Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: Σκότωσε τον άντρα της στο μήνα του μέλιτος γιατί κατάλαβε

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013


Μια 22χρονη Αμερικανίδα ομολόγησε ότι έσπρωξε τον σύζυγό της από ένα γκρεμό, μόλις 8 ημέρες μετά το γάμο τους. Η Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ έσπρωξε τον 25χρονο Κόντι Τζόνσον από έναν απότομο βράχο στο εθνικό πάρκο Γκλάσιερ Μοντάνα.
Οι νεόνυμφοι είχαν πάει για περίπατο στο πάρκο, όταν ξέσπασε μεταξύ τους καβγάς και οι εντάσεις οξύνθηκαν.
Η Γκράχαμ δήλωσε στο FBI ότι ο άντρας της την άρπαξε από το χέρι κατά τη διάρκεια της φιλονικίας.
Η Γκράχαμ δήλωσε ότι θα μπορούσε απλά να είχε φύγει, αλλά εξαιτίας του θυμού που ένιωθε, έσπρωξε με τα δυο της χέρια τον άντρα της, όταν αυτός είχε γυρισμένη την πλάτη του προς αυτή, με αποτέλεσμα να πέσει από τον γκρεμό με το κεφάλι.
Η γυναίκα προσπάθησε να καλύψει το έγκλημα, αναφέρουν ομοσπονδιακοί ερευνητές, λέγοντας ότι η τελευταία φορά που είδε τον άντρα της ήταν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου καθώς αυτό απομακρυνόταν από το σπίτι τους.
Η Γκράχαμ αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία δευτέρου βαθμού και εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει ισόβια ποινή φυλάκισης, μετέδωσε το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Ένας φίλος του θύματος δήλωσε ότι υποπτεύθηκε αμέσως την Γκράχαμ όταν ανακοινώθηκε από τις αρχές όταν βρέθηκε το πτώμα του Τζόνσον. «Σχεδόν αμέσως σκέφτηκα ότι η Τζόρνταν είτε ήξερε κάτι, είτε είχε κάνει κάτι ή εμπλεκόταν σε αυτό που συνέβη στον Κόντι», είπε.
Επίσης, φίλοι της Γκράχαμ αποκάλυψαν στις αρχές ότι η γυναίκα είχε μάλλον μετανιώσει για το γάμο της και σκόπευε να το αποκαλύψει σύντομα στο θύμα.
newsbomb.gr


ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η παραγγελία


Πάει ένας τύπος σε ένα σουβλατζή – «Θέλω να μου κάνεις 4 πίτες, αλλά τις θέλω ειδική παραγγελία.

Θέλω 2 πίτες σουβλάκια και 2 σεφταλιές. Στο πρώτο σουβλάκι θέλω το κρέας να είναι καμένο από την μία, ωμό από την άλλη, και την πίτα ωμή. Στο δεύτερο σουβλάκι θέλω να είναι πολύ ξερό το κρέας και η πίτα μαύρη. Στην μία σεφταλιά τα θέλω όλα ωμά, με το αίμα τους, και μόνο με αγγούρι. Στην άλλη θέλω το κρέας κάρβουνο, την πίτα μαυρισμένη από την μία, ωμή από την άλλη και μόνο με κρεμμύδι».

- «Μα είναι πολύ δύσκολη η παραγγελία σου», του λέει ο σουβλατζής.

Και ο τύπος απαντά:

- «Προχτές ρε καραγκιόζη που μου τα έφτιαξες έτσι ακριβώς, χωρίς να στο ζητήσω, δεν ήταν δύσκολα;;;»

- See more at: http://arouraios.gr




Ο Πακιστανός κοιτάει τη δίκη και η Μυρτώ δεν μπορεί ακόμη να περπατήσει-Ραγίζει καρδιές η μάνα


Ο Γολγοθάς της 17χρονης Μυρτώς που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς τον Ιούλιο του 2012 στην Πάρο…συνεχίζεται.

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να δίνει τον δικό της αγώνα από τον θάλαμο νοσηλείας της στο Spaulding Rehabilation Hospital της Βοστόνης, έχοντας πάντα στο πλευρό της την μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου.

Το αρχικό διάστημα των τριών μηνών που είχε προγραμματιστεί να παραμείνει στο κέντρο αποκατάστασης κύλησε με προβλήματα, καθώς οι αλλεπάλληλες λοιμώξεις από τις οποίες προσβάλλεται δεν επέτρεπαν την εξέλιξη της θεραπείας της.
Έτσι η παραμονή της παρατάθηκε, ενώ οι γιατροί που την παρακολουθούν κρίνουν πλέον απαραίτητο να παραμείνει τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα.


Το θέμα όμως είναι πως λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για αυτό και η μητέρα της άτυχής κοπέλας κάνει έκκληση μέσα από την εφημερίδα Real News στον ΕΟΠΥΥ να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια,  ώστε να προχωρήσει η προσπάθεια αποκατάστασης που έχει μείνει πίσω λόγω των λοιμώξεων.
«Κινητικά δεν εμφανίζει σημαντική εξέλιξη, νοητικά όμως έχει βελτιωθεί και μπορεί πλέον να μου γνέφει "ναι ή όχι". Για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της για βασικά πράγματα… Επιπλέον, σημαίνει ότι ο αγώνας που δίνουμε δεν πηγαίνει χαμένος…. Της δείχνουμε επίσης κάρτες με λέξεις και επιλέγει αυτό που θέλει να μας πει. Για παράδειγμα, της γράφουμε διάφορα μέρη του σώματος και εκείνη μας δείχνει ποιο είναι αυτό που την πονάει» εξομολογείται με πόνο ψυχής η κ.Κοτρώτσου, περιμένοντας με αγωνία την ημέρα που θα αποδοθεί δικαιοσύνη για την τραγωδία που «χτύπησε» ξαφνικά και άδικα την οικογένεια της
«Δεν είναι μοναδικός υπεύθυνος ο Πακιστανός. Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί μου πρέπει να λογοδοτήσουν και όσοι ευθύνονται για τον ερχομό του Πακιστανού στην Ελλάδα και την παραμονή του στην Πάρο, όπου εργαζόταν», λέει με νόημα.

Υπενθυμίζουμε πως στις 23 Οκτωβρίου έχει οριστεί στη Σύρο η δίκη του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, ο οποίος επιτέθηκε με ασύλληπτη αγριότητα στη Μυρτώ στην Χρυσή Ακτή της Πάρου, προκαλώντας της βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

star.gr

Ποια ζώδια κάνουν την “απόλυτη χημεία” στον έρωτα…


Η αστρολογία βασίζεται στην ιδέα ότι το ζώδιο του κάθε ανθρώπου καθορίζει πτυχές της προσωπικότητάς του, που σημαίνει ότι κάποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες από άλλα να δημιουργήσουν μία επιτυχημένη σχέση.

Για παράδειγμα, μία Αιγόκερως με έναν Καρκίνο έχουν σχετικά αντίθετες προσωπικότητες. Η Αιγόκερως είναι ορθολογίστρια, ενώ ο Καρκίνος είναι περισσότερο συναισθηματικός. Το μυστικό για να επιτύχει η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια είναι η επικοινωνία. Αν μπορούν να λύνουν τα προβλήματά τους μέσω της συζήτησης και αν η Αιγόκερως μπορεί να δίνει στον Καρκίνο την τρυφερότητα που χρειάζεται, θα τα πάνε καλά.

Αν θέλετε να ξέρετε κατά πόσο το ζώδιό σας ταιριάζει στον ερωτικό τομέα με το ζώδιο του συντρόφου σας και τι είδους σχέση έχετε μεταξύ σας, αλλά και με ποια άλλα ζώδια μπορεί να ταιριάζετε ακόμα περισσότερο… δείτε τι λένε οι αστρολόγοι για το κάθε ζώδιο!

Κριός
Οι Κριοί έχουν γοητευτική, ενθουσιώδη προσωπικότητα, η οποία συνήθως γίνεται εύκολα αρεστή στους άλλους. Σε έναν σύντροφο αναζητάτε τόσο την πνευματική όσο και τη σωματική έλξη. Θέλετε να είστε στο επίκεντρο της προσοχής και δεν φοβάστε να λέτε ανοιχτά αυτό που σκέφτεστε.
Ιδανικό ταίρι: Ο Λέων. Γιατί είστε και οι δύο γεμάτοι ζωή και πρόθυμοι να κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς ανταγωνισμό αλλά με αμοιβαίο σεβασμό. Το σεξ μεταξύ σας μπορεί να είναι εξαιρετικό.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Τοξότες, με τους οποίους περνάτε πάντα καλά, και οι Δίδυμοι με τους οποίους μπορείτε να συζητάτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μακριά από: Καρκίνους, γιατί είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και δε μπορούν ανταποκριθούν στην ανοιχτή, ειλικρινή και μερικές φορές επιπόλαια συμπεριφορά σας. Με έναν Καρκίνο θα πρέπει να το σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε.

Ταύρος
Είστε προσγειωμένοι άνθρωποι με φιλική, «ζεστή» προσωπικότητα. Στις σχέσεις σας έχετε την τάση να κατασταλάζετε. Αγαπάτε τα παιδιά και την ιδέα της δημιουργίας μία ασφαλούς και χαρούμενης οικογένειας.

Ιδανικό ταίρι: Ο Καρκίνος, γιατί είναι άνθρωπος με κατανόηση και που μπορεί να κάνει υπομονή στα συχνά νεύρα σας, ενώ προτίθεται να χτίσει μαζί σας σταθερή σχέση αγάπης. Άλλωστε, το σεξ με έναν Καρκίνο μπορεί να είναι εξίσου τρυφερό και δυναμικό.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Ιχθείς, οι οποίοι σας γοητεύουν με τον ρομαντισμό τους και σας χαλαρώνουν. Οι Σκορπιοί, οι οποίοι μπορεί να είναι λίγο πεισματάρηδες, όπως εσείς, αλλά θα μαζί θα μάθετε να συμβιβάζεστε. Το δε σεξ και με τα δύο αυτά ζώδια είναι συναρπαστικό.

Μακριά από: Δίδυμους, γιατί είναι άνθρωποι που δεν «δένονται» εύκολα με κάποιον, ενώ έχουν ανάγκη διαρκώς να ασχολούνται με κάτι. Αυτό μπορεί να σας κουράσει.

Δίδυμος
Περιπετειώδη και πολυπράγμονα πλάσματα, αγαπούν να εξερευνούν νέες καταστάσεις και βαριούνται εύκολα. Στις σχέσεις είναι ευφυείς και στο σεξ αναζητούν παρτενέρ που να είναι δραστήριοι και να τους διεγείρουν.

Ιδανικό ταίρι: Ο Κριός είναι αυτός που μπορεί να συμβαδίσει με τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής σας, ενώ επειδή είναι τρομερά ανυπόμονο ζώδιο θα καλύψει την δίψα σας για να μάθετε μαζί νέα πράγματα. Με έναν Κριό μπορείτε να ανάψετε φωτιές στο κρεβάτι!

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες είναι τύποι με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε και να περάσετε καλά, ενώ και με τα Λιοντάρια μπορείτε να αναπτύξετε μία φλογερή σχέση.

Μακριά από: Καρκίνους. Είστε τρομερά πολυάσχολοι και γεμάτοι ζωή για να ανταποκριθείτε στις συναισθηματικές ανάγκες και τις ευαισθησίες τους.

Καρκίνος
Είστε ρομαντικά και συναισθηματικά πλάσματα, συχνά ευάλωτα. Στις σχέσεις σας θέλετε κάποιον που να νοιάζεται για το πώς νιώθετε, καθώς πληγώνεστε εύκολα, ακόμα και με μια απρόσεκτη κουβέντα.

Ιδανικό ταίρι: Ο Ταύρος, ο οποίος σας βοηθά να είστε ήρεμοι και να αισθάνεστε ασφαλείς. Μπορεί να κατανοήσει την -συχνά- κυκλοθυμική σας διάθεση και να σας στηρίξει, βοηθώντας σας να δείτε ότι μερικές φορές υπερβάλλετε και τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Ιχθείς και οι Σκορπιοί, οι οποίοι είναι επίσης αρκετά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, οπότε μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Φυσικά, πολύ καλά μπορείτε να επικοινωνήσετε και με έναν άλλο Καρκίνο.

Μακριά από: Κριούς. Οι προσωπικότητές σας είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Με έναν Καρκίνο θα πρέπει συνεχώς αν αντιμετωπίζετε νέες προκλήσεις –θα το αντέξετε;

Λέων
Είστε άτομα αρκετά εγωκεντρικά και δεν υπάρχει τίποτα που να λατρεύετε περισσότερο από το να σας «λούζουν» με κομπλιμέντα και να γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής, τόσο από τον σύντροφό σας όσο και από τους φίλους σας.

Ιδανικό ταίρι: Ο Δίδυμος, γιατί είναι άτομο εξωστρεφές, όπως και εσείς, και με αυτοπεποίθηση, οπότε νιώθετε άνετα μαζί του. Επίσης, είναι η ιδανική συντροφιά όταν θέλετε να διασκεδάσετε.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Ο Ζυγός θα είναι εξίσου καλό ταίρι αφού μπορεί να ανεχθεί την αυταρχική σας προσωπικότητα, ενώ δεν παρεξηγείται εύκολα και αποφεύγει τους καβγάδες.

Μακριά από: Αιγόκερους, οι οποίοι θα νιώσουν απειλή από την έντονη και λαμπερή προσωπικότητά σας και σταδιακά θα σας φαίνονται ανασφαλείς.

Παρθένος
Είστε αρκετά τελειομανείς και έχετε την τάση να υπερ-αναλύετε τα πάντα, ακόμα και τα αστεία ή τα σχόλια που σας κάνουν οι άλλοι. Είστε, όμως, και αξιόπιστα άτομα και ανήκετε στην κατηγορία των πολύ πιστών συντρόφων.

Ιδανικό ταίρι: Ο Αιγόκερως είναι το ιδανικό σας ταίρι, καθώς και οι δύο ενδιαφέρεστε πολύ για την επαγγελματική σας ζωή, ενώ μπορείτε να του «βγάλετε» μία πιο παιχνιδιάρικη πλευρά, την οποία σπάνια ένας Αιγόκερως εκδηλώνει –ειδικά στο κρεβάτι.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Σκορπιοί, επειδή είναι κτητικοί και θα σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια, οι Καρκίνοι με τους οποίους ταιριάζετε πολύ στο σεξ και οι Ταύροι, των οποίων η τάση να αποκτούν όλο και περισσότερα υλικά αγαθά θα σας εντυπωσιάσει.

Μακριά από: Υδροχόους, με τους οποίους δύσκολα βρίσκετε κάποιο κοινό σημείο επαφής και με τους οποίους θα αναπτύξετε μία σχέση ανταγωνιστική που θα σας κουράσει.

Ζυγός
Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικοί σύντροφοι, ενώ δείχνουν στο ταίρι τους τρυφερότητα και κατανόηση, χωρίς να είναι υπερβολικά συναισθηματικοί. Με ένα Ζυγό το πρόβλημα λύνεται συνήθως εύκολα μέσω της συζήτησης, καθώς είναι άτομα που σκέφτονται με το κεφάλι, όχι με την καρδιά.

Ιδανικό ταίρι: Ο Δίδυμος, ο οποίος θα σας εντυπωσιάσει με την ευφυΐα του και με το γεγονός ότι είναι εξίσου συζητήσιμος. Μαζί είστε πρόθυμοι να εξερευνήσετε κρυφά ερωτικά μονοπάτια, διατηρώντας την σχέση σας πάντα «φρέσκια» και συναρπαστική.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Τοξότες και οι Λέοντες, οι οποίοι είναι επίσης προσγειωμένα άτομα και ταιριάζουν οι ιδέες σας.

Μακριά από: Αιγόκερους, οι οποίοι θα θέλουν να έχουν τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας –ή έτσι θα το εκλαμβάνετε, και μπορεί να σας φτάσουν στα όριά σας.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι συναισθηματικοί, περίπλοκοι άνθρωποι. Είναι πεισματάρηδες, αλλά και πολύ χαρισματικοί και αν δεν είναι προσεκτικοί μπορούν, έστω και άθελά τους, να πληγώσουν τους άλλους ανθρώπους. Δεν φοβούνται τις προκλήσεις –αντίθετα η ζωή δεν είναι ποτέ βαρετή μαζί τους. Στο σεξ είναι παθιασμένοι, σέξι αλλά και πιστοί στον ερωτικό τους σύντροφο.

Ιδανικό ταίρι: Οι Αιγόκεροι, γιατί είστε και οι δύο φιλόδοξα και σοβαρά άτομα, ενώ έχετε κοινές απόψεις και διασκεδάζετε με τον ίδιο τρόπο. Η δε χημεία μεταξύ σας είναι μοναδική.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Ιχθείς, οι Παρθένοι και οι Καρκίνοι, οι οποίοι δεν φοβούνται την κτητική πλευρά σας, ενώ μπορούν να σας ηρεμούν όταν είστε στρεσαρισμένοι.

Μακριά από: Κριούς –η πολύ χαλαρή φύση τους μπορεί να σας εξοργίσει.

Τοξότης
Πρόκειται για τα ζώδια με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, τα οποία περνούν πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρουν το νόημα της ζωής, ενώ παίρνουν τις σχέσεις τους πολύ σοβαρά. Ωστόσο, συχνά μπορεί να θεωρηθεί ότι φλερτάρουν υπερβολικά ή ότι κάνουν επίδειξη –είναι τα σημεία που πρέπει να προσέχουν.

Ιδανικό ταίρι: Κριοί και Τοξότες είναι τα ιδανικά σας ταίρια. Μαζί δημιουργείτε έναν φλογερό συνδυασμό, ειδικά στο σεξ, ενώ είστε αισιόδοξα άτομα, γεμάτα ενέργεια και σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι, με τους οποίους απολαμβάνετε από κοινού τη δίψα σας για ζωή.

Μακριά από: Καρκίνους. Διαφωνείτε σχεδόν στα πάντα και δύσκολα θα καταφέρετε να επιβιώσετε χωρίς έντονους τσακωμούς.

Αιγόκερως
Άτομα προσγειωμένα και οργανωτικά, που δεν φοβούνται τη σκληρή δουλειά. Στις σχέσεις τους συχνά χρειάζονται χρόνο για να εκδηλωθούν, καθώς φοβούνται μην «πέσουν με τα μούτρα» και πληγωθούν. Θέλουν, όμως, πραγματική δέσμευση και έναν σύντροφο που θα τους προσφέρει ασφάλεια.

Ιδανικό ταίρι: Οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, με τους οποίους μπορείτε να έχετε έντονη σχέση με πάθος, ενώ εύκολα συμβαδίζετε στα συναισθήματα και την διάθεσή σας. Στο σεξ μπορεί να ξεκινήσετε αργά, διστακτικά, αλλά στο τέλος θα υπάρξουν… πυροτεχνήματα.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις ισορροπημένες και ρομαντικές.

Μακριά από: Κριούς. Έχετε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και δε μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια μαζί τους.

Υδροχόος
Δεν είστε ιδιαίτερα ρομαντικά ή συναισθηματικά άτομα και προτιμάτε τον ενθουσιασμό που θα σας χαρίσει ένας απρόβλεπτος και «άγριος» σύντροφος. Έχετε ιδιαίτερα ελκυστική προσωπικότητα προς το αντίθετο φύλο και δεν αντέχετε τους ανθρώπους με «συναισθηματικά φορτία».

Ιδανικό ταίρι: Ο Ζυγός, τον οποίον θα συμπαθήσετε από την πρώτη στιγμή που θα συναντήσετε και ο οποίος είναι ρομαντικός τόσο όσο χρειάζεστε για να θέλετε να είστε μαζί τους. Είστε και οι δύο πολύ δημιουργικοί και βοηθάτε ο ένας τον άλλον με τους στόχους σας.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Δίδυμοι, Τοξότες και Κριοί. Όλοι περιπετειώδεις και διασκεδαστικοί, σας κάνουν να περνάτε καλά.

Μακριά από: Παρθένους και Κριούς. Οι πρώτοι σας φαίνονται ανισσόροποι και δύσκολοι στην επικοινωνία, ενώ οι δεύτεροι είναι υπερβολικά συναισθηματικοί για τα γούστα σας.

Ιχθείς
Τρομερά ρομαντικά άτομα, γεμάτα αγάπη και τρυφερότητα για τους συντρόφους τους –συχνά σε υπερβολικό βαθμό.

Ιδανικό ταίρι: Ένας άλλος Ιχθείς. Κανείς δε μπορεί να ανταποκριθεί περισσότερο στις συναισθηματικές σας ανάγκες και να σας αγαπήσει εξίσου έντονα. Το δε σεξ μεταξύ σας προβλέπεται μαγευτικό.

Άλλα ζώδια με τα οποία ταιριάζετε: Ένας Τοξότης μπορεί να είναι καλός σύντροφος, γιατί μπορεί να περπατήσει μαζί σας στα σύννεφα, ενώ ταυτόχρονα σας φαίνεται γοητευτική προσωπικότητα. Μπορεί να ταιριάξετε καλά και με τον πιο ισορροπημένο Αιγόκερω, ο οποίος θα σας παρέχει τη σταθερότητα που χρειάζεστε.

Μακριά από: Λέοντες, οι οποίοι σας φαίνονται εγωιστές και δεν κατανοούν πάντα τον τρόπο που νιώθετε ή σκέφτεστε. Εξίσου δύσκολη είναι η σχέση με έναν Ζυγό, καθώς παραέχει πρακτικό και ευφυές μυαλό για να συνδεθεί με τον δικό σας ονειρισμό….
 Tsekouratoi


Ανέκδοτο: Ο νεκροθάφτης, το πτώμα και η σύζυγος


Ένας νεκροθάφτης δούλευε ως αργά ένα βράδυ και εξέταζε τα πτώματα. Εκεί που περιεργαζόταν το πτώμα του… Προσοντόπουλου έκανε μια… ανακάλυψη.Ο Προσοντόπουλος είχε το μεγαλύτερο… όργανο που είχε δει στη ζωή του. Μιας και το σώμα του επρόκειτο να αποτεφρωθεί, ο νεκροθάφτης του ζήτησε συγγνώμη και αφαίρεσε το όργανο του, καθώς θεώρησε πως θα ήταν κρίμα να αποτεφρωθεί μαζί με το υπόλοιπο σώμα.



Το έβαλε σε ένα χαρτοφύλακα και το πήγε στο σπίτι του. Το πρώτο πρόσωπο στο οποίο το έδειξε ήταν η γυναίκα του.

- Έχω να σου δείξω κάτι φοβερό. Δε θα πιστεύεις στα μάτια σου! Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο! Κοίτα…

- Ω Θεέ μου! Πέθανε ο Προσοντόπουλος!!!

- See more at: http://arouraios.gr


Πήγε στην Ασφάλεια να ζητήσει προστασία και την βίασαν!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν  στην Τουρκία με την κρατική τρομοκρατία να μεσουρανεί ενώ την ίδια ώρα  πιέζει να γίνει και ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Η Ρεϊχάν Τοπάλ μητέρα δύο παιδιών, βιάστηκε από τον συνταξιούχο αστυνομικό Μεχμέτ Τσακίρ και από άλλους δύο ένστολους αστυνομικούς μέσα στο κτίριο της Ασφάλειας του Καγίτχανέ  στην Κωνσταντινούπολη με  το υπόλοιπο προσωπικό να κοιτάει απλά χωρίς να επεμβαίνει.

 Η Ρεϊχάν Τοπάλ  προσέλαβε στην δουλειά της ως προσωπικό τον συνταξιούχο αστυνομικό. Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με το θύμα άρχισε να την εκβιάζει  και στη συνέχεια της έκανε μήνυση για εξαπάτηση. Όταν πήγε στην Ασφάλεια του Καγίτχανέ για να αποδείξει την αθωότητα της, ο συνταξιούχος αστυνομικός Μεχμέτ Τσακίρ και άλλοι δύο αστυνομικοί την βίασαν στον 4ο όροφο του κτιρίου μπροστά στα μάτια του προσωπικού.

Τότε καθώς δεν μπορούσε να αποδείξει το περιστατικό και φοβισμένη από το τραύμα που βίωσε, προσέφυγε στον εισαγγελέα  ζητώντας  να της κάνουν τεστ πατρότητας. Πίστευε ότι έτσι θα βρεθούν αποδείξεις για τους βιασμούς που υπέστη.

 Άφωνη έμεινε όταν άκουσε τον εισαγγελέα Οσμάν Τσακίρ να της λέει : « Γέννα τα εσύ, τα παιδιά αυτά θα είναι για καλό για το κράτος».

Θα είναι το Ισραήλ το πρώτο κράτος που θα καταργήσει τα μετρητά!!!


Η είδηση από το Israel National News : Η ισραηλινή κυβέρνηση την Τρίτη άναψε το «πράσινο φως» για την σύσταση μιας επιτροπής που θα εξετάσει τους τρόπους για την εξάλειψη των μετρητών από την ισραηλινή οικονομία – μια λύση που θεωρείται ιδανική για να αποτρέψει τους πολίτες από το να φοροδιαφεύγουν.

Πρόεδρος της επιτροπής θα είναι ο Harel Locker, διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού .

Τα μετρητά μεταφέρονται εύκολα από άτομο σε άτομο και οι συναλλαγές με μετρητά μπορεί να πραγματοποιηθούν χωρίς την επίβλεψη της εφορίας. Mε σύγχρονους υπολογιστές, οι τράπεζες μπορούν να τηρούν καρτέλες για το πόσα χρήματα καταθέτουν στους λογαριασμούς τους οι άνθρωποι και πόσα αποσύρουν, ενώ οι εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν και δεύτερο φάκελο για το πόσα ξοδεύουν οι άνθρωποι.

Στα μέλη της επιτροπής θα είναι ανώτερα μέλη από το προσωπικό της Ισραηλινής Αστυνομίας, της Φορολογικής Αρχής, ο πρόεδρος της κυβερνητικής Αρχής για το Ξέπλυμα του Χρήματος και την Τρομοκρατία, ο διευθυντής πληρωμών της Τράπεζας του Ισραήλ και οι υπάλληλοι της Εισαγγελίας και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με πολλούς από αυτούς τους αξιωματούχους, τα μετρητά είναι κάτι «κακό» - γιατί επιτρέπει στα άτομα να αποφύγουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Σήμερα, ένας εφοριακός δεν μπορεί εύκολα να συγκρίνει τα έσοδα και την εκροή. Ενώ μπορεί να υποψιάζονται ότι κάποιος μπορεί να εξαπατά την εφορία σχετικά με τους φόρους του, δεν υπάρχει τρόπος να το γνωρίζουν με βεβαιότητα, χωρίς να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία. Σε μια οικονομία χωρίς μετρητά, όλα τα αρχεία θα είναι ηλεκτρονικά και ο έλεγχο που θα γίνεται για το πόσα χρωστούν σε φόρους - και η συλλογή τους πριν φτάσει στο λογαριασμό τους - θα είναι πολύ πιο απλό θέμα, αναφέρει αυτή η θεωρία.

Υπάλληλοι του Γραφείου του Πρωθυπουργού δήλωσαν ότι «σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζεται ότι τα μετρητά είναι ένα βασικό στοιχείο της παράνομης οικονομίας και του ξεπλύματος χρήματος. Επιτρέπει ένα ευρύ χάσμα μεταξύ των αναφερόμενων και των πραγματικών εισοδημάτων, με την αντίστοιχη επίδραση στα φορολογικά έσοδα». «Με την εξάλειψη των μετρητών, λένε οι υπάλληλοι του Γραφείου, "θα είναι δυνατή η επέκταση της φορολογικής βάσης και η πρόληψη του ξεπλύματος του χρήματος". «Η επιτροπή θα μελετήσει το θέμα από όλες τις προοπτικές του και θα κάνει τις συστάσεις του», κατέληξαν.

newsnow.gr



Ανέκδοτο:Οι ξανθιές και το μέντιουμ


Η μία από αυτές πριονίζει το κλαδί στο οποίο κάθονται… Μια γριά που τυχαίνει να περνά από κάτω τις βλέπει και τους φωνάζει: 
- Καλέ κορίτσια τι κάνετε εκεί; Θα πέσετε βρε! Οι ξανθιές αδιαφορούν και συνεχίζουν ώσπου το κλαδί σπάει, πέφτουν κάτω, και οδηγούνται στο νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα. Καθώς βρίσκονται σε διπλανά κρεβάτια η μία από τις δύο βλέπει τη γριά που είχαν δει όταν βρίσκονταν στο δέντρο να περιφέρεται μέσα στο νοσοκομείο. Έντρομη γυρίζει στη φίλη της και της λέει: - Κοίτα, κοίτα το μέντιουμ…


Χατζηνικολάου: «Χρυσή» η μήνυση της Χρυσής Αυγής


Ως «χρυσή» χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Χρυσή Αυγή… Σε σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε ότι «η μήνυση της Χρυσής Αυγής είναι πράγματι… χρυσή! Για το βιογραφικό μου».


- See more at: http://arouraios.gr/


Ποια ζώδια κοιτάζουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση;


«Από τα μάτια πιάνεται,στα χείλη κατεβαίνει Κι από τα χείλη στη καρδιά,ριζώνει και δεν βγαίνει» Αυτό λέει για την αγάπη ένα από τα ωραιότερα ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια..

Η πρώτη ματιά που θα ρίξουμε στον άλλο είναι καθοριστική για να κρίνουμε αν μας αρέσει ή όχι.

Σαν άτομο γενικά, αλλά και σαν υποψήφιο ερωτικό ταίρι, ειδικότερα. Και, παρόλο που η εικόνα που σχηματίζουμε για κάποιον είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων, η εξωτερική εμφάνιση παίζει πάντα τον ρόλο της, για άλλους περισσότερο και για άλλους λιγότερο.
Ποιοί είναι οι «περισσότερο» και ποιοί οι «λιγότερο»; Η αστρολογία έχει την άποψή της και γι’ αυτό. Ορισμένα ζώδια μαγεύονται ευκολότερα από την εξωτερική ομορφιά απ’ ό,τι άλλα. Όμως, σε όποιο και αν ανήκεις, μην ξεχνάς κάτι σημαντικό: Η ομορφιά, όπως και η ασχήμια, συνηθίζονται εύκολα μετά από λίγο καιρό και δεν μας κάνουν πια εντύπωση. Ας μην είναι λοιπόν βασικό κριτήριο για τις επιλογές μας.

Πόση σημασία δίνουν στην ομορφιά τα ζώδια;


ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός ζει για να είναι ο πρώτος, ο καλύτερος, ο αξεπέραστος. Και εκείνος με το πιο αξιοζήλευτο ταίρι. Θέλει ένα πρόσωπο που πλάι του θα ανεβάζει κι εκείνος το γόητρό του και όλοι θα τον θαυμάζουν. Δεν είναι ότι περιφρονεί τα ψυχικά χαρίσματα. Απλώς η προσέγγισή του στη ζωή συνοψίζεται στο «εδώ και τώρα» και δεν θα περιμένει πολύ να ανακαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της ψυχής σου, αν εσύ ο ίδιος δεν τους αποκαλύψεις σύντομα ώστε να τον εντυπωσιάσεις. Παράλληλα με την ωραία σου εμφάνιση, εννοείται. Ο Κριός δεν νιώθει αναγκασμένος να επιλέξει, απλώς τα θέλει (και συνήθως τα παίρνει) όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σαν ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, ο Ταύρος είναι ισόβιος δεσμώτης της ομορφιάς. Ανάμεσα στις απολαύσεις των αισθήσεων, που έχουν τόση μεγάλη σημασία για εκείνον, περιλαμβάνεται και ένα ερωτικό ταίρι που να του δίνει ικανοποίηση πρώτα με την εικόνα του και στη συνέχεια με όλα τα υπόλοιπα. Το πρόσωπο που θα αγαπήσει πρέπει να έχει άψογη εμφάνιση και η αμέλεια στην προσωπική περιποίηση θεωρείται προσβολή στα συναισθήματά του. Μαζί του δεν δικαιούσαι να ξυπνάς με πρησμένα μάτια και «βαριά» αναπνοή. Έστω κι αν μαζί ξενυχτήσατε πίνοντας χθες το βράδυ. Βάζε πιο νωρίς το ξυπνητήρι και κάνε τα κουμάντα σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για τον Δίδυμο το τραγούδι της εισαγωγής θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε «από τα αυτιά πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει…». Το τι θα ακούσει από σένα έχει την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη σημασία από το τι θα δει. Η επικοινωνία, η ζωντάνια, η έξυπνη ανταλλαγή από ατάκες, αστεία και απόψεις είναι για εκείνον ένα ακαταμάχητο στοιχείο γοητείας. Είναι ο κατ’ εξοχήν τύπος που εκτιμά ένα IQ παρεμφερές με το δικό του περισσότερο από τους κοιλιακούς «φέτες» και τις σέξι γάμπες με τη γόβα-στιλέτο. Εννοείται ότι δεν θα πει όχι, αν βρει τον συνδυασμό εμφάνισης και μυαλού, αλλά σίγουρα το πρώτο χωρίς το δεύτερο του κρατάει ελάχιστα το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος θέλει έναν σύντροφο που να μπορεί να του προσφέρει αγάπη, τρυφερότητα, συναισθηματική ασφάλεια. Τα υπόλοιπα έρχονται μετά. Όσο κι αν σε μια πρώτη φάση προσελκύεται, σαν τους περισσότερος ανθρώπους, από την εξωτερική ομορφιά, κατά βάθος αυτή μπορεί να του δημιουργεί ανασφάλεια. Δεν είναι διατεθειμένος να διεκδικεί ασταμάτητα ένα ταίρι που να αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού διαφόρων «αντιζήλων». Πιθανόν μια εξαιρετικά όμορφη εμφάνιση να του προκαλεί ακόμα και δυσπιστία. Προτιμά κάτι στα… κυβικά του, ή και ακόμα λιγότερα, αλλά που να του εξασφαλίζει τους συναισθηματικούς παράγοντες που μετράνε περισσότερο γι’ αυτόν μέσα στη σχέση.


ΛΕΩΝ: Ο Λέων θέλει για τον εαυτό του ό,τι πιο εντυπωσιακό, γκλαμουράτο, μοναδικό. Το ερωτικό του ταίρι δεν εξαιρείται από αυτές τις προδιαγραφές. Ο βασιλιάς της ζωδιακής ζούγκλας δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ με ένα άτομο που να μην τραβάει βλέμματα θαυμασμού και ζήλειας. Ακόμα κι αν το «πρόσωπο» δεν είναι όμορφο με τα συμβατικά κριτήρια, θα πρέπει να προσελκύει την προσοχή με το ντύσιμο, το στιλ, τη συμπεριφορά του. Άλλωστε διαφορετικά δεν θα είχε εξαρχής τραβήξει το ενδιαφέρον του Λέοντα. Φτάνει να βρίσκεται ακριβώς ένα σκαλοπάτι κάτω από τον ίδιο, μια και δεν επιτρέπει κανένας και τίποτα να τον επισκιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά την έμφυτη καλαισθησία του, ο Παρθένος δίνει μεγαλύτερη σημασία στο πνευματικό περιεχόμενο, παρά στο …περιτύλιγμα. Γοητεύεται από τους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να έχει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και να μοιραστεί ένα παρεμφερές με το δικό του επίπεδο κουλτούρας. Από την άλλη όμως, έχει κι εκείνος κάποιες απαιτήσεις σε «εμφανισιακό» επίπεδο. Δεν ζητάει προδιαγραφές μοντέλου, αλλά ενοχλείται από την κακογουστιά στο ντύσιμο, ανατριχιάζει με την ατημελησία και παθαίνει κρίση με την έλλειψη υγιεινής. Όπως και να το κάνουμε, δεν μπορεί ο άλλος να σου αναλύει την ποίηση του Σεφέρη και ταυτόχρονα να βρωμοκοπάει ιδρωτίλα!

ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός, με την Αφροδίτη να κυβερνά το ζώδιό του, αναζητά παντού την καλαισθησία και την αρμονία. Χωρίς αυτά τα δύο, λοιπόν, δεν πρόκειται να γεννηθεί κανένας έρωτας. Ούτε καν ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον. Το τέλειο ταίρι για τον Ζυγό καλείται να συνδυάζει εμφάνιση και περιεχόμενο. Ακόμα κι αν δεν μοιάζει με την Αφροδίτη της Μήλου ή τον Ερμή του Πραξιτέλη, πρέπει να διαθέτει καλαισθησία, φιλαρέσκεια, αίσθηση του ωραίου. Και ταυτόχρονα ευγένεια, φινέτσα, πνευματικό επίπεδο. Το γούστο του Ζυγού είναι εκλεπτυσμένο, δεν θέλει κραυγαλέο εντυπωσιασμό. Όμως χωρίς αυτή τη ραφινάτη ομορφιά, όπως την εκλαμβάνει ο ίδιος, δεν νοείται ερωτικό ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για τον Σκορπιό το θέμα ομορφιά είναι περίπλοκο, όπως και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με αυτό το ζώδιο. Ομορφιά για εκείνον είναι γοητεία, μυστήριο, ερωτισμός. Όλα αυτά τα φευγαλέα, απροσδιόριστα αλλά και πανίσχυρα ατού της έλξης, που είναι εντελώς άσχετα με τις αρμονικές σωματικές αναλογίες, το μοδάτο ντύσιμο και το τέλειο μαλλί. Ο Σκορπιός δεν αρκείται σε ένα ζωντανό αντίγραφο από σελίδα περιοδικού ομορφιάς, είναι πολύ πιο απαιτητικός. Και απρόβλεπτος. Δεν κατηγοριοποιεί τις προτιμήσεις του στο στιλ «μου αρέσουν οι κοκκινομάλλες». Όλα κρίνονται κατά περίπτωση και εκείνο που θα τον προσελκύσει είναι κάθε φορά είναι κάτι διαφορετικό, αλλά σίγουρα γοητευτικό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από το χάρισμά του να βλέπει πάντα την ευρύτερη εικόνα των καταστάσεων, όπως και των ανθρώπων. Το να τους κρίνει από την εμφάνιση είναι κάτι περιοριστικό και για εκείνον απορριπτέο. Εκείνο που επιζητεί είναι η επικοινωνία, το παιχνίδι, το μοίρασμα, η χαρά της ζωής. Αν το πρόσωπο που μπορεί να του τα δώσει όλα αυτά τυχαίνει να έχει και μια ωραία εμφάνιση, καλώς. Αλλά ένας ανιαρός, νωθρός ή «μουρτζούφλης» άνθρωπος δεν έχει ελπίδες να κρατήσει το ενδιαφέρον του Τοξότη, και μεταξύ μας ούτε καν να το προσελκύσει, ακόμα κι αν εμφανισιακά είναι θεός ή θεά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα που εκπέμπει στο κοινωνικό του περιβάλλον. Το να έχει έναν σύντροφο που να ενισχύει το γόητρό του είναι σημαντικό. Αλλά κάνει και τον ίδιο να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, καθώς ένα αξιόλογο ταίρι είναι μια επιβράβευση. Τι σημαίνει αξιόλογο; Βασικά να τα έχει όλα, ή έστω απ’ όλα σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Και από εμφάνιση και από περιεχόμενο. Γιατί ο Αιγόκερως δεν θα μπορούσε φυσικά να εμφανιστεί συνοδευμένος ούτε από μια ανεγκέφαλη κουκλάρα, αλλά ούτε κι από ένα τέρας μεγαλοφυΐας όσο και ασχήμιας. Ευτυχώς για εκείνον, ξέρει καλά τι σημαίνει «παν μέτρον άριστον».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει να διακρίνει και να εκτιμά τα ψυχικά χαρίσματα, αυτός είναι σίγουρα ο Υδροχόος. Και ως προς το θέμα μας, αυτό πολύ απλά σημαίνει πως, αν δεν έχει να μοιραστεί με τον άλλον ενδιαφέροντα και αντιλήψεις για τη ζωή, δυο ωραία ματιά και μια σέξι κορμοστασιά δεν θα τραβήξουν την προσοχή του. Ο Υδροχόος ενδιαφέρεται για το πώς σκέφτεται ο άλλος, όχι για το πώς φτιασιδώνεται. Ένα στενό, οπισθοδρομικό μυαλό θα τον απωθήσει, έστω κι αν καλύπτεται πίσω από το πιο εντυπωσιακό παρουσιαστικό ή την -και καλά- προχωρημένη συμπεριφορά. Δεν παρασύρεται εύκολα από την επιφανειακή εικόνα.

ΙΧΘΕΙΣ: Μπορεί να κατηγορούν συχνά τον Ιχθύ ότι ζει μέσα στο δικό του παραμύθι, και στα παραμύθια οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες είναι σχεδόν πάντα πανέμορφοι. Όμως τελικά το μοναδικό παραμύθι του Ιχθύ είναι εκείνο όπου θα φιλήσει τον βάτραχο (ή την βατραχίνα) και θα λύσει τα μάγια. Αυτό το τόσο ευαίσθητο και διαισθητικό ζώδιο κολυμπά στα βαθιά νερά για να βρει τα ψυχικά χαρίσματα των άλλων. Δεν ασχολείται ιδιαίτερα με την επιφάνεια, εν προκειμένω την εξωτερική εμφάνιση. Αν ο άλλος έχει να του χαρίσει μια μεγάλη και ζεστή καρδιά, στα μάτια του Ιχθύ θα μεταμορφωθεί στο πιο όμορφο πλάσμα του κόσμου.

http://www.aniwthoi.net


"Αύξηση του ΦΠΑ τώρα αλλιώς παραιτούμαι"


Ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Φαμπρίτσιο Σακομάνι είναι αποφασισμένος να παραιτηθεί σε περίπτωση που αναβληθεί η αύξηση του ΦΠΑ, η οποία έχει προγραμματισθεί ...για τον ερχόμενο Οκτώβριο, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα «Κοριέρε Ντέλα Σέρα».

Σύμφωνα με την «Κοριέρε» και το διευθυντή της, τον Φερούτσιο Ντε Μπόρτολι, «ο Σακομάνι είναι βέβαιος ότι η αύξηση του ΦΠΑ από το 21% στο 22%, δεν μπορεί πλέον να αναβληθεί, κάτι που εξήγησε με σαφήνεια τόσο στον Ιταλό πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα, όσο και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο».

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο ισχυρότεροι κυβερνητικοί εταίροι ( το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα και το κεντροδεξιό Φόρτσα Ιτάλια) τάσσονται ανοικτά υπέρ της αναβολής της αύξησης του φόρου προστιθέμενης αξίας, για να μπορέσει να στηριχθεί, με τον τρόπο αυτό, η ανάκαμψη της ιταλικής οικονομίας.

Σύμφωνα με την «Κοριέρε Ντέλα Σέρα», ο Σακομάνι έχει κουραστεί να ακούει άλλα πράγματα δημοσίως και άλλα στις ιδιωτικές συνομιλίες του με τους πολιτικούς ιθύνοντες, «ιδιαίτερα της μπερλουσκονικής κεντροδεξιάς».

Ο ιταλός υπουργός Οικονομικών επαναλαμβάνει ότι η χώρα πρέπει να εξασφαλίσει άμεσα έσοδα 1,6 δισεκ. ευρώ για να μπορέσει να διατηρήσει την σχέση ελλείμματος-ΑΕΠ εντός του 3%, ενώ δηλώνει ευθέως ότι «αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να προστατέψει την προσωπική του αξιοπιστία, από τη στιγμή που δεν τρέφει πολιτικές φιλοδοξίες».

- See more at: http://www.gkourou.com


Πανικός στο Facebook! Τι γίνεται και κλείνουν με την «σέσουλα» τα προφίλ τους οι χρήστες;


Την ανάγκη για περισσότερη προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών στο Facebook δείχνει το μαζικό κλείσιμο λογαριασμών, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον Μαρκ Ζουκερμπεργκ.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στον έγκυρο επιστημονικό ιστοχώρο Cyberpsychology, Behavior and Social Networking και εκπονήθηκε από επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων του πανεπιστημίου της Βιέννης, το φαινόμενο αυτό, που χαρακτηρίζεται ως «διαδικτυακή αυτοκτονία» (Virtual Identity Suicide (VIS) ) είναι πολύ πιο έντονο φέτος, σε σχέση με κάθε προηγούμενη χρονιά.

Οπως αναφέρουν οι επιστήμονες, μέσα στο 2013 έχουν κλείσει 28% περισσότεροι προσωπικοί λογαριασμοί στο Facebook σε σχέση με ολόκληρο το 2012. Βασική αιτία για το αυξανόμενο κλείσιμο λογαριασμών στο Facebook αποτελεί ο φόβος για την έλλειψη ιδιωτικότητας και η εκμετάλλευση προσωπικών δεδομένων, ενώ σε μικρότερο ποσοστό παίζουν ρόλο και αιτίες με βαθύτερο ψυχολογικό υπόβαθρο, όπως ο φόβος για εθισμό στο ίντερνετ, η ανεπιθύμητη εξωστρέφεια, το άγχος για να γίνει κανείς αποδεκτός και συμπαθής, αλλά και το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται όσοι νιώθουν ότι ψυχαναγκαστικά πρέπει να απαντούν σε όλα τα σχόλια και να συμμετέχουν σε όλες τις συζητήσεις.


Πηγή: http://www.to-mati.net


Δείτε μια υπέροχη διαφήμιση από την Ταϋλάνδη!

ΠΡΟΣΟΧΗ - Στήνουν καρτέρι και ληστεύουν οδηγούς



Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, γιατί έκτος από τις επικίνδυνες στροφές, τώρα έχει και επικίνδυνους ληστές...που στήνουν καρτέρι στα αυτοκίνητα για να ληστέψουν οδηγούς και επιβάτες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δράστες χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητα.
Κάποιες φορές πετούν πέτρες στο παρμπρίζ και στα τζάμια του αυτοκινήτου, άλλες φόρες τοποθετούν μεγάλες πέτρες ή άλλα αντικείμενα μέσα στο δρόμο και όταν ο οδηγός σταματήσει για να δει τι συμβαίνει, πετάγονται από το πουθενά και τον ληστεύουν.

Όλα αυτά συμβαίνουν πάνω σε στροφή και αν ο οδηγός δεν διατηρήσει τη ψυχραιμία του μπορεί να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου και να βρεθεί στον γκρεμό.

Μου έσπασαν το παρμπρίζ και όταν σταμάτησα με "έγδυσαν"

Ο οδηγός της mercedes της φωτογραφίας, δικηγόρος από Αθήνα, το απόγευμα της Παρασκευής κινούταν από Δομοκό προς Λαμία. Όπως ο ίδιος είπε στο LamiaReport, ξαφνικά πάνω στη στροφή του πέταξαν μια μεγάλη πέτρα και του έσπασαν το παρμπρίζ.


Όταν κατέβηκε για να δει τι συμβαίνει και πήγε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, γιατί κι εκεί άκουσε να "σκάνε" πέτρες, πετάχτηκαν από το πουθενά νεαροί ρομά οι οποίοι έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού, του άρπαξαν τσάντα, χαρτοφύλακα και ότι άλλο είχε μέσα και εξαφανίστηκαν.
Ανάλογο κρούσμα σημειώθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου, στο ίδιο σημείο περίπου, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα περιστατικά.

- See more at: http://www.gkourou.com


Ανησυχεί o Άκης Τσελέντης για τους σεισμούς στη Φθιώτιδα


Για 2 άγνωστες εκθέσεις, οι οποίες ουσιαστικά έρχονταν να προαναγγείλουν τα σεισμικά φαινόμενα, που θα ακολουθούσαν στη Φθιώτιδα, κάνει λόγο ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Άκης Τσελέντης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο καθηγητής: "η ακολουθία αυτή δεν ήταν και δεν είναι φυσιολογική. Από τις 13 Ιουνίου υπήρχαν καταγραφές ΒΑΝ, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο εξωτερικό και φωτογράφιζαν τη σεισμική δραστηριότητα της 7ης Αυγούστου, παρά τις καθησυχαστικές δηλώσεις των σεισμολόγων. Αναγκαστήκαμε τότε να πούμε ότι η ακολουθία παραμένει ανώμαλη, για να ακολουθήσει νέα ανακοίνωση στις 13 Αυγούστου, στην οποία λέγαμε ότι θα ακολουθήσουν τα σημερινά γεγονότα”.

Ο κύριος Τσελέντης υποστηρίζει ότι το φαινόμενο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς δεν είναι φυσιολογικό ένας κύριος σεισμός 5,3 Ρίχτερ να δίνει 5 τόσο δυνατούς μετασεισμούς. Όπως συμπληρώνει: “Πρέπει να σταματήσουμε να κατευνάζουμε διαρκώς τις ανησυχίες, επειδή δεν έχει καταρτίσει δέσμη μέτρων προς εφαρμογή η πολιτεία. Έχει παραδώσει απροστάτευτα τα δημόσια κτίρια και έχει επικεντρωθεί σε lifestyle σποτάκια για την αντιμετώπιση των σεισμικών φαινομένων. Είναι παρακινδυνευμένο και επικίνδυνο να καθησυχάζουμε τον κόσμο”.

Επισημαίνει, μάλιστα, ότι δεν είναι κίνηση πανικού το να προειδοποιήσουμε τους πολίτες. Αν το σπίτι τους εμφανίζει ρωγμές, να λάβουν τα μέτρα τους. Δηλώνει επίσης: “Δεν έχουμε ενδείξεις ότι το φαινόμενο έχει κλείσει και ότι η ακολουθία είναι φυσιολογική. Είναι ένα παρακλάδι του ρήγματος της Αταλάντης, το οποίο προκαλεί αυτά τα φαινόμενα. Καλό είναι, σε κάθε περίπτωση, να αποφεύγουμε τα σπίτια, που έχουν υποστεί ζημιά μετά από έλεγχο των μηχανικών του ΟΑΣΠ, και να περιμένουμε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα πριν εγκατασταθούμε και πάλι σε αυτά”.
Weatherakias












Βίντεο ΣΟΚ: Προσπαθεί να μαχαιρώσει τροχονόμο σε έλεγχο!


Η δουλειά του τροχονόμου δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού στο κόσμο. Και όπως θα διαπιστώσετε από το βίντεο που είναι από την Ασία, μπορεί να γίνει και πολύ επικίνδυνη.

Ο τροχονόμος έχει σταματήσει ένα "σκουτεράκι" για έλεγχο. Αλλά ο οδηγός είναι ιδιαίτερα επιθετικός, όπως και η φίλη του. Κάποια στιγμή κατεβαίνουν από το σκούτερ. Εκείνη ...αναλαμβάνει τον οπερατέρ που μαγνητοσκοπούσε το περιστατικό κι εκείνος τραβάει μαχαίρι και προσπαθεί να μαχαιρώσει τον άοπλο τροχονόμο!


Παίζουν οι παππούδες σας video games; Τότε κρατούν τον εγκέφαλο υγιή και σε εγρήγορση!


Νέα ειδική επιστημονική έρευνα από τις ΗΠΑ επιβεβαιώνει το γεγονός πως εάν ένας ηλικιωμένος παίζει συγκεκριμένα βιντεοπαιχνίδια ενδέχεται να εξασκεί τον εγκέφαλό του και να καταφέρει να καθυστερήσει, ίσως και να αναστρέψει, τα συμπτώματα γεροντικής άνοιας.

Οπως αναφέρει το vima, η νέα μελέτη καταγράφει πως η νοητική γυμναστική με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μπορεί να έχει θετικά και διαρκή αποτελέσματα.

Για να φτάσουν σε αυτό το συμπέρασμα, ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, εξέτασαν 46 άτομα ηλικίας από 60 έως 85 ετών, βάζοντάς τους να παίξουν το ειδικά κατασκευασμένο παιχνίδι «Neuroracer».

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που αφορά στην οδήγηση ενός εικονικού αυτοκινήτου υψηλής ταχύτητας σε έναν δρόμο γεμάτο στροφές και σήματα τροχαίας.

Ο χρήστης πρέπει να είναι σε συνεχή εγρήγορση, ενώ όσο καλά ανταποκρίνεται τόσο δυσκολεύει το παιχνίδι.

Μετά από συνολικά μόλις 12 ώρες εξάσκησης στη διάρκεια ενός μήνα (τρεις ώρες εβδομαδιαίως επί τέσσερις εβδομάδες), οι ηλικιωμένοι ήταν σε θέση να ξεπερνούν σε απόδοση ακόμα και τους 20χρονους που έπαιζαν για πρώτη φορά το ίδιο παιχνίδι.

Το «Neuroracer» βελτίωσε αισθητά τόσο τη μνήμη, όσο και την ικανότητα προσοχής και συγκέντρωσης των ηλικιωμένων και μάλιστα σε βάθος χρόνου (έξι μηνών).

«Η μελέτη μας δείχνει πειστικά πόσο εύπλαστος είναι και ο ηλικιωμένος εγκέφαλος», εξηγεί ο δρ Ανταμ Γκαζάλι, ο οποίος έχει συνιδρύσει την εταιρία Akili Interactive Labs για να αναπτύξει και να προωθήσει στην αγορά την επόμενη έκδοση του θεραπευτικού βιντεοπαιχνιδιού «Neuropilot».

Το τελευταίο πετυχαίνει περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο κοινό παιχνίδι ή νοητική ενασχόληση, όπως το μπριτζ, το σταυρόλεξο ή ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Μεθυσμενος χωρις σταγονα αλκοολ; Και ομως γινεται

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια εξετάσεων μέχρι να διαπιστωθεί γιατί ένας άνδρας 61 ετών στο Τέξας ήταν μόνιμα μεθυσμένος, ακόμα κι όταν δεν είχε πιει σταγόνα αλκοόλ. Ο μεθυσμένος ασθενής έπασχε από το σύνδρομο εντερικής ζύμωσης, «ένα μάλλον άγνωστο φαινόμενο στη Δυτική ιατρική», αναφέρουν οι γιατροί που έλυσαν το μυστήριο στο International Journal of Clinical Medicine. «Ελάχιστα άρθρα έχουν γραφεί για αυτό το σύνδρομο και τα περισσότερα είναι ανεκδοτολογικά» γράφουν οι ερευνητές στο Κολέγιο Panola του Τέξας. Το περιστατικό που εξετάζουν είναι το πρώτο που μελετάται επιστημονικά. Για αρκετά χρόνια, ο άτυχος άνδρας δυσκολευόταν να πείσει τους γιατρούς ότι δεν ήταν αλκοολικός και δεν έπινε κρυφά. Η σύζυγος του ασθενή, νοσοκόμα στο επάγγελμα, τον υπέβαλλε συχνά σε αλκοτέστ.

Ακόμα κι αν δεν είχε πιει καθόλου, η συγκέντρωση στο αίμα του έφτανε το 0,40, πέντε φορές πάνω από το νόμιμο όριο για τους οδηγούς. Το μυστήριο λύθηκε τελικά το 2010, όταν οι γιατροί τον έθεσαν υπό 24ωρη παρακολούθηση, χωρίς να επιτρέπουν καν τους επισκέπτες. Το μπαράζ εργαστηριακών εξετάσεων αποκάλυψε τελικά ότι το πεπτικό σύστημα του ασθενή λειτουργούσε ως ζυθοποιείο. Το έντερό του διαπιστώθηκε ότι φιλοξενούσε έναν τεράστιο πληθυσμό του σακχαρομύκητα Saccharomyces cerevisiae, περισσότερο γνωστού ως μαγειρική μαγιά.

Η μονοκύτταρη αυτή ζύμη χρησιμοποιείται ευρέως στη ζυθοποιία, την οινοποιία και την αρτοποιεία, χάρη στην ικανότητά της να ζυμώνει τους υδατάνθρακες και να τους μετατρέπει σε αιθανόλη. Έπειτα από τη χορήγηση αντιμυκητιακών φαρμάκων, το πρόβλημα υποχώρησε και τα επίπεδα αιθανόλης στο αίμα του ασθενή μηδενίστηκαν. Οι ερευνητές καλούν τώρα τους γαστρεντερολόγους να έχουν υπόψη τους το φαινόμενο. «Πρόκειται για ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο όμως θα πρέπει να είναι δυνατό να αναγνωριστεί, καθώς έχει κοινωνικές συνέπειες όπως απόλυση, δυσκολίες στις σχέσεις, στίγμα, πιθανώς ακόμα και σύλληψη και φυλάκιση» γράφουν.

24wro

Φρίκη: Στέλνουν νεαρές γυναίκες στη Συρία για να γίνουν «σκλάβες του σεξ» στο όνομα της τζιχάντ

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας, Μπιν Τζέντο, ο οποίος ανέφερε πως υπάρχουν αρκετές γυναίκες, ανάμεσά τους και ανήλικες, που μεταφέρονται στη Συρία για να λειτουργήσουν ως «σκλάβες του σεξ».

Ο υπουργός της χώρας κάνει λόγο για «σεξουαλική τζιχάντ» και τονίζει στο δίκτο Al Arabiyia «Τα κορίτσια «ανταλλάσσονται» μεταξύ 20, 30, 100 ανταρτών και επιστρέφουν με τους καρπούς των σεξουαλικών επαφών στο όνομα μιας σεξουαλικής τζιχάντ (ιερός πόλεμος) και εμείς καθόμαστε σιωπηροί χωρίς να κάνουμε τίποτα».

Τονίζει ότι «Οι νέοι μας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των συρράξεων στην Συρία και εκπαιδεύονται στο να κλέβουν και να κάνουν επιδρομές στα χωριά» και προσθέτει ότι το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας απαγόρευσε σε 6.000 Τυνήσιους να μεταβούν στη Συρία για να πάρουν μέρος στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται με πρωτοφανή αγριότητα.

«Τώρα προωθούν κορίτσια για τζιχάντ στη Συρία. Δεκατρία νεαρά κορίτσια στάλθηκαν εκεί για σεξουαλική τζιχάντ. Τι είναι αυτό; Αυτό λέγεται εκπόρνευση, διαφθορά» είχε δηλώσει τον Απρίλιο ο πρώην μουφτής της Τυνησίας Σείχ Οτμάν Μπατίκ.

http://www.iefimerida.gr/

Αυτός ο χειμώνας θα είναι ο πιο ψυχρός της τελευταίας 100ετίας

Στην Ευρώπη, ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι ο πιο ψυχρός της τελευταίας 100ετίας – δηλώνουν οι μετεωρολόγοι. Μέσα σε λίγους μήνες θα έχουν φθάσει οι αρκτικές αέριες μάζες και ο ήλιος θα εμφανίζεται μόνο αραιά στο στερέωμα. Κατά πόσο είναι πιθανό ένα τέτοιο σενάριο; 

Οι μετεωρολόγοι υπόσχονται να το διευκρινίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν θα έχουν στα χέρια τους καινούρια δεδομένα. 

Οι κάτοικοι του Παλαιού Κόσμου πρέπει να προμηθευτούν πουλόβερ και ζεστά μπουφάν υποστηρίζουν οι ευρωπαίοι επιστήμονες. Ο γερμανός μετεωρολόγος, Ντομινίκ Γιουνγκ, δήλωσε, ότι ο χειμώνας του 2013-14 υπόσχεται να είναι αφύσικα παγερός. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο - σημειώνει ο ίδιος. Δεν θα πρέπει να αναμένει κανείς ανοιξιάτικη «απόψυξη» ούτε καν το Μάρτιο. Οι Ευρωπαίοι θα μπορέσουν να ζεσταθούν στις ακτίνες του ήλιου όχι νωρίτερα από τον Απρίλιο. 

Το τελευταίο διάστημα, ο καιρός δεν κάνει τα χατίρια των Ευρωπαίων. Το καλοκαίρι καίγεται, τη μια φορά η Ελλάδα, την άλλη η Ισπανία. Και το χειμώνα, μπορεί να εμφανιστούν χιόνια του ενός μέτρου, το πολύ πολύ για μια μέρα. Οι παγωνιές, που χτύπησαν την Ευρώπη την περυσινή περίοδο, πήραν μαζί τους και εκατοντάδες ζωές. Στην Ιταλία, οι χιονοπτώσεις έγιναν αιτίες για τεράστιες κυκλοφοριακές συμφορήσεις, αναβολές αεροπορικών πτήσεων και ποδοσφαιρικών αγώνων. Στη δε Μεγάλη Βρετανία, από το χιόνι που έπεσε το Φεβρουάριο, η κυκλοφορία παρέλυσε πρακτικά σε όλη τη χώρα. 'Ολα αυτά είναι συνέπειες της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής - υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Αλλά στο σημείο αυτό διαφωνούν: άνοδος ή, τελικά, πτώση της θερμοκρασίας; 

Υπάρχουν προγνώσεις, σύμφωνα με τις οποίες, η θερμοκρασία του πλανήτη θα αρχίσει αργά αλλά σταθερά να μειώνεται σε ένα χρόνο. Αυτό συνδέεται με το γεγονός, ότι η μέση ετήσια θερμοκρασία της Ανταρκτικής αυξάνεται. Το σχήμα είναι απλό: καίει ο ήλιος – λιώνουν οι πάγοι. Αυξάνεται η «σκοτεινή» επιφάνεια του ωκεανού, η οποία απορροφά ευκολότερα τη θερμότητα. Εξαιτίας αυτού, οι παγετώνες λιώνουν ακόμα πιο γρήγορα. Λέγεται ακόμα, ότι η θερμοκρασία του Ρεύματος του Κόλπου, μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Εικάζεται, ότι σ΄ αυτό συμβάλλουν και τα ίδια τα υπό τήξη παγόβουνα. Κινούνται μέσω του θερμού ρεύματος και το ψύχουν. Ως αποτέλεσμα, το Ρεύμα του Κόλπου φέρνει όλο και λιγότερη θερμότητα στην Ευρώπη – εξηγεί η μετεωρολόγος Γιλένα Παγκρατένκο: 

Πριν από την παγκόσμια υπερθέρμανση θα προηγηθούν σύντομες περίοδοι ψύξης. Η Αρκτική θερμαίνεται και εμφανίζεται το φαινόμενο του «ανοικτού ψυγείου»: μεγάλες μάζες ψυχρού αρκτικού αέρα άρχισαν να κινούνται όλο και μακρύτερα. Οπότε, η τήξη των αρκτικών παγετώνων θα οδηγήσει στην ψύξη των ωκεανών. 

Η προοπτική των απίστευτων παγετών στο ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας παραμένει εξαιρετικά ομιχλώδης. Ο επικεφαλής μετεωρολόγος της Ρωσίας, Ρομάν Βίλφαντ, δήλωσε ότι δεν μοιράζεται τις ανησυχίες των δυτικών συναδέλφων του. «Σε οποιοδήποτε - ακόμα και θερμό - χειμώνα, προκύπτουν ψυχρά διαστήματα. Γενικότερα, όμως, στην επικράτεια της Ρωσίας, ο χειμώνας θα είναι ο συνήθης» . (φωνή της Ρωσίας)

newsbomb

Πάγωσε η Αμερική όταν άκουσε τον Ομπάμα να λέει ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα χρεοκοπίας -Οι ΗΠΑ είναι ξοφλημένες!


Προειδοποίηση πως οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «ξοφλημένες» σε περίπτωση που το Κογκρέσο δεν ψηφίσει υπέρ της αύξησης του ανώτατου ορίου δημοσίου χρέους απηύθυνε την Παρασκευή ο πρόεδρος της χώρας, Μπαράκ Ομπάμα, κατηγορώντας παράλληλα το σώμα πως προσπαθεί να προκαλέσει προβλήματα στον ίδιο, εκτροχιάζοντας βασικές λειτουργίες του κράτους.

«Εάν το Κογκρέσο δεν υπερψηφίσει αυτή [την αύξηση] του ορίου χρέους, οι ΗΠΑ θα πτωχεύσουν έναντι των υποχρεώσεών του. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ στην αμερικανική ιστορία. Βασικά, η Αμερική γίνεται ένας ξοφλημένος», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ομπάμα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εργοστάσιο αυτοκινήτων στο Μιζούρι.

Το όριο που υφίσταται για το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ στέκεται αυτή τη στιγμή στα 16,7 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Η Ρεπουμπλικανική πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων υπερψήφισε νωρίτερα την Παρασκευή έναν ουσιαστικά μεταβατικό προϋπολογισμό, που καλύπτει τις ανάγκες του κράτους από την 1η Οκτωβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, αφαιρώντας ωστόσο τη χρηματοδότηση για την περίφημη μεταρρύθμιση στην Υγεία (Obamacare) που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στην θητεία του Δημοκρατικού προέδρου.

Φόβος του Λευκού Οίκου είναι πως οι Ρεπουμπλικάνοι θα θέσουν την απόσυρση του Obamacare ως προϋπόθεση για την αύξηση του ορίου του δημόσιου χρέους των ΗΠΑ.

«Δυστυχώς, αυτή την ώρα, η συζήτηση που γίνεται στο Κογκρέσο δεν [...] βοηθάει τις οικογένειες της μεσαίας τάξης [...] Η προσοχή τους δεν είναι σε εσάς, η προσοχή τους βρίσκεται στην πολιτική. Η προσοχή τους είναι στο να προσπαθούν να προκαλέσουν προβλήματα σε εμένα (mess with me). [Η προσοχή] τους δεν είναι εστιασμένη σε εσάς», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ομπάμα, μιλώντας σε εργοστάσιο αυτοκινήτων στο Μιζούρι.

lithosfotos

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Το ενδιαφέρον σας για πιο απλά πράγματα ίσως να σας κάνει περισσότερο ρεαλιστές αλλά και προσπαθήσετε να συγκρατήσετε οτιδήποτε κερδίσατε τις προηγούμενες ημέρες.
Ερωτικά: Ίσως κουραστήκατε να ωθείτε συνέχεια την σχέση σας σε μια κατεύθυνση και να σταματήσετε για λίγο για να χαλαρώσετε. Αυτό βέβαια δεν θα σταματήσει την καχυποψία σας ή ακόμα και την ζήλεια σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές αρκεί να μην έχετε εγωισμό να τις κυνηγήσετε. Τουλάχιστον για σήμερα κρατήστε τα χρήματά σας και μην τα σπαταλάτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είναι η ημέρα σας σήμερα γιατί όλα πάνε όπως τα έχετε στο νου σας και μπορείτε να τα δείτε να εμφανίζονται στην πραγματικότητα.
Ερωτικά: Νιώθετε γεμάτοι αλλά κρατάτε αποστάσεις και ίσως να είναι αυτό που θέλετε αυτή την περίοδο. Αν περνάτε φάση χωρισμού και είναι από την πλευρά σας καλύτερα να αναθεωρήσετε μήπως είστε υπερβολικά άδικοι κριτές.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που είναι δύσκολο να κάνετε εύκολες συνεργασίες αλλά το ξέρετε και μέσα σας ότι για να γίνει ένα άνοιγμα που χρειάζεται θα πρέπει να τρέξετε για να το καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες που μπορεί να σας φαίνονται δύσκολες γιατί με αυτές θα κλειστείτε για λίγο μέσα. Όχι ότι θα σας κάνει κακό αλλά όταν εσείς μένετε για πολύ μέσα μελαγχολείτε.
Ερωτικά: Γίνονται αρκετές μεταβολές οι οποίες μπορεί να φαίνονται δύσκολες γιατί έχετε αλλάξει τα στάνταρ σας και αυτό είναι που σας ταλαιπωρεί. Κυρίως οι γεννημένοι από 30 -31/5 και 1.6 χρειάζεται να μπείτε πιο βαθιά πλέον στον εαυτό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάπως ταλαιπωρηθεί με κάποια θέματα γιατί γίνονται μεταβολές οι οποίες σας έχουν αδειάσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες είτε εδώ είτε στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Πατάτε σε πιο στέρεο έδαφος πλέον, οπότε μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο την ημέρα σας και να την μοιραστείτε με τα δικά σας άτομα.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να τα βρείτε σε προσωπικό επίπεδο και ίσως να είστε κάπως αυστηροί αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι θέλετε. Ο Σκορπιός και ο Υδροχόος θα είναι τα άτομα που θα σας απασχολήσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου τι θέλετε να κάνετε και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε συγκεντρωθεί ακριβώς εκεί.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Θέλετε οπωσδήποτε έστω για σήμερα να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να έχετε παραμελήσει, κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο για αυτό θα κάνετε κάποιες επαφές για να καλύψετε κάποια κενά.
Ερωτικά: Είστε κάπως κουμπωμένοι γιατί μπορεί να μην γίνεται η επαφή όπως την θέλετε και να έχετε απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορείτε να καλυφτείτε κυρίως από Σκορπιό και Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο συνεχίζει ό Άρης να πριμοδοτεί την δράση σας όλο και κάτι θα κάνετε γιατί με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε πολλά θετικά και ίσως επικυρώνετε περισσότερο την θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά:  Είναι μια ημέρα που θα περάσετε όμορφα γιατί θα έχετε την ευχέρεια να καταστρώσετε σχέδια που θα γίνουν με ευκολία.
Ερωτικά: Παρόλο που νιώθετε περισσότερο ασφαλείς συνεχίζετε να κρατάτε κάποιες αποστάσεις οι οποίες προς το παρόν δεν βοηθάνε την κατάσταση. Αν θέλετε να αλλάξει κάτι, σταματήστε να είστε τόσο σοβαροί και απόλυτοι. Μια μυστική επαφή με Υδροχόο ίσως να σας αναστατώνει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή έχετε ανάγκη από προγραμματισμό σήμερα ίσως κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες να γεμίσετε τα κενά σας αλλά και να βάλετε κάποια πλάνα.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο βαλθεί να κάνετε κάτι που εδώ και καιρό ίσως να το αναβάλατε γιατί σας δυσκόλευε. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε κάποια όρια ασφάλειας για να βρεθείτε σε πιο ελεύθερο δρόμο.
Ερωτικά: Προσπαθείτε να πάρετε μια εξασφάλιση από το άτομο που είστε μαζί. Είτε με λόγια που εκμαιεύετε είτε με πράξεις που πιέζετε να γίνουν, όλο και κάτι θα εισπράξετε. Η επαφή με Ιχθύ ίσως σήμερα να είναι περισσότερο ξεκάθαρη.
Καριέρα & Οικονομικά: Επενδύετε σε κάποιες καταστάσεις και ίσως θα πρέπει να είστε σίγουροι από πριν για να κάνετε μια ιδιαίτερη κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα που θα έχετε ανάγκη την στήριξη και την συμπαράσταση των άλλων. Για να γίνει αυτό ίσως να μοιράσετε κάποια πράγματα παραπάνω για να είστε σίγουροι ότι θα εισπράξετε αυτό που θέλετε.
Ερωτικά: Υπάρχει ένα κόλλημα και ίσως να κρατάτε τα συναισθήματά σας και να είστε κάπως αυστηροί ή απόμακροι. Αν πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα είναι καλύτερα για σας, να το κάνετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που μένουν αναξιοποίητες και σήμερα που μπορείτε θα καθίσετε και θα δείτε ότι μπορείτε να υπολογίσετε καλύτερα όλα τα δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε περισσότερο πρακτικοί για αυτό έχετε ανάγκη να συμμαζέψετε τον χώρο σας και οτιδήποτε έχετε άνω κάτω για να λειτουργήσετε καλύτερα. Να προσέξετε την διατροφή σας γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές.
Ερωτικά: Είστε κάπως περίεργα σήμερα και μπορεί να προσπαθήσετε να καλύψετε τα κενά προσφέροντας ένα ωραίο γεύμα ή κάτι πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Ίσως να περάσετε από την θεωρία στην πράξη και αυτό να είναι καλύτερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας απασχολούν κάποια θέματα τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολα να τα διαχειριστείτε. Χρειάζεται να μην χάσετε την ψυχραιμία σας για να είστε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε όλη την πολυτέλεια να περάσετε καλά και να αφεθείτε τουλάχιστον για σήμερα. Το να βρεθείτε με τα δικά σας πρόσωπα ίσως να σας κάνει περισσότερο καλό από ό, τι πιστεύατε.
Ερωτικά: Θέλετε να περάσετε καλά για αυτό θα προσπαθήσετε να φτιάξετε την ατμόσφαιρα. Οι ελεύθεροι θα υποκύψετε στο να βγείτε με φίλους για να πιείτε ένα ποτό ή να επικοινωνήσετε και να νιώσετε γεμάτοι. Στην χαλαρότητα πάνω μπορεί να γίνει μια εύκολη γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Βάζετε τα θεμέλια για μια γερή βάση. Το ξέρετε ότι έχετε ανάγκη από κινήσεις που να σας εξασφαλίζουν και κάνουν να φαίνεται η αξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όσο έχετε στο μυαλό σας να υλοποιήσετε πράγματα είστε αρκετά ενεργοί, μπορεί όμως να μην σας αρέσει πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια γιατί είστε άτομα διανοητικά. Το σπίτι είναι το σημείο που θα δώσετε την μεγαλύτερη ενέργεια σας.
Ερωτικά: Είστε αρκετά κουμπωμένοι γιατί μπορεί να φέρνετε στο μυαλό σας κάποιες συμπεριφορές οι οποίες ίσως να μην σας άρεσαν και τώρα να αντιδράτε περίεργα και κατακτητικά. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έρχεστε στο δια ταύτα γιατί τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να κάνατε διάφορες συμφωνίες και τώρα να πρέπει να ξεκινήσετε να τις υλοποιήσετε. Αυτό δεν είναι εύκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο. Το θέμα ενός ακινήτου θα σας απασχολήσει.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε το πάνω χέρι και ίσως για αυτό να αρχίσετε να κάνετε πολλά πράγματα που άλλες φορές δεν είχατε καθόλου ενδιαφερθεί. Χρειάζεται να επικοινωνήσετε ανοικτά και ίσως αυτό να είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταλλάξετε και απόψεις με τους γύρω σας.
Ερωτικά: Ενδιαφέρεστε περισσότερο για ένα πρόσωπο και θέλετε να το δείξετε. Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να κάνετε και εσείς κινήσεις. Αν είναι Λιοντάρι θα χρειαστεί να του συμπεριφερθείτε με σεβασμό για να σας αποδεχτεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Όλο και κάτι διαφαίνεται στον ορίζονται και σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Εσείς όταν το θέλετε μπορείτε να τραβήξετε κοντά σας το χρήμα.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger