία στην επαφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε ανάγκη ένα κομμάτι της ζωής σας να το κρατήσετε σε μυστικό επίπεδο κι αυτό ίσως σας δώσει τη δύναμη της διερεύνησης μιας κατάστασης. Να είστε όμως πολύ προσεκτικοί με μια σχέση από την οποία έχετε υποστεί πίεση. Και ο λόγος είναι ότι μπορεί να πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό σε ένα οικονομικό θέμα, αλλά εσείς να μη συμφωνείτε. Η εξάρτηση από μια σχέση μερικές φορές είναι δύσκολη και κυρίως αν αφορά έναν Σκορπιό, για αυτό προσπαθήστε να έχετε μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπαίνετε στα βαθιά νερά, αλλά ευτυχώς τα καταφέρνετε σε όλα τα επίπεδα. Είστε γενικά έτοιμοι να μπείτε στην έρευνα, καθώς και να εκφράσετε συναισθήματα πολύ έντονα και με πάθος. Η ερωτική σας σταθερότητα θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας ενδιαφέρει, αλλά δεν έχετε ακόμα κατορθώσει να το κερδίσετε. Επειδή μπορεί να έχετε θυμό με τη σχέση σας με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο, να είστε όσο μπορείτε αντικειμενικοί, γιατί σίγουρα θα χαθεί για λίγο η αίσθησή σας περί δικαίου.

ΛΕΩΝ
Έχετε δυσκολέψει κάπως γιατί όλο κάτι θυμόσαστε από το παρελθόν και σας βγαίνει στην επιφάνεια κάτι δύσκολο, το οποίο ίσως να μην μπορείτε να διαχειριστείτε. Σίγουρα θα θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στο επίπεδο των οικονομικών και πιθανόν να γίνετε πιο παθιασμένοι με μια σχέση. Ο Σκορπιός σας έχει προβληματίσει γιατί αντιστέκεται στα θέλω σας. Η δράση σας πάντως ξεκινάει από εδώ και πέρα σιγά-σιγά, και αυτό θα το διαπιστώσετε όσο περνάνε οι ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί αλλά και πιο απόλυτοι σε αυτά που λέτε. Το ζητούμενο είναι να μπείτε βαθιά σε οποιαδήποτε συζήτηση κάνετε κυρίως με ένα συγγενικό σας πρόσωπο, γιατί θα χρειαστεί να δείτε την ουσία των πραγμάτων. Πιθανόν να σας βγαίνει ένα είδος πόνου ή θυμού και να θέλετε να πείτε πράγματα που τα κρατούσατε πολύ καιρό στην ψυχή σας. Το καλό είναι ότι θα βρεθεί λύση για να διοχετευτούν πιο εύκολα όλα τα έντονα συναισθήματα και θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι. Η σχέση με Ταύρο που μπορεί να βρίσκετε μακριά από εσάς αυτή την στιγμή, θα γίνει πιο έντονη.

ΖΥΓΟΣ
Κάνετε κινήσεις για να συντονίσετε κάποια οικονομικά θέματα. Η ζήλεια ίσως να είναι ένα συναίσθημα που σας περιορίζει και σας δημιουργεί μια εσωτερική ένταση. Η επαφή με Ταύρο θα επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε και ίσως γίνετε πιο πρακτικοί σε υλιστικά θέματα. Πιθανόν να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω ενός φιλικού πρόσωπου. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος είναι άτομα που σας δείχνουν ενδιαφέρον. Με τον Καρκίνο θα δεθείτε κάπως ιδιαίτερα γιατί θα έχετε συναισθηματική ταύτιση. Ο αγώνας που κάνετε για ένα ομαδικό πρόβλημα σίγουρα θα αναδείξει τα προσόντα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες οι οποίες σας δίνουν ένα προβάδισμα σε όλα τα επίπεδα. Ο πήχης που έχετε βάλει είναι ψηλά και ίσως να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα πολλά και διαφορετικά. Ένα πρόσωπο που έχετε δεθεί αρκετά, μπορεί να φύγει για λίγο και αυτό να σας ενοχλήσει υπερβολικά. Είναι σημαντικό να μην είστε πολύ απόλυτοι σε θέματα καριέρας ή προσωπικά, γιατί χρειάζεστε ευελιξία για να κερδίσετε. Γενικά, παρόλο που έχετε φίλους και αρκετές γνωριμίες έχετε και μια μοναχικότητα, αλλά αυτό δεν σας ενοχλεί σχεδόν καθόλου. Γιατί όταν απομονώνεστε, δυναμώνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε αποφασίσει να μείνετε για λίγο μόνοι και αυτό θα σας κάνει καλό. Μπορεί να μην ανακοινώσετε στον κύκλο σας τι θα κάνετε ακριβώς αυτές τις ημέρες, γιατί νιώθετε ότι δεν θέλετε να μοιράζεστε και πολλά πράγματα. Η σχέση με το Λιοντάρι είναι πολύ καλή γιατί σας στηρίζει με τον δικό του τρόπο. Η επαφή με Ταύρο μερικές φορές είναι δύσκολη γιατί σας φέρνει σε μια πραγματικότητα που μερικές φορές σας προσγειώνει απότομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε αναλάβει χρέη ευθύνης για μια μεγάλη δουλειά και οι γεννημένοι προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώθετε πίεση και ανταγωνιστικότητα. Σήμερα τουλάχιστον, θα διοχετεύσετε την έντασή σας ίσως ξεσπώντας με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Και ο τρόπος είναι ότι θα καταφέρετε να συγκινήσετε το άλλο πρόσωπο με τα λεγόμενά σας, γιατί θα δείξετε πάθος και βάθος συναισθημάτων. Οι δυσκολίες που υπάρχουν μ' ένα Λιοντάρι σας βάζουν να κολυμπήσετε στα βαθιά και να γίνετε πιο δυνατοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να νιώθετε ότι είστε εξαρτημένοι από ένα πρόσωπο που είναι για σας πολύ ιδιαίτερο. Αλλά, όταν ξαναγυρνάει το παρελθόν, σας πληγώνει και σκέφτεστε τις αποτυχίες σας. Αυτό σίγουρα δεν σας κάνει καλό. Μπορεί σήμερα να είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι και να θέλετε να ψάξετε προσωπικά και πιο βαθιά για ένα πρόσωπο που σας απασχολεί. Ο Σκορπιός σίγουρα σας προβληματίζει με τον τρόπο επικοινωνίας του. Πιθανόν όμως να έρθει πιο κοντά σας γιατί θα είστε κάπως πιο συγκεκριμένοι μαζί του.

ΙΧΘYΕΣ
Θα δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον και θα εκτονώσετε την ενέργεια σας πολύ δυναμικά και αποφασισμένοι για την επιτυχία. Διαφορές τακτικές που υπάρχουν με ένα Λιοντάρι ίσως τώρα να δυσκολέψουν, όχι για σας αλλά για την κοινή σας επικοινωνία. Γιατί θα υποχρεωθείτε από τις περιστάσεις να γίνετε πιο απόλυτοι και ίσως ατομιστές και αυτό γενικά θα σας βλάψει. Η υπόθεση για τον χειρισμό ενός παιδιού θα σας κάνει να έχετε διαφωνίες και δυσκολίες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην δείχνετε δείγματα εκδίκησης. Μια οικονομική ενίσχυση υπό τη μορφή δανείου μπορεί να την πάρετε γρήγορα.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger