Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φρίκη! 13χρονος βίασε 8χρονη σε δημόσια βιβλιοθήκη...

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 13χρονος βίασε μέσα στην τουαλέτα δημόσιας βιβλιοθήκης μία οκτάχρονη!

Το περιστατικό συνέβη στο Χάρλεμ και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο νεαρός πέρασε από ανάκριση το απόγευμα της Πέμπτης αλλά δεν έχουν δοθεί στοιχεία για το τι δήλωσε και ακόμη δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος του.

Με βάση πηγές, το κοριτσάκι ήταν στη βιβλιοθήκη υπό την επίβλεψη ενός εργαζόμενου. Την ώρα που η μικρή έκανε βόλτες στους διαδρόμους, ο 13χρονος την πλησίασε και μιλώντας της την έπεισε να τον ακολουθήσει στην τουαλέτα όπου και προέβη στη φρικιαστική πράξη.

Όταν η μικρή γύρισε σπίτι της είπε στην οικογένεια της το περιστατικό και στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία.

Ανέκδοτο: Ο σουβλατζής


πάει ένας σε ένα σουβλατζίδικο...

-γεια σας ,θέλω μια πίτα με γύρο
-στη σειρά σου φίλε.

Κοιταει δεξια-αριστερα ο τυπος και δε βλεπει κανεναν

-μια πιτα με γυρo
........
ρε φιλε τι θα γινει,θα φτιαξεις μια πιτα με γυρο?
-στη σειρα σου ειπαμεεεεε!

-της μανας σου
-τι ειπες?
-εγω? τιποτα
-και ποιος το'πε?
-ξερω'γω...της πουτανας γινεται δω μεσα...



Ρωσίδα μοντέλο δολοφονήθηκε από τον άντρα της, όταν έμαθε ότι έχει AIDS (φώτος)

Έναν άνδρα έχουν συλλάβει οι Αρχές στη Ρωσία, με την κατηγορία ότι σκότωσε και έκαψε την 28χρονη σύζυγό του, όταν έμαθε ότι ήταν φορέας του AIDS 

Την εμπλοκή ενός 37χρονου στη δολοφονία της 28χρονης συζύγου του, μοντέλο στο επάγγελμα, εξετάζουν οι ρωσικές Αρχές.

Το γυμνό και καμένο άψυχο σώμα της 28χρονης Yulia Loshagina βρέθηκε σε δάσος της Ρωσίας, ενώ ο λαιμός της ήταν σπασμένος και το πρόσωπό της παραμορφωμένο από τα εγκαύματα.

Μάλιστα, το σώμα της ήταν σε τέτοια κατάσταση, ώστε δεν ήταν δυνατή η αναγνώριση της μέσω DNA.

Το ζευγάρι, λίγο πριν τη δολοφονία της 28χρονης έκανε πάρτι στο 1 εκατομμυρίου λιρών διαμέρισμά του.

Καλεσμένοι στο πάρτι δήλωσαν στην Αστυνομία, ότι είδαν την άτυχη γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως, εκείνο το βράδυ, κλείδωσε τον άνδρα της στην ταράτσα.
Οι εξετάσεις που έγιναν μετά την ανακάλυψη της σορού της Loshagina έδειξαν, ότι ήταν φορέας του AIDS.

Σύμφωνα με τις Αρχές, είναι πιθανό, ο σύζυγός της να νευρίασε τόσο πολύ μαζί της, όταν το έμαθε, που την σκότωσε.

Όπως είπαν οι συγγενείς της, μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της, στις 22 Αυγούστου εκείνος συνέχιζε, να εργάζεται κανονικά.

Δήλωσε μάλιστα τόσο απασχολημένος, ώστε δεν πήγε να αναγνωρίσει το πτώμα, όταν τον κάλεσε η Αστυνομία.

Λίγες ημέρες αργότερα κι ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους, συνελήφθη ο 37χρονος φωτογράφος Dmitry Loshagin, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται.

Ο ίδιος πάντως είπε πως αγαπούσε τη γυναίκα του και δεν θα της έκανε ποτέ κακό.

http://news247.gr/

Απειλή για την υγεία η λανθασμένη χρήση του πλυντηρίου



Το πλύσιμο σε χαμηλή θερμοκρασία δεν σκοτώνει τα βακτηρίδια

Η αλλαγή στην ποιότητα και τις αντοχές των υφασμάτων καθώς και μια τάση για οικολογική συμπεριφορά, συνήθειες που άρχιζαν να εμφανίζονται τα μέσα της δεκαετίας του ’90, έχουν σαν αποτέλεσμα να γυρίζουμε το διακόπτη του πλυντηρίου μας σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Μια επιλογή που οι μελέτες έχουν δείξει πως δεν είναι τελικά σωστή αλλά μάλλον απειλητική για την υγεία μας.

Το πλυντήριο που καθαρίζει τις περισσότερες βρωμιές του σπιτιού, χρειάζεται και το ίδιο καθάρισμα γιατί γίνεται εστία μικροβίων. Κάποιοι υπολογισμοί λένε ότι ένα μέσο πλυντήριο περιέχει στον κάδο του 100εκ. βακτήρια E.coli. Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο συνδυασμός των διαφόρων απορρυπαντικών και μαλακτικών με τα υπολείμματα βρωμιάς και τροφών και ό,τι άλλο περνά από τον κάδο του καθημερινά, δημιουργούν ευνοϊκό περιβάλλον για βακτήρια και ιούς καθώς δεν ξεπλένονται καλά.

Ειδικοί αλλεργιολόγοι εκφράζουν την ανησυχία τους καθώς οι έρευνες δείχνουν ότι το πλύσιμο στους 40 βαθμούς σκοτώνει μόνο το 6% από τα ακάρεα σκόνης σε σύγκριση με το 100% που σκοτώνεται στους 60 βαθμούς.

Τα απορρυπαντικά υπόσχονται πια πως καθαρίζουν και με κρύο νερό και αυτοπροτείνονται σαν οικονομική και οικολογική επιλογή. Όμως κι αν οι λεκέδες εξαφανίζονται, τα βακτηρίδια δεν σκοτώνονται σε λιγότερο από τους 60 βαθμούς.

Σύμφωνα και με την Professor Sally Bloomfield του London School of Hygiene and Tropical Medicine: «Το να φαίνονται καθαρά τα ρούχα μας δεν σημαίνει ότι όντως είναι». Καθώς και μια έκθεση από το «International Scientific Forum on Home Hygiene» προειδοποιεί ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να μην είναι αρκετά ισχυρές για να σκοτώσουν τα μικρόβια που προκαλούν ασθένειες.

Σύμφωνα με την Dr Lisa Ackerley (consultant in environmental hygiene) τα υπολείμματα ωμών τροφών από την κουζίνα μας (σε ποδιές και πετσέτες) μπορούν να μολύνουν τα ρούχα μας με σαλμονέλα ή E.coli. Πρέπει λοιπόν να αποφεύγουμε να τα πλένουμε μαζί με τα εσώρουχά μας. Μια έρευνα που έγινε από το Hygiene Audit Systems βρήκε ζωντανά βακτήρια όπως ο Σταφυλόκοκκος και η E.coli στο 83% των ήδη πλυμένων εσωρούχων. Από τα δείγματα που ελέγχθηκαν το 89% είχε πλυθεί σε θερμοκρασίες των 40 βαθμών ή χαμηλότερες.


Η Dr Lisa Ackerley, υπεύθυνη για τις έρευνες προειδοποιεί πως «Είναι πολύ σημαντικό να πλένουμε τα εσώρουχα χωριστά και σε υψηλές θερμοκρασίες ιδιαίτερα όταν κάποιος από την οικογένεια είναι άρρωστος γιατί μικροοργανισμοί εκκρίνονται από όλα τα σημεία του σώματός και αν και σε μικρές δόσεις μπορούν να είναι επιβλαβείς».

Βακτήρια, ιοί και ακάρεα (όπως ο σταφυλόκοκκος, η e.coli, η σαλμονέλα και πολλά άλλα), που συνδέονται με ουρολοιμώξεις, δερματοπάθειες, γαστρεντερίτιδες, αλλεργίες, ακόμη και πνευμονία για να εξαλειφθούν χρειάζονται τουλάχιστον 40 βαθμούς και ενίοτε 60. Κι αυτό σε συνδυασμό με τη χρήση λευκαντικού, σόδας, ή κάποιου απολυμαντικού. Αν και οι περισσότεροι είμαστε ανθεκτικοί σε τέτοιες επιθέσεις υπάρχει κίνδυνος να μολυνθούν τα παιδιά, οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς και να υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις.

Επίσης μία φορά την εβδομάδα ή τον μήνα, αναλόγως και τη συχνότητα χρήσης του πλυντηρίου, προτείνεται να βάζουμε μια πλύση στους 90-95 βαθμούς μαζί με κάποιο απολυμαντικό για να βοηθάμε το πλυντήριο να καθαρίζεται και να αποστειρώνεται. Αν μάλιστα πλένετε μόνιμα σε χαμηλές θερμοκρασίες και το δοκιμάσετε, θα δείτε πόσο βρώμικο νερό θα αποβάλει το πλυντήριο σας!

Τα είδη κουζίνας και τα είδη μπάνιου καλό είναι να χωρίζονται, να πλένονται σε θερμοκρασίες των 60 βαθμών και άνω και να φροντίζουμε να στεγνώσουν καλά πριν τα μαζέψουμε. Άλλες συνήθειες που θα βοηθήσουν είναι το να καθαρίζουμε το λάστιχο του πλυντηρίου μετά τις πλύσεις για να μην κρατά υγρασία και να αφήνουμε την πόρτα του ανοιχτή για να στεγνώνει ο κάδος.

Επίσης περιστασιακά να καθαρίζουμε το συρτάρι των απορρυπαντικών από υπολείμματα και τυχόν μούχλα. Όσο για τη σύγκριση μεταξύ υγρών απορρυπαντικών και σκόνης, τα πρώτα στην πλειοψηφία τους δεν περιέχουν λευκαντικό γι’ αυτό και θα πρέπει να συνδυάζονται με κάποιο για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους.

noikokyra.gr

newsbeast.gr


Δείτε την γυμνασμένη Πηνελόπη Αναστασοπούλου με μαγιό! Μήπως το παράκανε;;; [φωτο]


Ποιος είδε την Πηνελόπη με μαγιό και δεν την θαύμασε!...

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δείχνει πιο φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ! Φορώντας ένα μαύρο σέxι μπικίνι απαθανατίστηκε και προκάλεσε «εγκεφαλικά» με την εμφάνιση της. Γυμνασμένη με υπέροχες καμπύλες χαλαρώνει περπατώντας πλάι στο κύμα.


gossip-tv.gr 

Tι μαρτυρά για το χαρακτήρα σας το ποτό που παραγγέλνετε σε ένα ραντεβού!


Την επόμενη φορά σκεφτείτε διπλά τι ποτό θα πιείτε!


Η ανθρώπινη συμπεριφορά, από τότε τελοσπάντων που λύθηκαν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, και κυρίως αυτά της άμεσης επιβίωσης, έχει τεθεί επί τάπητος και μελετάται λεπτομερώς. Ειδικά σε ότι αφορά στις σχέσεις των δύο φύλων, το θέμα πια έχει αγγίξει επίπεδα επιστήμης με αποτέλεσμα όλοι και όλες να είμαστε πια σε θέση να αναλύσουμε την οποιαδήποτε συμπεριφορά και το οποιοδήποτε σημάδι! Από τη γλώσσα του σώματος μέχρι το πετάρισμα των βλεφάρων, ακόμα και το πως θα μας μιλήσει κάποιος μέσω social media ή κινητού, όλα πια υπεραναλύονται με ένα και μόνο σκοπό: Να κάνουν τη ζωή και κατ' επέκταση τις σχέσεις μας λίγο πιο εύκολες! Αφού λοιπόν αναλύσαμε τι μαρτυρά το ντύσιμό σας, το βλέμμα σας, ο τρόπος που περταπάτε και όλα τα συναφή, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε και το τι δείχνει για το χαρακτήρα σας το ποτό που προτιμάτε σε ένα ραντεβού! Δώστε βάση λοιπόν και την επόμενη φορά μεγαλύτερη προσοχή στο τι θα παραγγείλετε γιατί μπορεί το ραντεβού σας να μας... διαβάζει!

1. Dry Martini: Αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι είναι το αγαπημένο ποτό του απόλυτου πράκτορα 007! Αυτό από μόνο του μαρτυρά ότι δεν είστε ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, καθώς μάλλον είστε αρκετά σκληροπυρηνική και... αντράκι! Το συγκεκριμένο ποτό λοιπόν, δείχνει μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση η οποία δε διστάζει να προβάλλει τη σεξουαλικότητά της με έναν και μόνο σκοπό ο οποίος φυσικά δεν είναι άλλος από το να σαγηνεύσει το ραντεβού της! Συμπέρασμα; Είστε μία καυτή και σέξι παρουσία που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν άντρα ασυγκίνητο! Στην υγειά σας...

2. Μπύρα: Είναι το απόλυτο ποτό, ειδικά για το καλοκαίρι, από το οποίο μπορείς να καταναλώσεις άπειρη ποσότητα με την παρέα σου και να κάνεις το καλύτερο μεθύσι! Ωστόσο, όταν μία γυναίκα σε ραντεβού παραγγέλνει μπύρα, και μάλιστα όχι συγκεκριμένη μάρκα, τότε μάλλον δεν ξέρει και πολλά από το άθλημα! Ακόμα κι αν δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, βγάζετε προς τα έξω ανασφάλεια, και μία άνευ λόγου και αιτίας συστολή, η οποία ακόμα και για πρώτο ραντεβού είναι παρεξηγήσιμη! Αν όντως πίνετε μόνο μπύρα και τίποτε άλλο, φροντίστε τότε να παραγγείλετε μία συγκεκριμένη μάρκα, για να περισώσετε κάπως την κατάσταση!

3. Λευκό κρασί: Είστε 100% γυναίκα και αυτό φαίνεται ακόμα και στο ποτό σας! Το λευκό κρασί λοιπόν είναι το κατεξοχήν γυναικείο ποτό, είτε γιατί θεωρείται πιο ελαφρύ από τα υπόλοιπα, λανθασμένα βέβαια, είτε γιατί συνήθως σερβίρεται σε ιδιαίτερο ποτήρι, είτε γιατί ακόμα και το χρώμα του δεν παραπέμπει και σε κάτι τόσο μάτσο! Με λίγα λόγια λοιπόν, παραγγέλνοντας λευκό κρασί, αφενός δείχνετε ότι είστε ένα σέξι και ναζιάρικο θηλυκό, και από την άλλη, ότι παρά το γεγονός ότι κρύβεστε πίσω από τη γυναικεία σας εικόνα, έχετε πολλά κότσια και το λέει η... καρδούλα σας!

4. Ουίσκι με πάγο: Χμμμμ... Τι πηγαίνει στραβά με εσάς λοιπόν; Όχι ότι είμαστε προκατειλημμένοι με το υπέροχο αυτό ποτό, αλλά όταν μία γυναίκα πίνει σκέτο ουίσκι με πάγο, ή και χωρίς, ή έχει μεγάλα ντέρτια ή έχει πρόβλημα αλκοολισμού! Το θέμα με το συγκεκριμένο ποτό, δεν είναι μόνο ότι είναι βαρύ και σκέτο, αλλά ότι με δύο ποτήρια μία γυναίκα και δη μικροκαμωμένη, μπορεί να μεθύσει για τα καλά! Κάτι τέτοιο σε ένα ραντεβού δεν το θέλουμε, πόσο μάλλον στο πρώτο! Αφήστε δε, που το ουίσκι με πάγο είναι καθαρά αντρικό ποτό! Να τον τρομάξετε θέλετε το χριστιανό ή να τον ρίξετε στα δίχτυα σας;

5. Μαργαρίτα: Μπορεί να είναι κοκτέιλ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν σε χτυπάει μιας και το κύριο συστατικό του είναι η τεκίλα, που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό! Δεν υπάρχει λοιπόν άνθρωπος που να μην έχει μεθύσει με τεκίλα και να μην έχει ορκιστεί ότι δεν θα την ξαναβάλει στο στόμα του, χωρίς φυσικά να παραμένει πιστός στον όρκο του ποτέ! Με λίγα λόγια, αν παραγγείλετε τεκίλα, δίνετε το μήνυμα ότι η βραδιά θα έχει και συνέχεια και ότι κάποιος σίγουρα θα περάσει καλά!



Πηγή: http://www.queen.gr


Ελληνας γιατρός στην Συρία: 1200 δολάρια το μήνα παίρνουν οι "αντάρτες"



Το ραντεβού μέσω Skype με το Δημήτρη Μόγνιε που ειδικεύεται στην ιατρική εν καιρώ πολέμου ήταν για μετά τις 7 το βράδυ. Τις ώρες, δηλαδή, που κρατάει για κείνον. Εκτός απροόπτου, βεβαίως. Διότι στη Συρία που χειρουργεί κι εκπαιδεύει γιατρούς πάνω από ένα χρόνο τώρα, το απρόοπτο είναι ο κανόνας.

Στην περίπτωσή μας, ευτυχώς, ίσχυσε η εξαίρεση. Μικροπροβλήματα ήχου και εικόνας μόνο, που ελάχιστα επηρέασαν την επικοινωνία μας. Έτσι, για 50 ολόκληρα λεπτά είχα την ευκαιρία να μιλήσω μ' έναν παλιό, καλό φίλο από τους πολέμους, να "δω" με τα μάτια του και ν' ακούσω τις πάντα εύστοχες επισημάνσεις του.

Υπάρχει μεγάλος πανικός αυτή την ώρα. Όλοι φοβούνται το χτύπημα των Αμερικανών. Λένε πως θα γίνει κόλαση ολόκληρη η περιοχή. Είναι κρίσιμο το επόμενο 48ωρο. Σήμερα μοιράσαμε και μάσκες. Στον κόσμο, στους πολεμιστές, σε όλους. Εφοδιάσαμε και το πρόχειρο νοσοκομείο μας με Ατροπίνη, Υδροκορτιζόνη, Πραλιδοξίμη, αντίδοτα, δηλαδή, σε περίπτωση που υπάρξει μαζικό χτύπημα με χημικά. Από κάθε είδος έχουμε 20.000 φιαλίδια.

Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Μόγνιε βρίσκεται στη νότια Συρία κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία. Σ΄ένα μικρό χωριό της επαρχίας Ντεράα, πολύ κοντά στην πόλη Μπόσρα αλ Χαρίρ που ελέγχεται από τους αντάρτες. Ασκεί την ειδικότητά του, δηλαδή χειρουργική πολέμου, σ' ένα πρόχειρο νοσοκομείο εκστρατείας μιας ευρωπαϊκής ανθρωπιστικής οργάνωσης ενώ ταυτοχρόνως εκπαιδεύει και συντονίζει την ομάδα των γιατρών και των νοσοκόμων που δουλεύουν μαζί του. Βλέπεις, οι καλοί γιατροί, οι γιατροί με ειδικότητα, έχουν εδώ και καιρό φύγει από τη Συρία. Αφενός διότι είχαν την οικονομική ευχέρεια να το κάνουν αφετέρου διότι δεν πιστεύουν σ' αυτήν την επανάσταση. Εξαρχής δεν την πίστεψαν. Εκείνοι που έμειναν πίσω είναι οι γενικοί γιατροί, οι άπειροι και οι φοιτητές. Το αντίθετο, δηλαδή, απ' ότι συνέβαινε στη Λιβύη. Εκεί, οι καλοί γιατροί του εξωτερικού γύριζαν μαζικά για να βοηθήσουν. Και μάλιστα δίχως αμοιβή. Σκέψου ότι εδώ οι άνθρωποι πεθαίνουν άδικα από μια αιμορραγία γιατί δεν υπάρχουν γνώστες να τη σταματήσουν. Στο νοσοκομείο μας, εκτός από εμένα, ειδικευμένοι είναι άλλοι δύο. Κι αυτοί ξένοι. Ένας ισπανός χειρούργος, κι ένας ινδονήσιος εντατικολόγος. Οι υπόλοιποι της ομάδας είναι σύροι. Δύο τελειόφοιτοι ιατρικής, δύο κτηνίατροι (!!) ένας φαρμακοποιός, ένας οδοντίατρος, ένας φοιτητής οδοντιατρικής και 20 τελείως άσχετοι με την ιατρική που τους έχουμε εκπαιδεύσει για να παρέχουν επί τόπου πρώτες βοήθειες. Για μένα είναι προδοσία η φυγή. Είσαι γιατρός. Πρέπει να κάτσεις να βοηθήσεις.


Η εκτίμησή του για το αμερικανικό χτύπημα που έρχεται είναι πως μόνο βλαξ θα επιχειρούσε σοβαρή εμπλοκή τύπου Ιράκ στη Συρία. Μην ξεχνάς ότι εδώ στη μάχη είναι η Χεζμπολά. Και Χεζμπολά σημαίνει 100.000 πύραυλοι έτοιμοι να φύγουν από το το νότιο Λίβανο προς το Ισραήλ. Και τότε το Ισραήλ θα χτυπήσει το Λίβανο. Και μετά θα γίνει το σώσε...

Και για το σώσε που γίνεται περίπου τρία χρόνια στη Συρία -τι λες;

Ο πιο βρώμικος πόλεμος που έχω ζήσει σ' όλη μου τη ζωή είναι αυτός εδώ. Αντάρτικες συμμορίες που δεν ακούν κανέναν. Από 50 μέχρι 150 μέλη. Αυτοαποκαλούνται κατίμπα που σημαίνει διμοιρία. Ανεξέλεγκτες. Σκοτώνουν κι αλληλοσκοτώνονται, συνήθως γιατί δεν τα βρίσκουν στη μοιρασιά της λείας από τα σπίτια που έχουν κλέψει. Πάρα πολλοί πρώην κατάδικοι. Αλ Κάιντα οι περισσότεροι. Η Νούσρα, η Νταουλάτ αλ Ισλάμ φι Μπιλάντ αλ Σαμ και κάποιες ομάδες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού είναι αυτές που πρωτοστατούν. Η Νούσρα έχει ήδη επιβάλλει ισλαμικό νόμο στις περιοχές που ελέγχει και απαγορεύει στις γυναίκες να κυκλοφορούν χωρίς μαντήλα. Κυρίως στη Ράκα και το Χαλέπι.'Επειτα, είναι οι βιασμοί. Πολλοί βιασμοί. Παιδιά, Γυναίκες. Στις αρχές του χρόνου εκπαίδευα γιατρούς στη Ράκα. Βόρεια Συρία. Γνωρίζω έναν καταπληκτικό άνθρωπο που προσπαθούσε να φυγαδεύσει τη γυναίκα και τις τρεις του κόρες στην Τουρκία. Κλαίγοντας και ουρλιάζοντας μου περιέγραφε πώς δεν τα κατάφερε, διότι ένας αντάρτης σ' ένα μπλόκο απαιτούσε για να τους αφήσει να προχωρήσουν να περάσει μία ώρα με μία από τις μικρές. Άκου κι αυτή την ιστορία. Μια κοπέλα μου φέρνει την τραυματισμένη αδελφή της στο νοσοκομείο. Και την επομένη μπαίνει κλαίγοντας στο γραφείο και μου λέει ότι ένας αντάρτης απέξω την απειλεί πως αν δεν πάει μαζί του θα κάνει κακό και στην τραυματία και σ' όποιον πετύχει από την οικογένειά τους. Έχουν θησαυρίσει αντάρτες. Με βαλίτσες περνάνε τα δολάρια στην Τουρκία για ν' αγοράσουν τάχα μου πετρέλαιο και είδη πρώτης ανάγκης. Κάθε καρυδιάς καρύδι είναι εδώ. Ιορδανοί, Υεμενίτες, Τσετσένοι, Τυνήσιοι, Λίβυοι. Μόνο οι Λίβυοι είναι 7000. Μαχητές που είχα γνωρίσει εκεί τους είδα κι εδώ. Ντοκτόρ Ντιμίτρις, ντοκτόρ Ντιμίτρις - μου φώναζε από μακριά ένας τις προάλλες.

Βρε Ιμάντ εσύ είσαι;

Εγώ, ντοκτόρ. Τι κάνεις εδώ;

Τη δουλειά μου.

Κι εγώ τη δικιά μου ντοκτόρ...

Ένας άλλος, σύρος αυτός, μου έλεγε -ήταν ωραία χώρα η Συρία. Την καταστρέψαμε.

Και γιατί πολεμάς τότε;

Ε, αφού παίρνω 1200 δολάρια το μήνα...

Και δεν είναι μόνο τα 1200, δηλαδή ο μισθός που τους κόβουν σαουδάραβες και καταριανοί που δεν θέλουν τον 'Ασαντ, είναι κι η λεία απ' το πλιάτσικο. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που παρακαλάνε να μην τελειώσει ο πόλεμος. Όχι ότι το καθεστώς είναι καλύτερο... Γι αυτό σου λέω -ο πιο βρώμικος πόλεμος που έχω ζήσει μέχρι σήμερα.


Να φύγεις πάντως δεν λες...

Όχι. Δηλαδή, ναι. Πρέπει να φύγω τώρα. Είμαι στο δεύτερο υπόγειο που έχω τον υπολογιστή. Το νοσοκομείο είναι από πάνω. Πρέπει να γυρίσω. Έχουν έρθει κάποιοι τραυματίες. Ο συριακός στρατός έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση από το μεσημέρι . Συνέχεια έρχονται τραυματίες. Με φωνάζουν. Πάω πάνω να δω...

karchilaki

Πολύ υψηλή Πηγή πληροφοριοδότη επιβεβαιωνει ότι γίνεται κρυφή μεταφορά πυρηνικών κεφαλών από τους Αμερικάνους !!


Η είδηση δίνεται όπως την βρήκαμε αμετάφραστη...γιατί συγνώμη δεν έχω κοιμηθεί για μέρες ..όποιος μπορεί ας το μεταφράσει ..εγώ πάω να λιποθυμήσω !

Και για όσους θέλουν μουσικουλα να τους θυμίσω το χτεσινό τραγουδάκι που αναρτησα!

http://www.katohika.gr/2013/09/stranger-yiarem.html

The brief report from the top level military source, which was written in a rush to get the information out, reads:

“Dyess is beginning to move out nuclear war heads today. I got a tap from DERMO earlier. He said it was the first time they have been even acknowledged since being put there in the 80′s. No signature was required for transfer… There was no directive. He said that Dyess Commander was on site to give authority to release. No one knew where they were going really, but the truck driver said to take them to South Carolina and another pick up will take them from there.”

The fact that this transfer was not signed for and there were no papers is key. It shows how the military is now secretly operating with the transfer of nuclear weapons, and what’s more, we know that DERMO (a military base in Florida) is a hotbed of special operations. Why is DERMO operating the nuclear warheads out of Dyess Air Force base with no paper trail? This shows that this is a highly secretive, black ops style move here that the military does not want on record.

The fact is that they don’t move all of these assets unless they plan on using them. Nuclear warheads are not simply moved to the East Coast for no reason, and the bottom line is that these missiles are likely being used for something even much greater than Syria.

Well what the hell is this about? Surely we are not about to nuke Syria right? Why would we? Or maybe this is going to be some flase flag operation? Maybe it is nothing at all but it is highly unusual and tat alone speaks volumes. Stay tuned.. -Mort



Μουρατίδης: «Έχω πάει με 17 άτομα ταυτόχρονα»!

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοπαραγωγός σε μια ανατρεπτική συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ». 

Αποκαλυπτικός-όπως άλλωστε το συνηθίζει- ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Όσα είπε ο Νίκος Μουρατίδης στη συνέντευξή του: 

-Η πρώτη σας ερωτική εμπειρία;
Όταν ήμουν 14 ετών, στο Γυμνάσιο.

-Υπήρξατε στη ζωή σας …»μηχανή του σεx»;
Πολύ…

-Έχετε συνευρεθεί ερωτικά με περισσότερους από τρεις ανθρώπους;
Θεέ μου… Τι ερώτηση είναι αυτή; Το ρεκόρ μου είναι 17! Ναι, ναι, άκουσες πολύ καλά. 17!

-Έχετε κάνει cyber-seχ;
Φυσικά… Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα γύρω από το σεχ. Και διαδικτυακό και τηλεφωνικό και όρθιο και ξαπλωτό και σε δημόσιο χώρο.

-Πότε δοκιμάσατε για πρώτη φορά χασίς;
Στα φοιτητικά μου χρόνια.

-Άλλες ναρκωτικές ουσίες;
Ναι, βέβαια. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, αλλά καμία τέτοια ουσία δεν με ενθουσίασε τόσο ώστε να συνεχίσω. Ήμουν πάντα natural high.

-Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μαζί με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αποτέλεσαν τα κυρίαρχα πρόσωπα του καλοκαιριού με τη μεταγραφή τους στον ΑΝΤ1. Σας αρέσουν;
Δεν τους έχω παρακολουθήσει για να μπορέσω να κρίνω. Πάντως, απ' ότι βλέπω και διαβάζω πάρα πολύ συχνά στον Τύπο, δεν νομίζω ότι είναι του γούστου μου.

-Ήσουν καλεσμένος στις εκπομπές τους;
Ποτέ. Δεν νομίζω ότι τους είμαι χρήσιμος.

ΣΟΚ: Οι πρώτοι τσιπαρισμένοι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι γεγονός!


Το προσχέδιο νόμου για το ηλεκτρονικό βραχιόλι κράτησης. Στο πόδι αντί για το χέρι. Ποιους αφορά. Αντιμέτωπη με τον προβληματισμό πολλών βουλευτών της Επιτροπής της Βουλής για τη μελέτη του σωφρονιστικού συστήματος, βρέθηκε την Τετάρτη η νομοπαρασκευαστική επιτροπή που εισηγήθηκε τις διατάξεις για τα μέσα ηλεκτρονικής επιτήρησης υποδίκων, καταδίκων και εν αδεία κρατουμένων.

Για το πρωτοποριακό, για τη χώρα μας, μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης και το προσχέδιο νόμου που τέθηκε ήδη σε δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο Δικαιοσύνης, ενημέρωσαν την κοινοβουλευτική επιτροπή… η πρόεδρος Χρυσούλα Παπαταξιάρχη και τα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, Ευτύχιος Φυτράκης και Ευαγγελία Μήτρου.

Το προσχέδιο νόμου περιγράφει τρεις κατηγορίες επιτηρουμένων:
- Κρατούμενοι, που έχουν καταδικαστεί με στερητικές της ελευθερίας ποινές, θα μπορούν να κάνουν χρήση των νέων διατάξεων και να αποφυλακίζονται, υπό τον όρο του κατ΄ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση, εφόσον έχουν εκτίσει μέρος της ποινής.

- Για το καθεστώς της προσωρινής κράτησης, ο ανακριτής θα μπορεί να αποφασίζει την ηλεκτρονική επιτήρηση προκειμένου η προσωρινή κράτηση να είναι το έσχατο δικονομικό μέσο.

- Η ηλεκτρονική επιτήρηση είναι δυνατό να έχει εφαρμογή και για τη χορήγηση αδειών σε κρατούμενους.

Σε όλες τις περιπτώσεις απαιτείται η συναίνεση του κατάδικου ή του υπόδικου, ενώ το κόστος των ηλεκτρονικών μέσων επιτήρησης φέρει ο κατηγορούμενος και αν κριθεί με ειδική αιτιολογία ότι στερείται την οικονομικής δυνατότητας να το καταβάλει, θα το καλύπτει το κράτος.

Τι γίνεται στις περιπτώσεις παραβίασης της ηλεκτρονικής επιτήρησης; Το ηλεκτρονικό βραχιόλι θα μπορεί πολύ δύσκολα να παραβιαστεί και, αν συμβεί η παραβίαση, θα χτυπήσει συναγερμός. «Το πιθανότερο είναι πως το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης θα είναι χαλκάς στο πόδι, που δεν φαίνεται κιόλας» είπε το μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής Ευαγγελία Μήτρου, επισημαίνοντας ότι το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης δεν θα πρέπει να προσβάλλει την προσωπικότητα και να είναι εμφανές ότι φέρει επάνω του ο επιτηρούμενος.

Το βάρος των αποφάσεων παραμένει στα αρμόδια όργανα, ανακριτής, δικαστικό και πειθαρχικό συμβούλιο αλλά πάντα με τη συναίνεση του κρατούμενου. Επιδιώχθηκε η ηλεκτρονική επιτήρηση να είναι ένα ήπιο μέτρο, που θα εξυπηρετεί την ασφάλεια και δεν θα είναι ιδιαίτερα επαχθές, είπαν τα μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής.

Όπως εξήγησε στους βουλευτές η πρόεδρος της νομοπαρασκευαστική επιτροπής Χρυσούλα Παπαταξιάρχη, ζητούμενο της επιτροπής ήταν να εισηγηθεί τρόπους εφαρμογής ηλεκτρονικής επιτήρησης στο πλαίσιο των μέτρων δικονομικού καταναγκασμού της απόλυσης υπό όρους και των αδειών κρατουμένων, με κύριο στόχο την αποσυμφόρηση των καταστημάτων κράτησης χωρίς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια.

Απόλυση υπό όρους

Όπως εξήγησαν, ειδικότερα, τα μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, το μέτρο της ηλεκτρονικής επιτήρησης αποφασίστηκε να έχει εφαρμογή μόνο σε κατάδικους με ποινές πρόσκαιρης ή ισόβιας κράτησης.Η απόλυση υπό όρους θα γίνεται με συναίνεση του κατάδικου, ο οποίος θα υποβάλει αίτηση.

Καθορίστηκε ελάχιστος πραγματικός χρόνος του κατάδικου στο κατάστημα κράτησης, προκειμένου ο κατάδικος να αποκτήσει το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για την απόλυσή του υπό ηλεκτρονική επιτήρηση και ορίστηκε ρητά ότι, σε αυτή την περίπτωση, ο απολυόμενος και ηλεκτρονικά επιτηρούμενος θα έχει το δικαίωμα να βγαίνει από το σπίτι του, προκειμένου να μπορεί να εργάζεται, να καταρτίζεται, να εκπαιδεύεται ή να συμμετέχει σε προγράμματα απεξάρτησης.

Με την εισαγωγή ενδιάμεσου σταδίου έκτισης της ποινής, επιδιώκεται η σταδιακή και ομαλή μετάβαση για τον κατάδικο, από το καθεστώς στέρησης της ελευθερίας, στην ελεύθερη κοινωνική ζωή. Επιπλέον, με την εισαγωγή αυτού του ενδιάμεσου σταδίου, διευκολύνεται και γίνεται ασφαλέστερη και η κρίση του δικαστικού συμβουλίου που, μετά τον χρόνο τής υπό ηλεκτρονική επιτήρηση απόλυσης, θα κρίνει και την απόλυση υπό όρο κατά το άρθρο 105 του Ποινικού Κώδικα. Δίνεται, συνεπώς, η δυνατότητα στο δικαστικό συμβούλιο να διαπιστώσει και να εκτιμήσει τη συμπεριφορά του καταδίκου όχι, πλέον, μέσα στη φυλακή, αλλά σε συνθήκες δοκιμασίας εκτός καταστήματος κράτησης.

Ανήλικοι σε ηλεκτρονική επιτήρηση

Ο θεσμός της απόλυσης, υπό τον όρο του κατ΄οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση, εισάγεται βέβαια και στο δίκαιο ανηλίκων που, λόγω της ηλικίας των δραστών, το σύνολο των ρυθμίσεων διέπεται από την αρχή της επιείκειας. Ο ανήλικος κρατούμενος θα έχει δηλαδή δυνατότητα να απολυθεί για κατ΄οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση νωρίτερα από όσα θα προβλεφθούν για τους ενήλικους δράστες. Αλλά και τυχόν παραβατική συμπεριφορά ανηλίκων προτείνεται να μην μπορεί να τους στερήσει πλήρως το δικαίωμα του κατ΄ οίκον περιορισμού υπό ηλεκτρονική επιτήρηση.

Αντί της προσωρινής κράτησης

Με το προσχέδιο που προωθείται από το υπουργείο Δικαιοσύνης, λαμβάνεται μέριμνα ώστε ο ανακριτής να έχει τη δυνατότητα, αντί της προσωρινής κράτησης, να επιβάλει την ηλεκτρονική επιτήρηση στον κατηγορούμενο και να τον αφήσει εκτός φυλακής. Ο θεσμός της ηλεκτρονικής επιτήρησης του κατ΄ οίκον περιορισμού θα είναι ένας αυστηρότερος περιοριστικός όρος και θα πρέπει, συνεπώς, να ερευνάται πρώτα από τον ανακριτή η δυνατότητα να αφήσει ελεύθερο τον κατηγορούμενο, με την υποχρέωση να τηρήσει κάποιον περιοριστικό όρο από αυτούς που ήδη ισχύουν στο Ποινικό Δίκαιο (εγγυοδοσία, παρουσία σε Αστυνομικό Τμήμα κλπ).

Όταν δε, διαπιστώνεται ότι δεν μπορεί να εξασφαλιστεί ελαφρύτερος περιοριστικός όρος, μετά να επιβάλλεται η ηλεκτρονική επιτήρηση και, τελευταία, να επιβάλλεται η προσωρινή κράτηση ως έσχατο μέτρο δικονομικού καταναγκασμού. Και πάλι προέχει η συναίνεση του κατηγορουμένου, ο οποίος θα πρέπει να έχει όμως γνωστή διαμονή για την ηλεκτρονική του επιτήρηση.

Άδειες με ηλεκτρονική επιτήρηση

Για την ηλεκτρονική επιτήρηση σε αδειούχους κρατούμενους, στόχος των προωθούμενων διατάξεων είναι να αυξηθεί ο αριθμός τους σε περιπτώσεις που τα αρμόδια όργανα των φυλακών είτε είναι, σήμερα, αρνητικά είτε ιδιαίτερα διστακτικά, λόγω της κοινωνικής ή ποινικής κατάστασης των κρατουμένων που ζητούν την άδεια. Μπορεί οι άδειες σε κρατούμενους να μην συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος των ελλείψεων θέσεων κράτησης, αλλά η φυσική απουσία κρατουμένων με άδεια αμβλύνει σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα του συνωστισμού στις φυλακές που, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι ασφυκτικός.

Η νομοπαρασκευαστική επιτροπή εισηγήθηκε δύο κύριες παρεμβάσεις στο σωφρονιστικό κώδικα.Η πρώτη παρέμβαση αφορούσε κρατούμενους που στερούνται στέγης ή οικογένειας και τους αλλοδαπούς που ενδέχεται να μην έχουν σταθερή διαμονή και δομημένο οικογενειακό περιβάλλον στη χώρα μας. Με τις ρυθμίσεις, η παρακολούθηση στις συγκεκριμένες περιπτώσεις κρατουμένων σε άδεια θα ανατεθεί, κατά κανόνα, σε υπηρεσίες επιμελητών ανηλίκων ή επιμελητών κοινωνικής αρωγής ή στην ΕΛΑΣ. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει με καταγραφή της γεωγραφικής θέσης του αδειούχου (γεωεντοπισμός) και εποπτεύοντα ρόλο θα έχουν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Δικαιοσύνης. Ειδικά για τους στερούμενους στέγης αλλοδαπούς, μια πιθανή επιλογή είναι η παραπομπή τους σε κάποιο από τα Κέντρα υποδοχής ή φιλοξενίας, αλλά μόνο προς εμφάνιση και διανυκτέρευση και όχι ως κλειστή φιλοξενία ή διαμονή.

Η δεύτερη παρέμβαση αφορούσε στους δράστες πράξεων με ιδιαίτερη απαξία, κατάδικοι με ισόβια ή με 25ετη κάθειρξη, και προωθείται με άδειες η ηλεκτρονική επιτήρηση κατ΄οίκον περιορισμού και ο γεωεντοπισμός τους.
Όχι στο εμφανές ηλεκτρονικό βραχιολάκι

Ως προς το τεχνικό σκέλος της ηλεκτρονικής επιτήρησης, δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί τα μέσα της επιτήρησης διότι αλλάζουν διαρκώς. Σε κάθε περίπτωση, η νομοπαρασκευαστική επιτροπή εισηγείται το τεχνικό μέσο να επιλεγεί και με κριτήριο τον σεβασμό της προσωπικότητας (να μην είναι ορατό το συγκεκριμένο μέσο επιτήρησης, ώστε να μην βλέπει ο οποιοσδήποτε ότι κάποιος άνθρωπος είναι υπό ηλεκτρονική επιτήρηση). Δεν πρόκειται δηλαδή, να είναι ένα ορατό βραχιολάκι. Το ηλεκτρονικό μέσο που θα φέρει το άτομο υπό επιτήρηση αλλά και το όλο σύστημα θα πρέπει να επιλεγεί με τρόπο που να οδηγεί στον ελάχιστο αναγκαίο αριθμό δεδομένων που θα τηρούνται σε σχέση με το άτομο αυτό. Επίσης, όλο το σύστημα θα είναι υπό τον έλεγχο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

briefingnews.gr



Κρεμάστηκε στο κελί του το τέρας του Κλίβελαντ!

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο Άριελ Κάστρο, ο επονομαζόμενος και τέρας..

του Κλίβελαντ, ο οποίος είχε απαγάγει και βiαζε επί μια δεκαετία τρεις γυναίκες, τις οποίες κρατούσε φυλακισμένες στο σπίτι του.

Ο Άριελ Κάστρο είχε καταδικαστεί την 1η Αυγούστου σε ισόβια κάθειρξη. Είχε συλληφθεί στις αρχές Μαΐου αφού ένα από τα θύματά του, η Αμάντα Μπέρι, κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι στο Κλίβελαντ όπου ο 53χρονος πρώην οδηγός σχολικού λεωφορείου κρατούσε κλειδωμένες τις τρεις γυναίκες.

Ο Κάστρο κρατούνταν σε φυλακή του Όριεντ, στο Οχάιο, απομονωμένος από τους άλλους εγκλείστους για να μην κινδυνεύσει από αυτούς.

Βρέθηκε από το προσωπικό της φυλακής απαγχονισμένος στο κελί του. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και περίπου 90 λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του, δήλωσε η Τζοέλεν Σμιθ, εκπρόσωπος την σωφρονιστικών αρχών του Οχάιο.

Σάλος στην Πάτρα: Αλλοδαπές ιερόδουλες έκαναν σεx με πελάτες σε δημόσια θέα!

Την ώρα που η παράνομη ποpνεία στην Πάτρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, οι αλλοδαπές κοπέλες, κυρίως Αφρικανές, που κάνουν πεζοδρόμιο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης βγαίνουν στις πιάτσες όλο και πιο νωρίς, ενώ δε διστάζουν μάλιστα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δημόσια θέα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γεμίζουν με τις αλλοδαπές από νωρίς το βράδυ, με τις κοπέλες να προσπαθούν να αρπάξουν όποιον περαστικό θεωρούν ότι μπορεί να είναι πιθανός πελάτης τους. Πιάνουν την κουβέντα με ηλικιωμένους, ενώ επιδεικνύουν τα κάλλη τους και σε διερχόμενους οδηγούς. 

Όταν μάλιστα κάποιος από τους πεζούς δεχθεί τις «προσφορές» τους, δεν απομακρύνονται και πολύ από την περιοχή για να τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάρκινγκ που βρίσκονται στο κέντρο καθώς και σκοτεινά και απόμερα σημεία, έχουν μετατραπεί σε «υπαίθριους οίκους ανοχής». 

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της Πάτρας, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πέσει, στην κυριολεξία, «πάνω» σε τέτοιου είδους γρήγορες συνευρέσεις.

Αλλά και με όσους διαθέτουν αυτοκίνητο οι επαφή δεν γίνεται πλέον σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά σε κοντινά σημεία της πόλης που προσφέρονται για τέτοιου είδους «δουλειές».


Τζαμί και πάλι η Αγία Σοφία;

Την έντονη αντίδραση του Τάγματος των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέα του Οικουμενικού Πατριαρχείου έχει προκαλέσει το ενδεχόμενο μετατροπής της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί.

Όπως αναφέρει η Hurriyetdailynews, σε ανακοίνωση του Τάγματος του Αποστόλου Ανδρέα τονίζεται ότι ενισχύεται το σενάριο της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. 

"Υπάρχουν ενδείξεις ότι καλλιεργείται στην κοινή γνώμη η αντίληψη ότι η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, το σύμβολο της χριστιανικής πίστης, πρέπει να μετατραπεί σε τζαμί" τονίζεται.

Η ανακοίνωση υπενθυμίζεται επίσης ότι πριν λίγους μήνες ένας τούρκος πολίτης είχε υποβάλλει στην Εθνοσυνέλευση αίτημα για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επικρίνει παράλληλα ένα άρθρο, που δημοσιεύθηκε στο επίσημο περιοδικό των Τουρκικών Αερογραμμών "Skylife", φέτος τον Αύγουστο, που τιτλοφορείτο "Αγία Σοφία: Το Τζαμί των Σουλτάνων" και στο οποίο αναφερόταν στην επιστροφή του μουσείου στην πρότερη "πνευματική αύρα" ως τζαμί.

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι το άρθρο αυτό είχε μια μονοδιάστατη προσέγγιση της ιστορίας, κάτι που είναι "απαράδεκτο".

"Η επιλεκτική παρουσίαση της αληθινής ιστορίας της Αγίας Σοφίας, μιας ιστορίας που μεταμόρφωσε έθνη και πολιτισμούς, είναι απαράδεκτη" αναφέρεται.

Υπενθυμίζεται ότι σε τζαμί έχουν μετατραπεί ο ιστορικός ναός της Αγίας Σοφίας της Νίκαιας και η Αγία Σοφία Τραπεζούντας.

Μέχρι το 1930 στο χώρο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη γίνονταν μουσουλμανική προσευχή, ενώ το 1934 το μεγαλοπρεπές κτίσμα έγινε μουσείο και από τότε το επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο.

nooz.gr

Bloomberg: «Αφού ζούσατε τόσα χρόνια με δανεικά, ζήστε και με ληγμένα»


Ένα νέο προκλητικό άρθρο «νουθεσίας» του Ελλήνων δημοσιεύει το πρακτορείο Bloomberg, σε σχέση με την πώληση προϊόντων που η ημερομηνία λήξης έχει περάσει.. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο ελληνικός Τύπος κάνει λάθος, αποδίδοντας το μέτρο στη νέα διαχωριστική γραμμή που χαράσσεται μεταξύ πλουσίων και φτωχών…

Με τίτλο «Τα ελληνικά σούπερ μάρκετ θα πουλάνε πλέον ληγμένα τρόφιμα», το Bloomberg υπενθυμίζει ότι οι Έλληνες για πολλά χρόνια ζούσαν πέραν των δυνατοτήτων τους.

Αυτή ήταν και η κύρια αιτία της κρίσης. Πλέον πρέπει να συνηθίσουν στη λιτότητα, μέρος της οποίας είναι και τα νέα εκπτωτικά ράφια με τα »ληγμένα» στα σούπερ μάρκετ.

tsantiri

100.000 δολάρια για το δαχτυλίδι του Χίτλερ


Ένα επίχρυσο δαχτυλίδι με μια σβάστικα φτιαγμένη από ρουμπίνια, που φέρεται ότι ανήκε στον Αδόλφο Χίτλερ, πρόκειται να πωληθεί σε δημοπρασία τις προσεχείς εβδομάδες....

Επί χρόνια το ασημένιο δαχτυλίδι είχε χαθεί όμως πρόσφατα βρέθηκε. Πιστεύεται ότι το είχε δωρίσει στον ηγέτη των ναζί ο χρυσοχόος Καρλ Μπέρτολντ και η αξία του κυμαίνεται από 75.000 ως 100.000 δολάρια, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Alexander Historical Auctions ο οποίος εδρεύει στο Τσέζαπικ του Μέριλαντ.

Ο Μπέρτολντ ήταν απόλυτα αφοσιωμένος στον Χίτλερ, καθώς οι δουλειές του αναπτύχθηκαν ραγδαία επί των ημερών των Ναζί, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών. 

Μόλις μερικές εβδομάδες αφότου οι ναζί κατέλαβαν την εξουσία, ο ίδιος ο Μπέρτολντ φέρεται ότι διηύθυνε την εκκαθάριση της σχολής καλών τεχνών Σταντελσίλε της Φραγκφούρτης, απομακρύνοντας εκείνους που οι ναζί αποκαλούσαν "εκφυλισμένους" καθηγητές, ανάμεσά τους τον Μαξ Μπέκμαν και άλλων "υπηρετών της μπολσεβίκικης εβραϊκής κουλτούρας".

Το δαχτυλίδι ανήκε κατά καιρούς σε διάφορους συλλέκτες. Ο τελευταίος απεβίωσε πριν από δύο χρόνια κι ένας εγγονός του ανέθεσε στον οίκο δημοπρασιών να το πωλήσειΣτο φανταχτερό δαχτυλίδι κυριαρχεί, στο κέντρο, μια σβάστικα που σχηματίζεται από ρουμπίνια και περιβάλλεται από φύλλα δρυός, σε μια ελαφρά διάστικτη επιφάνεια, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών. Θα πωληθεί μαζί με μια γυαλιστερή ασημένια θήκη σε σχήμα υφηλίου με μια σβάστικα. 

Η επίχρυση επικάλυψη 24 καρατίων έχει φθαρεί και σχεδόν ολοκληρωτικά χαθεί από την επιφάνεια του δαχτυλιδιού.

Ο οίκος δημοπρασιών υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν πως το δαχτυλίδι είναι αυθεντικό. Τα έγγραφα αναφέρουν ότι το βρήκε ένας Αμερικανικός στρατιωτικός στο πλημμυρισμένο υπόγειο ενός κτιρίου που χρησιμοποιούσαν οι ναζί στο Μόναχο, στα τέλη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το δαχτυλίδι ανήκε κατά καιρούς σε διάφορους συλλέκτες. Ο τελευταίος απεβίωσε πριν από δύο χρόνια κι ένας εγγονός του ανέθεσε στον οίκο δημοπρασιών να το πωλήσει.

Συγκλονίζει το βίντεο για κακοποιημένα παιδιά από τη Unicef – Δείτε το...

Ένα πρωτότυπο και συγκινητικό βίντεο κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για βίντεο που αποτελεί μέρος της ενημερωτικής εκστρατείας της Unicef για τα κακοποιημένα παιδιά. Guest star στο βίντεο ο ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός Λίαμ Νίσον
Δείτε το βίντεο:


Η Αλβανίδα που ντρόπιασε τους Αλβανούς - Βίντεο

«Εαν μετά από μια καταστροφή μπορούσα να σώσω έναν μόνο άνθρωπο θα προτιμούσα να είναι Έλληνας και όχι Αλβανός»

Πέσαμε πάνω σε ένα βίντεο απ' την παλιά εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με τίτλο η στιγμή της αλήθειας. 

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, διαγωνιζόμενη ήταν η νεαρή Αλβανίδα Πάμελα Μπεκάρι. 

Οι αποκαλύψεις που κάνει για την προσωπική της ζωή κατά την διάρκεια της εκπομπής άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, ακόμα και η ίδια της η μάνα αηδίασε. 

Το βίντεο αυτό εντόπισε συμπατριώτης της και το ανέβασε στο youtube πριν λίγους μήνες με τίτλο "Πάμελα Μπεκάρι: Αυτή είναι η Αλβανίδα που μας ντρόπιασε" 
Δείτε τα βίντεο:
  
eglimatikotita

Τα ζώδια σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Έχετε συνηθίσει πλέον τις αλλαγές πάνω σε θέματα που αφορούν τις επιδόσεις σας και γενικά την όλη διαχείριση μιας κατάστασης. Ένα γενικό ξεσήκωμα μέσα στον χώρο της δουλειάς σας για να ξεσκαρτάρετε οτιδήποτε παλιό και άχρηστο θα σας έκανε καλό. Το ίδιο και για την διατροφή σας γιατί μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι. Φυσικά χρειάζεται να γεφυρώσετε κάποια ανόμοια πράγματα για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Η εμβάθυνση σε λεπτομέρειες και σε θέματα τα οποία βαριέστε ή δεν ασχολείστε και πολύ θα σας βοηθούσε γιατί θα είχατε την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε όλη την ευχέρεια να κάνετε κινήσεις που είναι πολύ ξεκάθαρες και σταθερές. Το ότι δεν φοβάστε να ρισκάρετε αυτό θα βοηθήσει στο να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν την κατάκτηση και το κέρδος. Η δημιουργία σας θα γίνει πιο ξεκάθαρη και θα δείτε ακριβώς πως πρέπει να φερθείτε σε ένα ερωτικό θέμα γιατί πλέον θα είστε σίγουροι τι θέλετε και τι όχι. Η επαφή με τον Ιχθύ θα γίνει σε πλαίσια και δεν θα παρασυρθείτε ούτε ό ένας αλλά ούτε και ο άλλος σε σκέψεις και συναισθήματα που τελικά μπορεί να μην είναι αληθινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια έντονη αλλά και δύσκολη ημέρα γιατί θα ξεκαθαρίσει μέσα σας ακριβώς τι είναι το σωστό να κάνετε και μπορεί να μην σας αρέσει. Μερικοί έχετε παρουσιάσει δείγματα εμπιστοσύνης σε κάποιες συνεργασίες αλλά τώρα θα βγουν στην επιφάνεια τα αληθινά προβλήματα. Κάποιες κρούσεις από συγγενικά πρόσωπα για ένα κοινό ακίνητο που σας απασχολεί ίσως να μην σας αρέσουν γιατί δεν έχουν αυτά που εσείς θέλετε για να είστε δικαιωμένοι. Αλλά μην ανησυχείτε γιατί τουλάχιστον θα έχετε όλη την αλήθεια μπροστά σας και δεν θα υπάρχουν αμφιβολίες για την άλλη πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλετε οτιδήποτε κάνετε να γίνει μέσα σε διαφάνεια και σε μεγαλύτερη αλήθεια για αυτό θα έχετε κατά νου όταν πάτε να συζητήσετε ή να κάνετε μια νέα συμφωνία να είστε πολύ σίγουροι για αυτό που θέλετε. Επίσης τα θέματα υπηρεσίας και προσφοράς μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας απασχολήσουν. Η διατροφή σας θα νιώσετε ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή και βελτίωση για να έχετε δύναμη και αντοχές τον χειμώνα. Η αρχειοθέτηση των βιβλίων και των χαρτιών σας θα σας βοηθήσει να νιώσετε μέσα σας περισσότερο σε ετοιμότητα και σε εγρήγορση.

ΛΕΩΝ
Αναλογίζεστε ότι έχετε ανάγκη να κάνετε ένα γενικό συμμάζεμα κυρίως στα οικονομικά σας γιατί μερικές φορές χάνετε την μπάλα. Για αυτό μην δίνετε αλλού το βάρος σας αλλά καλύτερα να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα γιατί θα νιώσετε μετά ανακουφισμένοι και καθαροί. Όταν γενικά χρησιμοποιείτε πρακτικά συστήματα βλέπετε ότι μετά γίνεστε περισσότερο σίγουροι για την επιτυχία σας και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Η αλήθεια που θα φανερωθεί για το θέμα ενός ακινήτου θα σας ξεμπλοκάρει αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα αυτό που θέλετε σαν άτομα να κάνετε και να το εκφράσετε προς τα έξω. Η δράση σας θα οφείλετε στο ότι δεν θα φοβηθείτε να κάνετε κινήσεις που θα είναι κάπως έξω από τις συνήθειες σας αλλά θα είναι πολύ δυναμικές και αληθινές γιατί θα αντιληφθείτε τον πραγματικό ή εσωτερικό σκοπό σας πιο εύκολα. Η νέα αρχή που θα κάνετε θα είναι απαλλαγμένη από όλες τις πεποιθήσεις που σας βαραίνουν γιατί έχετε πάρει απόφαση να ξεκόψετε από κάποιες συνήθειες που είναι βλαπτικές. Μπορεί βέβαια όλα αυτά να επιταχυνθούν με ένα ξαφνικό γεγονός αλλά να θυμάστε ότι γίνονται για το δικό σας καλό.

ΖΥΓΟΣ
Αναλογίζεστε τι θα πρέπει να μάθετε αυτή την περίοδο ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο που αφορά στην ψυχολογία σας. Το σίγουρο είναι ότι η βαθιά πίστη και η διάθεση για να προσφέρετε σε άτομα που έχουν ανάγκη την βοήθεια σας θα είναι αυτό που θα σας δώσει το έναυσμα για την αλλαγή. Η κρυφή σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα χρειαστεί αλλαγές και επειδή το βλέπετε και εσείς κάτι θα κάνετε προκειμένου το τοπίο να είναι πλέον καθαρό. Η ένταση που κυριαρχούσε σίγουρα έχει μετριαστεί και την θέση της παίρνει μια πιο ήρεμη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και θα το κάνετε όσο μπορείτε πιο γρήγορα. Μια εφ όλης της ύλης ματιά με άλλη διάθεση θα σας δώσει το ακριβές αποτέλεσμα που θέλετε. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους αλλά τώρα θα σας αποκαλυφτεί με ποιο τρόπο θα πρέπει να είστε μαζί τους. Κυρίως η συμμετοχή σας σε μια ομάδα θα είναι περισσότερο ξεκάθαρη και με σημαντικό ρόλο γιατί μερικές φορές νιώθατε παρείσακτοι αλλά τελικά δεν ήταν ακριβώς έτσι, εσείς είχατε αυτή την διάθεση. Όσο πάντως βάζετε στόχους να κρατηθεί η φιλία που έχετε ή μια ομάδα που θέλετε να ενταχθείτε καθαρή, τόσο καλύτερα θα είναι για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η ημέρα που μέσα από πολύ προσπάθεια κυρίως με την δουλειά σας θα ανταμειφθείτε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς νιώθετε και τόσο καλά αφού είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο δεν έχετε και πάρα πολύ ενέργεια. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει βελτιώσετε την διατροφή σας και τον τρόπο που ξεκουράζεστε και από την άλλη να μειώσετε το άγχος και το στρες γιατί θα βγουν έντονα ψυχοσωματικά θέματα. Το να ζείτε στο εδώ και τώρα είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία και ίσως να ήρθε η ώρα που εσείς θα πρέπει να το κάνετε πράξη συνέχεια γιατί μερικές φορές το ξεχνάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιμένετε κάποιες απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να τοποθετηθείτε απέναντι σε κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Αυτό που θέλετε είναι να τελειώνετε με την γραφειοκρατία που μερικές φορές σας κουράζει και να μπείτε στο ζουμί του θέματος. Αυτό βέβαια δεν ήταν εύκολο να το δείτε αλλά τουλάχιστον θα σταματήσετε να παιδεύεστε γιατί νιώθετε μόνιμα υπεύθυνοι και υπόλογοι για όλα αυτά που κάνετε. Η συμμαχία κάποιων ατόμων θα βοηθήσει και εσάς να ολοκληρώσετε το έργο σας. Να περιμένετε κάτι καλό στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε αποφασίσει ότι για να έχετε αλλαγές θα χρειαστούν υποχωρήσεις ή εξυπηρετήσεις σε τρίτους αλλά πρώτα πρέπει να δεχτείτε τους νέους όρους που θέτουν οι συνεργάτες σας ή ένας πρώην σύντροφος γιατί μπορεί να μην το παραδέχεστε αλλά είστε κατά κάποιο τρόπο εξαρτημένοι από αυτόν. Το ότι θέλετε να καθαρίσετε το τοπίο σε σχέση με τι οφείλετε και τι θα πρέπει εσείς να πάρετε μπορεί να σας φανεί δύσκολο και πολύ μίζερο, όταν θα τα βάλετε κάτω ένα-ένα αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα προς την απελευθέρωσή σας.

ΙΧΘYΕΣ
Τι πιο ιδανικό από την Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σας. Θα δείτε την πραγματικότητα σε όλο της το μεγαλείο και θα καταλάβετε πολύ πιο εύκολα τι πρέπει να κάνετε γιατί εδώ και καιρό είστε διχασμένοι πάνω σε πολλά θέματα. Πάντως όσο και να σας στεναχωρεί θα πρέπει να αναγνωρίσετε μια αλήθεια η οποία σας φέρνει αντιμέτωπους με άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Επειδή πιέζεστε αρκετά ίσως τώρα να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές για να έχετε αποτέλεσμα. Η ασχολία προληπτικά με την υγεία σας είναι πάντα πολύτιμη γιατί είναι το δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

Πηγή: astrology.gr


Ανέβασε τον πήχη: "Θέλω να ρίξω στο κρεβάτι μου 100.000 άνδρες"


Πολωνή θέλει να σπάσει το ρεκόρ γκίνες εραστών. Στόχος της να ρίξει στο κρεβάτι της 100.000 άνδρες από όλο το κόσμο.

Να βάζεις στόχους και να τους προσπαθείς να τους πετύχεις είναι πολύ όμορφο πράγμα. Η περίπτωση της 21χρονης Πολωνής  Ania Lisewska είναι χαρακτηριστική καθώς θέλει να σπάσει ένα ασυνήθιστο ρεκόρ γκίνες.

Η νεαρή κοπέλα έχει βάλει στόχο να ρίξει στο κρεβάτι της 100.000 άνδρες απ' όλο το κόσμο. Για να το πετύχει αυτό σκοπεύει να ταξιδέψει σε κάθε γωνία του πλανήτη και να κάνει σεξ με καθ' έναν από αυτούς τους 100.000 για 20 λεπτά κάθε φορά.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται η νεαρή κοπέλα επιθυμεί να ρίξει στο κρεβάτι της 100.000 άντρες από όλα τα μέρη του κόσμου.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς για να σπάσει αυτό το ρεκόρ θέλει σχεδόν τέσσερα χρόνια αδιάκοπου σεξ. Επειδή όμως χρειάζεται να ξεκουράζεται, να τρώει  αλλά και να ταξιδεύει ο χρόνος θα πολλαπλασιαστεί.

"Λατρεύω το σεξ, τη διασκέδαση και τους άντρες", δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια,επισημαίνοντας ότι έχει αδυναμία στους Πολωνούς και τους Ευρωπαίους.

Όπως διαβάζουμε στην Huffington Post η 21χρονη λέει ότι το σεξ στην Πολωνία είναι ακόμη ταμπού και κανείς δεν μπορεί να εκπληρώσει όπως θέλει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις.
Μέχρι σήμερα έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με μόλις 284 άντρες.

Η σελίδα της στο facebook έχει πάρει φωτιά καθώς μέχρι στιγμής διαθέτει πάνω από 14.000 φίλους.


Ania Lisewska 100,000 Men από stefanelonikitelo Πηγή:HuffingtonPost

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger