Από το Blogger.
E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ταντρικό σεξ: Βαρεθήκατε όλα τα άλλα;

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Η μυστικιστική φιλοσοφία του Τάντρα, με ρίζες που χάνονται βαθιά στην ιστορία των ινδικών θρησκειών, αν και δύσκολο να οριστεί με μερικές κουβέντες, σκοπό έχει, όπως εξηγεί με απλά λόγια ο David Gordon White, να χειραφετήσει την εσωτερική μας ενέργειας και να μας δείξει πώς να την διοχετεύουμε στον ανθρώπινο μικρόκοσμό μας με δημιουργικούς τρόπους, απελευθερωμένη από όποιες αναστολές. Με αυτό, το άτομο που εξασκεί τον ταντρισμό, επιτυγχάνει, σύμφωνα με την θεωρία, την απόλυτη πνευματική και σωματική ολοκλήρωση. Αν υπάρχει ένας τομέας, στον ανθρώπινο μικρόκοσμο, στον οποίον θα μπορούσε να εφαρμοστεί η παραπάνω φιλοσοφία με μεγάλη επιτυχία, αυτός είναι το σεξ. Το «πείραμα» έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια και, όσοι συμμετέχουν σε αυτό, δηλώνουν… ενθουσιασμένοι!Τι ξέρουν που δεν το ξέρουμε
Ο Στινγκ, ο Γούντι Χάρελσον, η Σκάρλετ Γιόχανσεν είναι κάποιοι μόνο από τους διάσημους «ταντριστές», οι οποίοι ακολουθούν χρόνια τώρα έναν γενικότερο τρόπο ζωής, ο οποίος τους υπόσχεται ολοκλήρωση. Με επίκεντρο, ωστόσο, την σεξουαλική ολοκλήρωση, το Τάντρα μαθαίνει στους «πιστούς» του να χρησιμοποιούν την ενέργειά τους έτσι ώστε να απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι οργασμοί που προσφέρει το ταντρικό σεξ είναι πέρα από κάθε φαντασία. Θεωρεί, όμως, το σεξ ιερή πράξη και ως τέτοια την πραγματώνει με μία σειρά τελετουργικών, τα οποία απαιτούν άψογη συνεργασία ανάμεσα στην ψυχή, το μυαλό και το σώμα. Επιπλέον, απαιτούν χρόνο, υπομονή και αφοσίωση.

Στην πράξη Η «πράξη» στο ταντρικό σεξ αποτελεί μία εντελώς διαφορετική έννοια από αυτήν που έχουμε -ως δυτικοί- συνηθίσει. Αν αναζητάτε έναν τρόπο να ανανεώσετε την σεξουαλική ζωή εύκολα και γρήγορα, το Τάντρα σίγουρα δεν είναι αυτός. Καλό είναι, λοιπόν, να γνωρίζετε εκ των προτέρων πωςβασικός «προορισμός» του ταντρικού σεξ δεν είναι ο οργασμός, αλλά το «ταξίδι». Και αυτό γιατί παρατείνοντας την πράξη, το ζευγάρι αυξάνει την δυνατότητα της σεξουαλικής ενέργειας αλλά και του μεταξύ τους συναισθηματικού δεσίματος. Ακόμα και από ιατρικής άποψης το Τάντρα ωφελεί, όπως λένε ψυχολόγοι και ερευνητές, καθώς αυτό το δέσιμο ανάμεσα στο ζευγάρι κατά την διάρκεια της πράξης μειώνει τις ορμόνες του στρες και αυξάνει την ευεργετική σεροτονίνη.

Για να πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη επιτυχία, το ταντρικό σεξ προϋποθέτει κάποιους «κανόνες», όλοι εκ των οποίων είναι εξίσου σημαντικοί. Ποιοι είναι αυτοί; 
Η δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας: Ένα άνετο, χαλαρό, «ζεστό» περιβάλλον, το οποίο θα είναι καθαρό, θα μυρίζει ωραία, θα έχει απαλά σημεία (έπιπλα, υφάσματα, μαξιλάρια), θα πλημμυρίζει χαλαρωτική μουσική, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για το ζευγάρι.

Η αναπνοή: Έχετε δοκιμάσει να αναπνεύσετε την ανάσα του συντρόφου σας; Ο εναρμονισμός της αναπνοής είναι ο πιο εύκολος τρόπος να συγχρονιστείτε με τον παρτενέρ σας. Βάλτε την ανάσα του μέσα σας, καθώς εκείνος θα εκπνέει και κάνετε και εσείς το ίδιο με την δική σας ανάσα. Καθώς θα εκπνέετε προσπαθήστε να βάλετε ενέργεια στην ανάσα σας, με αυτόν τον τρόπο μοιράζετε όλον σας τον εαυτό με τον άλλον.

Μάτια ερμητικά ανοιχτά: Η οπτική επαφή είναι βασική στο ταντρικό σεξ γιατί, όπως και η ανάσα, δημιουργεί ισχυρό δεσμό με τον παρτενέρ κατά την διάρκεια του σεξ. Δεν είναι, βέβαια, πάντα όσο εύκολο ακούγεται, αλλά διατηρώντας τα μάτια συνεχώς ανοιχτά, κανείς βλέπει εικόνες και βλέμματα του συντρόφου του που δημιουργούν μία ακόμα καλύτερη οπτική για το ποιος πραγματικά είναι. Είναι όμως, σημαντικό, να χρησιμοποιεί κανείς όλες τις αισθήσεις για να απολαύσει το σεξ στο έπακρο.

Απόλαυση με διάρκεια: Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όσο πιο πολύ καθυστερήσει η κορύφωση, τόσο πιο έντονη θα είναι. Συγκεκριμένος χρονικός κανόνας δεν υπάρχει -π.χ. ο Στινγκ είπε κάποτε πως καθυστέρησε την κορύφωσή του για 36 ώρες- αλλά η ένταση πρέπει να κλιμακώνεται σταδιακά. Πάρτε, λοιπόν, βαθιές αναπνοές και συνεχίστε να κάνετε αυτό που βλέπετε πως ευχαριστεί τον άλλον (προσέξατε το «βλέπετε»;).

Ασκήσεις για το σπίτι
Ο Al και η Pala είναι ένα από τα διασημότερα ζευγάρια Αμερικανών δασκάλων ταντρικού σεξ. Διδάσκουν από το 1997 την φιλοσοφία του Τάντρα σε ζευγάρια που έχουν «βαλτώσει» σεξουαλικά, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχουν γράψει βιβλία και έχουν παρουσιάσει την δική του εκπομπή στο Discovery Channel. Καθώς, για τους περισσότερους από εμάς, αυτοί οι «γκουρού» του τάντρα πέφτουν λίγο μακριά, ας πάρουμε μία ιδέα από τα σεμινάριά τους στο παρακάτω video.Για πιο «προχωρημένους» μαθητές του ταντρικού σεξ, το παρακάτω video της θεραπεύτριας σεξολόγου Mare Simone ίσως φανεί πιο χρήσιμο…
Απίστευτο: Γιαπωνέζα πορν0στάρ ζήτησε από τους θαυμαστές της το... σπέρμ@ τους

Αυτό θα πει προσωπικό δώρο!


Aν φέτος έχετε στερέψει από ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα και θέλετε να κάνετε κάτι πραγματικά πρωτότυπο και ιδιαίτερο, σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε την Uta Kohaku! Η συμπαθής Γιαπωνέζα, είναι διάσημη πορνοστάρ!

Κι όμως, η Kohaku, με αφορμή τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει κασκαντέρ και να είναι όλα πέρα για πέρα αληθινά!

Έτσι, ζήτησε μέσω του twitter της από τους θαυμαστές της να της στείλουν μπουκαλάκια με το... σπέρμ@ τους προκειμένου να κάνουνcameo εμφανίσεις στην ταινία! Φυσικά η ανταπόκριση του αντρικού κοινού ήταν κάτι παραπάνω από... συγκινητική, είναι και άγιες μέρες,με αποτέλεσμα μέσα σε 10 μόλις μέρες να συγκεντρώσει 100 μπουκαλάκια με... το μαγικό υγρό!

Τώρα, τα θερμόαιμα αγόρια της Ιαπωνίας περιμένουν πώς και πώς να δουν τα καμάρια τους στην ταινία... Αυτό θα πει star από κούνια!

Χ. Κολέτσα: Πιο σ$ξι από ποτέ εμφανίστηκε ανήμερα της γιορτής της αλλά με άδεια τραπέζια (pics)

Σε μαγαζί της παραλιακής εμφανίζεται η Χριστίνα Κολέτσα ωστόσο δεν φαίνεται να έχει μεγάλη πέραση!!

Η σ$ξι τραγουδίστρια μπορεί να πέταξε έξω τους κοιλιακούς ανήμερα της γιορτής της αλλά τα τραπέζια σύμφωνα με το gossiptv ήταν άδεια. 

Δείτε τις φωτογραφίες:


Όταν η Τζολί φωτογραφιζόταν με εσώρουχα στα 15 της


 Πρόκειται για την πρώτη πεαγγλματική φωτογράφηση της Αντζελίνα Τζολί όταν ήταν 15 χρονών στην οποία ποζάρει με εσώρουχα.
Οι φωτογραφίες είναι του Χάρι Λάνγκντον και δείχνουν ότι η Τζολί "το είχε" από τότε!

http://www.newsbomb.gr

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ | Μας δείχνει τον πισινό και το "παράνομο" τατουάζ της!Την... σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα της μας αποκάλυψε πασίγνωστη τραγουδίστρια που έχει ξετρελάνει με τα καμώματά της, το φανατικό ελληνικό κοινό της!
Όχι μόνο μας έδειξε τα απόκρυφά της, αλλά έχει κάνει και τατουάζ ένα φύλλο από μαριχουάνα!
Την φωτογραφία "ανέβασε" στο προσωπικό της λογαριασμό στο "Instagram" η ίδια η τραγουδίστρια...
Δεν είναι άλλη από την διάσημη για τις φωνητικές ικανότητές της... Ριάνα!
Εκτός από το νέο της χόμπι να αγοράζει... βίλες, φαίνεται πως απέκτησε και καινούριο:
Να "χτυπάει" τατουάζ στο κορμί της και μάλιστα... απαγορευμένα.


http://www.tuned.gr

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ Έχασε την δίκη από τον οδηγό της! Ζητούσε 15 εκατ. ευρώ...


Η διάσημη τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είχε καταγγείλει τον πρώην της οδηγό Χάκομπ Μανούκιαν (Hakob Manoukian) για εκβιασμό και του ζητούσε 15 εκατομμύρια ευρώ!
Τελικά, το δικαστήριο του Λος Άντζελες δεν έκανε δεκτή την μήνυση της Λόπεζ δικαιώνοντας τον οδηγό της.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μανούκιαν εκβίαζε την τραγουδίστρια, ζητώντας της 2 εκατομμύρια ευρώ για να μην αποκαλύψει στον Τύπο τα μυστικά της, που τα άκουγε κατά την διάρκεια των διαδρομών με την λιμουζίνα.
Ο Τζόζεφ Κάλιν (Joseph Kalin) ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση, δεν δικαίωσε την 43χρονη Τζένιφερ, που επίσης είχε κατηγορηθεί από τον οδηγό της για διαφυγόντα κέρδη λόγω της απόλυσής του.

http://www.radar.gr

Δείτε την μαμά της Πετρούλας!!! (pics)Ρε ποια μοιάζει…το κορίτσι;

Aπό που πήρε αυτό το νάζι και την τσαχπινιά;Η Πετρούλα Κωστίδου μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό στην μητέρα της. Και ιδού η τρανή απόδειξη! Μαμά και κόρη μπορεί να έχουν διαφορά ηλικίας όμως βγαίνουν παρέα αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό και από ότι φαίνεται το απολαμβάνουν. Τελικά, το μήλο κάτω από την μηλιά έπεσε!Δειτε την…
Πηγή:maidanoi.com

Η συγκλονιστική διαφήμιση που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει κάνει χιλιάδες χρήστες να δακρύσουν!


Το συγκινητικό διαφημιστικό σποτ μιλάει για την ανιδιοτελή αγάπη ενός πατέρα προς το γιο του, που ακόμη κι αν χώρισαν για μια στιγμή οι δρόμοι τους, η αγάπη θα τους φέρει και πάλι κοντά.

Πόσο εύκολα… ξεχνάμε την οικογένειά μας. Πόσο εύκολα ξεχνάμε να τους πούμε «Σ’ αγαπώ».Όταν η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη καυγάδες και εκνευρισμό «είναι εύκολο να ξεχάσουμε ότι κάποτε ήμασταν οικογένεια», αναφέρει το βίντεο.Δείτε την συγκλονιστική διαφήμιση που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει κάνει χιλιάδες χρήστες να δακρύσουν...


dejavu

Τα μεγαλύτερα σ$ξουαλικά σκάνδαλα του 2012

Τα μεγαλύτερα σ$ξουαλικά σκάνδαλα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και συγκέντρωσαν τα βλέμματα της κοινής γνώμης το 2012 είναι τρία. 


Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», τα call girls που έκαναν συντροφιά -και όχι μόνο!- στους μυστικούς πράκτορες του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στην Καρθαγένη της Κολομβίας, το ροζ σκάνδαλο Πετρέους που οδήγησε στην απομάκρυνση του στρατηγού από τη διεύθυνση της CIA, αλλά και οι ερωτικές περιπτύξεις -έναντι βέβαια αδράς αμοιβής- του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, με πόρνες πολυτελείας, ανακηρύσσονται ως τα μεγαλύτερα ροζ 0ργια της χρονιάς που μας αποχαιρετά. 
Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα: 
1. Η πέτρα του σκανδάλου που έφερε σε δύσκολη θέση τον πλανητάρχη τον περασμένο Οκτώβριο, αμαυρώνοντας την εικόνα του Λευκού Οίκου, ονομάζεται Ντάνια Σουαρέζ. 
Η 25χρονη Κολομβιανή εξέθεσε τους ερωτύλους πράκτορες της προσωπικής ασφάλειας του Ομπάμα, αποκαλύπτοντας πιπεράτες λεπτομέρειες στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες στις ΗΠΑ. 
Η Ντάνια άνοιξε το... στόμα της, γιατί πολύ απλά ένας από τους πράκτορες δεν της κατέβαλε το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τις ροζ υπηρεσίες που προσέφερε. 
Εξιστορώντας λεπτομέρειες από ένα πάρτι 0ργίων, στο οποίο συμμετείχαν δέκα πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και οκτώ μέλη του αμερικανικού στρατού, η νεαρή Κολομβιανή υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί είχαν επιλέξει τα κορίτσια της αρεσκείας τους από πορνεία της Καρθαγένης, με τα οποία επιδίδονταν σε ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πάρτι. 
2. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν δεν σταματά να απασχολεί την κοινή γνώμη, αλλά και τα ΜΜΕ με τα ερωτικά του. 
Μετά το ροζ σκάνδαλο στο ξενοδοχείο Sofitel στις ΗΠΑ με την καμαριέρα που οδήγησε στην πολιτική του αποκαθήλωση, νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο κύριος Στρος-Καν είχε ερωτικές περιπτύξεις με π0ρνες πολυτελείας στο Παρίσι, τις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον το 2012. 
3. Το τρίτο μεγαλύτερο σ$ξουαλικό σκάνδαλο είναι το σκάνδαλο Πετρέους, το οποίο σπίλωσε την εικόνα του πλανητάρχη, αλλά και της CIA. 
Οι αποκαλύψεις ότι ο Αμερικανός στρατηγός και πρώην διευθυντής της CIA είχε εκτός από τη σύζυγό του και δύο ερωμένες -η μία ήταν η βιογράφος του και η άλλη οικογενειακή του φίλη- προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στην καθόλα συντηρητική κοινωνία των ΗΠΑ.

Φωτογράφε… τράβα μια φωτογραφία (pics)

Μην δει φωτογράφο... αμέσως να ποζάρει!

Η Sophie Turner φροντίζει πάντα να είναι στην επικαιρότητα με τις σέξι εμφανίσεις της. Φόρεσε το δερμάτινό της παντελόνι και μια κατασκισμένη μπλούζα και με το που αντιλήφθηκε τους φωτογράφους άρχισε τις πόζες δείχνοντας φυσικά... το δυνατό της σημείο.
ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Σοκαριστικό! Ξυρίζει το κεφάλι της και φρικάρει 10.729 άτομα


Πρωτοφανής αναστάτωση με γνωστή Ελληνίδα, που όλοι τη γνωρίζουμε, την Πέμπτη το απόγευμα στο twitter...
Όλα ξεκίνησαν όταν η όμορφη ξανθιά έγραψε στο λογαριασμό της ότι θέλει να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της... Οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. Όλα τα χρώματα και τα κουρέματα ακούστηκαν... Η ίδια όμως δεν μπορούσε να καταλήξει κάπου, δεν ήταν με τίποτα ικανοποιημένη. Όντας απογοητευμένη λοιπόν, πήρε τη μεγάλη απόφαση... Να ξυρίσει το κεφάλι της, να μείνει γουλί... Στην αρχή όλοι το πήραν στην πλάκα... Ξαφνικά όμως όλο το διαδίκτυο "πάγωσε"....!!!
Η ξυριστική μηχανή στο χέρι της έπεισε και τον πλέον... δύσπιστο!
Απόλυτη... ησυχία στο ίντερνετ για κάποια λεπτά! Όλοι έμειναν σύξυλοι...
Ο λόγος για την Ορθούλα Παπαδάκου η οποία κατάφερε να προκαλέσει ταραχή σε ολόκληρο το twitter...
Ευτυχώς, για την ώρα τουλάχιστον, η τηλεπερσόνα δεν έκανε πράξη τα λεγόμενά της...
Μπορείτε να φανταστείτε την Ορθούλα με μαλλί... φαντάρου;;;;!!!!
Φρίκη και μόνο στην ιδέα...
Είναι και δυο μέτρα, θα ήταν κάπως τρομακτική.... (Και λίγα λέμε!!!)
http://www.radar.gr

Απίστευτο!! Δείτε πως ήταν ο Ηλίας Ψινάκης πριν από την πλαστική!!

O Ηλίας Ψινάκης αρκετά χρόνια πριν την πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό του και ο Σάκης Ρουβάς νεαρός,στα πρώτα βήματα της καριέρας του και η Ελένη Μενεγάκη με καστανά σγουρά μαλλιά… 

Τo παρεάκι, εν έτη 1993 με κάθε ευκαιρία συναντιόταν σε in στέκια εκείνης της εποχής και διασκέδαζε μέχρι το πρωί.


Ελεύθερος με 8000 ευρώ ο Ματέο της Ελένης.

''Έχετε αγωνία για την Ελένη Μενεγάκη; Ε,λοιπόν ηρεμήστε: Ο Ματέο Παντζόπουλος ...εξαγόρασε την θητεία του και σε λίγες ημέρες βγάζει την στολή του σμηνίτη...''.


Αυτό γράφει σήμερα η εφημερίδα ''6 μέρες'' και εμείς συμπληρώνουμε ότι το απολυτήριο του ...κόστισε περίπου 8.000 ευρώ! Λόγω ηλικίας; υποχρεούται σε 45ήμερη θητεία και το υπόλοιπο το εξαγοράζει - αν θέλει,με 870 ευρώ το μήνα. Ε, λοιπόν το εξαγόρασε τις προάλλες και το νέο έτος θα τον βρει ...πολίτη- προφανώς με την Ελένη Μενεγάκη! 

http://www.onalert.gr

Τραγικό θάνατο βρήκε διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από ατύχημα με έλκηθρο

Πρόωρα έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 32 ετών, ο παλιός διεθνής Τσέχος αμυντικός Βάτσλαβ Ντρόμπνι, ο οποίος σκοτώθηκε σε δυστύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. 

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Αστον Βίλα και της Στρασμπούρ βρισκόταν στο χειμερινό θέρετρο Σπιντλέρουβ Μλιν, περίπου 140 χιλιόμετρα μακριά από την Πράγα, και έκανε λουτζ, όταν -για αδιευκρίνιστους λόγους- βγήκε από την πίστα και προσέκρουσε σε δέντρο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.

Ο Ντρόμπνι ήταν αρχηγός της εθνικής ελπίδων της Τσεχίας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2002 και αργότερα αγωνίστηκε δύο φορές με την εθνική ανδρών της χώρας του.

Μετά τη θητεία του σε Στρασμπούρ (2002-04) και Αστον Βίλα (2004-05), επέστρεψε στην πατρίδα του και φόρεσε τη φανέλα της Σπάρτα Πράγας κα της Μποέμιανς, ενώ πλέον είχε αποχωρήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αγωνιζόταν ερασιτεχνικά σε τοπική ομάδα της Πράγας.

http://www.newsit.gr

Διάσημος ηθοποιός συνελήφθη να αυνανίζεται σε sex shop! (βίντεο)


Έβλεπε ταινία πορνό! Δείτε τον να βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα!
Ο ηθοποιός επισκέφθηκε ένα κατάστημα ερωτικών ειδών και ...δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια!

Ο Nick Stahl, πρωταγωνιστής της ταινίας Terminator 3, πήγε στο τμήμα με τις ταινίες πορνό και...


Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για παρεξήγηση.

Δείτε τον, την ώρα που εξέρχεται από το αστυνομικό τμήμα:

Πηγή: ΤΜΖ

Συγκλονιστικό! 20χρονη έσπρωξε άντρα στις ράγες του Μετρό και σκοτώθηκε

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητεί μια γυναίκα περίπου 20 ετών η οποία φέρεται να σκότωσε χθες Πέμπτη έναν άγνωστο άνδρα σπρώχνοντάς τον στις γραμμές του μετρό, στο δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που καταγράφεται σε λιγότερο από ένα μήνα στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 της Πέμπτης (03:00 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας) στη γραμμή 7 του νεοϋορκέζικου μετρό στον σταθμό της 40ής οδού στη συνοικία Κουίνς.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μονολογούσε και περπατούσε κατά μήκος της αποβάθρας, έσπρωξε τον άνδρα στις γραμμές του μετρό την ώρα που πλησίαζε ο συρμός. Το θύμα είχε γυρισμένη την πλάτη του προς τη γυναίκα και μάλλον δεν την είδε.

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε στη συνέχεια να διαφύγει και πλέον την αναζητεί η αστυνομία η οποία δημοσίευσε μέσω twitter ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας όπου φαίνεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο του συμβάντος. 

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η ταυτότητα του θύματος, καθώς ο άνδρας δεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του. 

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που σημειώνεται στΗ αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητεί μια γυναίκα περίπου 20 ετών η οποία φέρεται να σκότωσε χθες Πέμπτη έναν άγνωστο άνδρα σπρώχνοντάς τον στις γραμμές του μετρό, στο δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που καταγράφεται σε λιγότερο από ένα μήνα στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 της Πέμπτης (03:00 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας) στη γραμμή 7 του νεοϋορκέζικου μετρό στον σταθμό της 40ής οδού στη συνοικία Κουίνς.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μονολογούσε και περπατούσε κατά μήκος της αποβάθρας, έσπρωξε τον άνδρα στις γραμμές του μετρό την ώρα που πλησίαζε ο συρμός. Το θύμα είχε γυρισμένη την πλάτη του προς τη γυναίκα και μάλλον δεν την είδε.

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε στη συνέχεια να διαφύγει και πλέον την αναζητεί η αστυνομία η οποία δημοσίευσε μέσω twitter ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας όπου φαίνεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο του συμβάντος. 

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η ταυτότητα του θύματος, καθώς ο άνδρας δεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του. 

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που σημειώνεται στο μετρό της Νέας Υόρκης μέσα σε τέσσερις εβδομάδες. 

Στις 3 Δεκεμβρίου ένας 30χρονος άνδρας έσπρωξε έναν άλλο άνδρα, 58 ετών, στις γραμμές του μετρό αφού διαπληκτίστηκαν στην αποβάθρα του σταθμού της Τάιμς Σκουέαρ στο Μανχάταν. Ο 30χρονος συνελήφθη και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Εκατομμύρια επιβάτες χρησιμοποιούν το μετρό της Νέας Υόρκης καθημερινά. Αν και συχνά οι αποβάθρες είναι στενές, είναι σπάνια αυτού του είδους τα περιστατικά.

Το τελευταίο παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2010, όταν ένας άγνωστος έσπρωξε μια γυναίκα 39 ετών στις γραμμές του μετρό. Αν και χτυπήθηκε από έναν συρμό, η γυναίκα έζησε.ο μετρό της Νέας Υόρκης μέσα σε τέσσερις εβδομάδες. 

Στις 3 Δεκεμβρίου ένας 30χρονος άνδρας έσπρωξε έναν άλλο άνδρα, 58 ετών, στις γραμμές του μετρό αφού διαπληκτίστηκαν στην αποβάθρα του σταθμού της Τάιμς Σκουέαρ στο Μανχάταν. Ο 30χρονος συνελήφθη και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Εκατομμύρια επιβάτες χρησιμοποιούν το μετρό της Νέας Υόρκης καθημερινά. Αν και συχνά οι αποβάθρες είναι στενές, είναι σπάνια αυτού του είδους τα περιστατικά.

Το τελευταίο παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2010, όταν ένας άγνωστος έσπρωξε μια γυναίκα 39 ετών στις γραμμές του μετρό. Αν και χτυπήθηκε από έναν συρμό, η γυναίκα έζησε.

http://www.newsit.gr

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ Στο νοσοκομείο με πνευμονία


Στο νοσοκομείο  εισήχθη η Δέσποινα Βανδή, καθώς είχε έντονο πυρετό και βήχα.
Μετά από μια σειρά εξετάσεων, οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνει στο κρεβάτι του "πόνου" μέχρι να αναρρώσει.
Για το λόγο αυτό δεν θα τραγουδήσει στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντύπα και το συγκρότημα "Vegas". Παρ' όλα αυτά το σχήμα θα λειτουργήσει κανονικά.
Πριν από λίγο μάλιστα η Δέσποινα μέσω του twitter έστειλε το δικό της μήνυμα:"Λυπάμαι παρά πολύ που αυτές τις μέρες δε θα μπορώ να είμαι μαζί σας λόγω ... πνευμονίας! Καλή Πρωτοχρονιά και μόλις αναρρώσω θα τα ξαναπούμε!!".


«O Χίτσκοκ ήταν διαβολικός και ανώμαλος», δηλώνει πρωταγωνίστρια του


Για τις εφιαλτικά χρόνια ψυχοσωματικής κακοποίησης που πέρασε στα χέρια του Άλφρεντ Χίτσκοκ μίλησε η Τίπι Χέντρεν, πρωταγωνίστρια στα Πουλιά και το Μάρνι.
Κάθε άλλο παρά ευγνώμων είναι η Τίπι Χέντρεν, την οποία στάμπαρε ο Χίτσκοκ σε ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό, για την ευκαιρία που της έδωσε να γίνει πρωταγωνίστρια. Με αφορμή την ταινία The Girl που κυκλοφόρησε πρόσφατα -μια από τις δυο φετινές για τον Άλφρεντ, με την έτερη να έχει ως πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον- η 82χρονη θυμήθηκε με κάθε λεπτομέρεια την προσπάθειά του να την κατακτήσει και να έχει τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής της.
«Ήταν διαβολικός και ανώμαλος. Ήθελα να ξεφύγω, αλλά δεν με άφηνε. Με απειλούσε ότι αν τον εγκαταλείψω, θα καταστρέψει την καριέρα μου. Αυτό ακριβώς που έκανε. Είναι απαίσιο να είσαι η εμμονή κάποιου. Έβαλε να αναλύσουν τον γραφικό μου χαρακτήρα και είχε προσλάβει άντρες να με παρακολουθούν». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του, η οποία πλέον διευθύνει ένα καταφύγιο ζώων λίγο έξω από το Λος Άντζελες.
Προσθέτοντας πως «Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό συνηθίζονταν στο Χόλιγουντ εκείνης της εποχής. Ούτε υπήρχαν νόμοι εναντίον του. Αν συνέβαινε τώρα, θα ήμουν πολύ πλούσια από τις αγωγές για σεξουαλική παρενόχληση που θα είχα κερδίσει. (..) Πάντως εκείνη την εποχή ο καναπές του σκηνοθέτη ήταν σε πλήρη χρήση. Ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να κάνεις ορισμένα πράγματα για να πάρεις ρόλους. Ο Χίτσκοκ έκανε σαφές τι θέλει από μένα. Και ήμουν εξίσου σαφής ότι δεν ενδιαφέρομαι».
Η εντυπωσιακή ξανθιά ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα μέσω της ταινίας The Girl και της έρευνας που χρειάστηκε να κάνει η Σιένα Μίλερ προκειμένου να την υποδυθεί. Οι κληρονόμοι του Χίτσκοκ εννοείται πως είναι πολύ δυσαρεστημένοι από αυτές τις αποκαλύψεις, αν και οι παραγωγοί του The Girl επιμένουν πως έχουν κάνει μήνες έρευνες μιλώντας με όλους όσους ήταν παρών στο γύρισμα.
Πάντως η Τίπι δεν διστάζει να μιλήσει για περιστατικά που συνέβησαν όταν αρνήθηκε να ενδώσει, όπως το επεισόδιο με την σοφίτα στα Πουλιά «Μου είπαν ψέματα ότι θα χρησιμοποιήσουν μηχανικά πουλιά, όπως στις υπόλοιπες σκηνές. Όταν πήγα στο γύρισμα με έβαλαν σε ένα κλουβί με πουλιά τριγύρω μου να μου φωνάζουν και να με τσιμπάνε. Και όλο αυτό επί μια εβδομάδα μέχρι που έπεσα στο πάτωμα και άρχισα να κλαίω. Ο γιατρός που ήρθε του είπε ότι πρέπει να ξεκουραστώ για μια εβδομάδα και τον ρώτησε 'Αν σκοπεύει να με πεθάνει'».
Καθώς επίσης για την υποψηφιότητα για Όσκαρ που δεν επέτρεψε να πάρει, τις προτάσεις παραγωγών ή σκηνοθετών που αρνούνταν εκ μέρους της («ξέρω π.χ. Ότι του τηλεφώνησε ο Φρανσουά Τρυφό») και τις απονομές βραβείων στις οποίες δεν της επέτρεπε να πάει. Όλα όσα δηλαδή την έκαναν να «Νοιώθω σαν φυλακισμένη».http://www.iefimerida.gr


Ξεσήκωσαν τη γειτονιά με τα ερωτικά τερτίπια τους! ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Όχι απλώς αναστάτωσαν όλη τη γειτονιά αλλά δεν δίστασαν να κάνουν τα... πάντα σε κοινή θέα! Και όταν λέμε «τα πάντα», εννοούμε από... στοματικό μέχρι και ολοκληρωμένη συνεύρεση! Ο λόγος για το «ροζ» περιστατικό που ξεσήκωσε την πλατεία των εργατικών κατοικιών Ανθείας την προηγούμενη εβδομάδα, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι νεαρής ηλικίας. Και πιο συγκεκριμένα, μία μόλις 18 ετών κοπέλα, η οποία μάλιστα κατοικεί δύο οικοδομικά τετράγωνα πιο πάνω, και έναν νεαρό γύρω στα 25, άγνωστο στη γειτονιά. Και όλα συνέβησαν στο παγκάκι της πλατείας και κάτω από τα μπαλκόνια των πολυκατοικιών που βρίσκονται περιμετρικά. Φαίνεται πως το ζευγάρι βρέθηκε σε στιγμές... μεγάλης «επιθυμίας» και δεν δίστασε να προσφέρει απλόχερα το «καυτό» θέαμα. Μάλιστα ένας από τους κατοίκους επιχείρησε να τους φωτογραφήσει προκειμένου να υπάρχουν και τα πειστήρια, έστω και αν δεν άναψε φλας για ευνόητους λόγους και έτσι η εικόνα είναι αρκετά σκοτεινή. Ωστόσο αποτυπώνει αυτό που συνέβη μεταξύ του ζευγαριού. Και είναι μόλις στην αρχή της «επαφής», ενώ η νεαρή έχει σκύψει και προσφέρει στοματική ικανοποίηση στον σύντροφό της. Σύμφωνα με τους κατοίκους αυτόπτες μάρτυρες και παρατηρητές της σκηνής, αυτό κράτησε για αρκετή ώρα χωρίς καν κανείς από τους δύο να κοιτάξει τριγύρω για να τσεκάρει εάν γίνονταν αντιληπτοί από κατοίκους. Και δεν το έκαναν ούτε αργότερα. Όταν ο νεαρός σηκώθηκε και κατέβασε το παντελόνι του, σαν να βρισκόταν στο δωμάτιο του σπιτιού και όχι σε ανοικτό χώρο, η 18χρονη ξάπλωσε στο παγκάκι και οι δυο τους άρχισαν τη... συνεύρεση!


Ο νεαρός ζήτησε και τα... ρέστα!
Το σκηνικό συνεχιζόταν για αρκετά λεπτά, ενώ το είχαν αντιληφθεί αρκετοί κάτοικοι στα γύρω διαμερίσματα. Ορισμένοι όμως δεν ανέχονταν αυτό που συνέβαινε και έβαλαν τις φωνές. Το ζευγάρι μαζεύτηκε και η νεαρή προσπαθούσε να κρυφτεί καλύπτοντας το πρόσωπο με το μπουφάν της (μάταια γιατί την είχαν ήδη καταλάβει). Πιο θρασύς όμως αποδείχθηκε η σύντροφός της ο οποίος επιχείρησε να ...ζητήσει και τα ρέστα από τους κατοίκους φωνάζοντάς τους «γιατί ενοχλούνταν»! Τους είπε μάλιστα: «Μήπως είστε στερημένοι και δεν αντέχετε το θέαμα;», προκαλώντας εντονότερες αντιδράσεις. Ευτυχώς όμως συνετίστηκε αμέσως και προτού εκτροχιαστεί κι άλλο η κατάσταση και έφυγε μαζί με την ερωμένη του δίνοντας τέλος στο επεισόδιο.


http://www.dete.gr

15ΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ Δίνει "μάχη"! Νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας της!


Ποιός μπορεί να ξεχάσει την ιστορία της μικρής Μυρτούς η οποία είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα πριν από 5 μήνες περίπου...
Η 15χρονη κακοποιήθηκε βάναυσα από έναν 21χρονο Πακιστανό στα μέσα Ιουλίου. Η νεαρή είχε βρεθεί στην Πάρο με την οικογένειά της για διακοπές. Η ίδια της η μητέρα εντόπισε το κορίτσι ημίγυμνο στα βράχια με ακατάπαυστη αιμορραγία σε παραλία του νησιού και από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση... Κάθε μέρα δίνει μια νέα μάχη με το θάνατο... Όλη η Ελλάδα, όλον αυτό το καιρό, καρδιοχτυπά και αναμένει έστω και ένα σημάδι βελτίωσης στην υγεία της! Δείτε πώς είναι σήμερα η 15χρονη κοπέλα...
Συγκρατημένη αισιοδοξία αποπνέουν τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της 15χρονης Μυρτούς από την Νέα Χαλκηδόνα.
H Μυρτώ νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες στο θεραπευτήριο «Υγεία».
Η αναπνευστική λειτουργία της είναι καλή και δεν χρειάζεται υποστήριξη, ενώ οι γιατροί που την παρακολουθούν πραγματοποιούν ειδικά τεστ αντίδρασης, περιμένοντας από τον οργανισμό της 15χρονης Μυρτούς να τους ανάψει το πράσινο φως για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.
Μάλιστα, σε ειδικά ιατρικά τεστ που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι η Μυρτώ έχει συνείδηση, αλλά λόγω φυσικά της σωματικής κατάστασης της δεν μπορεί να την εκφράσει άμεσα.
Ήταν ένα καλό νέο για την οικογένεια της, η οποία είναι νυχθημερόν στο πλάι της 15χρονης Μυρτούς μετά την αποφράδα εκείνη μέρα του καλοκαιριού στην Πάρο.

http://www.radar.gr

Πόσο κάνουν τα κεράσια;Πόσο κάνουν τα κεράσια; ρωτάει μια όμορφη κοπέλα τον πονηρούλη μανάβη της γειτονιάς.
-Ένα φιλί το κιλό, απαντά εκείνος.
- Καλά, βάλτε μου πέντε κιλά!!!
Ο μανάβης πρόθυμος τα βάζει και ..τα δίνει στην κοπέλα.
- Ευχαριστώ πολύ κύριε, απαντά εκείνη. Aύριο θα έρθει η γιαγιά μου να σας πληρώσει!!!

Αστρολογικές προβλέψεις 2013 για όλα τα ζώδια


Κριός 2013

Είναι γνωστό πως οι Κριοί είναι άτομα που αναζητούν την περιπέτεια και δε λένε ποτέ όχι τις προκλήσεις. Έτσι, το 2013 αναμένεται για αυτούς άκρως ενδιαφέρον, αφού κατά τη διάρκεια του έτους θα συναντήσουν πολλές προκλήσεις και θα χρειαστεί να μετρήσουν αρκετές φορές τις δυνάμεις τους. Θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να ανοιχτείτε στους άλλους και να δείτε την αλήθεια κατάματα. Προσπαθήστε να είστε ευτυχισμένοι στην προσωπική σας ζωή, για να υπάρξει θετικό αντίκτυπο και στον εργασιακό σας τομέα. Σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις θα διαδραματίσουν συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι νοιάζονται για το καλό και την πρόοδό σας. Αρκετοί από εσάς θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που ίσως αλλάξουν τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα,. Προς αυτή την κατεύθυνση σας σπρώχνουν και οι επιρροές του Πλούτωνα. Φροντίστε να σκεφτείτε καλά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση και μην αφήνετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν και σας εγκλωβίζουν να βαλτώσουν. Οι επιρροές του Ουρανού, οι οποίες θα είναι όλο και πιο ισχυρές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα σας βοηθήσουν στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Οι προκλήσεις που θα συναντήσετε σε ό,τι αφορά τις προσωπικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι πάρα πολλές. Ο Πλούτωνας σας ωθεί σε αλλαγές, ο Άρης σας κάνει πιο επιθετικούς και ο Ουρανός σας βάζει σε μεγάλα διλήμματα. Στα αισθηματικά, όσοι έχετε σχέση ή είστε παντρεμένοι, θα νιώσετε πολύ συχνά την ανάγκη για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και διαφορετικό. Αν το ταίρι σας δεν σας ακολουθήσει, τότε ο χωρισμός είναι πολύ πιθανός. Θα υπάρξουν στιγμές έντονου πάθους, αλλά και ζήλιας. Πάντως, αρκετοί θα κάνετε το επόμενο βήμα, όποιο και αν είναι αυτό. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν πολλές προκλήσεις και αρκετά φλερτ. Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία, είτε πρόκειται για κάτι εφήμερο είτε για κάτι πιο σοβαρό. Όλοι σας πρέπει να δείξετε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Επιλέξτε να είστε πιο ρομαντικοί και καταδεκτικοί, αφήστε τον άλλο να σας μιλήσει και μη φοβηθείτε να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Στα οικογενειακά σας θα υπάρξουν αρκετές προστριβές, όχι τόσο με τους γονείς σας, όσό με άλλους συγγενείς. Ωστόσο, το ένα φέρνει το άλλο, οπότε θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ψύχραιμα. Οι γονείς σας θα είναι συνεχώς δίπλα σας, για να σας στηρίξουν, αλλά και να σας επιπλήξουν όταν δουν πως κάτι δεν πάει καλά. Κάποιοι θα σταθούν τυχεροί, αφού θα αποκτήσουν παιδί ή εγγόνι, κάτι που θα αλλάξει τη διάθεση τους προς το καλύτερο. Τα πράγματα θα φτιάξουν σε όλα τα επίπεδα στο δεύτερο μισό του έτους.

Επαγγελματικά: Η χρονιά θα είναι δύσκολη και ιδιαιτέρως απαιτητική στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να έχετε υπομονή και πίστη στις δυνατότητες σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και μην ανοίγεστε υπερβολικά στους συναδέλφους σας. Ωστόσο, αν χρειαστεί, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια τους. Εφόσον περάσει ο χειμώνας, τα πράγματα θα καλυτερέψουν, αλλά όσοι ψάχνετε για κάποιο κέρδος θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Προσπαθήστε να είστε χαρούμενοι ή τουλάχιστον ήρεμοι στην προσωπική σας ζωή, για να μην ξεσπάτε επί δικαίων και αδίκων στον εργασιακό σας χώρο. Ο Ουρανός αναμένεται να επηρεάσει θετικά τις όποιες κινήσεις σας. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε την έντονη ανάγκη για αλλαγή περιβάλλοντός, αλλά κάτι τέτοιο προϋποθέτει να είστε σε θέση να υποστείτε τις όποιες συνέπειες. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι επιρροές του Άρη θα σας κάνουν πιο επιθετικούς και απρόβλεπτους. Το μυστικό είναι να μη χάσετε τον έλεγχο και δώσετε δικαιώματα τόσο στους συναδέλφους σας, όσο και στους προϊσταμένους σας. Αν σας ζητηθεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή πρωτοβουλίες, αποδεχτείτε την πρόκληση. Όσοι είστε άνεργοι, συνεχίστε να κυνηγάτε μια καλή ευκαιρία.

Οικονομικά: Οι καιροί δεν είναι καθόλου εύκολοι και τα οικονομικά των περισσότερων δύσκολα θα αυξηθούν. Όσοι τα καταφέρουν θα αποτελούν την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Κάντε προσεκτικές κινήσεις, μην ανοίγεστε εύκολα και φροντίστε να εξοφλείτε τις υποχρεώσεις σας. Όσοι παραμείνουν σταθεροί σε ένα πλάνο και δείξουν υπομονή, λογικά θα ανταμειφθούν από το φθινόπωρο και έπειτα. Αυτοί που θέλουν να επενδύσουν μέρος των χρημάτων τους, καλό είναι να ασχοληθούν με εναλλακτικές πηγές ενέργειας, με τις καλλιέργειες και γενικότερα με το περιβάλλον. Μείνετε μακριά από μεγαλόπνοα σχέδια και υψηλά δάνεια, που σε αυτή τη φάση το πιθανότερο είναι να σας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις από ξένους επενδυτές, που θα αφορούν είτε πιθανότητα συνεργασίας, είτε αγοράς ακινήτων. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση σας δεν θα είναι εύκολη. Πολλές φορές θα νιώσετε την ανάγκη για να ξοδέψετε χρήματα, προκειμένου να διασκεδάσετε και να εκτονωθείτε, αλλά θα πρέπει πάντα να λειτουργείτε με μέτρο.

Υγεία: Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι καλή σε γενικές γραμμές καθ’ όλη τη διάρκεια του 2013. Οι περισσότεροι θα περάσετε μία ήρεμη χρονιά, αφού και οι στενοί σας συγγενείς δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Δύο είναι οι τομείς που θα πρέπει να προσέξετε. Σε ό,τι αφορά τη δίαιτα σας, οφείλετε να κάνετε πιο υγιεινή τη διατροφή σας. Επιπλέον, πρέπει οπωσδήποτε να μείνετε μακριά από καταστάσεις που σας γεμίζουν με άγχος και στεναχώρια. Προσπαθήστε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων και ασχοληθείτε κατά το δυνατόν με δραστηριότητες που σας γεμίζουν και σας κάνουν να ξεχνιέστε. Στην αρχή της χρονιάς μπορεί να νιώσετε μια ατονία, αλλά από την άνοιξη και μετά θα πάρετε τα πάνω σας. Στα μέσα του 2013 ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με αλλεργίες. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά το καλοκαίρι, για να μην εμφανίσετε σημάδια κόπωσης.

Ταύρος 2013

Για τους περισσότερους από τους Ταύρους η χρονιά που φεύγει κινήθηκε σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς, όμως το 2013 τα πράγματα θα είναι διαφορετικά., Πρόκειται για ένα έτος, που θα ζητηθεί από όλους να καταθέσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων και των δυνάμεων τους. Οι εξελίξεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Η κούραση και η καταπόνηση θα είναι τέτοια, που προς το τέλος της χρονιάς θα χρειαστείτε την υποστήριξη (κυρίως ηθική), της οικογένειας και των φίλων σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα δεχτείτε χείρα βοηθείας, όταν αυτό καταστεί αναγκαίο. Μην το βάλετε κάτω, μην απογοητευτείτε και σταματήσετε την προσπάθεια σας. Οφείλετε να είστε συνεχώς σε εγρήγορση, ώστε να αναλαμβάνετε πάντα πρωτοβουλίες και ευθύνες. Στο τελευταίο τέταρτο της χρονιάς θα μπορέσετε να γευτείτε τους καρπούς των κόπων σας. Σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα θα είναι πιο ευχάριστα και οι καλές στιγμές αρκετές, κάτι που θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο για να τα βγάλετε πέρα. Οι ωθήσεις του Δία, του Πλούτωνα και του Ουρανού θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Εσείς πρέπει να φανείτε συνεπείς και να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Η αγάπη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή των Ταύρων, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά άτομα, που έχουν πολύ συχνά ξεσπάσματα, αλλά πάντα βρίσκουν τον τρόπο να ελέγξουν την κατάσταση και να κοιτάξουν μπροστά. Το 2013 οι εξελίξεις θα είναι σημαντικές και στα αισθηματικά σας. Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας και θα την προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή σε περιοχή της Ελλάδος που αγαπάτε ή θέλετε να επισκεφτείτε πολύ, είναι μια υπέροχη ιδέα. Απλώς, φροντίστε να μην κάνετε υπερβολικά πράγματα και προσέξτε τα έξοδα. Για τα περισσότερα ζευγάρια η σχέση τους κατά τη διάρκεια του έτους θα είναι ήρεμη και αρμονική. Σε αυτό βοηθούν τόσο ο Δίας, όσο και η Αφροδίτη με τον Ουρανό. Οι ελεύθεροι δεν πρέπει να το βάλουν κάτω. Πολλοί θα εντείνουν τις προσπάθειες για να βρουν το έτερον τους ήμισυ. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς, όταν οι στιγμές πάθους και ρομαντισμού αναμένεται να ενταθούν. Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε τον έρωτα της ζωής σας. Αφεθείτε σε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες, αλλά μην τα θεωρήσετε όλα δεδομένα και μην επαναπαυτείτε. Κάποιοι θα έρθετε πιο κοντά με συναδέλφους σας. Να είστε υπομονετικοί. Προς το τέλος της χρονιάς θα μπορείτε να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τη σχέση σας. Στα οικογενειακά σας, οι δικοί σας θα σας σταθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μιλήστε μαζί τους για όσα σας απασχολούν, ζητήστε τη συμβουλή τους και μην τους στεναχωρείτε. Φροντίστε να μην είστε ανταγωνιστικοί απέναντι στα αδέρφια σας.

Επαγγελματικά: Προσπαθήστε καθ’ όλή τη διάρκεια του έτους να μείνετε μακριά από τσακωμούς και προστριβές. Αυτό που χρειάζεται είναι να κρύψετε τις αδυναμίες και τα μειονεκτήματά σας. Αποφασίστε να μη μιλάτε πολύ, αφού έχετε το κακό συνήθειο να το κάνετε πολλές φορές χωρίς να σκέφτεστε ή να συγκρατείτε το θυμό σας. Οι περισσότεροι κίνδυνοι σε επαγγελματικό επίπεδο καιροφυλακτούν μέχρι τα μέσα της χρονιάς. Μη διστάσετε να αναλάβετε ένα μεγάλο πλάνο. Αξιοποιήστε τη διαίσθηση, την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητα που σας διακρίνουν και όλα θα πάνε καλά. Να είστε τυπικοί και οργανωμένοι. Προσπαθήστε να ολοκληρώνετε τις υποχρεώσεις σας όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς να είστε βιαστικοί και επιπόλαιοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά, όταν θα προκύψουν ορισμένα θέματα. Οι περισσότερες δυσκολίες θα προκύψουν το χειμώνα, ενώ και η αρχή της άνοιξης χρειάζεται αυξημένη προσοχή. Όσοι είστε άνεργοι θα δυσκολευτείτε αρκετά να βρείτε εργασία, εκτός και αν αλλάξετε ρότα. Το ζητούμενο είναι να ασχοληθείτε με κάτι που σας εξιτάρει, αλλά ταυτόχρονα ευνοεί την ανάγκη σας να εξωτερικεύσετε τη δημιουργικότητά σας και τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες. Ο Δίας θα είναι με το μέρος σας σε αυτή σας την αναζήτηση.

Οικονομικά: Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, τα άστρα δείχνουν να είναι με το μέρος σας. Αυτός ο χρόνος θα σας φέρει περισσότερα κέρδη, αλλά οφείλετε να φανείτε έξυπνοι και να κάνετε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Από τα χέρια σας αναμένεται να περάσουν σημαντικά ποσά, αλλά πολλά από αυτά θα φύγουν γρήγορα για άμεσες υποχρεώσεις ή δαπάνες που σχετίζονται με τα προηγούμενα έτη. Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε προς το τέλος της χρονιάς, όπου οι εξελίξεις δε θα είναι το ίδιο θετικές για εσάς. Μην παρασύρεστε από συμβουλές τρίτων ή από διαφημιστικές καμπάνιες. Αν κάποιοι από εσάς αποφασίσουν να επενδύσουν μέρος του κεφαλαίου τους, προτιμότερο θα ήταν αυτό να συμβεί το καλοκαίρι ή νωρίς το φθινόπωρο. Αρκετοί από εσάς θα αποκομίσουν οικονομικά οφέλη που θα έχουν να κάνουν είτε με κάποιο κερδισμένο λαχείο ή με κάποια κληρονομιά. Σε όσους δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσουν τις συνθήκες του βιοτικού τους επιπέδου, καλείστε να το κάνετε με σύνεση και μέτρο. Και σε αυτό τον τομέα η δημιουργικότητα και η διαίσθησή σας μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά, αρκεί φυσικά να χρησιμοποιηθούν με τον κατάλληλο τρόπο και πάνω από όλα την κατάλληλη στιγμή.

Υγεία: Θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί κατά το 2013. Όπως πάντα τα απογεύματα και λίγο πριν το βράδυ, θα νιώθετε λίγο κουρασμένοι, αλλά αυτό είναι κάτι που οφείλεται στη ρουτίνα της ημέρας και στο στρες. Φροντίστε να μην βασανίζετε το μυαλό σας με ανούσια πράγματα και χαλαρώστε στον ελεύθερο σας χρόνο, κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί. Είναι προτιμότερο να ξεκουράζεστε όποτε σας δίνετε η ευκαιρία τις καθημερινές. Ίσως κάποιοι από εσάς αντιμετωπίσουν προβλήματα με κρυολογήματα, ενώ αρκετοί θα έχετε θέμα με το σωματικό σας βάρος. Φροντίστε η διατροφή σας να είναι όσο γίνεται πιο υγιεινή και να κοιμάστε αρκετές ώρες. Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται το δεύτερο εξάμηνο, αλλά οι επιρροές του Δία θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτό το διάστημα δώστε μεγαλύτερη βάση στους τομείς της υγιεινής και της καθαριότητας.

Δίδυμοι 2013

Το 2013 σας περιμένει μια χρονιά, με πολλές υποχρεώσεις, πολλές προκλήσεις και γενικότερα αρκετή δράση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί και σε κάποιες περιπτώσεις νευρικοί. Ήρθε η στιγμή να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να πετύχετε τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα προσωπικά σας. Στο ξεκίνημα του έτους θα παρουσιαστείτε ιδιαίτερα ευδιάθετοι, αλλά αυτό θα φθίνει με την πορεία του χρόνου. Ευκαιρίες για στιγμές ρομαντισμού και πάθους θα υπάρξουν, αλλά ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι λιγοστός και η πίεση των υποχρεώσεων μεγάλη. Προς το τέλος του χρόνου θα φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας και τότε θα γνωρίζετε μια και καλή αν η προσπάθεια σας καθώς και οι επιλογές σας έπιασαν τόπο. Οι πλανήτες σας ευνοούν, αλλά και σας ωθούν στο να κάνετε το παραπάνω βήμα. Πείτε ναι στις προκλήσεις και προσπαθήστε να πραγματώσετε τις φιλοδοξίες σας. Να είστε πρακτικοί και ρεαλιστές. Αρκετοί θα μπλεχτείτε σε μικροπεριπέτειες, χωρίς να φταίτε εσείς για αυτό. Πολλοί θα γευτούν τη χαρά της επιτυχίας και θα μπορέσουν να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο. Μην αφήσετε τις αναταραχές που θα προκύψουν να σας βγάλουν εκτός στόχων.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Η επιρροή της Αφροδίτης θα είναι έντονη σε ό,τι αφορά τους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι περισσότεροι θα ζήσετε ευτυχισμένες, παθιασμένες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Επίσης θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τον ή τη σύντροφό σας και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Επειδή είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί, κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τους άλλους, αλλά πρέπει να μάθετε να είστε πιο απαιτητικοί. Συζητήστε μαζί με το ταίρι σας και προσπαθήστε να περάσετε όσο πιο ευχάριστα και ποιοτικά γίνεται τον έτσι και αλλιώς περιορισμένο χρόνο σας. Σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους, θα έχετε τις δικές σας ευκαιρίες, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Η ανταπόκριση από το αντίθετο φύλο θα είναι άμεση και σε πολλές περιπτώσεις τα πράγματα θα καταλήξουν ακόμα και σε αρραβώνα ή γάμο, αφού ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος. Η τελική απόφαση είναι καθαρά δικό σας θέμα, αλλά καλό είναι να νιώθετε ασφαλείς και σίγουροι πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Όσοι έχετε σχέση, οφείλετε να είστε ειλικρινείς απέναντι στο έτερον ήμισυ. Ο ρομαντισμός και η ευκολία που έχετε στο να επικοινωνείτε με τους άλλους, σας κάνουν γοητευτικούς. Αυτό θα σας βοηθήσει και στις σχέσεις σας με τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Η οικογένειά σας θα είναι συνεχώς στο πλευρό σας, έτοιμη να σας υποστηρίξει, να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει. Κάποια μικρά προβλήματα που θα παρουσιαστούν στο ξεκίνημα της χρονιάς, θα ξεπεραστούν άμεσα και σχετικά εύκολα. Η συνέχεια χαρακτηρίζεται από γαλήνη και αρμονία, κάτι που θα σας βοηθήσει και στις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας σε καθημερινή βάση.

Επαγγελματικά: Στον χώρο εργασίας σας θα χρειαστεί να δείξετε αφοσίωση και επαγγελματισμό. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας αποσταθεροποιήσουν και να σας μειώσουν. Απλώς δείξτε τους πως το έχετε καταλάβει, αλλά σε καμία περίπτωση μην χάσετε την ψυχραιμία και τον προσανατολισμό σας. Όσο πιο σκληρά εργαστείτε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι στο τέλος η ανταμοιβή σας. Τα θετικά νέα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους από το Μάιο και μετά. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε δε χρειάζεται ούτε πανικός, ούτε γκρίνια. Οι επιρροές της Αφροδίτης και του Κρόνου θα αποδειχτούν ευεργετικές σε καίριες περιπτώσεις. Δείξτε υπευθυνότητα και φανείτε θαρραλέοι, κυνηγώντας μέχρι τέλους τα όνειρά σας. Από τα μέσα της χρονιάς και έπειτα θα δεχτείτε περισσότερα συγχαρητήρια από τους ανωτέρους σας. Αυτό θα σας δώσει δύναμη, καθώς τα πρώτα σημάδια κόπωσης θα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Όσοι παρουσιαστούν οργανωμένοι και ταυτόχρονα έχουν την ευελιξία να αποφεύγουν δύσκολες καταστάσεις, θα περάσουν μια ήρεμη χρονιά. Οι άνεργοι θα συναντήσουν πολλές κλειστές πόρτες, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να τους πτοήσει. Οπλιστείτε με υπομονή και κάποιες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν από την άνοιξη και μετά.

Οικονομικά: Όσοι επιδείξετε σύνεση και υπομονή θα ολοκληρώσετε τη χρονιά με κέρδη, που σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεπερνούν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαγορεύονται ανοίγματα ή βιαστικές κινήσεις. Όσοι ασχολούνται με επενδύσεις, καλό θα ήταν να κάνουν τις κινήσεις τους κατά το δεύτερο ήμισυ του έτους, αφού πρώτα έχει παγιωθεί μια κατάσταση και έχουν κινηθεί χρήματα στην αγορά. Οι επενδύσεις σε ακίνητα και σε ανανεώσιμες και εναλλακτικές πηγές ενέργειας, είναι αυτές που θα προτιμηθούν μέσα στο έτος. Μερικοί θα δουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώνουν απότομα στο ξεκίνημα του 2013. Αυτό δεν θα πρέπει να τους παρασύρει σε περιττά έξοδα. Η αποταμίευση ενός σημαντικού ποσού, κρίνεται απαραίτητη στις μέρες μας. Αρκετοί θα αποκτήσουν κέρδη από παλιές τους επενδύσεις, κάποιοι θα αυξήσουν το εισόδημά τους, λόγω προαγωγής, ενώ μερικοί θα αποκομίσουν κέρδος από κληρονομιές, μετοχές ή τυχερά παιχνίδια. Μη δίνετε σημασία σε φήμες και μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε. Περίπου στα μέσα της χρονιάς, ίσως υπάρξουν κάποια επιπλέον έξοδα και υποχρεώσεις, για αυτό καλό είναι να έχετε κάνει τον προγραμματισμό σας.

Υγεία: Στον τομέα της υγείας, κάποια προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτά θα αφορούν κυρίως το νευρικό σύστημα, το κυκλοφορικό, το αναπνευστικό και τις αρθρώσεις. Μείνετε μακριά από σκοτούρες, προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος και δώστε μεγάλη βάση στη διατροφή σας. Να αερίζετε καλά τους χώρους και να τηρείτε πιστά τους κανόνες υγιεινής. Οι πιο ευπαθείς ομάδες καλό είναι να μειώσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με κάποιες τροφές καλό θα είναι να τις κόψουν τελείως. Τα βότανα και τα αιθέρια έλαια είναι μια πολύ καλή εναλλακτική θεραπεία, ειδικά για όσους κάθονται πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Συμβουλευτείτε κάποιους ειδικούς πριν δοκιμάσετε μερικούς συνδυασμούς και πάρτε πρώτα την άδεια του γιατρού σας.

Καρκίνος 2013

Το 2013 θα είναι μια χρονιά που θα σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις προσδοκίες σας ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Αρωγοί σε αυτή σας την προσπάθεια θα σταθούν τα άστρα. Θα είναι μια χρονική περίοδος, στην οποία για διάφορους λόγους θα αισθανθείτε και θα είστε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Κάτι που σημαίνει πως θα έχετε τη δυνατότητα, αλλά και την ευθύνη για τις αποφάσεις που θα παίρνετε και τις ενέργειες που θα πραγματοποιείτε. Έτσι, θα χρειαστείτε πολύ σκέψη, οργάνωση και πρακτικότητα. Αν ο προσανατολισμός σας είναι σωστός, η επιτυχία θα είναι θέμα χρόνου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς η διάθεση σας θα είναι πολύ καλή και καμία διένεξη ή παρεξήγηση με γνωστούς και αγνώστους δεν πρόκειται να σας επηρεάσει. Οφείλετε να είστε πιο απλοί και ευγενικοί απέναντι στους άλλους. Μια καλή συμβουλή είναι να προσπαθείτε να μπείτε στα παπούτσια τους, προκειμένου να καταλάβετε τι τους συμβαίνει και πως νιώθουν. Είστε νοσταλγικοί και έχετε την διαρκή τάση να αναμοχλεύετε το παρελθόν, κάτι που δεν είναι καλό αυτή την περίοδο. Οι επιρροές του Πλούτωνα μπορεί να σας βοηθήσουν σε αυτή την περίπτωση.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Στον τομέα των αισθηματικών τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα και είναι στο χέρι σας να αξιοποιήσετε τις συγκυρίες, προκειμένου να μπορέσετε να ομαλοποιήσετε τις καταστάσεις. Οι επιρροές του Κρόνου, κυρίως το πρώτο τρίμηνο, θα δημιουργήσουν σε κάποια ζευγάρια ανασφάλεια και θα τα βάλουν σε δεύτερες σκέψεις. Όσοι αντιμετωπίσουν την κατάσταση ψύχραιμα, θα διατηρήσουν μια αρμονική σχέση. Το πρώτο μισό του χρόνου τα άστρα ευνοούν κάθε σχέση, είτε αυτή βρίσκεται στο ξεκίνημα της είτε είναι μακροχρόνια. Μαζί με το ταίρι σας θα ζήσετε πολλές και ρομαντικές στιγμές. Ωστόσο, αυτή είναι και η κατάλληλη περίοδος να κάνετε έναν απολογισμό της σχέσης σας και να ξεκαθαρίσετε ορισμένα πράγματα ενόψει της συνέχειας. Όσοι έχετε τη δυνατότητα για ρομαντικές αποδράσεις ή ακόμα και ταξίδια, μην το αναβάλετε. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Ευκαιρίες θα υπάρξουν για άλλους λιγότερες και για άλλους περισσότερες. Αυτό που μετράει είναι η σωστή επιλογή. Το χτίσιμο μιας σχέσης προϋποθέτει αργές και σταθερές κινήσεις. Αρκετοί θα δεχτείτε έντονο πρέσινγκ, καθώς και συμπεριφορές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα (κυρίως), αλλά και δυσάρεστα. Σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές σας σχέσεις, οι γονείς σας θα βρίσκονται στο πλάι σας τις περισσότερες φορές προκειμένου να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν. Αυτοί που θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς με τους δικούς τους, θα πρέπει να είναι υπομονετικοί και να αποφεύγουν τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα. Κάποιοι θα αναζητήσουν χείρα βοηθείας σε φίλους και γνωστούς, αλλά θα πρέπει να φιλτράρουν κάθε τι που ακούν πριν προχωρήσουν σε πράξεις.

Επαγγελματικά: Σε αρκετές περιπτώσεις οι συνθήκες στον εργασιακό σας τομέα θα δυσκολέψουν, κάτι που θα σας γεμίσει με μεγαλύτερη πίεση και περισσότερες ευθύνες. Μην αντιδράσετε απότομα και υπερβολικά. Κάντε υπομονή και από τα μέσα της χρονιάς και μετά τα πράγματα θα φτιάξουν, ενώ και η ανταμοιβή δεν θα αργήσει να έρθει. Δείξτε σε όλους ποια είναι η πραγματική σας αξία. Η εργατικότητα, η εφευρετικότητα και η εξυπνάδα σας, είναι πολύτιμοι σύμμαχοί σας. Ο Ήλιος και ο Δίας θα είναι στο πλευρό σας, τους έξι πρώτους μήνες, που αναμένονται και οι πιο δύσκολοι, καθώς στη συνέχεια τα ευχάριστα νέα θα είναι περισσότερα από τα δυσάρεστα. Αρκετοί γνωστοί και συγγενείς σας, κυρίως άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία από εσάς, θα αποτελέσουν την ιδανική έμπνευση. Όσοι είστε άνεργοι δεν πρέπει να χάνετε το κουράγιο σας. Δείξτε για ακόμα μία φορά υπομονή. Το να στέκεστε σε ευκαιρίες του παρελθόντος που πέρασαν δεν έχει καμία σημασία. Διδαχτείτε από τα λάθη σας και έχετε τα μάτια σας ανοικτά για κάθε τι καινούργιο που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας. Όσοι ασχολείστε με συναντήσεις και συζητήσεις που αφορούν κάποιες δουλειές, θα μπορέσετε να κλείσετε περισσότερες συμφωνίες.

Οικονομικά: Κατά τη διάρκεια του έτους θα υπάρξουν αρκετές περιπτώσεις που θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και να αλλάξετε τακτική, αν δείτε πως δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Στα μέσα του χρόνου, τα θετικά νέα θα είναι πολλά, ενώ στο τελευταίο δίμηνο, πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα σε μικρά πράγματα, τα οποία δεν σας χρησιμεύουν ιδιαίτερα. Όσοι έχετε επιχειρήσεις ή μετοχές, καλό είναι να περιμένετε μέχρι την άνοιξη, πριν κάνετε τις κινήσεις σας. Στις προσπάθειες σας για να αυξήσετε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, θα σταθούν σύμμαχοί ο Πλούτωνας και ο Άρης. Όσοι έχετε την οικονομική δυνατότητα, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με ένα χόμπι, το οποίο θα σας αναζωογονήσει και θα σας απασχολήσει ευχάριστα στον ελεύθερο σας χρόνο. Σε ό,τι αφορά την καθημερινή σας δραστηριότητα, να ξοδεύετε μόνο όσα χρειάζονται για να ζήσετε χωρίς κάποιο πρόβλημα και τα υπόλοιπα να τα αποταμιεύετε, αφού οι καιροί είναι δύσκολοι. Προς το τέλος του χρόνου οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν, για αυτό όσοι έχετε κάνει σωστό προγραμματισμό, θα μπορέσετε να αντεπεξέρθετε χωρίς δυσκολίες.

Υγεία: Το 2013 θα φέρει μαζί τους πολλές υποχρεώσεις. Έτσι, παρότι θα είστε ενεργητικοί το μεγαλύτερο διάστημα του έτους, οφείλετε να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε όποτε βρίσκετε την ευκαιρία, αλλά και όποτε αισθάνεστε την ανάγκη. Πιθανά προβλήματα με το στομάχι, ίσως κάνουν την εμφάνιση τους στα μέσα της χρονιάς. Στραφείτε στην υγιεινή διατροφή και τη βοτανοθεραπεία. Η πιο επικίνδυνη περίοδος θεωρείται το διάστημα από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο. Όσοι έχετε τη χρονική ευχέρεια, προσθέστε στην καθημερινότητά σας ασκήσεις γυμναστικής ή ενδυνάμωσης. Οι ωθήσεις που στέλνουν Δίας και Ουρανός σας δημιουργούν στρες και έντονη πίεση. Ίσως χρειαστεί να μείνετε μακριά από τους άλλους για λίγες μέρες, προκειμένου να ηρεμήσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μη διστάσετε να κλείσετε ακόμα και τα τηλέφωνα σας για κάποιο χρονικό διάστημα.

Λέων 2013

Το 2013 επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στους Λέοντες, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Θα χρειαστεί να περάσουν από πολλές και δύσκολες δοκιμασίες και μόνο όσοι είναι οργανωμένοι και βρίσκονται σε εγρήγορση θα καταφέρουν να βγουν αλώβητοι. Θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον. Πολλές φορές η κατάσταση θα εκτραχυνθεί. Όταν αυτό συμβεί, η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Αρκετοί θα αναζητήσουν συμβουλές και λύσεις σε άλλα πρόσωπα. Θα υπάρξουν συναντήσεις ικανές να αλλάξουν το ρουν της ζωής σας, αρκεί εσείς να το αποφασίσετε. Μόνο όσοι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και έχουν πάντα στραμμένη την προσοχή τους στις εξελίξεις, θα καταφέρουν να… αρπάξουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν. Όσοι αφήσουν τα πράγματα στη μοίρα τους και προτιμήσουν να μείνουν παρατηρητές των εξελίξεων αντί να επέμβουν, θα έχουν υποστεί μια ήττα με απρόβλεπτες συνέπειες για το παρόν και το μέλλον τους. Ο Κρόνος θα σας προσδώσει το ρεαλισμό που χρειάζεστε σε δύσκολες περιστάσεις και ο Πλούτωνας θα εξάψει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, παρακινώντας σας σε δράση.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Κάποιες προκλήσεις και ορισμένα γεγονότα, θα σας βάλουν σε διλήμματα για την τωρινή σας κατάσταση. Αγνοήστε τις σειρήνες και προσπαθήστε να μείνετε ο εαυτός σας. Άλλωστε οι δικοί σας άνθρωποι ξέρουν καλά ποιοι είστε και σας προτιμούν αυθεντικούς. Όσοι έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι, θα βιώσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η λογική και η υπομονή πρέπει να επικρατήσουν σε κάθε περίπτωση. Άλλωστε, προς αυτή την κατεύθυνση βοηθούν και τα άστρα. Προς το τέλος της χρονιάς, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και η σχέση σας θα εξομαλυνθεί. Οι παντρεμένοι καλό θα ήταν να κάνουν ένα ταξίδι, ώστε να απομονωθούν από τους άλλους και να αναζωογονήσουν τη σχέση τους. Απαραίτητη προϋπόθεση, να μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Κάθε φορά που θα προκύπτει κάποιο πρόβλημα, καλό θα είναι να το συζητάτε μεταξύ σας. Οι ωριμότεροι και εμπειρότεροι, είναι αυτοί που πρέπει να έχουν τον τελευταίο λόγο. Άλλωστε, οι επιρροές του Πλούτωνα και του Άρη, δημιουργούν ένα κλίμα κατανόησης. Αρκετοί θα νιώσετε την έντονη ανάγκη να ικανοποιήσετε κάθε επιθυμία του ή της συντρόφου σας, αλλά προσέξτε μην το παρακάνετε, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Όσοι είστε ελεύθεροι αποφασίστε να προχωρήσετε στη ζωή σας, κάνοντας καινούριες γνωριμίες. Δείξτε το ρομαντικό σας πρόσωπο και θα βιώσετε έντονες συγκινήσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά σας, θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα χρειαστεί να είστε διπλωμάτες, για να διατηρήσετε την ηρεμία. Σταματήστε να είστε ισχυρογνώμονες και μειώστε την επιθετικότητά σας, απέναντι στους ηλικιωμένους και στους φίλους.

Επαγγελματικά: Οι πολλοί έπαινοι και τα κολακευτικά σχόλια που ακούτε συχνά στην εργασία σας, αρχίζουν να δημιουργούν αρνητικό αντίκτυπο. Όσοι απέχουν από αυτό θα εκφράσουν αργά ή γρήγορα τον εκνευρισμό και το φθόνο τους. Εσείς οφείλετε να συνεχίσετε τη σκληρή προσπάθεια, χωρίς να πετάτε στα σύννεφα. Αρκετοί θα αποκτήσετε ξαφνικά τουπέ και θα αλλάξετε το ύφος σας. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθείτε το σφάλμα σας, τόσο πιο εύκολα θα διορθώσετε την κατάσταση. Κατά το δεύτερο μισό του έτους, θα παρουσιαστείτε πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να ανταμειφθείτε είτε με αύξηση μισθού, είτε με προαγωγή, είτε με περισσότερες μέρες άδειας. Οι θέσεις του Ουρανού και του Κρόνου, ευνοούν αυτούς που θα επιδείξουν φιλότιμο και εργατικότητα. Είτε λόγω των απαιτήσεων της δουλειάς σας, είτε λόγω των συνθηκών που θα δημιουργηθούν, αρκετοί θα γίνετε πιο κοινωνικοί, αποκτώντας περισσότερες και σημαντικότερες γνωριμίες. Επενδύστε στη συναδελφική αλληλεγγύη και θα βγείτε κερδισμένοι, Αρκετοί θα δεχθείτε χείρα βοηθείας εκεί που δεν το περιμένετε και από άτομα που δεν σας γέμιζαν το μάτι. Όσοι είστε άνεργοι, προσπαθήστε να συμμετάσχετε σε μια συλλογική προσπάθεια, που θα σας αποφέρει κάποιο κέρδος και θα σας κάνει να νιώσετε πιο χρήσιμοι και σημαντικοί.

Οικονομικά: Η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει γενικότερα τους Λέοντες δεν αρκεί από μόνη της. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και σύνεση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Μην ακούτε τι λέγετε δεξιά και αριστερά και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ενημερωθείτε μόνο από αξιόπιστές πηγές, πριν αποφασίσετε ποιο θα είναι το επόμενο σας βήμα. Όσοι θέλουν να επενδύσουν, θα πρέπει να αναμένουν το δεύτερο μισό του έτους. Αν θέλετε να έχετε δοσοληψίες ή να κλείσετε συμφωνίες, καλό θα είναι να προχωρήσετε αν έχετε απέναντι σας Λέοντες, Κριούς ή Τοξότες. Με τη βοήθεια του Δία και του Ήλιου, οι περισσότεροι από εσάς θα επιδιώξετε να κάνετε αποταμίευση και θα τα καταφέρετε. Παλαιότερες εμπορικές συμφωνίες και επενδύσεις, αναμένεται να σας φέρουν κέρδη τα οποία δεν είχατε υπολογίσει. Σε αρκετούς θα ζητηθεί από γονείς και φίλους οικονομική βοήθεια. Αφού βεβαιωθείτε πως δεν πρόκειται για κάποια απάτη, προσπαθήστε να συνεισφέρετε, ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Κάποιοι θα αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα, κυρίως το πρώτο τρίμηνο του χρόνου. Σε καμία περίπτωση μην κινηθείτε για την έκδοση δανείου, αφού αυτό θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας στο μέλλον, δημιουργώντας μεγαλύτερη αβεβαιότητα.

Υγεία: Αρκετοί θα έχετε δυσκολίες στην καθημερινότητά σας, αφού η πίεση και η κούραση από τη δουλειά θα σας λυγίζουν. Αποφασίστε να αλλάξετε συνήθειες και οργανωθείτε για να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Πιθανά προβλήματα σχετίζονται με το κυκλοφορικό, το αναπνευστικό και τα μάτια σας. Καλά θα κάνετε να επισκεφτείτε έναν γιατρό άμεσα, όταν νιώσετε πως κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήστε να κοιμάστε αρκετές ώρες και ελαττώστε το χρόνο που βρίσκεστε μπροστά από τηλεοράσεις και υπολογιστές, προκειμένου να αποφύγετε τους πονοκεφάλους. Αρκετοί θα έχετε προβλήματα με τις εποχικές αλλεργίες. Προσπαθήστε να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και μείνετε περισσότερο μέσα στο σπίτι. Όσοι έχετε ελεύθερο χρόνο, γυμναστείτε ή ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα ή άλλο χόμπι.

Παρθένος 2013

Οι Παρθένοι καλό θα ήταν να ετοιμάζονται για ένα 2013 με πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετά απρόοπτα, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα. Το ξεκίνημα του έτους θα είναι θετικό από κάθε άποψη, αλλά όσο περνάει ο καιρός και προς τα μέσα της χρονιάς, τα πράγματα θα πάρουν αρνητική τροπή. Εκεί είναι που πρέπει να δείξετε υπομονή και αποφασιστικότητα. Οι περισσότερες εντάσεις, οι δυσκολίες και τα προβλήματα, θα αφορούν τις σχέσεις σας με το οικογενειακό και το φιλικό σας περιβάλλον. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μη δίνετε δικαιώματα σε κανέναν. Να είστε έτοιμοι για να απολογηθείτε και να ζητήσετε συγγνώμη, αναγνωρίζοντας τα σφάλματά σας. Προς το τέλος του έτους η κατάσταση θα εξομαλυνθεί, τα κέρδη σας θα αυξηθούν, ενώ θα κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που είναι πιθανό να αλλάξουν τη ζωή σας. Σε αρκετές περιπτώσεις οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας, για να περάσετε από την ανασφάλεια, στη γαλήνη. Οι ωθήσεις του Άρη και ο συντηρητισμός σας, θα σας οδηγήσουν σε πιο σίγουρες και ασφαλείς επιλογές. Προσπαθήστε να αποφύγετε καταστάσεις που σας περιορίζουν και σας αδρανοποιούν.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Κατά τη διάρκεια του χρόνου θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ταίρι σας, αλλά η ανταπόκριση της άλλη πλευράς δεν θα είναι τόσο ζεστή όσο περιμένατε. Μην απελπίζεστε, μην σας πιάνει πανικός. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείξτε υπομονετικοί. Άλλωστε, οι σχέσεις έχουν πάντα τις δικές τους δυσκολίες και οι παρεξηγήσεις δεν λείπουν ποτέ. Πιθανή έλλειψη πάθους ή ρομαντισμού θα πρέπει να σας προβληματίσει, αλλά όχι και να σας αποθαρρύνει. Το ίδιο ισχύει και για όσους είναι ελεύθεροι, αφού το κατάλληλο άτομο μπορεί να κάνει ανά πάσα στιγμή την εμφάνιση του. Πολλοί θα βιώσουν ευχάριστες εκπλήξεις προς το τέλος της χρονιάς. Όσοι είστε παντρεμένοι αποφασίστε να κάνετε ένα ταξίδι από την άνοιξη και μετά για να συσφίξετε, αλλά και να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Όσοι καταφέρετε να λύσετε άμεσα τις διαφορές σας στο ξεκίνημα της χρονιάς, θα περάσετε μακρόχρονη περίοδο που θα χαρακτηρίζεται από ηρεμία και σταθερότητα. Οι ωθήσεις του Ουρανού σας ευνοούν και σας κάνουν πιο τρυφερούς και ερωτικούς. Το ζητούμενο είναι η σχέση σας να κινείται σε ρυθμούς που θα ικανοποιούν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά σας, θα υπάρξουν αρκετές διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τα άλλα μέλη της οικογένειας και κυρίως με τους γονείς. Αυτές θα αφορούν κυρίως το μέλλον σας και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Συζητήστε τα πάντα με ηρεμία και καλή διάθεση, περάστε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με τους δικούς σας και όλα θα φτιάξουν. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σας. Κάποιοι μπορεί να σας πληγώσου και κάποιους να πληγώσετε εσείς. Μία γρήγορη και ειλικρινή συγγνώμη, μπορεί να αποβεί σωτήρια.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας οφείλετε να παρουσιαστείτε πιο αξιόπιστοι, ήρεμοι και υπομονετικοί. Δώστε περισσότερο χώρο στους συναδέλφους σας και μην μπλέκεστε στα πόδια τους, ούτε να ανακατεύεστε στις υποθέσεις τους. Μην προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη δική σας θέση εις βάρος κάποιου άλλου. Οι συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες σε σχέση με πέρυσι. Προς το τέλος του χρόνου θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και αρκετοί θα αποκομίσετε κέρδη από τις επιλογές που κάνατε και την προσπάθεια που κατεβάλατε. Αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να κρυφακούσετε συνομιλίες άλλων. Καταπολεμήστε αυτή την τάση. Οι επιρροές του Άρη αυξάνουν την ανάγκη σας για αναγνώριση. Είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσουν οι πιο ικανοί και αποτελεσματικοί και εσείς μπορείτε κάλλιστα να είστε μέσα σε αυτούς. Σε αρκετούς θα προταθεί από την εργοδοσία αλλαγή πόστου, ακόμα και αυξομειώσεις στους μισθούς. Στο χέρι σας είναι αν θα αποδεχτείτε την καινούργια κατάσταση, αλλά σε κάθε περίπτωση η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Οι άνεργοι θα αντιμετωπίσουν ακόμα πιο πολλές δυσκολίες στην εξεύρεση εργασίας. Η υπομονή και η επιμονή αρκετών θα ανταμειφθεί στο τελευταίο τέταρτο του έτους. Ο Κρόνος εξακολουθεί να ενισχύει την καλή σας αίσθηση, αλλά και την εμμονή σας.

Οικονομικά: Οι περισσότεροι από εσάς δεν αντιμετωπίζετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, ενώ αρκετοί δεν έχετε ούτε πρόβλημα ρευστότητας. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα σας, είτε πρέπει να τα ξοδέψετε, είτε πρέπει να τα επενδύσετε. Για να βρείτε μια άκρη, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό επί των οικονομικών θεμάτων. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που σας κυβερνά και το 2013 θα είναι αρκετά γενναιόδωρος μαζί σας. Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα φανούν από το καλοκαίρι και μετά. Όσοι έχετε επιχειρήσεις και θέλετε να επενδύσετε σε αυτές, να ξέρετε πως οι κατάλληλοι μήνες για την ενδυνάμωσή τους είναι ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος. Όσοι συμμετέχετε ή ηγείστε μεγαλόπνοων σχεδίων, τα οποία αφορούν σημαντικά ποσά, κρατήστε τις σκέψεις και τις κινήσεις σας κρυφές από άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Το πρώτο εξάμηνο αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα έξοδα, αλλά και απώλειες εσόδων, οι οποίες θα είναι κατά κανόνα μικρές. Στο τέλος του χρόνου και ιδίως τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα δείτε την αύξηση των τραπεζικών σας λογαριασμών, που τόσο περιμένετε. Κάντε αποταμίευση, φροντίστε για το μέλλον σας και μη δανείζετε εύκολα χρήματα.

Υγεία: Το 2013 θα είναι μια χρονιά που θα κυλήσει σε πολύ γρήγορους και έντονους ρυθμούς. 
Έτσι, τόσο η κόπωση όσο και οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά στο χέρι σας είναι να τα περιορίσετε σε ικανοποιητικό βαθμό. Αποφύγετε το άγχος, μείνετε μακριά από καυγάδες και ρίξτε το βάρος στη διατροφή σας. Με τη γυμναστική θα βελτιώσετε τη σιλουέτα σας, αλλά και θα εκτονωθείτε. Μια καλή ιδέα θα ήταν η άμεση επαφή με τη φύση στον ελεύθερό σας χρόνο, που θα σας βοηθούσε να ηρεμήσετε και να αναζωογονηθείτε. Πιθανά προβλήματα θα έχουν να κάνουν με την κοιλιά, το κυκλοφορικό, το διάφραγμα, το έντερο και την σπλήνα. Πιο δύσκολη περίοδος θεωρείται το πρώτο εξάμηνο του έτους. Το τελευταίο τρίμηνο οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσουν πιο ήρεμοι, ενεργητικοί και πνευματικά δυνατοί.

Ζυγός 2013

Το 2013 θα φέρει πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές αναταράξεις για τους Ζυγούς. Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν θα μπορέσει να επηρεάσει καταλυτικά την προσωπική και εργασιακή τους καθημερινότητα, αφού θα έχουν μαζί τους τη βοήθεια των άστρων και περισσότερο από όλων της Αφροδίτης. Από την άλλη, οφείλετε να είστε υποψιασμένοι και σε εγρήγορση από το ξεκίνημα της χρονιάς, για να αποφύγετε παγίδες και να μείνετε όσο πιο μακριά γίνεται από μπελάδες και σκοτούρες. Κατά τη διάρκεια του έτους θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα σχέδια και τις βλέψεις που έχετε στο μυαλό σας εδώ και μήνες ή χρόνια. Φροντίστε να διατηρείτε στενή και συχνή επαφή με την οικογένεια σας και το κοντινό σας περιβάλλον, αφού η βοήθεια και οι συμβουλές τους ενδέχεται να σας φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες σε αρκετές περιπτώσεις. Η ανάγκη σας για βοήθεια θα είναι πιο επιτακτική, τις περιόδους που θα νιώθετε μοναξιά και έντονη πίεση, ενώ η έμπνευση και η φαντασία σας θα σας έχουν εγκαταλείψει. Από συζητήσεις που θα έχετε με πιο έμπειρους και καταρτισμένους ανθρώπους, θα μπορέσετε να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα και να αντλήσετε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο παρόν και το μέλλον.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Στον τομέα των αισθηματικών, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά και ευχάριστα κατά το 2013. Τα περισσότερα ζευγάρια θα ζήσουν μια ήρεμη και φυσιολογική καθημερινότητα. Μεταξύ τους θα επικρατεί κατανόηση και ο ένας θα υποστηρίζει τον άλλο σε κάθε πιθανό πρόβλημα που θα προκύπτει. Κάποιοι θα οργανώσουν μια ξεχωριστή έκπληξη για το ταίρι τους, προκειμένου να το κάνουν να νιώσει υπέροχα και να του δείξουν πόσο το νοιάζονται και το αγαπούν. Οι ρομαντικές στιγμές θα είναι περισσότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ειδικά για όσους αποφασίσουν να κάνουν ένα ταξίδι. Όσοι έχετε σχέση με Κριούς, Υδροχόους, Δίδυμους, Παρθένους και Λέοντες, θα δείτε τη σχέση σας να δυναμώνει με την πάροδο του χρόνου, ενώ η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση θα είναι τα δύο κυρίαρχα στοιχεία. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε περισσότερο και με μεγαλύτερη επιτυχία. Απλώς, προσέξτε μην το παρακάνετε. Σε πολλούς θα δοθεί η δυνατότητα να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές, ενώ μερικοί θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Όσοι έχουν σχέση είναι η κατάλληλη περίοδος να ανοίξουν τα χαρτιά τους στον ή στην σύντροφό τους και να μιλήσουν για το παρόν και το μέλλον τους. Ο Ουρανός σας σπρώχνει προς τη σωστή κατεύθυνση και σας βοηθάει να διδαχτείτε από τα λάθη σας. Στα οικογενειακά σας, στις περισσότερες των περιπτώσεων θα ζήσετε ήσυχες και ευτυχισμένες στιγμές. Κάποιοι ίσως απογοητευτείτε από κοντινά σας πρόσωπα, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Μην είστε κτητικοί και μην βασανίζετε πολύ το μυαλό σας. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για καινούργιες φιλίες.

Επαγγελματικά: Οι καιροί είναι δύσκολοι, τα νεύρα τεντωμένα και οι εντάσεις παραμονεύουν. Έτσι, ακόμα και μια σπίθα, μπορεί να εξελιχθεί σε πυρκαγιά. Για αυτό, προσπαθήστε να αποφεύγετε σχόλια, χαρακτηρισμούς και ύβρεις στον εργασιακό σας χώρο. Δεν λέμε να είστε μουγκοί, αλλά καλό θα ήταν να μιλάτε λιγότερο και να ακούτε περισσότερο. Τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα στην αρχή και στο τέλος της χρονιάς, ενώ ενδιάμεσα θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και αντοχή. Το δεύτερο μισό του έτους είναι αυτό κατά το οποίο πρέπει να προσμένετε πιθανές καλές ειδήσεις που θα σχετίζονται με αύξηση μισθού, προαγωγή ή (κυρίως) εξόφληση δεδουλευμένων. Το τέλος της χρονιάς και κυρίως ο Δεκέμβριος, είναι μια καλή περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τα εργασιακά σας. Αυτό ισχύει και για τους ανέργους, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να επιδείξουν υπομονή και να συνεχίσουν την αναζήτηση εργασίας. Το 2013 είναι μια χρονιά που θα αναγκαστείτε εκ των συνθηκών να εργαστείτε πιο ομαδικά και η προσπάθειά σας θα κριθεί με μεγαλύτερη αυστηρότητα. Δώστε βάση στις λεπτομέρειες και μην πάψετε ούτε στιγμή να είστε φιλόδοξοι. Όσοι δίνουν εξετάσεις, θα έχουν αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.

Οικονομικά: Τα οικονομικά ήταν ανέκαθεν ένας τομέας, στον οποίο ποτέ δεν είχατε καλές επιδόσεις. Η αδυναμία σας να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις και να κάνετε τις σωστές εκτιμήσεις εξακολουθούν να σας στοιχίζουν. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να μειώσετε τις σπατάλες, αν θέλετε να κλείσετε τη χρονιά με θετικό πρόσημο. Όσοι είστε πιο οργανωτικοί, θα αντιμετωπίσετε ελάχιστα προβλήματα. Στο ξεκίνημα της χρονιάς, αρκετοί θα δουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να «φουσκώνουν», αφού κάποιες παλαιότερες επενδυτικές προσπάθειες θα αποφέρουν καρπούς. Προς το τέλος της χρονιάς, οι ευχάριστες ειδήσεις θα είναι συχνότερες. Εδώ είναι και το δύσκολο κομμάτι. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και φροντίστε να παραμείνετε σε γραμμή σκληρής πολιτικής. Η αποταμίευση είναι πολύ σημαντική αυτή τη χρονιά. Το μεγαλύτερο κέρδος θα το έχουν αυτοί που ασχολούνται με επιχειρήσεις και αγοραπωλησίες. Το ζητούμενο είναι να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να μην αναζητήσετε πρόσκαιρες συμμαχίες. Μην ακούτε τις συμβουλές τρίτων και μην κάνετε τολμηρές κινήσεις, όταν βλέπετε πως δεν σας παίρνει. Ακόμα και ένα μικρό κέρδος στο τέλος του έτους, θα πρέπει να σας αφήσει ευχαριστημένους.

Υγεία: Κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα νιώσετε αρκετές φορές τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν. Προσέξτε τη διατροφή σας και εντάξτε στο πρόγραμμά σας τη γυμναστική. Όποτε έχετε ευκαιρία, φροντίστε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Βασικό ρόλο θα παίξει το αν κοιμάστε καλά και αρκετές ώρες. Πιθανά προβλήματα θα έχουν να κάνουν με την πλάτη, τη μέση κα τα νεφρά. Αρκετοί θα υποφέρουν από κράμπες και πονοκεφάλους. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Η ψυχική ανάταση που θα νιώσετε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του 2013, χάρη και στις ωθήσεις της Αφροδίτης και του Ήλιου, θα είναι αυτή που θα σας κρατήσει όρθιους, όταν το σώμα σας βαραίνει από την κούραση. Ο Κρόνος θα βοηθήσει να ελέγξετε τα νεύρα σας.

Σκορπιός 2013

Τα άστρα επιφυλάσσουν για τους Σκορπιούς μια χρονιά γεμάτη από συγκινήσεις. Θα υπάρχουν πολλά πάνω και κάτω στην καθημερινότητά σας. Οι προκλήσεις θα είναι διαρκείς, ενώ οι υποχρεώσεις σας θα σας κρατούν για πολύ μεγάλο διάστημα διαρκώς απασχολημένους. Σε αυτό το ταξίδι δεν θα είστε μόνοι, αφού οι δικοί σας άνθρωποι θα βρίσκονται πάντα στο πλάι σας, έτοιμοι να σας υποστηρίξουν στις δύσκολες στιγμές και να σας δώσουν κουράγιο και κίνητρο για να συνεχίσετε την προσπάθεια. Θα είναι δίπλα σας και στις χαρούμενες στιγμές, για να μοιραστούν μαζί σας την ευτυχία σας. Οφείλετε να θυμάστε πως η ζωή δεν είναι μόνο χαρές, γλύκες και ξεγνοιασιά, αλλά υπάρχουν και προβλήματα. Εστιάστε στα πιο σημαντικά θέματα και μην ασχολείστε με μικρότητες και ασήμαντες υποθέσεις. Άλλωστε, οι Σκορπιοί φημίζεστε για τη δημιουργικότητα και την ικανότητα που έχετε να δημιουργείτε θετικό κλίμα και να διασκεδάζετε τις εντυπώσεις. Ετοιμαστείτε λοιπόν για αρκετές δοκιμασίες, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να χαλαρώνετε και να γεμίζετε τις μπαταρίες σας σε κάθε ευκαιρία. Προς το τέλος της χρονιάς, θα προκύψουν περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Τα αισθηματικά σας είναι ο τομέας στον οποίο πάντα ρίχνετε μεγάλο βάρος, αλλά και αυτός που σας δημιουργεί διαχρονικά τα περισσότερα προβλήματα. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε το 2013, οπότε οι καταστάσεις χρίζουν λεπτών χειρισμών. Το ταίρι σας θα γίνεται όλο και πιο απαιτητικό με την πάροδο του χρόνου. Θα σας ζητάει συνεχώς να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και πρωτοβουλίες. Δείξτε υπομονή και υπευθυνότητα, κάντε παραχωρήσεις όσο σας παίρνει, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και δυσάρεστες συνέπειες. Οι παντρεμένοι και όσοι διατηρούν πολλά χρόνια σχέση, θα ζήσουν στιγμές πάθους το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Προσπαθήστε να είστε απλοί, ξεκάθαροι αλλά ταυτόχρονα ρομαντικοί και τρυφεροί. Οι ειλικρινείς συζητήσεις με επιχειρήματα και αποδείξεις είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να λυθούν τα προβλήματα. Κατά βάθος είστε καλόκαρδοι και συμπονετικοί, ενώ σύμμαχοι σας θα είναι τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας. Οι ελεύθεροι θα έχετε λιγότερα βάσανα και περισσότερη τύχη. Αρκετοί από εσάς θα κάνουν γνωριμίες που θα αλλάξουν τη ζωή τους και κάποιοι θα φτάσετε μέχρι και στο γάμο. Μεγάλη δυσκολία θα αντιμετωπίσουν όσοι επιχειρήσουν να φέρουν πιο κοντά το ταίρι τους με τους γονείς τους. Η ψυχρότητα που θα επικρατήσει αρχικά, χρειάζεται πολλή κουβέντα και υπομονή για να ζεστάνει. Στα οικογενειακά σας, τα θετικά στοιχεία σας θα υπερισχύσουν των αρνητικών, χάρη και στη βοήθεια των άστρων, κάτι που θα φέρει τους περισσότερους από εσάς πιο κοντά με τους γονείς και τους συγγενείς σας. Πιο καλά θα τα πάτε με τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς.

Επαγγελματικά: Στον εργασιακό σας χώρο, οι περισσότεροι θα σας φέρονται ευγενικά, θα σας υποστηρίζουν και θα σας βοηθούν. Χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή στη συμπεριφορά σας. Έχετε την τάση να μιλάτε πολύ και γενικώς να «ανοίγεστε» εύκολα ακόμα και μπροστά σε αγνώστους, κάτι που πρέπει άμεσα να σταματήσετε ή τουλάχιστον να περιορίσετε. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τα εργασιακά σας. Φροντίστε να είστε περισσότεροι οργανωτικοί και πρακτικοί. Καλό είναι να ασχολείστε με ένα θέμα κάθε φορά, ώστε να ολοκληρώνετε τις υποχρεώσεις σας, χωρίς να μαζεύονται πολλές άλυτες υποθέσεις, που σας προξενούν επιπλέον άγχος και εκνευρισμό. Οι περισσότεροι θα βρείτε πολλά κίνητρα μέσα από τη δουλειά σας, ενώ σε αρκετούς θα αναγνωριστεί και επιβραβευτεί η προσπάθειά τους. Οι άνεργοι θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε θέση εργασίας, αλλά κυρίως να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Όσοι δίνουν εξετάσεις θα έχουν αυξημένα ποσοστά επιτυχίας. Το δεύτερο μισό του έτους προβλέπεται να είναι πιο παραγωγικό και προσοδοφόρο. Όσοι δεχτείτε νέες προτάσεις συνεργασίας, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Οικονομικά: Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε μία έντονη ανάγκη να ικανοποιήσετε παλιότερες επιθυμίες σας, αλλά και να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και καθημερινότητας για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό θα συμβεί κυρίως τους πρώτους μήνες του έτους. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας και μην το παρακάνετε. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα φέρει περισσότερα έσοδα. Όσοι έχουν επιχειρήσεις ή βασίζουν πολλά σε πρόσφατες επενδύσεις τους, θα δουν θετικά αποτελέσματα το τελευταίο τετράμηνο. Πρόκειται για μία περίοδο που ευνοεί νέες επενδύσεις καθώς και αγοραπωλησίες. Χάρη στη δημιουργικότητά σας και τη βοήθεια των άστρων, θα μπορέσετε να πετύχετε ορισμένες καλές συμφωνίες. Οι περισσότεροι θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αποταμίευση και θα προχωρήσετε σε αποφάσεις, οι οποίες θα στοχεύουν σε μια πιο απλή καθημερινότητα. Έτσι, θα βγείτε διπλά ωφελημένοι στο τέλος της χρονιάς. Όσοι έχετε οικονομικά προβλήματα ή πρέπει να διευθετήσετε πολλές υποχρεώσεις, φροντίστε να ξεμπερδεύετε με αυτές που είναι παλαιότερες. Η σύναψη δανείου, είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε, εκτός και αν έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε χωρίς δυσκολία.

Υγεία: Το 2013 θα είναι μια χρονιά, που στα θέματα της υγείας θα έχετε συνήθως ευχάριστες ειδήσεις. Προς το τέλος του έτους ίσως προκύψουν κάποια ζητήματα κόπωσης, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε θέματα με τα δόντια σας. Φροντίστε τη διατροφή σας και ακολουθήστε πιστά τους κανόνες υγιεινής. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα από πιο παλιά, ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες των γιατρών και μη βάζετε σε δοκιμασία τις αντοχές σας. Από το Μάιο μέχρι τον Ιούλιο, αρκετοί από εσάς θα νιώσετε μια ατονία, εξαιτίας της κακής διατροφής, των καταχρήσεων και της έλλειψης ύπνου. Αλλάξτε άμεσα συνήθειες για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Δοκιμάστε ορισμένα βότανα που ανταποκρίνονται στις παθήσεις σας, αφού πρώτα συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό. Να λειτουργείτε πάντα με μέτρο.

Τοξότης 2013

Το 2013 θα είναι μια χρονιά που είτε θα σας φέρει γαλήνη και ικανοποίηση, είτε άγχος και προβλήματα. Όσοι από εσάς μπερδευτήκατε, τα πράγματα είναι απλά. Ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξετε να ζείτε στην καθημερινότητά σας, θα είναι αυτός που θα καθορίσει τα πάντα κατά τη νέα χρονιά. Όσοι αποφασίσετε να συνεχίσετε σε έντονους και ξέφρενους ρυθμούς, μιμούμενοι ένα τρόπο ζωής που έχει γίνει πια μόδα και συνήθεια, θα έχετε περισσότερες δυσκολίες. Αντίθετα, όσοι επιλέξετε μια πιο απλή ζωή, σε χαμηλότερους ρυθμούς και έρθετε πιο κοντά σε επαφή με τη φύση, αλλά και την παράδοση, θα περάσετε πιο ευχάριστες και ποιοτικές στιγμές. Τα άστρα είναι με το μέρος σας σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας καθ’ όλη τη χρονιά, ειδικά σε αυτές που αφορούν φίλους. Οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά, αλλά αρκετοί θα αποφασίσουν να γίνουν πιο προστατευτικοί τόσο σε ό,τι αφορά τους ίδιους όσο και τους δικούς τους ανθρώπους. Σε αυτό σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι επιρροές του Δία, του οποίου η θέση ενδυναμώνεται προοδευτικά, λόγω της απόστασης του από τον Πλούτωνα. Τα περισσότερα προβλήματα που θα εμφανιστούν θα επιλυθούν, έστω και αν αυτό αργήσει κάπως να συμβεί.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Το 2013 είναι μια χρονιά που ευνοεί τους γάμους. Έτσι, όσοι από εσάς σκέφτεστε να κάνετε το παραπάνω βήμα στη σχέση σας, είτε αυτή έχει περάσει από κάθε δοκιμασία, είτε είναι ακόμα φρέσκια, μπορείτε να προχωρήσετε, με τη βοήθεια και των άστρων. Αλλά και όσοι δεν παντρευτείτε, θα μπορέσετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Οι περισσότεροι θα ζήσετε συναρπαστικές στιγμές, που θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι ελεύθεροι θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες, κάποιες από τις οποίες θα σας εξιτάρουν και θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας. Πολλοί θα νιώσετε έντονη ανάγκη για μεγαλύτερη στοργή και τρυφερότητα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ο ή η σύντροφός σας θα ανταποκριθούν και με το παραπάνω. Οι στιγμές ρομαντισμού και πάθους θα είναι πολύ συχνές, ειδικά για όσους έχουν καταφέρει να λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις και έχουν τοποθετήσει τη σχέση τους σε στέρεες βάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις που έχουν βαλτώσει, οι αλλαγές θα παρουσιαστούν στο δεύτερο μισό του έτους. Όσοι περνάτε κρίση στη σχέση σας, καλό είναι να απομονωθείτε στη φύση μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να κάνετε μια ειλικρινή προσπάθεια προσέγγισης. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα είναι στο πλευρό σας για να σας διευκολύνουν. Στα οικογενειακά σας, οι περισσότεροι μήνες θα κυλήσουν αρμονικά και γαλήνια, με ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι σχέσεις σας τόσο με τους γονείς σας όσο και με τα αδέρφια σας θα διατηρηθούν σε πολύ καλό επίπεδο. Θα υπάρχει κατανόηση και βοήθεια. Θα περάσετε διασκεδαστικές στιγμές με καλούς φίλους.

Επαγγελματικά: Το 2013 θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις στον εργασιακό σας χώρο, αλλά θα νιώσετε και την ανάγκη να περάσετε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην πανικοβάλλεστε, αφού είναι εφικτό να συνδυάσετε και τα δύο. Η λύση είναι να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Επιπλέον, όσο πιο πρακτικοί και οργανωτικοί είστε, τόσο πιο εύκολα θα ολοκληρώνετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Κατά την περίοδο της άνοιξης, οι ειδήσεις που θα λάβετε και θα αφορούν τα επαγγελματικά σας, θα είναι κατά βάση θετικές. Όσοι από εσάς ξεχειλίζετε από αυτοπεποίθηση και ικανότητες, θα ανταμειφθείτε σίγουρα εντός του έτους. Αυτό είναι πιο πιθανό να συμβεί το πρώτο εξάμηνο, αν και κάποιες φορές το καλό πράγμα αργεί. Αρκετοί θα βρείτε το κίνητρο που σας έλειπε για να γίνετε πιο ενεργητικοί και αποδοτικοί. Η σχέση σας με τους συναδέλφους αλλά και τους προϊσταμένους σας θα κυμανθεί σε θετικά επίπεδα και οι εντάσεις στη δουλειά σας θα είναι ελάχιστες. Με τη βοήθεια και του Δία, οι άνεργοι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να βρουν εργασία. Ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας και κρατείστε τα μάτια σας ανοικτά, προκειμένου να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Οικονομικά: Στο θέμα των οικονομικών, το 2013 θα χρειαστεί να έχετε μεγάλη υπομονή και να λειτουργείτε με μέτρο. Μην απογοητεύεστε από πιθανές αναποδιές και μην κάνετε αχρείαστα έξοδα. Τους πρώτους μήνες θα αντιμετωπίσετε και τις περισσότερες δυσκολίες, για αυτό θα πρέπει να είστε καθ’ όλα έτοιμοι. Στα μέσα της χρονιάς ίσως προκύψουν οικονομικά θέματα που θα σχετίζονται με προβλήματα, τα οποία θα απασχολούν κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κάποιον φίλο σας. Βοηθήστε μέχρι εκεί που φτάνουν οι δυνατότητές σας. Στο δεύτερο εξάμηνο και κυρίως προς το τέλος του έτους, τα οικονομικά σας θα μπουν σε μια σωστή και ομαλή βάση, αρκεί να μην έχετε ξεφύγει το προηγούμενο διάστημα. Όσοι έχετε μεγάλες οφειλές από το παρελθόν, θα αντιμετωπίσετε αρκετές δυσκολίες και ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια τρίτων. Αντίθετα, όσοι από εσάς ασχολείστε με επενδύσεις και επιχειρήσεις, θα έχετε κατά κανόνα αρκετά κέρδη, στο μεγαλύτερο διάστημα του έτους. Είναι μια καλή ευκαιρία να επενδύσετε σε μετοχές και κυρίως σε ακίνητη περιουσία. Το μυστικό είναι να μην επενδύσετε όλα σας τα χρήματα μόνο σε μία κατεύθυνση. Μην αφήνετε τρίτους να μπουν στα δικά σας χωράφια, καθώς μπορεί να σας προκαλέσουν αναστάτωση.

Υγεία: Η ενέργεια σας θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα. Δώστε μεγαλύτερη βάση σε θέματα που αφορούν την καρδιά σας. Μην αμελείτε τη γυμναστική και φροντίστε να τρέφεστε υγιεινά. Κάποια προβλήματα που θα προκύψουν και θα αφορούν κρυολογήματα, μυϊκές ομάδες, αρθρώσεις και νευρικό σύστημα, μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και έγκαιρα. Πιθανότερη περίοδος για να κάνουν την εμφάνιση τους είναι οι πρώτοι μήνες. Όσοι καταφέρετε να αποβάλλετε το άγχος και κοιμάστε αρκετές ώρες, θα περάσετε ένα ήσυχο 2013. Η επαφή με τη φύση, καθώς και οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων, μπορούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές, κάτι που θα κρατήσει μέχρι και το Νοέμβριο, για αυτό η ξεκούραση είναι αναγκαία. Όσοι παίρνετε συμπληρώματα διατροφής και βιταμίνες, φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Αιγόκερως 2013

Τα γνωστά χαρακτηριστικά των Αιγόκερων θα υπερισχύσουν για ακόμα μία φορά. Η υπευθυνότητα, η εργατικότητα, η ανθρωπιά, η σταθερότητα, το ταλέντο, οι δεξιότητες και η ανεξαρτησία τους θα κάνουν τη διαφορά. Το 2013 θα είναι μια χρονιά με πολλές χαρούμενες στιγμές και ορισμένες ευχάριστες εκπλήξεις. Η νέα περίοδος θα ξεκινήσει με καλά νέα, ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, αλλά προς τα μέσα της θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε μέλη της οικογένειάς σας και συγγενείς, ώστε να αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις. Κατά τη διάρκεια του έτους κάποιοι θα ζητήσουν τη βοήθεια ή τις συμβουλές σας και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι να τους βοηθήσετε και να τους καθοδηγήσετε. Επίσης, θα φτάσει η στιγμή που θα πρέπει να θέσετε αυστηρά προτεραιότητες στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, θα έχετε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση, ξεκούραση, ψυχαγωγία και διασκέδαση σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Οι πλανήτες υπόσχονται μια γαλήνια περίοδο για εσάς και αρκετά υλιστικά οφέλη. Αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να γίνεται πιο κοινωνικοί και άλλοι θα αναπτύξετε μεγαλύτερη φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Όσοι βρίσκεστε σε σχέση θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το ταίρι σας θα αισθανθεί σε μερικές περιπτώσεις μοναξιά και θα σας ζητήσει να του αφιερώσετε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε και αφιερώστε έστω και λίγη ώρα παραπάνω στο δικό σας άνθρωπο, σε καθημερινή βάση. Η συζήτηση, η ειλικρίνεια και η εντιμότητα που σας διακρίνουν, είναι ικανά στοιχεία για να δώσουν τη λύση. Σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους, οι γνωριμίες που θα κάνουν μέσα στο χρόνο θα είναι λίγες, ωστόσο κάποια από αυτές είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τα πάντα στη ζωή τους. Για αυτό χρειάζεται υπομονή, ενώ όσοι απογοητεύονται εύκολα θα δυσκολευτούν περισσότερο. Το δεύτερο μισό του χρόνου θα είναι πιο εποικοδομητικό και ευχάριστο. Θα υπάρξουν πολλές στιγμές πάθους, ρομαντισμού και θα κυριαρχήσει ένα κλίμα αρμονίας και αλληλοϋποστήριξης. Οι παντρεμένοι θα βελτιώσουν τις ερωτικές τους επιδόσεις και θα αισθανθούν αναζωογονημένοι. Αυτοί που θα αναπτύξουν από νωρίς σχέση εμπιστοσύνης με τον ή την σύντροφό τους, θα αποφύγουν κάποιες μικροεντάσεις που ίσως παρουσιαστούν προς το τέλος της χρονιάς. Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσουν και οι πλανήτες και κυρίως οι Ουρανός, Αφροδίτη και Άρης. Κάποιοι από εσάς θα γίνετε πιο δημιουργικοί, πιο εκφραστικοί αλλά και πιο απολογητικοί. Ο Κρόνος θα είναι σύμμαχος σας στις σχέσεις σας με την οικογένειά σας. Εσείς οφείλετε να είστε λιγότερο σαρκαστικοί και συναισθηματικοί, ώστε να μην εκνευρίζετε ή στρεσάρετε τους άλλους. Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας.

Επαγγελματικά: Οι υποχρεώσεις σας στον εργασιακό τομέα θα αυξηθούν και εσείς πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση για να τα βγάλετε πέρα. Φροντίστε να παρουσιάζεστε οργανωμένοι και προσπαθήστε να ολοκληρώνετε κάθε εργασία που σας αναθέτουν εγκαίρως ή και νωρίτερα, για να μη συσσωρεύετε προβλήματα. Αρκετοί από εσάς θα αναγκαστείτε να δουλέψετε υπερωρίες, κάτι που θα σας κρατήσει για λίγο καιρό μακριά από το σπίτι σας. Όσοι έχουν αναλάβει να κλείσουν κάποιες συμφωνίες, θα χρειαστεί να κάνουν μερικά ταξίδια σε άλλες πόλεις ή ακόμα και στο εξωτερικό, αλλά στο τέλος θα φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Η συνεργασία με τους συναδέλφους σας θα είναι κατά κανόνα άψογη, ενώ οι δυνάμεις και το κέφι σας δεν θα σας εγκαταλείψουν. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς θα γίνετε ακόμα πιο αποδοτικοί και θα αποκομίσετε περισσότερα κέρδη. Θα επικρατεί κλίμα εμπιστοσύνης, ηρεμίας και αρμονίας στον εργασιακό σας χώρο, ενώ προς το τέλος του χρόνου θα ανταμειφθείτε για την προσπάθειά σας. Οι άνεργοι θα έχετε τις δικές σας ευκαιρίες για κάτι καλό, μετά τα μέσα της χρονιάς. Οι ωθήσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα σε συνδυασμό με τον ρεαλισμό σας, θα κάνουν τη διαφορά.

Οικονομικά: Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, το 2013 δεν θα φέρει νέα εμπόδια ή βάρη, ωστόσο είναι οι υποχρεώσεις και τα θέματα του παρελθόντος που θα σας απασχολήσουν και μάλιστα πιο έντονα. Φροντίστε στο μέτρο του δυνατού να κλείσετε όσες περισσότερες τρύπες μπορείτε. Πολλοί θα σπεύσουν να σας συμβουλεύσουν και να σας προτείνουν λύσεις, όμως, θα πρέπει να κρατήσετε μικρό καλάθι, αφού οι περισσότεροι θα κινηθούν για δικό τους συμφέρον. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αναλύσετε λεπτομερώς την κατάσταση και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Όσοι δεν έχετε βραχνάδες από το παρελθόν, θα δείτε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς να φουσκώνουν, είτε λόγω αύξησης μισθών, είτε λόγω εξόφλησης χρωστούμενων. Αρκετοί θα χρειαστεί να βγάλετε ένα μέρος των εσόδων σας και να το δώσετε σε άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Όσοι έχετε επιχειρήσεις ή είστε επενδυτές, θα αποκομίσετε κέρδη, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Σε γενικές γραμμές το 2013 θα ολοκληρωθεί με το πρόσημο να είναι θετικό. Από τη δική σας διαχείριση εξαρτάται το ύψος του κέρδους, που θα έχετε στο τέλος.

Υγεία: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και κατά τη διάρκεια του 2013 δεν θα αποφύγετε ορισμένα προβλήματα που σχετίζονται με τις αρθρώσεις και κυρίως με τα γόνατα και με δερματικές παθήσεις. Ωστόσο, το 2013 θα έχετε πολλή ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Τόσο σωματικά όσο πνευματικά και ψυχικά θα νιώθετε πιο ισχυροί, χάρη και στις επιρροές του Κρόνου και της Αφροδίτης. Οι αλλεργίες και τα κρυολογήματα θα είναι ασφαλώς λιγότερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Δώστε μεγαλύτερη βάση στο θέμα του ύπνου και προσπαθήστε να βελτιώσετε το μεταβολισμό σας. Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται προς το τέλος του χρόνου. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε την τάση να αγχώνεστε εύκολα και συχνά. Η άμεση επαφή με τη φύση, η κλασσική μουσική καθώς και αρκετά βότανα είναι τρεις λύσεις που μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Υδροχόος 2013

Το 2013 επιφυλάσσει για τους Υδροχόους αρκετές στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης, αλλά και περιόδους με μεγάλο φόρτο εργασίας και περισσότερη πίεση. Πιο συγκεκριμένα, όσο βρίσκεστε σε περίοδο εργασίας και έχετε να διεκπεραιώσετε ένα σωρό υποθέσεις, ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι ελάχιστος. Αντίθετα, την περίοδο των διακοπών, θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να ξεσκάσετε. Η χρονιά θα κυμανθεί σε ήρεμα και αρμονικά επίπεδα, ενώ θα σας παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης. Οι σχέσεις σας με τους γύρω σας θα είναι σε θετικό κλίμα και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω στη ζωή σας. Αρκετοί θα δεχτείτε μεγάλες και σημαντικές προκλήσεις. Στο χέρι σας είναι να αντεπεξέλθετε, αρκεί να το θέλετε πραγματικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εξελίξεις θα τρέχουν γρήγορα και εσείς θα είστε αναγκασμένοι να λειτουργείτε σε υψηλούς ρυθμούς. Το περιβάλλον σας θα γίνει πιο απαιτητικό και εσείς θα πρέπει να είστε πιο ευθείς, πιο άμεσοι και πιο αποδοτικοί. Φροντίστε να μην αφήνετε ανοικτές υποθέσεις και να μη δημιουργείτε στους άλλους προσδοκίες, τις οποίες δεν θα μπορέσετε να πραγματώσετε.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Στα αισθηματικά, τα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικά. Δώστε βάση στα λεγόμενα σας και τη συμπεριφορά σας. Μην κάνετε κινήσεις, αν πρώτα δεν έχετε μιλήσει και αποφασίσει από κοινού. Κάποιες πρωτοβουλίες ενδέχεται να φέρουν το χωρισμό, ακόμα και αν η πρόθεση σας ήταν διαφορετική. Όσοι είστε ειλικρινείς και συνεργάσιμοι με το έτερον ήμισυ, δεν θα έχετε προβλήματα. Οι προσφάτως παντρεμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για κάποιο διάστημα μόνοι, ώστε να έρθετε πιο κοντά και να ζήσετε υπέροχες στιγμές. Ένα ταξίδι ή μια μικρή τουρνέ είναι δύο άριστες επιλογές. Οι πρώτοι μήνες του 2013 προσφέρονται για ευχάριστες εκπλήξεις σε ζευγάρια που έχουν αρμονική συμβίωση. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε με περισσότερη λαχτάρα το ιδανικό ταίρι, ενώ κάποιοι πιο βιαστικοί θα σκεφτούν ακόμα και τον γρήγορο γάμο. Πάντως, είναι προτιμότερο να χτίσετε μια δυνατή σχέση και να προχωρήσετε βήμα βήμα. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες να περάσετε ξεχωριστές στιγμές κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι αυξημένες. Για κάποιους θα επανέλθουν στο προσκήνιο πρόσωπα που τους είχαν απασχολήσει έντονα στο παρελθόν, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στη ζωή τους. Σε αυτό συμβάλει η παρουσία του Κρόνου, ενώ εξαιτίας των ωθήσεων του Άρη και της Αφροδίτης θα είστε πιο ερωτικοί και παθιασμένοι. Στα οικογενειακά σας, θα έρθουν στιγμές που θα νιώσετε πιεσμένοι, αφού δεν έχετε μάθει να λειτουργείτε ομαδικά και με κανόνες. Πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε προβλήματα με Κριούς, Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Παρθένους. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς θα έρθετε πιο κοντά με γονείς, συγγενείς και φίλους.

Επαγγελματικά: Σε ό,τι αφορά τα εργασιακά σας, οι απαιτήσεις των άλλων προς το πρόσωπο σας θα αυξηθούν. Αυτό μπορεί να σας φανεί αρνητικό στο ξεκίνημα του χρόνου, αλλά γρήγορα θα συνηθίσετε και στη συνέχεια θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα για εσάς. Τα περισσότερα θέματα που σας απασχολούν θα έχουν τακτοποιηθεί στο πρώτο εξάμηνο, κάτι που θα σας γεμίσει με ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση και θα μετριάσει την κόπωσή σας. Αρκετοί θα χρειαστεί να κάνετε ορισμένα επαγγελματικά ταξίδια. Φροντίστε να έχετε κάποιον καλό και έμπειρο συνάδελφο μαζί σας, προκειμένου να τα βγάλετε πέρα. Προς το τέλος του χρόνου θα έρθει και η υλική ανταμοιβή. Οι άνεργοι θα πρέπει να έχουν υπομονή, αλλά και να βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού οι ευκαιρίες θα είναι λίγες και θα εμφανιστούν ξαφνικά. Όσοι έχετε να δώσετε εξετάσεις, θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερες ώρες για μελέτη, αν θέλετε να μην πάνε χαμένοι τόσο οι κόποι σας όσο και ο χρόνος σας. Όσοι μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, θα παρουσιαστείτε πιο παραγωγικοί στο δεύτερο μισό του έτους και αρκετοί από εσάς θα δεχτείτε και τη γενναιοδωρία των αφεντικών σας. Μερικοί θα μπορέσουν να φανερώσουν κάθε πτυχή του ταλέντου τους και οι ικανότητες τους θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και ανταγωνιστικών εταιρειών.

Οικονομικά: Στα οικονομικά, οι προβλέψεις είναι ευοίωνες για τους περισσότερους Υδροχόους. Όσοι έχετε την τάση να κυριεύεστε από τον εγωισμό σας, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Στο χέρι σας είναι να δώσετε ένα τέλος και μάλιστα πολύ γρήγορα. Είναι πολύ σημαντικό να μην αναφέρετε στοιχεία που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας κατάσταση, την περιουσία και τις απολαβές σας μπροστά σε τρίτους. Αρκετοί επιχειρηματίες και επενδυτές θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται προς τα μέσα της χρονιάς. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να τους υπερενθουσιάσει και να τους οδηγήσει σε νέα ανοίγματα. Τα περισσότερα κέρδη θα έρθουν από επενδύσεις και προσπάθειες προηγούμενων ετών, δικαιώνοντας παλαιότερες επιλογές σας. Μερικοί θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί και θα αποκομίσετε κέρδη από λαχεία και άλλα τυχερά παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση, το κλειδί είναι η διαχείριση των χρημάτων. Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε, προτιμήστε να ξοδέψετε μικρά ποσά και σε τομείς, που κρίνετε απαραίτητο να βελτιωθούν. Οι επιρροές του Κρόνου θα σας βοηθήσουν να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και επιλογές στο μεγαλύτερο μέρος του έτους, αλλά η επιμονή και η ισχυρογνωμοσύνη σας είναι ικανές να λειτουργήσουν αρνητικά.

Υγεία: Το 2013 είναι μια χρονιά, κατά την οποία πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βάση σε θέματα υγείας. Ξεκινήστε από τη διατροφή σας. Τραφείτε υγιεινά, διορθώστε το μεταβολισμό σας και βάλτε στη ζωή σας τα βότανα και τη γυμναστική. Στο τελευταίο τέταρτο του χρόνου θα νιώσετε κάποιους πόντους στις αρθρώσεις και κυρίως στα πόδια, θα έχετε περισσότερα κρυολογήματα και αλλεργίες. Αυτό ισχύει κυρίως για τους ηλικιωμένους. Προγραμματίστε σωστά τις ώρες που κοιμάστε και προσπαθήστε να μείνετε μακριά από καταχρήσεις και ξενύχτια. Όσοι έχετε ευαίσθητο στομάχι ή αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, θα πρέπει να ακολουθείτε αυστηρά τις συμβουλές των γιατρών. Ασχοληθείτε με χόμπι ή εργασίες που σας βοηθούν να ξεχαστείτε και να διώξετε το άγχος. Όσοι πάρετε στα σοβαρά την υγεία σας, δεν θα αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα.

Ιχθείς 2013 

Το 2013 θα φέρει πολλές ευχάριστες στιγμές για τους Ιχθείς. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση και υποψιασμένοι. Το γεγονός πως είστε ανοιχτόκαρδοι και καλόκαρδοι, πως εκφράζεστε ελεύθερα και διακρίνεστε για την αθωότητα και την ανθρωπιά σας, είναι στοιχεία που μπορεί να σας δημιουργήσουν μπελάδες. Βλέπετε, πάντα θα υπάρχουν εκεί έξω άτομα έτοιμα να σας εκμεταλλευτούν ή να σας εξαπατήσουν, αφού θα είστε για αυτούς ιδιαίτερα προβλέψιμοι. Προσπαθήστε να μην εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας, ειδικά σε όσους δεν γνωρίζετε ή δεν εμπιστεύεστε. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι συνεχώς δίπλα σας, παρέχοντας σας τη στήριξη και τη φροντίδα, που τόσο έχετε ανάγκη. Ωστόσο, οι απαιτήσεις στον εργασιακό σας χώρο θα είναι μεγαλύτερες, κάτι που σημαίνει πως σε αρκετές περιπτώσεις η προσωπική σας ζωή θα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Κατά τη διάρκεια του έτους θα σημειώσετε πρόοδο σε πολλούς τομείς. Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις κινήσεις σας και σε αρκετές περιπτώσεις θα αισθανθείτε έστω και για λίγο, πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Σκεφτείτε καλά πριν ενεργήσετε, δώστε προτεραιότητα στους δικούς σας ανθρώπους και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικά – Οικογενειακά: Η χρονιά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις κυρίως για τους ελεύθερους. Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε πως μπορείτε να γοητεύσετε εύκολα τους άλλους, αλλά το ίδιο εύκολα γοητεύεστε και εσείς. Στις σχέσεις σας αναζητείτε εκτός από το πάθος και τον ερωτισμό, το ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Έτσι, επειδή πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν και η πρώτη εντύπωση είναι συχνά λανθασμένη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί και προσεκτικοί στις επιλογές σας. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, οφείλετε να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα αληθινά σας αισθήματα. Οι παντρεμένοι θα δουν τη σχέση τους να δοκιμάζετε σε κάποια σημεία της χρονιάς. Δείξτε αλληλοκατανόηση και συζητήστε για όλα όσα σας απασχολούν, καταλήγοντας από κοινού σε ένα συμπέρασμα. Αρκετοί από εσάς θα ζήσουν στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι τους, ενώ μερικοί θα αποφασίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ή θα υποδεχτούν ένα νέο μέλος. Μην αφήσετε ιστορίες του παρελθόντος να βγουν ξανά στην επιφάνεια και να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Το μυστικό είναι να σέβεστε ο ένας τον άλλο και να τον στηρίζετε στις δύσκολες στιγμές. Μην αφήνετε το άγχος και την κούραση της δουλειάς σας να γίνει αιτία εντάσεων στο σπίτι σας. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά σας, η στήριξη και η κατανόηση που είναι για εσάς ζωτικής σημασίας, λόγω της υπερευαισθησίας σας, θα έρθουν και πάλι από την πλευρά των γονιών σας. Πιθανές διαφωνίες και παρεξηγήσεις με συγγενείς και φίλους, θα λυθούν με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο. Η σχέση με τον αδερφό ή την αδερφή σας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή.

Επαγγελματικά: Οι ωθήσεις του Κρόνου σας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και σας σπρώχνουν για να υπερασπιστείτε τις ιδέες και τα ιδανικά σας. Συνεχίστε να είστε ταπεινοί και εργατικοί και πολύ γρήγορα θα ανταμειφθείτε για τη στάση σας. Από τον Μάρτιο και μετά, μέχρι και τα μέσα του καλοκαιριού, οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και θα υπάρχει μεγαλύτερη κόπωση, αλλά θα είναι παράλληλα μια περίοδος παραγωγική και κερδοφόρα. Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να υλοποιήσετε σχέδια που είχατε στο μυαλό σας για καιρό. Έτσι, θα προσπαθήσετε πολύ σκληρά, ξεπερνώντας συχνά και τα όρια σας. Η δίψα σας για επιτυχία και αναγνώριση, είναι ικανή να δημιουργήσει κάποιες προστριβές στον εργασιακό σας χώρο. Φερθείτε έξυπνα και ευγενικά, για να μην υπάρξουν προβλήματα. Όσοι ασχολείστε με μακρόπνοα πλάνα, θα δείτε τις προσπάθειες σας να αποδίδουν, χάρη και στις επιρροές του Ουρανού. Οι άνεργοι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες για την εξεύρεση εργασίας. Ωστόσο, οι καλοί σας τρόποι, η εργατικότητα και η ανεβασμένη διάθεσή σας, θα σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι να γίνετε λίγο πιο οργανωτικοί, προκειμένου να κατανείμετε σωστά όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σας.

Οικονομικά: Όσοι από εσάς δεν έχετε φροντίσει όλο αυτό το διάστημα να λειτουργήσετε με σύνεση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας και να αποταμιεύσετε ποσά, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Τα προβλήματα είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν το πρώτο τρίμηνο και σε μερικούς θα δημιουργήσουν εντάσεις στα προσωπικά τους. Η οικονομική κρίση θα χτυπήσει την πόρτα σας μέχρι και τα μέσα της χρονιάς, ενώ το δεύτερο εξάμηνο θα επέλθει ισορροπία. Όσοι έχετε φροντίσει να πάρετε τα μέτρα σας, θα περάσετε ένα ήσυχο 2013, αρκεί να προσέξετε τα έξοδά σας. Τα άστρα θα είναι με το μέρος σας προς το τέλος του έτους. Όσοι ασχολείστε με μετοχές και επενδύσεις, θα δείτε τα χρήματα σας να λιγοστεύουν. Πιθανά έσοδα θα έχουν να κάνουν με αυξήσεις μισθών, παλαιότερες επενδύσεις, τυχερά παιχνίδια ή κληρονομιές. Τα λάθη και οι ατασθαλίες του παρελθόντος θα αποτελέσουν για τους περισσότερους ένα σπουδαίο μάθημα και έναν οδηγό για το παρόν και το μέλλον. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να λύσετε οικονομικές διαφορές με συγγενείς, φίλους, γνωστούς ή συνεργάτες. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πρυτανεύσουν η λογική και η ωριμότητα, για να δοθεί μια άμεση και οριστική λύση.

Υγεία: Η υγεία σας θα είναι σταθερά καλή στο μεγαλύτερο μέρος του έτους. Μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε κατά το δεύτερο εξάμηνο. Πιθανά μικροπροβλήματα έχουν να κάνουν με τα πόδια, τις πατούσες και το συκώτι, καθώς και κρυολογήματα. Κάποια μέλη της οικογένειας σας ή φίλοι σας είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα, αλλά με τη βοήθεια σας θα τα ξεπεράσουν γρήγορα. Θα είστε περισσότερο ενεργητικοί και χάρη στην ανεβασμένη αυτοπεποίθησή σας, θα μπορείτε να δημιουργείτε ένα σταθερά θετικό και γαλήνιο κλίμα. Ωστόσο, πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε θέματα που αφορούν τη διατροφή σας και πάνω από όλα να ελαττώσετε αν όχι να κόψετε τελείως τις καταχρήσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, μην αγχώνεστε με το παραμικρό και μην επιβαρύνετε το νευρικό σας σύστημα. Ο Δίας θα είναι στο πλευρό σας, αλλά αρκετοί θα χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο ζωής και να αφήσετε για λίγο τον καναπέ και το κρεβάτι σας.


http://www.to-periptero.com

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger