Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα απίστευτα συνθήματα που είναι γραμμένα στις τουαλέτες της Αθήνας

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013


Είναι τόσο συχνό, που το έχουμε συνηθίσει: Συνθήματα, μηνύματα, ξεσπάσματα γραμμένα πάνω σε πλακάκια και τοίχους στις τουαλέτες της Αθήνας, όχι μόνο στις δημόσιες αλλά και σε σχολές, εστιατόρια, μπαρ όπου συχνάζει πολύς κόσμος.

Η AthensVoice προσφέρει μια γοητευτική και ανατρεπτική περιήγηση στις κρυφές περιοχές της δημόσιας ιδιωτικότητας: Στις τουαλέτες για το κοινό.

Προς μεγάλη έκπληξη τα περισσότερα εξ αυτών έχουν νόημα βαθύ, πολιτικές αποχρώσεις και βέβαια αρκετή προσωπική αγωνία.

Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες. To ρεπορτάζ είναι της Αγγελικής Νικολάρη.







Πηγή : iefimerida.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο κρεβάτι με εσώρουχα βάζει φωτιά στο twitter (ΦΩΤΟ)


Με μία σούπερ σέξι φωτογραφία καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο που βρίσκεται στο Πεκίνο πόσταρε μια φωτογραφία στο instagram στην οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι με εσώρουχα.

Δείτε την φωτογραφία:



ΧΑΜΟΣ !!! O Παύλος Χαϊκάλης διέλυσε θεατρική παράσταση λόγω της Χρύσα Ρώπα - Δείτε τι έγινε



Μερικές φορές αναγκάζεσαι και κάνεις υποχωρήσεις, προκειμένου να μην διαλυθεί μια έτοιμη συνεργασία και για να μην χάσουν τη δουλειά τους συνάνθρωποι, ειδικά στις μέρες μας.

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου είχαν την ιδέα να διασκευάσουν το γνωστό έργο «Μια τρελή τρελή οικογένεια» (τη γνωστή κωμωδία που αγαπήσαμε στο κινηματογράφο με την Τζένη Καρέζη , τον Αλέκο Αλεξανδράκη, την Μαίρη Αρώνη και άλλους).

Οι συγγραφείς ήθελαν να περιοδεύσουν το καλοκαίρι με την κωμωδία και έτσι έπρεπε ο θίασος να κλειστεί πολύ νωρίς, πριν από τις 5 Απριλίου. Για το ζευγάρι των νέων πρωταγωνιστών, είχαν συμφωνήσει με τη Μαρία Σολωμού και τον Αλέξη Γεωργούλη. Για το ρόλο του πατέρα υπέγραψε ο Παύλος Χαϊκάλης και αναζητούσαν την ηθοποιό που θα έπαιζε την εκκεντρική και λίγο αφελή σύζυγο, ρόλος που έμεινε στην ιστορία με τη Μαίρη Αρώνη.

Ο Αλέξανδρος και ο Δημήτρης προσέγγισαν αρχικά την Ελένη Καστάνη, η οποία αρνήθηκε να συνεργαστεί ξανά με τον Παύλο Χαϊκάλη, και τελικά συμφωνήσαν με τη Χρύσα Ρώπα.

Και ενώ ο θίασος ολοκληρώθηκε και ο επιχειρηματίας ήδη έκλεινε τις ημερομηνίες των παραστάσεων πανελλαδικά, ο Παύλος Χαϊκάλης, άλλαξε γνώμη και ανακοίνωσε στους συγγραφείς ότι δεν θέλει τη Ρώπα στην παράσταση. Μάταια ο επιχειρηματίας, αλλά και ο Αποστόλου με τον Ρήγα προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη και του εξηγούσαν ότι δεν θα έβρισκαν πλέον διαθέσιμη ηθοποιό για το ρόλο, εκείνος ήταν αμετακίνητος στη γνώμη του. Το αποτέλεσμα ήταν να τραβήξουν την πρίζα από το έργο που δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει.

Αυτά συμβαίνουν συχνά λέει άνθρωπος της παραγωγής, ο οποίος δεν μποεί να καταλάβει πως τέτοιες δύσκολες εποχές, ένας ηθοποιός και πολιτικός άφησε μια προσωπική του διαμάχη να διαλύσει όλο τον θίασο και να βρεθούν πάνω από 20 άτομα χωρίς δουλειά για το καλοκαίρι.


Ελένη Μενεγάκη: Η γuμνή αλήθεια ...χωρίς Ρετούς και σχόλια!!!



Σοκάρει η εικόνα που παρουσιάζει πως είναι το σώμα της στην πραγματικότητα χωρίς το ρετούς. Η Ελένη όμως δεν μασάει, αφού έχει δηλώσει περίτρανα… πως καμαρώνει για την κυτταρίτιδα της. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Κάμπου: Αυτή η φωτογραφία είναι η απάντηση προς όλες τις γυναίκες που αγχώνονται το πώς θα αποκτήσουν τα τέλεια κορμιά των επωνύμων γυναικών που βλέπουν στα γυαλιστερά εξώφυλλα των περιοδικών. Καμία δεν είναι αψεγάδιαστη… Η Ελένη Μενεγάκη δε που αποτελεί το πρότυπο πολλών από εμάς, μετά από τρεις γέννες, δεν κρύβει πως αγαπάει το σώμα της, παρακαλώντας μάλιστα τους γραφίστες των περιοδικών να μην ρετουσάρουν τίποτα από τις ατέλειες της. Είναι ακομπλεξάριστη και αγαπάει την κυτταρίτιδα της. Γιατί όχι και εμείς;


nassos blog

Στην Καραϊβική με μπικίνι και χειροποίητα σανδάλια η Χρουσαλά [εικόνες]


Τις παραλίες με λευκή άμμο της Καραϊβικής θεώρησε η Μαριέττα Χρουσαλά ως το ιδανικό φόντο για να αναδείξει τη νέα συλλογή σανδαλιών που σχεδιάζει.

Μαζί με τον προσωπικό της make up artist Δημήτρη Γιαννέτο και τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα (που είχε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην περιοχή) βρέθηκε η πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς 2003 στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής.

Στόχος να φωτογραφηθεί και να αναδείξει τη συλλογή από χειροποίητα σανδάλια που σχεδιάζει με τη βοήθεια της μητέρας της.

Αν και υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που μιλούσαν για επίδειξη πλούτου που ανήκει σε άλλες εποχές. Καθώς επίσης και για ένα ακόμη αναίτιο επικοινωνιακό λάθος της πρώην παρουσιάστριας του Alter.






http://www.iefimerida.gr/

Λιάγκας: "Που κατάντησα! Έχω τελειώσει κι ένα Πολυτεχνείο γαμ...ο"!


"Αποχωρώ από το θέμα αυτό! Ντροπή"!

Όπως μόνο ο ίδιος ξέρει και κυρίως, όπως μόνο ο ίδιος τολμά, ο Γιώργος Λιάγκας χάρισε ένα μοναδικό δεκάλεπτο διασκέδασης στο τηλεοπτικό κοινό, παίρνοντας μέρος στο θέμα τις πασχαλινής διακόσμησης.

Όταν το κόνσεπτ θέλει να χρησιμοποιείς ωμά αβγά για να φτιάξεις ανοιξιάτικο στεφάνι στο πλατό του Πρωινό mou, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο ένα...

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:


http://www.zappit.gr/

Βρες ο δικό σου Ultrabook στο you.gr

Το στήθος μου ήταν πανέμορφο όταν ήταν μεγαλύτερο», δηλώνει η περιζήτητη Αμάντα Σέιφριντ



Υπερβολικά αναλυτικά μίλησε για το στήθος της -και το πώς το στοματικό τη βοήθησε στο ρόλο της στους Αθλίους- η Αμάντα Σέιφριντ, πρωταγωνίστρια του Lovelace, στο περιοδικό Allure.
Παρόλο που η ατζέντης της δεν της επέτρεψε να φωτογραφηθεί με αδαμιαία περιβολή για το Naked Issue του γυναικείου περιοδικού Allure, όπως ήταν το κόνσεπτ, η ραγδαία ανερχόμενη ηθοποιός φρόντισε να αποζημιώσει το αντρικό κοινό με ιδιαίτερα πικάντικες δηλώσεις.
Ξεκινώντας από το πόσο αναπολεί το στήθος που είχε στα 19 της «Πριν από λίγες ημέρες είδα μια φωτογραφία μου σε ηλικία 19 ετών και το στήθος μου ήταν πολύ μεγαλύτερο! Ήταν νούμερο D και τώρα είναι C γιατί έχασα βάρος. Ηταν πανέμορφο. Και κοιτάζοντας πίσω αναρωτιέμαι γιατί βασανιζόμουν τόσο πολύ για το μέγεθός του. Αν και η αλήθεια είναι ότι με εμποδίζει αρκετές φορές. Αναγκάζομαι π.χ. να φοράω ένα πολύ μικρό και στενό αθλητικό σουτιέν όταν πάω για τρέξιμο, γιατί αλλιώς φτάνει να μου χτυπάει το πηγούνι».
Ενώ εξίσου περιγραφική ήταν και όσον αφορά τη συμβουλή που της έδωσε ο δάσκαλος φωνητικής της προκειμένου να τα βγάλει πέρα με τις απαιτήσεις του ρόλου της στους Άθλιους, στα πλαίσια της οποίας ήταν αναγκασμένη να τραγουδά: «Μου είπε να φανταστώ ότι κάνω μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, να αισθανθώ αυτό το συναίσθημα που νιώθεις στο βάθος του λαιμού σου και μετά να τραγουδήσω».

Κατά τα άλλα η 28χρονη σταρ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως το γεγονός ότι υποδύεται την θρυλική ερωτική σταρ Λίντα Λάβλεϊς την έχει βοηθήσει να συμφιλιωθεί με εκείνα τα σημεία του κορμιού της που δεν της αρέσουν.

http://www.iefimerida.gr/


ΤΟ ΞΕΡΕΣ;;; Δες τι συμβαινει στ' αλήθεια σε όλο σου το σώμα όταν χωρίζεις!



Δεν είναι η ιδέα μας, αποδείχθηκε και επιστημονικά πως ο πόνος του χωρισμού είναι από τους χειρότερους!

«Όταν χωρίζουμε, είναι σαν να χάνουμε ένα μέλος του σώματός μας. Ο πόνος του χωρισμού είναι ίδιος με το σωματικό πόνο, αφού επηρεάζεται από το ίδιο μέρος του εγκεφάλου» λέει η Δρ Μπρίζελντιν, καθηγήτρια νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και συνεχίζει «Ο εγκέφαλος μας, μας αποτρέπει ουσιαστικά από το να χωρίσουμε, γιατί ο πόνος που μας προκαλείται είναι σαν να είχαμε, για παράδειγμα, ένα κομμένο δάκτυλο». Με απλά ελληνικά, θα λέγαμε πως ο εγκέφαλος σου δε θέλει να χάσει το μέλος του σώματος (δηλαδή, τον πρώην) που έχει κοπεί από το σώμα σου (δηλαδή, που έφυγε από τη ζωή σου). 
Μάλιστα, σύμφωνα με τους επιστήμονες «Ο πόνος που προκαλείται από μια πληγωμένη καρδιά είναι χειρότερος από κάθε άλλο». Όταν π.χ. πιάνεται το δάχτυλο μας στην πόρτα, ο εγκέφαλος δέχεται συγκεκριμένα μηνύματα από το δάκτυλο και πονάμε μόνο στο σημείο που χτυπήσαμε. «Όταν χωρίζουμε, ο πόνος είναι διάχυτος και ‘πονά’ όλο μας το σώμα» συμπληρώνει η Δρ Μπρίζελντιν.

Πρόσφατη έρευνα στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν έδειξε ότι η περιοχή του εγκεφάλου που ενεργοποιεί το κέντρο του σωματικού πόνου, συμπίπτει σε πολλά σημεία με την περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει και τον ψυχικό πόνο. Οι ερευνητές, μελετώντας με ειδικά μηχανήματα τον εγκέφαλο κάποιων φοιτητών, διαπίστωσαν πως διεγέρθηκαν συγκεκριμένα τμήματα του εγκεφάλου όταν είδαν τη φωτογραφία μιας πρώην. Μάλιστα, ο πόνος που τους προκλήθηκε ήταν αντίστοιχος με τον πόνο που προκαλείται αν καείς από ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ.
Μην ανησυχείς όμως, όπως ακριβώς γιατρεύεται μια πληγή στο σώμα μας, το ίδιο συμβαίνει και με μια πληγωμένη καρδιά. Βέβαια πρέπει να σου πούμε ότι χρειάζεται τουλάχιστον ο διπλάσιος χρόνος. «Ο πρώην αγαπημένος μας, είναι βαθιά ριζωμένος σε διάφορα σημεία του εγκεφάλου, όπως περιοχές που ρυθμίζουν -τόσο το συναίσθημα- όσο και τις γνωστικές λειτουργίες ή τη μνήμη» εξηγεί η Δρ Μπρίζελντιν. «Φεύγοντας από τη ζωή μας, ο πρώην αφήνει ένα μεγάλο κενό σε πολλά σημεία του εγκεφάλου, κάνοντας πιο δύσκολη την επούλωση του τραύματος», συμπληρώνει.

Κι επειδή δεν υπάρχει τραυμαπλάστ για τέτοιου είδους πληγές, το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να βρεις μια νέα αγάπη. Ως γνωστόν «ο έρωτας με έρωτα περνάει» κι αυτό δεν το λέει μόνο ο Σπυράκος αλλά συμφωνεί κι η Δρ Μπρίζελντιν «Ο καλύτερος τρόπος να επουλωθεί το κενό που άφησε ένας πρώην στον εγκέφαλό μας, είναι να αντικατασταθεί με ένα άλλο ερωτικό ενδιαφέρον» λέει η ίδια και συνεχίζει «επίσης το να βγαίνουμε έξω με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά». Γι’ αυτό, αν χώρισες πρόσφατα, μη μένεις καρφωμένη στην τηλεόραση, τρώγοντας πίτσα. Βγες έξω με τις φίλες σου και πού ξέρεις; Αντί για το «love hurts» μπορεί σύντομα να τραγουδάς …«Μωρό μου sorry, μα έχω βρει καλύτερο αγόρι»!

faysbook


Η Δούκισσα Νομικού είναι το αντικείμενο του πόθου στο Madwalk!


Από τα λίγα πράγματα που θυμόμαστε έντονα από την περσινή διοργάνωση του Madwalk είναι σίγουρα η Δούκισσα Νομικού. Όχι μόνο επειδή έχει μία αδιαμφισβήτητη ομορφιά αλλά και γιατί η εμφάνισή της ήταν πολύ σέξι! Θυμάσαι που είχε κάνει πασαρέλα φορώντας cupcakes στο στήθος της…

Τι έχει ετοιμάσει λοιπόν για φέτος η όμορφη Δούκισσα; Το TLIFE σου αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της βραδιάς. Το μοντέλο θα είναι το αντικείμενο του πόθου ανάμεσα σε δύο νέους και ταλαντούχους τραγουδιστές! Θα εμφανιστεί λοιπόν στη σκηνή δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Χρήστο Μάστορα.Τα τραγούδια που θα της "αφιερώσουν" είναι η μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου "Παιδί Γεναίο" και το "Έλεγες".

Όσο για το τι θα φοράει; Επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, της Ελληνίδας πρωτοεμφανιζόμενης σχεδιάστριας "Madame Shou Shou", καθώς η Δούκισσα είναι από τις εγχώριας star που στηρίζουν τους Έλληνες δημιουργούς και την ελληνική μόδα γενικότερα.

http://www.tlife.gr/

10 βασικοί λόγοι για να χωρίσεις


Αν χρειάζεσαι μερικούς λόγους για να το πάρεις απόφαση εδώ είναι μερικοί...

1. Απιστία...(αν δεν την αντέχεις τί κάθεσαι;).

2. Ασυμφωνία στο αν θα κάνετε παιδιά. (Γιατί να του/της αλλάξεις γνώμη;)

3. Βαρεμάρα. (Τρέχα. Μην το καθυστερείς).

4. Συχνοί τσακωμοι. (Δεν φτάνει η βαβούρα από τη δουλειά και τα προβλήματα θες και μουρμούρα στο σπίτι;)

5. Ανεξαρτησία.( Άγνωστη λέξη όσο κρατάει η σχέση..ας μην κοροϊδευόμαστε).

6. Κακοποίηση..(οποιαδήποτε μορφής).

7. Υποψίες. (Χάσιμο χρόνου και ενέργειας).

8. Εθισμός και εμμονή. (επίσης οποιασδήποτε μορφής).

9. Έλλειψη υποστήριξης (και μόνος/η σου την ίδια...υποστήριξη θα έχεις, οπότε;)

10. Εγωισμός. (Καλύτερα να είναι ο δικός σου παρά του άλλου).


Αν λοιπόν τα βλέπεις τα σημάδια ήθελα να ήξερα τί χαλάς το χρόνο τον δικό σου και του άλλου. Έτσι καταστρέφεις ότι είχατε μαζί και στο τέλος θα σου μείνουν μόνο κακές αναμνήσεις και πικρία. Άδικο δεν είναι;

Πηγή: newsgallery

ΣΟΚ! Εικόνα δορυφόρων: Βυθίζονται Αθήνα και Λάρισα!!!



Η χώρα μας βρίσκεται άλλοτε στα ''πάνω'' της και άλλοτε στα ''κάτω'' της - όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά.

Ορισμένες περιοχές της Ελλάδας βυθίζονται και άλλες ανυψώνονται στο πέρασμα του χρόνου, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις δορυφόρων από το διάστημα, όπως ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA).

Χρησιμοποιώντας δεδομένα ραντάρ που συνέλεξαν οι δορυφόροι ERS-1 και ERS-2, ένα νέο πρόγραμμα επεξεργασίας, με την ονομασία "Wide Area Processor" (WAP), κατέγραψε τη διαχρονική παραμόρφωση του εδάφους στη διάρκεια περισσότερων από δέκα ετών, διαπιστώνοντας, ότι ορισμένες περιοχές της Ελλάδας βυθίζονται κατά περίπου 10 χιλιοστά ανά έτος.

Πού ανιχνεύτηκε η υψηλότερη καθίζηση

Υψηλή καθίζηση, μεταξύ άλλων, ανιχνεύθηκε στην Αθήνα, στη Λάρισα και γύρω από τον Κορινθιακό κόλπο. Τόσο καθίζηση όσο και ανύψωση, εντοπίστηκαν μέσα και γύρω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου οι τάσεις παραμόρφωσης ήσαν ανάμικτες.Ο νέος ευρωπαϊκός επεξεργαστής δεδομένων δημιουργεί χάρτες της παραμόρφωσης της Γης, από τα δορυφορικά δεδομένα των ραντάρ, με περισσότερη ακρίβεια από ποτέ. Αυτοί οι χάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανίχνευση και την παρακολούθηση των γεωλογικών φαινομένων.

Όπως τονίζει η ESA, η γη κάτω από τα πόδια μας δεν είναι πάντα σταθερή. Σε ορισμένες περιοχές, το έδαφος βυθίζεται ή υποχωρεί, λόγω της εξόρυξης μεταλλευμάτων, των σεισμών και της εξόρυξης φυσικού αερίου, μεταξύ άλλων παραγόντων.

Υπάρχουν επίσης περιοχές που υφίστανται ανύψωση, η οποία μπορεί να προκαλείται από την υπόγεια διόγκωση των ηφαιστείων ή από τη σύγκρουση μεταξύ των τεκτονικών πλακών.

Η μέτρηση αυτών των γεωμορφολογικών αλλαγών δεν είναι πάντα εύκολη, ειδικά όταν αυτές συμβαίνουν σε μέρη που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα.

Δυνατότητα παρακολούθησης σεισμικών κινδύνων και ηφαιστείων

Όμως τα ραντάρ των δορυφόρων που ασχολούνται με την παρατήρηση της Γης, μπορούν από ψηλά να χαρτογραφήσουν αυτές τις αλλαγές με ακρίβεια χιλιοστού. Για να το επιτύχει αυτό, ο WAP εφαρμόζει μια τεχνική της συμβολομετρίας. Με το συνδυασμό εικόνων που αποκτήθηκαν με την πάροδο του χρόνου, είναι δυνατό να εκτιμηθούν οι παραμορφώσεις του εδάφους με μεγάλη ακρίβεια.

Το επόμενο βήμα θα είναι να εφαρμοστεί η ανάλυση του WAP σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Επιπλέον, ο WAP έχει σχεδιαστεί για να επεξεργάζεται τα δεδομένα από διάφορους αισθητήρες, έτσι ώστε να μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες και από άλλους δορυφόρους (Envisat, ALOS, TerraSAR-Χ και τον μελλοντικό Sentinel-1).

Οι νέες αυτές δυνατότητες θα επιτρέψουν τη συγκέντρωση πολύτιμων γεω-πληροφοριών για την, από το διάστημα, παρακολούθηση των σεισμικών κινδύνων, των ηφαιστείων, των πεδινών παράκτιων καθιζήσεων, της άμυνας κατά των πλημμυρών και των υδρογεωλογικών κινδύνων όπως οι κατολισθήσεις.

Ο βελτιωμένος WAP αναπτύχθηκε από το Γερμανικό Κέντρο Αεροδιαστημικής (DLR) στο πλαίσιο του έργου της ESA ''GSE Terrafirma''.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη μένει με την μητέρα του


Την αποκάλυψη ότι εδώ και δυο χρόνια μένει με την μητέρα του έκανε ο 38χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ στο περιοδικό Details.

«Έτσι είναι η ζωή. Και τώρα, δύο χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου (σ.σ. από καρκίνο) έχουμε καταλήξει εδώ. Είμαστε πολύ δεμένοι με την οικογένειά μου και ο θάνατος του πατέρα μου ήταν κάτι πολύ μας επηρέασε πολύ. Ήταν ένα σοκ που δεν έχουμε καταφέρει να το ξεπεράσουμε. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλο». Αυτό δήλωσε ο ψηφισμένος ως πιο σέξι άντρας στο πλανήτη στο περιοδικό Details.

Προσθέτοντας πως «Προφανώς υπάρχουν και δυσκολίες. Δεν είναι ότι εγώ ζω σε μια τεράστια βίλα και εκείνη σε κάποιον απομακρυσμένο ξενώνα στην άκρη του κτήματος. Είναι ακριβώς στο διπλανό δωμάτιο. Το θέμα είναι ότι, στο τέλος της ημέρας, είναι μια κουλ γκόμενα. Και περνάμε καλά μαζί. Αν δεν ήταν έτσι, δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρουμε να συμβιώσουμε».

http://www.iefimerida.gr/

ΤΑΜΤΑ : "Ετσι με ανάγκασαν να παντρευτώ στα 14 μου.."


Είναι η ζωή της Τάμτα πολύ πριν γίνει γνωστή στην Ελλάδα, όταν με ένα περίεργο τρόπο, ο μετέπειτα σύζυγός της κατάφερε να την "παγιδεύσει" στον γάμο που ακολούθησε.

"Ήμουν 14 ετών, πήγαινα σχολείο ακόμα και ο άντρας μου 17. Μέχρι τότε είχαμε μόνο φιλικές σχέσεις. Μια μέρα ήρθε έξω από το σπίτι και μου λέει έλα να μιλήσουμε. Μπήκα στο αυτοκίνητο, με πήρε και με πήγε σε ένα σπίτι μακριά σε ένα χωριό. Εγώ δεν μπόρεσα να γυρίσω στο σπίτι μου εκείνο το βράδυ", περιγράφει η Τάμτα στην εκπομπή JOY, εξηγώντας πώς σύμφωνα με το έθιμο αν μια κοπέλα κοιμηθεί σε σπίτι αγοριού ένα βράδυ, θα πρέπει να τον παντρευτεί για να γίνει αποδεκτή στην τοπική κοινωνία. Κάτι το οποίο και έγινε...




Σάλος από tweet του Μουρούτη που αποκαλύπτει ποιος είναι ο pitsirikos



Σφοδρή πολιτική σύγκρουση μεταξύ του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργου Μουρούτη, και του ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκε μετά από ένα tweet που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό και αποκάλυπτε ποιος είναι ο blogger «pitsirikos».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αμέσως μετά, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε οξεία επίθεση στον κ. Μουρούτη, τονίζοντας ότι «η δήλωση του, ότι γνωρίζει το όνομα συγκεκριμένου δημοσιογράφου που μέχρι σήμερα αρθρογραφεί και σχολιάζει με ψευδώνυμο, από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, δημιουργεί μείζον θέμα» ενώ διερωτήθηκε «πως και με ποια διαδικασία είναι δυνατόν ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού να γνωρίζει τον ημερήσιο κατάλογο επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα στη Βουλή;».

Σκληρή ήταν η απάντηση του κ. Μουρούτη ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημείωσε πως ουδέποτε έψαξε στην είσοδο της Βουλής για την αληθινή ταυτότητα του γνωστού blogger. Παράλληλα επιτέθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ «αντί να καταφεύγουν σε “ψεκασμένες συνομωσιολογίες”, θα μπορούσαν να ρωτήσουν τον πρόεδρό τους που τον δέχτηκε, τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στο γραφείο των οποίων καμάρωνε ο blogger, αλλά κυρίως τον ίδιο τον μπλόγκερ – “δημοσιογράφο” πιτσιρίκο, ο οποίος σε άρθρο του στο μπλογκ του αναφέρει ότι επισκέφθηκε τον κ. Τσίπρα στην Βουλή στις 25 Αυγούστου 2012, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες με τον κ. Τσίπρα από την Βουλή».

Μάλιστα ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναγόρευσε σε μείζον θέμα ότι «ο κ. Τσίπρας, με τον θεσμικό του ρόλο, δέχτηκε στη Βουλή τον “δημοσιογράφο” του UNFOLLOW που ξεδιάντροπα “αστειεύτηκε” με το αίμα των αθώων θυμάτων της Μαρφίν, γράφοντας επί λέξει την ημέρα του εμπρησμού “παιδιά η Μαρφίν ψάχνει για τρεις υπαλλήλους”, και την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στη Βοστόνη ότι: “ο Μαραθώνιος είναι επικίνδυνο αγώνισμα”».
Ο κ. Μουρούτης επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «κρύβεται πίσω από το περιοδικό UNFOLLOW που δεν δίστασε, ανάμεσα σε τόνους λάσπης, να παρουσιάσει τον πρωθυπουργό “λιντσαρισμένο”».
Αναφορικά με τη «δήθεν», όπως τη χαρακτηρίζει, «αποκάλυψη της ταυτότητας του blogger», ο κ. Μουρούτης στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι «αυτήν ο ίδιος την έχει διαφημίσει μέσω επίσημου δελτίου Τύπου που έχει αναπαραχθεί στις εφημερίδες από το 2007, όταν συμμετείχε στη συγγραφή θεατρικού έργου».
Tέλος ο κ. Μουρούτης αναφέρθηκε στην πρόσφατη σύγκρουση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου με τον pitsiriko σημειώνοντας πως «πριν βγάλουν την ανακοίνωση, (στην οποία να σημειωθεί ότι δεν καταδικάζουν έστω για τα μάτια του κόσμου τις αθλιότητες του πιτσιρίκου για τη δολοφονία συνανθρώπων μας) θα έπρεπε να ρωτήσουν τουλάχιστον τον βουλευτή του κόμματός τους κ. Π. Τατσόπουλο ο οποίος τον χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων “αρουραίο”, “συκοφάντη” και “πανικόβλητο ποντίκι”».

http://www.koolnews.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! TA EXOYME KATANAΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Εταιρεία χρησιμοποιεί ανθρώπινα έμβρυα ως ενισχυτικό γεύσης...



Όταν το πρωτοείδαμε, σοκαριστήκαμε. Η είδηση αυτή είναι πραγματικά αποκρουστική
ή και αηδιαστική 

Είναι, όμως, πραγματική. Μετά το γεγονός ότι ζύμες (όπως για πίτσες κλπ) περιέχουν ως συστατικό ανθρώπινες τρίχες (το αμινοξύ L-Κυστείνη) ως βελτιωτικό...έρχεται και ένα άλλο ξεχωριστό «συστατικό» που βρίσκεται μέσα σε αρκετά είδη τροφίμων από αυτά που καθημερινά καταναλώνουμε.

Μιλάμε για «ενισχυτικά γεύσης» που προέρχονται από μέρη ανθρώπινων εμβρύων.

Η... Senomyx είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που χρησιμοποιεί εμβρυϊκά κύτταρα ως «τεχνητές γεύσεις».

Έτσι, κάθε φορά που τρώμε κάποια από τις πηγές τροφίμων που αναφέρονται παρακάτω (τρώγοντας την σάρκα και το αίμα ανθρώπινου όντος), συμμετέχουμε σε μια σατανιστική τελετουργία χωρίς να... το καταλαβαίνουμε.

Το θέμα είναι μάλλον αρκετά παλιό (τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2011) αλλά ίσως άγνωστο στην Ελλάδα. Οι εταιρίες που εμπλέκονται φαίνεται να είναι οι Pepsico, Kraft Foods και Nestle. 

Ειδικά για την πρώτη ο Ομπάμα και η Επιτροπή ασφαλείας του, βρίσκει απόλυτα θεμιτή την χρήση υπολειμμάτων εκτρωμένων εμβρύων

Στην συνέχεια υπάρχει μια λίστα εταιριών και προϊόντων τους που υποστηρίζουν την Senomyx. Δεν κυκλοφορούν όλα στην Ελλάδα, μα σίγουρα κάποια τα έχουμε καταναλώσει.

PEPSICO

Pepsi, Mountain Dew and Mist

Aquafina

Juices Tropicana, Dole, SoBe, Ocean Spray,

Lipton Tea

Gamesa Cookies Online

Quaker Oats cereals and granola bars and

Frito Lay's chips, Sabritas, Doritos, Tostitos, Cheetos, Ruffles,

Sonric's Sweets

Gatorade

Coffee: Frappuccino, Seattle's Best Coffee,
CADBURY ADAMS (Kraft Foods)

Chewing Trident, Dentyne, Clorets, Chiclets and Bubaloo

Halls lozenges and Deemint

Crackups

Cadbury Chocolates, Toblerone, and Marabou

Kool-aid, Clight, Frisco, Tang

Jello Gelatin

Planter's Peanuts

Gevalia and Maxwell House Coffee

Nabisco crackers, Oreo cookies, Chips Ahoy! Ritz, Bran, Marbudorada
A1 Steak Sauce

Oscar Mayer meats

Philadelphia Cream Cheese, Cheese Whiz, Singles, Parmesan

Capri Sun drink

Honey Maple Log Cabin

Mayonnaise

Royal

Mircale Whip Whipped Cream

Nestle
Nescafe Classic Coffee, Decaf, Taster's Choice, Nescafe Gold,

Chocolates 
Crunch, Baby Ruth, Butterfinger, Aero, Cailler, Kit Kat, Orion, Smarties, Wonka,

Drinks: Juicy Juice, Nesquik, Milo, Nestea

Infant Food: Cerelac, Gerber Graduates, NaturNes, Nestum,

Food: Hot Pockets, Lean Cusine Frozen Food, Pasta Buitoni, Herta, Maggi, Stouffer's, Thomy

Cereals: Chocapic, Cini Minis, Cookie Crisp, Estrelitas, Fitness, Nesquik,

Water: Pure Life, Perrier, Poland Spring, S.Pellegrino

Milk: Carnation Coffee Mate, Laitiere, NIDO Milk

Vitamin: Boost, Nutren Junior, Peptamen AF, Resource

High: Dreyer's, Extreme, Hagen Dazs, Movenpick, Nestle Ice Cream

Pet foods: Alpo, Baker's, Benful, Cat Chow, Chef Michael's, Dog Chow, Fancy Feast, Felix, Friskies, Gourmet, bloom, Purina ONE, Purina Pro Plan
Sports Nutrition: Power Bar Performance

Weight: Jenny Craig

Κυκλοφορούν και σε φάρμακα:

Eμβόλια που περιέχουν κύτταρα εκτρωμένων εμβρύων και οι κατασκευαστές τους:
MMR II (Merck)

ProQuad (MMR + Chickenpox - Merck)

Varivax (Chickenpox - Merck)

Pentacel (Polio + DTaP + HiB - Sanofi Pasteur)

Vaqta (Hepatitis-A - Merck)

Havrix (Hepatitis-A - Glaxo SmithKline)

Twinrix (Hepatitis-A and B combo - Glaxo)

Zostavax (Shingles - Merck)

Imovax (Rabies - Sanofi Pasteur)

Άλλα φάρμακα:

Pulmozyme (Cystic Fibrosis - Genentech)

Enbrel (Rheumatoid Arthritis - Amgen)

Πηγή: news24gr

Γιατί νηστεύουμε το λάδι και τρώμε ελιές;



Η παλιά και αληθινή νηστεία συνίσταται στην πλήρη αποχή τροφής ή στην ξηροφαγία. Επειδή όμως αυτή δεν είναι δυνατόν να τηρηθεί στις μεγάλες περιόδους τον νηστειών τού εκκλησιαστικού έτους, λόγω δύσκολων συνθηκών ζωής ή έλλειψης ζήλου, έχουν στην πράξη επινοηθεί διάφορες διευκολύνσεις, ώστε να είναι δυνατή η εφαρμογή τής νηστείας από όλους τους πιστούς. 

Στην αρχαία εποχή οι χριστιανοί μετά την ενάτη ώρα (3 μ.μ.) των νηστήσιμων ημερών κατέλυαν μόνο νερό και ψωμί. Σιγά-σιγά όμως όχι μόνο η διάρκεια τής ολοκληρωτικής αποχής από τροφή περιορίστηκε στα συνηθισμένα και στις άλλες μέρες όρια γι᾿ αυτό μετατέθηκαν και οι Εσπερινοί της Τεσσαρακοστής και οι Προηγιασμένες το πρωί αλλά και άλλα είδη τροφών άρχισαν να χρησιμοποιούνται, όπως οι καρποί, τα όσπρια, τα οστρακόδερμα, τα μαλάκια κ.ο.κ. 

Μέσα στα πλαίσια αυτά μπορεί να κατανοηθεί και το ότι τρώμε ελιές κατά τις ημέρες πού δεν τρώμε λάδι, και αυγοτάραχο κατά τις ημέρες πού απέχουμε από ψάρια. 

Για το πρώτο μπορούμε να επικαλεστούμε το λόγο ότι οι ελιές τρώγονται ως καρπός, ενώ η απαγόρευση τού λαδιού αφορά στα φαγητά πού παρασκευάζονται με λάδι.

Για το δεύτερο η δικαιολογία είναι λιγότερο εύλογη, αφού δεν ισχύει το ίδιο για το γάλα ή τα αυγά, αλλά και αυτά απαγορεύονται κατά τις νηστείες μας ως «καρπός… και γεννήματα ών απεχόμεθα» κατά τον 56ο κανόνα τής Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου. 

Γνωρίζω πάντως ευλαβείς χριστιανούς πού κατανοούν ότι πρόκειται για «οικονομία», και κατά τις ημέρες των μεγάλων νηστειών, όπως και την παραμονή πού θα κοινωνήσουν, απέχουν και από ελιές και από αυγοτάραχο. 

Είναι αλήθεια πώς αυτή την ερώτηση την ακούμε συχνά από καλοπροαίρετους πιστούς και συχνότερα από μερικούς πού ειρωνεύονται τις νηστείες. 

Θα μπορούσε και στις δύο περιπτώσεις να υπογραμμιστεί η ελαστικότητα και το φιλάνθρωπο των σχετικών εθίμων και τvν κανόνων τής Εκκλησίας, που δεν έχουν σκοπό να εξοντώσουν τους ανθρώπους, αλλά να τούς βοηθήσουν να ασκηθούν στην εγκράτεια και να κυριαρχήσουν στα πάθη τους. 

Άν τούς σκανδαλίζουν οι τροφές αυτές, μπορούν να απέχουν από αυτές χωρίς κατά τον απόστολο να εξουθενώνουν τούς «εσθίοντας» ή να «κρίνουν» (Ρωμ 14,3) την Εκκλησία για την φιλάνθρωπη τακτική της. Τo να αναλάβει η Εκκλησία αγώνα για την εκκαθάριση των σχετικών με τη νηστεία εθίμων και των τροφών πού τρώγονται ή όχι σ᾿ αυτήν, ούτε του παρόντος είναι ούτε μπορεί να μείνει πάντοτε μέσα στα όρια τής σοβαρότητος. 

Εκείνο πού πρωτεύει είναι ο τονισμός τής ανάγκης τής νηστείας και τής πνευματικής ωφέλειας πού προέρχεται απ᾿ αυτή, καθώς και η προσπάθεια για την κατά τo δυνατόν συμμόρφωση των πιστών στις σχετικές εκκλησιαστικές διατάξεις, πού αρκετά έχουν ατονήσει στις μέρες μας. 

Από τον Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Ιωάννη Μ. Φουντούλη 

ΠΗΓΗ: Πεμπτουσία

Σατανική σύμπτωση ή... πηγή έμπνευσης; Μυθιστόρημα του 2002 βασιζόταν στην τραγωδία της Βοστόνης



Έντεκα χρόνια πριν από το μακελειό, εκδόθηκε το βιβλίο του Τομ Λόνεργκραν με θέμα μια τρομοκρατική ομάδα, που σκοπεύει να τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Βοστόνης. 

Το βιβλίο του Αμερικανού συγγγραφέα, που εκδόθηκε το 2002, έχει τίτλο «Heartbreak Hill – Θρίλερ στο μαραθώνιο της Βοστόνης» και ακόμη και σήμερα μπορεί κανείς να το προμηθευτεί στο Amazon.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ακριβώς όπως το είχα προβλέψει», δήλωσε στην εφημερίδα Huffington Post ο συγγραφέας μετά την βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο που είχε ως συνέπεια να σκοτωθούν τρία άτομα και να τραυματιστούν δεκάδες.

Σύμφωνα με την υπόθεση του βιβλίου, δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης ήταν ακροδεξιοί εξτρεμιστές που απειλούν να ενεργοποιήσουν μια σειρά από βόμβες κατά μήκος της διαδρομής που ακολουθούν οι μαραθωνοδρόμοι. Η προσπάθειά τους ωστόσο ανακαλύπτεται.

Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο συγγραφέας «όταν είδα τις ειδήσεις, δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την ιδέα ότι ίσως κάποιος εμπνεύστηκε από το το μυθιστόρημά μου».

Πηγή έμπνευσης για το συγκεκριμένο βιβλίο αποτέλεσε η συμμετοχή του ίδιου του συγγραφέα στο μαραθώνιο της Βοστόνης το 1996. «Καθώς έτρεχα, σκεφτόμουν συνέχεια ότι σε λίγο θα εκραγεί κάποια βόμβα», δηλώνει. Το βιβλίο ωστόσο εκδόθηκε λίγους μήνες μετά το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους

Πάντως ο συγγραφέας αποκλείει το ενδεχόμενο να αποσύρει το βιβλίο του, καθώς για εκείνον αποτελεί «μια απεικόνιση των καλύτερων συναισθημάτων του για τον μαραθώνιο, για την πόλη της Βοστόνης και για τον αθλητισμό».

http://www.newsit.gr/

Δείτε την γυναίκα που «ΓΙΑΤΡΕΨΕ» τον Λάμπη Λιβιεράτο μετά την Εύη Αδάμ!



Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να βρήκε και πάλι τον παλιό καλό εαυτό του. Μάθε ποια γυναίκα τον έκανε καλά.

Τα τελευταία χρόνια, ο Λάμπης Λιβιεράτος βίωσε μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής του, αφού έχασε εντελώς ξαφνικά τον αδελφό του και, αμέσως μετά, νοσηλεύθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Πριν όμως η ζωή του πάρει αυτή την τροπή, λίγο μετά τον δύσκολο χωρισμό του με την Εύη Αδάμ, ο γνωστός τραγουδιστής υπήρξε, όπως αναφέρει σήμερα το showtime-cy, για ένα μικρό διάστημα ζευγάρι με την κύπρια τραγουδίστρια Εύα Κυριάκου. Η γνωριμία τους έγινε πριν αρκετό καιρό, όταν ο τραγουδιστής ετοίμαζε το επαγγελματικό του come back και, μέσα σε αυτά τα σχέδια, αναμενόταν να κάνει μαζί της ένα ντουέτο.

Σύμφωνα πάντα με το showtime-cy, οι δυο τους επρόκειτο να ηχογραφήσουν το κομμάτι στην Αθήνα και, όταν εκείνη ταξίδεψε από την Κύπρο στην Ελλάδα για αυτό το σκοπό, πέρασε αρκετές μέρες μαζί του, ωστόσο τότε ήρθε η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του αδερφού του τραγουδιστή. Στη συνέχεια, εκείνος "αποφάσισε να εξαφανιστεί από προσώπου γης και η κύπρια τραγουδίστρια επέστρεψε πίσω στην Κύπρο και κρατούσε όσο μπορούσε επαφές μαζί του", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.




Πουθενά αλλού δεν θα δείτε τόσο ξύλο όσο στο ρωσικό Hip Show [βίντεο]


Τα λόγια πραγματικά περιττεύουν... Είναι γνωστό ότι όταν η συζήτηση έρχεται στο θέμα «βία», οι Ρώσοι δεν αστειεύονται, πράγμα το οποίο αποδεικνύουν στην πράξη στην εκπομπή Hip Show, όπου ζευγάρια των δύο χτυπιούνται βάναυσα μέχρι τελικής πτώσεως!

Και όταν λέμε «μέχρι τελικής πτώσεως», εννοούμε «μέχρι τελικής πτώσεως», όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα βίντεο που ακολουθούν...





http://www.iefimerida.gr/

Με λιωμένο πρόσωπο από τις πλαστικές και φαλάκρα εμφανίστηκε 43χρονη σταρ



Στη χειρότερη κατάσταση που την έχουμε δει ποτέ εμφανίσθηκε η Λάρα Φλιν Μπόιλ, πρώην των Χάρισον Φορντ και Τζακ Νίκολσον και μια από τις ωραιότερες γυναίκες των 90s.
Πάνε 10 χρόνια από την εποχή που φωτογραφίες όπως η παρακάτω καθιστούσαν βέβαιο ότι η πάλαι ποτέ σταρ του Τwin Peaks και του Practice ήταν εντός όλων των λιστών με τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ.
Τότε που ξεκίνησε να αγχώνεται με την ηλικία της και άρχισε να κάνει απανωτές πλαστικές.
Μάλιστα εκείνη την εποχή είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Ξέρω ότι δεν έχω πολύ χρόνο. Δεν υπάρχουν τόσοι ρόλοι εκεί έξω για μεγαλύτερες σε ηλικία ηθοποιούς. Επίσης, σε επίπεδο ματαιοδοξίας, δεν βιάζομαι να μεγαλώσω. Θεωρώ ότι δείχνω αρκετά καλά τώρα».

Αν και τότε δήλωνε ότι δεν είναι φαν των πλαστικών που αλλάζουν εντελώς τον τρόπο που δείχνει κάποιος. Μια άποψη που οι συγκεκριμένες φωτό αποδεικνύουν ότι μάλλον έχει αναθεωρήσει.
Η 43χρονη, που είναι παντρεμένη εδώ και 6 χρόνια με γνωστό κτηματομεσίτη, έχει σχεδόν παραμορφωθεί από τις πλαστικές. Ενώ μοιάζει να πάσχει και από έντονη τριχόπτωση στην κορυφή του κεφαλιού της.
Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Άντον Γουν, που μίλησε σχετικά στο radaronline, «το πρόσωπό της μοιάζει σαν να λιώνει. Εχει ξεφουσκώσει και κρέμεται δέρμα από παντού».

http://www.iefimerida.gr/


Αποκάλυψη-Βόμβα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ με Λουκάκο, Σκαρμούτσο, Αρναούτογλου ( Και οι 3 με την ίδια γυναίκα)



Είναι από τα κομματάκια του  παζλ που αν τα ενώσεις δεν μπορείς να πιστέψεις πιο είναι το αποτέλεσμα. Ποια είναι η γυναίκα-κομμάτι που ενώνει το παζλ...Λουκάκου-Σκαρμούτσου-Αρναούτογλου;

Σήμερα το πρωί στο περιοδικό ΟΚ κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Γιάννη Λουκάκου με την φερόμενη ως νέα σύντροφο της ζωής του. Η φυσιογνωμία της γνωστή. Το όνομα της ακόμα πιο γνωστό. Κάνοντας search στο Google για τα στοιχεία της ταυτότητας της, τα δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο γύρω από το όνομά της, πάρα πολλά. Τόσο για την επαγγελματική της πορείας, στην παραγωγή δημοφιλών ελληνικών εκπομπών, όσο και για την προσωπική της ζωή. Αφού κάποιοι την παρουσίαζαν στο παρελθόν πέρα από στενή συνεργάτης αλλά και ως το κορίτσι του Αρναούτογλου  και πριν από ένα χρόνο κάποιοι την ήθελαν στο πλευρό του Δημήτρη Σκαρμούτσου...Ενώ σήμερα βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Dr Cook Γιάννη Λουκάκου... Μπερδευτήκατε και εσείς ε;





http://www.soknews.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger