Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ε. Σπανου: Η καυτη φωτογραφιση με μαγιο, στο κεντρο της Αθηνας!

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Η Ελισάβετ Σπανού κατάφερε, για μία ακόμη φορά, να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της! Η τραγουδίστρια αναστάτωσε το κέντρο της Αθήνας ποζάροντας με μαγιό στον φωτογραφικό φακό του Θωμά Χρυσοχοίδη. Το καλλίγραμμο κορμί της είναι κάτι που δύσκολα περνάει απαρατήρητη και σε συνδυασμό με τις σέξι πόζες κερδίζει την προσοχή μας.



Η αποκαλυπτική φωτογράφιση συνοδεύτηκε από μία εξίσου αποκαλυπτκή συνέντευξη για το περιοδικό Glam όπου η Ελισάβετ μίλησε για το πώς θέλει τον άντρα, αν έχει φάει χυλόπιτες, αλλά και για το ποιο είναι το πιο τρελό σημείο που έχει κάνει sex.



Το ποιο περίεργο σημείο που έχει κάνει σεξ είναι το κρεβάτι της, όπως υποστήριξε ενώ παραδέχτηκε ότι έχει φάει χυλόπιτες στη ζωή της αλλά όχι πολλές! Όσο για το πως θέλει τον άντρα, απάντησε: “Πρέπει να έχει χιούμορ, να είναι ιδιαίτερα έξυπνος, να μην έχει κόμπλεξ, να έχει καλή μαμά, να του αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, να μην πετάει κάλτσες από εδώ κι από εκεί, και να σηκώνει το καπάκι στη λεκάνη!”



Δες κάποιες από τις πόζες της τραγουδίστριας καθώς και backstage φωτογραφίες:





















http://www.tlife.gr

Οι δημοφιλεστεροι προορισμοι για το 2012

Στην κορυφή της πυραμίδας προτιμήσεων για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές είναι η Ισπανία, ενώ αίσθηση προκαλεί η παντελής έλλειψη της Ελλάδας από τη λίστα των 10 δημοφιλέστερων προορισμών, σύμφωνα με την ανάλυση της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών trivago.gr.

Η Ισπανία αυτό το καλοκαίρι φαίνεται ότι έχει την τιμητική της καθώς από τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς οι τέσσερις βρίσκονται στην Ισπανία (Βαρκελώνη, Μαγιόρκα, Σαλού και Μπένιντορμ), ενώ με δύο αντιπροσώπους στη λίστα ακολουθεί η Ιταλία (Ρώμη και Ρίμινι) και  η Αμερική (Νέα Υόρκη και Ορλάντο).


Η Ελλάδα μπορεί να μην βρίσκεται στη λίστα των δημοφιλέστερων προορισμών αλλά οι Νορβηγοί και οι Ιταλοί φαίνεται ότι αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα και επιλέγουν να την επισκεφτούν. Να σημειωθεί ότι στην πέμπτη θέση των Νορβηγικών προτιμήσεων βρίσκεται η Ρόδος και στην όγδοη θέση ο Πλατανιάς Χανιών.


Οι γείτονες Ιταλοί, μας τιμούν με την ψήφο τους, αλλά δεν μας κατατάσσουν μέσα στις 10 πρώτες προτιμήσεις τους παρά μόνο στην 16η θέση (Μύκονος) και στη 17η θέση (Ρόδος). Ενδιαφέρον αποτελεί ότι η Ελλάδα απουσιάζει από τη λίστα των 100 δημοφιλέστερων γερμανικών προορισμών για αυτό το καλοκαίρι.


http://www.menslounge.gr


Μαντω Γαστερατου η Ελληνιδα Lara Croft


Η αμαζόνα του ομορφάντρα Μαντώ Γαστεράτου, επιστρέφει μέσα από την τηλεόραση ως… Λάρα Κροφτ στο διαφημιστικό σποτάκι γνωστής αλυσίδας καταστημάτων για μία καινούρια υπηρεσία παιχνιδιών. 



«Πάντα ήθελα να παίξω έναν ρόλο σαν τη Λάρα Κροφτ», λέει με παιδικό ενθουσιασμό στο ένθετο Πρώτο Θέμα. «Θυμάμαι όταν ήμασταν παιδιά που έπαιζε ο μεγαλύτερος αδερφός μου PlayStation και ζήλευα. Ημουν αυτό που λένε αγοροκόριτσο. Ετσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου μάλλον. Από μικρή έπαιζα ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ξύλο με τα αγόρια. Θυμάμαι ότι ήταν στη γειτονιά ένα παιδάκι, ο Βασιλάκης, με τον οποίο σκοτωνόμασταν κάθε μέρα. Δεν με θυμάμαι να παίζω με κούκλες ποτέ. Προτιμούσα τα αυτοκινητάκια του αδερφού μου και το κρυφτό στη γειτονιά μας στα Πετράλωνα». 

Ωστόσο, λίγα χρόνια αργότερα θα ενσάρκωνε το απόλυτο όνειρο κάθε κοριτσιού που παίζει με κούκλες, τους φοράει τιάρες και φαντασιώνεται το όμορφο πριγκιπόπουλο πάνω στο άσπρο άλογο: θα στεφόταν βασίλισσα της ομορφιάς και θα φορούσε πραγματικό στέμμα! 
«Νιώθω τυχερή για τις συνεργασίες μου και τους θαυμάσιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Στην Ελλάδα έχω περπατήσει στην πασαρέλα για σχεδιαστές όπως ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος, οι Deux Hommes. Και στη Γαλλία έχω κάνει κάποιες, αλλά όχι για πολύ γνωστούς οίκους. Δυστυχώς, στις εποχές που ζούμε αν ένα μοντέλο θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό που κάνει, πρέπει να φύγει έξω. Εχει τύχει να κάτσω στην Κωνσταντινούπολη 2-3 μήνες και από έναν στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Στην Κίνα, όπου είχα πάει ως εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον διαγωνισμό Mις Κόσμος, είχα μείνει έναν μήνα. Ημασταν κορίτσια από 220 χώρες, 220 διαφορετικοί χαρακτήρες και κουλτούρες», λέει.



Απόλαυσε την Μαντώ στο διαφημιστικό:



http://www.kamikazi.gr/

Κλαμα στην Κινα για τον Λιου Ξιανγκ



Όσοι παρακολουθούσαν σήμερα τους προκριματικούς στα 110 μέτρα με εμπόδια περίμεναν πως και πως την συμμετοχή του Λιου Ξιάνγκ, ενός μεγάλου κινέζου αθλητή ο οποίος κρύβει πίσω του μια μεγάλη αλλά πικρή ιστορία.









Ο Λιού Ξιάνγκ είναι ένας από τους εθνικούς ήρωες της Κίνας. Γεννήθηκε το 1983 στην Σανγκάη και στέφθηκε χρυσός ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα.

Το 2008 όλη η Κίνα περίμενε τον αθλητή της να τον αποθεώσει μέσα στο σπίτι του. Τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί μήνες πριν και όλοι περίμεναν την συμμετοχή του για να τον αποθεώσουν.

Όμως....

Ένας τραυματισμός του στέρησε το όνειρο. Ο προπονητής του δήλωσε ότι ο αθλητής προσπαθούσε και το πάλευε μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά δεν θα τα κατάφερνε να τρέξει.

Κάτι σαν εθνικό πένθος κηρύχθηκε στην Κίνα με τους φανατικούς θαυμαστές του να είναι απαρηγόρητοι. Οι θεατές έκλαιγαν στις εξέδρες του Σταδίου, το ίδιο και οι κινέζοι δημοσιογράφοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Ο Λιού έκανε πολλά χειρουργεία και επέστρεψε στους αγώνες ένα χρόνο αργότερα. Το 2010 θεωρήθηκε η χρονιά που αποθεραπεύθηκε πλήρως.

Όμως η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια και σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ένα ακόμα μαύρο κεφάλαιο γραφόταν για τον Λιού.

Με το που δόθηκε η εκκίνηση για την 6η προκριματική σειρά των 110 μέτρων με εμπόδια ο Λιού σκόνταψε στο πρώτο κιόλας εμπόδιο και τραυματίσθηκε. 



Ο ίδιος δεν μπορούσε να το πιστέψει! 







Κάθισε κάτω απογοητευμένος και κοίταζε το άπειρο. 




Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώθηκε να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια. Όμως στην πορεία το μετάνοιωσε. Γύρισε πίσω κουτσαίνοντας και έφτασε σχεδόν μέχρι τον τερματισμό.




Πριν φτάσει στην γραμμή του τερματισμού σταμάτησε σε ένα εμπόδιο και το φίλησε!







Στον τερματισμό τον περίμενε ένας συναθλητής του ο οποίος του σήκωσε το χέρι ψηλά σα να ήταν εκείνος ο νικητής. 

Ο Ξιάνγκ τελικά αποχώρησε καθισμένος σε καροτσάκι και αφού δέχθηκε το χειροκρότημα από συναθλητές και κόσμο!

http://www.newsit.gr

Στην Ελλαδα η μεγαλυτερη αυξηση στις αυτοκτονιες

Η οικονομική κρίση οδήγησε την περίοδο 2007-2009 σε κατακόρυφη αύξηση των αυτοκτονιών στην Ευρώπη, με την Ελλάδα να παρουσιάζει την μεγαλύτερη, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Η κατάσταση στη χώρα μας έχει επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο από το 2010 και μετά, σύμφωνα με πιο πρόσφατα στοιχεία τα οποία παρουσιάστηκαν στη Βουλή.

Επιστήμονες από τη Βρετανία και τις ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι την περίοδο 2007-2009 αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες σε εννέα από τις 10 χώρες που εξέτασαν.

Οι αυξήσεις κυμαίνονται από 5% έως 17% στις ηλικίες κάτω των 65 ετών και ακολουθούν μια περίοδο συνεχούς πτώσης των περιπτώσεων αυτοχειριών, γράφουν στην ιατρική επιθεώρηση «The Lancet».

Η αύξηση κατά 17% αφορά την Ελλάδα, ενώ η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από την κρίση, η Ιρλανδία, παρουσίασε αύξηση των αυτοχειριών κατά 13%.

Σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), στη χώρα μας καταγράφηκαν το 2010 σχεδόν 6,5 αυτοκτονίες ανά 100.000 κατοίκους.

Το 2007, όμως, είχαν καταγραφεί 328 θάνατοι από αυτοχειρίες και αυτοεπιβαλλόμενες κακώσεις, ενώ το 2009 είχαν ανέλθει σε 391, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Οι ερευνητές λένε πως κλειδί για την μείωση των αυτοκτονιών έως το 2007 ήταν η ευημερία. Σύμφωνα, μάλιστα, με τη μελέτη τους, από τους παράγοντες της ευημερίας ο πιο σημαντικός είναι η δυνατότητα απρόσκοπτης εργασίας (και όχι τόσο η παροχή επιδομάτων όπως το επίδομα ανεργίας).

Ωστόσο, η ανεργία και η επαγγελματική ανασφάλεια μαστίζουν πλέον τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Στα τέλη Ιουνίου, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος είχε διαβιβάσει στη Βουλή έγγραφό του που ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό καταγράφεται σημαντική αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα «η οποία μπορεί να αγγίζει το 40%».
Είναι ενδεικτικό πως μόνο στην Κρήτη έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό 20 αυτοκτονίες.

Η μελέτη
Η νέα μελέτη βασίστηκε σε στοιχεία του ΠΟΥ, που αφορούν την Αυστρία, τη Βρετανία, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Τσεχία, την Ουγγαρία, την Λιθουανία και τη Ρουμανία.
Στην Αυστρία παρουσιάστηκε μείωση των αυτοκτονιών κατά 5% – αυτό αποδίδεται από τους ερευνητές στο ότι δεν επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την κρίση.
Σε όλες τις άλλες χώρες, παρατηρήθηκε αύξηση από 5% και πάνω, με τη Φινλανδία να έχει τη μικρότερη (5%) και την Ελλάδα την μεγαλύτερη (17%).
Στη Βρετανία, τα ποσοστά αυτοκτονιών αυξήθηκαν από 6,14 ανά 100.000 κατοίκους σε 6,75 ανά 100.000 κατοίκους – μια αύξηση της τάξης του 10%.
Την ίδια περίοδο, η ανεργία σε όλες τις χώρες αυξήθηκε κατά 35%.

Κορυφή του παγόβουνου
Ο δρ Ντέιβιντ Στάκλερ, κοινωνιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ ο οποίος συμμετείχε στη μελέτη, δήλωσε πως «υπήρξε πλήρης αντιστροφή της κατάστασης. Οι αυτοκτονίες μειώνονταν πριν από την οικονομική κρίση και ξαφνικά άρχισαν να αυξάνονται ταυτοχρόνως σε όλες σχεδόν τις χώρες. Είναι βέβαιον πως η τάση αυτή οφείλεται στην κρίση».
Πρόσθεσε μάλιστα πως είναι πιθανό στο μέλλον να καταγραφούν και άλλες επιπτώσεις στην υγεία των Ευρωπαίων.
«Οι αυτοκτονίες είναι η κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά τα προβλήματα ψυχικής υγείας», είπε. «Η αυτοκτονία ως συμβάν είναι σπάνια, αλλά όπου βλέπει κανείς αύξηση των αυτοκτονιών, υπάρχει πολλαπλάσια αύξηση στις απόπειρες αυτοκτονίας και στα κρούσματα κατάθλιψης».
Επιπλέον, «οι συνέπειες του άγχους και της ένδειας στην σωματική υγεία - λ.χ. στην καρδιοπάθεια και στον καρκίνο – θα γίνουν εμφανείς έπειτα από πολλά χρόνια», πρόσθεσε.
Η μελέτη έδειξε επίσης πως μειώθηκαν την ίδια περίοδο οι θάνατοι από τροχαία ατυχήματα, γεγονός που αποδίδεται από τους ερευνητές στο ότι σε περιόδους κρίσης ο κόσμος χρησιμοποιεί λιγότερο το αυτοκίνητό του, για να κάνει οικονομία στη βενζίνη.

ygeia.tanea.gr


Για "πολεμο των αστακων" στη Μυκονο,γραφουν οι Τουρκοι! Απιστευτο ρεπορταζ!

Μετά τον - διαφορετικό - πόλεμο της τσιπούρας στα Ίμια, τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται με το ''πόλεμο των αστακών'' στην Μύκονο, τουτέστιν τις υπερβολές των Ελλήνων κοσμικών σε πάρτυ στο νησί των Ανέμων , που είναι διασημο καί στην γείτονα.

Η Milliyet  με τον τίτλο « Πόλεμος αστακών στην Μύκονο» δημοσιεύει  ανταπόκριση  από την Αθήνα η οποία γράφει ότι στην Ελλάδα που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, συζητούνται οι τρελές νύχτες της υψηλής κοινωνίας στην Μύκονο. Το νησί την περασμένη εβδομάδα σείστηκε από 2 φοβερά πάρτυ. 
Το πρώτο συμβάν ήταν αυτό που σημειώθηκε στο νυκτερινό κέντρο «NAMΜΟS» όπου μια ομάδα από τους καλεσμένους που χόρευαν μέχρι το πρωί έφερε νέες διαστάσεις στο έθιμο του να πετάνε λουλούδια και φέρνοντας από τα ψυγεία του εστιατορίου τους αστακούς στην πίστα και στα τραπέζια άρχισαν να τους πετούν ο ένας στον άλλον. Δεν είναι γνωστό σε τι επίπεδο έφθασε ο λογαριασμός αλλά παρατηρήθηκαν - γράφει η εφημερίδα - ορισμένοι που έτρωγαν τους αστακούς στο κεφάλι και άλλοι που τους έβαζαν στις τσάντες και έφευγαν. Προκάλεσαν έντονες συζητήσεις οι εικόνες αυτές ενώ η ελληνική κυβέρνηση επιδιώκει λήψη νέων μέτρων για να μπορέσει να πάρει πίστωση από την ΕΕ , το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.

Στο πλαίσιο της ίδιας ανταπόκρισης και σε ξεχωριστό μονόστηλο , αναφέρεται ότι προ ημερών έδωσε συναυλία στην Μύκονο ο Σάκης Ρουβάς και τα εισιτήρια μπροστά στην σκηνή και στα καλά σημεία έφθασαν τα 4.000 ευρώ το άτομο. Ομως η αίθουσα πλημμύρησε και ο κόσμος για να βρεί εισιτήρια, έδωσε μάχη. Εγινε γνωστό ότι ο Ρουβάς για την συναυλία αυτή πήρε 70.000 ευρώ. 

http://www.onalert.gr

Ο Μπολτ "καθηλωσε" 1.210.254 Ελληνες!


Τι και αν ήταν το πρώτο κυριακάτικο βράδυ του Αυγούστου με την θερμοκρασία να σε προσκαλεί σε παραλιακά μέρη για λίγη δροσιά; Οι Έλληνες "καθηλώθηκαν" μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες για να παρακολουθήσουν τον Γιουσέιν Μπολτ στον τελικό των 100 μέτρων.

Συγκεκριμένα 1.210.254 τηλεθεατές παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό τη ΝΕΤ στο τηλεοπτικό τέταρτο που διεξήχθη η κούρσα. Το συγκεκριμένο τέταρτο, το μερίδιο τηλεθέασης έφτασε το 41,7% (982.550 τηλεθεατές). Στα υπόλοιπα τέταρτα, από τις 23:00 έως τη 23:45, η ΝΕΤ συγκέντρωσε 29,0%, 31,7%, 32,1%, ενώ μετά την κούρσα είχε 34,3% και 24,7%.

"Τρελά" νούμερα έκανε βέβαια ο Μπολτ σε όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικά, 19,4 εκατομ. τηλεθεατές είδαν τον τελικό στο BBC1 στο πεντάλεπτο από την εκκίνηση μέχρι τους πανηγυρισμούς. Σε ποσοστό του κοινου... 64,5%! Άλλοι 628.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την κούρσα σε ένα από τα κανάλια στο BBC Olympics 3, ενώ 66.000 τηλεθεατές στο ΒΒC HD.

Μόνο η Τελετή Έναρξης είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση στο BBC, καθώς την είδαν 26,9 εκατομ. άνθρωποι.

sport24.gr

Αργυρο το πρωτο μεταλλιο της Κυπρου


Ο Παύλος Κοντίδης έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του κυπριακού αθλητισμού, αφού στην κατηγορία Laser χάρισε στη χώρα του το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κύπριος ιστιοπλόος, που είχε εξασφαλίσει το αργυρό μετάλλιο πριν τον αγώνα μεταλλίων, προσπάθησε να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητές του και για το χρυσό, αλλά έμεινε 10ος και συγκέντρωσε 20 βαθμούς ποινής.

Έτσι, με 59 βαθμούς ποινής στο σύνολο, κατετάγη δεύτερος, πίσω από τον Αυστραλό Τομ Σλίνγκσμπι, που στέφθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης με 43 βαθμούς ποινής.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στον Σουηδό Ράσμους Μίργκρεν (72 βαθμοί ποινής).

sport24.gr

Ο Προστάτης - 2012


Ο Luke Wright (Jason Statham) ήταν ένας δευτεροκλασάτος παλαιστής της Νέας Υόρκης του οποίου η ζωή καταστράφηκε επειδή έκανε κάποτε το μοιραίο λάθος να χαλάσει έναν στημένο αγώνα. Τότε, σε μία επίδειξη δύναμης, η Ρώσικη Μαφία τον τιμώρησε σκοτώνοντας την οικογένειά του. Ωστόσο, όλα αλλάζουν όταν συναντά στο δρόμο του τη Mei (Catherine Chan), μία δωδεκάχρονη με σπάνια ικανότητα στο να απομνημονεύει τεράστιο όγκο αριθμητικών δεδομένων. Το πολύτιμο μυαλό του κοριτσιού φαίνεται πως εποφθαλμιούν οι σημαντικότερες εγκληματικές οργανώσεις της πόλης, μαζί με το διεφθαρμένο κομμάτι της τοπικής αστυνομίας. Φυσικά, ανάμεσα στους διώκτες της μικρής βρίσκονται και οι δολοφόνοι της οικογένειας του Luke, ο οποίος αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα, τόσο για τη μικρή όσο και για τον ίδιο...

Ένας κάποιος ξοφλημένος (εν προκειμένω παλαιστής) τα βάζει με ένα στρατό μαφιόζων και διεφθαρμένων για χάρη ενός παιδιού και φυσικά της ανέλπιστης δυνατότητας για εξιλέωση μέσα από το δρόμο της εκδίκησης/αυτοδικίας. Όπως καταλαβαίνετε, ένας σκασμός από κινηματογραφικά κλισέ επιστρατεύονται για να δούμε και πάλι το Μεγάλο Μήλο σαν πεδίο μάχης ανάμεσα στον υπόκοσμο και έναν least expected ήρωα. 


cinemanews.gr

WSJ: Πιεσεις ΔΝΤ στην Ευρωπη για νεο ελληνικο «κουρεμα»


Πιέσεις στις κυβερνήσεις της Ευρωζώνης για νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους φέρεται να ασκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο αντιμετωπίζει την δυσφορία των μελών του για τα μεγάλα ποσά που έχει δανείσει στην ευρωζώνη», αναφέρουν αξιωματούχοι προσκείμενοι στις συζητήσεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η πίεση το ΔΝΤ - η οποία σύμφωνα με αξιωματούχους έχει γίνει ξεκάθαρη σε ιδιωτικές συζητήσεις με τους πιστωτές της Ελλάδας- έρχεται ως απάντηση στο γεγονός ότι η βαθιά ύφεση στην χώρα έχει εκτροχιάσει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής σε σχέση με τους στόχους που τέθηκαν νωρίτερα το τρέχον έτος.

Αξιωματούχοι του ΔΝΤ επιμένουν ότι το ελληνικό χρέος πρέπει να μειωθεί σε «βιώσιμα» επίπεδα, προτού το Ταμείο εκταμιεύσει περισσότερα δισ. ευρώ για να μην αδειάσουν τα ταμεία της Αθήνας. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για αυτό θα ήταν οι πιστωτές της Ελλάδας να της μειώσουν μερικά από τα χρέη.
Ενα τέτοιο βήμα θα αντιμετώπιζε την αντίδραση των κρατών της ευρωζώνης, όπως η Γερμανία, η οποία έχει ήδη δανείσει 127 δισ. ευρώ στην Ελλάδα και εμφανίζεται αρνητική σε επιπλέον παραχωρήσεις στην χώρα.
Ως πρόταση που θα μείωνε σημαντικά το ελληνικό χρέος αναφέρεται και η ανάληψη της ελληνικής τραπεζικής ανακεφαλαιοποίησης απευθείας από το μόνιμο μηχανισμό στήριξης της Ευρωζώνης, ωστόσο μια τέτοια προοπτική συναντά ισχυρή αντίσταση από την Ευρώπη.
Μια μέση λύση θα ήταν μία περαιτέρω μείωση των επιτοκίων των δανείων της Ευρωζώνης που καλείται να πληρώσει η Ελλάδα, η οποία θα επιβαρυνθεί με την πληρωμή τόκων 39 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην περίοδο 2012 - 2014.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

http://www.ethnos.gr

Spiegel: Στους «δεκα πιο επικινδυνους Ευρωπαιους πολιτικους» ο Αλ. Τσιπρας

Κατάλογο με τους «δέκα πιο επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς» δημοσιεύει το γερμανικό Spiegel, περιλαμβάνοντας πρόσωπα που κατά την εκτίμησή του «προσπαθούν να αποκτήσουν πολιτικό πλεονέκτημα με φθηνό λαϊκισμό».

Το περιοδικό περιλαμβάνει στη λίστα τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αλλά και δύο Γερμανούς πολιτικούς που συντηρούν την εχθρική ρητορική απέναντι στην Ελλάδα ζητώντας την «παραδειγματική» αποπομπή της από το ευρώ. 

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, το περιοδικό αναφέρει: «Η πιο πρόσφατη πρότασή του είναι περίπου, πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αρνηθεί απλώς να συζητήσει με την τρόικα, και θέλει να «ποινικοποιήσει την ιδιωτικοποίηση κρατικών επιχειρήσεων».

«Έχει χαρακτηριστεί "ο πιο επικίνδυνος άνδρας της Ευρώπης", καθώς ηγείται της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα η οποία "κυνηγά" την κυβέρνηση, υπολογίζοντας πως δεν μπορεί κανείς να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ» υποστηρίζει το Spiegel.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της λίστας, το περιοδικό αναφέρει τον Μάρκους Ζέντερ -υπουργό Οικονομιών της Βαυαρίας- που είχε καλέσει σε «παραδειγματική έξωση» της Ελλάδας από το ευρώ, ώστε η Ευρωζώνη «να δείξει τα δόντια της»

Το ίδιο είχε υποστηρίξει και ο Αλεξάντερ Ντόμπριντ, γενικός γραμματέας του CSU (αδελφού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ στη Βαυαρία) και με την ίδια λογική μπαίνει και αυτός στη λίστα του Spiegel.

Στη λίστα βρίσκεται και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι -επειδή, αφού πρότεινε ως οριστική λύση για την κρίση, «να τυπώσει περισσότερα ευρώ η ΕΚΤ», μίλησε για έξοδο της Ιταλίας από την Ευρωζώνη, πέραν «των λαϊκιστικών αναφορών του για το ευρώ με τα οποία θέλει να διεκδικήσει εκ νέου την πρωθυπουργία».

Τον κατάλογο συμπληρώνουν η Μαρίν Λε Πεν, αρχηγός του ακροδεξιού γαλλικού Εθνικού Μετώπου, ο Τίμο Σόινι, πρόεδρος του αντιευρωπαϊκού κόμματος των «Αληθινών Φινλανδών», ο Βρετανός Νάιτζελ Φάρατζ του «Ανεξάρτητου Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου», ο επικεφαλής του αυστριακού ακροδεξιού κόμματος FPO, ο Ολλανδός «πρότυπο λαϊκιστή», κατά το Spiegel,  Χερτ Βίλντερς και ο Ούγγρος πρωθυπουργόςΒίκτορ Ορμπάν.


Στις Σερρες τους εδωσαν να κηδεψουν λαθος ανθρωπο!


Σε αγανάκτηση και θυμό μετατράπηκε ο πόνος μίας οικογένειας στο Στρυμονοχώρι Σερρών, όταν διαπιστώθηκε ότι στο φέρετρο που παρέλαβε από γραφείο κηδειών δεν βρισκόταν η σορός του 76χρονου συγγενή της, αλλά η σορός ενός άγνωστου άνδρα.

Γραφείο κηδειών κλήθηκε από την οικογένεια να παραλάβει το νεκρό συγγενή της από το νοσοκομείο Σερρών και να το μεταφέρει στο Στρυμονοχώρι για την κηδεία. Ωστόσο, όταν οι συγγενείς άνοιξαν το φέρετρο είδαν έναν άγνωστο άνδρα με τα ρούχα του δικού τους ανθρώπου. Μάλιστα, όπως διαπίστωσε ο γιος του θανόντα, ο άγνωστος έφερε «ταμπελάκι» με το όνομα του πατέρα του.


Η απίστευτη αυτή γκάφα προκάλεσε σάλο και ο θρήνος μετατράπηκε σε αγανάκτηση.

Η σορός του άγνωστου άνδρα επεστράφη αμέσως στο νοσοκομείο, απ' όπου, με τη συνοδεία συγγενή αυτή τη φορά, παρελήφθη η σωστή σορός.

http://www.newsit.gr

Γραψε λαθος!

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στην Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβριο, να ξεφύγει λίγο από το χιόνι και την παγωνιά. Κανόνισαν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου πέρασαν, χρόνια πριν, και τον μήνα του μέλιτος.
Επειδή όμως και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Φτάνοντας λοιπόν, ο σύζυγος στο ξενοδοχείο μια μέρα πριν, διαπιστώνει με χαρά ότι τα δωμάτια διαθέτουν πλέον και Η/Υ και αποφασίζει να στείλει ένα e-mail στην αγαπημένη του γυναικούλα.
Κατά λάθος όμως ξεχνά ένα γράμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση και το στέλνει χωρίς να ξέρει τις συνέπειες του αθώου του λάθους.
Στο Χιούστον μια χήρα, είχε μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και πήγε στον Η/Υ να τσεκάρει τα συλλυπητήρια e-mails (έτσι γίνεται στην Αμερική) από φίλους και συγγενείς.
Μόλις διαβάζει το πρώτο, πέφτει ξερή, λιπόθυμη στο πάτωμα. Εκεί την βρίσκει λίγο μετά ο γιος της, και κοιτώντας την οθόνη του ανοιχτού υπολογιστή, διαβάζει το πρώτο e-mail και παθαίνει και αυτός την πλάκα του..

ΠΡΟΣ: Την αγαπημένη μου γυναίκα.
ΘΕΜΑ: Έφτασα!!
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.
Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω.
Ελπίζω να είχες το ίδιο καλό ταξίδι με εμένα.

Υστερόγραφο: Πολύ ζέστη εδώ κάτω!!!

ΠΗΓΗ: tovima.gr


Special Olympics σε ''σπεσιαλ''... τιμη

Εικονικοί προϋπολογισμοι, αμοιβές που σοκάρουν και δαπάνες που οδήγησαν σε 3 εκατομμύρια έλλειμμα, συνθέτουν το σκηνικό των Special Olympics. Ερευνάται ο ρόλος του αρμόδιου υπουργού και υφυπουργού.

Μετά από οικονομικούς ελέγχους που διενήργησε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ανακάλυψε πως το Ελληνικό Δημόσιο  ''μπήκε μέσα'' εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real news.

Στο πόρισμα γίνεται λόγος για εικονικούς προϋπολογισμούς, ''χρυσές'' απολαβές εν μέσω κρίσης και ανεξέλεγκτες δαπάνες, που οδήγησαν σε έλλειμμα που ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα αναζητούνται και πολιτικές ευθύνες, με έλεγχο του ρόλου του εποπτεύοντος υφυπουργού Υγείας Χρήστου Αηδόνη και του προκατόχου του, Γιάννη Ιωαννίδη.

Όχι μόνο δεν έγιναν προτάσεις περικοπής, αντίθετα ο κ. Αηδόνης ζήτησε στις 8 Ιουνίου 2011 από τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη να πληρωθούν στην Επιτροπή Αγώνων, πέρα από τα 26 εκατομμύρια της κρατικής επιχορήγησης, 2,6 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον που ήταν η κρατική εγγύηση.

Επιπλέον το 2008 δεν έγινε περιστολή του ύψους του προϋπολογισμού από τον αρμόδιο υφυπουργού, Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος, αν και είχε ορίσει τα 75 εκατ. ευρώ ως όριο, ενέκρινε προϋπολογισμό ύψους 86 εκατ. ευρώ.

Αμοιβή συμβούλου περίπου 190.000 ευρώ
''Χρυσές'' ήταν και οι συμβάσεις έργου που υπογράφηκαν. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του γιου της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων, Γιάννας Δεσποτοπούλου, Ηλία, ο οποίος προσλήφθηκε ως σύμβουλος ανάπτυξης δικτύων και πληροφορικής λαμβάνοντας, από το 2008 έως τον Ιούλιο του 2011, περίπου 190.000 ευρώ.

Παράλληλα, οι ελεγκτές υπογραμμίζουν στο πόρισμά τους το γεγονός ότι οι συμβάσεις με εταιρείες για τις τελετές έναρξης και λήξης έγιναν χωρίς προκηρύξεις.

Μάλιστα, στέλεχος αυστραλιανής  εταιρείας που συμμετείχε στην παραγωγή των τελετών, καταβλήθηκαν συνολικά 286.147 ευρώ. Η αποζημίωσή του για κάθε ημέρα που θα δούλευε από το γραφείο του στην Αυστραλία καθορίστηκε στα 500 ευρώ.

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πρότεινε να διαβιβαστεί η έκθεση στον αρμόδιο υπουργό, το ΣΔΟΕ, και το Ελεγκτικό Συνέδριο και να ελεγχθεί η περίπτωση επιστροφής ΦΠΑ της Επιτροπής Αγώνων, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα.

news247.gr

Πολιτες προτεινουν μεσω Ιντερνετ 11 ισοδυναμα μετρα στην κυβερνηση


Τον δικό τους αγώνα κάνουν πολίτες οι οποίοι μέσω του reducecostinparliament.blogspot.gr στοχεύουν στη μείωση του κόστους του πολιτικού μας συστήματος και προτείνουν μέτρα με τα οποία θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν αρκετά εκατομμύρια, σώζοντας την ίδια στιγμή μισθούς και συντάξεις.
Στην ιστοσελίδα έχουν αναρτήσει 11 μέτρα τα οποία προτείνουν στην κυβέρνηση να λάβει προκειμένου να εξοικονομήσει πόρους ύψους 82 εκατομμυρίων ευρώ.
1. Μείωση των συνολικών καθαρών αποδοχών των βουλευτών.
Παρά τις μειώσεις που έχουν υπάρξει, σήμερα ένας βουλευτής από την Αττική λαμβάνει καθαρά ως αποζημίωση και χρηματικές παροχές 7.200 ευρώ τον μήνα. Οι βουλευτές επαρχίας λαμβάνουν περισσότερα χρήματα ως παροχή στέγης και γραφείων στην Αθήνα και άρα η μείωση των αποδοχών τους θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη.
Αν αποδεχθούμε την πρόταση που είχε κάνει ο κ Κρεμαστινός με επιστολή του, η μείωση μπορεί να είναι της τάξης των 3.000¤ καθαρά τον μήνα μεσοσταθμικά.
Σε ετήσια βάση 10,8 εκατομμύρια ευρώ.
2. Αμεση κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων.
Πιθανότατα και σε ανθρώπινα πλαίσια να υπάρχουν πρώην βουλευτές ή χήρες και άγαμες θυγατέρες τους που να χρειάζονται πραγματικά τα χρήματα. Κανείς ποτέ όμως δεν έχει εισφέρει για αυτήν την σύνταξη. Εφέτος η δαπάνη για συντάξεις βουλευτών θα είναι 30 εκατομμύρια ευρώ. Το 2013 πιθανόν να ξεπερνούν τα 35 εκατομμύρια ευρώ καθώς αρκετοί βουλευτές συνταξιοδοτήθηκαν στις εκλογές του Μαίου και του Ιουνίου.
Η άμεση κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων θα εξοικονομούσε 30 εκατομμύρια ευρώ.
3. Κατάργηση της τηλεφωνικής ατέλειας των βουλευτών.
Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει με ελάχιστο κόστος διαχείριση που πριν λίγα χρόνια δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα η τηλεφωνική ατέλεια στους βουλευτές κοστίζει 12.000 ευρώ το χρόνο για τον κάθε ένα. Θεωρούμε εύκολη την μείωση στις 2.000¤ και άρα την εξοικονόμηση 3 εκατομμυρίων ευρώ.
4. Κατάργηση των βουλευτικών αυτοκινήτων με την χρήση leasing.
Αν οι βουλευτές επιμένουν να έχουν κρατικά αυτοκίνητα θα μπορούσαν να κάνουν χρήση όσων έχει ήδη το κράτος και εκχωρεί σε άλλους αξιωματούχους.
Η κατάργηση των μισθωμένων βουλευτικών αυτοκινήτων θα εξοικονομήσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
5. Κατάργηση της έννοιας των μετακλητών υπαλλήλων για την Βουλή των Ελλήνων.
Οι βουλευτές επιλέγουν τρεις ή τέσσερις βοηθούς από την δεξαμενή των δημοσίων υπαλλήλων. Επιλέγουν όμως τους επιστημονικούς συνεργάτες τους από την ελεύθερη αγορά. Από την ελεύθερη αγορά επιλέγουν μετακλητούς και ο πρόεδρος της βουλής, οι αντιπρόεδροι, τα κόμματα και πολλοί "πρώην" που έχουν αυτό το δικαίωμα. Συνολικά οι μετακλητοί της βουλής μαζί με αυτούς των βουλευτών ξεπερνούν τους 600 εργαζόμενους. Το κόστος τους ξεπερνά τα 24 εκατομμύρια ευρώ. Αν αντικατασταθούν από δημοσίους υπαλλήλους της επιλογής των βουλευτών και των υπολοίπων δικαιούχων θα έχουμε άμεση εξοικονόμηση 24 εκατομμυρίων ευρώ. Και αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνει μετακλητούς υπουργών κλπ. Πιθανόν το ποσό να διπλασιάζεται τότε.
6. Κατάργηση του επιδόματος επιτροπών και θερινών τμημάτων.
Εφέτος για πρώτη φορά δεν λειτουργούν θερινά τμήματα στην βουλή και αυτό είναι σημαντικό. Συνολική κατάργηση του επιδόματος συνιστά εξοικονόμηση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.
7. Κατάργηση των επιδοτήσεων και παροχών προς το Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων Βουλής.
Η μίσθωση των χώρων που διαθέτει η βουλή αποφέρει στο Ταμείο 500.000¤ ετησίως. Η Βουλή εισφέρει στο Ταμείο, το διπλάσιο των εισφορών που καταβάλουν οι υπάλληλοι που είναι μέτοχοι σε αυτό. Επιπλέον, το Ταμείο εκμεταλλεύεται τα έσοδα από την ανακύκλωση χαρτιού και πολλά ακόμα. Οι πληροφορίες όμως για το συγκεκριμένο θέμα είναι λίγες και ασαφείς, για τον λόγο αυτό θα υπολογίσουμε εξαιρετικά μετριοπαθώς ότι, καταργώντας επιδοτήσεις και παροχές προς το Ταμείο θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν 4 εκατομμύρια ευρώ.
8. Οι υπερωρίες των αποσπασμένων δημοσίων υπαλλήλων σε βουλευτές και κόμματα να περιοριστούν σε όσες «κάνουν» και οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι.
Οι αποσπασμένοι σε βουλευτές και κόμματα δημόσιοι υπάλληλοι δικαιολογούν 20 ώρες υπερωριών περισσότερες. Υπολογίζουμε ότι αυτό θα μπορούσε να εξοικονομήσει 8 εκατομμύρια ευρώ.
9. Ασφάλιση βουλευτών
Εφέτος η βουλή θα δαπανήσει 850.000¤ για να έχουν οι βουλευτές ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τον ΕΟΠΥΥ. Το λογικό νομίζουμε θα ήταν να ισχύει ότι για όλους τους ασφαλισμένους' να καταβάλουν οι ίδιοι τις εισφορές που τους αναλογούν.
10. Κατάργηση του επιδόματος των αστυνομικών φρουρών της Βουλής των Ελλήνων.
Για κάποιον όχι πολύ σαφή λόγο, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην φρουρά της βουλής λαμβάνουν πέρα από τις παροχές της υπηρεσίας τους, επιπλέον επίδομα από την βουλή.
Εφέτος -χωρίς να είναι σωστά διασταυρωμένο - θα πλησιάσει το 1 εκατομμύριο ευρώ.
11. Περαιτέρω μείωση της κρατικής χορηγίας στα κόμματα.
Για το 2012 τα κόμματα είναι προγραμματισμένο να λάβουν 30 εκατομμύρια ευρώ σαν κρατική χορηγία. Μία ελάχιστη μείωση κατά 5 εκατομμύρια ευρώ θα ήταν, νομίζουμε, θετική.
Χαρακτηριστικά οι πολίτες αναφέρουν ότι «στα παραπάνω μέτρα που θα μπορούσαν να έχουν άμεση εφαρμογή και απόδοση δεν αναφέρουμε καθόλου μεσομακροπρόθεσμα μέτρα που θα μπορούσαν να αποφέρουν εντυπωσιακή εξοικονόμηση χρημάτων όπως, η κατάργηση του γυμναστηρίου της Βουλής και η χρήση του ιδιόκτητου χώρου που ανήκει στη Βουλή για δημιουργία γραφείων και εκχώρηση τους σε βουλευτές επαρχίας ώστε να μην χρειάζονται επίδομα γραφείου».
Επίσης, δεν έχουμε αναφερθεί πουθενά σε μείωση του προσωπικού της βουλής με απολύσεις, οι απολύσεις ακόμα και για τους υπαλλήλους της Βουλής που ελέγχονται απόλυτα για τον τρόπο που διορίστηκαν, είναι ένα μεγάλο θέμα.
Παρόλα αυτά αθροίσαμε 82 εκατομμύρια ευρώ σε ισοδύναμα μέτρα χωρίς να προτείνουμε απολύσεις ή δραματικές αλλαγές.
Νομίζουμε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες αν για άλλη μία φορά οι πολιτικοί μας αγνοήσουν τα του οίκου τους».


Εικονες του κοσμου: Γαλλια, σερφινγκ στα κυματα


Η Μπιαρίτζ στη Γαλλία είναι η μόνη πόλη για σερφ στον κόσμο που έχει βασιλική ιστορία. Το 1854, την Αυτοκράτειρα Ευγενία έπεισε τον σύζυγό της, τον Ναπολέοντα ΙΙΙ, να επισκεφθείτε την περιοχή. Αγόρασε τότε ένα οικόπεδο και έχτισε ένα παλάτι στην παραλία, το οποίο έκανε την πόλη Μπιαρίτζ ένα από τα καλύτερα θέρετρα της Ευρώπης.

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC 


Τα Ζωδια Σημερα 7 Αυγουστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Τα προβλήματα που έχεις, αγαπητέ Κριέ, έχουν αρχίσει να σε αγχώνουν τόσο, που δεν ξέρεις τι να κάνεις. Για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό, φρόντισε να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία και να κινηθείς με πείσμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σου. Θα χρειαστεί σήμερα να δεις με μια πιο θετική ματιά όλα όσα σε καθυστερούν, για να μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι μια καλή μέρα για ανανέωση μέσα στη σχέση σου και για πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να δεις διαφορετικά τις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, είναι μια καλή μέρα η σημερινή. Ενδιαφέρουσες συνεργασίες θα σου δώσουν μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Φρόντισε τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και μην αναβάλεις τίποτα, γιατί έτσι καθυστερείς τους στόχους σου.



Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα, αλλά και γενικότερα αυτή η περίοδος, είναι πολύ θετική για εσένα, φίλε Ταύρε. Κάποια πρόταση ή κάποιες ειδήσεις θα ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου και θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα, στην οποία βρίσκεσαι εδώ και καιρό. Μην χάσεις καμιά ευκαιρία και μην μένεις άπραγος, επειδή φοβάσαι. Δείξε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, κάποια προβλήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα, θα χρειαστούν ειδικούς χειρισμούς για να μη σου χαλάσουν τη μέρα. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και δώσε σημασία στην ουσία της σχέσης σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει καλά, αν είσαι Ταύρος, και είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να χαράξεις την πορεία σου προς το μέλλον, ανανεωμένος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου επίσης θα έχουν θετικές εξελίξεις, καθώς κάποιες συμφωνίες θα αποδειχθούν πολύ συμφέρουσες και θα σου φέρουν έσοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για χαζολόγημα, φίλε Δίδυμε. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν είναι πολλές και χρειάζεται όλη σου η προσοχή, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα σου γίνουν προτάσεις, που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα σε φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, είναι καιρός να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και να μην δημιουργείς πρόβλημα στη σχέση σου, για ασήμαντες λεπτομέρειες άνευ ουσίας. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, βγες από την απομόνωσή σου και χάρισε στους γύρω σου το μοναδικό σου χαμόγελο. Η ανταπόκριση που επιθυμείς, δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται προσοχή και όχι βιασύνες για να πάνε καλύτερα. Οι συγκυρίες πάντως είναι θετικές, αρκεί να μη βγεις από τον προγραμματισμό που έχεις βάλει στην πορεία της εργασίας σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Με πολύ προσπάθεια, έχεις βρει μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και στα έξοδα. Φρόντισε να μην τη διαταράξεις.






Καρκίνος
22/6-22/7

Τα σχέδια σου έχουν μείνει λίγο πίσω και αυτό σε έχει απογοητεύσει, φίλε Καρκίνε. Όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να επανεξετάσεις τις καταστάσεις και με την ησυχία σου να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, για το πώς προχωράς. Η μέρα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά, είναι καλή για υλοποίηση στόχων, αλλά και για να μιλήσεις στους δικούς σου ανθρώπους σχετικά με όσα σε απασχολούν. Θα σε βοηθήσουν τόσο, που θα εκπλαγείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, είναι μια καλή μέρα για να ανοιχτείς στο ταίρι σου και να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Μην τα περιμένεις όλα από τον άλλον. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, κοίταξε γύρω σου, γιατί κάποιο ενδιαφέρον άτομο σε πλησιάζει από το κοντινό σου περιβάλλον. Δώσε του μια ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, οι προτάσεις που θα σου γίνουν έχουν ενδιαφέρον, αλλά δεν πρέπει να κινηθείς βιαστικά. Σκέψου όλα τα δεδομένα, πριν βγάλεις συμπεράσματα. Ο παρορμητισμός δεν θα σε ωφελήσει σήμερα. Πάντως, τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και κάποια χρήματα που σου χρωστούσαν από το παρελθόν και τα οποία είχες διαγράψει, ίσως σήμερα να σου επιστραφούν και να σε ανακουφίσουν.





Λέων
23/7-23/8

Η απαισιοδοξία και η καχυποψία δεν θα σου βγουν σε καλό σήμερα, αγαπητέ Λέων. Για την ακρίβεια, μάλλον θα χαλάσει η διάθεσή σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η αλήθεια είναι πως όλα εξελίσσονται υπέρ σου, αλλά δεν έχεις την κατάλληλη ωριμότητα για να το δεις και να αξιοποιήσεις τις αλλαγές αυτές. Ηρέμησε λοιπόν, για να αντιληφθείς την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό, φίλε Λέων, σε ευνοεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με τον άνθρωπό σου. Ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες, για να φλερτάρεις ελεύθερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, πηγαίνουν πολύ καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που επιθυμείς. Μην τα χάνεις με την πρώτη δυσκολία και μη βγαίνεις από το πρόγραμμά σου. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά σου, όπου η σωστή διαχείριση θα αποδειχθεί σωτήρια.





Παρθένος
24/8-22/9

Ο αυτοέλεγχος θα σου χρειαστεί σήμερα, αν είσαι Παρθένος, καθώς κάποια γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και μπορεί να παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Κάθε τι που θα σου συμβεί σήμερα, πρέπει να το αξιολογήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα, για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήνεις τη σκέψη σου να ξεφεύγει από την ορθή πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μια ατμόσφαιρα ανταγωνισμού θα επικρατήσει σήμερα στη σχέση σου. Οι δικοί σου στόχοι και οι στόχοι του συντρόφου σου θα έρθουν σε σύγκρουση, για το ποιοι θα επικρατήσουν. Κι όμως μπορείτε να επικρατήσετε και οι δύο, προσφέροντας βοήθεια ο ένας στον άλλον. Αν ακόμη πίνεις καφέ παρέα με τη μοναξιά, βγες και διασκέδασε με φίλους. Ο έρωτας που ψάχνεις δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι θετικές, αλλά με τη βιασύνη και την επιπολαιότητα, μπορείς να τις μετατρέψεις σε αρνητικές για τα σχέδιά σου. Οπότε ηρέμησε και τακτοποίησε εκκρεμότητες, κυρίως οικονομικές. Τα οικονομικά σου θέλουν καλύτερη διαχείριση.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι καθυστερήσεις και οι κωλυσιεργίες θα σε αποσυντονίσουν και θα σε εκνευρίσουν, αγαπητέ Ζυγέ. Κι όμως, αν ηρεμήσεις θα δεις ότι όλα προχωρούν όπως θέλεις και η δυναμικότητα που δείχνεις απέναντι στις καταστάσεις, δεν αφήνει τίποτα να ξεφύγει από τον έλεγχό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μίλησε ελεύθερα με το ταίρι σου και μην κρύβεσαι, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όσα σε απασχολούν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, από εδώ και στο εξής, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Καρκίνο, θα γίνεις λίγο πιο ανοιχτός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα συναντήσεις και η ευαίσθητη ψυχολογία σου, θα σε κάνει να τις δεις με μία πιο θετική ματιά. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, συνέχισε στο δρόμο που έχεις χαράξει και απόφυγε τις αλλαγές και τις νέες συμφωνίες. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός, για να μην ρισκάρεις την επιτυχία. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν λεπτούς χειρισμούς. Μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματά τους.





Σκορπιός
23/10-22/11

Όσα εμπόδια κι αν βρίσκεις μπροστά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, δεν πρέπει να σε αποσυντονίσουν και να σταματήσεις τις προσπάθειες που κάνεις εδώ και καιρό, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο και μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Αρκεί να μην αφήσεις κάποιες συγκυρίες να σε επηρεάσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα δεις, φίλε Σκορπιέ, τη μεγαλύτερη βελτίωση, αφού τα προβλήματα που είχες εξαλείφονται, τώρα που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Καρκίνο και σε επηρεάζει θετικότατα. Με την καλή επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου, θα μπορέσεις να πας τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν ακόμη απολαμβάνεις την ελευθερία σου, κινήσου δυναμικά για τη γνωριμία που επιθυμείς και το σύμπαν θα αποζημιώσει τις προσπάθειές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου θα έχουν εξελίξεις, με συζητήσεις και συνεργασίες, που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές για εσένα και τη δουλειά σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου επίσης βρίσκονται σε έναν καλό δρόμο και, παρότι δεν υπάρχει κάποια μεγάλη εξέλιξη, ακόμα κι αυτή η σταθερότητα είναι θετική.






Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, είσαι σε μια υπερένταση, η οποία όμως μάλλον θα σου βγει σε καλό, αφού θα σου δώσει την ενέργεια να λύσεις πολλές υποθέσεις που έμεναν στάσιμες. Μικρές παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην τις αφήσεις να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, τη σημερινή Τρίτη θα δεχτείς πολύ θετικές επιρροές και μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με το σύντροφό σου. Αν ακόμη διανύεις περίοδο μοναξιάς, απόφυγε την απομόνωση και αξιοποίησε το θετικό κλίμα της ημέρας, για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μην αποφεύγεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, που θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις λάθη και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση, όπου νέες προτάσεις θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου και θα σε κάνουν να διώξεις το άγχος






Αιγόκερως
22/12-19/1

Τα νεύρα σου σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, θα δοκιμαστούν από τον τρόπο με το οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις οι γύρω σου. Θα βρεθείς μπλεγμένος σε δυσκολίες και θα τρέχεις να διορθώσεις τα αδιόρθωτα, και μάλιστα χωρίς δική σου ευθύνη. Κράτησε την ψυχραιμία σου και δες με χιούμορ αυτές τις καταστάσεις, για να μην εκνευριστείς και χαλάσεις τη διάθεσή σου άδικα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που χαλάει το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Μην δίνεις τόση σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες και προσπάθησε να περάσεις μια ήρεμη μέρα με τον σύντροφό σου. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις να ασχολείσαι μαζί του ή όχι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγει και στη δουλειά σου, όπου θα κάνεις κινήσεις πολύ χρήσιμες για την έκβαση των σχεδίων σου και θα καταφέρεις να ξεφύγεις από κάποιες καθυστερήσεις, που σε απασχολούσαν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις την τάση να ξοδεύεις χωρίς να υπολογίζεις τις οικονομικές σου δυνατότητες.





Υδροχόος
20/1-19/2

Κάποια απρόσμενα γεγονότα θα σε αναστατώσουν σήμερα, φίλε Υδροχόε, και θα σε κάνουν να σταθείς αμήχανος, χωρίς να ξέρεις πως να προχωρήσεις. Ό,τι κι αν συμβεί, βρες σύντομα τον αυτοέλεγχό σου και προχώρησε το πρόγραμμά σου, για να μην χάσεις κι αυτά που έχεις. Θα προκύψουν ορισμένες παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να τις αποφύγεις με κάθε τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Υδροχόε, απόφυγε τις εντάσεις και μίλησε με τον σύντροφό σου μόνο για θέματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Έτσι, θα δεις ότι θα περάσεις μια πολύ όμορφη Τρίτη, απαλλαγμένη από άγχη. Αν πάλι είσαι μόνος σου, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο, η μέρα ευνοεί την ερωτική σου πλευρά. Αξιοποίησέ την κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλύτερα και αρκετά προβλήματα ξεπερνιούνται και σε ανακουφίζουν. Μην χάνεις το χρόνο σου με ανούσιες λεπτομέρειες στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Περιόρισε τις σπατάλες, για να μην βρεθείς υπερχρεωμένος.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος, φίλε Ιχθύ, και να μην παρασυρθείς από κάποιες συγκυρίες που μπορεί να φαίνονται θετικές, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να κρύβουν παγίδες. Άλλωστε, το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο και δεν υπάρχει χώρος για λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και, αν φροντίσεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου, θα ανταμειφθείς. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, έχεις πολλές πιθανότητες για μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό και θα δεις ότι το άτομο που θα πλησιάσεις, θα γοητευθεί από τον ευαίσθητο χαρακτήρα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα, που πρέπει να ξεπεράσεις με προσοχή και διορατικότητα. Μην αφήσεις τους γύρω να πάρουν αποφάσεις για εσένα. Πάντως, τα οικονομικά σου είναι καλύτερα και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεχρεώσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger