Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τζένη Μπότση: Μου έκανε κάτι τόσο χυδαίο που δε θα με πείραζε να τον δω να σέρνεται

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013


Την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της – που ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει – εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Τζένη Μπότση…

«Ένας άνθρωπος του θεάματος, στον οποίο απευθύνθηκα για να βρω δουλειά, έκανε...
κάτι τόσο χυδαίο που δυσκολεύομαι ακόμα και να το περιγράψω. 

Έπαθα τέτοιο σοκ που προσπαθούσα να βρω που είναι η έξοδος και δεν μπορούσα», δήλωσε μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και συνέχισε: «Ούτε θυμάμαι πόσες μέρες έκλαιγα, όταν έφερνα στο μυαλό μου τη συγκεκριμένη εικόνα. 

Εγώ τότε ήμουν 21 ετών και για χρόνια, όποτε πήγαινα σε μια οντισιόν ήμουν πολύ επιθετική, ακριβώς γιατί φοβόμουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο. 

Τον έχω συναντήσει αρκετές φορές από τότε και πρέπει να σου πω ότι ταράζομαι κάθε φορά. Δεν το έχω πει σε κανέναν αυτό, αλλά πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που δεν θα είχα πρόβλημα αν τον έβλεπα να σέρνεται».


- See more at: http://www.paraskinia.com/


Η τρανσέξουαλ, Εύα Κουμαριανού αποκαλύπτει ερωτικές βραδιές με πρόσωπα της ShowBiz!


O έρωτάς της με τραγουδιστή από το «Fame Story».

Η Εύα Κουμαριανού δίνοντας μια πρώτη γεύση από το βιβλίο της αναφέρεται αρχικά στο ειδύλλιο που είχε με ζεν πρεμιέ και στη συνέχεια περιγράφει τον έρωτά της με τραγουδιστή, που συμμετείχε στο Fame Story!

Η Κουμαριανού αποκαλύπτει τον έρωτά της με ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 70: “Θα μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί αν η κοινωνία μας ήταν διαφορετική…”!

Η δεύτερη σχέση που περιγράφει είναι με τραγουδιστή που συμμετείχε στο ριάλιτι του Ant1, “Fame Story”: “Ήταν ένας θυελλώδης δεσμός που παραλίγο να δει τα φώτα της δημοσιότητας. Θυμάμαι μια φορά είχαμε πάει βόλτα με το αυτοκίνητό μου στην παραλία και μας έπιασαν σε..τρυφερές περιπτύξεις αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή.


Μάλιστα το θέμα βγήκε και σε τηλεοπτικό σταθμό με τίτλο “Γνωστή τρανσέξουαλ πιάστηκε στα πράσα με νεαρό ανερχόμενο τραγουδιστή”! Πίστευε ότι το έδωσα εγώ το θέμα και ήρθε και μου έσπασε το αυτοκίνητο. Το θέμα το είχε δώσει ένας από τους “Έζησα μια ζωή που δεν ήταν καθόλου ρόδινη.

Γνώρισα πολλούς ανθρώπους, έζησα στο αναμορφωτήριο, φυλακή, ταξίδεψα, αγάπησα, πέρασα όμορφα, γνώρισα δυσκολίες. Αυτό,όμως, που έμαθα είναι να είμαι αληθινή και την αλήθεια μου αυτή σας καταθέτω…” έτσι κλείνει την αφήγησή της η τρανσέξουαλ, Εύα Κουμαριανού στην αυτοβιογραφία της, με τίτλο “Το ταξίδι της ζωής μου”.αστυνομικούς που μας είχε πιάσει…”.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/


Ανέκδοτο:Το σκουλαρίκι


Είναι δυο τύποι στο γραφείο και μια μέρα ο ένας βλέπει τον άλλο να φορά ενα σκουλαρίκι. Ξέροντας πως είναι γενικά συντηρητικός τύπος, παραξενεύεται, και τον ρωτάει:
-Καλά ρε συ, σκουλαρικάκι?
-..Ναι, ναι.. απαντά ο άλλος, φανερά ενοχλημένος.
Του την έχει δώσει η περιέργεια του πρώτου, οπότε μετά απο ώρα:
-Καλά, απο πότε φοράς σκουλαρίκι; Δεν το φανταζόμουν ποτε!
Οπότε ο άλλος:
-Ούτε γω το φανταζόμουν, αλλά έλα που το βρήκε η γυναίκα μου στο αυτοκίνητο...!!!

Ανέκδοτο: Η νοικοκυρά


Μια μέρα γυρνάει ο άντρας από τη δουλειά του και βρίσκει το σπίτι και τον κήπο άνω-κάτω.

Τα παιδιά, με τις πιζάμες τους ακόμη, παίζανε μέσα στη λάσπη και σε βρωμιές και ήταν σε άθλια κατάσταση, άδεια κονσερβοκούτια και παλιόχαρτα ένα γύρο.

Προχωράει στο σπίτι και το βρίσκει σε ακόμη χειρότερη κατάσταση. Πιάτα σωρός στο νεροχύτη, το φαΐ του σκύλου χυμένο παντού, ένα σπασμένο ποτήρι κάτω από το τραπέζι, και ένας μικρός σωρός άμμου στην πίσω πόρτα, Το καθιστικό είναι γεμάτο με παιχνίδια και διάφορα είδη ρουχισμού και μια επιτραπέζια λάμπα έχει αναποδογυριστεί.
Πάει επάνω να δει τη γυναίκα του, πατώντας σε διάφορα σπασμένα παιχνίδια και σκουπίδια. Είχε ήδη αρχίσει να ανησυχεί ότι μπορεί να ήταν άρρωστη, ή ότι είχε πάθει ατύχημα.

Τη βρήκε στην κρεβατοκάμαρα, στο κρεβάτι με το νυχτικό της ακόμη, να διαβάζει ένα βιβλίο. Τον κοίταξε, του χαμογέλασε και τον ρώτησε πώς ήταν η μέρα στη δουλειά. Αυτός την κοίταξε απορημένος και:
- Μα τι συνέβη εδώ σήμερα; ρώτησε.
Εκείνη του χαμογέλασε πάλι και απάντησε:
- Ξέρεις, κάθε μέρα που έρχεσαι σπίτι από τη δουλειά, με ρωτάς τι έκανα όλη μέρα.
- Ε και λοιπόν;
- Ε λοιπόν σήμερα δεν το έκανα!

Read more: http://www.newsbomb.gr


Ανέκδοτο: Η νεαρά παρθένος


Η νεαρά παρθένος θα έβγαινε ραντεβού για πρώτη φορά και συμβουλεύθηκε την γιαγιά της:
"Κάτσε εδώ κόρη μου, να σου πω εγώ για τα νεαρά αγόρια. Λοιπόν...
θα προσπαθήσει να σε φιλήσει, θα σου...αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις.
Μετά θα προσπαθήσει να πιάσει το στήθος σου, θα σου....
αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις.

Αλλά το πιο σημαντικό, θα θέλει να ανεβεί επάνω σου και να κάνει το κέφι του. Θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις. Θα ατιμάσει την οικογένειά μας."

Πάει, λοιπόν, στο ραντεβού η μικρά και μετά ανυπόμονα ήθελε να τα πει όλα στην γιαγιά της:
"Γιαγιά όλα πήγαν όπως ακριβώς μου τα είπες. Αλλά δεν τον άφησα να ατιμάσει την οικογένειά μας.

- Όταν προσπάθησε, τον αναποδογύρισα, ανέβηκα πάνω του, και ατίμασα εγώ την οικογένειά του."

Δείτε τον τιμοκατάλογο του κυλικείου της Βουλής και φρίξτε


Μας κάνουν πλάκα τελικά οι «Ηγέτες» μας, αφού στο κυλικείο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο ελληνικός καφές κοστίζει μόλις…0,15 λεπτά του ευρώ (0,10 καφές + 0,05 ποτήρι)!
Ο κατάλογος που βλέπεται πιο κάτω είναι ο τελευταίος που κοινοποιήθηκε στις 3 Αυγούστου, δείχνοντας για άλλη μια φορά στον ελληνικό λαό πόσο θέλουν οι Κυβερνώντες να προστατέψουν τα…χαμηλά μισθολόγια των βο(υ)λευτών μας. 
Δείτε λοιπόν πιο κάτω για τι τιμές μιλάμε:


http://www.aniwthoi.net/


Συνεχείς αεροξεκασμοί σήμερα πάνω από την Αθήνα!



Ξεκίνησαν με τρομερή ένταση και συχνότητα και πάλι οι χημικοί αεροψεκασμοί..

Ποιος μας θέλει αδρανείς, άβουλους, και φοβισμένους αυτό το διάστημα;;;

Δεν θέλει και πολύ σκέψη να το καταλάβουμε.



Από Ελευσίνα προς Φάληρο..


Παλαιό Φάληρο..


Εισπνέυστε Βάριο και Αλουμίνιο..


Επ' αυτοφώρω..



Γλυφάδα..


Παραλιακή..


Άνω Γλυφάδα.. Γάζωμα κανονικό σαν ακτίνες ομπρέλας..

ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! 



ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ" ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ "ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ"

"ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ"-ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ


Συναγερμός σήμανε πριν από λίγες ώρες στη Δικαιοσύνη μετά από ανάρτηση στο διαδίκτυο που καλεί εμμμέσως αλλά σαφώς σε «πραξικόπημα».

Υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη πραγματοποιήθηκε στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτας Φάκου και του αντεισαγγελέα Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες αύριο ενδέχεται να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι και να τους αποδοθούν οι προσήκουσες ποινικές ευθύνες.

Το θέμα που απασχολεί τη δικαιοσύνη είναι η προκήρυξη των ΚΕΕΔ(εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων)στο διαδίκτυο, η οποία είναι η εξής:




ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:


1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.


2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.


3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.


4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.


5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.


6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.


7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.


8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.


9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.


10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.


11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).


12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.


13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.


14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.


15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.


• Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.


• ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.


• ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.


ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 παρ.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


(Μεταξύ ηθικο-πολιτικού δικαιώματος, πραγματικού γεγονότος και εκδήλωσης συνταγματικού πατριωτισμού)


ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΙΤΑΚΗ


(ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ)


ΙΙ. Η ερμηνευτική σημασία της ρήτρας.


δ) Η προστασία του πολιτεύματος σκοπός και δικαιολογία της αντίστασης.


Ο όρος «Σύνταγμα» στο άρθρο 120 παρ.4 εκλαμβάνεται με την έννοια του «Πολιτεύματος». Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση, όπου η έννοια Σύνταγμα ταυτίζεται με εκείνη του πολιτεύματος και πρέπει ερμηνευτικά να αποδίδεται ως πολίτευμα. Αλλά και ο όρος «τήρηση» του Συντάγματος στο ίδιο άρθρο χρειάζεται κι αυτός μια διορθωτική ερμηνεία και νοηματική αναγωγή στην έννοια «προστασία». Ως τήρηση νοείται εδώ η προστασία του Συντάγματος συνολικά και όχι η εγγύηση της μη παραβίασης συνταγματικών διατάξεων.


Το δικαίωμα αντίστασης δεν ενεργοποιείται στην προκειμένη περίπτωση όταν παραβιάζεται το Σύνταγμα από τα κρατικά όργανα ή όταν εκδίδονται αντισυνταγματικοί νόμοι, αλλά μόνον όταν καταλύεται το πολίτευμα. Προϋπόθεση επομένως εφαρμογής του άρθρου 120 παρ.4 είναι η «κατάλυση» και όχι η απλή «παραβίαση» του Συντάγματος. Αυτό επιβεβαιώνεται άλλωστε με τρόπο αναμφίβολο και από τη δεύτερη φράση του ίδιου άρθρου, που καθιερώνει δικαίωμα και καθήκον αντίστασης εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να καταλύσει το Σύνταγμα.


Ως κατάλυση του Συντάγματος θα πρέπει να εννοηθεί εδώ η έμμεση ή άμεση κατάλυση του πολιτεύματος που εκδηλώνεται με την προσβολή της μορφής του ή μιας από τις οργανωτικές βάσεις του και την αδυναμία εφαρμογής, μερικής ή ολικής, του Συντάγματος και λειτουργίας των εγγυήσεων τήρησής του. Η κατάλυση μπορεί να επέλθει βίαια, με πραξικόπημα, ή να συντελεστεί ακόμη και με σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας από κρατικά ή υπερεθνικά όργανα, όπως είναι τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο «σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας», κατά την έννοια της παραγράφου 3 του άρθρου 120, συνιστά μιαν αυτοτελή περίπτωση κατάλυσης, η οποία συμπληρώνει και επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του δικαιώματος και του καθήκοντος αντίστασης πέρα από την προϋπόθεση της «κατάλυσης με την βία» που προβλέπει αλυσιτελώς και αφελώς (είναι αλήθεια) η παρ.4.

Συνταγματικά νομιμοποιημένη είναι άρα και η αντίσταση που στρέφεται κατά των «σφετεριστών με οποιονδήποτε τρόπο της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή» (άρθρο 120 παρ.3 του Συντάγματος).
http://keed-hellas.blogspot.com
 http://sklantzithres.blogspot.grutm


Πίνετε φραπέ; δείτε τι σκουπίδια παράγει ολλανδική εταιεία



ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΧΗΜΙΚΟΥ ΑΦΡΟΥ! ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΦΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους έτοιμο προς κατεργασία. Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν.

Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία (Λουμίδης - Μπράβο κλπ).

Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται!
Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν.

Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία και το όνομα NESTLE, πρόσθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό. Έτσι η Ελλάδα σήμερα είναι πρώτη σε κατανάλωση των "σκουπιδιών" του καφεόδεντρου με την προσθήκη του χημικού για τον αφρό!

Έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τιςτριτοκοσμικές χώρες σε κατανάλωση φραπέ! Το δε τμήμα της Αφρικής αλλά και της Βραζιλίας που παράγουν τον καφέ δεν καταναλώνουν καθόλου φραπέ! Αυτά τα ολίγα πληροφοριακά μετά από 17 χρόνια δουλειάς στην παραγωγή καφέ.

Τα προϊόντα της Ολλανδικής Nestle: NES CAFE (με δομή απορρυπαντικού - σαπουνιού) SMARTIES (πολύχρωμα κουφετάκια, ή αλλιώς πολύχρωμες χάντρες) KIT KAT (Σοκολατο - γκοφρέτες) MAGGI (συμπληρώματα γεύσης) HAAGEN DANZ (Παγωτά) PURINA - FRISKIES (σκυλοτροφές και γατοτροφές καταστρέφουν την υγεία του κατοικιδίου σας) Παγωτά Nestle (Aloma-Boss-Magnum-Nirvana-Pirulo-Crunch κ.ά.) Δημητριακά πρωινού (Fitness-Clusters-Cheerios-Cookie Crisp) Νερό (Κορπή- Perrier).

"Αποφεύγουμε τα Ολλανδικά προϊόντα και για πολλούς ακόμη λόγους, .....αλλά και γιατί έχουν μισέλληνα υπουργό οικονομικών και γιατί οι Ολλανδοί έχουν προβάλει veto στην ΕΕ, ώστε κανείς να μην κάνει έλεγχο στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν για την παρασκευή των τροφίμων, όπως επίσης και με τι τρέφονται τα ζώα που εμπορεύονται το κρέας τους.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΑΡΜΟΔΙΕΣ» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ Μ΄ΑΚΟΥΕΙ ;

ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ! ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ»

ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α ! "

όπερ έδει δείξαι " ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ! ! !

Αντ. Αντωνιάδης ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (2010)"

/mlagananews.blogspot.gr


ΝΤΡΟΠΗ: Ξεκινά η μαζική σφαγή αδέσποτων σκύλων στη Ρουμανία...!


Το ανώτατο δικαστήριο της Ρουμανίας αρνήθηκε το αίτημα των 30 βουλευτών, που κατατέθηκε πριν λίγες ημέρες προκειμένου να εξεταστεί η συνταγματικότητα του νόμου.

Τριάντα βουλευτές από όλα τα κόμματα είχαν καταθέσει έφεση στο Συνταγματικό Δικαστήριο. «Δεν θέλουμε να δούμε δεκάδες χιλιάδες πτώματα», ανέφερε τότε ο βουλευτής Χαραλάμπι Βοσιτοΐου.

Όμως τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο για να ξεκινήσει ο αφανισμός των αδέσποτων. Ούτε η διεθνής κατακραυγή δεν λύγισε τον Πρόεδρο της Ρουμανίας. σύμφωνα με το dogw0rld.blogspot.gr

Πλέον όλα τα αδέσποτα έχουν 14 μέρες ζωής. Αν δεν τα ζητήσει κανείς, θα θανατωθούν.
Και μπορεί ο Πρόεδρος της Ρουμανίας να αναφέρει την λέξη ευθανασία, όμως πρόκειται για μια μαζική σφαγή των ζώων αφού θανατώνονται με φρικτά μέσα.
Από σήμερα η Ρουμανία θα μυρίζει αίμα αθώων ψυχών..

Είδηση -βόμβα: Ανατροπή στα δεδομένα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα


Είδηση - βόμβα περιέχει η δικογραφία της δολοφονίας του 35χρονου Παύλου Φύσσα, στην ανακρίτρια του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες δύο γυναίκες,....

αυτόπτες μάρτυρες, καταθέτουν ότι ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς έφτασε στον τόπο του εγκλήματος όχι μόνος αλλά με παρέα. Μέσα στο αυτοκίνητό του συνοδευόταν από άλλον άνδρα που είχε ξυρισμένο κεφάλι.

Οι μαρτυρίες αυτές, οι οποίες έχουν γίνει από δύο νεαρά άτομα, τα οποία δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν θορυβήσει όλες τις πλευρές της ανάκρισης, αφού φαίνεται ότι είναι δυνατόν να έχει διαφύγει από τις αρχές και άλλο πρόσωπο που έχει κομβικό ρόλο στη μοιραία πράξη.

Στην ίδια δικογραφία εμπεριέχονται και οι περίφημες τελευταίες κλήσεις, προς και από τον κατηγορούμενο. Μεταξύ τους υπάρχει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκαιας Γιώργος Πατέλης. Με βούλευμα που εκδόθηκε μόλις χθες, επιβάλλεται σε δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό παρακολούθησης των τηλεφωνημάτων του συγκεκριμένου ατόμου.

Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν διαβιβαστεί και στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος εξετάζει τώρα και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.

Το πρωί κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο, επικεφαλείς ενώσεων μεταναστών οι οποίοι έκαναν σημαντικές καταγγελίες για τις βιαιοπραγίες, που είχαν υποστεί από μέλη της Χρυσής Αυγής.

http://www.mychannel.gr/


8 άγνωστες χρήσεις της κανέλας


«Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα» λέει ο λαός και εκεί ακριβώς, στην κορυφή δηλαδή...
πρέπει να κατατάσσεται το ιδιόμορφο αυτό 
μπαχαρικό με το υπέροχο άρωμα και την πικρή γεύση. Επειδή όμως η κανέλα δεν περιορίζει τις δυνατότητές της στη ζαχαροπλαστική και τη μαγειρική αλλά προχωρά παραπέρα και στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, και όχι μόνο. Γνωρίζετε αλήθεια πόσο χρήσιμη μπορεί να σας φανεί η κανέλα, εκτός από τον τομέα «μαγειρική»;


1. Χείλη…αλά Angelina

Δε χρειάζεται να προβείτε σε πανάκριβες χειρουργικές ή άλλες επεμβατικές λύσεις για να αποκτήσετε γεμάτα και πλούσια χείλη τύπου Angelina Jolie. Ειδικά μάλιστα όταν η εναλλακτική βρίσκεται στο ντουλάπι της κουζίνας σας. Απλώστε λίγο βαζελίνη πάνω στα χείλη σας απαλά και ταμπονάρετε μια πρέζα κανέλα από πάνω. Τρίψτε το μίγμα για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφήστε το να «καθίσει» για ένα λεπτό. Υπ΄όψιν ότι θα αισθανθείτε μια μικρή «τόνωση» από το μπαχαρικό. Προσοχή, σε καμία περίπτωση μην εφαρμόσετε την κανέλα απευθείας στο δέρμα σας, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Στη συνέχεια προσθέστε άλλη μία στρώση βαζελίνης και σύντομα θα δείτε τα χείλη σας πλούσια και σαγηνευτικά έτοιμα για φίλημα.

2. Αντίο ακμή

Η κανέλα ενδείκνυται για να δημιουργήσετε τη δική σας σπιτική θεραπεία κατά της ακμής. Τρεις κουταλιές της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα αρκούν για να σας απαλλάξουν από την ανεπιθύμητη και ενοχλητική ακμή. Χρησιμοποιήστε το μέλι και την κανέλα για να φτιάξετε μία παχιά πάστα που μοιάζει με σοκολάτα και αλείψτε την στο πρόσωπό σας. Η κανέλα θα σταματήσει την ακμή, που προκαλείται από τα διάφορα βακτήρια και το μέλι θα συμβάλλει, ώστε να μειωθεί η ερυθρότητα και να αποκατασταθεί η υγρασία του δέρματος. Αφήστε το μίγμα στο πρόσωπό σας για περίπου δέκα λεπτά (ή μέχρι να αρχίσει να καίει), στη συνέχεια ξεπλύνετε και σκουπίστε το με μία στεγνή πετσέτα. Προσοχή, πριν επιχειρήσετε οποιαδήποτε σπιτική θεραπεία καλό θα ήταν να ρωτήσετε τον δερματολόγο σας.

3. Extensions…με άρωμα κανέλας

Η τριχόπτωση μπορεί να είναι μια τρομακτική εμπειρία, άσχετα από την αιτία που την προκαλεί. Ένας τρόπος για να τονώσετε την ανάπτυξη των μαλλιών, είναι να χρησιμοποιείτε μία εβδομαδιαία μάσκα με βάση την κανέλα. Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας κανέλα και μέλι σε μισό φλιτζάνι ζεστό ελαιόλαδο. Προσθέστε ένα αυγό για να πυκνώσει η μάσκα. Χτενίστε τα μαλλιά σας, αφού έχετε εφαρμόσει τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά για 10 έως 15 λεπτά. Ξεπλύνετε με ένα σαμπουάν. Προσοχή, απευθυνθείτε στον δερματολόγο σας πριν χρησιμοποιήσετε τη μάσκα.

4. Μμμμμμ, δροσερή αναπνοή


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η γεύση της κανέλας είναι τόσο διαδεδομένη στις καραμέλες ή στις τσίχλες; Η απάντηση βρίσκεται στο λάδι της κανέλας, το οποίο μπορεί να «εξολοθρεύει» τα βακτήρια που προκαλούν τη δυσοσμία της αναπνοής μας. Δεν είναι ανάγκη να προμηθευτείτε τσίχλες και καραμέλες, το μάσημα λίγης κανέλας (δυόσμου ή μέντας) το πρωί, βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος. Μπορείτε ακόμη να κάνετε και γαργάρες με ένα κουταλάκι του γλυκού από μέλι και κανέλα σε σκόνη, ανακατεμένα με ζεστό νερό.

5. Απολέπιση τώρα

Η αρωματικότερη μέθοδος απολέπισης δε μπορεί να είναι άλλη παρά αυτή που έχει σα βάση την κανέλα. Διώξτε μακριά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και αποκαταστήσετε τη λάμψη και την απαλότητά του με μία σπιτική κρέμα απολέπισης. Τα συστατικά που θα χρειαστείτε είναι αλάτι, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο, μέλι και κανέλα. Φτιάξτε μία παχιά κρέμα και τρίψτε τη σώμα σας απαλά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Προσοχή και σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να απευθυνθείτε πρώτα σε κάποιον ειδικό για τυχόν ερεθισμούς.

6. Για μυαλό…ξυράφι

Μελέτες, έχουν δείξει, ότι αν μασάτε τσίχλα κανέλας (ή μέντας) αυξάνετε την εγρήγορση του εγκεφάλου σας και μειώνετε την κούραση μέχρι και 20%. Μάλιστα, σε ειδικά τεστ που έγιναν, αναφέρθηκε, ότι όσοι συνήθιζαν να μασούν τσίχλα κανέλας παρουσίασαν μειωμένα επίπεδα απογοήτευσης κατά 20% και αυξημένα επίπεδα εγρήγορσης κατά 30% .

7. Σπιτικό άρωμα φρεσκάδας


Αν θέλετε το σπίτι σας (ή ακόμα και το σώμα σας) να μοσχοβολάει φρεσκάδα, δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό άρωμα με μηλόξιδο, ένα ξυλαράκι κανέλας και μερικά ολόκληρα γαρίφαλα. Σιγοβράστε το μίγμα και προσθέστε λίγες φλούδες πορτοκαλιού αν θέλετε.

8. Ποια μυρμήγκια;

Η κανέλα, αν και θα μπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης για τα μυρμήγκια, στην ουσία είναι «κόκκινο πανί». Ψεκάστε με λίγο αιθέριο έλαιο κανέλας γύρω από τις πόρτες, τα παράθυρα κ.λπ για να τα εμποδίσετε να μπουν σπίτι σας. Και σκεφτείτε, ότι η κανέλα καθαρίζεται εύκολα μετά. Όπως ακριβώς δηλαδή και το γαρύφαλλο, το μπαχαρικό το οποίο επίσης είναι αποτρεπτικό για τα μυρμήγκια.

http://us.lrd.yahoo.com


5 απίστευτες χρήσεις του baby oil, που ίσως να μη γνωρίζατε!


Ένα προϊόν, πολλαπλές χρήσεις!

Baby oil. Ένα προϊόν, οικονομικό, αλλά τόσο μα τόσο χρηστικό. Όπως όλοι γνωρίζετε, το baby oil μπορεί να σας χαρίσει βελούδινη επιδερμίδα. Καλό θα ήταν να το φτιάχνετε μόνες σας στο σπίτι, όπου και θα χρησιμοποιείτε φυσικά υλικά. Ποιες είναι όμως οι χρήσεις του; Σε τι μπορεί να μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο;

1. Μαλλιά: Αν θέλετε να έχετε υγιή, λαμπερά μαλλιά, τότε δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε στις άκρες τους baby oil. Ενυδατώνει την τρίχα και φυσικά μειώνει το σπάσιμό της. Τέρμα στις ταλαιπωρημένες άκρες. Η ενυδάτωσή τους είναι το παν

2. Ντεμακιγιάζ: Αν ξεμείνατε από γαλάκτωμα, τότε δεν έχετε παρά να ξεβαφτείτε με baby oil. Καθαρίζει άψογα την επιδερμίδα σας και την ενυδατώνει. Προσοχή, να ξεβάφεστε με αυτό, σε περιπτώσεις ανάγκης, καθώς είναι ιδιαίτερα λιπαρό για καθημερινή χρήση

3. Νύχια: Θέλετε να στεγνώσουν τα νύχια σας στο πι και φι; Aπλώστε λίγη ποσότητα baby oil και ξενοιάστε. Επιπλέον, φροντίστε τα άκρα σας με baby oil. Απλώστε στα δάχτυλά σας μικρή ποσότητα και κάνετε μασάζ. Θα μαλακώσει τις παρανυχίδες σας στο λεπτό

4. Σας τελείωσε ο αφρός ξυρίσματος; Απλώστε στα ήδη βρεγμένα πόδια σας λίγη ποσότητα baby oil και θα δείτε πόσο εύκολα θα ξυρίσετε τα πόδια σας. Βελούδινα στη στιγμή

5. Χέρια από μετάξι: Όσο ο καιρός κρυώνει, τόσο τα χέρια μας γίνονται ολοένα και πιο ξηρά. Απλώστε baby oil στα χέρια σας κάνοντας μασάζ. Η ενυδάτωση είναι το παν. Τέρμα τα ταλαιπωρημένα, σκασμένα χέρια

Πηγή: http://www.queen.gr/


Τι σημαίνει όταν στον ύπνο σας βλέπετε ότι κάνετε σeξ;



Πολλοί άνθρωποι νιώθουν ενοχές και τύψεις όταν δουν στον ύπνο τους ότι απατούν τους συντρόφους τους…


Η Sharon Gilchriest O' Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου "Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο", υποστηρίζει ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά της "απιστίας" θέλουν να μας....
διδάξουν κάτι για την ζωή μας. Συγκεκριμένα αν ονειρεύεστε ότι κάνετε:


Σ*ξ με έναν "άγνωστο": Στο συγκεκριμένο όνειρο, ο άγνωστος συμβολίζει μία πλευρά του εαυτού σας, λέει η ψυχολόγος. Μήπως πρόσφατα κάνατε ή ετοιμάζεστε να κάνετε, κάτι που απαίτησε τεράστιο θάρρος, τόλμη και δύναμη; Ο άγνωστος σ*ξου@λικός παρτενέρ του ονείρου δείχνει ότι είστε περήφανοι ή αγχωμένοι η για το κατόρθωμά σας.

Σ...ξ με έναν "διάσημο": Αν τώρα, δείτε ότι κάνετε σ... με τον Τζώρτζ Κλούνεϊ (για τις γυναίκες) ή την Σκάρλετ Γιόχανσον (για τους άντρες), ή γενικώς με κάποιον διάσημο, τότε η σύμβουλος θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για... διακαή πόθο!

Σ... με φιλικό πρόσωπο: Αν ονειρευτείτε ότι έχετε επαφή με κάποιον γνωστό σας, η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο όνειρο κρύβει κυρίως φοβίες, άγχη και μεγάλες αγωνίες που εκδηλώνονται στον ύπνο μας με αυτόν τον τρόπο. Δεν αποκλείται βεβαίως και ο "κρυφός έρωτας", αν και συμβαίνει σπανιότερα. Επίσης είναι πιθανό να αναγνωρίζεται στο πρόσωπο αυτό, πολλά κοινά σημεία με μία πλευρά του εαυτού σας που είναι καλά κρυμμένη!

Σ... με το ίδιο φύλο: Αν ονειρευτείτε ότι απατάτε τον/την σύντροφό σας με άτομο του ίδιου φύλου, τότε μην βιαστείτε να δείτε ομοφυλοφιλικές τάσεις, συμβουλεύει η ψυχολόγος! Απλώς ψάξτε μέσα στην ημέρα που πέρασε, τί κάνατε που να έχει καθαρά "θηλυκές" ιδιότητες (αν είστε γυναίκα) ή "αρσενικά" χαρακτηριστικά (αν είστε άντρας). Είναι πιθανό αυτή η πράξη να εμφανίζεται στον ύπνο σας μέσα από σ...ξου @ λική επαφή με το ίδιο φύλο!

"Πάντως τα σ..ξου@ λικά όνειρα, συχνά έχουν μία πολύ απλή εξήγηση", καταλήγει η σύμβουλος γάμου και προσθέτει "Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι μέσα στη σχεση σας παραμελείτε το σεξ ή διστάζετε να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες σας! Μόλις το κάνετε θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν και τα όνειρα αυτά!".


http://www.mychannel.gr/


Οι ευεργετικές επιδράσεις του λεμονιού! Οι ευεργετικές επιδράσεις του λεμονιού!


Οι ευεργετικές επιδράσεις του λεμονιού! Από Newsit Amea στις Σεπτεμβρίου 25, 2013 3 Δεν υπάρχει κουζίνα στον… κόσμο, στην οποία το λεμόνι να μην αποτελεί βασικό συστατικό, το οικείο σε όλους μας κίτρινο εσπεριδοειδές, που είναι δημοφιλές σε όλο τον πλανήτη. Ποια είναι όμως η επίδραση της κατανάλωσης λεμονιού στον ανθρώπινο οργανισμό; Τα λεμόνια είναι όξινα στη γεύση, αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στον οργανισμό μας. Στην πραγματικότητα, είναι από τα τρόφιμα με τη μεγαλύτερη αλκαλική επίδραση, που βοηθούν πολύ στη δημιουργία ισορροπίας σε καταστάσεις αύξησης της ποσότητας οξέων στο σώμα. Με άφθονη βιταμίνη C, είναι ιδανικό «φάρμακο» για την αντιμετώπιση λοιμώξεων και άλλων προβλημάτων υγείας, ενώ συστήνεται και για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιμετώπιση της δυσπεψίας. 16 ευεργετικές επιδράσεις του λεμονιού στον ανθρώπινο οργανισμό: 1. Τα λεμόνια, μπορεί να είναι όξινα αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στα υγρά του σώματος και βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας του pH. 2. Τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και σε φλαβονοειδή, που λειτουργούν ενάντια σε μολύνσεις από ιούς όπως η γρίπη και το κρύωμα. 3. Το συκώτι λατρεύει το λεμόνι: είναι εκπληκτικό τονωτικό για το συγκεκριμένο όργανο, διαλύει το ουρικό οξύ και άλλα δηλητήρια και υγροποιεί τη χολή. Ο φρέσκος χυμός λεμόνι που προστίθεται σε ένα μεγάλο ποτήρι νερό είναι τρομερό πρωινό αντιοξειδωτικό για το στομάχι. 4. Καθαρίζει το έντερο: Το λεμόνι αυξάνει την περίσταλση του εντέρου, βοηθώντας την κίνησή του, άρα βοηθώντας στην κανονική του λειτουργία. Ρίξτε το χυμό ενός λεμονιού σε ζεστό νερό και πιείτε το νωρίς το πρωί, αν έχετε σχετικό πρόβλημα. 5. Το σκορβούτο γιατρεύεται με τη χορήγηση μερικών γραμμαρίων χυμού από λεμόνι στον ασθενή, διαλυμένου σε νερό, κάθε δύο ή τέσσερις ώρες. Ακόμα και σήμερα, το Βρετανικό Ναυτικό απαιτεί να υπάρχουν στα πλοία του αρκετά λεμόνια ώστε κάθε ναύτης να μπορεί να καταναλώνει λίγο χυμό λεμονιού ημερησίως. Στο παρελθόν, τα λεμόνια αντικαθίσταντο με limes, εξ ου και το προσωνύμιο των Άγγλων ως «limeys». 6. Το κιτρικό οξύ του χυμού λεμόνι βοηθά στη διάλυση του χολόλιθου, των εναποθέσεων ασβεστίου και της πέτρας στα νεφρά. 7. Η βιταμίνη C στα λεμόνια βοηθά στην ουδετεροποίηση των ελεύθερων ριζών που ευθύνονται για το γήρας και για τις περισσότερες ασθένειες. 8. Η φλούδα του λεμονιού περιέχει το σημαντικότατο συστατικό tangeretin, που έχει αποδειχτεί τρομερά αποδοτικό για δυσλειτουργίες του εγκεφάλου, όπως η νόσος Parkinson. 9. Στην Ινδία, η Ayurveda αξιολογεί το λεμόνι τόσο ως φρούτο, όσο και για τις ιδιότητές του. Είναι ξινό, ζεστό, βοηθά στη γαστρική φωτιά, είναι καλό για την ενίσχυση της όρασης, πικάντικο και στυπτικό. 10. Διαλύει τους εντερικούς σκώληκες. 11. Όταν δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο και δυσκολία στην αναπνοή (όπως στην ορειβασία) τα λεμόνια μπορούν να βοηθήσουν ιδιαιτέρως. Ο πρώτος άνδρας που έφτασε ποτέ στην κορυφή του Έβερεστ, ο Edmund Hillary, σημείωνε πάντα ότι η επιτυχία του οφειλόταν και στα λεμόνια. 12. Τα λεμόνια έχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Σύμφωνα, με έρευνες, ο χυμός λεμονιού μπορεί να σκοτώσει τα βακτήρια της μαλάριας, της χολέρας, του τύφου, της διφθερίτιδας και άλλων ασθενειών. 13. Τα αγγεία του αίματος ενισχύονται από τη βιταμίνη P (βιοφλαβονοειδή), οπότε γίνεται σαφώς πιο δύσκολη μια οποιαδήποτε εσωτερική αιμορραγία. Επίσης, βοηθά πολύ ενάντια στην αρτηριακή πίεση. 14. Τα συμπτώματα των διαταραχών στην όραση, όπως της διαβητικής ρετινοπάθειας, φαίνεται πως βοηθούνται σημαντικά από το στοιχείο ρουτίνη, που βρίσκεται στα λεμόνια. 15. Τα λεμόνια περιέχουν 22 αντικαρκινικές χημικές ενώσεις, μεταξύ αυτών και η λεμονίνη. Πρόκειται για έλαιο, που καταπολεμά ή και σταματά τη μεγέθυνση των καρκινικών όγκων στα ζώα και το φλαβονειδές γλυκοσίδη, που σταματά τη διαίρεση των καρκινικών κυττάρων. 16. Σύμφωνα με τη θεωρία του Reams Biological Ionization (RBTI), το λεμόνι είναι το μόνο τρόφιμο στον κόσμο που είναι ανιονικό (ιόν με αρνητική φόρτιση). Όλα τα υπόλοιπα τρόφιμα είναι κατιονικά. Αυτό το κάνει ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε ανιόντα και κατιόντα, είναι που τελικά δίνει όλη την κυτταρική ενέργεια. Λεμόνι: Μια διατροφική έκπληξη για τον οργανισμό Ο χυμός του λεμονιού περιέχει μεγάλη ποσότητα από Βιταμίνες και κυρίως βιταμίνη C. Παλιότερα τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούσαν σαν αντισκορβουτικό. Πέρα από την βιταμίνη C περιέχει σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β6, το λεμόνι αποτελεί μια μικρή διατροφική έκπληξη, πλούσια σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Αρκεί να αναφέρουμε, πως….. κάθε λεμόνι πέρα από τις σημαντικές βιταμίνες, που περιέχει, είναι πλούσιο και σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κάλιο, και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, πυρίτιο καθώς και σε μεταλλικά άλατα. Ο χυμός του, αποτελεί μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για τον οργανισμό, καθώς πέρα από την απαραίτητη νοστιμιά, που χαρίζει σε ορισμένα «αδιάφορα» φαγητά, κυρίως θωρακίζει τον οργανισμό απέναντι σε μια σειρά ασθενειών και λοιμώξεων. Η ευεργετική δράση της λεμονάδας Η λεμονάδα κάνει ένα υγιές ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί. Ημερήσια κατανάλωση του νερού με λεμόνι προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία. Πέρα από το να νοστιμίζει το «άχρωμο» φαγητό μας, το λεμόνι αποτελεί και ένα πρώτης τάξεως φυσικό «γιατρικό» για την πρόληψη μιας σειράς παθήσεων. Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το καθιστούν πρωταγωνιστή στην καταπολέμηση διαφόρων ειδών καρκίνου. Αυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του και παρόλο που του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο όφελος είναι η δράση του πάνω στις κύστεις και τους όγκους. Ο χυμός αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Το συμπέρασμα των μελετών ήταν πως καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων του εντέρου, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. Το πλέον σημαντικό που έδειξε η έρευνα είναι ότι ο χυμός λεμονιού καταστρέφει μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα χωρίς να επιδρά στα υγιή. Στην προστασία της καρδιάς. Ο χυμός του λεμονιού περιέχει κάλιο. Το κάλιο είναι αποτελεσματικό για τη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Για την επάνοδο της υψηλής αρτηριακής πίεσης σε κανονικά επίπεδα είναι ακόμη αποτελεσματικότερος ο συνδυασμός πρόσληψης περισσότερου καλίου και λιγότερου νατρίου (αλατιού). Έχει αντιπυρετική δράση ενώ θεωρείται και ένα από τα αποτελεσματικότερα φυσικά αντιμικροβιακά για την καταπολέμηση διαφόρων ιών, λοιμώξεων και φλεγμονών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, το γεγονός ότι οι παλιότερες γενιές, το χρησιμοποιούσαν, για να θεραπεύσουν τα τσιμπήματα από έντομα, τσούχτρες αλλά και να «ρίξουν» τον υψηλό πυρετό. Το Λεμόνι είναι ένα άριστο φρούτο που βοηθά στην καταπολέμηση των προβλημάτων που σχετίζονται με λοιμώξεις του λαιμού, τον πονόλαιμο και την αμυγδαλίτιδα και έχει αντιβακτηριακή δραση. Ο φρέσκος χυμός λεμονιού αν εφαρμόζεται στις περιοχές του πονόδοντου, μπορεί να βοηθήσει για να απαλλαγούμε από τον πόνο. Το μασάζ του με χυμό λεμονιού για τα ούλα μπορούν να σταματήσει την αιμορραγία των ούλων. (ξεπλένουμε πάντα καλά, μετά) Στη ρινορραγία αν βάλετε μέσα στο ρουθούνι ένα μικρό κομματάκι βαμβάκι εμποτισμένο με μερικές σταγόνες λεμόνι, η αιμοστατική δράση του λεμονιού θα βοηθήσει να σταματήσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά την αιμορραγία. Το λεµόνι, χάρη στην άφθονη περιεκτικότητά του σε βιταµίνη C, είναι ιδανικό για την αντιµετώπιση των χειµωνιάτικων λοιµώξεων. Το λεµόνι συνιστάται σε δίαιτες κατά της χοληστερίνης και γενικά για την καλύτερη υγεία του κυκλοφορικού συστήµατος, Η πρόσληψη του χυμού λεμονιού μπορεί να θεραπεύσει τη δυσκοιλιότητα. Είναι ακόμη γνωστό ότι συμβάλει στην ανακούφιση του λόξιγκα όταν καταναλώνεται ως χυμός. Προλαβαίνει τις δηλητηριάσεις ιδιαίτερα από οστρακοειδή και ενεργεί ως αντίδοτο. Αλλά, η δράση του δεν σταματά εδώ. Το λεμόνι συμβάλλει στην καλή διατήρηση των αγγείων, ωφελεί την όραση και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου. Κι επειδή έχει αποδειχθεί, πως διαθέτει διουρητική και κυρίως λιποδιαλυτική δράση, πολλοί χρησιμοποιούν τον χυμό του και κατά τη διάρκεια της δίαιτας. Τέλος, ο χυμός λεμονιού δυναμώνει τα ούλα και ωφελεί το μυοσκελετικό σύστημα. Το λεμόνι, από μόνο του βοηθάει και αυτό στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου.

Πηγή: newsitamea.gr



Τι οδήγησε την Ελευθερία να γδυθεί σε γνωστό καφέ της Γλυφάδας. Όλη η αλήθεια!


Με μεγάλη έκπληξη παρακολούθησα χθες την αντίδραση όλου του διαδικτυακού κόσμου απέναντι στο θέμα που πρώτοι εμείς εδώ μέσα απο....

το nassos blog αναδείξαμε. Και γράφω εμείς και όχι εγώ διότι το blog είστε όλοι εσείς οι φανατικοί αναγνώστες του. Γι΄ αυτό και είμαστε παντού.

Η αλήθεια είναι πώς πολλοί «συνάδελφοί» μου έκλεψαν το υλικό-όσο αυτό υπήρχε στο youtube-το βάφτισαν αποκλειστικό και λησμόνησαν να αναφέρουν την πηγή. Δε θ΄ασχοληθώ. Είναι χάσιμο χρόνου. Δε θα κάνω μαθήματα σε κανέναν. Είναι άξιοι της μοίρας τους. Γι αυτό και μας αντιγράφουν.
Ωστόσο υπήρχαν και άλλοι που μας ανέφεραν και τους ευχαριστώ γι΄αυτό.

Σήμερα θα μείνω στην ουσία του γεγονότος. Και ποια είναι αυτή; Πολλοί χθες αναρωτήθηκαν.

«Γιατί η κοπέλα να κάνει κάτι τέτοιο;». Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Ελευθερία-τα πλήρη στοιχεία της είναι στη διάθεσή μας-βίωσε πριν λίγες μέρες ένα σοκ όταν πληροφορήθηκε πώς ο σύντροφός της διατηρεί παράλληλη σχέση.

Επέλεξε λοιπόν το συγκεκριμένο στέκι προκειμένου να συναντήσει τον σύντροφό της μαζί με τον αμαρτωλό έρωτά του.

Δυστυχώς για εκείνη το παράνομο ζευγάρι δεν εμφανίστηκε με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού. Μέχρι εδώ…

Ελπίζω κάποια στιγμή όλα ν΄αλλάξουν και να βρεί και πάλι τον δρόμο της

Πηγή: nassos blog

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ:. Να γιατί η Αλβανία θέλει να γίνει… “Μεγάλη Αλβανία”…



Είναι γνωστό ότι μεταξύ των μεγάλων πετρελαικών εταιρειών υπάρχει αφενός ανταγωνισμός αλλά και αφετέρου η επιθυμία να αγοράζουν φτηνά ότι επιθυμούν.

Οι τεχνικές απο ότι φαίνεται που χρησιμοποιούν είναι δύο, ο μία είναι ο πόλεμος πχ. Ιράκ και Συρία και αφετέρου η υπερχρέωση με στόχο τη χρεοκοπία.

Στη πρώτη περίπτωση δημιουργούν διχόνοια και τροφοδοτούν με όπλα τους λαούς της περιοχής που είναι στο στόχαστρο ενώ στην άλλη στέλνουν τους οικονομικούς δολοφόνους που εξαγοράζουν όσα μέλη μιας κυβέρνησης δεν έχουν εξαγορασθεί.

Αριστερά βλέπετε το χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας (1) και ένα χάρτη γνωστό απο το 2007 (2), για τον οποίο έχουμε μιλήσει προηγουμένως εδώ στον οποίο φαίνονται μετρήσεις ΜΑD (Magnetic Anomaly Detection) που έχουν γίνει στην περιοχή των Βαλκανίων. Οι περιοχές που έχουν κόκκινο χρώμα είναι περιοχές που ήδη έχουν ή είναι υποψήφιες να έχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Δυστυχώς το χάρτη (2) όλα τα ΜΜΕ τον έχουν αγνοήσει. Τυχαίο;

Παρατηρείστε πόσο εύκολα εξηγούνται οι ιμπεριαλιστικές διαθέσεις της Αλβανίας με βάση το χάρτη αυτό. Το κύριο Αλβανικό χερσαίο κοίτασμα υδρογονανθράκων του επίσημου κράτους της Αλβανίας εκτείνεται μέχρι τη FYROM, το Κόσοβο και την Ελλάδα!

Η FYROM πού είναι και προστατευόμενη του γνωστού φιλάνθρωπου μεγαλοεπενδυτή, έχει στα δυτικά της πολύ έντονο το Αλβανικό στοιχείο. Η FYROM κατά σύμπτωση είναι τίγκα απο υδρογονάνθρακες!

Οι Αλαβανοί εθνικιστές επιθυμούν εκτός της μισής FYROM (τα μισά κοιτάσματα) και το Κόσοβο και μάλιστα και λίγο μεγαλύτερο απο αυτό, ώστε η Σερβία να μη έχει τη δυνατότητα με τη βοήθεια μιας Ρωσικής εταιρείας π.χ. της Gazprom να εξορύξει τους υδρογονάνθρακες απο τα κοιτάσματα που υπάρχουν στο Βόρειο Κόσοβο.

Από την Ελλάδα οι Αλβανοί Εθνικιστές επιθυμούν ένα κομμάτι της Νότιας Ηπείρου (τμήμα της Ελληνικής Ηπείρου) στο οποίο – κατά σύμπτωση – επεκτείνεται το κύριο Αλβανικό κοίτασμα.

Δεν είναι τυχαίο ούτε ότι η Τουρκία εμπλέκεται στην Αλβανική πολιτική και τη πολιτική της FYROM ούτε ότι ξαφνικά προέκυψε τόσο έντονα το θέμα της Τσαμουριάς ούτε η εισαγωγή του προβλήματος του μεταναστευτικού στοιχείου ούτε ότι ο πρώην Τούρκογλου μίλησε στην Άγκυρα πρόσφατα για αλλαγή συνόρων. Είναι επίσης γνωστό σε πολλούς πλήν των Ελλήνων πολιτών η παρουσία σχιστολιθικού φυσικού αερίου (shale gas) στη Δυτική Θράκη, κάτι για το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει .

Δυστυχώς μπροστά σε ότι συμβαίνει το παρόν πολιτικό σύστημα της Ελλάδας της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης παραμένει απαθές ενώ επιζητεί μια εξέγερση και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι γνωστή σε όλους άλλωστε η ομιλία της Ψαρούδα-Μπενάκη στον μνημονιακό Παπούλια, στην οποία αναφέρθηκε στην ανάγκη αλλαγής συνόρων στη περιοχή χάριν της ευημερίας και της ανάπτυξης, Η Ψαρούδα ήταν ο λαγός.

Το συμπέρασμα μου είναι ότι όλοι στη Βουλή ξέρουν. Καιρός να μάθετε και εσείς.

http://periergaa.blogspot.com



Τρεις ημέρες διορίας δίνει η Ρωσία στο Facebook πριν το μπλοκάρει



Αιτία η δημοσίευση διαφημίσεων τσιγάρων με χαρμάνια που θυμίζουν μαριχουάνα

Στη «μαύρη» λίστα των απαγορευμένων ιστοσελίδων στη Ρωσία προσέθεσε η ρωσική υπηρεσία ελέγχου του περιεχομένου στο διαδίκτυο το Facebook (Roscomnadzor).

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η δημοφιλής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει στη διάθεσή της τρεις ημέρες για να αποσύρει το περιεχόμενο (διαφημίσεις τσιγάρων με χαρμάνια που θυμίζουν μαριχουάνα) πριν η Roscomnadzor διακόψει οριστικά την πρόσβασή του για Ρώσους πολίτες.

«Το Facebook εντοπίστηκε να παραβιάζει δύο φορές τους σχετικούς κανόνες και με την τρίτη φορά μπήκε στη μαύρη λίστα. Έχουμε ήδη ενημερώσει τους παρόχους» δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Αυτό που προκάλεσε την αντίδραση των ρωσικών αρχών ήταν το γεγονός ότι η δημοφιλής σελίδα κοινωνικής δικτύωσης άρχισε από τη Δευτέρα να διαφημίζει χαρμάνια καπνού με την ονομασία "spice".

protothema.gr

ΣΟΚ: Καθηγητής με κρυφή κάμερα - στυλό πιάστηκε στα πράσα να…



Κάτω από τη βάση παίρνει καθηγητής μετά από σοβαρό παράπτωμα.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας στη Φλόριντα μαγνητοσκοπούσε με κρυφή κάμερα, που είχε τοποθετήσει σε στυλό, προσωπικές στιγμές φοιτητριών για να καταλήξει σε ένα και μόνο συμπέρασμα: ότι δεν φορούν εσώρουχα.

Ο 65χρονος Δρ Σάμιουλεσον συνελήφθη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Είχε χρησιμοποιήσει την κάμερα σε τρεις περιπτώσεις, αλλά κάποια από τις φοιτήτριές του αποδείχθηκε ιδιαιτέρως παρατηρητική και έτσι πιάστηκε στα πράσα.

Ο Σάμουελσον παραδέχτηκε ότι του ανήκει η συσκευή, αλλά είπε ότι σκοπός του ήταν να αποδείξει ότι η φοιτήτρια δεν φορούσε εσώρουχα.

Ωστόσο, οι κατηγορίες που βαρύνουν έχουν ταράξει την κοινή γνώμη και πρώην συναδέλφους του.

Παραιτείται όλη η Χρυσή Αυγή; - Κοντά σε ΄Εκτακτες εκλογές!



Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής είναι προ των πυλών της... παραίτησης από το αξίωμά τους, με στόχο την πολιτική ανισορροπία. 

Τρόπο αντίδρασης σε όλα όσα της καταλογίζουν τον τελευταίο καιρό ψάχνει η Χρυσή Αυγή και σύμφωνα με πληροφορίες μια σκέψη που κάνουν στο εθνικιστικό κόμμα είναι να παραιτηθούν όλοι οι βουλευτές του, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνουν κενές οι έδρες στις περιφέρειες που εκπροσωπούν οι 21 βουλευτές.

Αυτό σημαίνει ότι θα προκυρηχθούν εκλογές για τις συγκεκριμένες περιφέρειες, οι οποίες ειρήσθω εν παρόδω είναι ως επί το πλείστον από τις μεγαλύτερες εκ των 56.
Αν μάλιστα δηλώσει παραίτηση και ο βουλευτής Επικρατείας που έχει εκλεγεί με το συνδυασμό της Χ.Α. τότε θα προκηρυχθούν εκλογές σε όλη την επικράτεια, όπου οι πολίτες θα ψηφίζουν ψηφοδέλτιο και όχι υποψήφιο.

Σε ένα τέτοιο σενάριο ενδιαφέρον προκύπτει από τη στάση που θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα. Θα συμμετάσχουν και αυτά στις εκλογές για τις συγκεκριμένες περιφέρειες ή θα απέχουν;

Υπενθυμίζεται ότι ένα τέτοιο σενάριο ήταν αρκετά έντονο τον περασμένο Νοέμβρη όταν και ο Πάνος Καμμένος είχε προτείνει στο ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει τους βουλευτές του μαζί με τους ΑΝΕΛ ώστε να μην περάσουν τα νέα μέτρα.

http://www.mychannel.gr/


Είναι 25 ετών και έχει τρελάνει κόσμο!!!


Αυστραλία έχει πλούσια τα ελέη γι' αυτό και τα φωτογραφίζει και μας τα δείχνει!

Η Ροσάνα Άρκε έγινε γνωστή από το ριάλιτι στη Νέα Ζηλανδία που ακολουθεί 20 άτομα στην καθημερινότητάς τους και από τότε κάνει θραύση!

Είναι περιζήτητη στον χώρο της μόδας ενώ πρόσφατα πόζαρε για το εξώφυλλο τουFHM στη Τουρκία! Δείτε όμως τις …καλύτερες πόζες στο twitter!!!




Τα ζώδια σήμερα 26 Σεπτεμβρίου 2013


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Παρόλο που υπάρχουν γύρω σας δυσκολίες εσείς έχετε την δύναμη και το παλεύετε με μεγάλο σθένος και επειδή είστε πολύ ευέλικτοι, θα βρείτε άμεσες λύσεις.
Ερωτικά: Έχετε άνεση και μπορείτε και μιλάτε με την καρδιά σας. Η σχέση με ένα πρόσωπο που ήδη υπάρχει μπορεί να εξελιχτεί και να γίνει καλύτερη. Μερικοί μπορεί να είστε πολύ ερωτευμένοι και να έχετε ανάγκη να το εκφράσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες με τις συνεργασίες σας αλλά εσείς δεν θα το βάλετε κάτω γιατί δουλεύετε σωστά προς την κατεύθυνση που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν να πάρετε χρήματα σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε κάπως ανακατευτεί με κάποια πράγματα που ίσως να μην σας ενδιαφέρουν πάρα πολύ ή να μην είναι σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ή πεποιθήσεις. Παρόλα αυτά έχετε την επιθυμία να εξελίξετε τα προβλήματα που υπάρχουν.
Ερωτικά: Με τον τρόπο σας θα γίνετε κάπως κτητικοί αλλά θα το καλύψετε γιατί δεν θέλετε να φαίνεται και ιδιαίτερα σε έναν Ζυγό που δεν σας δίνει το δικαίωμα να σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο. Το πάθος πάντως για ένα Λιοντάρι θα το εκδηλώσετε πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις που μερικές φορές αλλάζετε γιατί δεν είστε σίγουροι. Υπάρχει ανασφάλεια αλλά βλέπετε και κάποιες λύσεις που μπορείτε να τις επεξεργαστείτε καλύτερα. Σήμερα καλείστε να είστε ευέλικτοι αλλά αποφασιστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε σε καλύτερη φόρμα γιατί έχει αποκατασταθεί κάτι που σας απασχολούσε αρκετά κι ίσως πάρετε κάποιες αποφάσεις σημαντικές για σας.
Ερωτικά: Είστε σε καλή φάση αφού θα εισπράξετε από ένα πρόσωπο τα μέγιστα. Αν είστε μόνοι υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία να κάνετε μια νέα γνωριμία πολύ εύκολα και αβίαστα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μπει σε μια περίοδο που τα πράγματα μπορεί να σας φαίνονται πιο εύκολα γιατί διαχειρίζεστε τις καταστάσεις όσο καλύτερα μπορείτε. Μια συμφωνία που είναι να κλείσει σήμερα μπορεί να γίνει χωρίς προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε τις κλειστές σας αλλά με έναν τρόπο επικοινωνείτε με αυτούς που θέλετε. Ένα ταξίδι μπορεί να σας βγει ξαφνικά ή να κάνετε καλύτερες επαφές με συγγενικά πρόσωπα.
Ερωτικά: Η σταθερότητα των συναισθημάτων σας θα βοηθήσει στο να έχετε καλύτερη σχέση. Αρκετές φορές αναιρείτε αυτά που νιώθετε γιατί οι εξωτερικοί ή οι εσωτερικοί παράγοντες σας φαίνονται δύσκολοι. Ο Υδροχόος είναι αρκετά βελτιωμένος μέσα στην σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να ζυγίσετε καλά και αυτά που θα πείτε αλλά και αυτά που είστε διατεθειμένοι να κάνετε.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε πιο ανεβασμένοι γιατί μπορείτε και διαχειρίζεστε όλα τα θέματά σας πιο εύκολα. Επειδή ο Άρης συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα κάνετε κάτι που θα σας ωφελήσει.
Ερωτικά: Νιώθετε δυνατοί γιατί μπορείτε να καταλάβετε πιο εύκολα τις ανάγκες του συντρόφου σας. Είστε γενικά πολύ ευδιάθετοι και ανοικτοί και δεν δίνετε και τόσο μεγάλη σημασία σε πράγματα που δεν σας αρέσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο συνδυασμός της θέλησης με την δράση θα σας φέρει κάποια αποτελέσματα οικονομικά αλλά και συγχρόνως θα γίνετε και περισσότερο μεθοδικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά μπερδεμένοι και σίγουρα θα έχετε συγχρόνως πολλές δουλειές να κάνετε. Η γνώση για σας είναι κάτι που σας δυναμώνει αλλά καλό είναι να είναι στα μέτρα σας.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο μπουρδουκλώσει την σχέση σας γιατί υπάρχουν αντιρρήσεις και λόγια τα οποία να μην είναι και τα καταλληλότερα. Η επιπολαιότητα ίσως να επικρατήσει και με έναν Δίδυμο να έχετε θέματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχετε αυτό που θέλετε και κυρίως να μην ξεφεύγετε έξω από τα προσωπικά σας μέτρα.
=

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η διαμόρφωση ενός νέου τοπίου που θα σας εξασφαλίζει κάτι πολύ καλό θα είναι αυτό που θα επιδιώξετε τουλάχιστον για σήμερα. Περισσότερη επικοινωνία και ανοικτός διάλογος θα σας κάνει να νιώσετε άνετα.
Ερωτικά: Παίρνετε πίσω αυτό που θέλετε και μπορεί ακόμα περισσότερα. Η ευγενική χειρονομία από έναν Υδροχόο μπορεί να σας συγκινήσει ιδιαιτέρως.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια κατεύθυνση η οποία σας ορίζει έτσι και αλλιώς τι θα κάνετε και πως θα το κάνετε και μάλλον δεν μπορείτε να βγείτε έξω από αυτήν γιατί τελικά κάπως σας εξυπηρετεί. Μια μη αναμενόμενη νίκη θα σας ανεβάσει το ηθικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε ανασκουμπωθεί και κάνετε δουλειά για να κερδίσετε το χρόνο που μερικές φορές νιώθετε ότι χάνετε. Είναι σημαντικό να αυξήσετε τις γνώσεις σας.
Ερωτικά: Θέλετε να κάνετε τα δικά σας και ίσως να μην δίνετε και μεγάλη σημασία σε πράγματα που μερικές φορές ενοχλούν τον άλλον. Ίσως να αυτονομείστε και αυτό είναι μεν δύσκολο αλλά δημιουργικό για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι πληρωμές και γενικά οι υποχρεώσεις που έχετε προς τους τρίτους θα σας αναγκάσουν να αναβάλετε κάποια πράγματα αλλά τουλάχιστον θα έχετε το θάρρος να το διαπραγματευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε διατεθειμένοι να λειτουργήσετε σύμφωνα με τις προθέσεις των άλλων. Μπορεί να κάνετε κάποιες εκμυστηρεύσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθεί η σχέση σας με τους φίλους σας.
Ερωτικά: Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ένα βήμα μπροστά ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί να μην έχετε αλλάξει μέσα σας αλλά επιθυμείτε να υπάρχει ελευθερία και αλήθεια. Ταύρος, Δίδυμος, Λιοντάρι θα είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και αλλάξτε το πεπρωμένο σας. Ένα δυναμικό βήμα θα σας οδηγήσει μπροστά και θα σας δημιουργήσει επιτυχία και σταθερότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε ανοιχτεί παραπάνω από το κανονικό και ίσως να γίνουν από την πλευρά σας επικοινωνιακά λάθη. Όσο λιγότερα πείτε τόσο λιγότερο θα εκτεθείτε.
Ερωτικά: Ίσως να αρνείστε να δείτε πού κτυπάει το καμπανάκι εδώ και πολύ καιρό. Αν το καταλάβετε τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο θα γίνουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε κάτι καλύτερο και ουσιαστικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά ενεργοποιημένοι παρόλο που υπάρχουν αντιξοότητες και προβλήματα τα οποία όμως αν το πάρετε απόφαση μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Ίσως χρειάζεται να ξεκολλήσετε και να ανοίξετε τα αυτιά σας και τα μάτια σας με περισσότερη πληροφόρηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε κάποιες ευκαιρίες να αναδείξετε το ταλέντο σας και να μεγαλώσετε τις δυνατότητές σας. Σίγουρα πάντως σκέφτεστε το τι θα κάνετε μελλοντικά.
Ερωτικά: Θα χρειαστεί απέναντι σε μια σχέση να είστε κάπως περισσότερο επικοινωνιακοί για να μπορέσετε να δουλέψετε την διαφορετικότητα που πιθανόν θα έχετε. Καρκίνος, Λιοντάρι ανταποκρίνονται.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι δεν είστε και πολύ ο εαυτός σας και παραδίνεστε στους άλλους γιατί δεν έχετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Η γνώση και η σωστή πληροφόρηση από άλλα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η πολυπλοκότητα σας μπερδεύει γιατί δεν μπορείτε να διαχειριστείτε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη. Παραμείνετε επί των επάλξεων και ξετυλίξετε το κουβάρι που πιάνοντας μία-μία υπόθεση.
Ερωτικά: Μην είστε εγωιστές γιατί μερικές φορές αποφεύγετε να δείτε και τα δικά σας λάθη κι όλο οι άλλοι σας πληγώνουν και σας κάνουν να υποφέρετε. Μπορεί και εσείς με τον δικό σας τρόπο να αδικείτε και να μην το καταλαβαίνετε. Προσέξτε την άπιστη φύση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναμφισβήτητα όλο και κάτι σας παρουσιάζεται και κυρίως όταν είστε εστιασμένοι προς μια κατεύθυνση. Η ιδιαιτερότητα και το ένστικτο βοηθάνε στην αποφυγή λαθών. Να είστε προσεκτικοί με όλες τις συναλλαγές.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger