Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το μυστηριο του ανθρωπου που εζησε 256 χρονια!!!

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012




Μεγάλωσε 180 παιδια, ενώ οι 23 γυναίκες, που είχε, πέθαναν πολύ πριν από τον ίδιο! ...

Πρόκειται για τον Li-Ching-Yun, ο οποίος γεννήθηκε σε ενα μικρο χωριό της Κίνας (Szchewan). 

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπίτι του Λι να τον ρωτήσει ποιο ειναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε: «Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν περιστέρι και κοιμήσου σαν σκύλος» 

Οι άνθρωποι απορούσαν που ο Λι δεν έμοιαζε καθόλου με γέρο και μάλιστα φαινόταν πολυ δυνατός για την ηλικία του. Κάποιοι έλεγαν ότι τον γνώριζαν απο την παιδική τους ηλικία και κάποιοι ότι ο Λι ήταν φίλος του πάππου τους που δεν ζούσε πια… 

Το 1930 Wu -Chung- Chien, καθηγητής στο Minkuo University βρήκε κάποιαντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι ο Λι είχε γεννηθεί το 1677. Τα ίδια αρχεία αποδεικνύουν ότι το κινέζικο κράτος είχε ευχηθεί στον Λι χρόνια πολλά στα 150τα γενέθλια του. αλλά και όταν έκλεισε τα 200. 

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να εχει ζήσει 256 ολόκληρα χρόνια;;; 



Η ιεροδουλη που κατεκτησε τον κοσμο της μοδας



Το 2010 έκανε την ποδοσφαιρική Γαλλία άνω κάτω για τις επί πληρωμή σχέσεις της με τον Ριμπερί και τον Μπενζεμά. Σήμερα είναι το αγαπημένο κορίτσι στη παρισινή μόδα!


Ήταν η πρωταγωνίστρια στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ποδοσφαιρικής Γαλλίας. Η Ζαχία Ντεχάρ το 2010 είχε αποκαλύψει τις ερωτικές της περιπέτειες με δύο αστέρια της στρογγυλής θεάς, τον Φρανκ Ριμπερί και τον Καρίμ Μπενζεμά και αναστάτωσε την εθνική ομάδα, γιατί όπως αποκαλύφθηκε ήταν ανήλικοι. Οι δύο παίκτες “θάφτηκαν” από τα ΜΜΕ της χώρας τους, πέρασαν από απολογία και έδειχναν να τη γλιτώνουν, καθώς όπως δήλωσαν δεν γνώριζαν την ηλικία της. Τώρα όμως που η υπόθεσή τους επιστρέφει στο προσκήνιο, τα πράγματα μοιάζουν πιο δύσκολα για τους δύο σταρ. 



 Όχι όμως και για την -ενήλικη πλέον- Ντεχάρ που ζει το όνειρό της στο Παρίσι. Το κορίτσι που αναστάτωσε το γαλλικό ποδόσφαιρο, σήμερα ποζάρει για περιοδικά μόδας, περπατάει στη πασαρέλα, έχει ως φίλους διάσημους fashion stars και προωθεί και τη δικιά της σειρά ρούχων. Και δηλώνει μια ελεύθερη γυναίκα. Αν δεν είναι αυτό μαγκιά, τότε τι;







Διασημος τραγουδιστης παντρευτηκε τον αγαπημενο του!



Από την περασμένη Πέμπτη ο διάσημος τραγουδιστής ανήκει στο κλαμπ των παντρεμένων.



Ο γάμος τα είχε όλα. Υψηλούς καλεσμένους με εντυπωσιακά ντυσίματα, δεξίωση με θαλασσινά εδέσματα και δύο γαμπρούς που αγαπιούνται πολύ.



Ο λόγος για τον Αμερικανοκαναδό τραγουδιστή Rufus Wainwright που παντρεύτηκε τον επί πέντε χρόνια σύντροφό του θεατρικό παραγωγό Jorn Weisbrodt στα Hamptons της Νέας Υόρκης.

Οι δυο τους έχουν ήδη και ένα παιδί (με βιολογικό πατέρα τον Rufus και μητέρα την κόρη του Leonard Cohen, Lorca Cohen) από το Φεβρουάριο του 2011 και φέτος αποφάσισαν να επισημοποιήσουν πλήρως τη σχέση τους στη Νέα Υόρκη, όπου επιτρέπονται οι ομοφυλόφιλοι γάμοι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Yoko Ono, η Julianne Moore και ο Mark Ronson.


Bar Refaeli: Αναστατωσε τη Μυκονο με τη σεξυ εμφανιση της!


Τις διακοπές της στην Ελλάδα έκανε αυτές τις μέρες η Bar Refaeli. Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά στη Μύκονο και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Φορώντας ένα καυτό μπικίνι, η ξανθιά καλλονή με τις τέλειες αναλογίες προκάλεσε πανικό στο πέρασμά της και τράβηξε πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα. Με χαλαρή διάθεση και πολύ κέφι η Bar που είχε επισκεφθεί και πέρσι το νησί των ανέμων, έκανε τις βουτιές της στα κρυστάλλινα νερά και απόλαυσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. //

















Ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail” την απαθανάτισε στην παραλία, όπου έκανε το μπάνιο της με την παρέα της. Ενώ, οι ίδια ενημέρωσε τους φίλους της στο twitter για το ταξίδι της στην Ελλάδα ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις διακοπές της στις Κυκλάδες.
Δες φωτογραφίες://
























/

/



/


http://www.tlife.gr

Η τελευταια φωτογραφιση των Beatles (με την Yoko και την Linda McCartney)


Τον Αύγουστο του 1969 η ιστορική μπάντα πόζαρε χωρίς να σκέφτεται ότι αυτή ήταν και η τελευταία "ομαδική" φωτογράφιση τους.

Στις 22 Αυγούστου 1969, δύο ημέρες μετά από την τελική ηχογράφηση τους, οι Beatles συγκεντρώθηκαν στο Tittenhurst Park, όπου έμεναν ο John Lennon και η Yoko Ono για μια φωτογράφηση που δεν ήξεραν ότι επρόκειτο να είναι η τελευταία τους, εκτός αν είσαι ρομαντικός και βλέπεις κι εσύ την μελαγχολία στα πρόσωπά τους. Ή μήπως την νοσταλγία;

Οι Fab Four, John Lenon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr, φωτογραφήθηκαν από τους φωτογράφους Ethan Russell, Monte Fresco και τον βοηθό τους Mal Evans. Στην τελευταία φωτογράφιση ήταν μαζί τους και η σύντροφος του John, Yoko Ono, η έγκυος σύζυγος του Paul και επίσης φωτογράφος, Linda McCarney, ο υπεύθυνος Τύπου της Apple, Derek Taylor, ο σκύλος του Paul, όπως και τα δύο γαϊδουράκια του John.

Σχολιάζοντας αργότερα ο Ringo Starr είπε: "Ήταν απλά μια φωτογράφιση. Δεν σκεφτόμουν, αυτή είναι η τελευταία μας".




































Το μυστηριο των 13 πυργων του Περου


Δίπλα σε μια όαση σε μια παράκτια έρημο στο Τσανκίλο του Περού βρίσκονται ένα από τα πιο παράξενα κτίρια στην Αμερική - κάτι σαν ένα φρούριο, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου. Από το νότο. Το "φρούριο" αποτελείται από μια γραμμή δεκατριών πύργων οι οποίοι φαίνεται να προστατεύουν από το Νότο...


Οι ενισχύσεις από στρατιωτικής άποψης δεν φαίνονται και πολύ καλές, δεδομένου ότι έχουν πάρα πολλές εισόδους και δεν υπάρχει καμία πηγή του νερού στο εσωτερικό. Εκτός αυτού οι πύργοι βρίσκονται χτισμένοι μερικές εκατοντάδες μέτρα από την κορυφή του λόφου σχεδόν σε ευθεία γραμμή.

Ως εκ τούτου,οι αρχαιολόγοι πρότειναν μια νέα ερμηνεία. Ίσως ήταν ένας τόπος λατρείας και ένα είδος ηλιακού παρατηρητηρίου, όπως το Στόουνχεντζ. Η κύρια απόδειξη είναι ότι οι πύργοι ευθυγραμμίζονται σύμφωνα με το σημείο της ανατολής του ήλιου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και χειμερινό ηλιοστάσιο, η οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή πολλών αρχαίων λαών.


Επιστήμονες του Πολυτεχνείου του Τορίνο (Politecnico di Torino) της Ιταλίας κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα υπολογιστή, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να υπολογίζει τη θέση του ήλιου στον ουρανό και την ποσότητα του ηλιακού φωτός που πέφτει πάνω σε φωτοβολταϊκά πάνελ.

Πράγματι, η θέση του πρώτου πύργου αντιστοιχεί στην ανατολή στις 21 Ιουνίου και η τελευταία - 21 Δεκεμβρίου.



Διαπιστώθηκε επίσης ότι οι σκιές των πύργων δεν πέφτουν πάντα στην ίδια κατεύθυνση,επειδή οι πύργοι βρίσκονται στον τροπικό και το πρώτο εξάμηνο του έτους δείχνουν προς τα βορά ενώ το άλλο προς το νότο. Όταν ο ήλιος βρίσκεται στο ζενίθ του,οι σκιές εξαφανίζονται.

Ίσως, συνεπώς, οι αρχαίοι αγρότες που ζούσαν εκεί να λάμβαναν σημαντικές πληροφορίες ,κατά τη φύτευση πολυετών καλλιεργειών. Αλλά γιατί οι πύργοι ήταν δεκατρεις παραμένει μυστήριο.


Δεκα+ tips για να εξοικονομειτε μπαταρια σε smartphone με Android

Στην αγορά θα βρείτε αξεσουάρ που θα αυξήσουν την αυτονομία του smartphone σας (δύο και τρεις φορές), ωστόσο πριν προσθέσετε ένα ακόμα γκατζετάκι στις αποσκευές σας δοκιμάστε αυτά τα tips.

Ένα από τα προβλήματα που δεν έχει ακόμα αντιμετωπίσει επιτυχώς η βιομηχανία των smartphone είναι η αύξηση της αυτονομίας τους σε τέτοια επίπεδα, ώστε άρθρα σαν κι αυτό να μην χρειάζονται. Έως ότου το επιλύσουν, λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω σύντομα tips για να εξοικονομήσετε πολύτιμη ενέργεια από την μπαταρία του smartphone σας.
  1. Φορτίζετε το κινητό σας συχνά. Μην φοβάστε ότι έτσι, θα μειωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  2. Το κατέβασμα από το Διαδίκτυο είναι ενεργοβόρο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Απενεργοποιήστε την μεταφορά δεδομένων από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (Settings, Wireless & Networks, Mobile networks). Η ρύθμιση αυτή δεν απενεργοποιεί άλλα ασύρματα δίκτυα.
  3. Απενεργοποιήστε το GPS, το Bluetooth και το Wi-Fi όταν δεν τα χρειάζεστε. Μπορείτε να ενεργοποιείτε και να τα απενεργοποιείτε από την αρχική οθόνη (με το σχετικό Status widget ή Settings και Wireless & networks. Για να απενεργοποιήσετε το GPS, μεταβείτε στα Settings, Location & security).
  4. Φροντίστε ώστε να κάνετε εσείς τον συγχρονισμό των δεδομένων, σε υπηρεσίες όπως το e-mail, οι επαφές ή το ημερολόγιο ή τα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να αφήσετε ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό σε υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν, αλλά σε μεγαλύτερη χρονικά διαστήματα (Settings, Accounts & sync settings).
  5. Ελέγξτε την συμβολή των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε (Settings, About phone, Battery use) στο τηλέφωνό σας για να δείτε ποιες «τρώνε» περισσότερη ενέργεια. Έχει διαπιστωθεί ότι όταν βλέπετε βίντεο από το YouTube ή ακούτε μουσική με τεχνολογία ροής (streaming) ξοδεύετε περισσότερη.
  6. Κλείστε και βγείτε από εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε. Το multitasking επίσης επηρεάζει την αυτονομία του τηλεφώνου σας.
  7. Μειώστε την φωτεινότητα της οθόνης.
  8. Όταν δεν έχετε σήμα, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Υπό τέτοιες συνθήκες, το τηλέφωνό σας επιχειρεί ξανά και ξανά να εντοπίσει δίκτυο και καταναλώνει ενέργεια. Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για άλλους σκοπούς, πλην της επικοινωνίας μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να το θέσετε σε Airplane mode.
  9. Όταν ακούτε μουσική από handfree αντί του ηχείου, ξοδεύετε λιγότερη ενέργεια
  10. Έχει τεκμηριωθεί ότι κάποιες εφαρμογές που διατίθενται δωρεάν (free apps) ξοδεύουν περισσότερη ενέργεια. Το φαινόμενο εξηγείται και αφορά σε app που διατίθενται μεν free, δεν είναι όμως ads-free, δηλαδή βασίζονται στην προβολή διαφημίσεων, τις οποίες μάλιστα ενδέχεται να «τραβούν» από το Διαδίκτυο ανάλογα με τη θέση σας (χρησιμοποιώντας και το GPS). Ενδεικτικό είναι ότι στην δωρεάν έκδοση του δημοφιλούς Angry Birds, το 20% της ενέργειας σπαταλάται για να φορτωθούν οι διαφημίσεις πριν από κάθε πίστα.
Άλλες καλές ιδέες είναι:
  • να μην χρησιμοποιείτε Live wallpaper,
  • να επιλέγετε μαύρο φόντο,
  • να απενεργοποιήσετε την αναζήτηση δικτύων Wi-Fi (Settings, Wireless & networks, Wi-Fi settings, Network Notification),
  • να βγαίνετε από την εφαρμογή της Κάμερας όταν τραβάτε μια φωτογραφία, πατώντας Back,
  • να απενεργοποιήσετε την δόνηση και άλλα.

tech.in.gr 
 

Μικρες αληθειες για τα πλουσια γυναικεια στηθη




Είναι γεγονός ότι οι άνδρες στην πλειοψηφία τους, μόλις δουν μια γυναίκα με πλούσιο στήθος θα αφήσουν το βλέμμα τους να περιπλανηθεί πάνω της. Αν δε, η όλη παρουσία είναι εντυπωσιακή, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο κορμί, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να ξεκολλήσουν τα μάτια τους, μέχρι να ακούσουν την αγριεμένη σύντροφο τους να λέει: “που κοιτάς πάλι;” Και να απαντήσουν ένοχα: “πουθενά αγάπη μου κάτι σκεφτόμουν”...

Το γυναικείο στήθος είναι από τα σημεία που παρασύρει και ξεσηκώνει τους άνδρες. Πολλοί λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή είναι χαραγμένο στο DNA των ανδρών. Από τότε που εμφανίσθηκε ο άνθρωπος το πλούσιο στήθος έδειχνε ότι η γυναίκα, είναι ικανή για αναπαραγωγή, άρα και συνέχιση του είδους, αλλά και για πλούσιο θηλασμό προς τους απογόνους.

Τα πράγματα βέβαια δεν είναι έτσι ακριβώς και δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα που δεν έχει πλούσιο στήθος, δεν είναι ικανή να θηλάσει και να κάνει παιδιά. Αλλά τότε εκείνο πίστευαν. Το στήθος όμως εκτός από “ερωτικό σημείο” πολλές φορές κρύβει διάφορα μυστικά, λίγα από τα οποία θα σας αποκαλύψουμε τώρα.

Καταρχήν είναι μια από τις πλέον ερωτογενείς περιοχές της γυναίκας. Οι επιστήμονες απέδειξαν ότι μπορεί εξίσου να ερεθιστεί μια γυναίκα, όπως με την κλειτορίδα, ή τον κόλπο. Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες που μπορούν να έρθουν σε οργασμό, μόνο με το άγγιγμα στη θηλή.

Η ένωση Αμερικάνων Ψυχιάτρων, αναλύοντας το προφίλ των ανδρών που ερεθίζονται απίστευτα στη θέα του γυναικείου στήθους, τους κατατάσσει στους φετιχιστές. Έχουν δηλαδή σεξουαλικές διαταραχές φετιχισμού, αφού εν δυνάμει μπορούν χρησιμοποιούν το στήθος σαν αντικείμενο της ευχαρίστησης τους, δίχως να ενδιαφέρονται για το υπόλοιπο κορμί της γυναίκας.

Ένα άλλο μυστικό που αφορά αυτή τη φορά τις γυναίκες έχει να κάνει με τις πλαστικές. Οι πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και κυρίως οι προσθετικές, είναι πρώτες στις προτιμήσεις όσων γυναικών επέλεξαν τον χειρουργείο για να αλλάξουν την εμφάνιση τους. Ύστερα έρχεται η πλαστική μύτης και μετά οι διάφορες λιποαναρροφήσεις.

Και μια που αναφερθήκαμε στις πλαστικές πρέπει να ξέρετε ότι η Ένωση Αμερικάνων πλαστικών διαπίστωσε (σε δείγμα 600 γυναικών) πως το αριστερό στήθος, είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το δεξί στήθος μιας γυναίκας.

Το πλούσιο, ή φτωχό στήθος συχνά πυκνά επηρεάζει και την ψυχολογία μιας γυναίκας. Πολυετής έρευνα του πανεπιστημίου του Κεμπεκ, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα σιλικόνης, έχουν μέχρι και 73% περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν, ή να βλάψουν τον εαυτό τους. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές από αυτές έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν είναι συμβιβασμένες με τον αυτό τους, πολλές φορές φτάνουν και στα όρια της κατάθλιψης, εξαιτίας του μικρού στήθους που είχαν πριν την επέμβαση.



Κανουν σεξοαπεργια!


Σε αποχή από το σεξ για μία εβδομάδα προχωρούν οι γυναίκες στο Τόγκο της Αφρικής, απαιτώντας την παραίτηση του προέδρου Φαούρ Γκνασίνγκμπε.

Την κινητοποίηση εξήγγειλε ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης «Ας σώσουμε το Τόγκο», στον οποίο συμμετέχουν δεκαέξι οργανώσεις, κόμματα και κινήματα.

Στο ρόλο της σύγχρονης... Λυσιστράτης βρίκσεται η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης Iζαμπέλ Αμεγκάβνι η οποία δήλωσε πως το σεξ θα μπορούσε να είναι ένα «όπλο στη μάχη» για πολιτική αλλαγή.

Ο συνασπισμός ζητεί την αποχώρηση του προέδρου του οποίου η οικογένεια βρίσκεται στην εξουσία για δεκαετίες.

«Έχουμε πολλά μέσα για να υποχρεώσουμε τους άνδρες να καταλάβουν τι θέλουν οι γυναίκες στο Τόγκο», είπε η Αμεγκάβνι στο BBC, εξηγώντας πως έμπνευσή τους αποτέλεσε μία παρόμοια κινητοποίηση από τις γυναίκες της Λιβερίας το 2003, που έκαναν καμπάνια αποχής από το σεξ για την ειρήνη.

http://www.iefimerida.gr/

Που θα εμφανιζεται το χειμωνα ο Πανος Κιαμος;


Πού θα εμφανίζεται το χειμώνα ο Πάνος Κιάμος;
Ανανεωμένος έρχεται ο Πάνος Κιάμος αυτό το χειμώνα να σηκώσει τη νυχτερινή Αθήνα στο... «πόδι»!

Ο τραγουδιστής ο οποίος ξέρει πολύ καλά πώς να διασκεδάζει το κοινό κάνει την έκπληξη και μεταφέρεται από το "Posidonio" στο οποίο τον είχαμε συνηθίσει, στο "Club 22" στην οδό Βουλιαγμένης. Έναν χώρο με πιο «club-άτη διάθεση» γεγονός που προξενεί εντύπωση σχετικά με το πώς και αν θα διαμορφώσει ο τραγουδιστής το πρόγραμμα ή αν θα ακολουθήσει την πεπατημένη.


Safe House 2012

Εδώ και ένα χρόνο, ο νεαρός ειδικός πράκτορας Matt Weston (Ryan Reynolds) υπηρετεί τη CIA ως φύλακας στο safe house (κάτι μεταξύ φυλακίου και ειδικού κρατητηρίου, σα να λέμε) στο Cape Town της Ν. Αφρικής. Ενώ υπομένει την ατελείωτη ανία περιμένοντας μία ευκαιρία να δείξει τι αξίζει, του φέρνουν έναν κρατούμενο. Και τι κρατούμενο... Πρόκειται για το Νο.1 καταζητούμενο της Υπηρεσίας, τον διαβόητο Tobin Frost (Denzel Washington), κορυφαίο πρώην πράκτορα της CIA, ο οποίος διέφευγε για σχεδόν μία δεκαετία τη σύλληψη, από όταν αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο φτάνοντας να πουλά στρατιωτικά μυστικά μέχρι και στη Βόρεια Κορέα. Όταν όμως το safe house δεχθεί σφοδρή επίθεση από άγνωστους μισθοφόρους, ο Matt με τον Tobin θα αναγκαστούν να συνεργαστούν, προκειμένου να βρουν ποιος τους θέλει νεκρούς...

Κρίνοντας από τα πρόσφατα «The Book Of Eli» και «Unstoppable», φαίνεται πως τελευταία ο σχεδόν 60άρης Denzel Washington ζήλεψε τον συνομήλικο Liam Neeson και αρχίζει να στρέφει την καριέρα του σε πιο... action μονοπάτια. Στο «Safe House» συναντά τον μάλλον Ryan Reynolds για να συνθέσουν ένα κλασικό, αταίριαστο δίδυμο "παλιού-νέου". Από το trailer της ταινίας του Σουηδού με το λατίνικο όνομα, Daniel Espinosa, διακρίνουμε έντονες επιρροές από την λατρεμένη τριλογία Bourne, τόσο σε επίπεδο θεματικής, όσο και σε στυλ κινηματογράφησης. Το καστ συμπληρώνουν η αγαπητή Vera Farmiga και ο Brendan Gleeson, στο ρόλο του προϊσταμένου του Matt. Πάντως, η πρώτη γεύση από Reynolds μας προετοιμάζει για miscast... 






cinemanews.gr

Φαγατε πολυ; Πως μπορειτε να ξεφουσκωσετε με 5 απλους τρoπους!


Οι Έλληνες είμαστε πληθωρικός λαός και αγαπάμε το καλό φαγητό! Αυτό όμως πολλές φορές γίνεται αιτία να τρώμε γρήγορα, να μη μασάμε καλά την τροφή μας και... επειδή δεν είμαστε μόνο της ποιότητας, αλλά και της ποσότητας φτάνουμε πολλές φορές σε σημείο «φουσκώματος», όπως λέμε.

Συμβουλές δίνει στο www.Life2day.gr η Χαρά Κορπμπίλη Διαιτολόγος –διατροφολόγος. Επιστημονικός συνεργάτης MediDiatrofi.

Οι λόγοι που οδηγούν σε έναν τέτοιο τυμπανισμό ποικίλουν και σίγουρα φταίει και το ότι δε τρώμε πολλές φορές μέσα στην ημέρα και από λίγο, που είναι ένας από τους βασικότερους κιόλας λόγους!

Το πρώτο πράγμα που συνήθως κάνουμε είναι να πίνουμε σόδα ή coca cola για να νιώσουμε άμεσα ανακούφιση, ενώ μπορούμε να καταφύγουμε σε πιο υγιεινές και επίσης απλές λύσεις.

Μετά το μεσημεριανό φαγητό αποφύγετε την κατάκλιση. Είναι προτιμότερο να αναπαυθείτε στον καναπέ από ό,τι να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και μάλιστα σε οριζόντια θέση και καλό είναι να χαλαρώσετε την ζώνη σας ή να ανοίξετε και ένα κουμπί.

Ήπιο βάδισμα (περίπατος) μετά το γεύμα βοηθάει τη χώνεψη και εμποδίζει την παλινδρόμηση.

Μασήστε μία μαστίχα Χίου: Διεγείρει την παραγωγή και την κατάποση σιέλου, δρώντας προστατευτικά στα ενοχλήματα της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης. Πιείτε λεμονόχορτο ή μέντα: 

 Η μέντα έχει σπασμολυτική δράση, χαλαρώνει τους μυς του πεπτικού συστήματος και βοηθά στην ανακούφιση του πόνου. Το λεμονόχορτο έχει ευνοϊκό αποτέλεσμα στην πέψη και βοηθά στην ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος.

Φτιάξτε ένα χαμομήλι ή ένα φασκόμηλο: Τα αφεψήματα χαμομηλιού και φασκόμηλου μειώνουν τα ενοχλητικά συμπτώματα της γαστρίτιδας και της δυσπεψίας. Ωστόσο να είστε προσεκτικοί και να μην πίνετε πολλά υγρά μετά το φαγητό γιατί αραιώνουν τα γαστρικά υγρά. Περιοριστείτε σε 1 μικρό φλιτζάνι. 

 life2day.gr


Oι παραλογες απαιτησεις του Τζαστιν Μπιμπερ στη Κρητη εν μεσω κρισης


Μέσα στη κρίση και ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει ήδη αρκετά οικονομικά προβλήματα, υπάρχει ένας νεαρός σταρ που θέλει παρακάλια για να τραγουδήσει, πέρα απο το 1.000.000 δολάρια που εισέπραξε και τις ατελείωτες απαιτήσεις του που έκαναν άνω κάτω το ξενοδοχείο, που θα διέμενε στην Ελούντα.



Συγκεκριμένα, ο Τζάστιν Μπίμπερ, για μία εμφάνιση διάρκειας μόλις 15 λεπτών στο πάρτυ γενεθλίων της 12χρονης κόρης ενός Ελληνοελβετού επιχειρηματία, ζήτησε ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ η λίστα που έλαβαν μέσω email οι άνθρωποι του Elounda Peninsula που θα τον φιλοξενούσε τους άφησε κυριολεκτικά άφωνους. Ήθελε για τις 2 ημέρες που θα έμενε στη Κρήτη να έχει 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμες Cadillac δύο έξτρα δωμάτια για τους σωματοφύλακές του και για γραφείο συσκέψεων με τους συνεργάτες του, ενώ απαίτησε να υπάρχει δίπλα στη σκηνή (η οποία θα ήταν έτσι κι αλλιώς στο ξενοδοχείο) έξτρα δικό του καμαρίνι που θα διέθετε ποικιλία τσαγιών και φρέσκες σαλάτες με λαχανικά εποχής και οι απαιτήσεις δε τελειώνουν εδώ.



Στο χώρο που θα διέμενε έπρεπε η θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 22 βαθμούς κελσίου και να υπάρχουν πολλά μπουκάλια vitamin water και σακουλάκια με καναδέζικα τσιπς σε κάθε δωμάτιο,ενώ απαγόρευε ρητά να υπάρχει μαγιονέζα σε οποιοδήποτε φαγητό θα του σερβίρουν.

Οι άνθρωποι του χώρου έκαναν τη Κρήτη άνω κάτω για να διαμορφώσουν τις κατάλληλες συνθήκες για τον νεαρό σταρ, ο οποίος τελικά –και αφού εισέπραξε το 1.000.00 δολάρια που είχε ζητήσει- ακύρωσε τελευταία στιγμή την εμφάνισή του λόγω «προσωπικού κωλύματος» ενώ υποσχέθηκε ότι θα πραγματοποιήσει την συναυλία για τα 13α γενέθλια της κόρης του επιχειρηματία του χρόνου.

http://www.iefimerida.gr

Ενα δωματιο γεματο… τυρι!


«Θέλαμε με τον τρόπο αυτό να διαφημίσουμε το ξενοδοχείο μας», λέει ο υπεύθυνος του «Washington Jefferson Hotel», εξηγώντας στους δημοσιογράφους την...

παράδοξη αυτή εμφάνιση του δωματίου με το νούμερο 114.

Και πώς αλλιώς πέρα από παράξενο θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει το γεγονός ότι ένα από τα δωμάτια του εν λόγω ξενοδοχείου καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από λιωμένο τυρί; Μάλιστα, καλά διαβάσατε, λιωμένο τυρί από πάνω μέχρι κάτω!


Οι τοίχοι, τα έπιπλα, τα υφάσματα και τα διακοσμητικά αντικείμενα που υπάρχουν στο δωμάτιο 114 είναι πλέον… τυρένια, καθώς ο Καναδός καλλιτέχνης Cosimo Cavallaro χρησιμοποίησε πάνω από 1.000 κιλά τυρί προκειμένου να τα καλύψει…


«Το άρωμα είναι φανταστικό, ενώ η εμφάνιση ξενίζει τους επισκέπτες. Το δωμάτιο μοιάζει σαν μια τεράστια… πίτσα που μόλις βγήκε από το φούρνο», λέει ο καλλιτέχνης, απευθυνόμενος προφανώς στους… τυρολάγνους αυτού του κόσμου!

 




Νεα Jaguar C-X75 με 507 ιππους

Με πανισχυρο υβριδικο συνολο εφοδιαζεται το supercar

Η Jaguar αποκαλύπτει την... «καρδιά» του νέου εντυπωσιακού supercar, C-X75, με τους 507 ίππους και την τελική ταχύτητα των 322χλμ/ώρα.

Όταν η Jaguar ανακοίνωσε, τον περασμένο Μάιο, την έναρξη παραγωγής του νέου supercar C-X75, κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό, τις λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. 

Τελικά, η Jaguar αποκάλυψε στο βρετανικό περιοδικό Autocar, ότι το εντυπωσιακό C-X75, θα εφοδιάζεται με ένα πανίσχυρο υβριδικό σύνολο απόδοσης 507 ίππων, που θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από στάση, στα 100χλμ/ώρα, σε χρόνο μικρότερο των 3 δευτερολέπτων!

Βασική κινητήρια δύναμη, είναι ένας νέος τετρακύλινδρος Turbo βενζινοκινητήρας, μόλις 1,6 λίτρων, ικανός να αποδώσει τα μέγιστα έως και τις 10.000 σ.α.λ., «συνεπικουρούμενος» από δύο ηλεκτροκινητήρες, τοποθετημένους, στο εμπρός και το πίσω τμήμα, αντίστοιχα. 


Η συνολική απόδοση, όπως προαναφέραμε, εκτοξεύεται στους 507 ίππους και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 322χλμ/ώρα.

Η Jaguar επιβεβαιώνει, επισήμως και το συλλεκτικό χαρακτήρα του νέου supercar, καθώς θα παράξει μόλις 250 αυτοκίνητα για λιγοστούς, εκλεκτούς και... σίγουρα καθόλου ταπεινούς πελάτες. 

Το κόστος κτήσης ενός C-X75, θα κυμαίνεται από 781.000 έως και πάνω από 1.000.000 ευρώ, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τη φορολογία της εκάστοτε αγοράς.



Πηγή: autotriti.gr

Λεξικo για να επικοινωνειτε εyκολα με τη... νεολαια


Φέρνουμε τους νέους πιο κοντά με του μεγαλύτερους. Η επικοινωνία είναι το παν...
Για ρίξτε μία ματιά...
Ποδανά : Διάλεκτος των νέων (ανάποδα)
Έφαγα ήττα : Έπαθα σοκ
Στην πίπα σου : Βούλωστο
Μάτσας : Προδότης
Με έδωσες : Με πρόδωσες
Pamela : Η γυναίκα με το μεγάλο μπαλκόνι
Κόντρα πλακέ : Η γυναίκα με το μικρό μπαλκόνι
Σοβάτισμα : Ο αυνανισμός (πεοπαλινδρόμηση η εκ της χειρός εξαναγκαζόμενη)
Τον σακουλιάσανε : Τον πιάσανε, τον συλλάβανε
Έφαγα φλάς : Μου ήρθε ξαφνικά
Κουκουρούκου : Δεν μπορούμε να Συνεννοηθούμε
Χιόνι : Ασταθής χαρακτήρας
Ο ακάλυπτος : Ο καραφλός
Φλάσαρα : Μου ήρθε απότομα
Κατέβασα παροχή : Αδιαφόρησα
Τον έκανε εμετό : Τον τρέλλανε
Σπερματοκτόνο : Απλησίαστη γκόμενα
Μάρς : Όρμα
Έγινα παζλ, χώμα : Κουράστηκα
Βγάζω φανέλα, εφημερίδα : Διαδίδω
Σαλούφα, μπακατέλα : Ασχημη γκόμενα
Νταλίκα : Αντρογκόμενα
Μπερκέτι : Πάρα πολύ καλό
Τσάγια,Τσίου : Αντε γεια
Κόλλησα : Κόλλησε το μυαλό μου
Ο καρεκλάς : Ο βλάκας
Φλόμπα : Ελεεινή γκόμενα
Ο φιδέμπορας : Ο ψεύτης, ο απατεώνας
Ο γκλίτσας : Ο βλάχος
Τη σούταρα : Την έδιωξα
Έφαγα πίκρα : Απογοητεύτηκα
Absolut : H γκομενάρα
Είναι φτέλι : Είναι ξεφτιλισμένη
Παλεύουμε; : To λες αν δεις χοντρή γκόμενα
Μπουρούχα : Η άσχημη γκόμενα
Φρικάρισα : Τρελλάθηκα
Ξέρει γαλλικά και πιάνο : Αυτός που μιλάει αισχρά
Μην καρφώνεσαι : Μην προδίδεσαι
Κάνει τον κινέζο : Κάνει πως δεν ξέρει
Κάνει τον Σημίτη : Το ίδιο με το παραπάνω
Φατσοκόφτης : Ο πορτιέρης των club
Κουραδοκόφτης : Το τάγκα εσώρουχο
Ο σπινταριστός : Ο βιαστικός
Τον κόβω : Τον κοιτάω
Ρετάρισα : Χάζεψα
Τα είδα όλα : Έμεινα έκπληκτος
Είναι ρούχλας : Είναι τεμπέλης
Γιάφκα : Συγκέντρωση φίλων στο σπίτι
Έκλεισε η φάση : Κανονίστηκε
Την κάτσαμε : Την πατήσαμε
Νταλικιέρισσα : Η πρώην μου
Λέμε- και εννοούμε...
Χάλιας, χαλές, μανιαμούνιας = χαζογκόμενος
Kαλώς τον αδελφό ξεφτίλα = καλώς τον κολλητό που είναι ομοϊδεάτης και ομοιοπαθής
Ξελαμπικάρω = ξεδίνω
Κάνε την, κόψε λάσπη, στρίβε = άδειασέ μας τη γωνιά
Εφαγα αγγούρι/ παλούκι = είχα πολύ δουλειά
Τα βρήκα μπαστούνια = δυσκολεύτηκα
Τα στήλωσα = πεισμάτωσα
Την τίλιασα = έφαγα μέχρι σκασμού
Επαθα νίλα = την πάτησα
Εχω δόντι = έχω μέσον
Με κάρφωσες, με έδωσες, μου έκανες ματσακονιά = με πρόδωσες
Πήγα για χόρτα, ή για μπίζα = την πάτησα
Τον χόρεψε, τον έστειλε για τσάϊ = τον τρέλανε
Ψιλικοκό, μανόγαλο = αυνανισμός
Μπουζουριάζω, κάνω τσακωτό, φακώνω = συλλαμβάνω, πιάνω κάποιον
Αμπλα-ούμπλα = ασυνεννοησία
Πήρα κρανιωδώς, άναψαν κόκκινα = τσαντίστηκα
Στην ξεφτίλα = πολύ φτηνά, ή πολύ εύκολα
Η γκόμενα είναι «γειά σου», ή «όπου» = είναι απλησίαστη
Παντόφλα, τάβλα = γυναίκα με μικρό στήθος
Μπεμπέκα = αντρογύναικο
Καϊνάρι = στραβοπόδα ή ξεφτιλισμένη γκόμενα
Ταλιατέλα = πολύ άσχημη γκόμενα που το παίζει ωραία
Σουρωτήρι, χωνί, αέρα-πατέρα, σταθμός υπεραστικών = γκόμενα χαμηλών ηθών
Κατά του απέναντι στόχου βά-λααα-τε = όρμα
Χάλασε το γρανάζι = κόλλησε το μυαλό μου
Αγρότης = αγροτικό αυτοκίνητο
Στόκος, bridge = ο κολλημένος
Ο (κα)ρέκλας, ρεμπεσκές, ρούχλας = ο τεμπέλης
Φεύγας, στροφίγγος = ο ασταθής τύπος
Μάρτυρας του Αυνάν = ο μ@λ@κ@ς
Φευγάτος = ο παλαβός
Εξάτμιση = ο π...της
Γκαμπριολέ, γκάμπριο, πλατείας = καραφλός
Γιαούρτογλου, καραγκιοζοplayer = βλάκας, πανηλίθιος
Καλώς το Ντάτσουν, καλώς τα ζαντολάστιχα = καλώς το βλάχο
Αργύρης Χαλιλόπουλος, Χαλίλης, Γιαχαμπίμπης Γιαλελέλης = ο βλάχος που φορά ένα κάρο χρυσά τιμαλφή
Ρόδας, γκάζιας, γκαζοφονιάς = μηχανόβιος
Δίνω πασαπόρτι = διώχνω
Την κάνω μπραφ = την κοπανάω
Κάνω πάσα = στέλνω κάποιον σε κάποιον άλλον
Ελα γεια = παράτα τα
Επαθα φρίκη, παρέδωσα πνεύμα, όλα είδον = τα έφτυσα
Βάζω γκόλ = τα καταφέρνω
Εκατσε, ή (αγ)κάλιασε η φάση = κανονίστηκε
Τσίσους Κράϊστ (Chesus Christ), χεσμένος = αυτός που έχει πιει πολύ

Υδραυλικος με 300.000€ στη Γαλλια–Πατωματζης με 250.000€ στην Ελβετια



Όργιο φοροδιαφυγής.Εργολάβος που εμφανιζόταν ως... πάμφτωχος είχε καταθέσεις 350.000€ στη Γαλλία.Κομμωτές που δήλωναν ζημίες είχαν καταθέσεις από 700.000€ έως 1 εκατ. ευρώ.Αστρολόγοι βρέθηκαν με καταθέσεις έως και 800.000€ στο εξωτερικό.Ποιους καίνε τα CD που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ!


Αν η φοροδιαφυγή ήταν Ολυμπιακό άθλημα, το χρυσό μετάλλιο το είχαμε στο τσεπάκι. Ναι, οι Έλληνες δεν είναι ο μοναδικός λάθος που φοροδιαφεύγει, υπάρχουν κι αλλού. Αλλά, όπως και να το κάνουμε, είμαστε καλοί. Είμαστε πολύ καλοί... 

Μόνο... η κουτσή Μαρία δεν έχει βγάλει λεφτά στο εξωτερικό. Αστρολόγοι, επιχειρηματίες της νύχτας, κομμωτές, ποδοσφαιριστές, μάνατζερ, εργολάβοι, μηχανικοί ακόμη και υδραυλικοί, επιπλοποιοί και πατωματζήδες τα... έφυγαν για να μην τους τα «φάει» η κρίση. 
Φυσικά, ανάμεσά τους οι συνήθεις ύποπτοι: γιατροί, δικηγόροι, χρηματιστές... 

1.727 ονόματα φοροφυγάδων περιέχει το CD που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες του ΣΔΟΕ, γράφει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Πρόκειται για εκείνους που αποφάσισαν να βγάλουν τα λεφτά τους (από 300.000€ και) στο εξωτερικό πριν από τις εκλογές του Μαΐου. Και φυσικά μιλάμε για χρήματα που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στις φορολογικές τους δηλώσεις!

Η μακρά λίστα περιλαμβάνει 
Υδραυλικό με 7.000€ εισόδημα το χρόνο να έχει καταθέσεις στην Credit Agricole στη Γαλλία ύψους 300.000€
Πατωματζή με ετήσιο εισόδημα 11.000€ και καταθέσεις 250.000€ σε τράπεζα της Ελβετίας 
Εργολάβο που εμφανιζόταν πάμφτωχος, αλλά στη Γαλλία έχει 350.000€ καταθέσεις 
Τέσσερις γνωστοί αστρολόγοι που δήλωναν εισοδήματα από 20.000€ έως 30.000€, βρέθηκαν με καταθέσεις στο εξωτερικό από 500.000€ έως 800.000€
Τρεις κομμωτές της Αθήνας που δήλωσαν πως... έμπαιναν μέσα, είχαν έκαστος καταθέσεις από 700.000€ μέχρι 1 εκατ. ευρώ

Υπάρχουν και περιπτώσεις ελεύθερων επαγγελματιών με δηλωμένες ετήσιες αποδοχές 40.000-100.000€ το χρόνο, που έβγαλαν σε τράπεζες του Λονδίνου και της Ελβετίας ποσά από 1 έως 3 εκατ. ευρώ! 

Πως βρέθηκαν όλα αυτά τα ονόματα (και πολλά πολλά άλλα) στα χέρια του ΣΔΟΕ; Το υπουργείο Οικονομικών, αμέσως μετά τις πρώτες εκλογές, ζήτησε τα ονόματα όσων έβγαλαν από τον Μάρτιο έως τον Μάιο στο εξωτερικό ποσά από 300.000€ και πάνω. 

Τα ονόματα δόθηκαν στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων και ξεκίνησαν οι διασταυρώσεις με τις φορολογικές δηλώσεις που είχαν καταθέσει τα τελευταία 5-10 χρόνια. Σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα δεν προέκυπταν από πουθενά: ούτε από αγοραπωλησίες ούτε από εισοδήματα. 

Άνδρες του ΣΔΟΕ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θα ξεκινήσουν οι πρώτες κλήσεις σε όσους βρίσκονται στο... CD για να αποδείξουν που βρήκαν τα χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό...

http://www.newsit.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger