Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απαγορευμένη κινέζικη ταινία πορνό προβλήθηκε κατά λάθος σε πλατεία

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013


Κάτω από τα έκπληκτα βλέμματα των περαστικών

Επί δέκα λεπτά συνεχίστηκε η προβολή πριν ο τεχνικός καταλάβει το λάθος του.

Μία ταινία, της οποίας η προβολή είχε απαγορευθεί στην Κίνα, επειδή χαρακτηρίστηκε «πορνογραφική», προβλήθηκε κατά λάθος σε οθόνη LED σε πλατεία στην επαρχία Τζιλίν.

Τμήμα της ταινίας με τον ευφάνταστο τίτλο «Απαγορευμένος Θρύλος: Σεξ και Τσόπστικ» προβλήθηκε, σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, στην πλατεία κάτω από τα βλέμματα δεκάδων έκπληκτων περαστικών.

Η προβολή συνεχίστηκε για περίπου δέκα λεπτά.

Τελικά αποδείχθηκε ότι ένας τεχνικός που έπρεπε να επισκευάζει την οθόνη, παρακολουθούσε την ταινία στον υπολογιστή του, χωρίς να καταλάβει ότι αυτός ήταν συνδεδεμένος με την οθόνη στην πλατεία.

Η διαφημιστική εταιρεία στην οποία ανήκει η οθόνη ενημέρωσε τον τεχνικό για το λάθος του.

Εκείνος αποσυνέδεσε τον υπολογιστή του και πέταξε τον δίσκο με την ταινία έξω από το παράθυρο.

Το «κακό» είχε ήδη γίνει. Φωτογραφίες που δείχνουν την οθόνη να προβάλει την ταινία έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.

Newsroom ΔΟΛ

Γιατί όταν πίνουμε, είναι όλοι κούκλοι/ες;

Σας έχει τύχει, μετά από μια βραδιά όπου το αλκοόλ έρεε άφθoνα, να ξυπνήσετε και να αντικρίσετε έναν άνθρωπο που... δεν ταιριάζει στην αισθητική σας εικόνα; Μην ντρέπεστε! Ομολογείστε άφοβα! Δεν είστε μόνοι!

Το φαινόμενο μάλιστα είναι τόσο συχνό, που για το λόγο αυτό αποφάσισε η επιστημονική κοινότητα να ασχοληθεί και με αυτή την ανθρώπινη ατασθαλία. 

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, το αλκοόλ που εμπεριέχεται στα οινοπνευματώδη ποτά, όταν υπερβαίνει τη επιτρεπτή ποσότητα πόσης, εκτός από τις γνωστές βλαβερές συνέπειες που έχει στον οργανισμό , αλλάζει και τον τρόπο μέσα από τον οποίο βλέπουμε τους ενδιαφέροντες και μη στόχους!

 Ακόμα και αν κάποιος υποψήφιος εραστής δεν θεωρείται η προσωποποίηση ειδώλου αγγελικά πλασμένου, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ανήκει στην κατηγορία αυτή. Ο Barry Jones, επικεφαλής στο τμήμα Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με τους καθηγητές Andy Thomas, Jessica Piper ξεκίνησαν την έρευνα αυτή, όπου ο στόχος ήταν πως επιδρά η κατανάλωση οινοπνεύματος στην επιλογή ερωτικού συντρόφου. ” Έχει παρατηρηθεί αρκετές φορές να ξυπνούν κυρίως νεαρής ηλικίας άτομα και να αντικρίζουν κάποιον που δεν αναγνωρίζουν ή δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που είχαν πλάσει στο μυαλό τους. 

Μάλιστα οι συμπεριφορές αυτές έχουν άμεση σχέση με σεξ χωρίς προφυλακτικό που παραπέμπει σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αύξηση κρουσμάτων HIV, λοιμώξεων και εκτρώσεων” δηλώνει ο καθηγητής.

Πως θεραπεύεται η πρόωρη εκσπερμάτιση;


Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι, η συχνότερη σεξουαλική διαταραχή στον άνδρα με ποσοστά που κυμαίνονται από 20-30%. Παρ' όλη την αυξημένη συχνότητά της και δραματική επίδρασή της στην ποιότητα ζωής του άνδρα και του ζευγαριού ελάχιστοι μόνο άνδρες αναζητούν ιατρική βοήθεια για δύο κυρίως λόγους: πρώτον, δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει ειδική θεραπεία και δεύτερον, αισθάνονται αμήχανα να συζητούν με τον ιατρό τους τέτοια προβλήματα.
Του Ευάγγελου Γκάνα
χειρουργού ουρολόγου
Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Δ.Π.Θ

Υπάρχουν διάφοροι ορισμοί της πρόωρης εκσπερμάτισης γεγονός που αντανακλά την διαφωνία της επιστημονικής κοινότητας σχετικά με αποδεκτό χρόνο που φυσιολογικά επέρχεται η εκσπερμάτιση. Η Παγκόσμια Εταιρεία Σεξουαλικής Ιατρικής την ορίζει σαν μία ανδρική σεξουαλική δυσλειτουργία, που χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι η εκσπερμάτιση λαμβάνει χώρα πάντα ή σχεδόν πάντα πριν ή εντός δύο λεπτών από την κολπική διείσδυση και συνοδεύεται από αδυναμία καθυστέρησης σε όλες ή σχεδόν όλες τις κολπικές διεισδύσεις αλλά και από αρνητικά συναισθήματα όπως δυσφορία, ενόχληση, αποτυχία ή και ενοχή.
Ο Οδηγός των Ψυχικών Διαταραχών ορίζει την πρόωρη εκσπερμάτιση σαν την εκσπερμάτιση με ελάχιστο σεξουαλικό ερεθισμό πριν ή αμέσως μετά την κολπική διείσδυση και χωρίς να είναι επιθυμητή από τον άνδρα. Πρέπει όμως να συνυπολογίζονται και παράγοντες που επηρεάζουν την διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης όπως πχ η ηλικία, η κατάσταση του σεξουαλικού συντρόφου (ηλικία, πρόσφατη σχέση κτλ) και η συχνότητα των πρόσφατων σεξουαλικών επαφών.
ΑΙΤΙΑ
Αν και αρκετά συχνή τα ακριβή αίτια που την προκαλούν δεν είναι ακόμη πλήρως γνωστά. Έχουν ενοχοποιηθεί βιολογικοί αλλά και ψυχολογικοί παράγοντες, όπως υπερευαισθησία της βαλάνου του πέους, φλεγμονές του προστάτη, παθήσεις του θυρεοειδή, γενετική προδιάθεση, παχυσαρκία αλλά και το άγχος και οι τραυματικές σεξουαλικές εμπειρίες. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο ψυχισμός του άνδρα. Έτσι ορισμένοι άνδρες που υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση διακατέχονται από ανασφάλεια με αποτέλεσμα να προτιμούν να κρύβονται, να ενοχοποιούν τους εαυτούς τους και έτσι τελικά να κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε αποστροφή από τη σεξουαλική πράξη.
Η πρόωρη εκσπερμάτιση παρουσιάζεται είτε με την έναρξη της σεξουαλικής ζωής του άνδρα, δηλαδή από την πρώτη σεξουαλική εμπειρία είτε ως δευτεροπαθής, όταν εμφανιστεί αργότερα στην πορεία μετά από κάποιο χρόνο "φυσιολογικής" σεξουαλικής συμπεριφοράς. Η διάγνωση βασίζεται στο ιστορικό (ιατρικό και σεξουαλικό), στη φυσική εξέταση αλλά και στο ψυχολογικό τύπο του άνδρα, τα οποία και εκτιμώνται με τη χρήση ειδικών ερωτηματολογίων.
Ο χρόνος δεν είναι πάντα ο κυρίαρχος παράγοντας. Για παράδειγμα, εάν και οι δύο ερωτικοί σύντροφοι φτάνουν στον οργασμό σε 2 – 3 λεπτά και δεν αντιμετωπίζουν κανένα ψυχολογικό στρες από αυτήν την κατάσταση τότε δεν υπάρχει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης(!)
Η πρόωρη εκσπερμάτιση δεν επιδρά αρνητικά μόνο στον άνδρα αλλά και στη σύντροφο, αφού αυτή όχι μόνο δεν ικανοποιείται ερωτικά αλλά πολλές φορές θεωρεί ότι ο σύντροφός της τη θέλει μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις δικές του ανάγκες. Όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν ήδη υπάρχοντα προβλήματα και να οδηγήσουν τον άνδρα ακόμα και σε μερική ή πλήρη στυτική δυσλειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να αποτελεί το πρώτο σύμπτωμα στυτικής δυσλειτουργίας ή και η στυτική δυσλειτουργία να συνοδεύεται από πρώιμη εκσπερμάτιση, γεγονότα που διευρύνουν το φαύλο κύκλο με συνέπεια διογκώνουν το πρόβλημα. Μετά την συζήτηση του προβλήματος και με τους δύο συντρόφους και την διερεύνηση, αν συνυπάρχουν οργανικά ή μη αίτια, επιλέγεται η κατάλληλη θεραπεία.
ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η θεραπεία της νόσου αρχίζει με οδηγίες για πρόγραμμα σεξουαλικών ασκήσεων και παιχνιδιών, στοχεύοντας, όσο αυτό είναι εφικτό, στον εγκεφαλικό έλεγχο του άνδρα που μαθαίνει να κρατάει την εκσπερμάτιση όσο χρόνο το επιθυμεί ο ίδιος αλλά και η σύντροφός του. Συνήθως με αυτή την τακτική επιτυγχάνεται αποτέλεσμα το οποίο δυστυχώς είναι παροδικό. Επόμενη θεραπευτική επιλογή αποτελούν οι αλοιφές με τοπικό αναισθητικό (πχ λιδοκαΐνη). Η χρήση τους γίνεται με τοποθέτηση μικρής ποσότητας κρέμας στη βάλανο 20-30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή. Έτσι προκαλείται μείωση της αισθητικότητας στη βάλανο, όπου υπάρχουν νευρικές απολήξεις και συνεπώς καθυστέρηση της εκσπερμάτισης. Οι περισσότεροι ασθενείς αναφέρουν κάποια βελτίωση του προβλήματος και επιλέγουν αρχικά αυτή την τακτική.
Συνήθως το αποτέλεσμα όμως των προηγούμενων θεραπειών δεν είναι ικανοποιητικό. Τότε συνιστάται η χρήση ειδικών φαρμάκων, των λεγόμενων εκλεκτικών αναστολέων των υποδοχέων της σεροτονίνης (Selective serotonin receptor inhibitors, SSRIs) γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι η σεροτονίνη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο κατά την εκσπερμάτιση. Τα φάρμακα αυτά δρουν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και σκοπό έχουν να αναστείλουν τη λειτουργία εκείνων των εγκεφαλικών κέντρων που είναι υπεύθυνα για την έναρξη της διαδικασίας της εκσπερμάτισης. Η δράση τους αρχίζει λίγες μέρες μετά την έναρξη της θεραπείας και είναι πιο εμφανής μία με δύο εβδομάδες μετά. Το πρόβλημα αυτής της τακτικής είναι ότι από τη μια μεριά τα φάρμακα (τύπου αντικαταθλιπτικών), τα οποία θα πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά, δεν είναι άμοιρα επιπλοκών και από την άλλη ότι μόλις διακοπεί η αγωγή ο ασθενής επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση.
Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η θεραπεία θα πρέπει πάντα να περιλαμβάνει την ψυχολογική υποστήριξη και ενθάρρυνση του ασθενούς αφού χωρίς αυτή είναι βέβαιη η αποτυχία. Αν και η πρόωρη εκσπερμάτιση προσβάλει μόνο τον άνδρα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής και της συντρόφου και μόνο το ζευγάρι μαζί αλλά και με τη βοήθεια του ειδικού Ουρολόγου-Ανδρολόγου αλλά και του Ψυχολόγου θα κατορθώσουν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία το πρόβλημα.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΚΑΝΑΣ - ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
http://www.ourologosganas.gr

Η Έλενα Παπαβασιλείου πριν την πλαστική στο στήθος


Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο sexy διασημότητες της ελληνικής showbiz.

Επίσης είναι ευρέως γνωστή στο αντρικό και όχι μόνο κοινό για τα πλούσια προσόντα της.Η παρακάτω όμως φωτογραφία προδίδει τη γνωστή παρουσιάστρια καθώς απ'ότι φαίνεται παλαιότερα τα προσόντα της δεν ήταν τόσο... πλούσια...

 Δείτε τις φωτογραφίες...

ΠΡΙΝ


ΜΕΤΑ



Σκαθάρι διάβολος...


Το σκαθάρι από τη Δομινικανή Δημοκρατία δείχνει αυτό το έντομο να μοιάζει πάρα πολύ με τον Σατανά.

Ο φωτογράφος  Tomas Celar έβγαλε τη φωτογραφία που αποτυπώνει τα γιγαντιαία του κέρατα που μοιάζουν με κεραίες, που φτάνουν 4 εκατοστά μήκος και μπορεί να είναι σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το σώμα του. Τα κόκκινα μάτια που σε κοιτάζουν ακριβώς όπως ο Σατανάς. 


Έχει ονομαστεί ως ο νούμερο ένα δημόσιος εχθρός (στον κόσμο των εντόμων, τουλάχιστον) από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.  

Οι καταπληκτικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Πούντα Κάνα της Δομινικανής Δημοκρατίας τον περασμένο μήνα. 

Η αμερικανική κυβέρνηση εξέδωσε πρόσφατα μια σημαντική προειδοποίηση σχετικά με το σκαθάρι Longohorn για εισβολή. Στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από 20.000 διαφορετικά υποείδη του εντόμου. 
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας αιχμής για την εμφάνιση του. 
Τα σκαθάρια ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1996, μετά την άφιξή υλικού συσκευασίας ξύλου από την Ασία. 


Ένα ασιατικό σκαθάρι Longhorn, η οποία προσπαθεί να εισβάλει στην Αμερική μετά την είσοδο της χώρας σε υλικά συσκευασίας


ΣΟΚ: Καθηγήτρια έκανε παιδί με 16χρονο μαθητή της

Μια καθηγήτρια γυμνασίου από την Καλιφόρνια συνελήφθη δύο εβδομάδες αφότου έφερε στον κόσμο ένα παιδί πατέρας του οποίου είναι, σύμφωνα με τις κατηγορίες, ένας μαθητής της.

Η 28χρονη Laura Elizabeth Whitehurst κατηγορείται πως είχε σεxουαλικές επαφές με 16χρονο μαθητή της, σύμφωνα με την αστυνομία του Redlands.

Τις αρχές ειδοποίησε η διοίκηση του σχολείου Citrus Valley High School έπειτα από καταγγελία της μητέρας του αγοριού.

Αυτό το βίντεο θα σας κόψει την ανάσα!


   Ο Tyomka Pirniazov, ένας ατρόμητος Ρώσος, δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο σκαρφαλώνει στην κορυφή του Ουρανοξύστη του Στάλιν που βρίσκεται στη Μόσχα και έχει ύψος 177 μέτρα...






Σοκ: Δείτε την Κατερίνα Στικούδη με... ξανθό μαλλί!


Για την ακρίβεια δεν το λες πλατινέ!   

Νομίζω πως η κατάλληλη λέξη είναι κίτρινο!   

Ναι... κίτρινο! Που πας με το κίτρινο μαλλί Κατερίνα Στικούδη; Που πήγε η καστανή (και ανέμελη) χαίτη σου; Ευτυχώς είναι περούκα...



Κι όμως... έτσι παντρεύονται οι Τούρκοι...


Οι γυναίκες πρέπει να «βάλουν στεφάνι» ως τα 24, ο γάμος να έχει την έγκριση των οικογενειών και η γνωριμία να γίνει μέσω δικής τους καθοδήγησης!

Τρεις στους πέντε Τούρκους θεωρούν ότι η ιδανική ηλικία γάμου για τις γυναίκες είναι η ηλικία 18-24 ετών, ενώ μόλις 2,4% εκτιμά ότι η κατάλληλη ηλικία είναι τα 30-34 χρόνια, σύμφωνα με έρευνα του υπουργείου Οικογένειας και Κοινωνικών Πολιτικών.

Οπως γράφει σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση της Hurriyet, από τους 20.730 συμμετέχοντες στην έρευνα, οι 10.307 ήταν γυναίκες.

Αντίστοιχα, κατάλληλη ηλικία γάμου για τους άνδρες θεωρείται από τα 25 ως τα 29, σύμφωνα με το 50% περίπου, το 30% προτιμά τις ηλικίες 18 ως 24, ενώ ένα 17% προκρίνει τις ηλικίες 34 ως 44.

Οι συγγενείς είναι αυτοί που καθορίζουν εν πολλοίς την επιλογή του ή της συζύγου, αφού το 41% δήλωσε ευθέως ότι γνώρισε το έτερον ήμισυ με αυτό τον τρόπο. Ενα άλλο 39% δήλωσε ότι συνδέθηκε με τα δεσμά του γάμου με άτομο το οποίο κατοικούσε πολύ κοντά στο δικό του σπίτι.

Μόλις 7% παντρεύτηκε κάποιον που γνώρισε μέσω φιλικών κύκλων ενώ ένα πενιχρό 3% είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τελικά να παντρευτεί άτομο από το σχολικό του περιβάλλον.

Τέσσερις στους πέντε γάμους ή 80% έχουν την έγκριση των οικογενειών, ενώ ένα θλιβερό 9% των γάμων γίνεται με απόφαση της οικογένειας και χωρίς τη θέληση των ίδιων των συζύγων.


Ο πραγματικός χαρακτήρας του άνδρα...


Γυναίκες και κάπνισμα...


Η χρήση του καπνού μεταξύ των γυναικών αυξάνεται, ενώ η χρήση μεταξύ των ανδρών ελαττώνεται. Οι αυξήσεις της χρήσης του καπνού είναι το αποτέλεσμα των αλλαγών του ρόλου και της οικονομικής κατάστασης των γυναικών, καθώς οι οικονομίες αναπτύσσονται, και υπάρχουν αλλαγές σε κοινωνικούς και πολιτισμικούς παράγοντες. Το άμεσο και επιθετικό μάρκετινγκ του καπνού απευθυνόμενο σε γυναίκες είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τις αυξήσεις στη χρήση του καπνού από γυναίκες όλου του κόσμου.
  • Κατά μέσο όρο, το 22% των γυναικών στις ανεπτυγμένες χώρες και το 9% στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι καθημερινά καπνίστριες.
  • Τα ποσοστά χρήσης καπνού μεταξύ των γυναικών συνεχίζουν να αυξάνονται, ενώ τα ποσοστά των καπνιστών μεταξύ των ανδρών έχουν μειωθεί.
  • Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί από 151 χώρες δείχνουν ότι περίπου το 7% των εφήβων κοριτσιών καπνίζουν, σε σύγκριση με το 12% των εφήβων αγοριών. Σε μερικές χώρες, πολλά κορίτσια καπνίζουν το ίδιο με τα αγόρια.
  • Στη Ρωσία, το 24% των κοριτσιών (ηλικίας 13-15) και το 27% των αγοριών καπνίζουν.
  • Στην Αργεντινή, το 27% των κοριτσιών (ηλικίας 13-15) και το 21% των αγοριών καπνίζουν.
  • Τα ποσοστά χρήσης καπνού μεταξύ των γυναικών διαφέρουν σημαντικά σε όλο τον κόσμο. Σε ορισμένες χώρες το ποσοστό της χρήσης του καπνού μεταξύ των γυναικών είναι παρόμοιο με τους άνδρες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, τα ποσοστά γυναικείας χρήση είναι πολύ χαμηλότερα.
  • Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το 23% των γυναικών και το 25% των ανδρών καπνίζουν.
  • Στις Φιλιππίνες, το 9% των γυναικών και το 48% των ανδρών καπνίζουν.

Οι Δραστηριοτητες της Βιομηχανιας Καπνου

Η βιομηχανία καπνού επικεντρώνεται στις γυναίκες και τα κορίτσια με χρήση επιθετικής και ελκυστικής διαφήμισης που εκμεταλλεύεται τις ιδέες της ανεξαρτησίας, της χειραφέτησης, του αδυνατίσματος, της αίγλης και της ομορφιάς.
Η έρευνα δείχνει ότι το μάρκετινγκ επηρεάζει τα ποσοστά καπνίσματος μεταξύ των νέων κοριτσιών και γυναικών.
  • Στην Ισπανία μετά το 1970, ο επιπολασμός του καπνίσματος αυξήθηκε ραγδαία στις γυναίκες κάτω των 50 ετών. Η ταχεία αύξηση του καπνίσματος στις γυναίκες συνέπεσε με μαζική αύξηση στις τηλεοπτικές διαφημίσεις καπνού που στόχευαν τις γυναίκες καπνίστριες.
  • Το ποσοστό καπνίσματος μεταξύ των γυναικών στην Ιαπωνία αυξήθηκε δραματικά, από 8,6% το 1986 σε 18,2% το 1991, μετά από μια επιθετική διαφημιστική εκστρατεία με στόχο τις γυναίκες και τα νεαρά κορίτσια.

Επιβλαβες στην Υγεια

  • Οι θάνατοι μεταξύ των γυναικών ηλικίας 20 ετών και άνω μπορεί να αυξηθούν από 1,5 εκατομμύρια το 2004 σε 2,5 εκατομμύρια μέχρι το 2030. Σχεδόν το 75% των προβλεπόμενων θανάτων αυτών θα σημειωθεί στις χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.
  • Όλες οι μορφές του καπνού είναι εθιστικές και θανατηφόρες. Οι επιστημονικές πειστικές ενδείξεις αναφέρουν ότι η χρήση καπνού προκαλεί μια μεγάλη ποικιλία καρκίνων, όπως ο καρκίνος του πνεύμονα, του στόματος, του οισοφάγου, του λάρυγγα, του φάρυγγα, του στομάχου, και του πάγκρεας.
  • Οι γυναίκες καπνίστριες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ή οστεοπόρωση, και λοιπά προβλήματα αναπαρωγικού συστήματος συμπεριλαμβανομένων των αποβολών, στειρότητα, να έχουν παιδιά με χαμηλό βάρος γέννησης, και επώδυνη έμμηνος ρύση και πρόωρη εμμηνόπαυση.
  • Οι γυναίκες καπνίστριες έχουν επίσης αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, αιμορραγία στις μεμβράνες που περιβάλλουν τον εγκέφαλο, σκλήρυνση των αρτηριών, και το θάνατο από ανεύρυσμα αορτής.

Στοιχεια Κλειδια

  • Η χρήση του καπνού και η έκθεση σε παθητικό κάπνισμα είναι η κύρια αιτία θανάτου για τις γυναίκες.
  • Επειδή ο επιπολασμός του καπνίσματος είναι πολύ υψηλότερος στους άνδρες παρά στις γυναίκες, το παθητικό κάπνισμα βλάπτει δυσανάλογα τις γυναίκες.
  • Η βιομηχανία καπνού βλέπει το γυναικείο πληθυσμό ως μια ευκαιρία για την ανάπτυξη του.
  • Ο αριθμός των γυναικών καπνιστριών στον αναπτυσσόμενο κόσμο θα αυξηθεί αν δεν ληφθούν μέτρα για να σταματήσουν οι εταιρείες καπνού να στοχεύουν τις γυναίκες και τα κορίτσια νεαρής ηλικίας.
  • Ισχυρή πρέπει να αναληφθεί δράση για την προστασία των γυναικών από τις βλάβες της χρήσης καπνού και της έκθεσης στο κάπνισμα. Οι πολιτικές ελέγχου του καπνού, όπως τα περιβάλλοντα χωρίς καπνό, οι απαγορεύσεις εμπορίας καπνού, οι γραφικές προειδοποιητικές ετικέτες και η αύξηση των φόρων καπνού θα οδηγήσουν στη μείωση της χρήσης καπνού και θα σώσει τις ζωές των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

 http://psychologein.sciblogs.net

BINTEO ΣΟΚ: Γιατρός γρονθοκοπεί μέχρι θανάτου εγχειρισμένο ασθενή


BINTEO ΣΟΚ: Γιατρός γρονθοκοπεί μέχρι θανάτου εγχειρισμένο ασθενή

Είχε να κοιμηθεί 36 ώρες ύστερα από συνεχόμενες εφημερίες και τελικά τα νεύρα του τα ξέσπασε σε εγχειρισμένο ασθενή (και μάλιστα ασθενή από επέμβαση καρδιάς), τον οποίο γρονθοκόπησε άγρια τόσο στο πρόσωπο όσο και στο στήθος.

Ο ασθενής μετά από λίγο πέθανε.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό.

Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία σε καρδιοχειρουργική κλινική και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τα πάντα.

Ο γιατρός με ειδικότητα αναισθησιολόγου, μπαίνει στο δωμάτιο του ασθενούς που μόλις είχε βγει από το χειρουργείο, και ελέγχει τα μηχανήματα.

Ο ασθενής που βρίσκεται ακόμη υπό την επήρεια της νάρκωσης, αρχίζει να βρίζει τον γιατρό, εκείνος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και ξεσπάει πάνω του.

Του ρίχνει μια γροθιά στο πρόσωπο όπως είναι ξαπλωμένος και μετά τον βαράει με τις γροθιές σαν σφυρί στο στήθος, εκεί όπου έγινε η επέμβαση.

Ο γιατρός λέγεται Αντρέι Βοτιάκοφ και όπως τόνισε στην αστυνομία δεν άντεξε, τα νεύρα του έσπασαν και ξέσπασε:

“’Περάσαμε πάρα πολύ χρόνο στο χειρουργείο, καθώς ήταν μία περίπλοκη επέμβαση. Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να τον βοηθήσουμε και αυτός δεν είπε ούτε μία λέξη ευγνωμοσύνης. Παρασύρθηκα και τον γρονθοκόπησα”.

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: iatropedia.gr

«Έκανα έρωτα με γυναίκες για να κρατήσω τον άνδρα μου» ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ!


Άνηκε στο καστ του διαλυτή Hollywood Housewife η Brandi Glanville, που εκδοχές του είχαμε θαυμάσει και εδώ στον ΑΝΤ1 και στον ΑΛΦΑ, όταν διάσημες σύζυγοι επιτρέπουν στις κάμερες να παρακολουθούν επί 24ωρου βάσεως την σπουδαία σε αγορές, γυμναστήρια, πλαστικές και πάρτι ζωές τους.

Η καλλονή έγινε περισσότερο διάσημη όταν στο παρελθόν είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει κάνει σeξ με τον Τζέραρλντ Μπάτλερ. Ο αρρενωπός και καρδιοκατακτητής σταρ, δε θυμόταν τίποτα και όταν το δήλωσε επισήμως εκείνη ξέσπασε σε λυγμούς και κλάματα μέσα σε στούντιο.

Πρόσφατα κίνησε πάλι τον μηχανισμό του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, όταν εκμηστηρεύτηκε πως: «Απορώ να εκτιμήσω ένα όμορφο κορίτσι, οπότε σε κάποιες περιπτώσεις μπορούσα να συνευρεθώ με μια γυναίκα και ο άντρας μου μπορούσε να παρακολουθήσει. Μερικές φορές το κορίτσι είχε και αγόρι ή σύζυγο οπότε και αυτός έδειχνε να το απολαμβάνει. Δεν ήταν κάτι κακό! Ο άντρας μου έδειχνε να το εκτιμά και οδηγούσε χωρίς αποτυχία σε καλό σeξ μετά. Ήμουν μια συνηθισμένη χολιγουντιανή σύζυγος που έκανε τα πάντα για να διατηρήσει τον άντρα της ευτυχισμένο».

Για να μαθαίνουμε εμείς εδώ που τα κλασικά ζευγάρια είναι σαν αυτά στη διαφήμιση όπου ο Γιάννης δουλεύει πρωί και η Άννα νύχτα και συναντιούνται στην πόρτα, πως είναι τα «συνηθισμένα» ανδρόγυνα στην λουσάτη Εσπερία.

Πηγή: newpost.gr

Η είδηση για την 4χρονη που ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ όλο το Πλανήτη...


Εντοπίστηκε με τα χέρια και το στόμα δεμένα, ενώ το κεφαλάκι της ήταν καλυμμένο με μία πλαστική σακούλα και το κορμάκι της μόνο ...με τα εσώρouχα.

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στο Τέξας. Θύμα είναι η μικρή Αλάνα Γκάλγκερ.

Το FBI δίνει σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του δράστη το ποσό των 10.000 δολαρίων.

Οι γονείς της αδικοχαμένης Αλάνα θεωρούνται επίσης ύποπτοι από τις αστυνομικές αρχές, ενώ οι συναντήσεις και συζητήσεις τους με την αστυνομία είναι τακτικές και πολύωρες.

Αυτό που κινεί ακόμη την περιέργεια των ερευνητών είναι το γεγονός ότι το κορμάκι του κοριτσιού βρέθηκε μόλις ένα χιλιόμετρο από το σπίτι της από ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο μόλις αντίκρισε το πτώμα του μικρού κοριτσιού έσπευσε έντρομο να ενημερώσει τη μητέρα του.

Η έρευνα συνεχίζεται εντατικά, ενώ τα αδέρφια της Αλάνα μένουν με φίλους των γονιών τους, καθώς οι γονείς τους βρίσκονται συνεχώς με τις αστυνομικές αρχές.

newsbomb.gr

Δείτε τη σέξι εμφάνιση της Βάσως Κολλιδά στο τραγούδι... "Για σένα μόνο"! (βίντεο)


Το νέο της εγχείρημα είναι η συμμετοχή της στο νέο videoclip που μόλις κυκλοφόρησε, του τραγουδιστή Στέφανου Δημοσθένους για το τραγούδι...

"Για σένα μόνο". Η Βάσω Κολλιδά σε μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της, φοράει ένα λευκό φόρεμα το οποίο αφαιρεί και μένει με το μαγιό της. Τα γυρίσματα του videoclip έγιναν στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε ένα εγκαταλελειμμένο χωριό κοντά στο Λαγονήσι.


Αρκούδα έκλεψε iPad (βίντεο)


Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι αρκούδες έχουν αδυναμία στο μέλι. Ωστόσο βρέθηκε και αρκούδα με αδυναμία στην τεχνολογία! Δείτε το βίντεο (Vid)



Λάτρης της τεχνολογίας μια αρκούδα σε πάρκο του San Bernardinο της Καλιφόρνια έκλεψε ένα iPad την ώρα που ο ιδιοκτήτης του άφησε τα πράγματά του για να πάει για ψάρεμα.

Ο λόγος για τον 44χρονο θεατρικό παραγωγό Jesse Dinkel ο οποίος ψάρευε στη λίμνη και είχε αφήσει το φαγητό του και τo iPad σε ένα πάγκο λίγα μέτρα πιο πίσω.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο αρχικά η αρκούδα πέρασε από το τραπέζι βούτηξε την τσάντα με το iPad και χάθηκε στο δάσος. Μετά φαίνεται ότι πείνασε από το παιχνίδι και επέστρεψε να πάρει και το κολατσιό του έκπληκτου Dinkel που ακόμα έψαχνε το iPad του.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, την είδε που επέστρεφε και την βιντεοσκόπησε, ενώ έφευγε τρέχοντας με ένα μεγάλο τάπερ φαγητού. Ωστόσο όταν ανέφερε το περιστατικό οι άνθρωποι της ασφάλειας του πάρκου δεν κατάφεραν να βρουν το iPad και φυσικά ούτε και το τάπερ.

Το βίντεο το ανέβασε ο ίδιος ο 44χρονος στο διαδίκτυο την ώρα που επέστρεφε η αρκούδα για δεύτερη φορά.

Τα 4 πιο σημαντικά σημάδια που φανερώνουν ανορεξία

Μπορεί να σας φανούν περίεργα όμως είναι σημάδια ανορεξίας...

Αύξηση της τριχοφυΐας: Οι σοβαρά λιποβαρείς γυναίκες συχνά έχουν παραπάνω τριχοφυΐα απ' το κανονικό. Δηλαδή ενώ τα μαλλιά τους μπορεί να γκριζάρουν ή να πέφτουν από την αδυναμία, από την άλλη μπορεί να φυτρώσει στο δέρμα τους ένα λεπτό στρώμα από χνούδι σε μια προσπάθεια του σώματος να ζεσταθεί. Επίσης, η έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων οδηγεί σε σπάσιμο των νυχιών και στην εμφανή εξασθένισή τους.

Κιτρινισμένα δόντια: Η ανορεξία είναι εύκολο να εντοπιστεί από την κατάσταση των δοντιών. Οι άνθρωποι που κάνουν συχνά εμετό έχουν κιτρινισμένα δόντια που συχνά σπάνε καθώς τα όξινα υγρά του στομαχιού καταστρέφουν το σμάλτο. Επίσης οι βουλιμικοί που προκαλούν εμετό στον εαυτό τους χρησιμοποιούν συνήθως πάντα δυο συγκεκριμένα δάχτυλα, τα οποία και δαγκώνουν. Αναζητήστε σημάδια στα δάχτυλά τους και εξετάστε τα μάτια τους, καθώς τα αγγεία σπάνε από την πίεση με αποτέλεσμα τα μάτια παροδικά να κοκκινίζουν.

Χαμηλή αυτοεκτίμηση: Οι άνθρωποι με διατροφικές διαταραχές έχουν συνήθως χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυταπατώνται σε σχέση με την εξωτερική τους εμφάνιση. Επίσης έχουν εμμονή με τη γυμναστική και γυμνάζονται συνεχώς χωρίς να τρώνε τίποτα. Ντύνονται πολύ ακόμη και το καλοκαίρι για να κρύψουν τα λιπόσαρκα κορμιά τους, ενώ έχουν πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις και εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης.

Έλλειψη περιόδου: Όταν οι γυναίκες μειώσουν τόσο πολύ τις θερμίδες που προσλαμβάνουν τότε η περίοδός τους διακόπτεται.

To ψάρι που ανακάλυψε το ελιξήριο της ζωής! Είναι πάνω από 200 ετών

Ένα ψάρι μαθουσάλας, το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών υπερβαίνει την ηλικία των 200 ετών, ψάρεψε ένας ψαράς στην Αλάσκα πριν από λίγες ημέρες.

Το υπέργηρο πετρόψαρο συνελήφθη από έναν ασφαλιστή, με καταγωγή από το Σιάτλ και είναι σίγουρα το μεγαλύτερο ψάρι σε ηλικία που πιάστηκε στην πολιτεία.

Ψαρεύοντας σε βάθος περίπου 100 μέτρων, ο Henry Liebman, έφτασε σε αυτό το πρωτόγνωρο επίτευγμα – ρεκόρ. Το συγκεκριμένο είδος είναι από τα ψάρια με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στον πλανήτη και ο θηρευτής του, το έδωσε σε εργαστήριο που μπορεί να διαπιστώσει με ακρίβεια την ηλικία του

"Ήξερα ότι ήταν αφύσικα μεγάλο, αλλά δεν ήξερα ότι έσπαγα το ρεκόρ ηλικίας, μέχρι που κατά την επιστροφή μας έριξα μια ματιά στον ειδικό οδηγό που είχαμε στη βάρκα μας", σημειώνει ο Liebman.

To γηραιό τέρας έχει μήκος κάτι περισσότερο από ένα μέτρο, σπάζοντας ένα παλαιότερο ρεκόρ ψαριού με μήκος 81 εκατοστά, το οποίο ανήκε στην ίδια ποικιλία.

Όταν τα πρόβατα τρόμαξαν τον λύκο (Βίντεο)


Μερικές φορές οι ρόλοι μπορούν να αντιστραφούν




Εφαρμογή της Νέας Τάξης - Έφαγε πρόστιμο γιατί μάζευε χόρτα!!


Ο John Taris, ένας 75χρονος συνταξιούχος Ελληνοαμερικάνος που ζει στο Σικάγο δούλεψε σαν ράφτης όλη του την ζωή και τα 1500 $ που παίρνει κάθε μήνα ως σύνταξη φτάνουν μόνο για να πληρωθούν οι διάφοροι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας και φόροι και δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες της διατροφής εκείνου και της συζύγου του, έτσι συνήθιζε να μαζεύει χόρτα ώστε να συμπληρώσει το τραπέζι της οικογένειας του Πριν από λίγες εβδομάδες συνελήφθη επ 'αυτοφώρω από έναν αστυνομικό της Cook County Forest Preserve να μαζεύει χόρτα και συγκεκριμένα πικραλίδες, ο οποίος του έδωσε ένα πρόστιμο 75 δολαρίων για 3 κιλά πικραλίδες και αντιμετωπίζει μια δίκη προγραμματισμένη στις 7 Ιουλίου.



analystsforchange

«Γιατί η Αμερική έχει πόλεμο εναντίον μας;», ρωτούν οι χριστιανοί της Συρίας


Οι Χριστιανοί της Συρίας ρωτούν γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν τους εξτρεμιστές που θέλουν να μετατρέψουν τη Συρία σε ένα ισλαμικό κράτος.

Η μαρτυρία αυτή ήρθε κατά τη διάρκεια ακρόασης του Κογκρέσου σχετικά με τις θρησκευτικές 
μειονότητες της Συρίας.

Ο ρεπουμπλικάνος Chris Smith, (R-N.J.), ο οποίος προεδρεύει της υποεπιτροπής του Λευκού Οίκου για την Αφρική, την Παγκόσμια Υγεία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, κάλεσε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Χριστιανών της Συρίας.

Στην εναρκτήρια δήλωση στη συνεδρίαση της Τρίτης, ο Smith είπε ότι οι στατιστικές δείχνουν «ότι οι Χριστιανοί είναι ακόμη πιο φοβισμένοι για τη ζωή και την ασφάλειά τους από ότι άλλα τμήματα του πληθυσμού της Συρίας».

Η Nina Shea, διευθύντρια του Κέντρου για τη Θρησκευτική Ελευθερία του Ινστιτούτου Hudson, κατέθεσε ότι οι ισλαμιστές αντάρτες έχουν ως στόχο τους Χριστιανούς έχοντας σκοπό μια "εθνο-θρησκευτική κάθαρση".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Διεθνούς Χριστιανικής Αλληλεγγύης (Christian Solidarity International) Δρ John Eibner, ο οποίος επίσης κατέθεσε κατά την επ 'ακροατηρίου συζήτηση, είπε ότι οι εκτοπισμένοι Χριστιανοί τον ρωτάνε, "Γιατί οι ΗΠΑ είναι σε πόλεμο εναντίον μας;"

Ο Eibner είπε στο πάνελ ότι επέστρεψε πρόσφατα από ένα ταξίδι στη Συρία, όπου συναντήθηκε με «πολλούς ανθεκτικούς και θαρραλέους Σύριους, κυρίως εκτοπισμένους χριστιανούς και εργάτες εκκλησιών."

«Τα θύματα μου διηγήθηκαν την θρησκευτική κάθαρση των χριστιανικών συνοικιών στο Χομς και το Qusair από ένοπλους μαχητές της Τζιχάντ οι οποίοι τους απείλησαν με θάνατο αν δεν εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», είπε.

"Μια χριστιανή γυναίκα μου είπε ότι πριν φύγει από το Χομς, είχε δει μέρα μεσημέρι να αποκεφαλίζουν δημόσια μια κοπέλα Αλεβίτισα που την έβγαλαν δια της βίας ένοπλοι τζιχαντιστές από ένα λεωφορείο», είπε.

Ο Eibner είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να συνεργαστούν με τη Ρωσία για την διαπραγμάτευση της ειρήνης αντί να βοηθούν τους σουνίτες μουσουλμάνους να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα ισλαμικό κράτος.

redskywarning

Έβρεχε σφαίρες – Έτοιμοι να σκοτώσουν αστυνομικούς ήταν οι Αλβανοί δραπέτες

Με το χέρι στην σκανδάλη του καλάσνικοφ ήταν όλες αυτές τις ημέρες οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Σύμφωνα μάλιστα με αξιωματικό της Αστυνομίας ο οποίος μίλησε στα ΝΕΑ οι Αλβανοί δραπέτες βρίσκονταν σε στρατιωτικούς σχηματισμούς και ήταν έτοιμοι να δώσουν μάχη με τους αστυνομικούς όπου τους συναντούσαν.

Η επιχείρηση της αστυνομίας προχθές το βράδυ ήταν στοχευμένη και η επιλογή της περιοχής έγινε με γνώμονα να μην υπάρξει κίνδυνος για πολίτες. Οι δύο ομάδες της ΕΚΑΜ που περικύκλωσαν τους κακοποιούς έδρασαν με χειρουργική ακρίβεια περιορίζοντας τον κίνδυνο.

Η ομάδα των πέντε σκληρών κακοποιών, ωστόσο, είχε σπάσει στα δύο πριν από επτά έως δέκα ημέρες. Στην μια ομάδα που διέφυγε είναι ο Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα μαζί με άλλον έναν συνεργό του. Στη δεύτερη ομάδα που κινήθηκε στον ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας ήταν ο θείος και ο ανιψιός του: πριν πέσουν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών είχαν ρίξει τουλάχιστον 25 σφαίρες εναντίον τους σε μια μάχη που κράτησε περίπου πέντε λεπτά.

Στη μεγάλη αστυνομική ομπρέλα που οργανώθηκε τις 16 τελευταίες ημέρες μετέχουν τουλάχιστον 300 αστυνομικοί, εκ των οποίων οι 100 ήταν από επίλεκτες δυνάμεις, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων ενισχύονταν από συνοριοφύλακες, ομάδες της Ασφάλειας και άνδρες Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού.

http://www.koolnews.gr/

Κλικ μαζί με τα φαντάσματα... Από δολοφονημένους σκλάβους μέχρι ασθενείς νοσοκομείων! Οι φωτογραφίες που ακόμα και οι ερευνητές αδυνατούν να εξηγήσουν!!! (PHOTOS)

Οι ιστορίες με φαντάσματα προκαλούν φόβο ακόμη και στους πιο γενναίους. Από δολοφονημένους σκλάβους έως βασανισμένους ασθενείς νοσοκομείων, τα φαντάσματα προκαλούν φόβο. Πώς θα νιώθατε αν βλέπατε όμως φωτογραφίες φαντασμάτων που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη λογική; Ερευνητές που ασχολούνται με τα παραφυσικά φαινόμενα δεν έχουν κατορθώσει να εξηγήσουν μερικές φωτογραφίες που μοιάζουν να έχουν στοιχειωθεί...
Η φωτογραφία αυτή λήφθηκε στο βράχο Corroboree Rock στο Alice Springs, της Αυστραλίας το 1959 και φαίνεται να εικονίζει μια γυναίκα που κρατά τα χέρια της προς το πρόσωπό της, ατενίζοντας μακριά.

Οι ντόπιοι της πόλης Κέζον στις Φιλιππίνες δεν πλησιάζουν το Balete Drive τη νύχτα. Λένε ότι μια γυναίκα με μακριά μαύρα μαλλιά, ντυμένη στα λευκά και με αίμα στο πρόσωπό της, βρίσκεται στο κέντρο του δρόμου και παρακολουθεί τους οδηγούς και τα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί έχουν πάντα δίπλα τους κάποιον συνοδηγό, γιατί όπως λένε, εάν υπάρχει άδειο κάθισμα στο αυτοκίνητο, μπορεί να εμφανιστεί ένας... απρόσκλητος επισκέπτης δίπλα τους.

Αυτή η γυναίκα επισκεπτόταν την αεροπορική βάση στο Yelverton, του Σόμερσετ το 1987. Ποζάροντας για τη φωτογραφία είπε ότι ένιωθε ένα ανεξήγητο κρύο ρεύμα, αν και έκανε ζέστη. Λέει επίσης ότι ήταν μόνη της στο αεροσκάφος. Τότε ποιος κάθεται στα δεξιά της;

Η Χλόη ήταν σκλάβα σε ένα σπίτι σε μια φυτεία στο Σαιντ Φράνσισβιλ της Λουιζιάνα. Όταν την έπιασαν να κρυφακούει τη συνομιλία του αφεντικού της, εκείνος της έκοψε το αυτί. Τότε εκείνη έφτιαξε μία τούρτα με δηλητήριο για εκείνον, αλλά την έφαγαν η γυναίκα του και οι κόρες του. Η Χλόη λιντσαρίστηκε από τους άλλους σκλάβους και μέχρι σήμερα στοιχειώνει τη φυτεία, ακούγοντας τις συνομιλίες των επισκεπτών. Η Χλόη λένε ότι κρύβεται πίσω από πόρτες ή φυτά.

Αυτή η φωτογραφία του γραφείου των αρχών του 20ού αιώνα τραβήχτηκε μετά από αίτημα του Montague Cooper, ενός διάσημου φωτογράφου. Μήπως διακρίνεται και ένα φάντασμα εκεί; Το χέρι πάντως φαίνεται ξεκάθαρα!

Η «Ροζ Κυρία της Ιντιάνα» ανακαλύφθηκε από τον κυνηγό φαντασμάτων Γκάι Γουίντερς, ο οποίος πήγε να φωτογραφίσει τη γυναίκα που στοιχειώνει την έπαυλη Ο' Χάρε. Η φωτογραφία έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν ο Γουίντερς κατάφερε να διώξει το φάντασμα από την έπαυλη.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου. Ένα φάντασμα, αυτό ενός νεκρού στρατιώτη, περπατά στα σκαλιά του υπογείου.

Μια γυναίκα από την Αυστραλία, η Άντριους, επισκεπτόταν τον τάφο της κόρης της στο νεκροταφείο του Κουίνσλαντ στη δεκαετία του '40 και τράβηξε μια φωτογραφία. Η κόρη της Τζόις είχε πεθάνει έναν χρόνο πριν, στα 17 της χρόνια. Στη φωτογραφία εικονιζόταν ένα παιδί, το οποίο δεν αναγνώρισε και καθόταν στον τάφο της κόρης της. Ο Αυστραλιανός ερευνητής παραφυσικών φαινομένων Τόνι Χίλι επισκέφτηκε το νεκροταφείο τη δεκαετία του ΄90 και βρήκε ότι κοντά στον τάφο της Τζόις είχαν θαφτεί δύο κοριτσάκια.

Η Νταιάν και ο Πίτερ Μπέρτελοτ επισκέφθηκαν την εκκλησία Worstead στο Νόρφολκ το 1975. Ο Πίτερ φωτογράφισε τη γυναίκα του να προσεύχεται και μετά είδαν ότι δεν ήταν μόνη της. Ένας φίλος που είδε τη φωτογραφία, τη ρώτησε «ποιος κάθεται δίπλα σου, Ντι;». Η μυστηριώδης φιγούρα φοράει παλιομοδίτικα ρούχα. Το ζευγάρι επέστρεψε στην εκκλησία και ο εφημέριος τούς είπε το μύθο της «Λευκής Κυρίας». Το φάντασμα επισκέπτεται ανθρώπους που είναι άρρωστοι και τους θεραπεύει. Η Νταιάν έμεινε έκπληκτη γιατί όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία ήταν άρρωστη και έπαιρνε αντιβιοτικά. Οι μύθοι της Λευκής Κυρίας χρονολογούνται 100 χρόνια πίσω. Η εκκλησία που εμφανιζόταν έχει γίνει σήμερα παμπ με το όνομα «Η Λευκή Κυρία».

Ο Ρόμπερτ Α. Φέργκιουσον, συγγραφέας της Ψυχικής Τηλεμετρίας, μιλούσε στο Λος Άντζελες το 1968 πιστεύοντας ότι ο αδελφός του που είχε πεθάνει το 1944 κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στεκόταν δίπλα του. Σύμφωνα με τη φωτογραφία, λοιπόν, στεκόταν...
Το 1924 ο Τζέιμς Κόρτνεϊ και ο Μάικλ Μίχαν σκοτώθηκαν από αέριο σε ένα τρομακτικό δυστύχημα πηγαίνοντας προς το κανάλι του Παναμά από τη Νέα Υόρκη με την πετρελαϊκή εταιρεία Cities Service. Λίγο αργότερα σε φωτογραφίες εμφανίζονται δύο πρόσωπα στο νερό να ακολουθούν τα πλοία και οι ερευνητές των παραφυσικών φαινομένων προσπαθούν να εξηγήσουν τις φωτογραφίες.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγες ώρες πριν ο ετοιμοθάνατος άνθρωπος πεθάνει. Διακρίνονται κάποιες σκιές που κάποιοι θεωρούν ότι είναι πνεύματα.

Τέλος οι «λουφαδόροι» στο στρατό: Υποχρεωτικά έξι μήνες στα σύνορα

Κλείνουν τα «παράθυρα» μέσω των οποίων όσοι είχαν «μέσον» απέφευγαν την παραμεθόριο και έκαναν όλη τη θητεία τους στα σπίτια τους.

Η στρατιωτική ηγεσία εξέπεμψε SOS, υπογραμμίζοντας στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, νέο υπουργό Αμυνας, ότι έχει παραγίνει το κακό με τους «λουφαδόρους» που βάζουν πολιτικό μέσο και διανύουν ολόκληρη τη θητεία τους στην Αθήνα.

Το Πεντάγωνο έχει «φρακάρει» από στρατιώτες, οι περισσότεροι δεν πάνε ούτε για μία μέρα στην παραμεθόριο. Από το Κέντρο Νεοσυλλέκτων κατευθείαν τοποθετούνται στο Γενικό Επιτελείο ή σε άλλες μονάδες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και τις «ρουσφετοαποθήκες», που παραμένουν διάσπαρτες στην ενδοχώρα χωρίς να έχουν καμία επιχειρησιακή αξία, όπως γράφει ο Δήμος Βερύκιος στο Εθνος.

Ο νέος υπουργός Αμυνας διευκρίνισε στους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων ότι οι «κατ' εξαίρεση» μεταθέσεις θα πρέπει να γίνονται με φειδώ και με άκρως αυστηρά κοινωνικά - οικογενειακά και οικονομικά κριτήρια και πάντα με την προσκόμιση επίσημων εγγράφων από κρατικούς φορείς.

Επί της ουσίας ο κ. Αβραμόπουλος επανέρχεται στο «δόγμα» Αρσένη για υποχρεωτική θητεία στα σύνορα που επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί ακριβώς πριν από είκοσι χρόνια.

Το μέτρο της υποχρεωτικής θητείας στα σύνορα τηρήθηκε ικανοποιητικά επί μία δεκαετία. Αρχισε να χαλαρώνει το 2004 από τη ΝΔ, με αποτέλεσμα εν έτει 2013 η κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου και χιλιάδες οι νέοι που υπηρετούν ολόκληρη τη θητεία τους στα αστικά κέντρα, κυρίως της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

http://www.iefimerida.gr/

Τι λέει το φτέρνισμά σου για την προσωπικότητά σου;

O τρόπος που φτερνιζόμαστε αποκαλύπτει την προσωπικότητά μας, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές...

«Ένα δυνατό, εκρηκτικό φτέρνισμα είναι πιθανό να «ανήκει» σε έναν κοινωνικό, εξωστρεφή χαρακτήρα, ενώ αντίθετα ένας ντροπαλός άνθρωπος συνήθως έχει διακριτικό φτέρνισμα, το οποίο προσπαθεί να συγκρατήσει», εξηγεί ο νευρολόγος δρ. Alan Hirsch. «Το φτέρνισμα είναι σαν το γέλιο. Ορισμένοι γελάνε δυνατά, άλλοι πιο σιγανά», προσθέτει.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι NBC, ο δρ. Hirsch, ο οποίος είναι επίσης και ψυχίατρος, ιδρυτής του Ερευνητικού Ιδρύματος για τη θεραπεία της όσφρησης και της γεύσης στο Σικάγο δήλωσε ότι «Ουσιαστικά πρόκειται για ένα στοιχείο του ψυχισμού μας, το οποίο αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα ή τον χαρακτήρα μας».

Το φτέρνισμα είναι μια αντανακλαστική κίνηση που προκαλείται όταν ερεθιστικοί παράγοντες, όπως τα μικρόβια, η γύρη και η σκόνη εισέρχονται στο εσωτερικό της μύτης και ο εγκέφαλος στέλνει μήνυμα στον οργανισμό να τους ξεφορτωθεί, αναγκάζοντάς μας να πάρουμε μια βαθιά αναπνοή που κρατάμε στους πνεύμονες.

Έτσι, προκαλείται σφίξιμο στους μύες του στέρνου και δημιουργείται πίεση. Παράλληλα, η γλώσσα πιέζεται προς τον ουρανίσκο, καθιστώντας αναγκαία την εκπνοή από τη μύτη, η οποία γίνεται εμφανής με ένα «αψού»!

πηγή: athensmagazine.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger