Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

4 πράγματα που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013


Μπορείς να ρίξεις μια γυναίκα με ένα ωραίο χαμόγελο, ή με ένα επιτυχημένο αστείο όμως πολύ εύκολα μπορείς και να την ξενερώσεις με μερικά πράγματα. Κάποια από αυτά μπορείς να τα διορθώσεις με λίγη προσοχή, ενώ κάποια άλλα χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια. Λαδωμένα μαλλιά. Καμιά γυναίκα δεν θέλει να βλέπει μπροστά της λιγδωμένα μαλλιά, ακόμη και αν το αποτέλεσμα είναι προσπάθεια αρκετής ώρας και μεγάλης ποσότητας προϊόντων. Το μόνο πράγμα που σκέφτεται όταν τα βλέπει είναι το πόσο αηδιαστικό θα είναι να τα πιάσει ή το λεκέ που θα αφήσεις στην μαξιλαροθήκη της.

Άσχημες μυρωδιές. Από όπου και αν προέρχονται, δεν είναι καλοδεχούμενες. Αυτό ισχύει για όλα, από την αναπνοή σας και τα ρούχα σας, μέχρι το πώς μυρίζει το σπίτι σας. Αν μάλιστα η άσχημη μυρωδιά βγαίνει από το πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, δεν θα σκεφτεί μόνο ότι είστε βρωμιάρηδες, αλλά ότι κρύβετε και ένα πτώμα εκεί μέσα.

Η συμπεριφορά του Καζανόβα. Ακόμη και αν είστε πιο καυτός και από τις καυτερές πιπεριές, δεν θέλουμε να βλέπουμε ότι το ξέρετε. Οι γυναίκες προτιμούν πιο προσγειωμένους τύπους. Και σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει με πόσες έχετε πάει, ούτε θέλουμε να βάλουμε στοίχημα για τη σερβιτόρα που «πεθαίνει» για εσάς.

Μίσος για τα ζώα. Δεν χρειάζεται να τα λατρεύετε, όμως αν τα μισείτε υπάρχει πρόβλημα. Κάποιος που μισεί τα ζώα είναι πολύ πιθανό να μισεί και τους ανθρώπους, και οι γυναίκες δεν θέλουν να βγαίνουν με τύπους που έχουν τόσο αρνητική ενέργεια. Αν μάλιστα τα κακομεταχειρίζεστε, έχουμε μπροστά μας το ένα από τα τρία προειδοποιητικά σημάδια που μας λένε ότι μπορεί να είστε και δολοφόνος.4 πράγματα που ξενερώνουν αμέσως τις γυναίκες.

Γνωστή τραγουδίστρια ερωτεύτηκε και τα έβγαλε όλα έξω!



Δείτε την αποκαλυπτική εμφάνιση της τραγουδίστριας στην πίστα και καθίστε αναπαυτικά!
Πολύ αποκαλυπτική εμφανίζεται στην πίστα του Teatro η Ελισάβετ Σπανού. Η τραγουδίστρια που τραγουδά στο πλευρό του Βασίλη Καρρά, της Πάολας και του Παντελή Παντελίδη είναι ξανά ερωτευμένη κι όπως είναι φυσικό, είναι πολύ πολύ ανανεωμένη!
Στην πίστα λοιπόν, φορά ένα αρκετά ροκ αλλά πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα. Αν και στο μεγαλύτερο μέρος του είναι μακρύ, από μπροστά κονταίνει επικίνδυνα, τόσο που σχεδόν φαίνεται το εσώρουχό της! Βέβαια της πάει, αφού διαθέτει πολύ γυμνασμένα και καλλίγραμμα πόδια.





http://www.soknews.gr

10 καυτά μυστικά αποπλάνησης! – Πώς να σε παρακαλάει


Είναι αλήθεια ότι τη λέξη αποπλάνηση την έχουν αναγάγει οι Γαλλίδες γυναίκες σε επιστήμη και την αντιμετωπίζουν ως μια λεπτή τέχνη.

Η Soft Paris, μια εταιρία που προωθεί και πουλά καυτά εσώρουχα, αποκαλύπτει τα μυστικά επιτυχίας της γαλλικής πρακτικής και μοιράζεται τις εμπειρίες για την ιδανική αποπλάνηση.

Η εταιρία παρουσίασε έναν νέο κατάλογο με πρόστυχα εσώρουχα, αξεσουάρ και ερωτικά παιχνίδια, τα οποία ενθαρρύνουν τις γυναίκες να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους, αλλά και να αναζωπυρώσουν τις σχέσεις τους.

Δείτε πώς θα τον αποπλανήσετε…

1. Είναι όλα στα πόδια σας

Πάρτε το χρόνο σας, περπατήστε περήφανα, με ψηλά το πηγούνι και πίσω τους ώμους και με το ένα πόδι σχεδόν μπροστά από το άλλο, κουνώντας σαγηνευτικά τους γοφούς σας.

2. Γίνετε γατούλα

Μην είστε φωνακλού και γκρινιάρα. Βάλτε λίγο σκέρτσο και νάζι! Φανταστείτε ότι είστε μια κομψή γατούλα. Κινηθείτε ευέλικτα, χαριτωμένα και ήσυχα.

3. Να είστε μια κυρία

Όταν ένας κύριος παίρνει το παλτό σας, αφήστε τον να πράξει ως τζέντλεμαν. Μην είστε απότομη και άγρια. Αφήστε τον να σας ανοίξει την πόρτα και να σας τραβήξει την καρέκλα. Θα τον τρελάνετε!

Να είστε πάντα κομψή . Μην κρατάτε το ποτήρι του κρασιού σας σαν να είναι ποτήρι μπίρας. Μάθετε πώς να χειρίζεστε όλα τα αντικείμενα σωστά.

4. Πείτε αντίο στο καλσόν

Αντί να επιλέξετε ένα απλό καλσόν, τολμήστε τις σέξι ζαρτιέρες, δίνοντας ένα προσωπικό σόου. Κάντε ένα strip show σε αργούς ρυθμούς και στο τέλος ελευθερώστε το λαστιχάκι στο επάνω μέρος των μηρών σας.

5. Χρησιμοποιήστε τον

Κάντε τον να τρελαθεί από ηδονή, αφήνοντάς τον να σας κουμπώσει-ξεκουμπώσει σιγά-σιγά το φερμουάρ του φορέματός σας. Τόσο το να ντύσει μια γυναίκα όσο και να γδύσει είναι αρκετά ελκυστικό.

6. Ανανεώστε το συρτάρι των εσωρούχων σας

Απαλλαγείτε από τα σλιπ της Bridget Jones και αντικαταστήστε τα με μαύρα δαντελένια εσώρουχα με διακοσμητικά, αλλά και σέξι ζαρτιέρες. Το πρόσωπό σας θα πρέπει να αποκαλύψει ό, τι φοράτε κάτω από τα ρούχα σας, δημιουργώντας ένα πονηρό χαμόγελο!

7. Πηγαίνετε στο κρεβάτι ντυμένη (ή ξέντυτη) σαν σταρ

Ξεχάστε τις πυτζάμες και τις κάλτσες στο κρεβάτι. Διαλέξτε ένα σέξι babydoll ή μια ρόμπα σατέν. Δεν θα μείνετε και για πολύ ώρα έτσι …

8. Να είστε γλυκιά

Γίνετε το επιδόρπιό του! Να φοράτε άρωμα και κρέμα έτσι ώστε ολόκληρο το σώμα σας να είναι σαν γλυκό, έτοιμο να το γλύψει.

9. Φλερτάρετε ξεδιάντροπα

Όπου και με όποιον και αν είστε -ακόμα και με το σύζυγός σας- μην σταματάτε να φλερτάρετε ξεδιάντροπα και πρόστυχα. Σε ένα πάρτι, κάτω από το τραπέζι, πάρτε το χέρι του και σύρετέ το σιγά-σιγά κατά μήκος των μηρών σας στους μηρούς σας, δημιουργώντας του πολλαπλά «εγκεφαλικά επεισόδια» και φτάστε μέχρι τις ζαρτιέρες σας. Η οικειότητα δεν πρέπει να μένει στο σπίτι …

10. Ένα κουτί με παιχνίδια δεν είναι μόνο για τα παιδιά

Γίνετε παιχνιδιάρα μπαίνοντας σε περιπετειούλες! Ξεκινήστε μαθαίνοντας το σώμα σας και πριν προχωρήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δοκιμάστε ορισμένα… sex toys. Τα παιχνίδια αυτά μπορούν να δημιουργήσουν πυροτεχνήματα στην κρεβατοκάμαρά σας.


Τι κάνει μια παρουσιάστρια για να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της… (σeξι βίντεο)


Αυτό είναι που λέμε «πλύσιμο στο χέρι»! Το καλύτερο για το αυτοκίνητο και για τον οδηγό! 

Αν υπήρχε τέτοιο «σύστημα» για να πλένει τα αυτοκίνητά μας, σίγουρα όλοι θα κυκλοφορούσαμε με αυτοκίνητα που λάμπουν!

Γιατί σκέψου τώρα να πας το αμάξι σου για πλύσιμο και να σκάσει μύτη μια ξανθιά με κολλητά και να πάρει το σφουγγάρι, το κουβά και να αρχίσει να τρίβει …πάνω-κάτω-πάνω-κάτω… !

Μη μου πείτε πως δεν θα γίνει χαμός!

Η Sara Jean Underwood που ξέρει να ανεβάζει τα νούμερα της εκπομπής της-και όχι μόνο-το έκανε και προκάλεσε…ατυχήματα!

Το μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Attack of the Show’s» έτριψε τόσο καλά την αμαξάρα που την έκανε να γυαλίζει!

Πάτα "LIKE" για να δεις το σeξι βίντεο



Απίστευτη ιστορία από την Ισπανία! Έφτιαχνε ζαμπόν με μετεωρίτη αξίας 5.000.000$



Ένα κομμάτι μετάλλου το οποίο χρησιμοποιούσε ένας Ισπανός αγρότης για περισσότερα από τριάντα χρόνια για να πατά ζαμπόν ήταν μετεωρίτης!

Ο λόγος για τον Faustino Asensio Lopez ο οποίος βρήκε την 100 γραμμαρίων και 45 εκατοστών πέτρα το 1980 σε ένα χωράφι κοντά στην Ciudad Real.

Ο αγρότης πίστευε ότι το μέταλλο ήταν θραύσμα από κάποιο μέταλλο της εποχής του εμφυλίου. Άρχισε να υποπτεύεται ότι ήταν μετεωρίτης, όταν σε ένα ρεπορτάζ της τηλεόρασης, έμαθε ότι κάποιος μετεωρίτης έπεσε στο παρελθόν στην περιοχή του.

Άμεσα ήρθε σε επαφή με το γεωλόγο Juan Carlos Gutierrez Marco ο οποίος αφού εξέτασε το μέταλλο του ανέφερε ότι έχει ένα θησαυρό που η αξία του ξεπερνά τα 5,3 εκατομμύρια δολάρια!
Μετά από ανάλυση του κομματιού επιβεβαιώθηκε ότι το μέταλλο, είναι ένας προ ιστορικός μεταλλικός μετεωρίτης.

Πρόκειται για τον τέταρτο τέτοιου είδους μετεωρίτη, που βρέθηκε στην Ισπανία.


Απίστευτο! Μάθετε ποιο είναι το πραγματικό επίθετο του Αντώνη Κανάκη



Τόσα χρόνια όλοι τον ξέρουμε με το επίθετο “Κανάκης”, αλλά το πραγματικό του επίθετο είναι τελείως διαφορετικό, δεν έχει καμία σχέση με το επίθετο “Κανάκης”.

Επέλεξε το “Κανάκης” όταν ασχολιόταν με το πειρατικό ραδιόφωνο. Ήταν σύνηθες εκείνη την εποχή οι ραδιοπειρατές να βγαίνουν στα ερτζιανά με ψεύτικα ονόματα. Αργότερα, όταν μπήκε στην τηλεόραση, το διατήρησε αφού όλοι τον ήξεραν ως “Κανάκη”.

Σύμφωνα με το wikipedia το πραγματικό επίθετο του Κανάκη είναι Δούμας.

Έρευνα: Η εαρινή αλλαγή της ώρας προκαλεί καρδιακή προσβολή


Όταν τα ρολόγια θα ρυθμιστούν μία ώρα μπροστά απόψε, διακυβεύονται πολλά περισσότερα από τη μία ώρα χαμένου ύπνου. Σύμφωνα με νέα έρευνα, η εαρινή αλλαγή ώρας σχετίζεται με μία σειρά από ασθένειες και ατυχήματα, από καρδιακές προσβολές, μέχρι αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.
Ο αριθμός των καρδιακών προσβολών αυξάνεται κατά 17%, τις δύο εβδομάδες πριν τη μεταβολή της ώρας, σχετικά με τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου, όπως ανακάλυψαν ερευνητές του νοσοκομείου William Beaumont του Μίσιγκαν.
Ακόμα, την ημέρα που το ρολόι πηγαίνει μία ώρα μπροστά, ο αριθμός των καρδιακών προσβολών αυξάνεται κατά ένα συγκλονιστικό 71%. Η έρευνα μελέτησε τις διαταραχές ύπνου, καταδεικνύοντας πως τα επίπεδα ορμονών αλλάζουν όταν οι ώρες του ύπνου μεταβάλλονται, αυξάνοντας την πίεση του αίματος, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η καρδιά.
Αντίθετα, η χειμερινή αλλαγή ώρας, όπως εντοπίστηκε, επηρεάζει ελάχιστα τον ανθρώπινο οργανισμό.
Σχετικές έρευνες ανακάλυψαν πως οι αποδόσεις των μαθητών στα τεστ επηρεάζονται, όταν έρχεται η ώρα για αλλαγή των ρολογιών σε μία ώρα μπροστά, ενώ και εκείνοι που εργάζονται σε πρωινές βάρδιες έχουν μειωμένη απόδοση τη συγκεκριμένη ημέρα.

http://www.koolnews.gr

Steven Seagal: Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις! Δείτε πως ήταν και πως έγινε! [φώτο]



Ο χρόνος και τα παραπανίσια κιλά άλλαξαν τον πολύ γνωστό ηθοποιό.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 30 ταινίες δράσης και υπήρξε ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς πολεμικών τεχνών. Ο Steaven Seagal μεσουράνησε... τη δεκαετία του '90 και απέκτησε φανατικό κοινό που τον ακολουθούσε σε κάθε νέο φιλμ.


Ωστόσο, ο χρόνος πέρασε και άφησε τα σημάδια του στον ηθοποιό, ο οποίος σήμερα παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που θυμόμαστε...




Ελληνίδα πρωταγωνίστρια δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση σε τηλεοπτικό πλατό


Σε συνέντευξή της , στο περιοδικό "GLOW" η πρωταγωνίστρια της σειράς "Κλεμμένα Όνειρα", Μυριέλλα Κουρεντή, παραδέχτηκε ότι έχει δετχεί σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα στο χώρο εργασίας της.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναι, έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Με προσβάλλει πολύ αυτή η συμπεριφορά ως άνθρωπο, γιατί δε λειτουργώ ως μαριονέτα κάποιου μεγαλύτερου και ισχυρότερου. Θεωρώ μάλιστα πως όσοι αποδέχονται τέτοιες προτάσεις τελικά χάνουν τον σεβασμό τους μέσα στον χώρο και πρώτα-πρώτα από τους ίδιους τους ανθρώπους που τους προσεγγίζουν ερωτικά. Πώς να σε σεβαστεί μετά ένας παραγωγός ή σκηνοθέτης όταν δηλώνεις διαθέσιμος και για άλλα πράγματα; Χάνεις τη σοβαρότητά σου ως ηθοποιός κι εντέλει ως άνθρωπος».


Να γιατί οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές...


Τι περνάει όμως από το μυαλό ενός άντρα όταν βλέπει μια μελαχρινή γυναίκα...
Γιατι οι άντρες ερωτεύονται τις ξανθιές...αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές; Υπάρχει εξήγηση;

Τα τατουάζ πηγαίνουν περισσότερο στις μελαχρινές
Σε μια έρευνα με δείγμα 150 άντρες που βαθμολογούσαν εικόνες γυναικών με τατουάζ, οι άντρες θεώρησαν λιγότερο ελκυστικές σωματικά τις γυναίκες με... τατουάζ, πίστευαν ότι πίνουν περισσότερο κι ότι είναι πιο ανοιχτόμυαλες στο σεχ από ότι οι γυναίκες δίχως τατουάζ.


Ακόμα η έρευνα έδειξε μια σχέση ανάμεσα στα τατουάζ και στο χρώμα τον μαλλιών, καθώς οι μελαχρινές γυναίκες με τατουάζ έλαβαν μεγαλύτερη βαθμολογία από τις ξανθές.

Θεωρούνται πιο ώριμες
Μπορεί όπως δείχνουν οι έρευνες το ξανθό χρώμα στα μαλλιά να δείχνει τις γυναίκες πιο νέες, όμως αυτό δεν είναι πάντα θετικό καθώς συνδυάζεται στο μυαλό των αντρών με ανωριμότητα κι επιπολαιότητα. Αντίθετα οι μελαχρινές φαίνονται πιο ώριμες και κατασταλαγμένες και είναι αυτές με τις οποίες θα άνοιγε μια μεγάλη συζήτησε ένας άντρας.

Είναι περισσότερο αυτάρκεις
Τα αποτέλεσμα μιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική έδειξαν ότι το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού πιστεύει ότι οι μελαχρινές γυναίκες είναι περισσότερο αυτάρκεις σε αντίθεση με τις ξανθές που χρειάζονται διαρκώς βοήθεια.

Θεωρούνται πιο σοβαρές
Έχει αποδειχθεί ότι οι άντρες βρίσκουν τις ξανθές γυναίκες πιο προσεγγίσιμες, διασκεδαστικές αλλά και επιπόλαιες και τις μελαχρινές πιο πρακτικές, προσγειωμένες και σοβαρές.

Είναι λιγότερο ευέξαπτες
Ανάμεσα στις ξανθές και τις κοκκινομάλλες οι μελαχρινές φαίνεται να θεωρούνται οι πιο ήρεμες από όλες. Πιο ευέξαπτες θεωρούνται οι κοκκινομάλλες, μετά οι ξανθές και τέλος οι μελαχρινές.

Θεωρούνται πιο ικανές
Φαίνεται ότι το χρώμα το μαλλιών επηρεάζει όλους τους τομείς καθώς οι μελαχρινές γυναίκες θεωρούνται πιο ικανές από τις ξανθές κι έτσι έχουν περισσότερες πιθανότητες να προσληφθούν σε μια δουλειά.

Κερδίζουν περισσότερα χρήματα
Αφού από το χρώμα των μαλλιών τους οι μελαχρινές γυναίκες κρίνονται ως πιο ικανές από τις ξανθές τότε λογικά είναι εκείνες που κερδίζουν και τα περισσότερα χρήματα.

Είναι πιο έξυπνες
Εντάξει όλοι γνωρίζουμε τα όσα λέγονται για το IQ των ξανθών γυναικών. Το αντίθετο συμβαίνει με τις μελαχρινές καθώς το χρώμα των μαλλιών τους φαίνεται να τους προσδίδει επιπλέον πόντους στο IQ τους.

Κάνουν τους άντρες να νιώθουν πιο επιτυχημένοι
Φαίνεται ότι όλα τα στερεότυπα που κυκλοφορούν για τις μελαχρινές και τις ξανθές επηρεάζουν και την κρίση των αντρών οι οποίοι αισθάνονται πολύ πιο επιτυχημένοι έχοντας δίπλα τους μια μελαχρινή γυναίκα που διαθέτει όλα τα θετικά στοιχεία που προαναφέρθηκαν παρά μια ξανθιά που την ακολουθούν μονάχα αρνητικά στερεότυπα.

Κάνουν για σύζυγοι
Φαίνεται ότι στην εικόνα που έχουν οι άντρες στο μυαλό τους για την μελλοντική τους σύζυγο εκείνη είναι μελαχρινή καθώς τις έχουν συνδυάσει με την πίστη και την ακεραιότητα.

http://www.mychannel.gr/

Ανέκδοτο: Τα τρία λεπτά


Πεθαίνει κάποιος και πάει στον άλλο κόσμο. Φτάνει στις πύλες του παραδείσου, και πάει στον Αγ.Πέτρο να ζητήσει να μπει στον παράδεισο.

Ανοίγει ο Αγ.Πέτρος τα κιτάπια...

- Δεν βλέπω να έκανες τίποτε καλό στην γη. Θυμάσαι εσύ να έκανες τίποτε; τον ρωτάει ο άγιος.

- Ε, μία φορά έδωσα ένα λεπτό σε έναν φτωχό.

- Κοίτα, με αυτό και μόνο δεν γίνεται να σε δεχτούμε στον παράδεισο. Τίποτε άλλο;

- Ε, και μία άλλη φορά πάλι έδωσα ένα λεπτό σε έναν φτωχό.

- Και πάλι δεν μπαίνεις. Τίποτε άλλο;

- Θυμάμαι ότι είχα δώσει και σε έναν τρίτο φτωχό ένα λεπτό.

Προβληματίζεται ο Αγ.Πέτρος και εκείνη την ώρα περνάει και ο Θεός. Του εξηγεί ο Αγ.Πέτρος την ιστορία και περιμένει την συμβουλή του.

- Πέτρο, αν είναι μόνο αυτά, λέει ο Θεός, δως του τρία λεπτά και στείλτον στον διάβολο...

17 χρόνια πριν: Αναγνωρίζετε την ηθοποιό σε βίντεο κλιπ του Λάμπη Λιβιεράτου;


«Μπαμ και κάτω» ήταν ο τίτλος του τραγουδιού που οπτικοποιήθηκε σε βίντεο κλιπ πριν από 17 ολόκληρα χρόνια. Πρωταγωνιστής ο Λάμπης Λιβιεράτος σε ένα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα που το 1996 είχε γίνει μεγάλη επιτυχία. Αναγνωρίσατε την κοπέλα;

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού, η πρωταγωνίστρια στο πλευρό του τραγουδιστή στο βίντεο κλιπ δεν είναι άλλη από την Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία εκείνο τον καιρό έκανε πρωταθλητισμό στον στίβο. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή ο προπονητής της, ενδιάμεσα στις προπονήσεις της, αν και πολύ καλή αθλήτρια, έκλεβε χρόνο για να κάνει και τέτοιου είδους δουλειές, αφού της άρεσε πολύ από μικρή ο κόσμος της showbiz. Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί πριν από πολλά χρόνια...


http://www.gossip-tv.gr

Το ξέσπασμα της Βούλας Παπαχρήστου: Ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι σας!



Ξέσπασε η Βούλα Παπαχρήστου πριν από λίγο στο facebook...


Πριν από λίγα λεπτά πόσταρε στο facebook το παρακάτω κείμενο:
«Δεν με έχει κουράσει, γιατί αντιλαμβάνομαι πώς παίζεται το παιχνίδι. Δεν το κάνουν οι δημοσιογράφοι για να με φέρουν σε δύσκολη θέση ή με αντιπαθούνε, με την έννοια "δεν μιλάω, ενώ εσείς επιμένετε". Ξέρω ότι υπάρχει ένας εργοδότης που πιέζει προς μια κατεύθυνση. Επίσης, ξέρω πόσο το marketing έχει μπει για τα καλά μέσα στη δουλειά μου και σε'μένα και η ανάγκη να πουλήσουν ένα άρθρο», σχολιάζει. 


http://www.newsbomb.gr


Δείτε την πιο όμορφη οδηγό φορτηγού στον κόσμο! (pics)

Αν την βλέπατε στον δρόμο, σίγουρα δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε με τίποτα την καριέρα που έχει επιλέξει...

Η 32χρονη Lisa Kelly έχει μπει στον ανδροκρατούμενο χώρο τον νταλικέρηδων και βρίσκει το επάγγελμα του οδηγού φορτηγού εξαιρετικά ενδιαφέρον ¨ όπως αναφέρει το otherside.

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε γιατί θεωρείτε η πιο όμορφη!











Τραβούσε σε βίντεο το βιασμό της υπαλλήλου του!


Το ποινικό δικαστήριο της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη καταδίκασε σε 50 χρόνια κάθειρξη έναν άντρα ιδιοκτήτη επιχείρησης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τους πολλαπλούς βιασμούς μιας υπαλλήλου του και τη διαπόμπευσή της μέσω της δημοσιοποίησης στο διαδίκτυο βίντεο από τις επιθέσεις κακοποίησης.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 37χρονος Σουραχάι Βιβαντανασάρτ, κρίθηκε ένοχος για την κατ' επανάληψη σεξουαλική κακοποίηση μιας εργαζόμενης γυναίκας, την οποία απειλούσε και εκβίαζε με δημοσιοποίηση βίντεο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα Bangkok Post το βίντεο με την κακοποίηση κυκλοφόρησε τελικά στο διαδίκτυο στις 20 Αυγούστου του 2008, αφότου το θύμα είχε παραιτηθεί από την εταιρεία του Σουραχάι.

Ο ίδιος άντρας είχε καταδικαστεί και πάλι σε εξαετή ποινή φυλάκισης για ένοπλη επίθεση σε ένα αστυνομικό τμήμα της Μπανγκόκ το 1997.

http://www.iefimerida.gr

Πολύ γνωστή ηθοποιός βρέθηκε κάτω από το τραπέζι σε νυχτερινό κέντρο! (φώτο)


Απίστευτο περιστατικό! Δείτε φώτο!
Συνέβη και αυτό... Προτίμησε να μπει κάτω από το τραπέζι και να λερωθεί, από το να βγάλει φωτογραφίες με τους θαμώνες του club που της το ζήτησαν!

Πρόκειται για την Lindsay Lohan που έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις -με τον λάθος τρόπο-, αυτή τη φορά στη Βραζιλία.

Η LiLo κρύφτηκε κάτω από το τραπέζι σαν παιδί τεσσάρων ετών και δεν έλεγε να βγει! Μάλιστα, πήρε και το πότο της μαζί... μην ξεχνάμε τις "καλές" μας συνήθειες.


http://www.zappit.gr


Τα ποντίκια του έφαγαν 25 χιλιάδες ευρώ!



Ένας συνταξιούχος που ζει στην περιοχή Μακρυγιάννη της Πάτρας, θορυβημένος από τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα με τις τράπεζες, σήκωσε τις καταθέσεις του και αποφάσισε να φυλάξει τα λεφτά του στο υπόγειο του σπιτιού του...

Όπως γράφει το patrastimes, ο συνταξιούχος είχε την έμπνευση να κρύψει τις 25.000 ευρώ, που ήταν οικονομίες μιας ζωής μαζί με εγκυκλοπαίδειες που είχε μέσα σε κουτιά. 

Για κακή του τύχη έπεσε σε ποντίκια που είχαν ροπή προς τη… γνώση, με αποτέλεσμα πριν από δυο εικοσιτετράωρα, όταν πήγε να ελέγξει αν τα λεφτά βρίσκονται στη θέση τους, να πάθει σοκ με αυτό που αντίκρισε.

Λεφτά και εγκυκλοπαίδειες είχαν γίνει κομμάτια μετά από επίθεση των ποντικών ενώ μεγάλο μέρος των χρημάτων αναπαυόταν στην κοιλιά των τρωκτικών.

http://www.newsit.gr

Η Μέρκελ γυμνή; – ΦΩΤΟ



Γερμανικό μουσικό συγκρότημα ανέβασε στο facebook τη φωτογραφία που δείχνει τη γερμανίδα καγκελάριο στα νιάτα της, στη θάλασσα, με δυο φίλες της, χωρίς ρούχα.

“Για κοιτάξτε: Η καγκελάριος είναι γυμνή. Ποιος να το φανταζόταν” . Αυτό είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανέβασε το γερμανικό μουσικό συγκρότημα Kraftfuttermischwerk.

Πολλοί αναρωτιούνται αν η φωτογραφία είναι αληθινή ή προϊόν μοντάζ. Μέχρι τώρα πάντως έχει συγκεντρώσει 1.460 likes...


http://www.newsit.gr

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ...και κερδίστε 7 χρόνια επιπλέον ζωής!


Χαμογελάστε για να ζήσετε περισσότερο συμβουλεύουν ερευνητές του Πανεπιστημίου Γουέιν στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Οι επιστήμονες μελέτησαν 230 φωτογραφίες γνωστών παικτών του μπέιζμπολ οι οποίες υπήρχαν στο αρχείο παικτών του 1952. Κάθε φωτογραφία έφερε δίπλα της και σημαντικά χαρακτηριστικά για τον κάθε παίκτη, συμπεριλαμβανομένων της ηλικίας, του ύψους, του βάρους και της οικογενειακής κατάστασής του.

Στη συνέχεια οι ερευνητές κατέταξαν τους παίκτες σε διαφορετικές ομάδες ανάλογα με το πόσο χαμογελούσαν στη φωτογραφία και το πόσο βαθιές ήταν οι "γραμμές του γέλιου" στο πρόσωπό τους. Συνέκριναν την κατάταξη αυτή με την επιβίωση του καθενός από αυτούς.

Όπως προέκυψε, από τους 184 παίκτες που πέθαναν από το 1952 ως σήμερα όσοι ανήκαν στην ομάδα τού "δεν χαμογελώ" έζησαν κατά μέσον όρο 72,9 χρόνια. Εκείνοι που ανήκαν στην ομάδα του "μισού χαμόγελου" έζησαν 75 χρόνια κατά μέσον όρο.

Εκείνοι όμως με το πλατύ χαμόγελο έζησαν 79,9 έτη κατά μέσον όρο επτά περισσότερα από τους αγέλαστους συμπαίκτες τους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, όπως έδειξε η μελέτη, μόνο το αληθινό χαμόγελο αποτελούσε ελιξίριο μακροζωίας. Οσοι χαμογελούσαν ψεύτικα στις φωτογραφίες και δεν έμοιαζαν αληθινά χαρούμενοι δεν είχαν και το πλεονέκτημα μιας μακράς επιβίωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Πηγή : radar.gr

Ανέκδοτο: Τι έχεις στους σάκους ;


Ένας τύπος με μηχανή , πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του . 
Φρουρός : " Τι έχεις στους σάκους ; " 
Τύπος : " Αμμο ! " 
Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή , ψάχνει τους σάκους ... γεμάτοι άμμο . Ο τύπος τα μαζεύει , ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει . Μετά από δύο εβδομάδες , πάλι τα ίδια ... 
Φρουρός : " Τι έχεις εκεί ; " 
Τύπος : " Αμμο ! " 
Φρουρός : " Κατέβα να σε ψάξουμε ". 
Τα ίδια ... τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε . 
Κάθε δύο εβδομάδες , επί έξι μήνες , οι έρευνες συνεχίστηκαν . Τελικά , μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε . Ωστόσο , τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει : 
" Κολλητέ , μας είχες τρελάνει . Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω - κάτω . Δε θα πω τίποτα σε κανέναν ... τι περνούσες λαθραία απ τα σύνορα ; 
Κι ο τύπος απαντά : 
" Μοτοσικλέτες " .


Παυσίπονο σκότωσε 136 ανθρώπους!


Το φάρμακο χορηγείται σε καρκινοπαθείς με συνταγή γιατρού ενώ η χρήση του γίνεται και από ναρκομανείς.

Για το θάνατο 136 ανθρώπων, τα τελευταία 12 χρόνια, ευθύνεται το ισχυρό παυσίπονο Fentanyl, σύμφωνα με έρευνα του Αυστραλιανού Εθνικού Κέντρου Έρευνας για τα Ναρκωτικά και το Αλκοόλ.

Το Fentanyl χρησιμοποιείται κυρίως σε πάσχοντες από καρκίνο, και χορηγείται μόνο με συνταγή γιατρού. Μάλιστα στα δύο τρίτα των περιπτώσεων το παυσίπονο δεν χορηγήθηκε από γιατρό. Το άλλο ανησυχητικό στοιχείο που αποκαλύπτει η έρευνα του Κέντρου είναι ότι το 50% των θυμάτων που βρήκαν το Fentanyl, με παράνομο τρόπο, ήταν χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών.

Το Fentanyl, μπήκε στον κατάλογο φαρμάκων της Αυστραλίας το 1997 ως παυσίπονο για την ανακούφιση πόνου σε καρκινοπαθείς. Το 2006 όμως, η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας επέτρεψε τη χορηγία του και σε άτομα που έπασχαν από χρόνιο πόνο λόγω άλλων ασθενειών. Από τότε αυξήθηκε και η χορηγία του φαρμάκου κυρίως σε άτομα άνω των 80 ετών.

Το Κέντρο Έρευνας για τα Ναρκωτικά και το Αλκοόλ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του ιδιαίτερα λόγω του γεγονότος ότι ενώ η πλειοψηφία των συνταγών για το Fentanyl έχουν εκδοθεί για ηλικιωμένους άνω των 80 ετών, τα περισσότερα «θύματα» είναι σαραντάρηδες.

http://www.newsit.gr

ΣΟΚ με Ελληνίδα Πρωταθλήτρια! Επεσε θύμα σεxουαλικής παρενόχλησης!


Καταγγελία για σεxουαλική παρενόχληση από αλλοδαπό στον Αγιο Κοσμά έκανε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής η τριπλουνίστρια Αθανασία Πέρρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη -και ο οποίος διέμενε στην περιοχή του Αγίου Κοσμά- παρενόχλησε την πρωταθλήτρια του τριπλούν.

Η Αθανασία Πέρρα η οποία διαμένει σε ένα από τα δωμάτια της εγκατάστασης που παρέχεται από τον ΣΕΓΑΣ στους επίλεκτους αθλητές στίβου, υπέβαλε μήνυση και υποστήριξε πως ο αλλοδαπός ο οποίος εργάζεται παρανόμως στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την παρενοχλούσε συστηματικά. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αλλοδαπού ο οποίος κατά πληροφορίες βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς άδεια παραμονής.

Κατά τη σύλληψη του, η αστυνομία βρήκε πάνω του κλειδιά από τους κλειστούς χώρους των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά. Μάλιστα όπως κατήγγειλαν κι άλλοι αθλητές, ο συγκεκριμένος μετανάστης, είναι εκεί και κάνει τις δύσκολες δουλειές των άλλων υπαλλήλων,οι οποίοι για ανταμοιβή του δίνουν λίγα ευρώ...

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν Αθανασία Πέρρα, κέρδισε χρυσό στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009 στην Πεσκάρα με ατομικό ρεκόρ 14 μέτρα και 71 εκατοστά.


protothema.gr

Ντ. Παπαδημητρίου: Φωτογραφίζεται σέξι και μιλά για τη μητρότητα, την καριέρα και την προσωπική ζωή!



 Λίγο μετά τη νίκη της στο Dancing With The Stars, η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει μία ιδιαίτερη φωτογράφιση και μιλά για όλα στο Celebrity Απριλίου και τη Μαρία Παπαγρηγορίου.
Πώς σε έκανε να νιώσεις η αγάπη και η ανταπόκριση του κόσμου;
Για μένα αυτό είναι πρωτόγνωρο. Επειδή δεν προβάλλω τον εαυτό μου εκτός δουλειάς, μου δόθηκε η ευκαιρία μέσαα από το "Dancing with the stars" να γνωρίσει ο κόσμος τη Ντορέττα έτσι όπως την έχει γνωρίσει κατά καιρούς μέσα από τος ρόλους. Και χάρηκα πάρα πολύ την επικοινωνία με τον κόσμο. Το ότι κατάφερα να δείξω πώς είμαι ως άνθρωπος, ότι μου δόθηκε η ευκαιρία μιλήσω, να ανταλλάξω μηνύματα, να συναντήσω στο δρόμο κόσμο, να έρθω πιο πολύ σε επαφή μαζί τους, είναι ένα από τα πιο θετικά πράγματα του show. Kαι φυσικά το ότι νικήσαμε είναι καθαρά απόφαση του κόσμου.  Οπότε νιώθω ακόμα πιο χαρούμενη.


Kυκλοφορούν φήμες για εκπομπή στον ΑΝΤ1 και παρουσίαση του "Dancing" του χρόνου...
Είναι πάρα πολύ νωρίς για να σου πω κάτι τέτοιο, αλλά οποιαδήποτε τηλεοπτική πρόταση και να υπάρχει ή να υπάρξει, θα τη συζητήσω με μεγάλη χαράΗ τηλεόραση είναι κάτι που με ενδιαφέρει και που θα μπορούσα να υπάρχω μέσα σε αυτήν. Είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να πούμε περισσότερα, όμως με νδιαφέρει να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα - όπως καταλάβατε! (γέλια) Και για μένα είναι πολύ αναζωογονητικό και σημαντικό να κάνω πολλά στον χώρο που δραστηριοποιούμαι και τα οποία ταυτόχρονα να συνδέονται μεταξύ τους όπως η τηλεόραση, ο χορός και το τραγούδι. Βλέπουμε επίσης πως όλο και περισσότερες παραστάσεις ανεβαίνουν που συνδυάζουν τραγούδι, χορό και υποκριτική μαζί - όποτε όλα αυτά τα λίγο πολύπλοκα και διαφορετικά με ενδιαφέρουν. Με ιντριγκάρει το πώς μπορούν να συνδεθούν και το πώς μπορεί κανείς να εκφραστεί μέσα από όλα αυτά. Φυσικά το θέατρο με ενδιαφέρει πολύ, αφού είναι το κατεξοχήν μέσο που συνδέει αυτές τις διαφοετικές μορφές έκφρασης.


Είχε κυκλοφορήσει επίσης μια φήμη ότι, λίγες ώρες πριν τον τελικό είχες χωρίσει. Παρ'όλα αυτά έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό και κέρδισες.
Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Ποτέ δεν απαντώ σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά μου θέματα. Δεν θέλω ούτε να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω, αυτή είναι η πολιτική που έχω κρατήσει, ακριβώς γιατί δεν θέλω να μπαίνω καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες.


Έχεις κατορθώσει σαν μητέρα να διατηρήσεις ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε σχέση με το γεγονός ότι τέλειωσε ο γάμος σου με τον πατέρα των παιδιών σου. Το έχεις χειριστεί υποδειγματκά. Πόσο εύκολο ήταν;
Αυτό είναι ένα κεφάλαιο ιδιαίτερα ευαίσθητο, που έχει τελειώσει και δεν δεν θέλω πια να μιλάω γι' αυτό. Έχουν περάσει τρία χρόνια, αλλά όλο αυτό που λες συγκαταλέγεται στο ότι δεν θέλω να συζητάω τα προσωπικά μου ζητήματα.


Πού και πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;
Να σου πω την αλήθεια, δεν κάνω μακροχρόνια σχέδια γιατί η ζωή με έχει εκπλήξει με διάφορους τρόπους. Οπότε το αποφεύγω κιόλας. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα είναι να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε την υγεία μας, εγώ και τα παιδιά μου και η οικογένειά μου - και μακάρι όλος ο κόσμος. Δεν μπορώ να φανταστώ από τώρα πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια, όπως και πριν από δέκα χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ το σήμερα. Και μου αρέσει λίγο αυτό! Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και αυτό έχει και τη μαγεία του, αν θέλεις.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Εξυπνες απαντησεις σε χαζες ερωτησεις


01. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε:
- Ήρθες;
(Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!)
02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό:
- Έλα ρε σπίτι είσαι;
( Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!)
03. Σε καφετέρια:
- Ένα frappe γλυκό, χωρίς.
- Χωρίς γάλα;
(Όχι, χωρίς καλαμάκι!)
04. Συναντιέσαι με ένα φίλο:
- Έλα ρε, που είσαι;
(Στην απέναντι γωνία!)
05. Ανάβεις το θερμοσίφωνο:
- Θα κάνεις μπάνιο;
(Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!)
06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς:
- θα βγεις;
( Όχι, προβάρω ρούχα!)
07. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε:
- Σ' άρεσε;
(Όχι, αλλά μη σε προσβάλω!)
08. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει:
- Καλή είναι;
(Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...)
09. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει:
- Ήρθατε για τη βρύση;
(Όχι! Ν' αλλάξω μια λάμπα & να κρεμάσω και τις κουρτίνες!)
10. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε:
- Πας για ύπνο;
(Όχι πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!)
11. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός:
- Α, εδώ κάτσατε;
( Όχι, ολογράμματα είμαστε)
12. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης:
- Βενζίνη θέλεις;
(Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα).
13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω:
- Κλειδώθηκες από έξω;
( Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες).




Οι ώρες που χάνουμε καθημερινά λόγω άγχους


Μια νέα βρετανική μελέτη υπολόγισε τις ώρες που χάνουμε καθημερινά λόγω του άγχους. Eνας ενήλικας λοιπόν χάνει λόγω άγχους 2 ώρες την ημέρα ή αν προτιμάτε 14 ώρες την εβδομάδα, σε γενική απεικόνιση 5 χρόνια από τη ζωή του.

Το άγχος για την δουλειά, το κόστος ζωής, την ποιότητα ζωής και την υγεία κυριαρχεί στους περισσότερους από μας. Κυριολεκτικά εξουσιάζει τη ζωή, μας αποσπά την προσοχή και δημιουργεί προβλήματα στον ύπνο. Το 45% των ανθρώπων που συμμετείχαν στην έρευνα (δείγμα 2.000 Bρετανών) παραδέχθηκαν ότι το άγχος τους προκάλεσε προβλήματα υγείας, ενώ μόλις το 32% δήλωσε ότι απευθύνθηκε σε γιατρό για την διαχείριση του άγχους. Ας δούμε όμως ποιοι είναι οι παράγοντες που προκαλούν άγχος σύμφωνα με την βρετανική μελέτη.



Τα βασικά θέματα που προκαλούν άγχος

Η Παχυσαρκία
Η Ηλικία/Γηρατειά
Η Έλλειψη αποταμιεύσεων / αβέβαιο οικονομικό μέλλον
Η συνολική φυσική κατάσταση
Τα Δάνεια και οι υπεραναλήψεις
Η Έλλειψη ενέργειας
Τα Χρέη πιστωτικών καρτών
Η Πληρωμή ενοικίου ή υποθηκών
Η Εργασιακή σιγουριά
Η Δίαιτα
Η καθαριότητα του σπιτιού
Η αναζήτηση εργασίας
Η ερωτική ζωή
Η Γενικότερη έλλειψη χαράς
Οι ρυτίδες και η γερασμένη εμφάνιση
Αν είναι ή όχι ελκυστικοί
Η σωματική διάπλαση
Η επίτευξη επαγγελματικών στόχων
Η αγάπη του συντρόφου τους
Αν έχουν επιλέξει τον σωστό σύντροφο
Αν έχουν διαλέξει τη σωστή καριέρα
Φιλικά ή οικογενειακά θέματα
Η ικανότητα ως γονιός
Οι κακές συνήθειες / εθισμός
Η οδήγηση
Η υγεία του κατοικίδιου
Η υγεία του παιδιού
Η έννοια της ένδυσης (τι θα βάλω σήμερα)
Ανησυχία ότι «κάτι» έχω αλλά δεν έχω πάει ακόμη στο γιατρό
Η πιθανή απιστία του συντρόφου

Διαβάστε περισσότερα στο life2day

13χρονη Ρωσίδα σηκώνει 110 κιλά στον πάγκο (Video)



Η Maryana Naumova σηκώνει 110 κιλά σε ηλικία μόλις 13 χρονών! Το βίντεο με το επίτευγμα του κοριτσιού τραβήχτηκε πριν λίγες μέρες στη διοργάνωση Arnold Classic 2013 και έχει ήδη φτάσει το 1,5 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger