Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Διαβάστε για τα 40 είδη του οργασμού!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012


Το χιούμορ κάνει καλό. Το γέλιο δίνει ζωή και κάνει το μυαλό μας να ταξιδεύει έστω και για λίγο μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Με το γέλιο η διάθεση μας φτιάχνει ο εγκέφαλος απελευθερώνει ορμόνες που μας “ανεβάζουν” και βοηθούν να καταπολεμήσουμε την όποια θλίψη και πολύ περισσότερο την κατάθλιψη. Το κείμενο σήμερα που θα διαβάσετε δεν είναι ιατρικό ούτε επιστημονικό. Είναι χιουμοριστικό, έτσι για να γελάσετε λίγο και να ξεχαστείτε. Διαβάστε λοιπόν πόσα και ποια είναι τα είδη οργασμού.

- Γεωγραφικός: Εδώ! Εδώ! και Εκεί! Εκεί!
- Θρησκευτικός: Θεεεέ μου!!!
- Αυτοκτονίας: Πεθαίνωωωω!!!!!!
- Δολοφονίας: Αν σταματήσεις, σε σκότωσα!!!
- Θετικός: Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Ναι!
- Αρνητικός: Όχι! Όχι! Όχι! Όχι! Όχι!
- Στιγμιαίος: Τώρα! τώρα! τώρα!
- Επίπονος: Ωχχχ! αχχχχχχ! Ωχχχ! Αααιιιιιχχ!!!!
- Οργασμός του τρόπου: Πιο γρήγορα! Πιο γρήγορα!
- Επεξηγηματικός: Έτσι! Έτσι! Έτσι!
- Επιβεβαιωτικός: Αυτό είναι! Αυτό είναι!
- Μαραθώνιος: Φτάνω!! Φτάνω!!
- Τελειωτικός: Τελειώνω!! Τελειώνω!!
- Οργασμός της αγελάδας: Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
- Οργασμός της πάπιας: Α-παπα παπα-παπα!!
- Οιδιπόδειος: Τι σου κάνω, μάνα μου!
- Πατρικός: Παιδί μου!!!
- Ο οργασμός του μαμάκια: Μάνα μου, ώχου, μάνα μου!!
- Ο οργασμός του ανοιχτοχέρη: Πάρτα!!!
- Ο οργασμός της Νατάσας: Αχ Κώστα-Κώστα.
- Ο οργασμός του κάμπινγκ : ..... (για να μην ακούν από τις διπλανές σκηνές)
- Οργασμός παντρεμένων: Το ταβάνι θέλει βάψιμοοοο Νώνταααα!
- Οργασμός της μοδίστρας: Σκίσε με!
- Οργασμός του πλεονέκτη: Κι άλλο!! Κι άλλο!!
- Χριστιανικός Οργασμός: Παναγια μ'...Παναγιά'μ...Παναγιά'μ...
- Οθωμανικός Οργασμός: Αμάν Αμάν Αμάν
- Οθωμανικός και Χριστιανικός μαζί : Αμάν Παναγιά μ'...Αμάν Παναγιά
μ'...Αμάν Παναγιά μ'
- Οργασμός της θρησκευόμενης: Άη-Γιώργη μου!! Καβαλάρη μου!!!
- Οργασμός του γιατρού: Πάρτα, μωρή άρρωστη!!
- Οργασμός της βρεφονηπιοκόμου: Μωράκι μου. Μωράκι μου!!
- Οργασμός του ανασφαλή: Σ' αρέσει; Ε; Σ' αρέσει;
- Οργασμός του περίεργου: Τι σου κάνω; Πες, τι σου κάνω;
- Οργασμός της ψυχρής: Λιώνω!!!
- Οργασμός της ψεύτρας: Τελείωσες καρδούλα μου; Αχ, αχ κι εγώ
- Οργασμός του ψυχιάτρου: Με τρελαίνεις!!
- Οργασμός του G.P.S.: Πιο πάνω, πιο πάνω, πιο δεξιά. Εκεί, εκεί ανάμεσα!!
- Οργασμός ανοργασμικής: Τελείωσες; Μπορούμε τώρα να συζητήσουμε
λίγο σοβαρά για τη σχέση μας;
- Βλάχικος οργασμός: Οη, Οη, μάνα μ' !!!
- Κρητικός οργασμός: Ωφού!! Ίντα μου κάνεις και με κουζουλαίνεις;
- Ο Indoor Οργασμός : Πιό μέσα...Πιό μέσα...Πιό μέσα...

http://www.iatropedia.gr

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο σοκάρει: Ολόγυμνη ερωτοτροπεί με τρεις άντρες…πως το λένε αυτό αλλιώς;

Δε σταματά να φωτογραφίζεται προκλητικά παρ΄όλο που είναι σύζυγος και μητέρα! Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποζάρει στο φακό πιο σέξι από ποτέ! Οι νέες φωτογραφίες μόλις κυκλοφόρησαν και έχουν κάνει θραύση! Σε μια από αυτές κυλιέται ολόγυμνη στην άμμο ενώ σε μια άλλη «παίζει» όχι με έναν, αλλά με τρεις άντρες! Και όλα αυτά για τις ανάγκες της φωτογράφησης! Ε ρε κάτι επαγγέλματα… Χαίρεσαι να δουλεύεις 24 ώρες!

http://blogs.gossip-tv.gr

Ποια κρατάει στην αγκαλιά του γυμνή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;


Είναι γνωστή η σχέση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια. Και όμως ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε έχοντας στην αγκαλιά του μια άλλη γυναίκα και μάλιστα γυμνή.Λέτε να ζηλέψει η Ζέτα;
Η φωτογραφία είναι από το νέο video clip του Χατζηγιάννη, για το κομμάτι «Σε έναν τοίχο», όπου συνεργάζεται με τον μηδενιστή. Η σκηνοθεσία ανήκει στον John Mitropoulos. Δείτε το:
http://www.pkool.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν ακόμη έδειχνε το τίγκα στη σιλικόνη στήθος της!! [φωτο]

Κι όμως τώρα δε θα έκανε μια ανάλογη φωτογράφηση! Για πολλούς φαντάζει εντελώς σεμνή-και είναι-αφού δεν αποκαλύπτει τίποτε το ....απαγορευμένο! Όμως για την παρουσιάστρια ακόμα και αυτό το ντεκολτέ που αναδεικνύει το στήθος τούμπανο από σιλικόνη, είναι σήμερα υπερβολικό. Λογικό καθώς είναι σύζυγος και μητέρα. Τότε ήταν αλλιώς. Ήταν ελεύθερη και δεν είχε αναλάβει ακόμη πρωινό μοναχούλα της. Ούτε βεβαίως έπαιρνε υποσχέσεις ότι το κανάλι θα την χτίσει. Αν κρίνω απο το αποτέλεσμα ο Αντ1 όχι μόνο την έχτισε αλλά την μπάζωσε. Πάντως η γεμάτη αυτοπεποίθηση Σίσσυ εκείνης της εποχής…δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή Σίσσυ που είδα πρόσφατα στους Λιαγκοσκορδαίους. Μου κάνει γυναίκα με πολλά «ανοιχτά θέματα» που εύχομαι απο καρδιάς να τα λύσει!


http://www.mychannel.gr

Οι νοσοκόμες του θανάτου..



Τζενίν Τζόουνς


Η Τζενίν Τζόουνς, νοσοκόμα με ειδίκευση στην παιδιατρική σε διάφορες κλινικές του Σαν Αντόνιο (Τέξας), θεωρείται ότι ευθύνεται για το θάνατο 11 ως 46 παιδιών που έτυχαν της «στοργικής» της «φροντίδας». 








Η μέθοδος που επέλεξε ήταν η ένεση ηπαρίνης και αργότερα σουκκινυλοχολίνης, ουσίες με έντονες μυοχαλαρωτικές και παραλυτικές ιδιότητες. Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων της δε θα βρεθεί ποτέ καθώς οι υπεύθυνοι των κλινικών που εργάστηκε κατέστρεψαν τα αρχεία με τις δραστηριότητες της.


Η υπόθεση που οδήγησε στην σύλληψη και καταδίκη της ήταν αυτή της Τσέλσι Μακ Κλίλαν που πέθανε χωρίς να είναι ιδιαίτερα άρρωστη σε ηλικία 15 μηνών. Μετά το θάνατο του βρέφους, η Τζόουνς ανέφερε στην προϊσταμένη της ότι βρήκε ένα φιαλίδιο σουκκινυλοχολίνης που είχε χαθεί για τρεις βδομάδες και της το παρέδωσε. Η προϊσταμένη της παρατήρησε ότι έλειπε το καπάκι και ότι το ελαστικό πώμα έφερε τρύπες από βελόνα. Αργότερα βρέθηκε ότι το φιαλίδιο περιείχε νερό με αλάτι.


Το 1985 καταδικάστηκε για το φόνο της Τσέλσι Μακ Κλίλαν σε 99 χρόνια φυλάκισης με δικαίωμα αναστολής και λίγο αργότερα σε 60 ακόμα χρόνια παράλληλης φυλάκισης για το θάνατο του Ρολάντο Τζόουνς με ένεση ηπαρίνης. Το 2017 θα αποφυλακιστεί με αυτόματη αναστολή εξαιτίας ενός νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών.



Το δίκτυο του Ναγκίρεφ 


Οι Άγγελοι του Ναγκίρεφ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα δολοφόνων στην Ουγγαρία δηλητηριάζοντας με αρσενικό περίπου 300 ανθρώπους μεταξύ 1914 και 1929. Το δηλητήριο προμήθευσε μια μαία ονόματι Τζούλια Φαζέκας και η συνεργάτης της Σουζάνα Όλα. 




Το Ναγκίρεφ του Α' ΠΠ ήταν το ιδανικό σκηνικό για το όργιο δηλητηριάσεων που επρόκειτο να ακολουθήσει με το τέλος του πολέμου. Οι περισσότεροι γάμοι ήταν υποχρεωτικοί και αποφασίζονταν από τις οικογένειες των νεόνυμφων με το διαζύγιο να αποτελεί ταμπού ακόμα και αν ο σύζυγος ήταν καταχρηστικός ή αλκοολικός. 


Κατά τη διάρκεια του πολέμου, όλοι οι σωματικά ικανοί άντρες ήταν στα μέτωπα του πολέμου και το αγροτικό Ναγκίρεφ επιλέχθηκε για τη μεταφορά Ιταλών αιχμαλώτων πολέμου. Οι καταπιεσμένες γυναίκες του χωριού εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ευκαιρία συνάπτοντας ερωτικές σχέσεις με έναν ή περισσότερους αιχμαλώτους. 


Με το τέλος του πολέμου και την επιστροφή των στρατιωτών δημιουργήθηκαν τριβές αφού οι Ούγγροι στρατιώτες απαίτησαν τα συζυγικά δικαιώματα που είχαν πριν τον πόλεμο ενώ οι γυναίκες αρνούνταν να απεμπολήσουν τις ελευθερίες που είχαν αποκτήσει στο μεσοδιάστημα. 




Τη «λύση» προσέφερε φυσικά η Φαζέκας που πρώτα δολοφόνησε το δικό της σύζυγο. Η δηλητηρίαση έγινε σιγά σιγά έγινε μόδα με θύματα συζύγους, παιδιά και μέλη της ευρύτερης οικογένειας. Επειδή η νοσοκόμα ήταν το πλησιέστερο δυνατό επάγγελμα σε γιατρό για το χωριό και ένας ξάδερφος της ήταν υπεύθυνος για την έκδοση πιστοποιητικών θανάτου, οι δηλητηριασμοί συνεχίστηκαν χωρίς να προκληθούν υποψίες στις αρχές της 
Ουγγαρίας μέχρι το 1929. 


Όταν η δράση της Φαζέκας έγινε γνωστή αυτοκτόνησε με το ίδιο της το δηλητήριο. Από τους Άγγελους του Ναγκίρεφ 26 δικάστηκαν, 8 εκτελέστηκαν, 7 φυλακίστηκαν ισόβια και οι υπόλοιπες πέρασαν ένα διάστημα στη φυλακή. 





Οι Άγγελοι του Λάιντς 

Η Μαρία Γκρούμπερ, η Ιρένε Λάιντοφ, η Στεφανίγια Μέγιερ και η Βάλτραουντ Βάγκνερ διέπραξαν ένα από τα πιο ασυνήθιστα εγκλήματα στην Ευρώπη του εικοστού αιώνα. Οι τέσσερις νοσοκόμες του Γενικού Νοσοκομείου Λάιντς της Βιέννης καταδικάστηκαν για το θάνατο 49 ανθρώπων αν και ο απολογισμός της δράσης τους μπορεί να φτάνει τα 200 θύματα. 




Τα «πρώτο αίμα» χύθηκε από τη Βάγκνερ όταν σε ηλικία 23 ετών δέχτηκε διστακτικά να κάνει ευθανασία σε ένα 77χρονο με υπερβολική δόση μορφίνης. Σύντομα ανακάλυψε ότι απολάμβανε την εξουσία ζωής-θανάτου που είχε επί των ασθενών της και δεν χρειάστηκε πολύ μέχρι να στρατολογήσει και τις υπόλοιπες τρεις συναδέλφους της. 




Προχωρώντας από την ευθανασία, στη δολοφονία και από εκεί στο σαδισμό, οι Άγγελοι του Λάιντς επινόησαν τη δική τους φρικιαστική μέθοδο δολοφονίας: Ένας «άγγελος» κρατούσε το κεφάλι του θύματος κλείνοντας την μύτη του, την ίδια στιγμή που ένας άλλος έχυνε νερό στο στόμα του. Επειδή οι ηλικιωμένοι ασθενείς έχουν υγρά στον πνεύμονα ήταν το τέλειο έγκλημα. 


Η δράση τους έγινε γνωστή σε μια τοπική ταβέρνα όταν ένας θαμώνας τις άκουσε να καμαρώνουν για τα εγκλήματα τους. Τελικά συνελήφθηκαν για να καταδικαστούν οι δύο από αυτές σε ισόβια και οι άλλες δύο σε δεκαπενταετείς ποινές φυλάκισης. Η ιστορία τους είναι από τα πιο βασικά επιχειρήματα κατά της ευθανασίας. 





Φιλιπίνα Ναρκίσο και Λεονόρα Πέρεζ 

Το 1975, 35 ασθενείς του Νοσοκομείου Βετεράνων στο Αν Χάρμπορ του Μίτσιγκαν υπέστησαν αναπνευστικές βλάβες και δέκα από αυτούς πέθαναν αιφνίδια. Το FBI διεξήγαγε μια από τις μεγαλύτερες εγκληματολογικές έρευνες στην ιστορία του κινητοποιώντας 200 πράκτορες και ξοδεύοντας 1 εκ δολάρια για να διαλευκανθεί η περίεργη αύξηση των θανάτων στα στατιστικά του Νοσοκομείου. 




Τελικά η έρευνα κατέληξε στις Φιλιπίνα Ναρκίσο και Λεονόρα Πέρεζ, νοσοκόμες από τις Φιλιππίνες, που είχαν προσφάτως μεταναστεύσει στις ΗΠΑ ως δράστες. Ήταν οι νοσοκόμες που είχαν βάρδια στα εν λόγω περιστατικά. Ωστόσο τα ελλιπή και περιστασιακά στοιχεία που προσκόμισε το FBI δεν ήταν αρκετά για να οδηγήσουν στην καταδίκη τους. Οι δύο νοσοκόμες αθωώθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε πρώτο βαθμό και από τις μικρότερες κατηγορίες μετά από έφεση. 




Μια ενδιαφέρουσα πτυχή της ιστορίας είναι το κλίμα στο οποίο διεξήχθησαν οι ακροάσεις των δικαστηρίων. Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τις δύο νοσοκόμες «σχιστομάτες πόρνες» που μετέχουν μιας «συνομωσίας 1800 φιλιππινέζων για να δολοφονήσουν αμερικάνους» καταδεικνύοντας το ακραίο εθνικιστικό κλίμα που δημιουργήθηκε σε μια εποχή έντονης μετανάστευσης από χώρες τις Ασίας. 

Προς το παρόν οι φόνοι δεν έχουν διαλευκανθεί. 





Η «αδερφή» Έιμι 

Η Έιμι Άρτσερ Γκίλιγκαν (1873-1928 ) ήταν η ιδιοκτήτρια ενός οίκου ευγηρίας στο Κονέκτικατ μεταξύ 1901 και περίπου 1917 όταν και καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση για τη δολοφονία πέντε ατόμων. Ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων της εικάζεται ότι φτάνει τα 48 όσοι δηλαδή και οι θάνατοι στον οίκος της. 




Η Άρτσερ κληρονόμησε την κλινική από τον πρώτο της σύζυγο ελάχιστα μετά την επέκταση της επιχείρησης και τη μετακίνηση της σε πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις. Λίγο πριν το θάνατο του είχε κάνει ασφάλεια ζωής με τα χρήματα της οποίας η Άρτσερ μπόρεσε να χρηματοδοτήσει την επιχείρηση. 

Ο γάμος της με το Μάικλ Γκίλιγκαν, έναν ευκατάστατο χήρο που ενδιαφερόταν τόσο για την Έιμι όσο και για να επενδύσει στο Γηροκομείο , κράτησε λίγους μήνες αφού η «μοίρα χτύπησε» δεύτερη φορά λίγο καιρό μετά. Στο ενδιάμεσο είχε φροντίσει να μεταφέρει με διαθήκη όλη την περιουσία του στη γυναίκα του. 


Οι αρχές και οι συγγενείς των θυμάτων είχαν αρχίσει να υποπτεύονται την Έιμι καθώς όλα είχαν πεθάνει λίγο μετά αφότου είχαν μεταβιβάσει σε αυτή μεγάλα χρηματικά ποσά. Τελικά καταδικάστηκε για το φόνο του τελευταίου θύματος της, του Φράνκλιν Αντριους και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή και σε ένα ίδρυμα 


Η Ειμι Γκίλιγκαν ίσως να είναι και η μοναδική γυναίκα που κατατάσσεται συγχρόνως στην κατηγορία των Αγγέλων του Θανάτου και της Μαύρης Χήρας. 



Γκουέν Γκρέιαμ 


Ήταν το 1987, στο Γουόκερ του Μίτσιγκαν, όταν δύο γυναίκες έκαναν το θάνατο μέρος των σεξουαλικών τους συνευρέσεων. Η Γκουέν Γκρέιαμ, 23 ετών, και η Κάθι Γουντ, 24, ήταν νοσοκόμες στο Ίδρυμα Περίθαλψης Αλπάιν Μέινορ. Η Γουντ είχε μόλις χωρίσει από το σύζυγο της όταν γνωρίστηκαν, ήταν υπέρβαρη και έψαχνε εναγωνίως για φίλους και συντρόφους. Όταν το νοσοκομείο προσέλαβε τη Γκρέιαμ και έγινε βοηθός της, η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα σε ερωτική. 




Κατά τη διάρκεια των συνευρέσεων τους πειραματιζόντουσαν με την ασφυξία προκειμένου να φτάσουν σε πιο έντονους οργασμούς. Σιγά σιγά η Γκρέιαμ εισήγαγε και την ιδέα της δολοφονίας. Η πρώτη απόπειρα έγινε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που όμως αντιστάθηκε και τελικά επέζησε. Για άγνωστους λόγους δεν υπέβαλε καταγγελία. Αυτό οδήγησε τη Γκρέιαμ στην αναζήτηση πιο εύκολων θυμάτων επιλέγοντας όσους ασθενείς έπασχαν από Αλτσχάιμερ. Οι πρώτες πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο του 1987. 




Μετά τις δολοφονίες απομονώνονταν σε άδεια δωμάτια κάνοντας σεξ ενώ σε μερικές από αυτές η Γκρέιαμ φορούσε προσωπικά αντικείμενα των νεκρών όπως κοσμήματα, οδοντοστοιχίες. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που υπερηφανεύονταν για τα κατορθώματα τους σε συναδέλφους προκειμένου να αυξήσουν τη σεξουαλική διέγερση στις πράξεις τους. Οι αφηγήσεις τους, όμως, απορρίπτονταν σαν κακόγουστα αστεία. Ούτε το γεγονός ότι η Γκρέιαμ άρχισε να επιδεικνύει τα σουβενίρ της από τους νεκρούς δεν προκάλεσε υποψίες. 



Τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή όταν η Γκρέιαμ ζήτησε από τη Γουντ να κάνει και αυτή μια δολοφονία μόνη της για να της αποδείξει την αγάπη της. Η Γουντ που μέχρι τότε ήταν μόνο συνεργός διευκολύνοντας την πρόσβαση της Γκρέιαμ στα θύματα αρνήθηκε. Η Γκρέιαμ την εγκατέλειψε βρήκε νέα ερωτική σύντροφο και άλλαξε δουλειά. Με το τέλος της ερωτικής τους σχέση η Γουντ ξαναπαντρεύτηκε και λίγο αργότερα εκμυστηρεύτηκε στον άντρα της τα ένοχα μυστικά της. Ένα χρόνο αργότερα ο τελευταίος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές. 


Σήμερα η Γκουέν Γκρέιαμ εκτίει ποινή έξι φορές ισόβια χωρίς δυνατότητα αναστολής.

Σοκ! Μοντέλο από του Next Top Model παραμορφώθηκε από τα ναρκωτικά!





Δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά!


Πριν από έξι χρόνια έπαιρνε μέρος στο America's Next Top Model, φιλοδοξώντας να γίνει διάσημο μοντέλο. Σήμερα, είναι μία θλιβερή φιγούρα, διαλυμένη από την εξάρτησή της από τη μεταμφεταμίνη.

Η Jael Strauss είναι μόλις 28 ετών. Η εικόνα της σοκάρει. Το δέρμα της είναι σκαμμένο, τα μαλλιά της είναι θαμπά, τα δόντια της έχουν καταστραφεί, το σώμα της γεμάτο πληγές και έχει χάσει πολλά κιλά.


Η σχέση της με τα ναρκωτικά είχε αρχίσει από μικρή ηλικία. Στη διάρκεια της παραμονής της στο America's Next Top Model, είχε χάσει μία στενή της φίλη από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το γεγονός την είχε ταράξει και δήλωνε αποφασισμένη να κερδίσει τη δική της μάχη.


Όμως, η σημερινή της κατάσταση δείχνει το αντίθετο. Η Jael, όχι μόνο δεν κέρδισε τη μάχη, αλλά πιστεύει ότι θα την χάσει οριστικά.

Σε μία τελευταία προσπάθεια να σώσουν την κόρη τους, οι γονείς της την οδήγησαν στο στούντιο του τοκ σόου του Dr Phil.

Ωστόσο, στην εκπομπή, η οποία θα προβληθεί αύριο, η Jael φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα και να αρνείται να δεχθεί βοήθεια.


Πηγή: newsbeast.gr

Ολυμπιονίκης περνάει 14 ώρες σε σουίτα με δίδυμες Playmate βλέποντας τηλεόραση [εικόνες]




Οι δίδυμες αδελφές Κάρλα και Μελίσα Χάου έχουν μια ιδιαίτερη «προτίμηση» στους επώνυμους, έχοντας κατά καιρούς συνδεθεί ερωτικά (και οι δυο ταυτόχρονα) με τους Άσλει Κόουλ, Ράσελ Μπράντ, 50 cent και διάφορους άλλους. Αλλά το χθεσινό τους βράδυ μαζί με τον Ολυμπιονίκη γυμναστή Λουίς Σμιθ δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.
«Γνωριστήκαμε σε ένα club και, όταν μας ζήτησε να πάμε μαζί του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, θεωρήσαμε ότι οι προθέσεις του ήταν προφανείς. Ότι θα έχει δηλαδή στο νου του ότι και οι περισσότεροι άντρες από εμάς. Αλλά εκείνος το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να μας δείξει το σίδερο με το οποίο ισιώνει τα μαλλιά του και ένα ημερολόγιο με φωτογραφίες του».Αυτό δήλωσαν οι «άτακτες» δίδυμες στην εφημερίδα Sun, εξηγώντας ότι δεν έγινε τίποτα πονηρό μεταξύ εκείνων και του διαγωνιζόμενου του Strickly Come Dancing (Ολυμπιονίκη τόσο το 2008 στο Πεκίνο όσο και το 2012 στο Λονδίνο). Κάτι που μάλλον δεν τους έχει τύχει ποτέ ξανά.
Προσθέτοντας πως «Στη συνέχεια μας έδωσε να πιούμε βότκα και κάτσαμε όλοι μαζί και τον παρακολουθήσαμε να χορεύει στην τελευταία εκπομπή την οποία είχε μαγνητοσκοπήσει. Κάποια στιγμή γύρω στις 4 το πρωί βαρεθήκαμε και φύγαμε. Ίσως να έπρεπε να είχαμε υποψιαστεί κάτι όταν είδαμε ότι το δωμάτιο ήταν γεμάτο καλλυντικά».

Μοναδική λογική εξήγηση -από την στιγμή που είναι επιβεβαιωμένο ότι ο Λούις δεν είναι γκέι- είναι ότι συνεχίζει, όπως έχει πει, να είναι κομμάτια εξαιτίας ενός πολύ επώδυνου χωρισμού με την εδώ και χρόνια σύντροφό του.


http://www.iefimerida.gr


Έτσι εμφανίζεται η Ελεάνα Παπαϊωάννου στην πίστα και προκαλεί... εμφράγματα!



Η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο στη Θεσσαλονίκη.


Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν βγει στην ...πίστα, έπαιζε με το φωτογραφικό φακό.
Φόρεσε στράπλες μαύρο μικροσκοπικό φόρεμα... γυαλιά ηλίου και πήρε την πιο λάγνα πόζα της, από εκείνες που σου προκαλούν κρίση θαυμασμού.
Ξέρει να παίζει με τις δυνατότητες της γοητείας της και βάλθηκε να μας στείλει αδιάβαστους.
Καταλαβαίνετε πόσες ταραχές θα δημιούργησε στον ανδρικό πληθυσμό μόλις βγήκε στην πίστα. Τα ασθενοφόρα δεν θα προλάβαιναν να μαζεύουν τα... θύματα της!


http://www.mychannel.gr/

Σοκ προκαλεί η γελοιογραφία της Guardian για την Αθήνα


Δύσκολα θα είναι τα Χριστούγεννα για τους Έλληνες σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα αφού όπως φαίνεται ο Άγιος Βασίλης θα προσπεράσει την ελληνική πρωτεύουσα χωρίς να αφήσει δώρα.
Ο δημιουργός της, Κίπερ Γουίλιαμς έχει σχεδιάσει μια σειρά από κάρτες που μπορούν οι αναγνώστες της εφημερίδας παγκοσμίως να χρησιμοποιήσουν για τις ηλεκτρονικές ευχές τους και την πρωτιά φαίνεται ότι έχει αυτή με την Αθήνα και τον… φευγάτο Άγιο Βασίλη.

http://www.pkool.gr

Ποια πολη ειναι η Μεκκα του σεξ;




Αν σας ρωτούσαν ποια πόλη στον κόσμο είναι η Μέκκα του σεξ, τι θα απαντούσατε; Σε ποια πόλη πιστεύετε ότι οι άνθρωποι κάνουν σεξ περισσότερο από παντού; Σε ποιο σημείο του πλανήτη, το σεξ δεν σταματάει ποτέ; Μια μεγάλη έρευνα, εταιρίας προφυλακτικών, έχρισε την πόλη που όλοι θα θέλαμε να ζούμε εκεί. (εντάξει μην υπερβάλλουμε κιόλας)...

Το Μαϊάμι λοιπόν είναι η πόλη που οι άνθρωποι έχουν την εντονότερη σεξουαλική ζωή. Το Μαϊάμι με τα εκατομμύρια των γυναικών από την Κούβα με τα φιδίσια και λάγνα κορμιά. Η έρευνα έδειξε ότι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης πόλης περισσότερο από παντού έχουν σεξουαλική ζωή που αγγίζει το 74%. Δηλαδή 7 στους 10 που ζουν εκεί κάνουν συνέχεια σεξ.
Και όταν δεν κάνουν σεξ, σκέφτονται το σεξ (πως να μην το κάνουν άλλωστε) τουλάχιστον 11 φορές την ημέρα. Και εάν μπερδευτήκατε με τα νούμερα σας λέμε ότι σύμφωνα με την έρευνα ο μέσος κάτοικος του Μαϊάμι θα κάνει σεξ 179 φορές το χρόνο, δηλαδή μια φορά κάθε 2 ημέρες.
Και η έρευνα συνεχίζει... Οι μισοί κάτοικοι του Μαϊάμι (ποσοστό 53%) έχουν κάνει σεξ κατά μέσο όρο με 24 διαφορετικούς συντρόφους, ενώ τουλάχιστον το 42% στις ηλικίες μέχρι τα 35, σε κάποια φάση της ζωής τους δοκίμασαν σεξ με περισσότερους από έναν σύντροφο ταυτόχρονα. 
http://www.iatropedia.gr

Σταρ του Χόλιγουντ παρακολουθεί «ροζ» ταινίες για να βελτιώσει το υποκριτικό της ταλέντο


Οι περισσότεροι ηθοποιοί δηλώνουν ότι αντλούν έμπνευση και παίρνουν μαθήματα υποκριτικής από τα είδωλά τους, που συνήθως είναι καταξιωμένοι συνάδελφοί τους. Μια στάρλετ όμως κάνει τη διαφορά και ειλικρινώς δηλώνει ότι βελτιώνει το υποκριτικό της ταλέντο με άλλους, πιο «ροζ» τρόπους.
Ο λόγος για την Αμάντα Σέιφριντ, η οποία δήλωσε ότι βλέπει μια συγκεκριμένη πορνοταινία για να βελτιωθεί για το τελευταίο της ρόλο στην ταινία «Lovelace», όπου υποδύεται τη διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, Λίντα Λάβλεϊς.
Όπως είπε η 27χρονη ηθοποιός, σε καθημερινή βάση παρακολουθεί την ταινία «Βαθύ Λαρύγγι», όπου πρωταγωνιστεί η Λάβλεϊς, θέλοντας να αποδώσει όσο το δυνατόν πιο πιστά τη γυναίκα που υποδύεται.



http://www.iefimerida.gr

Ανέκδοτο: Ο μεθυσμένος στον οίκο ανοχής!


Τρεις φίλοι, ανάμεσά τους και ένας μεθυσμένος, πήγαν σε ένα οίκο ανοχής για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους. 
Μπαίνουν μέσα και εκεί βρίσκουν την τσατσά που θα τους έλεγε με ποια κοπέλα θα πάνε.
- Γεια σας.
- Γεια σας, λέει η τσατσά.
- Θα θέλαμε τρεις κοπέλες για να…καταλαβαίνετε.
- Λυπάμαι. Αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμες μόνο δύο.
Πετάγεται ο ένας και της λέει στο αυτί να δώσουν στον μεθυσμένο μια φουσκωτή κούκλα που δεν θα το καταλάβει. Πηγαίνουν λοιπόν και αφού τελειώνουν βγαίνουν για να πουν τις εντυπώσεις τους.
Λέει ο πρώτος:
- Εμένα πρέπει να ήταν Αγγλίδα, γιατί φώναζε “Yes Babe!”.
- Και εμένα πρέπει να ήταν Κινέζα, γιατί φώναζε κάτι “Tσιν Tσον”!
Λέει και ο μεθυσμένος:
Εμένα πρέπει να ήταν μάγισσα, γιατί έκανε ένα “Φσσστ” και έφυγε από το παράθυρο!

Μετά τις κόκκινες, τώρα και φωσφορίζουσες θάλασσες στην Αυστραλία


Πρόσφατα ακούσαμε για θάλασσες της Αυστραλίας που έγιναν κόκκινες λόγω υπερτροφίας της κόκκινης άλγης (ένα είδος φυκιών). Το φαινόμενο πλέον αρχίζει να γίνεται κοινότοπο, αφού προηγήθηκαν λίμνες και ποτάμια που αντικατέστησαν το γαλάζιο χρώμα τους με το κόκκινο του αίματος, λες και υπακούν σε μια νέα…μόδα της φύσης (ή αλλιώς μείωση του οξυγόνου στο νερό, αύξηση του αλατιού και λοιπές θεωρίες). Τώρα όμως μια νέα έκπληξη έρχεται να μας εντυπωσιάσει. Κάποιες άλλες παραλίες της Αυστραλίας το… γυρνάνε περισσότερο προς το γαλάζιο. Όχι όμως οποιοδήποτε γαλάζιο, αλλά μια απόκοσμη απόχρωση, που λαμπυρίζει στο σκοτάδι.
Τα κόκκινα φύκια έφεραν λουσιφερίνη
Εδώ και λίγες μέρες τα νερά στην παραλία Malabar αποκτούν το βράδυ μια παράξενη, φωσφορίζουσα απόχρωση του μπλε. Το περίεργο φαινόμενο απαθανατίστηκε από τον φακό του φωτογράφου David Psaila – χωρίς βελτιωτικές παρεμβάσεις στις εικόνες, όπως διευκρίνισε ο ίδιος. Στη πραγματικότητα, είπε, το χρώμα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό. Οι ειδικοί εξήγησαν ότι η κόκκινη άλγη που έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στις ανατολικές ακτές της Αυστραλίας έφερε σαν προίκα μια χημική ουσία με το όνομα λουσιφερίνη, η οποία προκαλεί αυτή την αντίδραση του λαμπυρίζοντος φωτός.
Οργανισμοί που εκπέμπουν απόκοσμο φως
Η λουσιφερίνη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται σε όλα τα ζώα που λαμπυρίζουν, όπως οι πυγολαμπίδες. Ο θαλάσσιος μικροοργανισμός που επωφελείται της ουσίας αυτής για να λάμψει μέσα στο σκοτάδι είναι η Noctiluca scintillans, γνωστή και ως «φανάρι της νύχτας». Καθώς τα κύματα παφλάζουν, οι αποικίες της Noctiluca που ζουν κοντά στην επιφάνεια των ωκεανών, προκαλούν αίσθηση με τη βιοφωταύγειά τους. Όπως δήλωσε ο φωτογράφος στην αυστραλιανήSouthern Courier, δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρίζει τέτοιο φαινόμενο, όμως ποτέ πριν σε τέτοιο βαθμό.

http://www.goldenmag.gr

Η «Μαύρη Βίβλος» των σπορ

Με αφορμή το αεροπορικό δυστύχημα στη Ρωσία όπου... αφανίστηκε μια ολόκληρη ομάδα, σας  παρουσιάζουμε τις μεγαλύτερες διεθνείς τραγωδίες που σχετίζονται με τον αθλητισμό.


Ο τραγικός απολογισμός του αεροπορικού δυστυχήματος στη Ρωσία έφτασε τους 43 νεκρούς, με την ομάδα χόκεϊ της Λοκομοτίβ Γιάροσλαβ να αποδεκατίζεται. Οι «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του αθλητισμού είναι δυστυχώς αρκετές και δεν πρέπει να λησμονούνται. Το Gazzetta.gr θυμίζει τις χειρότερες τραγωδίες που σχετίζονται με αθλητικά γεγονότα.



Η φωτιά του Χονγκ Κονγκ
Τη μεγαλύτερη καταστροφή που σχετίζεται με τον αθλητισμό αποτελεί η μεγάλη φωτιά στον ιππόδρομο του Χονγκ Κονγκ στις 26 Φεβρουαρίου του 1918. Τουλάχιστον 590 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό περιστατικό, το οποίο προκλήθηκε έπειτα από κατάρρευση μιας προσωρινής κερκίδας, η οποία πλάκωσε τους πάγκους με τα φαγητά για τους θεατές και στη συνέχεια πήραν φωτιά οι κατασκευές από μπαμπού. Γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και ο κόσμος δεν πρόλαβε να εκκενώσει τον ιππόδρομο. Ο τραγικός απολογισμός είναι πάντως... αισιόδοξος, καθώς εικάζεται ότι οι πραγματικοί νεκροί ήταν περισσότεροι, αποτελώντας ένα από τα πιο πολύνεκρα δυστυχήματα στην ιστορία του Χονγκ Κονγκ. Ο ιππόδρομος κατασκευάστηκε ξανά το 1995, αποτελώντας τη μεγαλύτερη εγκατάσταση για κούρσες αλόγων.


Λε Μαν
Οι θεατές πλέον μπορεί να είναι σχετικά ασφαλείς όταν παρακολουθούν αγώνες ταχύτητας μηχανοκίνητου αθλητισμού, ωστόσο δεν ήταν πάντα έτσι. Το 1955, κατά τη διάρκεια του περίφημου 24ωρου αγώνα στο Λε Μαν της Γαλλίας, ο Πιερ Λεβέ έχασε τον έλεγχο της Μερσέντες-Μπενζ του, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στα αναχώματα με τόση ταχύτητα, ώστε το όχημα να διαλυθεί και τα συντρίμμια του να εκτιναχθούν στις κερκίδες σκοτώνοντας συνολικά 83 άτομα, ενώ ακαριαίο θάνατο βρήκε και ο οδηγός. Ο αγώνας πάντως συνεχίστηκε...


Η χειρότερη ποδοσφαιρική τραγωδία
Στις 2 Μαΐου του 1964, το Περού αντιμετώπιζε την Αργεντινή για τα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στο Εθνικό Στάδιο της Λίμα. Η Αργεντινή κέρδιζε με 1-0, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να ακυρώνει δύο λεπτά πριν από τη λήξη το γκολ του Περουβιανού Αντρές Μπερτολότι. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και ξεκίνησε τα επεισόδια, με την αστυνομία να απαντά με χρήση δακρυγόνων. Οι θύρες του γηπέδου παρέμειναν κλειστές, με αποτέλεσμα 318 άτομα να χάσουν τη ζωή τους, οι περισσότεροι από ασφυξία.


Μόναχο
Η τρομοκρατική επίθεση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 έχει μεταφερθεί επιτυχώς και στο σινεμά. Κατά τη διάρκεια των Αγώνων, 11 αθλητές από το Ισραήλ εκτελέστηκαν από μέλη της παλαιστινιακής οργάνωσης «Μαύρος Σεπτέμβρης». Οι δράστες πέρασαν ανενόχλητοι μέσα στο Ολυμπιακό χωριό κουβαλώντας όπλα στις αποσκευές τους και στη συνέχεια κατάφεραν να μπουν στο μέρος όπου διέμεναν οι Ισραηλινοί και να τους πάρουν ομήρους. Σε αντάλλαγμα με την ελευθερία τους, ζητούσαν άμεση απελευθέρωση 234 Παλαιστίνιων. Τελικά, οι διαπραγματευτές επέλεξαν να ανάψουν το «πράσινο φως» για την απόπειρα διάσωσης των ομήρων, η οποία οδήγησε στο θάνατο 11 Ισραηλινών, ενός Γερμανού αστυνομικού και 5 Παλαιστίνιων. Στη συνέχεια το Ισραήλ διέταξε την έναρξη της επιχείρησης «Οργή του Θεού», προκειμένου να βρει με κάθε κόστος τους εγκεφάλους της απαγωγής.


Η καταστροφή της Grande Torino
Η καλύτερη Τορίνο όλων των εποχών έμελλε να έχει τραγικό τέλος. Το 1949, το αεροπλάνο που μετέφερε σχεδόν όλη την Grande Torinο συνετρίβη στον λόφο Σουπέργκα, λίγο έξω από το Τορίνο. Η αποστολή επέστρεφε από ένα φιλικό ματς με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία για το ποδοσφαιρικό «αντίο» του Σίσκο Φερέιρα. Ο πιλότος αναγκάστηκε να χαμηλώσει το αεροπλάνο λόγω χαμηλής ορατότητας από τις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον λόφο. Από την καταστροφή βρήκαν τραγικό θάνατο 31 άτομα, εκ των οποίων οι 18 ήταν ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι μέλη της διοίκησης, δημοσιογράφοι, καθώς και το προσωπικό του αεροπλάνου.


Τραγικό τέλος για τα «Μωρά του Μπάσμπι»
Το αεροπορικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 23 άτομα, σήμανε την τραγική κατάληξη της εκπληκτικής ομάδας που είχε τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις 6 Φεβρουαρίου του 1958, η πτήση 609 της British προσγειώθηκε στο Μόναχο για ανεφοδιασμό. Η αποστολή των «Κόκκινων Διαβόλων» επέστρεφε από ένα ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και έπειτα από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες απογείωσης από το αεροδρόμιο του Μονάχου, ο πιλότος απέρριψε την επιλογή της διανυκτέρευσης και προσπάθησε να σηκώσει το αεροπλάνο για τρίτη φορά. Ο αεροδιάδρομος ωστόσο είχε καλυφθεί με πάγο, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να παρεκκλίνει της πορείας του και να συγκρουστεί. Μετά τη σύγκρουση, κατάφεραν να βγουν ζωντανοί 21 άνθρωποι.


Η τραγωδία του Λουζνίκι
Μία ακόμα τραγωδία από το... πουθενά. Στις 20 Οκτωβρίου του 1982 η Σπαρτάκ Μόσχας αντιμετώπιζε την HFC Χάρλεμ στο γήπεδο Λουζνίκι της Μόσχας, το οποίο τότε ονομαζόταν γήπεδο Λένιν. Το ματς διεξήχθη υπό τσουχτερό κρύο και βαριά χιονόπτωση, με αποτέλεσμα οι θεατές να είναι λίγοι, το ίδιο και οι ανοιχτές θύρες. Αρκετοί οπαδοί αποχώρησαν πριν από τη λήξη του ματς, με το ματς να είναι 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις η Σπαρτάκ σκόραρε ξανά. Πολλοί από τους αποχωρούντες αποφάσισαν να επιστρέψουν μόλις άκουσαν τους πανηγυρισμούς, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τους εξερχόμενους, τους οποίους οι άνθρωποι της ασφάλειας δεν άφηναν να αλλάξουν κατεύθυνση. Από τον συνωστισμό, έχασαν επισήμως τη ζωή τους 67 άτομα. Και λέμε επισήμως, διότι σύμφωνα με μαρτυρίες οι νεκροί ήταν σαφώς περισσότεροι, με κάποιους να τους υπολογίζουν στους 340.


Χέιζελ και Μπράντφορντ
Το 1985 η Γιουβέντους με τη Λίβερπουλ βρέθηκαν πρώτη φορά αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στις Βρυξέλλες. Λίγο πριν από την έναρξη του ματς, οι Άγγλοι χούλιγκαν επιτέθηκαν στους Ιταλούς, σπάζοντας με... σχετική ευκολία τη λεπτή γραμμή των Βέλγων αστυνομικών. Οι Ιταλοί υποχώρησαν ασκώντας πίεση σε έναν τοίχο, ο οποίος κατέρρευσε καταπλακώνοντας δεκάδες οπαδούς, την ώρα που τα επεισόδια συνεχίζονταν. Μέσα σε όλο τον πανικό σκοτώθηκαν 39 οπαδοί, ενώ τραυματίστηκαν πάνω από 350. Οι αγγλικές ομάδες τιμωρήθηκαν με πενταετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι αγγλικές Αρχές ξεκίνησαν πόλεμο με τους χούλιγκαν, ένα φαινόμενο πρωτίστως κοινωνικό, το οποίο άνθιζε στην Αγγλία του ’80. Την ίδια χρονιά, 56 άτομα βρήκαν μαρτυρικό θάνατο καθώς κάηκαν ζωντανοί στη μεγάλη φωτιά στο γήπεδο του Μπράντφορντ, ενώ 200 ακόμα αποχώρησαν τραυματίες.


Το Χίλσμπορο
Τέσσερα χρόνια μετά το Χέιζελ, οι οπαδοί της Λίβερπουλ βρέθηκαν σε μία ακόμα τραγωδία, η οποία αποτελεί την πλέον πολύνεκρη στη Βρετανία, πάντα σε σχέση με αθλητικά γεγονότα. Η Λίβερπουλ έπαιζε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ τελικό Κυπέλλου Αγγλίας στο γήπεδο του Σέφιλντ, με την ώρα διεξαγωγής να ορίζεται στις 15:00. Λίγο οι καθυστερήσεις, λίγο ο ενθουσιασμός των οπαδών και πολύ οι άστοχοι χειρισμοί των αρμοδίων και της αστυνομίας, οδήγησαν στη ξαφνική είσοδο εκατοντάδων οπαδών μέσα στην ήδη ασφυκτικά γεμάτη κερκίδα των Ρεντς, με αποτέλεσμα πολλοί να πεθάνουν από ασφυξία και άλλοι να στριμωχτούν τόσο πολύ στα κάγκελα, που να μην προλάβουν να αντιδράσουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρχαν νεκροί ακόμα και όρθιοι ανάμεσα στο πλήθος. Ο τραγικός απολογισμός έφτασε τους 96, ενώ 766 τραυματίστηκαν. Το Χίλσμπορο σε συνδυασμό με το Χέιζελ και το Μπράντφορντ οδήγησαν σε σταδιακές αναμορφώσεις των γηπέδων για λόγους ασφαλείας και στην τοποθέτηση καθισμάτων σε όλες τις θέσεις.


Οι πολύχρωμοι 11
Το συμβάν θα είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν στην αποστολή των Ολλανδών με καταγωγή από το Σουρινάμ συμπεριλαμβάνονταν οι διεθνείς Ρούουντ Γκούλιτ, Φρανκ Ράικαρντ, Μπράιαν Ρόι, Άρον Γουίντερ και Ρέτζι Μπλίνκερ, οι οποίοι την τελευταία στιγμή τέθηκαν εκτός λόγω πιέσεων από τους συλλόγους τους. Το 1989, μια ομάδα Ολλανδο-Σουριναμέζων παικτών μετέβη στο Σουρινάμ για φιλικό με την εθνική ομάδα της χώρας, με το αεροπλάνο τους να συντρίβεται ενώ πλησίαζε το αεροδρόμιο του Σουρινάμ. Έμειναν στηνΙστορία ως οι πολύχρωμοι 11. Συνολικά, από την πτώση της πτήσης 764, βρήκαν τραγικό θάνατο 167 άνθρωποι.


Αλυσιδωτές καταστροφές
Μέσα σε λίγες εβδομάδες τον Απρίλιο του 2001, συνέβησαν τέσσερις μεγάλες ποδοσφαιρικές τραγωδίες στην αφρικανική Ήπειρο. 43 άνθρωποι πέθαναν και 250 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στη Νότια Αφρική, 14 άνθρωποι πέθαναν και 51 τραυματίστηκαν στο Κονγκό, ενώ ένας νεκρός και 39 τραυματισμοί ήταν το αποτέλεσμα σύγκρουσης οπαδών με την αστυνομία στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ωστόσο, το χειρότερο περιστατικό έλαβε χώρα στην Γκάνα. Οι οπαδοί της Ασάντε Κοτότο ξεκίνησαν να σπάνε καθίσματα έπειτα από μία ήττα από τη Χαρτς οφ Όουκ, με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Ο κόσμος προσπάθησε να εκκενώσει το γήπεδο, αλλά οι θύρες ήταν κλειδωμένες. Τα δακρυγόνα συνεχίστηκαν, με αποτέλεσμα συνολικά 126 άνθρωποι να ποδοπατηθούν και εκατοντάδες ακόμα να τραυματιστούν.

gazzetta.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger