Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

VIDEO: Δείτε τον πύθωνα που μπορεί να ανοίγει πόρτες!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013


Μοιάζει απίστευτο αλλά όπως θα δείτε στο video, είναι πραγματικότητα: ο πύθωνας μπορεί να ανοίγει την πόρτα.

Ο ιδιοκτήτης του, τον έκλεισε σε ένα δωμάτιο, έκλεισε την πόρτα και με την κάμερα στο χέρι περίμενε.

Το τεράστιο φίδι βγαίνει από το δωμάτιο λίγη ώρα μετά και "εισπράττει" τα εύσημα του αφεντικού του.

EΠΙΤΕΛΟΥΣ: Μάθε τι κάνουν οι Ιάπωνες και ΔΕΝ παχαίνουν!(Απίστευτη Συμβουλή)


Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Ιάπωνες παρουσιάζουν το υψηλότερο ποσοστό μακροζωίας, μιας και έχουν από τα χαμηλότερα ποσοστά παχυσαρκίας παγκοσμίως.

Το μυστικό της διατροφής βρίσκεται στη μέθοδο με την ονομασία «hara hachi bu», η οποία σημαίνει να τρως μέχρι να νιώσεις 80% πλήρης.

Σύμφωνα με έρευνες, σε εκείνο το σημείο, το στομάχι είναι 100% γεμάτο, παρά το γεγονός ότι ο εγκέφαλος δεν το έχει καταλάβει ακόμα.

Τα tips της μεθόδου:

- Προσπαθήστε να μασάτε το φαγητό σας 20 φορές πριν το καταπιείτε.

- Να τρώτε αργά και ήρεμα, ώστε να διευκολύνετε τον εγκέφαλό σας να καταλάβει πότε το στομάχι είναι γεμάτο.

Το πάθος του ζευγαριού έχει γίνει εφιάλτης για μια ολόκληρη γειτονιά!


Τα ευτράπελα στη γειτονιά ξεκίνησαν όταν έσφιξαν οι ζέστες...

Στο ξενύχτι το έχουν ρίξει κάτοικοι στον Υδατόπυργο της Πρέβεζας αφού δεν μπορούν να κλείσουν μάτι όλη τη νύχτα από τις φωνές θερμόαιμου ζευγαριού. Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν, προφανώς όταν άρχισαν οι ζέστες, το ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με ανοιχτά παράθυρα και πολλές φορές στο μπαλκόνι, με αποτέλεσμα οι φωνές να ταράζουν την νυχτερινή γαλήνη και μαζί τους γείτονες.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί έχουν βγει στα μπαλκόνια τους προσπαθώντας να καταλάβουν από που προέρχεται ο θόρυβος. Ακόμα και οι φωνές για «πιο ήσυχα – δεν μπορούμε να κοιμηθούμε – έχουμε και μικρά παιδιά» δεν απέδωσαν…


Ανέκδοτο: Ο ρατσιστής βοσκός…

Πάει ένας δημοσιογράφος σε ένα βοσκό και τον ρωτάει:
-Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις για ένα ρεπορτάζ.
-Πολύ ευχαρίστως.Πείτε μου.
-Πόση χλόη τρώνε ημερησίως τα πρόβατά σας?
-Τα άσπρα ή τα μαύρα?
-Τα άσπρα.
-Τα άσπρα τρώνε περίπου 20 κιλά χλόη.
-Και τα μαύρα?
-Και τα μαύρα περίπου 20 κιλά τρώνε.
-Να ρωτήσω κάτι άλλο.Πόσο νερό πίνουν?
-Τα άσπρα ή τα μαύρα?
-Τα άσπρα!
-Aυτές τις μέρες τα άσπρα λόγω ζέστης πίνουν πολύ.Περίπου 40 λίτρα.
-Και τα μαύρα?
-Και αυτά λόγω ζέστης πίνουν πολύ.Περίπου 40 λίτρα και αυτά.
Ο δημοσιογράφος τσαντίζεται και τον ρωτάει:
-Το καλοκαίρι όταν τα κουρεύετε,πόσα κιλά μαλλί βγάζουν?
-Τα άσπρα ή τα μαύρα?
-Τα άσπρα γαμώτο!
-Τα άσπρα βγάζουν περίπου 200 κιλά.
-Και τα μαύρα?
-Και τα μαύρα περίπου 200 κιλά.
-Γιατί το κάνεις αυτό? Aφού και τα μαύρα και τα άσπρα τα ίδια κάνουν!
-Γιατί τα άσπρα είναι δικά μου!
-Και τα μαύρα?
-Και τα μαύρα δικά μου είναι !!!

Τραγούδι θα παίζεται ασταμάτητα για 640 χρόνια!


Φέρει τον τίτλο «As Slow As Possible» και συνθέτης είναι ο John Cage, ενώ παίζεται από το 2001 στην εκκλησία Sankt Burchardi Church της Γερμανίας μέσω ενός εντυπωσιακού μουσικού οργάνου, δημιουργία του συνθέτη, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί η εκτέλεση το 2640! Το τραγούδι γράφτηκε για να είναι το πιο αργό στον κόσμο, αφού τα μουσικά όργανα μπορούν να παίζουν ένα κομμάτι ασταμάτητα αρκεί να υπάρχει η ανάλογη συντήρηση.

Ο συνθέτης δημιούργησε τη μελωδία το 1985, όπως και το συγκεκριμένο μοσικό όργανο ειδικά γι’ αυτό το σκοπό. Αυτό αποτελείται από σωλήνες και χορδές, οι οποίες απαιτούν ένα μόνο κούρδισμα που κρατά από έναν μήνα έως έναν χρόνο. Μετά το θάνατο του Cage τα ηνία παρέλαβαν συνεργάτες του, οι οποίοι φροντίζουν να συντηρούν το διαρκές παίξιμο, ενώ πλήθος επισκεπτών συρρέουν στην εκκλησία για να θαυμάσουν οπτικά αλλά και ακουστικά το θέαμα.

 perierga.gr

ΦΡΙΚΗ πέρα από κάθε λογική..: Μητέρα ενθάρρυνε τον φίλο της να βιάσει το μόλις 4 μηνών κοριτσάκι της!

Μια μητέρα από το Μιζούρι των ΗΠΑ αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες καθώς παρότρυνε τον φίλο της να βιάσει το μόλις 4 μηνών κοριτσάκι της!

Η Jessica Lynn Howell γνώριζε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ότι ο σύντροφός της Jordan Lafayette Prince, ήταν καταδικασμένος για κακοποίηση παιδιών και του επέτρεψε να μείνει μόνος του με την κόρη της.

Ο εισαγγελέας είπε μάλιστα ότι η μητέρα ήταν μαζί με τον άνδρα όταν εκείνος βίασε και στραγγάλισε το 4 μηνών κοριτσάκι τον περασμένο Δεκέμβριο...

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν ενοχοποιητικά μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού.

Ο Prince έχει ήδη καταδικαστεί για τον βιασμό και το φόνου του μωρού.

Η Howell κρατείται μέχρι το τέλος της δίκης στη φυλακή, με εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων.

Ρολόι θα μετρά το χρόνο για 10.000 χρόνια!


Η Long Now Foundation είναι μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που δημιούργησε ο Brian Eno ως πρόκληση απέναντι στους περιορισμούς που θέτει ο χρόνος στα ανθρώπινα επιτεύγματα. Δημιούργημα της οργάνωσης είναι ένα ρολόι, θαμμένο βαθιά σε ένα βουνό του Τέξας, το οποίο θα μετράει το χρόνο για τα επόμενα 10.000 χρόνια. Το ρολόι θα βρίσκεται πίσω από μια πόρτα από νεφρίτη, μετά από μια σπειροειδή σκάλα λαξευμένη μέσα στο βράχο και θα λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής, ακολουθώντας το ρυθμό μιας μελωδίας που έχει συνθέσει ο Eno.

Κι όλα αυτά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή παραδοσιακά εργαλεία που απειλούνται από τη φθορά. Μεταλλικές ράβδοι θα διαστέλλονται και θα συστέλλονται αξιοποιώντας τις έντονες ημερήσιες μεταβολές της θερμοκρασίας στην έρημο, συνεχίζοντας το μέτρημα. Το ρολόι θα αυτορυθμίζεται ανάλογα με τον ημερήσιο κύκλο, οπότε θα λειτουργεί με τον αστρονομικό χρόνο όσο ο ήλιος συνεχίζει να λάμπει – ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποι εξακολουθούν να επιβιώνουν πάνω στη γη. Η ιδέα ξεκίνησε το 1995 και ζητάει τη χρηματική υποστήριξη όσων ενδιαφέρονται να πραγματοποιηθεί. Ο στόχος είναι τα 495.000 δολάρια και μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί 172.655.

ΟΗΕ: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί ως ανθρώπινη ασπίδα παιδιά από τα Παλαιστινιακά εδάφη

Φρίκη προκαλούν οι καταγγελίες του ΟΗΕ για τα δεινά που υφίστανται από το Ισραήλ παιδιά από τα Παλαιστινιακά εδάφη. Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπόκεινται σε βασανιστήρια και χρησιμοποιούνται ακόμη και ως ανθρώπινη ασπίδα.

Στην έκθεσή της έπειτα από δεκαετή εξέταση, έως το 2012, η Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Παιδιού καταγγέλλει πως οι αρχές αρνούνται τακτικά στα παιδιά από την Γάζα και την Δυτική Οχθη την εγγραφή της γέννησής τους στα μητρώα και την πρόσβασή τους στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, σε αξιοπρεπή σχολεία και σε καθαρό νερό.

Ακόμη χειρότερα, κάνουν λόγο για συλλήψεις παιδιών Παλαιστινίων από τον ισραηλινό στρατό και την αστυνομία, οι οποίοι τα υποβάλλουν σε ταπεινωτική μεταχείριση, βασανιστήρια και τα ανακρίνουν στα εβραϊκά- γλώσσα που δεν γνωρίζουν- αναγκάζοντάς τα να υπογράψουν ομολογίες.

Η έκθεση αναγνωρίζει τις ανησυχίες του Ισραήλ για την εθνική ασφάλεια και επισημαίνει ότι παιδιά και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης εξακολουθούν να σκοτώνονται και να τραυματίζονται, αν και οι περισσότερες απώλειες είναι μικροί Παλαιστίνιοι.

Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά συλλαμβάνονται με την κατηγορία της ρίψης πετρών, κάτι που μπορεί να τους στοιχίσει έως και 20 χρόνια φυλάκισης, ενώ σύμφωνα με την επιτροπή οι Ισραηλινοί στρατιώτες συχνά παραδέχονται πως πρόκειται για αυθαίρετες συλλήψεις.

Στη διάρκεια της δεκαετούς έρευνας, 18 ειδικοί της οργάνωσης εξέτασαν αν το Ισραήλ συμμορφώνεται με μια συνθήκη του 1990. Κατέληξαν πως σε αυτή την περίοδο αυτή 7.000 παιδιά Παλαιστινίων ηλικίας 12-17 ετών, έχουν συλληφθεί, ανακριθεί και κρατηθεί. Πολλά οδηγούνται ενώπιον στρατοδικείων με αλυσίδες στα πόδια και χειροπέδες, ενώ κάποιοι νέοι κρατούνται στην απομόνωση, ορισμένες φορές για μήνες, σύμφωνα με την έκθεση.

Σε αυτήν εκφράζεται βαθιά ανησυχία διότι «χρησιμοποιούνται συνεχώς μικροί Παλαιστίνιοι ως ανθρώπινες ασπίδες και ως πληροφοριοδότες». Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν χρησιμοποιήσει μικρούς Παλαιστίνιους για να μπουν αυτοί μέσα σε ενδεχομένως επικίνδυνα κτίρια πριν από τους ίδιους και για να στέκονται μπροστά από στρατιωτικά οχήματα για να αποτρέπουν την ρίψη πετρών, προστίθεται στην έκθεση.

«Σχεδόν όλοι αυτοί που χρησιμοποίησαν παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες και ως πληροφοριοδότες εξακολουθούν να μην έχουν τιμωρηθεί, ενώ στους στρατιώτες που καταδικάστηκαν επειδή εξανάγκασαν υπό την απειλή όπλου ένα 9χρονο παιδί να ψάξει τσάντες, οι οποίες πιστευόταν ότι περιείχαν εκρηκτικά, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών με αναστολή και υποβιβάστηκαν», υπογραμμίζουν οι συντάκτες της έκθεσης.

http://www.iefimerida.gr/

Τελωνειακοί υπάλληλοι ανακάλυψαν μακάβριο φορτίο(ΦΩΤΟ)


Το θέαμα αυτό μόνο αποστροφή μπορεί να προκαλέσει είτε αυτοαποκαλείται κανείς φιλόζωος είτε όχι.

Τελωνειακοί υπάλληλοι στην Κίνα έχουν εντοπίσει 213 πατούσες αρκούδας, τις οποίες δύο Ρώσοι προσπάθησαν να περάσουν λαθραία στην περιοχή Manzhouli στη Μογγολία.

Τα αποτρόπαια… «λάφυρα» εντοπίστηκαν κρυμμένα στα ελαστικά του αυτοκινήτου τους σε έλεγχο που έγινε στα σύνορα με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τους Global Times, ανήκουν σε καφέ αρκούδες, που είναι προστατευμένο είδος στην Κίνα.

Τα κομμάτια… αρκούδας έχουν μεγάλη ζήτηση στην Κίνα, γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.

Το BBC αναφέρει ότι οι πατούσες αρκούδας αξίζουν 10 φορές περισσότερο στην Κίνα απ’ ό,τι στη Ρωσία. Το συγκεκριμένο φορτίο εκτιμάται ότι άξιζε 343.000 ευρώ.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι παρατήρησαν ότι οι δύο συλληφθέντες ήταν ανήσυχοι και κοιτούσαν συνεχώς το ρολόι τους. Έτσι αποφάσισαν να ελέγξουν το όχημα με ακτίνες Χ.




































Ο χρυσός των Ελλήνων στα χέρια των Κινέζων

Οι Kινέζοι αγοράζουν των χρυσό που πουλά κοψοχρονιάς ο Έλληνας πολίτης, στα διάφορα «ενεχυροδανειστήρια»  που ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια στης Ελληνικές γειτονιές τις οικονομικής κρίσεις.

Η αποκάλυψη είναι σοβαρή και στηρίζεται σε επίσημα έγγραφα Ευρωπαϊκών Υπηρεσιών ανάμεσα τους και Ελληνικές, και βέβαια καταρρίπτουν το μύθο τις Γερμανίας, όσων αφορά στην καταλήξη του Ελληνικού Χρυσού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΥΠ έπειτα από έρευνες και συλλογή πληροφοριών που πραγματοποίησε διαπίστωσε πως απλά η Γερμανία είναι ο διαμετακομιστικός σταθμός τους Ελληνικού χρυσού οποίος καταλήγει σχεδόν στο σύνολο του στα Κινεζικά κρατικά χρηματοκιβώτια.

Πρόκειται για μια επίσης καλοσχεδιασμένη επιχείρηση των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών το οποίο εάν συνεχιστεί με αυτή την ένταση τότε σε μικρο χρονικό διάστημα η Κίνα θα έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο απόθεμα χρυσού που θα τις επιτρέπει να κάνει καίριες κινήσεις στο Διεθνές οικονομικό “status”.

Η αποκάλυψη
Οι Ελληνικές Υπηρεσίες, ανάμεσα τους και η ΕΥΠ, τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκαν επισταμένα με την λειτουργία των διάφορων ενεχυροδανειστηρίων, τα οποία μεσούσης τις κρίσης, άρχισαν να ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια στης γειτονιές των μεγάλων αστικών κέντρων τις χώρας.

Έπειτα από τις τρεις συλλήψεις Γερμανών υπηκόων τόσο το 2012 όσο και το 2013, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος οι οποίοι με αδιαφανείς διαδικασίες προσπάθησαν να βγάλουν από την Ελλάδα, μεγάλες ποσότητες Χρυσού αλλά και ασημιού, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως η χώρα υποδοχής είναι η Γερμανία.

Ωστόσο αυτός ο «μύθος» γρήγορα κατέρρευσε και μάλιστα στους σκοτεινούς διαδρόμους των Μυστικών Υπηρεσιών, όχι μόνο τις Γηραιάς Ηπείρου αλλά και τις Ασίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, έπειτα από έγγραφο που έστειλαν Ελληνικές Υπηρεσίες σε αντίστοιχες Ευρωπαϊκές, βρέθηκαν μπροστά σε μια σοβαρή αποκάλυψη.

Οι Υπηρεσίες τις Γηραιάς Ηπείρου παρακολούθησαν την διαδρομή, όχι μόνο του Ελληνικού Χρυσού αλλά και των υπολοίπων κρατών τις Ε.Ε. με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε συγκεκριμένα, όσο και συγκλονιστικά συμπεράσματα.

Εταιρείες που εδρεύουν στην Γερμανία και τα «νήματα» τους κινούν από το παρασκήνιο Κινέζοι, αγοράζουν χρυσό σε καλές τιμές και τα εξάγουν στην Κίνα.

«Πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών. Είναι η ποιο αθόρυβη Υπηρεσία του κόσμου με τις πλέον σκοτεινές και μυστικές διαδικασίες», λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος, οποίος γνωρίζει πολλή καλά το «κόσμο τις σιωπής», όπως λένε στην γλώσσα τους οι πράκτορες τις Μυστικές Υπηρεσίες.

Ο ίδιος άνθρωπος μας εξηγεί, πως οι Κινέζοι ακολούθησαν ένα παλιό σχέδιο που είχε βάλει σε εφαρμογή η Μυστική τους Υπηρεσία και αφορούσε στην εμπορική διείσδυση Κινέζων μεταναστών στης μικροοικονομίες των Ευρωπαϊκών Κρατών.

Τα μικρά κινεζικά κατάστημα που είχαν κατακλύσει της Ελληνικές γειτονιές με φθηνά ρούχα και μικροαντικείμενα κατά την διάρκεια τις δεκαετίας του 1990, δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά ένα καλοστημένο σχέδιο των Κινεζικών Μυστικών Υπηρεσιών με την επωνυμία «Τίγρης».

Βέβαια όλα αυτά τα μαγαζάκια, αποτελούν πια μακρινό παρελθόν πλην όμως ο τελικός σκοπός του σχεδίου «τίγρης» επετεύχθη και δεν ήταν άλλο από το άνοιγμα των εμπορικών συναλλαγών με τις χώρες του Δυτικού κόσμου.

Οι Κινέζοι μαγαζάτορες τις δεκαετίας του 1990, είναι πια εμπορικοί αντιπρόσωποι μεγάλων Κινεζικών Εταιρειών που εξάγουν κατά εκατοντάδες πια τα προϊόντα τους στης Δυτικές αγορές.

Ακριβώς το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και με το χρυσό, τόσο των Ελληνικό, όσο και των Ευρωπαϊκό. Εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση στο Νότο τις Ευρώπης με αποτέλεσμα να αγοράζουν πλάκες χρυσού σε συμφέρουσες για τους ίδιους τιμές.

Έτσι, σταδιακά στο μέλλον θα φθάσει η Κίνα να είναι η πρώτη χώρα σε απόθεμα χρυσού και κατά συνέπεια να είναι σε θέση να χειραγωγεί την παγκόσμια οικονομία, η οποία στηρίζεται σε δυο βασικούς πυλώνες: «απόθεμα χρυσού και απόθεμα πετρελαίου.»

newsbomb

Ένας γάτος... υποψήφιος για δήμαρχος!


Μια υποψηφιότητα που σίγουρα κάνει τη διαφορά! Ένας γάτος κατεβαίνει για δήμαρχος στην πολιτεία Βερακρούζ στο Μεξικό και μάλιστα η κίνηση έχει μεγάλη απήχηση.

Η επιλογή του γάτου, δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς η λέξη “αρουραίοι” χρησιμοποιείται ευρέως στη χώρα για να περιγράψει τους διεφθαρμένους πολιτικούς και έτσι πρόκειται για μια... ειρωνική απάντηση των δυσαρεστημένων πολιτών. 

Το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του “γάτου Μόρις” είναι “έχετε βαρεθεί να ψηφίζετε αρουραίους;” και ήδη έχει μαζέψει 110.000 “like” στο Facebook, πολύ περισσότερα από τους άλλους ψηφοφόρους των δημαρχιακών εκλογών του Ιουλίου.

http://www.newsit.gr/

Αδιανόητο: Ποδοπατήθηκαν στην Κίνα για να δουν τον Μπέκαμ!

Στο Πανεπιστήμιο Τόντζι της Σανγκάης βρέθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ως πρεσβευτής του κινεζικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και το τι έγινε δεν περιγράφεται!

Πάνω από 1000 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Πανεπιστήμιο για να τον υποδεχτούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου κι ακολούθησε χάος!

Όταν άνοιξαν οι πύλες του Πανεπιστημίου για να περάσει η λιμουζίνα στην οποία επιβιβαζόταν ο Μπέκαμ, ο κόσμος άρχισε να σπρώχνει με αποτέλεσμα να ποδοπατήσει ο ένας τον άλλον!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, δύο άνδρες ιδιωτικής ασφαλείας και ένας ξένος φοιτητής (δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή η εθνικότητά του)!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ η εκδήλωση αναγκαστικά ακυρώθηκε!









ΔΕΙΤΕ Ποιο είναι το πιο περίεργο 'νεκροταφείο' του κόσμου;(PHOTOS)


Πρόκειται για κάτι που φαίνεται ακόμα και από το διάστημα...Ο λόγος για το μεγαλύτερο «νεκροταφείο ελαστικών» στον κόσμο, το οποίο βρίσκεται στο Κουβέιτ και περιέχει πάνω από 7.000.000 μεταχειρισμένα ελαστικά.




πηγή:otherside.gr

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου της Τζούλιας Αλεξανδράτου [εικόνες]

H Τζούλια Αλεξανδράτου το πρωί της Πέμπτης άφησε για πάντα πίσω της την εργένικη ζωή. Σε μια λιτή τελετή στο δημαρχείο της Βιέννης  ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον καλό της Κρίστιαν Καρπόζηλο.

Τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook λίγο μετά το γάμο συνόδευσαν σχόλια που περιγράφουν τη χαρά της. «Μόλις παντρεύτηκα. Κλαίω από τη χαρά μου, η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή».

Στο πλευρό του ζευγαριού  βρέθηκαν λίγοι συγεννείς και φίλοι, ενώ εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στη Βιέννη και η μητέρα της Τζούλιας. Μάλιστα, το βράδυ πριν το γάμο, το μοντέλο, προτίμησε να το περάσει πίνοντας κοκτέιλς με τη μητέρα του.



http://www.iefimerida.gr/

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Ποζάρισαν σαν νιόπαντροι στα 4 κι είναι ακόμα μαζί στα 91!

Μια τρυφερή ιστορία ενός ζευγαριού που ήταν φίλοι από τα τέσσερα, παντρεύτηκαν στα 22 και στα 91 είναι ακόμα μαζί και ερωτευμένοι.

Ο Ron και η Eileen Everest από την Βρετανία δεν έχουν ζήσει ποτέ χωριστά. Γεννήθηκαν με ένα χρόνο διαφορά στο ίδιο νοσοκομείο από τον ίδιο γιατρό. Ήταν φίλοι από μικρά παιδιά. Στα 4 τους μάλιστα είχαν ποζάρει μαζί σα νύφη και γαμπρός για ένα τοπικό καρναβάλι.

Η σχέση τους μεγαλώνοντας εξελίχθηκε. Παντρεύτηκαν όταν ήταν 22 και 23 χρονών αντίστοιχα.

87 χρόνια μετά την φωτογραφία αυτή, είναι ακόμα μαζί και ερωτευμένοι και λένε πως δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τη ζωή ο ένας χωρίς τον άλλον.

Ποιος είπε πως το «κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» υπάρχει μόνο στα παραμύθια;

Από το kamarinia.gr

Σοκαριστικό Video: Πέταξε την ερωμένη του άντρα της στο γκρεμό!


Είδε τον άντρα της με άλλη γυναίκα και θόλωσε. Τόσο που δεν δίστασε να πετάξει την αντίζηλό της από το γκρεμό! Κυριολεκτικά...

Το απίστευτο video έρχεται από το Περού.

Όλα έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στην πόλη Αρεκίπα.

Ο σύζυγος μιλά με την ερωμένη του και ξαφνικά, από το πουθενά, εμφανίζεται η γυναίκα του. Εκείνος εξαφανίζεται διακριτικά και αφήνει τις δυο γυναίκες να λύσουν μόνες της διαφορές τους.

Μόνο που η ερωμένη δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά. Ήταν τόσο έξαλλη η σύζυγος, που την έριξε αμέσως στο έδαφος. Αλλά δεν της ήταν αρκετό. Την έσυρε στην άκρη του γκρεμού και την πέταξε κάτω!

Για καλή της τύχη, η ερωμένη γλίτωσε με μώλωπες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Το ύψος από το οποίο την έριξε η απατημένη σύζυγος ξεπερνά τα έξι μέτρα.



Λαρισαίος με εξώδικο στους Πρωταγωνιστές ζητά αγωγή 1 εκατομμυρίου ευρώ ! - Δείτε τι έγινε


Εξώδικο στον δημοσιογράφο Σταύρο Θεοδωράκη έστειλε Λαρισαίος δικηγόρος, ζητώντας του να αποκαταστήσει την ιστορική αξιοπρέπεια των Σαρακατσαναίων, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV BOX.

Μάλιστα, αν αυτό δεν γίνει, όπως γράφει στην επιστολή του ο κ. Στέλιος Σούρλας, θα προχωρήσει σε αγωγή, στην οποία θα ζητάει 1 εκ. ευρώ, ποσό που «θα εκχωρηθεί στην Πανελλήνια ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων».

Ο κ. Σούρλας αναφέρει στο εξώδικο: «Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρωταγωνιστές (στις 19 Μαΐου), φιλοξενήθηκε ο καθηγητής κ. Γραμματικάκης, ο οποίος σε μία ατυχή αναφορά του αποκάλεσε τους Σαρακατσαναίους ως «αβλαβείς βοσκούς», οι οποίοι μάλιστα «δεν εγνώριζαν καθόλου εάν υπήρχε το 1897 ελληνοτουρκικός πόλεμος», θίγοντας τοιουτοτρόπως βάναυσα το πατριωτικό τους συναίσθημα, καθότι εννόησε ότι ήσαν αμέτοχοι κατά τη διάρκεια του πολέμου αυτού και κατ' επέκταση στην προσπάθεια του Γένους να απελευθερωθεί από τον τουρκικό ζυγό».


Από παιδί - ήρωας έγινε... στυγερός δολοφόνος!


Ένας έφηβος από την Καλιφόρνια, ο οποίος πριν από 4 χρόνια είχε τιμηθεί από την πολιτεία για το γεγονός ότι είχε σώσει τη ζωή του πατέρα του, κατηγορείται τώρα για τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού την ώρα που κοιμόταν.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος Ντάνιελ Μαρς, ο οποίος σε ηλικία 12 ετών χαρακτηρίστηκε ως "παιδί - ήρωας" και τιμήθηκε από τον Ερυθρό Σταυρό για τη γρήγορη δράση του όταν ο πατέρας του έπαθε καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσε, πρόκειται να δικαστεί ως ενήλικας για τη δολοφονία του 87χρονου Τσιπ Νόρθαπ και της 76χρονης συζύγου του, Κλόντια Μόπιν.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο έφηβος πλέον Μαρς βασάνισε τα θύματα του, ενώ ο τρόπος με τον οποίο είχαν δολοφονηθεί περιγράφεται ως «ειδεχθής και διεφθαρμένος». Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τη δολοφονία των δύο άτυχων ηλικιωμένων.

Ο Μαρς αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, ενώ, σε περίπτωση που καταδικαστεί, ενδέχεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή.

directnews.gr

Είναι μόλις 21 ετών, γέννησε δύο φορές και έχει 11 παιδιά!

Η Νάιμα, 21 ετών από την Γάζα γέννησε πεντάδυμα έπειτα από φυσιολογική σύλληψη. Σας φαίνεται σπάνιο; 

 Η Νάιμα, στη προηγούμενη της γέννα, απέκτησε από φυσιολογική επίσης σύλληψη άλλα 6 παιδιά, οπότε τώρα με μόνο δύο εγκυμοσύνες, είναι πια μητέρα 11 παιδιών!

 «Στην πραγματικότητα δεν θέλω να γεννήσω άλλα παιδιά, αλλά αυτό που μου έτυχε και δεν μπορώ να το αλλάξω!», δήλωσε η Νάιμα ενώ συμπλήρωσε «με το που θηλάζω το ένα μωρό, ξυπνάει το επόμενο και μετά το άλλο και αυτό γίνεται συνέχεια. Το κεφάλι μου έχει ζαλιστεί. Το κλάμα δεν βοηθάει και αν ο Θεός θέλησε να μου δώσει τόσα παιδιά, τότε θα με βοηθήσει και να τα αναθρέψω…».

Ο καρπερός σύζυγος της Νάιμα και πατέρας των παιδιών, Ράαντ, όπως είναι λογικό ζορίζεται πολύ οικονομικά. Ο μισθός του από την δουλειά του είναι κάτι λιγότερο από 500 δολάρια και με τα μισά από αυτά πληρώνει λογαριασμούς. «Αυτό που απαιτείται από εμένα να κάνω, είναι πολύ περισσότερο από αυτό που μπορώ να δώσω», λέει ο Ράαντ, ο οποίος δήλωσε ότι κάθε μέρα ξοδεύει ένα μεγάλο ποσό των χρημάτων της οικογένειας για γάλα και πάνες.


Τσόμσκι: Οι εκλογές στην Ευρώπη δεν παίζουν πια κανένα ρόλο


Για «σταδιακή απώλεια της δημοκρατίας» στην Ευρώπη, ως συνέπεια της μετατόπισης του κέντρου βάρους «από πολιτική στην οικονομία» έκανε λόγο ο Νόαμ Τσόμσκι, μιλώντας σε εκδήλωση του Global Media Forum της Deutsche Welle στη Βόννη.

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, ο Αμερικανός φιλόσοφος εξήγησε ότι «η αντιπροσώπευση εξαντλείται -στην Ευρώπη προσφάτως ενώ στις ΗΠΑ σχεδόν εξ υπαρχής -στην εκπροσώπηση οικονομικών συμφερόντων. Μόλις του 1/10 του 1%, στην κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας, καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει. Αυτό σημαίνει πως καθορίζουν την πολιτική. Έτσι η δημοκρατία μετατρέπεται σε πλουτοκρατία», με συνέπεια, όπως είπε να παρατηρείται μία συνεχής «παρακμή των δικαιωμάτων των πολιτών».

Στις ευρωπαϊκές χώρες της κρίσης «οι εκλογές δεν παίζουν πια σχεδόν κανένα ρόλο, ακριβώς όπως και στις χώρες του Τρίτου Κόσμου που διοικούνται από διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας σκωπτικά πως «η ίδια η Ευρώπη επέλεξε να γίνει έτσι».

«Για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών το ζητούμενο είναι η εργασία. Για τους υπερεθνικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, όμως, το διακύβευμα έγκειται στη μείωση των ελλειμμάτων. Τα ελλείμματα διαμορφώνουν πλέον την πολιτική», συμπλήρωσε.

Ο Νόαμ Τσόμσκι παρατήρησε επίσης πως στις χώρες της κρίσης ήρθαν ξαφνικά στο προσκήνιο τα ασαφή όρια μεταξύ σύγχρονης αριστεράς και δεξιάς ως προς την κατάστρωση πολιτικών, ώστε οι βασικοί ιδεολογικοί διαχωρισμοί να καθίστανται πλέον δυσδιάκριτοι.

Ανέφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την Κύπρο, σημειώνοντας ότι η άρση των διαφορών και η σύγκλιση εν τέλει αριστεράς και δεξιάς έγκειται στο γεγονός ότι «οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεσμεύονται να ακολουθούν προγράμματα μακροοικονομικής φύσης, τα οποία θέτει η Κομισιόν».

Αυτό, όπως επεσήμανε, συνεπάγεται την επιλογή σκληρής λιτότητας και αύξησης των φόρων σε βάθος χρόνου, ανεξαρτήτως «πολιτικού χρώματος».

Ο αμερικανός διανοητής εξέφρασε τέλος την εκτίμηση πως οι χειρισμοί στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης είναι αποτυχημένοι και πως η αναγωγή τους στην αυθεντία διεθνών οργανισμών, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, είχε αρνητικές επιπτώσεις.

Πηγή tvxs

Kαταγγέλουν τον Λαζόπουλο-Συμπαρασταθήκαμε στην ΕΡΤ και μας απέλυσε


«O κ. Λαζόπουλος στάθηκε αλληλέγγυος στους, απολυμένους πια, εργαζομένους της ΕΡΤ την ίδια ώρα που απέλυε τους δικούς του εργαζόμενους επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ!»
Με αυτά τα λόγια οι απολυμένοι και οι απολυμένες της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αναφέρονται στην απομάκρυνσή τους από την τηλεοπτική εκπομπή, μετά το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης στον Alpha, το οποίο συνέπεσε με το λουκέτο στην ΕΡΤ. «Οταν στις 11 Ιουνίου έπεσαν πολύχρωμες μπάρες στην ΕΡΤ, οι πέντε ταξιθέτες / ταξιθέτριες της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αποφασίσαμε συλλογικά και ομόφωνα να συμμετάσχουμε στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΠΤΥΜ η ΠΟΕΣΥ και η ΕΤΙΤΑ» γράφουν, συμπληρώνοντας πως γνώριζαν ότι «δεν καλύπτονταν θεσμικά, αφού ανήκουν στο πλήθος των χιλιάδων ανασφάλιστων-αφανών εργατών».
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν την παραγωγή της εκπομπής και αποχώρησαν για το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής «σε ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης των απολυμένων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Οταν μια βδομάδα μετά επικοινώνησαν με την παραγωγή για να μάθουν αν θα βγει στον αέρα η εκπομπή, πληροφορήθηκαν, όπως λένε από τρίτους πως είχαν απολυθεί. Στην επιστολή τους υποστηρίζουν ακόμη πως «ο χώρος εργασίας» τους ήταν «μια αποθήκη» και η εργασία τους «ανασφάλιστη και μαύρη».
Τι απαντά ο Λάκης Λαζόπουλος
Ο Λάκης Λαζόπουλος διαψεύδει από την πλευρά του τις φήμες, που ήθελαν να έγιναν απολύσεις ταξιθετριών από το Αλ Τσαντίρι Νιούζ την προηγούμενη εβδομάδα , επειδή ανακοίνωσαν ότι θα απεργήσουν. Ο ηθοποιός γι’ αυτό το συμβάν είπε στο tvshow: « Την προηγούμενη Τρίτη είχαμε κανονίσει να βγούμε ζωντανά μέσω ΕΡΤ, μετά τη βίαιη διακοπή της λειτουργίας της. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό να γίνει. Ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει να έρχεται και στις 9 παρά δέκα μας ειδοποίησαν τρία άτομα ότι θα απεργήσουν. Κατά συνέπεια βρήκαμε άμεσα αντικαταστάτες προκειμένου να μην έχουμε προβλήματα με τον κόσμο που ήταν ήδη μέσα στις εγκαταστάσεις και έπρεπε να τακτοποιηθεί για να μην έχουμε ατυχήματα». Και πρόσθεσε: «Είναι γελοίο να μιλάνε για απολύσεις. Απολύσεις ανθρώπους ενώ μένει όλο κι όλο μια εκπομπή; Κανένας δεν απολύθηκε. Τέλος»
Πηγή: lifo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 20 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Αναλαμβάνετε δράση γιατί μπορεί ξαφνικά να σας πιάσει μια συναισθηματική κτητικότητα με όλους και όλα και ίσως να γίνετε καχύποπτοι ή ακόμα και ζηλιάρηδες. Επειδή έχετε εγωισμό δεν σας αρέσει να φαίνεται πως ακριβώς νιώθετε και ίσως να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά. Επειδή θέλετε να κυριαρχήσετε ακόμα και πάνω στους συνεργάτες σας ίσως να κάνετε πράγματα που να μην σας χαρακτηρίζουν. Πράγματα που δεν παρατηρούσατε θα τα δείτε τώρα και ίσως να είναι απελευθέρωση για σας να μπορέσετε να συγχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε μεν πάει στην πλευρά του άλλου αλλά δεν κρατάτε και τις καλύτερες αποστάσεις γιατί κύματα κυριαρχίας θα σας χαλάσουν την εικόνα. Ίσως να γίνετε πολύ αυστηροί και να τραβήξετε το χαλί κάτω ακόμα και από τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό βέβαια σίγουρα μπορεί να γίνει ακόμα και αν συνεργάζεστε και με Σκορπιό. Η μυστικοπάθεια είναι κυρίαρχο συναίσθημα και ίσως να μην ανοίξετε καθόλου τα χαρτιά σας ακόμα και σε πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Βέβαια υπάρχουν άτομα και κυρίως από την οικογένεια σας που σας στηρίζουν συνεχώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σίγουρα θα κάνετε ένα βήμα προς τα πίσω, αφού θα γυρίσετε στο παρελθόν και μπορεί να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα ένα πρόβλημα που σας απασχολεί και ίσως να εκδηλώσετε και την συναισθηματική σας κατάσταση πιο εύκολα. Ο συνδυασμός που καλείστε να κάνετε είναι μάλλον δύσκολος γιατί εσείς προτιμάτε τις συζητήσεις από τις συναισθηματικές αναφορές. Κυρίως η σχέση με έναν Σκορπιό που είναι μέσα στον εργασιακό σας χώρο σας προκαλεί μερικές φορές πίεση γιατί δεν ξέρετε ακριβώς πώς να συμπεριφερθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγνωρίζετε την αξία σας και δεν την διαπραγματεύεστε κυρίως με ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν σας και σας ταράζει. Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλετε τα πράγματα κάτω και θα τα ξαναστήσετε από την αρχή γιατί με αυτόν τον τρόπο θα είστε και εσείς περισσότερο γαλήνιοι. Θα διαπραγματευτείτε οτιδήποτε ακόμα και να σας πονάει με μια εσωτερική δύναμη. Είναι σημαντικό να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους γιατί έτσι και αλλιώς τώρα ξεκινάει μια περίοδος για σας που σίγουρα θα σας κάνει να αισιοδοξήσετε.

ΛΕΩΝ
Είστε κάπως στριμωγμένοι γιατί πρέπει να βγάλετε περισσότερο δουλειά αυτές τις ημέρες και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας περιορίζει την ελευθερία ή την προσωπική έκφραση. Το νιώθετε ότι αν πάτε κόντρα στο σύστημα, κυρίως με τους πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, θα δεσμευτείτε. Αν μετά πάει κάτι στραβά, θα το χρεωθείτε εσείς χωρίς να έχετε την άμεση ευθύνη. Για αυτό χαμηλώστε τώρα τους τόνους, φερθείτε διπλωματικά και αναθεωρήστε κάποιες ιδέες περί κυριαρχίας και εκμετάλλευσης. Τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει με τους δικούς σας ανθρώπους και μπορεί να ζορίζεστε ιδιαίτερα, κυρίως με Σκορπιό ή Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε μέσα στις προαπαιτούμενες συμφωνίες που είχατε υποσχεθεί πάνω στο θέμα μιας δουλειάς που σας απασχολεί. Η διαδικασία της επαφής με ένα πρόσωπο που είναι πολύ σημαντικό και για κάποιους λόγους είχατε διακόψει τώρα θα ξαναβγεί με άλλους όρους και άλλες συνθήκες, αρκεί να είστε έτοιμοι να κάνετε τις αλλαγές και είστε κατοχυρωμένοι. Η συνεργασία που έχετε πάνω σε ένα οικονομικό κομμάτι κινδυνεύει να χαθεί γιατί ίσως να την αφήσετε, αν συνεχίσουν οι έτεροι να μην κάνουν αυτά που είχατε προσυμφωνήσει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε μεγάλες αντοχές στο να διαπραγματεύεστε θέματα οικονομικά τα οποία όμως δεν γίνονται και με τον πιο εύκολο τρόπο. Προσπαθήστε πάντως με ό, τι μέσο σας έχει απομείνει να κλείσετε κάποια συμφωνία η οποία όμως στην τελική φαίνεται ότι δεν σας συμφέρει και περιέχει ένα κομμάτι συμβιβασμού και υποχώρησης. Οι έντονες επιθυμίες σας ίσως σας κάνουν να φανείτε περισσότερο κατακτητικοί από το κανονικό και κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Ιχθύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε επικεντρώσει την δύναμή σας και προσπαθείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο γιατί είναι σημαντικό να βάλετε μέσα από αυτόν τον τρόπο έναν στόχο πιο συγκεκριμένο με τον οποίο θα υπάρχει η ευκαιρία να αναδειχτεί το προσωπικό σας ταλέντο. Το ζητούμενο είναι να καταφέρετε να ενώσετε κάποιες δυνάμεις που σας δίνονται μέσω τρίτων προσώπων για την εξασφάλισή σας τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο. Δεν είναι εύκολος ο συνδυασμός γιατί ίσως να χρειάζεται να ανοίξετε τα χαρτιά σας και εσείς να μην μπορείτε να το κάνετε τόσο εύκολα. Ο Δίδυμος σίγουρα θα είναι ένας από αυτούς που θα σας προτρέψει να ανοιχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναλαμβάνετε ευθύνες αλλά χωρίς να το δείχνετε προς τους έξω και ίσως κάνετε μια μυστική συμφωνία με ένα πρόσωπο το οποίο κατά κάποιο τρόπο παίζει τον ρόλο του μεσάζοντα. Σίγουρα κρατάτε αποστάσεις σε θέματα που σας πονάνε και δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε εύκολα και ίσως να αφορούν σε μια σχέση που υπήρχε στο παρελθόν σας. Φίλοι από τα παλιά μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και θα διαπιστώσετε ότι τελικά υπάρχει μεγάλο δέσιμο μαζί τους. Ίσως να ψάξετε σήμερα πιο βαθιά την ουσία των πραγμάτων και φανούν τα εσώτερα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε δώσει πολλά πράγματα και ίσως να περιμένετε με κάποιο τρόπο να κερδίσετε κάτι από ένα πρόσωπο. Καλό είναι να μην προσδοκάτε σε ανταπόδοση γιατί αυτό σίγουρα θα σας πάει πίσω. Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα είναι όλες για θέματα οικονομικά και μπορεί να αναφερθείτε και σε μια συνεργασία η οποία θα σας δημιουργήσει προϋποθέσεις για οικονομική εξασφάλιση. Το αποτέλεσμα ενός ταξιδιού θα έχει άμεσα αποτελέσματα αρκεί εσείς να κάνετε κάποιους ελιγμούς. Ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας αλλά εσείς κρατάτε μεγάλες αποστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείτε ότι το να κρατάτε μέσα σας κομμάτια που έχουν να κάνουν με κάτι που σας πονάει αλλά σχετίζεται με την εξουσία, τον έλεγχο ή την οικονομική ανασφάλεια δεν σας εξυπηρετούν. Επειδή έχετε μέσα σας εσωτερική δύναμη, νιώθετε ότι θα τα καταφέρετε, αρκεί να μην εξαρτάστε από την γνώμη των άλλων. Οι οικονομικές καταστάσεις δημιουργούν μεγάλη ένταση και πιθανόν ανασφάλεια και ίσως κάνετε κινήσεις βεβιασμένες. Η πίεση που θα νιώσετε από έναν Σκορπιό θα είναι πιο εύκολο να την αποφορτίσετε, αν βγάλετε περισσότερο τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘYΕΣ
Η ερωτική σας δράση θα γίνει πιο βαθιά και περισσότερο ας πούμε ποιοτική γιατί θα αναζητήσετε την ουσία. Σίγουρα είστε σε φάση αναβάθμισης η οποία θα σας βοηθήσει να γεμίσετε κάποια κενά στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η πιθανή πίεση από ένα θέμα που σας απασχολεί σίγουρα μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη διάσπαση και ίσως χάσετε τελικά τον ακριβή στόχο σας. Καλό είναι να μην δεσμευτείτε με λόγια που βαραίνουν την κατάσταση γύρω σας.
Πηγή: astrology.gr

Σεκόγια-το ψηλότερο και το μεγαλύτερο δέντρο του κόσμου

Υπάρχουν τρία είδη γιγάντιων δέντρων "Redwood" στον κόσμο. 
Είναι η Σεκόγια (Sequoia) και η γιγάντια Σεκόγια (Sequoiadendron) που βρίσκονται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και η  Metasequoia (Dawn Redwood) στην Κίνα. Η σεκόγια και η γιγάντια Σεκόγια είναι τεράστια δέντρα, ενώ η Metasequoia μικρότερα. Η Metasequoia  είναι στην Κόκκινη Λίστα IUCN και θεωρείται άκρως απειλούμενο είδος.
Ανήκουν στην οικογένεια των Κυπαρισσιδών (υποοικογένεια Sequoioideae), που περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα και τα ψηλότερα δέντρα στον κόσμο. 
Αυτά τα δέντρα μπορούν να ζήσουν για πολλά χρόνια και κάποια από αυτά ζουν εκατοντάδες έως και χιλιάδες χρόνια. Στα δάση της Καλιφόρνιας υπάρχουν δέντρα που η ηλικία τους υπολογίζεται ότι φτάνει τα 3.500 χρόνια. Το ύψος τους φτάνει τα 135 μέτρα και η περίμετρος του κορμού τους τα 12-14 μέτρα. 
Απειλούνται όμως να εξαφανιστούν και οι κυριότερες αιτίες είναι οι πυρκαγιές, η υλοτομία, η ατμοσφαιρική ρύπανση. 
Φωτογραφία: Sverrir Mirdsson
Δύο δέντρα της οικογένειας αυτής έχουν τα ρεκόρ του ψηλότερου δέντρου και του μεγαλύτερου δέντρου στον κόσμο. 
Το ψηλότερο δέντρο στον κόσμο είναι μια Σεκόγια Sempervirens, που ονομάζεται Υπερίων (Hyperion Tree). Το δέντρο αυτό είναι μια παράκτια Σεκόγια, στη βόρεια Καλιφόρνια.
 
Έχει ύψος 115,61 μέτρα.  
Ανακαλύφθηκε στις 25 Αυγούστου 2006 σε μια απομακρυσμένη περιοχή του Εθνικού Δρυμού Redwood. Η ακριβής θέση του δεν έχει αποκαλυφθεί, για να μην διαταραχθεί το οικοσύστημα από τον ανθρώπινο παράγοντα. Εκτιμάται ότι ο όγκος του κορμού του είναι 502 κυβικά μέτρα και η ηλικία του φτάνει τα 700-800 χρόνια.
Φωτογραφία: Goldblattster
Το μεγαλύτερο δέντρο του κόσμου είναι μια γιγάντια Σεκόγια (Sequoiadendron), που ονομάζεται "Στρατηγός Σέρμαν" (General Sherman Tree). 
Έχει ύψος 83,8 μέτρα, ο όγκος του κορμού του είναι 1.487 κυβικά μέτρα και η διάμετρος στη βάση κορμού του, είναι 11,1 μέτρα.
 
Βρίσκεται στον Εθνικό Δρυμό Σεκόγια, στην Καλιφόρνια.  
Η ηλικία του υπολογίζεται ότι είναι μεταξύ 2.300-2.700 χρονών.




Ο χαραγμένος σταυρός έξω από το γραφείο του Γ. Παπανδρέου έκανε έξαλλο τον Μιχελογιαννάκη

Δεν ξαναμπαίνει στη Βουλή αν δεν διευθετηθεί το θέμα με το χαραγμένο σταυρό έξω από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου που "πατιέται και σφουγγαρίζεται" καταγγέλλει ο βουλευτής Ι. Μιχελογιαννάκης. Τι καταγγέλλει για τα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ.

Ο βουλευτής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, μετά την ομιλία του στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος σχετικά με το Εθνικό Κτηματολόγιο, κατήγγειλε :

1. Την πραγματοποίηση τηλεφωνημάτων σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ, τα οποία αφορούσαν σε πρόταση αποχώρησής τους από τον χώρο της ΕΡΤ και την πρόσληψή τους στο νέο φορέα.
2. Την ύπαρξη χαραγμένου σταυρού στην είσοδο του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, ο οποίος, όπως ανέφερε, «πατιέται και σφουγγαρίζεται», πράγμα που δεν τιμά κανέναν. 

Στη συζήτηση που είχε με την αντιπρόεδρο της Βουλής, κα Κόλλια, της τόνισε ότι δεν θα δεχτεί να ξαναμπεί στη Βουλή εάν δεν αποκατασταθεί το εν λόγω θέμα.  Η ίδια κάλεσε την τεχνική υπηρεσία της Βουλής για άμεση διευθέτηση.

http://www.newsit.gr/

H Αφγανή πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που έπαιρνε την κόρη της στις πτήσεις

Κάθε στοιχείο με το οποίο μπορεί να συστηθεί προκαλεί από μόνο του έκπληξη. Αφγανή εργαζόμενη και μάλιστα στην Πολεμική Αεροπορία. Οχι σε κάποιο διοικητικό πόστο, αλλά πιλότος. Αν όλα αυτά δεν φτάνουν για να εντυπωσιαστεί κανείς από την ιστορία της Λατίφα Ναμπιζάντα, είναι η γυναίκα που έπαιρνε μαζί στις πτήσεις της με το ελικόπτερο τη μικρή κόρη της.

Με την πορεία της η συγκεκριμένη γυναίκα έχει σπάσει πολλά από τα στερεότυπα που επικρατούν για το ασθενές φύλο στο Αφγανιστάν. Ηταν από τις πρώτες γυναίκες που έγιναν δεκτές στην Πολεμική αεροπορία της χώρας- μαζί με την αδερφή της που έχασε τη ζωή της στη γέννηση του πρώτου της παιδιού- κάνοντας πραγματικότητα αυτό που ονειρευόταν από μικρή: να πετάξει.

Αφού τις απέρριψε πολλές φορές, η Στρατιωτική σχολή του Αφγανιστάν αναγκάστηκε να αποδεχθεί τελικά τις δύο αδερφές το 1989. Η εκπαίδευση βέβαια δεν ήταν εύκολη, καθώς είχαν να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις για τις γυναίκες στη χώρα τους, αλλά και την επιθετική συμπεριφορά των συναδέλφων τους που έφτανα ακόμη και στο σημείο να τους πετούν πέτρες καθημερινά.

Το 1996, η κυριαρχία των Ταλιμπάν ανάγκασε την Λατίφα Ναμπιζάντα να φύγει από τη χώρα. Οταν το καθεστώς έπεσε, επέστρεψε στην Καμπούλ και κατευθύνθηκε απευθείας στην στρατιωτική βάση, ζητώντας να επιστρέψει στα καθήκοντά της, όπως και έγινε.

Η Αφγανή ήταν τόσο αποφασισμένη να αποδείξει στους συναδέλφους της πως άξιζε την ίση μεταχείριση, που έφτασε στο σημείο να κάνει πτήσεις ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, την οποία έκρυβε από τους ανωτέρους της.

Δεν έμεινε για πολύ καιρό στο έδαφος. Ούτε καν το γεγονός ότι δεν μπορούσε να αφήσει πουθενά τη λίγων μηνών Μαλαλάι δεν την σταμάτησε. Την έπαιρνε μαζί της στο ελικόπτερο! «Ουσιαστικά μεγάλωσε μέσα σε αυτό. Εκανε την πρώτη της πτήση όταν ήταν δύο μηνών», λέει η Ναμπιζάντα στο BBC.

«Στην αρχή κοιμόταν ήσυχα. Μεγαλώνοντας, άρχισε να κάθεται δίπλα μου στο πιλοτήριο. Οι Αμερικανοί συνάδελφοι μου έλεγαν πως αυτό ήταν επικίνδυνο, αλλά αυτή σκαρφάλωνε στα ρούχα μου και αρνιόταν να καθίσει στην καμπίνα. Οπότε δήλωνα στους συναδέλφους μου πως αν την έχω δίπλα μου, θα πετάω με μεγαλύτερη ασφάλεια», διηγείται η γυναίκα. Πλέον βέβαια η κόρη της δεν την ακολουθεί, καθώς πηγαίνει στο σχολείο. Αλλά ήδη η μικρή δηλώνει με σιγουριά το τι θα γίνει μεγαλώνοντας: πιλότος.

http://www.iefimerida.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger