Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O γυμναστής που έχει ταράξει τον γυναικείο πληθυσμό του Facebook!

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Σώμα αγαλματένιο έχει ο εν λόγω γυμναστής ,  ο οποίος φροντίζει να το δείχνει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο προφίλ του στο Facebook και να προκαλεί πανικό στον γυναικείο -και όχι μόνο- πληθυσμό!

Το όνομά του, Γιώργος Καζαζίδης και πέρα από γυμναστής είναι και personal trainer!!! O 26χρονος Λαρισαίος ασχολείται ερασιτεχνικά  με το χορό ενώ είναι λάτρης και των extreme sports , όπως το kite surf.

Τέτοιο κορμί, πώς να μην είναι περιζήτητο; 




Πάτρα: Η νύφη και η φίλη της πλάκωσαν τον γαμπρό στο ξύλο επειδή...


Ο γάμος διαλύθηκε λίγες μέρες προτού γίνει, και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

Με ξυλοδαρμό του μελλοντικού γαμπρού από την παρ'ολίγο νύφη και μια φίλη της μαζί!

Όλα αυτά, καθώς ο μελλόνυμφος... έπεσε στην παγίδα που του έστησε η σύντροφός του μέσω του facebook προκειμένου να τον τσεκάρει για τα πραγματικά συναισθήματά του και να διαπιστώσει πόσο πιστός της είναι.

Αφού το ζευγάρι είχε ολοκληρώσει σχεδόν όλες τις προετοιμασίες για το μυστήριο που προγραμμάτιζαν να τελέσουν μέσα στον Ιούλιο, σκέφτηκε να θέσει σε εφαρμογή ένα κόλπο για να δει πώς ακριβώς συμπεριφέρεται ο άνθρωπος που θα παντρευόταν. Έβαλε λοιπόν μία φίλη της, Θεσσαλονικιά, να του κάνει αίτημα φιλίας στο facebook.

Σύμφωνα με το dete.gr, εκείνος της έκανε αποδοχή και λίγες μέρες αργότερα άρχισε να ανταποκρίνεται στα μηνύματά της. Στην αρχή δεν υπήρχε τίποτα το πονηρό, παρά μόνο κουβέντες στο πλαίσιο μιας φιλικής επικοινωνίας. Όμως ο νεαρός έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να μιλά με την κοπέλα από την Θεσσαλονίκη. Η οποία άρχισε να του μιλά πιο πονηρά κι εκείνος «τσίμπησε» αμέσως. Μέχρι το σημείο που η ίδια του μιλούσε γενικώς και αορίστως για γάμο και ο νεαρός... δεν ανέφερε ούτε λέξη για το γεγονός ότι ετοιμαζόταν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.

Και φυσικά δεν φανταζόταν με τίποτα πως αυτά μιλούσε με μία από τις καλύτερες φίλες της μέλλουσας συζύγου του, την οποία απλώς δεν είχε γνωρίσει, και όλα τα μηνύματα πήγαιναν κατευθείαν στο inbox της συντρόφου του για να διαβάζει ακριβώς τους διαλόγους.Τα χειρότερα «ήλθαν» την προηγούμενη εβδομάδα. Αφού είχε προχωρήσει πολύ η κουβέντα με την Θεσσαλονικιά, εκείνη του ανακοίνωσε πως την Πέμπτη θα ερχόταν στην Πάτρα για μια δουλειά και ότι με την ευκαιρία ήθελε να τον συναντήσει από κοντά.
Εμφανίστηκε μαζί με τη μέλλουσα γυναίκα του!

Ο νεαρός όχι απλώς δέχθηκε αλλά της έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του, στην Εγλυκάδα! Η Θεσσαλονικιά εμφανίστηκε στο σπίτι του μαζί με τη φίλη της και σύντροφό του. Χτύπησε το κουδούνι, με τη σύντροφο να κρύβεται επειδή στο θυροτηλέφωνο υπήρχε και κάμερα, και όταν ο ίδιος άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος βρέθηκε αντιμέτωπος με την άγνωστη και τη μέλλουσα σύζυγό του!

Ούτε «συγγνώμη» δεν πρόλαβε να πει, δεχόμενος αμέσως επίθεση από τη γυναίκα που θα τον παντρευόταν. Στην πολυκατοικία για αρκετά λεπτά της ώρας επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ στην επίθεση ξυλοδαρμού εναντίον του συμμετείχε και η... φίλη από την Θεσσαλονίκη η οποία χτυπούσε για λογαριασμό της φίλης της!

Πηγή: dete.gr

Τολμηρό: Η Φαίη άβαφη και με μαγιό χαμογελάει στον φακό!

Και χωρίς μακιγιάζ και αφήνοντας ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμιού της η Φαίη Σκορδά είναι ... κούκλα!

Η Φαίη Σκορδά ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που είναι όμορφες χωρίς μεγάλη προσπάθεια και μας το απέδειξε πρόσφατα, όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να χαμογελάει στην παραλία φορώντας μόνο το μαγιό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Το κορμί της θεϊκό και το πρόσωπό της άψογο! Μπράβο Φαίη!!!



5 tips για να την κερδίσεις με το… βλέμμα!


Η μελαχρινή κουκλάρα του μπαρ με το μπλαζέ βλέμμα έχει κάνει όλα τα αρσενικά του μαγαζιού να ικετεύουν για μια ματιά της. Κι εσύ, θέλεις πολύ να την προσεγγίσεις.

Επειδή όμως πριν την προσέγγιση πρέπει να σε προσέξει, να αντιληφθεί πως έχεις συνταράξει το «είναι» σου, να σε περιεργαστεί, διάβασε πέντε τρόπους για να σε γουστάρει πριν ανοίξεις το στόμα σου!

5. Η αρχή γίνεται από το σπίτι

Αν το μπαρ είναι το γήπεδό σου, το σπίτι σου είναι τα αποδυτήρια. Και όπως θα έχεις διαβάσει, για κάθε ομάδα τα αποδυτήρια είναι ιερά! Για να αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, θα πρέπει να περιποιείσαι τον εαυτό σου... Έτσι θα πιάσεις το maximum της απόδοσης σου. Ενδεδειγμένη λύση είναι η σειρά Nivea Men, που μπορεί να σου δώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ναι μεν οι βασικές κινήσεις σου θα γίνουν στο μπαρ, αλλά την αρχή εσύ πρέπει να την έχεις κάνει από πιο πριν. Γιατί αν δεν είσαι περιποιημένος και έτοιμος για όλα, τότε το έχεις χάσει το... ματς από τα αποδυτήρια! Για αυτό πριν από κάθε έξοδό σου, φρόντιζε τον εαυτό σου με τη σειρά Nivea Men - έτσι δείχνεις και είσαι ωραίος.

4. Αυτοπεποίθηση
Φαίνεται από τον τρόπο που κρατάς το ποτό σου. Φαίνεται από τον τρόπο που «εξερευνάς» το περιβάλλον γύρω σου. Ναι, αν κρατάς το ποτήρι σφιχτά γιατί φοβάσαι πως θα σου πέσει, αν καπνίζεις σαν να είσαι χαρμάνης κανένα πεντάωρο ή κοιτάζεις σαν λιγούρη, δεν έχεις ελπίδες. Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό "βγαίνει" σε κάθε σου κίνηση. Δεν υπάρχει κάτι να σε αγχώνει, δεν στέκεσαι επιτηδευμένα μπλαζέ σε μια γωνία, λες και σε έχουν βάλει τιμωρία. Είσαι η ψυχή της παρέας και δεν έχεις ανάγκη να κάνεις το οτιδήποτε για να το αποδείξεις.

3. Το στυλ
Δεν έχει σημασία το πόσο ακριβά είναι τα ρούχα σου, αρκεί το ντύσιμό σου να «βγάζει» τον πραγματικό σου χαρακτήρα. Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξεις γενικά. Αν δεν νιώθεις άνετα με κάποια από τα ρούχα σου στη ντουλάπα, τότε μην φορέσεις τα συγκεκριμένα. Το ντύσιμο επικοινωνεί αυτό που είσαι. Αλλιώς, κινδυνεύεις να βάλεις κάποιο κουστούμι και να ακούσεις να φωνάζουν «καλέ κουστούμι, που τον πας τον άνθρωπο;»!

2. Δείξε την προτίμησή σου
Αν κοιτάς τη μελαχρινή κουκλάρα, αλλά και τη μέτρια ξανθιά-επειδή είναι ψηλή, αλλά και την άλλη που έχει ντυθεί προκλητικά, συγνώμη που σου το λέω, αλλά εσύ ο ίδιος έδωσες πρόωρο τέλος στη βραδιά. Ο αρσενικός «κυνηγός» βάζει έναν στόχο και κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει. Τα ημίμετρα και οι συμβιβασμοί είναι για τους μέτριους, όχι για σένα! Την καρφώνεις με το βλέμμα σου -όχι αδιάκριτα- αλλά παρατηρώντας τις κινήσεις της. Κάπου της χαμογελάς, κάπου βάζεις τη γοητεία σου, χωρίς όμως να νομίζει πως την παρακολουθείς! Δεν είσαι ντετέκτιβ, απλά πρέπει να τη γοητεύσεις. Και να της δώσεις να καταλάβει πως είναι το μοναδικό θηλυκό που σου κινεί το ενδιαφέρον στο χώρο που βρίσκεστε.

1. Η προσέγγιση

Αφού είσαι σίγουρος πως το μήνυμά σου έφτασε στον παραλήπτη και διέγνωσες κάποιες πιο επίμονες ματιές ή ένα αμυδρό χαμόγελο στην άκρη των χειλιών, μην το κουράζεις! Τη γουστάρεις και τη θέλεις δική σου! Δεν έχεις καμιά δικαιολογία… Βημάτισε προς το μέρος της με βήμα αποφασιστικό, όχι γρήγορο, αλλά ούτε και το περπάτημα της γάτας-το μπαρ δεν έχει νάρκες. Τρία βήματα πριν την προσέγγιση, κοίτα την στα μάτια, χαμογελαστός και πες απλά «καλησπέρα». Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι είναι δικό σου. Μην ανησυχείς, μην αγχώνεσαι, να είσαι ο εαυτός σου!

http://www.koolnews.gr/

Μάικλ Τζάκσον: Δείτε πως έκλεισε τα στόματα 24 παιδιών

Τεράστια ερωτηματικά παραμένουν ακόμη και σήμερα σχετικά με το ένα ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, έτρεφε  αγνή αγάπη για τα παιδιά ή τα εκμεταλλευόταν σεxουαλικά.

Οι υπόνοιες υπάρχουν ακόμη παρότι  ο τραγουδιστής απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες για σεxουαλική κακοποίηση παιδιών το 2005.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανά τακτά χρονικά διαστήματα θυμούνται πως είχαν πέσει θύματα του σπουδαίου καλλιτέχνη και προχωρούν σε δημόσιες δηλώσεις.

Λένε την αλήθεια ή επιδιώκουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους;

Ένα δημοσίευμα-φωτιά από τη ταμπλόιντ εφημερίδα Daily Mirror επαναφέρει στην επιφάνεια τις υποθέσεις κακοποίησης από τον Τζάκσον επικαλούμενη πληροφορίες από το Fbi.

Σύμφωνα, λοιπόν, με στοιχεία ο Τζάκσον φέρεται να εξαγόρασε την σιωπή των οικογενειών 24 παιδιών που έπεσαν θύματά του έναντι 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρουν τα έγγραφα, τα οποία έφτασαν στο FBI το 2002 όταν ξεκίνησαν έρευνες γύρω από τον ντέντεκτιβ των σταρς, Αντονι Πελικάνο, ο Τζάκσον έβλεπε μαζί με τα παιδιά ερωτικές ταινίες και συνήθιζε να τα αγγίζει στα ευαίσθητα σημεία τους.

Ο Πελικάνο, μάλιστα, λέγεται πως προσελήφθη από τον Τζάκσον για να εξαφανίσει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία σχετικά με την υπόθεση παιδoφιλίας, ενώ ένας συνεργάτης του ντέτεκτιβ επιβεβαίωσε τις πράξεις του αστέρα της ποπ στο Fbi.

Ο συνάδελφος του Πελικάνο μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα και διατηρώντας την ανωνυμία του, υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή του αντίγραφο από τα έγγραφα της αστυνομίας, στα οποία αναφέρονται τα ονόματα τουλάχιστον 17 παιδιών που έπεσαν θύματα του τραγουδιστή.

Το δημοσίευμα αναφέρει και συνομιλίες που καταγράφηκαν από ιδιωτικό ερευνητή ανάμεσα σε δύο εργαζόμενους που ζούσαν στην Neverland.

Η Στέλα και ο Φίλιπ καταγράφηκαν να συζητούν για όσα διαδραματίζονταν στη κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον.

«Περνούσε όλο το βράδυ στη κρεβατοκάμαρα με τα παιδιά», υποστηρίζει η Στέλα και συμπληρώνει ο Φίλιπ: «Έβλεπε πoρνό».

Οι δύο τους ισχυρίζονται ότι βοηθός του Τζάκσον μεσολαβούσε ώστε να επιλεγεί το παιδί της αρεσκείας του, το οποίο προσκαλούσε τη νύχτα στο κρεβάτι του, ενώ στα άλλα δωμάτια ξεκουράζονταν οι γονείς του.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια Τζάκσον διαψεύδει το δημοσίευμα, τονίζοντας πως η μόνη περίπτωση που ο τραγουδιστής χρημάτισε κάποιον ήταν ο 13χρονος Τζόρνταν Τσάντλερ, ο οποίος το 1993 αμαύρωσε την εικόνα του «βασιλιά» ισχυριζόμενος ότι κακοποιήθηκε από εκείνον. Παρότι λίγα χρόνια αργότερα υποστήριξε ότι πιέστηκε να πει ψέματα από τον πατέρα του για να κερδίσει η οικογένειά του χρήματα, το ίνδαλμα της ποπ είχε ήδη εμπλακεί σε ένα τρομερό σκάνδαλο που του αμαύρωσε την εικόνα.

Το δράμα διδύμων που παντρεύτηκαν χωρίς να ξέρουν ότι είναι αδέλφια!

Δίδυμα αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι χωρίστηκαν μετά τη γέννα και έζησαν σε διαφορετικές οικογένειες που τα υιοθέτησαν. 

Τα φρόντισαν και τα μεγάλωσαν με πολλή αγάπη και σαν να ήταν δικά τους παιδιά. Όταν πλέον ενηλικιώθηκαν, άρχισε ο καθένας τους να κάνει τη ζωή του.

Μέχρι που ήρθε στη ζωή τους ο έρωτας και μάλιστα ταυτόχρονα. Μόνο που στη δική τους περίπτωση αυτό ήταν απαγορευτικό. Η μοίρα τούς είχε φέρει και πάλι κοντά όμως κανένας από τους δύο δεν ήξερε πως ήταν δίδυμα αδέλφια. 

Αποφάσισαν να παντρευτούν και μόλις μετά τον γάμο οι δικοί τους άνθρωποι τους ανακοίνωσαν πως ήταν δίδυμα αδέλφια και δεν έπρεπε να κάνουν παιδιά.

Το δικαστήριο λοιπόν ακύρωσε το γάμο τους και για ακόμα μία φορά, αν και δίδυμα αδέλφια, αναγκάστηκαν να χωριστούν και πάλι.

Πίεσε την 14 ετών κόρη της να μείνει έγκυος με σπέpμα που αγόρασε...

Όσο σοκαριστικό και αν ακούγεται είναι μια πραγματική ιστορία.

Μια γυναίκα στην Μ. Βρετανία, επειδή πλέον δεν της επιτρεπόταν να υιοθετήσει άλλα παιδιά, αποφάσισε να πιέσει την κόρη της, 14 ετών τότε να μείνει έγκυος. Μάλιστα είχε αγοράσει και σπέpμα από ένα δότη, μέσω ίντερνετ.

Η 14 χρονη δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά μιας και η μητέρα της την πίεζε και την απειλούσε. Η κοπέλα αν και παρθένα, γέννησε στα 16 της όπου εκεί οι μαίες σοκαρίστηκαν όταν στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν την μικρή να θηλάσει το μωρό, η μητέρα της κοπέλας είπε πως δεν πρέπει γιατί δεν χρειάζεται να έχουν ένα τέτοιου είδους δέσιμο.

Μετά από όλα αυτά η μητέρα φυλακίστηκε με ποινή πέντε ετών ενώ το όνομα της μικρής, όπως αναφέρει η Guardian δεν μπορεί να δημοσιευτεί για να μην αναγνωριστεί!

Σ. Πασχάλη: Πιο σέξυ από ποτέ ποζάρει σε ρόλο μοντέλου! Φωτογραφίες


Πιο σέξυ από ποτέ φορώντας εντυπωσιακά μαγιό η Σόφη Πασχάλη μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της και ποζάρει σε ρόλο μοντέλου πλάι στην πισίνα για το περιοδικό Celebrity.

Παράλληλα, η γνωστή γυμνάστρια μιλά για τις σχέσεις και αποκαλύπτει πως η γυμναστική είναι η καλύτερη εκτόνωση στη δύσκολη περίοδο που περνάμε. “Το όνειρό μου είναι να είμαι ευτυχισμένη σε μια σχέση που θα έχουμε κοινό τρόπο σκέψης. Όπου ο άλλος θα θέλει να είμαι χαρούμενη και να με βλέπει να εξελίσσομαι και φυσικά και εγώ να νιώθω το ίδιο”, είπε και συμπλήρωσε: “Μόνο τότε θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω οικογένεια”.

Ενώ, για την τηλεόραση και το αν της λείπει, δήλωσε: “Η τηλεόραση δεν μου λείπει καθόλου. Μου αρέσει πολύ τώρα η ζωή μου και απολαμβάνω όσα έχω αποκτήσει από την τηλεόραση”.

http://www.tlife.gr/

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια


Σμάρω Σωτηράκη
Από 30/6 έως 6/7 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ




Έρωτας: Από την προηγούμενη Παρασκευή, η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα! Τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα έχετε περισσότερα κέφια, θα νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε περισσότερο, να φλερτάρετε, να απολαύσετε τον έρωτα. Ωστόσο, πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί γιατί το τετράγωνό της με τον Κρόνο είναι αρκετά σκληρό και μπορεί να «παγώσει» την ατμόσφαιρα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές οι μέρες είναι αρκετά δύσκολες καθώς ο Ήλιος από τον Καρκίνο ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο που θα επηρεάσει τους τομείς της οικογένειας, της καριέρας, των συνεργασιών σας. Τώρα πρέπει να είστε έτοιμοι για αναθεωρήσεις και πολύ προσεκτικοί και προγραμματισμένοι ώστε να αποφύγετε τους σκοπέλους. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας φέρει αρκετά κολλήματα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος, ας κάνω την αυτοκριτική μου. Μπορεί να εντοπίσω κάποιο λάθος μου στον τομέα της καριέρας ή στη συμπεριφορά μου προς την οικογένεια και να μην είναι αργά να το διορθώσω.



ΤΑΥΡΟΣ




Έρωτας: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας εξωθεί στο να αναλάβετε πάρα πολλές ευθύνες και είτε να δεσμευτείτε ολοσχερώς σε μία σχέση είτε να χωρίσετε δια παντός. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο Σκορπιό, το ζώδιο των σχέσεών σας, επιτάσσει να αντιμετωπίσετε τη ζωή σας με μεγάλη σοβαρότητα αλλά δίνει ευκαιρίες μόνο στις σχέσεις που στηρίζονται σε πολύ γερές βάσεις. Οι σχέσεις που πατούν σε σαθρά θεμέλια, θα παραπαίουν και όσο πιο γρήγορα τις αποποιηθείτε τόσο πιο ευοίωνες θα είναι εξελίξεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Το ταυ τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα θα μπλοκάρει τις προσπάθειές σας να συνεννοηθείτε, να κάνετε ταξίδια, να ασχοληθείτε με τις εμπορικές σας δραστηριότητες. Σε όλα αυτά βάζει και ο ανάδρομος Ερμής το χεράκι του με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε περισσότερο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Ας φροντίσω κατάλληλα για να είμαι σε ετοιμότητα να τα αντιμετωπίσω.



ΔΙΔΥΜΟΙ




Έρωτας: Με τον Άρη στο ζώδιό σας θα είστε υποκειμενικοί και σε ετοιμότητα να μετατρέψετε τον εγωισμό σας σε ανταγωνισμό. Ωστόσο, αν θέλετε τη συναισθηματική σας ευημερία, πρέπει να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται και να μην επιτρέπετε στον εγωισμό να παραγκωνίζει την καρδιά σας. Αξιοποιείστε τις ιδιότητες του Άρη για να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο.

Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι με τον Ερμή ανάδρομο οι διέξοδοί σας δεν είναι αρκετές. Αν τώρα λάβουμε υπόψη μας ότι ο οικονομικός σας τομέας φλέγεται λόγω του ταυ τετραγώνου Ήλιου – Πλούτωνα – Ουρανού, οφείλω να τονίσω ότι οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πιο προσεκτικές από ποτέ. Είναι πιθανό να καθυστερήσουν οι αμοιβές σας, να επανέλθουν στο προσκήνιο χρέη του παρελθόντος, να υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης στη δουλειά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο τρίτο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, καλύτερα να αναβάλω τα ταξίδια μου για την επόμενη εβδομάδα για να μην συμβεί κάτι και χάσω τη διασκέδασή μου.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ




Έρωτας: Ο Δίας βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σας και οδεύει ολοταχώς προς το να δημιουργήσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο. Αυτό θα μπορούσε να είναι το δώρο των άστρων για τα γενέθλιά σας, μεταφρασμένο σε ένα μεγάλο έρωτα! Ωστόσο, ταυτόχρονα, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει ένα ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, βγάζοντας στην επιφάνεια τις σκληρές επιδράσεις των τελευταίων. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν χωρισμοί αλλά, κάτω από τέτοιες επιδράσεις, μάλλον εκ των υστέρων θα αποδειχθούν λυτρωτικοί.

Καριέρα – Οικονομικά: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, δέχεται ένα τετράγωνο από τον Κρόνο, γεγονός που απαιτεί να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας δεν θα σας διευκολύνει, ιδιαίτερα σε συζητήσεις, ραντεβού, συνεννοήσεις, καινούργια ξεκινήματα. Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μία συντηρητική στάση προς όλους και όλα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αξιοποιήσω τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό μου για να κάνω την ενδοσκόπηση και την αυτοκριτική μου. Ευκαιρία να απαλλαγώ από τις καταστάσεις που με ταλανίζουν, από εξαρτήσεις, από εκκρεμότητες του παρελθόντος για να μπορώ να κοιτάξω το μέλλον κατάματα



ΛΕΩΝ




Έρωτας: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ρίχνει το φως της στα αισθηματικά σας. Μέρα με τη μέρα θα ανακτάτε το κέφι σας, θα γοητεύετε και θα κερδίζετε στις εντυπώσεις. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα τα Λιοντάρια των πρώτων ημερών. Ο «πάγος» και μάλιστα μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι πολύ πιθανό να σας κάνει να νιώσετε απογοήτευση.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν και ένα καθαρόαιμο λιοντάρι που λατρεύει το καλοκαίρι, θα έπρεπε να σκέφτεται μόνο τις διακοπές αυτές τις μέρες, η ανάγκη σας για αύξηση της χρηματικής σας ρευστότητας είναι επιτακτική και κρατά αρκετούς στις δουλειές. Μην ανησυχείτε. Τώρα βάζετε τις βάσεις για το χειμώνα και τελικά ο Κρόνος θα ανταμείψει όσους θα έχετε δουλέψει σκληρά, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε αρκετά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η διάθεσή μου, με τον Ήλιο στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα, δεν θα είναι η καλύτερη. Ας προσέχω την υγεία μου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Έρωτας: Μάλλον αντιφατικά είναι τα πράγματα για εσάς. Από τη μια ο Δίας από τον Καρκίνο είναι θετικός καθώς τείνει να σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Αυτή είναι μία εξαιρετική όψη που μπορεί να φέρει κάτι πολύ δυνατό στα αισθηματικά σας και μάλιστα με την προοπτική να κρατήσει αρκετά. Ωστόσο, παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα λόγω του Ήλιου που από τον Καρκίνο σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, τονίζοντας τις σκληρές επιδράσεις των τελευταίων.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή πρέπει να κάνετε ένα πολύ προσεκτικό προγραμματισμό και να το πάρετε απόφαση ότι αυτή η περίοδος θα είναι κουραστική και με πολλές ανατροπές. Ωστόσο, οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς, έστω και με αρκετή καθυστέρηση. Να θυμάστε ότι τα βήματά σας πρέπει να είναι αργά και μεθοδικά γιατί ο ανάδρομος Ερμής εγκυμονεί παγίδες.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Τα μυστικά μου, ιδιαίτερα τα ερωτικά, μπορεί να με εκθέσουν στα μάτια ατόμων που αγαπώ και δεν θα ήθελα να τα απογοητεύσω. Καλύτερα να προσέχω ή ακόμα καλύτερα να είμαι πιο ειλικρινής.



Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ



ΖΥΓΟΣ




Έρωτας: Η παρουσία της Αφροδίτης στο Λέοντα, περιβάλλον από το οποίο επηρεάζει τους έρωτές σας, είναι ευεργετική για τα αισθηματικά σας καθώς αναζωπυρώνονται τα πάθη σας και φτιάχνει η διάθεσή σας. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, όψη που είναι αρκετά σκληρή καθώς μπορεί να επιφέρει απόσταση, ψυχρότητα και εντάσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καριέρα σας, ενισχύει τις επιδράσεις των σκληρών Ουρανού και Πλούτωνα που σας ταλανίζουν, καθώς δημιουργεί ένα ταυ τετράγωνο μεταξύ τους. Τώρα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση, να είστε πολύ μετρημένοι και να μην πάρετε κανένα ρίσκο.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα και εντάσεις στο σπίτι. Πρέπει να προσέχω τις κινήσεις μου και, κυρίως, να μην αφήνω τον εγωισμό μου να με οδηγήσει στο να λέω ή να κάνω πράγματα που πληγώνουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ




Έρωτας:Η αλήθεια είναι ότι με τον Κρόνο στο ζώδιό σας δεν έχετε πολλά περιθώρια για καλοκαιρινά παιχνίδια και απολαύσεις. Τώρα πρέπει να είστε πολύ σοβαροί, συνετοί και έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες σας στον τομέα των σχέσεων. Ωστόσο, το μεγάλο τρίγωνο που θα γίνει οσονούπω στον ουρανό με πρωταγωνιστές τον Κρόνο, τον Δία και τον Ποσειδώνα, δεν αποκλείεται να σας δώσει τις ευκαιρίες για να βρείτε το άτομο που θα σας βάλει στη διαδικασία να σοβαρευτείτε.

Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για δράση, εσείς δεν πρέπει να ανησυχείτε. Αν και η πιο σωστή επιλογή είναι οι διακοπές, όσοι είστε εργασιομανείς θα δικαιωθείτε καθώς τώρα θα καλλιεργήσετε το έδαφος για να το σπείρετε αργότερα.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ήλιο να βρίσκεται στον ένατο οίκο της ηλιακής μου οικοθεσίας και να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, είναι προτιμότερο να μην κάνω τώρα ταξίδια και δη στο εξωτερικό γιατί μάλλον δεν θα το ευχαριστηθώ.





ΤΟΞΟΤΗΣ




Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα και είναι ευνοϊκή καθώς σας επιτρέπει να κάνετε αυτά που σας αρέσουν: ραχάτι, ερωτικά παιχνίδια, φλερτ, οτιδήποτε μπορεί να σας αποσπάσει από τις σκοτούρες και θα σας εξωθήσει στο να διασκεδάζετε και να παλιμπαιδίζετε. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Κρόνο και η παρουσία του Άρη στο έβδομο ηλιακό σας σπίτι είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που πρέπει να προσέχετε γιατί μπορεί να επιφέρουν ρήξεις, κυρίως σε μόνιμες σχέσεις.

Καριέρα – Οικονομικά: Αν έχετε τη δυνατότητα να εγκαταλείψετε τις δουλειές σας εδώ και τώρα και να ξεχαστείτε σε κάποιο θέρετρο, μην το σκέφτεστε. Είναι προτιμότερο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας παρά να προσπαθείτε για κάτι καλύτερο και να σας συμβαίνουν ανατροπές, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα και στην προσπάθειά σας να τακτοποιήσετε υποθέσεις με δημόσιο, τράπεζες, κληρονομικά.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω την ενδοσκόπησή μου, να αντιμετωπίσω τους φόβους μου, τα πάθη μου, τα κατώτερα συναισθήματά μου.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ




Έρωτας: Να είστε πολύ προσεκτικοί αυτές τις μέρες. Ο Ήλιος από τον τομέα των σχέσεών σας, ενεργοποιεί τους σκληρούς, Ουρανό και Πλούτωνα, σχηματίζοντας ένα ταυ τετράγωνο μαζί τους. Να προσέχετε τις κινήσεις σας, να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους και, αν προκύψει η αναγκαιότητα να δώσετε ένα τέλος, μη διστάσετε να το κάνετε. Με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο περιβάλλον, δεν αποκλείεται να επιστρέψει κάποιο άτομο του παρελθόντος, διεκδικώντας και πάλι τη θέση του στη ζωή σας.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τις όψεις που δέχεστε καλό για την υγεία σας, τη σωματική και την ψυχική, θα ήταν να απέχετε από τις δουλειές σας. Ωστόσο, αν επιμένετε να δίνετε ρεσιτάλ επαγγελματισμού, θα πάρετε αυτό που σας αξίζει, αρκεί να πορεύεστε στα πλαίσια του συστήματος αξιών σας και να κοπιάζετε για κάθε τι που επιδιώκετε ως κέρδος.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια πίεση από οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομιές, τράπεζες, εφορίες, κλπ.

.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ




Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα, το ζώδιο των σχέσεών σας ενώ ο Άρης στους Διδύμους, το ζώδιο του έρωτα και της δημιουργικότητάς σας. Ξυπνούν τα ένστικτα και σας εξωθούν στις περιπέτειες. Με σαφώς πιο καλή διάθεση, έχετε να περιμένετε σαφώς καλύτερες εξελίξεις! Ωστόσο, προς το παρόν, μην αγνοείτε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, το οποίο θα επηρεάσει κυρίως όσους έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας και είστε ευάλωτοι στο να φέρετε τον παγετώνα στη σχέση σας μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της καθημερινής σας εργασίας και υπηρεσίας θα νιώθετε παγιδευμένοι καθώς τίποτε δεν θα γίνεται στην ώρα του. Αυτές τις μέρες φροντίστε να μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας ώστε να αποκτήσετε πιθανούς συνεργάτες ή συμμάχους και να προλειάνετε το έδαφος για να δράσετε δυναμικά μετά το καλοκαίρι.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω την υγεία μου γιατί αυτές τις μέρες με το ταυ τετράγωνο του Ήλιου, του Ουρανού και του Πλούτωνα, θα χάνω πολλή ενέργεια.



ΙΧΘΥΕΣ




Έρωτας: Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είστε οι τυχεροί που απολαμβάνουν ήδη τον Δία στον οίκο που σχετίζεται με τους έρωτές σας και –σύντομα- θα απολαύσετε το μεγάλο τρίγωνο του Δία, του Κρόνου και του Ποσειδώνα που είναι πολλά υποσχόμενο για μια σχέση διαρκείας και της αρεσκείας σας. Οι Ιχθείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί καθώς δέχεστε κάποιες επιθετικές επιρροές.

Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την περίοδο υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ευοδωθούν οι στόχοι σας, αρκεί να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό, να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους και να είστε πιο μεθοδικοί. Ο ανάδρομος Ερμής δεν «βλέπει» επιθετικά το ζώδιό σας αλλά δεν είναι και η καλύτερη αστρολογική συνθήκη. Σε κάθε περίπτωση, ας προσέχετε για να έχετε.

Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως επιστρέψει κάποιος έρωτας του παρελθόντος και με βάλει σε διλήμματα. Καλά θα κάνω να μην πάρω παρορμητικές αποφάσεις.





Πηγή: http://www.astrology.gr




Απάτη μέσω Facebook με δήθεν φθηνά πακέτα διακοπών

Ο 30χρονος είχε εξαπατήσει συνολικά 38 άτομα μέσα σε 9 μήνες, αρπάζοντάς τους 30.000 ευρώ

Ένας 30χρονος από τη Θεσσαλονίκη διαφήμιζε και πουλούσε μέσω Facebook δήθεν φθηνά πακέτα διακοπών προς μια σειρά από ταξιδιωτικούς προορισμούς, αποσπώντας χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους χρήστες. Με τον τρόπο αυτό ο 30χρονος είχε εξαπατήσει συνολικά 38 άτομα μέσα σε 9 μήνες, αρπάζοντάς τους 30.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, εξιχνιάστηκαν, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 38 απάτες, που αφορούσαν στην διοργάνωση και πραγματοποίηση υποτιθέμενων δελεαστικών ταξιδιωτικών «πακέτων», τα οποία διαφημίζονταν μέσω διαδικτύου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη, 30χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτη με υπολογιστή, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, καθώς και για απόπειρα απάτης.

Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες που υποβλήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από διάφορους Φορείς και χρήστες του διαδικτύου, που είχαν πραγματοποιήσει αγορά «πακέτων» διακοπών που διαφημίζονταν κυρίως μέσω του Facebook , χωρίς αυτά να πραγματοποιηθούν ποτέ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής και ψηφιακής έρευνας, διάρκειας δύο μηνών, που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκε ο συλληφθείς ως διαχειριστής επίμαχων προφίλ σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και διοργανωτής των υποτιθέμενων ταξιδιωτικών πακέτων.

Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο τρόπο δράσης (modus operandi), ο συλληφθείς κατάφερε στο χρονικό διάστημα από 10-09-2012 έως και 19-06-2013 να αποσπάσει, από τουλάχιστον 38 πολίτες, συνολικό χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, ο τρόπος δράσης του 30χρονου, συνίσταται στη δημιουργία εικονικών προφίλ Τουριστικών Γραφείων στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook , μέσα από τα οποία διαφήμιζε ταξίδια προς διάφορους προορισμούς στο εξωτερικό (Παρίσι, Λονδίνο, Ντουμπάι κ.λπ.) και φθηνά «πακέτα» διακοπών.

Στη συνέχεια εισέπραττε από πολίτες χρηματικά ποσά ως προκαταβολή για την πραγματοποίηση των ταξιδιών, έπειτα, όμως, διέκοπτε κάθε επικοινωνία με τους πελάτες και τα ταξίδια δεν πραγματοποιούνταν ποτέ.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο συλληφθείς την 27-06-2013 ανάρτησε προσφορά σε εικονικό προφίλ στο Facebook . Κατόπιν αυτού, στις 28 Ιουνίου, κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε αιφνιδιαστική έρευνα στην οικία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε όμοιες πράξεις, για να προσδιοριστεί το μέγεθος της απάτης.

Πηγή: voria.gr

Ο Μάικλ Τζάκσον ήξερε πως θα τον σκοτώσουν!

Σοκ προκαλεί η κατάθεση του γιου του Μάικλ Τζάκσον, Πρινς, στη δίκη που εξελίσσεται αυτές τις μέρες μετά από μήνυση που έκανε η μητέρα του βασιλιά της ποπ, στην εταιρεία παραγωγής της τελευταίας περιοδείας του. Ο Πρινς ανεβαίνοντας στο βήμα αποκάλυψε ότι ο πατέρας του φοβόταν πως θα τον σκοτώσουν. Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του όταν μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε φώναζε πανικόβλητος: «Θέλουν να με σκοτώσουν»!

Μάλιστα ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά της ποπ κατέθεσε ότι ο πατέρας του αναφερόταν στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής των συναυλιών και στον πρώην μάνατζέρ του, ενώ αυτοί οι δύο πολλές φορές πίεσαν τον γιατρό του Μάικλ να συντομεύουν για να ξεκινήσει η περιοδεία. Ο Μάικλ ένιωθε αδύναμος και ήθελε να το καθυστερήσει, και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην εταιρεία παραγωγής.

Ο 16χρονος κατά τα άλλα, έδωσε μια απολύτως συγκινητική κατάθεση περιγράφοντας τον θάνατο του πατέρα του «Ο μπαμπάς μου κρεμόταν ο μισός έξω από το κρεβάτι και τα μάτια του είχαν γυρίσει… Οταν ανέβηκα είδα τον γιατρό να προσπαθεί να τον συνεφέρει. Η αδελφή μου ούρλιαζε και φώναζε πως θέλει τον πατέρα της! Θυμάμαι πως έκλαιγα πολύ όταν έφθασε το ασθενοφόρο να τον παρει. Κάποιοι συγγενείς έφυγαν μαζί του, και εγώ έμεινα να ελπίζω για το καλύτερο, ενώ είπα στην αδελφή μου κάτι που μας έλεγε πάντα ο μπαμπάς. Οτι υπάρχουν άγγελοι στον ουρανό, αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι στη Γη… Μετά από λίγο θυμαμαι τον γιατρό Μάρει να λεει «παιδιά ο μπαμπάς δεν τα κατάφερε….»

ΠΗΓΗ: e-go

Οχτώ μήνες σε αναπηρικό καρότσι έμεινε η Τζούλι Μασίνο -Έχασε 23 κιλά [εικόνα]


Για το σοβαρό ατύχημα που άλλαξε την ζωή της μίλησε η Τζούλι Μασίνο, καθηγήτρια φωνητικής του Fame Story, σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ήμουν στην Κύπρο για ένα show και το βράδυ βγήκαμε όλη η ομάδα της εκπομπής σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και με κάλεσε στην πίστα. Ενώ τραγουδούσα, άρχισαν να μου πετούν λουλούδια από παντού. Εκεί γλίστρησα από τη σκηνή και έπεσα μπρούμυτα κάτω. Το ότι αυτή τη στιγμή ζω το οφείλω σε θαύμα. Έκανα εξετάσεις και μου είπαν ότι έσπασα τον 5ο δίσκο. Για να μετακινούμαι χρησιμοποιούσα αναπηρικό καροτσάκι για 8 μήνες». Αυτό δήλωσε η Τζούλι Μασίνο στο περιοδικό Like εξηγώντας πως όλη αυτή η αλλαγή στην εμφανισή της (σ.σ. είναι μείον 23 κιλά) οφείλειται ακριβώς σε αυτό το ατύχημα.

Συγκεκριμένα η 58χρονη δήλωσε πως «Απέφυγα να μιλήσω, δεν ήθελα να το μάθουν τα media. Και θυμάμαι ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς του 2009, κοίταζα το βουνό στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και είπα 'δεν θέλω να πεθάνω έτσι, δεν θέλω να βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση. Θα πολεμήσω''. Έτσι πήρα την απόφαση να αδυνατίσω. Δεν ήταν κάτι απαραίτητο για την υγεία μου, αλλά εγώ ένιωθα βαριά... Τώρα έχω χάσει 23 κιλά, πάω για τα 30 και είμαι καλά με τον εαυτό μου».

http://www.iefimerida.gr/

Λύθηκε το μυστήριο του Στόουνετζ - Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν την ταυτότητα του μνημείου

Το Στόουνετζ, το τεράστιο πέτρινο μνημείο που κοσμεί την πεδιάδα του Γουιλτσάιρ στη Βρετανία, έχει αποτελέσει κατά καιρούς αφορμή για ιστορίες περί εξωγήινων, δρυΐδων και μαγικών τελετών. Ωστόσο νέες ανασκαφές έφεραν στο φως ευρήματα που αποκαλύπτουν μία άλλη πτυχή του μνημείου.

Παλαιότερα, επιστήμονες είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μνημείο αποτελεί το πρώτο σύμβολο ενότητας των βρετανικών λαών, οι οποίοι μετά από αμέτρητα χρόνια μαχών και συγκρούσεων, έκαναν ανακωχή θέτοντας τα πρώτα θεμέλια για ένα Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο η νέα έρευνα φαίνεται να απορρίπτει ακόμα και αυτή τη θεωρία.

Ο Πάρκερ Πίρσον και η ομάδα των αρχαιολόγων που επιμελήθηκαν τις νέες ανασκαφές γύρω από το μνημείο ηλικίας 4.500 ετών μίλησαν στο National Geographic για τα νέα ευρήματά τους που ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Εξερευνώντας την περιοχή γύρω από το Στόουνετζ, ο Πάρκερ εξηγεί ότι εντόπισαν τουλάχιστον 60 υπολείμματα αποτεφρώσεων και κόκαλα, η μελέτη των οποίων τους οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το Στόουνετζ ήταν τελικά ένα μεγάλο νεκροταφείο.

Ταυτόχρονα, στο Ντάρινγκτον Γουόλς, 3 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Στόουνετζ, υπάρχουν δύο ακόμη κτίσματα παρόμοια με το Στόουνετζ αλλά κατασκευασμένα απο ξύλο. Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, οι αρχαίοι Βρετανοί συγκεντρώνονταν εκεί κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο και όπως εξηγεί ο Πίρσον, τα κτίσματα από ξύλο συμβόλιζαν τον χώρο για τους ζωντανούς, ενώ το αντίστοιχο πέτρινο κτίσμα (δηλαδή το Στόουνετζ) οριοθετούσε τον χώρο των νεκρών.

Ο Πίρσον εξηγεί επίσης το λόγο για τον οποίο επιλέχθηκε το συγκεκριμένο σημείο για να χτιστεί το Στόουνετζ: «Από το Στόουνετζ φαίνεται η ανατολή του ήλιου κατά το θερινό ηλιοστάσιο, αλλά και η δύση του κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο. Οι ανασκαφές έφεραν στο φως σημάδια από παλιότερα χτίσματα που βρίσκονταν στο σημείο 4.000 χρόνια πριν χτιστεί το Στόουνετζ και σηματοδοτούσαν έναν χώρο συνάντησης κυνηγών και τροφοσυλλεκτών. Πιστεύουμε ότι πολύ πριν το Στόουνετζ, το σημείο ήταν ήδη μια ξεχωριστή θέση. Οι κυνηγοί και οι τροφοσυλλέκτες ήταν εκείνοι που αναγνώρισαν για πρώτη φορά αυτή την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου σημείου, όπου η Γη και ο ουρανός βρίσκονται σε αρμονία».

http://www.iefimerida.gr/

Ανατριχιαστικό: Πασίγνωστη ηθοποιός χαράκωσε το στήθος της επειδή έπιασε τον φίλο της με άλλη [εικόνα]

Σάλος ξέσπασε στο Twitter μετά την ανάρτηση φωτογραφίας πασίγνωστης ηθοποιού στην οποία φαινόταν το στήθος γεμάτο χαρακιές.

Ο λόγος για την Ελέν Φλάναγκαν, η οποία προσφάτως χώρισε με τον σύντροφό της, ποδοσφαιριστή της Σκοτ Σινκλέρ, όταν στο κινητό του, βρήκε άκρως ερωτικά και σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα, σε άλλη γυναίκα.

Η Ελεν Φλάναγκαν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό την ανατριχιαστική φώτο, λέγοντας πως πήγε σε ένα σαλόνι ομορφιάς, αλλά έγινε ρεζίλι λόγω του γεμάτου χαρακιές στήθους της, λες και την είχε γρατζουνίσει γάτα.

Οι φανς της ηθοποιού πανικόβλητοι άρχισαν να ρωτούν την ηθοποιό αν αυτοτραυματίζεται με την 22χρονη σταρ να απαντά έντονα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το από που προήλθαν οι χαρακιές τα εξής: «Δεν υπάρχουν λόγια γι΄αυτά που λέτε. Μα να αυτοτραυματιστώ; Πάτε καλά! Απλά γρατζούνισα το γ@μ*μένο στήθος μου!».


http://www.iefimerida.gr/

Νόμος υποχρεώνει τους νέους να επισκέπτονται τους ηλικιωμένους γονείς τους αλλιώς θα τους μηνύουν

Ένας... πρωτότυπος νόμος θα υποχρεώνει στο εξής τους κινέζους πολίτες να επισκέπτονται ή τουλάχιστον να διατηρούν επαφή με τους ηλικιωμένους γονείς τους, καθώς η ασιατική υπερδύναμη βρίσκεται αντιμέτωπη με την ανάγκη να φροντίσει έναν πληθυσμό που γερνά.

Μάλιστα οι ηλικιωμένοι γονείς θα έχουν το δικαίωμα να μηνύσουν τα παιδιά τους, σε περίπτωση που αυτά δεν συμμορφωθούν με νέες τις επιταγές του νόμου.

Ο τροποποιημένος νόμος δεν αναμένεται να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στο status quo, δεδομένου ότι οι μηνύσεις ηλικιωμένων γονέων έναντι των παιδιών τους για συναισθηματική υποστήριξη είναι πλέον ένα αρκετά συχνό φαινόμενο.

Στόχος είναι να αυξηθεί η ευαισθησία που υπάρχει για το ζήτημα. «Πρέπει να τονίσουμε το δικαίωμα των ηλικιωμένων να ζητήσουν συναισθηματική υποστήριξη, θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο ότι υπάρχει αυτή η ανάγκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ξιάο Γινμίνγκ, ένας από τους συντάκτες του νόμου.

Το εν λόγω ζήτημα αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία στην Κίνα, όπου ο αριθμός των πολιτών 60 ετών και άνω αναμένεται να αυξηθεί από 185 εκατομμύρια που είναι σήμερα σε 487 εκατομμύρια, ήτοι 35% του πληθυσμού, το 2053, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία. Η συγκεκριμένη αύξηση θα πηγάσει από την βελτίωση του προσδόκιμου ζωής (από 41 έτη σε 73 σε βάθος πέντε δεκαετιών έως τώρα), αλλά και την περιοριστική πολιτική του ενός παιδιού.

Η αύξηση των ηλικιωμένων αναμένεται να έχει σοβαρή επίδραση και στο οικονομικό μοντέλο της Κίνας, καθότι η ασιατική χώρα έχει επωφεληθεί ιδιαίτερα από την ύπαρξη ενός, κατά μέσο όρο, νέου πληθυσμού, που επανδρώνει τον πανίσχυρο βιομηχανικό της κλάδο.

http://www.iefimerida.gr/

Τατσόπουλος: Να γκρεμίσει τον Παρθενώνα ο Παναγιωτόπουλος για να αφήσει υπουργικό έργο


Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, την υπουργοποίηση τόσο του Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο κ. Τατσόπουλος πρότεινε στον Πάνο Παναγιωτόπουλο, να γκρεμίσει την Ακρόπολη προκειμένου να αφήσει και αυτός πίσω του έργο, όπως θα κάνει ο κ. Γεωργιάδης με τα νοσοκομεία που θα κλείσει και ο κ. Μητσοτάκης με τις απολύσεις υπαλλήλων.

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

 Ο Αδωνις θα κλεισει νοσοκομεια και ο Κυριακος θ' απολυσει υπαλληλους. Δεν μπορω μοναχα να καταλαβω ο Πανος τι μυαλα κουβαλαει. Γιατι δεν ανακοινωνει την κατεδαφιση εκεινου του αυθαιρετου πανω στην Ακροπολη; Δεν φιλοδοξει ν' αφησει κι αυτος πισω του δημιουργικο εργο;

http://www.koolnews.gr/

Νεκροί οι δύο Μητροπολίτες στην Συρία – Το πόρισμα της Συνόδου Ορθόδοξων Εκκλησιών


Ως νεκροί φέρονται οι δύο Μητροπολίτες που είχαν απαχθεί στη Συρία στις 24 Απριλίου, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές της Διακοινοβουλευτικής Συνόδου των Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου, Παύλος, και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου, Γιοχάνα Ιμπραχίμ, φέρονται να έχουν σφαγιασθεί από ισλαμιστές αντάρτες.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας, Σεργέι Ζελέζνιακ, ο οποίος υποστηρίζει πώς οι δύο Μητροπολίτες εκτελέστηκαν από ισλαμιστές της Συρίας.

Ο Ζελέζνιακ επικαλείται πηγές της Διακοινοβουλευτικής Συνόδου των Ορθοδόξων Εκκλησιών (Inter-Parliamentary Assembly of Orthodoxy) και αναφέρουν πώς υπάρχουν στοιχεία τα οποία παραπέμπουν στο ότι οι δύο επίσκοποι δεν είναι εν ζωή.

http://www.koolnews.gr/

Εκλεψε λείψανο αγίου και έφυγε τρέχοντας - Την συνέλαβαν λίγο μετά

Προσπάθησε να αφαιρέσει λειψανοθήκη με τμήμα του λειψάνου του Αγίου Ανδρέα από το ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Αγρίνιο, αλλά τελικά συνελήφθη.

Σύμφωνα με το agrinionews, η σύλληψη έγινε το πρωί της Κυριακής στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, σε βάρος μίας γυναίκας 47 ετών, εναντίον της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης κλοπής.

H 47χρονη πήγε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, στο Αγρίνιο, όπου αφαίρεσε μία μικρή αργυρή θήκη με κομμάτι λειψάνου του Αγίου Ανδρέα.

Από την άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών, εντοπίστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα η 47χρονη και συνελήφθη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το ιερό λείψανο του Αγίου Ανδρέα αποδόθηκε στον εφημέριο του Ναού.

http://www.iefimerida.gr/

Πεντάχρονο «ψώνιο» ποζάρει ως fashionista στο διαδίκτυο και κάνει θραύση [εικόνες]


Η μητέρα του Λουίζα Φερνάντα Εσπινόζα εργάζεται ως στιλίστρια στην Καλιφόρνια. Ο πεντάχρονος γιος της Αλόνσο Ματέο είναι μόλις πέντε ετών και κάνει ήδη θραύση στο instagram, ποζάροντας με τα μοδάτα ρούχα του, αλλά και το ανάλογο - δυσανάλογο για την ηλικία του - ύφος...

Την ενασχόλησή του με τη μόδα του την ενέπνευσε προφανώς η μητέρα του, καθώς ο μικρός δείχνει μάλλον να παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του και την εμφάνισή του, πράγμα που φαίνεται από τον άγουρο «επαγγελματισμό» των ποζών που παίρνει μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Τα σχόλια ωστόσο είναι αντιφατικά, καθώς άλλοι επικροτούν το ταλέντο του μικρού, ενώ άλλοι βλέπουν ένα αλλόκοτο θέαμα, ένα «μικρομέγαλο» νάρκισσο, ο οποίος δεν συμβαδίζει σε καμία περίπτωση με την ηλικία του.









http://www.iefimerida.gr/

Αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής απαγωγέα 2χρονου κοριτσιού - Βίντεο


Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας του εμπορικού καταστήματος Walmart, που δείχνει αστυνομικό να πυροβολεί στο κεφάλι εξ επαφής 37χρονο που είχε απαγάγει 2χρονο κοριτσάκι, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Midwest City στην Οκλαχόμα.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούνιο ωστόσο το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες μέρες, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Brandon Clabes προκειμένου να δικαιολογήσει τη δολοφονία του απαγωγέα.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός David Huff πυροβόλησε και σκότωσε τον 37χρονο Sammie Lamont Wallace, ο οποίος κρατούσε το κοριτσάκι και απειλούσε να το σκοτώσει κρατώντας ένα μαχαίρι.

Στο βίντεο φαίνεται ο 37χρονος να περπατά μέσα στο πολυκατάστημα έως ότου δει την Alicia Keating, η οποία βρισκόταν εκεί με τις κόρες της 12 και 2 ετών αντίστοιχα.

Ο άνδρας αρπάζει ξαφνικά το 2χρονο κοριτσάκι μπροστά στα μάτια της αδερφής της και απειλεί ότι θα του κάνει κακό κρατώντας ένα μαχαίρι.

Δίπλα στο πολυκατάστημα είναι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής και μετά από τηλεφώνημα από αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί έφτασαν στο κατάστημα μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Για περισσότερη από μισή ώρα ο επικεφαλής της αστυνομίας Brandon Clabes προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τον 37χρονο.

Ενώ η ώρα περνούσε δεν άφηνε το μαχαίρι από το παιδί με αποτέλεσμα ο David Huff να τον πλησιάσει και να τον πυροβολήσει εξ επαφής στο κεφάλι.

VIDEO: Μαλλιά κουβάρια σε διαγωνισμό Μiss Gay


Ένα λάθος της κριτικής επιτροπής ήταν αρκετό για να προκαλέσει τρικούβερτο καβγά στο διαγωνισμό Miss Gay 2013 στο San Juan, του Περού.

Οι δυο αντίπαλες "Βασίλισσες" έγιναν μαλλιά κουβάρια, όταν ένα μέλος της κριτικής επιτροπής ανακοίνωσε κατά λάθος, άλλη νικήτρια.

Στο βίντεο φαίνεται η πρώτη επιλαχούσα να επιτίθεται στη νικήτρια τραβώντας της την περούκα, το φόρεμα και τα μπικουτί που είχε πάνω της.

Οι δύο drag queens επιτέθηκαν η μια στην άλλη χρησιμοποιώντας ακόμα και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται το Sky News, τα μέλη της ασφάλειας του διαγωνισμού χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να χωρίσουν τις δυο διαγωνιζόμενες.


Οι παίκτες του NBA ξεσαλώνουν στη Μύκονο με ημίγυμνα κορίτσια και σαμπάνιες! (Βίντεο)


Ο Blake Griffin, ο Chauncey Billups και o DeAndre Jordan, τρεις από τους διασημότερους παίκτες του NBA βρίσκονται στο νησί των ανέμων και ξεσαλώνουν με σαμπάνιες και ημίγυμνα κορίτσια! 

Οι τρεις τους και η πολυπληθής παρέα τους το ...έκαψαν γενικώς...

Δείτε το βίντεο:



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger