Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απολαυστε την γυμνη συλλογη της Βιβης Τσιαμη!

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012



Από τις πιο καυτές παρουσίες που πέρασαν ποτέ από τα Playmate..



Ακόμα και σήμερα συνεχίζει να αναστατώνει και δεν σας αδικούμε αν ήδη με αυτές τις φωτογραφίες νιώθετε μια "ανάταση" κάπου χαμηλά.. Απολαύστε την γυμνή συλλογή της Βιβής Τσιάμη!


















photos via sportaction






















Η Μαρια Κορινθιου σε σεξι φωτογραφηση [φωτος]



Ένεκα της έλλειψης αντρικών περιοδικών, η Μαρία Κορινθίου επέλεξε μια διαφημιστική φωτογράφηση για εταιρία υποδημάτων για να μας θυμίσει γιατί έγινε εξαρχής γνωστή.

Ατμοσφαιρικές και σικάτες λήψεις που αναδυκνύουν την Μεσογειακή γοητεία της Μαρίας Κορινθίου.Αυτό είναι το concept της διαφημιστικής φωτογράφησης στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός και πάλαι ποτέ sex symbol.





Προφανώς και οι λήψεις έχουν περάσει από photoshop για να διορθώσουν τις όποιες (μικρές ή μεγάλες) ατέλειες.

Αλλά το photoshop δεν είναι θαυματοποιός. Χρειάζεται να το «ταίσεις» κάτι καλό για να έχει αποτέλεσμα.





http://www.iefimerida.gr


Coco: Το πιο ανοικτο σπαγγατο που εχουμε δει





 Coco: Το πιο ανοικτό σπαγγάτο που έχουμε δει


Θέλεις να διαφημίσεις το γυμναστήριό σου; Πάρε την Κοκό (Coco) και θα πήξεις στην πελατεία. Η 33χρονη κατάξανθη τηλεπαρουσιάστρια, μοντέλο, χορεύτρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και συγγραφέας - παντρεμένη με τον ράπερ Ice-T από το 2001 - ανέβασε στο Twitter την απίστευτη φωτογραφία της να κάνει το πιο ανοικτό σπαγγάτο που έχουμε δει ποτέ. Με τα πόδια της τοποθετημένα από καρέκλα σε καρέκλα, η Ρουμανο-ουγγαρέζα Coco Austin από το Μπέβερλι Χιλς κάνει κάτι που φαίνεται να... πονάει! Συνήθως φοράει μπικίνι, αναδεικνύοντας τα απολύτως καμπυλωτά - μέχρι και χοντρά - πόδια και χέρια της. Η Κοκό γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 17 Μαρτίου του 1979 και έχει παραδεχτεί ότι έχει πλαστικό στήθος, αλλά όχι οπίσθια. Έκανε μάλιστα υπέρηχο στα οπίσθιά της για να επιβεβαιώσει ότι είναι φυσικά.... είναι φανερό εξάλλου!

http://www.e-go.gr




Και η Καντις λιαζεται στο Μαϊαμι…(σεξι φωτος)


Το σέξι μοντέλο από τη Νότια Αφρική δεν έχει πρόβλημα με την οικονομική κρίση αλλά με τον ελάχιστο προσωπικό χρόνο που της αφήνει η δουλειά της. Γι΄ αυτό όπου μπορεί συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση.
Ο 23χρονος Άγγελος της Victoria’s Secret, Κάντις Σουάνπολ, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τη φωτογράφηση για το νέο κατάλογο της εταιρείας και έκανε τις βουτιές της στη πισίνα.

Μέχρι να πέσει στα δροσερά νερά του πολυτελούς ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, βέβαια, οι παραβρισκόμενοι σταμάτησαν κάθε τους ασχολία για την καμαρώσουν κι εκείνη αμέσως μόλις βγήκε από το νερό έτρεξε στη ξαπλώστρα της για να αποφύγει τα έντονα βλέμματα και να κάνει την ηλιοθεραπεία της ακούγοντας μουσική.

Λίγα λεπτά αργότερα ωστόσο… τη σήκωσαν οι συνεργάτες της για να συνεχίσει τη φωτογράφηση.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ελληνικη Εκκλησια που χτιστηκε στην Αμερικη 1000 χρονια προτου παει ο… Κολομβος!




Μέσα στο δάσος του Cockaponset State Forest στο Νότιο Connectikut, κοντά στο χωριό Guiulford, βρίσκεται η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία της Νοτίου Αμερικής, αριστοτεχνικά σκαλισμένη από πέτρα.


Οι επιγραφές που είναι στην εκκλησία , η οποία μάλιστα είναι Ελληνική, γράφουν ότι χτίσθηκε το 480 μ.Χ. δηλαδή πάνω από 1500 χρόνια από σήμερα και 1.000 χρόνια πριν από....
τον Χριστόφορο Κολόμβο.




Ένας ειδικός ερευνητής, ο Frederick J. Pohl, μελετώντας τις επιγραφές, τοποθέτησε την άφιξη των Ελλήνων, χριστιανών στην Βόρειο Αμερική γύρω στα 480 μ.χ. , σε μία εποχή μεγάλων ανακατατάξεων στο Βυζάντιο.





Αλλά μην περιμένετε κατεστραμμένα τείχη, λείψανα ή καμπαναριό ή στασίδια. Είναι περισσότερο ένα υπαίθριο παρεκκλήσι, ένα κενό στο δάσος με ενδιαφέρον σκάλισμα στο βράχο που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα παρατηρήσετε αν δεν ήταν να ψάχνουν για αυτό.




Η Παμελα Αντερσον ξαναφορα το θρυλικο κοκκινο μαγιο του Baywatch και... κοβει την ανασα [φωτος]





Το θρυλικό κόκκινο μαγιό που φορούσε στη σειρά Baywatch 15 χρόνια πριν, φόρεσε ξανά η Πάμελα Αντερσον για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενός διαφημιστικού σποτ.

Η αναβίωση των σκηνών του Baywatch ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με την Πάμελα Αντερσον στα 45 της να τραβά πάνω της τα βλέμματα, όπως ακριβώς 15 χρόνια πριν, όταν τρέχοντας στις παραλίες με το κόκκινο μαγιό της και το σωσίβιο, για τις ανάγκες της σειράς, έκοβε την ανάσα εκατομμυρίων ανδρών ανά τον κόσμο που την παρακολουθούσαν φανατικά.

















www.iefimerida.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger