Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΟΡΤΙΕΡΗΔΕΣ ΠΥΓΜΑΧΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΜΟΝΤΕΛΑ Η διαπλοκή της σύγχρονης εγκληματικότητας

Σάββατο 27 Απριλίου 2013



Η Διονυσία Κουκίου «Σταρ Ελλάς» του 2008 συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία μαζί με την αδελφή της, τον γαμπρό της και τον πρωταθλητή πυγμαχίας Τάσο Μπερδέση, για την δολοφονία 38χρονο Παναγιώτη Τσίρκα σε μια υπόθεση που αναδύεται το γνωστό τρίπτυχο της σύγχρονης εγκληματικότηταςσ την Ελλάδα: Υπόκοσμος διαπλεκόμενος με μοντέλα και πυγμάχους πορτιέρηδες σε νυχτερινά κέντρα.

 Ο Φράγκος φέρεται ότι στις 20-04-2013 το μεσημέρι στην οδό Ανθέων στην Πάτρα να σκότωσε εν κινήσει τον 38χρονο Παναγιώτη Τσίρκα ενώ τραυμάτισε και δυο φίλους του τελευταίου ανάμεσά τους και 26χρονο αδελφό του καταζητούμενου για ληστείες τραπεζών Δημήτρη Βαρβαρέσου.

 Ο Φράγκος κατηγορείται ότι σκότωσε τον Τσίρκα σε αντίποινα για το φόνο του αδελφού του Κώστα που είχε δολοφονηθεί μόλις τρεις ημέρες πριν μαζί με φίλο του έξω από μπαρ της Πάτρας. Λέγεται πως τη δολοφονία των δυο «παρήγγειλε» ο Παν. Τσίρκας, αδελφός εν ενεργεία αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα.

 Η Δ.Κουκίου διέμενε στο Μπραχάμι μαζί με την αδελφή της και τον γαμπρό της που είναι «μετρ» σε πολύ γνωστό κέντρο διασκέδασης. Για υπόθαλψη κατηγορούνται και άλλα δυο άτομα που είχαν πάει επίσκεψη στο διαμέρισμα.

 Είναι ο Πατρινός πρωταθλητής πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης που πήγε με την φίλη του στο Μπραχάμι, καθώς με τον Φράγκο υπήρξαν συναθλητές. Το μοντέλο κρατείται όπως και οι άλλοι 4, σε αντίθεση με την αδελφή της που είναι έγκυος και αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.
 Η δίκη τους έχει προσδιοριστεί για την ερχόμενη Τρίτη στο Αυτόφωρο.

 defencenet.gr

Ανέκδοτο: Γυναίκα έχεις παχύνει


Ζεύγος κλασικών Ελλήνων σε παραλία. Εκείνη, ξαπλωμένη μπρούμυτα, εκείνος από πάνω την περιεργάζεται.
- Γυναίκα, να σου πω κάτι; Έχεις παχύνει; Ο πισινός σου είναι μεγάλος σαν ψησταριά!
Η γυναίκα φορτώνει αλλά δεν απαντά. Το βράδυ είναι καλεσμένοι σε σπίτι φίλων για barbecue. Μόλις βλέπει ο άντρας την ψησταριά, ζητάει μια μεζούρα, τη μετράει, μετράει μετά και τον πισινό της γυναίκας του και της ψιθυρίζει :
- Είχα δίκιο, ο πισινός σου είναι σαν ψησταριά ακριβώς!
Χαμηλών τόνων η γυναίκα, πάλι δεν απαντά. Το βράδυ γυρίζουν στο σπίτι, πέφτουν για ύπνο. Ο σύζυγος όμως έχει “ορεξούλες”. Στριφογυρίζει από δω, στριφογυρίζει από κει, χαϊδολογήματα, τριψίματα. Γρήγορα έρχεται η πληρωμένη απάντηση της γυναίκας :
- Δεν πιστεύω να θες να ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα λουκανικάκι τόσο δα;

Δεν υπάρχουν χειρότερες φωτογραφίες αρραβώνων από αυτές! Δείτε τες



Η στιγμή που ο καλός σου, σου κάνει πρόταση γάμου. Έλα, παραδέξου το...

Το έχεις φανταστεί εκατοντάδες φορές. Μονόπετρο, λουλούδια, όρκοι για αιώνια αγαπη και αφοσίωση... Και μετά, φωτογραφίες για να θυμάσαι τη στιγμή!

Πώς θα έβγαινες φωτογραφία την ημέρα του αρραβώνα σου; Ντυμένη νεράιδα μήπως; Ή, κάνοντας γκριμάτσα πίσω από τον σύντροφό σου;

Δες παρακάτω, μερικές από τις πιο “χαζές” φωτογραφίες αρραβώνων που τραβήχτηκαν ποτέ:







Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη: Κάποιοι θέλουν να με ξεφτυλίσουν!


Όσο περνά ο καιρός η «κόντρα» της αγαπημένης παρουσιάστριας με τους παπαράτσι ολοένα και μεγαλώνει...

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, οι φωτογραφίες που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πριν από την έναρξη του «πολέμου», οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη που δημοσιεύονταν στις σελίδες των περιοδικών ήταν -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακές. Η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια, μακιγιαρισμένη στην εντέλεια και με αψεγάδιαστο κορμί είχε γίνει φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού αλλά και η λατρεμένη όλων των γυναικών. Φωτογραφίες που τόνιζαν τη θηλυκότητά της, σαν να ήταν ένα διάσημο top model, ενώ παράλληλα έδειχναν πόσο όμορφη μπορεί να είναι μια εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών.

Το twitter άλλαξε τα πάντα
Μπορεί κατά τη διάρκεια των εκπομπών της να μη θέλει να δείξει το παραμικρό και να είναι η γνωστή Ελένη, αυτή που κατέκτησε δίκαια τον τίτλο της «βασίλισσας» της ελληνικής τηλεόρασης, όμως όταν τα φώτα σβήνουν έρχεται και η έκρηξη. «Κάποιοι θέλουν να με ξεφτιλίσουν» ουρλιάζει, βλέποντας τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου. Το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι! Οι τοίχοι του στούντιο δείχνουν πολύ λεπτοί για να «σταματήσουν» τις φωνές της.

Την προτρέπουν να καταφύγει στη λύση αγωγών
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι μόνο η Μενεγάκη που δεν κρύβει την οργή της για τις συγκεκριμένες «απαγορευμένες» φωτογραφίες. Έξαλλος είναι και ο σύντροφός της, που από την αρχή του δεσμού του με την «ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης είχε εκφράσει τη δυσφορία του γι' αυτό το ανελέητο κυνήγι από τους παπαράτσι.

Ο Ματέο, μάλιστα, είναι εκείνος που λέει στην πανέμορφη παρουσιάστρια ότι ίσως θα πρέπει ο πόλεμος αυτός να οδηγηθεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού ήρθε πλέον η ώρα να ξεκινήσει η ίδια τις αγωγές.

Η Ελένη, όμως, είναι ακόμα πάρα πολύ διστακτική για κάτι τέτοιο.

Ένας πόλεμος που συνεχίζεται...

ΣΟΚ: Απήγαγαν 13χρονη και την έκαναν σκλάβα του σεx


3 άνδρες απήγαγαν μια κοπέλα από τους δρόμους του Λονδίνου και επί 4 μέρες την κακοποιούσαν σεxουαλικά...

Οι Mohammed Sheikh, Hamza Ali και Suran Uddin συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν στη φυλακή από δικαστήριο της Βρετανίας για 8, 5 και 15 χρόνια αντίστοιχα.

Οι άνδρες που ζούσαν στο Ίπσουιτς βρήκαν την 13χρονη κοπέλα στο δρόμο και την ανάγκασαν να πάει σπίτι μαζί τους. Η νεαρή κοπέλα προερχόταν από οικογένεια με πολλά προβλήματα και την εκμεταλεύτηκαν, ακούστηκε στο δικαστήριο.

Οι άνδρες επί 4 μέρες την βίαζαν, αφού της είχαν δώσει ναρκωτικά και αλκοόλ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Εμφανίστηκαν άγγελοι στο Άγιο Όρος!


Στην φωτογραφία αυτή βλέπετε την παρουσία μικρών Αγγέλων που απεικονίζονται στην αναμνηστική φωτογραφία των προσκυνητών αυτών στο Άγιον Όρος.

Την φωτογραφία τράβηξε ένας γέροντας λέγοντας στους προσκυνητές: "Ελάτε γρήγορα να σας τραβήξω τώρα που κατεβαίνουν οι Άγγελοι".

Οι προσκυνητές όταν εμφάνισαν την φωτογραφία, είδαν ότι πίσω τους υπήρχαν Άγγελοι...
Εύχομαι να αξιώσει ο Θεός και εμάς να ζήσουμε κάτι παρόμοιο !!!

agioritikovima.gr

Τι συμβαίνει στον Harry Potter; Σοκάρει η νέα του εμφάνιση!


Ο λατρεμένος ήρωας της διάσημης σειράς ταινιών σόκαρε με πρόσφατη εμφάνισή του.

Ο λόγος για τον κινηματογραφικό Harry Potter, κατά κόσμον Daniel Radcliffe ο οποίος έφτασε στα ραδιοφωνικά στούντιο του BBC όπου επρόκειτο να δώσει συνέντευξη και όλοι απόρησαν με την υπερβολικά κουρασμένη του όψη.

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια του αλλά και το ατημέλητο λουκ, έκαναν πολλά ζευγάρια μάτια αλλά και φωτογραφικούς φακούς να στραφούν κατά πάνω του καθώς ο 23χρονος ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα τον λαμπερό και φρέσκο πρωταγωνιστή των ταινιών.

Πηγή: gossip-tv.gr

Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πρέπει να τρώμε αργά το βράδυ!


Αν βγει κάποιος για βραδινό φαγητό στην κεντρική Ευρώπη θα διαπιστώσει ότι τα εστιατόρια κλείνουν νωρίς. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ωστόσο τα σημαντικά οφέλη που αποκομίζουμε αν προγραμματίζουμε το δείπνο μας αρκετά νωρίς το βράδυ.

1. Όσοι τρώνε νωρίς το βράδυ και στη συνέχεια απέχουν από το φαγητό για 16 ώρες, είναι πιο αδύνατοι από εκείνους που τρώνε την ίδια ποσότητα θερμίδων, αλλά τσιμπολογούν όλο το εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με μια μελέτη στο Cell Metabolism. Οι ερευνητές υποψιάζονται ότι ένα μεγαλύτερο διάστημα μεταξύ των γευμάτων, επιτρέπει στο σώμα να επεξεργάζεται την τροφή πιο αποτελεσματικά. Παρατήρησαν ακόμη ότι ακόμη κι αν η διατροφή περιέχει περισσότερα λιπαρά, παίρνουμε λιγότερο βάρος όταν δεν τρώμε για 16 ώρες, από ό,τι αν τρώμε συχνά. Ένας σημαντικός λόγος για να μην τρώμε αργά το βράδυ.

2. Αποφύγετε τα μεγάλα γεύματα αργά το βράδυ. Σύμφωνα με το National Institutes of Health των ΗΠΑ, τα γεύματα αργά το βράδυ μπορεί να προκαλέσουν δυσπεψία που παρεμβαίνει στον ύπνο. Το ίδιο ισχύει και για το αλκοόλ. Ενώ ένα ποτό μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε πριν ξαπλώσετε και αποκοιμηθείτε, μόλις δύο αλκοολούχα ποτά μπορεί να σας στερήσουν ουσιαστικά τον βαθύ ύπνο και τον ύπνο REM (είναι το πέμπτο στάδιο του ύπνου και χαρακτηρίζεται από γρήγορες κινήσεις των ματιών, από εγκεφαλικά κύματα που δείχνουν ενεργοποιημένα και μοιάζουν με πολύ ελαφρύ ύπνο ή με την εγρήγορση, αλλά και από βαθιά χαλάρωση των μυών, παρόμοια με αυτή στο βαθύ ύπνο), γεγονός που σημαίνει ότι θα ξυπνάτε πιο συχνά. Οι διαταραχές του ύπνου που σχετίζονται με το αλκοόλ είναι χειρότερες στις γυναίκες, λένε οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Michigan.

3. Η τροφή χρειάζεται χρόνο για να αφομοιωθεί σωστά. Αν επιλέγετε να τρώτε νωρίς το βράδυ, δίνετε χρόνο στο σώμα σας να αφομοιώσει σωστά το φαγητό και μειώνετε τον κίνδυνο παλινδρόμησης του όξινου περιεχομένου του στομάχου προς τον οισοφάγο. Η ήπια δραστηριότητα μετά το φαγητό, όπως μια χαλαρή βόλτα, διευκολύνει την πέψη, επειδή το περιεχόμενο του στομάχου ωθείται προς το έντερο.

4. Το φαγητό κατά τη διάρκεια της ημέρας, προάγει τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό, τη διάθεση και την εγκεφαλική λειτουργία, ενώ η καθυστέρηση ή η παράλειψη γευμάτων, μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, σε εξάντληση και δυσάρεστη διάθεση. Αντί να πηγαίνετε για ύπνο πεινασμένοι, συνιστάται να τρώτε ένα ελαφρύ σνακ δημητριακών ή πλιγούρι βρώμης.

5. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όσοι τρώνε αργά το βράδυ, έχουν την τάση να τρώνε περισσότερο. Επιπλέον, μελέτες δείχνουν ότι το «τσιμπολόγημα» αργά το βράδυ, αυξάνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, ενός είδους λίπους που βρίσκεται στο αίμα. Όταν τρώμε, το σώμα μας μετατρέπει τις θερμίδες που δεν χρησιμοποιεί σε τριγλυκερίδια. Η αύξηση των τριγλυκεριδίων στο αίμα είναι επικίνδυνη καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αθηρωμάτωση των αρτηριών και για σοβαρές καρδιακές ασθένειες.


ΦΩΤΟ: Γόης του Hollywood βάζει πάγο στους... όρχεις του για αυτοσυγκέντρωση!


Τα πιο τρελά πράγματα φαίνεται πως κάνουν οι σταρ του Hollywood, για χάρη της... τέχνης.

Τα πρωτεία στην τρέλα όμως, παίρνει ο "χολιγουντιανός Λεωνίδας”, Gerard Butler.

Ο όμορφος γαλανομάτης ξεσήκωσε θύελλα... γέλιου με μια του δήλωση. Όπως τόνισε, έβαλε πάγο στους όρχεις του κατά τα γυρίσματα της ταινίας «ο Όλυμπος έπεσε», όπου και πρωταγωνιστούσε. Γιατί το έκανε; Είχε φουντώσει λέει τόσο πολύ, το άγχος του ήταν τόσο μεγάλο, η κούραση τόση πολύ, που είχε ανεβάσει τρελή θερμοκρασία σώματος... Τον συμβούλεψαν, λοιπόν, να τοποθετήσει κυψέλες με πάγο στους όρχεις του και αυτός το έκανε.

Όπως τονίζει ο ίδιος:« Όταν η ζέστη είναι αφόρητη δεν έχεις άλλη επιλογή. Αυτό το trick το έμαθα κατά τα γυρίσματα της ταινίας Timeline. Το είχα δοκιμάσει και τότε. Το ξέρω ότι δεν κάνει καλό στο αναπαραγωγικό μου σύστημα, αλλά πραγματικά μόνο έτσι ρυθμίζω τη θερμοκρασία του σώματός μου και αποκτώ αυτοέλεγχο και ηρεμία.»


Eva Longoria: Μετά το διαζύγιο έπαθα κατάθλιψη. Δεν έτρωγα τίποτα. Έπινα μόνο καφέ!


Για τις πολύ δύσκολες μέρες που έζησε μετά το διαζύγιο της με τον Tony Parker, μίλησε η Eva Longoria στην εκπομπή του Dr. Oz.

H διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι ήταν πραγματικά μια νοικοκυρά σε απόγνωση όταν χώρισε. Είχα πέσει σε κατάθλιψη είπε. Δεν έτρωγα τίποτα.Τρεφόμουν μόνο με καφέ!

Η Eva είπε στην εκπομπή πως γνώριζε ότι περνάει μια δύσκολη φάση της ζωής της λόγω του χωρισμού της αλλά δεν έιχε συνειδητοποιήσει πως βρισκόταν σε κατάθλιψη. Όταν πλέον το κατάλαβε απευθύνθηκε σε γιατρό και ζήτησε βοήθεια.

O γιατρός διαπίστωσε ότι η υγεία της ήταν σε κακή κατάσταση της έλειπε σίδηρος και βιταμίνες και της έδωσε ειδική δίαιτα και βιταμίνες. Μέσα σε τρεις μήνες ήταν καλύτερα. Σήμερα η Eva όπως βλέπεις και στη φωτογραφία από την εκπομπή είναι πολύ καλύτερα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένας νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή της.


http://www.tlife.gr/


ΣΟΚ: Δες τι παθαίνεις από τα πολλά αναψυκτικά!


Για κάθε 340ml ο κίνδυνος αυξάνεται κατά 22%...
Η κατανάλωση ενός ή περισσότερων αναψυκτικών με ζάχαρη κάθε μέρα αυξάνει τον κίνδυνο για εμφάνιση διαβήτη στο μέλλον, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα. Κάθε αναψυκτικό παραπάνω που πίνει κάποιος μέσα στην ημέρα, αυξάνει ανάλογα ο σχετικός κίνδυνος.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Ντόρα Ρομαγκουέρα του Imperial College του Λονδίνου, μελέτησαν τις διατροφικές συνήθειες περίπου 350.000 ατόμων σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες.

Η μελέτη έδειξε ότι για κάθε έξτρα 340 ml καθημερινής κατανάλωσης αναψυκτικών με ζάχαρη (δηλαδή περίπου όσο ένα αναψυκτικό), ο κίνδυνος για διαβήτη αυξάνεται κατά 22% σε σχέση με όσους πίνουν μόνο ένα αναψυκτικό το μήνα ή λιγότερο. Η κατανάλωση φρουτοχυμών δεν φαίνεται να αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης διαβήτη.

«Με δεδομένη την αύξηση της κατανάλωσης αναψυκτικών με ζάχαρη στην Ευρώπη, θα πρέπει να δοθούν στον πληθυσμό σαφή μηνύματα για τις ανθυγιεινές συνέπειες αυτών των ποτών», δήλωσε η υπεύθυνη της έρευνας.

Η ευρωπαϊκή μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει παρόμοια ευρήματα από προηγούμενες έρευνες στις ΗΠΑ, που έχουν συμπεράνει ότι τα αναψυκτικά με ζάχαρη συνδέονται με αύξηση του σωματικού βάρους και με καταστάσεις όπως ο διαβήτης τύπου 2. Η συγκεκριμένη χρόνια πάθηση, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πλήττει πάνω από 310 εκατ. άτομα παγκοσμίως.

«Το συμπέρασμα είναι ότι τα αναψυκτικά με ζάχαρη δεν κάνουν καλό. Δεν έχουν θρεπτική αξία και, όπως δείχνουν τα στοιχεία, η καθημερινή κατανάλωσή τους μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2», δήλωσε ο Πάτρικ Γουλφ από το University College του Λονδίνου.

«Από μόνα τους, τα αναψυκτικά με ζάχαρη αποτελούν μόνο ένα μέρος της όλης εικόνας, έναν μόνο από τους δυνητικούς παράγοντες κινδύνου για τον διαβήτη τύπου 2. Από τη στιγμή όμως που κανείς μπορεί εύκολα να εξαλείψει αυτόν τον παράγοντα, προτιμώντας αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη ή, ακόμα καλύτερα, βγάζοντάς τα τελείως από τη διατροφή του, έχει πράγματι νόημα να το κάνει», πρόσθεσε.

Από την άλλη, ο δρ Μάθιους Χομπς, επικεφαλής ερευνών της βρετανικής οργάνωσης για το διαβήτη Diabetes UK, σχολιάζοντας τη νέα έρευνα, ανέφερε πως αν και ο αυξημένος κίνδυνος λόγω των αναψυκτικών δεν φαίνεται να προκαλείται μόνο επειδή αυτά έχουν περισσότερες θερμίδες και άρα αυξάνουν το σωματικό βάρος, «δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόδειξη πως τα αναψυκτικά με ζάχαρη αυξάνουν τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2 για κάποιον άλλο λόγο πέρα από την αύξηση του βάρους που επιφέρουν».

Shicheng City: H «Χαμενη Ατλαντιδα» της Κινας!



Λίγους μήνες πριν το περιοδικό «National Geographic» δημοσίευσε μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πόλη Shicheng (γνωστή και ως Lion City), προκαλώντας το ενδιαφέρον του κόσμου που δεν γνώριζε την ύπαρξή της αλλά και όσων ήξεραν καλά την ιστορία της.
Η πόλη δημιουργήθηκε πριν από 1.339 χρόνια περίπου στην περιοχή Zhejiang, στην ανατολική επαρχία της Κίνας, και βυθίστηκε κάτω από τα νερά της λίμνης Qiandao μόλις το 1959, μετά από την κατασκευή του υδροηλεκτρικού σταθμού στον ποταμό Xin’an.
perierga.gr - Shicheng City: Η "Χαμένη Ατλαντίδα" της Κίνας!
Αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο βρέθηκαν μπροστά σε μία «καλοδιατηρημένη» υποθαλάσσια πόλη, δεδομένου ότι τα κτίρια προστατεύονται καλύτερα μέσα στο νερό τόσο από τη διάβρωση που προκαλεί ο άνεμος και η βροχή όσο και ο ήλιος, συγκεριτικά με μια αρχαία πόλη που βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους.
perierga.gr - Shicheng City: Η "Χαμένη Ατλαντίδα" της Κίνας!
Τα σπίτια, οι τοίχοι, οι καμάρες, οι πλακόστρωτοι δρόμοι, οι πύλες εισόδυ της πόλης, τα μνημεία παραμένουν σχεδόν ανέπαφα, με την πόλη να αποτελεί ένα αμίμητο ιστορικό μνημείο, που όμοιό του δεν υπάρχει.
perierga.gr - Shicheng City: Η "Χαμένη Ατλαντίδα" της Κίνας!
Σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία, η πόλη Shicheng ήταν κάποτε πολιτικό, πολιτιστικό και οικονομικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής Sui’an, μέχρι τη στιγμή που η αίγλη της χάθηκε για πάντα στα βαθιά νερά της λίμνης.
perierga.gr - Shicheng City: Η "Χαμένη Ατλαντίδα" της Κίνας!

perierga.gr - Shicheng City: Η "Χαμένη Ατλαντίδα" της Κίνας!


Η εικόνα της πόλης πριν χαθεί στα βαθιά νερά της λίμνης, όπως παρουσιάστηκε από το περιοδικό «National Geographic».

http://perierga.gr

H γιαγιά έκανε τους αστυνομικούς να κλάψουν



Τους αστυνομικούς να κλάψουν έκανε η Ελληνίδα γιαγιά, που στα 70 της αναγκάστηκε να γίνει ληστής. Γιατί τους έκανε να κλάψουν;

Διότι με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε τη βασανισμένη ζωή της και ειδικά τα τελευταία χρόνια, που δεν είχε ούτε ένα κομμάτι ψωμί για να φάει. Και οι αστυνομικοί, άνθρωποι και αυτοί, που βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους και στις οικογένειές τους τη φτώχεια, δεν έμειναν ασυγκίνητοι.

Στο πρόσωπό της είδαν τις ταλαιπωρημένες μανάδες τους. Και δεν τα είπε για άλλοθι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Η Ελλάδα του 2013 αναγκάζει ηλικιωμένες γυναίκες που θα έπρεπε να τις περιθάλπει, να γίνονται λησταρχίνες.


Εσείς πίνετε το νερό σας με λίγο λεμόνι; Κάντε το


Είναι γεγονός ότι οι ευεργετικές ιδιότητες του νερού, στον οργανισμό είναι πάρα πολλές. Καθαρίζει και μας γεμίζει με δύναμη και ευεξία. Οι ειδικοί μάλιστα τονίζουν πως πρέπει να πίνουμε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό τη μέρα και όλα θα λειτουργούν καλύτερα μέσα στο σώμα μας. Τι θα συμβεί όμως εάν σε αυτά τα ποτήρια νερό, προσθέταμε και κάποιες σταγόνες λεμόνι; Θα εκπλαγείτε... 
Τα οφέλη για την υγεία και γενικότερα στον οργανισμό μας, όταν πίνουμε νερό να προσθέτουμε και λίγες σταγόνες (ή και περισσότερες σταγόνες) λεμόνι, είναι πολλά και ανεβάζουν το επίπεδο της υγείας μας, ενώ βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία πολλών οργάνων.
Όταν πίνουμε νερό με λίγο λεμονάκι μέσα τότε καθαρίζουμε καλύτερα τον οργανισμό μας αφού το λεμόνι λειτουργεί σαν “αντι- σκορβουτικό”, και ένας καθαρός οργανισμός μπορεί να καταπολεμήσει ευκολότερα τις ασθένειες.
Επίσης οι αντισηπτικές ιδιότητες του λεμονιού απομακρύνουν τα παθογόνα βακτήρια και αποτρέπουν την αποσύνθεση των ιστών. Όταν για παράδειγμα πονάει ο λαιμός μας οι γαργάρες με νερό και λεμόνι είναι ανακουφιστικές.
Αν έχουμε φάει πολύ και νιώθουμε το στομάχι μας βαρύ, τότε ένα ποτήρι νερό με λεμόνι, θα μας ανακουφίσει από τα συμπτώματα δυσπεψίας. Το νερό με λεμόνι διαθέτει αλκαλοποιητική επίδραση, και έτσι τα βακτήρια και οι ιοί που μπορούν να επιβιώσουν μόνο σε όξινα περιβάλλοντα δεν μπορούν να αναπυχθούν. Μακροπρόθεσμα βοηθάει και στην απώλεια βάρους.
Το νερό με το λεμόνι επίσης τονώνει την λειτουργία του ήπατος και ταυτόχρονα ελέγχει την υπερβολική χρήση χολής. Ενισχύει τα ηπατικά ένζυμα και ρυθμίζει τα επίπεδα οξυγόνου και ασβεστίου στο ήπαρ.
Το νερό με λεμόνι καθαρίζει το αίμα καλύτερα από το σκέτο νερό ενώ καθιστά ευκολότερη και την διαδικασία της αναπνοής. Ταυτόχρονα ρίχνει την πίεση.
Στις έγκυες γυναίκες που πίνουν νερό με λεμόνι έχει παρατηρηθεί ότι τα οστά του μωρού που θα γεννήσουν, έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα και είναι και πιο εύκαμπτα και πιο δυνατά.
http://iatropedia.com/

Σοκ στο Αγρίνιο - Πατέρας βίασε την ανήλικη κόρη του!



Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι 55χρονος πατέρας βίασε την 16χρονη κόρη του στην Λεπενού Αγρινίου.

Ολόκληρο το χωριό είναι σοκαρισμένο ενώ συμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια πριν περίπου 4 μήνες, όταν η 16χρονη κοπέλα, μην αντέχοντας άλλο το δράμα που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. 

Έπειτα από έρευνα, χθες εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 55χρονου ο οποίος και προφυλακίστηκε κατηγορούμενος ασέλγεια...


Η πρώτη Ελληνίδα που πέταξε με F 104 και όχι μόνο! Φωτογραφίες


Το να πετάς μ΄ ένα F 104 της Πολεμικής Αεροπορίας ,δεν ήταν καθόλου απλή υπόθεση. Εξαιρετικό αεροσκάφος με πολλές “ιδιοτροπίες” που ο χειριστής του έπρεπε να ξέρει και να τις “σέβεται”. 

Κι όμως μ΄ ένα τέτοιο αεροσκάφος πέταξε η πρώτη Ελληνίδα δημοσιογράφος σπάζοντας ταμπού πολλά. Η Ιωάννα Ηλιάδη ,συνάδελφος παλιά και καλή , είχε την τύχη να δοκιμάσει την εμπειρία μιας πτήσης με F 104. Τότε εργαζόταν στον Ριζοσπάστη και αργότερα στο Έθνος.

Οι φωτογραφίες είναι από τον Μάρτιο του 1993, όταν μαζί με δύο ακόμη δημοσιογράφους ,τον Γιώργο Μαρνέλλο της Ελευθεροτυπίας και τον Γιώργο Αγγελή από την Μεσημβρινή, έκαναν τις πτήσεις με τα F 104. 

Βέβαια η Ιωάννα Ηλιάδη δεν έμεινε εκεί. “Έσπασε” όλα τα στεγανά για τις γυναίκες ,όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες  









http://www.onalert.gr/

Κουνάβι μπήκε σε μαγαζί και δάγκωσε πωλήτρια στο Ηράκλειο!


Αναστάτωση προκληθηκε από έναν άγριο εισβολέα, ο οποίος δεν πτοήθηκε από τον κόσμο, εισέβαλε σε εμπορικό κατάστημα και δάγκωσε υπάλληλο! Ο λόγος για μια ζουρίδα ή αλλιώς ένα πετροκούναβο...

'Ενα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Ηρακλείου την οδό 1821. 

Σύμφωνα με το cretalive, μία ζουρίδα (πετροκούναβο), εισέβαλε από το πουθενά μέσα σε εμπορικό κατάστημα, και πριν καν η πωλήτρια, προλάβει να αντιδράσει, τη δάγκωσε στο χέρι! 

Επικράτησε πανικός, καθώς το θέαμα μόνο συνηθισμένο δεν είναι, ένα άγριο ζώο να κυκλοφορεί μέσα στην πόλη, που ειδικά σήμερα σφύζει από κόσμο, και μάλιστα να επιτίθεται σε ανθρώπους! 

Η γυναίκα, έντρομη έσπευσε στο ΠΑΓΝΗ, όπου της έγινε αντιτετανικός ορός. 

Ολοι στην περιοχή είναι ανάστατοι, καθώς το νέο κυκλοφόρησε γρήγορα, και όλοι αναζητούν την επικίνδυνη ζουρίδα...


Σκότωσε τη γιαγιά του μαζί με την παρέα του για 25 ευρώ!


Με «εγκέφαλο» του φονικού τον 18χρονο εγγονό της, γυναίκα 75 ετών, δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο και τους τέσσερις φίλους της, για να της αποσπάσουν… 25 ευρώ!
Πρόκειται για το ανατριχιαστικό έγκλημα που αποκαλύφθηκε στις 3-12-2012 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής και εξιχνιάστηκε μετά από περίπου τεσσεράμισι μήνες, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής.
Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί φιμωμένη και δεμένη στο υπνοδωμάτιό της, σε προχωρημένη σήψη, ενώ οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστες είναι πέντε άτομα και συγκεκριμένα ο 18χρονος εγγονός της 75χρονης, άλλοι δύο νεαροί Έλληνες, ηλικίας 24 και 20 ετών και δύο Αλβανοί, (ένας 34χρονος και μία 25χρονη). Οι τρεις Έλληνες συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Αθήνα, ενώ το ζευγάρι των Αλβανών στη Λευκάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, ο 18χρονος εγγονός σχεδίασε την εισβολή στο σπίτι της γιαγιάς του για να την ληστέψουν και ο 20χρονος τον έφερε σε επαφή με τον 24χρονο και τους Αλβανούς, με τους οποίους προχώρησε την εκτέλεση εγκληματικού σχεδίου.
Οι δράστες, μετέβησαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και την ώρα που ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, έδεσαν και φίμωσαν τη γυναίκα, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Όπως ομολόγησαν οι ίδιοι από το διαμέρισμα αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.
Ο εγγονός και άλλοι τρεις από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά συναυτουργία καθώς και της ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ ο 20χρονος για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ληστεία, κατά συναυτουργία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Αθηνών.

http://www.koolnews.gr/

Αρκάς: ΛΑΖΑΡΟΣ


Έχεις γκρίζα μαλλιά;; Δες τι δείχνει για το DNA σου



Αν νομίζεται ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι από το στρες, έχετε άδικο. Ειδικοί ανακάλυψαν ότι είναι από τα χημικά και την ακτινοβολία που δεχόμαστε καθημερινά, δίχως να το καταλαβαίνουμε. Το κακό είναι ότι το «γονοτοξικό στρες», όπως ονομάζεται, είναι αυτό που γκριζάρει τα μαλλιά και το ίδιο που προκαλεί βλάβες στο DNA. 
Η ανακάλυψη θέτει σε αμφισβήτηση τις μέχρι τώρα επικρατούσες αντιλήψεις για τη γήρανση των βλαστοκυττάρων και δυνητικά μπορεί να οδηγήσει τόσο σε νέες μεθόδους καταπολέμησης των γκρίζων μαλλιών, όσο και στη θεραπεία πιο σοβαρών παθήσεων που προκαλούνται από το γονοτοξικό στρες, όπως είναι ο καρκίνος.
Η νέα έρευνα έγινε από Ιάπωνες επιστήμονες υπό τη δερματολόγο Έμι Νισιμούρα στο Ιατρικού Πανεπιστημίου του Τόκιο.
Κάνοντας πειράματα σε ποντίκια, που επίσης «γκριζάρουν» με την ηλικία, η ιαπωνική έρευνα έδειξε ότι διάφοροι γονοτοξικοί παράγοντες, όπως η ακτινοβολία (π.χ. η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου ή οι ακτίνες Χ), ορισμένες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή του νοικοκυριού ή μολύνουν το περιβάλλον, καθώς και φάρμακα της χημειοθεραπείας, βλάπτουν το DNA των βλαστικών μελανοκυττάρων (είναι αυτά που διατηρούν το μαύρο χρώμα των μαλλιών).
Οι επιβλαβείς αυτές επιδράσεις κάνουν τα βλαστικά μελανοκύτταρα να ωριμάζουν πριν την ώρα τους και να μετατρέπονται πρόωρα σε ώριμα μελανοκύτταρα, χάνοντας την ικανότητά αναγέννησής τους, με συνέπεια οι τρίχες να αποκτούν ανεπιστρεπτί γκρι χρώμα.
Το γονοτοξικό στρες συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους διαχρονικά και, με τη συσσώρευσή του, αποτελεί την κύρια αιτία για τη γήρανση των ανθρώπων. Σύμφωνα με τη Νισιμούρα, ένα και μοναδικό κύτταρο σε ένα υγιές θηλαστικό μπορεί να υποφέρει μέχρι και 100.000 περιστατικά που δυνητικά οδηγούν σε βλάβη του DNA, μέσα σε μια μόνο μέρα.
Σύμφωνα με τον ογκολόγο της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Χάρβαρντ Ντέηβιντ Φίσερ, η νέα μελέτη είναι σημαντική.
«Συνήθως θεωρούμε το γκριζάρισμα ένα ανεπιθύμητο πράγμα, όμως η νέα έρευνα δείχνει ότι μπορεί επίσης να παίζει προστατευτικό ρόλο, καθώς επιτρέπει στο σώμα να απαλλάσσεται από δυνητικά επικίνδυνα κύτταρα με βλάβες στο DNA τους, εμποδίζοντας έτσι τον περαιτέρω πολλαπλασιασμό τους. Μελλοντικές μελέτες θα πρέπει να ερευνήσουν αν τα βλαστοκύτταρα αλλού στο σώμα μας (πέρα από το δέρμα) υφίστανται μια παρόμοια πρόωρη ωρίμανση».
Με άλλα λόγια, το «γκριζάρισμα» των τριχών, πέρα από τις άλλες διαστάσεις του, αποτελεί και έναν φυσικό αμυντικό μηχανισμό που μπορεί να επιτρέψει στους επιστήμονες να καταπολεμήσουν στο μέλλον μορφές καρκίνου του δέρματος, όπως το μελάνωμα, το οποίο προκαλείται από τη βλάβη του DNA στα μελανοκύτταρα.
Θα μπορούσε επίσης να βρεθούν τρόποι για την παρεμπόδιση του γκριζαρίσματος των μαλλιών μέσω μιας σκόπιμης τροποποίησης της αντίδρασης του οργανισμού στις βλάβες του DNA των κυττάρων.
Όσο για το ρόλο του συναισθηματικού άγχους στο γκριζάρισμα, δεν μπορεί ακόμα να αποδειχτεί με σιγουριά η επίδρασή του, αλλά, όπως λέει ο Φίσερ, «αργά ή γρήγορα θα μπορέσουμε να απαντήσουμε και σε ερωτήματα σαν κι αυτό».
Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση «Cell».
Πηγή:tanea

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκαλύπτει τη σέxι πλευρά της (και τα τατουάζ της)!



Τι κι αν αυτή την περίοδο τρέχει με τα επαγγελματικά της, καθώς προτετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στα Αστέρια της Γλυφάδας, ενώ παράλληλα ηχογραφεί και το νέο της single; Η Αγγελική Ηλιάδη βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Inked, παρουσιάζοντας την σέξι πλευρά της και αποκαλύπτοντας τα τατουάζ της.

Η όμορφη τραγουδίστρια μάλιστα έδωσε σήμερα τη δυνατότητα στους θαυμαστές της να πάρουν μια γεύση από τη φωτογράφηση και να δουν μερικές από τις εικόνες που θα δημοσιευτούν στο περιοδικό, δείχνοντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της.






Η ταινία του Νότη Σφακιανάκη!


Από μία ολοκληρωμένη ταινία μικρού μήκους διάρκειας 11 λεπτών συνοδεύεται η πρόσφατη κυκλοφορία του καινούργιου του δίσκου «16 Αυτοτελείς Ιστορίες».

Η ταινία φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου και παρακολουθεί την εξέλιξη μιας παθιασμένης ερωτικής ιστορίας. H ιστορία εξελίσσεται υπό τους ήχους 4 κομματιών τουNotis: «Μη Με Ρωτάτε», «Έχω Αντέξει Πολλά», «Δώσε Ένα Τέλος»,  «Δηλώνω Μόνος».Φυσικά, πρωταγωνιστεί και ο ίδιος ο καλλιτέχνης σε έναν ρόλο-έκπληξη.

Αυτό είναι το νέο τραγούδι του Ρέμου! Δείτε το!


Το νέο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου είναι γεγονός. Τίτλος του «Μπορεί να βγω». Ο τραγουδιστής μαζί με τον Μάνο Πυροβολάκη και τη λύρα του, τραγουδά «Μπορεί να βγω».

Τη μουσική υπογράφουν ο Μάνος Πυροβολάκης και ο Γιάννης Στίγκας, ενώ τους στίχους ο Νίκος Μωραϊτης.

Ομογενής από την Αυστραλία ανάμεσα στους φιναλίστ για μία από τις "έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου"


Μια νεαρή ομογενής της Μελβούρνης είναι στον κατάλογο των 25 φιναλίστ για μια από τις έξι «Καλύτερες Δουλειές στον Κόσμο» της Αυστραλίας. Πρόκειται για την Ελενόρ Αργυροπούλου που επελέγη ανάμεσα σε 40.000 υποψηφίους από όλο τον κόσμο για την θέση «φωτογράφου της ζωής της Μελβούρνης». Η απασχόλησή θα είναι διάρκειας έξι μηνών. Οι θέσεις εργασίας συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 330.000 ανθρώπων από σχεδόν 200 χώρες πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι κλήθηκαν να υποβάλουν βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στο οποίο να εξηγούν γιατί κρίνουν ότι είναι οι κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη δουλειά που θα τους αποφέρει 100.000 δολάρια. Η Ελενόρ Αργυροπούλου στηρίζει την υποψηφιότητά της και στην ελληνική καταγωγή της αλλά και στη μεγάλη ελληνική παρουσία στη Μελβούρνη.

Η εκστρατεία βασίστηκε σε μία πρωτοβουλία του 2009 των αρχών της πολιτείας του Κουίνσλαντ που αναζητούσαν έναν «φύλακα για νησί» για το γνωστό Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα. 

Εκείνη η εκστρατεία συγκέντρωσε σχεδόν 35.000 υποψηφιότητες και τελικά επελέγη ο Βρετανός Μπεν Σάουθολ. Τα ονόματα των έξι νικητών για τις αντίστοιχες «καλύτερες δουλειές του κόσμου» θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουνίου.

Πηγή: Τα Νέα

ΣΟΚ!Ποδοσφαιριστής πήγε με την κοπέλα μαφιόζου και το πλήρωσε ακριβά - Δείτε τι καναν στη κοπέλα


Άτακτος και άτυχος ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Βάσκο ντα Γκάμα, Μπερνάρντο, ο οποίος είχε συνάψει σχέσεις με το μοντέλο Νταγιάνα Ροντρίγκες, σύντροφο ηγέτη εγκληματικής οργάνωσης στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το πλήρωσε ακριβά.
Ο 22χρονος μέσος απήχθη μαζί με την "πέτρα του σκανδάλου", από καρτέλ εμπόρων ναρκωτικών και ενδεχομένως να βασανίστηκε. 

Δημοσιεύματα στη Βραζιλία αναφέρουν πως η Νταγιάνα Ροντρίγκες πυροβολήθηκε πέντε φορές στα πόδια ενώ ο Μπερνάρντο κατάφερε να ξεφύγει μετά από παρέμβαση δύο άλλων ποδοσφαιριστών, του Γουέλινγκτον της Φλουμινένσε και του Τσάρλες της Παλμέιρας.



contra.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger