Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θρήνος! Κουρεύτηκε ο Βαλντεράμα (pic)

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013



Είναι αλήθεια. Ο Κάρλος Βαλντεράμα πάλαι ποτέ δεκάρι της  Κολομβίας και  κάτοχος μίας από τις πιο διάσημες αφάνες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αποφάσισε να βάλει... ψαλίδι. 

Έτσι, απο εδώ και στο εξής, ο Βαλντεράμα θα είναι ένας κοινός παλαίμαχος, ο οποίος δεν θα κάνει εντύπωση. Ωστόσο, κανείς δεν θα ξεχάσει την αξέχαστη ογκώδη κώμη που έκανε τον Κολομβιανό να ξεχωρίζει από... χιλιόμετρα. 


Τα γένια κάνουν καλό!


Πρόσφατη επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει τις πολλαπλές ευεργεσίες της τριχοφυΐας

Τα γένια δεν απαντώνται μόνο σε χίπστερ και άστεγους πλέον. Εκτός από το ότι θεωρούνται γενικά σέξι, συνεισφέρουν και στη γενική ευεξία του άνδρα. Ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άνδρες με μούσια και μουστάκι απολαμβάνουν πολλά προνόμια, συμπεριλαμβανομένης της ομορφιάς, σύμφωνα με το NewNowNext.

Δημοσιευμένη έρευνα από το πανεπιστήμιο του νότιου Κουίνσλαντ αποκαλύπτει ότι τα γένια σταματούν το 90 με 95% των υπεριωδών ακτινοβολιών, οπότε καθυστερούν τη γήρανση του δέρματος και μειώνουν τις πιθανότητες για ανάπτυξη καρκίνου. Αν κάποιος έχει άσθμα, προστατεύεται από τη γύρη και τη σκόνη που κολλάνε στις τρίχες του προσώπου. Επίσης οι τρίχες αυτές συγκρατούν την υγρασία και προστατεύουν το πρόσωπο από τον αέρα, κάνοντάς το να δείχνει νέο και φρέσκο. Από την άλλη, το ξύρισμα είναι συνήθως η αιτία βακτηριακών λοιμώξεων και τριχών που αναπτύσσονται προς τα μέσα, φαινόμενα που οδηγούν στην ακμή.

Για τη διεξαγωγή της έρευνας, μοντέλα με μούσια μαζί με λιγότερο ελκυστικούς, καραφλούς άνδρες έμειναν στον καυτό ήλιο της Αυστραλίας και στη συνέχεια συγκρίθηκαν οι ποσότητες ακτινοβολίας που είχαν απορροφήσει.   Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τα μούσια μπορεί να μεταδώσουν μολύνσεις αν δε λαμβάνουν τη σωστή περιποίηση.
  
lifo.gr 

Το πήρε απόφαση! – Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του Γρηγόρη Αρναούτογλου



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, για τον έρωτά του με την αγαπημένη του, Κατερίνα Κόκλα. Το ζευγάρι είναι πολύ χαρούμενο μαζί, ενώ και το τελευταίο διάστημα, οι δύο τους συζούν στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστής.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, ο Αρναούτογλου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Κόκλα, η οποία είπε αμέσως το «ναι». Ο γάμος τους είναι προγραμματισμένος για τον επικείμενο Δεκαπενταύγουστο, με μοναδικούς καλεσμένους λίγους φίλους και συγγενείς των δύο. Η τέλεση του γάμου θα συμβεί στη Νάξο, μέρος που γνωρίστηκε το ζευγάρι, στην εκκλησία της Παναγίας της Μυρτιώτισσας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόταση του Γρηγόρη στην αγαπημένη του Κατερίνα έγινε λίγο καιρό πριν, κατά τη διάρκεια ρομαντικού δείπνου, στο εστιατόριο «Νησιώτισσα» στα βόρεια προάστια.

http://www.koolnews.gr

Φρίκη! 7 παιδιά κάηκαν ζωντανά στη Γερμανία



Οι φλόγες κατέκαψαν αξημέρωτα σήμερα σήμερα μία κατοικία προκαλώντας τον θάνατο επτά παιδιών μιάς τουρκικής οικογένειας, στη νοτιοδυτική Γερμανία κοντά στη Στουτγκάρδη.

Η αιτία της φονικής πυρκαγιάς δεν έχει εντοπιστεί ωστόσο πιθανολογείται ότι η φωτιά ξεκίνησε από τον φούρνο στο εργαστήριο δερμάτων στον πρώτο όροφο του κτηρίου, στην πόλη Μπάκνανγκ κοντά στην Στουτγάρδη.

Από την έως τώρα πορεία της προανάκρισης, πάντως, έχει αποκλειστεί μια εγκληματική ενέργεια με κίνητρα ρατσιστικά.

Αρχικώς, αιωρείτο μια σχρετική υποψία επειδή στο ισόγειο του κτηρίου φιλοξενείται τουρκικό πολιτιστικό σωματείο, με αποστολή του την διεύρυνση των σχέσεων με την Γερμανία.

Παρεμβαίνοντας η πυροσβεστική κατάφερε από έναν εξώστη να απεγκλωβίσει με την σκάλα τρείς ακόμα ενοίκους του ιδίου διαμερίσματος (γιαγιά, θείος, ένα κορίτσι).

Οι ζωές τους, παρά τις πυκνές αναθυμιάσεις που εισέπνευσαν επί ώρα, δεν διατρέχει κίνδυνο αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο πατέρας ήταν απών την ώρα του δράματος. Το μικρότερο από τα θανόντα παιδιά είχε, μόλις, κλείσει τους έξι μήνες.

Ο εντοπισμός από τις γερμανικές αρχές τον Νοέμβριο προ δύο ετών τριών νεο-ναζί, που είναι ύποπτοι για την δολοφονία εννέα μεταναστών ( οι οκτώ τουρκικής καταγωγής) τα έτη από το 2000 έως και το 2006, έχουν αναζωπυρώσει τους φόβους στην τουρκική κοινότητα των τριών εκατομμυρίων στο γερμανικό έδαφος.

Οι τρείς νεοναζί είχαν συστήσει την "Εθνικοσοσιαλιστική μυστική οργάνωση". Η δίκη τους πρόκειται να ξεκινήσει στο μέσον Απριλίου φέτος, στο Μόναχο.

http://www.newsit.gr

Απίστευτο: 8χρονο αγοράκι παντρεύτηκε 61 ετών γυναίκα!



Ο Sanele Masilela, 8 ετών, από τη Νότιο Αφρική, παντρεύτηκε την Helen Shabangu, 61 ετών και μητέρα 5 παιδιών...

Σύμφωνα με τη μητέρα του μικρού παιδιού, ο  Sanele αναγκάστηκε να παντρευτεί λόγω της επιθυμίας του παππού του να τον δει παντρεμένο πριν πεθάνει.

Μάλιστα όπως οι γονείς λένε ο γάμος δεν έχει νομική ισχύ παρά μόνο πνευματική. Ο Sanele αγαπάει πολύ την 61χρονη Helen και δε θα μπορούσε να παντρευτεί κάποια άλλη. Βέβαια, δηλώνει πως όταν μεγαλώσει θα παντρευτεί κάποια κοπέλα της ηλικίας του γιατί η συγκεκριμένη κυρία είναι πολύ μεγάλη γι'αυτόν.




Ο Justin Bieber επιτίθεται σε παπαράτσι, ενώ ο σωματοφύλακάς του τον κρατά



Την χειρότερη περίοδο της ζωής του φαίνεται ότι περνά ο 19 ετών ποπ σταρ. Νέο break down.
Λίγες ώρες μετά την κατάρρευσή του στα παρασκήνια της συναυλίας του στο Λονδίνο, όταν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο Justin Bieber εξοργισμένος επιτίθεται σε παπαράτσι.
Φωτογραφίες, αλλά και βίντεο δείχνουν τον 19 ετών ποπ σταρ να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να συγκρατείται από τον σωματοφύλακά του ώστε να μην ορμήξει στους φωτογράφους. Όπως ακούγεται ο Bieber ανταποκρίνεται σε προσβολές κάποιου, λέγοντάς του θα σε σπάσω στο ξύλο (σε πολύ ευγενική μετάφραση).
Στο twitter έδειχνε μετανιωμένος και απλογητικός, γράφοντας ότι άφησε τους παπαράτσι να του βγάλουν τον... καλύτερό του εαυτό για εκείνους. Ότι είναι δύσκολο να έχεις συνέχεια απέναντί σου κάμερα και ότι είναι απλά άνθρωπος...


Πραγματικά είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον μόλις 19 ετών ποπ σταρ Justin, καθώς πρόσφατα χαρακτήρισε τα γενέθλιά του ως τα χειρότερα της ζωής του, τα άκουσε από την Olivia Wilde για τον τρόπο που ντύνεται, εξόργισε θαυμαστές και γονείς που άργησε δύο ώρες στη συναυλία του και στη συνέχεια κατέρρευσε στα παρασκήνια αυτής.

Φήμες λένε ότι η δισκογραφική εταιρεία του τού τράβηξε το αυτί να συμμαζευτεί.

Ο τσακωμός δυο φίλων οδήγησε στην πυρπόληση 100 σπιτιών



Πάνω απο 3.000 εξοργισμένοι μουσουλμάνοι εισέβαλαν σε χριστιανική γειτονιά στη Λαχόρη του Πακιστάν και έβαλαν φωτιές σε σπίτια.

Μια έντονη συζήτηση για τη θρησκεία ανάμεσα σε δύο φίλους που είχαν μεθύσει ήταν αυτή που προκάλεσε ένα σοβαρό επεισόδιο χθες Σάββατο στη Λαχόρη του Πακιστάν, κατά το οποίο μουσουλμάνοι πυρπόλησαν περισσότερα από 100 σπίτια που ανήκαν σε χριστιανούς, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες.

Περισσότεροι από 3.000 εξοργισμένοι μουσουλμάνοι εισέβαλαν στην Τζόζεφ Κόλονι, μια χριστιανική γειτονιά της Λαχόρης (ανατολικά), μετά τη σύλληψη ενός χριστιανού που κατηγορείται ότι είχε κάνει τρεις μέρες νωρίτερα βλάσφημα σχόλια κατά του προφήτη Μωάμεθ.

Από το βίαιο επεισόδιο δεν προκλήθηκαν θύματα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε 60 πρόσωπα που θεωρούνται ύποπτα για συμμετοχή στις βιαιότητες και ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη του Πουντζάμπ υποσχέθηκε ότι οι υπεύθυνοι θα παραπεμφθούν στο αρμόδιο για υποθέσεις τρομοκρατίας δικαστήριο.

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός


Ανήμερα των 88ων γενεθλίων του, ο Ολυμπιακός έκανε «πάρτι» στο Καραϊσκάκη, και με τρία γκολ κατάφερε να «ράψει» το 4ο αστέρι της φανέλας του. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στην επικράτησή τους, αφού από νωρίς βρέθηκαν σε θέση οδηγού, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να σημειώνει δύο γκολ, στην επανεμφάνισή του στο φαληρικό γήπεδο.
Ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» σημείωσε το 1-0 για την ομάδα του στο 14ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Τζεμπούρ, ο οποίος βρήκε τον συμπαίκτη του αμαρκάριστο μπροστά στην εστία του Κωνσταντόπουλου. Ο αγώνας εξελίχθηκε χωρίς κάτι το σπουδαίο από τις δύο ομάδες, με το σφύριγμα για τη λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει τους «Πειραιώτες» μπροστά με ένα γκολ.
Στην επανάληψη, ο κόσμος… αφύπνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχθηκαν πίεση από την Ένωση, ωστόσο ο Παπαδόπουλος ηρέμησε τα πνεύματα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (πάλι με κεφαλιά) στο 56ο λεπτό.
Το γκολ αυτό σήμανε ουσιαστικά και το τέλος του αγώνα, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ότι θέλουν από εκεί και πέρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 62’, ήταν η σειρά του Αμπντούν να γραφεί στον πίνακα των σκόρερ, αφού πλάσαρε ψύχραιμα την εστία των φιλοξενούμενων, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Τζεμπούρ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να… κλέψει τη νίκη στα Πηγάδια, αφού με γκολ του Γεωργίου στο 68ο λεπτό, επικράτησε της SKODA Ξάνθης με 1-0. Οι γηπεδούχοι, που είχαν την κατοχή της μπάλας και το μεγαλύτερο μερίδιο των ευκαιριών σε όλον τον αγώνα, δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος, με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει ότι η ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες δέχεται τα γκολ. Με τη νίκη τους αυτή, οι Γιαννιώτες κατάφεραν να φτάσουν ξανά τον Παναθηναϊκό στους 35 βαθμούς, παραμένοντας ζωντανοί στο κυνήγι της πέμπτης θέσης και του εισιτηρίου εισόδου στα play-off.
Στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης έπαιξε… ποδόσφαιρο μετά από πολύ καιρό, και με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Γιαννιώτα, που σημείωσε 2 γκολ, επικράτησε του Λεβαδειακού με 4-0. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, όταν μόλις στο 2’, ο πάντα επικίνδυνος σε στημένες φάσεις Κοέλιο σηκώθηκε ψηλά στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και σημείωσε το 1-0 για την ομάδα του. Οι «κιτρινόμαυροι», στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο τους, δεν επαναπαύτηκαν στο προβάδισμά τους και συνέχισαν να επιδιώκουν την επίτευξη τερμάτων, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να «πονοκεφαλιάσουν» την άμυνα των φιλοξενούμενων.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, με τον Άρη να σημειώνει δεύτερο γκολ, όταν ο Γιαννιώτας αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σέντρα του Μανώλη Παπαστεριανού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 64’, ύστερα από όμορφη μπαλιά του Τάτου, που σημείωσε το 4-0 για την ομάδα του 13 λεπτά αργότερα, με σουτ στην κίνηση, ύστερα από ασίστ του Αγκάνθο.
Στη μάχη για τη σωτηρία, ΟΦΗ και Βέροια έμειναν στη λευκή ισοπαλία, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν χώρους προκειμένου να φανούν απειλητικές. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, διαμαρτύρονται για πέναλτι, καθώς ο Ιωαννίδης ανέτρεψε καθαρά τον Γεωργιάδη στη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή Αμπάρκιολη να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί κανονικά.

http://www.koolnews.gr

Απίστευτο! Έτσι είναι σήμερα ο γνωστός Χλαπάτσας από το "Της Ελλάδος τα παιδιά" [φώτο]


Ο κατά κόσμον Δημήτρης Φραγκιόγλου σήμερα είναι αγνώριστος, τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή, ενώ ...δεν κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα βήματα στο χώρο της υποκριτικής.



fwnazw.gr


Παραλίγο να χάσουν τα παιδιά τους επειδή τα φωτογράφισαν στο μπάνιο!



Ένα ζευγάρι από την Αριζόνα κινδύνεψε να χάσει την επιμέλεια των παιδιών του επειδή ένας υπερ-ευαίσθητος υπάλληλος φωτογραφείου θεώρησε πoρνογραφικές τις φωτογραφίες των δύο κοριτσιών με τα μπουρνούζια τους! 

Η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το 2008 όταν η οικογένεια Ντιμάρι έκανε διακοπές στο Σαν Ντιέγκο. Οι γονείς έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με μία αναλογική μηχανή και έδωσαν τα φιλμ για εμφάνιση σε φωτογραφείο γνωστού πολυκαταστήματος. 

Ο υπάλληλος είδε ανάμεσα στις φωτογραφίες και κάποιες στις οποίες τα τρία κοριτσάκια των Ντιμάρι ήταν στην μπανιέρα ή φορούσαν τα μπουρνούζια τους. Ο υπάλληλος ειδοποίησε την αστυνομία και κατήγγειλε το ζευγάρι για παιδική πoρνογραφία!

Οι δικαστές πήραν στα σοβαρά την καταγγελία και αφαίρεσαν από τους Ντιμάρι την επιμέλεια των παιδιών! Φυσικά το ζευγάρι επιδόθηκε σε έναν ανηλεή δικαστικό αγώνα και εν τέλει δικαιώθηκαν, αφού χρειάστηκε να δαπανήσουν 75.000 δολάρια σε δικηγόρους! 

Τώρα, το ζευγάρι κινείται πλέον δικαστικά εναντίον του πολυκαταστήματος, κατηγορώντας τη διεύθυνσή του για ψυχική οδύνη.

Ο Ηλίθιος και πανηλίθιος επιστρέφουν 20 χρόνια μετά!


Ο Jim Carrey είχε απογοητεύσει τους θαυμαστές του πέρσι, όταν ανακοίνωσε ότι δε σκοπεύει να συμμετέχει σε sequel της ταινίας "Ηλίθιος και πανηλίθιος" που προβλήθηκε το 1994 και απέκτησε εκατομμύρια fan σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τώρα, όπως διαβάζουμε στο AccessHollywood, ο Carrey λέει ότι θα συμμετάσχει στο sequel της ταινίας, αν και ακόμα δεν έχουν προγραμματιστεί τα γυρίσματα.

“Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω γυρίσματα” είπε ο ίδιος στο E! News .
"Υπάρχει σενάριο. Έχει πλάκα! Ο Jeff (Daniels) κι εγώ είμαστε έτοιμοι!”...

Εν αναμονή λοιπόν, για τη νέα ταινία και τις καινούριες περιπέτειες του αχτύπητου δίδυμου!

Η φωτό της Σκορδά που ο Λιάγκας θα ήθελε να εξαφανίσει!!!


Όχι τόσο λαμπερή-φταίει το χρώμα των μαλλιών- μικρότερη και με άλλο μακιγιάζ η... Φαίη Σκορδά κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση της Θεσσαλονίκης..Μπορεί να είναι καστανή και όχι ξανθιά, μπορεί να έχει ένα άλλο λουκ… όμως σε ότι αφορά το μήκος της φούστας… αυτό παραμένει ίδιο!

Η Φαίη στο tv 100 πριν από δέκα χρόνια ταράζει τους τηλεθεατές!

Με το που κάθεται στον καναπέ η φούστα σχεδόν εξαφανίζεται και τα καλλίγραμμα πόδια της προβάλλουν το πλατό!

Αυτά τότε γιατί με το που εγκαταστάθηκε στο Alter έγινε πλατινέ ξανθιά και… απέκτησε άλλο στυλ .


ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Οι πιο συχνές δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι άνδρες για να αποφύγουν το σeξ



Μια δικαιολογία που παραδοσιακά ανήκει στις γυναίκες χρησιμοποιεί το 20% των ανδρών για να αποφύγει το σεξ, σύμφωνα με τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας.


Η έρευνα αυτή που είδε το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα με αφορμή τη μετάδοση του πρώτου τηλεοπτικού σποτ στη Μεγάλη Βρετανία που δείχνει τη σχέση ανάμεσα στην πίεση και στη στυτική δυσλειτουργία.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα:

Το 60 % των ανδρών έχουν πει σύντροφό τους είναι πολύ κουρασμένοι για να κάνουν σεξ
Το 47% είπαν σύντροφό τους ότι δεν έχουν διάθεση για σεξ
Το 20% έχουν χρησιμοποιήσει σαν δικαιολογία τον πονοκέφαλο
Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι είναι πολύ απασχολημένοι γιατί βλέπουν τηλεόραση ή παίζουν Call Of Duty, ενώ άλλοι κατηγόρησαν ακόμη και τον καιρό για τη χαμηλή τους λίμπιντο.

Οπως προκύπτει από την ίδια έρευνα το ένα τέταρτο των ανδρών που έλαβαν μέρος στην έρευνα παραδέχθηκαν ότι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ το 7% αυτό δήλωσαν πως αισθάνονται πως δεν έχουν στύση ποτέ ξανά πια.

Ανησυχητικό είναι και το στοιχείου που δείχνει ότι μόλις το 16% των γυναικών έχει αντιληφθεί ότι ο σύντροφός τους έχει επηρεαστεί από το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον γιατρό Τομ Μπρετ «η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να επηρεάσει κάθε άνθρωπο σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής του». Ωστόσο, αυτό, όπως επισημαίνει δεν θα πρέπει να σημάνει και το τέλος της σεξουαλικής τους ζωής.

Μάλιστα εφιστά την προσοχή των ανδρών λέγοντας πως η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να εμφανιστεί ως σύμπτωμα ενός πιο σοβαρού αδιάγνωστου προβλήματος υγείας όπως ο διαβήτης ή κάποια καρδιακή πάθηση.

http://www.dete.gr

Τα Ρούχα δείχνουν τι σόι Γυναίκα είναι...



Ποιος μπορεί να σου πει τι σημαίνει όταν μια γυναίκα φοράει ένα καυτό μίνι; Λογικά μια γυναίκα. 

Η κλινική ψυχολόγος, Dr Jennifer Baumgartner που έχει ερευνήσει πολύ το θέμα εμφάνιση λέει: "Τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα της και τις πιο κρυφές της σκέψεις". Και προσθέτει πως οι σκέψεις και τα συναισθήματά της φανερώνονται ολόγυμνα μπροστά μας αν ρίξουμε μια ματιά στην... ντουλάπα της.

Η Dr Jennifer Baumgartner, η οποία είναι επίσης ενδυματολογική σύμβουλος, έγραψε ένα βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί με τίτλο: «You Are What You Wear: What Your Clothes Reveal About You» (Είσαι ό,τι φοράς: Τι αποκαλύπτουν τα ρούχα σου για σένα).

Στο βιβλίο λοιπόν αναφέρεται ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να φορούν ρούχα τα οποία αφήνουν να αποκαλύπτεται γυμνό μεγάλο μέρος του στήθους τους, έχουν ισχυρή προσωπικότητα, τους αρέσει να έχουν εκείνες τον έλεγχο του παιχνιδιού και βεβαίως θέλουν να τραβάνε την προσοχή.

Οταν μια νεαρή κοπέλα επιλέγει να φορέσει μια μίνι φούστα, το κάνει μόνο για να τραβήξει την προσοχή, ενώ αν την φορέσει μια ώριμη γυναίκα σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι άρχισε να μεγαλώνει.

Οσο για τις γυναίκες που φορτώνονται με κοσμήματα, η 34χρονη ψυχολόγος αναφέρει ότι αυτή η συμπεριφορά φανερώνει ανασφάλεια και ενδεχομένως οικονομικές δυσκολίες.

Για τις γυναίκες που κουμπώνουν το πουκάμισο μέχρι επάνω ή δεν φορούν καθόλου ντεκολτέ αναφέρει ότι στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι «θηλυκότητα σημαίνει αδυναμία», ενώ τα ψηλά τακούνια δείχνουν γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.


Σπυροπούλου: Με απέρριψαν από την εκπομπή της Μενεγάκη


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποφάσισε να μιλήσει για τις απορρίψεις που έχει δεχθεί, μέχρι στιγμής, στην επαγγελματική της ζωή. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις που Νότη Σφακιανάκη, στις οποίες ανέφερε πως ο Παντελής Παντελίδης είχε περάσει από οντισιόν για να συμμετέχει στο σχήμα του, αλλά τελικά, δεν «κόπηκε», η ΤV persona, είπε πως και εκείνη έχει ζήσει κάτι αντίστοιχο με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Έτσι, στο σαλόνι της εκπομπής «Μες στην τρελή χαρά» είπε: «Αυτό έχει συμβεί σε πολλούς. Πόσοι άνθρωποι έχουν περάσει από οντισιόν; Εγώ στην εκπομπή της Ελένης της Μενεγάκη είχα περάσει από πόσα δοκιμαστικά και δεν με είχε πάρει άλλη χρονιά. Και όταν με πρωτοείδε, της το είπα, ότι είχα ξανάρθει και δεν με είχαν πάρει. Θέλω να σου πω ότι πολλές φορές συμβαίνουν αυτά».

http://www.koolnews.gr

Είναι 89 ετών και δείτε τι κάνει



Αυτή είναι η Αμερικανίδα Μάργκαρετ Χάγκερτι, από το Μόκσβιλ της Βόρειας Καρολίνα, η οποία παρά το 89 της χρόνια έχει οργώσει τον πλανήτη… τρέχοντας!
Η «σούπερ γιαγιά»- μαραθωνοδρόμος είναι η μοναδική γυναίκα που στην ηλικία της έχει τρέξει σε μαραθώνιους και στις πέντε ηπείρους συμπεριλαμβανομένης και της Ανταρκτικής!

Συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί στο μαραθώνιο της Αθήνας , στου Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, στο μαραθώνιο του Σινικού τείχους στην Κίνα, στο Everest Challenge, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, σε αυτόν της Ουάσιγκτον και πολλούς άλλους ακόμη.

Όλα ξεκίνησαν «εντελώς τυχαία» αποκαλύπτει η ίδια. Στα 64 της απευθύνθηκε σε μια σε κλινική για να διακόψει το κάπνισμα . Εκεί τη συμβούλευσαν να σταματήσει να καπνίζει και να βγει έξω και να κινείται. Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να τρέχει!

Παράλληλα ασχολείται  σε καθημερινή βάση με το γκολφ, το κολύμπι και την ποδηλασία!

πηγή:www.star.gr

Δείτε πως είναι πραγματικά ο Τονη Σφηνος! Θα πάθεις πλάκα όταν δεις ποιος είναι! [βίντεο]




Μπορεί να έχει γίνει γνωστός ως Τόνης Σφήνος, αλλά η καριέρα του ξεκίνησε πιο νωρίς, όταν πρωταγωνιστούσε στη 
διαφήμιση της Vodafone. Φαινόταν ότι είχε άστρο!!!


Μια 41χρονη Ελληνίδα έχει κλέψει τις καρδιές των Τούρκων!


Με μια 41χρονη Ελληνίδα, τη Φανή, γυναίκα του πάμπλουτο Ουνάλ Αϊσάλ, που είναι πρόεδρος της Γαλατασαράι, του πιο δημοφιλούς ποδοσφαιρικού συλλόγου της χώρας, ασχολείται όλη η Τουρκία. 

Η πανέξυπνη και κοινωνική Ελληνίδα, έχει κλέψει τις καρδιές των Τούρκων...

Οι φίλοι της την περιγράφουν ως ομιλητική, αυθόρμητη και ιδιαίτερα ζεστό άνθρωπο. Όπως λένε χαρακτηριστικά: «Η Φανή νοιάζεται, συντρέχει τους φίλους της και πάντα είναι πρόθυμη να τους ακούσει και να δώσει τη συμβουλή της. Το κυριότερο όμως είναι ότι και μετά τον γάμο της με τον Ουνάλ δεν απομακρύνθηκε από τις φιλίες που είχε πριν».

Βουτσάς: Να κάνουμε επανάσταση!


Δεν το πιστεύεις ότι σε αυτή την ηλικία εκπέμπει τόση ζωντάνια. Χείμαρρος!

Μιλάει ασταμάτητα και δεν φλυαρεί. Δείχνει ενημερωμένος, έχει άποψη και όρεξη για δουλειά και ζωή. Ο Κώστας Βουτσάς συνεχίζει ύστερα από 65 χρόνια καριέρας να χαρίζει γέλιο, να είναι ενεργός και να εκπλήσσει ευχάριστα τον θεατή αλλά και τον συνομιλητή του.

Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

- Τι θα λέγατε λοιπόν τώρα για την κρίση
«Ότι πρέπει να γίνει επανάσταση. Πολλοί λένε “κουράγιο”. Τι κουράγιο; Επανάσταση! Μας κυβερνούν υπάλληλοι της Μέρκελ. Προχθές μάλιστα στεναχωρέθηκα με αυτό που συνέβη στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Φώναζαν στον Γιώργο Παπανδρέου “Να τος, να τος ο πρωθυπουργός”!».

-Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε τον κ. Παπανδρέου;
«Δεν θα του μιλούσα καθόλου, θα έφευγα. Αν πήγαινε να με χαιρετήσει θα γυρνούσα την πλάτη μου και θα έφευγα. Να τον γιαουρτώσω δεν γίνεται. Αυτά τα κάνουν ανώνυμοι. Έφερε την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση, συνέβησαν πράγματα που θα πρέπει να τα σκεφτεί σοβαρά ο Έλληνας».

-Για όλα φταίει ο Παπανδρέου;
«Όχι βέβαια. Οι πολιτικοί φυσικά έχουν ευθύνη, αλλά φταίμε κι εμείς που γίναμε ξαφνικά πάμπλουτοι. Δάνεια, διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, σεξοδάνεια... Κάναμε το κορόιδο, μας ενδιέφερε μόνο πως θα περάσουμε καλά».

- Εσείς τα κάνατε αυτά; 
«Φυσικά. Πως δεν το έκανα; Ζητώ “συγγνώμη” από τα νέα παιδιά γιατί εγώ είμαι η αιτία που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η δική μου γενιά και η παρακάτω είμαστε η αιτία που καταντήσαμε έτσι. Οι κόρες μου και ο γιος που μεγάλωσα είναι όλοι στο εξωτερικό. Τα νέα παιδιά φεύγουν έξω για να σωθούν. Θα σας πω το εξής: Πήγαν κάποιοι φίλοι στη Βουλγαρία, έφαγαν, ήπιαν και έδωσαν 5 ευρώ. Δεν φταίμε εμείς; Έχουμε μεγάλη διαφθορά. Είμαστε το πιο διεφθαρμένο κράτος του κόσμου. Υπάλληλοι που παίρνουν 1.000 ευρώ τον μήνα έχουν βίλες. Όπου και να πας πληρώνεις για να εξυπηρετηθείς. Σου έλεγαν οι πολιτικοί “ψήφισέ μας για να σε διορίσω”. Αν είναι δυνατόν να έχουμε τόσους δημοσίους υπαλλήλους... Πέσαμε στον ορυμαγδό της ευδαιμονίας. Πριν από χρόνια θυμάμαι ότι η Αθήνα γύρω στις 1.30 ήταν άδεια. Στις 5.30 τα ξημερώματα γέμιζαν οι δρόμοι απ’ όλους όσοι έβγαιναν από τα μπουζούκια. Δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις».

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Τέτοια βάρκα δεν ξανάδατε ούτε στα όνειρα σας! (φώτο)


Τέτοια βάρκα δεν ξανάδατε ούτε στα όνειρα σας!

Στην Ινδονησία όλα γίνονται.


Δεν συμφωνείτε;

Ήταν τελικά η μικρή Μαντλίν το κοριτσάκι που ζούσε στην Κύπρο;


Ένταλμα σύλληψης θα εκδοθεί  για το ζευγάρι, με το όποιο ζούσε η μικρή που μοιάζει στην αγνοούμενη Μαντλίν ενώ, ειδοποιήθηκαν όλα τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.

Μια δήλωση ενός άντρα πριν από ένα περίπου μήνα, ξαναέφερε στο φως την υπόθεσης της απαγωγής της μικρής Μάντιν από την Πορτογαλία το 2007 που συγκλόνισε όλο τον κόσμο, λέγοντας ότι «το κοριτσάκι αυτό ζούσε διπλά από το σπίτι μου στην Αγία Νάπα».

Οι έρευνες της αστυνομίας στην Κύπρο ήταν εντατικές , χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού όπως αποκαλύφθηκε, η οικογένεια των Βρετανών, έφυγε από την Κύπρο, χωρίς ωστόσο να δώσει στίγμα στις μέχρι τώρα εκκλήσεις της Αστυνομίας στη Κύπρο όσο και της Interpol.

http://www.newsit.gr

Ξεπουλάει τα πάντα ο Πιστόριους για να γλιτώσει τη φυλακή


Ο Όσκαρ Πιστόριους αναγκάζεται να πουλήσει την ακίνητη περιουσία του και το μερίδιό του σε άλογα αγώνων, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τον στενό του φιλικό κύκλο, προκειμένου να εξασφαλίσει τους καλύτερους δικηγόρους και χρήματα για τα δικαστικά έξοδα ώστε να μείνει εκτός φυλακής για τον φόνο της αγαπημένης του Ρίβα Στέενκαμπ.
Ήδη το ποσό της εγγύησης ήταν αρκετά υψηλό και ανάγκασε τον Παραολυμπιονίκη να πουλήσει το μερίδιό του σ’ ένα από τα άλογά του, τον Tiger Canyon, ενώ ετοιμάζεται να πουλήσει και μέρος της ακίνητης περιουσίας του.
Ο Mike Azzi, τον οποίο ο Πιστόριους αποκαλεί «Θείε Μάικ» τόνισε στην εφημερίδα «Sunday People»: «Μιλήσαμε για ένα ή δύο από τα άλογα. Μου ζήτησε να βρω άτομα να πουλήσω εκ μέρους του καθώς πλέον δεν έχει κανένα εισόδημα. Ξεπουλάει όλη την περιουσία του και τα ακίνητά του καθώς πρέπει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα».
Το BBC θα προβάλει ένα ντοκιμαντέρ , με τίτλο «Όσκαρ Πιστόριους: Τι συνέβη πραγματικά» στο οποίο διατυπώνονται διάφοροι ισχυρισμοί. Σύμφωνα με έναν από αυτούς, τη στιγμή της σύλληψής του ένας αστυνομικός φέρεται να του είπε «θα μπορούσες να πας φυλακή για πολύ καιρό Όσκαρ» κι εκείνος λέγεται ότι απάντησε «θα επιβιώσω. Πάντα νικάω».
Σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης, ο αθλητής πλήρωσε 83.500 ευρώ και του απαγορεύτηκε να επιστρέψει σπίτι του, τον τόπο του εγκλήματος.

http://www.koolnews.gr

Το δηλητήριο της μέλισσας καταστρέφει τον ιό HIV!


Ελπίδες ακόμα και για την εξάλειψη του AIDS δημιουργεί η νέα αυτή ανακάλυψη!

Μία ουσία που εντοπίστηκε στο δηλητήριο της μέλισσας, η μελιτίνη, καταστρέφει τον ιό HIV, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Οι γιατροί του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, όπου διεξάγονται οι συγκεκριμένες έρευνες, υποστηρίζουν ότι εφόσον η ουσία αυτή αποδειχθεί πραγματικά αποτελεσματική, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ενός τζελ που θα εμποδίζει την μετάδοση του ιού κατά τη σεξουαλική επαφή.

Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζουν οι επιστήμονες, ο φονικός ιός θα αντιμετωπιστεί ριζικά, αφού ουσιαστικά θα εμποδίζεται η αρχική μόλυνση.

Σημειώνεται ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σήμερα για την αντιμετώπιση του AIDS, απλώς καθυστερούν τον πολλαπλασιασμό του ιού μέσα στον οργανισμό.


Οι ουλές προδίδουν τις πλαστικές επεμβάσεις των stars

Τι κι αν πολλοί celebrities δεν παραδέχονται τις πλαστικές που έχουν κάνει; Οι ουλές τους… άλλα «λένε». Για την ακρίβεια, βγάζουν μάτι, μιας και οι τομές δεν κρύβονται εύκολα.







Ξεκινάμε με την Christina Aguilera, που ποτέ δεν παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική στήθους, αλλά με το που σήκωσε το χεράκι της, έκανε μπαμ η τομή κάτω από τη μασχάλη.


Συνεχίζουμε με την ηθοποιό Vera Farmiga, που εθεάθη να βγαίνει από τον πλαστικό της, με μια περίεργη ουλή στη μύτη.Η ίδια επέμενε πως απλά έπεσε και χτύπησε, μόνο που παλαιότερες φωτογραφίες της, την δείχνουν με… μεγαλύτερη μύτη!


Η Tara Reid από την άλλη, την έκανε την κοιλιοπλαστική της, αλλά τουλάχιστον, όταν βγήκαν οι φώτο-πειστήριο το παραδέχτηκε.


Δείτε εδώ την Halle Berry, που επίσης όπως όλα δείχνουν έχει υποκύψει στο νυστέρι του πλαστικού για να κάνει προσθετική στήθους. Μόνο που κι εκείνη, χρειάστηκε να σηκώσει το χέρι της για να το καταλάβουμε, μιας και ποτέ δεν το παραδέχτηκε.


Η Janice Dickinson από την άλλη, έχει κάνει τόσες πλαστικές, που πλέον δεν φοβάται να δείξει τις ουλές της.


Συνεχίζουμε με την Kate Gosselin, που μετά από οχτώ παιδιά, μια κοιλιοπλαστική τη δικαιούται. Δεν νομίζετε;


Τέλος, η Katie Price, είναι «πλαστική» από πάνω μέχρι κάτω. Εδώ σας δείχνουμε τ΄ «απομεινάρια» της πλαστικής στήθους που έκανε.


Πηγή: Star.gr

Ανέκδοτο:Το ταμπόν


Κλείνουν φυλακή ένα Γερμανό, ένα Γάλλο και ένα Πόντιο(Παπαγεωργόπουλο) ισόβια.
 Αποφασίζουν να τους χώσουν σε ένα μπουντρούμι
 και να μην έχουν επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο για όλη τους τη ζωή.

 Τους επιτρέπουν όμως να πάρουν από ένα αντικείμενο, δικιάς τους επιλογής.

 Διαλέγει λοιπόν ο Γερμανός ένα σκάκι.
 "Μ΄αυτό θα περνάω τον καιρό μου είναι παιχνίδι που δεν το βαριέσαι ποτέ.."
 Ο Γάλλος διαλέγει μια τράπουλα.
 "Μ΄αυτή μπορείς να παίξεις όχι ένα αλλά πολλά διαφορετικά
 παιχνίδια και εγώ τα ξέρω όλα. Σίγουρα θα είμαι απασχολημένος για πολλά 
 χρόνια".

 Διαλέγει και ο Πόντιος (Παπαγεωργόπουλος) ένα κουτί tampon.
 "Καλά ρε του λένε οι άλλοι 2 τι θα κάνεις με αυτό; Χαζός είσαι;
 Και τους απαντάει ο Πόντιος (Παπαγεωργόπουλος) "Τι θα κάνω μ΄αυτό;
 Διαβάστε εδώ τι γράφει..

 "Μπορείτε να κάνετε ιππασία, κολύμβηση, ορειβασία, θαλάσσια σπορ"...

Έξι επαγγέλματα που ευτυχώς εξαφανίστηκαν



Οι αιώνες περνούν, οι εποχές αλλάζουν, ωστόσο οι δυσκολίες στην εξεύρεση εργασίας δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν. Και η ανεργία πάντα θα αναγκάζει κάποιους να αναζητούν επαγγελματικό καταφύγιο σε δυσάρεστες ή περίεργες εργασίες, τις οποίες κανείς δεν θέλει να τις κάνει. Πηγαίνοντας ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο θα ανακαλύψουμε τέτοια παράξενα επαγγέλματα, τα περισσότερα από τα οποία ευτυχώς έχουν εκλείψει, όπως:

Αφυπνιστής (Αγγλία και Ιρλανδία, εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης): Πολύ πριν γίνουν προσιτά και αξιόπιστα τα ρολόγια που κουδουνίζουν, ο άνθρωπος – ξυπνητήρι είχε καθήκον να ξυπνάει τον κόσμο το πρωί για να πιάσει δουλειά στις βιομηχανίες. Χρησιμοποιώντας ως εργαλείο ένα μακρύ, ελαφρύ ραβδί (συνήθως από μπαμπού) χτυπούσε επίμονα τα τζάμια των σπιτιών των εργατών, μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο πελάτης-εργαζόμενος είχε ξυπνήσει. Κι όλος ο κόπος για λίγες πέννες την εβδομάδα. Το ερώτημα είναι, ο αφυπνιστής πώς ξυπνούσε;
Διώκτης σκυλιών (Ευρώπη, 16ος-19ος αιώνας): Υπάλληλος της τοπικής εκκλησίας, ο διώκτης με το μαστίγιο αναλάμβανε να διώχνει τα απείθαρχα οικόσιτα σκυλιά που συνόδευαν τους φιλόζωους – εκκλησιαζομένους. Όσα από αυτά αναστάτωναν τη θεία λειτουργία, απομακρύνονταν με μεγάλες ξύλινες λαβίδες. Ο διώκτης άρπαζε με αυτές το σκυλί και το έβγαζε δια της βίας έξω από τον ναό. Η αμοιβή του συχνά καταχωρούνταν στα λογιστικά βιβλία της εκκλησίας.
Υπηρέτης της τουαλέτας (Αγγλία, 15ος αιώνας ): Όταν η αυτού μεγαλειότης πήγαινε στην τουαλέτα για την ανάγκη του, κάποιος έπρεπε να περιμένει υπομονετικά δίπλα του για να τον σκουπίσει και να καθαρίσει τη βασιλική λεκάνη. Οι βασιλείς ανέθεταν το… αξιοζήλευτο αυτό καθήκον σε γόνους ευγενών και εύπορων οικογενειών, οι οποίοι σταδιακά αναλάμβαναν και χρέη έμπιστου γραμματέα απολαμβάνοντας υψηλό κοινωνικό κύρος. Άρα, η φράση «Πάω εκεί όπου ακόμα και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος του» μάλλον δεν ευσταθεί. Ίσως περισσότερο στέκει η λαϊκή σοφία: «Για να ανέβεις κοινωνικά, πρέπει να αναμιχθείς με τα σκ…».
Τροφοδότες της υδραύλου (από την αρχαία Ελλάδα έως το Βυζάντιο): Η ύδραυλος (ή ύδραυλις) ήταν ένα δημοφιλέστατο πνευστό μουσικό όργανο (πρόδρομος του εκκλησιαστικού οργάνου), που λειτουργούσε με συνδυασμό νερού και πεπιεσμένου αέρα. Όσο ο χειριστής του οργάνου πατούσε τα πλήκτρα, έφηβοι ή δούλοι φρόντιζαν για την παραγωγή του αέρα ανεβοκατεβάζοντας τα φυσερά. Προφανώς επρόκειτο για εποχιακή απασχόληση, μιας και η ύδραυλος χρησιμοποιούνταν στα θεάματα του ιπποδρόμου και για την εκτέλεση στρατιωτικής μουσικής.
Νεροτρίφτης (ρωμαϊκή εποχή): Τα μάλλινα και τα βαμβακερά υφάσματα ήθελαν από τότε την περιποίησή τους, για να παραμείνουν καθαρά και αφράτα. Ο σκλάβος (συνήθως) που αναλάμβανε την υπηρεσία του καθαριστηρίου για τα ρούχα δούλευε βυθισμένος μέχρι τον αστράγαλο μέσα σε μια γούρνα γεμάτη με ούρα και υφάσματα. Τα ούρα εκείνη τη εποχή έπαιζαν τον ρόλο του απορρυπαντικού. Ονομάζονταν «μπουγάδα», ήταν ιδιαίτερα πολύτιμα και φορολογούνταν. Καθόλου παράξενο, αφού τα αμμωνιακά άλατα βοηθούν στον καθαρισμό και τη λεύκανση των υφασμάτων.
Γραφέας για κατάρες (ρωμαϊκή εποχή). Το επάγγελμα είχε εξασφαλισμένη πελατεία: Πλήθη «καλοκάγαθων» Ρωμαίων συνέρρεαν σε ναούς και βωμούς για να καταθέσουν τη δική τους γραπτή κατάρα. Ο υπομονετικός γραφέας ήταν εκεί μέρα-νύχτα στην υπηρεσία του κοινού, για να σκαλίσει επάνω σε ένα λεπτό φύλλο από μαλακό μόλυβδο τη λεπτομερή κατάρα που επιθυμούσε ο πελάτης. Στη συνέχεια το πλακίδιο με το ανάθεμα καρφωνόταν επάνω στον βωμό ή τον τοίχο του ναού.  

ΠΗΓΗ: Golden Magazine

Η χρεωκοπημένη... πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας


Ένταλμα κατάσχεσης σε χρεωκοπημένη... πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας!

Οι «σπηλιές του Αλαντίν» κρύβουν μέσα τους κοσμήματα, έργα Tέχνης, δερμάτινα είδη και πανάκριβα ρούχα, συνολικής αξίας τουλάχιστον 12 εκατομμυρίων ευρώ, που θα πρέπει να εκποιηθούν ώστε να δοθούν τα χρήματα στους δικαιούχους.

Η πολυτελής ζωή και η απίστευτη λίστα χρεών της πρώην συζύγου του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και υπουργού Εσωτερικών, Nayef bin Abdul Aziz Al Saud ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιούνιο, ήρθε στο φως όταν πιάστηκε πέρυσι «στα πράσα» και με τις αποσκευές ανά χείρας, έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο Shangri-La, όπου διέμενε, αφήνοντας πίσω της απλήρωτο λογαριασμό αξίας 6.000.000 ευρώ!

Η πριγκίπισσα Maha, είχε εντοπιστεί ξημερώματα από το προσωπικό του 5άστερου ξενοδοχείου, ενώ προσπαθούσε να το σκάσει μαζί με την πολυμελή συνοδεία της που αριθμούσε 60 άτομα! Μάλιστα σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, η πριγκιπική κουστωδία είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο για έξι μήνες καταλαμβάνοντας έναν ολόκληρο όροφο. Παρόλο που οι υπάλληλοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η πριγκίπισσα, η οποία είχε αποπεμφθεί από το σύζυγό της, δε συνελήφθη αφού απολάμβανε τη διπλωματική ασυλία. Μετά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου εκπρόσωπος του ξενοδοχείου Shangri-La δήλωσε ικανοποιημένος!

Ωστόσο, φαίνεται ότι μέσα στις αποθήκες είναι κρυμμένα πανάκριβα είδη από τουλάχιστον 30 καταστήματα της γαλλικής πρωτεύουσας. Θύμα της και ο ιδιοκτήτης της «αλυσίδας» ένδυσης «Key Largo», Jacky Giami, που επίσης προσέφυγε δικαστικά κατά της πριγκίπισσας, για τη μη εξόφληση 114.800 ευρώ, που αντιστοιχούν σε αγορές πολυτελών ρούχων. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σήμερα ο ίδιος, η πριγκίπισσα και οι συγγενείς της λεηλάτησαν στην κυριολεξία το κατάστημά του το 2009.

Ανάμεσα στους έξι Γάλλους πιστωτές που κινήθηκαν νομικά εναντίον της και η εταιρείας Cinquième Etoile, η οποία παρέχει λιμουζίνες και άλλες υπηρεσίες για τους υπερ-πλούσιους επισκέπτες του Παρισιού. «Καθημερινά διαθέταμε περίπου 30 αυτοκίνητα για την πριγκίπισσα και τη συνοδεία της», δήλωσε ο εκπρόσωπός της στην εφημερίδα, Le Parisien. «Περιμένουμε ακόμη την πληρωμή... »!

Η πριγκίπισσα κάνοντας χρήση της διπλωματικής ασυλίας της αρνήθηκε να προσλάβει δικηγόρο για να απαντήσει στις κατηγορίες εναντίον της.

Read more: http://www.newsbomb.gr


ΣΟΚ! Μοντέλο σκοτώνει κουτάβι σε φωτογραφική επίδειξη!



Τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφική επίδειξη στην οποία φαίνεται ένα μοντέλο να σκοτώνει ένα κουτάβι!

Υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα ψεύτικο φωτορεπορτάζ, καθώς αδυνατούν να πιστέψουν πως υπάρχουν τέτοια ανθρωπόμορφα κτήνη που κάνουν τέτοιες πράξεις και τις φωτογραφίζουν κιόλας!

Μακάρι να έχουν δίκιο, αν και ακόμη και να συμβαίνει αυτό, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν να βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες!

Το νεαρό μοντέλο στις φωτογραφίες φαίνεται να ρίχνει από ύψος το μικρό σκυλάκι και αφού αυτό σκοτώθηκε από την πτώση, η φωτογράφιση συνεχίζεται, με το μοντέλο να χαμογελάει διαστροφικά στο άψυχο σώμα και να το πατάει με το παπούτσι της!







Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger