Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τέλος στο χασισο-τουρισμό βάζει η Ολλανδία!

Σάββατο 28 Απριλίου 2012


Με δικαστική απόφαση από την πρώτη Μαΐου τα φημισμένα σε όλο τον κόσμο coffee shops της Ολλανδίας θα ρίχνουν «πόρτα» στους τουρίστες.

 Με αυτόν τον τρόπο οι αρχές θέλουν να βάλουν ένα τέλος στην παράνομη διακίνηση των ναρκωτικών, ελαφριών και μη, μιας και αρκετοί είναι αυτοί που εκμεταλλευόντουσαν την ανοχή της πολιτείας στη χρήση της ινδικής κάνναβης.
Βάσει του νέου νόμου, θα επιτρέπεται μόνο σε Ολλανδούς υπηκόους η είσοδος στα καφέ, οι οποίοι ενδεχομένως θα επιδεικνύουν μια σχετική κάρτα.

Πάνω από 700 τέτοιου είδους καφέ λειτουργούν στην Ολλανδία, όπου επιτρέπεται η χρήση ελαφριών ναρκωτικών. Στόχος του νέου μέτρου είναι να μετατραπούν σε «κλειστές» ολλανδικές λέσχες, μέχρι και 2.000 μέλη, άνω των 18 ετών.

Η απαγόρευση θα ισχύσει για αρχή σε τρεις νότιες επαρχίες της Ολλανδίας την Πρωτομαγιά και έπειτα θα τεθεί και στην υπόλοιπη χώρα. Πάντως ήδη έχουν αρχίσει οι αντιδράσεις των ιδιοκτητών, οι οποίοι κάνουν λόγο για άδικη διάκριση μεταξύ ντόπιων και τουριστών, ενώ μια ομάδα από αυτούς προσέφυγαν σε δικαστήριο στη Χάγη.

http://www.alexiptoto.com

Νέα Υόρκη η πιο ανταγωνιστική πόλη στον κόσμο


Η Νέα Υόρκη είναι η πιο ανταγωνιστική πόλη στον κόσμο, σύμφωνα με μελέτη του Economist Intelligence Unit (EIU) που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, ενώ την τετράδα συμπληρώνουν το Λονδίνο, η Σιγκαπούρη και το Παρίσι μαζί με το Χονγκ Κονγκ.


Στη δεκάδα βρίσκονται επίσης το Τόκιο, η Ζυρίχη, η Ουάσινγκτον, το Σικάγο και η Βοστόνη.

Αυτή η μελέτη, την οποία είχε ζητήσει η τράπεζα Citigroup και διενεργήθηκε από το EIU, μία εταιρεία ερευνών του βρετανικού περιοδικού The Economist, κατατάσσει περίπου 120 πόλεις με βάση "την αναγνωρισμένη ικανότητά τους να προσελκύουν κεφάλαια, επιχειρήσεις, ταλέντα και τουρίστες", όπως εξηγεί σε ανακοίνωσή της η Citi.



"Είναι βέβαιο ότι η οικονομική ανάπτυξη χαρακτηρίζει κυρίως τις ασιατικές πόλεις, όμως οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές πόλεις έχουν άλλα πλεονεκτήματα που τους δίνουν σημαντικό προβάδισμα στην ανταγωνιστικότητα", όπως σημειώνει ο διευθυντής ευρωπαϊκών προβλέψεων Λίο Αμπρούζι.

Συνολικά 11 ευρωπαϊκές πόλεις περιλαμβάνονται στις πρώτες 30, ανάμεσά τους η Φρανκφούρτη (11η), η Γενεύη (13η εξ ημισείας), το Άμστερνταμ (17η) και η Στοκχόλμη (20η). Δέκα αμερικανικές πόλεις βρίσκονται επίσης στις 30 πρώτες μεταξύ των οποίων το Σαν Φρανσίσκο (13η εξ ημισείας), το Λος Άντζελες (19η) και το Χιούστον (23η εξ ημισείας).

Οι 15 από τις 20 πόλεις με τη μεγαλύτερη "οικονομική δύναμη" βρίσκονται στην Ασία, δώδεκα είναι κινεζικές, ενώ στην εικοσάδα περιλαμβάνονται η Σιγκαπούρη, η Μπανγκαλόρ (Ινδία), το Αχμενταμπάντ (Ινδία) και το Ανόι.

Η πρώτη λατινοαμερικάνικη πόλη που περιλαμβάνεται στον κατάλογο είναι το Μπουένος Άιρες στην 60η θέση και ακολουθούν το Σάο Πάολο (62η) και το Σαντιάγο (68η).

Από την Αφρική ξεχωρίζουν το Γιοχάνεσμπουργκ (67η), το Κέιπ Τάουν (73η), το Κάιρο (113η), το Ντέρμπαν (94η), το Ναϊρόμπι (115η), η Αλεξάνδρεια (116η) και το Λάγος (119η).

Τέλος από Μέση Ανατολή στον κατάλογο βρίσκεται το Ντουμπάι (40η), το Αμπού Ντάμπι (41η), η Ντόχα (47η), το Τελ Αβίβ (59η), το Κουβέιτ (80η), η Βηρυτός (117η), ενώ η Τεχεράνη βρίσκεται στην τελευταία θέση.


http://araxtoikailight.blogspot.com/2012/03/blog-post_5175.html#ixzz1tMD90thD

Ο Λευκός Οίκος, στην λίστα με τα "πιο στοιχειωμένα μέρη του κόσμου"!


Ο Λευκός Οίκος είναι γνωστός ως η κατοικία του εκάστοτε προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Σίγουρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Ουάσινγκτον. 


Όμως, συγκαταλέγεται και σε μία ακόμα λίστα: αυτή με τα πιο διάσημα στοιχειωμένα μέρη του κόσμου. 

Λέγεται ότι οι νεκροί πρόεδροι των ΗΠΑ κάποιες φορές αποφασίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο 9ος Αμερικανός πρόεδρος, Ουίλιαμ Χάρισον (1773-1841), τα βράδια ανασκαλεύει στη σοφίτα, ενώ ο 7ος πρόεδρος Άντριου Τζάκσον (1767-1845) δεν λέει να «αφήσει» το υπνοδωμάτιο που είχε στο Λευκό Οίκο και έτσι το «στοιχειώνει».

Βέβαια, το προεδρικό φάντασμα που κάνει τις πιο συχνές εμφανίσεις είναι αυτό του Αβραάμ Λίνκολν, 16ου προέδρου των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου. Η Ελέανορ Ρούσβελτ κάποτε δήλωσε ότι είχε νιώσει την παρουσία του Λίνκολν να την παρακολουθεί την ώρα που εργαζόταν.

Την ίδια περίοδο, όταν δηλαδή ένοικοι του Λευκού Οίκου ήταν οι Ρούσβελτ (από το 1933 έως το 1945), ένας υπάλληλος είπε ότι είδε τον Λίνκολν να κάθεται σε ένα κρεβάτι και να βγάζει τις μπότες του.

Μια ακόμα Πρώτη Κυρία συνάντησε το φάντασμα του Λίνκολν. Ήταν η σύζυγος του 30ου προέδρου, Κάλβιν Κούλιτζ (1872-1933), η οποία αρκετές φορές είχε πετύχει τον Λίνκολν στο οβάλ γραφείο, να στέκεται με τα χέρια πλεγμένα πίσω από την πλάτη του και να κοιτάζει από το παράθυρο σε βαθιά περισυλλογή το ματωμένο πεδίο της μάχης κατά μήκος του ποταμού Πότομακ…

Πηγή: www.newsbomb.gr

«Αναστήθηκε» 12 μέρες μετά το θάνατό της

Η γυναίκα, που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Νιγηρίας, κρίθηκε κλινικά νεκρή. Οι συγγενείς της ξεκίνησαν άμεσα τις ενέργειες για να οργανώσουν την κηδεία της, όμως ένας αναπάντεχος παράγοντας καθυστέρησε την ταφή της.


Ήταν η πανεθνική απεργία για την περικοπή ενός επιδόματος καυσίμων, η οποία κατέστησε αδύνατο να συγκεντρωθούν όλα τα παιδιά της Victoria Gbemisola Babatunde για να την αποχαιρετίσουν.

Το διάστημα της απεργίας και μέχρι να καταφέρουν να συγκεντρωθούν όλοι οι συγγενείς, ο αδερφός της γυναίκας, ιερέας στο επάγγελμα, πήρε τη σορό της στο σπίτι του. Επίσης, προσέλαβε έναν υπάλληλο νεκροτομείου για να συντηρεί το πτώμα μέχρι να πραγματοποιηθεί η κηδεία.

Την ένατη ημέρα «θανάτου» της, η 67χρονη φταρνίστηκε και άνοιξε τα μάτια της. Ο άνθρωπος που την φρόντιζε έτρεξε έντρομος να φωνάξει τους συγγενείς της.

Για τις επόμενες τρεις ημέρες η γυναίκα δεν πρόφερε ούτε μία λέξη, κάνοντας τους οικείους της να αμφιβάλλουν για το αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Κρατώντας ζεστό το σώμα της τελικά την 4η ημέρα, η γυναίκα μίλησε στον αδερφό της και αργότερα έφαγε και ήπιε νερό.

Αυτή τη στιγμή, η 67χρονη έχει ξεπεράσει το «θάνατό» της και ζει κανονικά στο σπίτι του ιερέα αδερφού της.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Τα πιο sexy tattoos που έχετε δει


Τα πιο sexy tattoos που έχετε δει
Και όποιος αντέξει.....




















Ο «κόσμος του Ντίκενς»… σε ένα πάρκο!

Ονομάζεται «Dickens World» και βρίσκεται στο Chatham της Αγγλίας, στην επαρχιακή πόλη που ονεαρός Κάρολος πέρασε τα περισσότερα χρόνια της παιδικής του ηλικίας, ενώ στεγάζεται στο χώρο του ναυπηγείου όπου εργαζόταν για αρκετά χρόνια ο πατέρας του.

Άνοιξε τις πύλες του στο κοινό το 2007 σε μια προσπάθεια να κάνει γνωστά στον κόσμο τη ζωή, το έργο αλλά και την εποχή που έζησε ένας από τους πλέον δημοφιλείς και αγαπημένους συγγραφείς και λογοτέχνες της Βρεατανίας.

perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
Βγαλμένο μέσα από τα μυθιστορήματα του Ντίκενς, είναι -θα λέγαμε- ένα πάρκο με… «Μεγάλες Προσδοκίες», αυθεντικό σε κάθε γωνιά του, με λιθόστρωτα δρομάκια, λάμπες αερίου, πορτοφολάδες και χαρακτήρες από τα βιβλία του γνωστού συγγραφέα.
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
«Δουλέψαμε σε συνεργασία με τους ειδικούς της Dickens Fellowship, ώστε να διασφαλίσουμε την πιστή αναπαράσταση της εποχής του, των ιστορικών γεγονότων αλλά και της κατάλληλης ατμόσφαιρας», λέει ο διευθυντής του πάρκου και συμπληρώνει:
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
«Το κόστος του άγγιξε τα 62 εκατομμύρια λίρες, ενώ οι επισκέπτες ξεπερνούν τους 300.000 ετησίως». Και πώς αλλιώς, άλλωστε, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεματικά πάρκα στον κόσμο!
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
Το ταξίδι στο εσωτερικό του ξεκινά για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα στους υπονόμους του Λονδίνου, να περπατήσουν στα πλακόστρωτα δρομάκια και να δουν τα κακοσυντηρημένα σπίτια, αλλά και να πετάξουν στο τέλος πάνω από τις στέγες των κτιρίων!
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
Καπνοδοχοκαθαριστές δουλεύουν στα σπίτια, αιθάλη και τσουχτερό κρύο κυριαρχούν τα βράδια, λάμπες αερίου φωτίζουν τις νύχτες, πορτοφολάδες τρέχουν πάνω κάτω, ενώ αριστοκράτες κάνουν τη βόλτα τους στην περιοχή, προσπαθώντας να περάσουν απαρατήρητοι…
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
Αυτά κι άλλα πολλά μπορείτε να θαυμάσετε στο «Dickens World» που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ψυχαγωγικά πάρκα ανά τον κόσμο, αποδεικνύοντας πως η Ντίσνεϊλαντ μπροστά του… ωχριά! Για ποιο λόγο; «Διασκέδαση και ψυχαγωγία δεν είναι μόνο τα τρενάκια και η… Ωραία Κοιμωμένη. Εμείς ξαναζωντανέψαμε τον Ντίκενς…», λέει με στόμφο ο διευθυντής.
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!
perierga.gr - Ο "κόσμος του Ντίκενς"... στον αντίποδα της Ντίσνεϊλαντ!

Ο 18λογος του Έλληνα οδηγού...

Όλοι ξέρουμε ότι οι Έλληνες ξεχωρίζουν στους δρόμους όλου του κόσμου.. Εμείς συγκεντρώσαμε τις συνήθειες τους και σας παρουσιάζουμε τον 18λογο του Έλληνα οδηγού...

Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα. Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP".
Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.
Ποτέ μην κλείνετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.
Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε πάντα τη τελευταία στιγμή για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS , το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κατόχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.
Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.
Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.
Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.
Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.
Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είσαι πρώτος σ' αυτό.
Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.
Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.
Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.
Το κράνος φοριέται στον αγκώνα. Προστατεύει το χέρι σε τυχόν πτώση προς εκείνη τη πλευρά, επίσης προστατεύει σε περίπτωση που στριμωχτείς ανάμεσα σε 2 αυτοκίνητα ή αν έχεις επαφή με τοίχο.
Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...
Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.
Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα..

Bugatti 16C Galibier concept

Τετράπορτη δύναμη
Η Bugatti έχει βαλθεί να αναστατώσει τον κόσμο των supercar.

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ετοίμασε ένα βίντεο από το καινούριο της concept, 16C Galibier.

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 28/04/2012

Ζώδια 28 Απριλίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, αγαπητέ Κριέ, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται τη δική σου συμμετοχή. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε τα άλλοθι και πιάσε δουλειά, για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να αποσυμφορηθείς και όχι να φορτώσεις τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Αν ακόμη ψάχνεσαι, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Κριέ, είναι σε μια καλή φάση και όλα σου τα σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν, αρκεί να δείξεις συγκέντρωση και να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και σύντομα θα φτάσουν στο επιθυμητό σημείο, που θα σου επιτρέψουν να κάνεις και μερικές μικροσπατάλες.




Ταύρος
21/4-20/5

Ό,τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα, πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις, που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα, που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με το σύντροφό σου και να δώσεις μαζί λύση σε διάφορα προβλήματα που αφορούν στη σχέση σας. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη που σας φέρνουν σε αδιέξοδο. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, συνάντησε τους φίλους σου και μην κλείνεσαι στο σπίτι. Οι γνωριμίες είναι εκεί έξω και σε περιμένουν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις πολλά ζητήματα και να κάνεις μια νέα αρχή σε τομείς που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Η δυναμικότητά σου, με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο θα κάνει θαύματα και πολλά θέματα θα τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, χρειάζονται προσοχή και μείωση των εξόδων σου.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Επιτέλους, αγαπητέ Δίδυμε, σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε, υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μην χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα έχεις πολλές καλές στιγμές, κυρίως επειδή σήμερα μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τους συνεργάτες σου και να ανοίγεσαι τόσο όσο χρειάζεται. Μην απογοητεύεσαι με τα οικονομικά σου, γιατί και αυτά μπορούν να βελτιωθούν, αν δείξεις λίγη περισσότερη εγκράτεια σε κάποιες αγορές.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις, χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα, με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα: την μεθοδικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και να χαλαρώσεις δίπλα στο σύντροφό σου. Αν κάποια στιγμή πάει να γίνει κάποια παρεξήγηση, μην την αφήσεις να χαλάσει το κλίμα. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα βραδιά, που μπορεί να φέρει κοντά σου έναν μεγάλο έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, πηγαίνει αρκετά καλά και κάποια προβλήματα που είχες με συνεργασίες, μένουν πίσω και όλα εξελίσσονται προς όφελός σου. Ακόμα και τα έσοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, έστω και παροδικά, γεγονός που σου δίνει ανάσα ανακούφισης.



Λέων
23/7-23/8

Φίλε Λέων, αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική σήμερα. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από ανθρώπους, που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου ζητήματα, αν είσαι Λέων, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αντί γι’ αυτό, δείξε κατανόηση και καλή διάθεση για επικοινωνία. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία, να ξέρεις ότι έχεις όλη την εύνοια της Αφροδίτης από τους Διδύμους και της Σελήνης από το ζώδιό σου, από το απόγευμα και μετά, για να την βρεις, αλλά θα πρέπει να κάνεις τις σωστές κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Λέοντα, χρειάζεται έξτρα προσπάθεια σήμερα και θα νιώσεις κάποια στιγμή ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Φρόντισε τον εαυτό σου, πριν εξαντληθείς. Τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να σε αγχώνουν, αλλά πραγματικά πρέπει να ηρεμήσεις πρώτα, για να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.




Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι μια καλή μέρα για να κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου καίρια ζητήματα, που αφορούν στη σχέση σου και να δώσεις οριστικές λύσεις. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, βγες με την καλύτερη σου διάθεση από το σπίτι, γιατί οι πιθανότητες να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα είναι πολλές…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Παρθένε, έχει και σήμερα αρκετή πίεση, αλλά με τη βοήθειά των συνεργατών σου μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα λίγο πεσμένα και ίσως χρειάζεται να κόψεις κάποια έξοδα, που δεν είναι απαραίτητα.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα φτάσεις να αναρωτηθείς για τα αισθήματα των άλλων απέναντί σου… Μάλλον πρέπει να αναρωτηθείς όμως γιατί δεν κάνεις εσύ μια προσπάθεια να τους προσεγγίσεις. Κι αυτό περιλαμβάνει να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν, χωρίς να επιμένεις τόσο πολύ στις δικές σου απόψεις. Χρειάζεται να είσαι λίγο πιο διαλλακτικός και όχι τόσο πεισματάρης, ώστε να μην απομένεις μόνος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση, που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να αγνοείτε τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα χρειαστεί να ανοίξεις τα αφτιά σου, για να ακούσεις κάποιες προτάσεις, που μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες. Μην επιμένεις στις δικές σου επιλογές, ιδιαίτερα όταν ξέρεις ότι μπορεί να είναι λανθασμένες. Τα οικονομικά σου ακολουθούν πορεία καταστροφική, με τόσα έξοδα που κάνεις. Βάλε άμεσα ένα φρένο.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια, για όσα αλλάζουν γύρω σου χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές, όσα σε στενοχωρούν, μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, οι αλλαγές που γίνονται δεν σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δεν θα σου βγει σε καλό αυτή η στάση. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, μένει σε μια κατάσταση σχετικά σταθερή και αυτό μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις λίγο. Αυτό που δεν σε χαλαρώνει όμως καθόλου, είναι η οικονομική σου κατάσταση, που εξακολουθεί να έχει μαύρα σημεία. Κάνε υπομονή, γιατί σε λίγο, και με την δική σου συμμετοχή βέβαια, όλα θα φτιάξουν.




Τοξότης
23/11-21/12

Το σημερινό Σάββατο είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, φίλε Τοξότη. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις, θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ, έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει να ηρεμήσεις μέσα στη σχέση σου και να μην μεταφέρεις όλα σου τα προβλήματα εκεί. Έτσι, θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ, που θα σε χαλαρώσει. Αν η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη παρέα, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κάποιο ενδιαφέρον άτομο δεν λείπουν. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Τοξότη, αν βάλεις κι εσύ στόχο να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα, που είχες αφήσει στον πάγο. Πάντως, νέες συνεργασίες μπορούν να σου λύσουν τα χέρια. Ακόμα και τα οικονομικά σου ευνοούνται, αφού θα σου γίνουν προτάσεις, που θα αλλάξουν την οικονομική σου κατάσταση.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, φίλε Αιγόκερε, με πολλές υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψεις, για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις το σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, πάρε αγκαζέ την Σελήνη, από το απόγευμα και μετά στο φλογερό Λέων, και βγες έξω να διασκεδάσεις… Δεν θα το μετανιώσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, έχει αρκετές εντάσεις, που προέρχονται κυρίως από συνεργασίες προβληματικές. Κάνε τις απαραίτητες συζητήσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι. Τα οικονομικά σου έχουν έξτρα απαιτήσεις, αλλά η οικονομία που έχεις κάνει μέχρι τώρα, θα σε βοηθήσει να τις καλύψεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα, θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα… Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάντε την αυτοκριτική σας, γιατί κάπου έχετε κι εσείς την ευθύνη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα κινηθεί σε κλίμα ανασφάλειας και κάθε σου απόφαση θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πράττεις το σωστό. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, γιατί οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν τελειωμό. Υπομονή και αυτοσυγκράτηση, μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες.





Ιχθείς
20/2,20/3

Είναι μια καλή μέρα το σημερινό Σάββατο για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να δεις τα προβλήματά σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα, απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα είναι μια μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η καλή σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, είναι σε μια φάση όπου όλα μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου, αν δείξεις υπομονή και επιμονή στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, αφού τα έσοδά σου αυξάνονται εκεί που δεν το περιμένεις.


Πηγή: myastro.gr

Miranda Kerr: Πώς κρατιέται σε φόρμα


Η τελευταία της φωτογράφηση αποδεικνύει πως έχει το σώμα που όλοι μπορεί να ζηλέψουν...


Η Miranda Kerr αποκαλύπτει ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς της και αυτά περιλαμβάνουν βέβαια άσκηση και δίαιτα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε το διάσημο μοντέλο η καθημερινή yoga, 30 λεπτά χωρίς αποκλίσεις στο χρόνο, αλλά και η υγιεινή διατροφή με λιγότερες θερμίδες από το κανονικό την έχουν βοηθήσει πολύ κυρίως μετά τη γέννα της.




Πηγή: gossip-tv.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger