Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Rihanna: Μας δείχνει τον ΑΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΤΟ ΠΙΣΙΝΟ της!

Τρίτη 23 Απριλίου 2013


Δε σταματά να προκαλεί τη φαντασία των αντρών αυτό το κορίτσι...

Στιγμή δεν αφήνει ανενημέρωτους τους θαυμαστές της η Rihanna και κάθε λεπτό που περνά ανεβάζει και μια φωτό στο twitter!! Αυτή τη φορά ανέβηκε πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης και τούρλωσε τα οπίσθια της, ενώ φορούσε string μαγιό!! Η 25χρονη έδειχνε να απολαμβάνει το πλατσούρισμα στην πισίνα και τον ήλιο, οπότε και είπε να απαθανατίσει όλες τις ναζιάρικες πόζες της. Πάντως από κορμί κορμάρα.. Και δεν χρησιμοποίησε και photoshop!!


MythBusters: 10 ψευδή γεγονότα που οι περισσότεροι θεωρούν ότι αληθεύουν!


Μέχρι τα τέλη του 16ου αιώνα, ο καθένας μας «γνώριζε» ότι ο ήλιος και οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τη Γη. Μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα, ασθένειες επιδημίας όπως η χολέρα και η πανώλη ήταν ευρέως «γνωστό» ότι μπορούν να προκληθούν από ένα δηλητηριώδες νέφος γεμάτο από σηψαιμικά σωματίδια. Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, η πιο κοινή διαδικασία που εκτελείται από χειρουργούς για χιλιάδες χρόνια είναι η αιμοκάθαρση, επειδή είναι και πάλι «γνωστό» ότι το αίμα που είναι υπεύθυνο για την κακή υγεία του οργανισμού μπορεί να αποστραγγίζεται και να αντικαθίσταται. Καλά εντάξει τότε…
Αλλά, όπως και να το κάνουμε παραπληροφόρηση υπάρχει παντού και πάντα και όπως πίστευαν και οι προκάτοχοί μας μερικά από αυτά τα «γεγονότα» μπορεί να έχουν διαφορετική ερμηνεία, όπως προβληματίζονταν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για το αν η Γη είναι στρογγυλή και γυρίζει.
Ζώντας σε μια εποχή όπου η εξέλιξη και η άνοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας γίνεται με εκθαμβωτικά γοργούς ρυθμούς, στεκόμαστε σταθερά πίσω από τις πεποιθήσεις μας… ακόμα κι αν είμαστε τόσο σίγουροι και νομίζουμε πως ξέρουμε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.
Εδώ είναι μερικές από τις πιο κοινές παρανοήσεις που μπορεί να εγείρει «ιστορίες για αγρίους», αλλά και ιδέες που προήλθαν από μια ελαττωματική μελέτη που αργότερα αποδείχθηκε λανθασμένη.
Όποια και αν είναι η περίπτωση, αυτά τα γεγονότα είναι ψευδή ακόμα και γι’ αυτούς που θεωρούν ότι αληθεύουν.
Δείτε του 10 μύθους…
1. Θα κρυώσετε αν βγείτε έξω στο κρύο με βρεγμένο κεφάλι
«Βάλε ένα σκούφο γιατί θα πεθάνεις από το κρύο», ξεφωνίζει η γλυκύτατη μανούλα κάθε φορά που σε βλέπει να βγαίνεις έξω μετά από μπάνιο. Ωστόσο, πολλές μελέτες που εξετάζουν το θέμα, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται ήδη έξω και έχουν παγωμένο κεφάλι είναι πιο εύκολο να κρυώσουν από ότι εκείνοι που βγαίνουν στο κρύο με θερμό κεφάλι λόγω του ζεστού μπάνιου. Και ένα υγρό ή ξηρό κεφάλι δεν κάνει καμία διαφορά.
2. Οι Βίκινγκς φορούσαν κερασφόρα κράνη
Έχει επικρατήσει ότι οι Βίκινγκ Πολεμιστές ήταν εφοδιασμένοι με κράνη τα οποία έφεραν κέρατα. Ωστόσο μια απεικόνιση δείχνει πειρατές Νορβηγούς χωρίς το εικονικό κάλυμμα της κεφαλής. Αλίμονο, πώς γίνεται να μην είχαν φορεθεί τέτοια καπέλα από τους πολεμιστές, άλλα δείχνουν εικονικά ευρήματα. Παρά το γεγονός ότι το στυλ είχε υιοθετηθεί στην περιοχή, αυτά χρησιμοποιήθηκαν μόνο για τελετουργικούς σκοπούς και είχαν σε μεγάλο βαθμό ξεθωριάσει από την εποχή των Βίκινγκς.
3. Η ζάχαρη κάνει τα παιδιά χαζά
Το περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης δημοσίευσε μια ανασκόπηση 23 μελετών σχετικά με το θέμα των παιδιών και τη ζάχαρη, το εξής συμπέρασμα: Η ζάχαρη δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά. Και είναι πιθανό ότι είναι η ίδια η ιδέα που είναι τόσο ριζωμένη, όπως το γεγονός ότι επηρεάζει την αντίληψη μας. Σε μία αντίστοιχη μελέτη οι μητέρες είπαν ότι οι γιοι τους είχαν καταναλώσει αναψυκτικά με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Παρά το γεγονός ότι τα αγόρια είχαν καταναλώσει πραγματικά αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, οι μητέρες ανέφεραν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα υπερκινητικότητας στη συμπεριφορά τους. Έτσι υιοθετήθηκε από ορισμένους επιστήμονες να προειδοποιούν ότι η ζάχαρη μπορεί να κάνει χαζά τα παιδιά.
4. Χάνετε μεγαλύτερη θερμότητα σώματος από το κεφάλι σας
Ο καθένας ξέρει ότι χάνει κάπου γύρω στο 98% της θερμότητας του σώματός του, μέσα από το κεφάλι, η οποία ουσιαστικά είναι και ο λόγος που πρέπει να φοράει κανείς καπέλο ή σκούφο στο κρύο(Βλέπε Νο 1). Εκτός από το ότι δεν το κάνει κανείς. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «The New York Times» αλλά και αλλού, το ποσό της θερμότητας που εκλύεται από οποιοδήποτε μέρος του σώματος εξαρτάται κυρίως από την έκταση – σε μια κρύα μέρα θα χάσουν περισσότερη θερμότητα μέσω ενός εκτεθειμένου ποδιού ή χεριού από ότι μέσω ενός γυμνού-ακάλυπτου κεφαλιού.
5. Θα πάθετε αρθρίτιδα αν σπάτε-ραγίζεται τις αρθρώσεις (άκρα) σας
Φαίνεται λογικό, αλλά δεν είναι αλήθεια. Φυσικά και δεν θα πάθετε αρθρίτιδα από την πυρόλυση των αρθρώσεών σας. Δεν υπάρχουν στοιχεία καμίας τέτοιας ένδειξης, και σε περιορισμένες μελέτες που έγιναν δεν υπήρξε καμία ένδειξη αλλά και διάγνωση αρθρίτιδας. Υπήρξαν αρκετές αναφορές στην ιατρική βιβλιογραφία, που έχουν συνδέσει την πυρόλυση των αρθρώσεων με τον τραυματισμό των συνδέσμων γύρω από την άρθρωση ή εξάρθρωση των τενόντων, αλλά όχι αρθρίτιδα.
6. Ο Ναπολέων ήταν κοντός
Το ύψος του Ναπολέοντα έχει εκτιμηθεί ότι ήταν 1 μέτρο και 57 εκατοστά, αλλά πολλοί ιστορικοί του έχουν αποδώσει επιπλέον ύψος. Ήταν 1.57 χρησιμοποιώντας γαλλικές μονάδες μέτρησης, αλλά όταν μετατρέπονται σε μονάδες του αγγλικού συστήματος, τότε η μέτρηση αλλάζει με αποτέλεσμα να είναι 1.70, ύψος το οποίο στην πραγματικότητα ήταν ελαφρώς ψηλότερο από το μέσο όρο για έναν άνθρωπο στη Γαλλία εκείνη την εποχή.
7. Θα πρέπει να κάνετε διατάσεις πριν από κάθε γυμναστική
Το stretching (διατάσεις) πριν από την άσκηση είναι ο κύριος τρόπος για να βελτιώσει κανείς τις επιδόσεις και να αποφεύγονται οι τραυματισμοί, διατείνονται όλοι… αλλά οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι επιβραδύνει την απόδοσή σου. Οι ειδικοί αποκαλύπτουν ότι το stretching πριν από ένα τρέξιμο μπορεί να σε οδηγήσει σε μείωση κατά 5% της αποτελεσματικότητάς σου. Εντωμεταξύ, Ιταλοί ερευνητές μελετώντας ποδηλάτες επιβεβαίωσαν ότι το stretching είναι αντιπαραγωγικό. Επιπλέον, δεν υπήρξαν ποτέ επαρκή επιστημονικά στοιχεία ότι οι διατάσεις-stretching μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού.
8. Η χοληστερόλη στα αυγά δημιουργεί προβλήματα στην καρδιά
Αρκετοί πιστεύουν ότι η (διαιτητική) χοληστερόλης ενέχει κίνδυνο για στεφανιαία καρδιακή νόσο που πηγάζει από διαιτητικές συστάσεις που προτείνονται από τις αρχές της δεκαετίας του 1960. Ωστόσο εκείνη την εποχή τα επιστημονικά στοιχεία ήταν ελλιπή, εκτός από την γνωστή σχέση μεταξύ κορεσμένων λιπών και χοληστερόλης από μελέτες σε ζώα, όπου η χοληστερόλη τροφοδοτήθηκε σε ποσότητες που υπερβαίνουν κατά πολύ την κανονική πρόσληψη. Από τότε, μελέτες μετά από ενδελεχή έρευνα έχουν διαπιστώσει ότι η διαιτητική χοληστερόλη (η χοληστερόλη που βρίσκεται στα τρόφιμα) δεν δημιουργεί προβλήματα υγείας στον οργανισμό, αλλά η κατανάλωση κορεσμένου λίπους αποτελεί δαίμονα. Έτσι τρώτε άφοβα τα αυγά, απλώς αποφύγετε να τρώτε πολύ μπριζόλα.
9. Η ηλικία των σκύλων είναι η αντίστοιχη των ανθρώπων πολλαπλασιαζόμενη επί 7 φορές
Αρκετοί πιστεύουν ότι ένας 3χρονος σκύλος αντιστοιχεί σε 21 συναπτά έτη στα ανθρώπινα χρόνια. Όχι όμως και για τους εμπειρογνώμονες! Η γενική συναίνεση είναι ότι τα σκυλιά ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους ανθρώπους, φθάνοντας το ισοδύναμο των 21 ετών μόλις σε 2-3 χρόνια. Ο Σίζαρ Μίλαν («Dog Whisperer») στην ιστοσελίδα του cesarsway.com συστήνει έναν διαφορετικό τρόπο για τον υπολογισμό της ηλικίας του σκύλου σας: Αφαιρέστε δύο από την ηλικία σας, πολλαπλασιάστε το επί τέσσερα και προσθέστε με το 21!
10. Ο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε ξύλινα δόντια
Ο πρώτος πρόεδρος της Αμερικής, άρχισε να χάνει τα δόντια του μόλις στα 20 του χρόνια, αλλά οι οδοντοστοιχίες του δεν ήταν φτιαγμένες από ξύλο, όπως πιστεύουν αρκετοί. Αν και εκείνη την περίοδο οι οδοντογλυφίδες θα ήταν βολικές(!), ο Ουάσιγκτον είχε τέσσερις σειρές οδοντοστοιχίες που έγιναν από χρυσό, ελεφαντόδοντο ιπποπόταμου και μόλυβδο. Αξίζει να σημειωθεί: Οι οδοντοστοιχίες είχαν βίδες για να κρατιούνται τα δόντια μαζί καθώς επίσης και ελατήρια για να βοηθούν ώστε να ανοίγει το στόμα, ώστε να βγάζει λόγους και να απολαμβάνει μια από τις αγαπημένες του απολαύσεις, όπως ήταν η νόστιμη μελόπιτα από τα χεράκια της γυναίκας του Μαίρης Ουάσιγκτον.
http://www.koolnews.gr


ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΒΟΜΒΑ γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας: Τι απαντάει ο σύντροφός της!


Είναι μια φήμη που κάνει τον κύκλο στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια εδώ και λίγες ώρες με την φερόμενη ως έγκυο τραγουδίστρια...

Είναι έγκυος τελικά η γνωστή τραγουδίστρια σύμφωνα με όσα λέγονται και ακούγονται στα πηγαδάκια της τελευταίες ώρες.  Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου που οι φήμες την θέλουν να περιμένουν το πρώτο καρπό της σχέσης της από τον Ανδρέα Γεωργίου... Ο Κύπριος ηθοποιός σε όλα όσα λέγονται απάντησε αποκλειστικά στο κυπριακό site ilovestyle.com ξεκαθαρίζοντας: "Όχι δεν είναι έγκυος. Δεν ξέρω από που διέρρευσε κάτι τέτοιο. Ίσως επειδή θα μείνει έγκυος στην σειρά" είπε ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της σειράς "¨Ασπρα Μπαλόνια" του ΣΙΓΜΑ. Οι δυο τους συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον έρωτα τους.


http://www.soknews.gr/

Δοκιμάζουν ομαδικό σεξ, από τα 16 τους


Παιδιά να οργανωθούμε λίγο εεεε;”, έλεγε το γνωστό ανέκδοτο περί ομαδικού σεξ, αλλά από ότι φαίνεται στα στοιχεία μιας έρευνας που έγινε στις ΗΠΑ, για το ομαδικό σεξ, οι νέες κοπέλες από τα 16 τους και μετά, δεν ζητούν καμία... οργάνωση.
Και για να μην χαριτολογούμε σας λέμε ότι τα στοιχεία έρευνας που διενήργησαν 3 πανεπιστημιακές κλινικές και το πανεπιστήμιο της Βοστόνης, σε συνεργασία με το τμήμα ψυχολογίας του πανεπιστημίου, 1 στις 13 κοπέλες από τα 14 τους, μέχρι τα 20 τους έχει δοκιμάσει σεξ ταυτόχρονα, με περισσότερα από ένα άτομα.
Συνολικά στην έρευνα πήραν μέρος 330 κοπέλες. Το ανησυχητικό όμως, ήταν κάποιες επιμέρους απαντήσεις που έδωσαν. Για παράδειγμα το 47% των κοριτσιών απάντησε ότι στο ομαδικό σεξ στο οποίο συμμετείχε, τουλάχιστον ένας από τους άνδρες δεν φορούσε προφυλακτικό. Ανησυχία προκαλεί επίσης, η απάντηση που έδωσαν οι μισές τουλάχιστον κοπέλες. Είπαν ότι για να πάρουν μέρος, αναγκάστηκαν αφού έπεσαν θύματα εκφοβισμού και έντονης πίεσης. Σε ποσοστό που άγγιζε το 1/3των γυναικών, απάντησαν ότι βρισκόντουσαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ή ναρκωτικών ουσιών.
Παρά το γεγονός ότι οι ερωτηθείσες ήταν σε ηλικία μεγαλύτερη των 20, απάντησαν στην πλειοψηφία τους, ότι είχαν την πρώτη εμπειρία από ομαδικό σεξ στα 15,6 τους, κατά μέσο όρο.
Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 65%, δήλωσαν ότι μετά την ταυτόχρονη ερωτική πράξη με πολλούς άνδρες, αρχικά το μετάνιωσαν αλλά στη συνέχεια είπαν ότι τους άρεσε και ότι υπό άλλες συνθήκες θα το επαναλάμβαναν.
http://www.iatropedia.com

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Ξύπνησε από το κώμα μόλις της είπε Σε αγαπώ!



Η 49χρονη Lorna Baillie από τη Σκωτία υπέστη καρδιακή προσβολή και ενώ πέθανε επανήλθε στη ζωή όταν ο άνδρας της θέλοντας να την αποχαιρετίσει της ψιθύρισε «σ'αγαπώ».

Ο σύζυγος της, ο γιος της και οι τρεις κόρες ήταν απαρηγόρητοι όταν μετά από σκληρές προσπάθειες τριών ωρών οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Η γυναίκα ήταν «τεχνικά νεκρή» καθώς το μόνο που την κρατούσε στη ζωή ήταν ηλεκτρικά σοκ και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης.

Έτσι, η οικογένεια συντετριμμένη συγκεντρώθηκε γύρω από το κρεβάτι της 49χρονης για να την αποχαιρετίσει.

Δε πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά αφότου ο σύζυγός της έσκυψε στο αυτί της και της ψιθύρισε «Lorna, σ'αγαπώ, γύρνα πίσω», και η γυναίκα άρχισε να αποκτά το φυσιολογικό της χρώμα και πάλι.
Η νοσοκόμα τότε απλά τους διαβεβαίωσε πως ήταν μια φυσιολογική «παρενέργεια» της έκτακτης θεραπείας που ακολούθησαν οι γιατροί προκειμένου να την σώσουν και ακόμα και όταν άρχισαν να τρεμοπαίζουν οι βλεφαρίδες της γυναίκας και να σφίγγει το χέρι της κόρης της, η νοσοκόμα και πάλι τους είπε πως είναι συχνό κάτι τέτοιο.

Όμως η οικογένεια δεν πίστεψε πως κάτι τέτοιο ήταν φυσιολογικό για ένα νεκρό άτομο και έτσι, πεπεισμένη ότι η 49χρονη επέστρεψε στη ζωή απαίτησε να έρθει άμεσα ένας γιατρός στο δωμάτιο.

Ο γιατρός που έσπευσε βρήκε σφυγμό στη γυναίκα και άρχισαν άμεσα θεραπεία.

«Είμαστε τόσο δεμένη οικογένεια που δε θα τα παρατούσαμε τόσο εύκολα», είπε η μεγάλη κόρη της οικογενείας, η οποία ανέφερε πως δε σταμάτησε ποτέ να ψιθυρίζει στη μαμά της «γύρνα πίσω».

Αρκετές μέρες μετά, η 49χρονη μπορεί να κουνάει τα χέρια της, σηκώνεται από το κρεβάτι και επικοινωνεί κανονικά με την οικογένεια της.

«Μια τέτοια ανάκαμψη είναι σπάνια ενώ η γυναίκα συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο», σχολίασε ο γιατρός της David Farquharson.

Το φάντασμα του Μετρό στο Λονδίνο



Το μετρό του Λονδίνου κλείνει σχεδόν 150 χρόνια ζωής και η ιστορία του είναι πολύ πλούσια σε παράξενα περιστατικά και ιστορίες με φαντάσματα.


Λογικό, καθώς μιλάμε για τεράστιο δίκτυο από υπόγειες σήραγγες. 

Μια ιστορία «θρύλος» με φαντάσματα στο μετρό του Λονδίνου έχουν σχέση με τον σταθμό του Aldgate.
Κατασκευάστηκε το 1876, σε ένα σημείο όπου υπήρχε μαζικός τάφος περίπου 1000 θυμάτων της επιδημίας βουβωνικής πανώλης που είχε χτυπήσει την πόλη το 1665.

Λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια λειτουργίας του σταθμού, εργαζόμενοι που έμπαιναν στις σήραγγες ανέφεραν ότι άκουγαν βήματα και έβλεπαν λευκές φιγούρες στο σκοτάδι. Παρόμοιες φιγούρες είχαν δει και επιβάτες που περίμεναν στις αποβάθρες.

Αρκετά χρόνια αργότερα, καθώς γίνονταν εργασίες για την ηλεκτροδότηση του δικτύου, ένας τεχνικός που εργαζόταν στις γραμμές, γλίστρησε και έπεσε πάνω στην ηλεκτροφόρα σιδηροτροχιά. Ο άνδρας χτυπήθηκε από ρεύμα 20.000 βολτ! Κανονικά, το ρεύμα θα έπρεπε να το είχε σκοτώσει. Ωστόσο ο τεχνικός γλίτωσε με πολύ ελαφρά τραύματα και ανέρρωσε πλήρως.

Οι συνάδελφοί του, που έσπευσαν να τον βοηθήσουν μετά το ατύχημα είπαν ότι είδαν δίπλα του τη διάφανη φιγούρα μιας λευκοντυμένης ηλικιωμένης γυναίκας να του χαϊδεύει τα μαλλιά. 

Η φιγούρα εξαφανίστηκε όταν πλησίασαν οι εργάτες, όμως μέχρι και σήμερα πολλοί αναφέρουν περίεργες σκιές. 


Πηγή: star.gr



Πρώτη μέρα στο σχολείο για την Τζούλια Αλεξανδράτου!


Στα θρανία επέστρεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Το μοντέλο που ζει τους τελευταίους μήνες στην Αυστρία αποφάσισε να μάθει Γερμανικά!

Σήμερα μάλιστα, όπως ενημέρωσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, ήταν η πρώτη της μέρα στο σχολείο. Τη δημοσίευση της Τζούλιας σχολίασε και ο αγαπημένος της Κριστιάν, ο οποίος δήλωσε περήφανος.



Απίστευτο!! Ζύγιζε 300 κιλά..Δείτε πως έγινε!!!!



Δείτε την πιο… τρομακτική εικόνα απώλειας βάρους!
Αυτός ο τύπος ζύγιζε 300 κιλά..

Έκανε μια προσπάθεια να χάσει κιλά για να μην χάσει τη ζωή του και πέτυχε..

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πώς είναι τώρα…
Χίλια μπράβο που τα κατάφερε…





dinatos.info

Πόσα τρόφιμα μπορεί να αγοράσει κανείς με 5 δολάρια ανά τον κόσμο; (VIDEO)


Αναρωτιέστε ποτέ τι θα μπορούσατε να φάτε με 5 δολάρια αν κάνατε μια... βόλτα σε διάφορες χώρες της υφηλίου, ιδού η απάντηση.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται η έρευνα που αποτυπώνει τι τρόφιμα θα μπορούσε να αγοράσει κανείς με ένα χαρτονόμισμα των πέντε δολαρίων στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Αφρική ή την Ρωσία.




Η γυναίκα με όρους υπολογιστή! – Η δική σας σε ποια κατηγορία ανήκει;


Με τόσο δαιμόνιο μυαλό που έχει μια γυναίκα, άνετα θα την παρομοιάζαμε με έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και τις λειτουργίες με έναν διαφορετικό-χιουμοριστικό τρόπο που επιτελεί κάθε φορά!
Από γυναίκα «σκληρό δίσκο» μέχρι «γυναίκα ιό». Αλήθεια η δικιά σας σε ποια κατηγορία ανήκει;
Δες τις κατηγορίες γυναίκας με όρους ηλεκτρονικού υπολογιστή…
Η γυναίκα σκληρός δίσκος: Θυμάται τα πάντα, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Η γυναίκα RAM: Σας ξεχνάει εντελώς μόλις δεν ασχολείστε μαζί της.
Η γυναίκα Windows: Όλος ο κόσμος ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα σωστά, μα κανένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.
Η γυναίκα Excel: Λένε πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αλλά εσείς την χρησιμοποιείτε μόνο για τα βασικά.
Η γυναίκα Screen Saver: Δεν χρησιμεύει σε τίποτα αλλά τουλάχιστον σας κάνει να γελάτε.
Η γυναίκα Web-Server: Είναι πάντα απασχολημένη όταν την έχετε ανάγκη.
Η γυναίκα Multimedia: Ξέρει να ομορφαίνει πράγματα που δεν έχουν κανέναν απολύτως ενδιαφέρον.
Η γυναίκα CD-Rom: Με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται όλο και ποιο γρήγορη.
Η γυναίκα Ιός: Γνωστή και με το όνομα «Σύζυγος». Έρχεται όταν δεν την περιμένετε. Εγκαθίσταται σπίτι σας και χρησιμοποιεί όλους τους πόρους σας. Αν προσπαθήσετε να την απεγκαταστήσετε σίγουρα θα χάσετε κάποια δεδομένα. Αν δεν προσπαθήσετε, τα χάνετε όλα.

Αντέχεις να δεις την Τάμτα ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΙΠΤΗΖ... με look Αλεξανδράτου;(video)



Βλέποντας αυτή την εικόνα, μπορείς να πιστέψεις ότι είναι και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Είναι όμως η Τάμτα στο νέο της videoclip που βγαίνει κυριολεκτικά από τα ρούχα της....


Η Τάμτα επιστρέφει με ένα καταπληκτικό video clip, όπου αλλάζει συνεχώς ενδυμασίες και εντυπωσιάζει! Τους στίχους και την μουσική τους έγραψε ο Μιχάλης Κουϊνέλης, ενώ τα πολύ όμορφα ρούχα που βλέπουμε στο "Πάρε Με" τα επέλεξε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip της τραγουδίστριας αλλά και τις φωτογραφίες που δείχνουν τα διαφορετικά ρούχα!




Αίσιο τέλος στο θρίλερ της απαγωγής των δύο Μητροπολιτών


Οι μέχρι τώρα πληροφορίες δείχνουν πως πίσω από την απαγωγή βρίσκονται Τσετσένοι τζιχαντιστές

Οι δύο μητροπολίτες που είχαν απαχθεί χθες κοντά στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία, αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα, επιβεβαίωσε ένας εκπρόσωπος της Συριακής Ορθόδοξης Εκκλησίας μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς από τη Δαμασκό.

"Και οι δύο τους είναι στο δρόμο για το πατριαρχείο του Χαλεπιού" είπε ο επίσκοπος Τόνι Γιαζίγκι.

Νωρίτερα η θρησκευτική οργάνωση "L'Oeuvre d' Orient" είχε ανακοινώσει ότι ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ έχουν απελευθερωθεί και βρίσκονται στην ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Προφήτη Ηλία, στο Χαλέπι.

Η οργάνωση, έργο της οποίας είναι να βοηθά τις Εκκλησίες της Ανατολής που αντιμετωπίζουν προβλήματα, χαιρέτισε την απελευθέρωση των δύο επισκόπων "όμως υπενθυμίζει στις διεθνείς αρχές ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να απελευθερωθούν δύο ιερείς (ένας ελληνορθόδοξος και ένας Αρμένιος καθολικός) οι οποίοι κρατούνται όμηροι εδώ και σχεδόν τρεις μήνες", σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

http://www.newsit.gr/

Δείτε ποιο είναι το χειρότερο επάγγελμα του κόσμου


Έρευνα της αμερικανικής ιστοσελίδας αναζήτησης εργασίας careercast.com παραθέτει μια λίστα με τα χειρότερα επαγγέλματα

Το επάγγελμα του ρεπόρτερ κατατάχθηκε στην 200η και τελευταία θέση των ειδικοτήτων που συμμετείχαν στην έρευνα, χάνοντας πέντε θέσεις από την αντίστοιχη περσινή λίστα και βλέποντας την πλάτη ακόμα και των ξυλοκόπων. Ποιο είναι το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου αυτή τη στιγμή; Ο αναλογιστής. Οι αναλογιστές είναι οι στατιστικολόγοι που υπολογίζουν πιθανότητες κινδύνου και καθορίζουν την οικονομική τους αξία για λογαριασμό οργανισμών και ασφαλιστικών εταιριών.

Η κορυφαία δεκάδα επαγγελμάτων είναι:

1) Αναλογιστής

2) Μηχανικός βιοϊατρικής

3) Μηχανικός λογισμικού

4) Ακουστικολόγος

5) Οικονομικός προγραμματιστής

6) Οδοντίατρος

7) Εργοθεραπευτής

8) Οπτομέτρης

9) Φυσικοθεραπευτής

10) Αναλυτής συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών

Η λίστα με τα 10 χειρότερα επαγγέλματα

190) Αγρότης

191) Αεροσυνοδός

192) Επισκευαστής σκεπών

193) Ταχυδρόμος

194) Αναλυτής μετρήσεων

195) Γαλακτοκόμος

196) Εργάτης σε πετρελαιοπηγή

197) Ηθοποιός

198) Μόνιμος στρατιωτικός

199) Ξυλοκόπος

200) Ρεπόρτερ εφημερίδας


Υπόθεση Άλεξ: Καταδικάστηκε ο παππούς των Ελληνόπουλων


Με κατηγορίες που αφορούσαν τα αδικήματα της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία, καταδικάστηκε ο παππούς των δυο Ελληνόπουλων, τα οποία είχαν κριθεί ένοχα για τον θάνατο του μικρού Αλεξ Μεσχισβίλι, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2006 και η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο παππούς των δυο παιδιών, είχε κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενώ, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο 64χρονος ψευδόρκησε τόσο στις αστυνομικές αρχές της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης όσο και ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που είχε χειριστεί την πολύκροτη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι από τον Μάιο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ισχυριζόταν ότι το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης του μικρού μαθητή, τα εγγόνια του ήταν στο σπίτι.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη κατηγορία, της υπόθαλψης εγκληματιών, δεν αφορά τα δύο εγγόνια του, λόγω συγγένειας, αλλά τους συνομήλικους αλλοδαπούς φίλους τους, μαζί με τους οποίους κατηγορούνται ότι διέπραξαν την αποτρόπαιη πράξη της δολοφονίας του 11χρονου μαθητή.

Το Εφετείο του επέβαλλε την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί και πρωτόδικα (4,5 χρόνια), η οποία ειναι εξαγοράσιμη.

Σκάνδαλο με άγαλμα του ΒΒC – Ο γλύπτης του βίαζε τις κόρες και το σκύλο του



Φιλανθρωπικές οργανώσεις καλούν το BBC να συμβάλει ώστε να αφαιρεθεί το άγαλμα που βρίσκεται μπροστά στο στο «Κέντρο Δημοσιογραφίας» στην περιοχή Πόρτλαντ του Λονδίνου, διότι αποκαλύφθηκε ότι ο γλύπτης του Έρικ Ζιλ κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση των δύο κορών του.
Το άγαλμα φιλοτεχνήθηκε το 1932 από τον Έρικ, εμπνευσμένο από το έργο του Σαίξπηρ «Η Τρικυμία» και από τότε κατέχει εξέχουσα θέση στην είσοδο του «BBC Broadcasting House».
Ο Έρικ Ζιλ ήταν ένας από τους πιο σεβαστούς καλλιτέχνες του 20ου αιώνα. Πέθανε το 1940.Ωστόσο σε ένα από τα ημερολόγιά του, που δημοσιεύθηκε το 1989, αποκάλυψε ότι βίασε τις κόρες του, Μπέτι και Πέτρα, καθώς επίσης και το σκυλί της οικογένειας.
Η Φαίη Μάξτεντ, διευθύνων σύμβουλος της οργάνωσης «The Survivors’ Trust», η οποία υποστηρίζει τους ανθρώπους που έχουν επιζήσει από βιασμό και της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, δήλωσε στο Κέντρο Δημοσιογραφίας του Λονδίνου: «Είναι προσβολή να επιτρέπεις σε ένα έργο σαν αυτό να παραμένει εκτεθειμένο σε δημόσιο χώρο. Και ειδικά μετά από τέτοιες αποκαλύψεις».
«Είναι απαράδεκτο», προσθέτει η κ. Μάξτεντ.
Ο Πίτερ Σάουντερς, διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Συνδέσμου για κακοποιημένα άτομα στην παιδική τους ηλικία, συμπλήρωσε: «Υπάρχει ένα ισχυρό επιχείρημα ότι αυτό το άγαλμα θα πρέπει να αφαιρεθεί. Αυτά τα σύμβολα είναι επικίνδυνα στα πρόσωπα των ανθρώπων που εκτίθενται»
Το άγαλμα ήταν ιδιαίτερα ακατάλληλο, ειδικά ύστερα από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και ύστερα μάλιστα και από το σκάνδαλο με τον Τζίμι Σάβιλ, πρόσθεσε ο κ. Σάουντερς.
Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε: «Το άγαλμα του Έρικ Ζιλ “Ariel & Prospero” στο μπροστινό μέρος του “Broadcasting House” στέκεται ως μια μεταφορά για τη μετάδοση, και έχει φιλοτεχνηθεί από έναν από τους μεγαλύτερους Βρετανούς γλύπτες του περασμένου αιώνα και πρόκειται για έργο που εμφανίζεται ευρέως σε κορυφαία μουσεία και γκαλερί του Ηνωμένου Βασιλείου».
«Δεν υπάρχουν σχέδια για να αφαιρεθεί ή να αντικατασταθεί από άλλο γλυπτό. Η Καθολική Εκκλησία μάλιστα έχει απορρίψει τις εκκλήσεις για να διαλυθεί το έργο», διεμήνυσε τέλος ο εκπρόσωπος του μεγάλου καναλιού.

http://www.koolnews.gr/

Μετά θάνατον αποκάλυψη… ο ΚΡΥΦΟΣ ΕΡΩΤΑΣ της Θάτσερ!



Λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Μάργκαρετ Θάτσερ βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας ο άντρας που υπήρξε ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της.

Ενας γιατρός που είχε διπλάσια ηλικία από την ίδια ήταν ο μεγάλος έρωτας της Μάργκαρετ Θάτσερ σύμφωνα με την Telegraph. Toν γνώρισε την εποχή που ήδη έβγαινε με τον μετέπειτα σύζυγό της Ντένις (τους βλέπουμε μαζί στη φωτογραφία) αλλά και με έναν νεαρό αγρότη που αργότερα παντρεύτηκε την αδελφή της...

Όλα αυτά έγιναν το 1949, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η Μάργκαρετ έβγαινε με τον αγρότη Γουίλι Κάλεν όταν γνώρισε τον Ρόμπερτ Χέντερσον, έναν γιατρό στο Southern Hospital του Darford Kent ο οποίος είχε τη διπλάσια ηλικία από την ίδια και ήταν ήδη αναγνωρισμένος και επιτυχημένος στο επάγγελμά του. Σημειώνεται ότι την ίδια εποχή η Μάργκαρετ έβγαινε ήδη περιστασιακά με τον Ντένις Θάτσερ και αμφιταλαντεύτηκε ανάμεσα στους δύο άντρες.

Ο Χέντερσον ήταν τότε 47 ετών και είχε εφεύρει έναν σιδερένιο πνεύμονα που του είχε χαρίσει σημαντικές διακρίσεις. Η Μάργκαρετ ήταν 23 ετών, αλλά δεν θεωρούσε εμπόδιο την μεγάλη διαφορά ηλικίας. Στα γράμματα που έστελνε εκείνη την εποχή στην αδελφή της Μίριελ αναφερόταν συχνά σε αυτόν. Μετά την πρώτη τους έξοδο για ποτό της είχε γράψει ότι τον βρίσκει πολύ γλυκό, ενώ στις αρχές του 1950 έγραφε «Νομίζω ότι έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία ο ένας στον άλλο – και ακόμα περισσότερο.» Την ημέρα των γενικών εκλογών τον Φεβρουάριο του 1950 έγραψε «Δείπνησα και μετά πήγα για χωρό με τον Ρόμπερτ στο Μπέρκλει. Το Σαββατοκύριακο θα πάω στο Eastbourne και θα έρθει μαζί μου και ο Ρόμπερτ. Περιττό να σου πω ότι ανυπομονώ για αυτό.» Μάλιστα ήθελε τόσο να τον εντυπωσιάσει ώστε του μαγείρευε ακόμη και δείπνο με 4 πιάτα.

Εκείνη την εποχή φαίνεται – σύμφωνα πάντα με την Τelegraph- ότι η Μάργκαρετ ένιωθε περισσότερο τρυφερά για τον Ρόμπερτ παρά για τον Ντένις, ο οποίος ήταν δέκα χρόνια νεότερός της. Τελικά, τον παντρεύτηκε το 1951, ενώ είναι άγνωστο πως έληξε η ιστορία της με τον επιτυχημένο αλλά κατά πολύ μεγαλύτερό της γιατρό. Μάλιστα, όταν πέθανε το 1999 έστειλε στη χήρα της τα συλλυπητήριά της λέγοντας «ήταν ένας υπέροχος άντρας».





















Συνελήφθη δάσκαλος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία



Ένας πρώην δάσκαλος, ο οποίος ήταν στη λίστα του FBI με τους 10 πιο περιζήτητους κακοποιούς αφού καταζητείται για κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας, συνελήφθη στη Νικαράγουα, δήλωσε χθες ομοσπονδιακός εκπρόσωπος.
Ο ύποπτος, Έρικ Τζάστιν Τοθ, συνελήφθη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και οι αμερικανικές αρχές έχουν ζητήσει την έκδοσή του στις ΗΠΑ, είπε η πηγή σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς. «Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία να τον φέρουμε στη χώρα προκειμένου να δικαστεί».
Ο Τοθ, 31 ετών, υπήρξε δάσκαλος σε ιδιωτικό σχολείο της αμερικανικής πρωτεύουσας, ενώ είχε εργαστεί και ως σύμβουλος σε παιδικές κατασκηνώσεις.
Το 2008 εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του, και έκτοτε καταζητείται από τις αρχές, αφού στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με ανήλικα παιδιά.

http://www.koolnews.gr/

Ανέκδοτα: Σύντομα και ξεκαρδιστικά!


Ανοίγω την πόρτα κύριε δικαστά και την βλέπω γυμνή…Μου λέει “χτύπα ρε μ@λ@κα”, της έριξα κι εγώ τρία χαστούκια…Που να καταλάβω ότι εννοούσε την πόρτα…;;!!!

Αν η Ελευθερία Αρβανιτάκη ρούφαγε αέρα από το μπαλόνι του Τζάμπο, μετά
θα την άκουγαν μόνο τα δελφίνια.

Πήγα σήμερα στη κηδεία ενός πάμπλουτου επιχειρηματία. Εκεί που είχα
πλαντάξει στο κλάμα, με ρωτάει ένας:
- Της οικογενείας;
- Όχι, γι αυτό κλαίω

- Πως λέγονται οι γυναίκες που δεν φοράνε στρινγκ;
- Στρίγκ-λες

- Χτες έκαψα 2.400 θερμίδες σε δύο λεπτά.
- Πώς το κατάφερες;
- Ξέχασα την πίτσα στον φούρνο.

- Τι έγινε Mαράκι; Καληνύχτα δεν έχει; Τι είμαι ‘γω κάνας τυχαίος;
- Η  Κωνσταντίνα είμαι.
- Τι έγινε Κωνσταντίνα???? Δε μας συμφέρει κι αλλάζουμε θέμα;

Μεθυσμένοι μαθητές διέλυσαν το σχολείο τους μετά την αποφοίτηση – Τραυματισμοί και συλλήψεις



Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν στις 4 και μισή τα ξημερώματα στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στο Στρόβολο.

Περίπου 100 μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το λύκειο μετά την ολοκλήρωση της αποφοίτησής τους, εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του λυκείου, και άρχισαν να σπάζουν τζάμια και οτιδήποτε άλλο έβρισκαν μπροστά τους. Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή Αστυνομική δύναμη, με την Αστυνομία να πραγματοποιεί δύο συλλήψεις. Από το γραφείο τύπου της Αστυνομίας, αναφέρθηκε πως δεν έγινε χρήση δακρυγόνων καθώς οι αστυνομικοί είχαν απέναντί τους μικρά παιδιά. Η Αστυνομία εκτιμάει πως οι περισσότεροι μαθητές ήταν σε κατάσταση μέθης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

alithia.com.cy

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΔΕΣ…της Νατάσας Θεοδωρίδου!



Πολλά και διάφορα ακούστηκαν για την άμεση εισαγωγή της Νατάσας Θεοδωρίδου σε κλινική των βορείων προαστίων, για άμεση χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές. Ποια είναι όμως η αλήθεια για όλο αυτό της τραγουδίστριας;

Πολλά ακούστηκαν για το πρόβλημα υγείας της Νατάσας Θεοδωρίδου, κάτι που ξεκίνησε μέσα από προσωπικό μήνυμα που δημοσίευσε η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης 18 Απριλίου.

"Καλησπέρα φιλαράκια μου..ένα απλό κρυωματάκι έχω τίποτε παραπάνω.. Είναι όλα καλά.. Σας ευχαριστώ για την αγάπη.. Σε λίγο έρχεται καλοκαίρι..!!", έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter νωρίς το απόγευμα.

Λίγη ώρα αργότερα, το κεντρικό δελτίο του Star Channel μετέφερε μέσω ρεπορτάζ του πως η Νατάσα υπεβλήθη σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές.

Το βράδυ της Πέμπτης, η τραγουδίστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας: "Παιδιά είμαι στο σπίτι μου και πολύ καλά στη υγεία μου.. Ένα απλό κρύωμα.. Σας ευχαριστώ για τις ευχές... αλλά είμαι πολύ καλά....!!!!!".


Πωλείται σπέρμα σε αγγελία εφημερίδας στην Πάτρα!


«Κύριος πουλά το σπέρμα του για γέννηση παιδιών. Τηλ. ...»! Αυτό είναι το περιεχόμενο της μικρής αγγελίας που έφθασε προ ημερών στα γραφεία εφημερίδας αγγελιών της Πάτρας...

Προφανώς λόγω της κρίσης, κάποιοι έφθασαν στο σημείο να πωλούν το σπέρμα τους για να βγάλουν κάποια χρήματα. Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως για να γίνει κάποιος δωρητής σπέρματος θα πρέπει πρώτα να περάσει από ειδικές εξετάσεις, να ελεγχθεί η ποιότητά του, να γίνει ιατρικός έλεγχος σε σχέση με πιθανές ασθένειες και στη συνέχεια να εγκριθεί η δωρεά.

Εκτος αυτού οι εξετάσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Να αναφέρουμε πως κάθε φορά που κάποιος δίνει το σπέρμα του αποζημιώνεται με ένα ποσό γύρω στα 100 ευρώ.

pelop.gr

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (και πράσινα άλογα) ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ;;; Σου 'ρχεται τσουχτερό χαράτσι για τα φωτοβολταϊκά...


Έκτακτη εισφορά και για τα φωτοβολταϊκά στις στέγες σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ 

Σε πρώτη φάση εξετάζεται εισφορά της τάξης του 10 - 15% (με δυνατότητα εξαίρεσης για όσους διαθέτουν χαμηλό εισόδημα), ώστε να ενισχυθεί ο ΛΑΓΗΕ, που παρουσιάζει σοβαρά ελλείμματα, με 30 - 35 εκατ. ευρώ ετησίως

Ο συνολικός τζίρος από φωτοβολταϊκά στις στέγες ανέρχεται σε περίπου 300 εκατ. ευρώ ετησίως και δεν υπόκειται σε φορολογία.

Η υψηλή εγγυημένη τιμή σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος εγκατάστασης προσέλκυσε πλήθος οικιακών καταναλωτών, με αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του 2012 η συνολική ισχύς των φωτοβολταϊκών στις στέγες να φτάσει τα 297,8 MW.

Τα οικιακά φωτοβολταϊκά είχαν εξαιρεθεί από την έκτακτη εισφορά, ωστόσο η διόγκωση του ελλείμματος υποχρεώνει την κυβέρνηση να επεκτείνει το μέτρο και σε αυτή την κατηγορία.

Σημειώνεται ότι ήδη δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις ΑΠΕ, το οποίο περιλαμβάνει σειρά μέτρων για το κλείσιμο της μαύρης τρύπας.

Οι νέες ρυθμίσεις προβλέπουν αύξηση της έκτακτης εισφοράς από το εύρος του 25% - 35% στο εύρος του 37% - 40% για φωτοβολταϊκούς σταθμούς, αλλά και πάγωμα της αγοράς φωτοβολταϊκών μέχρι το τέλος του 2013.

Πηγή: sarotiko

Νέα δήλωση-ΣΟΚ της Ολυμπίου για τον πρώην της Χατζηγιάννη!



Είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Ολυμπίου μιλάει σε συνέντευξη της τόσο άνετα για την σχέση της και τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη...

H Δέσποινα Ολυμπίου σχολίασε σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική κυπριακή εκπομπή,  το γεγονός ότι κάθε τόσο επανέρχονται στη δημοσιότητα δημοσιεύματα που την συνδέουν με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, είπε ακόμη τι πιστεύει στην ερώτηση αν θεωρεί ότι η σχέση τους της έχει κοστίσει; «Όλα έχουν έναν λόγο ύπαρξης, ένα όφελος κι ένα κόστος. Έχω καταλάβει πως η δύναμη κρύβεται στην ευλυγισία και όχι στη σκληρότητα. Ας είμαστε όλοι καλά, να ζήσουμε όπως μπορούμε καλύτερα, γιατί μόνο αυτό έχουμε. Πέρασαν αρκετά χρόνια από τον χωρισμό μου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, έχω προχωρήσει στη ζωή μου και μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι καμιά φορά το φορτίο της ίδιας της σχέσης είναι πιο βαρύ από τον χωρισμό που ακολουθεί...»

Πηγή: www.ilovestyle.com

Ο ΦΟΒΟΣ του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ και η επέμβαση του Λιμενικού!


Με έναν μεγάλο φόβο ζει τις τελευταίες μέρες ο Ρώσος μεγιστάνας νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού του αείμνηστου Ωνάση, παίρνοντας μάλιστα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού φαίνεται πως ανησυχεί για τη μετακόμιση στο νησί και τα τα υπάρχοντα του που μεταφέροντα σταδιακά εκεί.

Μάλιστα επειδή δεν έχει οργανωθεί ακόμα ο... ιδιωτικός στρατός που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του νησιού ζήτησε μέσω της διαχειρίστριας εταιρείας του Σκορπιού και των δικηγορικών γραφείων που ασχολούνται με τις τυπικές διαδικασίες της παραχώρησης κυριότητας του νησιού τη συνδρομή του λιμενικού.

Επειδή λοιπόν φοβάται το πλιάτσικο, όπως αναφέρει και το meganisinews ο Ρώσος μεγιστάνας ζήτησε σκάφη του λιμενικού να περιπολούν γύρω από τον Σκορπιό.


Ενας αιώνιος έρωτας: Ζευγάρι κρατιέται χέρι-χέρι εδώ και 1.500 χρόνια (φώτος)


Εκπληκτοι έμειναν οι αρχαιολόγοι όταν κατά τη διάρκεια ανασκαφής στην εσωτερική αυλή μοναστηριού στη Ρουμανία ανακάλυψαν έναν διπλό τάφο: Μια νεαρή γυναίκα και ένας άνδρας είχαν θαφτεί μαζί με τον ένα να κρατά το χέρι του άλλου.

Οι διπλές ταφές στο Μεσαίωνα -τότε υπολογίζεται ότι επήλθε ο θάνατος του ζευγαριού- δεν ήταν ένα συνηθισμένο φαινόμενα και για το λόγο αυτό το εύρημα αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους αρχαιολόγους.

Βάσει των όσων μπορούν να συμπεράνουν οι ερευνητές-αρχαιολόγοι από τα οστά που βρήκαν, ο θάνατος του νεαρού επήλθε -πιθανότατα- από ένα βίαιο χτύπημα στο γοφό.

Οσον αφορά τη νεαρή η οποία είναι θαμμένη δίπλα του και της οποίας κρατά το χέρι, οι επιστήμονες καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα που εντυπωσιάζει αλλά και συγκινεί: Δεδομένου ότι η γυναίκα ήταν πιθανότατα υγιής, και δεδομένου ότι ο θάνατος και των δυο πρέπει να επήλθε σχεδόν ταυτόχρονα, εικάζεται ότι η νεαρή «έφυγε» επειδή η καρδιά της... ράγισε από τη στενοχώρια της για το χαμό του συντρόφου της και την «πρόδωσε».

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας αποκλείεται δεδομένου ότι το Μεσαίωνα θεωρείτο αμαρτία και έτσι δεν θα την είχαν θάψει μαζί του.

«Τους έθαψαν μαζί ως φόρο τιμής στην αγάπη που είχαν ο ένας για τον άλλον», υποστηρίζει ένας από τους αρχαιολόγους που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη ανασκαφή.




ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Ποια ζώδια κάνουν τις πιο μακροχρόνιες σχέσεις;

Βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να βρεις το «λιμάνι» σου, δηλαδή τον άνθρωπο με τον οποίο θα «αράξεις» και θα κάνεις μία όμορφη, σταθερή και μακρόχρονη σχέση ή γάμο; Θέλεις να βρεις έναν άνθρωπο, που θα σου αφοσιωθεί ολοκληρωτικά και με τον οποίο θα μπορείς να αποκτήσεις έναν όμορφο ερωτικό δεσμό που θα έχει αντοχές στο χρόνο;

Στην αστρολογία, υπάρχουν, σύμφωνα με το oroskopos, ζώδια τα οποία επιδιώκουν και θέλουν την δέσμευση, άλλα ζώδια δεν αποχωρίζονται εύκολα την ελευθερία τους και κάποια από αυτά, θέλουν τον χρόνο τους για να πάρουν την απόφαση να αποκατασταθούν.

ΚΡΙΟΣ
Δύσκολα δεσμεύεται ένα ατίθασο Κριάρι, το οποίο λατρεύει την ελευθερία του και τον τρομάζει η σκέψη της μακρόχρονης δέσμευσης! Ένας Κριός, θα ερωτευτεί ξαφνικά, παράφορα και κεραυνοβόλα και θα μπει με ενθουσιασμό σε μία σχέση, κάνοντας σχέδια και όνειρα ότι θα κρατήσει για πάντα ... Πολύ γρήγορα όμως, όταν του φύγει αυτός ο αρχικός ενθουσιασμός του έρωτα... τότε ο Κριός αρχίζει να πιέζεται, να ζορίζεται και χαλαρώνει αμέσως τους ρυθμούς γιατί πολύ απλά η δέσμευση τον τρομάζει ...Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια που φημίζεται για τους συχνούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις ... μην παραξενευτείς λοιπόν που όταν θα αρχίσει να «δένει» μαζί σας το γλυκό ... ξαφνικά «την κάνει» και σου εμφανιστεί και πάλι μετά από κανά τρίμηνο ... Είναι οι γνωστές Κριαρίσιες υπεκφυγές για μόνιμο δεσμό... οι οποίες όμως ξεπερνιούνται όταν περάσει ο καιρός και καταλάβει ότι χωρίς εσένα δεν μπορεί!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος φημίζεται για την πίστη και την αφοσίωσή του. Όταν ερωτεύεται, θέλει και προσπαθεί να χτίσει μία μόνιμη, σταθερή σχέση η οποία θα μπορέσει να σταθεί δυνατή στο χρόνο.Ένα Ταύρος, μπορεί να παραμείνει σε μία σταθερή, μακρόχρονη σχέση, αρκεί να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με το ταίρι του . Απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση μίας μακρόχρονης σχέσης με έναν Ταύρο, είναι να είναι απόλυτα ικανοποιημένος σεξουαλικά από το ταίρι του και φυσικά να έχει να κάνει με ένα σοβαρό άτομο στο οποίο μπορεί να βασιστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος δύσκολα δεσμεύεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ενάντια στις μακρόχρονες σχέσεις. Για να πάρει την απόφαση να αφοσιωθεί σε μία σχέση, θα πρέπει ο σύντροφός του να του αφήνει περιθώρια ελευθερίας και φυσικά είναι πολύ σημαντικό, να μοιράζεται με το ταίρι του βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία. Είναι πολύ σημαντικό για έναν Δίδυμο, να έχει στο πλάι του έναν ερωτικό σύντροφο που θα τον θαυμάζει, θα μαθαίνει από αυτόν και θα ξεχνιέται μαζί του σε πολύωρες συζητήσεις που θα τον ταξιδεύουν και θα τον κάνουν να αισθάνεται οικεία και ζεστά. Ο Δίδυμος είναι λάτρης της ατομικότητας, αυτό σημαίνει ότι για να κάνει μία μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει το άτομο που έχει δίπλα του, να σέβεται τον προσωπικό του χρόνο και να είναι ένα άτομο δραστήριο και με ενδιαφέροντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας Καρκίνος, σκέφτεται μόνο την δέσμευση και φυσικά η επιθυμία του είναι να κάνει μία μακρόχρονη σχέση, που θα στηρίζεται σε γερά θεμέλια και κανείς ή τίποτα δεν θα της σταθεί εμπόδιο. Στην προσπάθειά του όμως, να κάνει έναν μόνιμο, μακρόχρονο δεσμό, κάνει λάθος επιλογές, τρώει τα μούτρα του, απογοητεύεται και δίνεται συναισθηματικά σε λάθος ανθρώπους που στην ουσία, δεν μπορούν να του προσφέρουν αυτό που έχει ανάγκη. Ένας Καρκίνος λοιπόν, στα νεαρά του χρόνια θα αναζητά την μόνιμη δέσμευση και όταν ωριμάσει το μυαλό του, θα προσπαθήσει με λογικά κριτήρια να βρει έναν σύντροφο που θα έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να δεσμευτεί μαζί του άνευ όρων!

ΛΕΩΝ
Ένας Λέοντας δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι έχει ερωτευτεί και στα αρχικά στάδια μίας σχέσης, κρύβεται πίσω από τα δάχτυλά του ... Μπορεί να λέει «Εντάξει μωρέ ... ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φορά είναι που ερωτεύτηκα ... δεν θα είναι για κάτι μόνιμο», ωστόσο η καρδούλα του το ξέρει....! Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το πάθος αλλά και ο ενθουσιασμός του ... μπορεί να σου κατεβάσει την γη και τα άστρα όταν είναι ερωτευμένος μαζί σου ... Όσο για το θέμα της μακρόχρονης σχέσης, ένας Λέοντας μπορεί να δεσμευτεί και να ακολουθήσει μία σταθερή και μακρόχρονη σχέση, άσχετα αν δεν το παραδέχεται ή προσπαθεί να το αποφύγει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Παρθένος είναι ένας άνθρωπος λογικός, πρακτικός, με σοβαρές αρχές, ηθικός και πιστός, οπότε εύκολα θα έβγαζε κανείς το συμπέρασμα, ότι το ζώδιο της Παρθένου, δεσμεύεται εύκολα ... και όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Οι Παρθένοι είναι από τα πιο δύσκολα ζώδια για μακρόχρονη σχέση και οι ίδιοι αποφεύγουν συστηματικά τις πολύ «κολλητές» σχέσεις ... πολύ απλά γιατί θέλει να είναι κάποιες στιγμές μοναχικός και φυσικά πολύ περισσότερο επειδή δεν βρίσκει το κατάλληλο άτομο, που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να σταθεί δίπλα του για πάντα! Ο Παρθένος, θα ακολουθήσει μία μακρόχρονη σχέση, όταν η λογική του θα του δώσει το πράσινο φως ότι έφτασε επιτέλους η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα ....

ΖΥΓΟΣ
Ένας Ζυγός κάνει αρκετές και μακρόχρονες σχέσεις στη ζωή του, αυτό όμως δεν σημαίνει και απόλυτα ότι είναι και πιστός ή ότι είναι λάτρης των σταθερών σχέσεων. Λατρεύει το φλερτ και γενικότερα το παιχνίδι του έρωτα, αγαπά και αγαπιέται και πολλές φορές την πατά και προσκολλάται σε σχέσεις που δεν είναι και τόσο καλές, απλά και μόνο επειδή η καρδούλα του δεν του επιτρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω. Στην ερωτική του ζωή, είναι δεδομένο ότι θα μετρήσει και κάποιες στιγμές απιστίας ....

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός μπορεί να κάνει αρκετές ερωτικές σχέσεις και σε πολλές από αυτές να είναι και άστατος ... πολύ απλά γιατί το μόνο που θα τον δένει θα είναι η σεξουαλική έλξη ... και τίποτα παραπάνω.Όταν όμως την πατήσει και ερωτευτεί, τότε όχι απλά δίνεται ολοκληρωτικά, αλλά δεσμεύεται επί της ουσίας και γίνεται ένας απόλυτος, σταθερός και αφοσιωμένος σύντροφος που ζητά αποκλειστικότητα και μόνιμη σχέση που τίποτα δεν θα μπορέσει να μπει ανάμεσά σε εκείνον και τον σύντροφό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα από τα ζώδια που βαριούνται εύκολα τις μακρόχρονες σχέσεις, είναι ο Τοξότης... Δεν είναι μόνο ότι τις αποφεύγει αλλά τις κατακρίνει κιόλας, αφού είναι λάτρης των νέων εμπειριών και θεωρεί ότι ένας μόνιμος ερωτικός δεσμός σε εγκλωβίζει και σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που σου προσφέρει... Ένας Τοξότης, έστω και αν ερωτευτεί και στη συνέχεια αγαπήσει, πάντα θα έχει μία περίεργη ιδέα για την δέσμευση και θα τον ενοχλεί και μόνο η ιδέα της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως λατρεύει την οικογένεια και την παράδοση και ένα από τα σχέδια της ζωής του είναι να αποκτήσει μία σταθερή μακρόχρονη σχέση η οποία θα δοκιμαστεί και στη συνέχεια θα καταλήξει σε γάμο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάθε σχέση που κάνει ένας Αιγόκερως είναι μόνιμη και μακρόχρονη ... Για παράδειγμα ένας Αιγόκερως με Αφροδίτη στον Τοξότη, σαφώς θέλει πολλές ερωτικές εμπειρίες και θα κάνει αρκετές περιστασιακές σχέσεις μέχρι να βρει το άλλο του μισό (το ίδιο αν έχει και την Αφροδίτη του στον Υδροχόο). Το σημαντικότερο για έναν Αιγόκερω, είναι να βρει έναν σύντροφο, ο οποίος θα νιώθει περήφανος για τον ίδιο και θα μπορούν να έχουν κοινά όνειρα και φιλοδοξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Του αρέσει η ποικιλία, δεν τα πάει καλά με την μόνιμη δέσμευση αλλά θέλει να μπορεί να φλερτάρει, να κάνει νέες γνωριμίες και να χαίρεται την εργένικη ζωή του. Παρόλα αυτά , ένας Υδροχόος μπορεί εντελώς ξαφνικά να σε εκπλήξει και από ασταθής στα ερωτικά του, εντελώς ξαφνικά να ερωτευτεί σφόδρα και να αποφασίσει να αφοσιωθεί πλήρως και με σταθερότητα σε έναν σύντροφο. Συνήθως το ταίρι που επιλέγει να μείνει στο πλάι του, διαφέρει πολύ από τον ίδιο και καταφέρνει πάντα να τον εξιτάρει και να τον κρατά σε εγρήγορση.

ΙΧΘΥΣ
Λέει ότι του αρέσουν οι μόνιμες δεσμεύσεις και τις περισσότερες φορές το διατηρεί αυτό ... όντως είναι οπαδός των μακρόχρονων σχέσεων, είναι όμως και πρώτος στη λίστα των ζωδίων που θα την πατούσαν ερωτικά με κάποιο άλλο άτομο, ενώ είναι ήδη σε μία σχέση! Μην εντυπωσιαστείς λοιπόν ακούγοντας έναν Ιχθύ να σου λέει ότι είναι παιδί για σπίτι και οικογένεια ... άφησε το χρόνο να σου δείξει αν τελικά αυτό είναι κάτι που θα το κάνει μαζί σου!


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger