Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ! Δειτε ποσο άλλαξε η Κατερινα Γερονικολου! Η ομορφη ηθοποιος για την οποια σφαζονται τα αγορια στους «Βασιλιαδες»

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012




Την χάσαμε τον τελευταίο καιρό..



Πρόσφατα τη τσακώσαμε στη Πλάκα με νεαρό αγόρι! Με νέο λουκ!


Η όμορφη ηθοποιός για την οποία σφάζονται τα αγόρια στους «Βασιλιάδες» ήταν πολύ διακριτή με τον σύνοδό της.

Σύμφωναμε πηγές οι δυο τους είναι κολλητοί φίλοι.


Απιστευτο: Δειτε πως ηταν η Μις Ελλας 2012 πριν απο δυο χρονια! Αγνωριστη



Αν την έβλεπες στο δρόμο πριν από ...ένα χρόνο και την συναντούσες και σήμερα, σίγουρα δεν θα την αναγνώριζες!
Θα αντίκριζες μια πανέμορφη κοπέλα τότε όπως και σήμερα, αυτό είναι το αδιαμφισβήτητο.
Η εξωτερική εμφάνιση όμως της Αθηνάς Πικράκη έχει αλλάξει ριζικά! Βέβαια καλή είναι και ξανθιά αλλά μελαχρινή μας άρεσε πολύ περισσότερο.





http://www.mychannel.gr/

Αυτο ειναι το πιο περιεργο αφροδισιακο που εχετε ακουσει!

Αφήστε τα στρείδια και πιάστε τις κόμπρες!

Όχι δεν είναι αστείο και σίγουρα δεν στεκόμαστε μόνο στα λόγια. Στην Ασιατική αγορά, η κόμπρα είναι ένα από τα πιο gourmet εδέσματα και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά στο πλανήτη. Το κρέας της (που λένε πως θυμίζει κοτόπουλο), ανεβάζει την ποσότητα της τεστοστερόνης δίνοντας ενέργεια και…όρεξη, ειδικά στους άντρες. Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το κυνήγι της κόμπρας είναι τόσο μεγάλο, που σε κάποια κράτη όπως η Ταϊλάνδη, η βασιλική κόμπρα έχει αρχίσει να θεωρείται είδος υπό εξαφάνιση και βρίσκεται μόνο στη μαύρη αγορά! Το κρέας μαγειρεύεται συνήθως adobo (όσοι τρώνε κινέζικο ξέρουν), αλλά το πραγματικά περίεργο και ολίγον τι αηδιαστικό, είναι πως κάποιοι καταναλώνουν μέχρι και το αίμα της! Η κόμπρα θεωρείται αφροδισιακό από την Καντονέζικη δυναστεία των Χαν που χρονολογείται κάπου στο 206 π.Χ.


Πηγή: kamarinia.gr

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ Οι κοιλιακοι, η διαφανη μπλουζα και η πρεμιερα της!



Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη στην πρεμιέρα της, το βράδυ της Πέμπτης, όταν εμφανίστηκε στην πίστα με κόκκινο δερμάτινο παντελόνι.
Άφηνε με ωραίο τρόπο να φανούν οι γυμνασμένοι κοιλιακοί της. Και δεν έφτανε μόνο αυτό... Η διάφανη μπλούζα της τα έδειχνε όλα υπέροχα. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως ξεκινά την νέα της σεζόν με άγριες διαθέσεις. Για να εξιτάρει όλο και πιο πολύ το ανδρικό κοινό που την ακολουθεί πιστά.
Η Μαριάντα ξέρει ότι αρέσει και μάλιστα πολύ. Έχει πιάσει τον σφυγμό της εποχής που θέλει τους άνδρες να καθηλώνονται μπροστά στη θέα μιας ωραίας γυναίκας με ταλέντο!



radar.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δαιμονας δερνει ποδοσφαιριστη την ωρα του αγωνα!



Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό!!!

Το βίντεο πραγματικά θα σας τρομάξει. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, όλοι πάγωσαν όταν είδαν ξαφνικά τον ποδοσφαιριστή να κάνει τούμπες, να χτυπιέται και να έχει μια αλλόκοτη συμπεριφορά. Συμπαίκτες και αντίπαλοι είχαν μείνει άναυδοι. Έτρεξαν κοντά του και φώναξαν τους γιατρούς για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.



ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com

Το στριπτιζ της Ελενας Παπαβασιλειου!


«Χρόνια πολλά»... βιάστηκαν να ευχηθούν χθες το πρωί στον ραδιοφωνικό τους «αντίπαλο» Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Βαγγέλης Περρής και η Έλενα Παπαβασιλείου!

«Είσαι... σίγουρος ότι γιορτάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου» ρώτησε η Έλενα; 
«Αφού το εορτολόγιο το λέει καθαρά: σήμερα είναι του Φιλίππου και Γρηγορίου» απάντησε εκείνος. Και συνέχισε: «Οπότε να του ευχηθούμε χρόνια πολλά! Σκέφτομαι να ετοιμάσω ένα αφιέρωμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα. Από τότε δηλαδή που έτρωγε ένα ξεροκόμματο και μια ντομάτα μέχρι την πρόταση γάμου…»! 

Όμως η sexy Έλενα Παπαβασιλείου δεν αρκέστηκε στις ευχές! Υπό τους ήχους του τραγουδιού από την κλασσική ταινία «9 ½ weeks» η όμορφη παρουσιάστρια... έβγαλε με πολύ hot τρόπο το μακρυμάνικο μπλουζάκι της, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό, όσους παρακολουθούσαν την εκπομπή τους μέσω web! 

Όπως αναφέρει το fthis.gr με αυτόν τον σέξι τρόπο επέλεξε η ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγός να ευχηθεί στον αγαπημένο της Γρηγόρη τα δικά της «χρόνια πολλά»! 


Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, παραδέχτηκαν απο τον «αέρα» του «Δρόμου» πως έκαναν λάθος και ΔΕΝ γιόρταζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!


http://www.mychannel.gr

Pheed, το κοινωνικο δικτυο που εχει λιγο απο ολα και σου αποφερει χρηματα


Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο με την ονομασία Pheed έκανε την εμφάνιση του πριν από μερικές ημέρες και σύμφωνα με τους δημιουργούς του συγκεντρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δημοφιλέστερων κοινωνικών δικτύων και αφήνει έξω αυτά που δε θα έπρεπε να υπάρχουν.
Μέχρι στιγμής το Pheed έχει καλωσορίσει και με το παραπάνω ο κόσμος των celebrities με εγγραφές από τους David Guetta, Paris Hilton, Miley Cireus και εκατοντάδες άλλες διασημότητες. Συνολικά στο κοινωνικό δίκτυο έχουν εγγραφεί ήδη περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες.
Με μια πρώτη ματιά η ιστοσελίδα διαθέτει ένα Timeline παρόμοιο με αυτό του Facebook, trending topics αλά Twitter, δυνατότητα εύκολης ενσωμάτωσης υλικού (φωτογραφίες, βίντεο, audio, live broadcasts) στις δημοσιεύσεις και επιλογή για επαναδημοσίευση των “pheeds” στα Facebook, Twitter κ.α. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να κατηγοριοποιεί τις δημοσιεύσεις του ανάλογα με την καταλληλότητά τους για μικρότερες ηλικίες.
Η σημαντικότερη διαφορά του από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα έγκειται στο ότι το Pheed δίνει την ευκαιρία στους χρήστες του να βγάζουν χρήματα θέτοντας στο υλικό τους μηνιαία συνδρομή (από $1.99-$34.99) ή χρεώνοντας ανά view. Το κοινωνικό δίκτυο κρατά το 50% του τελικού ποσού και το άλλο μισό ο χρήστης.
http://www.techgear.gr

Η συνεντευξη του Παντελη Παντελιδη που θα συζητηθει! (βιντεο ολη η συνεντευξη)


Δείτε τι είπε ο Παντελής Παντελίδης στην πρώτη του συνέντευξη!
Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη είναι επιτέλους εδώ. Ο Παντελίδης ανοίχτηκε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ζωή του πριν την επιτυχία του και για τα μελλοντικά του σχέδια. Εμφανίστηκε εντελώς προσγειωμένος και χαλαρός, σα να ήταν έτοιμος από καιρό για όλο αυτό που του συμβαίνει. Ο ίδιος είπε ότι δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει το μέγεθος των όσων έχει καταφέρει και γι’αυτό δεν είναι αγχωμένος, απλά το ζει και το απολαμβάνει.
Ο Παντελίδης μίλησε για το ξεκίνημά του και για τη μουσική του πορεία μέχρι τώρα. Αποκάλυψε ότι το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο “Άσε με να νιώσω την αναπνοή σου” το έγραψε στα 14! Ο Παντελής τότε ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, όμως αναγκάστηκε να σταματήσει λόγω προβλήματος με την καρδιά του: όπως του είπαν οι γιατροί ήταν πολύ μεγάλη και αυτό θα του προκαλούσε πρόβλημα υγείας. Ουδέν κακό αμιγές καλού, όμως, γιατί απ’ότι φαίνεται η μεγάλη του καρδιά ήταν που τον βοήθησε να κάνει καριέρα στη μουσική: ο ίδιος παραδέχεται ότι “Τα μεγάλα τραγούδια μας έρχονται μετά από χωρισμούς”, ενώ δηλώνει ότι ο ρομαντισμός τον χαρακτηρίζει απόλυτα!
Αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, ο Παντελίδης μπήκε στο Πολεμικό Ναυτικό, χωρίς όμως να αφήσει ποτέ τη μουσική! Πριν γίνει γνωστός τραγουδούσε για 5 χρόνια σε μικρά μαγαζιά με την κιθάρα του. Ο ίδιος λέει ότι τα τραγούδια στο youtube τα ανέβαζε για να μην τα ξεχάσει ή τα χάσει… τη συνέχεια την ξερουμε ολοι!
Ο Παντελής Παντελίδης μίλησε και για άλλες πτυχές της ζωής του, για τους φίλους του, για τη σχέση του με την οικογένειά του την οποία θέλει να κάνει περήφανη, για τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία. Και φυσικά αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα, και στα μελλοντικά του σχέδια. Για το Βασίλη Καρρά, τον οποίο χαρακτήρισε “Ακροπολη της Ελλαδας” όσον αφορα στη μουσική, δήλωσε ότι είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής, ενώ στην Πάολα θαυμάζει το χαρακτήρα της, τη φωνή της που χαρακτήρισε “μεγάλη” και τη σκηνική της παρουσία.
Ο Παντελίδης δηλώνει έτοιμος και να πει τραγούδια άλλων δημιουργών, και να δώσει δικά του σε άλλους καλλιτέχνες, ενώ πέρα από τα καλλιτεχνικά είναι ανοιχτός και σε ένα νέο έρωτα!
Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Παντελίδη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου:
http://www.tuned.gr

5 μερη στα οποια οφειλετε να κανετε sex!


Γιατί το sex θέλει πανω απ' όλα φαντασία!
To κρεβάτι είναι κατεξοχήν συνδεδεμένο με τον ύπνο, την ξεκούραση και φυσικά το sex! Και μπορεί το συγκεκριμένο να είναι μακράν το πιο βολικό μέρος για ερωτικές περιπτύξεις, αλλά κάποιες φορές, ίσως λόγω ρουτίνας, ίσως λόγω όρεξης για νέους πειραματισμούς και περιπέτειες, ακόμα και τα πιο απίθανα μέρη μπορούν να γίνουν ωραιότατες φωλίτσες για εσάς και τον παρτενέρ σας. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια από τα top μέρη στα οποία οφείλετε να κάνετε έστω και μία φορά sex. Προσοχή, το περιεχόμενο είναι αυστηρώς ακατάλληλο για... ντροπαλές και κυρίως μη τολμηρές!
1. Σε γάμο: Συγκεντρώνει όλα τα καλά και επιπλέον παίρνει και έναν πιο... επίσημο χαρακτήρα! Τα έχουμε πει πολλές φορές. Ο φόβος να πιαστείτε στα πράσα ανεβάζει την αδρεναλίνη σε πολύ υψηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα η συνεύρεσή σας να παίρνει την μορφή παρανομίας κάτι το οποίο και λειτουργεί ως αφροδισιακό. Γιατί σε γάμο και όχι κάπου αλλού; Είναι πολύ απλό. Στο γάμο θα είστε οπωσδήποτε καλοντυμένη και άρα σέξι και εντυπωσιακή, η πεποίθηση των γιαγιάδων μας ότι στους γάμους γνωρίζεις τους καλύτερους γαμπρούς, ισχύει και φυσικά γνωρίζετε ένα μεγάλο μέρος των καλεσμένων κάτι που αυξάνει την αδρεναλίνη! Εννοείται πως δεν είναι το ίδιο να σας κάνουν τσακωτούς κάποιοι άγνωστοι, και το ίδιο οι γονείς του κολλητού σας, αλλά αξίζει τον κόπο! Προσοχή, αν κάτι πάει στραβά, το ρεζιλίκι θα είναι μεγάλο!
2. Κάτω από τα αστέρια: Ακούγεται γλυκανάλατο, και ίσως είναι, αλλά αν τελικά όλα πάνε κατευχήν, θα είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που έχετε βιώσει ποτέ. Είτε είστε στον κήπο σας, είτε στη βεράντα του σπιτιού σας, είτε σε ένα... πάρκο (!), φροντίστε να έχετε μαζί σας κουβέρτες και κυρίως σπρέυ για έντομα! Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σας χαλάει την υπέροχη εξομολόγηση του καλού σας ενα ανυποψίαστο σκαθάρι το οποίο βρίσκετα στα μαλλάκια σας. Γι' αυτό πάνω απ' όλα, οργάνωση!
3. Πάνω στο... πλυντήριο: Ποιος είπε ότι το πλυντήριο είναι μόνο για να πλένουμε ρούχα; Η συγκεκριμένη οικιακή συσκευή, μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει αθώα και εντελώς ξενέρωτη, αλλά μπορεί στα χέρια κάποιου με φαντασία, να γίνει ένα υπέροχο sex toy! Ανάψτε λοιπόν το πλυντήριο, οι βαθμοί και το πρόγραμμα είναι εντελώς αδιάφορα, και καθίστε πάνω του με τον πισινό σας, ενώ παράλληλα τυλίγετε τα πόδια σας γύρω από την λεκάνη του συντρόφου σας. Καταλαβαίνετε φυσικά ότι όλα θα είναι...εις διπλούν! Μία εναλλακτική στάση, είναι να ξαπλώσετε μπρούμυτα στο πλυντήριο και ο καλός σας να είναι όρθιος από πίσω. Μην την επιχειρήσετε ωστόσο αν υποφέρετε από ναυτίες και ιλίγγους... Τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα...αναμενόμενα!
4. Πάνω σε γραφείο: Ακόμα ένα... έπιπλο πασπαρτού! Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν φαντασιωθεί ότι κάνουν καυτό sex στο χώρο της δουλειάς τους, ακόμα και με κάποιο συνάδελφο. Το στοιχείο του απαγορευμένου είναι για ακόμη μία φορά έντονο, ενώ το η τάση που έχουμε όλοι μας να υιοθετούμε ένα πιο σοβαρό και μετρημένο προφίλ στο χώρο εργασίας μας, είναι άκρως ερεθιστική. Όταν μάλιστα συνδυαστεί και με την στενή σας φούστα η οποία σιγά σιγά ανεβαίνει, τότε το σενάριο φαντάζει ιδανικό. Θέλετε ακόμα ένα θετικό; Το γραφείο σαν έπιπλο, είναι πολύ βολικό και επιτρέπει μεγάλη... γκάμα στάσεων! Θα μου πείτε τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά εμείς θέλουμε να σας ενημερώνουμε σφαιρικά!
5. Πάνω σε... σουηδική μπάλα: Ίσως να μην έχετε καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται, αλλά εννοούμε την μεγάλη μπάλα που χρησιμοποιείται στα γυμναστήρια. Μπορεί να είναι λίγο μεγαλούτσικη, αλλά αν σας ρωτήσουν για ποιο λόγο την έχετε σπίτι σας, μπορείτε να πείτε οτι αρχίσατε γυμναστική. Η σουηδική μπάλα, είναι εξίσου βολική με μία καρέκλα, αλλά είναι κομματάκι πιο παιχνιδιάρα. Δοκιμάστε τη στάση cowgirl με τον παρτενέρ σας να κάθεται πάνω στην μπάλα κι εσείς να... ιππεύετε, ή να την κολλήσετε στον τοίχο, εσείς να στηριχτείτε με την πλάτη και ο καλός σας από πάνω. Θυμηθείτε, δεν είναι απαραίτητο η μπάλα να είνα εντελώς φουσκωμένη γιατί τότε το έργο σας ίσως γίνει δυσκολότερο.

http://www.queen.gr

Δειτε το αυτοκινητο των 3 εκατομμυριων ευρω!


Τα αυτοκίνητα Rolls-Royce είναι από τα πλέον πολυτελή στο κόσμο και απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, αφού κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ένα μοντέλο της βρετανικής φίρμας όμως, είναι το κορυφαίο όλων, με την τιμή του να αγγίζει τα 3 εκατομμύρια!

Πρόκειται για την Hyperion, ένα ιδιαίτερο σπάνιο αυτοκίνητο, αφού έχει κατασκευαστεί σε μία μόνο μονάδα. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Rolls Royce και του οίκου Pininfarina και είχε δημιουργηθεί το 2008 έπειτα από παραγγελία του συλλέκτη Roland Hall.

Το εσωτερικό θεωρείται ένα πραγματικό κόσμημα στο χώρο της αυτοκίνησης, με όλα τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι υψηλής ποιότητας. Για παράδειγμα, το ρολόι Girard-Perregaux Vintage 1945 Tourbillon που βρίσκεται στο ταμπλό, κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή ανήκει σε μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές εταιρείες πώλησης αυτοκίνητων και βρίσκεται προς πώληση, με τιμή 2.933.000 ευρώ.

http://www.monopoli.gr

Αποκαλυψη: Το στενο φλερτ στην Αραβανη απο πρωην της Γερμανου!!


Η Ευαγγελία Αραβανή, πρόσφατα χωρισμένη, μια από τις ωραιότερες γυναίκες της showbiz. Εκείνος γοητευτικός και αστέρι του πενταγράμμου. Πως θα αντιδράσει όμως η Ναταλία όταν μάθει τα «πίτσι- πίτσι» τους; Κάτι «νέο» φαίνεται να γεννιέται στον ερωτικό χάρτη της showbiz. Οι ψίθυροι έδιναν και έπαιρναν στα τραπέζια νυχτερινού κέντρου, χτες το βράδυ, ότι κάτι παίζεται μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών, αφού όση ώρα εκείνος τραγουδούσε στην πίστα, δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του από πάνω της, της έκλεινε συνέχεια πονηρά το μάτι, της τραγουδούσε όλο «υπονοούμενα». Η Ευαγγελία Αραβανή με ένα τεράστιο χαμόγελο και βλέμμα να πετάει σπίθες, ανταποκρινόταν στις γλύκες που της έκανε ο Ηλίας Βρεττός. Άνθρωποι που γυρνούν στα μαγαζιά της νύχτας και γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, είχαν ήδη έτοιμη και την εξήγηση. «Κάτι παίζεται τελευταία μεταξύ τους» έσπευσαν να συμπληρώσουν, αφού η Ευαγγελία με τις φίλες της συχνάζουν στο μαγαζί που τραγουδάει ο Ηλίας. Μάλιστα με το που εκείνος τελείωσε το πρώτο του πρόγραμμα και για μια ολόκληρη ώρα μέχρι να εμφανιστεί για το δεύτερο του, η Ευαγγελία πήγε στο καμαρίνι του και έμεινε εκεί, μέχρι το come back του στην πίστα. Φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τους ψίθυρους που θέλουν τους δυο τους να είναι πλέον κάτι παραπάνω από δυο καλοί φίλοι που είναι τον τελευταίο χρόνο. Για την ιστορία όμως, ο Ηλίας Βρεττός για δυο ολόκληρα χρόνια υπήρξε σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού, από τη οποία «κακήν κακώς» σταμάτησε από το πλευρό της στο πάνελ του «Μες την καλή χαρά» η Ευαγγελία Αραβανή.



Πηγή: Sok news

Θριλερ με γνωστο μοντελο εσωρουχων – Αγνοειται εδω και ενα μηνα

 

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμές οι έρευνες της αστυνομίας του Κολοράντο για τον εντοπισμό της 19χρονης Κάρα Νίκολς, η οποία είναι γνωστό μοντέλο εσωρούχων και αγνοείται εδώ και περισσότερο από ένα μήνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η κοπέλα, η οποία εξαφανίστηκε ενώ υποτίθεται ότι ταξίδευε για επαγγελματικές υποχρεώσεις στο Ντένβερ του Καναδά, εθεάθη για τελευταία φορά στις 9 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια ημέρα καταγράφτηκε και η τελευταία κλήση στο κινητό της.
«Αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι η απουσία επαφής έστω και τηλεφωνικά με την οικογένειά της όλο αυτό το διάστημα, κάτι που δε το συνήθιζε ποτέ της», ανέφερε στη Huffington Post ο επικεφαλής των ερευνών για τον εντοπισμό της.
Η οικογένειά της έχει απευθυνθεί σε διάφορες οργανώσεις και οργανισμούς που αναζητούν αγνοούμενους, ενώ έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα στο Facebook, ζητώντας βοήθεια από όποιον μπορεί να την προσφέρει.



http://www.iefimerida.gr

Ποσο πιο πολυ μπορει να παχυνει η Lady Gaga?



Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό μιλάνε μόνες τους...



Πηγή: http://www.kamikaze.gr

Ανηλικος πασχει απο ελεφαντιαση! (Προσοχη:Σκληρες εικονες)




Ο 10χρονος Vincent Oketch παλεύει να κρατηθεί στη ζωή...

Πάσχει από πρόβλημα στο λεμφικό σύστημα, που προκαλεί το πρήξιμο των κάτω άκρων του.



Πιστεύεται ακόμη ότι πάσχει από ελεφαντίαση ενώ η παραμόρφωση που έχει υποστεί από το πρήξιμο έχει προκαλέσει και την εξάρθρωση του ισχίου του και το σπάσιμο των αστραγάλων του.



Οι εξετάσεις του έδειξαν ακόμη ότι έχει νεκρωτική απονευρωσίτιδα, εξαιτίας της οποίας μπορεί να χρειαστεί να ακρωτηριαστούν τα άκρα του για να σωθεί η ζωή του.



Οι γιατροί που τον έχουν αναλάβει στην Kampala της Ουγκάντα δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο ποια είναι η ορθότερη θεραπεία για τον Vincent και ζητούν τη βοήθεια συναδέλφων τους από τη Μεγάλη Βρετανία.


Οι 10 ιατρικοι μυθοι που δεν ισχυουν (βιντεο)


Υπάρχουν κάποιοι “αστικοί μύθοι” που περνούν από γενιά σε γενιά και από στόμα σε στόμα και οι οποίοι έχουν καταλήξει να γίνουν πιστευτοί από πολλούς ανθρώπους. Οι μύθοι μάλιστα αυτοί, έχουν και μια δόση (όπως κάθε καλός μύθος) αληθοφάνειας και επιστημονικής – ιατρικής αλήθειας (δίχως φυσικά να ευθύνεται κανένας γιατρός επιστήμονας) με αποτέλεσμα να περνάνε σαν αλήθειες και να τους πιστεύουμε. Όπως για παράδειγμα ο μύθος που λέει “μην καταπιείς τσίχλα γιατί θα μείνει μέσα σου χωρίς να αποβληθεί για 7 χρόνια!!!!”. Δείτε στο βίντεο τους 10 πιο συνηθισμένους “ιατρικούς” μύθους.

Μύθος 1: Ο καφές σε ξεμεθάει
Η πραγματικότητα είναι ότι ο καφές δεν σε ξεμεθάει. Δεν είσαι τη μια στιγμή “στα πατώματα” από το αλκοόλ και την επόμενη που θα πιεις καφέ θα γίνεις περδίκι. Απλά τα συστατικά του καφέ θα μπορέσουν να μειώσουν λίγο την επίδραση του αλκοόλ στον εγκέφαλο και μέχρι εκεί.
Μύθος 2: Τα αντισυλληπτικά χάπια προκαλούν στείρωση αν τα παίρνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η απάντηση έρχεται από το “scientific america” και είναι η εξής απλή. Τα αντισυλληπτικά χάπια δεν προκαλούν στείρωση, όσο καιρό και αν μια γυναίκα, τα λαμβάνει.
Μύθος 3: το διάβασμα σε χαμηλό φως καταστρέφει την όραση.
Η πραγματικότητα είναι πως οι μύες του ματιού στο αμυδρό φως λειτουργούν με τον εξής τρόπο: ανοίγουν, διαστέλλουν την κόρη με αποτέλεσμα να εισέρχεται περισσότερο φως. Μπορεί το μάτι να κουράζεται αλλά δεν καταστρέφεται η όραση
Μύθος 4: η τσίχλα εάν την καταπιούμε θα χρειαστεί 7 χρόνια για να αποβληθεί από τον οργανισμό.
Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η τσίχλα δεν κολλάει στο στομάχι ή τα έντερα. Αποβάλλεται άμεσα.
Μύθος 5: Εάν φάμε γαλοπούλα θα νυστάξουμε επειδή περιέχει τρυπτοφάνη.
Φυσικά και δεν ισχύει. Οι άνθρωποι νυστάζουν όταν τρώνε γαλοπούλα (και όχι μόνο), όχι από την γαλοπούλα την ίδια, αλλά επειδή έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα φαγητού απλά.
Μύθος 6: Τα τηγανητά φαγητά και η σοκολάτα δημιουργούν ακμή και σπυράκια.
Η απάντηση βρίσκεται στο εξής: Η ακμή έχει να κάνει με πολλούς γενετικούς αλλά και ορμονικούς παράγοντες, στους οποίους δεν βρίσκεται η σοκολάτα και τα τηγανητά φαγητά.
Μύθος 7: Το κρύο μας αρρωσταίνει
Το αντίθετο συμβαίνει. Αρρωσταίνουμε όταν κάνει κρύο όχι από τον κρύο καιρό, αλλά επειδή συνηθίζουμε να μένουμε περισσότερο καιρό σε κλειστούς χώρους και να “ανταλλάσσουμε” ιούς και βακτηρίδια μεταξύ μας. Για παράδειγμα με το φτάρνισμα.
Μύθος 8: Πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μια ώρα πριν κολυμπήσουμε αφού έχουμε φάει.
Τελευταίες μελέτες έδειξαν ότι εάν έχουμε φάει (όχι να σκάσουμε στο φαγητό, να έχουμε φάει φυσιολογικά εννοούμε) και κολυμπήσουμε δίχως να ζορίσουμε τον εαυτό μας, κολυμπήσουμε δίχως ένταση, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μύθος 9: Η ζάχαρη στα παιδιά προκαλεί υπερδιέγερση
Οι επιστήμονες λένε ότι στα παιδιά η ζάχαρη προκαλεί πολλά, αλλά σε καμία περίπτωση υπερδιέγερση, να τα κάνει να τρέχουν γύρω γύρω και να μην κουράζονται...
Μύθος 10: Το ξύρισμα κάνει τις τρίχες να βγαίνουν ταχύτερα και να είναι παχύτερες
Το πόσο παχιές και το πόσο γρήγορα θα αναπτυχθούν οι τρίχες είναι γενετικά προδιαγεγραμμένο. Οι τρίχες φαίνονται πιο παχιές επειδή στο ξύρισμα τις βλέπουμε δίπλα στη λεπτή λεπίδα...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



http://iatropedia.com

Συντροφος γνωστης πρωθυπουργου αποκαλυπτει πιπερατες λεπτομερειες!


Για την ζωή του ως σύντροφος της Αυστραλής πρωθυπουργού μίλησε για πρώτη φορά ο Τιμ Μάθεσον και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.


Όπως είπε, μόλις ακούσει το κλειδί στην πόρτα, περασμένα μεσάνυχτα, σηκώνεται από το κρεβάτι αθόρυβα και ετοιμάζει ένα χλιαρό αρωματικό μπάνιο για την πρώτη κυρία της Αυστραλίας, την πρωθυπουργό, Τζούλια Γκίλαρντ.
Το πρωί, σύμφωνα με τις δικές του εκμυστηρεύσεις, της φέρνει τις εφημερίδες και ο ίδιος χαίρεται πολύ αν αυτές έχουν θετικά σχόλια για τη γυναίκα του.
Χαρά του είναι, επίσης, να της χτενίζει τα μαλλιά (υπήρξε κομμωτής) και να βεβαιώνεται ότι δεν πετά ούτε μία τρίχα, όπως χαρακτηριστικά λέει. Ακόμη, λέει ότι οι ρίζες στα μαλλιά της είναι καλυμμένες με το ίδιο κόκκινο της φωτιάς χρώμα και «δε βγαίνει ένα γκριζόμαυρο -αντιαισθητικό- πράγμα», που στην πολύχρονη καριέρα του έχει μισήσει όσο τίποτε άλλο στο κεφάλι μιας γυναίκας.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εξομολογήθηκε ότι παρακολουθεί τα του Κοινοβουλίου καθισμένος στον καναπέ, αλλά δεν του κεντρίζουν το ενδιαφέρον και τον αποκοιμίζουν.
NEWPOST 

Σοκαριστικο: Ξεκολλησε ολο του το δερμα και πεταχτηκαν στον αερα τα οργανα του!!!

Ένας άνδρας κατάφερε να εξαπατήσει τον θάνατο ως εκ θαύματος αφού χτυπήθηκε από ένα φορτηγό 15 τόνων, χάρη σε μια ειδική ομάδα από 34 γιατρούς και νοσηλευτές.



Ο Γκόντφρεϊ Λούις, 23 ετών, υπέστη τόσο φρικτά τραύματα που οι γιατροί τον ανακοίνωσαν ως νεκρό δύο φορές. Η συντριβή είχε αφήσει τόσο άσχημα τραύματα στο εσωτερικό του, που μέλη από το σώμα του έμειναν σκορπισμένα απέναντι από το δρόμο και ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τα μέρη του σώματος που τα κρατούσε μια κουβέρτα.
alt
Ο Δρ Νικόλαος Φόστερ, ο οποίος εργαζόταν ως εθελοντής ήταν ο πρώτος θεράπων ιατρός του κ. Γκόντφρεϊ.


Ο Δρ Φόστερ είπε: «Είχε ήδη πεθάνει. Όταν έφτασα εκεί, είδα τα πιο φρικτά τραύματα. Το επίπεδο των τραυμάυων ήταν τόσο τεράστιο που δεν θα έπρεπε να είχε ζήσει. Ήξερα ότι έπρεπε να σταματήσω η αιμορραγία, έτσι ώστε να τον «συγκολλήσουμε» και τον τύλιξα με μία κουβέρτα ώστε να τον κρατήσει σε ένα κομμάτι».


Δείτε τα τραύματα του:
alt



alt



alt
Οι ιατροί περίμεναν να έχει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και είκαζαν πως δεν θα είναι σε θέση να περπατήσει ξανά.
Δείτε όμως παρακάτω τον 23χρονο, που ξεπέρασε τις προσδοκίες τους με μηδαμινή εγκεφαλική βλάβη και πολλές ελπίδες να περπατήσει φυσιολογικά, καθώς μετά από 5 μήνες ήδη μπορεί να σταθεί στα πόδια του:
alt



alt

.

Η ...ακαταλληλη απορια της Σασας Σταματη για γνωστους Ελληνες ηθοποιους


Μία από τις κουβέντες εκείνες που απολαμβάνει να ακούει κανείς στο Πρωινό mou -αν και το περιεχόμενο ταιριάζει σε νυχτερινές ώρες- έγινε σήμερα. Λίγο το περιεχόμενο του θέματος, λίγο οι απορίες της Σάσας, λίγο τα σχόλια του Γιώργου και του Δημήτρη και έδεσε το γλυκό. Μόνο η Φαίη κοιτούσε χαμογελαστά χωρίς να συμμετέχει σε αυτά που άκουγε.
"Ποιος την έχει μεγαλύτερη;", ρώτησε η Σάσα Σταμάτη, αναφερόμενη στους πρωταγωνιστές της παράστασης "Άντρες έτοιμοι για όλα". Ο Γιώργος Λιάγκας που παρακολούθησε το θεατρικό έργο μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο απάντησε πως ο κάθε ηθοποιός κρατούσε στα επίμαχα σημεία ένα καπέλο διαφορετικού μεγέθους... "Ένας κρατούσε σορμπρέρο!", συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά...

Δείτε τον απολαυστικό διάλογο:


http://www.tuned.gr

Θλιψη και οργη: Πατερας σπαραζει κρατωντας αγκαλια το νεκρο παιδι του


Θλίψη και αγανάκτηση προκαλεί η φωτογραφία που δείχνει έναν Παλαιστίνιο πατέρα να κλαίει απαρηγόρητος, ενώ κρατά στην αγκαλιά του νεκρό το μόλις 11 μηνών παιδάκι του, το οποίο πέθανε από τα πυρά των Ισραηλινών.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο  άνδρας, που ονομάζεται Τζιχάντ Μασαράουι και εργάζεται ως δημοσιογράφος στο ΒΒC της χώρας του, μετέφερε το παιδί του νεκρό στο νοσοκομείο, αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του.
Η εικόνα έχει «τραβηχτεί» στο νοσοκομείο…

http://www.tuned.gr

Ξερατε Τι Σημαινει Το «I» Μπροστα Απο Τα Προϊοντα Της Apple;


Η Apple δημιούργησε ένα εμπορικό σήμα, το «i», για να θεωρηθεί ότι δεν έχει σχέση με τη λειτουργία και το σχεδιασμό. Τι σημαίνει λοιπόν το «i» στο iPod, iPhone και iPad;Όταν η… Apple κυκλοφόρησε στο ντεμπούτο των προϊόντων της, κατ ‘αρχάς, το iMac ο Steve Jobs δήλωσε: «Πρόκειται για ένα γάμο του internet με την απλότητα του Macintosh.” Έτσι, το «i» αντιπροσωπεύει το internet και «Mac» αντιπροσωπεύει το Macintosh. Το internet είναι η λέξη που συχνά εκπροσωπείται από «i». Ωστόσο, δεν είναι η μόνη έννοια του «i». Πέρα από το internet,το ‘i’ σημαίνει επίσης individual, Instruction, intended, information και inspiration. Από το ντεμπούτο του iMac το 1998, η Apple άρχισε να δημιουργήσει κάποια παρόμοια σχέδια σε άλλα καταναλωτικά προϊόντα που χρησιμοποιούν το «i», συμπεριλαμβανομένων των iPod, iPhone και το iPad.


Η βουλευτινα που "αναστατωσε" τη Βουλη!(φωτο)


Με αυτή την... αεράτη εμφάνιση η βουλευτής τράβηξε όλα τα βλέμματα στους διαδρόμους του κοινοβουλίου.

Το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη σε συνδυασμό με το ασημί μπλουζάκι,.
με παρτούς ώμους, έφεραν ζαλάδα στους άλλους εθνοπατέρες που είχαν κληθεί για την ψηφοφορία των νέων μέτρων!
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Κατερίνα Μάρκου, στην ψηφοφορία για τα νέα μέτρα δεν έδωσε την ψήφο της στην κυβέρνηση. Πήρε όμως... ψήφο εμπιστοσύνης από τους συναδέλφους της, οι οποίοι δεν άφησαν ασχολίαστη την εμφάνισή της.
Ήταν και η ασύμμετρη φούστα, η υποψία πλάτης κάτω από το ύφασμα, ήταν όλο το σύνολο να το ραίνεις με γαρδένιες!


radar.gr

Ποινικη διωξη στους συντελεστες του Corpus Christi!


Η θεατρική παράσταση Corpus Christi αναγκάστηκε να σταματήσει και ασκήθηκε ποινική δίωξη για την παράσταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. 
Οι συντελεστές και οι ηθοποιοί της παράστασης αντιμετωπίζουν κατηγορίες για καθύβριση θρησκεύματος και κακόβουλη βλασφημία από κοινού και κατ' εξακολούθηση.
Η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας βασίστηκε στη μήνυση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος υποστήριζε ότι καθυβρίζεται το θρήσκευμα.
Τη δικογραφία που σχηματίστηκε για το περιεχόμενο της θεατρικής παράστασης, μετά τη μήνυση του μητροπολίτη Σεραφείμ, είχε αναλάβει ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης, ο οποίος κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος όλων όσοι συμμετείχαν στο θεατρικό έργο.
Σύμφωνα με τη μήνυση, η παράσταση κατηγορείται ότι περιέχει βλάσφημα μηνύματα και υπονοούμενα ομοφυλοφιλικού περιεχομένου σε βάρος των προσώπων της χριστιανικής πίστης.
Η παράσταση τερματίστηκε πρόωρα μετά τις ακραίες αντιδράσεις που ακολούθησαν το ανέβασμα του έργου.

http://www.gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ: Η οφθαλμαπατη που κανει θραυση στα social media!


Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε τυχαία κάνει θραύση στα social media, με τους χρήστες του Facebook και του Twitter να αναρωτιούνται αν πρόκειται για... μάτι ή νεροχύτη!


Η οφθαλμαπάτη απαθανατίστηκε και «ανέβηκε» στο reddit από τον χρήστη Liammm και αμέσως έγινε θέμα συζήτησης στο Ίντερνετ.

Όσο για το τι απεικονίζει;
Δεν είναι μάτι, αλλά νεροχύτης, την ώρα που αδειάζει από την σαπουνάδα!

Και αλλος Ελληνας τραγουδιστης σε ψυχιατρικη κλινικη!


Ακόμα ένας τραγουδιστής βρίσκεται υπό ψυχολογική και ψυχιατρική υποστήριξη μετά από βαριάς μορφής κατάθλιψης που ο ίδιος βασανίζεται.
Σύμφωνα με το showtime-cy, o εν λόγω τραγουδιστής, που μεσουρανούσε για τουλάχιστον δύο δεκαετίες, αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω από την επίβλεψη ψυχιάτρου αλλά και θεραπείας προκειμένου να αποβάλει από πάνω του τη βαριάς μορφής κατάθλιψης που τον περικύκλωσε.
Για δύο τουλάχιστον δεκαετίες ήταν πρώτο όνομα στο χώρο του πενταγράμμου, οι μετοχές του ήταν για αρκετά χρόνια στα ύψη. Όμως, τον τελευταίο καιρό η μία καταστροφή διαδέχτηκε την άλλη τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά του και τον έκαναν.. ράκος.
Οι επαγγελματικές απορρίψεις, οι αλλαγές στο χώρο του πενταγράμμου μετά την κρίση, αλλά και οι ερωτικές του απογοητεύσεις τον οδήγησαν στα πιο άθλια μονοπάτια, ρίχνοντας τον εξ ολοκλήρου στο ποτό και στην κατάχρηση. Όσο κι αν κάποια άτομα από το περιβάλλον του προσπάθησαν να τον συνεφέρουν, οι νύχτες μοναξιάς και απομόνωσης τον έφεραν να μην μπορεί να ξεκόψει από τις κακές συνήθειες... Οι γιατροί του προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί τον εαυτό του και να αποβάλει από πάνω του τις αυτοκτονικές τάσεις που τον έχουν κυριεύσει. Ο τραγουδιστής βρίσκεται ίσως στην χειρότερη φάση της καριέρας αλλά και της προσωπικής του ζωής.

http://www.gossip-tv.gr

Απιστευτο: Δειτε πως ηταν η Μις Ελλας 2012 πριν απο δυο χρονια! Αγνωριστη


Αν την έβλεπες στο δρόμο πριν από ...ένα χρόνο και την συναντούσες και σήμερα, σίγουρα δεν θα την αναγνώριζες!
Θα αντίκριζες μια πανέμορφη κοπέλα τότε όπως και σήμερα, αυτό είναι το αδιαμφισβήτητο.
Η εξωτερική εμφάνιση όμως της Αθηνάς Πικράκη έχει αλλάξει ριζικά! Βέβαια καλή είναι και ξανθιά αλλά μελαχρινή μας άρεσε πολύ περισσότερο.





http://www.mychannel.gr/

Ελενα Παπαριζου: Για αυτο το βιντεο μαλλον θα ντρεπεται πολυ!



Το κορίτσι «Νιώθει βαθιά μέσα της τον Ρυθμό, νιώθει το μαλακό, πιάνει και πιάνεται» και δίνει εντολή στον σύντροφό της λέγοντάς του «έλα τώρα μέσα βαθιά νιώσε το....

Ρυθμό». Μια σελίδα τόσο κιτς στη ζωή της που θέλει να ξεχάσει. Αλλά γι αυτό είναι το Youtube και το internet. Μπορείς να βρίσκεις διαμάντια. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι τότε παραγωγοί της Παπαρίζου την έπεισαν να μπει σε studio στη Σουηδία και να βγάλει όλη τη σξουαλικότητά της. 



Αυτό που θα ακούσετε είναι Demo απο το 1999 την εποχή που ακόμη η Έλενα δεν είναι η Παπαρίζου που γνωρίζουμε όλοι μας. Δεν έχει δίπλα της τον Τόνυ Μαυρίδη και οι Antique διανύουν τα πρώτα βήματα τους. Το αποτέλεσμα; Τραγικό.Ακούστε το!!!



blogs.gossip-tv.gr 

INCENDIES



Όταν ο συμβολαιογράφος Λέμπελ (Ρεμί Ζιράρντ), διαβάζει στη Ζαν (Μελίσσα Ντεσορμώ- Πουλέν) και στο Σιμόν (Μαξίμ Γκοντέτ) τη διαθήκη της μητέρας τους, Νάουαλ (Λούμπνα Αζαμπάλ), τα δίδυμα έκπληκτα παίρνουν τους φακέλους που άφησε εκείνη, έναν για τον πατέρα τους που πιστεύανε ότι ήταν νεκρός, κι ένα για τον αδερφό τους που δε γνωρίζανε την ύπαρξη του. Σε αυτή την αινιγματική κληρονομιά, η Ζαν πιστεύει θα βρει την απάντηση για την ανεξήγητη σιωπή της μητέρας της τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της. Αποφασίζει να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή για να αναζητήσει την ιστορία της οικογένειας της, για την οποία φαίνεται ότι δε γνωρίζει τίποτα. Ο Σιμόν δε συγκινείται από τα μεταθανάτια παιχνίδια που παίζει η μητέρα του, αλλά η αγάπη για την αδερφή του είναι πολύ δυνατή, και σύντομα θα την ακολουθήσει για να ανακαλύψουν την αλήθεια για τη Νάουαλ- μιας γυναίκας πολύ διαφορετικής από εκείνη που γνώριζαν ως μητέρα τους. Με τη βοήθεια του Λέμπελ, τα δίδυμα ενώνουν τα κομμάτια της ιστορίας της γυναίκας που τους έφερε στον κόσμο, ανακαλύπτοντας την τραγική της μοίρα, σημαδεμένη από τον πόλεμο και το μίσος, αλλά και τη γενναιότητα μιας εξαιρετικής γυναίκας. 



ΕΞΤΡΑ


Η ταινία του Καναδού σκηνοθέτη Ντενί Βιλνέβ αποτέλεσε μία από τις τέσσερις συνυποψήφιες του «Κυνόδοντα» για το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας, επικυρώνοντας θριαμβευτικά μία μακρά φεστιβαλική διαδρομή με 11(!) στάσεις, μεταξύ των οποίων και το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου θεατρικού έργου (Incendies) του Λιβανέζου θεατρικού συγγραφέα, Ουαζντί Μουαβάντ (Wajdi Mouawad), το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Παρίσι το 2003. Ο Βιλνέβ αλλάζει τη δραματουργική δομή του έργου, το οποίο στην αυθεντική του μορφή εκτυλίσσεται εξ ολοκλήρου σε ένα δωμάτιο, μετατρέποντάς το σε ένα μακρύ και δύσβατο road movie στο χωροχρόνο και την ανθρώπινη μνήμη. Επιπλέον, ενώ στη θεατρική εκδοχή είναι εξαρχής ολοφάνερο πως το ιστορικό υπόβαθρο της πλοκής είναι ο Λιβανέζικος εμφύλιος πόλεμος, ο Βιλνέβ αποφεύγει να ονοματίσει ξεκάθαρα τη χώρα της Μέσης Ανατολής, όπου οι ήρωές του αναζητούν τη δική τους καθαρκτική αλήθεια. 

Μία από τις πλέον διάσημες ρήσεις του Ηράκλειτου υποστηρίζει πως «πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεούς έδειξε τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε τους δε ελεύθερους». Το νόημα της φράσης υπονοεί πως μέσω της σύγκρουσης και της αντίθεσης προκύπτει η δημιουργία, κάτι σαν προπομπός της χεγκελιανής και της μαρξιστικής διαλεκτικής. Στην περίπτωσή μας πάντως, απομονωμένο το πρώτο σκέλος της ρήσης μας ταιριάζει γάντι, καθώς παρακολουθούμε μία αναμόχλευση μνημών που αναζητούν τη μήτρα, την αρχή των πάντων, η οποία καταλήγει στις φλόγες του πολέμου. Η τεκνοποιός αιτία και δύναμη λοιπόν εντοπίζεται στο συσσωρεμένο μίσος, στο άδικα χυμένο αίμα, στην πίκρα που διαιωνίζεται σε ένα καζάνι γης που μοιάζει να βράζει αδιάκοπα. Η αρχαία ελληνική γραμματεία κατακλύζει το σώμα και την ψυχή της ιστορίας, παραπέμποντας ευθέως σε αρχαιοελληνική τραγωδία και πιο συγκεκριμένα στο Σοφοκλή. Αρχικά, με την τιμωρία που επισύρει η ύβρις, τη μέγιστη ταπείνωση του να μείνει το σώμα άταφο και ντροπιασμένο. Εν συνεχεία, με την ευθεία παραπομπή στον οιδιπόδειο μύθο. Τέλος, με τη συνολική δίψα για κάθαρση που διατρέχει τις επιλογές και τη διαδρομή των ηρώων. 

Ο Βιλνέβ επιτυγχάνει στο να διατηρήσει συμπαγή και άθικτο τον αφηγηματικό του ιστό. Δεν αφήνει την ιστορία του να ξεχειλώσει και να χάσκει μετέωρη, καθώς τα συνεχή του άλματα στο χρόνο δεν παρεκκλίνουν από το σκοπό τους. Ο χωρισμός σε επιμέρους κεφάλαια είναι πειθαρχημένος και λειτουργικός, ενώ μέσα από τη φυσική ομοιότητα των δύο πρωταγωνιστριών του και τα faux raccords στις γέφυρες, κατορθώνει μία σύμπτυξη και συσκότιση του χρόνου που μοιάζει αταλάντευτος να επιζητά κι αυτός μία μάταιη λύτρωση. Παράλληλα, οικοδομεί ένα αυτεξούσιο σύμπαν, το οποίο δεν αποζητά εμμονικά την ακραία λύση του μύθου για να σταθεί στο ύψος του. Θα ακολουθήσει το νήμα ως τα πιο απόκρημνα σημεία αλλά ισορροπημένα και αρμονικά.

του Γιώργου Παπαδημητρίου myfilm.gr


Ελλ.Τίτλος : ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ
Σκηνοθεσία : Ντενίς Βιλενέβ
Σενάριο : Ντενίς Βιλενέβ, Βαζντί Μουαβάντ
Πρωταγωνιστούν: Λούμπνα Αζαμπάλ, Μελίσσα Ντεσορμώ- Πουλέν, Μαξίμ Γκοντέτ, Ρεμί Ζιράρντ
Χώρα : Καναδάς, Γαλλία
Έτος παραγωγής: 2010
Διάρκεια : Δύο ώρες και δέκα λεπτά
Κατηγορία : Κοινωνική, Δραματική
Υπότιτλοι : Ελληνικοί-Απόδοση Υποτίτλων: madcat
BBRip-Διορθώσεις-Ενσωμάτωση: ΙhaveΝame for GTRD-movies
IMDb User Rating : 8.2/10 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger