Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ντροπή και αίσχος: Καθηγητές που ασέλγησαν σε παιδιά βγήκαν «λάδι» με 3 μήνες στέρηση μισθού!

Κυριακή 12 Μαΐου 2013


Έκθεση-βόμβα για 336 επίορκους εκπαιδευτικούς έχει συντάξει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης σύμφωνα με την οποία η πλειοψηφία τους, αν και τέλεσε σοβαρότατα αδικήματα που επισύρουν την ποινή της οριστικής απόλυσης, βγήκε λάδι από τους συνδικαλιστές...

Πρόκειται για 268 καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 68 καθηγητές και δασκάλους δημοτικών σχολείων της χώρας, οι οποίοι κατηγορούνται για αδικήματα όπως παιδική πορνογραφία, ασέλγεια, σεξουαλική παρενόχληση και ναρκωτικά.

Εκτός από μόλις 30 συναδέλφους τους, στους οποίους επιβλήθηκε η ποινή της οριστικής παύσης, οι επίορκοι εκπαιδευτικοί παραδόθηκαν «καθαροί» στην εκπαιδευτική κοινότητα από τα δευτεροβάθμια συμβούλια (αποτελούμενα από δύο συνδικαλιστές και δύο δικαστικούς) και διδάσκουν στα σχολεία.

Τα παραδείγματα πολλά και μιλούν από μόνα τους:

- Καθηγητής προέβη σε  ερωτικές πράξεις με μαθήτρια Γυμνασίου. Το πειθαρχικό συμβούλιο αποφάσισε 5μηνη παύση πληρωμής και καθηκόντων.

- Καθηγητής ανήρτησε γυμνή φωτογραφία της κόρης του σε πορνογραφική ομοφυλοφιλική ιστοσελίδα, παραπέμποντας. Αποφασίστηκε τρίμηνη παύση καθηκόντων και μετά να ξαναδιδάξει!

- Καθηγητής Λυκείου σε πρωτεύουσα νομού της Πελοποννήσου σύναψε ανάρμοστη σχέση με μαθήτρια του, ενώ η γενικότερη συμπεριφορά του υπαγορευόταν από σεξιστικά ανέκδοτα, πειράγματα σε μαθήτριες κλπ. Του επιβλήθηκε προσωρινή παύση 6 μηνών με στέρηση αποδοχών και μετά… πάλι στον τόπο του εγκλήματος!

- Δείγμα ντροπής και προκλητικής συναδελφικής αλληλεγγύης αποτελεί η περίπτωση καθηγητή σε Γυμνάσιο στη βόρεια Ελλάδα, ο οποίος παρά του ότι του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού κατ εξακολούθηση ξαναπέρασε την πόρτα του σχολείου. Τα μέλη του πειθαρχικού συμβουλίου αποφάσισαν να επιβάλλουν μόλις πέντε μήνες παύση πληρωμής.

- Καθηγητής είχε στήσει σατανική επιχείρηση με κρυφές κάμερες για να έχει γυμνές φωτογραφίες μαθητών. Επανήλθε στα καθήκοντα του μετά από έξι μήνες.

- Καθηγητής συνελήφθη για αγορά, εισαγωγή και διάθεση ναρκωτικών. Μετά από έξι μήνες επέστρεψε κανονικά στο σχολείο

- Παιδαγωγός διακινούσε πορνoγραφικό υλικό ωστόσο μετά από 4,5 παύσης το πειθαρχικό συμβούλιο έκρινε ότι μπορεί να ξαναδιδάξει σε παιδιά…


Η Μαργαρίτα Μάη φωτογραφίζεται για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και είναι όλα τα λεφτά!


Η Μαργαρίτα Μάη φωτογραφίζεται στο ΣΕΦ για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στην εφημερίδα Πρωταθλητής
Δείτε την







Έρευνα: Ποιο είναι το αγαπημένο μέρος ανδρών και γυναικών για να κάνουν σεξ


Το αγαπημένο μέρος, αλλά και τη μέρα που προτιμούν να κάνουν σεξ άνδρες και γυναίκες προσπάθησε να βρει μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στη Γερμανία.
Η συγκεκριμένη έρευνα που έγινε για λογαριασμό γερμανικού τηλεοπτικού σόου και στην οποία πήραν μέρος 1.000 εθελοντές, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν εγκαταλείπει τη... βολή του ούτε στο σεξ, αφού το 77% των συμμετεχόντων απάντησε πως προτιμά να κάνει σεξ στο κρεβάτι του.
Οσον αφορά τα υπόλοιπα μέρη που συγκέντρωσαν υψηλά ποσοστά ως... ιδανικό σκηνικό για να κάνει κανείς σεξ είναι τα εξής:
  • 77% προτιμά να κάνει σεξ στην κρεβατοκάμαρά του
  • 20% προτιμά να κάνει σεξ στο μπάνιο κάτω από το ζεστό νερό που τρέχει από το ντους
  • 9% προτιμά να κάνει σεξ στο αυτοκίνητο και
  • 1% προτιμά να κάνει σεξ στο... γραφείο του
Η συγκεκριμένη έρευνα καταλήγει επίσης στο συμπέρασμα ότι οι Γερμανοί κάνουν σεξ 6,4 φορές το μήνα, περίπου, κάτι που μεταφράζεται σε κάτι παραπάνω από μια φορά την εβδομάδα.
Οσον αφορά τη μέρα που προτιμούν να έρχονται σε ερωτική επαφή... Για το 66% η μέρα είναι κάτι εντελώς αδιάφορο. Ωστόσο, το 18% δήλωσε πως αγαπημένη του μέρα για να κάνει σεξ είναι το Σάββατο.


http://www.iefimerida.gr/


Τι συνδέει την Ελένη Μενεγάκη με την Selena Gomez; (ΔΕΙΤΕ)


Κι όμως η παρουσιάστρια έχει ένα κοινό με την διάσημη τραγουδίστρια!

Ελληνίδα παρουσιάστρια που έχει περάσει τα 40 η μία, νεαρή Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός η άλλη! Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τη Selena Gomez, που μπορεί μέχρι τώρα να μην είχαν κανένα κοινό στοιχείο, από σήμερα όμως μπορούμε να λέμε πως οι δυο τους έχουν το ίδιο γούστο... στα μαγιό τουλάχιστον.

Και ενώ, λοιπόν, προ ημερών η δική μας Ελένη αναστάτωνε τα Άχλα με τις πρώτες της βουτιές, η Selena χαιρόταν τον καυτό ήλιο στο Μαϊάμι με το ίδιο μαγιό που η ξανθιά παρουσιάστρια απολάμβανε τα νερά της Άνδρου.


http://www.soknews.gr/

Η καλύτερη yoga που είδες ποτέ!



Τι θα 'λεγες να σε μυήσει προσωπικά στις χάρες της yoga η Amy Lynn Grover;

Η καυτή δασκάλα σου δείχνει όλες τις κινήσεις, χωρίς βέβαια να τις ονομάζει. Δεν βλέπω ωστόσο να σε πολυνοιάζει, μιας και δεν πρόκειται να τις κάνεις ούτως ή άλλως...

Απόλαυσε απλώς το διαφωτιστικό βιντεάκι και θαύμασε ευκινησία και fitness! Προφανώς και η yoga κάνει ό,τι υπόσχεται.

Ρωτάς τώρα ποια είναι η Amy Lynn Grover; Πρώην μοντέλο του Playboy και υπερήφανη χορηγός άπλετου αισθησιασμού! Και αφού δεις το κατατοπιστικό υλικό και πειστείς για τις γνώσεις της, τσέκαρε και το site της για περισσότερη εμβάθυνση στο αντικείμενο...



Τα πραγματικά σχέδια της Rωσιδας καλλονης για το Σκορπιό



Η εξαγορά του θρυλικού Σκορπιού του Αριστοτέλη Ωνάση από ένα καταπίστευμα στο όνομα της Εκατερίνας (Κάτιας) Ριπόλοβλεβ, θυγατέρας του 46χρονου Ρώσου επιχειρηματία Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ προκάλεσε, φυσιολογικά, μεγάλο θόρυβο, ο οποίος συνοδεύτηκε και από πολλές ανακριβείς πληροφορίες, κυρίως όσον αφορά τον αγοραστή, την οικογένεια της και τα σχέδια τους για το νησί. Άνθρωποι κοντά στην οικογένεια Ριπόλοβλεβ παρακολουθούν τα όσα γράφονται και λέγονται στα ελληνικά media υπομονετικά, αναγνωρίζοντας ότι οι χαμηλοί τόνοι που χαρακτηρίζουν την οικογένεια Ριπόλοβλεβ δημιουργούν ένα μυστήριο, που συχνά εξάπτει τη φαντασία.

Το τεράστιο ενδιαφέρον που προκλήθηκε στην Ελλάδα δεν προκάλεσε έκπληξη στην 24χρόνη Κάτια και στον πατέρα της, αφού γνωρίζουν πολύ καλά τη συναισθηματική αξία και του νησιού και του Ωνάση για τους Έλληνες. Η Κάτια και η Αθήνα Ωνάσης γνωρίζονται, μοιράζονται το πάθος τους για τα άλογα και συμμετείχαν σε διεθνείς ιππικούς αγώνες επίδειξης. Γι’ αυτό άλλωστε και αυτόβουλα οι εκπρόσωποι της Κάτιας δεσμεύτηκαν να σεβαστούν απόλυτα αυτή την κληρονομιά και να παράσχουν ελεύθερη πρόσβαση στην Αθηνά Ωνάση στα μέρη του νησιού που συνδέονται με την οικογένεια της. Ο Σκορπιός είναι ο χώρος ταφής του Αριστοτέλη Ωνάση, του γιού του Αλέξανδρου, που σκοτώθηκε σε αεροπορικό ατύχημα το 1973 και της θυγατέρας του και μητέρας της Αθηνάς, Χριστίνας που πέθανε το 1988.

Η Κάτια θεωρεί τον Σκορπιό και το νησάκι Σπάρτη ένα μοναδικό και πανέμορφο χώρο και έχει εκμυστηρευτεί στο στενό της κύκλο ότι είναι «πανευτυχείς» που οι διαδικασίες την έφεραν ιδιοκτήτρια του νησιού. Σχετικά με τις διαδικασίες, η ανακοίνωση που εκδόθηκε εκ μέρους της Κάτιας αναφέρει ότι «Εταιρεία που αποτελεί μέρος καταπιστεύματος προς όφελος της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα έχει ολοκληρώσει την αγορά ομίλου εταιρειών, των οποίων προηγούμενος τελικός ιδιοκτήτης ήταν η κυρία Αθηνά Ωνάση. Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία του ομίλου συμπεριλαμβάνονται τα νησιά Σκορπιός και Σπάρτη».

Η ανακοίνωση, λιτή μεν, αλλά πολύ προσεκτικά διατυπωμένη, διευκρινίζει οποιεσδήποτε τυχόν παρερμηνείες δημιουργήθηκαν σχετικά με τη διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση. Δεν θα ήταν δυνατόν μια τέτοια συμφωνία να μην λάμβανε υπόψη όλα τα πραγματικά δεδομένα και να διασφάλιζε απόλυτα τα εμπλεκόμενα μέρη, σύμφωνα πηγή, καλά ενημερωμένη για τα όσα διαμείφθηκαν στη διάρκεια των μακρών διαπραγματεύσεων. Όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιες μεγάλες συμφωνίες, οι λεπτομέρειες καθώς και το ποσό της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστά, με αποτέλεσμα στα media να κυκλοφορήσουν διαφορετικά ποσά σε κάθε περίπτωση.

Η αγορά έχει τόσο προσωπική, όσο και επιχειρηματική διάσταση. Δεν ήταν μια παρορμητική απόφαση, αφού εδώ και καιρό η οικογένεια Ριμπολόβλεβ αναζητούσε ένα ιδιωτικό χώρο ανάπαυσης και σ’ όλο τον κόσμο υπάρχει ένας πολύ μικρός αριθμός τέτοιων περιοχών, σύμφωνα με άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος. Οι περισσότεροι ιδιωτικοί παράδεισοι βρίσκονται στην Καραϊβική, γι’ αυτό και πέραν της φυσικής ομορφιάς του νησιού, ο Σκορπιός διαθέτει ένα ακόμη πλεονέκτημα για την οικογένεια Ριπόλοβλεβ: Το νησί βρίσκεται μεταξύ του Μονακό και της Κύπρου κι αυτό από μια πρακτική άποψη καθιστά την αγορά πολύ ελκυστική, καθώς ο πατέρας της Κάτιας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεβ, κατοικεί στο Πριγκιπάτο και έχει σημαντικά συμφέροντα στην Κύπρο.

Το Μονακό, όπου είναι ο Ριπόλοβλεβ είναι Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πριγκιπάτου, θα συνεχίσει να είναι ο βασικός χώρος διαμονής των Ριμπολόβλεβ. Ο Σκορπιός, από την άλλη, θα προσφέρει στον ίδιο και την οικογένεια του ένα χώρο πραγματικά ιδιωτικό και ήρεμο για ανάπαυση, μακριά από τις παρενοχλήσεις και την ένταση της καθημερινής ζωής τους. Ταυτόχρονα, όμως βλέπει την αγορά και ως μακροχρόνια επένδυση με προοπτική σημαντικής αύξησης της αξίας της περιουσίας στο μέλλον.


Η φιλοσοφία του Ριπόλοβλεβ όσον αφορά τα ακίνητα είναι η δημιουργία του καλύτερου δυνατού ‘χαρτοφυλακίου’ για την οικογένεια του μέσω μοναδικών επενδύσεων σε περιουσίες με περιορισμένη προσφορά σ’ όλο τον κόσμο. Στα τέλη του 2011, ένα καταπίστευμα που λειτουργούσε προς όφελος της Κάτιας αγόρασε ένα ρετιρέ στο Central Park στο Μανχάταν. Ορισμένοι ειδικοί στα ακίνητα βιάστηκαν να χαρακτηρίσου το ποσό των $88 εκατ., που φημολογείται ότι ήταν η τιμή αγοράς, υπερβολικό. Δύο σχεδόν χρόνια μετά όμως, καθώς η αμερικανική οικονομία βρίσκεται στη φάση της ανάκαμψης, η αξία αυτού του ξεχωριστού ακινήτου έχει πάρει ανοδική πορεία.

Γι’ αυτό και η Κάτια πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη προοπτική στην ανάπτυξη του Σκορπιού, σε σχέση με υποδομές και άλλες διευκολύνσεις. Γι’ αυτή την ανάπτυξη σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν την πιο σύγχρονη οικολογική τεχνολογία και ήδη υπάρχουν σχέδια, η υλοποίηση των οποίων θα αρχίσει με βελτιώσεις σε υφιστάμενες δομές. Στο Σκορπιό ήδη υπάρχει η φανταστική έπαυλη Pink House, την οποία έκτισε ο Αριστοτέλης Ωνάσης για τη σύζυγο του Τζάκι, την οποία παντρεύτηκε στο νησί στις 20 Οκτωβρίου, 1968. Μετά τον θάνατο του, το 1975, η έπαυλη διαχωρίστηκε σε τρεις κατοικίες. Στο νησί, έκτασης 200 στρεμμάτων, υπάρχει επίσης ελικοδρόμιο, μαρίνα για ιδιωτικά σκάφη, γήπεδα τένις και άλλες διευκολύνσεις.

Στην παρούσα φάση η οποιαδήποτε κινητικότητα παρατηρείται στο νησί σχετίζεται με την Αθηνά Ωνάση, η οποία διευθετεί τη μετακίνηση οικογενειακών κειμηλίων. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή, οι εκπρόσωποι του καταπιστεύματος προς όφελος της Κάτιας θα αρχίσουν δουλειά.

sigmalive.com

KI OMΩΣ! Δείτε για ποιόν Ελληνα τραγουδιστή άφησε τον Μπουγιούρη η Πηνελόπη Πλάκα!



Μπορεί το σήριαλ “Πηνελόπη Πλάκα-Παναγιώτης Μπουγιούρης” να εξελίχθηκε σε πολλά επεισόδια, το «The end»  στη σχέση τους όμως είναι οριστικό, με την καρδιά της Πηνελόπης Πλάκα να είναι αλλού. 

Εδώ και περίπου τρεις μήνες, η όμορφη νεαρή ηθοποιός διατηρεί δεσμό με τον τραγουδιστή Διονύση Μακρή και έχει μετατρέψει τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε Κυψέλη-Παγκράτι.Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί τις ημέρες του Πάσχα, περνώντας αρκετά από τα βράδια τους σε μπαράκια στο Πανόραμα. Η όμορφη ηθοποιός ήταν ήρεμη και χαρούμενη και όπως όλα δείχνουν, ο Διονύσης είναι κοντά στο πρότυπο του άντρα που εκείνη αναζητά.

«Ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που με κάνει να χαμογελάω ακόμα και αν δεν είμαι δίπλα του. Που μου παίρνει το μυαλό!», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η όμορφη ηθοποιός.


Θες να κάνουμε μαγικό σεξ;


























Ο Γίγαντας του Κάρντιφ: Μία από τις μεγαλύτερες φάρσες της ιστορίας


Μια από τις μεγαλύτερες φάρσες της ιστορίας, είχε γίνει στις ΗΠΑ, όταν ένας καπνοπώλης από την Νέα Υόρκη και μάλλον λίγο αμφισβητίας περί των θρησκευτικών, ο George Hull, αποφάσισε να κοροϊδέψει όλη την αμερικανική κοινή γνώμη, κατασκευάζοντας έναν ψεύτικο γίγαντα τον οποίο παρουσίασε ως αυθεντικό.

Ο Hull, το 1868 σε μια συγκέντρωση Μεθοδιστών διαφώνησε μαζί τους για ένα εδάφιο της Γέννεσης όπου ανέφερε πως κάποτε στη Γη είχανε ζήσει γίγαντες. Οπως αναφέρει το βιβλίο «Μια σταγόνα Ιστορία», ο Hull πήγε σπίτι του, πήρε ένα τεράστιο κομμάτι γύψου και ανέθεσε σε έναν ειδικό να το λαξεύσει, έτσι ώστε να πάρει την μορφή γίγαντα και στη συνέχεια το έτριψαν με οξύ προκειμένου να πάρει μαύρο χρώμα. Μετά το έθαψε στο αγρόκτημα του ξαδέρφου του στο Κάρντιφ της Νεας Υόρκης και από πάνω έσπειραν τριφύλλια.

Κάποιο διάστημα αργότερα, προσέλαβε δύο άντρες για να ανοίξουν ένα πηγάδι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, με τους εργάτες να «πέφτουν» πάνω στον γίγαντα.

Αμέσως, ο Hull έστησε μια σκηνή στην οποία έβαλε μέσα τον γίγαντα και χρέωνε όλους όσους ήθελαν να τον δουν, ενώ λίγο αργότερα αύξησε και την τιμή. Από τα κέρδη, έδινε ένα δέκα τοις εκατό στον ξάδερφο του και ένα άλλο ποσοστό στον τεχνίτη που τον είχε βοηθήσει.

Η αμερικανική κοινή γνώμη είχε διχαστεί, πάντως όπως αναφέρεται και στο βιβλίο, πολλοί διάσημοι ιστορικοί της τότε εποχής, ήταν πεπεισμένοι πως ο γίγαντας ήταν ένα απολίθωμα σύμφωνα με την Γέννεση.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Hull πούλησε το έκθεμα του για 23.000 δολάρια -κατά άλλους 40.000- στον David Hannum από το Συράκιουζ των ΗΠΑ, ενώ σύντομα ήρθε και η στιγμή της αλήθειας: Ο Χαλ σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως ο «γίγαντας» ήταν μια καλοστημένη φάρσα εκμεταλλευόμενος το πόσο ευκολόπιστοι είναι οι άνθρωποι και πολλαπλασίασε την περιουσία του.

Στις ΗΠΑ, με την τελείως παράδοξη κοινή λογική, πολλοί εξοργίστηκαν με την κίνηση του Hull, ο οποίος ωστόσο αθωώθηκε στα δικαστήρια, άλλοι θεώρησαν ότι ο Hull έλεγε ψέμματα σε συνεργασία με τους πολιτικούς και ο γίγαντας υπήρξε στην πραγματικότητα, ενώ ακόμα περισσότεροι συνέχιζαν να πληρώνουν για να δουν τον γίγαντα, θεωρώντας τον ως ένα ιστορικό κειμήλιο.

Ο γίγαντας του Κάρντιφ, βρίσκεται ακόμη στο Μουσείο του Αγρότη στο Κούπερτάουν με τους Αμερικανούς πολίτες να πληρώνουν περίπου μισό δολάριο για να τον δουν. Η φάρσα αυτή του Hull και η αντίδραση του κόσμου, είναι μια ακόμη περίτρανη απόδειξη, πως όσο και εάν θέλουμε να λέμε πως ακολουθούμε την λογική, η φαντασία μας ακόμα καλπάζει σε άλυτα μυστήρια και θρύλους...

http://www.iefimerida.gr/

Δείτε τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου!



Η σ έ ξ ι εμφάνιση στην παραλία και ο… μνηστήρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Το έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως είναι εpωτευμένη όμως επίμονα δεν αποκάλυπτε την ταυτότητα του άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Μία κοινή τους εξόρμηση όμως στη Μύκονο, το Πάσχα που πέρασε, αποκάλυψε ποιος είναι ο γοητευτικός άντρας που στέκεται εδώ και λίγο καιρό στο πλευρό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Δεν είναι άλλος από τον σκηνοθέτη Μιχάλη Γιγιντή με τον οποίο η ηθοποιός και τραγουδίστρια απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλία του νησιού των Ανέμων όπου τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.


Πιο σ έ ξ ι από ποτέ, η Πηνελόπη έδειξε να απολαμβάνει την κάθε της στιγμής το πλευρό του ενώ το ίδιο ευτυχισμένος και εpωτευμένος έδειχνε και εκείνος, σύμφωνα με τη real.




Πάολα: «Με ρωτούν αν έβαλα στήθος. Ε, δεν φαίνεται;»


Μιλώντας στο περιοδικό people η Πάολα μίλησε για όλα όσα ακούγονται για τις πλαστικές που έχει κάνει!

Δείτε τι δήλωσε: 

«Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Με ρωτούν αν έβαλα στήθος. Ε, δεν φαίνεται; Γιατί; Έχασα απότομα γύρω στα έξι κιλά κι ενώ ανέκαθεν είχα μεγάλο στήθος δεν ένιωθα καλά γιατί μειώθηκε, δεν μου ταίριαζαν τα ρούχα μου.  Αυτά για την ανορεξία και την ηλικία με στενοχωρούν γιατί σκέφτομαι τη μαμά μου. Πώς αισθάνεται εκείνη όταν τα ακούει. Λένε ότι είμαι 38 χρονών με τρία παιδιά. Αναλήθειες. Αλλά δεν θα μπω στη λογική να απαντήσω. Δεν θα πω ότι προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Απλώς ζω φυσιολογικά. Να πάρω τηλέφωνο παπαράτσι; Αυτά είναι κανιβαλίστικα. Άσε που δεν ξέρω και κανέναν».


Απολαύστε την! H φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που τρέλανε το twitter!



H Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία στο twitter της και ασφαλώς μια αναστάτωση την έφερε!

Η παρουσιάστρια ένα ακόμα Σαββατοκύριακο το πέρασε στην Άνδρο μαζί με τον σύντροφό της.  Η φωτογραφία δείχνει την Ελένη να είναι ξαπλωμένη στα βράχια της αγαπημένης της παραλίας φορώντας το μαγιό της.
Δείτε την!

Φυλακή και 300 βουρδουλιές επειδή παρακίνησε γυναίκα να γίνει χριστιανή


Σε 6ετή κάθειρξη και σε 300 ραβδισμούς καταδικάστηκε ένας Λιβανέζος επειδή έπεισε μία γυναίκα απο τη Σαουδική Αραβία να γίνει χριστιανή και να φύγει στο εξωτερικό.

Ενας Λιβανέζος καταδικάστηκε στη Σαουδική Αραβία, σε 6ετή κάθειρξη αλλά και 300 ραβδισμούς επειδή παρακίνησε γυναίκα να γίνει χριστιανή, να εγκαταλείψει τη χώρα και να ζήσει στο εξωτερικό, αναφέρουν οι σημερινές εφημερίδες στο Ριάντ. 

Από την πλευρά της, η "αλ Ουατάν" αναφέρεται ειδικώς και σε άλλη μια ποινή, αυτή τη φορά για Σαουδάραβα, ο οποίος καταδικάστηκε σε διετή φυλάκιση, επιπλέον σε 200 ραβδισμούς, επειδή συνέδραμε γυναίκα να αναχωρήσει από το βασίλειο και αυτή κατέφυγε στη Σκανδιναβία
Και οι δύο ποινές απαγγέλθηκαν από ένα δικαστήριο στο Χομπάρ (στον ανατολικό τομέα του βασίλειου) όπου οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης απασχολούνταν σε μια τοπική ασφαλιστική εταιρεία.

Στη Σαουδική Αραβία, όλες ανεξαιρέτως οι διατάξεις του Κορανιού τηρούνται με έναν άτεγκτο τρόπο.

Απαγορεύεται, λοιπόν, η δημόσια τήρηση του λατρευτικού άλλης θρησκείας εκτός της μουσουλμανικής στη Σαουδική Αραβία.

Εάν τυχόν εντοπιστεί από τις αρχές του βασιλείου πολίτης του να αλλαξοπιστεί, ανεξαρτήτως του φύλου του είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή. 

Η γυναίκα που κατάφερε να φύγει από την χώρα προστατεύεται από σουηδική μη κυβερνητική οργάνωση επί σουηδικού εδάφους. 

Και οι δύο θα ασκήσουν έφεση στις πρωτόδικες αποφάσεις σε βάρος τους.

Οι πολίτες της Σαουδικής Αραβίας ταξιδεύουν εκτός βασιλείου μόνον χάρη στη συγκατάθεση του κηδεμόνα ή μαζί με στενό συγγενή τους.

http://www.newsit.gr/

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους πρώην;



Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.

Εάν πιστεύετε στο παραμύθι του ερωτευμένου ζευγαριού που γνωρίστηκε, παντρεύτηκε και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα η γυναίκες παραδέχονται πως όχι μόνο τους λείπει ο πρώην τους, αλλά το σεξ ήταν καλύτερο από αυτό με τον νυν. Τι είναι πάλι αυτό θα αναρωτηθείτε. Η σεξολόγος Tracey Cox εξηγεί πως αυτό το σύνδρομο δεν είναι καινούργιο. Οι γυναίκες τείνουν να παντρεύονται τον άντρα που θα τις κάνει να νιώσουν ασφάλεια και αγάπη και όχι αυτόν με τον οποίο έκαναν το πιο άγριο σεξ.

Μην αισθανθείτε άσχημα αν συμβεί και σε εσάς, η επιστήμη το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό, αρκεί να μένετε στη φαντασία και να μην περνάτε στην πράξη.

http://www.queen.gr/

Διαβάστε πως οι γυναίκες "καθόρισαν" το μέγεθος του ανδρικού μορίου



Τελικά, το μέγεθος μετράει; Έρευνες δείχνουν πως ναι, τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο. Νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επίσημο περιοδικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών (Proceedings of the National Academy of Science), έδειξε πως η φυσική επιλογή (μέσω των γυναικείων προτιμήσεων) ήταν ο παράγοντας που καθόρισε το σημερινό μέγεθος του ανδρικού μορίου.

Τα άλλα πρωτεύοντα ζώα, όπως οι πίθηκοι, υπολείπονται του ανθρώπου και από άποψης γεννητικών οργάνων. Οι βιολόγοι γνωρίζουν πως το σχήμα του πέους άλλων ειδών αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με το τι έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη των ζώων αυτών. Σκέφτηκαν λοιπόν πως οι άνθρωποι δε γίνεται να αποτελούν εξαίρεση.

Έτσι, για να κατανοήσουν τι οδήγησε τα ανθρώπινα αρσενικά να αναπτύξουν τόσο σχετικά μεγάλα μόρια, οι μελετητές δημιούργησαν εικονικές αναπαραστάσεις ανδρών με πολλές διαφορές στα χαρακτηριστικά τους, μεταξύ αυτών και στο μήκος του πέους τους. Στη συνέχεια, έδειξαν 53 από τις απεικονίσεις σε 105 γυναίκες και ζήτησαν να βαθμολογήσουν τις αναπαραστάσεις βάσει σεξουαλικής ελκυστικότητας.

Οι ερωτηθείσες θεώρησαν ως πιο ελκυστικά τα μοντέλα που αναπαριστούσαν ψηλότερους άντρες με μεγαλύτερη αναλογία ώμων-γλουτών και μακρύτερα μόρια– ωστόσο η προτίμησή τους αυτή είχε και κάποιους περιορισμούς.

Οι άντρες που ξεπερνούσαν το όριο του «μεγάλου μεγέθους» βαθμολογήθηκαν οριακά άνω του μετρίου.

Ο ερευνητής Brian Mautz, βιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Οττάβα του Καναδά, λέει ότι υπάρχει ένα όριο για κάθε χαρακτηριστικό, ένα θεωρητικό όριο ελκυστικότητας, πέραν του οποίου οι βαθμολογήσεις των γυναικών αρχίζουν να πέφτουν.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν πως το πιο ιδανικό πέος θα μετρούσε 12,8-14,2 εκ. μήκους σε μη διεγερμένη κατάσταση. Ο επιστήμονας λέει πως το ιδανικό αυτό μήκος είναι σχετικά πλησιέστερο στον παγκόσμιο μέσο όρο (των 9 εκατοστών) απ' ό,τι είναι τα άλλα ιδανικά μεγέθη (όπως για παράδειγμα της αναλογίας ώμων-γλουτών), πράγμα που σημαίνει πως οι γυναίκες προτιμούν ακραία ύψη και αναλογία ώμων-γλουτών αλλά λιγότερο ακραίο μέγεθος πέους.

Αλλά, όπως επισημαίνεται, η προτίμηση των γυναικών για συντρόφους με μεγαλύτερα μόρια δε σημαίνει απαραίτητα πως ευθύνονται αποκλειστικά αυτές για την εξέλιξη του ανδρικού μορίου.

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένα ακόμη αναπάντητο ερώτημα: Οι άνδρες αυτοί τείνουν να έχουν περισσότερους απογόνους (που έχουν γονίδια για μεγάλα μόρια) ή μήπως όχι;

Tι κάνει το σούργελο! Δείτε πώς έγινε η Ke$ha για το νέο της video clip


Αντικειμενικά όμορφη δε τη λες τη Kesha,συμπαθητική τη λες 

Έτσι λοιπόν η Kesha βρήκε τρόπο να μην την ξαναπείς ούτε συμπαθητική!

Οι εικόνες που θα δείτε, δε θυμίζουν τίποτα από τη νεαρή τραγουδίστρια, η οποία έκανε οτιδήποτε ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να μην μοιάζει στον εαυτό της.

Παραμένει υπερβολικά αδύνατη, έκανε τα μαλλιά της ράστα, φόρεσε ρούχα (που λέει ο λόγος) σε όλα τα παλ χρώματα που υπάρχουν στη Γη, δύο πατομπούκαλα για γυαλιά σε χρυσαφί (!!) χρώμα, και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, το συνδύασε και με δύο κάλτσες με ζαρτιέρες, έτσι για να το ολοκληρώσει.

Αυτή την ανεκδιήγητη εμφάνιση έκανε στα γυρίσματα του video clip της για το τραγούδι "Crazy Kids"... Crazy Indeed! 


Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε φωτογραφία στο Twitter με εσώρoυχα και μας τρέλανε!



H Κατερίνα δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εικόνες. 

Εννοώ…προσωπικές…όχι επαγγελματικές. Φορώντας ένα δίχτυ όπως αυτό που παλιότερα οι ψαράδες ανέβαζαν ροφούς και εν έτει 2013 το βρίσκει κανείς και σε μπλουζάκι και ένα φοβερό σέτ μαύρων εσωρούχων η Κατερίνα μας έστειλε…αδιάβαστους…

Το καπελάκι είναι κομματάκι άσχετο…άλλα μάλλον είναι κάτι που λανσάρει…Απίστευτο κορμί μάγκες…Τυχερό αγόρι ο Rico!



Τρόποι για να γλυκαθείτε χωρίς να καταναλώνετε γλυκά!




Ακολουθείτε μια σωστή και υγιεινή διατροφή και δεν θέλετε να υποκύψετε στα απαγορευμένα γλυκά; Παρακάτω θα βρείτε τροφές οι οποίες θα σας γλυκάνουν χωρίς περιττές θερμίδες.

Μέλι: Το μέλι είναι αντιμικροβιακό, αντιβακτηριδιακό και αντιμυκιτιακό. Εκτός όμως από τις θεραπευτικές του ιδιότητες, είναι και εξαιρετικά γλυκό. Η μοναδική του γεύση ταιριάζει σε κάθε είδος διατροφής.

Αλάτι: Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά κι όμως το αλάτι μπορεί να γλυκάνει τη γεύση σας. Τα αλάτι μπορεί να αυξήσει τη γλυκιά γεύση σε διάφορα φαγητά, κυρίως σε φρούτα. Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε ένα smoothie, μη ξεχάσετε να ρίξετε και λίγο αλάτι. Θα «εκτοξεύσει» τη γεύση σας.

Βιολογικό γάλα: Το γάλα περιέχει λακτόζη, η οποία είναι ένα είδος φυσικής ζάχαρης. Όσοι αγαπάτε το γάλα, μη διστάζετε να το πίνετε.

Καρότο: Τα φυσικά γλυκαντικά που περιέχει ένα καρότο είναι αρκετά για τον οργανισμό σας. Οπότε καλό θα είναι να βάζετε συχνά καρότα στις σαλάτες σας ή στα smoothies σας.

Πηγή  : yahoo.com

Το `90 αναστάτωναν κάθε άντρα! Δείτε πως είναι σήμερα οι αδελφές Κανονίδου



Οι αδελφές Κανονίδου έκαναν μεγάλη καριέρα τη δεκαετία του ’90, οπότε και μεσουρανούσαν στις πασαρέλες και τα εξώφυλλα των περιοδικών. Η Κατερίνα και η Αγγελική Κανονίδου έχουν αλλάξει τρόπο ζωής εδώ και αρκετά χρόνια και είναι πλέον ευτυχισμένες μανούλες.

Ωστόσο, είναι πάντα η μία στο πλευρό της άλλης. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Κανονίδου, στο πάρτι γενεθλίων της, με την αδελφή της, Αγγελική, πάντα δίπλα της!


entertv.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Ρία Αντωνίου στο μεγαλύτερο περιοδικό της ΚΙΝΑΣ!



Η Ελληνίδα καλλονή μετά την Ιταλία διαπρέπει και στην μακρινή Κίνα. Μάθε περισσότερα...

Μέχρι την Κίνα έφτασε η χάρη της Ρίας Αντωνίου! Μετά τους Ιταλούς, τώρα και οι Κινέζοι θαυμάζουν τα κάλλη της.

Πρόσφατα φιλοξενήθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά της Κίνας. Οι φωτογραφίες και η συνέντευξη της Ελληνίδας καλλονής μαζί με την διασημότερη τηλεοπτική παρουσιάστρια της χώρας, ήταν τα κεντρικά θέματα του περιοδικού ,με κυκλοφορία εκατομμυρίων αντιτύπων. Η Ρια η όποια έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τον κόσμο, δείχνει να τα καταφέρνει και να εξελίσσεται σε εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδος.



Έκανες pole dancing, σου αρέσει να γλύφεις το κορμί σου στην κολώνα...

































Οι δείκτες στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια Μνημονίου



ΤΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

Με τέσσερα γραφήματα που δείχνουν τις ραγδαίες αλλαγές στους «πυλώνες» της ελληνικής οικονομίας (ΑΕΠ, ανεργία, χρέος και έλλειμμα), περιγράφει το….

CNN την πορεία της Ελλάδας, στα τρία χρόνια εφαρμογής των Μνημονίων. Το άρθρο αναφέρει ότι πριν από τρία χρόνια η Ελλάδα έλαβε δάνειο ύψους 110 δισ. ευρώ, που αποτέλεσε τελικά το πρώτο από τα δύο συνολικά δάνεια που έχει λάβει ως τώρα, από τους ευρωπαίους εταίρους της και το ΔΝΤ.

Από τότε και μετά η οικονομία έχει πιάσει πάτο, λόγω των σκληρών μέτρων λιτότητας, ενώ η ανεργία έχει εκτοξευτεί, ειδικά στους νέους, στους οποίους οι 6 στους 10 είναι χωρίς δουλειά.

Το πρώτο γράφημα αφορά το ΑΕΠ, το οποίο ανερχόταν σε 231 δισ. ευρώ το 2009 και τώρα έχει πέσει στα 183 δισ. ευρώ, το δεύτερο την ανεργία, η οποία το 2009 ήταν 9,5% και τώρα είναι 27%, το τρίτο το δημόσιο χρέος που ήταν 130% του ΑΕΠ το 2009 και τώρα είναι στο 175% του ΑΕΠ και το τέταρτο το έλλειμμα – το μόνο που έχει συρρικνωθεί με ραγδαίους ρυθμούς όπως προβλεπόταν από το πρόγραμμα προσαρμογής – από 156% σε 3,8%.

Ωστόσο ίσως υπάρξει φως στην άκρη του τούνελ αναφέρει ο συντάκτης επικαλούμενος την εκτίμηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ότι η οικονομία θα παρουσιάσει ανάκαμψη το 2014.

Στα θετικά επίσης αναφέρει ότι τη στιγμή που η Ελλάδα παραμένει αποκλεισμένη από τις αγορές η Τράπεζα Πειραιώς, καταφέρνει να συγκεντρώσει χρήματα για την ανακεφαλαιοποίησή της, αποφεύγοντας τη στήριξη του ΤΧΣ.

Το μήνυμα του Παπακαλιάτη για τη γιορτή της μητέρας που τα σπάει!



Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μία ευφάνταστη φωτογραφία με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη να εύχεται χρόνια πολλά στις μητέρες όλων.

Γιορτή της μητέρας σήμερα, και κάποιοι… πονηροί σκέφτηκαν τον γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ως τον πιο κατάλληλο άνθρωπο να εύχεται για την συγκεκριμένη γιορτή.


ΤΙΜΕ: Νάρκισσοι και τεμπέληδες οι νέοι- Κι όμως θα μας σώσουν- Το εξώφυλλο που κάνει το γύρο του κόσμου (ΦΩΤΟ)



Απογοήτευση και μια δόση ειρωνείας προς τη νέα γενιά, δείχνει με εξώφυλλό του το ΤΙΜΕ. Το περιοδικό, παρουσιάζει μια έφηβη, η οποία φωτογραφίζει τον εαυτό της με ένα smart phone.

Ο τίτλος: «Η γενιά του "Εγώ, εγώ, εγώ": Είναι τεμπέληδες, νάρκισσοι και ζουν ακόμη με τους γονείς τους. Κι, όμως, θα μας σώσουν»!

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι νέοι πλέον, «δεν έχουν υψηλούς στόχους, δεν θέλουν να παντρευτούν, δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις, απατούν τον σύντροφο τους, δεν θέλουν παιδιά».

«Κι, όμως, θα μας σώσουν» συμπληρώνει και εξηγεί το ΤΙΜΕ: «Η γενιά αυτή θα χρειαστεί να "τακτοποιήσει" το χάος που άφησαν οι γονείς και οι παππούδες  τους»..


Με 15.000 Barbie, μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες!



Μπορεί να της πήρε 20 χρόνια, αλλά η Γερμανίδα Bettina Dorfmann, κατάφερε να μπει στα Ρεκόρ Γκίνες 2013, έχοντας τη μεγαλύτερη συλλογή Barbie στον κόσμο. Ο αριθμός τους; 15.000! Δείτε την να ποζάρει ευτυχής! Η Dorfmann όταν η συλλογή της αριθμούσε τις 6.000 Barbie είχε δηλώσει στο BBC πως ευελπιστεί να φτάσει τις 10.000. Να που τελικά τα κατάφερε, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τον στόχο της.

«Λατρεύω την Barbie. Με επηρέασε όταν ήμουν παιδί, εξακολουθεί να με μαγεύει έως και σήμερα. Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για τα παιδιά. Μπορείς να τους αλλάζεις ρούχα, να πλένεις τα μαλλιά τους, να τους ψωνίζεις. Και στη δική μου περίπτωση, να τις στολίσεις σε μια βιτρίνα» δήλωσε ενώ συμπλήρωσε πως θα συλλέγει τις αγαπημένες της κούκλες μέχρι να πεθάνει!

mothersblog.gr

Η οργή της Κικής Δημουλά: Είμαι διαλυμένη. Πριν λίγο καιρό έβαλα βηματοδότη



Ενοχλημένη, παρουσιάζεται η ποιήτρια Κική Δημουλά, που έχει «μονοπωλήσει» το ενδιαφέρων των Μέσων την εβδομάδα που πέρασε.

«Είμαι οργισμένη και έκπληκτη με όλο αυτό που συνέβη. Είναι απίστευτο το πώς αλλοιώνονται οι απόψεις» δηλώνει η ποιήτρια.

Αφορμή ήταν μια ομιλία της για τη ζωή στην Κυψέλη του "χθες και του σήμερα", που ξεσήκωσε θύελλα, στο κομμάτι αναφοράς της στους μετανάστες που κατακλύζουν τη γειτονιά στην οποία ζει επί 76 συναπτά έτη.

«Δεν θα κάνω πια άλλη δήλωση. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Μου φθάνει που δημοσιεύθηκε ολόκληρη η ομιλία μου. Είμαι κουρασμένη, είμαι διαλυμένη. Πριν λίγο καιρό έβαλα βηματοδότη», λέει η κ. Δημουλά.

Ουρανοξύστης που θυμίζει ανδρικό μόριο!


Τι να είχε στο μυαλό του ο αρχιτέκτονας που έφτιαξε αυτό το κτήριο; Ο ουρανοξύστης που βλέπετε στεγάζει τα γραφεία της εφημερίδας People’s Daily στην Κίνα και δεν είναι απλά ένα μακρουλό κτήριο που μοιάζει με αντρικό όργανο όπως δεκάδες στον κόσμο. Φαίνεται λες και οι κατασκευαστές ήθελαν να φτιάξουν έναν τεράστιο δονητή. Ομως υπάρχουν πολλοί που λένε ότι για να πάει ο νους σου στο πονηρό πρέπει να το δεις από την κατάλληλη γωνία. Ο ουρανοξύστης φτάνει σε ύψος τα 150 μέτρα και πριν προσθέσουν το «κεφαλάκι» στην κορυφή κανείς δεν του είχε δώσει σημασία. Απο εδώ και μπρος όμως ίσως γίνει από τους διασημότερους ουρανοξύστες στον κόσμο, όχι για το ύψος του φυσικά.

Το αστείο είναι πως οταν οι φωτογραφίες του άρχισαν να κάνουν το γύρο του κόσμου, η λογοκρισία στη χώρα έπιασε δουλειά καθώς η εφημερίδα είναι κυβερνητική…


Βρες ο δικό σου Ultrabook στο you.gr

Συνελήφθη ο δράστης του διπλού εγκλήματος στα Ιωάννινα



Συνελήφθη στις 2.00 μετά το μεσημέρι στο 7ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Αθηνών, ο 30χρονος ο οποίος φέρεται ως ο δολοφόνος του ζευγαριού των ηλικιωμένων στα Κτίσματα Πωγωνίου και δράστης της ληστείας στο καφενείο και σε σπίτι του χωριού.

Ο συλληφθείς, είναι αλβανικής καταγωγής, κινείτο πεζός όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν στήσει μπλόκο στην περιοχή. Μάλιστα, στον ώμο του είχε σακίδιο με μία χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ, κατά την ανάκριση που είναι σε εξέλιξη, ομολογεί τις πράξεις του, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ναυπλίου πριν από τρεις μήνες, όπου είχε εκτίσει ποινή για κλοπές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger