Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καυτο: Ελληνιδα Παρουσιαστρια φωτογραφηθηκε με «εκτεθειμενο» τον πωπο της!!!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Λίνα Μαρίλη. Tι κορίτσι είναι αυτό; Για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί και μας παρουσιάζει το αγαλματένιο κορμί της. Και δεν είναι πλεόν πιτσιρίκα ε; Πόζαρε για τις ανάγκες καταλόγου και οι αναλογίες της αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης για την ομάδα παραγωγής και τον φωτογράφο. Το κακό είναι πώς με τη στάση αυτή και την ¨αποκάλυψη¨της πίσω κίνησης κανείς δε βλέπει το φόρεμα…Έτσι είναι αυτά…Σε κάθε προσεγμένη δράση υπάρχει και αντίδραση…Με το μαλακό ε; Είναι και μεσημέρι!!!!

Μαθητης δημοτικου δεχεται εκφοβισμο απο τους μουσουλμανους συμμαθητες του επειδη δεν ασπαζεται το Ισλαμ και εγκαταλειπει το σχολειο!


Ο Peter είναι ένας ήσυχος μαθητής που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Πηγαίνει στην έκτη δημοτικού και του αρέσει να πηγαίνει στο σχολείο, αλλά ένας συμμαθητής του έχει κάνει τη ζωή στο δημοτικό σχολείο του Winterthur δύσκολη. Και δεν πρόκειται για κάποιο συνηθισμένο «πείραγμα» μεταξύ μαθητών, αλλά είναι, κάτι παραπάνω, είναι ζήτημα θρησκείας. Ο ‘Αλί’ (αλλαγμένο όνομα) θέλει να πείσει τον Peter για τις θρησκευτικές ιδέες του και να τον προσηλυτίσει στο Ισλάμ. Οι προσπάθειες των εκπαιδευτικών να παρέμβουν παραμένουν χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα ο Peter να δείχνει εμφανείς ψυχοσωματικές αντιδράσεις.

Στην πρώτη τάξη ο Peter και ο Αλί τα πήγαιναν πολύ καλά. Δεν ήταν σημαντικό το γεγονός ότι οι 14 από τους 19 μαθητές της τάξης προέρχονταν από οικογένειες μουσουλμάνων. Αλλά αργότερα ο Ali, του οποίου ο πατέρας είναι μουσουλμάνος κληρικός, ήθελε να κατηχήσει στο Ισλάμ τον Peter. Αν ήταν μουσουλμάνος, θα μπορούσαν να είναι φίλοι, είπε ο Ali, του ο οποίου ο θρησκευτικός ζήλο γινόταν όλο και περισσότερο έντονος.

Ο Ali κορόιδευε τον Χριστιανισμό. Πώς είναι δυνατόν, ο Ιησούς να είναι ο Υιός του Θεού, έλεγε ο Ali κακόβουλα. Όταν η τάξη επισκέφτηκε ένα τζαμί κατά τη διάρκεια της «θρησκευτικής διδασκαλίας», ο Ali απαίτησε ο Peter να προσευχηθεί στον Αλλάχ. Μια μέρα ο Ali έδωσε στους συμμαθητές του ένα θρησκευτικό φυλλάδιο του Γερμανού φανατικού προσήλυτου στο Ισλάμ και κήρυκα μίσους Pierre Vogel, στον οποίο απαγορεύτηκε να έρθει στην Ελβετία.

Εκείνη την στιγμή ο Peter βρήκε το θάρρος να πει σε ολόκληρη την τάξη ότι αυτός δεν πρόκειται να ασπαστεί το Ισλάμ. Η απάντηση του Αλί ήταν: «Έχεις καταληφθεί από τον διάβολο!». Στη συνέχεια άλλοι μουσουλμάνοι συμμαθητές επίσης γύρισαν την πλάτη στον Peter. Η σύγκρουση κλιμακώθηκε όταν δύο συμμαθητές κρατούσαν σφιχτά τον Peter, ενώ ο Ali του πέταγε μπαλάκια του πινγκ πονγκ, φωνάζοντας : «Πέθανε»!

Ο Peter όλο και πιο συχνά υπέφερε από πονοκεφάλους και στομαχικές και ανεπτυγμένες αγχώδεις διαταραχές. Για το λόγο αυτό η μητέρα του τον πήρε από το σχολείο και άρχισε να τον διδάσκει η ίδια (Homeschooling). Ως δασκάλα η ίδια μπορούσε νατο κάνει αυτό.

Για αρκετούς μήνες τώρα, ο Peter ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Ο ψυχίατρος επιβεβαιώνει ότι τα ψυχοσωματικά συμπτώματα προκλήθηκαν από το «φόβο του για τους συμμαθητές του». «Εξαιτίας της διαταραχής προσαρμογής με άγχος και καταθλιπτικές αντιδράσεις, ο Peter σήμερα είναι σοβαρά εξασθενημένος στην προσωπική και εκπαιδευτική του ανάπτυξη», γράφει ο γιατρός στην γνωμάτευσή του. «Τα τελευταία τρία χρόνια έχω δει παρόμοιες αντιδράσεις σε μαθητές και βασίζονται σε συγκρούσεις που προκλήθηκαν κυρίως από τις κοινωνικού περιεχομένου διαφορές στην τάξη του Peter».

…Είναι όμως αναμφισβήτητο ότι, λόγω της μετανάστευσης και της ανάμειξης των πολιτισμών, τα θρησκευτικά θέματα συζητούνται ολοένα και πιο συχνά και μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις, όπως διάφοροι καθηγητές έχουν επιβεβαιώσει σε συνέντευξη.

Η Τages Αnzeiger γνωρίζει μια άλλη περίπτωση στην οποία ένας μουσουλμάνος  μαθητής, που έστειλε στις συμμαθήτριές του που φορούσαν κοντές φούστες και κολλητά μπλουζάκια, τελεσίγραφο, που έλεγε να ντύνονται πιο σεμνά.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Αυτα συμβαινουν στις τουρκικες φυλακες

O Κούρδος σκηνοθέτης Γιλμάζ Γκιουνέι ανέβασε στην
προσωπική του ιστοσελίδα την φωτογραφία ενός νεαρού Κούρδου πολιτικού κρατουμένου και απεργού πείνας.

Ο νεαρός κρατούμενος έχει στην κυριολεξία λιώσει μετά από 55 ημέρες άρνησης λήψης τροφής. Είναι ένας από τους 700 πολιτικούς κρατουμένους κουρδικής καταγωγής, που έχουν αρχίσει αυτόν τον γύρο του θανάτου πριν από δύο μήνες. Μεταξύ των απεργών πείνας μπορεί κανείς να αναγνωρίσει βουλευτές, δημάρχους, κοινούς Κούρδους πολίτες αλλά και μεγάλο αριθμό ανηλίκων. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

(Ο Κούρδος κρατούμενος απεργός πείνας του οποίου δεν αναφέρεται το όνομα στην ανάρτηση, αλλά φαίνεται καθαρά το πώς ήταν πριν ξεκινήσει την απεργία πείνας και πώς είναι τώρα)

Η ανάρτηση αυτής της φωτογραφίας από τον διάσημο σκηνοθέτη, σπάει τον αδυσώπητο «κύκλο σιωπής» που έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν γύρω από αυτό το ζήτημα.

Από τη Δευτέρα το πρωί, άλλοι 9.300 κρατούμενοι, κουρδικής καταγωγής, στις φυλακές της Τουρκίας ανακοίνωσαν πως λαμβάνουν μέρος και αυτοί στην απεργία πείνας. Αυτά που ζητούν είναι τα ελάχιστα και τα απαραιτήτως αυτονόητα. Να διδάσκεται η κουρδική γλώσσα στα σχολεία και να αρθεί η απομόνωση του Αμπντουλάχ Οτζαλάν.

blog.gr 

Ποια ειναι η πασιγνωστη ηθοποιος της φωτογραφιας με τρελη κυτταριτιδα;


Σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της..



Η 54χρονη Sharon Stone δείχνει να αψηφά τα σημάδια γήρανσης και συνεχίζει να καμαρώνει για τη νεανική της εμφάνιση!




ΠΗΓΗ: tlife

 

Οι 10 πιο παραξενες φοβιες του ανθρωπου

Κάποιοι φοβούνται τα αεροπλάνα και αισθάνονται δυσφορία ανάμεσα σε πολύ κόσμο και άλλοι μπορεί να φοβούνται τον ύπνο ή τα χρώματα… 
Δείτε ποιες είναι οι δέκα από τις πιο περίεργες φοβίες που έχουν καταγραφεί.

Με την αγοραφοβία, την κλειστοφοβία, το φόβο της πτήσης, το φόβο του σκοταδιού, οι περισσότεροι είμαστε εξοικειωμένοι, γιατί είτε έχουμε γνωρίσει τουλάχιστον έναν άνθρωπο που να πάσχει από κάποιο απ’ αυτά ή μπορεί και να πάσχουμε εμείς οι ίδιοι. Ανάμεσα, όμως, στις διάφορες φοβίες για τις οποίες έχουμε ακούσει ή βιώσει πολλά, υπάρχουν και άλλες, λιγότερο συνηθισμένες, που όσο κι αν στους περισσότερους φαίνονται αστείες, οι πάσχοντες δεν παύουν να ταλαιπωρούνται από αυτές. Κι αν νομίζετε ότι είστε ατρόμητοι, θυμηθείτε «Το αυτό» του Στίβεν Κινγκ και σκεφτείτε αν έστω και για λίγο οι κλόουν δεν σας φαινόντουσαν και τόσο διασκεδαστικοί…

Τι είναι η φοβία;

Στη θέα της κατσαρίδας νομίζετε ότι θα πάθετε εγκεφαλικό και αν δεν υπάρχει κάποιος κοντά σας να την σκοτώσει, θα μπορούσατε να μείνετε εκτός σπιτιού για μέρες; Τότε καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για φοβίες: είναι κάποιοι παράλογοι φόβοι –μια κατσαρίδα δεν θα μας κάνει κακό, παρ’ όλ’ αυτά εμείς θα μπορούσαμε να λιποθυμήσουμε από το φόβο μας- τους οποίους εμείς έχουμε σε υπερβολικό βαθμό και θεωρούνται διαταραχή άγχους.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες όσον αφορά τις φοβίες: αγοραφοβία, κοινωνικές φοβίες και ειδικές φοβίες. Η αγοραφοβία είναι ο φόβος ότι δεν μπορούμε να βγούμε εύκολα από ένα χώρο, μέρος, πάρτι κ.ο.κ. και συνήθως όσοι πάσχουν από αυτή αποφεύγουν τα ανοιχτά μέρη με πολύ κόσμο. Οι κοινωνικές φοβίες εντοπίζονται σε όσους δεν μπορούν να βρίσκονται ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και να παρευρίσκονται σε κοινωνικές εκδηλώσεις και καταστάσεις και οι ειδικές φοβίες είναι φόβοι ορισμένων ανθρώπων για ένα συγκεκριμένο μέρος, αντικείμενο, κατάσταση κ.ά. Οι φοβίες αυτές αναπτύσσονται στην παιδική μας ηλικία και προκαλούνται συνήθως από κάποια τραυματική κατάσταση, από τη χημεία του εγκεφάλου μας ή από συμπεριφορές που μάθαμε από τους γονείς μας.

Παρ’ όλο που οι άνθρωποι πάσχουν από διάφορες φοβίες – έχουν καταγραφεί περίπου 200 είδη – εμείς συγκεντρώσαμε τις 10 πιο περίεργες από αυτές.

1.Φόβος του χαρτιού (παπυροφοβία)

Κατ’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν φοβούνται όλοι το χαρτί με τον ίδιο τρόπο: κάποιοι δεν μπορούν να το ακουμπάνε, άλλοι δεν αντέχουν το σκίσιμό του, το τσάκισμά του, μερικοί δεν ανέχονται το βρεγμένο χαρτί κ.ο.κ. (ανάμεσά τους είναι και η διάσημη ηθοποιός Μέγκαν Φοξ). Η αλήθεια είναι, όμως, ότι επειδή το χαρτί είναι στην καθημερινότητά μας με διάφορους τρόπους, δεν μπορούμε εύκολα να ξεφύγουμε από αυτό και μια τέτοια φοβία μπορεί να είναι εξουθενωτική, ενώ η θεραπεία της μπορεί να περιλαμβάνει ένα συνδυασμό γνωσιακής συμπεριφοριστικής θεραπείας, απευαισθητοποίησης και, αν χρειάζεται, αγχολυτικών φαρμάκων – και ενός… ηλεκτρονικού αναγνώστη.

2.Φόβος των νέων (εφηβοφοβία)

Όλοι είχαμε στην παιδική μας ηλικία τουλάχιστον έναν ηλικιωμένο στη γειτονιά που πάντα μας φώναζε, μας έδιωχνε μακριά από την πολυκατοικία στην οποία έμενε και μας πέταγε νερά ή ό,τι έβρισκε μπροστά του. Το πιθανότερο είναι, βέβαια, αυτός ο ηλικιωμένος να έπασχε απλώς από κακή διάθεση κι όχι από εφηβοφοβία, η οποία δημιουργεί μια ανεξήγητη φοβία για τους έφηβους, που οδηγεί το άτομο που πάσχει σε αποφυγή, παράνοια, διακρίσεις απέναντί τους κ.ο.κ. Η θεραπεία για μια τέτοια φοβία μπορεί να απαιτεί ένα συνδυασμό τακτικών, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας μέσω συζήτησης, έτσι ώστε να βρεθεί η ρίζα του προβλήματος.

3.Φόβος της ποίησης

Μήπως τα σονέτα σας κάνουν να ιδρώνετε, τα χαϊκού σας κάνουν να κρύβεστε και τα ποιήματα εν γένει σας προκαλούν πανικό και δυσφορία; Τότε μάλλον πάσχετε από αυτή την περίεργη φοβία, όπου η ποίηση σας προκαλεί κρύο ιδρώτα. Ο λόγος για μια τέτοια κατάσταση συνήθως προκύπτει από το πώς γνωρίσαμε αρχικά τη λογοτεχνία και κατά πόσο ασπαζόμαστε τη θεωρία ότι η ποίηση είναι για ακαδημαϊκούς, για την υψηλή κοινωνία κι εμείς δεν θα μπορέσουμε να την καταλάβουμε. Η ποίηση στην πραγματικότητα είναι μια μορφή έκφρασης στην οποία δεν είμαστε συνηθισμένοι σε καθημερινή βάση, γι’ αυτό και μας προκαλεί αμηχανία.

4.Φόβος του εμετού (εμετοφοβία)

Η εμετοφοβία είναι στην πραγματικότητα μια πολύ κοινή φοβία, την οποία ενδεχομένως να μην ακούτε συχνά, αφού κανείς δεν θέλει να μιλήσει για το πόσο φοβάται τον εμετό. Όσοι πάσχουν από αυτή, φοβούνται πολύ μην αρρωστήσουν και αποφεύγουν καταστάσεις που μπορούν να προκαλέσουν γαστρεντερική αναταραχή, όπως φαγητά μαγειρεμένα από άλλους ή συγκεκριμένα φαγητά και ποτά που φοβούνται μην τους προκαλέσουν δηλητηρίαση, με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν τελικά διατροφικές διαταραχές. Οι γυναίκες είναι πολύ πιθανό να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για το λόγο αυτό, ενώ γενικά όλοι αποφεύγουν να βρίσκονται κοντά σε αρρώστους. Η αιτία αυτής της φοβίας συνήθως οφείλεται σε τραυματικές εμπειρίες της παιδικής ηλικίας (π.χ. αισθάνονταν βάρος στην οικογένεια όταν ήταν άρρωστοι) και μπορεί να αντιμετωπιστεί αν αναλυθεί η αιτία της.

5.Φόβος του ύπνου (υπνοφοβία)

Ο καλός, ποιοτικός νυχτερινός ύπνος είναι αυτός που θα μας χαρίσει και θα διατηρήσει την πνευματική και σωματική μας υγεία. Παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους ο ύπνος μπορεί να αποτελέσει βάσανο, φοβούμενοι τους εφιάλτες ή το να τους συμβεί κάτι κακό όσο κοιμούνται. Η θεραπευτική προσέγγιση της υπνοφοβίας είναι παρόμοια με τις υπόλοιπες φοβίες: πρώτα ανακαλύπτεται η ρίζα του προβλήματος και στη συνέχεια ακολουθείται γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία.

6.Φόβος του σαγονιού

Όχι, δεν έχει να κάνει με το διπλοσάγονο, ούτε με το να προτιμάμε ένα διαφορετικό πηγούνι σε εμάς ή στους άλλους. Πρόκειται για το φόβο να κοιτάξουμε ή να ακουμπήσουμε αυτό το μέρος του σώματος, είτε αυτό ανήκει σε εμάς, είτε σε κάποιον άλλο και το περίεργο είναι πως όσοι πάσχουν από αυτή τη φοβία, καταλαβαίνουν ότι είναι παράλογη. Σαν θεραπεία χρησιμοποιείται και πάλι η συζήτηση και φάρμακα ανά περίσταση.

7.Φόβος των χρωμάτων (χρωμοφοβία)

Όσοι πάσχουν από φοβίες αισθάνονται τρόμο, τους κόβεται η ανάσα και ιδρώνουν όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με το αντικείμενο ή την κατάσταση που τις πυροδοτεί. Μερικοί φόβοι, όπως π.χ. ο φόβος για τις αράχνες, δεν παραλύει τόσο το άτομο όσο άλλου είδους φοβίες, όπως η χρωμοφοβία. Όσοι πάσχουν από αυτή μπορεί να υποφέρουν στη θέα όλων των χρωμάτων ή μερικών. Όπως και να ‘χει, η φοβία αυτή μπορεί να χρειαστεί δραματικές αλλαγές στη ζωή προκειμένου να γίνει πιο ανεκτή.

8.Φόβος των καθρεφτών

«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» είναι μια φράση που σίγουρα δεν θα ακούσετε ποτέ από όσους φοβούνται τους καθρέφτες, μιας και δεν έχουν κανέναν στο σπίτι τους. Η φοβία αυτή αφορά και όλες τις επιφάνειες που αντανακλούν και μπορεί να εκδηλώνεται είτε ως φόβος να δούμε το είδωλό μας στον καθρέφτη, είτε ως φόβος μην το σπάσουμε κι έχουμε κακή τύχη.

9.Φόβος της δουλειάς (εργοφοβία)

Μπορεί πλέον όλοι να τρέμουμε να πάμε στη δουλειά φοβούμενοι την απόλυση ή την περικοπή του μισθού, η εργοφοβία, όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Όσοι πάσχουν από αυτή παρουσιάζουν υπερβολικά αυξημένα επίπεδα άγχους όσον αφορά τη δουλειά, είτε βρίσκονται σε χώρο εργασίας, είτε τους ζητείται να κάνουν κάποια δουλειά και φαίνεται πως η φοβία αυτή περικλείει και διάφορες άλλες, όπως τη φοβία να μιλήσουν δημόσια, το φόβο της αποτυχίας κ.ο.κ. Η έκθεση σε εργασιακό περιβάλλον, η γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία και τα φάρμακα μπορούν να διευκολύνουν την κατάσταση.

10.Φόβος του… φόβου (φοβοφοβία)

Όσοι πάσχουν από φοβοφοβία πιθανότατα δεν κατάφεραν να διαβάσουν ως εδώ λόγου του… φόβου τους. Οι άνθρωποι αυτοί φοβούνται μην αναπτύξουν κάποια φοβία λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό και μεταξύ άλλων αποφεύγουν να μαθαίνουν ή να κάνουν πράγματα που μπορεί να τους «ξυπνήσουν» κάποιο φόβο.

Αυτό που, όμως, είναι σημαντικό να ξέρουμε είναι ότι ο φόβος είναι απαραίτητος για την επιβίωσή μας και αποτελεί μια αυτόματη φυσιολογική διαδικασία, ενώ οι φοβίες αποτελούν διαταραχές άγχους, είναι επίμονες και τα συμπτώματά τους μπορεί να ποικίλλουν από ιδρωμένες παλάμες μέχρι αύξηση καρδιακών παλμών, κρίσεις πανικού και κοινωνική απομόνωση. Γι’ αυτό καλό είναι σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύστε ένα γιατρό που μπορεί να κάνει εκτίμηση της κατάστασης και να σας βοηθήσει να την απαλύνετε ή ακόμη και να την αφήσετε πίσω σας.


Χωρις εσωρουχα εμφανιστηκε βουλευτης! (φωτογραφιες)


Αποκαλυπτική όπως πάντα η βουλευτής που δεν σταματάει να σκανδαλίζει τους ψηφοφόρους της.

Ο λόγος για την Νικόλ Μινέτι, η οποία αποφάσισε να εμφανιστεί χωρίς εσώρουχα κάνοντας τους Μιλανέζους να παραληρούν…

Πέρα λοιπόν από το σουτιέν, το οποίο είναι εμφανές ότι η περιφερειακή σύμβουλος του κόμματος του Καβαλιέρε αλλά και βουλευτής ξέχασε να φορέσει, αμέλησε να βάλει και το εσώρουχο της. Έτσι η εμφάνισή της στους δρόμους του Μιλάνου με ένα μίνι στενό γκρι φόρεμα προκάλεσε όχι μόνο τα βλέμματα αλλά και τη φαντασία των ανδρών.








O πρωταθλητης του kickboxing που ειναι τραβεστι-Τι ζητησε να του κανει η οχτω μηνων εγκυος αρραβωνιαστικια του




Άκρως αποκαλυπτική ήταν σε συνέντευξη που έδωσε στην Sun η Σαντέλ Χιούτον, η Βρετανίδα σέξι μοντέλο που χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της (πρωταθλητή Mixed Martial Arts) Άλεξ Ρίντ όταν συνειδητοποιήσει ότι είναι τραβεστί ονόματι Ρωξάννη.
«Ανεβαίνω τις σκάλες και βλέπω ότι, δίπλα στο παιδικό δωμάτιο που μόλις είχαμε ετοιμάσει, ο Άλεξ είχε στήσει ένα κανονικό μπουντρούμι του σεξ. Τον βρήκα να κοιμάται ντυμένος ως το alter ego του, η Ρωξάννη. Φορούσε κανονικά κόκκινη περούκα, make up, καλσόν, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα. Έτρεχε αίμα από τα αυτία του, τα οποία είχε τρυπήσει για να φορέσει τα σκουλαρίκια μου και υπήρχαν παντού πεταμένα sex toys και δονητές. Ενώ ταυτόχρονα στην τηλεόραση έπαιζε μια τσόντα. Τον ξύπνησα και τον παρακάλεσα να σταματήσει όλα αυτά για χάρη του αγέννητου παιδιού μας. Αλλά εκείνος το μόνο που ήθελα είναι να του κάνω μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη πάνω του». Αυτή ήταν η πιο εφιαλτική μέρα στην ζωή της -οχτώ μηνών τότε- Σαντέλ Χιούτον που συνειδητοποίησε ότι ο άντρας που είχε επιλέξει για να κάνει οικογένεια ήταν κάποιος άλλος.
Το συγκεκριμένο περιστατικό ανάγκασε την 29χρονη σέξι μοντέλα να μετακομίσει από το σπίτι τους. Αλλά ήταν μόλις ένα από τα πολλά που αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun καθώς έπιασε επίσης τον Άλεξ να στέλνει SMS σε ένα άντρα με τον οποίο σκόπευε να κάνει σεξ. Ενώ ταυτόχρονα ο σκληροτράχηλος πρωταθλητής ΜΜΑ έκανε και όργια με call girls.
O ίδιος ο Ριντ -νικητής του Celebrity Big Brother, εντός του οποίου γνώρισε την Σαντέλ- προσπάθησε να την πείσει ότι θα σταματήσει να είναι η Ρωξάννη. Αλλά, όπως είναι προφανές, εκείνη δεν τον πίστεψε.
Πλέον το ζευγάρι προσπαθεί να είναι όσο πιο αγαπημένο γίνεται, για χάρη της πέντε μηνών κόρη τους.




Ιστορια ΣΟΚ : Σκοτωθηκε ενω εστελνε μηνυματα στον αγαπημενο της


Η δραματική ιστορία ενός ζευγαριού «Κι εγώ σ’αγαπώ και θα κάνω τα πάντα για να είσαι ευτυχισμένος».


Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα της Emy Brochu στον αγαπημένο της, λίγο πριν το αμάξι που οδηγούσε συγκρουστεί με φορτηγό. Πρόκειται για ένα από τα δεκάδες τρυφερά μηνύματα που ο σύντροφος της κοπέλας Mathieu Fortin δημοσίευσε σε σελίδα που έφτιαξε στο Facebook στη μνήμη της Emy και στην προσπάθεια του να προειδοποιήσει τους οδηγούς για την επικινδυνότητα του να στέλνουν μηνύματα όταν οδηγούν.

  Μεταξύ των μηνυμάτων που δε διαβάστηκαν ποτέ από την Emy καθώς είχε ήδη συμβεί το δυστύχημα, ήταν και η ερώτηση του Mathieu «Είναι όλα καλά αγάπη μου; Ανησυχώ», εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αγωνία του καθώς δεν είχε λάβει για αρκετές ώρες μήνυμα από εκείνη. Ήταν όμως ήδη αργά… Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας η χρήση κινητού ήταν αυτή που προκάλεσε το δυστύχημα καθώς απέσπασε την προσοχή της Emy.

 «Το πόρισμα ήταν πραγματικά σοκαριστικό για μένα γιατί τη στιγμή που συνέβη το τραγικό γεγονός ήμουν σε συζήτηση μαζί της», γράφει στο Facebook ο Mathieu για να καταλήξει «Ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα. Πότε ένα μήνυμα ή ένα e-mail ήταν πιο σημαντικό από τη ζωή την ίδια;». Με στόχο να αποφευχθούν παρόμοια τραγικά περιστατικά και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος ο Mathieu ζήτησε από φίλους και γνωστούς να διαδώσουν την προσωπική του ιστορία.

Εικονες ΣΟΚ! Δειτε που κραταει ο Putin φυλακισμενους τους πολιτικους κρατουμενους!




Μέσα στη βρωμιά και ο ένας πάνω στον άλλο ζούνε οι πολιτικοί κρατούμενοι του καθεστώτος του Putin στη Ρωσία...

Οι φωτογραφίες είδαν τη δημοσιότητα μετά το βασανιστικό θάνατο του δικηγόρου που αποκάλυψε το σκάνδαλο για τις γκαγκστερικές μεθόδους του Putin. Οι μπράβοι του καθεστώτος τον χτυπούσαν μέχρι να ξεψυχήσει...




http://www.kamikaze.gr


Η Intel σχεδιαζει επεξεργαστη με 48 πυρηνες.


Εδώ και αρκετό καιρό οι διπύρηνοι και οι τετραπύρηνοι επεξεργαστές έχουν κάνει την εμφάνιση τους πέρα από τους υπολογιστές μας και στα smartphone μας, κάτι που αρχικά θεωρούνταν όχι μόνο απίθανο αλλά και αχρείαστο.
Πως θα σας φαινόταν όμως αν μέσα στην επόμενη δεκαετία κυκλοφορούσε το πρώτο κινητό με επεξεργαστή 48 πυρήνων;
Όπως αποκαλύπτει το Computerworld, ερευνητές της Intel ήδη εργάζονται στην δημιουργία επεξεργαστών με συνολικά 48 πυρήνες για smartphone και tablets, δηλώνουν όμως πως θα πρέπει να περιμένουμε πέντε έως δέκα χρόνια προτού αυτοί γίνουν διαθέσιμοι στο εμπόριο.
«Αν θα έχουμε αυτή την τεχνολογία σε πέντε με δέκα χρόνια, θα μπορούσαμε επιτέλους να κάνουμε πράγματα που σήμερα απαιτούν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ» είπε ο Patrick Moorhead, αναλυτής της Moor Insights and Strategy. «Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να αλλάξει την αντίληψη μας για το τι είναι ένας υπολογιστής. το τηλέφωνο θα ήταν αρκετά έξυπνο για να μην είναι απλά ένας υπολογιστής, αλλά να είναι ο υπολογιστής μου».
Την ίδια στιγμή ο Enric Herrero, ερευνητής του Intel Labs στην Βαρκελώνη δήλωσε ότι το εργαστήριο του εργάζεται για την εύρεση νέων τρόπων χρήσης και διαχείρισης πολλών πυρήνων σε κινητές συσκευές.
Μέχρι σήμερα, πολλές συσκευές χρησιμοποιούν διπύρηνους ή τετραπύρηνους επεξεργαστές, με παράλληλη χρήση επεξεργαστών γραφικών. Η χρήση 48 πυρήνων όμως σε μια φορητή συσκευή θα μπορούσε να προσφέρει πολλές και σημαντικές δυνατότητες.
«Συνήθως οι επεξεργαστές με έναν μόνο πυρήνα εκτελούν διεργασίες την μια μετά την άλλη» εξηγεί ο Herrero. «Με πολλαπλούς πυρήνες, μπορούν να μοιραστούν τον όγκο διεργασιών μεταξύ τους».

Shaolin: απιστευτη επιδειξη σε φεστιβαλ πολεμικων τεχνων (εικονες)



Περίπου 1.500 αθλητές πήρανε μέρος στο Shaolin Wushu Φεστιβάλ στην πόλη Dengfeng της Κίνας. Στο φεστιβάλ έγινε επίδειξη των πολεμικών τεχνών των Shaolin και της παράδοσης τους.

Οι Shaolin έχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ας ρίξουμε μια ματιά στην θαυμαστή αυτή επίδειξη των μοναχών...



















Ανορεξικα κοριτσια σε σεξι ποζες - Σοκαριστικες εικονες (μην δειτε τις φωτογραφιες αν δεν εχεται γερο στομαχι)





Προτείνω να μην παρακολουθήσετε αυτά τα ανορεξικά κορίτσια, αν δεν έχετε γερό στομάχι ... Σε περίπτωση που δεν ξέρετε η ανορεξία είναι μια διατροφική διαταραχή και τα άτομα που πάσχουν από αυτή την ασθένεια αισθάνονται πάντα ότι το σώμα τους έχει πολύ λίπος όταν στην πραγματικότητα είναι πολύ κοκαλιάρικο. 


Τα κορίτσια που θα δείτε στις φωτογραφίες πάσχουν απ' αυτή την ύπουλη ασθένεια














Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger