Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποια διασημη τραγουδιστρια εμφανιστηκε με ζαρτιερες στη σκηνη;

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


Ξεπέρασε τον ήδη εκκεντρικό εαυτό της και εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα μαύρο φόρεμα, με μεγάλο σκίσιμο και ζαρτιέρες! 
Ο λόγος για την Rihanna, η οποία -δεν εξηγείται αλλιώς- το έχει βάλει σκοπό να μας τρελάνει! Η RiRi τραγούδησε στα πλαίσια του fashion show της Victoria Secret στη Νέα Υόρκη, και προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την εμφάνισή της. Η ίδια άλλωστε έχει φανατικούς φίλους αλλά και ορκισμένους εχθρούς, και φροντίζει να δίνει τροφή για σχόλια... και στους δυο! 



entertv

ΑΙΣΧΟΣ Πασιγνωστος τραγουδιστης μας δειχνει τα αχαμνα του στο tweeter! (φωτο)


Ο διάσημος rapper Soulja Boy δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο tweeter μια φωτογραφία του όπου και μας δείχνει τα γενετικά του όργανα.


Βέβαια λίγο αργότερα προσπάθησε να τα μαζέψει δηλώνοντας ότι αυτό έγινε κατά λάθος.

Η ζημιά είχε όμως ήδη γίνει.



Περιμένουμε τώρα στην επόμενη συναυλία του να μας δείξει και τον πισινό του.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ Το πρωτογνωρο ξεσπασμα της τραγουδιστριας στο Facebook



Συναυλία στη γειτονική Κύπρο είχε προγραμματίσει για τις 18 Νοεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή.

Οι θαυμαστές της με ανυπομονησία περίμεναν το γεγονός, ώστε να απολαύσουν το είδωλλο τους, να ερμηνεύει παλιές και νέες επιτυχίες.
Όμως πριν λίγο μέσω του Facebook, ανακοίνωσε πως ακυρώνει τα σχέδια της για την Κύπρο. Ο λόγος οφείλεται στο εισιτήριο που αποφάσισαν τελευταία στιγμή να προσθέσουν οι διοργανωτές, αξίας 50 ευρώ.
Έξαλλη μάλιστα μέσω του προσωπικού της έστειλε το παρακάτω μήνυμα: “Όπως σας είχα ήδη ανακοινώσει προ ημερών, όσον αφορά στη συναυλία που μου είχε προταθεί για τις 18/11 στην Κύπρο, είχα λάβει τη διαβεβαίωση από τους διοργανωτές ότι η είσοδος σε αυτήν θα ήταν δωρεάν.
Η δωρεάν είσοδος στη συναυλία ήταν για μένα προϋπόθεση της εμφάνισής μου, ακριβώς επειδή ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε όλους τους Κύπριους φίλους μου να με παρακολουθήσουν σε μία εποχή αντίξοη οικονομικά, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους Κύπριους. Αφού επιβεβαίωσα τις αρχικές φήμες ότι η είσοδος δεν θα είναι τελικά δωρεάν αλλά με εισιτήριο και μάλιστα αρκετά «τσουχτερό» (50€), τηρώντας την αρχική μου δέσμευση προς όλους εσάς, αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρόταση συμμετοχής μου στη συναυλία της 18/11”.


Προσφεραν ως... αποζημιωση την 9χρονη κορη τους!


Την παραχώρησαν ως νύφη σε 22χρονο γαιοκτήμονα


Οι πακιστανικές αρχές συνέλαβαν τα μέλη του συμβουλίου ενός χωριού στην επαρχία Παντζάμπ, τα οποία είχαν αποφασίσει ότι ένας εργάτης έπρεπε να δώσει ως νύφη την κόρη του, ηλικίας 9 ετών, σε μια πλούσια οικογένεια έναντι αποζημίωσης για μια φερόμενη υπόθεση βιασμού.


Ο εργάτης σε χωράφια στο χωριό Μπαχάλακ, στο κεντρικό Πακιστάν, ο οποίος κατονομάζεται μόνον ως Αρσάντ, κατηγορήθηκε για την απαγωγή και το βιασμό πέρυσι της κόρης ενός γαιοκτήμονα με επιρροή στην περιοχή, ο οποίος κατονομάζεται ως Άλι Σερ.



Η επιτροπή πρεσβύτερων του χωριού αποφάσισε την περασμένη Κυριακή ότι ο Αρσάντ έπρεπε να παντρέψει την κόρη του Σίντρα (ηλικίας 9 ετών) με τον Μακσούντ, το γιο του γαιοκτήμονα, ηλικίας 22 ετών, δήλωσε σήμερα ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Μοχάμαντ Χάλιντ.



«Ο εργάτης αποδέχθηκε προφορικώς την απόφαση των σοφών του χωριού, όμως η κόρη του Σίντρα παρέμεινε με την οικογένεια», πρόσθεσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας.



Όπως αποφάνθηκε το συμβούλιο του χωριού, ο πατέρας του μικρού κοριτσιού θα έπρεπε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 400.000 ρουπιών (περίπου 3.300 ευρώ) αν δεν γινόταν ο γάμος. Το ποσό αυτό είναι αδύνατο να συγκεντρωθεί από έναν άνθρωπο μετρίου εισοδήματος στο Πακιστάν.



Η αστυνομία συνέλαβε τον φτωχό εργάτη και τέσσερα μέλη του συμβουλίου του χωριού στο πλαίσιο της υπόθεσης, καθώς η πρακτική αυτή του «βάνι», δηλαδή της παραχώρησης της κόρης μιας οικογένειας σε αποζημίωση για την επίλυση μιας διαφοράς, είναι παράνομη στο Πακιστάν και επισύρει ποινή κάθειρξης έως και επτά ετών.



Μολονότι είναι παράνομο εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις εφαρμογής αυτής της πρακτικής, κυρίως σε χωριά στο Πακιστάν.



Την περασμένη εβδομάδα ένα ζευγάρι στο Πακιστάν σκότωσε καίγοντας με οξύ την 15χρονη κόρη του, την οποία υποπτευόταν ότι σύχναζε με ένα αγόρι και είχε «ατιμάσει» ως εκ τούτου την τιμή της οικογένειας. 



(Φωτογραφία αρχείου)


newsbeast.gr 

Η πιο εντυπωσιακη ξανθια της TV ειχε ενα σεξι... ατυχηματακι! (Φωτογραφιες)


 Να μην το ματιάσουμε το κορίτσι... έλαμπε στην πρεμιέρα του "κολλητού" της και το ντύσιμο της ήταν πολύ σέξι! Ακόμη όμως το στιγμιότυπο που μας "χάρισε", στην προσπάθειά της να κάνει σταυροπόδι...

Χθες βράδυ στο Θέατρο Κιβωτός, "Τα βαφτίσια" έκαναν πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν και η Κατερίνα Καινούριου ήταν στις πρώτες σειρές για να στηρίξει τον φίλο της Νίκο Μουτσινά. Τη συνόδευε, μάλιστα, ο φίλος της Διευθυντής του ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης...
Πηγή: fthis.gr

Σε «σατανιστικο οργιο» πρωταγωνιστει διασημη τραγουδιστρια [βιντεο]


Το πολυαναμενόμενο βίντεο για το Die young, το mega hit της Κέσα, προσγειώθηκε σήμερα με γδούπο στο youtbe. Και είναι τόσο διονυσιακά σέξι όσο και η υπόλοιπη παρουσία της τραγουδίστριας που όλοι λατρεύουν να μισούν.
Ένα μάτσο άντρες σηκώνουν την πεπλοφορεμένη Κίσα στους ώμους και την οδηγούν εντός του ναού. Εκεί όπου, με φόντο μια τεράστια πεντάλφα, η ξανθιά τραγουδίστρια ζητάει από τους φαν/ μέλη της αίρεσης της να φύγουν εκτός ορίων. Tην ίδια ώρα που εκείνη φοράει τα ελάχιστα δυνατά και χαϊδεύεται προκλητικά.
Το συγκεκριμένο βίντεο αναμένεται να έχει την ίδια best seller τύχη με το σίνγκλ, το οποίο έχει ξεπουλήσει από το Σεπτέμβριο που κυκλοφόρησε.

Το συγκεκριμένο βίντεο αναμένεται να έχει την ίδια best seller τύχη με το σίνγκλ, το οποίο έχει ξεπουλήσει από το Σεπτέμβριο που κυκλοφόρησε.

Εννιαχρονος ξοδεψε 4.000 ευρω σε καραμελες!


Δαιμόνιος αποδείχθηκε ένας πιτσιρικάς από την Ουκρανία ο οποίος έκλεψε τις αποταμιεύσεις των γονιών του και τις ξόδεψε για να αγοράσει… γλυκά.
Σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti ο εννιάχρονος από το Κονότο της Ουκρανίας κατάφερε να πάρει τις οικονομίες που οι γονείς του είχαν κρύψει στον καναπέ του σπιτιού και με τη βοήθεια ενός ενήλικα με ειδικές ανάγκες κατάφερε να μετατρέψει το ποσό των 4.000 ευρώ στο τοπικό νόμισμα και να το ξοδέψει για να αγοράσει γλυκίσματα.
«Την εξαφάνιση των χρημάτων διαπίστωσε ο πατέρας ο οποίος δουλεύει ως εργάτης στην περιοχή», δήλωσε ο τοπικός αστυνόμος.

http://www.pkool.gr

ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΥΑΟΥ! Δειτε τον ΚΟΥΚΛΟ αντρα της παρουσιαστριας



Αυτός είναι ο γοητευτικός άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη απο την τρυφερή ηλικία των 15 χρόνων της ζωής της, η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου. 
Όταν τον γνώρισε εκείνος σπούδαζε στην Αμερική, ενώ εκείνη βρισκόταν στην τρίτη γυμνασίου.Εκείνος έφυγε πίσω για σπουδές και συναντήθηκαν ξανά απο χρόνια. Μια ρομαντική ιστορία αγάπης με πρωταγωνιστές δύο υπέροχους ανθρώπους. Δείτε σε φωτογραφία το σύζυγο της, με τον οποίο έχει δύο γιούς.
Αυτός ο κύριος είναι λοιπόν! Ο επιχειρηματίας Γιάννης Ακάς.
Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν γνώρισε τον άντρα της, άλλαξε για πάντα η ζωή της. «Ήμουν δεκαπέντε ή δεκάξι χρονών όταν με μια ξαδέλφη μου πήγαμε σινεμά στη Θεσσαλονίκη. Πριν φύγουμε της είπα: "Απόψε θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου". Τον γνώρισα, αλλά για πολλά χρόνια δεν ξαναβρεθήκαμε. Ήταν φοιτητής στην Αμερική. Όταν επέστρεψε, συναντηθήκαμε τυχαία και δεν αργήσαμε να αποφασίσουμε πως θα ζήσουμε για πάντα μαζί».

radar.gr

Εκδοτης πινει καφε απο κοπρανα γατας με κοστος 600 ευρω το κιλο!

Ένα από τα hot gossip της αγοράς των media αφορούσε περιστατικά για τη χλιδή μέσα στην οποία ζούσε πρώην εκδότης περιοδικών ο οποίος όπως υποστήριζαν επισκέπτες του super deluxe γραφείου του, έπινε έναν ειδικό καφέ από κόπρανα γάτας. Και όμως τέτοιος καφές υπάρχει, λέγεται κόπι λούβακ και τον ανακάλυψε ο εκδότης προκειμένου να αποδείξει στους επισκέπτες του γραφείου του ότι και στον καφέ, έπινε τον καλύτερο και ακριβότερο.


Ψάξαμε και βρήκαμε λεπτομέρειες για τον κόπι λούβακ για να σας λύσουμε την απορία.

Λάτρεις του καφέ πληρώνουν έως και 600 ευρώ το κιλό για το σπάνιο χαρμάνι «κόπι λούβακ», το οποίο παράγεται από μισοχωνεμένους κόκκους καφέ που συλλέγονται από τα περιτώματα μοσχογαλών. Η μοσχογαλή είναι ένα είδος γάτας που ζεί στις Ασιατικές χώρες. Μάλιστα στην Κίνα αποτελεί και εκλεκτό έδεσμα!

Ινδονήσιοι αγρότες περιπλανώνται στα νησιά Ιάβα, Σουμάτρα και Σουλαουέζι για να εντοπίσουν τα πολύτιμα κόπρανα και να παράγουν μόλις 230 κιλά κόπι λούβακ ετησίως.

Οι μισοχωνεμένοι σπόροι απομονώνονται από την κοπριά, καθαρίζονται και καβουρδίζονται, για να δώσουν ένα μοναδικό, πρωτότυπο άρωμα.

«Έχει διαπιστωθεί ότι το γαστρικό υγρό, τα οξέα και τα ένζυμα φτάνουν στο εσωτερικό του κόκκου και διασπούν τις πρωτεΐνες. Έτσι απελευθερώνονται αμινοξέα, τα οποία με το καβούρδισμα θερμαίνονται, αντιδρούν με άλλα συστατικά και το αποτέλεσμα είναι μια γεύση διαφορετική από εκείνη που έχουμε συνηθίσει στους κοινούς καφέδες» εξηγεί ο Μάσιμο Μαρκόνε, χημικός τροφίμων στο Πανεπιστήμιο Welp στον Καναδά.lay - out



Τα παντα ειναι δωρεαν αν εισαι σεξι !

Το προσωπικό της κοινωνικό πείραμα έκανε μία νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία...θέλοντας να δείξει ή μάλλον να αποδείξει, αυτό που όλοι, λίγο πολύ, γνωρίζουμε. Ότι η έντονη "σεξουαλικότητα" ή έστω μία απλά προκλητική εμφάνιση, είναι από μόνη της ικανό "όπλο", για να κερδίζεις αυτό που βάζεις στο μυαλό σου. Εν προκειμένω... δωρεάν υπηρεσίες και αντικείμενα.


Και κάπως έτσι, η Καρολάιν αφιέρωσε δύο μέρες από τη ζωή της, κάθε μία από τις οποίες είχε διαφορετική εμφάνιση, χτένισμα, ντύσιμο και μακιγιάζ.

Την πρώτη μέρα, σχεδόν ατημέλητη, άβαφη και με κοτσίδα, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο και σε ένα ταξί και να "κεραστεί" ένα γλυκό κι ένα ποτήρι κρασί... Της αρνήθηκαν και τις τέσσερις φορές και μάλιστα μονομιάς.

Στη δεύτερη περίπτωση, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό εφαρμοστό φόρεμα και τακούνια, έφτιαξε τα μαλλιά της και τόνισε τα χαρακτηριστικά της, με έντονο μακιγιάζ, επιχειρώντας ακριβώς τα ίδια. Το αποτέλεσμα; Είχε 100% επιτυχία!

Τι συνέβη ακριβώς; Eντάξει, "δεν είναι Μαθηματικά", όπως συνηθίζουμε να λέμε, για να εξηγήσουμε τα αυτονόητα.

Με το πείραμά της, η Καρολάιν απέδειξε, ότι όταν η εμφάνισή της ήταν πιο εντυπωσιακή, ό,τι κι αν ζητούσε από τους άνδρες, της το προσέφεραν και μάλιστα χωρίς μεγάλη "αντίσταση".

Αυτό που συνέβη, συμβαδίζει απόλυτα με τη θεωρία, κατά την οποία οι άνδρες προσφέρουν δώρα στις γυναίκες – υποψήφιες συντρόφους, ως ένδειξη κοινωνικής δύναμης, καθώς και με τον γενικώς – καλώς ή κακώς – παραδεδεγμένο κανόνα, που θέλει τις πιο sexy γυναίκες, να θεωρούνται πιο επιθυμητές για σύντροφοι.

Ταυτόχρονα όμως, και η Καρολάιν, με "όπλο" την προκλητική εμφάνισή της, "διαφήμισε" τον εαυτό της ως εν δυνάμει και επιθυμητή σύντροφο.

Τα δύο αυτά συμπεράσματα δύσκολα μπορούν να αποκοπούν το ένα από το άλλο και αυτή η "ανταλλαγή" μεταξύ των δύο φύλων, είναι στην πραγματικότητα το βασικό συμπέρασμα του πειράματος.

Ωστόσο, υπάρχει και ακόμη μία παράμετρος... ότι με τη δεύτερη και πιο προκλητική εμφάνιση της Καρολάιν, άλλαξαν και η στάση και η "γλώσσα" του σώματός της, με αποτέλεσμα να φέρεται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάθε φορά που ζητούσε κάποια... χάρη.

Τα αποτελέσματα του πειράματος της Καρολάιν θυμίζουν κατά πολύ ένα αντίστοιχο πείραμα του 2007, οπότε ένας από τους πλέον διάσημους βιολιστές στον κόσμο, ο Τζόσουα Μπελ, έπαιξε για λογαριασμό της Washington Post, με το αξίας 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων βιολί του, στον υπόγειο σταθμό του τρένου, στην Ουάσινγκτον.

Κανείς δεν είχε αναγνωρίσει το ταλέντο του, τη δουλειά του, αλλά και ποιος είναι. Η πιο εντυπωσιακή λεπτομέρεια όμως είναι, ότι μόλις δύο βράδια πριν, ο ίδιος άνθρωπος, έπαιξε στο κατάμεστο θέατρο της Βοστόνης, σε μία παράσταση, τα εισιτήρια για την οποία κόστιζαν, στην καλύτερη περίπτωση, 100 δολάρια.

Αφησαν το παιδι τους στο πορτ-μπαγκαζ για να πανε σε... συναυλια


Ένα ζευγάρι Γερμανών δε δίστασε να παρατήσει το μωρό του στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου αφού δεν έβισκε νταντά και ήθελε οπωσδήποτε να πάει σε μία συναυλία.

Σύμφωνα με μια γερμανική εφημερίδα, το ζευγάρι πήγε σε μια συναυλία διάρκειας επτά ωρών στη Στουτγάρδη, απόσταση μεγαλύτερη από 400 μίλια από το σπίτι τους, και πριν μπουν στην συναυλία έβαλαν τον 8 μηνών γιο τους, Anton, στο πορτ-μπαγκάζ.
Ευτυχώς για τον Anton, κάποιοι  άκουσαν το κλάμα του βρέφους και ειδοποίησαν την ασφάλεια. Όταν η αστυνομία δε βρήκε τους γονείς του μικρού, αναγκάστηκε να ανοίξει το αυτοκίνητο, όπου βρήκε το μωρό να έχει ζεσταθεί υπερβολικά.
Μάλιστα χρειάστηκε να το πάνε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το έθεσαν υπό προστασία.
Τώρα, η 18χρονη μητέρα του Anton θέλει το παιδί της πίσω, λέγοντας ότι έχει μάθει από το λάθος της. Επίσης, υπερασπίστηκε την πράξη της, λέγοντας: «Είχαμε αφήσει τα παράθυρα του αυτοκινήτου ελάχιστα ανοιχτά... ο Anton είχε αρκετό φως και αέρα και το αυτοκίνητο ήταν στη σκιά».

http://www.newsbomb.gr

Εξαρταται - Χαρις Αλεξιου - Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι



Στίχοι: Ανδρέας Νεοφυτίδης

Μουσική: Μάριος Τόκας

Πρώτη εκτέλεση: Χαρούλα Αλεξίου

Άλλες ερμηνείες: Κώστας Μακεδόνας


Μα τι όνειρα θα 'κανες
αν δεν ήμουν στο πλάι σου
κι αν τις νύχτες δεν άπλωνα
την καρδιά μου για μαξιλάρι σου

Αν σκιά σου δεν ήμουνα
που ποτέ δεν κοιμάται
μα τι όνειρα θα 'κανες
σ' έναν κόσμο που δε σε λυπάται

Εξαρτάται μου λες εξαρτάται

Μα τι όνειρα θα 'κανες
αν δεν ήμουν ο πόθος σου
κι αν τις νύχτες δεν άναβα
σαν φωτιά να σκοτώνω το φόβο σου

Αν σκιά σου δεν ήμουνα
που ποτέ δεν κοιμάται
μα τι όνειρα θα 'κανες
σ' έναν κόσμο που δε σε λυπάται

Εξαρτάται μου λες εξαρτάται

Μα τι όνειρα θα 'κανες
αν δεν ήσουνα πλάι μου
κι αν τις λέξεις δε σκλάβωνα
μοναχά να σε λέω αγάπη μου

Αν δεν ήμουν ο δρόμος σου
και καρδιά που κοιμάται
μα τι όνειρα θα 'κανες

σ' έναν κόσμο που δε σε λυπάται



Ετοιμαζεται το mega-τζαμί στην Κολωνια


Έχει φέρει σε προβληματισμό τους Γερμανούς
Όταν η κατασκευή για την εγκατάσταση ολοκληρωθεί, θα είναι ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός οίκος λατρείας στη Γερμανία, και ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά σε όλη την Ευρώπη. Είναι τόσο μεγάλο ώστε κάνει τους περαστικούς να σταματάνε. 100 πόδια υψηλό, συν τους μιναρέδες, υψώνεται πάνω από το τοπικό τοπίο και μπορεί να φανεί από τετράγωνα μακριά.
Germania Tzami-2-NAI
Το τζαμί αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων μόλις ολοκληρωθεί, θα χωράει τουλάχιστον 1.200 μουσουλμάνους προσκυνητές και θα περιλαμβάνει ένα εστιατόριο, μια αίθουσα προσευχής, μια βιβλιοθήκη και άλλους χώρους.

Στη Γερμανία βρίσκονται εγκατεστημένοι περίπου 4,3 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, συμπεριλαμβανομένων 125.000 που ζουν στην Κολωνία. Η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς είναι Τούρκοι.
Germania Tourkoi-3-NAI
Ο μουσουλμάνος ακτιβιστής Ibrahim el-Zayat βοηθά στην υποστήριξη οικοδόμησης τζαμιών σε όλη την Ευρώπη. Οι επικριτές του έχουν πει ότι είναι ένας ριζοσπαστικός ισλαμιστής με δεσμούς με την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας ότι μόνο προσπαθεί να βοηθήσει τους μουσουλμάνους να λάβουν την θέση που τους αξίζει στη γερμανική κοινωνία.

Ο Michael Höhne-Pattberg ένας anti-τζιχαντιστής ακτιβιστής που μένει στην Κολωνία, είπε στο CBN News ότι το νέο mega-τζαμί είναι μία πολιτική στάση που έχει σχεδιαστεί για να δείξει την μουσουλμανική κυριαρχία στην πόλη.
Όχι πολύ μακριά από την Κολωνία, στη μικρή γερμανική πόλη Herten, οι ντόπιοι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Ο πληθυσμός του Herten είναι 10 % μουσουλμανικός - τουρκικός και ταχέως αναπτυσσόμενος. Η Jutta Becker είναι μέλος του συμβουλίου της πόλης πήγε το CBN News στο λεγόμενο «Μπλε Τζαμί» του Herten, όπου τα αυτοκίνητα και σπίτια ήταν διακοσμημένα με τουρκικές σημαίες.
Στη Γερμανία, οι επικριτές της ισλαμοποίησης συχνά χαρακτηρίζονται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης και την αριστερά ως «Ναζί» και «ρατσιστές».
"Είναι πάντα το ίδιο επιχείρημα, που σου κοπανάνε: Είσαι ένας ριζοσπαστικός δεξιός ή ένας λαϊκιστής φανατικός ή ένας Ναζί ή ένας ξενοφοβικός", δήλωσε η Claudia Ludwig, επικεφαλής του Κόμματος των Ανεξάρτητων Πολιτών στην πόλη των Recklinghausen, βόρεια της Κολωνίας. (redskywarning)

http://www.liako.gr

Η νεα σουπερ ατακα για το Μνημονιο που σαρωνει στο διαδικτυο [εικονα]




Και ενώ τα νέα μέτρα που αναμένεται να επηρεάσουν και να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα των Ελλήνων ψηφίστηκαν στη Βουλή, εκείνοι δεν φαίνεται να χάνουν το χιούμορ τους, αφού κάποια αποφάσισαν να κάνουν πλάκα και με το Μνημόνιο 3.
Πριν μερικούς μήνες είχαν κυκλοφορήσει μερικές απολαυστικές ατάκες σε stickers, εμπνευσμένες από τα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας που εξέφραζαν με χιούμορ τις σκέψεις και τις ανησυχίες των Ελλήνων.


ΠΗΓΗ: dafuq.gr 

Εχετε IQ πανω απο 140; Πρασλαμβανεστε!

Με αγγελία στις εφημερίδες των Σκοπίων ο υπουργός υγείας της ΠΓΔΜ αναζητά 7 με 10 εξωτερικούς συνεργάτες των οποίων ο δείκτης νοημοσύνης να ξεπερνά το 140.


Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα Σκόπια αγγελία του υπουργού υγείας της ΠΓΔΜ Νίκολα Τοντόρφ, ο οποίος αναζητά εξωτερικούς συνεργάτες, με βασική προϋπόθεση να έχουν Δείκτη Νοημοσύνης (IQ) μεγαλύτερο του 140!

Οι συνεργάτες αυτοί θα αποτελέσουν μέλη μίας νεοσύστατης Επιτροπής στο υπουργείο Υγείας σχετικά με αναλύσεις στον χώρο της Υγείας και θα αμείβονται με 50 έως 80 ευρώ έκαστος για μία με δύο συνεδριάσεις της Επιτροπής το μήνα.

Οι συνεργάτες, όπως αναφέρεται στην αγγελία, πρέπει να έχουν πιστοποιητικό από τον διεθνή οργανισμό Μένσα, με το οποίο θα αποδεικνύεται ότι διαθέτουν υψηλό Δείκτη Νοημοσύνης.

Οι αντιδράσεις ήρθαν κυρίως στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, με επικριτικά σχόλια περί πολιτικής διακρίσεων από τον υπουργό Υγείας της ΠΓΔΜ, ενώ η είδηση μεταδίδεται και από ξένα μέσα ενημέρωσης.

Σε ορισμένα σχόλια αναφέρεται ότι όσοι δεν έχουν τον Δείκτη Νοημοσύνης που ζητάει ο κ.Τοντόρφ «πρέπει να φέρουν στο βραχίωνα κίτρινη κορδέλα».

Ο ίδιος ο κ.Τοντόροφ, απαντώντας στις επικρίσεις, υποστήριξε ότι δεν είναι υπάρχει τίποτα μεμπτό στην αγγελία αυτή, σημειώνοντας ότι σκοπός του είναι η συγκρότηση μία ομάδας ικανότατων συμβούλων για να παρέχουν υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην αναβάθμιση του χώρου της Υγείας στην ΠΓΔΜ.


Μια αλλοκοτη λιμνη βραστηρας!


Το 1866 το ηφαιστειακό βουνό Tarawera, κοντά στην πόλη Rotorua της βόρεια Νέας Ζηλανδίας εξερράγη.


Ήταν η μεγαλύτερη ηφαιστειακή έκρηξη στην ιστορία της χώρας και άφησε πίσω της πάνω από 100 νεκρούς αλλά και έναν τεράστιο κρατήρα που αποτελεί σήμερα την πιο «καυτή» λίμνη στον κόσμο, γνωστή με την ονομασία Frying Pan Lake (λίμνη τηγάνι)....

Πρόκειται στην ουσία για τη μεγαλύτερη θερμή πηγή στον κόσμο η οποία έχει επίπεδο πυθμένα και το βάθος της δεν ξεπερνά τα 6 μέτρα. Το βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι τα πολύ ζεστά νερά που μπορεί να έχουν μέση θερμοκρασία 50o, αλλά σε πολλά σημεία το νερό κυριολεκτικά βράζει!

Το νερό είναι όξινο (pH 3,5), πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πόσιμο, ενώ το διοξείδιο του άνθρακα και το υδρόθειο που βγαίνουν από το εσωτερικό της λίμνης δημιουργούν ένα απόκοσμο σκηνικό.

Η Frying Pan Lake καλύπτει συνολικά μια έκταση 38.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ είναι απορίας άξιον πώς ένα από τα εντυπωσιακότερα δάση στον κόσμο που υπάρχει ολόγυρα καταφέρνει να μεγαλώσει κατά μήκος της μεγαλύτερης και θερμότερης πηγής του κόσμου!


24wro.blogspot.com

Κατερινα Γιατζογλου: Πιο sexy απο ποτε!




Λένε ότι ο Θεός όταν έχει κέφια μοιράζει απλόχερα ομορφιά. Λένε επίσης ότι το αποτέλεσμα της καλής διάθεσης του… είναι οι όμορφες γυναίκες που βλέπουμε γύρω μας. Μια από αυτές αντικειμενικά όμως είναι και η Κατερίνα Γιατζόγλου. Μια γυναίκα που πριν πολλά χρόνια ήρθε από την Θεσσαλονίκη, ασχολήθηκε με το Modeling την τηλεόραση έκανε τον κύκλο της, παίζοντας με τα φώτα και τώρα πια ασχολείται με τα περιοδικά. Ώριμη και πάνω από όλα κατασταλαγμένη η Κατερίνα αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια να ρισκάρει ξανά και να φωτογραφηθεί ως μοντέλο για την καμπάνια της εταιρείας Charlie. Και μπορεί τα ρούχα να είναι κυριλέ… το βλέμμα όμως της Κατερίνας απλά… σκοτώνει. Είναι αυτό που λένε… Όσα χρόνια και να περάσουν κάποια στοιχεία και χαρακτηριστικά μένουν αναλλοίωτα… 





«Ρωσιδα νυφη» προσπαθησε να παγιδευσει 45χρονο Ροδιτη


Απίστευτη παγίδα είχαν στήσει στον 45χρονο. Στο διαδίκτυο, μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, καθίσταται πλέον δυνατή η αναζήτηση συντρόφων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ιστοσελίδες υπόσχονται ότι ανιχνεύουν τα άτομα που ταιριάζουν μεταξύ τους και εγγυώνται ότι θα τους εξασφαλίσουν την ευτυχία στον δεσμό τους και την προοπτική ακόμα και του γάμου.

Κάπως έτσι παγιδεύτηκε και ένας 45χρονος κάτοικος του νησιού, που απευθύνθηκε σε αστυνομικούς. Εκείνοι κατάφεραν την τελευταία στιγμή να τον αποτρέψουν από το να χάσει ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας του, ελπίζοντας σε γάμο με Ρωσίδα καλλονή.
Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο 45χρονος γνώρισε σε ιστοσελίδα μια νεαρή Ρωσίδα που τον έπεισε ότι τρέφει αισθήματα για εκείνον και σκοπεύει να μετακομίσει στο νησί για να ζήσουν τον έρωτά τους. Στην πορεία ο 45χρονος κλήθηκε να καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό 10.000 λίρες Αγγλίες, προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες και να έρθει η Ρωσίδα γρηγορότερα στη Ρόδο.
Τότε ο 45χρονος υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε μια καλά οργανωμένη σπείρα, καταχωρεί αγγελίες για γυναίκες από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ με τις απαραίτητες φωτογραφίες για να τσιμπήσει το θύμα. Όταν αυτό γίνει και ο άντρας εγκλωβιστεί συναισθηματικά, ζητούν χρήματα δήθεν για να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να βρεθούν γρήγορα κοντά του.
Σε περίπτωση που το θύμα δώσει τα χρήματα, τότε οι... καλλονές εξαφανίζονται για πάντα. Οι λογαριασμοί κλείνουν, οι φωτογραφίες κατεβαίνουν από το ίντερνετ και τα τηλέφωνα δεν απαντούν ποτέ. Στην περίπτωσή μας, ο 45χρονος αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα και οι έρευνες της αστυνομίας σε συνεργασία με τις βρετανικές αρχές συνεχίζονται για την εξάρθρωση του κυκλώματος...


Σαλος με δασκαλα που αναρτησε και αλβανικες σημαιες στην ταξη την παραμονη της 28ης Οκτωβριου



Το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις και έτσι πρέπει, αν όντως συνέβησαν όσα αναφέρονται στην επιστολή που παραθέτουμε αυτούσια για ευνόητους λόγους.
Γιατί το περιστατικό που έγινε σε νηπιαγωγείο στο Νυδρί Λευκάδας είναι πολύ σοβαρό αν και κατά την γνώμη μας δεν χωράνε πολιτικά τρικ σε τέτοια θέματα. Εμείς προσπαθήσαμε να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την νηπιαγωγό αλλά δεν κατέστη δυνατό.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με γονείς από το Νυδρί μας διαβεβαίωσαν ο,τι όντως υπήρχαν κρεμασμένες Αλβανικές σημαίες την προηγούμενη ημέρα, αλλά στην αίθουσα όταν γινόταν η γιορτή η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν ξέρουν αν η νηπιαγωγός εκείνη τη στιγμή τις είχε κατεβάσει όπως επικαλείται.
Τελικά ύστερα από όλα αυτά ο κόσμος απευθύνθηκε στον Προιστάμενο Α'θμιας εκπαίδευσης κο Σάντα καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κος Στραγαλινός Βασίλης η νηπιαγωγός θα περάσει από ΕΔΕ.
Ο κος Στραγαλινός μας είπε ότι ακόμη και την ημέρα της παρέλασης δέχθηκε παράπονα από γονείς για το περιστατικό. Ο κος Σάντας μας διαβεβαίωσε οτι η νηπιαγωγός θα περάσει από ΕΔΕ και μέχρι να τελειώσει η διαδικασία αδυνατεί να μας κάνει κάποια άλλη δήλωση.
Κλήση S.O.S. στην Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας από γονέα μικρού μαθητή !!
Παρουσιάζουμε αυτούσια το κείμενο όπως ακριβώς το έγραψε απελπισμένος γονέας μαθητού του Νυδριού Λευκάδας, και το έστειλε με Fax στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Τα σχόλια δικά σας.
(Το όνομα του γονέα δεν δημοσιεύεται για ευνόητους λόγους)
ΠΡΟΣ
κ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ
Το Νυδρί Λευκάδας έχει 2 Νηπιαγωγεία. Το 1Ο στεγάζεται στο Δημοτικό Σχολείο Νυδρίου και το 2ο που στεγάζεται στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Περιγιαλίου. Το 1ο Νηπιαγωγείο έχει 2 τάξεις. Στη μία διδάσκει η διευθύντρια του σχολείου κ. ... και στην άλλη η κ.... επίθετο).
Στις αρχές Οκτωβρίου, που συνήθως αρχίζουν οι προετοιμασίες για τις σχολικές γιορτές για το 1940, οι δασκάλες του 1ου Νηπιαγωγείου αποφάσισαν να μην κάνουν γιορτή. Έπειτα από πίεση των γονέων (ότι στο 2ο Νηπιαγωγείο θα κάνουν γιορτή και εσείς δεν θα κάνετε) αποφάσισαν να κάνουν και αυτές γιορτές για το 1940, αλλά χωρίς γονείς.
Την Πέμπτη 25/10/2012, το μεσημέρι γύρω στις 15:00 η ώρα, μου τηλεφώνησε μια μάνα του δημοτικού και με ρώτησε εάν γνωρίζω τι έγινε στο 1ο Νηπιαγωγείο, στην τάξη της κ. ..... Μου είπε ότι η κ..... κρέμασε στην τάξη, για την αυριανή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, Ελληνικές και Αλβανικές σημαίες. Στην ερώτηση μάνας μαθητή της ,γιατί αυτό, απάντησε ότι είναι η γιορτή της σημαίας.
Άλλη μάνα της διπλανής τάξης που είδε τις Αλβανικές σημαίες και ρώτησε την διευθύντρια του σχολείου, καθώς και μάνα του Δημοτικού που ρώτησε την Διευθύντρια, πήραν την απάντηση ότι είναι στα πλαίσια της διαπολιτισμικότητας.
Αμέσως πήρα τηλέφωνο τον κ. Δήμα, διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, και τον ρώτησα τι γιορτάζουμε με τις αυριανές σχολικές εορτές. Την γιορτή της σημαίας γενικά, ή την γιορτή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ !!!!! Του εξήγησα τι έχει γίνει και του ζήτησα το τηλέφωνο του κ. Σάντα, διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λευκάδα. Μίλησα με τον κ. Σάντα και του είπα τι έγινε και με διαβεβαίωσε ότι θα το αναλάβει αυτός. Το ίδιο απόγευμα βρήκα κάποιους γονείς που τα παιδιά τους έχουν δασκάλα την κ.... και μου είπαν ότι αυτά έγιναν το πρωί που πήγαν τα παιδιά τους σχολείο και το μεσημέρι, που πήγαν να τα πάρουν, η δασκάλα, αφού είχε κατεβάσει τις αλβανικές σημαίες, κάλεσε τους Έλληνες γονείς και τους είπε ότι είναι απαράδεκτοι που έκαναν τόσο μεγάλο θέμα για τις σημαίες και ότι αυτή δεν θα κάνει γιορτή για την 28η Οκτωβρίου αλλά θα κάνει γιορτή ειρήνης. Επίσης οι γονείς μου είπαν ότι το πρωί η ‘'ΚΑΛΗΜΕΡΑ'' και η προσευχή λέγεται και στα ελληνικά και στα αλβανικά.
Την άλλη μέρα, κατά την διεξαγωγή της σχολικής γιορτής, ένας γονιός πήγε να μπεί στην αίθουσα και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Όταν τελείωσε η σχολική γιορτή του Δημοτικού Σχολείου με βρήκε δασκάλα του Δημοτικού και μου είπε ότι η κ... είναι Βορειοηπειρώτισσα και ότι κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής, που ήταν κεκλεισμένων των θυρών για τους γονείς, είχε αναρτήσει ξανά τις σημαίες της Αλβανίας. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νυδρίου ενημέρωσε ξανά τον κ. Σάντα, διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.
Όσον αφορά την σχολική εορτή του 1940 στο Δημοτικό Σχολείο Νυδρίου αντί για τραγούδια του 1940 ειπώθηκαν τραγούδια για την 17η Νοεμβρίου, όπως <<Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ>> και στα σλάιτς που ξεκίνησαν από τους πολεμιστές του 1940 και τις Ηπειρώτισσες στα βουνά και έφτασαν στα γεγονότα του 2008 και στα επεισόδια της Αθήνας, τότε που σκότωσαν τον Αλέξη.
ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
Απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία μας και ότι σ' αυτή τη χώρα που ζούμε, που έχουμε χάσει τα πάντα, θα χάσουμε και τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!! Επίσης επειδή έψαξα λιγάκι δεν τίθεται θέμα <<διαπολιτισμικότητας>> αλλά <<διαπολιτισμικής εκπαίδευσης>>. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βοηθήσουμε τα αλλοδαπά παιδιά να ενταχθούν στα ελληνικά δεδομένα και ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΑ !!!!!


Απιστευτο! 24χρονος εκανε σεξ με ενα αγαλμα!


Το παρακάτω περιστατικό μπορεί να αγγίζει τα όρια της φαντασίας είναι όμως άκρως αληθινό!

Ένας 24χρονος Αυστριακός συνελήφθη στη Βουλγαρία καθώς έκανε σεξ με ένα... άγαλμα! Πρόκειται για τον Matthias Maier, ο οποίος ξέσπασε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε ένα μπρούτζινο λιοντάρι.
Οι δύο αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τον νεαρό με κατεβασμένο το παντελόνι να έρχεται σε ερωτική επαφή με το άγαλμα!
Ο μαθητής είπε στο δικαστήριο ότι ήταν μεθυσμένος, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε προβλήματα στο παρελθόν με τις Αρχές.
Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του...



ΠΑΡΑΞΕΝΟ: Πλασμα με φτερα εμφανιστηκε σε δρομο της Ινδονησιας (βιντεο)




Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από κάμερα ασφαλείας στην Ινδονησία έχει γίνει θέμα συζήτησης, αφού εμφανίζεται ένα φωτεινό πλάσμα με φτερά το οποίο μετά από λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίζεται.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί η μορφή εμφανίζεται από το πουθενά και αφού στέκεται για λίγη ώρα στο έδαφος ξαφνικά χάνεται.
Λίγο αργότερα άνθρωποι φτάνουν στο σημείο για να δουν τι έχει γίνει .
Οι θεωρίες για το βίντεο είναι πολλές, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι ψεύτικο και πως πρόκειται για διαφημιστικό ταινίας ή video game που θα βγει στην αγορά τις επόμενες μέρες. 


ΠΡΟΣΟΧΗ Το laptop μπορει να σας αφησει ανικανους!


Ο 30χρονος Scott Reed και η επίσης 30 ετών σύζυγός του Laura από Hampshire όταν αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, δεν πίστευαν ότι θα ήταν κάτι τόσο δύσκολο. Μέχρι που οι προσπάθειες έξι μηνών δεν έφεραν θετικό αποτέλεσμα και αποφάσισαν να αναζητήσουν τη βοήθεια ειδικού. Η έκπληξή τους ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν τελικά ανακάλυψαν ότι ο λόγος για τον οποίο δε μπορούσαν να συλλάβουν ήταν… το laptop τους!


Ο νεαρός ηλεκτρολόγος συνήθιζε να χρησιμοποιεί το φορητό υπολογιστή του για μερικές ώρες πριν πέσει για ύπνο, βάζοντάς το πάνω στα πόδια του.

Το ζευγάρι αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις απευθύνθηκε και σε ανδρολόγο για να ελέγξει την κινητικότητα και την ποιότητα των σπερματοζωαρίων του Scott.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είχαν «βράσει». Οι γιατροί με τη βοήθεια μικροσκοπίων διέκριναν ότι η ουρά των σπερματοζωαρίων είχε μαζευτεί γύρω από το κεφάλι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κολυμπήσουν για να φτάσουν στο ωάριο.

Το πρόβλημα αυτό είναι συχνό στους σεφ, που εργάζονται σε περιβάλλον όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, αλλά εμφανίζεται και σε όσους χρησιμοποιούν laptop.

«Δεν περίμενα ότι ο υπολογιστής μου θα μπορούσε να επηρεάσει την ποιότητα του σπέρματός μου. Πρώτα με ρώτησαν αν είμαι σεφ και η δεύτερη ερώτηση ήταν αν χρησιμοποιώ laptop. Το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα. Ήταν σοκαριστικό να ακούω ότι αυτό μας δημιουργούσε πρόβλημα» είπε ο Scott.

Από την επόμενη μέρα άρχισε να βάζει το laptop του επάνω στο τραπέζι και λίγο καιρό μετά το ζευγάρι έμαθε ότι περίμενε το πρώτο του παιδί.

Ο Scott αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία του για να μάθουν κι άλλα ζευγάρια που ίσως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, ότι η λύση μπορεί να είναι τόσο απλή, όσο το να βάζουν τον υπολογιστή τους σε ένα τραπέζι και να μην ντρέπονται να ζητούν βοήθεια από τους ειδικούς.


Ζουσε με δυο δοντια στο ματι της 23 χρονια




Άφωνους έχει αφήσει τους γιατρούς η περίπτωση μιας  Ινδής γυναίκας, η οποία επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το αριστερό της μάτι. 

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, οι χειρουργοί αντίκρισαν έκπληκτοι δύο πλήρως διαμορφωμένα δόντια μέσα στο όγκο που αφαίρεσαν από το μάτι της γυναίκας!

“Γεννήθηκα με ένα μη φυσιολογικό μάτι και η κατάσταση επιδεινωνόταν με το πέρασμα τον χρόνων”, δήλωσε η ασθενής, Nagabhushanam Siva, τονίζοντας ότι οι γονείς της φοβόντουσαν να την στείλουν σε γιατρό με αποτέλεσμα να φτάσει σε σημείο να μην βλέπει καλά. Τότε μόνο αποφάσισε να συμβουλευτεί γιατρό.

Όπως αναφέρει η Mirror, η ζημιά που είχε γίνει πριν το χειρουργείο ήταν ήδη μεγάλη με αποτέλεσμα η 23χρονη Ινδή να μείνει τυφλή από το ένα μάτι μετά την αφαίρεση του τερατώματος.

“Το τεράτωμα είναι μία μάζα ιστών που περιέχει κύστες και κάποιες φορές σκληρούς ιστούς. Ωστόσο, η πλήρης ανάπτυξη δοντιού μέσα σε ένα τεράτωμα είναι εξαιρετικά σπάνια”,δήλωσε ένας εκ των θεράποντων ιατρών στο νοσοκομείο του Chennai στη Νότια Ινδία. 

http://www.tuned.gr/

Ο φυλακας αγγελος ηταν εκει και προστατεψε ενα ματσο ηλιθιους! Δειτε το απιστευτο βιντεο



Τι άλλο να υποθέσουμε βλέποντας αυτό το βίντεο, από το ότι μια αόρατη δύναμη προστάτευσε ένα μάτσο ηλίθιους; 
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...



Η σεξουαλικη κακοποιηση βρισκεται στο αμεσο περιβαλλον των παιδιων


Οι προσπάθειες των γονέων να ενημερώσουν τα παιδιά τους για τους κινδύνους της σεξουαλικής κακοποίησης είναι τις περισσότερες φορές ανεπαρκείς και μάλλον πέφτουν στο κενό. Και αυτό γιατί όταν οι γονείς ενημερώνουν, μιλάνε συνήθως για “άγνωστους”, ενώ στην πραγματικότητα η σεξουαλική κακοποίηση σε συντριπτικό ποσοστό προέρχεται από το στενό περιβάλλον των παιδιών.

Ένα μικρό παράδειγμα σύμφωνα με την έρευνα του ινστιτούτου CARES (CHILD ABUSE RESEARCH EDUCATION & SERVICES): Οι γονείς της Ελένης από μικρή ηλικία της μιλούν και της εφιστούν την προσοχή να μην αφήνει κανένα άγνωστο να την αγγίζει, να την αγκαλιάζει, και να τις κάνει περίεργες ερωτήσεις. Η Ελένη πάει σχολείο και οι γονείς της της είπαν πως εάν συμβεί κάτι τέτοιο, να φωνάξει και να ενημερώσει τους δασκάλους της. Οι γονείς της μικρής Ελένης είναι σίγουροι ότι με την συνεχή ομιλία τους προς την κόρη τους, της “άνοιξαν” τα μάτια.

Όμως έκαναν ένα πολύ σημαντικό λάθος. Εστίασαν την ενημέρωση τους στον παράγοντα “ο άγνωστος”. Άφησαν απέξω τον παράγοντα “άμεσο και συγγενικό περιβάλλον”. Δηλαδή οι γονείς αμελούν σημαντικές πληροφορίες που ενδεχομένως θα βοηθούσαν τα παιδιά τους να αναγνωρίσουν, να αποτρέψουν και να αποκαλύψουν όταν συμβεί τη σεξουαλική κακοποίηση.

Η σεξουαλική κακοποίηση βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον των παιδιών

Τα στοιχεία είναι τραγικά: τουλάχιστον το 85% της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης έχει ως δράστες συγγενείς, ή οικεία άτομα που δεν έχουν συγγένεια με το παιδί. Όμως, πάνω από το 90% των γονέων της έρευνας θεωρούν τους αγνώστους το μεγαλύτερο κίνδυνο όταν μιλούν στα παιδιά τους για τη σεξουαλική κακοποίηση. Συγκεκριμένα πάνω από το 1/3 των γονιών δεν ανέφερε καν στο παιδί το κίνδυνο που μπορεί να διατρέχει από ενήλικες που γνωρίζει, ενώ πάνω από το 55% δεν ανέφερε συγγενείς ως πιθανούς δράστες. Και δυστυχώς είναι το ίδιο λάθος που έκαναν οι γονείς και πριν από 25 χρόνια...

Οι ερευνητές παρακολούθησαν 289 γονείς και κηδεμόνες παιδιών από το νηπιαγωγείο έως την τρίτη δημοτικού, ενώ θέλοντας να ερευνήσουν πόσο οι συμπεριφορές και η γνώση ίσως έχουν αλλάξει, συμπεριέλαβαν ερωτήσεις παρόμοιες με αυτές ερευνητών που διεξήγαγαν αντίστοιχη έρευνα το 1984 και το 1992. Αυτές οι ερωτήσεις είχαν παρόμοια αποτελέσματα με τις παλαιότερες έρευνες, πράγμα που δείχνει πως οι γονείς ίσως δε θέλουν ή δεν μπορούν όπως και οι παλαιότεροι να δώσουν ακριβείς πληροφορίες στα παιδιά τους για τη σεξουαλική κακοποίηση, ή οι ίδιοι δεν μπορούν να διανοηθούν και να δεχτούν πως οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί τους μπορεί να είναι εξίσου επισφαλείς ακόμα και περισσότερο από τους αγνώστους σε ότι αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών.

Πολύ συχνά, οι γονείς θεωρούν πως τα παιδιά τους είναι «πολύ μικρά» για να καταλάβουν, ή δεν κινδυνεύουν από σεξουαλική κακοποίηση. Στην πραγματικότητα, υπολογίζεται πως 1 στους 5 ενήλικες έχουν αναφέρει πως έχουν βιώσει σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική ή εφηβική ηλικία. Τα θύματα της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης προέρχονται από όλες τις φυλετικές, πολιτιστικές, οικονομικές, κοινωνικές και θρησκευτικές ομάδες και είναι πια δεδομένο πως οι δράστες βασίζονται στην έλλειψη γνώσης των παιδιών και τη χρησιμοποιούν προς όφελός τους...

Πηγή: iatropedia.gr


Τελικα η Σελτικ στη Σκοτια ειναι μεγαλη αρρωστια. Αλλος κλαιει (Rod Stewart) και αλλη τα πεταει για παρτη της! (φωτο)





Μετά τον Rod Stewart που τον είδαμε να κλαίει μετά την νίκη της Σέλτικ επί της Μπαρτσελόνα (δες εδώ) η δημοσιογράφος Ρέιτσελ Λιντς γιόρτασε κι΄ αυτή με τον δικό της τρόπο. 

Φόρεσε ένα πράσινο μαγιό της Σέλτικ δίνοντας άλλο ένα δώρο στους Σκωτσέζους οπαδούς. 

Διπλή χαρά για τους φίλους της ομάδας. Δεν νομίζεται; 



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger