Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πιο σ έ ξ ι από ποτέ πήγε στα μπουζούκια να ακούσει τον αγαπημένο της η… Ελευθερία

Κυριακή 7 Απριλίου 2013


Έβαλε το μαύρο φόρεμα με την πλάτη όλη έξω και πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο αγαπημένος της..

Πιο σέξι από ποτέ μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα! Λέτε να ζήλεψε ο Γιώργος Γιαννιάς μόλις την είδε στα πρώτα τραπέζια;

Όπως καταλάβατε πρόκειται για την Ελευθερία Παντελιδάκη που εντυπωσίασε με το μαύρο φόρεμά της. Μαζί με την αδελφή της και την παρέα τους πήγαν να ακούσουν τον σύντροφό της.

Το μοντέλο «ανέβασε» φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο instagram και μια φωτό τον καλό της γράφοντας σχόλιο: «Ένας πρίγκιπας».


Πηγή: gossip-tv.gr

Το συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση των τριών ναυαγών στην Ιεράπετρα


Μια κυριακάτικη βόλτα για τέσσερις φίλους έμελλε να καταλήξει σε τραγωδία, καθώς το φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα παλεύοντας με τα κύματα.

Από τους φίλους οι τρεις κατάφεραν να διασωθούν, ενώ, δυστυχώς, ο τέταρτος αγνοείται και συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής με τους τρεις φίλους ηλικίας 35,41 και 53 να καταφέρνουν να σωθούν, ενώ ο τέταρτος, 44 ετών, φέρεται να προσπάθησε να σώσει το σκυλί του και χτύπησε στα βράχια.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άτυχος 44χρονος εντοπίστηκε κάποια στιγμή να επιπλέει χωρίς να κινείται, ενώ οι ελπίδες για τη ζωή του εξατμίζονται.

Ανδρες της ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.


http://www.iefimerida.gr/

Αν το βρεις είσαι ευφυής... - Μόνο το 5% βρήκαν την απάντηση.



Μπορείτε να απαντήσετε στις ακόλουθες 7 ερωτήσεις με την ίδια λέξη;

1. Η λέξη έχει 6 γράμματα ...
2. Υπήρχε πριν απ' τον Θεό...
3. Είναι πιο μεγάλο απ' τον Θεό ...
4. Είναι πιο κακό από τον διάβολο ...
5. Οι φτωχοί το έχουν ...
6. Οι πλούσιοι δεν το έχουν ανάγκη...
7. Αν το τρως θα πεθάνεις...
Το βρήκατε;Η απάντηση είναι πιο κάτω






















Η απάντηση είναι:
Τ Ι Π Ο Τ Α !
ΤΙΠΟΤΑ έχει 6 γράμματα
ΤΙΠΟΤΑ δεν υπήρχε πριν απ' τον Θεό
ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι πιό μεγάλο απ' τον Θεό
ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι πιό κακό απ'τον διάβολο
Οι φτωχοί δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ
Οι πλούσιοι δεν έχουν ανάγκη ΤΙΠΟΤΑ
Αν τρως ΤΙΠΟΤΑ, θα πεθάνεις

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Το αγόρι που εξαναγκάστηκε να μεγαλώσει ως κορίτσι…!



Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι τραγικά συγκλονιστική. Πρόκειται για την απίστευτη περίπτωση ενός αγοριού που οι γιατροί, από χειρουργικό λάθος, του κατέστρεψαν το πέος λίγο μετά την γέννηση του, και στη συνέχεια ένας ψυχoλόγος έπεισε τους γονείς του να τον μεγαλώσουν σαν κορίτσι, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στη ζωή του.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με την θεωρία του ψυχολόγου και πήραν μια τραγική τροπή που συγκλόνισε όχι μόνο την επιστημονική κοινότητα τη δεκαετία του 70, αλλά και αργότερα του 80 και 90, με απόηχο ως τις μέρες μας. Διαβάστε την ιστορία του Bruce που έγινε Brenda και μετά αυτοκτόνησε σαν David…

Του Εμμανουήλ Πολυζόπουλου

Ψυχίατρου – Ψυχοθεραπευτή

Ήταν καλοκαίρι του 1965 όταν σε ένα νοσοκομείο στο Winnipeg του Καναδά, που η Janet Reimer γέννησε δίδυμα, τον Bruce και τον Brian.

Λίγους μήνες μετά τον τοκετό, και τα δύο δίδυμα παρουσίασαν δυσκολίες στην ούρηση και οι γιατροί συνέστησαν να κάνουν και τα δυο περιτομή, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, μια κοινή πρακτική ακόμα στη Βόρεια Αμερική. Όμως αυτό αποδείχθηκε καταστροφικό για τον Bruce. Η ιατρική ομάδα που ανέλαβε την περιτομή χρησιμοποίησε μια αντισυμβατική για τα δεδομένα της εποχής τεχνική με ηλεκτρικό νυστέρι, που όμως προκάλεσε εκτεταμένες βλάβες στο πέος του Bruce, χωρίς να υπάρχει καμία δυνατότητα, με την τεχνογνωσία της εποχής, για χειρουργική αποκατάσταση. Κατά τους επόμενους μήνες, η οικογένεια Reimer συμβουλεύτηκε πολλές ιατρικές ειδικότητες και ειδικούς, αλλά κανένας δεν τους προσέφερε ελπίδα, Ο Bruce φαινόταν να είναι καταδικασμένος να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής χωρίς το ανδρικό γεννητικό όργανο του.
Λίγο καιρό μετά, οι Reimers απευθύνθηκαν σε έναν ψυχολόγο, τον John Money του Πανεπιστημίου Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη, ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι τα αγόρια θα μπορούσαν να εκπαιδευτούν για να γίνουν κορίτσια. Ο ψυχολόγος υποστήριζε την θεωρία ότι η εκπαίδευση και το γύρω περιβάλλον καθορίζουν την ταυτότητα του φύλου των παιδιών, παρά οι βιολογικοί παράγοντες και το DNA. Ο John Money ισχυριζόταν ότι ο κάθε άνθρωπος γεννιέται με ουδέτερο φύλο και αυτό προσδιορίζεται καθώς μεγαλώνουμε προς την ταυτότητα της γυναίκας ή του άνδρα. Ο John Money πίστευε ότι οι ρόλοι των φύλων είναι κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά προσδιορισμένοι. Μέσα στην απελπισία τους και ελλείψει καλύτερων εναλλακτικών λύσεων, οι Reimers αποφάσισαν να ακολουθήσουν τις συστάσεις του John Money.

Ο Bruce ήταν ο τέλειος υποψήφιος για τον John Money, που θα επιβεβαίωνε τις θεωρίες του σχετικά με την ανάπτυξη της ταυτότητας του φύλου και αμέσως συμφώνησε να αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού. Ο John Money έπεισε τους γονείς του Bruce να τον υποβάλλουν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και τελικά στην ηλικία των 21 μηνών ο Bruce εισήχθη σε κλινική όπου του αφαιρέθησαν οι όρχεις και δημιουργήθηκε τεχνητός κόλπος. Στους γονείς του Bruce δόθηκε η εντολή να μεγαλώσουν το παιδί σαν κορίτσι και να αναφέρονται σε αυτό ως Brenda. Στους γονείς είχαν δοθεί επίσης αυστηρές οδηγίες από τον John Money, να μην μιλήσουν σε κανέναν για το γεγονός και να μην αναφέρουν ποτέ στο παιδί την αλήθεια.

Η μητέρα Janet Reimer έκανε ό, τι μπορούσε για να μεγαλώσει και αναθρέψει τον Bruce ως κορίτσι, το έντυνε ανάλογα, το αντιμετώπιζε ως κορίτσι και αργότερα του έμαθε το μακιγιάζ και την συμπεριφορά των νεαρών κοριτσιών. Ταυτόχρονα, η “Brenda” επισκέπτεται μια φορά το χρόνο τον John Money στην εταιρεία του μαζί τον δίδυμο αδελφό της, προκειμένου να παρακολουθείται ως προς την “θεραπεία”.

Χρόνια αργότερα, ο John Money δημοσίευσε ένα άρθρο υποστηρίζοντας ότι το πείραμα που διεξάγεται με την “Brenda” ήταν μια μεγάλη επιτυχία, «η συμπεριφορά του παιδιού είναι τόσο ευδιάκριτα θηλυκή σαν ένα μικρό κορίτσι της ηλικίας του, η οποία διαφέρει εντελώς από τη συμπεριφορά του δίδυμου αδερφού Brian». Η υπόθεση έγινε ευρέως γνωστή στους ιατρικούς κύκλους σε όλο τον κόσμο ως «υπόθεση John / Joan.» Το πλήρες κείμενο της έκθεσης της υπόθεσης αποτυπώθηκε στο βιβλίο: Άνδρας και γυναίκα, αγόρι και κορίτσι (John Money, 1972) και επηρέασε πολύ την ιατρική κοινότητα και τις θεραπείες εκείνης της εποχής.

Ωστόσο, ο John Money είχε αποκρύψει και παραποιήσει πολλά γεγονότα και αρνήθηκε να αναγνωρίσει ότι όλα είχαν πάει στραβά από την αρχή. Ο Bruce μισούσε να ντύνεται σαν κορίτσι, έσκιζε τα ρούχα του, ποτέ δεν κατάφερε να μάθει να περπατά σαν κορίτσι, φερόταν σαν αρσενικό, μισούσε τα μακριά μαλλιά, έσπαγε όλες τις κούκλες που του είχαν δοθεί και δεν ήθελε να κάνει οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες των υπολοίπων κοριτσιών.

Οι εμπειρίες του Bruce στο σχολείο ήταν φρικτές, συνεχώς αντιμετωπιζόταν σαν προβληματικό παιδί, συνεχώς ένιωθε προσβεβλημένο και ταπεινωμένο και σύμφωνα με τα λόγια ενός πρώην συμμαθητή: «Η “Brenda” ήταν εντελώς προβληματική, ένα αγοροκόριτσο, υπόκειτο σε όλα τα είδη των προσβολών καθημερινά από τους συμμαθητές της. Η Brenda πολύ συχνά έμπλεκε σε καυγάδες και δεν δίσταζε να παίζει ξύλο με τα υπόλοιπα αγόρια και συχνά έφευγε από το σχολείο με γρατσουνιές και σκισμένα ρούχα.» Σύμφωνα με τα λόγια του δίδυμου αδελφού Brian: «η μόνη διαφορά μεταξύ μας ήταν ότι η Bruce είχε μακριά μαλλιά, ενώ τα δικά μου ήταν κοντά. Όλα τα άλλα ήταν ίδια.»

Κάθε φορά που ο Bruce (Brenda) παρακολουθούσε θεραπευτικές συνεδρίες με τον John Money, του επιδεικνύοντο φωτογραφίες σ ε ξ ο υ α λ ι κ ο ύ περιεχομένου, ως «κρίσιμο κομμάτι της θεραπείας», σύμφωνα με τις θεωρίες του Money για την αλλαγή φύλου. Ο Bruce αφηγήθηκε χρόνια αργότερα: «Ο John Money μου έλεγε να βγάλω τα ρούχα μου και εγώ δεν ήθελα ακόμα και όταν με ανάγκαζε με την βία να το κάνω». Μια από τις πιο τραγικές αναμνήσεις του Bruce ήταν όταν ο John Money ανάγκαζε τον αδελφό του Brian να τρίβεται στα οπίσθια του Bruce, κάτι που ο John Money ονομάτιζε «εισαγωγή στην σ ε ξ ο υ α λ ι κ ή διέγερση».

Η μητέρα της Brenda, Janet ανέφερε: «Προσπάθησα να κάνω ό, τι μπορούσα με όλες μου τις δυνάμεις να πείσω την Brenda ότι ήταν θηλυκό, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, ένιωθε πάντα ότι ήταν αγόρι.»

Ο Bruce (Brenda) υποβλήθηκε σε ορμονική θεραπεία με οιστρογόνα μέχρι την εφηβεία και παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις των γονέων του για την επιτυχία αυτής της θεραπείας. Στην εφηβεία, η Brenda άρχισε να αναπτύσσει ανδρική φωνή, φαρδείς ώμους και ανεπτυγμένους μύες λαιμού, αλλά και μια έντονα ανδρική και ελκυστική εμφάνιση. Παρ ‘όλα αυτά ο John Money πίεσε την οικογένεια να προχωρήσουν και σε μια ακόμα χειρουργική επέμβαση για δημιουργία πλήρους κόλπου στην Μπρέντα.

Ο Bruce (Brenda) αντέδρασε έντονα στην απόφαση αυτή λέγοντας ότι δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση και απείλησε με αυτοκτονία. Εκείνη την εποχή ο Bruce είχε ήδη αποπειραθεί να αυτοκτονήσει τρεις φορές, με τελευταία προσπάθειά του την λήψη υπερβολικής δόσης χαπιών που τον οδήγησαν σε κώμα. Μετά από αυτό, ο πατέρας του αποφάσισε να του πει την όλη αλήθεια για ότι συνέβη από τότε που γεννήθηκε. Εκείνη την εποχή, ο Bruce ήταν 15 ετών και αντέδρασε με θυμό προς το γιατρό που είχε καταστρέψει τα γεννητικά του όργανα όταν ήταν μωρό και το μόνο που ζητούσε ήταν να πάει στο νοσοκομείο, να αναζητήσει το γιατρό και να τον πυροβολήσει στο κεφάλι, το οποίο τελικά δεν πραγματοποίησε ποτέ.

Μετά τις αποκαλύψεις, ο Bruce αμέσως άρχισε να αναφέρεται τον εαυτό του ως αγόρι, απορρίπτει το όνομα Brenda και υιοθέτησε ένα νέο όνομα – David. Έκοψε τα μαλλιά του και άρχισε να ντύνεται και να συμπεριφέρεται σαν ένα αγόρι και πάλι, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή για την αφαίρεση των μαστών που είχαν αναπτυχθεί με την ορμονική θεραπεία και ορκίστηκε να μην ξαναδεί ποτέ ξανά τον John Money.

Ο Δρ Milton Diamond , καθηγητής της ανατομίας και της αναπαραγωγικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτή την περίπτωση από τη δημοσίευση της πρώτης έκθεσης του John Money στο βιβλίο του το 1972, αλλά όλα τα αιτήματά του για περισσότερες πληροφορίες πάνω στην εργασία είχαν απορριφθεί από την ομάδα του John Money. Στο τέλος κατάφερε να επικοινωνήσει με έναν ψυχίατρο της ομάδας,ο οποίος έβλεπε τον Bruce τα προηγούμενα χρόνια, τον Δρ Keith Sigmundson, και ο οποίος τελικά πείστηκε από τον Diamond να αναφέρει την αλήθεια για το πώς είχε δρομολογηθεί η όλη διαδικασία, ομολογώντας ότι ο John Money είχε διαστρεβλώσει όλα τα επιστημονικά δεδομένα της υπόθεσης και τέλος, εκθέτοντας την πραγματικότητα της διαδικασίας σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από τους Diamond και Sigmundson το 1997 στο Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine .

Ο Milton Diamond κατάφερε επίσης να επικοινωνήσει με τον David και να τον πείσει να εκθέσει την ιστορία του, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιου τύπου θεραπείες και πειράματα με άλλα παιδιά. Ο David συμφώνησε και το 2000, ο συγγραφέας John Colapinto δημοσίευσε την αληθινή ιστορία του στο βιβλίο: «Όπως η Φύση τον έκανε: Το αγόρι που μεγάλωσε σαν κορίτσι», που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά.

Η έκδοση του βιβλίου συνέπεσε με την δημοσίευση από το Παιδιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Johns Hopkins δύο μελετών, που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει προγεννητική έκθεση σε ανδρικές ορμόνες που κάνει τα μωρά να αναπτύξουν μια αρσενική ταυτότητα και ανάπτυξη ως αγόρια. Αυτές οι μελέτες αμφισβήτησαν πολύ σοβαρά την φυλογενετική θεωρία ότι ο προσδιορισμός του φύλου εξαρτάται από την ανατροφή και το περιβάλλον.

Η περίπτωση του David Reimer είχε τέτοιο αντίκτυπο στην ιατρική κοινότητα που άλλαξε παντελώς κατά την τελευταία δεκαετία την πεποίθηση ότι πρέπει να γίνονται χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε βρέφη με δυσμορφίες των γεννητικών οργάνων όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων και των περιπτώσεων ολικής απώλειας των σεξουαλικών οργάνων στην παιδική ηλικία.

Επίσης αυτή η αποτυχία του John Money έχει οδηγήσει εντελώς σε κατάρρευση τη θεωρία ότι η ταυτότητα του φύλου διαμορφώνεται μέσω της εκπαίδευσης και της μάθησης, ή μπορεί να διαμορφωθεί κοινωνικά.

Ο David κατάφερε να αποκαταστήσει τα γεννητικά του όργανα μέσα από διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις, να παντρευτεί και να είναι ο θετός πατέρας τριών παιδιών. Βοηθήθηκε οικονομικά από τα κέρδη των πωλήσεων του βιβλίου που δημοσιεύθηκε από τον John Colapinto και ο οποίος του έδωσε το 50% των εσόδων. Είχε καταφέρει να βρει κάποια ηρεμία, ειρήνη και σταθερότητα με τον εαυτό του και τη ζωή του, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν.

Ο αδελφός του Brian είχε ήδη πεθάνει από υπερβολική δόση αντικαταθλιπτικών λίγα χρόνια νωρίτερα, έπασχε από σχιζοφρένεια και δεν μπορούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, εξαιτίας της ασθένειας. Η απώλεια του αδελφού του επηρέασε βαθιά τον David, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να επισκέπτεται τακτικά τον τόπο όπου ο αδελφός του είχε θαφτεί για να του αφήσει λουλούδια και σημειώματα.

Ο Ντέιβιντ πορεύτηκε στη ζωή του όσο καλύτερα μπορούσε, παρά την απώλεια του αδελφού του και άλλα αρνητικά γεγονότα που τον επηρέασαν εκείνη την εποχή, όπως η απώλεια της εργασίας του ή η απώλεια μιας σημαντικής οικονομικής επένδυσης. Αλλά η οικονομική δυσπραγία ήταν η αφορμή η σύζυγος του να ζητήσει διαζύγιο, που ο David δεν μπόρεσε να αντέξει. Την ίδια μέρα η σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, ο David πήγε σε ένα πάρκινγκ κοντά στο σημείο όπου έζησε και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του. Το σώμα του βρέθηκε δύο ημέρες αργότερα.

Ο David Reimer αυτοκτόνησε στις 4 Μαΐου του 2004, σε ηλικία 38 ετών.

Πηγή: iatropedia.gr


Τα 7 μεγαλύτερα παραμύθια για τις σχέσεις



Ποια παραμύθια τρέφεις στη δική σου σχέση και γιατί πρέπει να επανέλθεις στην πραγματικότητα;

Δεν θ’ αντέξω αν τον χάσω.

Ειδικά στην περίπτωση που συντηρείς μια σχέση κακή απλά και μόνο επειδή φοβάσαι να τον χάσεις, το παραμύθι αυτό κινδυνεύει να σου στερήσει την πραγματική ζωή στο πλευρό ενός άλλου άντρα που θα σε έκανε ευτυχισμένη. Όχι! Δεν θα περάσει μια ζωή μέχρι να τον ξεπεράσεις. Τα πάντα είναι θέμα χρόνου. Θες ένα ή δύο μήνες; Θες ένα χωνάκι ή δέκα κιλά παγωτό; Θες 2 ή δέκα κουβάδες δάκρυα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον ξεπεράσεις τελικά!

Πρέπει να τον ενδιαφέρει ό,τι κάνω.

Έχεις δίκιο να διεκδικείς το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου σε ένα σωρό πράγματα, πραγματικούς άθλους που καταφέρνεις στη δουλειά ή σε κάποιον άλλο σημαντικό τομέα της ζωής σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο σύντροφός σου είναι αναγκασμένος να γνωρίζει επακριβώς με ποιό χρώμα είναι βαμμένα τα νύχια σου, πότε χώρισε η κολλητή σου τελευταία φορά και γιατί τα νεύρα που έχεις σχετίζονται με την περίοδο που περιμένεις. Άνθρωπος είναι και όχι ο Σούπερ μαν για να τα θυμάται όλα! Και μην μου πεις ότι θυμάσαι την τελευταία φορά που η ομάδα του νίκησε;

θα είναι ρομαντικός και ερωτευμένος μαζί σου μια ζωή.

Σίγουρα η ιδέα του να έχεις μια ρομαντική σχέση που μοιάζει με παραμύθι είναι κάτι πολύ ωραίο αλλά ουτοπικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι μετά τους 6 πρώτους μήνες που σε ξύπναγε με τριαντάφυλλα, που άναβε κεράκια, που σου έπλενε τα πιάτα και σου μαγείρευε, θα πρέπει να ξυπνήσει ο άνθρωπος των σπηλαίων μέσα του και να σε σέρνει από το μαλλί. Όμως,με την ίδια λογική δεν πρέπει να περιμένεις ότι θα έχει στο μυαλό του πώς να σε εντυπωσιάσει καθημερινά μετά από 5 χρόνια σχέσης.

Η τέλεια σχέση θα έρθει και θα εδραιωθεί εύκολα.

Καμιά σχέση δεν υποτίθεται ότι είναι εύκολα ή έρχεται εύκολα, ακόμα και ιδανική. Για να λειτουργήσει ένας δεσμός χρειάζεται διαρκής προσπάθεια και εγρήγορση. Και ό,τι αφήνεις, κάποια στιγμή θα σε αφήσει. Όπως και με τις δουλειές, η ευκαιρία μπορεί μεν να έρθει γρήγορα, αλλά αν δεν την αρπάξεις από τα μαλλιά, θα μείνει στην ιστορία σαν μια τέλεια ευκαιρία που τελικά έχασες.

Ο φόβος φυλάει τα έρμα και την απιστία.

Αν ο αγαπημένος σου θέλει να στο φορέσει το κέρατο, μπορεί να το κάνει -είτε φυλάς τα ρούχα σου είτε όχι. Τώρα το να παίζεις το ρόλο της Υπολοχαγού Νατάσας με μάστερ στην κατασκοπία σταθερού, κινητού, e-mail. Η στενή παρακολούθηση του αγαπημένου σου δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα στη σχέση, αλλά ούτε θα προλάβει μια πιθανή απιστία.

Αν η σχέση είναι καλή, το σεξ δεν έχει σημασία.

Καμία σχέση δεν μπορεί να διατηρηθεί μόνο δια της πλατωνικής οδού. Αν θέλεις να προχωρήσει η σχέση σου μην φοβάσαι να πεις αυτά ου θέλεις στο κρεβάτι. Ο αγαπημένος σου δεν είναι μάντης για να καταλάβει τι έχεις στο κεφάλι σου ή τι θα ήθελες για να απολαύσεις το σεξ μαζί του. Φρόντισε να είσαι αληθινή και ανοιχτή μαζί του, ειδικά στο φάκελο σεξ.

Οι φίλοι κατανοούν ότι έχω σχέση.

Σίγουρα, οι φίλες σου θα κατανοήσουν ότι χρειάζεσαι κάποιο χρονικό διάστημα για να χαρείς τις πρώτες ημέρες με τον νέο σου αγαπημένο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σε ψάχνουν και σε δηλώσουν ως εξαφανισμένο παιδί στο Χαμόγελο του Παιδιού. Γιατί, μόλις αρχίσουν τα πρώτα προβλήματα και έρθει και ένας χωρισμός, δεν θα έχεις πλάτη να κλάψεις.

Ο Νότης Σφακιανάκης στο ταξί του Σεφερλή πριν 18 χρόνια-Ξεκαρδιστικό video


Θυμάστε τον Νότη Σφακιανάκη μέσα στο ταξί του Μάρκου Σεφερλή πριν 18 χρόνια; Αν όχι, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να θυμηθείτε λίγο από αυτή την ξεκαρδιστική φάρσα που έκανε ο Σεφερλής στον Νότη Σφακιανάκη! Δεν θα σας μείνει άντερο… από τα γέλια!

Δείτε το video:


Έφηβος κατασκεύασε αυτοσχέδιο μηχάνημα για τεστ DNA



Ο 17χρονος Fred Turner έχει δημιούργησε ένα μηχάνημα για τεστ DNA, στην προσπάθεια του να ανακαλύψει γιατί ο αδερφός του έχει κόκκινα μαλλιά.

Το μηχάνημα, που το έφτιαξε με αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι του, συμπεριλαμβανομένου ενός παλιού video player, κόστισε 300 ευρώ αντί 3.500 ευρώ που θα στοίχιζε αν το αγόραζε.

Αφορμή για αυτό το πείραμα, ήταν η περιέργεια που του προκαλούσε το ότι ο ίδιος έχει ίσια καστανά μαλλιά ενώ ο μικρότερος αδελφός του έχει κατακόκκινες μπούκλες.

Η επιστημονική κοινότητα έχει εντυπωσιαστεί τόσο, που τον ανακήρυξαν ως το Νέο Μηχανικό της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο νεαρός επιστήμονας δήλωσε:"Μετά από πολλά χρόνια αστείων και πειραγμάτων, από τους φίλους μου ότι με τον Gus είμαστε από διαφορετικούς μπαμπάδες, έφτιαξα το μηχάνημα για να καταλάβω γιατί διαφέρουμε τόσο στα χρωματικά χαρακτηριστικά. Η θεωρία μας λέει ότι τα κόκκινα μαλλιά εμφανίζονται σε κάποιους ανθρώπους εξαιτίας ενός μεταλλαγμένου γονιδίου. Υπάρχουν δύο αντίγραφα από ένα υπολειπόμενο γονίδιο που προκαλεί μια μετάλλαξη στην πρωτεΐνη MC1R στο DNA". 

Έφτιαξα λοιπόν το μηχάνημα για να εξακριβώσω εάν ο Gus έχει αυτήν την μετάλλαξη, που θα εξηγούσε αυτήν την διαφορετικότητα του αδελφού μου.", συμπλήρωσε ο Fred.

Ο Fred πήρε δείγμα DNA από το μάγουλο του αδελφού του και αφού το εξέτασε με το μηχάνημα του διαπίστωσε ότι πράγματι έχει το συγκεκριμένο μεταλλαγμένο γονίδιο.

Ο νεαρός επιστήμονας ξεκίνησε την κατασκευή του μηχανήματος τον Μάιο του 2012, αφού άκουσε ότι ένας Αμερικανός έκανε κάτι αντίστοιχο.

Πολλοί ερευνητές έχουν ζητήσει να χρησιμοποιήσουν την μηχανή του Fred σε πειράματα, ενώ ο ίδιος αφού στέφθηκε νικητής σε επιστημονικούς διαγωνισμούς ,ετοιμάζεται να πάει τον Σεπτέμβρη στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου του προσφέρθηκε μια θέση για να μελετήσει βιοχημεία.

Πηγή:dailymail

Κι όμως ! Οι νυχτερίδες κάνουν ... στοματικό έρωτα !



Απίστευτη διαπίστωση όμως σύμφωνα με ερευνητές ισχύει!
Μία απίστευτη διαπίστωση για τον κόσμο των ζώων έκαναν Ινδοί ερευνητές, οι οποίοι παρατηρώντας τις γιγάντιες Ινδικές νυχτερίδες Pteropus giganteus, πρόσεξαν ότι κατά την περίοδο αναπαραγωγής επιδίδονται επίσης και σε... στοματικό έρωτα.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μαντουράι Καμαράζ, στο πλαίσιο της έρευνάς τους οι μελέτησαν επί 13 μήνες, μια αποικία 420 ινδικών φρουτοφάγων νυχτερίδων Pteropus giganteus, οι οποίες συγκαταλέγονται στις μεγαλύτερες νυχτερίδες παγκοσμίως.

Χρησιμοποιώντας κάμερες, οι επιστήμονες κατέγραψαν 57 συνευρέσεις οι οποίες γίνονταν συνήθως τις πρωινές ώρες και όπως εξηγούν: «Εκτός από τους ανθρώπους και οι νυχτερίδες επιδίδονται σε στοματικό έρωτα όταν συνευρίσκονται»

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές πρόσεξαν ότι οι αρσενικές νυχτερίδες άγγιζαν τις θηλυκές με τα φτερά τους, ωστόσο εκείνες απομακρύνονταν αρχικά. Παρά την αρχική άρνηση, τα αρσενικά τις ακολουθούσαν και όταν εκείνες σταματούσαν να κινούνται άρχιζαν να τις γλύφουν για περίπου 50 δευτερόλεπτα προκειμένου να τις διεγείρουν και να αυξήσουν τις πιθανότητες για ερωτική συνεύρεση. Στη συνέχεια ζευγάρωναν και μετά τα αρσενικά συνέχιζαν τον στοματικό έρωτα στα θηλυκά για άλλα 94 με 188 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες, όσο περισσότερο διαρκούσε ο στοματικός έρωτας τόσο επεκτεινόταν η χρονική διάρκεια της συνεύρεσης.

Όπως εξηγεί ο Δρ. Μαριμούθου που συμμετείχε στην έρευνα: «Είναι πιθανό ότι ο παρατεταμένος στοματικός έρωτας ενισχύει την κινητικότητα του σπέρματος, κάτι που ενισχύει τις πιθανότητες σύλληψης». Παράλληλα όμως η διαδικασία αυτή γίνεται και για έναν ακόμη λόγο: οι αρσενικές νυχτερίδες γλύφουν τις θηλυκές για να «καθαρίσουν» το σπέρμα των ανταγωνιστών τους.

Σημειώνεται ότι περιστατικά στοματικού έρωτα έχουν καταγραφεί στο παρελθόν και σε άλλα είδη νυχτερίδων, καθώς και σε πρωτεύοντα θηλαστικά όπως οι χιμπατζήδες.

Ποιες είναι οι ιδανικές αναλογίες; Τι δείχνει η περίμετρος γλουτών και μέσης για το σώμα σου;





"H ομορφιά υπόκειται στις επιταγές της μόδας, οπότε μια όμορφη γυναίκα της Βικτωριανής Εποχής δεν είναι ακριβώς η επιτομή της ομορφιάς σήμερα. Άρα η ομορφιά είναι κάτι που αλλάζει με το χρόνο" ανέφερε κάποτε ο Karl Lagerfeld! Αυτά από τον κύριο της μόδας περί ομορφιάς και τέλειων αναλογιών! Γιατί οι διαιτολόγοι έχουν ΚΑΠΩΣ διαφορετική οπτική! Πάρε τη μεζούρα μέτρησε τις δικές σου αναλογίες και δες τι σημαίνει για το σώμα και την υγεία σου. 


Ο Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης σου δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να ξέρεις τι σου γίνεται. 

ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ
Τα τελευταία χρόνια υψηλή διαγνωστική αξία απέκτησε η μέτρηση της περιμέτρου της μέσης και η διαίρεση της με αυτή των γλουτών, που μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε την κατανομή του σωματικού λίπους στο σώμα. 

Πως υπολογίζεται: Με μία απλή μεζούρα μέτρησε τις περιμέτρους της μέσης και των γλουτών και διαίρεσέ τες μεταξύ τους. 

- Για παράδειγμα γυναίκα με περίμετρο μέσης 79cm και περίμετρο γλουτών 100cm έχει λόγο περιμέτρων μέσης προς γλουτούς (waist to Hip Ratio-WHR) 0.79. 




Τι εκφράζει: Έχει αποδειχθεί ότι όταν το λίπος εντοπίζεται στο επάνω μέρος του σώματος (Ανδροειδής τύπος ή σωματότυπος μήλο), οι πιθανότητες εμφάνισης Καρδιολογικών Νοσημάτων είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερες. Αντίθετα όταν το λίπος εντοπίζεται στην περιφέρεια (γλουτοί, κλπ.) οι επιπτώσεις στην υγεία είναι πολύ μικρότερες. 

Τι πρέπει να ξέρουμε - Όταν το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο από 1.02 για τις γυναίκες και 1.07 για τους άνδρες τότε τα πράγματα θέλουν προσοχή. Κάτι τέτοιο εκφράζει κίνδυνο και αυξημένη προδιάθεση για εγκεφαλικά επεισόδια, για μεταβολικά και καρδιαγγειακά προβλήματα. 

Τι πρέπει να κάνεις; Εάν βρισκόμαστε εντός τιμής επικινδυνότητας ο διαιτολόγος προτείνει αύξηση της φυσικής δραστηριότητας που θα εξομαλύνει την καρδιαγγειακή λειτουργία, σε συνδυασμό με διαιτολόγιο πλούσιο σε διαιτητικές - φυτικές ίνες και χαμηλό σε θερμίδες. Έτσι θα βοηθήσεις στη μείωση του σωματικού βάρους και κατά συνέπεια τη μείωση της αναλογίας μέσης/γλουτών. Η αεροβική άσκηση έχει αποδείξει ότι συμβάλλει στη μείωση του ενδοκοιλιακού λίπους και μειώνει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα.

Εάν η σχέση είναι μικρότερη από την αναμενόμενη τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά ο σωματότυπος είναι αχλάδι και από πλευράς πρόγνωσης υγείας μπορούμε να είμαστε ευτυχείς.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΜΕΣΗΣ
Η μέτρηση της περιμέτρου μέσης έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από το λόγο της περιμέτρου της μέσης με αυτή των γλουτών, με δεδομένη την υψηλή επικινδυνότητα που παρουσιάζουν τα άτομα με αυξημένα επίπεδα της περιμέτρου μέσης, για διάφορα χρόνια εκφυλιστικά νοσήματα. 

Πως υπολογίζεται: Με μία απλή μεζούρα μετράμε την περίμετρο της μέσης, όπου αντιπροσωπεύει το λεπτότερο σημείο του κορμού. 




Τι εκφράζει: Όταν το λίπος εντοπίζεται στο επάνω μέρος του σώματος (ανδροειδής τύπος ή σωματότυπος μήλο) οι πιθανότητες εμφάνισης χρόνιων εκφυλιστικών νοσημάτων είναι μεγάλες. 

Τι πρέπει να ξέρουμε: Τιμή Επικινδυνότητας - μεγαλύτερη από 102 εκατοστά για τους Άνδρες 
                                                                                 - μεγαλύτερη από   88 εκατοστά για τις Γυναίκες 

Σε αυτές τις τιμές, υπάρχει κίνδυνος και αυξημένη προδιάθεση εγκεφαλικών επεισοδίων, μεταβολικού συνδρόμου και καρδιαγγειακών νοσημάτων. 

Τι πρέπει να κάνεις; Εάν βρισκόμαστε σε τιμή επικινδυνότητας ο διαιτολόγος προτείνει αύξηση της φυσικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με ένα διαιτολόγιο χαμηλό σε θερμίδες! Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει στη μείωση του σωματικού βάρους και φυσικά της περιμέτρου της μέσης. Ταυτόχρονα η μείωση του ενδοκοιλιακού λίπους μειώνει τον κίνδυνο για χρόνια εκφυλιστικά νοσήματα.


http://www.tlife.gr

Αυτός είναι πανηγυρισμός: Τους έδειξε το σώβρακο! (video)




Έξαλλο να τον πεις; Αστείο να τον πεις; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πανηγυρισμός του Βούσινιτς στο πρώτο γκολ που σημείωσε στον αγώνα της Γιουβέντους με την Πεσκάρα ήταν… όλα τα λεφτά!

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός δεν δίστασε να τα… κατεβάσει και να μείνει με το εσώρουχό του ανεμίζοντας σα σημαία το σορτσάκι του μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο αγώνα που έληξε 2-1 υπέρ της «Μεγάλης Κυρίας», ο Βόυσινιτς έβαλε και άλλο τέρμα, μόνο που αυτή τη φορά το πανηγύρισε.... με σορτσάκι. Είχε ήδη «φάει» κίτρινη κάρτα βλέπετε…​



ΣΟΚ! Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας αναστέλλει εμβόλιο ... σκότωσε 26 παιδιά



Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον 26 παιδιά έχασαν τη ζωή τους και πολλά περισσότερα έχουν τραυματιστεί σοβαρά αφότου τους δόθηκε το 5 σε 1 εμβόλιο, Quinvaxem....

Οι εφημερίδες ανέφεραν ότι όλα τα θύματα υπέστησαν δυσμενείς αντιδράσεις συμπεριλαμβανομένων τον πυρετό, έμετο και εμφάνιση μώλωπων σε όλο τους το σώμα.

Το Quinvaxem, που προσφέρεται χωρίς καμία επιβάρυνση στους αποδέκτες από τη UNICEF, είναι ένα προεπιλεγμένο σε δοκιμή εμβόλιο στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Σήμερα δίνεται σε μικρά μωρά ηλικίας ακόμη και οκτώ εβδομάδων, το πενταπλό εμβόλιο λέγεται ότι δίνεται για την προστασία των βρεφών και των μικρών παιδιών κατά της διφθερίτιδας, του τετάνου, του κοκκύτη, της ηπατίτιδας Β και Hib (Haemophilus influenzae τύπου b).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι τοπικές αρχές έχουν αναστείλει όλες τις αμφιλεγόμενες παρτίδες για δοκιμή. Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας είπε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με την ποιότητα, την διανομή, την διατήρηση ή την διαχείριση του εμβολίου.

Αν και θάνατοι έχουν αναφερθεί από το Βιετνάμ, τη Σρι Λάνκα, το Πακιστάν, το Μπουτάν και την Ινδία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υπερασπίζεται την ασφάλεια του Quinvaxem, δηλώνοντας ότι όλες οι μελέτες τους από το εμβόλιο, που κατασκευάζονται στην Νότια Κορέα, επιβεβαιώνουν την ασφάλεια του!

Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα!
Ακόμα μια φορά, εδώ υπάρχει ενα παράδειγμα των παιδιών που πεθαίνουν και πολλά άλλα που υποφέρουν φρικτά απο τις παρενέργειες ενός εμβολίου που δοκιμάστηκε σε ευάλωτα παιδιά στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Δεν είναι πολύ καιρός που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει σταματήσει να προσποιείται ότι είναι στην επιχείρηση για την προστασία των παιδιών και την εισαγωγή τους προς το γεγονός ότι είναι αντί μέρος ενός προγράμματος μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού; καλώ τους αναγνώστες να διαβάσουν ένα έγγραφο γραμμένο από την Δρ Rebecca Carley με τίτλο “Εμβολιασμοί : Τα Αληθινά όπλα μαζικής καταστροφής που προκαλούνται απο (εμβόλιο-προκληθείσες ασθένειες) (Μια επιδημία Γενοκτονίας), στην οποία δηλώνει:

Στην πραγματικότητα, η «πρόληψη» της ασθένειας μέσω του εμβολιασμού είναι, στην πραγματικότητα, μία ανικανότητα να αποβληθούν οι μικροοργανισμοί λόγω της καταστολής της μεταδιδόμενης μέσω κυττάρων απάντησης.Έτσι, αντί για την πρόληψη των ασθενειών, η ασθένεια στην πραγματικότητα εμποδίζεται ώστε να να μην επιλυθεί ποτέ.

Έχει γίνει δεύτερη φύση για τους ομοίους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της UNICEF να προσφέρουν δωρεάν δοκιμές και απαγορευμένους εμβολιασμούς για τους φτωχούς και τους ευάλωτους πληθυσμούς στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Είναι επίσης κι αυτά παιδιά του Θεού, και είναι το ίδιο πολύτιμα. Δεν είναι πειραματόζωα ή ινδικά χοιρίδια που δοκιμάζονται στον ελεύθερο χρόνο τους. Είναι σαν τα οποιαδήποτε άλλα παιδιά.

Έχουν αδέλφια, αδελφές, μητέρες, πατέρες, θείες, θείους και παππούδες που τους αγαπούν ακριβά. Οι αθώοι γονείς πιστεύουν την προπαγάνδα που τους τροφοδοτείται από τους ομοίους της UNICEF. Πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή και θα προστατεύσουν τα πολύτιμα μωρά τους. Αντ ‘αυτού, τα παιδιά τους πεθαίνουν με τον πιο φρικιαστικό θάνατο μετά τη χορήγηση των εμβολίων.

Πηγή: neogr

Η μπύρα είναι πόσιμη ακόμα και μετά από πυρηνική καταστροφή!!



Το 1956, η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας έκανε ένα πείραμα για να δει αν κάποια ποτά και αναψυκτικά θα είναι πόσιμα μετά από μια πυρηνική έκρηξη. 

Για να το εξετάσουν αυτό, δοκίμασαν να βάλουν δυο βόμβες και διάφορα μπουκάλια και κουτάκια μπύρας και αναψυκτικών σε διαφορετικές θέσεις και αποστάσεις με τις βόμβες. 

Η μικρότερη απόσταση μεταξύ βόμβας και αναψυκτικού ήταν 0,4 χιλιόμετρα και η μεγαλύτερη 2,2 χιλιόμετρα. Κάποια από τα κουτάκια και μπουκάλια ήταν θαμμένα στο χώμα, κάποια τοποθετημένα μόνα τους, και άλλα σε ζευγάρια. Για τις βόμβες χρησιμοποιήθηκαν 20 κιλοτόνοι TNT για τη μία και 30 κιλοτόνοι για την άλλη. 

Από το πείραμα βρέθηκε ότι η μπύρα, ακόμα και αυτή που ήταν πολύ κοντά στη βόμβα, ήταν πόσιμη μετά την έκρηξη. Ήταν λίγο ραδιοενεργή, αλλά θα μπορούσε να καταναλωθεί σε έσχατες καταστάσεις. Όσο πιο μακριά ήταν η μπύρα από το σημείο της έκρηξης, τόσο λιγότερο ραδιοενεργή ήταν. Μάλιστα οι ερευνητές δοκίμασαν λίγη από τη μπύρα που ήταν στην πιο μακρινή απόσταση από τις βόμβες και είπαν ότι η γεύση της ήταν αναλλοίωτη.

Άντρες εναντίων γυναικών σε εικόνες (τρελό γέλιο!!!)

Αντίθετοι σε όλα!







Τρία τέρατα που ζουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα [εικόνες]



Μόνο το 10% των κυττάρων μας είναι εξ ολοκλήρου ανθρώπινα κι ας μην το γνωρίζουμε. Τα υπόλοιπα έλκουν την καταγωγή τους από ιούς, βακτήρια και παράσιτα.
Μία φιλόδοξη επιστημονική προσπάθεια αποσκοπεί στην καταγραφή των μικροβιακών «κοινοτήτων» που ζουν στο σώμα μας. Κι ενώ η συντριπτική πλειονότητα αυτών συμβιώνουν με μας, υπάρχουν και κάποια που πάση θυσία θέλουν να μας πάρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά.
Αυτά τα παράσιτα χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:
Τα πρώτα είναι τα νηματώδη. Τέσσερα στα πέντε πλάσματα του πλανήτη ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία.
Η δεύτερη κατηγορία είναι οι πλατυέλμινθες. Είναι σκουλήκια πλατέος σχήματος, επιβλαβή για το συκώτι. Ακόμη, μπορούν να μολύνουν το μυαλό.
Η τρίτη είναι τα πρωτόζωα. Τα πρωτόζωα είναι αυτά που προκαλούν τη διάρροια και πολλές άλλες ασθένειες.




Συντετριμμένη η Kylie Minogue!


Οι φίλοι της Kylie Minogue φοβούνται ότι η είδηση της εγκυμομοσύνης της Halle Berry θα συνθλίψει συναισθηματικά την Αυστραλή σουπερστάρ, καθώς ο νυν σύντροφος της Berry είναι ο πρώην της Minogue. 

Πέντε χρόνια μετρούσε η σχέση τους κι όμως ο Martinez δεν ήταν αυτό που θα έλεγε κάποιος έτοιμος για δέσμευση. Από κανάρα σε κανάρα πετούσε κι έτσι πέρασε από τη Mira Sorvino στην Kylie Minogue και μετά στη Halle Berry όπου και φαίνεται πως αποφάσισε να μείνει 

Μάλιστα, πηγές από το περιβάλλον της Minogue αναφέρουν ότι σαν σοκ ήρθε η είδηση της εγκυμοσύνης μια που και η ίδια θέλει διακαώς να αποκτήσει ένα παιδί. «Αγαπώ τα παιδιά αλλά δεν μπορείς απλώς να χτυπήσεις τα δάχτυλά σου. Προσπαθώ να είμαι πιο φιλοσοφική. Αν συμβεί θα είναι εκπληκτικό. Θα αισθανόμουν πραγματικά ευλογημένη». 

Στα 44 της χρόνια το βιολογικό της ρολόι χτυπάει σαν τρελό και «αν και χαίρεται για τον Olivier Martinez, θα στεναχωρεθεί πάρα πολύ για τον εαυτό της. Αγαπά τον Andres αλλά εκείνος είναι δέκα χρόνια μικρότερός της και δεν είναι ακόμη έτοιμος για δέσμευση, ενώ για την ίδια πσιτεύει ότι μάλλον είναι πολύ αργά να γίνει μητέρα» σημειώνουν οι φίλοι της Kylie Minogue.

H Ηalle Berry έχει ήδη μία πεντάχρονη κόρη από τον Gabriel Aubry, αλλά φημολογείται ότι τα σχέδια επέκτασης της οικογένειάς της με τον Martinez αναστατώνουν την Kylie, επειδή ο Γαλλομαροκινός ηθοποιός όσο καιρό είχαν σχέση δεν ήταν ακριβώς αφοσιωμένος. Όταν μάλιστα άρχισαν να βγαίνουν, η μητέρα της Mira Sorvino, πρώην συντρόφου του, είπε: «Αν η Minogue επιδιώκει δέσμευση, τότε βγαίνει με λάθος άνδρα. Η Mira ήθελε να δεσμευθεί και να κάνει παιδιά, αλλά ο Olivier δεν είχε διάθεση. Απλώς δεν μπορούσε να τον κρατήσει». 

Τώρα φαίνεται πως η Berry τα κατάφερε! Η Kylie τα τελευταία χρόνια έχει σχέση με τον 35χρονο Andres Velencoso, ο οποίος επίσης δεν φαίνεται να έχει διάθεση να δεσμευθεί σοβαρά! 

Τι είναι το νόμισμα bitcoin που αγοράζουν σαν τρελοί Ρώσοι και Κύπριοι



Η αγορά μιας πίτσας ενδέχεται να σφραγίσει την ιστορία των οικονομικών! Το Μάιο του 2010, ένας προγραμματιστής ονόματι Λάζλο ρώτησε σ' ένα φόρουμ στο Ίντερνετ αν μπορούσε κάποιος να του παραδώσει μια πίτσα έναντι 10.000 bitcoins, ενός πειραματικού εικονικού νομίσματος που έκανε την εμφάνισή του το 2009.

"Χωρίς αντζούγιες ή άλλες εκκεντρικές γαρνιτούρες", διευκρίνιζε ο Λάζλο στο αίτημά του.

Με την ισοτιμία του bitcoin εκείνη την εποχή, η παραγγελία του ισοδυναμούσε με περίπου 41 δολάρια. Σήμερα η πίτσα του θα άξιζε 1,4 εκατομμύριο δολάρια (1,09 εκατ. ευρώ).

Την περασμένη Παρασκευή, το bitcoin ανταλλασσόταν γύρω στα 135 δολάρια και το εικονικό αυτό νόμισμα είχε φτάσει στην αρχή της εβδομάδας τα 147 δολάρια, ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου η ισοτιμία του ήταν γύρω στα 20 δολάρια.

Ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν πως αυτή η ιλιγγιώδης άνοδος ενός νομίσματος που ήταν άγνωστο μέχρι πριν από λίγο καιρό μπορεί να προκλήθηκε από ρώσους και κυπρίους επενδυτές που αγοράζουν bitcoins για να προφυλάξουν τα ευρώ τους την ώρα της χρηματοπιστωτικής κρίσης της Κύπρου.

Άλλοι εκφράζουν φόβους ότι παρακολουθούμε τη γέννηση μιας νέας χρηματοπιστωτικής "φούσκας", η οποία θα μπορούσε σύντομα να γνωρίσει την τύχη που είχαν άλλες "φούσκες" του Ίντερνετ, δηλαδή να σκάσει.

"Είναι κάτι εντελώς παράλογο", δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο ο Γιανίκ Νο, διαχειριστής χαρτοφυλακίου της επενδυτικής εταιρείας Glendevon King Asset Management με έδρα το Λονδίνο, ολοένα και περισσότεροι πελάτες του οποίου ζητούν πληροφορίες για τα bitcoins. "Ως επενδυτής, είναι αδύνατο να δώσω μια ορθολογική αξία στο bitcoin", προσθέτει ο Νο.

Το bitcoin επινοήθηκε το 2009 από έναν ειδικό στην πληροφορική ο οποίος κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο Σατόσι Νακαμότο και επιθυμούσε να δημιουργήσει ένα νόμισμα που να μην εξαρτάται από καμιά κεντρική τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό θεσμό. Ένα είδος ηλεκτρονικού νομίσματος δημιουργημένου από κομμάτια πολύπλοκων κωδίκων πληροφορικής που δημιουργούνται αυτόματα από υπολογιστή, μια διαδικασία που αποκαλείται "εκτύπωση" και μπορεί θεωρητικά να αναπαραχθεί από οποιονδήποτε έχει στην κατοχή του έναν υπολογιστή.

Το λογισμικό είναι προγραμματισμένο ώστε να παρουσιάζει εκθετική δυσκολία στην "εκτύπωση" νέων bitcoins, ο συνολικός αριθμός των οποίων σε κυκλοφορία είναι περιορισμένος στα 21 εκατομμύρια.

Μόλις δημιουργηθούν, τα bitcoins αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του ιδιοκτήτη τους, σ' ένα εικονικό πορτοφόλι, και μπορούν να ανταλλάσσονται με τρίτους. Τέτοιες συναλλαγές γίνονται χωρίς να χρειάζεται να περάσει κανείς από την τράπεζα και παραμένουν ανώνυμες.

Όμως είναι και επικίνδυνες: τον Ιούνιο του 2011, χάκερ επιτέθηκαν σε εικονικά πορτοφόλια τα οποία άδειασαν εν αγνοία των ιδιοκτητών τους.

Τα bitcoins δημιούργησαν μια θέση στο "βαθύ διαδίκτυο", ένα μυστικό και σκοτεινό τμήμα του Ίντερνετ στο οποίο κινούνται μόνον οι μυημένοι και όπου οι λαθρέμποροι ναρκωτικών συγχρωτίζονται με παρόχους απαγορευμένων υπηρεσιών.

Όμως οι μανιώδεις λάτρεις της πληροφορικής έχουν κι αυτοί υιοθετήσει το bitcoin, καθώς πολλοί έμποροι άρχισαν να το χρησιμοποιούν μέσα στους τελευταίους μήνες. Μικροέμποροι ανταλλάσσουν προϊόντα με bitcoins και σημαντικές συναλλαγές οδήγησαν το εικονικό νόμισμα κάτω από τα φώτα των προβολέων.

Ένας αμερικανός πολίτης δήλωσε πως πούλησε την Porsche του για 300 bitcoins και ένας Καναδός διαθέτει προς πώληση το σπίτι του ζητώντας ως αντίτιμο bitcoins.

Ο Ρόμπερτ Ουόκερ, ένας λονδρέζος δημιουργός στον ψηφιακό τομέα, δηλώνει πως αγόρασε σχεδόν 200 bitcoins σε έξι μήνες από το τέλος του 2011. Λέει πως γοητεύθηκε από την ιδέα ότι το Ίντερνετ θα εκτυπώσει το δικό του νόμισμα, καθώς και με την προοπτική να μπορεί να επενδύει εκτός του πλαισίου που θέτει οποιαδήποτε συγκεντρωτική αρχή.

Η αγορά του, του κόστισε περίπου 900 δολάρια, αλλά με τη σημερινή ισοτιμία θα του απέφερε σχεδόν 27.000 δολάρια. Όμως παρά την άνοδο της ισοτιμίας, δεν θέλει να εξαργυρώσει το εικονικό κέρδος του, τουλάχιστον προς το παρόν.

"Δεν είναι --προς το παρόν-- ένα ποσό που θα άλλαζε τη ζωή μου, αλλά θα μπορούσε να γίνει, αν τα κρατήσω πέντε χρόνια", λέει ο Ουόκερ.

Γαι τον Γιανίκ Νο, η αξία του εικονικού νομίσματος έχει φτάσει σε επίπεδα που δεν μπορούν να υποστηριχθούν. Στα χαρτιά, η αξία των bitcoins που βρίσκονται σε κυκλοφορία ανέρχεται σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

"Η φούσκα θα σκάσει όταν οι εισερχόμενοι (στην αγορά του bitcoin) θα είναι λιγότεροι απ' αυτούς που θα επιθυμούν να βγουν απ' αυτή. Είναι δύσκολο να το υπολογίσει κανείς, αλλά δεν πρόκειται να διαρκέσει άλλον ένα μήνα σ' αυτή την τιμή", καταλήγει. 

http://www.newsit.gr/

Τα «Ψηλά Τακούνια» των αντρών - νέα μόδα στη Νέα Υόρκη



Ιδού η νέα μόδα των αντρών: τα ψηλοτάκουνα. Δεν θυμίζουν σε τίποτε τις πλατφόρμες των glam rock σταρς τύπου Ντέιβιντ Μπάουι, ούτε όμως και τα τακούνια των drug queens. Μετά την χαλάουα και το άι-λάινερ, να άλλη άλλη μια αιτία για να αρχίσει το κήρυγμα ο Άνθιμος.

«Ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς τα 8ιντσα τακούνια μου» δηλώνει ο Λουκ Νέρο συνιδιοκτήτης του κλαμπ Mr. Black στους New York Times,«Πήγα σε ένα πάρτυ χθες και εκεί ήταν ένας άντρας ντυμένος κανονικά και φορούσε καυτά κόκκινα peep toes. Αυτό ήταν! όλοι του έλεγαν "Θεέ μου, λατρεύω τα παπούτσια σου!!" ».

Στο άρθρο των New York Times αναφέρεται πως «δυστυχώς η Αμερική δεν μπορεί να δεχθεί τους άντρες με γυναικεία τακούνια». Την άποψη της εφημερίδας επικροτεί και ο σχεδιαστής Τζεφ Πέις :«Μακάρι η κοινωνία να ήταν πιο δεκτική στους άντρες με τακούνια».

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Μάρκ Κράμερ, 25 ετών και τον Κόι Μπάρτον, 24 ετών, να φορούν τα ψηλοτάκουνά τους με ένα συντηρητικό ντύσιμο. Λέει ο Μπάρτον στην εφημερίδα: «Εμένα μου αρέσουν τα τακούνια Steve Madden, o Κόι προτιμά να φορά Chinese Laundry».




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger